#ShakleeSeremban

Instagram photos and videos

#shakleeseremban#shakleemelaka#shakleenilai#shakleemalaysia#setkurusshaklee#shaklee#shakleebangi#setslimmingshaklee#shakleesenawang#setcantikshaklee#setparutshaklee#setjerawatshaklee#shakleejohor#loseweightfromhome#shakleemuar#setaurajelita#shakleeunikl#tipscantik#tutorialmakeup#tipskurus#kurusdarirumah

Hashtags #ShakleeSeremban for Instagram

.
_

Mencari supplement terbaik untuk anak-anak? Dalam bentuk serbuk dan senang dibancuh bersama minuman yang lain?.
_

Aisa rekemen meal shakes shaklee, in sha Allah sangat membantu bagi anak mereka yang ada masalah sembelit, susah nak makan, masalah kulit sensetif.
_

Antara kebaikan Mealshake ini ialah:.
🔹rasa vanila yang menjadi kegemaran kanak-kanak.
🔹sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas.
🔹sesuai untuk seisi keluarga.
🔹Boleh menjadi instant sahur meal/ breakfast sekeluarga.
🔹Rendah lemak namun kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral sertakalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak.
🔹Meal Shakes memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun kanak-kanak.
🔹Memberikan kecergasan dan meningkatkan kesihatan.
🔹Mengurangkan eczema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa.
🔹Meningkatkan selera makan anak.
🔹Jika anak yang kerap demam lazimnya akan kembali sihat lebih cepat daripada biasa.
🔹Pilihan terbaik buat mereka yang tidak pandai telan supplement berbentuk "tablet".
🔹menangani masalah sembelit pada kanak-kanak.
.
_

Untuk oder boleh terus whatsapp aisa dan dapatkan harga special hanya di @comaluxuryhealth.beauty.
_

Aisa Azilah
Whatsapp: 0175597060
#mealshakes #mealshakesshaklee #supplementanakshaklee #shakleemurah #anaksembelit #vitaminseleramakan


3

.
_

Mencari supplement terbaik untuk anak-anak? Dalam bentuk serbuk dan senang dibancuh bersama minuman yang lain?.
_

Aisa rekemen meal shakes shaklee, in sha Allah sangat membantu bagi anak mereka yang ada masalah sembelit, susah nak makan, masalah kulit sensetif.
_

Antara kebaikan Mealshake ini ialah:.
🔹rasa vanila yang menjadi kegemaran kanak-kanak.
🔹sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas.
🔹sesuai untuk seisi keluarga.
🔹Boleh menjadi instant sahur meal/ breakfast sekeluarga.
🔹Rendah lemak namun kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral sertakalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak.
🔹Meal Shakes memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun kanak-kanak.
🔹Memberikan kecergasan dan meningkatkan kesihatan.
🔹Mengurangkan eczema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa.
🔹Meningkatkan selera makan anak.
🔹Jika anak yang kerap demam lazimnya akan kembali sihat lebih cepat daripada biasa.
🔹Pilihan terbaik buat mereka yang tidak pandai telan supplement berbentuk "tablet".
🔹menangani masalah sembelit pada kanak-kanak.
.
_

Untuk oder boleh terus whatsapp aisa dan dapatkan harga special hanya di @comaluxuryhealth.beauty.
_

Aisa Azilah
Whatsapp: 0175597060
#mealshakes #mealshakesshaklee #supplementanakshaklee #shakleemurah #anaksembelit #vitaminseleramakan


1

.
_

Mencari supplement terbaik untuk anak-anak? Dalam bentuk serbuk dan senang dibancuh bersama minuman yang lain?.
_

Aisa rekemen meal shakes shaklee, in sha Allah sangat membantu bagi anak mereka yang ada masalah sembelit, susah nak makan, masalah kulit sensetif.
_

Antara kebaikan Mealshake ini ialah:.
🔹rasa vanila yang menjadi kegemaran kanak-kanak.
🔹sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas.
🔹sesuai untuk seisi keluarga.
🔹Boleh menjadi instant sahur meal/ breakfast sekeluarga.
🔹Rendah lemak namun kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral sertakalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak.
🔹Meal Shakes memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun kanak-kanak.
🔹Memberikan kecergasan dan meningkatkan kesihatan.
🔹Mengurangkan eczema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa.
🔹Meningkatkan selera makan anak.
🔹Jika anak yang kerap demam lazimnya akan kembali sihat lebih cepat daripada biasa.
🔹Pilihan terbaik buat mereka yang tidak pandai telan supplement berbentuk "tablet".
🔹menangani masalah sembelit pada kanak-kanak.
.
_

Untuk oder boleh terus whatsapp aisa dan dapatkan harga special hanya di @comaluxuryhealth.beauty.
_

Aisa Azilah
Whatsapp: 0175597060
#mealshakes #mealshakesshaklee #supplementanakshaklee #shakleemurah #anaksembelit #vitaminseleramakan


2

_

Hai semua! Saya Aisa Azilah merupakan pengedar sah shaklee (no id; 1246204). Kepada anda yang mencari supplement shaklee boleh terus whatsapp aisa untuk consultation & harga special.
_

Aisa juga buat COD sekitar area;.
_
🚘Bangi.
🚘Kajang.
🚘Semenyih.
🚘Putrajaya.
🚘Gombak.
🚘Wangsa Maju.
🚘Selayang.
_

Antara supplementbyang mendapat permintaan ramai customer @comaluxuryhealth.beauty ialah:.
_
_
. . ✨SUPPELMENT KECANTIKKAN (Esp, Vitamin c+ Esp, Vitamin C, Vitamin E)
.
✨COLLAGEN POWDER ( stok terakhir, hot promotion bulan ni🔥)
.
✨VIVIX (supplement terbaik untuk kesihatan menyeluruh)
.
✨SET BERPANTANG (supplement bagi mengembalikkan tenaga, luka cepat sembuh & milk booster buat si ibu)
.
✨SET KEHAMILAN (pelengkap nutrisi dari baby hingga ke ibu)
.
✨SUPPLEMENT JERAWAT (bagi mereka yang ada masalah jerawat & ingin detok kekotoran badan)
.
✨SUPPLEMENT KURUS (Esp, Herb Lax, Omega Guard, Alfalfa, Lecithin, Cinch)
.
✨SUPPLEMENT KESIHATAN SENDI (untuk mereka yg mengalami masalah sendi dan tulang Ostematrix & Omega guard)
.
✨SUPPELEMENT KESIHATAN JANTUNG
(CoQ troll & Omega guard, Vivix)
.
Dan paling best juga, shaklee mempunyai produk rangkaian kecantikkan 10X lebih muda bersama YOUTH SKINCARE🔥.
.

Whatsapp,
Aisa Azilah
0175597060
#aisaazilahshaklee #shakleemurah #pengedarsahshaklee #shakleeidependentdristributor


1

VITAMIN CINTA HATI @wanyhasrita ❤ .
.
Ramai sungguh yang bahagia bila consume VITAMIN C shaklee , memang terbukti keberkesannya .
.
Yana nak share sedikit info mengenai Vitamin C yang yana sendiri dah consume : 👇🏻
.
.
🔹 SENTIASA MENJADI PILIHAN REMAJA DAN DEWASA
🔹 HARGA YANG SANGAT MURAH ( BELOW RM 100 )
🔹 SEBOTOL TAHAN SELAMA 6 BULAN
🔹 KESANNYA YANG SANGAT HEBAT
🔹 DICIPTA DAN DIHASILKAN OLEH SAINTIS SHAKLEE
🔹 TERBAIK UNTUK KESIHATAN , IMUNISASI DAN KECANTIKAN KULIT
🔹 BUKAN PRODUK REBRANDING ‼️
🔹 VITAMIN C 100% NATURAL & ORGANIC
🔹 BUKAN VITAMIN SINTETIK ‼️
.
.
Istimewanya Vitamin C Shaklee ni adalah :
.
❤ Sumber SEMULAJADI yang diperoleh daripada ekstrak jagung (sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif).
.
❤ Sistem PELEPASAN BERPERINGKAT yang melepaskan 100mg vitamin c setiap jam selama 5 jam. (meningkatkan penggunaan & mengurangkan pembaziran Vitamin C yang tidak diserap).
.
❤ Kaya dengan 120mg BIOFLAVONOID SITRUS yang bertindak secara sinergy dengan Vitamin C (meningkatkan keberkesanannya)
.
.
Vitamin C shaklee tak sama dengan mana mana vitamin c yang lain tau .
.
.
Product Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi . Bahan-bahan ini boleh dilihat pada botol vitamin Shaklee, pada bahagian “Other Ingredients” 😊
.
Bahan-bahan dalam Shaklee dihasilkan daripada ekstrak bahan-bahan semulajadi dari sumber tumbuhan dan mineral asli.
.
Jadi tak hairanlah kenapa shaklee boleh bertahan lebih 30 tahun di Malaysia dan lebih 60 tahun di dunia 😊
.
Nak kulit yang sihat ? Nak kulit bebas cela ? Nak kulit yang berseri secara semula jadi ❓
.
Jangan tunggu lama - lama lagi , jom whatsapp yana sekarang untuk grab VITAMIN C TERBAIK di abad ini 😊
.
010 225 0407 ,
Future Supervisor Yana ❤
.
.
#shakleereadystock
#readystockshaklee
#vitaminc
#vitamincshaklee
#shaklee
#shakleepromo
#shakleemalaysia
#setslimmingshaklee
#setcantikshaklee
#shakleemelaka
#shakleebangi
#shakleesenawang
#shakleepd
#shakleeseremban
#shakleenilai
#shakleemuar
#shakleejohor
#shakleeutem
#shakleeuitm
#shakleeunikl
#tipscantik
#tipskurus
#kurusdarirumah
#loseweightfromhome
#setparutshaklee
#setjerawatshaklee
#setaurajelita
#tutorialmakeup
#setkurusshaklee


0

VITAMIN CINTA HATI @wanyhasrita ❤ .
.
Ramai sungguh yang bahagia bila consume VITAMIN C shaklee , memang terbukti keberkesannya .
.
Yana nak share sedikit info mengenai Vitamin C yang yana sendiri dah consume : 👇🏻
.
.
🔹 SENTIASA MENJADI PILIHAN REMAJA DAN DEWASA
🔹 HARGA YANG SANGAT MURAH ( BELOW RM 100 )
🔹 SEBOTOL TAHAN SELAMA 6 BULAN
🔹 KESANNYA YANG SANGAT HEBAT
🔹 DICIPTA DAN DIHASILKAN OLEH SAINTIS SHAKLEE
🔹 TERBAIK UNTUK KESIHATAN , IMUNISASI DAN KECANTIKAN KULIT
🔹 BUKAN PRODUK REBRANDING ‼️
🔹 VITAMIN C 100% NATURAL & ORGANIC
🔹 BUKAN VITAMIN SINTETIK ‼️
.
.
Istimewanya Vitamin C Shaklee ni adalah :
.
❤ Sumber SEMULAJADI yang diperoleh daripada ekstrak jagung (sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif).
.
❤ Sistem PELEPASAN BERPERINGKAT yang melepaskan 100mg vitamin c setiap jam selama 5 jam. (meningkatkan penggunaan & mengurangkan pembaziran Vitamin C yang tidak diserap).
.
❤ Kaya dengan 120mg BIOFLAVONOID SITRUS yang bertindak secara sinergy dengan Vitamin C (meningkatkan keberkesanannya)
.
.
Vitamin C shaklee tak sama dengan mana mana vitamin c yang lain tau .
.
.
Product Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi . Bahan-bahan ini boleh dilihat pada botol vitamin Shaklee, pada bahagian “Other Ingredients” 😊
.
Bahan-bahan dalam Shaklee dihasilkan daripada ekstrak bahan-bahan semulajadi dari sumber tumbuhan dan mineral asli.
.
Jadi tak hairanlah kenapa shaklee boleh bertahan lebih 30 tahun di Malaysia dan lebih 60 tahun di dunia 😊
.
Nak kulit yang sihat ? Nak kulit bebas cela ? Nak kulit yang berseri secara semula jadi ❓
.
Jangan tunggu lama - lama lagi , jom whatsapp yana sekarang untuk grab VITAMIN C TERBAIK di abad ini 😊
.
010 225 0407 ,
Future Supervisor Yana ❤
.
.
#shakleereadystock
#readystockshaklee
#vitaminc
#vitamincshaklee
#shaklee
#shakleepromo
#shakleemalaysia
#setslimmingshaklee
#setcantikshaklee
#shakleemelaka
#shakleebangi
#shakleesenawang
#shakleepd
#shakleeseremban
#shakleenilai
#shakleemuar
#shakleejohor
#shakleeutem
#shakleeuitm
#shakleeunikl
#tipscantik
#tipskurus
#kurusdarirumah
#loseweightfromhome
#setparutshaklee
#setjerawatshaklee
#setaurajelita
#tutorialmakeup
#setkurusshaklee


0

_

Aisa taknak ofer ramai-ramai untuk join aisa dalam bisnes shaklee. Sebab nak polish yang betul-betul berjaya tu perlukan perhatian yang lebih.
_

Paling penting RESPOND! .
_

Maksudnya bila aisa coaching offline tu boleh bagi komitment. Sebab nak berjaya bukan mudah tapi tak susah.
_

Kena rajin, konsistent, sabar.
_

Nak join bisnes shaklee, nak income RM500, RM1000, RM5000 pun boleh. Dalam bisnes shaklee tiada limit bonus yang kita boleh tetapkan.
_

Shaklee tawarkan duit CASH sebagai bonus setiap bulan. Shaklee tawarkan CAR BONUS, shaklee bayarkan kereta u setiap bulan, CONVENTION yang ni shaklee iktiraf setiap kejayaan yang kita capai.
_

Yang ni kita nampak.. ada lagi yang best!.
_

Shaklee tawarkan TRIP 5⭐️ untuk setiap SID MALAYSIA yang berjaya kumpul point yang ditetapkan.
_

Untung tak?.
_

Yang bonus tu kita dapat setiap bulan tau, tapi duit untung runcit kita sendiri tentukan berapa kita nak. Seriusly bisnes shaklee ni permulaan untuk kejayaan akan datang.
_

Rugi sangat bagi mereka yang sia-siakan atau stop tengah jalan.
_

Aisa tak boleh janji nak capai bintang kat langit untuk bisnes partner aisa. Tapi aisa janji, akan jadi waze terbaik  untuk u.
_

Setiap masa u perlukan aisa, aisa mesti ada untuk u gitu... aisa akan guide u sebaik mungkin.
_

Dan kat sini, aisa nak bagi tahu untuk join bisnes shaklee dengan Aisa Azilah hanya tinggal 5 tempat sahaja lagi. So siapa cepat dia dapat.
_

Nak tahu lebih detail, just whatsapp aisa.
_

Shaklee Business Leader,
Aisa Azilah
Founder of Victorius Lane
#aisaazilahshaklee #shakleeleader #businessshaklee #anakdidikirinenadia


1

VITAMIN CINTA HATI SEMUA ❤ .
.
Ramai sungguh yang bahagia bila consume VITAMIN C shaklee , memang terbukti keberkesannya .
.
Yana nak share sedikit info mengenai Vitamin C yang yana sendiri dah consume : 👇🏻
.
.
🔹 SENTIASA MENJADI PILIHAN REMAJA DAN DEWASA
🔹 HARGA YANG SANGAT MURAH ( BELOW RM 100 )
🔹 SEBOTOL TAHAN SELAMA 6 BULAN
🔹 KESANNYA YANG SANGAT HEBAT
🔹 DICIPTA DAN DIHASILKAN OLEH SAINTIS SHAKLEE
🔹 TERBAIK UNTUK KESIHATAN , IMUNISASI DAN KECANTIKAN KULIT
🔹 BUKAN PRODUK REBRANDING ‼️
🔹 VITAMIN C 100% NATURAL & ORGANIC
🔹 BUKAN VITAMIN SINTETIK ‼️
.
.
Istimewanya Vitamin C Shaklee ni adalah :
.
❤ Sumber SEMULAJADI yang diperoleh daripada ekstrak jagung (sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif).
.
❤ Sistem PELEPASAN BERPERINGKAT yang melepaskan 100mg vitamin c setiap jam selama 5 jam. (meningkatkan penggunaan & mengurangkan pembaziran Vitamin C yang tidak diserap).
.
❤ Kaya dengan 120mg BIOFLAVONOID SITRUS yang bertindak secara sinergy dengan Vitamin C (meningkatkan keberkesanannya)
.
.
Vitamin C shaklee tak sama dengan mana mana vitamin c yang lain tau .
.
.
Product Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi . Bahan-bahan ini boleh dilihat pada botol vitamin Shaklee, pada bahagian “Other Ingredients” 😊
.
Bahan-bahan dalam Shaklee dihasilkan daripada ekstrak bahan-bahan semulajadi dari sumber tumbuhan dan mineral asli.
.
Jadi tak hairanlah kenapa shaklee boleh bertahan lebih 30 tahun di Malaysia dan lebih 60 tahun di dunia 😊
.
Nak kulit yang sihat ? Nak kulit bebas cela ? Nak kulit yang berseri secara semula jadi ❓
.
Jangan tunggu lama - lama lagi , jom whatsapp yana sekarang untuk grab VITAMIN C TERBAIK di abad ini 😊
.
010 225 0407 ,
Future Supervisor Yana ❤
.
.
#shakleereadystock
#readystockshaklee
#vitaminc
#vitamincshaklee
#shaklee
#shakleepromo
#shakleemalaysia
#setslimmingshaklee
#setcantikshaklee
#shakleemelaka
#shakleebangi
#shakleesenawang
#shakleepd
#shakleeseremban
#shakleenilai
#shakleemuar
#shakleejohor
#shakleeutem
#shakleeuitm
#shakleeunikl
#tipscantik
#tipskurus
#kurusdarirumah
#loseweightfromhome
#setparutshaklee
#setjerawatshaklee
#setaurajelita
#tutorialmakeup
#setkurusshaklee


0

VITAMIN CINTA HATI SEMUA ❤ .
.
Ramai sungguh yang bahagia bila consume VITAMIN C shaklee , memang terbukti keberkesannya .
.
Yana nak share sedikit info mengenai Vitamin C yang yana sendiri dah consume : 👇🏻
.
.
🔹 SENTIASA MENJADI PILIHAN REMAJA DAN DEWASA
🔹 HARGA YANG SANGAT MURAH ( BELOW RM 100 )
🔹 SEBOTOL TAHAN SELAMA 6 BULAN
🔹 KESANNYA YANG SANGAT HEBAT
🔹 DICIPTA DAN DIHASILKAN OLEH SAINTIS SHAKLEE
🔹 TERBAIK UNTUK KESIHATAN , IMUNISASI DAN KECANTIKAN KULIT
🔹 BUKAN PRODUK REBRANDING ‼️
🔹 VITAMIN C 100% NATURAL & ORGANIC
🔹 BUKAN VITAMIN SINTETIK ‼️
.
.
Istimewanya Vitamin C Shaklee ni adalah :
.
❤ Sumber SEMULAJADI yang diperoleh daripada ekstrak jagung (sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif).
.
❤ Sistem PELEPASAN BERPERINGKAT yang melepaskan 100mg vitamin c setiap jam selama 5 jam. (meningkatkan penggunaan & mengurangkan pembaziran Vitamin C yang tidak diserap).
.
❤ Kaya dengan 120mg BIOFLAVONOID SITRUS yang bertindak secara sinergy dengan Vitamin C (meningkatkan keberkesanannya)
.
.
Vitamin C shaklee tak sama dengan mana mana vitamin c yang lain tau .
.
.
Product Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi . Bahan-bahan ini boleh dilihat pada botol vitamin Shaklee, pada bahagian “Other Ingredients” 😊
.
Bahan-bahan dalam Shaklee dihasilkan daripada ekstrak bahan-bahan semulajadi dari sumber tumbuhan dan mineral asli.
.
Jadi tak hairanlah kenapa shaklee boleh bertahan lebih 30 tahun di Malaysia dan lebih 60 tahun di dunia 😊
.
Nak kulit yang sihat ? Nak kulit bebas cela ? Nak kulit yang berseri secara semula jadi ❓
.
Jangan tunggu lama - lama lagi , jom whatsapp yana sekarang untuk grab VITAMIN C TERBAIK di abad ini 😊
.
010 225 0407 ,
Future Supervisor Yana ❤
.
.
#shakleereadystock
#readystockshaklee
#vitaminc
#vitamincshaklee
#shaklee
#shakleepromo
#shakleemalaysia
#setslimmingshaklee
#setcantikshaklee
#shakleemelaka
#shakleebangi
#shakleesenawang
#shakleepd
#shakleeseremban
#shakleenilai
#shakleemuar
#shakleejohor
#shakleeutem
#shakleeuitm
#shakleeunikl
#tipscantik
#tipskurus
#kurusdarirumah
#loseweightfromhome
#setparutshaklee
#setjerawatshaklee
#setaurajelita
#tutorialmakeup
#setkurusshaklee


1

PARUT JERAWAT HILANG DENGAN VITAMIN E SHAKLEE ❤️
================
~120 Tablets dan plg best tahan sampai 4 bulan😍 👉KELEBIHAN Vita E complex untuk Kulit cantik:
🌺Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
🌺Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu
🌺Menjaga kelembapan kulit
🌺Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel
🌺Mencerahkan wajah
🌺Mengecilkan pori-pori
🌺Menegangkan kulit
.

Dan yg bestnya Vita E Complex membantu anda, MEMUDARKAN PARUT JERAWAT & JERAGAT
.
Nak dapatkan Vitamin E ataupun full set kecantikan Shaklee, boleh terus klik link di bio Ina tau ❤️
#parutjerawat


1

Opening of new shaklee branch 😍

Shaklee branch sebelum ni di Sri Rampai. Tapi dah move in to sunway velocity. Tempat yang lagi besar dan selesa 👍

Korang yang jauh dari branch, jangan risau k. Still boleh buat online orders. Klik klik dekat web and shaklee will buat postage ke seluruh malaysia 🤩

Senang ke senang?
Nak berniaga juga? Meh wasap erny k 🥰
www.wasap.my/60192722402/promo.opening.branch

#responsibleawesome
#bisneswithra #shaklee #shakleemurah #shakleeseremban #shakleeseremban2 #opening #newbranch #happymoments #pretty #masters #shakleesendayan #bisnes #businesslife #leader


1

VITAMIN CINTA HATI SEMUA ❤ .
.
Ramai sungguh yang bahagia bila consume VITAMIN C shaklee , memang terbukti keberkesannya .
.
Yana nak share sedikit info mengenai Vitamin C yang yana sendiri dah consume : 👇🏻
.
.
🔹 SENTIASA MENJADI PILIHAN REMAJA DAN DEWASA
🔹 HARGA YANG SANGAT MURAH ( BELOW RM 100 )
🔹 SEBOTOL TAHAN SELAMA 6 BULAN
🔹 KESANNYA YANG SANGAT HEBAT
🔹 DICIPTA DAN DIHASILKAN OLEH SAINTIS SHAKLEE
🔹 TERBAIK UNTUK KESIHATAN , IMUNISASI DAN KECANTIKAN KULIT
🔹 BUKAN PRODUK REBRANDING ‼️
🔹 VITAMIN C 100% NATURAL & ORGANIC
🔹 BUKAN VITAMIN SINTETIK ‼️
.
.
Istimewanya Vitamin C Shaklee ni adalah :
.
❤ Sumber SEMULAJADI yang diperoleh daripada ekstrak jagung (sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif).
.
❤ Sistem PELEPASAN BERPERINGKAT yang melepaskan 100mg vitamin c setiap jam selama 5 jam. (meningkatkan penggunaan & mengurangkan pembaziran Vitamin C yang tidak diserap).
.
❤ Kaya dengan 120mg BIOFLAVONOID SITRUS yang bertindak secara sinergy dengan Vitamin C (meningkatkan keberkesanannya)
.
.
Vitamin C shaklee tak sama dengan mana mana vitamin c yang lain tau .
.
.
Product Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi . Bahan-bahan ini boleh dilihat pada botol vitamin Shaklee, pada bahagian “Other Ingredients” 😊
.
Bahan-bahan dalam Shaklee dihasilkan daripada ekstrak bahan-bahan semulajadi dari sumber tumbuhan dan mineral asli.
.
Jadi tak hairanlah kenapa shaklee boleh bertahan lebih 30 tahun di Malaysia dan lebih 60 tahun di dunia 😊
.
Nak kulit yang sihat ? Nak kulit bebas cela ? Nak kulit yang berseri secara semula jadi ❓
.
Jangan tunggu lama - lama lagi , jom whatsapp yana sekarang untuk grab VITAMIN C TERBAIK di abad ini 😊
.
010 225 0407 ,
Future Supervisor Yana ❤
.
.
#shakleereadystock
#readystockshaklee
#vitaminc
#vitamincshaklee
#shaklee
#shakleepromo
#shakleemalaysia
#setslimmingshaklee
#setcantikshaklee
#shakleemelaka
#shakleebangi
#shakleesenawang
#shakleepd
#shakleeseremban
#shakleenilai
#shakleemuar
#shakleejohor
#shakleeutem
#shakleeuitm
#shakleeunikl
#tipscantik
#tipskurus
#kurusdarirumah
#loseweightfromhome
#setparutshaklee
#setjerawatshaklee
#setaurajelita
#tutorialmakeup
#setkurusshaklee


0

VITAMIN CINTA HATI SEMUA ❤ .
.
Ramai sungguh yang bahagia bila consume VITAMIN C shaklee , memang terbukti keberkesannya .
.
Yana nak share sedikit info mengenai Vitamin C yang yana sendiri dah consume : 👇🏻
.
.
🔹 SENTIASA MENJADI PILIHAN REMAJA DAN DEWASA
🔹 HARGA YANG SANGAT MURAH ( BELOW RM 100 )
🔹 SEBOTOL TAHAN SELAMA 6 BULAN
🔹 KESANNYA YANG SANGAT HEBAT
🔹 DICIPTA DAN DIHASILKAN OLEH SAINTIS SHAKLEE
🔹 TERBAIK UNTUK KESIHATAN , IMUNISASI DAN KECANTIKAN KULIT
🔹 BUKAN PRODUK REBRANDING ‼️
🔹 VITAMIN C 100% NATURAL & ORGANIC
🔹 BUKAN VITAMIN SINTETIK ‼️
.
.
Istimewanya Vitamin C Shaklee ni adalah :
.
❤ Sumber SEMULAJADI yang diperoleh daripada ekstrak jagung (sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif).
.
❤ Sistem PELEPASAN BERPERINGKAT yang melepaskan 100mg vitamin c setiap jam selama 5 jam. (meningkatkan penggunaan & mengurangkan pembaziran Vitamin C yang tidak diserap).
.
❤ Kaya dengan 120mg BIOFLAVONOID SITRUS yang bertindak secara sinergy dengan Vitamin C (meningkatkan keberkesanannya)
.
.
Vitamin C shaklee tak sama dengan mana mana vitamin c yang lain tau .
.
.
Product Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi . Bahan-bahan ini boleh dilihat pada botol vitamin Shaklee, pada bahagian “Other Ingredients” 😊
.
Bahan-bahan dalam Shaklee dihasilkan daripada ekstrak bahan-bahan semulajadi dari sumber tumbuhan dan mineral asli.
.
Jadi tak hairanlah kenapa shaklee boleh bertahan lebih 30 tahun di Malaysia dan lebih 60 tahun di dunia 😊
.
Nak kulit yang sihat ? Nak kulit bebas cela ? Nak kulit yang berseri secara semula jadi ❓
.
Jangan tunggu lama - lama lagi , jom whatsapp yana sekarang untuk grab VITAMIN C TERBAIK di abad ini 😊
.
010 225 0407 ,
Future Supervisor Yana ❤
.
.
#shakleereadystock
#readystockshaklee
#vitaminc
#vitamincshaklee
#shaklee
#shakleepromo
#shakleemalaysia
#setslimmingshaklee
#setcantikshaklee
#shakleemelaka
#shakleebangi
#shakleesenawang
#shakleepd
#shakleeseremban
#shakleenilai
#shakleemuar
#shakleejohor
#shakleeutem
#shakleeuitm
#shakleeunikl
#tipscantik
#tipskurus
#kurusdarirumah
#loseweightfromhome
#setparutshaklee
#setjerawatshaklee
#setaurajelita
#tutorialmakeup
#setkurusshaklee


0

BERPANTANG SECARA MODEN😍.
.
Mommies mana yang tengah tunggu hari je nak bersalin tu yang sedang mencari supplements terbaik boleh diamalkan sepanjang berpantang.
.
Set berpantang Shaklee ni memang menjadi pilihan ibu -ibu bakal melahirkan tau.
.
Antara kebaikkan set berpantang shaklee ialah :
.
👉Tiada masalah sembelit.
.
👉Sentiasa bertenaga
.
👉Bantu dapatkan berat badan ideal.
.
👉Luka caeser cepat sembuh.
.
👉Susu badan melimpah ruah.
.
Ini antara feedback dari mommies yang amalkan set berpantang ni tauu..Selain berurut,bertungku dan sebagainya.Set berpantang ni sangat selamat untuk diamalkan .
.
Untuk yang baru nak mencuba ,boleh terus whatsapp dan kita terus consult nanti😊.
.
Fatihah shaklee
0189465910


2

VITAMIN C FOR CANTIK SAHAJA 🤔
.
.
Yana nak story pasal Vitamin C la sikit sebab rata rata selalu kaitkan Vitamin C ni untuk kecantikan kulit
.
Tapi apa yang ramai tak tahu actually Vitamin C ni is not just for kulit . Actually Vitamin C ni ada banyakkk lagi fungsi lain dalam badan kita 👇🏻
.
✅ TINGKATKAN SISTEM IMUN
.
Untuk mereka yang kerap sangat selesema, demam Vitamin C melalui sifat antioxidantsnya membantu tingkatkan imun sistem.
.
.
✅ CEGAH GUSI DARAH
.
Ok gusi berdarah ni banyak faktor dan salah satunya adalah disebabkan kekurangan vitamin C dalam badan
.
.
✅ MEMBANTU DALAM PENYEMBUHAN LUKA
.
Vitamin C ni membantu maintain dan baiki tulang, gigi & cartilage. Ia jugak banyak membantu dalam mempercepatkan ‘wound healing’. Highly reccomended kalau ada luka luka contohnya selepas bersalin samaada czer atau normal.
.
.
✅ KESIHATAN PARAS HEMOGLOBIN
.
Vitamin C sangat penting untuk mereka yang anemia kerana ia membantu meningkatkan penyerapan iron untuk pembetukan hemoglobin. Kalau yang jenis hemoglobin susah betul nak naik especially preggy mommies boleh la incorporate Vitamin C dalam rutin seharian.
.
.
Jadi bagaimana Vitamin C bagus untuk kesihatan kulit ❓
.
.
Melalui sifat antioxidants Vitamin C ia bantu melindungi collagen dan ia juga penting dalam pembentukan collagen dalam badan . Sebab tu orang yang consume Vitamin C biasanya : 👇🏻
.
.
✅ Susah sunburn
✅ Lebih cerah
✅ Kulit lebih anjal
✅ Kurang jerawat
.
.
Yana sendiri gunakan Vitamin C and it really does helps me for my health dan jugak kesihatan kulit .
.
Paling best , sebotol untuk 6 bulan dengan harga tak sampai Rm 100 pun .
.
.
Orders & consultations , just whatsapp yana di 010 225 0407 😊
.
.
#vitaminc
#vitamincshaklee
#readystockshaklee
#shakleereadystock
#shaklee
#shakleepromo
#shakleemalaysia
#setslimmingshaklee
#setcantikshaklee
#shakleemelaka
#shakleebangi
#shakleesenawang
#shakleepd
#shakleeseremban
#shakleenilai
#shakleemuar
#shakleejohor
#shakleeutem
#shakleeuitm
#shakleeunikl
#tipscantik
#tipskurus
#kurusdarirumah
#loseweightfromhome
#setparutshaklee
#setjerawatshaklee
#setaurajelita
#tutorialmakeup
#setkurusshaklee


0

VITAMIN C FOR CANTIK SAHAJA 🤔
.
.
Yana nak story pasal Vitamin C la sikit sebab rata rata selalu kaitkan Vitamin C ni untuk kecantikan kulit
.
Tapi apa yang ramai tak tahu actually Vitamin C ni is not just for kulit . Actually Vitamin C ni ada banyakkk lagi fungsi lain dalam badan kita 👇🏻
.
✅ TINGKATKAN SISTEM IMUN
.
Untuk mereka yang kerap sangat selesema, demam Vitamin C melalui sifat antioxidantsnya membantu tingkatkan imun sistem.
.
.
✅ CEGAH GUSI DARAH
.
Ok gusi berdarah ni banyak faktor dan salah satunya adalah disebabkan kekurangan vitamin C dalam badan
.
.
✅ MEMBANTU DALAM PENYEMBUHAN LUKA
.
Vitamin C ni membantu maintain dan baiki tulang, gigi & cartilage. Ia jugak banyak membantu dalam mempercepatkan ‘wound healing’. Highly reccomended kalau ada luka luka contohnya selepas bersalin samaada czer atau normal.
.
.
✅ KESIHATAN PARAS HEMOGLOBIN
.
Vitamin C sangat penting untuk mereka yang anemia kerana ia membantu meningkatkan penyerapan iron untuk pembetukan hemoglobin. Kalau yang jenis hemoglobin susah betul nak naik especially preggy mommies boleh la incorporate Vitamin C dalam rutin seharian.
.
.
Jadi bagaimana Vitamin C bagus untuk kesihatan kulit ❓
.
.
Melalui sifat antioxidants Vitamin C ia bantu melindungi collagen dan ia juga penting dalam pembentukan collagen dalam badan . Sebab tu orang yang consume Vitamin C biasanya : 👇🏻
.
.
✅ Susah sunburn
✅ Lebih cerah
✅ Kulit lebih anjal
✅ Kurang jerawat
.
.
Yana sendiri gunakan Vitamin C and it really does helps me for my health dan jugak kesihatan kulit .
.
Paling best , sebotol untuk 6 bulan dengan harga tak sampai Rm 100 pun .
.
.
Orders & consultations , just whatsapp yana di 010 225 0407 😊
.
.
#vitaminc
#vitamincshaklee
#readystockshaklee
#shakleereadystock
#shaklee
#shakleepromo
#shakleemalaysia
#setslimmingshaklee
#setcantikshaklee
#shakleemelaka
#shakleebangi
#shakleesenawang
#shakleepd
#shakleeseremban
#shakleenilai
#shakleemuar
#shakleejohor
#shakleeutem
#shakleeuitm
#shakleeunikl
#tipscantik
#tipskurus
#kurusdarirumah
#loseweightfromhome
#setparutshaklee
#setjerawatshaklee
#setaurajelita
#tutorialmakeup
#setkurusshaklee


0

VITAMIN C FOR CANTIK SAHAJA 🤔
.
.
Yana nak story pasal Vitamin C la sikit sebab rata rata selalu kaitkan Vitamin C ni untuk kecantikan kulit
.
Tapi apa yang ramai tak tahu actually Vitamin C ni is not just for kulit . Actually Vitamin C ni ada banyakkk lagi fungsi lain dalam badan kita 👇🏻
.
✅ TINGKATKAN SISTEM IMUN
.
Untuk mereka yang kerap sangat selesema, demam Vitamin C melalui sifat antioxidantsnya membantu tingkatkan imun sistem.
.
.
✅ CEGAH GUSI DARAH
.
Ok gusi berdarah ni banyak faktor dan salah satunya adalah disebabkan kekurangan vitamin C dalam badan
.
.
✅ MEMBANTU DALAM PENYEMBUHAN LUKA
.
Vitamin C ni membantu maintain dan baiki tulang, gigi & cartilage. Ia jugak banyak membantu dalam mempercepatkan ‘wound healing’. Highly reccomended kalau ada luka luka contohnya selepas bersalin samaada czer atau normal.
.
.
✅ KESIHATAN PARAS HEMOGLOBIN
.
Vitamin C sangat penting untuk mereka yang anemia kerana ia membantu meningkatkan penyerapan iron untuk pembetukan hemoglobin. Kalau yang jenis hemoglobin susah betul nak naik especially preggy mommies boleh la incorporate Vitamin C dalam rutin seharian.
.
.
Jadi bagaimana Vitamin C bagus untuk kesihatan kulit ❓
.
.
Melalui sifat antioxidants Vitamin C ia bantu melindungi collagen dan ia juga penting dalam pembentukan collagen dalam badan . Sebab tu orang yang consume Vitamin C biasanya : 👇🏻
.
.
✅ Susah sunburn
✅ Lebih cerah
✅ Kulit lebih anjal
✅ Kurang jerawat
.
.
Yana sendiri gunakan Vitamin C and it really does helps me for my health dan jugak kesihatan kulit .
.
Paling best , sebotol untuk 6 bulan dengan harga tak sampai Rm 100 pun .
.
.
Orders & consultations , just whatsapp yana di 010 225 0407 😊
.
.
#vitaminc
#vitamincshaklee
#readystockshaklee
#shakleereadystock
#shaklee
#shakleepromo
#shakleemalaysia
#setslimmingshaklee
#setcantikshaklee
#shakleemelaka
#shakleebangi
#shakleesenawang
#shakleepd
#shakleeseremban
#shakleenilai
#shakleemuar
#shakleejohor
#shakleeutem
#shakleeuitm
#shakleeunikl
#tipscantik
#tipskurus
#kurusdarirumah
#loseweightfromhome
#setparutshaklee
#setjerawatshaklee
#setaurajelita
#tutorialmakeup
#setkurusshaklee


0

VITAMIN C FOR CANTIK SAHAJA 🤔
.
.
Yana nak story pasal Vitamin C la sikit sebab rata rata selalu kaitkan Vitamin C ni untuk kecantikan kulit
.
Tapi apa yang ramai tak tahu actually Vitamin C ni is not just for kulit . Actually Vitamin C ni ada banyakkk lagi fungsi lain dalam badan kita 👇🏻
.
✅ TINGKATKAN SISTEM IMUN
.
Untuk mereka yang kerap sangat selesema, demam Vitamin C melalui sifat antioxidantsnya membantu tingkatkan imun sistem.
.
.
✅ CEGAH GUSI DARAH
.
Ok gusi berdarah ni banyak faktor dan salah satunya adalah disebabkan kekurangan vitamin C dalam badan
.
.
✅ MEMBANTU DALAM PENYEMBUHAN LUKA
.
Vitamin C ni membantu maintain dan baiki tulang, gigi & cartilage. Ia jugak banyak membantu dalam mempercepatkan ‘wound healing’. Highly reccomended kalau ada luka luka contohnya selepas bersalin samaada czer atau normal.
.
.
✅ KESIHATAN PARAS HEMOGLOBIN
.
Vitamin C sangat penting untuk mereka yang anemia kerana ia membantu meningkatkan penyerapan iron untuk pembetukan hemoglobin. Kalau yang jenis hemoglobin susah betul nak naik especially preggy mommies boleh la incorporate Vitamin C dalam rutin seharian.
.
.
Jadi bagaimana Vitamin C bagus untuk kesihatan kulit ❓
.
.
Melalui sifat antioxidants Vitamin C ia bantu melindungi collagen dan ia juga penting dalam pembentukan collagen dalam badan . Sebab tu orang yang consume Vitamin C biasanya : 👇🏻
.
.
✅ Susah sunburn
✅ Lebih cerah
✅ Kulit lebih anjal
✅ Kurang jerawat
.
.
Yana sendiri gunakan Vitamin C and it really does helps me for my health dan jugak kesihatan kulit .
.
Paling best , sebotol untuk 6 bulan dengan harga tak sampai Rm 100 pun .
.
.
Orders & consultations , just whatsapp yana di 010 225 0407 😊
.
.
#vitaminc
#vitamincshaklee
#readystockshaklee
#shakleereadystock
#shaklee
#shakleepromo
#shakleemalaysia
#setslimmingshaklee
#setcantikshaklee
#shakleemelaka
#shakleebangi
#shakleesenawang
#shakleepd
#shakleeseremban
#shakleenilai
#shakleemuar
#shakleejohor
#shakleeutem
#shakleeuitm
#shakleeunikl
#tipscantik
#tipskurus
#kurusdarirumah
#loseweightfromhome
#setparutshaklee
#setjerawatshaklee
#setaurajelita
#tutorialmakeup
#setkurusshaklee


0

VITAMIN C FOR CANTIK SAHAJA 🤔
.
.
Yana nak story pasal Vitamin C la sikit sebab rata rata selalu kaitkan Vitamin C ni untuk kecantikan kulit
.
Tapi apa yang ramai tak tahu actually Vitamin C ni is not just for kulit . Actually Vitamin C ni ada banyakkk lagi fungsi lain dalam badan kita 👇🏻
.
✅ TINGKATKAN SISTEM IMUN
.
Untuk mereka yang kerap sangat selesema, demam Vitamin C melalui sifat antioxidantsnya membantu tingkatkan imun sistem.
.
.
✅ CEGAH GUSI DARAH
.
Ok gusi berdarah ni banyak faktor dan salah satunya adalah disebabkan kekurangan vitamin C dalam badan
.
.
✅ MEMBANTU DALAM PENYEMBUHAN LUKA
.
Vitamin C ni membantu maintain dan baiki tulang, gigi & cartilage. Ia jugak banyak membantu dalam mempercepatkan ‘wound healing’. Highly reccomended kalau ada luka luka contohnya selepas bersalin samaada czer atau normal.
.
.
✅ KESIHATAN PARAS HEMOGLOBIN
.
Vitamin C sangat penting untuk mereka yang anemia kerana ia membantu meningkatkan penyerapan iron untuk pembetukan hemoglobin. Kalau yang jenis hemoglobin susah betul nak naik especially preggy mommies boleh la incorporate Vitamin C dalam rutin seharian.
.
.
Jadi bagaimana Vitamin C bagus untuk kesihatan kulit ❓
.
.
Melalui sifat antioxidants Vitamin C ia bantu melindungi collagen dan ia juga penting dalam pembentukan collagen dalam badan . Sebab tu orang yang consume Vitamin C biasanya : 👇🏻
.
.
✅ Susah sunburn
✅ Lebih cerah
✅ Kulit lebih anjal
✅ Kurang jerawat
.
.
Yana sendiri gunakan Vitamin C and it really does helps me for my health dan jugak kesihatan kulit .
.
Paling best , sebotol untuk 6 bulan dengan harga tak sampai Rm 100 pun .
.
.
Orders & consultations , just whatsapp yana di 010 225 0407 😊
.
.
#vitaminc
#vitamincshaklee
#readystockshaklee
#shakleereadystock
#shaklee
#shakleepromo
#shakleemalaysia
#setslimmingshaklee
#setcantikshaklee
#shakleemelaka
#shakleebangi
#shakleesenawang
#shakleepd
#shakleeseremban
#shakleenilai
#shakleemuar
#shakleejohor
#shakleeutem
#shakleeuitm
#shakleeunikl
#tipscantik
#tipskurus
#kurusdarirumah
#loseweightfromhome
#setparutshaklee
#setjerawatshaklee
#setaurajelita
#tutorialmakeup
#setkurusshaklee


0

VITAMIN C FOR CANTIK SAHAJA 🤔
.
.
Yana nak story pasal Vitamin C la sikit sebab rata rata selalu kaitkan Vitamin C ni untuk kecantikan kulit
.
Tapi apa yang ramai tak tahu actually Vitamin C ni is not just for kulit . Actually Vitamin C ni ada banyakkk lagi fungsi lain dalam badan kita 👇🏻
.
✅ TINGKATKAN SISTEM IMUN
.
Untuk mereka yang kerap sangat selesema, demam Vitamin C melalui sifat antioxidantsnya membantu tingkatkan imun sistem.
.
.
✅ CEGAH GUSI DARAH
.
Ok gusi berdarah ni banyak faktor dan salah satunya adalah disebabkan kekurangan vitamin C dalam badan
.
.
✅ MEMBANTU DALAM PENYEMBUHAN LUKA
.
Vitamin C ni membantu maintain dan baiki tulang, gigi & cartilage. Ia jugak banyak membantu dalam mempercepatkan ‘wound healing’. Highly reccomended kalau ada luka luka contohnya selepas bersalin samaada czer atau normal.
.
.
✅ KESIHATAN PARAS HEMOGLOBIN
.
Vitamin C sangat penting untuk mereka yang anemia kerana ia membantu meningkatkan penyerapan iron untuk pembetukan hemoglobin. Kalau yang jenis hemoglobin susah betul nak naik especially preggy mommies boleh la incorporate Vitamin C dalam rutin seharian.
.
.
Jadi bagaimana Vitamin C bagus untuk kesihatan kulit ❓
.
.
Melalui sifat antioxidants Vitamin C ia bantu melindungi collagen dan ia juga penting dalam pembentukan collagen dalam badan . Sebab tu orang yang consume Vitamin C biasanya : 👇🏻
.
.
✅ Susah sunburn
✅ Lebih cerah
✅ Kulit lebih anjal
✅ Kurang jerawat
.
.
Yana sendiri gunakan Vitamin C and it really does helps me for my health dan jugak kesihatan kulit .
.
Paling best , sebotol untuk 6 bulan dengan harga tak sampai Rm 100 pun .
.
.
Orders & consultations , just whatsapp yana di 010 225 0407 😊
.
.
#vitaminc
#vitamincshaklee
#readystockshaklee
#shakleereadystock
#shaklee
#shakleepromo
#shakleemalaysia
#setslimmingshaklee
#setcantikshaklee
#shakleemelaka
#shakleebangi
#shakleesenawang
#shakleepd
#shakleeseremban
#shakleenilai
#shakleemuar
#shakleejohor
#shakleeutem
#shakleeuitm
#shakleeunikl
#tipscantik
#tipskurus
#kurusdarirumah
#loseweightfromhome
#setparutshaklee
#setjerawatshaklee
#setaurajelita
#tutorialmakeup
#setkurusshaklee


0

Shaklee_mummyezz_cantiksihat
KANDUNGAN VIVIX YANG PATUT ANDA TAHU… Polygonum Cuspidatum (Japanese Knotweed)

Tumbuhan ini adalah sumber utama kepada bahan RESVERATROL yang juga terdapat dari ektrak kulit dan biji anggur merah.

Resveratrol mengandungi bahan polifenol dan antioksidan yang dapat membantu untuk melambatkan penuaan, merendahkan kolestrol, meredakan tekanan darah, meningkatkan tenaga berterusan dan juga dapat membantu mengawal berat badan.
Kajian makmal telah membuktikan Resveratrol melawan penuaan di peringkat selular, mengaktifkan tindakan genetic (DNA) untuk mengawaltur tindakbalas dalam badan yang normal.
2. Muscadine Grape

Muscadine Grape ialah satu spesies anggur yang sangat unik kerana ia mengandungi lebih 1 (satu) kromosom  dari tumbuhan biasa, iaitu 20 kromosom.  Kelebihan ini menjadikan ia sepsis anggur yang paling kaya dengan POLIFENOL, satu bahan penting yang sangat baik untuk kesihatan terutamanya untuk pencegahan kanser.

Satu lagi bahan penting ialah Asid Ellagik yang tinggi yang membantu untuk menghentikan tindakan kimia penyebab kanser. Ia mempunyai sifat anti-mikrob dan anti-virus.  3. Purple Carrot

Purple Carrot merupakan sumber terbaik untuk Vitamin A, sumber ANTIOKSIDA yang MUJARAB termasuk antocianin (yang menyebabkan warna merah menyala, ungu atau biru pada buah). Antocianin membantu untuk antioksidan, anti-radang, anti mikrob dan juga anti kanser. Ia juga sangat baik untuk kesihatan saluran darah, platlet, dan lipoprotein yang penting untuk mengurangkan risiko penyakit jantung.

4. European Elderberry (Sambucus Niagara)
Elderberry merupakan satu tumbuhan yang terkenal dalam rawatan tradisional untuk flu/selsema
Jom sihat dengan vivix, ikhtiar tak salahkan... www.wasap.my/60123717215
#shakleeseremban
#setmudaremaja
#shakleekeputihan
#shaklees2
#shakleevitae
#shakleevitc
#shakleevivix
#shakleejb
#shakleeesp
#setcantikshaklee
#shakleecarotomax
#shakleesymakansyjual
#gegarvaganza
#shakleecantiksihat
#shakleesynak
#shakleeperfomancedrink
#symakansyjual
#shakleelover
#shakleesynak
#shakleesetpantang
#shakleesetgout
#shakleesetcantik
#shakleesetputih
#shakleeterbaik
#shakleesetsubur
#shakleeyouth


0

Assalammualaikum dan Selamat Malam
.
Herbal Blend dari Shaklee memang antara produk shaklee yang famous. Lotion kegemaran multipurpose ni antara My Favourite cream 😍
.
Best nya lagi kandungan bahan yang digunakan untuk menghasilkan Herbal Blend Cream tak bahaya , so selamat untuk kegunaan baby dari baru lahir sampai lah pada kita yang dewasa ni 😊
.
Antara kegunaannya : 👇
1) Melembutkan kulit kasar dan tumit pecah
2) Menyelesaikan masalah kulit gatal
3) Mengurangkan kesan gigitan serangga
4) Menghilangkan parut , termasuk campak dan chicken pox
5) Menghilangkan ruam pada bayi
6) Memberi kelegaan semasa ketidakselesaan akibat demam
7) Sebagai losyen untuk kegunaan harian
.
Lepas sapu Cream ni, rasa berangin angin je. Mungkin sebab antara ingredient Herbal Blend Cream ni adalah dari mentol 🌻
.
Dapat kan Herbal Blend Cream dari Tira sekarang !
Wasap.my/60146003653
#shakleesingapore
#shakleeperlis
#shakleesabah
#shakleesarawak
#shakleebrunei
#shakleekl
#shakleejb
#shakleebatupahat
#shakleemelaka
#shakleeseremban
#shakleeperak
#shakleeipoh
#shakleesetiaalam
#shakleepuncakalam
#shakleeshahalam
#shakleedamansara
#shakleepuchong
#shakleealma
#shakleenilai
#shakleebangi
#shakleekajang
#shakleeusmpenang
#youthskincare
#youthskincareshaklee
#shakleeyouth
#shakleeserdang
#shakleekapar
#shakleeklang
#shakleemeru


0

Goodboy anak mami ni. Baby2 dah suka membaca. Buku terbalik pun terbalik lah 😂


1

Jom aida kongsikan antara pengalaman manis yang aida rasakan dari mula aida consume ESP sehingga sekarang 😊
.
.
1) MASALAH KULIT
.
💙 Sebelum ni aida ada masalah jerawat sangat teruk akibat pemakaian produk kecantikan yang salah
.
💙 Kulit kusam dan legam sebab active dalam sukan , black head , kulit berminyak . Lepas bersalin , memang keadaan bertambah parah ! 😭
.
💙 JERAWAT BATU BERNANAH , JERAGAT & KULIT KEJAP KERING KEJAP BERMINYAK memang macam macam masalah lah .
.
Masalah kulit aida selesai dengan penggunaan ESP yang konsisten tak sampai sebulan pun ramai dah tegur perubahan . Keluar pun tak yah nak make up apa lagi bila konsisten bersama collagen shaklee 😊
.
.
2) MILKBOOSTER
.
♥️ Setiap kali lepas je minum ESP Shaklee memang boleh rasa susu makin banyak , memang terasa susu macam tengah REFILL . Baby cepat kenyang dan memang susu lebih pekat .
.
.
3) SLIMMING
.
💛 Dengan bantuan ESP yang memberi rasa kenyang yang lama , aida dapat turunkan berat 4kg dalam 2 minggu. Kerap menyusu memang buat rasa lapar . Mesti nak cari nasi . Mana tak gemuk kan ?
.
💛 Tapi sejak kenal ESP masalah lapar tu hilang serta merta . Paling best bila husband kata "you dah kurus la" yahoo da be da be du 🤣
.
.
4) MEMELIHARA ASET WANITA
.
💚 kalau dah kawin beranak pinak walau sorang toksah lah berangan kulit tak kendur . Belum lagi masuk part STRECH MARK kan .
.
.
5) Eczema
.
💜 Ramai yang tahu , oya dulu ada masalah eczema yang setiap bulan wajib ke hospital . Bulan pertama aida consume ESP , aida baru perasan kami dah tak perlu ke hospital .
.
💜 Alhamdulillah , sampai lah sekarang tiada lagi eczema oya yang kini dah pun berusia 4 tahun
.
.
6) GASTRIK
.
💖 Yang ini kalau sekali aida kena memang husband kena dukung bawak pergi klinik . Lagi - lagi , bila tengah preggy kan .
.
💖 Tapi since ada ESP , gastrik dah lama tak menjengah ! Kalau rasa dia nak datang tu cepat cepat minum ESP , hilang serta merta dan perut pun bahagia kekenyangan
.
.
7)ALAHAN MENGANDUNG
.
❤️ Mengandung kali ni alhamdulillah sangat - sangat . Walaupun 3 bulan tak dapat makan langsung , ESP lah penyelamat aida .
.
.
#espshaklee
#shakleeesp
#setkurusshaklee
#milkboostershaklee


1

Jom dapatkan mana-mana produk Shaklee pada harga terbaik ❤️
.
Anda sedang mencari produk shaklee antaranya seperti :
.
#espshaklee
#vitamincshaklee
#youthshaklee
#setslimmingshaklee
#setkecantikanshaklee
.
Dan lain-lain produk? Aida boleh bantu 😊. Aida sediakan free consultation dan harga produk yang Aida jual amat berpatutan dan menjimatkan.❤️
.
Dapatkan juga produk2 yang sedang promo. Promosi berubah ubah setiap bulan. Tanya aida untuk promosi terkini ya.
.
.
Postage adalah setiap hari pada pukul 5 petang kecuali kalau pos laju tutup. Cod seluruh Malaysia boleh diatur 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Trusted SID since 2014
✅Master Coordinator since 2016
✅COD seluruh Malaysia
✅Postage setiap hari
.
FB : Siti Norshuhaida


1

Tengah survey set kecantikan ke tu? Haa look no further sebab ini lah set terbaik untuk diri anda. Sebab ramai dah cuba dan mereka sendiri gembira dengan hasil yang diperoleh . (Untuk testimoni boleh minta Aida ye).
.
Jadi Aida nak explain secara ringkas manfaat set ni untuk anda:
.
ESP Shaklee :
.
🌸membantu kulit menjadi lebih halus dan mulus
🌸protein terbaik kerana protein dalam ESP mengandungi 9 jenis amino acid yang lengkap.
🌸protein juga membantu dalam menghasilkan kolagen yang penting untuk kulit anjal
.
.
Vitamin C Shaklee :
.
🌸merupakan antioksida yang kuat di mana ianya mampu melindungi kulit dari kerosakan akibat radikal bebas yang membawa kepada pertumbuhan jerawat.
🌸mencerahkan kulit secara sekata
🌸mengurangkan minyak di muka
🌸menghalang pembentukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat.
.
.
Nak cuba? Aida akan bantu dengan consultation percuma dan harga yang paling menjimatkan 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅COD seluruh Malaysia
✅Postage setiap hari .
FB : Siti Norshuhaida
.
#vitamincshaklee
#espshaklee
#setkecantikanshaklee
#setkurusshaklee


1

Siapa kaum wanita yang taknak kulit cantik, licin, cerah , flawless kan? Tapi pada masa sama, nak capai semua tu kita kena berhati2 dalam pengambilan supplements sebab banyak produk di pasaran sekarang mengandungi merkuri dan macam2 kandungan yang merbahaya.
.
Macam Aida, produk pertama Aida ambil untuk kecantikan kulit adalah Collagen Shaklee yang direkemen oleh seorang kawan. Sampai sekarang Aida tak stop consume tauu.
.
Kalau nak tahu , Collagen Shaklee sangat bagus untuk kulit kita sebab ia mampu mengembalikan keanjalannya.
.
Bukan je kulit je tau , kebaikan Collagen Shaklee
antara lainnya adalah:
.
✅Menganjalkan payudara
✅Mengatasi keguguran rambut
✅Anti-penuaan
✅Mengatasi masalah susah tidur
.
Berapa lama boleh nampak kesannya? Lain badan lain hasilnya. Paling pantas seorang customer Aida ni nampak kesannya adalah seawal 2 minggu. Insha Allah kalau ikut saranan dan aturannya , cepatlah nampak kesannya 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅COD seluruh Malaysia
✅Postage setiap hari .
FB : Siti Norshuhaida
.
#kolagenshaklee
#collagenshaklee
#shakleecollagen


1

PERFECT COMBO FOR YOUR SKIN 👍
.
.
Ini antara combo ESP yang paling HOT : ESP + VITAMIN C SHAKLEE . Nak tahu apa kelebihan apabila 2 supplement terbaik ini bersatu ? Jom , aida share sikit 😊
.
.
ESP Shaklee :
.
😊Sangat penting untuk membentuk kolagen pada kulit.
😊Berperanan mempercepatkan proses pemulihan pada kulit dan mencerahkan kulit.
😊Melindungi sel-sel dari kerosakan, mengecilkan pori-pori muka.
😊Bertindak sebagai anti oksida, menggantikan sel-sel kulit yang baru
.
.
Vitamin C Shaklee :
.
😊Antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain.
😊Melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.
😊Melindungi dan membaiki kulit.
😊Bahan utama dalam sintesis kolagen.
😊Memberi kesan kulit yang sekata, cerah dan lembab.
😊Melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti tubuh
.
.
Sebarang pertanyaan , order atau booking boleh whatsapp aida ya . Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan VITAMIN C + ESP dengan harga super duper SPECIAL . first come first serve ya 😘
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅COD seluruh Malaysia
✅Postage setiap hari
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#vitamincshaklee
#espshaklee
#setkecantikanshaklee
#setkurusshaklee


1

Set Kecantikan PILIHAN TERBAIK 😘
.
Set Asas ini mengandungi kesemua nutrisi yang diperlukan oleh tubuh untuk memelihara kecantikan kulit anda.
.
Apa manfaat apabila ESP , Vitamin C dan Vitamin E bergabung?
.
.
❤️Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus .
❤️Mencegah penuaan .
❤️Menjadikan kulit lebih kenyal.
❤️Mencerahkan kulit
❤️Menjaga kulit dari sinaran UV
❤️Mengurangkan parut jerawat
❤️Menjadikan wajah bersinar dan bermaya .
❤️Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan .
❤️Menjadikan wajah lebih berseri.
❤️Menghalang pertumbuhan jerawat dan jeragat .
❤️Mengurangkan bintik hitam dan jeragat .
❤️Merawat pigmentasi
.
.
Jom Dapatkan Set asas dan set bajet kecantikan dengan harga SUPER DUPER SPECIAL !! Stock sangat limited . First come first serve 😄
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅COD seluruh Malaysia
✅Postage setiap hari
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#espshaklee
#setkecantikanshaklee


1

Assalammualaikum dan selamat Petang
.
Tira paling tak boleh tahan kalau tengok baby yang ada ruam. .
Tak kisah lah ruam susu ke, ruam lampin ke. Nampak bintik bintik merah. Dengan kulit jadi mengelupas keringnya.
.
Rasa sedeh sangat, bila dieorang nagis. Rasa macam yang tengah tahan pedih tu Tira. Nak cakap sakit tak boleh, menagis je lah 😪😭
.
Ya Allah siksanya. Nasib baik Shaklee keluarkan produk khas untuk kulit. Jangan risau tau, ingredient dalam Herbal Blend sangat bagus untuk merawat masalah ruam, gatal gatal, alahan, dan kulit ezchema. .
Bukan itu je tau, dengan ada Mentol di dalam Herbal Blend Shaklee ni, membantu memberikan kesan nyaman setiap kali sapuan. Lemon Balm pula membantu mengelakkan kita daripada terkena jangkitan nyamuk. Nyamuk tak suka bau lemon balm ni. Tira memang selalu akan letak dalam beg setiap kali husband ajak pergi hiking. Senang nak guna. Sapu je. Lagipun Herbal Blend ni boleh dijadikan as Daily Lotion. Pentingnya Herbal Blend ni ibaratkan 'Satu Rumah, Satu Tiub'
mealshakeshaklee#alfalfashaklee #vivixshaklee
#collagenpowdershaklee#vitaminCshaklee
#espshaklee
#vitaminEshaklee
#setbasickulit
#setkecantikanshaklee
#setjantungshaklee
#setkesihatanshaklee
#shakleeipoh
#shakleeperak
#shakleekualakangsar
#shakleebercham
#shakleetaiping
#shakleeterengganu
#shakleeselangor
#shakleeseremban
#shakleemelaka
#settulangshaklee
#setkesuburanshaklee
#shakleesabah
#ostematrixshaklee
#settulangshaklee
#setsendishaklee


0