#SkinCare

Instagram photos and videos

#skincare#beauty#pemutihalami#bisniszamannow#pemutihkulit#pemutih#perawatankulit#pembesarpayudara#minyakbulus#pelangsing#makeup#maskerwajah#pemutihbadan#creamwajah#creampemutih#creamtabita#perawatanwajah#handbodypemutih#lotionpemutih#hbwhitening#agenkosmetik#hbwhiteningori#tabitaskincare#drsarah#creamtabitaori

Hashtags #SkinCare for Instagram

The name is Matrix trademark is Total Results and the product is Miracle Creator. Is is the bomdiggety and I love it 😍 It’s smells lovely 👃 getting ready to impress. Good luck to me 😉
#natural #motd #lashes #makeupblogger #skincare #lips #hairstyle #wakeupandmakeup #eyeshadow #eyes #hudabeauty #makeupjunkie #stylish #instamakeup #nailart #glam #instabeauty #cosmetics #makeupmess #gorgeous #makeuplover #lipstick #makeupaddict #insta #love


0

💙🧡💛‼️6/22空きあり‼️💙🧡💛
*
*
*
どこへ行っても何をしても肌荒れが改善されない(T_T)
*
本当の肌荒れの原因をご存知ですか?当サロンは身体の内側から肌荒れを改善していくことができます☺️
*
*
👐お肌のことはAccueilにお任せください👐
*
機械不使用オールハンドで、
温泉の恵みたっぷりの「ミネルヴァ化粧品」のみを使用したエステ💕
*
お肌への負担が少ないので、
ニキビの炎症がある方や、
アトピーの方でも受けられます♡♡
*
*
*
============*
【こんな方にオススメ✨】
============*
✅最近肌荒れに悩んでる・・・!
✅ニキビが繰り返しできる・・・!
✅ニキビ跡がずっと消えない・・・!
✅毛穴の開き・黒ずみが気になる・・・!
✅乾燥・アトピー肌を改善したい・・・! *
*
などなど、お肌のお悩みなら、
何でもお任せください(*^^*)💓
*
*
■「インスタ見ました!で」 *
¥26,000 →→✨¥5,980✨
*
*
*
* --------当サロンのご予約方法≫--------- *
*
1️⃣当サロンのインスタTopのURL
⭐️『Hotpepper Beauty』の
「instagram限定クーポン」にてご予約可能♡♡
*
*
2️⃣インスタのDMからご予約
(下記項目を記載の上、お問い合わせください♪) *
🔶お名前(フルネーム) *
🔶お電話番号 *
🔶希望日時(第1~第3希望) *
🔶ご希望のメニュー
*
*
3️⃣お電話でのご予約✨
 03-6712-2465にお願いします♡
-----------------------------------------
*
*
@accueil_ebisu✨
#美容 #beauty #美肌 #スキンケア #skincare #ツヤ肌 #肌質改善 #エステ #恵比寿 #ニキビ #敏感肌 #アトピー #毛穴 #ニキビ跡 #ニキビケア #はちみつロウパック #ミネルヴァ化粧品 #肌トラブル改善専門店accueil #すっぴん素肌プロジェクト #毛穴ケア #肌荒れ #新生活 #女子力向上委員会 #女子力アップ⤴️


0

👰 อย่าได้แต่มอง ‼️สตรียุคนี้ ต้องสวยอย่างสตรอง!!!
สุขภาพดี ชีวิตสดใส ผิวมีประกาย ออร่าส่องแสง
ทำอะไรก็ได้เต็มที่ มั่นใจฝุดๆ
ไม่เชื่อก็ลองหา #Bunnywhitecollagen Peptide 💤 (Premium Collagen 150,000mg.)🍒🍒🍒
💁มาดื่มทุกวันดูสิค่ะ 7 วัน รู้เรื่องเลย!! ✨สั่งซื้อทันที "#Bunnywhitecollagen & Bn-1 Gluta VitC Plus Miltivitamin"หรือ สมัครเป็นตัวเเทนจำหน่ายได้ที่
Line ID : Bunnywhite_99
✉️Inbox : https://m.me/bunnywhitecollagenofficial
✉️Line : @Bunnywhitecollagen (เติม @ข้างหน้าด้วยนะคะ)
คลิกลิ้งแอดได้เลยค่ะ http://line.me/ti/p/~@Bunnywhitecollagen

#healthy #nature #Bunnywhitecollagen #onlineshopping  #beauty #panacea
#คอลลาเจน  #women #collagen #firming #whitening #vitamins #amado  #gluta #skincare


0

Not pictured: son n park beauty water. Used to ensure I got allll of my makeup off. Posted this on my regular Instagram by mistake first lollllll. Sample is creme Placenta while I wait for the full size. #biologiquerecherche #skincare


0

these help lol i use the app clue as well and it’s amazing lol
follow @se1f.care (me) for more
cr: @https.caretips ——————————————————————————-
#selfcare #threads #kardashian #pridemonth #trendy #eyes #twitter #trump #london #mexico #love #goodlife #makeup #skincare #kimkardashian #kyliecosmetics #neutrogena #stives #new #goodvibes #mall #self #care


0

Ngồi rảnh lại đăng lại hehe 🤣🤣🤣
Rảnh lại làm mấy cái sản phẩm make up giá hạt dẻ nhớ
#skincare #routine #cosmetics #instamakeup


0

YOUTH
Berdasarkan dari Testimoni Pengguna :
🍏Hampir 100% Pengguna Youth Shaklee Skincare mendapat kesan positif
:
:
🍏Untuk Masalah Jerawat DI Wajah Remaja, Jerawat Pasir, Jerawat Batu, perubahan dilihat seawal 7 hari penggunaan. :
:
🍏Untuk Masalah Kedutan di dahi (wrinkles) perubahan iaitu garis halus kedut hilang dalam masa 30 hari. :
:
🍏Untuk masalah Jerawat di wajah matang (maksudnya yang dah tua pun berjerawat) dan kulit berminyak, perubahan ketara dilihat
:
:
🍏selepas 30 hari Penggunaan Youth SHAKLEE
:
: 🍏Untuk Masalah Kulit Jeragat Tompok / Hyperpigmentation / Kulit Berjeragat, kesan jeragat pudar kelihatan seawal 60 hari penggunaan. :
:
🍏Untuk masalah garisan halus di mata / kedutan di mata, kesan garisan / kedutan mulai hilang kelihatan seawal 30 hari. :
:
🍏Satu Set Youth Skincare Shaklee ini boleh digunakan sehingga 60 hari dan kesan perubahan ketara dari penggunaan YOUTH SHAKLEE SKINCARE ini boleh dilihat seawal 30 hari. :
:
📲 01126150682

#skincarehebat #skincarebebaskimia #skincare #skincareshaklee #shakleepdcod #shakleepdpilah #shakleemalaysia #skincareyouth #skincareaman #kulit #kulitlembut #cantiksihat #cantikberseri #masalahkulitmuka #kulitberminyak #kulitputih #ctdk #nealofarhijab #nealofa


0

💙🧡💛‼️6/22空きあり‼️💙🧡💛
*
*
*
どこへ行っても何をしても肌荒れが改善されない(T_T)
*
本当の肌荒れの原因をご存知ですか?当サロンは身体の内側から肌荒れを改善していくことができます☺️
*
*
👐お肌のことはAccueilにお任せください👐
*
機械不使用オールハンドで、
温泉の恵みたっぷりの「ミネルヴァ化粧品」のみを使用したエステ💕
*
お肌への負担が少ないので、
ニキビの炎症がある方や、
アトピーの方でも受けられます♡♡
*
*
*
============*
【こんな方にオススメ✨】
============*
✅最近肌荒れに悩んでる・・・!
✅ニキビが繰り返しできる・・・!
✅ニキビ跡がずっと消えない・・・!
✅毛穴の開き・黒ずみが気になる・・・!
✅乾燥・アトピー肌を改善したい・・・! *
*
などなど、お肌のお悩みなら、
何でもお任せください(*^^*)💓
*
*
■「インスタ見ました!で」 *
¥26,000 →→✨¥5,980✨
*
*
*
* --------当サロンのご予約方法≫--------- *
*
1️⃣当サロンのインスタTopのURL
⭐️『Hotpepper Beauty』の
「instagram限定クーポン」にてご予約可能♡♡
*
*
2️⃣インスタのDMからご予約
(下記項目を記載の上、お問い合わせください♪) *
🔶お名前(フルネーム) *
🔶お電話番号 *
🔶希望日時(第1~第3希望) *
🔶ご希望のメニュー
*
*
3️⃣お電話でのご予約✨
 03-6712-2465にお願いします♡
-----------------------------------------
*
*
@accueil_ebisu✨
#美容 #beauty #美肌 #スキンケア #skincare #ツヤ肌 #肌質改善 #エステ #恵比寿 #ニキビ #敏感肌 #アトピー #毛穴 #ニキビ跡 #ニキビケア #はちみつロウパック #ミネルヴァ化粧品 #肌トラブル改善専門店accueil #すっぴん素肌プロジェクト #毛穴ケア #肌荒れ #新生活 #女子力向上委員会 #女子力アップ⤴️


0

Mageline®️ have 700 counter now all over in China. We are not just a normal beauty products. The company has been invest in high technology production , R&D center in the US and have been a sponsor for various Top famous TV series in China. 🌸【麦吉丽专柜目前达7️⃣️0️⃣️0️⃣️多家】 千万不要把麦吉丽看作是普通微商品牌🙅🏻 你见过哪个微商品牌这么有实力‼️
能上中国新歌声✅
能上三大卫视跨年演唱会✅
能上最火综艺节目跑男✅
还有这么多的明星使用并推荐✅
只有麦吉丽😎 国产唯一高端护肤品牌,微商只是我们的销售模式之一,想赚的更多,有长远发展,当然做高端品牌✌️,一次选择,是一生的改变!
#magelineskincare #skincare #naturalbeauty


0

Double cleansing yukk.. mempunyai manfaat untuk membersihkan wajah dengan sempurna. Metode ini dapat membersihkan seluruh sisa kotoran seperti makeup, minyak, debu maupun sel kulit mati yang tidak terangkat oleh pembersih pertama. Gunakanlah Advanced Dynamics Mattifying Cleanser dan Toner dalam metode double cleansing Anda untuk meraih kulit bersih sempurna.
.
.
#viral #kekinianbanget #zamannow #meetingjafra #jafraskincare #skincare #jaframurah #bisnisjafra #jafraindonesia #jaframanado #jafrapapua #jafrabanjarmasin #jaframurah #jaframerauke #jafrapontianak #jafrasurabaya #jaframaluku #jafrasukabumi #jafrapurwakarta #jaframanokwari #jafrabayah #jafratasik #bisniszamannow #jafrapalangkaraya #jafrabatam #bisniszamannow #jafrapalabuhanratu #mypalabuhanratu #palabuhanratubisnis #bisniszamannow


0

Freeman pomegranate peel off mask 175 ml
IDR : 125.000
fungsi : Membantu mengurangi minyak berlebih, memperbaiki jaringan sel sel kulit dan sebagai antioksidan untuk kulit wajah
ready +/- 4 hari setelah pemesanan.
for more info :
dm/wa/line
💰: BCA/COD
max trf 2x24 jam
#freemanmask #freemanpontianak #freemanpontianakmurah #skincare #pontianak #pontianakshop #jakartaskincare #pontianakskincare #pontianakinformasi #pontianakolshop #pontianakfreeongkir #pontianakstore


0

#Repost @adhecosmetic5 (@get_repost)
・・・
#Repost @adhecosmetic5 (@get_repost)
・・・
HARGA 55.000 / PCS

DEOONARD GOLD & SILVER

Deoonard Gold n Silver adalah produk whitening untuk mengatasi jerawat dan mengatasi bekas2 jerawat d wajah km.

Dengan kandungan PEARL EKSTRACT, VIT C, E, dan ANTI MICROBIAL juga DOUBLE
WHITENING AGENT, ARBUTIN,TITANIUM DIOXIDE, ZINC OXIDE,ALLANTOIN
DLL. Sangat baik mengatasi jerawat batu, jerawat meradang dan EKSTRA
WHITENING ANTI AGING , mencegah jerawat datang kembali, kandungan
bahan2 nya lebih lengkap dan ampuh di banding deoonard seri sebelumnya.
menjadikan produk ini terefektif dan lebih nyata hasilnya untuk
whitening dan acne yg d sebabkan oleh infeksi bakteri.

Manfaat :
* Mengeringkan jerawat yang meradang
* Menghilangkan semua jenis jerawat
seperti : jerawat batu, jerawat bernanah , jerawat menahun, komedo,bintik-bintik merah dll
* Mencegah munculnya jerawat baru.
* Aman bagi kulit, kulit sensitive sekalipun
* Menghilang bopeng, noda hitam/ flek-flek hitam
* memutihkan kulit/ whitening pada semua area wajah agar terlihat lebih cerah, bersinar dan bebas noda 2 flek dan bebas bekas2 jerawat bandel

Cara Pemakaian :
Bersihkan wajah, dan oleskan cream pada wajah, dan ratakan ke seluruh bagian wajah sambil dipijat lembut. Gunakan secara teratur pagi malam hari rasakan kulit menjadi
lebih putih, halus dan bebas noda dan jerawat

#naturgo #madudiet #deoonard #deoonardgold #deoonardgoldsilver #creamhn #naturgo #maskerlumpur #fairandpink #fruitaminsoap #fleecy #munafie #pancea #vaseline #thebodyshop #pemutihwajah #pemutihbadan #pelangsing #penggemuk #skincare #reseller #supplierkosmetik


0

Make sure you're protecting your skin in that hot summer sun with ageLoc products. www.loves.nsproducts.com #sunblock #sunscreen #skincare #summerhealthyskin


0

Double cleansing yukk.. mempunyai manfaat untuk membersihkan wajah dengan sempurna. Metode ini dapat membersihkan seluruh sisa kotoran seperti makeup, minyak, debu maupun sel kulit mati yang tidak terangkat oleh pembersih pertama. Gunakanlah Advanced Dynamics Mattifying Cleanser dan Toner dalam metode double cleansing Anda untuk meraih kulit bersih sempurna.
.
.
#viral #kekinianbanget #zamannow #meetingjafra #jafraskincare #skincare #jaframurah #bisnisjafra #jafraindonesia #jaframanado #jafrapapua #jafrabanjarmasin #jaframurah #jaframerauke #jafrapontianak #jafrasurabaya #jaframaluku #jafrasukabumi #jafrapurwakarta #jaframanokwari #jafrabayah #jafratasik #bisniszamannow #jafrapalangkaraya #jafrabatam #bisniszamannow #jafrapalabuhanratu #mypalabuhanratu #palabuhanratubisnis #bisniszamannow


0

Our favourite #friyay sweet treats to brighten up this wintry week - cupcakes and @purepawpaw 🍉💋🍭
.
.
.
#purepawpaw #lipstickaddict #cupcakes #pawpaw #skincare #colour #rainbow #friday #sweets #candy #beauty #beautygirl #lipbalm #lip


0

YOUTH
Berdasarkan dari Testimoni Pengguna :
🍏Hampir 100% Pengguna Youth Shaklee Skincare mendapat kesan positif
:
:
🍏Untuk Masalah Jerawat DI Wajah Remaja, Jerawat Pasir, Jerawat Batu, perubahan dilihat seawal 7 hari penggunaan. :
:
🍏Untuk Masalah Kedutan di dahi (wrinkles) perubahan iaitu garis halus kedut hilang dalam masa 30 hari. :
:
🍏Untuk masalah Jerawat di wajah matang (maksudnya yang dah tua pun berjerawat) dan kulit berminyak, perubahan ketara dilihat
:
:
🍏selepas 30 hari Penggunaan Youth SHAKLEE
:
: 🍏Untuk Masalah Kulit Jeragat Tompok / Hyperpigmentation / Kulit Berjeragat, kesan jeragat pudar kelihatan seawal 60 hari penggunaan. :
:
🍏Untuk masalah garisan halus di mata / kedutan di mata, kesan garisan / kedutan mulai hilang kelihatan seawal 30 hari. :
:
🍏Satu Set Youth Skincare Shaklee ini boleh digunakan sehingga 60 hari dan kesan perubahan ketara dari penggunaan YOUTH SHAKLEE SKINCARE ini boleh dilihat seawal 30 hari. :
:
📲 01126150682

#skincarehebat #skincarebebaskimia #skincare #skincareshaklee #shakleepdcod #shakleepdpilah #shakleemalaysia #skincareyouth #skincareaman #kulit #kulitlembut #cantiksihat #cantikberseri #masalahkulitmuka #kulitberminyak #kulitputih #ctdk #nealofarhijab #nealofa


0

장소:북촌한옥마을
카메라:Canon EOS 6D
카메라렌즈゙:SIGMA12-24mm F4.5-5.6 II DG HSM
조리개:F4
셔터스피드:1/640초
감도:100

#EOS6D #canon #bulkhomme #벌크스타그램 #벌크옴므 #バルクオム #일본화장품 #좋아요 #좋아요반사 #lll #l4l #like4like #travel #beauty #skincare #cosmetics #photography #photoftheday #vsco #vscocam #vscodaily #photogenic #architecture #visitkorea #instagood #travelgram #koreanfashion #instatravel #wanderlust #travelapp


0

YOUTH
Berdasarkan dari Testimoni Pengguna :
🍏Hampir 100% Pengguna Youth Shaklee Skincare mendapat kesan positif
:
:
🍏Untuk Masalah Jerawat DI Wajah Remaja, Jerawat Pasir, Jerawat Batu, perubahan dilihat seawal 7 hari penggunaan. :
:
🍏Untuk Masalah Kedutan di dahi (wrinkles) perubahan iaitu garis halus kedut hilang dalam masa 30 hari. :
:
🍏Untuk masalah Jerawat di wajah matang (maksudnya yang dah tua pun berjerawat) dan kulit berminyak, perubahan ketara dilihat
:
:
🍏selepas 30 hari Penggunaan Youth SHAKLEE
:
: 🍏Untuk Masalah Kulit Jeragat Tompok / Hyperpigmentation / Kulit Berjeragat, kesan jeragat pudar kelihatan seawal 60 hari penggunaan. :
:
🍏Untuk masalah garisan halus di mata / kedutan di mata, kesan garisan / kedutan mulai hilang kelihatan seawal 30 hari. :
:
🍏Satu Set Youth Skincare Shaklee ini boleh digunakan sehingga 60 hari dan kesan perubahan ketara dari penggunaan YOUTH SHAKLEE SKINCARE ini boleh dilihat seawal 30 hari. :
:
📲 01126150682

#skincarehebat #skincarebebaskimia #skincare #skincareshaklee #shakleepdcod #shakleepdpilah #shakleemalaysia #skincareyouth #skincareaman #kulit #kulitlembut #cantiksihat #cantikberseri #masalahkulitmuka #kulitberminyak #kulitputih #ctdk #nealofarhijab #nealofa


0

◯skin care◯
今回はスキンケア用品/洗顔方法についてご紹介します👶🏻
.
まずはメーカーのご紹介から!
1.Biore しっかりクリアジェル
2.NIVEA クリームケア洗顔料
3.THE FACE SHOP スマートピーリング
.
1と2は🌛夜の洗顔用🌜です!
わたしはマツエクをしているので基本的にオイルの入ったメイク落としはNGなので、こちらを使っています!そして、それだけでは落としきれないものがあるように感じるので、クリーム洗顔料との二刀流です!
.
🌸洗顔方法🌸
1.クリアジェルを使って顔全体を洗います。(目元は優しく念入りに)
2.クリームケアをしっかり泡立てて目元を避けて全体を洗います。
3.次に同じく泡立てたクリームケアでTゾーン.Uゾーンを洗います。
4.最後に再びクリームケアで肌荒れしやすい箇所を軽く洗います。
.
この洗顔は皮膚科の先生に教えてもらったもので、洗いすぎは良くない?と思われがちなのですが、洗顔後にしっかり保湿すれば全く問題ありません!その代わり、朝は洗顔料は使わずに水またはお湯のみで洗顔しています!このようにしっかり洗う洗顔方法にしてからは、肌荒れすることはほとんどありません!
また、NIVEAのクリームケアはとても濃密なタイプでお風呂上がりの肌のパサつきやつっぱりが気にならなくなり、とってもおすすめ!
.
次に3つ目のピーリングについてです!こちらは肌の古い角質を落とすもの!数分マッサージすると角質が出て来るので水で洗い流せばokです!保湿効果もあるみたいで、洗い流した後にしっとりするところが気に入っています!わたしは週に1回くらいの頻度で使います!
.
以上が私のskin careです!
新しいスキンケア用品をお考えの方はぜひ試してみてください🌸
#スキンケア #skincare #biore #nivea #ピーリング #韓国 #洗顔 #肌ケア #사진 #사진스타그램 #좋아요 #하트 #写真 #流行 #トレンド #いいね #いいね返し #like4like #l4l #instagood #fashion #trend


0

Perawatan pake yang PASTI- PASTI aja.. jangan pake yang ASAL .. !! sudah banyak REAL TESTI .. 👍👍👍 D'skincare dijamin Aman !
Bukan ABAL .. ayo konsultasi kan dulu kulit mu by WA 085946085060 !! Plisss STOP pake krim MERKURI ya 😂 "kulitmu terlalu berharga untuk di rusak" 😉😗 #krimdokter #krimbpom #krimwajah #krimaman #creamdokter #creambpom #creamracik #creamsehat #cream #creamskincare #skincare #aman #skincarefarma #creamfarma #creamjerawat #pemutih #creamasli #theraskin #nonmercuri #suppliercream #perawatankulit #immortal #primaderma #hiderm #creamapoteker #jakarta


1

Do you have dry lips? I’ve had perpetually chapped lips as long as I can remember. I always need to have a lip balm on hand, no matter how much water I drink or how many vitamins I take. Nights are the worst- I have to use something thick and moisturizing at night or I wake up at 2am with cracked lips. .
.
That’s why the Innisfree lip sleeping pack has been a game changer for me. The standout ingredient here is canola honey, and it both smells and feels like raw honey. It creates a barrier over my lips at night that protects and deeply moisturizes. I used to wake up and immediately reach for a lip balm, but now I can make it through a good portion of the morning before my lips start to feel dry. I’m not sure I’d wear it during the day since it is a bit thick and sticky. But it’s perfect for nighttime. .
.
.
.
.
#skincare #skinstagram #skincarereview #koreanbeauty #skinstagram #skincarejunkie #skincareaddict #kbeauty #abcommunity #beauty #beautygram #beautyjunkie


0

Nu Amoorea Adalah nutrisi kulit yang dibentuk dalam wujud sabun batangan (bar). Berbahan dari Heilmoor Clay, yaitu endapan lumpur hitam yang terbentuk sejak kurang lebih 3.000 tahun lalu di dalam tasik/sungai di pegunungan Austria dan mengandung asam humus tinggi, mineral,vitamin, lemak, asam amino, protein, dan Hydrtion Microalgae Extract (HMA) serta anti oksidan. Bahan tersebut memiliki kemampuan menjaga kulit agar tetap lembut, bercahaya dan tampak muda.
#obatjerawat #jerawat #produkkecantikan #kulitcantik #bopeng #jerawathilang #kulitkusam #kulitmulus #skincare #beautycare #nuamoorea #obatkulit #obatbopeng #penghilangflek #maskerwajah #flekhitam #perawatanalami #perawatankulitwajah #penghilangjerawat #pencerahwajah #bebasjerawat #kulitberminyak #kulitkering #creammalam #creammuka #creamwajah #creamdokter #creamjerawat #amoorea #ptdep


1

Excited to try these products! Especially that FabFitFun knows how much I love skincare! #skincare #311beauty


0

Kita akan membahas our best treatment, ada yang tahu apa?
-
Yups, benar sekali Laser Hair Removal 😀. Treatment kami yang paling diminati ini pastinya banyak yang bertanya-tanya tentang treatment ini. Jadi, apa aja sih yang biasanya ditanyakan seputar Laser Hair Removal?
-
1. Banyak klinik di Surabaya yang menggunakan IPL hair removal, mengapa De-Hair menggunakan Laser Hair removal? Bukankah sama-sama menggunakan laser?
IPL dan Laser tidaklah sama. IPL menggunakan spektrum cahaya lebih tinggi yang menembus kulit pada kedalaman yang berbeda, sedangkan Laser bekerja lebih efektif karna fokus pada target satu per satu.
2. Apa yang membuat laser hair removal itu ouch free (Bebas rasa sakit)?
Faktanya treatment dengan metode IPL itu menyakitkan. Dan laser hair removal tidak. Itulah mengapa kami memberi label ouch free pada treatment ini karena laser hair removal menggunakan panas rendah namun efektif yang membuat customer kami tidak akan merasakan sakit.
3. Apakah treatment ini menghasilkan hasil yang permanen?
Laser hair removal adalah cara paling efektif menghilangkan bulu secara permanen. Karena treatment ini bekerja dengan cara mengganggu fungsi folikel rambut.
-
Have a nice day sahabat De hair!
📍Manyar kertoarjo no.91 surabaya
📞WA 0821-3239-8855 / 03159173546
#dehairlaser #lasertreatment #BeautyClinic #SkinCare #Beauty #healthskin #skin #hairremoval #photofacial #underarmwhitening #dehairsurabaya #hairremoval #healthskin #kulitindah #kulitmulus #kulitsehat #klinikkecantikansurabaya


0

LOVERA DAY CREAM
.
Lovera Day Cream (LDC) bersifat cream yang matte : krim siang & water based. Lengkap SPF15, mengecilkan pores, mencerahkan & memutihkan parut2 kulit. (effect lepas guna kulit nampak matte, mulus & gebu)
.
BAHAN-BAHAN DALAM DAY CREAM :
🎈Aloe vera
🎈Sweet Almond Oil
🎈Paprika Extract
🎈SPF
.
🌼 CARA PAKAI 🌼
🌿 Basuh muka dengan #loveracompletecleanser
🌿 Selepas cuci muka, sembur #glowmist sebagai toner, sapu #magicjellylovera sebagai moisturizer
🌿 Kemudian picit dan sapukan #loveradaycream.
.
Dah pakai #loveradaycream tak perlu pakai bedak lagi sebab pakai #loveradaycream je dah cukup buat muka nampak berseri.
.
Harga : RM40 (15g)
(Without postage)
❤️lihat ig story untuk promo terbaru ❤️
.
Boleh contact Zee untuk lebih detail 😊
Zee (MJPG02) : Ejen #PENANG #KULIM
+6019 280 9575
+6019 280 9575
+6019 280 9575
.
#loveramalaysia #loveracompletecleanser #loveraglowmist #magicjelly #loveradaycream #bbjellylovera #luluskkm #natural #skincare #jelly #penang #kulim #malaysia #poslaju (via #appskottage.com #QuickReposter @AppKottage)


1

I got more happy mail today!!! I’m super excited about this new product that Plexus recently came out with!! 💃🏻💃🏻Joyōme!!! It’s a revolutionary #antiaging #skincare system with 11 multi active ingredients, a #Microbiome Balancing Complex that replenishes your skin’s moisture barrier, and the HydraLipid delivery system which enhances absorption for dramatic results. The Illuminating Day Serum and Intensive Overnight Repair correct all the visible signs of aging and help protect the skin from environmental aging accelerators. I will keep you posted on my results. #vulnerablepost #nomakeup #blemishes #darkspots


0

Double cleansing yukk.. mempunyai manfaat untuk membersihkan wajah dengan sempurna. Metode ini dapat membersihkan seluruh sisa kotoran seperti makeup, minyak, debu maupun sel kulit mati yang tidak terangkat oleh pembersih pertama. Gunakanlah Advanced Dynamics Mattifying Cleanser dan Toner dalam metode double cleansing Anda untuk meraih kulit bersih sempurna.
.
.
#viral #kekinianbanget #zamannow #meetingjafra #jafraskincare #skincare #jaframurah #bisnisjafra #jafraindonesia #jaframanado #jafrapapua #jafrabanjarmasin #jaframurah #jaframerauke #jafrapontianak #jafrasurabaya #jaframaluku #jafrasukabumi #jafrapurwakarta #jaframanokwari #jafrabayah #jafratasik #bisniszamannow #jafrapalangkaraya #jafrabatam #bisniszamannow #jafrapalabuhanratu #mypalabuhanratu #palabuhanratubisnis #bisniszamannow


0

June's @boxwalla sub box features the brand Moss . I personally don't like cleansing balm because I like to use face wipes or liquid cleanser but this cleansing balm has very pretty yellow hue. I do think $70 retail is overpriced for what it is. I'm excited to try the Vitamin C serum though. I love vitamin c products. .
.
.
#subboxbae #subboxaddict #subboxlover #greenbeauty #faceoil #boxwalla #skincare #luxuriousbeautyserum #luxurious #highquality #mask #facemask #serum #beautyreviews #unboxing #followme #follow #igreview #igreviewfree #monthlysubscription #ecobeauty #ecofriendly #organicskincare #organic #toxicfreebeauty #toxicfree #crueltyfree #vitaminc


0

Cantik ngga pake sakit
🌹 ORI 1000%
🌹 PUTIH & LANGSING DALAM WAKTU 7 HARI
🌹 HASIL MEMUASKAN
🌹 KUALITAS TERBAIK
🌹 MENERIMA RESELLER & DROPSHIP
🌹 GARANSI 2 MINGGU
Serius order (isi format dengan benar) 👇
Nama :
Alamat : (usahakan ada kecamatan dan kode pos)
No. Telfon :
Pesanan :
Kirim ke 👇
📩Wa : 082144628895

#suplierkosmetik #slimbeauty #minyakbulus #creamtabita #maskerwajah #pembesarpayudara #handbodypemutih #pemutihalami #lotionpemutih #hbwhitening #tabitaskincare #drsarah #pemutihkulit #creamtabitaori #pemutih #maskerbadan #glutamelone #olshopsurabaya #hbwhiteningori #pemutihbadan #agenkosmetik #lotionmurah #skincare #spg #pemutihalami #creampemutih #perawatankulit #creamwajah #perawatanwajah #pelangsing


0

Lg hamil & menyusui stres bgt liat wajah jerawatan..
kusem😫
💡sini sini..q punya frutablend & Glucela🍏
aman buat BUMIL & BUSUI

More info : 📲 WA : 08985322255

#Hwimedan #hwibandung #hwiaceh #kuliner #wmp #cmp #glusella #nesv #pelangsingtubuh #hwimedan #hwibandarlampung #obatpemutih #pemutihkulit #phytocellserum #pelunturlemak #resepmakanansehat #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #obatjerawatherbal #skincare #antiaging #pelunturlemak #


0

Are you in or out👍🏻👎🏻
❁
follow @rosie.post for more!
❁
dm requests!
❁
If you repost give credit ❁
disclaimer: this may not work for everyone ,but feel free to find what works for you
❁
#twitterthreads #selfcare #selflove #lifehacks #skincare #love #Loveyourself #self #care #follow #like #instagram #diy #summer #lifestyle #inspire #explorepage #selfcaretips #games #explore


1

14 full colour lipsticks, one for every occasion, and the ultimate full colour nude lipstick - must haves in your beauty collection! 💄 These natural & vegan Olive Oil lipsticks by @ereperezcosmetics glide on easily for a soft, satin finish. Look for your fave colour at #healthshopstafford 🙌⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#healthshop #healthshopbrisbane #healthyfood #healthyliving #health #nutrition #cleaneating #brisbanefoodie #buylocal #naturalcosmetics #ereperez #natural #skincare #naturallipstick #runwayready #makeup #naturalmakeup #nudelip #ereperezcosmetics #fullcolourlipstocks #veganlipstick #veganproducts #veganskincare #veganmakeup #brisbanevegan #party #staffordcityshopping⠀
💄📷 via @ereperezcosmetics 💕


0

Foto di luar ruangan dengan lighting alami dari matahari..
Kalo foto sebelumnya pake bantuan lighting.
Daan seluruh foto tadi hanya pakai hp xiaomi redmi..
.
.
.

#mua #muajabodetabek #muaui #muaindo #makeupglowing #makeupartist #makeuplook #kursusmakeup #makeup #makeupvlogger #foundation #skincare #look #makeuphijab


2

💛PUTIH DAN LANGSING DALAM 7 HARI
.💛PUTIH PERMANEN
.💛TIDAK ADA EFEK SAMPING
.💛TIDAK BIKIN KETERGANTUNGAN
.💛KOSMETIK AMAN 100%
.💛DISTRIBUTOR UTAMA & TRUSTED
.💛DAPATKAN YANG ORI HANYA DISINI
.💛WELCOME RESELLER
.💛PROMO BELI 1 GRATIS 1 .Serius order Via WA sistaa 📲 WA : 082145863317

#maskerwajah #slimbeauty #skincare #creamtabita #spg #hbwhitening #suplierkosmetik #handbodypemutih #lotionpemutih #pemutihalami #drsarah #creampemutih #pemutihkulit #creamtabitaori #tabitaskincare #minyakbulus #pemutih #pembesarpayudara #hbwhiteningori #pemutihbadan #glutamelone #pelangsing #olshopsurabaya #agenkosmetik #pemutihalami #creamwajah #perawatankulit #lotionmurah #perawatanwajah #maskerbadan


0

Rise up, start fresh and see the bright opportunity in each new day. .
.
#purmist #healthyskin #skin #skincare #HandSanitizer #noalcohol


0

💛PUTIH DAN LANGSING DALAM 7 HARI
.💛PUTIH PERMANEN
.💛TIDAK ADA EFEK SAMPING
.💛TIDAK BIKIN KETERGANTUNGAN
.💛KOSMETIK AMAN 100%
.💛DISTRIBUTOR UTAMA & TRUSTED
.💛DAPATKAN YANG ORI HANYA DISINI
.💛WELCOME RESELLER
.💛PROMO BELI 1 GRATIS 1 .Serius order Via WA sistaa 📲 WA : 082145863317

#maskerwajah #slimbeauty #skincare #creamtabita #spg #hbwhitening #suplierkosmetik #handbodypemutih #lotionpemutih #pemutihalami #drsarah #creampemutih #pemutihkulit #creamtabitaori #tabitaskincare #minyakbulus #pemutih #pembesarpayudara #hbwhiteningori #pemutihbadan #glutamelone #pelangsing #olshopsurabaya #agenkosmetik #pemutihalami #creamwajah #perawatankulit #lotionmurah #perawatanwajah #maskerbadan


0

.🌿PUTIH DAN LANGSING DALAM 7 HARI
.🌿PUTIH PERMANEN
.🌿TIDAK ADA EFEK SAMPING
.🌿TIDAK BIKIN KETERGANTUNGAN
.🌿KOSMETIK AMAN 100%
.🌿DISTRIBUTOR UTAMA & TRUSTED
.🌿DAPATKAN YANG ORI HANYA DISINI
.🌿WELCOME RESELLER
.🌿PROMO BELI 1 GRATIS 1. .Serius order Via WA sistaa 📲 WA : 08383740730

#minyakbulus #pemutih #pembesarpayudara #hbwhiteningori #pemutihbadan #glutamelone #pelangsing #olshopsurabaya #agenkosmetik #pemutihalami #creamwajah #perawatankulit #lotionmurah #perawatanwajah #maskerbadan
#maskerwajah #slimbeauty #skincare #creamtabita #spg #hbwhitening #suplierkosmetik #handbodypemutih #lotionpemutih #pemutihalami #drsarah #creampemutih #pemutihkulit #creamtabitaori #tabitaskincare #minyakbulus #pemutih #pembesarpayudara


0

💛PUTIH DAN LANGSING DALAM 7 HARI
.💛PUTIH PERMANEN
.💛TIDAK ADA EFEK SAMPING
.💛TIDAK BIKIN KETERGANTUNGAN
.💛KOSMETIK AMAN 100%
.💛DISTRIBUTOR UTAMA & TRUSTED
.💛DAPATKAN YANG ORI HANYA DISINI
.💛WELCOME RESELLER
.💛PROMO BELI 1 GRATIS 1 .Serius order Via WA sistaa 📲 WA : 082145863317

#maskerwajah #slimbeauty #skincare #creamtabita #spg #hbwhitening #suplierkosmetik #handbodypemutih #lotionpemutih #pemutihalami #drsarah #creampemutih #pemutihkulit #creamtabitaori #tabitaskincare #minyakbulus #pemutih #pembesarpayudara #hbwhiteningori #pemutihbadan #glutamelone #pelangsing #olshopsurabaya #agenkosmetik #pemutihalami #creamwajah #perawatankulit #lotionmurah #perawatanwajah #maskerbadan


0

Mặt nạ cấp nước sâu Mediheal N.M.F - Mặt nạ tinh chất, tập trung đặc trị cao cấp hơn cả serum – Tạo một lớp phủ màn che để duy trì độ ẩm cho da trong nhiều giờ liền
– Kiểm soát bã nhờn, giảm thiểu nở rộng lỗ chân lông
Sau khi sử dụng da sẽ tươi tắn và trắng hồng cực thích ——————
💰16k/m - 150k/hộp/10m
☎️HOTLINE 0938939863
——————
#maskmediheal #masknmf #maskkorea #skincare #thanhlymypham #silemyphamchinhhang #matnaxachtay #matnachinhhang #liuliubeauty #saigon


0

💛PUTIH DAN LANGSING DALAM 7 HARI
.💛PUTIH PERMANEN
.💛TIDAK ADA EFEK SAMPING
.💛TIDAK BIKIN KETERGANTUNGAN
.💛KOSMETIK AMAN 100%
.💛DISTRIBUTOR UTAMA & TRUSTED
.💛DAPATKAN YANG ORI HANYA DISINI
.💛WELCOME RESELLER
.💛PROMO BELI 1 GRATIS 1 .Serius order Via WA sistaa 📲 WA : 082145863317

#maskerwajah #slimbeauty #skincare #creamtabita #spg #hbwhitening #suplierkosmetik #handbodypemutih #lotionpemutih #pemutihalami #drsarah #creampemutih #pemutihkulit #creamtabitaori #tabitaskincare #minyakbulus #pemutih #pembesarpayudara #hbwhiteningori #pemutihbadan #glutamelone #pelangsing #olshopsurabaya #agenkosmetik #pemutihalami #creamwajah #perawatankulit #lotionmurah #perawatanwajah #maskerbadan


0

😍😍😍😍😍🔥🔥🔥🔥🔥
Never too much glitter


1

Badass, braless vegan holding a bitten organic AFAF peach. Let me tell y'all something, being braless is like oxygen for your boobs. Your lymph nodes get to breathe and release toxins from the body. Your armpits can sweat freely, your blood can unclump and flow properly. Being braless lowers your risk of breast cancer. I wear Himalayan Salt Crystal as deodorant. A lot of deodorants have aluminum, which block the lymphatic system and disrupts the endocrine system. A lot of deodorants prevent sweat. My Lord you are SUPPOSED TO SWEAT! When I see sweat I'm happy. Embrace yo mothaf*cking sweat 😂 seriously though
- ◻️
-

As I mentioned before I'm aware we live in an oversexualized society, but honestly on this vegan journey, a 7 year journey clothes are only an accessory. Sometimes I just want to walk around nude and I do in my home. Too bad people see nudity for the wrong reasons. I will never be nude for Instagram, I don't care for what reason, but being braless, eating something as simple as a peach, and being nude with wild, lioness, Mars and Venus in Leo hair is FREEING AF
◻️
Just statements from a wild, peaceful, rebel, IDGAF at no time dirty hippie. Peace, love, motorcycle engines, Richie Havens, and EDM man. Right TF on forever! ✌🏽🖤👁️🕉️👁️✌🏽🖤


3

c h o i c e s | a quick look around the shelves of your local pharmacy or supermarket reveals there are plenty of personal care products that appear natural and/or organic, based on their branding, label claims and imagery ⚡️ but consumers should be wary of claims that a product contains natural or organic ingredients – and of paying a premium price for them – when the ingredient is actually a very small proportion of the final product 🙄
I think these products sound a lot more natural than they really are, and many consumers would probably agree! so beware of “green washing” and if you’re serious about reducing the toxic chemical load via your personal care products, come speak to one of our health science team 😘 we love helping you choose health 🙌🏼 #bewell Claire


1

#tbt During my Cleaning out and Clearing out sessions I came across this little GEM! 🤣
.
Being the sucker I am for beautiful packaging, I didn’t want to throw this out when I thought it was empty.
.
Turns out it wasn’t empty and even after all this time, this beautiful oil smells of ginger and rosemary and feels like velvet on my skin!.
.
Anyone else miss the Amethyst @osmiaorganics Gem Series?
#returntoyoursenses #osmiaorganics #bodyoil #amethyst


3

Making an exception to allow this beauty to keep her eye makeup on during a Microdermabrasion treatment, being a fashion stylist means keeping in style even when getting pampered! This babe keeps her skin health in check always.
:
@styleconceptblog 💕
_____________________________
#beauty #skincare #microdermabrasion #treatments #medicaltreatments #beautybar #radiantskin #glowing #instabeauty #aesthetician #skinhealth #skinpolish #facial #beautyaddict #skinaddict #beautygoals #beautygram #facetreatment #facecare #exfoliation #styleblogger #fashion #fashionstylist #stylist #influencer #skinblogger #skinpolish #hamont #hamilton #ancaster


3

Experience the delicate moisture of Wild Florals hand and body lotion. Formulated with pure coconut oil for maximum hydration, this lotion is sure to leave you feeling just as beautiful as the Australian wild flowers! Available for purchase on our website today! Link in bio! 🌺🌸🌼


2

Sunscreen, the most important word in skincare. My two favourites, CC+ Cream & Dermaquest SheerZinc.
:
When we’re talking about sunscreen we’re not just talking about preventing premature aging, we’re taking about preventing skin cancer.
:
If you want a make up product that includes SPF I recently purchased this CC+ cream by @itcosmetics and I’m loving it! It includes SPF 50+ UVA/UVB, colour corrector, hydrating Anti-aging serum, poreless finish primer, dark spot concealer and moisturizer. It’s a lightweight cream that can be used on the go! The Dermaquest sunscreen is also an amazing choice to be applied over your moisturizer. It’s also lightweight and contains Zinc Oxide which prevents clogging of pores and future breakouts.
:
It’s all about prevention! Don’t skip this step in your skincare routine. Sunscreen is worth your time and the more products with SPF the better!
_____________________________
#beauty #skincare #skincareroutine #sunscreen #SPF #skinprotection #skin #antiaging #instabeauty #product #aesthetician #beautybar #cccream #makeup #makeuplove #dermaquest #moisturizer #serum #prevention #skinhealth #skinaddict #beautybloggers #beautyaddict #facecare #face #skinblogger #beautygram #itcosmetics #hamont #ancaster


9

It was a pleasure to meet this beautiful lady yesterday!
:
Gotta love all the blood that comes with Microneedling! This beauty won a Dermaplaning treatment then decided to double her chances at working towards great skin by adding a Microneedling treatment!
:
Dermaplaning and microneedling combined will give you the most desirable outcome. Together these procedures are ideal to treat uneven skin tone and texture, large pores, fine lines, unwanted facial hair, and acne scars.
_____________________________
#facials #beauty #skincare #skincareroutine #microneedling #collagen #dermaplaning #treatments #radiantskin #instabeauty #beautiful #aesthetician #beautybar #nourish #skinhealth #skinaddict #beautyaddict #facecare #face #beautygram #nomorepeachfuzz #exfoliation #needling #dermapen #eclipsedermapen #acnescars #antiaging #hamont #ancaster


13