#SkinPotionOil

Instagram photos and videos

#skinpotionoil#skinpotionserum#muar#codkuantan#puretoxkuantan#hyemascara#malaysia#asetmontok#sobella#innersilang#auramontokoil#pinklady#ebo#serummontok#bconfident#trudolly#ileesh#followforfollowback#johor#hyemascarakuantan#kulitputih#vitaminc#snowwhitelotion#royalpinekuantan#supplementputih#cleansprayzkuantan

Hashtags #SkinPotionOil for Instagram

Rasa berdosa sangatttt tak share betapa bestnya face serum #SkinPotionSerum & face oil #SkinPotionOil ni bila bergabung l.
Kesian tengok yang ada masalah skin breakout, skin selalu naik rashes, skin berparut hitam, skin kusam dan tona kulit tak sekata.

Macam macam lah kalau nak senaraikan masalah skin ni kan? 😪

Obsessssa nak lawo tu tak salah. Tapi lawo dengan product yang betul and cara yang betul. Itu yang terbaik!


0

Currently Im soooo in love with this 3 items...my every day make up routine 💕💕💕
.
.
Fayce foundation 👉 RM69
Skin Potion Serum (SPS) 👉 RM45
Skin Potion Oil (SPO) 👉 RM55
all price exclude postage..
.
.
.
For order just whatsapp +60142707879
Or click link on bio 😘💓
.
.
.
.
#skinpotionoil #skinpotionserum #ileesh #ileeshmuar #serum #potionoil #buy #followforfollowback #info #best #good #muar #johor #malaysia
#fayce #faycemy #faycefoundation #makeuptips #makeupartist #makeuptutorial #muamalaysia #faycefoundationmuar #faycemuar #muar #johor #malaysia #followforfollowback #beauty #harimaumalaya #ctdk


3

APA ITU SKIN POTION SERUM ?
.
.
Skin Potion Serum [SPS] adalah sejenis Serum Water Gel Based / Face Serum yang diformulasikan kaya dengan bahan untuk mencerahkan kulit, melembapkan kulit dan merawat masalah kulit [Tona tidak sekata, parut, jerawat/jeragat dan pori terbuka].
.
.
Testimoni yang banyak kami dapat dari pengguna, Skin Potion Serum dapat mengecutkan jerawat dengan sangat pantas tanpa meninggalkan parut hitam ! Bukan itu saja, dia dapat sekatakan tona kulit asal dan dapat mencerahkan kulit tanpa pengelupasan tau.
Best kan?
.
.
.
Tekstur : Water Gel Based dan Mudah Serap
Bau : Wangi bau jambu (original bau dari bahan)
Kuantiti : 30ml (tahan 1-2bulan)
Not KKM number : NOT180306349K
.
.
NO COLOURANT !!
NO FRAGRANCE !!
NO MERCURY !! - [ LAB TASTED ]
NO HYDROQUINONE !! - [ LAB TESTED ]
FREE COLLAGEN !!
NON-COMEDOGENIC !! - [won’t block pore]
.
.
.
HARGA COMBO

SPO + SPS = RM100sm/RM110ss.
SPO + SPO = RM110sm/RM120ss.
SPS + SPS = RM90sm/RM100ss.

FREE POSTAGE TAU AWAKKK.

ORDER : WHATSAPP 0172585957 @ Tekan link ( www.wasap.my/60172585957/SerumIleesh ) dibio ya 😘.
.
COD : Kinrara / Damai Utama /Bukit Jalil / Puchong / Equine / Klang Lama / Kuchai Lama / Sri Petaling / Endah Parade
POST : Seluruh Negara 🇲🇾
.
#SkinPotionSerum #WaterBasedSerum
#SPSPuchong #SPSBukitJalil #SPSPuncakJalil
#ILEESH #AgentNeeded #Dropship #SkinPotionOil #OilBasedSerum #SPOPuchong #SPOBukitJalil #SPOPuncakJalil #SPOTamanEquine
#SPOKuchaiLama #SPSKuchaiLama #SPOTamanMedan #SPSTamanMedan #SPOSriPetaling #SPSSriPetaling #ILEESH #Parut #Jerawat #SerumMinyak #KulitBerminyak


1

RAMAI YANG BELUM TAHU KANDUNGAN BAHAN #SKINPOTIONOIL .
.
Kandungan bahan dalam SKIN POTION OIL yang berasaskan 3 minyak yang mempunyai banyak khasiat dan 100% pure oil iaitu :
🌸MINYAK APRIKOT
🌸MINYAK ARGAN
🌸MINYAK BUNGA MAWAR
.
.
P/s : Kegunaan skin potion oil bukan untuk muka sahaja. Boleh guna di kuku , rambut dan bibir


0

JAMMU QHITA
_
🙁Payudara Kendur?
🙁Badan Mengeleber Dah X Pejal?
🙁Punggung Dah Jatuh?
🙁Kena Pakai Push Up Bra?
🙁Kena pakai Padding
_
JAMMU QHITA kan ade usah risau lagi😙😚 _
❤️Menegang dan menganjalkn payudara/. montok bagai dulu🙈🙈
❤️Dapat mengembalikan body shape
❤️Menaikkan punggung cantik terletak
❤️Dapat gebukan kulit seluruh tubuh
❤Makin KETAT
❤Makin RAPAT
❤Makin RAMPING
❤Makin LENTIK
❤️mencantikkan kulit
❤️menaikkan seri wajah
❤️mencantikkan bentuk badan
❤️-menambahkan size payudara
❤️mengecutkan rahim & bahagian peranakan
❤️-memelihara kesihatan,kecantikkan wajah
_
Hanya sebiji 💊sehari
Cik Abang mampu tersenyum lebar..... Bila terpandang Aset Cik Adik...💖 ❤Makin MONTOK
_
Whatssap 📲 01116959902 atau tekan link whatssap di profile 👆
_
#pinklady #ebo #pilhormon #cleansprayzkuantan #asetmantap #asetmontok #innersilang #codkuantan #bombshellbeaute #fullplus #bconfident #sobella #skinpotionoil #laveendacleansergel #skinpotionserum #trudolly #hyemascarakuantan #kulitputih #hyemascara #herbhousejohor #vitaminc #ekstrakbelacakoriginal #supplementputih #snowwhitelotion #serummontok #minyakbelacak #auramontokoil #putehmontoxx #jammuqhita #puretoxkuantan


1

JAMMU QHITA
_
🙁Payudara Kendur?
🙁Badan Mengeleber Dah X Pejal?
🙁Punggung Dah Jatuh?
🙁Kena Pakai Push Up Bra?
🙁Kena pakai Padding
_
JAMMU QHITA kan ade usah risau lagi😙😚 _
❤️Menegang dan menganjalkn payudara/. montok bagai dulu🙈🙈
❤️Dapat mengembalikan body shape
❤️Menaikkan punggung cantik terletak
❤️Dapat gebukan kulit seluruh tubuh
❤Makin KETAT
❤Makin RAPAT
❤Makin RAMPING
❤Makin LENTIK
❤️mencantikkan kulit
❤️menaikkan seri wajah
❤️mencantikkan bentuk badan
❤️-menambahkan size payudara
❤️mengecutkan rahim & bahagian peranakan
❤️-memelihara kesihatan,kecantikkan wajah
_
Hanya sebiji 💊sehari
Cik Abang mampu tersenyum lebar..... Bila terpandang Aset Cik Adik...💖 ❤Makin MONTOK
_
Whatssap 📲 01116959902 atau tekan link whatssap di profile 👆
_
#pinklady #ebo #pilhormon #cleansprayzkuantan #asetmantap #asetmontok #innersilang #codkuantan #bombshellbeaute #fullplus #bconfident #sobella #skinpotionoil #laveendacleansergel #skinpotionserum #trudolly #hyemascarakuantan #kulitputih #hyemascara #herbhousejohor #vitaminc #ekstrakbelacakoriginal #supplementputih #snowwhitelotion #serummontok #minyakbelacak #auramontokoil #putehmontoxx #jammuqhita #puretoxkuantan


0

Beli combo set #skinpotionoil & #skinpotionserum akan dapat free botol ileesh. Cepat2 whatsapp 01133593560


0

Done postage todayy😍

Safiyya hijab Spray 10 ➡ Pendang
Set Combo ileesh ➡ Langkawi

Alhamdulillah syukur selalu🙌


2

Beli combo set #skinpotionoil & #skinpotionserum akan dapat free botol ileesh. Cepat2 whatsapp 01133593560


0

Beli combo set #skinpotionoil & #skinpotionserum akan dapat free botol ileesh. Cepat2 whatsapp 01133593560


0

JOM KENALI APA ITU SKIN POTION OIL DAN SKIN POTION SERUM. 💖SKIN POTION OIL atau di luar negara dipanggil Face Oil . Face Oil sudah lama diguna pakai oleh wanita diluar negara seperti Korea, Japan, Morocco, Arab dan banyak negara lain. Sangat bagus untuk kulit muka yang berjerawat, berparut dan jeragat yang kritikal.
.
.
💖SKIN POTION SERUM atau di luar negara dipanggil Face Serum memang tidak asing lagi dari dulu penggunaan dalam rutin harian penjagaan kulit. Ianya berfungsi melembapkan kulit, mencerahkan kulit kembali pada tona asal kulit dan membantu merawat kulit seperti pori terbuka, kulit kusam dan minor treatment parut/jerawat/jeragat.

Untuk info lanjut boleh layari :
www.ileesh.com.my

Wasap 0136263971
.
.
#feedbackcustomer
#feedback
#ileesh
#produkorganik
#nomercury
#viral
#selamatdigunakan
#miracle
#miracleserum
#ileeshori
#skinpotionoil
#students
#igers
#tutorial
#bazaar
#baazaronline
#bazarpaknil
#igermalaysia
#igshop
#miracleserummurah
#muar
#codmuar
#feedback
#feedbackcustomer
#mampumilik
#trustedseller
#uitm
#uum
#ukm
#usm
#muatutorial
#miracletoner


4

Hai sayang2..
Bagi yang masih ragu2 dengan Skin Potion Oil & Skin Potion Serum nie, bahan yang kita guna untuk menghasilkan SPO & SPS adalah selamat dan tidak mengandungi mercury...
.
.
.
.
TAK ADA KESAN NEGATIF dekat kulit anda sekira nya anda guna / dah berhenti guna SPO & SPS nie.. insya allah...
.
.
.
.
Untuk order boleh whatsapp +60142707879
Atau click je link kat bio 😘💓
.
.
.
.
#skinpotionoil #skinpotionserum #ileesh #ileeshmuar #serum #potionoil #buy #followforfollowback #info #best #good #muar #johor #malaysia
#fayce #faycemy #faycefoundation #makeuptips #makeupartist #makeuptutorial #muamalaysia #faycefoundationmuar #faycemuar #muar #johor #malaysia #followforfollowback #beauty #harimaumalaya #ctdk


2

Tak habess sebotol customer dah STOP PAKAI SEBAB COLI MAKIN KETAT MENCENGKAM!! Tunggu BELI COLI lain baru boleh start pakai semula sebab KESAN CEPAT SANGAT!! Bekesan habess !! Mesra Penyusuan!!
_
Anak dara yg nak kawin boleh guna supaya bakal suami PUAS HATI dengan saiz uolss!!
_
Whatssap 📲 01116959902 atau tekan link whatssap di profile 👆
_
#pinklady #ebo #pilhormon #cleansprayzkuantan #asetmantap #asetmontok #innersilang #codkuantan #bombshellbeaute #fullplus #bconfident #sobella #skinpotionoil #laveendacleansergel #skinpotionserum #trudolly #hyemascarakuantan #kulitputih #hyemascara #herbhousejohor #vitaminc #ekstrakbelacakoriginal #supplementputih #snowwhitelotion #serummontok #minyakbelacak #auramontokoil #putehmontoxx #jammuqhita #puretoxkuantan


1

Kenapa uolss kena ade sekurang kurang nye sebotol aura montok oil kat rumah..hehe
. 💓 Bila suami ckp "eh tek nampak kendur la", uolss leh terus sapu aura montok oil ni supaya naik padat semula.
. 💓 Bila suami "merajuk" terus amek aura montok oil sapuu mr z cik suami confirmm lentokk x jadi merajuk..hehe
. 💓 Biase ibu menyusu ni 99% ade masalah lembik dan layut kan?? so ape lg sapu aura montok nii teruss tegang semula..
. 💓 Serioussly badan kita ni nak pakai lame, ape salah nye kalau servis sekali sekala, sedangkan kereta pom kena servis inikan plak manusia especially yg bernama wanita nie..hehe
_
Whatssap 📲 01116959902 atau tekan link whatssap di profile 👆
_
#pinklady #ebo #skinpotionoil #jammuqhita #skinpotionserum #asetmontok #innersilang #codkuantan #innersilangkuantan #innergripantimigrain #bconfident #sobella #honeybee #bawalmaniktabur #auramontokoil #trudolly #hyemascarakuantan #kulitputih #hyemascara #ainaaserum #vitaminc #cubremifoundation #supplementputih #snowwhitelotion #snowwhitesecret #puretox #royalpinemoisturizer #serummontok #royalpinekuantan #puretoxkuantan


0

Serum skin potion serum sahaja boleh kecutkan jerawat. Ini kan pula parut. Confirm pudar. Tau kenapa? Sebab serum dia lebih cepat serap ke dalam kulit kita. Sifat dia waterbase 😍😍😍 .

Harga rm45 tidak termasuk postage. 30ml tahan lebih 2 bulan. Nak lagi jimat???? Dapatkan harga COMBO SPS + SPS RM 90sm / RM 100ss FREE POSTAGE + FREE GIFT.

Best kan ??? .

Link di BIO terus atau di nombor yang disediakan. .

HOTLINE 📲 0173483724 AIN
HOTLINE 📲 0173483724 AIN
HOTLINE 📲 0173483724 AIN .

#skinpotionoil #skinpotionserum #agentselangor #agentkl #agentskinpotionoil #agentskinpotionserum #faceoil #faceserum #serum #serumileesh #spolover #spslover #jerawat #parut #jeragat #paruthitam #sunburn #kualalumpur #selangor #petalingjaya #sungaibuloh #kepong #selayang #mua #malaysia #seluruhdunia #freegift #shopee #shopeeaainapis


0

Seiring sedondon.. jangan pening pala nak cari serum jenis OIL atau water. Dua beradik ni jika dah cuba berpisah tiada... glow dan moist je kulit. .

COMBO A- SPO + SPO RM 110sm / RM 120ss
COMBO B- SPS + SPS RM 90sm / RM 100ss
COMBO C- SPO + SPS RM 100sm / RM 110ss

Cepat grab tau sebab FREE POSTAGE + FREE WATER BOTTLE ILEESH (Limited Edition)

Best kan ??? .

Link di BIO terus atau di nombor yang disediakan. .

HOTLINE 📲 0173483724 AIN
HOTLINE 📲 0173483724 AIN
HOTLINE 📲 0173483724 AIN .

#skinpotionoil #skinpotionserum #agentselangor #agentkl #agentskinpotionoil #agentskinpotionserum #faceoil #faceserum #serum #serumileesh #spolover #spslover #jerawat #parut #jeragat #paruthitam #sunburn #kualalumpur #selangor #petalingjaya #sungaibuloh #kepong #selayang #mua #malaysia #seluruhdunia #freegift #shopee #shopeeaainapis


0

JAMMU QHITA
besarkan size payudara
🌹Lentikkn punggung
🌹cerahkan kulit
🌹rampingkan pinggang
🌹menguatkan kemutan faraj
🌹menghilangkan lesu
🌹m'lancarkan peredaran darah
🌹kuatkan rambut
🌹melawaskan pembuangan
🌹awet muda
🌹mengurangkan selera makan
_
💊kapsul yg senang larut
_
1 botol mengandungi 30biji kapsul..
_
tahan 1 bulan penggunaan
_
Whatssap 📲 01116959902 atau tekan link whatssap di profile 👆
_
#pinklady #ebo #skinpotionoil #jammuqhita #skinpotionserum #asetmontok #innersilang #codkuantan #innersilangkuantan #innergripantimigrain #bconfident #sobella #honeybee #bawalmaniktabur #auramontokoil #trudolly #hyemascarakuantan #kulitputih #hyemascara #ainaaserum #vitaminc #cubremifoundation #supplementputih #snowwhitelotion #snowwhitesecret #puretox #royalpinemoisturizer #serummontok #royalpinekuantan #puretoxkuantan


0

JAMMU QHITA 🙁Payudara Kendur?
🙁Badan Mengeleber Dah X Pejal?
🙁Punggung Dah Jatuh?
🙁Kena Pakai Push Up Bra?
🙁Kena pakai Padding
_
JAMMU QHITA kan ade usah risau lagi😙😚 👉Menegang dan menganjalkn payudara/. montok bagai dulu🙈🙈
👉Dapat mengembalikan body shape
👉Menaikkan punggung cantik terletak
👉Dapat gebukan kulit seluruh tubuh
_
Cuma Amalkn Jamu Qhita jer..Modal Ciput Jer U Oolss😱 Yang Pastinya..Ramuan tradisi turun temurun...🏵
_
Whatssap 📲 01116959902 atau tekan link whatssap di profile 👆
_
#pinklady #ebo #shaliciousbeauty #cleansprayzkuantan #asetmantap #asetmontok #innersilang #codkuantan #innersilangkuantan #auramontokoil #bconfident #sobella #honeybee #skinpotionoil #innergripkuantan #trudolly #serummontok #belofa #hyemascara #ainaaserum #scrubdistrict #cubremifoundation #laveendacleansergel #skinpotionserum #dressmurah #royalpine #puretox #royalpinemoisturizer #scrubdistrict #royalpinekuantan #puretoxkuantan


1

JAMMU QHITA 🙁Payudara Kendur?
🙁Badan Mengeleber Dah X Pejal?
🙁Punggung Dah Jatuh?
🙁Kena Pakai Push Up Bra?
🙁Kena pakai Padding
_
JAMMU QHITA kan ade usah risau lagi😙😚 👉Menegang dan menganjalkn payudara/. montok bagai dulu🙈🙈
👉Dapat mengembalikan body shape
👉Menaikkan punggung cantik terletak
👉Dapat gebukan kulit seluruh tubuh
_
Cuma Amalkn Jamu Qhita jer..Modal Ciput Jer U Oolss😱 Yang Pastinya..Ramuan tradisi turun temurun...🏵
_
Whatssap 📲 01116959902 atau tekan link whatssap di profile 👆
_
#pinklady #ebo #shaliciousbeauty #cleansprayzkuantan #asetmantap #asetmontok #innersilang #codkuantan #innersilangkuantan #auramontokoil #bconfident #sobella #honeybee #skinpotionoil #innergripkuantan #trudolly #serummontok #belofa #hyemascara #ainaaserum #scrubdistrict #cubremifoundation #laveendacleansergel #skinpotionserum #dressmurah #royalpine #puretox #royalpinemoisturizer #scrubdistrict #royalpinekuantan #puretoxkuantan


1

Bakal melabuhkan tirai. Bakal menamatkan zaman kegemilangannya.

Hmm sedih pulak rasa bila SoBella Klasik Raya Edition dah nak stop production. Lepasni tak tahu lah warna apa pulak yang bakal muncul.

Tapi dengan SoBella tak perlu risau. Tekstur lipmatte kekal soft. Dan yang paling penting kualiti makin elok.
.

#SoBella
#SoBellaLipmatte
#SoBellaEyeshadow
#SoBellaBlusher
#WonderBlush
#SoBellaWonderBlush
#OnePoreSerum
#SoBellaBeauty
#SoBellaCosmetics
#SoBellaLipmatte
#SoBellangels
#hervnatural
#alhaalfacosmetics
#presetslightroom
#lipmattemalaysia
#kaymanbeauty
#malayweddingphotographer
#lipstickmalaysia
#makeupartistmalaysia
#sayajuallipstick
#skincomunity
#trulooksmalaysia
#skinpotionoil
#skincaregiveaway
#seriburindu
#lightroompresets
#presetsmurah
#muakualalumpur
#malayweddingguide
#abskincarecommunity
#aifacosmetics


1

Cap mak dan anak 👩👧
.
.
Nak lawa macam kami tak ??
Nak kulit sihat macam kami tak ???
.
.
Tau tak ap rahsia kami ??? Opkos laaa SKIN POTION OIL & SKIN POTION SERUM 😍
.
Bukan ank ja duk calit tiap hari, mak pun terlibat sama jugak dengn barang bersaka niii 😁😁
.
Jum kita cantik sama2 dengan SPO & SPS ❤
#teamgegartyra #skinpotionoil #skinpotionserum #productbyileesh #trustedseller


2

MUDAH SANGAT NAK MILIKI PAYUDARA MANTOP , GEBU & ANJAL 👙💦
_
📌 CUMA 1 KAPSUL SEHARI SAJA
_
🍑 PAYUDARA montok seksi,bukan en suami je pandang tak berkedip.Sendiri tengok pun tergoda , auuwww ! Package ponggong tonggek melentiks dan missV sentiasa muda remaja ,menggeget 😍
_
🍑 Ada yang tak habis sebotol dah stop ,takut PAYUDARA BESAR sangat .Berkesan habis ! Yang penting MESRA PENYUSUAN
_
🌸 MANFAAT JAMMU QHITA 🌸
👍 Fountain makanan tambahan belia.
👍 Peningkatan Payudara dan ketegasan.
👍 Payudara yang lebih besar dan punggung bulat.
👍 Mengetatkan faraj dan peremajaan.
👍 Kesihatan faraj dan libido
👍 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
👍 Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
👍 Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
👍 Berkesan untuk penurunan berat badan.
👍 High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan
👍 Meningkatkan aliran darah
👍 Mencegah risiko osteoporosis
👍 Menentang gejala menopause
_
Whatssap 📲 01116959902 atau tekan link whatssap di profile 👆
_
#pinklady #ebo #skinpotionoil #jammuqhita #skinpotionserum #asetmontok #innersilang #codkuantan #innersilangkuantan #innergripantimigrain #bconfident #sobella #honeybee #bawalmaniktabur #auramontokoil #trudolly #hyemascarakuantan #kulitputih #hyemascara #ainaaserum #vitaminc #cubremifoundation #supplementputih #snowwhitelotion #snowwhitesecret #puretox #royalpinemoisturizer #serummontok #royalpinekuantan #puretoxkuantan


0

MUDAH SANGAT NAK MILIKI PAYUDARA MANTOP , GEBU & ANJAL 👙💦
_
📌 CUMA 1 KAPSUL SEHARI SAJA
_
🍑 PAYUDARA montok seksi,bukan en suami je pandang tak berkedip.Sendiri tengok pun tergoda , auuwww ! Package ponggong tonggek melentiks dan missV sentiasa muda remaja ,menggeget 😍
_
🍑 Ada yang tak habis sebotol dah stop ,takut PAYUDARA BESAR sangat .Berkesan habis ! Yang penting MESRA PENYUSUAN
_
🌸 MANFAAT JAMMU QHITA 🌸
👍 Fountain makanan tambahan belia.
👍 Peningkatan Payudara dan ketegasan.
👍 Payudara yang lebih besar dan punggung bulat.
👍 Mengetatkan faraj dan peremajaan.
👍 Kesihatan faraj dan libido
👍 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
👍 Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
👍 Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
👍 Berkesan untuk penurunan berat badan.
👍 High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan
👍 Meningkatkan aliran darah
👍 Mencegah risiko osteoporosis
👍 Menentang gejala menopause
_
Whatssap 📲 01116959902 atau tekan link whatssap di profile 👆
_
#pinklady #ebo #skinpotionoil #jammuqhita #skinpotionserum #asetmontok #innersilang #codkuantan #innersilangkuantan #innergripantimigrain #bconfident #sobella #honeybee #bawalmaniktabur #auramontokoil #trudolly #hyemascarakuantan #kulitputih #hyemascara #ainaaserum #vitaminc #cubremifoundation #supplementputih #snowwhitelotion #snowwhitesecret #puretox #royalpinemoisturizer #serummontok #royalpinekuantan #puretoxkuantan


1

MUDAH SANGAT NAK MILIKI PAYUDARA MANTOP , GEBU & ANJAL 👙💦
_
📌 CUMA 1 KAPSUL SEHARI SAJA
_
🍑 PAYUDARA montok seksi,bukan en suami je pandang tak berkedip.Sendiri tengok pun tergoda , auuwww ! Package ponggong tonggek melentiks dan missV sentiasa muda remaja ,menggeget 😍
_
🍑 Ada yang tak habis sebotol dah stop ,takut PAYUDARA BESAR sangat .Berkesan habis ! Yang penting MESRA PENYUSUAN
_
🌸 MANFAAT JAMMU QHITA 🌸
👍 Fountain makanan tambahan belia.
👍 Peningkatan Payudara dan ketegasan.
👍 Payudara yang lebih besar dan punggung bulat.
👍 Mengetatkan faraj dan peremajaan.
👍 Kesihatan faraj dan libido
👍 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
👍 Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
👍 Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
👍 Berkesan untuk penurunan berat badan.
👍 High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan
👍 Meningkatkan aliran darah
👍 Mencegah risiko osteoporosis
👍 Menentang gejala menopause
_
Whatssap 📲 01116959902 atau tekan link whatssap di profile 👆
_
#pinklady #ebo #skinpotionoil #jammuqhita #skinpotionserum #asetmontok #innersilang #codkuantan #innersilangkuantan #innergripantimigrain #bconfident #sobella #honeybee #bawalmaniktabur #auramontokoil #trudolly #hyemascarakuantan #kulitputih #hyemascara #ainaaserum #vitaminc #cubremifoundation #supplementputih #snowwhitelotion #snowwhitesecret #puretox #royalpinemoisturizer #serummontok #royalpinekuantan #puretoxkuantan


1

✓ PROVEN RESULTS
.

Alhamdulillah , asbab konsisten guna 2 botol SPS , parut jerawat dah semakin hilang dan kulit pon makin cerah .
.

Like always , produk ILEESH takkan bagi harapan palsu. Semua result is REAL feedback from our own customers 💯.
.

HARGA COMBO SPO + SPS : RM100 SM | RM110 SS FREE POSTAGE + FREE BOTTLE ILEESH (Limited).
.

Ws wawa 011 6315 4079 or just click link in bio. Tq💕


1

Enjoy the little things . Be grateful in everything 😘


1

✓ PROVEN RESULTS
.

Alhamdulillah , asbab konsisten guna SPO dan SPS , parut demam campak dah semakin hilang. Apa yang penting kesabaran dan kerajinan. Biar lambat asal selamat 😘.
.

Like always , produk ILEESH takkan bagi harapan palsu. Semua result is REAL feedback from our own customers 💯.
.

HARGA COMBO SPO + SPS : RM100 SM | RM110 SS FREE POSTAGE + FREE BOTTLE ILEESH (Limited).
.

Ws wawa 011 6315 4079 or just click link in bio. Tq💕


1