#TamanSetapakIndah

Instagram photos and videos

#tamansetapakindah#pandanindah#wassup0183763477#wassup0193477900wanie#bandarbaruampang#danaukota#hazwaniedtouch#tamanmelati#dewanbahasadanpustaka#pandanjaya#plazaidaman#setapakindah#tamansrigombak#tamanselayang#homemadeproduct#setapaksentral#homemadefood#klsentral#resipiwarisan#chowkit#kekbuahkukus#kuihtradisional

Hashtags #TamanSetapakIndah for Instagram

Bismillah...Biiznillah...
Dah makan ke belum??? APA?!BELUM MAKAN😱😱😱 WHATSAPP Usu CEPATTTT!!!
017-6895527
017-6895527
017-6895527
SERIUS X KECEWAKAN SELERA KOME2😉
#NIKMATALLAH😋
**********************************
😱1 Set : RM6 + Air FREE😱
❤Set : Nasi Putih + Kerang Bakar/Ayam Percik Merecikkk + Air Asam + Kari😋
❤Pecal/Gado2 : RM3.50
**********************************
USU...XDE LAGI IKAN BAKO???😱
👉ADA!!!untuk TEMPAHAN KHAS sahaja😉
********************************** 🛵Delivery : 3 set ++
•Free👉Taman Melati/Wangsa Maju/Taman Setapak Indah
•Bayo seket : Selain lokasi Free Delivery🤭
**********************************
LEKAIHHHHHH🤭
#MakanTengahHariMalamMurah
#WangsaMaju
#Setapak
#TamanMelati
#TARCollege
#UTAR
#KemWardieburn
#SkSetapakIndah
#TamanSetapakIndah
#UIAGombak🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵👩‍🍳zaSSSSSSS


1

Bismillah...Biiznillah...
Dah makan ke belum??? APA?!BELUM MAKAN😱😱😱 WHATSAPP Usu CEPATTTT!!!
017-6895527
017-6895527
017-6895527
SERIUS X KECEWAKAN SELERA KOME2😉
Usu baru sampai gerai, br nak tgk hp customer dah feedback...😅
Allahuakbar...bukan kerana Usu semata tetapi kerana izinNya #NIKMATALLAH😋
**********************************
😱1 Set : RM6 + Air FREE😱
❤Set : Nasi Putih + Ikan Bakar/Ayam Percik Merecikkk + Air Asam + Kari😋
❤Pecal/Gado2 : RM3.50
********************************** 🛵Delivery : 3 set ++
•Free👉Taman Melati/Wangsa Maju/Taman Setapak Indah
•Bayo seket : Selain lokasi Free Delivery🤭
**********************************
LEKAIHHHHHH🤭
#MakanTengahHariMalamMurah
#WangsaMaju
#Setapak
#TamanMelati
#TARCollege
#UTAR
#KemWardieburn
#SkSetapakIndah
#TamanSetapakIndah 🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵👩‍🍳zaSSSSSSS


1

Apaaa???
Belum Makan Lagiiii😱😱😱
Allahu😭😭😭
👉Maaf, Jumaat Usu cuti👩‍🍳
*******************************
@usubako2goreng2 juga TERIMA TEMPAHAN dalam kuantiti yang banyak ye💪
👍Harga Pakej : SAMA SAMA SAMA...
●RM6 : Set Nasi
●RM3.50 : Pecal/Gado2
👍PERCUMA AIR untuk setiap Set Nasi + PERCUMA ULAM(untuk 20 Set Nasi & ke atas)😉😉
**********************************
Tempahan : 1@2 hari sebelum pick up
PM CEPATTT : 017-689 5527 | 017-689 5527 | 017-689 5527
zaSSSSSSSSSSS🛵🛵🛵🛵🛵 #MakanTengahHariMalamMurah
#Setapak
#WangsaMaju
#TamanSetapakIndah
#TamanMelati
#DanauKota
#SkSetapakIndah
#LRTWangsaMaju
#LRTTamanMelati
#UIAGombak
#UKMKL
#HKL


2

Assalamualaikum wbt...
Morning glory!!!
Nak kabo hari ni & setiap Hari Jumaat Usu Bako2 Goreng2 cuti yooo😁.
#JumaatCuti
#JomBanyakkanAmal
#JomBacaSurahAlKahfi

#Setapak
#WangsaMaju
#TamanSetapakIndah
#TamanMelati


2

Bismillah...Biiznillah...
👍kan Usu dah kata ada DELIVERY😉😉😉 Dah makan ke belum??? APA?!BELUM MAKAN😱😱😱 WHATSAPP Usu CEPATTTT!!!
017-6895527
017-6895527
017-6895527
**********************************
😱1 Set : RM6 + Air FREE😱
❤Set : Nasi Putih + Ikan Bakar/Ayam Percik Merecikkk + Air Asam + Kari😋
❤Pecal/Gado2 : RM3.50
********************************** 🛵Delivery : 3 set ++
•Free👉Taman Melati/Wangsa Maju/Taman Setapak Indah
•Bayo seket : Selain lokasi Free Delivery🤭
**********************************
#LEKAIHHHHHH🤭
#WangsaMaju
#Setapak
#TamanMelati
#TARCollege
#UTAR
#KemWardieburn
#SkSetapakIndah
#TamanSetapakIndah 🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵👩‍🍳zaSSSSSSS


0

@adm.lee
Terima kasih adam..
Kerana masih belajar bersama kami walaupun sudah 4 tahun..
Teruskan usaha anda!
Terutama dalam bidang lakonan!!
Terbaik adam!! Mari belajar MuayThai bersama kami muayboran kawanboxx..
Dan training bersama pelakon cerita Lara Aishah.. #laraaishah
#muayborankawanboxx
#kawanboxx
#kualalumpur
#muaythai
#muaythaigirls
#muaythailife
#setapak
#gombak
#srigombak
#tamanmelati
#tamanmelawati
#tamansetia
#tamansetapakindah
#danaukota
#uptowndanaukota


5

Alhamdulillah tempahan dari pelangan2 tersayang telah selamat sampai kepada mereka... terima kasih pada kak Nina,Azie, Kak Izah, Ummi Nina, Kak Zarina sudi tempah #pulutinti dengan wanie... pada yang berhak at untuk membuat sekarang tempahan boleh lah wassup wanie k.. jangan malu2 kalau x dpt wassup call Aje pun x pe... #wassup0193477900wanie #wassup0183763477 #hazwaniedtouch #homemadefood #homemadeproduct #daridapurku #resipiwarisan #signaturerecipes #tamansetapakindah #setapakindah #danaukota #plazaidaman #tamanmelati #tamansrigombak #tamanselayang #klsentral #dewanbahasadanpustaka #bandarbaruampang #pandanjaya #pandanindah #kuihtradisional #kuihwarisan #tqmr❤️


1

Alhamdulillah tempahan daripada kak Fatin selamat sampai padanya... kalau Ada yang berminat nak tempah #kekbuahkukus terus je wassup Wanie k.. Wanie pinjam kata-kata Ummi Ina "KEK BUAH WANIE MEMANG X TAHAN LAMA SEBAB UMMI ASYIK KENA GODA DENGANNYA SUPAYA MAKAN SAMPAI HABIS... TAHU-TAHU JE DAH TINGGAL BEKAS KOSONG...." Tq Umi Atas kata-kata hilmah itu... jadi anda semua janganlah Malu n segan nak wassup Wanie untuk tempah kek buah ni tau... 100% homemade .. tq kak fatin tempah #kekbuahkukus dengan wanie. Wanie jual ye #wassup0193477900wanie #wassup0183763477 #hazwaniedtouch #homebakery #homemadefood #homemadecooking #homemadeproduct #resipiwarisan #signaturerecipes #danaukota #tamansetapakindah #setapakindah #tamanmelati #pv128 #klsentral #plazaidaman #tamansrigombak #tamanselayang #setapak #setapakcentral #bandarbaruampang #pandanindah #pandanjaya #dewanbahasadanpustaka #tqmr❤️#janganlupawassupye C.c : @mysale_n_product @sani4614


2

Alhamdulillah selesai tugasan cod untuk hari ni... Ni tempahan dr Ds Wanie Aisyah... Tq Aisyah akk jual ye.. Jika Ada yang berminat nak dapatkan rangkaian produk nurraysa terus je wassup wanie k... #wassup0193477900wanie #wassup0183763477 #hazwaniedtouch #mesrawuduk #nurraysasalesexecutive #azzarichteam #teamkakzue #sabuncollegen #perfectlonglashmascara #danaukota #plazaidaman #tamansetapakindah #setapakindah #kwc #dewanbahasadanpustaka #tamanmelati #tamansrigombak #tamanselayang #bandarbaruampang #pandanjaya #pandanindah #posbolehcodpunboleh


1

Alhamdulillah tempahan customer dah pun siap dan selamat sampai pada customer .. Tq Dayah tempah #pulutinti dengan wanie.. semoga Niat Dayah untuk bersedekah dimakbulkan Allah.. tq juga buat mr ❤️@sani4614 selalu jeringan tulang membantu n support.. kalau Ada yang berminat nak tempah boleh je wassup wanie k.. #wassup0193477900wanie #wassup0183763477 #hazwaniedtouch #homemadecooking #homemadefood #homemadeproduct #frommykitchen #kuihtradisional #tamansetapakindah #setapakindah #danaukota #tamanmelati #tamansrigombak #tamanselayang #dewanbahasadanpustaka #bandarbaruampang #pandanindah #pandanjaya


2

Alhamdulillah 1st step dah siap sekarang kukus plak... esok baru masak sepenuhnya lepastu baru blh cod pada customer.... sebelum mula klass Kita kasi cod dulu yerk... #hazwaniedtouch #wassup0193477900wanie #wassup0183763477 #kekbuahkukus #homemadeproducts #homemade #homemadecake #homemadefood #madewithpassion #tamansetapak #tamansetapakindah #tamanmelati #dewanbahasadanpustaka #bandarbaruampang #pandanindah #pandanjaya #tamansrigombak #tamanselayang


2

Alhamdulillah dah siap dah tempahan customer... tengok2 nampak x berasap tu.... tulah rahsianya.... makan sekali x cukup semangkuk... seperti biasa asst Cum ❤️crime partner @sani4614 yang Akan delivery.. tq along atas tempahan... #muchroomsoup #mysignaturerecipe #cookwithpassion #siapkantempahancustomer #homemadeproduct #homefood #homemadefood #nakorderbolehje #hazwaniedtouch #wassup0193477900wanie #wassup0183763477 #tamansetapakindah #setapakindah #tamanmelati #danaukota #plazaidaman #bandarbaruampang #pandanindah #pandanjaya #dewanbahasadanpustaka #tqmr❤️ataspertolongan


2

Alhamdulillah dah siap dah tempahan customer... Nampak x asap2 tu ... tu yang buat x Sédar dah tambah lagi semangkuk tu.. ... seperti biasa asst Cum ❤️crime partner @sani4614 yang Akan delivery.. tq along atas tempahan... #muchroomsoup #mysignaturerecipe #cookwithpassion #siapkantempahancustomer #homemadeproduct #homefood #homemadefood #nakorderbolehje #hazwaniedtouch #wassup0193477900wanie #wassup0183763477 #tamansetapakindah #setapakindah #tamanmelati #danaukota #plazaidaman #bandarbaruampang #pandanindah #pandanjaya #dewanbahasadanpustaka #deliverybymr❤️


2

Sebelum balik rumah... Kita gi hantar kek dulu pada Kak Nani yang berada Di Pandan Indah.. kata kak Nani DIA nak kek Coklat moist tapi nak simple deco je istimewa buat adiknya .. Terima kasih kak Nani sudi tempah kek dengan Wanie.. Jangan segan nak tempah kek dengan Wanie lagi ye nanti... tq juga mr crime ❤️partner sentiasa Ada bersam dalam membantu n tolong buat delivery... berminat terus je wassup Wanie k.. #wassup0193477900wanie #wassup0183763477 #hazwaniedtouch #homebakery #homemadecake #coklatmoist #homemadefood #homemadeproduct #tamansetapakindah #setapakindah #plazaidaman #danaukota #setapaksentral #klaentral #dewanbahasadanpustaka #bandarbaruampang #pandanindah #pandanjaya #signaturerecipes #cookwithpassion #cookfromtheheart #itsmypassion


2

Alhamdulillah siap dah tempahan #kekcoklatmoist yang makcik Ruby order.. walaupun agak demam skit gagahkan diri untuk siapkan tempahnya agar tidak menghampakan permintaan makcik ruby. tq mak Cik Ruby tempah kek dengan wanie.. jangan segan nak tempah kek lagi dengan wanie ye.. tq juga buat mr crime ❤️@sani yang sentiasa membantu... #weworkasteamtogether berminat terus je wassup wanie ok.. #wassup0193477900wanie #wassup0183763477 #hazwaniedtouch #homebakery #homemadeproduct #homemadefood #homemade #airtanganku #mysignaturerecipe #tamansetapakindah #setapakindah #setapaksentral #tamanmelati #danaukota #tamansrigombak #homebakes #cookwithpassion #dewanbahasadanpustaka #bandarbaruampang #pandanjaya #pandanindah


4

Alhamdulillah tugasan hari ni dah pun selesai dan pesanan telah pun selamat Di hantar kepada customer... sungguh manis senyum an customer sewaktu menerima huluran kek tadi... tq kak Zaiti repeat order #kekbuahkukus dengan Wanie.. tq gak kepada mr crime❤️@Sani sudi membantu wanie buat kek... #wassup0193477900wanie #wassup0183763477 #hazwaniedtouch #resipiwarisan #signaturerecipe #hasilsentuhanku #airtanganku #tamansetapakindah #danaukota #setapakindah #plazaidaman #tamanmelati #tamansrigombak #tamanselayang #dewanbahasadanpustaka #klsentral #pandanindah #pandanjaya #bandarbaruampang #chowkit #homemadefood #homebakery #homemadeproduct #homemadecake #cookwithpassion


2

Balik je dari out station tadi terus je prepare kek ni n delivery kat customer istimewa yang berada Di Taman Dato Senu, Sentul.... Menurut Kak suzaidah kek ni istimewa buat ibu beliau dan ulang tahun #suzaidahdcollection yang ke 10 thn... Tq kak Suzaidah sebab tempah kek dengan wanie x lupa Selamat Maju Jaya Buat Suzdek D'Collection Serta Happy Birthday buat mak akk. Tq mr❤️crime partner @sani4614 sudi Bantu Wanie... #kekbuahkukus #hazwaniedtouch #wassup0193477900wanie #wassup0183763477 #resipiwarisan #signaturerecipes #tamanmelati #tamansetapakindah #danaukota #tamansrigombak #plazaidaman #bandarbaruampang #pandanjaya #pandanindah #tamanselayang #dewanbahasadanpustaka


1

Alhamdulillah sebelum gerak gi out station sempat siapkan dulu tempahan kek buah kukus yang tempah oleh kak Sue Di Kampung Padang Balang Gombak.. In shaa Allah nanti akan Di delivery oleh @sani4614 . Tq kak Sue tempah #kekbuahkukus dengan wanie.. Jangan segan nak order lagi yerk kak.. Tq mr ❤️ tolong wanie n deliverykan walaupun masih x sihat... #wassup0193477900wanie #wassup0183763477 #hazwaniedtouch #homebakery #homemadecake #homemadeproduct #homemadefood #resipiwarisan #signaturerecipes #airtanganku #mytouch #tamansetapakindah #setapakindah #setapakcentral #danaukota #tamanmelati #tamansrigombak #tamanselayang #dewanbahasadanpustaka #plazaidaman #klsentral #chowkit #bandarbaruampang #pandanindah #pandanjaya


1

Alhamdulillah next week market KLIA 2 ✈️✈️ akan bermula.. Ini lah yg @miss.chocomade a.k.a #nuralieyaenterprise & rakan niaga di bawah #mmec nantikan.. Trm ksh #datohassan
#tambahlagisatucawangan
#petronaswangsamelawati #iwanifrozenfood #monasbakery #klia2✈️ #tamansetapakindah


0

Seperti yang kita ketahui buah anggur memang banyak khasiatnya, antaranya
~melembabkan kulit ~mencerahkan
~menjaga kesihatan jantung
~memudarkan parut2
Dan banyak lagi
Untuk pengetahuan korang, anggur Ada dalam supplement #nurraysa
Best ke best.. So lepas ni tk payah dah nak guna bedak 1inci makan je #vitCNurraysa InsyaAllah boleh mencerahkan kulit kita.bukan cerah muka je tau tapi 1 badan terus 😘😘 #vitCVitE_GlutaPlus
#supplimentNurraysa
#DropshipTanpaModal
#GengLike #hazwaniedtouch #wassup0193477900wanie #wassup0183763477 #yessale #sayamakansayajual #posbolehcodpunboleh #danaukota #tamansetapakindah #setapakindah #setapaksentral #dewanbahasadanpustaka #klsentral #chowkit #plazaidaman #tamanmelati #tamansrigombak #tamanselayang #bandarbaruampang #pandanindah #pandanjaya


1