#TeamJordan

Fotos y videos de Instagram

#teamjordan#airjordan#nike#kicksonfire#kotd#sneakerhead#kicks#23#jordans#ovo#solesociety#j23#puredopekicks#addidas#retros#jumpman#jumpman23#jordansdaily#sneakers#airjordan12gymred#nicekicks#wearejordan#jordanbrand#kickfeed#TeamJordan#jordandepot#kicktv#sneakerheads#jordanshoes#kicksoftheday#jordan#nikepair

Hashtags #TeamJordan for Instagram

thanks bro @flockr_ uda boleh main kerumahnya..3 jam ga kerasa banget dapet info tentang jordan yg saya ga pernah tahu..bisa liat koleksi2 jordannya yg saya belum pernah lihat πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
#pakejordan
#airjordan
#flockr
#sneakersoflife
#twentythreekicks
#pahi
#teamjordan


4

New Nike Cortez available at select locations stores open at 10am -
-
#cortez #nikecortez


1

Leather quality on these are stoopid🀯 (they not dirty it’s just the lighting)


1

Oke jadi kenapa gua beli sepatu terus ? Sebenernya itu buat nyenengin hati gua aja .
Cerita dibaliknya adalah saat gua SMA , gua ikut eskul basket . Pas gua latihan , hampir semua temen-temen gua pake sepatu basket apalagi senior gua . Dulu seinget gua lagi nge trend bgt AND1 dan segalanya berbau basket . Sampe maen ke kemenpora pun pake sepatu itu dimana ketemu sama SMA lain yg sepatunya bagus bagus , mungkin saat itu mereka ngeliat gua dengan aneh .Karna gua cuma punya sepatu Vans warna ijo army gua inget banget yg entah itu ori atau enggak . 1 sepatu itu gua pake sekolah, latihan basket, main ... Beruntungnya gak jebol aja itu sepatu heheh . Boro boro beli sepatu basket , dulu aja sering dispen untuk bisa ulangan . Baris sama anak anak yg dispen juga dengan muka melas hahaha ... dan sekarang setelah udah kerja , baru bisa terbalaskan dengan beli apa yg dimau dari dulu ... Dulu , sepatu gak punya tapi pede main basket .
Sekarang, sepatu banyak tapi gak ada daya buat main lagi (gak shanggup) ... Ternyata kalo kita mau usaha , apa yg gak mungkin dibeli saat Remaja bisa kebeli saat Dewasa ... #sneakerhead
#teamjordan
#jordan1chicago
#gakadayggakmungkin
#singpentingYaqin


1

Hello there Air Jordan XXXIII! Finally got to see them in hand sadly wasn’t able to try β€˜em on because they didn’t have my size 😞
But still the look is pretty awesome and that new lockdown system is pretty cool. The click whenever you pull the tab to tighten is like music πŸ˜‚. But my concern are if, and only if, the parachute cord breaks/snaps, how’re you gonna fix it?
Hopefully they can restock so I can try them in next time! .
.
.
#AJ33 #AirJordan #33 #teamjordan #jordanbasketball #jordanbasketballshoes #hoopshoes #kickstagram


0

AJ12 gym red #airjordan12gymred


2

AJ12 gym red #airjordan12gymred


1

AJ12 gym red #airjordan12gymred


1

AJ12 gym red #airjordan12gymred


1

AJ12 gym red #airjordan12gymred


1

AJ12 gym red #airjordan12gymred


1

2011 vs 2018 Air Jordan XI Concord
swipe πŸ‘‰ to check more detail comparisons
πŸ“· @mmmjjj.23 πŸ”₯ @swax_box
#Nike #AirJordan #Jumpman23 #AirJordan11 #aj11 #jordan11 #concord11 #teamjordan #sneakerhead


4

If you wana reach the top you gotta stop worrying about how other people perceive you. πŸ’πŸ½β€β™€οΈ β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”-
Raise your hand if you agree πŸ™‹πŸ½β€β™€οΈ β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”-


4

⚫️βšͺοΈπŸ”΄ #team23 #23 #teamJORDAN #weareJORDAN #jumpman


1

#23onfeet
___
Air Jordan XXXIII β€˜Future Of Flight’. Bagaimana review kalian soal Air Jordan terbaru ini? Comment dibawah ⬇️
β€’
πŸ“Έ repost: @gerry_nugraha
___
#team23 #23 #teamJORDAN #weareJORDAN #jumpman


15

JORDAN WESTBROOK 0.3 "DAZZLE"

Russell Westbrook’s third off-court shoe, inspired by his Southern California roots, pays homage to the adoption of the Air Jordan I by 1980s skateboard culture. The lead colorway uses an abstracted RW logo to mirror a dazzle camo designβ€”a nod to Westbrook’s distinct style on and off the court.
______________________________________

Pre-Order // Info via WA 081315062947 // Model lain bisa kirim link (US/Jpn). _______________________________________
#jordanwestbrook #airjordan #aj #airjordanindonesia #jordanindonesia #teamjordan #jualjordan #jualjordanwestbrook #fashion #indonesiafashion #styleindonesia #indonesiastyle #istkicks


0

I love a good fight (try me) πŸ˜…πŸ₯Š I seriously feel like running right now with a tire strapped on to me lol @creedmovie was off the β›“β›“πŸ‘ŠπŸΌπŸ’₯ on a side note people if you got restless kids do us all a favor and go to a movie during the day #sorrynotsorry #getthefuckouttahere #creed2 #worldpremiere #adoniscreed #fight #boxing #teamjordan #rockybalboa


0

ΰΉƒΰΈ„ΰΈ£ΰΈšΰΈ­ΰΈΰΈ­ΰΈ²ΰΈΰΈ²ΰΈ¨ΰΈ—ΰΈ΅ΰΉˆΰΉ€ΰΈŠΰΈ΅ΰΈ’ΰΈ‡ΰΈ£ΰΈ²ΰΈ’ΰΉ€ΰΈ’ΰΉ‡ΰΈ™ΰΈ§ΰΈ° ΰΉƒΰΈ™ΰΉ‚ΰΈ£ΰΈ‡ΰΈ’ΰΈ΄ΰΈ‘ΰΈ’ΰΈ±ΰΈ‡ΰΉ€ΰΈ’ΰΉ‡ΰΈ™ΰΈΰΈ§ΰΉˆΰΈ²ΰΈ­ΰΈ΅ΰΈ #jjcool #jordan3blackcement #blackcement #teamjordan #vintagenike @jumpman23 #leicam10


1

Jordan 11 Concord 2018
WEBSITE IS HAVING A SALE
Pls check out website:www.sneakerog.cn
Restock size 8-13 Nike pairs.
SellπŸ’ΈπŸ”Œ Review account: Sneakerog.review
Shoes wholesale!! Greatest price
Price inquiries:
πŸ”ŒWechat:Sneakerog
πŸ”ŒWhatsapp:+8613599456269
πŸ”ŒKik:sneakeroglinda πŸ”ŒEmail:sale@sneakerog.com
Website:www.sneakerog.cn
..............................................
#jordanshoes #nike #jumpman #airjordan #teamjordan #kicks #dopekicks23 #sneakers #nikepair #flightkickz #pkversion #newkicks #queensole #sneakerheads #jumpman23 #jordansdaily #jordandepot #wearejordan #kicks4sale #offwhite #airjordan #sneakerog #airmax #airmaxday #perfectkickz #kicktv #kickfeed #nicekicks #concord45 #jordan11concord


1