#TudungMagik

Instagram photos and videos

#TudungMagik#tudungeksklusif#tudungsarung#TudungLabuh#instantshawllabuh#TudungMagikEscarves#WearItFeelIt#AtwEscarves#instantshawl#salecucigudang#bawalrossy#Sarongrossy#naylaseries#NaylaEscarves#instantshawlexclusive#mikaescarves#tudungmuslimah#Escarves#DDEscarves#RayaCollection#Raya2018#DD0150#wearitfeelit

Hashtags #TudungMagik for Instagram

Bagi awak yang tengah dok cari instant shawl bunga2- kak L suggestkan awak grab terus si Adelia ni.
.
Ada 10 pilihan warna, polih yang mana match dengan baju awak
.

HARGA PROMO RM89 je tauuu. Start 10 Mei, harga jadi RM95. Jauh kan beza hargaa πŸ’ƒπŸ»
.

#jimmyscarves #wardaplain #warda #tudungmagik #wearitfeelit #fleurseries #tudungjimatmasa #tudunglabuh #tudungsarung #tudungsarungcorak #tudungbunga #tudungprinted #tudungawninglembut #tudungawningscuba #tudungawningsado #tudungeksklusif #tudungekspress


0

Tadaaaa!!!
.

Box cantik, yang kat dalam box LAGI CANTIK MASHAA ALLAH 😍😍😍
.

Psstt grab sementara encik Founder bagi harga promo sehingga 9 Jun ni 😘
.

#jimmyscarves #wardaplain #warda #tudungmagik #wearitfeelit #fleurseries #tudungjimatmasa #tudunglabuh #tudungsarung #tudungsarungcorak #tudungbunga #tudungprinted #tudungawninglembut #tudungawningscuba #tudungawningsado #tudungeksklusif #tudungekspress


0

Siapa yang selalunya time raya nanti akan jadi #TeamDapur? πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ .

Tudung raya cantik selalunya akan dipakai pagi-pagi. Bersalam-salaman, bermaaf-maafan, bergambar
.

Bila makin ramai tetamu yang berkunjung, bila pinggan mangkuk makin banyak mendiami sinki- minta dicuci πŸ˜‹ .
Zasss, TUDUNG PENYELAMAT ni memang sangat MEMBANTU awak wahai gadis #teamDapur! πŸ’ƒπŸ»
.
CEPAT!

Promo sehingga 11:59malam ni je tau!
.

#NaylaEscarves #naylaseries #tudungsarung #Sarongrossy #bawalrossy #salecucigudang #mikaescarves #AtwEscarves #TudungMagik #WearItFeelIt #TudungMagikEscarves #TudungLabuh #TudungLabuhMagik #tudungmuslimah #tudungeksklusif #instantshawl #instantshawlexclusive #instantshawllabuh #Escarves #DDEscarves #RayaCollection #Raya2018 #DD0150 #DDES #DDES0150


0

Sebab ada yang tanya, khimar untuk anak je ke yang ada? Untuk maknya takda ke
.

Hehe no worries πŸ˜‰. Masakan ada anaknya, kalau emaknya tak ada- tak gitu? .

Ewah ewahh~
.

#tudungmagik #LYAttire #shazaha #khimar #khimarkanakkanak #khimardewasa #khimarcantik #telekung #telekunghantaran #telekungkanakkanak #raya2018 #syawal2018 #telekungselesa #khimareksklusif #telekungeksklusif #setsedondonibuanak #sedondonibuanak #hantarankahwin #hantarantunang #kerjakahwin #wearitfeelit


0

Sebelum lena, izinkan kak L payung video Mika Lebaran kegilaan awak- yang bakal membuatkan suami awak terpana melihat awak. Gituuu 😜 .
Sekarang ada DISKAUN 20% tau- sehingga hujung bulan ni je
.

#NaylaEscarves #naylaseries #tudungsarung #Sarongrossy #bawalrossy #salecucigudang #mikaescarves #AtwEscarves #TudungMagik #WearItFeelIt #TudungMagikEscarves #TudungLabuh #TudungLabuhMagik #tudungmuslimah #tudungeksklusif #instantshawl #instantshawlexclusive #instantshawllabuh #Escarves #DDEscarves #RayaCollection #Raya2018 #DD0150 #DDES #DDES0150


0

Cakkk!!
.

Dia mai dah. Dia mai dahh. Siapa?
.

Cik puan Mika Lebaran kita laa. Dah selamat mendarat kat HQ di Kelantan, alhamdulillah 😘
.

Kotak mana satu awak punya? 😍
.

Bagi yang masih belum beli, cepat-cepat submit order tau! Sementara tengah ada SALE 20% tu πŸŽŠπŸŽ‰
.

#NaylaEscarves #naylaseries #tudungsarung #Sarongrossy #bawalrossy #salecucigudang #mikaescarves #AtwEscarves #TudungMagik #WearItFeelIt #TudungMagikEscarves #TudungLabuh #TudungLabuhMagik #tudungmuslimah #tudungeksklusif #instantshawl #instantshawlexclusive #instantshawllabuh #Escarves #DDEscarves #RayaCollection #Raya2018 #DD0150 #DDES #DDES0150


0

Nayla 4.0 saiz XL RM80 sahaja! .

2 warna ni je yang tinggal tau
.

Kalau awak rasa si Nayla ni cantik dipakai oleh gadis muda je- awak silap! Boleh swipe untuk tengok gambar testimoni kami 😘
.

#NaylaEscarves #naylaseries #tudungsarung #Sarongrossy #bawalrossy #salecucigudang #mikaescarves #AtwEscarves #TudungMagik #WearItFeelIt #TudungMagikEscarves #TudungLabuh #TudungLabuhMagik #tudungmuslimah #tudungeksklusif #instantshawl #instantshawlexclusive #instantshawllabuh #Escarves #DDEscarves #RayaCollection #Raya2018 #DD0150 #DDES #DDES0150


0

Tinggal 3 WARNA LAGI untuk tudung FLORENCE yang buat hati awak berbunga-bunga cinta ni πŸ‘‡πŸΌπŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈ
.

Kelabu
Hitam
Pink
.

Siapa nak roger kak L cepat tau!
.
#jimmyscarves #wardaplain #warda #tudungmagik #wearitfeelit #fleurseries #tudungjimatmasa #tudunglabuh #tudungsarung #tudungsarungcorak #tudungbunga #tudungprinted #tudungawninglembut #tudungawningscuba #tudungawningsado #tudungeksklusif #tudungekspress


1

Tinggal 3 WARNA LAGI untuk tudung FLORENCE yang buat hati awak berbunga-bunga cinta ni πŸ‘‡πŸΌπŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈ
.

Kelabu
Hitam
Pink
.

Siapa nak roger kak L cepat tau!
.
#jimmyscarves #wardaplain #warda #tudungmagik #wearitfeelit #fleurseries #tudungjimatmasa #tudunglabuh #tudungsarung #tudungsarungcorak #tudungbunga #tudungprinted #tudungawninglembut #tudungawningscuba #tudungawningsado #tudungeksklusif #tudungekspress


0

Tinggal 3 WARNA LAGI untuk tudung FLORENCE yang buat hati awak berbunga-bunga cinta ni πŸ‘‡πŸΌπŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈ
.

Kelabu
Hitam
Pink
.

Siapa nak roger kak L cepat tau!
.
#jimmyscarves #wardaplain #warda #tudungmagik #wearitfeelit #fleurseries #tudungjimatmasa #tudunglabuh #tudungsarung #tudungsarungcorak #tudungbunga #tudungprinted #tudungawninglembut #tudungawningscuba #tudungawningsado #tudungeksklusif #tudungekspress


0

Alhamdulillah
Alhamdulillah
Alhamdulillah . β€˜Juadah’ MOREH paling lazat! πŸ˜‹πŸ’•
.

Terima kasih pihak HQ sebab EXTENDkan PROMO nii
.

Dah sudah- HQ dah kasi can, awak kena bertindak cepat-cepat tau!
.

Bukan apa, tak best tau rasanya bila awak order tudung yang dah SOLD OUT. I feel youuu
.

Oleh itu, cepat bertindak tau awak! πŸ’ƒπŸ»
.

#NaylaEscarves #naylaseries #tudungsarung #Sarongrossy #bawalrossy #salecucigudang #mikaescarves #AtwEscarves #TudungMagik #WearItFeelIt #TudungMagikEscarves #TudungLabuh #TudungLabuhMagik #tudungmuslimah #tudungeksklusif #instantshawl #instantshawlexclusive #instantshawllabuh #Escarves #DDEscarves #RayaCollection #Raya2018 #DD0150 #DDES #DDES0150


0

Telekung pengantin, 1 hadiahkan untuk diri sendiri. 1 lagi boleh waqafkan pada mana-mana surau atau masjid tempat awak selalu solat teraweh tu.
.

Pahala untuk awak sentiasa berjalan bila mana ada yang memakai telekung pengantin awak tu. Inshaa Allah 😘
.

#tudungmagik #LYAttire #shazaha #khimar #khimarkanakkanak #bajukurung #kurungmoden #bajudoll #koleksiraya #dresslabuh #bidadari #kazecloset #kazeclozetxshazaha #dressalayna #bajumelayu #bajumelayuchampion #raya2018 #syawal2018 #beg #bajusejuklabuh #hoodple #hoodies #bajumusimsejuk #setsedondonibuanak #sedondonibuanak #hantarankahwin #hantarantunang #kerjakahwin #wearitfeelit


2

Tudung pengantin ni sesuaiii SANGAT untuk awak yang PREFER telekung yang TAK GRIP KEPALA. Yang TAK BERGETAH. Yang tak buat kepala kita rasa KETAT semacam. Dah tu, mula la rasa sakit kepala, etc πŸ˜…
.

Telekung ni- memang direka khas untuk awak tau! 😘
.

#tudungmagik #LYAttire #shazaha #khimar #khimarkanakkanak #khimardewasa #khimarcantik #telekung #telekunghantaran #telekungkanakkanak #raya2018 #syawal2018 #telekungselesa #khimareksklusif #telekungeksklusif #setsedondonibuanak #sedondonibuanak #hantarankahwin #hantarantunang #kerjakahwin #wearitfeelit


0

Alhamdulillah
Sale untuk telekung Aisyah RM110 sepasang pun dah habis pukul 12 malam tadi. .

Bagi yang tak sempat grab, boleh cepat-cepat grab untuk DOUBLE SALE TELEKUNG AISYAH pula
.

SAH sehingga hujung bulan ni je tau- tu pun kalau ada stok. .

#tudungmagik #LYAttire #shazaha #khimar #khimarkanakkanak #khimardewasa #khimarcantik #telekung #telekunghantaran #telekungkanakkanak #raya2018 #syawal2018 #telekungselesa #khimareksklusif #telekungeksklusif #setsedondonibuanak #sedondonibuanak #hantarankahwin #hantarantunang #kerjakahwin #wearitfeelit


0

Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah .

Penangan SALE ESCARVES 2 YEARS JOURNEY, ramai yang dok berebut submit order
.

Ini antara SALE TERMURAH dari Escarves. Untuk awak la, peminat-peminat setia Escarves dan @tudungmagik πŸ’•
.

Terima kasih semua!
.

Free gift ini, special untuk awak!
.

#NaylaEscarves #naylaseries #tudungsarung #Sarongrossy #bawalrossy #salecucigudang #mikaescarves #AtwEscarves #TudungMagik #WearItFeelIt #TudungMagikEscarves #TudungLabuh #TudungLabuhMagik #tudungmuslimah #tudungeksklusif #instantshawl #instantshawlexclusive #instantshawllabuh #Escarves #DDEscarves #RayaCollection #Raya2018 #DD0150 #DDES #DDES0150


2

Haiii, baru lepas teraweh ke tu πŸ‘€
.

Alhamdulillah dipermudahkan urusan teraweh πŸ˜‰
.

Sekarang Kak L nak jamu awak semua MOREH dengan tudung-tudung ni. .

SELAMAT MENJAMU SELERA! 🀩
.

p/s: Koleksi Abstract ni adalah antara koleksi πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ dari Tudung Magik. 2 warna ni aje yang tinggal- tu pun dah tak banyak. Jangan cakap kak L tak kabo ye πŸ˜‰
.

#NaylaEscarves #naylaseries #tudungsarung #Sarongrossy #bawalrossy #salecucigudang #mikaescarves #AtwEscarves #TudungMagik #WearItFeelIt #TudungMagikEscarves #TudungLabuh #TudungLabuhMagik #tudungmuslimah #tudungeksklusif #instantshawl #instantshawlexclusive #instantshawllabuh #Escarves #DDEscarves #RayaCollection #Raya2018 #DD0150 #DDES #DDES0150
.


0

Sempena ulangtahun kelahiran Escarves yang ke-2, Puan Founder baik hati SANGAT untuk beri diskaun sebanyak bukan 5%, bukan juga 10%, tetapi 20% untuk SEMUA KOLEKSI ESCARVES. YA, SEMUA!!! 😍
.

Are you excited? 🀩
.

DISKAUN 20% untuk SEMUA koleksi Escarves dari Tudung Magik!
.

Bermula SEKARANG!!!! πŸ’ƒπŸ»
.

#NaylaEscarves #naylaseries #tudungsarung #Sarongrossy #bawalrossy #salecucigudang #mikaescarves #AtwEscarves #TudungMagik #WearItFeelIt #TudungMagikEscarves #TudungLabuh #TudungLabuhMagik #tudungmuslimah #tudungeksklusif #instantshawl #instantshawlexclusive #instantshawllabuh #Escarves #DDEscarves #RayaCollection #Raya2018 #DD0150 #DDES #DDES0150


1


1


2

Awak panggil tudung ni tudung apa?
.

Kak L panggil ni tudung sarung. Ada kawan kak L panggil ni tudung bibik.
.

Tudung paling tak banyak songeh- selalu dok ulang-ulang pakai tudung ni untuk pi teraweh πŸ™Š
.
Rugi laa kalau awak tak grab sementara harga tengah PROMO niii
.

#NaylaEscarves #naylaseries #tudungsarung #Sarongrossy #bawalrossy #salecucigudang #mikaescarves #AtwEscarves #TudungMagik #WearItFeelIt #TudungMagikEscarves #TudungLabuh #TudungLabuhMagik #tudungmuslimah #tudungeksklusif #instantshawl #instantshawlexclusive #instantshawllabuh #Escarves #DDEscarves #RayaCollection #Raya2018 #DD0150 #DDES #DDES0150


0

Sempena ulangtahun kelahiran Escarves yang ke-2, Puan Founder baik hati SANGAT untuk beri diskaun sebanyak bukan 5%, bukan juga 10%, tetapi 20% untuk SEMUA KOLEKSI ESCARVES. YA, SEMUA!!! 😍
.

Are you excited? 🀩
.

DISKAUN 20% untuk SEMUA koleksi Escarves dari Tudung Magik!
.

Bermula SEKARANG!!!! πŸ’ƒπŸ»
.

#NaylaEscarves #naylaseries #tudungsarung #Sarongrossy #bawalrossy #salecucigudang #mikaescarves #AtwEscarves #TudungMagik #WearItFeelIt #TudungMagikEscarves #TudungLabuh #TudungLabuhMagik #tudungmuslimah #tudungeksklusif #instantshawl #instantshawlexclusive #instantshawllabuh #Escarves #DDEscarves #RayaCollection #Raya2018 #DD0150 #DDES #DDES0150


0

Tahukah anda, telekung Aisyah eksklusif ini diperbuat daripada material Premium Le Satin
.

Material ini bukan saja selesa, malah SEJUK juga. .

Dan yang PALING BEST apa tau, telekung material satin ni sentiasa nampak seperti BARU walaupun dah pakai bertahun-tahun. .

Ada sesetengah telekung, pakai sekejap je dah nampak lusuh kan? πŸ˜‰
.

#tudungmagik #LYAttire #shazaha #khimar #khimarkanakkanak #khimardewasa #khimarcantik #telekung #telekunghantaran #telekungkanakkanak #raya2018 #syawal2018 #telekungselesa #khimareksklusif #telekungeksklusif #setsedondonibuanak #sedondonibuanak #hantarankahwin #hantarantunang #kerjakahwin #wearitfeelit


0

FLASH SALE DATANG LAGI!
.

Warna : πŸ‘‰Bunny Blue πŸ‘‰Persian Black πŸ‘‰Lavender Purple
.

Masa : 12.01 pagi - 11.59 malam
Tarikh : 24 - 26 May 2018
.

Harga Asal : RM339
Harga Flash Sale : RM110
Postage: RM10SM/ RM15SS
.

#tudungmagik #LYAttire #shazaha #khimar #khimarkanakkanak #khimardewasa #khimarcantik #telekung #telekunghantaran #telekungkanakkanak #raya2018 #syawal2018 #telekungselesa #khimareksklusif #telekungeksklusif #setsedondonibuanak #sedondonibuanak #hantarankahwin #hantarantunang #kerjakahwin #wearitfeelit


0

FLASH SALE DATANG LAGI!
.

Warna : πŸ‘‰Bunny Blue πŸ‘‰Persian Black πŸ‘‰Lavender Purple
.

Masa : 12.01 pagi - 11.59 malam
Tarikh : 24 - 26 May 2018
.

Harga Asal : RM339
Harga Flash Sale : RM110
Postage: RM10SM/ RM15SS
.

#tudungmagik #LYAttire #shazaha #khimar #khimarkanakkanak #khimardewasa #khimarcantik #telekung #telekunghantaran #telekungkanakkanak #raya2018 #syawal2018 #telekungselesa #khimareksklusif #telekungeksklusif #setsedondonibuanak #sedondonibuanak #hantarankahwin #hantarantunang #kerjakahwin #wearitfeelit


0

FLASH SALE DATANG LAGI!
.

Warna : πŸ‘‰Bunny Blue πŸ‘‰Persian Black πŸ‘‰Lavender Purple
.

Masa : 12.01 pagi - 11.59 malam
Tarikh : 24 - 26 May 2018
.

Harga Asal : RM339
Harga Flash Sale : RM110
Postage: RM10SM/ RM15SS
.

#tudungmagik #LYAttire #shazaha #khimar #khimarkanakkanak #khimardewasa #khimarcantik #telekung #telekunghantaran #telekungkanakkanak #raya2018 #syawal2018 #telekungselesa #khimareksklusif #telekungeksklusif #setsedondonibuanak #sedondonibuanak #hantarankahwin #hantarantunang #kerjakahwin #wearitfeelit


0

Hai, baru lepas teraweh ke tu?
Ada yang pakai #telekungpengantin ni time teraweh tadi? Atau ada nampak jemaah lain yang pakai telekung ni? .

Allah suka akan kecantikan- tak salah kan kalau kita nak bercantik-cantik- lagi-lagi depan Dia πŸ˜‰
.

#tudungmagik #LYAttire #shazaha #khimar #khimarkanakkanak #khimardewasa #khimarcantik #telekung #telekunghantaran #telekungkanakkanak #raya2018 #syawal2018 #telekungselesa #khimareksklusif #telekungeksklusif #setsedondonibuanak #sedondonibuanak #hantarankahwin #hantarantunang #kerjakahwin #wearitfeelit


0

Inshaa Allah PALING LEWAT Mika Lebaran kegilaan awak ni mendarat di HQ adalah pada 26h Mei ini. .

Dan HQ akan mula proses packing semua order awak sejurus selepas stok sampai.
.
Hahh yang dah order dan buat payment, tak sabar la tuu kan nak sarung si Mika Lebaran yang manih leting ni 😘 . .
Yang belum order tapi NAK SANGAT SANGAT pakai si Mika 5 beradik ni time raya nanti, TOLONG submit order SEKARANG tauu 😘
.

Please jangan tangguh-tangguh dah- risau stok habis dan tak sempat abang posmen pos tudung awak ni sebelum raya πŸ˜₯
.

#NaylaEscarves #naylaseries #tudungsarung #Sarongrossy #bawalrossy #salecucigudang #mikaescarves #AtwEscarves #TudungMagik #WearItFeelIt #TudungMagikEscarves #TudungLabuh #TudungLabuhMagik #tudungmuslimah #tudungeksklusif #instantshawl #instantshawlexclusive #instantshawllabuh #Escarves #DDEscarves #RayaCollection #Raya2018 #DD0150 #DDES #DDES0150


0

#TUDUNGMAGIK PILIHAN TERBAIK UNTUK IBADAH #TERAWIH
.
.
Berita gembira buat peminat #TudungMagik, bukan saja kami tawarkan #TudungMagik berwarna Hitam dan Putih.
.
Tapi jua Sis Deej ada menawarkan pelbagai warna menarik yang semestinya menjadi dambaan wanita Muslimah Brunei😍.
.
Iaitu warna HIJAU, GREY dan BROWN.
.
Wahhhh bisai jua! Lawa banar ni dipakai untuk jalan-jalan. Lapas atu dapat dipakai tarus untuk sembahyang!😍.
.
Memang jimat dan berbaloi-baloi!.
.
Dapatkan sekarang di Khadeeja Butik. Stok sangat terhad ni Sis😎.
.

#OnlineShopping
#Khadeejaisgrowing
#MelebarkanSayapDakwah
#TudungTelekung
#YourPartnerInTakwa
#business #entrepreneur #localBusiness #TudungLabuh #TudungLabuhBrunei #Solehah #Islam #Muslim #Muslimah #koleksiKhadeeja #Syarie #haji #umrah #ramadhan


1

Pagi-pagi ni kak L nak belanja gambar satisfied customer kita pakai #BawalRossy Caroline blue.
Labuh depan belakang- dan yang TERPALING BEST pasal bawal ni ialah- siap inner attached! .

So takyah dah sibuk-sibuk bazir masa nak cari anak tudung yang selalu missing in action tuh πŸ˜‚
.

#NaylaEscarves #naylaseries #tudungsarung #Sarongrossy #bawalrossy #salecucigudang #mikaescarves #AtwEscarves #TudungMagik #WearItFeelIt #TudungMagikEscarves #TudungLabuh #TudungLabuhMagik #tudungmuslimah #tudungeksklusif #instantshawl #instantshawlexclusive #instantshawllabuh #Escarves #DDEscarves #RayaCollection #Raya2018 #DD0150 #DDES #DDES0150


0

SOLAT ON TIME!.
.
Macam yg Sis Deej bagitau sebelum ani #TudungMagik ani manfaatnya ia boleh jadi Tudung & Telekung. So its TWO IN ONE!!😍.
.
Tambah tah lagi time Puasa ani bilanya Sungkai di luar, ingau jua kan menunaikan Solat Maghrib lagi, im sure Sis inda kan mau tertinggal untuk menunaikan Solat on time kan😘 atau sekurangnya di awal waktu.
.

If Sis memiliki #TudungMagik ani, boleh saja Sis pakai untuk bejalan2 lapastu dapat tarus dipakai Solat. Acaner?😎.
.

COME ON! dapatkan #TudungMagik Sis di Khadeeja Butik, bear in mind, Stok makin tuhus sudah niπŸ˜‚.
.

#OnlineShopping
#Khadeejaisgrowing
#MelebarkanSayapDakwah
#TudungTelekung
#YourPartnerInTakwa
#business #entrepreneur #localBusiness #TudungLabuh #TudungLabuhBrunei #Solehah #Islam #Muslim #Muslimah #koleksiKhadeeja #Syarie #haji #umrah #ramadhan


3

SOLAT ON TIME!.
.
Macam yg Sis Deej bagitau sebelum ani #TudungMagik ani manfaatnya ia boleh jadi Tudung & Telekung. So its TWO IN ONE!!😍.
.
Tambah tah lagi time Puasa ani bilanya Sungkai di luar, ingau jua kan menunaikan Solat Maghrib lagi, in sure Sis inda kan mau tertinggal untuk menunaikan Solat on time kan😘 atau sekurangnya di awal waktu.
.

If Sis memiliki #TudungMagik ani, boleh saja Sis pakai untuk bejalan2 lapastu dapat tarus dipakai Solat. Acaner?😎.
.
COME ON! dapatkan #TudungMagik Sis di Khadeeja Butik, bear in mind, Stok makin tuhus sudah niπŸ˜‚.
.

#OnlineShopping
#Khadeejaisgrowing
#MelebarkanSayapDakwah
#TudungTelekung
#YourPartnerInTakwa
#business #entrepreneur #localBusiness #TudungLabuh #TudungLabuhBrunei #Solehah #Islam #Muslim #Muslimah #koleksiKhadeeja #Syarie #haji #umrah #ramadhan


0

#TUDUNGMAGIK PILIHAN TERBAIK UNTUK IBADAH #TERAWIH
.
.
Berita gembira buat peminat #TudungMagik, bukan saja kami tawarkan #TudungMagik berwarna Hitam dan Putih.
.
Tapi jua Sis Deej ada menawarkan pelbagai warna menarik yang semestinya menjadi dambaan wanita Muslimah Brunei😍.
.
Iaitu warna HIJAU, GREY dan BROWN.
.
Wahhhh bisai jua! Lawa banar ni dipakai untuk jalan-jalan. Lapas atu dapat dipakai tarus untuk sembahyang!😍.
.
Memang jimat dan berbaloi-baloi!.
.
Dapatkan sekarang di Khadeeja Butik. Stok sangat terhad ni Sis😎.
.

#OnlineShopping
#Khadeejaisgrowing
#MelebarkanSayapDakwah
#TudungTelekung
#YourPartnerInTakwa
#business #entrepreneur #localBusiness #TudungLabuh #TudungLabuhBrunei #Solehah #Islam #Muslim #Muslimah #koleksiKhadeeja #Syarie #haji #umrah #ramadhan


2

β€œJadilah seperti bunga yang memberikan keharuman bahkan kepada tangan yang telah menghancurkannya." .

Ali bin Abi Thalib .
Psssttt kod warna MAROON DAISY ni pun masih available .

#NaylaEscarves #naylaseries #tudungsarung #Sarongrossy #bawalrossy #salecucigudang #mikaescarves #AtwEscarves #TudungMagik #WearItFeelIt #TudungMagikEscarves #TudungLabuh #TudungLabuhMagik #tudungmuslimah #tudungeksklusif #instantshawl #instantshawlexclusive #instantshawllabuh #Escarves #DDEscarves #RayaCollection #Raya2018 #DD0150


0

Blooming Sarong warna BLUE IRIS. Ini adalah antara warna yang masih available di HQ buat masa ini.
.

Ada lagi 2 warna lain yang available. .

Kak L payungkan gambar warna yang ada pada next post- tengok tau! 😘
.

#NaylaEscarves #naylaseries #tudungsarung #Sarongrossy #bawalrossy #salecucigudang #mikaescarves #AtwEscarves #TudungMagik #WearItFeelIt #TudungMagikEscarves #TudungLabuh #TudungLabuhMagik #tudungmuslimah #tudungeksklusif #instantshawl #instantshawlexclusive #instantshawllabuh #Escarves #DDEscarves #RayaCollection #Raya2018 #DD0150


0

Always be my favourite tudung emergency!
.

Tudung penyelamat bila tiba-tiba ada tetamu datang rumah,

Tudung yang paling cepat boleh disarung time nak menyapu, sidai kain di laman rumah
.

Tudung ekspress nak ke pasar tani.

Ada lagi? πŸ˜‰
.

#NaylaEscarves #naylaseries #tudungsarung #Sarongrossy #bawalrossy #salecucigudang #mikaescarves #AtwEscarves #TudungMagik #WearItFeelIt #TudungMagikEscarves #TudungLabuh #TudungLabuhMagik #tudungmuslimah #tudungeksklusif #instantshawl #instantshawlexclusive #instantshawllabuh #Escarves #DDEscarves #RayaCollection #Raya2018 #DD0150


0

The end of the page