#TudungSedondon

Instagram photos and videos

#tudungsedondon#tudungsarung#tudungraya#tudunginstant#tudungbawalmurah#tudungbridesmaid#bawalberlian#bridesmaids#tudungsauk#souklover#tudungsarungcantik#tudungsoukberhantu#tudungsoukbcf#tudungsoukselesa#tudungsoukviral#tudungsarungmurah#tudungsarungcotton#tudungsarungplain#bridemaidsdress#teamaisyah09

Hashtags #TudungSedondon for Instagram

Siapa masih ingat koleksi Love Isabelle yang menjadi viral kepada Hanamilovers??
.
Tak lama lagi akan keluar design baru dengan corak2 yang cantik 😍
.
Excited tak? Tak lama lagi nak raya Aidilfitri kan? Boleh la grab nanti ❤️
.
Jom ke @nadcollections.hijabsbyhanami untuk koleksi ready stok yang lain @ TURN ON NOTIFICATION kalau taknak terlepas tudung2 menarik 😘
.
#hijabbyhanami #nadcollections
#tudunginstantshawl
#instantshawlmurah
#instantshawllabuh
#instantshawlterkini
#tutorialshawlterkini
#heavychiffonshawl
#tudungonline
#tudungsarung
#tudungmurah
#tudung
#tudunglabuh
#tudungsarunglabuh #tudungsedondon #tudungibudananak #tudungraya #tudungsedondonibuanak #tudunginstant #tudungekspress


0

Cantiknya pakai sedondon 😍😍
Siapa suka? Cer angkat tgn 🙌.
Boleh saja kalau nak sedondon di majlis nanti.
Pre order
1. Boleh Pilih gabungan warna
2. Boleh Pilih bidang 50, 55 atau 60
.
Material koshibo
Rm30 sehelai.
Postage sehelai RM7 (SM) .
whatsapp hakak di 0166780030
#tudungbawalkoshibo
#tudungsedondon
#bawalcantik #bawal3tone #bawallabuh


2

Cantiknya pakai sedondon 😍😍
Siapa suka? Cer angkat tgn 🙌.
Boleh saja kalau nak sedondon di majlis nanti.
Pre order
1. Boleh Pilih gabungan warna
2. Boleh Pilih bidang 50, 55 atau 60
.
Material koshibo
Rm30 sehelai.
Postage sehelai RM7 (SM) .
whatsapp hakak di 0166780030
#tudungbawalkoshibo
#tudungsedondon
#bawalcantik #bawal3tone #bawallabuh


0

🌷NAELOFAR JUWITA 🌷

Type : Semi Instant
Material : Bubble Crepe ✔️ 100% copy ori
✔️ Ada tag
✔️ Ada plastik
✔️ Dijamin puas hati & repeat order

Harga : 1 helai = RM35 3 helai = RM100
Harga tidak termasuk postage

Berminat whatsap 0174832534

Close Pre Order : 27hb July
ETA : 3hb Aug

#naelofarinspired #personalshopperhochiminh #personalshoppervietnam #bajuraya2018 #tudungshawl #borongbajukurungmurah #bazarmalaysia #bazaarpaknil #bruneionlineshopping #bridesmaidsedondon #tudungsedondon #cikgusekolah #tudungraya2018 #tudungrayasedondon #aidiladhapromotion #aidiladha2018 #janganbencicintaku


1

🌷NAELOFAR QUEEN WARDA🌷

Type : Semi Instant
Material : Heavy Chiffon ✔️ 100% copy ori
✔️ Ada tag
✔️ Ada plastik
✔️ Dijamin puas hati & repeat order

Harga : 1 helai = RM35 3 helai = RM100
Harga tidak termasuk postage

Berminat whatsap 0174832534

Close Pre Order : 27hb July
ETA : 3hb Aug

#naelofarinspired #personalshopperhochiminh #personalshoppervietnam #bajuraya2018 #tudungshawl #borongbajukurungmurah #bazarmalaysia #bazaarpaknil #bruneionlineshopping #bridesmaidsedondon #tudungsedondon #cikgusekolah #tudungraya2018 #tudungrayasedondon #aidiladhapromotion #aidiladha2018 #janganbencicintaku


0

🌷NAELOFAR AURA🌷

Type : Semi Instant attached with inner
Material : Heavy Chiffon ✔️ 100% copy ori
✔️ Ada tag
✔️ Ada plastik
✔️ Dijamin puas hati & repeat order

Harga : 1 helai = RM35 3 helai = RM100
Harga tidak termasuk postage

Berminat whatsap 0174832534

Close Pre Order : 27hb July
ETA : 3hb Aug

#naelofarinspired #personalshopperhochiminh #personalshoppervietnam #bajuraya2018 #tudungshawl #borongbajukurungmurah #bazarmalaysia #bazaarpaknil #bruneionlineshopping #bridesmaidsedondon #tudungsedondon #cikgusekolah #tudungraya2018 #tudungrayasedondon #aidiladhapromotion #aidiladha2018 #janganbencicintaku


1

SOUK SOUK SOUK
.
.

Hai hai haiiii

Korang dah sarung Tudung Souk ke belum?.. Dah rasa sendiri best ke tak best Tudung Souk ni?..
.
.

Hahhhh
Belum cuba lagiiiii?... Alaaaa
Rugi la korang tak cuba lagi 😰

Korang tau tak, Tudung Souk ni sangat sangat lah memudahkan kerja seharian korang?.. Dari pagi sampai ke petang bawa ke malam, memang mudah sangat sangat!!!
.
.

Material VISCOSE -Membuatkan korang rasa sejukkkkk je bila sarung tudung souk ni -Mudah bentuk, tak senget benget, awning tak patah -Ironless, susah kedut dan tak perlu iron lansung!
.
.

Banyak lagi kelebihan Tudung Souk ni...
Nak hurai panjang lebar jadinyaaaa

So, korang grab satu rasakan sendiri best ke tak best... Selesa ke tak selesa 😊
.
.

Boleh terus Whatsapp sis untuk sebarang pertanyaan dan order 😚 👇👇👇👇
.
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
.

Belian BORONG dialu-alukan 😘
.

#tudungsarung #tudungsarungcantik #tudungsoukberhantu #tudungsoukbcf #tudungsoukbychefiza #tudungsoukselesa #tudungsoukviral #tudungsarungmurah #tudungsarungcotton #tudungsarungplain #tudungsarungbest #tudungbridesmaid #bridesmaid #bridesmaids #bridemaidsdress #tudungsauk #tudungsedondon #tudungsedondoncantik #tudungsoukbyhafifazulkiflixbcf #hafifazulkiflixbcf #teamaisyah09 #souklover


1

SOUK SOUK SOUK
.
.

Hai hai haiiii

Korang dah sarung Tudung Souk ke belum?.. Dah rasa sendiri best ke tak best Tudung Souk ni?..
.
.

Hahhhh
Belum cuba lagiiiii?... Alaaaa
Rugi la korang tak cuba lagi 😰

Korang tau tak, Tudung Souk ni sangat sangat lah memudahkan kerja seharian korang?.. Dari pagi sampai ke petang bawa ke malam, memang mudah sangat sangat!!!
.
.

Material VISCOSE -Membuatkan korang rasa sejukkkkk je bila sarung tudung souk ni -Mudah bentuk, tak senget benget, awning tak patah -Ironless, susah kedut dan tak perlu iron lansung!
.
.

Banyak lagi kelebihan Tudung Souk ni...
Nak hurai panjang lebar jadinyaaaa

So, korang grab satu rasakan sendiri best ke tak best... Selesa ke tak selesa 😊
.
.

Boleh terus Whatsapp sis untuk sebarang pertanyaan dan order 😚 👇👇👇👇
.
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
.

Belian BORONG dialu-alukan 😘
.

#tudungsarung #tudungsarungcantik #tudungsoukberhantu #tudungsoukbcf #tudungsoukbychefiza #tudungsoukselesa #tudungsoukviral #tudungsarungmurah #tudungsarungcotton #tudungsarungplain #tudungsarungbest #tudungbridesmaid #bridesmaid #bridesmaids #bridemaidsdress #tudungsauk #tudungsedondon #tudungsedondoncantik #tudungsoukbyhafifazulkiflixbcf #hafifazulkiflixbcf #teamaisyah09 #souklover


0

SOUK SOUK SOUK
.
.

Hai hai haiiii

Korang dah sarung Tudung Souk ke belum?.. Dah rasa sendiri best ke tak best Tudung Souk ni?..
.
.

Hahhhh
Belum cuba lagiiiii?... Alaaaa
Rugi la korang tak cuba lagi 😰

Korang tau tak, Tudung Souk ni sangat sangat lah memudahkan kerja seharian korang?.. Dari pagi sampai ke petang bawa ke malam, memang mudah sangat sangat!!!
.
.

Material VISCOSE -Membuatkan korang rasa sejukkkkk je bila sarung tudung souk ni -Mudah bentuk, tak senget benget, awning tak patah -Ironless, susah kedut dan tak perlu iron lansung!
.
.

Banyak lagi kelebihan Tudung Souk ni...
Nak hurai panjang lebar jadinyaaaa

So, korang grab satu rasakan sendiri best ke tak best... Selesa ke tak selesa 😊
.
.

Boleh terus Whatsapp sis untuk sebarang pertanyaan dan order 😚 👇👇👇👇
.
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
.

Belian BORONG dialu-alukan 😘
.

#tudungsarung #tudungsarungcantik #tudungsoukberhantu #tudungsoukbcf #tudungsoukbychefiza #tudungsoukselesa #tudungsoukviral #tudungsarungmurah #tudungsarungcotton #tudungsarungplain #tudungsarungbest #tudungbridesmaid #bridesmaid #bridesmaids #bridemaidsdress #tudungsauk #tudungsedondon #tudungsedondoncantik #tudungsoukbyhafifazulkiflixbcf #hafifazulkiflixbcf #teamaisyah09 #souklover


0

SOUK SOUK SOUK
.
.

Hai hai haiiii

Korang dah sarung Tudung Souk ke belum?.. Dah rasa sendiri best ke tak best Tudung Souk ni?..
.
.

Hahhhh
Belum cuba lagiiiii?... Alaaaa
Rugi la korang tak cuba lagi 😰

Korang tau tak, Tudung Souk ni sangat sangat lah memudahkan kerja seharian korang?.. Dari pagi sampai ke petang bawa ke malam, memang mudah sangat sangat!!!
.
.

Material VISCOSE -Membuatkan korang rasa sejukkkkk je bila sarung tudung souk ni -Mudah bentuk, tak senget benget, awning tak patah -Ironless, susah kedut dan tak perlu iron lansung!
.
.

Banyak lagi kelebihan Tudung Souk ni...
Nak hurai panjang lebar jadinyaaaa

So, korang grab satu rasakan sendiri best ke tak best... Selesa ke tak selesa 😊
.
.

Boleh terus Whatsapp sis untuk sebarang pertanyaan dan order 😚 👇👇👇👇
.
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
.

Belian BORONG dialu-alukan 😘
.

#tudungsarung #tudungsarungcantik #tudungsoukberhantu #tudungsoukbcf #tudungsoukbychefiza #tudungsoukselesa #tudungsoukviral #tudungsarungmurah #tudungsarungcotton #tudungsarungplain #tudungsarungbest #tudungbridesmaid #bridesmaid #bridesmaids #bridemaidsdress #tudungsauk #tudungsedondon #tudungsedondoncantik #tudungsoukbyhafifazulkiflixbcf #hafifazulkiflixbcf #teamaisyah09 #souklover


0

SOUK SOUK SOUK
.
.

Hai hai haiiii

Korang dah sarung Tudung Souk ke belum?.. Dah rasa sendiri best ke tak best Tudung Souk ni?..
.
.

Hahhhh
Belum cuba lagiiiii?... Alaaaa
Rugi la korang tak cuba lagi 😰

Korang tau tak, Tudung Souk ni sangat sangat lah memudahkan kerja seharian korang?.. Dari pagi sampai ke petang bawa ke malam, memang mudah sangat sangat!!!
.
.

Material VISCOSE -Membuatkan korang rasa sejukkkkk je bila sarung tudung souk ni -Mudah bentuk, tak senget benget, awning tak patah -Ironless, susah kedut dan tak perlu iron lansung!
.
.

Banyak lagi kelebihan Tudung Souk ni...
Nak hurai panjang lebar jadinyaaaa

So, korang grab satu rasakan sendiri best ke tak best... Selesa ke tak selesa 😊
.
.

Boleh terus Whatsapp sis untuk sebarang pertanyaan dan order 😚 👇👇👇👇
.
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
.

Belian BORONG dialu-alukan 😘
.

#tudungsarung #tudungsarungcantik #tudungsoukberhantu #tudungsoukbcf #tudungsoukbychefiza #tudungsoukselesa #tudungsoukviral #tudungsarungmurah #tudungsarungcotton #tudungsarungplain #tudungsarungbest #tudungbridesmaid #bridesmaid #bridesmaids #bridemaidsdress #tudungsauk #tudungsedondon #tudungsedondoncantik #tudungsoukbyhafifazulkiflixbcf #hafifazulkiflixbcf #teamaisyah09 #souklover


0

SOUK SOUK SOUK
.
.

Hai hai haiiii

Korang dah sarung Tudung Souk ke belum?.. Dah rasa sendiri best ke tak best Tudung Souk ni?..
.
.

Hahhhh
Belum cuba lagiiiii?... Alaaaa
Rugi la korang tak cuba lagi 😰

Korang tau tak, Tudung Souk ni sangat sangat lah memudahkan kerja seharian korang?.. Dari pagi sampai ke petang bawa ke malam, memang mudah sangat sangat!!!
.
.

Material VISCOSE -Membuatkan korang rasa sejukkkkk je bila sarung tudung souk ni -Mudah bentuk, tak senget benget, awning tak patah -Ironless, susah kedut dan tak perlu iron lansung!
.
.

Banyak lagi kelebihan Tudung Souk ni...
Nak hurai panjang lebar jadinyaaaa

So, korang grab satu rasakan sendiri best ke tak best... Selesa ke tak selesa 😊
.
.

Boleh terus Whatsapp sis untuk sebarang pertanyaan dan order 😚 👇👇👇👇
.
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
.

Belian BORONG dialu-alukan 😘
.

#tudungsarung #tudungsarungcantik #tudungsoukberhantu #tudungsoukbcf #tudungsoukbychefiza #tudungsoukselesa #tudungsoukviral #tudungsarungmurah #tudungsarungcotton #tudungsarungplain #tudungsarungbest #tudungbridesmaid #bridesmaid #bridesmaids #bridemaidsdress #tudungsauk #tudungsedondon #tudungsedondoncantik #tudungsoukbyhafifazulkiflixbcf #hafifazulkiflixbcf #teamaisyah09 #souklover


0

SOUK SOUK SOUK
.
.

Hai hai haiiii

Korang dah sarung Tudung Souk ke belum?.. Dah rasa sendiri best ke tak best Tudung Souk ni?..
.
.

Hahhhh
Belum cuba lagiiiii?... Alaaaa
Rugi la korang tak cuba lagi 😰

Korang tau tak, Tudung Souk ni sangat sangat lah memudahkan kerja seharian korang?.. Dari pagi sampai ke petang bawa ke malam, memang mudah sangat sangat!!!
.
.

Material VISCOSE -Membuatkan korang rasa sejukkkkk je bila sarung tudung souk ni -Mudah bentuk, tak senget benget, awning tak patah -Ironless, susah kedut dan tak perlu iron lansung!
.
.

Banyak lagi kelebihan Tudung Souk ni...
Nak hurai panjang lebar jadinyaaaa

So, korang grab satu rasakan sendiri best ke tak best... Selesa ke tak selesa 😊
.
.

Boleh terus Whatsapp sis untuk sebarang pertanyaan dan order 😚 👇👇👇👇
.
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
.

Belian BORONG dialu-alukan 😘
.

#tudungsarung #tudungsarungcantik #tudungsoukberhantu #tudungsoukbcf #tudungsoukbychefiza #tudungsoukselesa #tudungsoukviral #tudungsarungmurah #tudungsarungcotton #tudungsarungplain #tudungsarungbest #tudungbridesmaid #bridesmaid #bridesmaids #bridemaidsdress #tudungsauk #tudungsedondon #tudungsedondoncantik #tudungsoukbyhafifazulkiflixbcf #hafifazulkiflixbcf #teamaisyah09 #souklover


1

SOUK SOUK SOUK
.
.

Hai hai haiiii

Korang dah sarung Tudung Souk ke belum?.. Dah rasa sendiri best ke tak best Tudung Souk ni?..
.
.

Hahhhh
Belum cuba lagiiiii?... Alaaaa
Rugi la korang tak cuba lagi 😰

Korang tau tak, Tudung Souk ni sangat sangat lah memudahkan kerja seharian korang?.. Dari pagi sampai ke petang bawa ke malam, memang mudah sangat sangat!!!
.
.

Material VISCOSE -Membuatkan korang rasa sejukkkkk je bila sarung tudung souk ni -Mudah bentuk, tak senget benget, awning tak patah -Ironless, susah kedut dan tak perlu iron lansung!
.
.

Banyak lagi kelebihan Tudung Souk ni...
Nak hurai panjang lebar jadinyaaaa

So, korang grab satu rasakan sendiri best ke tak best... Selesa ke tak selesa 😊
.
.

Boleh terus Whatsapp sis untuk sebarang pertanyaan dan order 😚 👇👇👇👇
.
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
.

Belian BORONG dialu-alukan 😘
.

#tudungsarung #tudungsarungcantik #tudungsoukberhantu #tudungsoukbcf #tudungsoukbychefiza #tudungsoukselesa #tudungsoukviral #tudungsarungmurah #tudungsarungcotton #tudungsarungplain #tudungsarungbest #tudungbridesmaid #bridesmaid #bridesmaids #bridemaidsdress #tudungsauk #tudungsedondon #tudungsedondoncantik #tudungsoukbyhafifazulkiflixbcf #hafifazulkiflixbcf #teamaisyah09 #souklover


0

SOUK SOUK SOUK
.
.

Hai hai haiiii

Korang dah sarung Tudung Souk ke belum?.. Dah rasa sendiri best ke tak best Tudung Souk ni?..
.
.

Hahhhh
Belum cuba lagiiiii?... Alaaaa
Rugi la korang tak cuba lagi 😰

Korang tau tak, Tudung Souk ni sangat sangat lah memudahkan kerja seharian korang?.. Dari pagi sampai ke petang bawa ke malam, memang mudah sangat sangat!!!
.
.

Material VISCOSE -Membuatkan korang rasa sejukkkkk je bila sarung tudung souk ni -Mudah bentuk, tak senget benget, awning tak patah -Ironless, susah kedut dan tak perlu iron lansung!
.
.

Banyak lagi kelebihan Tudung Souk ni...
Nak hurai panjang lebar jadinyaaaa

So, korang grab satu rasakan sendiri best ke tak best... Selesa ke tak selesa 😊
.
.

Boleh terus Whatsapp sis untuk sebarang pertanyaan dan order 😚 👇👇👇👇
.
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
.

Belian BORONG dialu-alukan 😘
.

#tudungsarung #tudungsarungcantik #tudungsoukberhantu #tudungsoukbcf #tudungsoukbychefiza #tudungsoukselesa #tudungsoukviral #tudungsarungmurah #tudungsarungcotton #tudungsarungplain #tudungsarungbest #tudungbridesmaid #bridesmaid #bridesmaids #bridemaidsdress #tudungsauk #tudungsedondon #tudungsedondoncantik #tudungsoukbyhafifazulkiflixbcf #hafifazulkiflixbcf #teamaisyah09 #souklover


0

SOUK SOUK SOUK
.
.

Hai hai haiiii

Korang dah sarung Tudung Souk ke belum?.. Dah rasa sendiri best ke tak best Tudung Souk ni?..
.
.

Hahhhh
Belum cuba lagiiiii?... Alaaaa
Rugi la korang tak cuba lagi 😰

Korang tau tak, Tudung Souk ni sangat sangat lah memudahkan kerja seharian korang?.. Dari pagi sampai ke petang bawa ke malam, memang mudah sangat sangat!!!
.
.

Material VISCOSE -Membuatkan korang rasa sejukkkkk je bila sarung tudung souk ni -Mudah bentuk, tak senget benget, awning tak patah -Ironless, susah kedut dan tak perlu iron lansung!
.
.

Banyak lagi kelebihan Tudung Souk ni...
Nak hurai panjang lebar jadinyaaaa

So, korang grab satu rasakan sendiri best ke tak best... Selesa ke tak selesa 😊
.
.

Boleh terus Whatsapp sis untuk sebarang pertanyaan dan order 😚 👇👇👇👇
.
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
.

Belian BORONG dialu-alukan 😘
.

#tudungsarung #tudungsarungcantik #tudungsoukberhantu #tudungsoukbcf #tudungsoukbychefiza #tudungsoukselesa #tudungsoukviral #tudungsarungmurah #tudungsarungcotton #tudungsarungplain #tudungsarungbest #tudungbridesmaid #bridesmaid #bridesmaids #bridemaidsdress #tudungsauk #tudungsedondon #tudungsedondoncantik #tudungsoukbyhafifazulkiflixbcf #hafifazulkiflixbcf #teamaisyah09 #souklover


0

SOUK SOUK SOUK
.
.

Hai hai haiiii

Korang dah sarung Tudung Souk ke belum?.. Dah rasa sendiri best ke tak best Tudung Souk ni?..
.
.

Hahhhh
Belum cuba lagiiiii?... Alaaaa
Rugi la korang tak cuba lagi 😰

Korang tau tak, Tudung Souk ni sangat sangat lah memudahkan kerja seharian korang?.. Dari pagi sampai ke petang bawa ke malam, memang mudah sangat sangat!!!
.
.

Material VISCOSE -Membuatkan korang rasa sejukkkkk je bila sarung tudung souk ni -Mudah bentuk, tak senget benget, awning tak patah -Ironless, susah kedut dan tak perlu iron lansung!
.
.

Banyak lagi kelebihan Tudung Souk ni...
Nak hurai panjang lebar jadinyaaaa

So, korang grab satu rasakan sendiri best ke tak best... Selesa ke tak selesa 😊
.
.

Boleh terus Whatsapp sis untuk sebarang pertanyaan dan order 😚 👇👇👇👇
.
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
.

Belian BORONG dialu-alukan 😘
.

#tudungsarung #tudungsarungcantik #tudungsoukberhantu #tudungsoukbcf #tudungsoukbychefiza #tudungsoukselesa #tudungsoukviral #tudungsarungmurah #tudungsarungcotton #tudungsarungplain #tudungsarungbest #tudungbridesmaid #bridesmaid #bridesmaids #bridemaidsdress #tudungsauk #tudungsedondon #tudungsedondoncantik #tudungsoukbyhafifazulkiflixbcf #hafifazulkiflixbcf #teamaisyah09 #souklover


0

SOUK SOUK SOUK
.
.

Hai hai haiiii

Korang dah sarung Tudung Souk ke belum?.. Dah rasa sendiri best ke tak best Tudung Souk ni?..
.
.

Hahhhh
Belum cuba lagiiiii?... Alaaaa
Rugi la korang tak cuba lagi 😰

Korang tau tak, Tudung Souk ni sangat sangat lah memudahkan kerja seharian korang?.. Dari pagi sampai ke petang bawa ke malam, memang mudah sangat sangat!!!
.
.

Material VISCOSE -Membuatkan korang rasa sejukkkkk je bila sarung tudung souk ni -Mudah bentuk, tak senget benget, awning tak patah -Ironless, susah kedut dan tak perlu iron lansung!
.
.

Banyak lagi kelebihan Tudung Souk ni...
Nak hurai panjang lebar jadinyaaaa

So, korang grab satu rasakan sendiri best ke tak best... Selesa ke tak selesa 😊
.
.

Boleh terus Whatsapp sis untuk sebarang pertanyaan dan order 😚 👇👇👇👇
.
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
.

Belian BORONG dialu-alukan 😘
.

#tudungsarung #tudungsarungcantik #tudungsoukberhantu #tudungsoukbcf #tudungsoukbychefiza #tudungsoukselesa #tudungsoukviral #tudungsarungmurah #tudungsarungcotton #tudungsarungplain #tudungsarungbest #tudungbridesmaid #bridesmaid #bridesmaids #bridemaidsdress #tudungsauk #tudungsedondon #tudungsedondoncantik #tudungsoukbyhafifazulkiflixbcf #hafifazulkiflixbcf #teamaisyah09 #souklover


0

SOUK SOUK SOUK
.
.

Hai hai haiiii

Korang dah sarung Tudung Souk ke belum?.. Dah rasa sendiri best ke tak best Tudung Souk ni?..
.
.

Hahhhh
Belum cuba lagiiiii?... Alaaaa
Rugi la korang tak cuba lagi 😰

Korang tau tak, Tudung Souk ni sangat sangat lah memudahkan kerja seharian korang?.. Dari pagi sampai ke petang bawa ke malam, memang mudah sangat sangat!!!
.
.

Material VISCOSE -Membuatkan korang rasa sejukkkkk je bila sarung tudung souk ni -Mudah bentuk, tak senget benget, awning tak patah -Ironless, susah kedut dan tak perlu iron lansung!
.
.

Banyak lagi kelebihan Tudung Souk ni...
Nak hurai panjang lebar jadinyaaaa

So, korang grab satu rasakan sendiri best ke tak best... Selesa ke tak selesa 😊
.
.

Boleh terus Whatsapp sis untuk sebarang pertanyaan dan order 😚 👇👇👇👇
.
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
.

Belian BORONG dialu-alukan 😘
.

#tudungsarung #tudungsarungcantik #tudungsoukberhantu #tudungsoukbcf #tudungsoukbychefiza #tudungsoukselesa #tudungsoukviral #tudungsarungmurah #tudungsarungcotton #tudungsarungplain #tudungsarungbest #tudungbridesmaid #bridesmaid #bridesmaids #bridemaidsdress #tudungsauk #tudungsedondon #tudungsedondoncantik #tudungsoukbyhafifazulkiflixbcf #hafifazulkiflixbcf #teamaisyah09 #souklover


0

SOUK SOUK SOUK
.
.

Hai hai haiiii

Korang dah sarung Tudung Souk ke belum?.. Dah rasa sendiri best ke tak best Tudung Souk ni?..
.
.

Hahhhh
Belum cuba lagiiiii?... Alaaaa
Rugi la korang tak cuba lagi 😰

Korang tau tak, Tudung Souk ni sangat sangat lah memudahkan kerja seharian korang?.. Dari pagi sampai ke petang bawa ke malam, memang mudah sangat sangat!!!
.
.

Material VISCOSE -Membuatkan korang rasa sejukkkkk je bila sarung tudung souk ni -Mudah bentuk, tak senget benget, awning tak patah -Ironless, susah kedut dan tak perlu iron lansung!
.
.

Banyak lagi kelebihan Tudung Souk ni...
Nak hurai panjang lebar jadinyaaaa

So, korang grab satu rasakan sendiri best ke tak best... Selesa ke tak selesa 😊
.
.

Boleh terus Whatsapp sis untuk sebarang pertanyaan dan order 😚 👇👇👇👇
.
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
.

Belian BORONG dialu-alukan 😘
.

#tudungsarung #tudungsarungcantik #tudungsoukberhantu #tudungsoukbcf #tudungsoukbychefiza #tudungsoukselesa #tudungsoukviral #tudungsarungmurah #tudungsarungcotton #tudungsarungplain #tudungsarungbest #tudungbridesmaid #bridesmaid #bridesmaids #bridemaidsdress #tudungsauk #tudungsedondon #tudungsedondoncantik #tudungsoukbyhafifazulkiflixbcf #hafifazulkiflixbcf #teamaisyah09 #souklover


0

SOUK SOUK SOUK
.
.

Hai hai haiiii

Korang dah sarung Tudung Souk ke belum?.. Dah rasa sendiri best ke tak best Tudung Souk ni?..
.
.

Hahhhh
Belum cuba lagiiiii?... Alaaaa
Rugi la korang tak cuba lagi 😰

Korang tau tak, Tudung Souk ni sangat sangat lah memudahkan kerja seharian korang?.. Dari pagi sampai ke petang bawa ke malam, memang mudah sangat sangat!!!
.
.

Material VISCOSE -Membuatkan korang rasa sejukkkkk je bila sarung tudung souk ni -Mudah bentuk, tak senget benget, awning tak patah -Ironless, susah kedut dan tak perlu iron lansung!
.
.

Banyak lagi kelebihan Tudung Souk ni...
Nak hurai panjang lebar jadinyaaaa

So, korang grab satu rasakan sendiri best ke tak best... Selesa ke tak selesa 😊
.
.

Boleh terus Whatsapp sis untuk sebarang pertanyaan dan order 😚 👇👇👇👇
.
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
.

Belian BORONG dialu-alukan 😘
.

#tudungsarung #tudungsarungcantik #tudungsoukberhantu #tudungsoukbcf #tudungsoukbychefiza #tudungsoukselesa #tudungsoukviral #tudungsarungmurah #tudungsarungcotton #tudungsarungplain #tudungsarungbest #tudungbridesmaid #bridesmaid #bridesmaids #bridemaidsdress #tudungsauk #tudungsedondon #tudungsedondoncantik #tudungsoukbyhafifazulkiflixbcf #hafifazulkiflixbcf #teamaisyah09 #souklover


1

SOUK SOUK SOUK
.
.

Hai hai haiiii

Korang dah sarung Tudung Souk ke belum?.. Dah rasa sendiri best ke tak best Tudung Souk ni?..
.
.

Hahhhh
Belum cuba lagiiiii?... Alaaaa
Rugi la korang tak cuba lagi 😰

Korang tau tak, Tudung Souk ni sangat sangat lah memudahkan kerja seharian korang?.. Dari pagi sampai ke petang bawa ke malam, memang mudah sangat sangat!!!
.
.

Material VISCOSE -Membuatkan korang rasa sejukkkkk je bila sarung tudung souk ni -Mudah bentuk, tak senget benget, awning tak patah -Ironless, susah kedut dan tak perlu iron lansung!
.
.

Banyak lagi kelebihan Tudung Souk ni...
Nak hurai panjang lebar jadinyaaaa

So, korang grab satu rasakan sendiri best ke tak best... Selesa ke tak selesa 😊
.
.

Boleh terus Whatsapp sis untuk sebarang pertanyaan dan order 😚 👇👇👇👇
.
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
.

Belian BORONG dialu-alukan 😘
.

#tudungsarung #tudungsarungcantik #tudungsoukberhantu #tudungsoukbcf #tudungsoukbychefiza #tudungsoukselesa #tudungsoukviral #tudungsarungmurah #tudungsarungcotton #tudungsarungplain #tudungsarungbest #tudungbridesmaid #bridesmaid #bridesmaids #bridemaidsdress #tudungsauk #tudungsedondon #tudungsedondoncantik #tudungsoukbyhafifazulkiflixbcf #hafifazulkiflixbcf #teamaisyah09 #souklover


0

SOUK SOUK SOUK
.
.

Hai hai haiiii

Korang dah sarung Tudung Souk ke belum?.. Dah rasa sendiri best ke tak best Tudung Souk ni?..
.
.

Hahhhh
Belum cuba lagiiiii?... Alaaaa
Rugi la korang tak cuba lagi 😰

Korang tau tak, Tudung Souk ni sangat sangat lah memudahkan kerja seharian korang?.. Dari pagi sampai ke petang bawa ke malam, memang mudah sangat sangat!!!
.
.

Material VISCOSE -Membuatkan korang rasa sejukkkkk je bila sarung tudung souk ni -Mudah bentuk, tak senget benget, awning tak patah -Ironless, susah kedut dan tak perlu iron lansung!
.
.

Banyak lagi kelebihan Tudung Souk ni...
Nak hurai panjang lebar jadinyaaaa

So, korang grab satu rasakan sendiri best ke tak best... Selesa ke tak selesa 😊
.
.

Boleh terus Whatsapp sis untuk sebarang pertanyaan dan order 😚 👇👇👇👇
.
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
.

Belian BORONG dialu-alukan 😘
.

#tudungsarung #tudungsarungcantik #tudungsoukberhantu #tudungsoukbcf #tudungsoukbychefiza #tudungsoukselesa #tudungsoukviral #tudungsarungmurah #tudungsarungcotton #tudungsarungplain #tudungsarungbest #tudungbridesmaid #bridesmaid #bridesmaids #bridemaidsdress #tudungsauk #tudungsedondon #tudungsedondoncantik #tudungsoukbyhafifazulkiflixbcf #hafifazulkiflixbcf #teamaisyah09 #souklover


0

SOUK SOUK SOUK
.
.

Hai hai haiiii

Korang dah sarung Tudung Souk ke belum?.. Dah rasa sendiri best ke tak best Tudung Souk ni?..
.
.

Hahhhh
Belum cuba lagiiiii?... Alaaaa
Rugi la korang tak cuba lagi 😰

Korang tau tak, Tudung Souk ni sangat sangat lah memudahkan kerja seharian korang?.. Dari pagi sampai ke petang bawa ke malam, memang mudah sangat sangat!!!
.
.

Material VISCOSE -Membuatkan korang rasa sejukkkkk je bila sarung tudung souk ni -Mudah bentuk, tak senget benget, awning tak patah -Ironless, susah kedut dan tak perlu iron lansung!
.
.

Banyak lagi kelebihan Tudung Souk ni...
Nak hurai panjang lebar jadinyaaaa

So, korang grab satu rasakan sendiri best ke tak best... Selesa ke tak selesa 😊
.
.

Boleh terus Whatsapp sis untuk sebarang pertanyaan dan order 😚 👇👇👇👇
.
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
.

Belian BORONG dialu-alukan 😘
.

#tudungsarung #tudungsarungcantik #tudungsoukberhantu #tudungsoukbcf #tudungsoukbychefiza #tudungsoukselesa #tudungsoukviral #tudungsarungmurah #tudungsarungcotton #tudungsarungplain #tudungsarungbest #tudungbridesmaid #bridesmaid #bridesmaids #bridemaidsdress #tudungsauk #tudungsedondon #tudungsedondoncantik #tudungsoukbyhafifazulkiflixbcf #hafifazulkiflixbcf #teamaisyah09 #souklover


0

SOUK SOUK SOUK
.
.

Hai hai haiiii

Korang dah sarung Tudung Souk ke belum?.. Dah rasa sendiri best ke tak best Tudung Souk ni?..
.
.

Hahhhh
Belum cuba lagiiiii?... Alaaaa
Rugi la korang tak cuba lagi 😰

Korang tau tak, Tudung Souk ni sangat sangat lah memudahkan kerja seharian korang?.. Dari pagi sampai ke petang bawa ke malam, memang mudah sangat sangat!!!
.
.

Material VISCOSE -Membuatkan korang rasa sejukkkkk je bila sarung tudung souk ni -Mudah bentuk, tak senget benget, awning tak patah -Ironless, susah kedut dan tak perlu iron lansung!
.
.

Banyak lagi kelebihan Tudung Souk ni...
Nak hurai panjang lebar jadinyaaaa

So, korang grab satu rasakan sendiri best ke tak best... Selesa ke tak selesa 😊
.
.

Boleh terus Whatsapp sis untuk sebarang pertanyaan dan order 😚 👇👇👇👇
.
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
.

Belian BORONG dialu-alukan 😘
.

#tudungsarung #tudungsarungcantik #tudungsoukberhantu #tudungsoukbcf #tudungsoukbychefiza #tudungsoukselesa #tudungsoukviral #tudungsarungmurah #tudungsarungcotton #tudungsarungplain #tudungsarungbest #tudungbridesmaid #bridesmaid #bridesmaids #bridemaidsdress #tudungsauk #tudungsedondon #tudungsedondoncantik #tudungsoukbyhafifazulkiflixbcf #hafifazulkiflixbcf #teamaisyah09 #souklover


0

SOUK SOUK SOUK
.
.

Hai hai haiiii

Korang dah sarung Tudung Souk ke belum?.. Dah rasa sendiri best ke tak best Tudung Souk ni?..
.
.

Hahhhh
Belum cuba lagiiiii?... Alaaaa
Rugi la korang tak cuba lagi 😰

Korang tau tak, Tudung Souk ni sangat sangat lah memudahkan kerja seharian korang?.. Dari pagi sampai ke petang bawa ke malam, memang mudah sangat sangat!!!
.
.

Material VISCOSE -Membuatkan korang rasa sejukkkkk je bila sarung tudung souk ni -Mudah bentuk, tak senget benget, awning tak patah -Ironless, susah kedut dan tak perlu iron lansung!
.
.

Banyak lagi kelebihan Tudung Souk ni...
Nak hurai panjang lebar jadinyaaaa

So, korang grab satu rasakan sendiri best ke tak best... Selesa ke tak selesa 😊
.
.

Boleh terus Whatsapp sis untuk sebarang pertanyaan dan order 😚 👇👇👇👇
.
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
. 📞 019-4127235
.

Belian BORONG dialu-alukan 😘
.

#tudungsarung #tudungsarungcantik #tudungsoukberhantu #tudungsoukbcf #tudungsoukbychefiza #tudungsoukselesa #tudungsoukviral #tudungsarungmurah #tudungsarungcotton #tudungsarungplain #tudungsarungbest #tudungbridesmaid #bridesmaid #bridesmaids #bridemaidsdress #tudungsauk #tudungsedondon #tudungsedondoncantik #tudungsoukbyhafifazulkiflixbcf #hafifazulkiflixbcf #teamaisyah09 #souklover


0

Koleksi baru Dream Jdore coming soon 😍
.
Pasti jatuh cinta dgn keunikan warnanya yang custom made printing yang takkan ada dimana2 😍
.
Jom ke @nadcollections.hijabsbyhanami atau Whatsapp Nad 013-3744573 @ klik link wasap di profile ☝️untuk pembelian 😘
.
#hijabbyhanami #nadcollections
#tudunginstantshawl
#instantshawlmurah
#instantshawllabuh
#instantshawlterkini
#tutorialshawlterkini
#heavychiffonshawl
#tudungonline
#tudungsarung
#tudungmurah
#tudung
#tudunglabuh
#tudungsarunglabuh #tudungsedondon #tudungibudananak #tudungraya #tudungsedondonibuanak #tudunginstant #tudungekspress


1

🌷NAELOFAR BETTY🌷

Type : Semi Instant
Material : Cotton Lycra ✔️ 100% copy ori
✔️ Ada tag
✔️ Ada plastik
✔️ Dijamin puas hati & repeat order

Harga : 1 helai = RM35 3 helai = RM100
Harga tidak termasuk postage

Berminat whatsap 0174832534

Close Pre Order : 27hb July
ETA : 3hb Aug

#naelofarinspired #personalshopperhochiminh #personalshoppervietnam #bajuraya2018 #tudungshawl #borongbajukurungmurah #bazarmalaysia #bazaarpaknil #bruneionlineshopping #bridesmaidsedondon #tudungsedondon #cikgusekolah #tudungraya2018 #tudungrayasedondon #aidiladhapromotion #aidiladha2018 #janganbencicintaku


0

🌷NAELOFAR HELENA FLUFFY🌷

Type : Semi Instant
Material : Korean Chiffon ✔️ 100% copy ori
✔️ Ada tag
✔️ Ada plastik
✔️ Dijamin puas hati & repeat order

Harga : 1 helai = RM35 3 helai = RM100
Harga tidak termasuk postage

Berminat whatsap 0174832534

Close Pre Order : 27hb July
ETA : 3hb Aug

#naelofarinspired #naelofarvietnam #personalshopperhochiminh #personalshoppervietnam #bajuraya2018 #tudungshawl #borongbajukurungmurah #bazarmalaysia #bazaarpaknil #bruneionlineshopping #bridesmaidsedondon #tudungsedondon #cikgusekolah #tudungraya2018 #tudungrayasedondon #aidiladhapromotion #aidiladha2018


1

🌷NAELOFAR HELENA FLUFFY🌷

Type : Semi Instant
Material : Heavy Chiffon ✔️ 100% copy ori
✔️ Ada tag
✔️ Ada plastik
✔️ Dijamin puas hati & repeat order

Harga : 1 helai = RM35 3 helai = RM100
Harga tidak termasuk postage

Berminat whatsap 0174832534

Close Pre Order : 27hb July
ETA : 3hb Aug

#naelofarinspired #naelofarvietnam #personalshopperhochiminh #personalshoppervietnam #bajuraya2018 #tudungshawl #borongbajukurungmurah #bazarmalaysia #bazaarpaknil #bruneionlineshopping #bridesmaidsedondon #tudungsedondon #cikgusekolah #tudungraya2018 #tudungrayasedondon #aidiladhapromotion #aidiladha2018


0

🌷NAELOFAR DESIRE🌷

Type : Semi Instant
Material : Heavy Chiffon ✔️ 100% copy ori
✔️ Ada tag
✔️ Ada plastik
✔️ Dijamin puas hati & repeat order

Harga : 1 helai = RM35 3 helai = RM100
Harga tidak termasuk postage

Berminat whatsap 0174832534

Close Pre Order : 27hb July
ETA : 3hb Aug

#naelofarinspired #naelofarvietnam #personalshopperhochiminh #personalshoppervietnam #bajuraya2018 #tudungshawl #borongbajukurungmurah #bazarmalaysia #bazaarpaknil #bruneionlineshopping #bridesmaidsedondon #tudungsedondon #cikgusekolah #tudungraya2018 #tudungrayasedondon


0

🎆🎆🎆PRE ORDER TUDUNG🎆🎆🎆 Pre order tudung sudah dibuka...siapa nak order tudung boleh whatsap ok...nanti saya akan update tudung terbaru

Meh meh order sekarang
Next Pre order tudung Naelofar,Ariani,Duck,Bokitta pada 27hb Mei.... Berminat boleh order mulai sekarang

Next Close order : 27hb July
ETA : 3hb Aug

Berminat whatsap 0174832534 📍📍Dinasihatkan order awal untuk mengelak anda daripada terlepas order

#personalshopperhochiminh #perakonlineshopping #terengganu #bruneionlineshopping #bridesmaidsedondon #tudungsedondon #tudungmurahvietnam #tudungmalaysia #bazaarpaknil #cintafatamorgana #bazarmalaysia #hijabstyle #jualanraya2018 #tudungshawl #tudungraya2018 #bajukurungmurah #bajuraya2018 #dramasangat #personalshoppervietnam #malaysiahijabfashion #makcun4 #lacemurah #preordertudung #aidiladhapromotion #bajukurungsedondon #bajukurungreadymade #jubahraya2018


1

Dapatkan tudung yang makin VIRAL... !!! PILIH DESIGN MCM MNE YG ANDA NAK.. SAMADA NAK LETAK DESIGN@PICTURE SENDIRI.. MNE2 PUN BOLEH... 😎 .
.
NAMPAK EXCLUSIVE & GLAMOUR GITU😘... Harga yang sangat murah sampai anda pun tak percaya harga yang kami bagi.. 😁.
..
.
.
Jadi tunggu apa lagi. Chat syasya sekarang ke www.wasap.my/60193941398/custommade
.
.
#bawalviral #shawlviral #bawalmurahmurah #shawldiamondmurah #bawalgambar #bawallovers💋 #shawlgambar #bawaldiamonds #shawlmurahcantik #neelofar #shawlironpatch
#bawalironpatch #tudungborong #shawllovers #bridesmaids #pengantin #ibawallovers #tudungbawalmurahmalaysia #tudungmurahmalaysia #tudungbawalborong #bawalexclusive #tudungdesignsendiri #tudungsedondon #tudungshawlmurah #owndesigns


2

[😍 Koleksi tudung dr Nur Annasya 😍]
.
.
Available size 6 bulan hingga 2 tahun.
*tudung cantik
*kain selesa dan lembut
*saiz sesuai dengan anak

nak order melalui WHATSAPP:

http://www.wasap.my/60103639462/tudungBaby
http://www.wasap.my/60103639462/tudungBaby
http://www.wasap.my/60103639462/tudungBaby

#tudungbaby #tudungsicomel #tudungbudakmurah #tudungmosscrepemurah #tudungkanakkanak #tudungcantik #tudungbudakraya #tudungraya #tudungjualmurah #tudungborong #tudungborongmalaysia #tudungbabyborong #tudungbabyinstant #tudungsarung #tudungsarungbudak #tudungbabysarung #tudungibudananak #tudungsedondon #ctdk #sicomelbertudung #sicomelpipimerah


0

Wahhh.... Shantik ke shomel 😍😍😍 Baby 6 months old,,
.
. [ 😍Koleksi tudung dr Nur Annasya 😍]
.
Code C15
.
.
Available size 6 bulan hingga 2 tahun.
*tudung cantik
*kain selesa dan lembut
*saiz sesuai dengan anak

nak order melalui WHATSAPP:

http://www.wasap.my/60103639462/tudungBaby
http://www.wasap.my/60103639462/tudungBaby
http://www.wasap.my/60103639462/tudungBaby

#tudungbaby #tudungsicomel #tudungbudakmurah #tudungmosscrepemurah #tudungkanakkanak #tudungcantik #tudungbudakraya #tudungraya #tudungjualmurah #tudungborong #tudungborongmalaysia #tudungbabyborong #tudungbabyinstant #tudungsarung #tudungsarungbudak #tudungbabysarung #tudungibudananak #tudungsedondon #ctdk #sicomelbertudung #sicomelpipimerah


0

❤️ DREAM JDORE #ncdreamjdore .
Prerelease: 20 - 22 JULY 2018
.
🔰Available size M, L & XL
🔰Material: Awning cotton denim, body moss crepe with piping same with awning
🔰Design: Custom made printing (Takkan sama dengan orang lain)
🔰Limited Edition
.
---------------
🔰DETAIL PRICE
---------------
.
🔰SAIZ M
NORMAL PRICE : RM59
PRE RELEASE PRICE : RM55
.
🔰SAIZ L
NORMAL PRICE : RM65
PRE RELEASE PRICE : RM60
.
🔰SAIZ XL
NORMAL PRICE : RM69
PRE RELEASE PRICE : RM65
.
Whatsapp Nad 013-3744573 @ klik link wasap di profile ☝️untuk pembelian 😘
.
#hijabbyhanami #nadcollections
#tudunginstantshawl
#instantshawlmurah
#instantshawllabuh
#instantshawlterkini
#tutorialshawlterkini
#heavychiffonshawl
#tudungonline
#tudungsarung
#tudungmurah
#tudungsarungcustommadeprinted
#tudunglabuh
#tudungsarunglabuh #tudungsedondon #tudungibudananak #tudungraya #tudungsedondonibuanak #tudunginstant #tudungekspress


2

❤️ DREAM JDORE #ncdreamjdore .
Prerelease: 20 - 22 JULY 2018
.
🔰Available size M, L & XL
🔰Material: Awning cotton denim, body moss crepe with piping same with awning
🔰Design: Custom made printing (Takkan sama dengan orang lain)
🔰Limited Edition
.
---------------
🔰DETAIL PRICE
---------------
.
🔰SAIZ M
NORMAL PRICE : RM59
PRE RELEASE PRICE : RM55
.
🔰SAIZ L
NORMAL PRICE : RM65
PRE RELEASE PRICE : RM60
.
🔰SAIZ XL
NORMAL PRICE : RM69
PRE RELEASE PRICE : RM65
.
Whatsapp Nad 013-3744573 @ klik link wasap di profile ☝️untuk pembelian 😘
.
#hijabbyhanami #nadcollections
#tudunginstantshawl
#instantshawlmurah
#instantshawllabuh
#instantshawlterkini
#tutorialshawlterkini
#heavychiffonshawl
#tudungonline
#tudungsarung
#tudungmurah
#tudungsarungcustommadeprinted
#tudunglabuh
#tudungsarunglabuh #tudungsedondon #tudungibudananak #tudungraya #tudungsedondonibuanak #tudunginstant #tudungekspress


0

❤️ DREAM JDORE #ncdreamjdore .
Prerelease: 20 - 22 JULY 2018
.
🔰Available size M, L & XL
🔰Material: Awning cotton denim, body moss crepe with piping same with awning
🔰Design: Custom made printing (Takkan sama dengan orang lain)
🔰Limited Edition
.
---------------
🔰DETAIL PRICE
---------------
.
🔰SAIZ M
NORMAL PRICE : RM59
PRE RELEASE PRICE : RM55
.
🔰SAIZ L
NORMAL PRICE : RM65
PRE RELEASE PRICE : RM60
.
🔰SAIZ XL
NORMAL PRICE : RM69
PRE RELEASE PRICE : RM65
.
Whatsapp Nad 013-3744573 @ klik link wasap di profile ☝️untuk pembelian 😘
.
#hijabbyhanami #nadcollections
#tudunginstantshawl
#instantshawlmurah
#instantshawllabuh
#instantshawlterkini
#tutorialshawlterkini
#heavychiffonshawl
#tudungonline
#tudungsarung
#tudungmurah
#tudungsarungcustommadeprinted
#tudunglabuh
#tudungsarunglabuh #tudungsedondon #tudungibudananak #tudungraya #tudungsedondonibuanak #tudunginstant #tudungekspress


0

❤️ DREAM JDORE #ncdreamjdore .
Prerelease: 20 - 22 JULY 2018
.
🔰Available size M, L & XL
🔰Material: Awning cotton denim, body moss crepe with piping same with awning
🔰Design: Custom made printing (Takkan sama dengan orang lain)
🔰Limited Edition
.
---------------
🔰DETAIL PRICE
---------------
.
🔰SAIZ M
NORMAL PRICE : RM59
PRE RELEASE PRICE : RM55
.
🔰SAIZ L
NORMAL PRICE : RM65
PRE RELEASE PRICE : RM60
.
🔰SAIZ XL
NORMAL PRICE : RM69
PRE RELEASE PRICE : RM65
.
Whatsapp Nad 013-3744573 @ klik link wasap di profile ☝️untuk pembelian 😘
.
#hijabbyhanami #nadcollections
#tudunginstantshawl
#instantshawlmurah
#instantshawllabuh
#instantshawlterkini
#tutorialshawlterkini
#heavychiffonshawl
#tudungonline
#tudungsarung
#tudungmurah
#tudungsarungcustommadeprinted
#tudunglabuh
#tudungsarunglabuh #tudungsedondon #tudungibudananak #tudungraya #tudungsedondonibuanak #tudunginstant #tudungekspress


1

❤️ DREAM JDORE #ncdreamjdore .
Prerelease: 20 - 22 JULY 2018
.
🔰Available size M, L & XL
🔰Material: Awning cotton denim, body moss crepe with piping same with awning
🔰Design: Custom made printing (Takkan sama dengan orang lain)
🔰Limited Edition
.
---------------
🔰DETAIL PRICE
---------------
.
🔰SAIZ M
NORMAL PRICE : RM59
PRE RELEASE PRICE : RM55
.
🔰SAIZ L
NORMAL PRICE : RM65
PRE RELEASE PRICE : RM60
.
🔰SAIZ XL
NORMAL PRICE : RM69
PRE RELEASE PRICE : RM65
.
Whatsapp Nad 013-3744573 @ klik link wasap di profile ☝️untuk pembelian 😘
.
#hijabbyhanami #nadcollections
#tudunginstantshawl
#instantshawlmurah
#instantshawllabuh
#instantshawlterkini
#tutorialshawlterkini
#heavychiffonshawl
#tudungonline
#tudungsarung
#tudungmurah
#tudungsarungcustommadeprinted
#tudunglabuh
#tudungsarunglabuh #tudungsedondon #tudungibudananak #tudungraya #tudungsedondonibuanak #tudunginstant #tudungekspress


0

❤️ DREAM JDORE #ncdreamjdore .
Prerelease: 20 - 22 JULY 2018
.
🔰Available size M, L & XL
🔰Material: Awning cotton denim, body moss crepe with piping same with awning
🔰Design: Custom made printing (Takkan sama dengan orang lain)
🔰Limited Edition
.
---------------
🔰DETAIL PRICE
---------------
.
🔰SAIZ M
NORMAL PRICE : RM59
PRE RELEASE PRICE : RM55
.
🔰SAIZ L
NORMAL PRICE : RM65
PRE RELEASE PRICE : RM60
.
🔰SAIZ XL
NORMAL PRICE : RM69
PRE RELEASE PRICE : RM65
.
Whatsapp Nad 013-3744573 @ klik link wasap di profile ☝️untuk pembelian 😘
.
#hijabbyhanami #nadcollections
#tudunginstantshawl
#instantshawlmurah
#instantshawllabuh
#instantshawlterkini
#tutorialshawlterkini
#heavychiffonshawl
#tudungonline
#tudungsarung
#tudungmurah
#tudungsarungcustommadeprinted
#tudunglabuh
#tudungsarunglabuh #tudungsedondon #tudungibudananak #tudungraya #tudungsedondonibuanak #tudunginstant #tudungekspress


0

❤️ DREAM JDORE #ncdreamjdore .
Prerelease: 20 - 22 JULY 2018
.
🔰Available size M, L & XL
🔰Material: Awning cotton denim, body moss crepe with piping same with awning
🔰Design: Custom made printing (Takkan sama dengan orang lain)
🔰Limited Edition
.
---------------
🔰DETAIL PRICE
---------------
.
🔰SAIZ M
NORMAL PRICE : RM59
PRE RELEASE PRICE : RM55
.
🔰SAIZ L
NORMAL PRICE : RM65
PRE RELEASE PRICE : RM60
.
🔰SAIZ XL
NORMAL PRICE : RM69
PRE RELEASE PRICE : RM65
.
Whatsapp Nad 013-3744573 @ klik link wasap di profile ☝️untuk pembelian 😘
.
#hijabbyhanami #nadcollections
#tudunginstantshawl
#instantshawlmurah
#instantshawllabuh
#instantshawlterkini
#tutorialshawlterkini
#heavychiffonshawl
#tudungonline
#tudungsarung
#tudungmurah
#tudungsarungcustommadeprinted
#tudunglabuh
#tudungsarunglabuh #tudungsedondon #tudungibudananak #tudungraya #tudungsedondonibuanak #tudunginstant #tudungekspress


1

❤️ DREAM JDORE #ncdreamjdore .
Prerelease: 20 - 22 JULY 2018
.
🔰Available size M, L & XL
🔰Material: Awning cotton denim, body moss crepe with piping same with awning
🔰Design: Custom made printing (Takkan sama dengan orang lain)
🔰Limited Edition
.
---------------
🔰DETAIL PRICE
---------------
.
🔰SAIZ M
NORMAL PRICE : RM59
PRE RELEASE PRICE : RM55
.
🔰SAIZ L
NORMAL PRICE : RM65
PRE RELEASE PRICE : RM60
.
🔰SAIZ XL
NORMAL PRICE : RM69
PRE RELEASE PRICE : RM65
.
Whatsapp Nad 013-3744573 @ klik link wasap di profile ☝️untuk pembelian 😘
.
#hijabbyhanami #nadcollections
#tudunginstantshawl
#instantshawlmurah
#instantshawllabuh
#instantshawlterkini
#tutorialshawlterkini
#heavychiffonshawl
#tudungonline
#tudungsarung
#tudungmurah
#tudungsarungcustommadeprinted
#tudunglabuh
#tudungsarunglabuh #tudungsedondon #tudungibudananak #tudungraya #tudungsedondonibuanak #tudunginstant #tudungekspress


0

❤️ DREAM JDORE #ncdreamjdore .
Prerelease: 20 - 22 JULY 2018
.
🔰Available size M, L & XL
🔰Material: Awning cotton denim, body moss crepe with piping same with awning
🔰Design: Custom made printing (Takkan sama dengan orang lain)
🔰Limited Edition
.
---------------
🔰DETAIL PRICE
---------------
.
🔰SAIZ M
NORMAL PRICE : RM59
PRE RELEASE PRICE : RM55
.
🔰SAIZ L
NORMAL PRICE : RM65
PRE RELEASE PRICE : RM60
.
🔰SAIZ XL
NORMAL PRICE : RM69
PRE RELEASE PRICE : RM65
.
Whatsapp Nad 013-3744573 @ klik link wasap di profile ☝️untuk pembelian 😘
.
#hijabbyhanami #nadcollections
#tudunginstantshawl
#instantshawlmurah
#instantshawllabuh
#instantshawlterkini
#tutorialshawlterkini
#heavychiffonshawl
#tudungonline
#tudungsarung
#tudungmurah
#tudungsarungcustommadeprinted
#tudunglabuh
#tudungsarunglabuh #tudungsedondon #tudungibudananak #tudungraya #tudungsedondonibuanak #tudunginstant #tudungekspress


0

❤️ DREAM JDORE #ncdreamjdore .
Prerelease: 20 - 22 JULY 2018
.
🔰Available size M, L & XL
🔰Material: Awning cotton denim, body moss crepe with piping same with awning
🔰Design: Custom made printing (Takkan sama dengan orang lain)
🔰Limited Edition
.
---------------
🔰DETAIL PRICE
---------------
.
🔰SAIZ M
NORMAL PRICE : RM59
PRE RELEASE PRICE : RM55
.
🔰SAIZ L
NORMAL PRICE : RM65
PRE RELEASE PRICE : RM60
.
🔰SAIZ XL
NORMAL PRICE : RM69
PRE RELEASE PRICE : RM65
.
Whatsapp Nad 013-3744573 @ klik link wasap di profile ☝️untuk pembelian 😘
.
#hijabbyhanami #nadcollections
#tudunginstantshawl
#instantshawlmurah
#instantshawllabuh
#instantshawlterkini
#tutorialshawlterkini
#heavychiffonshawl
#tudungonline
#tudungsarung
#tudungmurah
#tudungsarungcustommadeprinted
#tudunglabuh
#tudungsarunglabuh #tudungsedondon #tudungibudananak #tudungraya #tudungsedondonibuanak #tudunginstant #tudungekspress


0

❤️ DREAM JDORE #ncdreamjdore .
Prerelease: 20 - 22 JULY 2018
.
🔰Available size M, L & XL
🔰Material: Awning cotton denim, body moss crepe with piping same with awning
🔰Design: Custom made printing (Takkan sama dengan orang lain)
🔰Limited Edition
.
---------------
🔰DETAIL PRICE
---------------
.
🔰SAIZ M
NORMAL PRICE : RM59
PRE RELEASE PRICE : RM55
.
🔰SAIZ L
NORMAL PRICE : RM65
PRE RELEASE PRICE : RM60
.
🔰SAIZ XL
NORMAL PRICE : RM69
PRE RELEASE PRICE : RM65
.
Whatsapp Nad 013-3744573 @ klik link wasap di profile ☝️untuk pembelian 😘
.
#hijabbyhanami #nadcollections
#tudunginstantshawl
#instantshawlmurah
#instantshawllabuh
#instantshawlterkini
#tutorialshawlterkini
#heavychiffonshawl
#tudungonline
#tudungsarung
#tudungmurah
#tudungsarungcustommadeprinted
#tudunglabuh
#tudungsarunglabuh #tudungsedondon #tudungibudananak #tudungraya #tudungsedondonibuanak #tudunginstant #tudungekspress


1

❤️ DREAM JDORE #ncdreamjdore .
Prerelease: 20 - 22 JULY 2018
.
🔰Available size M, L & XL
🔰Material: Awning cotton denim, body moss crepe with piping same with awning
🔰Design: Custom made printing (Takkan sama dengan orang lain)
🔰Limited Edition
.
---------------
🔰DETAIL PRICE
---------------
.
🔰SAIZ M
NORMAL PRICE : RM59
PRE RELEASE PRICE : RM55
.
🔰SAIZ L
NORMAL PRICE : RM65
PRE RELEASE PRICE : RM60
.
🔰SAIZ XL
NORMAL PRICE : RM69
PRE RELEASE PRICE : RM65
.
Whatsapp Nad 013-3744573 @ klik link wasap di profile ☝️untuk pembelian 😘
.
#hijabbyhanami #nadcollections
#tudunginstantshawl
#instantshawlmurah
#instantshawllabuh
#instantshawlterkini
#tutorialshawlterkini
#heavychiffonshawl
#tudungonline
#tudungsarung
#tudungmurah
#tudungsarungcustommadeprinted
#tudunglabuh
#tudungsarunglabuh #tudungsedondon #tudungibudananak #tudungraya #tudungsedondonibuanak #tudunginstant #tudungekspress


0

🔓 soft yellow unlock
WARNA BARU😘
"Eh! Kenapa nampak mcm sweetcorn je😰"
.
Ok. Kita snap pic dekat2
(Swipe to the left⏪⏪)
Kiri: soft yellow
Kanan: sweetcorn
.
Jadi peminat #tudungpastel ,memang hot🔥 sgt warna ni. Memang sesuai dgn semua warna. Soft je💖💖
.
Available
💓 bidang 45/50/55/60/65
💓 instant/non-instant
💓 add on diamonds (9 choices)
.
#bawalshawlmurah #bawalshawlplain #bawalshawlinstant #bawalshawlnoninstant #bawalshawllabuh #hybridshawltermurah #bawalshawlbidang45 #bawalshawlbidang50 #bawalshawlbidang55 #bawalshawlbidang60 #bawalshawlbidang65 #hybridshawlmurah #bawalshawldiamond #hybridshawldiamond #tudungnikah #tudungpengantin #tudungbridesmaid #tudungsedondon


0

🌷NAELOFAR BE LOFA INSTANT🌷

Type : Instant attached with inner turban
Material : Korea Chiffon + Cotton Lycra (inner turban) ✔️ 100% copy ori
✔️ Ada tag
✔️ Ada plastik
✔️ Dijamin puas hati & repeat order

Harga : 1 helai = RM40
Harga tidak termasuk postage

Berminat whatsap 0174832534

#naelofarinspired #naelofarvietnam #personalshopperhochiminh #personalshoppervietnam #bajuraya2018 #borongbajukurungmurah #bazarmalaysia #bazaarpaknil #bruneionlineshopping #bridesmaidsedondon #tudungsedondon #cikgusekolah #inspiredvietnam #tudungraya2018 #instashopmalaysia #instashion #khimarmurah #lacemurah #perakonlineshopping #innerturban #turbanlover #turbanshawl


0

💖 tak sempat nak edit💖
Akak tak pastilah brapa helai dah dia grab. Memang banyak buat koleksi😘
.
Nak grab tak? 3 helai free pos, atau... 100 helai pun free pos ya😝
.
Available
💓 bidang 45/50/55/60/65
💓 instant/non-instant
💓 add on diamonds (9 choices)
.
#bawalshawlmurah #bawalshawlplain #bawalshawlinstant #bawalshawlnoninstant #bawalshawllabuh #hybridshawltermurah #bawalshawlbidang45 #bawalshawlbidang50 #bawalshawlbidang55 #bawalshawlbidang60 #bawalshawlbidang65 #hybridshawlmurah #bawalshawldiamond #hybridshawldiamond #tudungnikah #tudungpengantin #tudungbridesmaid #tudungsedondon


2

Dream Luxe 🎉
.
*Special Price Combo 17-22 July 2018*
.
1) Size M:
- 1 pcs: RM49
- 2 pcs: RM90
- 3 pcs: RM120
.
2) Size L:
- 1 pcs: RM53
- 2 pcs: RM100
- 3 pcs: RM135
.
2) Size XL:
- 1 pcs: RM59
- 2 pcs: RM110
- 3 pcs: RM150
.
Lebih 30++ warna & design
.
Jom ke @nadcollections.hijabsbyhanami atau Whatsapp Nad 013-3744573 @ klik link wasap di profile ☝️untuk pembelian 😘
.
#hijabbyhanami #nadcollections
#tudunginstantshawl
#instantshawlmurah
#instantshawllabuh
#instantshawlterkini
#tutorialshawlterkini
#heavychiffonshawl
#tudungonline
#tudungsarung
#tudungmurah
#tudung
#tudunglabuh
#tudungsarunglabuh #tudungsedondon #tudungibudananak #tudungraya #tudungsedondonibuanak #tudunginstant #tudungekspress


0

Koleksi Raya tudung kanak2 aljoofre dah keluar lah! Beli 1 tudung macam dapat 2 tudung!
.
Sparkle Series ni design PALING EKSKLUSIF, PALING CANTIK, PALING LUARBIASA di antara semua tudung kanak2 yang ada!
.
Sparkle Series direka istimewa dengan 12 pilihan warna cun dan 4 size pilihan! Semua warna memukau mata jatuh ke hati!
.
Design kalini dibuat setelah kita kaji permintaan selama 3 tahun dan akhirnya terhasillah;
✓ Tudung Shawl dua muka size S, M dan XL untuk umur 4 hingga dewasa supaya kelihatan lebih bergaya.
.
Jom kita tengok apa kelebihan Sparkle Series yang luarbiasa ini!
✓ Tudung Shawl boleh dipakai kedua2 bahagian tudung, dalam dan luar dengan rekaan berlainan seperti 2 tudung yg berbeza. Beli 1 tudung macam 2 tudung!
✓ Bahagian depan tudung ada goldust effect dan metal tag yang ekslusif.
✓ Bahagian belakang tudung ada corak bunga printed dengan rhinestone yang bersinar.
✓ Semua sparkle series tidak memerlukan sebarang pin.
✓ Dihasilkan dengan penuh kasih sayang daripada material Lycra berkualiti tinggi yang kemas, selesa, sejuk dan tidak jarang.
✓ 12 pilihan warna yang pastinya menepati citarasa!
.
Saiz dan Harga
✓ Shawl size s untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM42
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8"
.
✓ Shawl size m untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM47
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5"
.
✓ Shawl size XL untuk dewasa. (Limited) - RM69
-Labuh 29"
-Bukaan muka 9.5"
.
Pos
RM8 SM
RM12 SS
.
.
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 0193495493 CikZai 😍
Atau klik di bio . Tak perlu save number.
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #sitiaafiyah


0

Dream Luxe vs Dream Delisya 🎉
.
*Special Price Combo 17-22 July 2018*
.
1) Size M: - 1 pcs: RM49
- 2 pcs: RM90
- 3 pcs: RM120
.
2) Size L: - 1 pcs: RM53 - 2 pcs: RM100
- 3 pcs: RM135
.
2) Size XL: - 1 pcs: RM59
- 2 pcs: RM110
- 3 pcs: RM150
.
Lebih 30++ warna bercorak
Lebih 30++ warna plain 😍
.
Jom ke @nadcollections.hijabsbyhanami atau Whatsapp Nad 013-3744573 @ klik link wasap di profile ☝️untuk pembelian 😘
.
#hijabbyhanami #nadcollections
#tudunginstantshawl
#instantshawlmurah
#instantshawllabuh
#instantshawlterkini
#tutorialshawlterkini
#heavychiffonshawl
#tudungonline
#tudungsarung
#tudungmurah
#tudung
#tudunglabuh
#tudungsarunglabuh #tudungsedondon #tudungibudananak #tudungraya #tudungsedondonibuanak #tudunginstant #tudungekspress


1