#UM

Instagram photos and videos

#um#ukm#uitm#upm#usm#umk#uum#usim#unimap#uiam#ump#batikorangmuda#batikmodern#batikmurah#batikpremium#batikviral#batikslimfit#batikjawaindonesia#batikmalaysia#batikkelaspejabat#batikimport#kualalumpur#batikindonesia#mu#malaysia#UM#kainpasangmurah#unikl#kain#mizzou#cikgu#bajukurung#kainpasang#msu#ums#kl

Hashtags #UM for Instagram

🍙Kaswi Pandan🍙 .
.
.
keharuman daun pandan asli & rasa lemak² manis serta disaluti parutan kelapa muda yang pastinya tidak menghampakan insya Allah.. Terima kasih customer ❤
.
.
.
#kaswipandan #talamubisagu #kekbatikmoist #cherasbt9 #ampang #hululangat #kl #kajang #bangi #alamdamai #bandartunrazak #sgbesi #cherasutama #cherashartamas #tamansegar #putrajaya #PGAcheras #maktabpdrm #btho #bmc #cherasutama #selangor #serikembangan #desapandankl #kl #kgbarucheras #um #ukm #uitm #hukm


0

Campus Philharmonia and Symphony Orchestras really put on a fine Monday night FREE concert. Best Monday night I’ve had on a long time! #umichsmtd #um#goblue #Orchestra #music#hillauditorium #umichcharts #umich


0

[ VIRAL ! NOW SELLING LAVELLE BLOUSE DAN DAPATKAN DESIGN INSPIRASI GAYA MODEN NI DENGAN HARGA PROMOSI. SAH SEHINGGA 11.59 MALAM NI JE ]
.
.
Jom hiasi diri uols untuk kekal menawan dan lebih yakin serta ceria dengan LAVELLE BLOUSE,
Design yang simple, kemas dan menawan 😘
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Antara sebab kenapa LAVELLE BLOUSE perlu ada dalam almari anda
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
💫 Material: Como crepe dan chiffon
💫 Kain yang lembut dan sangat flowy dan ironless sesuai untuk cuaca di Malaysia
💫 Cutting kembang bawah pinggang
💫 Lengan baju ada zip, friendly wudhuk
💫 Zip dihadapan untuk memudahkan ibu² menyusukan baby (nursing friendly)
💫 Ada poket di kiri dan kanan blouse sangat sesuai untuk uols yang suka travel tanpa membawa eksesori yang sarat
💫 Perincian button dan ruffles di lengan menonjolkan imej blouse muslimah yang trendy
💫 Perincian ruffles di hujung blouse menjadikan uols bergaya ala² princess
.
.
Hmm banyak betul keistimewaan blouse lavelle ni 😍 Sangat² memenuhi citarasa muslimah terkini.
.
Eh nanti dulu, Anis nak bagitau ni. Kalau uols grab hari ni Anis nak bagi special price untuk uols tau Dan paling BEST Free Postage lagi 😱 Tapi hari ni je tau. Kalau lambat melepas pulak nanti 😥
.
Kalau dah berkenan tu, janganlah tunggu lama². Biasanya yang cantik menarik tertarik kebaboom ni cepat je sold out.
.
.
Boleh terus WhatsApp Anis di 0133239430
www.wasap.my/60133239430/Lavelle
atau komen PM sekarang.
.
Notes : Warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
Rugi kalau korang tak grab sekarang..Stok sangat² limited tau
.
#SquadBD #koleksiterkinibyanyss


1

Throwback KSIS di Felcra Nasarudin Belia Bota, Perak.

Pengalaman yang menarik dan penuh bermakna. Telah menjalani pelbagai aktiviti bersama orang tempatan dalam usaha memperbaharui kawasan tempat tinggal mereka.
Pada sesi akan datang, misi kami akan diperkukuhkan lagi dengan perlaksanaan program yang lebih khusus dan bermanfaat.
Berminat untuk melakukan kegiatan sukarelawan?
Ikuti kami di platform media sosial untuk maklumat lanjut.

Instagram: ksis_9
Twitter: ksis_9
Facebook: Khidmat Siswa 9

#ksis92018 #kk9 #um


0

Almost a month left in this semester. Can’t imagine the life without all of them in here🤦🏻‍♀️ #Missoula#Montana#UM#bdparty#international
#film#pentaxespio140m#fujifilm#フィルム#ペンタックス


0

Power tau hak ni. Jangan kata kak mas tak payung tau
.
Nak gtau gud news ni

KELEBIHAN SUSU MAAEZ
.
*Meningkatkan kecerdasan minda * Membantu mengatasi masalah kulit, ekzema, psoriasis, kudis, gatal-gatal pada kulit dan lain-lain
* Membantu memulihkan luka di kulit seperti melecur
* Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit.
* Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar.
* Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah.
* Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan.
* Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan.
* Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan.
* Mencantikan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi
* Memekatkan dan memperbanyakan susu ibu.
* Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin
* Mengurangkan masalah keguguran rambut
* Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik didunia selepas susu ibu
* Menaikkan seri kulit wajah yang kusam
.
Jom whatsapp kami ke 011 55302595 untuk kulit cantik 💗
.
.
#dianzvitamin #bconfidentadvance #susumaaez #susukambing #susuuntukkulitcantik #rahsiahatiperempuan #susumaezori#uitmshahalam #uitmskudai #uitmmachang #uitmdihatiku #usm #uitmsegamat #uitmpuncakalam #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitm #uiakuantan #uitmterengganu #uitmpermatangpauh #uitmskudai #uitmjengka #uitmjasin #uitmmelaka #usmc #upm #um #upsi #teammasryana


0

🌸BLOUSE LEENORA🌸
FITS M TO Xl

MATERIAL CHIFFON CREPE
❌Tak jarang
Material lembut dan mudah gosok sangat cantik.

Ukuran rujuk gambar atas

Postage RM8SM RM10SS
HARGA RM 45

#itemmurahmalaysia #tiktokmalaysia #instafamous #malaysia #uitm #ukm #um #blousemurah #blousemampumilik #upm #blousecantik #surihatimrpilot #theyusufiskandar #viralmalaysia #freepostage #blousereadystock #ump #usm #neelofa #dropship #agent #ukm #mrgrey #blousefreesize #sabah #sarawak #fattzura #kualititinggi #wardrobe #alhamdulillah


0

.
💕SETA PURA ROYAL EXCLUSIVE💕
.
💸 Harga : RM60
.
🌹Material : Royal Silk Exclusive
.
🌹 Bidang 45 (4 mtr sepasang)
.
🌹Ready stock
.
🌹Kain lembut, sejuk & selesa
.
🌹Sangat berkualiti & Cantik sesangat
.
🌹Senang gosok
.
.
Jika ada yg berminat jgn segan-segan utk DM/Whatsapp C Zue yer 😉 .
.
☎www.wasap.my/60196741704
.
📲 https://t.me/galeri_jelita_scarf
.
@kainpasang_jelita_scarf
@bajumurah_jelita_scarf
@jelita_scarf
.
#jelitascarf
#kain
#kainmurah
#kainpasang
#kainpasangmurah
#kainseragam
#kaincotton
#songket
#jubah
#minaz
#murah
#kaincottonmurah
#terapiinstagram
#songketcotton
#songketmurah
#kainela
#dullsatin
#dressmurah
#bajuraya
#bajukurung
#cikgu
#bazaarpaknil
#uitm
#um
#instashopmurah
#instashopmalaysia
#murahdancantik
#kualalumpur
#johor
#brunei


0

Topeng Malangan, kesenian yang ada di Malang, ada sejak Raja Gajayana, Sebagai persembahaan Ayahnya dan berkembang menjadi kesenian. Topeng yang sampai saat ini masih di gunakan dalam kesenian, kini telah memiliki "Kampung" sendiri.Jika selama ini hanya mengetahui Kampung Malang, maka kamu juga perlu tahu kampung topeng, terletak di Tlogowaru Malang.
---------
Kampung yang awalnya sebagai salah satu fasilitas dari dinas sosial bagi orang-orang gepeng (jalanan), kini disulap menjadi tempat wisata.Orang jalanan yang dahulu belum punya rumah kini memiliki rumah dan menorehkan kemampuannya untuk membuat karya seni dalam bentuk topeng. Kesempatan untuk mendapatkan hidup lebih baik dan melestarikan budaya.
--------
Tidakkah menakjubkan, Orang gepeng yang di beri tempat tinggal dan kini menorehkan seni dalam kampung dengan bantuan dinas sosial, membuat sebagian pengunjung menikmati kembali kebudayaan dan mengenal budaya. Jika belum melestarikan budaya, setidaknya kita bisa mengenal budaya lebih dalam, Kampung Topeng merupakan sarana agar kamu bisa menikmati wisata dan mengenal budaya.

Foto : Acehimage.com

#malang #ngalam #kotamalang #jawatimur #wisata #indonesia #mahasiswa #umm #ub #um #unmer #arema #arekmalang #malanghits #malangraya


0

Ready stock

Judul : Sastra Jendra Hayuningrat Pangruwating Diyu

Penulis : Agus Sunyoto

Harga : 111.000

Minat : DM atau bisa pc nomer dibawah
Wa : 082229217053 no sms
.
.
.
.
.
.
#obralbuku #buku #literasi #bukumalang #mahasiswa #malang #uinmalang #mahasiswauin #mahasiswaub #um #uin #ub #unisma #unmer #malangmembaca #bukumurah #obralbuku #sastrajendra


0