#VitaminC1000mgMurah

Instagram photos and videos

#vitaminc1000mg#vitaminc1000mgmurah#vitaminc#vitamincpahangpharma#vitamincpahang#ppvitaminc#vitamincpahangpharmamurah#ppvitaminc1000mg#fattzura#vitaminc500mg#vitaminputihkulit#vitamincrosehip#vitamincrosehipbyazie#vitcrosehipusa#vitcrosehipmurah#murahoriginal#vitamincpharmapahangmurah#ppvitc1000mg#ppvitamincpahang

Hashtags #VitaminC1000mgMurah for Instagram

jerawat? jeragat? kulit kusam? jgn risau... makan ja ni.. PP VIT C 1000MG (100TABLETS)

NO KKM: MAL06051404X

Rm40
+ rm7 pos sm
+ rm11 pos ss

WHATSAP 014 293 7658

#vitaminc1000mg #vitaminc1000mgmurah #vitaminc1000mgpahangpharma #vitc1000mg #borongvitaminc1000mg #borongvitc1000mg #vitamincpahangpharma #vitamincpahang #vitcpahang #vitc1000mg #vitamincpahangpharmamurah
#ppvitaminc #ppvitamincmurah


0

VITAMIN C ROSEHIP USA ialah supplement terbaik untuk merawat kulit awak awak semua yang bermasalah seperti : .
.
ðŸŒđ Parut Jerawat/ Jerawat
ðŸŒđ Jeragat
ðŸŒđ Sunburn
ðŸŒđ Alergic
ðŸŒđ Nak Kulit Cerah
ðŸŒđ Resdung
ðŸŒđ Penggemar Rokok
ðŸŒđ Ulcer
ðŸŒđ Pregnant
ðŸŒđ Dan sebagainya
.
Vitamin c yang di formula khas dengan gabungan rosehip ini bertindak merawat kulit yang kita rosak dari dalaman secara semula jadi. Ianya juga membantu mencerahkan kulit seawal 2 MINGGU
.
Bawah ni harga termasuk postage ye 😊
Sebotol tahan utk 15 hari,
Awk digalakkan 2 botol utk sebulan sbb sehari 2 biji 😊👌
.
.
1 BOTOL RM47SM/RM50SS
2 BOTOL RM87SM/RM90SS
3 BOTOL RM120SM/RM125SS
4 BOTOL RM140SM/RM145SS
.
jom whatsapp 011-10717699
.
😊👌 Jom borong 4botol terus ! :) .
.
.
#vitcrosehipmurah #vitcrosehipusa #vitamincrosehipbyazie #vitamincrosehip #vitaminc1000mg #vitaminc1000mgmurah #vitaminputihkulit #vitaminc500mg #vitaminc #murahoriginal #vitcrosehiporiginal #putihkekal #mukabreakout #jerawat #resdung #masalahkulit #hijabista #tutorialmakeup #tutorialtudung #lawak #ubatkurus #selamatmalam#produkviral #assalamualaikum


1

VITAMIN C ROSEHIP USA ialah supplement terbaik untuk merawat kulit awak awak semua yang bermasalah seperti : .
.
ðŸŒđ Parut Jerawat/ Jerawat
ðŸŒđ Jeragat
ðŸŒđ Sunburn
ðŸŒđ Alergic
ðŸŒđ Nak Kulit Cerah
ðŸŒđ Resdung
ðŸŒđ Penggemar Rokok
ðŸŒđ Ulcer
ðŸŒđ Pregnant
ðŸŒđ Dan sebagainya
.
Vitamin c yang di formula khas dengan gabungan rosehip ini bertindak merawat kulit yang kita rosak dari dalaman secara semula jadi. Ianya juga membantu mencerahkan kulit seawal 2 MINGGU
.
Bawah ni harga termasuk postage ye 😊 .
Sebotol tahan utk 15 hari,
Awk digalakkan 2 botol utk sebulan sbb sehari 2 biji 😊👌
.
.
1 BOTOL RM47SM/RM50SS
2 BOTOL RM87SM/RM90SS
3 BOTOL RM120SM/RM125SS
4 BOTOL RM140SM/RM145SS
.
jom whatsapp 011-10717699
.
😊👌 Jom borong 4botol terus ! :) .
.
.
#vitcrosehipmurah #vitcrosehipusa #vitamincrosehipbyazie #vitamincrosehip #vitaminc1000mg #vitaminc1000mgmurah #vitaminputihkulit #vitaminc500mg #vitaminc #murahoriginal #vitcrosehiporiginal #putihkekal #mukabreakout #jerawat #resdung #masalahkulit #niqabis #neelofa #neelofarhijab #fattzura #viralmalaysia #artismalaysia #gadiscendol #bintangbersamabintang #papanakmenantu #cintahatibatu


3

🍀ACORBIC VITAMIN C 1000MG🍀
.
.
Vitamin C sudah sedia maklum digunakan untuk anti-penuaan dan membantu sistem imunisasi. Ia memperbaiki sel-sel dalam badan untuk menyerlahkan kesihatan dan kecantikan luaran dan dalaman.

Kelebihan :
✔ïļ Menghaluskan, melicinkan dan mencerahkan kulit secara menyeluruh
✔ïļ Menaikkan seri muka, Memberikan tona kulit yang sekata & cerah (seluruh badan
✔ïļ Merawat masalah jerawat dan jeragat di muka & badan
✔ïļ Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
✔ïļ Diperlukan untuk pertumbuhan & pembaikan tisu, pemulihan luka
✔ïļ Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selsema, resdung, demam, lemah imuniti
✔ïļ Membantu mengurangkan gejala-gejala alergi contohnya asthma, resdung
✔ïļ Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih baik, mencegah anemia
✔ïļ Membantu system penghadaman yang sihat
✔ïļ Memelihara Kesihatan jantung, mencegah darah tinggi stroke, arteriosclerosis
✔ïļ mencegah barah.

Cara pengambilan:
Ambil 1-4 kapsul sehari selepas makan. Perbanyakkan minum air masak.
Sebotol mengandungi 30 biji
.
.
.
📊POSTAGE MON-FRI
ðŸ’ŊORIGINAL
🏧CIMB & MAYBANK ONLY
🚀FAST SERVICE
ðŸ“ēWHATSAPP 017-3980067 [❌NO CALL]
.
.
.
#acorbic #acorbic1000mg #acorbicvitaminc #acorbicvitamincmurah #acorbicvitamincmalaysia #acorbicvitc #acorbicvitc1000mg #acorbicvitcoriginal #acorbicvitc1000 #vitamincacorbic #vitamincacorbic1000mg #vitamincacorbicmurah #vitcacorbic1000mgmurah #vitamincacorbicmurah #vitamincacorbicmalaysia #vitcacorbic #vitcacorbic1000mg #vitcacorbicmurah #vitcacorbic1000mgmurah #vitcacorbicborong #vitamincacrobic #acorbic #acorbicvitc #acorbicvitaminc #vitaminc1000mg #vitaminc1000mgacorbic #vitamincacorbicborong #vitamincacorbicmalaysia #vitaminc1000mgmurah


0

Regrann from @zafea_gallery - Untuk kesan lebih cepat putih time raya??? .
Consume supplement dengan Vitamin C. . .
Vitamin C sudah sedia maklum digunakan untuk anti-penuaan dan membantu sistem imunisasi. Ia memperbaiki sel-sel dalam badan untuk menyerlahkan kesihatan dan kecantikan luaran dan dalaman.
.
Kelebihan :
- Mencerah dan melembapkan kulit
- Menjadikan kulit yang kusam kembali berseri
- Melicinkan tumit kaki yang pecah
- Memudarkan siku, lutut yang hitam dan melicinkan kulit yang bersisik.
- Memperbaiki parut tebal akibat jerawat dll.
- Sesuai untuk mereka yang kerap mengalami selsema
.
Cara pengambilan:
Ambil 1-4 kapsul sehari selepas makan. Perbanyakkan minum air masak.
Sebotol mengandungi 30 biji
.
.
#vitaminc1000mg #vitaminc1000mgmurah #vitaminc1000mgmalaysia - #regrann


1

Refresh & replenish your skin with not only 24k gold but with active amounts of vitamin C with both our @goldbyglow face masks 🍊 #goldbyglow ⠀


1

INFO PP VITAMIN C
=================
💊 100 biji dalam sebotol
💊 Sebotol adalah utk pengambilan selama 100 hari
💊 Diluluskan KKM
💊 Serta dilengkapi dengan Meditag Hologram Kementerian
💊 Selamat digunakan & disyorkan Doktor!
.
.
====================
☑ïļ 1 BOTOL : RM45 SM / RM50 SS
☑ïļ 100 BIJI / SEBOTOL
☑ïļ Sebotol untuk kegunaan 3 bulan++
.
.
#ppvitaminc1000mg #ppvitaminc1000mgmurah #ppvitc #ppvitc1000mg #ppvitaminc #ppvitamincpahang #ppvitamincpahangpharmacy #ppvitamincpahangmurah #vitamincpahang #vitamincpahangpharma #vitamincpahangpharmacy #vitamincpahangpharmamurah #vitc #vitaminc #dianzvitamin #dianzvitaminmurah #vitaminc1000mg #vitaminc1000mgmurah #vitamincpahangoriginal #murah #promosi #saleraya


0

💐VITAMIN C PHG - 1000 MG💐
.
Kelebihan :
ðŸŒđ Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu dan berseri.
ðŸŒđ Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata.
ðŸŒđ Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema.
ðŸŒđ Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.
ðŸŒđ Anti penuaan dan anti kedut.
ðŸŒđ Mengatasi masalah resdung dan alahan.
ðŸŒđ Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi dan gigi.
ðŸŒđ Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti.
ðŸŒđ Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis.
ðŸŒđ Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi.
ðŸŒđ Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya.
ðŸŒđ Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas.
.

Cara Pengambilan :
✔ïļ1 biji tablet vitamin C setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur.
✔ïļAmalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan.
.
👉HARGA : RM45
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPPðŸ“ē 0197330691

#vitaminc #vitamincphg #vitamincphgmurah #vitamincphgoriginal #vitaminc1000mg #vitaminc1000mgmurah #ppvitamincphg
#ppvitamincphgmurah #ppvitamincphgoriginal #vitamin #vitamincmalaysia #vitamincpahang


0

VITAMIN SUPERB!! 😘👍
.
siapa nak try vitamin superb ni? memang peloless gebu gebas kulit muka adik ni..sebab konsisten makan Vitamin C Rosehip sis jual ni 😘😘👍
.
yang paling best...MURAH TAPI BERKESAN & BERKUALITI! sebab ada GMP from US ya 😘👍
.
Sebotol RM 40 sahaja (EXC POS)
.
kalau beli 3, 4 botol dapat FREE POSTAGE!! .
**sebotol untuk 15 hari, kami galakkan beli 2 botol untuk stok sebulan 😊
.
.
ðŸ”Ĩscroll ig for more testimony .
.

Info/order, wassap laju2 ke 011-10717699 @ terus je klik link wassap di bio sis ya 😘👍
.
.
#vitcrosehipmurah #vitcrosehipusa #vitamincrosehipbyazie #vitamincrosehip #vitaminc1000mg #vitaminc1000mgmurah #vitaminputihkulit #vitaminc500mg #vitaminc #murahoriginal #vitcrosehiporiginal #putihkekal #mukabreakout #jerawat #resdung #masalahkulit #niqabis #neelofa #neelofarhijab #fattzura #viralmalaysia #artismalaysia #gadiscendol #bintangbersamabintang #papanakmenantu #cintahatibatu


2

Promosi masih ON tau.
Kalau ada yang baru nak cuba meh wasap akak.
Yang nak repeat order lagi dialu alukan.
.
.
INFO PP VITAMIN C
=================
💊 100 biji dalam sebotol
💊 Sebotol adalah utk pengambilan selama 100 hari
💊 Diluluskan KKM
💊 Serta dilengkapi dengan Meditag Hologram Kementerian
💊 Selamat digunakan & disyorkan Doktor!
.
.
#ppvitaminc1000mg #ppvitaminc1000mgmurah #ppvitc #ppvitc1000mg #ppvitaminc #ppvitamincpahang #ppvitamincpahangpharmacy #ppvitamincpahangmurah #vitamincpahang #vitamincpahangpharma #vitamincpahangpharmacy #vitamincpahangpharmamurah #vitc #vitaminc #dianzvitamin #dianzvitaminmurah #vitaminc1000mg #vitaminc1000mgmurah #vitamincpahangoriginal #murah #promosi


0

Bukan nak kate dijamin takda jerawat bila consume ni..
Tapi banyak juga cutomer yang consume dengan konsisten, jerawat teus malu nak tumbuh lagi. Hihiii..
.
.
Tak rugi pun nak cuba.
Sehari telan sebiji je.
Sebotol ada 100biji.
Sebotol boleh guna untuk 3 bulan.++
Jimat ke jimat sangat? .
.
Nak cuba??
Sekarang akak buat promosi tau.
.
WHILE STOCK LAST!
.
.
Meh sembang lagi kat sini 011 1991 0575.
Atau klik je kat profile tu untuk wasap.
.
#ppvitaminc1000mg #ppvitaminc1000mgmurah #ppvitc #ppvitc1000mg #ppvitaminc #ppvitamincpahang #ppvitamincpahangpharmacy #ppvitamincpahangmurah #vitamincpahang #vitamincpahangpharma #vitamincpahangpharmacy #vitamincpahangpharmamurah #vitc #vitaminc #dianzvitamin #dianzvitaminmurah #vitaminc1000mg #vitaminc1000mgmurah #vitamincpahangoriginal #murah #promosi


0

HANYA dengan SEBIJI sehari telah menyelesaikan RIBUAN pengguna yang mempunyai MASALAH KULIT dan KESIHATAN.
.

Produk terbukti berkesan untuk mereka yang mempunyai MASALAH KULIT dan MASALAH KESIHATAN.
.

Sangat SELAMAT, TIDAK MERBAHAYA. dan HALAL
Produk berdaftar dan lulus KKM.
DISYORKAN oleh PAKAR kesihatan
.
-----------------
Cara makan :
----------------
Telan sebiji sehari pagi or malam selepas makan dan minum air secukupnya. Tiada pantang larang
Meh nak kasi info siket tentang PP Vitamin C ni =================
INFO PP VITAMIN C
=================
💊 100 biji dalam sebotol
💊 Sebotol adalah utk pengambilan selama 100 hari
💊 Diluluskan KKM
💊 Serta dilengkapi dengan Meditag Hologram Kementerian
💊 Selamat digunakan & disyorkan Doktor!
.
.
Berminat boleh PM atau whatsapp PP VIT C ke 011 1991 0575
Berminat boleh PM atau whatsapp PP VIT C ke 011 1991 0575
Berminat boleh PM atau whatsapp PP VIT C ke 011 1991 0575
.
#ppvitaminc #ppvitamincpahang #ppvitamincpahangpharmacy #vitamincpahang #vitamincpahangpharmacy#vitcmurah #ppvitcmurah #viramincmurah #ppvitcpahangmurah #vitamincpahangmurah #vitamincpahangpharma #vitaminc1000mg #ppvitc1000mg #ppvitaminc1000mg #ppvitaminc1000mgmurah #ppvitc #ppvitc1000mg #ppvitaminc #ppvitamincpahang #ppvitamincpahangpharmacy #ppvitamincpahangmurah #vitamincpahang #vitamincpahangpharma #vitamincpahangpharmacy #vitamincpahangpharmamurah #vitc #vitaminc #dianzvitamin #dianzvitaminmurah #vitaminc1000mg #vitaminc1000mgmurah #vitamincpahangoriginal #murah #promosi


1

GREAT SAVINGS!🎉
>> Because Everybody Likes Cheap <<
_______________________________________
âĐBeutskin Essence RM213
âĐSNE Capsule RM203
âĐRadiance Signature RM130
âĐNikko Placenta White RM44
âĐAurora SX RM50
âĐPhyto Astaxanthin Plus Abyadh RM93
âĐVitamin C NLee RM33
âĐDianz Vitamin C&E RM45 + pos RM5 only
âĐOlicandy RM40
âĐVitamin C Ascorbic 1000mg RM28
.
❕Harga Tidak Masuk Pos:
[Mengikut Berat & Saiz]
_______________________
+ RM7(sm) RM11(ss)
_______________________
+ RM10(sm) RM16(ss)
_______________________
.
.
ðŸ’ŊGUARANTEED 100% ORIGINAL
👍BEST PRICE PROMISE
👰FRIENDLY SELLER
ðŸ“ĶGREAT SERVICE
💰PAY TODAY, POST TODAY (before 12PM)
ðŸ“ŪPOSTAGE (MONDAY to FRIDAY)
ðŸĶPAYMENT: MAYBANK/CIMB
✂ïļBUY MORE, SAVE MORE
🎉WHOLESALE PRICES with MOQ (Borong)
.
.
❌ORDER IS NOT ELIGIBLE FOR BOOKING
❌BACKOUT & FUSSY BUYER ARE NOT ALLOWED
❌CASH ON DELIVERY IS NOT AVAILABLE
❌STRICTLY NO CALL
.
.
==================
To Order:
WhatsApp
ðŸ“ē +6 013-334 6351
==================
.
#BeutskinEssence #BeutskinEssenceMurah #BeutskinMurah #SNECapsule #SNECapsuleMurah #SNEMurah #SNEKapsul #SNEKapsulMurah #RadianceSignature #RadianceSignatureMurah #NikkoPlacentaWhite #NikkoPlacentaWhiteMurah #Nikko #NikkoPlacenta #AuroraSX #AuroraSXMurah #PhytoAstaxanthinPlus #PhytoAstaxanthinPlusMurah #PhytoAstaxanthin #PhytoAstaxanthinMurah #NleeVitaminCPowder #NleeBeauty #DianzVitamin #DianzVitaminMurah #Olicandy #OlicandyMurah #OlicandyPremium #OlicandyPremiumMurah #VitaminC1000mg #VitaminC1000mgMurah


0

HANYA dengan SEBIJI sehari telah menyelesaikan RIBUAN pengguna yang mempunyai MASALAH KULIT dan KESIHATAN.
.

Produk terbukti berkesan untuk mereka yang mempunyai MASALAH KULIT dan MASALAH KESIHATAN.
.

Sangat SELAMAT, TIDAK MERBAHAYA. dan HALAL
Produk berdaftar dan lulus KKM.
DISYORKAN oleh PAKAR .
.
-----------------
Cara makan :
----------------
Telan sebiji sehari pagi or malam selepas makan dan minum air secukupnya. Tiada pantang larang
Meh nak kasi info siket tentang PP Vitamin C ni =================
INFO PP VITAMIN C
=================
💊 100 biji dalam sebotol
💊 Sebotol adalah utk pengambilan selama 100 hari
💊 Diluluskan KKM
💊 Serta dilengkapi dengan Meditag Hologram Kementerian
💊 Selamat digunakan & disyorkan Doktor!
.
.
Berminat boleh PM atau whatsapp PP VIT C ke 011 1991 0575
Berminat boleh PM atau whatsapp PP VIT C ke 011 1991 0575
Berminat boleh PM atau whatsapp PP VIT C ke 011 1991 0575
.
#ppvitaminc #ppvitamincpahang #ppvitamincpahangpharmacy #vitamincpahang #vitamincpahangpharmacy#vitcmurah #ppvitcmurah #viramincmurah #ppvitcpahangmurah #vitamincpahangmurah #vitamincpahangpharma #vitaminc1000mg #ppvitc1000mg #ppvitaminc1000mg #ppvitaminc1000mgmurah #ppvitc #ppvitc1000mg #ppvitaminc #ppvitamincpahang #ppvitamincpahangpharmacy #ppvitamincpahangmurah #vitamincpahang #vitamincpahangpharma #vitamincpahangpharmacy #vitamincpahangpharmamurah #vitc #vitaminc #dianzvitamin #dianzvitaminmurah #vitaminc1000mg #vitaminc1000mgmurah #vitamincpahangoriginal #murah #promosi


6

Ada orang consume tak sampai sebotol dah nampak kesannya.
Ada orang lepas consume berbotol baru nampak kesan. Tapi dia sabar dan konsisten.
Yang paling pentig Banyak yang beri feedback positif daripada pengambilan secara konsisten pp vitamin c 1000mg ni.
.
.
Nak cuba? Sedang promosi sekarang ni..
Whatsapp unuk info lanjut ya
.
.
#ppvitaminc1000mg #ppvitaminc1000mgmurah #ppvitc #ppvitc1000mg #ppvitaminc #ppvitamincpahang #ppvitamincpahangpharmacy #ppvitamincpahangmurah #vitamincpahang #vitamincpahangpharma #vitamincpahangpharmacy #vitamincpahangpharmamurah #vitc #vitaminc #dianzvitamin #dianzvitaminmurah #vitaminc1000mg #vitaminc1000mgmurah #vitamincpahangoriginal #murah #promosi #vitamincmurah #cantik #testimoni


1

Kebaikkan dan kelebihan Vitamin C 1000mg Pahang Pharma:
âœŋāļš MEMBERSIH MEMUTIH MENCERAHKAN KULIT WAJAH & BADAN.
âœŋāļš MENCERAHKAN KULIT WAJAH DAN BADAN SECARA SEKATA, LICIN, GEBU, BERSERI
âœŋāļš MENGEKALKAN KELEMBAPAN KULIT, HILANGKAN BINTIK2 HITAM, PUDARKAN JERAGAT DAN LINGKARAN GELAP BAWAH MATA
âœŋāļš MENGURANGKAN KEDUT SERTA MENEGANGKAN
âœŋāļš MENGHILANGKAN BLACKHEAD/WHITEHEAD
.
.
.
#ppvitaminc1000mg #ppvitaminc1000mgmurah #ppvitc #ppvitc1000mg #ppvitaminc #ppvitamincpahang #ppvitamincpahangpharmacy #ppvitamincpahangmurah #vitamincpahang #vitamincpahangpharma #vitamincpahangpharmacy #vitamincpahangpharmamurah #vitc #vitaminc #dianzvitamin #dianzvitaminmurah #vitaminc1000mg #vitaminc1000mgmurah #vitamincpahangoriginal #murah #promosi


0

SIAPA NAK KULIT CANTIK? 💟
.
Kena la makan VITAMIN C ROSEHIP 1000 MG yang sis jual ni yer..in shaa Allah berkesan...ramai yang repeat order tau..😋
.
kalau nk kesanlagi DABOOM!ðŸ’Ĩ uols minum air masak banyak2 & makan vitamin KONSISTEN in shaa Allah lebih cepat nampak kesan kat uolss..
.
bukan vitamin timbang kilo tak tahu dari mana ya..ni kami order sendiri ye dari US..ada GMP lagi.. 😊👍👍
.
sebotol RM 40 je..murah sangat2x nak dibandingkan dengan harga treatment kulit/supplement lain..
.
jom beli vitamin sis ni..TERBAIK & TERLARIS! 👍👍
.
INFO/ORDER: wassap ke 011-10717699 @ terus klik link wassap di bio ye..sis tunggu
.
#vitcrosehipmurah #vitcrosehipusa #vitamincrosehipbyazie #vitamincrosehip #vitaminc1000mg #vitaminc1000mgmurah #vitaminputihkulit #vitaminc500mg #vitaminc #murahoriginal #vitcrosehiporiginal #putihkekal #mukabreakout #jerawat #resdung #masalahkulit #niqabis #neelofa #neelofarhijab #fattzura #viralmalaysia #artismalaysia #gadiscendol #bintangbersamabintang #papanakmenantu #cintahatibatu


0

Kebaikkan dan kelebihan Vitamin C 1000mg Pahang Pharma:
âœŋāļš MEMBERSIH MEMUTIH MENCERAHKAN KULIT WAJAH & BADAN.
âœŋāļš MENCERAHKAN KULIT WAJAH DAN BADAN SECARA SEKATA, LICIN, GEBU, BERSERI
âœŋāļš MENGEKALKAN KELEMBAPAN KULIT, HILANGKAN BINTIK2 HITAM, PUDARKAN JERAGAT DAN LINGKARAN GELAP BAWAH MATA
âœŋāļš MENGURANGKAN KEDUT SERTA MENEGANGKAN
âœŋāļš MENGHILANGKAN BLACKHEAD/WHITEHEAD
.
.
#ppvitaminc1000mg #ppvitaminc1000mgmurah #ppvitc #ppvitc1000mg #ppvitaminc #ppvitamincpahang #ppvitamincpahangpharmacy #ppvitamincpahangmurah #vitamincpahang #vitamincpahangpharma #vitamincpahangpharmacy #vitamincpahangpharmamurah #vitc #vitaminc #dianzvitamin #dianzvitaminmurah #vitaminc1000mg #vitaminc1000mgmurah #vitamincpahangoriginal #murah #promosi


0

ðŸ’ĨKELEBIHAN VITAMIN C ROSEHIP BY AZIE 1000MG ORIGINAL ðŸ’Ĩ
.
Nak bagi cepat nampak kesan? Uols kena minum air masak banyak2 ye.. dalam 2.5L-3L sehari tau...actually makan vitamin/supplement apa pun untuk cepat kesan memang perlu air yang banyak untuk mempercepatkan proses dia tu.. 😊😊
.
Lagi 1.. WAJIB KONSISTEN! Ikut cara makan yang diberikan. Jangan skip ya kalau nak cepat nampak kesan. .
Kalau semua follow betul2 in shaa Allah, akan dapatkesan yang diidamkan..In shaa Allah..
.
Untuk order/info, boleh wassap terus ke 011-10717699 @ terus je klik link wassap di bio ye 😋
.
💟Sebotol RM 40 sahaja (ECX POS). .
Kesan berbaloi-baloi sangat daripada uols pegi buat treatament kulit ke makan vitamin mahal2 untuk dapat kesan yang sama.. 😊👍
.
.
#vitcrosehipmurah #vitcrosehipusa #vitamincrosehipbyazie #vitamincrosehip #vitaminc1000mg #vitaminc1000mgmurah #vitaminputihkulit #vitaminc500mg #vitaminc #murahoriginal #vitcrosehiporiginal #putihkekal #mukabreakout #jerawat #resdung #masalahkulit #niqabis #neelofa #neelofarhijab #fattzura #viralmalaysia #artismalaysia #gadiscendol #bintangbersamabintang #papanakmenantu #cintahatibatu


2

ðŸ’ĨKELEBIHAN VITAMIN C ROSEHIP BY AZIE 1000MG ORIGINAL ðŸ’Ĩ
.
Nak bagi cepat nampak kesan? Uols kena minum air masak banyak2 ye.. dalam 2.5L-3L sehari tau...actually makan vitamin/supplement apa pun untuk cepat kesan memang perlu air yang banyak untuk mempercepatkan proses dia tu.. 😊😊
.
Lagi 1.. WAJIB KONSISTEN! Ikut cara makan yang diberikan. Jangan skip ya kalau nak cepat nampak kesan. .
Kalau semua follow betul2 in shaa Allah, akan dapatkesan yang diidamkan..In shaa Allah..
.
Untuk order/info, boleh wassap terus ke 011-10717699 @ terus je klik link wassap di bio ye 😋
.
💟Sebotol RM 40 sahaja (ECX POS). .
Kesan berbaloi-baloi sangat daripada uols pegi buat treatament kulit ke makan vitamin mahal2 untuk dapat kesan yang sama.. 😊👍
.
.
#vitcrosehipmurah #vitcrosehipusa #vitamincrosehipbyazie #vitamincrosehip #vitaminc1000mg #vitaminc1000mgmurah #vitaminputihkulit #vitaminc500mg #vitaminc #murahoriginal #vitcrosehiporiginal #putihkekal #mukabreakout #jerawat #resdung #masalahkulit #niqabis #neelofa #neelofarhijab #fattzura #viralmalaysia #artismalaysia #gadiscendol #azizanosman #borongkosmetik #kosmetikmurah


1

GREAT SAVINGS!🎉
>> Because Everybody Likes Cheap <<
_______________________________________
âĐBeutskin Essence RM213
âĐSNE Capsule RM203
âĐRadiance Signature RM130
âĐNikko Placenta White RM44
âĐAurora SX RM50
âĐPhyto Astaxanthin Plus Abyadh RM93
âĐVitamin C NLee RM33
âĐDianz Vitamin C&E RM45 + pos RM5 only
âĐOlicandy RM40
âĐVitamin C Ascorbic 1000mg RM28
.
❕Harga Tidak Masuk Pos:
[Mengikut Berat & Saiz]
_______________________
+ RM7(sm) RM11(ss)
_______________________
+ RM10(sm) RM16(ss)
_______________________
.
.
ðŸ’ŊGUARANTEED 100% ORIGINAL
👍BEST PRICE PROMISE
👰FRIENDLY SELLER
ðŸ“ĶGREAT SERVICE
💰PAY TODAY, POST TODAY (before 12PM)
ðŸ“ŪPOSTAGE (MONDAY to FRIDAY)
ðŸĶPAYMENT: MAYBANK/CIMB
✂ïļBUY MORE, SAVE MORE
🎉WHOLESALE PRICES with MOQ (Borong)
.
.
❌ORDER IS NOT ELIGIBLE FOR BOOKING
❌BACKOUT & FUSSY BUYER ARE NOT ALLOWED
❌CASH ON DELIVERY IS NOT AVAILABLE
❌STRICTLY NO CALL
.
.
==================
To Order:
WhatsApp
ðŸ“ē +6 013-334 6351
==================
.
#BeutskinEssence #BeutskinEssenceMurah #BeutskinMurah #SNECapsule #SNECapsuleMurah #SNEMurah #SNEKapsul #SNEKapsulMurah #RadianceSignature #RadianceSignatureMurah #NikkoPlacentaWhite #NikkoPlacentaWhiteMurah #Nikko #NikkoPlacenta #AuroraSX #AuroraSXMurah #PhytoAstaxanthinPlus #PhytoAstaxanthinPlusMurah #PhytoAstaxanthin #PhytoAstaxanthinMurah #NleeVitaminCPowder #NleeBeauty #DianzVitamin #DianzVitaminMurah #Olicandy #OlicandyMurah #OlicandyPremium #OlicandyPremiumMurah #VitaminC1000mg #VitaminC1000mgMurah


1

BELUM HABIS SEBOTOL DAH NAMPAK KESAN..PARUT JERAWAT MAKIN HILANG!😘👍
.
Yeap..memang BERKESAN & TERBAIK tau Vitamin C Rosehip yang sis jual ni..Alhamdulillah syukur...bukan reack dari mana2 ye..diorder direct dari USA tau..bukan timbang kilo naa...no no no..
.
In shaa Allah..ikut cara makan yang diberikan...dan KONSISTEN! Pasti nampak hasil 😘👍
.
Uols yang ada jerawat, masalah muka breakout sebabslah pakai produk bermerkuri, muka berparut berlubang, muka kusam, nak bagi cerah kulit, WAJIB amik vitamin c rosehip yang sis jual ni okay? TERBAIK DARI LADANG 😘😘👍👍👍
.
Sebotol RM40 je murah sangat2x..kalau ambil 3,4 botol dapat FREE POSTAGE ye 💋💟
.
Nk tanya info or order terus direct wassap sis ye.. 011-10717699 @ terus je klik link bio di wall sis tu..sis tunggu 😊
.
.
#vitcrosehipmurah #vitcrosehipusa #vitamincrosehipbyazie #vitamincrosehip #vitaminc1000mg #vitaminc1000mgmurah #vitaminputihkulit #vitaminc500mg #vitaminc #murahoriginal #vitcrosehiporiginal #putihkekal #mukabreakout #jerawat #resdung #masalahkulit #niqabis #neelofa #neelofarhijab #fattzura #viralmalaysia #artismalaysia #gadiscendol #bintangbersamabintang #papanakmenantu #cintahatibatu Regrann from @vitamin_chantik - BELUM HABIS SEBOTOL DAH NAMPAK KESAN..PARUT JERAWAT MAKIN HILANG!😘👍
.
Yeap..memang BERKESAN & TERBAIK tau Vitamin C Rosehip yang sis jual ni..Alhamdulillah syukur...bukan reack dari mana2 ye..diorder direct dari USA tau..bukan timbang kilo naa...no no no..
.
In shaa Allah..ikut cara makan yang diberikan...dan KONSISTEN! Pasti nampak hasil 😘👍
.
Uols yang ada jerawat, masalah muka breakout sebabslah pakai produk bermerkuri, muka berparut berlubang, muka kusam, nak bagi cerah kulit, WAJIB amik vitamin c rosehip yang sis jual ni okay? TERBAIK DARI LADANG 😘😘👍👍👍
.
Sebotol RM40 je murah sangat2x..kalau ambil 3,4 botol dapat FREE POSTAGE ye 💋💟
.
Nk tanya info or order terus direct wassap sis ye.. 011-10717699 @ terus je klik link bio di wall sis tu..sis tunggu 😊
.
.
#vitcrosehipmurah #vitcrosehipusa #vitamincrosehipbyazie #vitamincrosehip #vitaminc1000mg #vitaminc1000mgmurah #vitaminputihkulit #vitaminc500mg #vitaminc #murahoriginal #vitcrose


4

Untuk kesan lebih cepat putih time raya??? .
Consume supplement dengan Vitamin C. . .
Vitamin C sudah sedia maklum digunakan untuk anti-penuaan dan membantu sistem imunisasi. Ia memperbaiki sel-sel dalam badan untuk menyerlahkan kesihatan dan kecantikan luaran dan dalaman.
.
Kelebihan :
- Mencerah dan melembapkan kulit
- Menjadikan kulit yang kusam kembali berseri
- Melicinkan tumit kaki yang pecah
- Memudarkan siku, lutut yang hitam dan melicinkan kulit yang bersisik.
- Memperbaiki parut tebal akibat jerawat dll.
- Sesuai untuk mereka yang kerap mengalami selsema
.
Cara pengambilan:
Ambil 1-4 kapsul sehari selepas makan. Perbanyakkan minum air masak.
Sebotol mengandungi 30 biji
.
.
#vitaminc1000mg #vitaminc1000mgmurah #vitaminc1000mgmalaysia


0

VITAMIN C ROSEHIP USA ialah supplement terbaik untuk merawat kulit awak awak semua yang bermasalah seperti : .
.
ðŸŒđ Parut Jerawat/ Jerawat
ðŸŒđ Jeragat
ðŸŒđ Sunburn
ðŸŒđ Alergic
ðŸŒđ Nak Kulit Cerah
ðŸŒđ Resdung
ðŸŒđ Penggemar Rokok
ðŸŒđ Ulcer
ðŸŒđ Pregnant
ðŸŒđ Dan sebagainya
.
Vitamin c yang di formula khas dengan gabungan rosehip ini bertindak merawat kulit yang kita rosak dari dalaman secara semula jadi. Ianya juga membantu mencerahkan kulit seawal 2 MINGGU
.
Bawah ni harga termasuk postage ye 😊
Sebotol tahan utk 15 hari,
Awk digalakkan 2 botol utk sebulan sbb sehari 2 biji 😊👌
.
.
1 BOTOL RM47SM/RM50SS
2 BOTOL RM87SM/RM90SS
3 BOTOL RM120SM/RM125SS
4 BOTOL RM140SM/RM145SS
.
jom whatsapp 011-10717699
.
😊👌 Jom borong 4botol terus ! :) .
.
.
#vitcrosehipmurah #vitcrosehipusa #vitamincrosehipbyazie #vitamincrosehip #vitaminc1000mg #vitaminc1000mgmurah #vitaminputihkulit #vitaminc500mg #vitaminc #murahoriginal #vitcrosehiporiginal #putihkekal #mukabreakout #jerawat #resdung #masalahkulit #hijabista #tutorialmakeup #tutorialtudung #lawak #ubatkurus #selamatmalam#produkviral #assalamualaikum


3

VITAMIN C ROSEHIP USA ialah supplement terbaik untuk merawat kulit awak awak semua yang bermasalah seperti : .
.
ðŸŒđ Parut Jerawat/ Jerawat
ðŸŒđ Jeragat
ðŸŒđ Sunburn
ðŸŒđ Alergic
ðŸŒđ Nak Kulit Cerah
ðŸŒđ Resdung
ðŸŒđ Penggemar Rokok
ðŸŒđ Ulcer
ðŸŒđ Pregnant
ðŸŒđ Dan sebagainya
.
Vitamin c yang di formula khas dengan gabungan rosehip ini bertindak merawat kulit yang kita rosak dari dalaman secara semula jadi. Ianya juga membantu mencerahkan kulit seawal 2 MINGGU
.
Bawah ni harga termasuk postage ye 😊
Sebotol tahan utk 15 hari,
Awk digalakkan 2 botol utk sebulan sbb sehari 2 biji 😊👌
.
.
1 BOTOL RM47SM/RM50SS
2 BOTOL RM87SM/RM90SS
3 BOTOL RM120SM/RM125SS
4 BOTOL RM140SM/RM145SS
.
jom whatsapp 011-10717699
.
😊👌 Jom borong 4botol terus ! :) .
.
.
#vitcrosehipmurah #vitcrosehipusa #vitamincrosehipbyazie #vitamincrosehip #vitaminc1000mg #vitaminc1000mgmurah #vitaminputihkulit #vitaminc500mg #vitaminc #murahoriginal #vitcrosehiporiginal #putihkekal #mukabreakout #jerawat #resdung #masalahkulit #niqabis #neelofa #neelofarhijab #fattzura #viralmalaysia #artismalaysia #gadiscendol #bintangbersamabintang #papanakmenantu #cintahatibatu


1

Okay, kali ni plak sis nak share sorg lg cust sis yg pipi jd lekuk2 kesan drpd picit jerawat atau jragat suatu ktika dahulu..
.
Alhamdulillah bru 3 botol kulit dia dh licin cantik je..hihihi thank u sebab prcyakan VITAMIN C ROSEHIP yang sis jual ni tau.. vit c ni ada 1000mg vitamin c & 500mg rosehip extract..ia akan merawat kulit dari dalam sebab tu luaran akan nampak cantik berseri ye..yang penting...kena minum air masak banyak & makan vitamin secara KONSISTEN! baru result gempak..hehe.. 🌟🌟ðŸ’Ĩ👍
.
.
(HARGA TERMASUK POSTAGE)

1 BOTOL - RM47sm / RM50ss
2 BOTOL - RM87sm / RM90ss
3 BOTOL - RM120sm / RM125ss
4 BOTOL - RM140sm / RM145ss
.
.
Nak borong pun boleh tau 💞 harga mmg murah2 je sis bg ok. Ahad & Rabu ada postage. So jom order jom.. sma2 cuba & rasai kesan vitamin magic ni 💞
.
Whatsapp skrg 011-10717699 😁
.
.
#vitcrosehipmurah #vitcrosehipusa #vitamincrosehipbyazie #vitamincrosehip #vitaminc1000mg #vitaminc1000mgmurah #vitaminputihkulit #vitaminc500mg #vitaminc #murahoriginal #vitcrosehiporiginal #putihkekal #mukabreakout #jerawat #resdung #masalahkulit #hijabista #tutorialmakeup #tutorialtudung #lawak #ubatkurus #selamattengahhari #produkviral


2

- Okay, kali ni plak sis nak share sorg lg cust sis yg pipi jd lekuk2 kesan drpd picit jerawat atau jragat suatu ktika dahulu..
.
Alhamdulillah bru 3 botol kulit dia dh licin cantik je..hihihi thank u sebab prcyakan VITAMIN C ROSEHIP yang sis jual ni tau.. vit c ni ada 1000mg vitamin c & 500mg rosehip extract..ia akan merawat kulit dari dalam sebab tu luaran akan nampak cantik berseri ye..yang penting...kena minum air masak banyak & makan vitamin secara KONSISTEN! baru result gempak..hehe.. 🌟🌟ðŸ’Ĩ👍
.
.
(HARGA TERMASUK POSTAGE)

1 BOTOL - RM47sm / RM50ss
2 BOTOL - RM87sm / RM90ss
3 BOTOL - RM120sm / RM125ss
4 BOTOL - RM140sm / RM145ss
.
.
Nak borong pun boleh tau 💞 harga mmg murah2 je sis bg ok. Ahad & Rabu ada postage. So jom order jom.. sma2 cuba & rasai kesan vitamin magic ni 💞
.
Whatsapp skrg 011-10717699 😁
.
.
#vitcrosehipmurah #vitcrosehipusa #vitamincrosehipbyazie #vitamincrosehip #vitaminc1000mg #vitaminc1000mgmurah #vitaminputihkulit #vitaminc500mg #vitaminc #murahoriginal #vitcrosehiporiginal #putihkekal #mukabreakout #jerawat #resdung #masalahkulit #niqabis #neelofa #neelofarhijab #fattzura #viralmalaysia #artismalaysia #gadiscendol #bintangbersamabintang #papanakmenantu #cintahatibatu


1

Okay, kali ni plak sis nak share sorg lg cust sis yg pipi jd lekuk2 kesan drpd picit jerawat atau jragat suatu ktika dahulu..
.
Alhamdulillah bru 3 botol kulit dia dh licin cantik je..hihihi thank u sebab prcyakan VITAMIN C ROSEHIP yang sis jual ni tau.. vit c ni ada 1000mg vitamin c & 500mg rosehip extract..ia akan merawat kulit dari dalam sebab tu luaran akan nampak cantik berseri ye..yang penting...kena minum air masak banyak & makan vitamin secara KONSISTEN! baru result gempak..hehe.. 🌟🌟ðŸ’Ĩ👍
.
.
(HARGA TERMASUK POSTAGE)

1 BOTOL - RM47sm / RM50ss
2 BOTOL - RM87sm / RM90ss
3 BOTOL - RM120sm / RM125ss
4 BOTOL - RM140sm / RM145ss
.
.
Nak borong pun boleh tau 💞 harga mmg murah2 je sis bg ok. Ahad & Rabu ada postage. So jom order jom.. sma2 cuba & rasai kesan vitamin magic ni 💞
.
Whatsapp skrg 011-10717699 😁
.
.
#vitcrosehipmurah #vitcrosehipusa #vitamincrosehipbyazie #vitamincrosehip #vitaminc1000mg #vitaminc1000mgmurah #vitaminputihkulit #vitaminc500mg #vitaminc #murahoriginal #vitcrosehiporiginal #putihkekal #mukabreakout #jerawat #resdung #masalahkulit #niqabis #neelofa #neelofarhijab #fattzura #viralmalaysia #artismalaysia #gadiscendol #azizanosman #borongkosmetik #kosmetikmurah


2

GREAT SAVINGS!🎉
>> Because Everybody Likes Cheap <<
_______________________________________
âĐBeutskin Essence RM213
âĐSNE Capsule RM203
âĐRadiance Signature RM130
âĐNikko Placenta White RM44
âĐAurora SX RM50
âĐPhyto Astaxanthin Plus Abyadh RM93
âĐVitamin C NLee RM33
âĐDianz Vitamin C&E RM45 + pos RM5 only
âĐOlicandy RM40
âĐVitamin C Ascorbic 1000mg RM28
.
❕Harga Tidak Masuk Pos:
[Mengikut Berat & Saiz]
_______________________
+ RM7(sm) RM11(ss)
_______________________
+ RM10(sm) RM16(ss)
_______________________
.
.
ðŸ’ŊGUARANTEED 100% ORIGINAL
👍BEST PRICE PROMISE
👰FRIENDLY SELLER
ðŸ“ĶGREAT SERVICE
💰PAY TODAY, POST TODAY (before 12PM)
ðŸ“ŪPOSTAGE (MONDAY to FRIDAY)
ðŸĶPAYMENT: MAYBANK/CIMB
✂ïļBUY MORE, SAVE MORE
🎉WHOLESALE PRICES with MOQ (Borong)
.
.
❌ORDER IS NOT ELIGIBLE FOR BOOKING
❌BACKOUT & FUSSY BUYER ARE NOT ALLOWED
❌CASH ON DELIVERY IS NOT AVAILABLE
❌STRICTLY NO CALL
.
.
==================
To Order:
WhatsApp
ðŸ“ē +6 013-334 6351
==================
.
#BeutskinEssence #BeutskinEssenceMurah #BeutskinMurah #SNECapsule #SNECapsuleMurah #SNEMurah #SNEKapsul #SNEKapsulMurah #RadianceSignature #RadianceSignatureMurah #NikkoPlacentaWhite #NikkoPlacentaWhiteMurah #Nikko #NikkoPlacenta #AuroraSX #AuroraSXMurah #PhytoAstaxanthinPlus #PhytoAstaxanthinPlusMurah #PhytoAstaxanthin #PhytoAstaxanthinMurah #NleeVitaminCPowder #NleeBeauty #DianzVitamin #DianzVitaminMurah #Olicandy #OlicandyMurah #OlicandyPremium #OlicandyPremiumMurah #VitaminC1000mg #VitaminC1000mgMurah


0

GREAT SAVINGS!🎉
>> Because Everybody Likes Cheap <<
_______________________________________
âĐBeutskin Essence RM213
âĐSNE Capsule RM203
âĐRadiance Signature RM130
âĐNikko Placenta White RM44
âĐAurora SX RM50
âĐPhyto Astaxanthin Plus Abyadh RM93
âĐVitamin C NLee RM33
âĐDianz Vitamin C&E RM45 + pos RM5 only
âĐOlicandy RM40
âĐVitamin C Ascorbic 1000mg RM28
.
❕Harga Tidak Masuk Pos:
[Mengikut Berat & Saiz]
_______________________
+ RM7(sm) RM11(ss)
_______________________
+ RM10(sm) RM16(ss)
_______________________
.
.
ðŸ’ŊGUARANTEED 100% ORIGINAL
👍BEST PRICE PROMISE
👰FRIENDLY SELLER
ðŸ“ĶGREAT SERVICE
💰PAY TODAY, POST TODAY (before 12PM)
ðŸ“ŪPOSTAGE (MONDAY to FRIDAY)
ðŸĶPAYMENT: MAYBANK/CIMB
✂ïļBUY MORE, SAVE MORE
🎉WHOLESALE PRICES with MOQ (Borong)
.
.
❌ORDER IS NOT ELIGIBLE FOR BOOKING
❌BACKOUT & FUSSY BUYER ARE NOT ALLOWED
❌CASH ON DELIVERY IS NOT AVAILABLE
❌STRICTLY NO CALL
.
.
==================
To Order:
WhatsApp
ðŸ“ē +6 013-334 6351
==================
.
#BeutskinEssence #BeutskinEssenceMurah #BeutskinMurah #SNECapsule #SNECapsuleMurah #SNEMurah #SNEKapsul #SNEKapsulMurah #RadianceSignature #RadianceSignatureMurah #NikkoPlacentaWhite #NikkoPlacentaWhiteMurah #Nikko #NikkoPlacenta #AuroraSX #AuroraSXMurah #PhytoAstaxanthinPlus #PhytoAstaxanthinPlusMurah #PhytoAstaxanthin #PhytoAstaxanthinMurah #NleeVitaminCPowder #NleeBeauty #DianzVitamin #DianzVitaminMurah #Olicandy #OlicandyMurah #OlicandyPremium #OlicandyPremiumMurah #VitaminC1000mg #VitaminC1000mgMurah


0

GREAT SAVINGS!🎉
>> Because Everybody Likes Cheap <<
_______________________________________
âĐBeutskin Essence RM213
âĐSNE Capsule RM203
âĐRadiance Signature RM130
âĐNikko Placenta White RM44
âĐAurora SX RM50
âĐPhyto Astaxanthin Plus Abyadh RM93
âĐVitamin C NLee RM33
âĐDianz Vitamin C&E RM45 + pos RM5 only
âĐOlicandy RM40
âĐVitamin C Ascorbic 1000mg RM28
.
❕Harga Tidak Masuk Pos:
[Mengikut Berat & Saiz]
_______________________
+ RM7(sm) RM11(ss)
_______________________
+ RM10(sm) RM16(ss)
_______________________
.
.
ðŸ’ŊGUARANTEED 100% ORIGINAL
👍BEST PRICE PROMISE
👰FRIENDLY SELLER
ðŸ“ĶGREAT SERVICE
💰PAY TODAY, POST TODAY (before 12PM)
ðŸ“ŪPOSTAGE (MONDAY to FRIDAY)
ðŸĶPAYMENT: MAYBANK/CIMB
✂ïļBUY MORE, SAVE MORE
🎉WHOLESALE PRICES with MOQ (Borong)
.
.
❌ORDER IS NOT ELIGIBLE FOR BOOKING
❌BACKOUT & FUSSY BUYER ARE NOT ALLOWED
❌CASH ON DELIVERY IS NOT AVAILABLE
❌STRICTLY NO CALL
.
.
==================
To Order:
WhatsApp
ðŸ“ē +6 013-334 6351
==================
.
#BeutskinEssence #BeutskinEssenceMurah #BeutskinMurah #SNECapsule #SNECapsuleMurah #SNEMurah #SNEKapsul #SNEKapsulMurah #RadianceSignature #RadianceSignatureMurah #NikkoPlacentaWhite #NikkoPlacentaWhiteMurah #Nikko #NikkoPlacenta #AuroraSX #AuroraSXMurah #PhytoAstaxanthinPlus #PhytoAstaxanthinPlusMurah #PhytoAstaxanthin #PhytoAstaxanthinMurah #NleeVitaminCPowder #NleeBeauty #DianzVitamin #DianzVitaminMurah #Olicandy #OlicandyMurah #OlicandyPremium #OlicandyPremiumMurah #VitaminC1000mg #VitaminC1000mgMurah


0

GREAT SAVINGS!🎉
>> Because Everybody Likes Cheap <<
_______________________________________
âĐBeutskin Essence RM213
âĐSNE Capsule RM203
âĐRadiance Signature RM130
âĐNikko Placenta White RM44
âĐAurora SX RM50
âĐPhyto Astaxanthin Plus Abyadh RM93
âĐVitamin C NLee RM33
âĐDianz Vitamin C&E RM45 + pos RM5 only
âĐOlicandy RM40
âĐVitamin C Ascorbic 1000mg RM28
.
❕Harga Tidak Masuk Pos:
[Mengikut Berat & Saiz]
_______________________
+ RM7(sm) RM11(ss)
_______________________
+ RM10(sm) RM16(ss)
_______________________
.
.
ðŸ’ŊGUARANTEED 100% ORIGINAL
👍BEST PRICE PROMISE
👰FRIENDLY SELLER
ðŸ“ĶGREAT SERVICE
💰PAY TODAY, POST TODAY (before 12PM)
ðŸ“ŪPOSTAGE (MONDAY to FRIDAY)
ðŸĶPAYMENT: MAYBANK/CIMB
✂ïļBUY MORE, SAVE MORE
🎉WHOLESALE PRICES with MOQ (Borong)
.
.
❌ORDER IS NOT ELIGIBLE FOR BOOKING
❌BACKOUT & FUSSY BUYER ARE NOT ALLOWED
❌CASH ON DELIVERY IS NOT AVAILABLE
❌STRICTLY NO CALL
.
.
==================
To Order:
WhatsApp
ðŸ“ē +6 013-334 6351
==================
.
#BeutskinEssence #BeutskinEssenceMurah #BeutskinMurah #SNECapsule #SNECapsuleMurah #SNEMurah #SNEKapsul #SNEKapsulMurah #RadianceSignature #RadianceSignatureMurah #NikkoPlacentaWhite #NikkoPlacentaWhiteMurah #Nikko #NikkoPlacenta #AuroraSX #AuroraSXMurah #PhytoAstaxanthinPlus #PhytoAstaxanthinPlusMurah #PhytoAstaxanthin #PhytoAstaxanthinMurah #NleeVitaminCPowder #NleeBeauty #DianzVitamin #DianzVitaminMurah #Olicandy #OlicandyMurah #OlicandyPremium #OlicandyPremiumMurah #VitaminC1000mg #VitaminC1000mgMurah


0

GREAT SAVINGS!🎉
>> Because Everybody Likes Cheap <<
_______________________________________
âĐBeutskin Essence RM213
âĐSNE Capsule RM203
âĐRadiance Signature RM130
âĐNikko Placenta White RM44
âĐAurora SX RM50
âĐPhyto Astaxanthin Plus Abyadh RM93
âĐVitamin C NLee RM33
âĐDianz Vitamin C&E RM45 + pos RM5 only
âĐOlicandy RM40
âĐVitamin C Ascorbic 1000mg RM28
.
❕Harga Tidak Masuk Pos:
[Mengikut Berat & Saiz]
_______________________
+ RM7(sm) RM11(ss)
_______________________
+ RM10(sm) RM16(ss)
_______________________
.
.
ðŸ’ŊGUARANTEED 100% ORIGINAL
👍BEST PRICE PROMISE
👰FRIENDLY SELLER
ðŸ“ĶGREAT SERVICE
💰PAY TODAY, POST TODAY (before 12PM)
ðŸ“ŪPOSTAGE (MONDAY to FRIDAY)
ðŸĶPAYMENT: MAYBANK/CIMB
✂ïļBUY MORE, SAVE MORE
🎉WHOLESALE PRICES with MOQ (Borong)
.
.
❌ORDER IS NOT ELIGIBLE FOR BOOKING
❌BACKOUT & FUSSY BUYER ARE NOT ALLOWED
❌CASH ON DELIVERY IS NOT AVAILABLE
❌STRICTLY NO CALL
.
.
==================
To Order:
WhatsApp
ðŸ“ē +6 013-334 6351
==================
.
#BeutskinEssence #BeutskinEssenceMurah #BeutskinMurah #SNECapsule #SNECapsuleMurah #SNEMurah #SNEKapsul #SNEKapsulMurah #RadianceSignature #RadianceSignatureMurah #NikkoPlacentaWhite #NikkoPlacentaWhiteMurah #Nikko #NikkoPlacenta #AuroraSX #AuroraSXMurah #PhytoAstaxanthinPlus #PhytoAstaxanthinPlusMurah #PhytoAstaxanthin #PhytoAstaxanthinMurah #NleeVitaminCPowder #NleeBeauty #DianzVitamin #DianzVitaminMurah #Olicandy #OlicandyMurah #OlicandyPremium #OlicandyPremiumMurah #VitaminC1000mg #VitaminC1000mgMurah


0

GREAT SAVINGS!🎉
>> Because Everybody Likes Cheap <<
_______________________________________
âĐBeutskin Essence RM213
âĐSNE Capsule RM203
âĐRadiance Signature RM130
âĐNikko Placenta White RM44
âĐAurora SX RM50
âĐPhyto Astaxanthin Plus Abyadh RM93
âĐVitamin C NLee RM33
âĐDianz Vitamin C&E RM45 + pos RM5 only
âĐOlicandy RM40
âĐVitamin C Ascorbic 1000mg RM28
.
❕Harga Tidak Masuk Pos:
[Mengikut Berat & Saiz]
_______________________
+ RM7(sm) RM11(ss)
_______________________
+ RM10(sm) RM16(ss)
_______________________
.
.
ðŸ’ŊGUARANTEED 100% ORIGINAL
👍BEST PRICE PROMISE
👰FRIENDLY SELLER
ðŸ“ĶGREAT SERVICE
💰PAY TODAY, POST TODAY (before 12PM)
ðŸ“ŪPOSTAGE (MONDAY to FRIDAY)
ðŸĶPAYMENT: MAYBANK/CIMB
✂ïļBUY MORE, SAVE MORE
🎉WHOLESALE PRICES with MOQ (Borong)
.
.
❌ORDER IS NOT ELIGIBLE FOR BOOKING
❌BACKOUT & FUSSY BUYER ARE NOT ALLOWED
❌CASH ON DELIVERY IS NOT AVAILABLE
❌STRICTLY NO CALL
.
.
==================
To Order:
WhatsApp
ðŸ“ē +6 013-334 6351
==================
.
#BeutskinEssence #BeutskinEssenceMurah #BeutskinMurah #SNECapsule #SNECapsuleMurah #SNEMurah #SNEKapsul #SNEKapsulMurah #RadianceSignature #RadianceSignatureMurah #NikkoPlacentaWhite #NikkoPlacentaWhiteMurah #Nikko #NikkoPlacenta #AuroraSX #AuroraSXMurah #PhytoAstaxanthinPlus #PhytoAstaxanthinPlusMurah #PhytoAstaxanthin #PhytoAstaxanthinMurah #NleeVitaminCPowder #NleeBeauty #DianzVitamin #DianzVitaminMurah #Olicandy #OlicandyMurah #OlicandyPremium #OlicandyPremiumMurah #VitaminC1000mg #VitaminC1000mgMurah


0

GREAT SAVINGS!🎉
>> Because Everybody Likes Cheap <<
_______________________________________
âĐBeutskin Essence RM213
âĐSNE Capsule RM203
âĐRadiance Signature RM130
âĐNikko Placenta White RM44
âĐAurora SX RM50
âĐPhyto Astaxanthin Plus Abyadh RM93
âĐVitamin C NLee RM33
âĐDianz Vitamin C&E RM45 + pos RM5 only
âĐOlicandy RM40
âĐVitamin C Ascorbic 1000mg RM28
.
❕Harga Tidak Masuk Pos:
[Mengikut Berat & Saiz]
_______________________
+ RM7(sm) RM11(ss)
_______________________
+ RM10(sm) RM16(ss)
_______________________
.
.
ðŸ’ŊGUARANTEED 100% ORIGINAL
👍BEST PRICE PROMISE
👰FRIENDLY SELLER
ðŸ“ĶGREAT SERVICE
💰PAY TODAY, POST TODAY (before 12PM)
ðŸ“ŪPOSTAGE (MONDAY to FRIDAY)
ðŸĶPAYMENT: MAYBANK/CIMB
✂ïļBUY MORE, SAVE MORE
🎉WHOLESALE PRICES with MOQ (Borong)
.
.
❌ORDER IS NOT ELIGIBLE FOR BOOKING
❌BACKOUT & FUSSY BUYER ARE NOT ALLOWED
❌CASH ON DELIVERY IS NOT AVAILABLE
❌STRICTLY NO CALL
.
.
==================
To Order:
WhatsApp
ðŸ“ē +6 013-334 6351
==================
.
#BeutskinEssence #BeutskinEssenceMurah #BeutskinMurah #SNECapsule #SNECapsuleMurah #SNEMurah #SNEKapsul #SNEKapsulMurah #RadianceSignature #RadianceSignatureMurah #NikkoPlacentaWhite #NikkoPlacentaWhiteMurah #Nikko #NikkoPlacenta #AuroraSX #AuroraSXMurah #PhytoAstaxanthinPlus #PhytoAstaxanthinPlusMurah #PhytoAstaxanthin #PhytoAstaxanthinMurah #NleeVitaminCPowder #NleeBeauty #DianzVitamin #DianzVitaminMurah #Olicandy #OlicandyMurah #OlicandyPremium #OlicandyPremiumMurah #VitaminC1000mg #VitaminC1000mgMurah


0

GREAT SAVINGS!🎉
>> Because Everybody Likes Cheap <<
_______________________________________
âĐBeutskin Essence RM213
âĐSNE Capsule RM203
âĐRadiance Signature RM130
âĐNikko Placenta White RM44
âĐAurora SX RM50
âĐPhyto Astaxanthin Plus Abyadh RM93
âĐVitamin C NLee RM33
âĐDianz Vitamin C&E RM45 + pos RM5 only
âĐOlicandy RM40
âĐVitamin C Ascorbic 1000mg RM28
.
❕Harga Tidak Masuk Pos:
[Mengikut Berat & Saiz]
_______________________
+ RM7(sm) RM11(ss)
_______________________
+ RM10(sm) RM16(ss)
_______________________
.
.
ðŸ’ŊGUARANTEED 100% ORIGINAL
👍BEST PRICE PROMISE
👰FRIENDLY SELLER
ðŸ“ĶGREAT SERVICE
💰PAY TODAY, POST TODAY (before 12PM)
ðŸ“ŪPOSTAGE (MONDAY to FRIDAY)
ðŸĶPAYMENT: MAYBANK/CIMB
✂ïļBUY MORE, SAVE MORE
🎉WHOLESALE PRICES with MOQ (Borong)
.
.
❌ORDER IS NOT ELIGIBLE FOR BOOKING
❌BACKOUT & FUSSY BUYER ARE NOT ALLOWED
❌CASH ON DELIVERY IS NOT AVAILABLE
❌STRICTLY NO CALL
.
.
==================
To Order:
WhatsApp
ðŸ“ē +6 013-334 6351
==================
.
#BeutskinEssence #BeutskinEssenceMurah #BeutskinMurah #SNECapsule #SNECapsuleMurah #SNEMurah #SNEKapsul #SNEKapsulMurah #RadianceSignature #RadianceSignatureMurah #NikkoPlacentaWhite #NikkoPlacentaWhiteMurah #Nikko #NikkoPlacenta #AuroraSX #AuroraSXMurah #PhytoAstaxanthinPlus #PhytoAstaxanthinPlusMurah #PhytoAstaxanthin #PhytoAstaxanthinMurah #NleeVitaminCPowder #NleeBeauty #DianzVitamin #DianzVitaminMurah #Olicandy #OlicandyMurah #OlicandyPremium #OlicandyPremiumMurah #VitaminC1000mg #VitaminC1000mgMurah


1

GREAT SAVINGS!🎉
>> Because Everybody Likes Cheap <<
_______________________________________
âĐBeutskin Essence RM213
âĐSNE Capsule RM203
âĐRadiance Signature RM130
âĐNikko Placenta White RM44
âĐAurora SX RM50
âĐPhyto Astaxanthin Plus Abyadh RM93
âĐVitamin C NLee RM33
âĐDianz Vitamin C&E RM45 + pos RM5 only
âĐOlicandy RM40
âĐVitamin C Ascorbic 1000mg RM28
.
❕Harga Tidak Masuk Pos:
[Mengikut Berat & Saiz]
_______________________
+ RM7(sm) RM11(ss)
_______________________
+ RM10(sm) RM16(ss)
_______________________
.
.
ðŸ’ŊGUARANTEED 100% ORIGINAL
👍BEST PRICE PROMISE
👰FRIENDLY SELLER
ðŸ“ĶGREAT SERVICE
💰PAY TODAY, POST TODAY (before 12PM)
ðŸ“ŪPOSTAGE (MONDAY to FRIDAY)
ðŸĶPAYMENT: MAYBANK/CIMB
✂ïļBUY MORE, SAVE MORE
🎉WHOLESALE PRICES with MOQ (Borong)
.
.
❌ORDER IS NOT ELIGIBLE FOR BOOKING
❌BACKOUT & FUSSY BUYER ARE NOT ALLOWED
❌CASH ON DELIVERY IS NOT AVAILABLE
❌STRICTLY NO CALL
.
.
==================
To Order:
WhatsApp
ðŸ“ē +6 013-334 6351
==================
.
#BeutskinEssence #BeutskinEssenceMurah #BeutskinMurah #SNECapsule #SNECapsuleMurah #SNEMurah #SNEKapsul #SNEKapsulMurah #RadianceSignature #RadianceSignatureMurah #NikkoPlacentaWhite #NikkoPlacentaWhiteMurah #Nikko #NikkoPlacenta #AuroraSX #AuroraSXMurah #PhytoAstaxanthinPlus #PhytoAstaxanthinPlusMurah #PhytoAstaxanthin #PhytoAstaxanthinMurah #NleeVitaminCPowder #NleeBeauty #DianzVitamin #DianzVitaminMurah #Olicandy #OlicandyMurah #OlicandyPremium #OlicandyPremiumMurah #VitaminC1000mg #VitaminC1000mgMurah


0

VITAMIN C 1000MG
By PAHANG PHARMACY

OFFER NOW‾ïļ OFFER NOW‾ïļ
1 BOTOL 👉 RM40 exc pos
1 BOTOL 👉 100 BIJI
BORONG
10 BOTOL KE ATAS 👉 RM35/each

Antara fungsi VITAMIN C 1000MG dari keluaran PAHANG PHARMA (NO KKM :MAL06051404X) ialah : * Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
* Megecilkan pori2 kulit
* Menaikkan seri muka
* Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
* Melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan
* Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
* Merawat jerawat di wajah & badan
* Mengurangkan jeragat pada muka
* Melindungi daripada pembekuan darah & lebam.
* Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
* Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
* Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
* Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
* Mengurangkan gejala-gejala lain alergi
* Meningkatkan penglihatan
* Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
* Membantu sistem peghadaman
* Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung.
* Ibu mengandung juga boleh amalkan.
* Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak
#vitaminc1000mg #vitaminc1000mgmurah #vitaminc1000mgpahangpharma #vitc1000mg #borongvitaminc1000mg #borongvitc1000mg #vitamincpahangpharma #vitamincpahang #vitcpahang #vitc1000mg #vitamincpahangpharmamurah
WHATSAPP 010-9100058 zatie😊


0

VITAMIN C 1000MG
By PAHANG PHARMACY

OFFER NOW‾ïļ OFFER NOW‾ïļ
1 BOTOL 👉 RM40 exc pos
1 BOTOL 👉 100 BIJI
BORONG
10 BOTOL KE ATAS 👉 RM35/each

Antara fungsi VITAMIN C 1000MG dari keluaran PAHANG PHARMA (NO KKM :MAL06051404X) ialah : * Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
* Megecilkan pori2 kulit
* Menaikkan seri muka
* Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
* Melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan
* Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
* Merawat jerawat di wajah & badan
* Mengurangkan jeragat pada muka
* Melindungi daripada pembekuan darah & lebam.
* Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
* Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
* Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
* Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
* Mengurangkan gejala-gejala lain alergi
* Meningkatkan penglihatan
* Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
* Membantu sistem peghadaman
* Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung.
* Ibu mengandung juga boleh amalkan.
* Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak
#vitaminc1000mg #vitaminc1000mgmurah #vitaminc1000mgpahangpharma #vitc1000mg #borongvitaminc1000mg #borongvitc1000mg #vitamincpahangpharma #vitamincpahang #vitcpahang #vitc1000mg #vitamincpahangpharmamurah
WHATSAPP zatie😊


0

VITAMIN C 1000MG
By PAHANG PHARMACY

OFFER NOW‾ïļ OFFER NOW‾ïļ
1 BOTOL 👉 RM40 exc pos
1 BOTOL 👉 100 BIJI
BORONG
10 BOTOL KE ATAS 👉 RM35/each

Antara fungsi VITAMIN C 1000MG dari keluaran PAHANG PHARMA (NO KKM :MAL06051404X) ialah : * Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
* Megecilkan pori2 kulit
* Menaikkan seri muka
* Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
* Melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan
* Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
* Merawat jerawat di wajah & badan
* Mengurangkan jeragat pada muka
* Melindungi daripada pembekuan darah & lebam.
* Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
* Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
* Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
* Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
* Mengurangkan gejala-gejala lain alergi
* Meningkatkan penglihatan
* Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
* Membantu sistem peghadaman
* Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung.
* Ibu mengandung juga boleh amalkan.
* Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak
#vitaminc1000mg #vitaminc1000mgmurah #vitaminc1000mgpahangpharma #vitc1000mg #borongvitaminc1000mg #borongvitc1000mg #vitamincpahangpharma #vitamincpahang #vitcpahang #vitc1000mg #vitamincpahangpharmamurah
WHATSAPP 010-9100058 zatie😊


0

VITAMIN C 1000MG
By PAHANG PHARMACY

OFFER NOW‾ïļ OFFER NOW‾ïļ
1 BOTOL 👉 RM40 exc pos
1 BOTOL 👉 100 BIJI
BORONG
10 BOTOL KE ATAS 👉 RM35/each

Antara fungsi VITAMIN C 1000MG dari keluaran PAHANG PHARMA (NO KKM :MAL06051404X) ialah : * Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
* Megecilkan pori2 kulit
* Menaikkan seri muka
* Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
* Melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan
* Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
* Merawat jerawat di wajah & badan
* Mengurangkan jeragat pada muka
* Melindungi daripada pembekuan darah & lebam.
* Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
* Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
* Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
* Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
* Mengurangkan gejala-gejala lain alergi
* Meningkatkan penglihatan
* Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
* Membantu sistem peghadaman
* Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung.
* Ibu mengandung juga boleh amalkan.
* Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak
#vitaminc1000mg #vitaminc1000mgmurah #vitaminc1000mgpahangpharma #vitc1000mg #borongvitaminc1000mg #borongvitc1000mg #vitamincpahangpharma #vitamincpahang #vitcpahang #vitc1000mg #vitamincpahangpharmamurah
WHATSAPP 010-9100058 zatie😊


0