#WomenDesireeMalaysia

Instagram photos and videos

#wdecmurah#awetmuda#jeragat#WomenDesireeMalaysia#kulitcerah#calitcalitcantik#sayanakcantik#gebugebas#bebasjeragat#jerawat#glowingskin#kulitlembut#kulitsihat#kulitkusam#kulitbersih#kulitberminyak#kulitkering#kulitmulus#kulitcantik#kulitputih#bebasjerawat#dealeradleesyabeauty#WDTA_official#WomenDesireeShahAlam

Hashtags #WomenDesireeMalaysia for Instagram

Eh betul ke orang sama ni ๐Ÿค”

Sekali tengok macam orang lain ,
Padahal orang yang sama . Lawa sangat dah kan. Transformasi berjaya bersama WDTA ๐Ÿ˜

Rata rata yang bebetul KONSISTEN pakai WD memang gini hasil perubahan tu nampak ketara . Yang saja try sebotol pastu stop memang tak dapat nak tolong , WD baru nak buat kerja terbantut terus ๐Ÿ˜. Nak dapat hasil yang cenggini buleh je , Kuncinya satu je SABAR.
Kak emma rekemen korang ambil #SET_KALIS_USIA. Comfem 3 bulan baru habis hihiii

Meh lekas Klik link ni www.wasap.my/60175804566/nkWD
.
.
โคFollow
FB Emma Zakaria
IG Wdec.byemma
.
For oder wa : Klik je link niย  www.wasap.my/60175804566/wdtaig

#kulitcerah #kulitputih #kulitcantikย  #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik#wdlover #WomenDesireePerak
#WomenDesireeTelukIntan #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah#wdta#rahsiacantikmenawan #dealeradleesyabeauty
#awetmuda #rahsiaawetmuda
#wdec


0

Haa pening?? ๐Ÿ˜…
.
Dengan Feeaz Dolce ni dalam situasi mana sekali pun rasa feelin good jerrr. .
Adiehh tetibe hilang seninya eyeshadow nampak gedabak lobamm biru .
Moga Set Melekat dihati Feeaz Dolce + WD melekat ke hati korang Ngeee~~
.
Leff lefff๐Ÿ’•
.
#nustanforeva yeahhhhh
#EDPperfume #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #emas916 #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #LuckyDraw #dealeradleesyabeauty


1

BILA KAK JUN BUAT TROBACK mantopp wehh orang makin berusia makin kedut, dia terbalik pulak dah macam ibu anak sorang dah haha
.
.
Apa kata kak jun jom usya
..
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
"Ni 10yearChallenge #Wdta tau.
.
Orang kata bila masok 40 ,setiap bulan kulit kita akan jadi sangat cepat nampak tua.Makin lama makin ketara.
.
Kalau pakai wdta boleh selooww atau setop kan proses penuaan tu,sapa yang tak cubaa memang laa rugi.
.
10 tahun dok awet muda,tak mau ka?
.
.
Nak tegang sana sini,nak cerah satu badan,nak kulit licin halus bak telur di kupas,insyaalalhhh boleh ,dengan izin Allah.
.
.
Yang terkuruss pun ada tauu.Haa banyak lagi magik wdta ni."
.
.
Wahhh dengan 1 produk manfaat satu body uolss, syioknyaaa kann. AJomm kita calit konsisten tau, bukan harini calit esok lupa kang terbantut kulit tu nak tegang huhu
.
.
Yang belum ada tak yah segan silu meh aje wasap Syah, insyaallah Syah guide uolss A-Z dengan tip cantik WD sekali .
.
.
Uolss CABUTAN BERTUAH RM10,000 ada 13 hari je lagi, mana tahu kan cantik dapat menang pulak hadiah gelang emas, cincin emas wahhh syiokkk,๐Ÿ˜
.
.
Wasap Syah 0136309563
.
.
#KakSyahWD
#DealerAdleesyaBeautyMELAKA
#TEAMMOKYAMPOWER


1

Usah lah tido pepetang .
.
"Tido petang meleborkan ponggong~" kate deme ๐Ÿ˜โœŒ
.
.
Ada yang tak tau lagi apa itu wd?
.
.
Ajommm dengar apa #SPECIAL nya Susuk Moden ni ๐Ÿ˜
.
.
P/S :

Gusi kite bengkak lak pipi macam penuh angat ari ni ahahaha
.
.
Untuk lihat sepenuhnya follow FB: Eizan Adnan (AdleesyaBeauty)
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #emas916 #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #LuckyDraw #dealeradleesyabeauty


0

MasyaALLAH belum habis sebotol WDTA uolsss. .
.
Kemahin cantik hakak ni, tengok tu skin dah cantik licin cerah berseri-seri nampak awet muda sangat kan uolsss. .
.
Syiokk wehh kalau dulu serabuk muka bermasalah sekarang dah lenyap biji-biji halus ,eyebag panda pun lenyap uolss. ๐Ÿ˜
.
.
Baru guna sebotol kalau sepuluh botol mahu lalat hinggap terpelanting wehhh. .
.
Sape yang belenggu kulit bermasalah, dah iktiar memacam produk tak jadi wajib guna WD .Kadang bukan sebab produk yang uolss guna tu sebab dalaman kita yang bermasalah banyak sangat sekatan tak leh serap sepenuhnya. .
.
Wd bukan macam skin care biasa tau WD krim terapi kecantikan yang merawat dari dalam tubuh dari dalam salur darah buang segala toksin, segalan keladak-keladak yang block tu.
.
.
Dengan revolusi teknologi nano yang molekul nya lebih halus cepat meresap dengan FORMULA triple advance terus bertindak pantas memberi manfaat keseluruhan tubuh badan kita. .
.
So lepas ni satu wd repair dalaman luaran uolss sekali, bukan takat muka ja cantik satu body berubah. ๐Ÿค—
.
.
#KakSyahWD
#DealerAdleesyaBeauty
#TeamMokyamPower


3

๐Ÿ˜ฑ omakkauu terperanjat hakak nengok TESTIMONI PENGGUNA #WDTA ni.
.
.
Biar betikkk!
.
.
Jeragat berkurangan
Pori mengecil
Eyebag hilang
.
.
Nampak awetmuda plak tu. Berseri seri.
.
.
Haihh mana boleh tahan.Memang tak tahan hati tengok jadi camni ni punya berubah..
.
.
Macamm tak percayaa mata kita memandang.
.
.
Alhamdulillah,Pengguna happy,hakakk lagi happy uolss
.
.
Manetidaknya Hepppiii, tetiba kulit wajah berubah lebih berseri seri. Hilang segala masalah yang menjadi igauan di dunia realiti.
.
.
Lain machiammm eh kak Syah ko membako hari ni hahahah ๐Ÿคญ

Nak risik Wd jom wasap 0136309563


1

Dah namanya set Gelora Asmara .
Pastilah ada RAHSIA tentang kedua duanya. Cantik tapi berbau pun tak der value. Nak tak nak Kebersihan diutamakan
.
Tapi bukan sekadar pembersih jer tau. Khasiat manjakani, sirih dan kacip fatimah tu dari turun temurun lagi untuk kesihatan cik munge agar mekar segar terpelihara .
Dari dalaman cantiknya tentulah dengan WD. PERCAYALAH awet muda dari dalam tu sesuatu sangattttt
.
Penjagaan diri dinda haruss diutamakan juga. Biar naik seri biar masih bersemangat lagi, Barulah pujaan hati kanda ๐Ÿ’•
.
#RahsiaTeknikTigaKunci
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #LuckyDrawRM10AdleesyaBeauty #dealeradleesyabeauty


0

Kak jun tak penat ke hari hari syantek๐Ÿคญ
.
Tak penat pon awakkk,sebab kak jun calit calit nadi je syantek tiptop meletop satu body๐Ÿ˜
.
Yang nak letop macam kak jun jangan lupa calit nadi taw kite rawat luar dan dalaman sekaligus
.
Wd bertindak meransang jaringan kolagen dalam tubuh badan kite,sebab tu kulit boleh tegang, bersih,anjal dan awetmuda๐Ÿ˜˜
.
www.wasap.my/60136309563

#wdta
#krimjeragat
#krimjerawat
#skincare


1

Leh tahan hangat tadi wehhh,memancor-mancor cahaya menembusi tirai rumah kak Syah.๐Ÿ˜…
.
.
Kalau gini selalu leh terbakoo kulit gebuss uolss tu tauu, tapi tapiiii tak perlu risau losyen gebus kan hadooo
.
.
Sapu je dah wangi, tak lekit, lembut je kulit. Yang special nya ada UV PROTECTED.
.
.
So tak risau dah nak berjemur tengah panas punn kulit maintain helokk. ๐Ÿ˜
.
.
Bukan tu je uolss, PD ada ramuan argan oil membuatkan kulit kembali muda, lenyapkan garis halus pada jari jemari tu tau.
Syoknyaaa kannn
.
.
#KakSyahWd
#LosyenGebuPeeaDolce
#TeamMokyamPower


1

DARI KELAM KE CERAH GLOWING
DARI MELURUT KE ANJAL TOINK TOINK ๐Ÿ˜
.
.
Wahhh hakakkk dah macam treatment mahal tauu. Kalau nak guna lazer pun belum tentu kulit naik anjal macam ni
.
.
Macam tu lah bila sel kolagen dah aktif.Segala galanya naik tegang. Dengan bahan aktif Glutathione, Arbutin dan Peuraria Mirifica semuanya menjadi mudah saja
.
Hotel? _ trivago! ehhh๐Ÿ™Š
.
Iklan tv ni kann terikutt kite ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ฌ
.
.
#CalitPadaNadiKesanSatuBody
#LuckyDrawRM10kAdleesyaBeautyberbaki14hari
#izanaadleesyabeauty
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty


1

Wahhh hasil setia #WD selama 2 tahun, wajah berubah cerah berseri. #Jeragat yang dulu bertempek sekarang lenyap tak tau p mana, huhu. .
.
Perhhh dasyattt best ngat gini uolsss, konsisten ja satu persatu berubah jadi syantik tau. .
.
Ada yang tanya wd ni ada set kah? Tak de sayang Wd hanya satu krim je tapi hasilnyaa satu body, uolss sendiri bulih tengok kan kesannya macam mana. Ni bukan reka cerita tauu. .
.
Nak Syantik awet muda, nak selesaikan pelbagai masalah dalaman luaran uolss wajib calit sekarang. ๐Ÿ˜
.
.
Sekarang ada PROMO set kombo uolss, seriusly sangat murah dan kak Syah nak lanje pos +free gift ajomm wasap kak Syah
0136309563

#KakSyah
#DealerAdleesyaBeauty


2

Alhamdulillah. .
.
Postage pagi ni 6 unit #WDTA. Permintaan tak pernah surut Wd jadi kegilaan orang ramai hari-hari kena jumpa abm postage. ๐Ÿ˜
.
.
Ada lagi nak join postage pagi ni boleh terus klik link wasap kak Syah yer,pukul 11.30 kak Syah kuar pos. ๐Ÿ’ƒ
.
.
www.wasap.my/60136309563/wdta

#KakSyah
#TeamMokyamPower


1

Ada yang cakap termasuk staff Adleesya Beauty sendiri Pic ni nampak transformasi nyerlah persis 20 an ๐Ÿ˜…
.
.
Makanyaaaa kuatkan balik semangat untuk terus konsisten dengan sebetulnya. Jangan culas. Siapa lagi boleh tolong diri kita melainkan kita sendiri .
.
Tak gituu ๐Ÿ˜โœŒ
.
.
#Seawal3BulanBerWD
#PositifManfaatkeduanya
#bebassakitlutut #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #LuckyDrawRM10kAdleesyaBeauty #dealeradleesyabeauty


1

#ISTIMEWA sangat krim WD
.
.
33 bahan herba dalam #WD ni diimport khas dari France, China, Singapore, Thailand dan lain lain dari OVERSEA .
.
Diformulasi oleh Professor lulusan Uni Oxford yang memang pakar dalam bidang kecantikan. .
.
EXTRA SPECIAL nya. Cara penggunaan krim ni tak sama macam krim lain diluar sana. Ianya krim berteknologi nano. Hanya perlu buat sapuan nipis di 3 point sahaja. .
.
Molekulnya yang 12 kali ganda halus dari molekul kulit kita, akan menyerap pantas masuk ke dalam pembuluh darah dan zat nya akan masuk ke dalam tubuh badan. .
.
Bila WD dah mula bekerja. Kulit akan mula rasa ANJAL, TEGANG, CERAH SATU BADAN & AWET MUDA. .
.
Bestkann ? .
.
Selamat digunakan oleh semua peringkat umur dan jantina. Disahkan oleh KKM dan HALAL. Ibu mengandung dan menyusu baby pun boleh pakai. .
.
#KecantikanWDTanpaBatas
Dapatkan TAWARAN ISTIMEWA . JOIN CABUTAN BERTUAH DAN LAYAK MENANG #EMAS916
.
.
#KakSyahWd
#Dealeradleesyabeauty


1

Ramai sangat yang nak cantik, tapi tak berapa nak rajin kannn.

Baik ngaku sape tuu? ๐Ÿ˜œ

Sebab tu la wujudnya krim syantik #AJAIB ni.
Lagi besttt, cara pakai #MUDAH sangat. Calit kat 3 point nadi jer. Amik sketttt cet kat tangan kiri kanan, cet kat telinga kiri kanan, cet kat ari ari arah lawan jam setel.
15 saat zasss krim serap masuk bawah lapisan kulit. Dah nama pun krim nano, opcoz la kuasa serapan dia 12x ganda lebih pantas. Zuppp masuk terus menyerap dari krim biasa.
Dah calit tu, korang nak basuh pinggan ke, berendam dalam jakuzi ke onss jur uolsss.
Best ke best?

Berita baiknya, ibu preggy, bf mom pun boleh pakai. In shaa allah dijamin #SELAMAT. Haa sukaa takkkk๐Ÿ˜

Senang giler kot nak cantikkkk, awet muda ๐Ÿ˜ .
.
โคFollow
FB Emma Zakaria
IG Wdec.byemma
.
For oder wa : Klik je link niย  www.wasap.my/60175804566/wdtaig

#kulitcerah #kulitputih #kulitcantikย  #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik#wdlover #WomenDesireePerak
#WomenDesireeTelukIntan #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah#wdta#rahsiacantikmenawan


2

PENANGAN CALIT WD

Walaupun kak eizan dah naik 4siri, tetap gojes awek muda uolss. .
.
Uolss tak jeles ke maintain cantik awet muda giteww. ahakkks๐Ÿ˜


1

Ni lah bukti kehebatan Women Desiree. Calit kat nadi je terus cantik ๐Ÿ˜ Sekarang sis nak bagi harga tak masuk akal pada 20 org terawal je tau! Cepat order sebelum terlambat ๐Ÿคฃ
-
WOMEN DESIRE
-
Harga : RM68 Free Postage
Ws : 01137673502
-
@kedaionlinemia_official
@kedaionlinemia_official
@kedaionlinemia_official
-
-

#womendesiree #womendesire #womendesireeessentialcream #womendesireemalaysia #womendesireemurah


0

Ni lah bukti kehebatan Women Desiree. Calit kat nadi je terus cantik ๐Ÿ˜ Sekarang sis nak bagi harga tak masuk akal pada 20 org terawal je tau! Cepat order sebelum terlambat ๐Ÿคฃ
-
WOMEN DESIRE
-
Harga : RM68 Free Postage
Ws : 01137673502
-
@kedaionlinemia_official
@kedaionlinemia_official
@kedaionlinemia_official
-
-

#womendesiree #womendesire #womendesireeessentialcream #womendesireemalaysia #womendesireemurah


0

Pengalaman bertahun tahun cari produk nak rawat masalah jerawat kat muka tak jumpa jumpa.
.
.
Meh kita baca sharing dari Izzati Zambri
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
REAL TESTIMONI tauu
.
.
"Saje semalam cuci fone scroll gambar lelama. Kan semalam dok heboh pasal #10yearschallenge tu, Zati pun macam teringin la."
.
.
Tapi lain pulak yang terkenangkan. Nahh terkenangkan jerawat yang bersepah kat muka ni haa dulu. Memang tak sangka ek bila tengok gambar dulu macam tu. Eh serik !
.
.
Dulu teringin sangat nak dapat kulit glowing, bebas jerawat, memang bermacamlah produk kita cuba.
.
.
Dari yang murah sampai yg mahal, dari drugstore, kedai jamu, jual online semua dah penah try. Tak jadi jugak malah bertambah worst !
.
.
Tetibe terpandanglah iklan krim WD ni kat dalam ig, laju je scroll tengok testimoni pengguna WD semuanya wow berubah betul
.
.
Cara pakai pun menarik, sebab sapu pada nadi je dapat hasil kat muka. Eh lagi la buat nak cuba since tak perlu calit kat wajah kan (kulit Zati sgt sensitive)
.
.
2 minggu guna WD dapat rasa perubahan, tp tak la jerawat tu hilang terus. Step by step, mula tu jerawat yang ada start mengecut, then jerawat lama mati. Ohh rupanya WD ni rawat dalaman dulu, bersihkan toksin
.
.
Lama ke lamaan jerawat pun dah tak naik, wah good progress. Terus la konsisten sampai 6 bulan pertama. Tp masa tu parut tak hilang sepenuhnya lagi. Sabar dan terus konsisten sampai sekarang dah dapatbkulit licin. ๐Ÿ˜
.
.
Yang korang tengok ni baru kulit luaran tau. Yang Zati dapat rasai perubahan dalam dan luaran, bestnya tak terkata ! Produk selamat dan berkesan macam ni mana mungkin Zati lupakan
.
.
Rugi rasa tak jumpa WD ni awal awal dulu๐Ÿ™ˆ

Uolss nak cantik macam zaty wasap kak Syah 0136309563

#KakSyahWdmelaka


1

#10yearsChallenge .
.
Memandangkan harini memasing nak challen kan, ajomm kita ngusya challen #pengguna_WD. .
.
Kalau orang lain hepi rasa nak back 10 tahun yang lepas. Tapi pengguna WD SEREMMM ๐Ÿ˜‚
.
.

Uolss WD ni krim awet muda fungsinya untuk TEGANG,ANJAL CERAH dan AWET MUDA , calit aje wd sesila lah undur umur 5-10 tahun ke belakang hikhik, .
.
abaikan pic kak Syah umur 18 taun tuh hahah๐Ÿ˜œ. .
.
#PencintaWD
#10yearsChallenge


1

TIP UNTUK WAJAH YANG CANTIK
.
.
Salam sejahtera. Alhamdulilah. Semoga anda sentiasa sihat-sihat selalu.
.
.
Jom kita Cantik kan kulit wajah :
.
.
๐Ÿ’ 1. #Minyak_zaitun ~ satu sudu sahaja1. Minyak zaitun ~ satu sudu sahaja minyaknya.
2. Brown sugar @ gula perang ~ ambil 2sudu. Campurkan bersama minyak zaitun
3. Jus lemon ~ ambil sesudu lalu campurkan ke semuanya bahan tersebut sehingga sebati. Lalu scrubkan ke wajah anda. Kemudian cuci bersih dengan air.
.
.
๐Ÿ’ 1. #Epal ~ sagat atau dilecekkan
2. Yogurt ~ Gaul sebati bersama epal.
3. Jus lemon ~ masukkan sesudu pada campuran epal dan yogurt tadi. Kemudian tempekkan pada wajah anda. Last , cuci bersih dengan air.
.
.
๐Ÿ’ 1. #Putih_Telur
2. Serbuk kunyit ~campurkan bersama putih telur.
3. Lemon ~ titiskan dengan lemon. Sapu di bahagian wajah.
.
.
๐Ÿ’ 1. #Nenas ~ ambil sepotong saja dan hancurkan
2. Cottan ball ~ celup kan pada paste nanas dan tenpekkan pada kulit wajah. Biarkan selama 20 minit. Kemudian cuci bersih ye...
.
Nak lagi mudah, uolss boleh sapu nipis krim WDTA pada jerawat, bukan setakat jerawat parut pun lesap, sangat-sangat berkesan untuk parut dan jerawat dan boleh selesaikan pelbagai jenis masalah kulit. Antara bahan dalam wd ada glycerin yang mana menghilangkan parut cepat cepat. .
.
Selamat mencuba dan jangan lupa tag n share kawan uolss,bagi ramai dapat wajah cantik awet muda. ๐Ÿ˜
.
.
#kakSyahWD
#TeamMokyamPower


1

Morning uolss, pagi-pagi hakak dah meroyam nak calit krim awet muda WD. ๐Ÿคฃ
.
.
Felisss para suami nak isteri kekal cantik ajomm oder set kombo, mana tahu bertuah menang gelang EMAS COCO 22 gram. ๐Ÿ˜

wasap kak Syah 0136309563


4

Tak semua orang sesuai dengan pengambilan kolagen tambahan. Apatah lagi marine kolagen silap haribulan jadi alergy pada kulit. .
Nak cantik tapi tak nak disuntik
Nak makan takut efeknya pada organ dalaman
.
Dengan WDni takde pun kolagen, tapi ada GLUTATHION dan PUERARIA MIRIFICA yang bantu naikkan semula sel kolagen kita sendiri secara semulajadi. Hanya cecalit dinadi .
Memang terlajak mudaa jadinyaa ๐Ÿ˜
.
.
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #LuckyDrawberbaki15hari #dealeradleesyabeauty


0

Adoiii laa hakak nii .
Menonong nononglah pipi naik berseri seri,gelowingg. Baru jer guna sebulan jer WDTA dah dapat kesan camni.
Formula WDTA yang baru ni memang #POWER tauuuu. Sebab kesan instant firming seawal dua minit.
Memang boleh buat otot pipi cekang tegang.Nak nak kalau buat make up base. Tak caye korang cuba lah buat make up base.
.
Memang dia punya gelowing tu memancor mancorr kalah lampu sportlight dah. Dari jauh nampak pipi dulu yang pergi ๐Ÿ˜†
.
Itulah sebabnya nampak awetmuda jer selalu.Bukan takat awetmuda jer, sesilap bertuah plak menang #EMAS916 .
Sape tau kann
.
#LuckyDrawTajaanAdleesyaBeautyBerbaki16hari

#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #LuckyDraw #dealeradleesyabeauty


2

Freshhh testimoni WD, ni baru guna 1 botol uolss. Nampakkan muka TEGANG,ANJAL,GLOWING AWET MUDA. ๐Ÿ˜
.
.
Yang syoknyaa masalah eyebag lenyap kulit makin cerahh asyikkkkk. .
.
Hampa nak tengok ja ka? Takkan tak mau muda 5-10 tahun dari usia sebenar kottt, ajomm meh patt. .
.
Kak Syah guide uolsss sampai cantikk letoppp.๐Ÿค—
Wasap 0136309563

#KakSyahWD
#TeamMokyanPower
#DealerAdleesyaBeauty


5

Ramai sangat yang nak cantik, tapi tak berapa nak rajin kannn.
.
Baik ngaku sape tuu? ๐Ÿ˜œ
.
Sebab tu la wujudnya krim syantik #AJAIB ni. .
Lagi besttt, cara pakai #MUDAH sangat. Calit kat 3 point nadi jer. Amik sketttt cet kat tangan kiri kanan, cet kat telinga kiri kanan, cet kat ari ari arah lawan jam setel. .
.
15 saat zasss krim serap masuk bawah lapisan kulit. Dah nama pun krim nano, opcoz la kuasa serapan dia 12x ganda lebih pantas. Zuppp masuk terus menyerap dari krim biasa. .
.
Dah calit tu, korang nak basuh pinggan ke, berendam dalam jakuzi ke onss jur uolsss. .
Best ke best?
.
Berita baiknya, ibu preggy, bf mom pun boleh pakai. In shaa allah dijamin #SELAMAT. Haa sukaa takkkk๐Ÿ˜
.
.
Senang giler kot nak cantikkkk, awet muda ๐Ÿ˜

#DealerAdleesyaBeauty
#TeamMokyamPower


1

KOLAGEN NI APA?
.
Kolagen adalah protein berserat larut yang sepertiganya terdiri dari protein. Kolagen adalah asid amino rantai panjang yang terdiri dari individu seperti asid amino glisin, prolin, hidroksiprolin, dan arginin.
.
.
Ada 16 jenis kolagen dalam tubuh. Komponen ini paling ada pada kulit, tulang, dan jaringan ikat tubuh.
.
.
Kolagen bantu membentuk dukungan struktural dan kekuatan otot dan tulang. Juga menciptakan elastisitas bagi kulit dan memberikan kontribusi untuk pengembangan pertumbuhan sel baru untuk menggantikan yang lama dan sel-sel mati
.
.
Apakah Manfaat utama dari Kolagen?
.
Jelas kolagen merupakan komponen penting bagi tubuh. Kolagen memiliki kontribusi signifikan dalam empat bidang utama. Kolagen memiliki manfaat utama untuk kulit dan sendi
.
.
Kulit
.
Sementara kolagen bermanfaat bagi seluruh tubuh, manfaatnya yang paling nyata ada pada kulit. Sejalan usia, kulit kita cenderung menipis dan kehilangan elastisitas melalui proses yang dikenal sebagai elastosis.
. .
Elastosis memunculkan banyak tanda-tanda penuaan, termasuk kulit kerepot dan kendur. Kolagen bantu membalikkan tanda-tanda penuaan dan meningkatkan elastisitis dan kelembapan kulit.
.
.
Sendi
.
Meskipun tidak secara lahiriah terlihat, kesehatan sendi juga dipengaruhi oleh konsumsi harian kolagen. Dengan cara yang sama dengan cara nutrisi ini meningkatkan elastisitiknya kulit dan kesihatan sendi.
.
Peranannya dalam pertumbuhan sel baru dalam membina sel-sel penting dalam jaringan sendi yang mantap
.
Korang setuju tak kalau kak izan kata kolagen mula menurun mula seawal 25 tahun lagi?
.
.
#info_sihatJelita_izan
#LuckyDrawRM10kAdleesyaBeautyBerbaki16hari
#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #emas916 #WomenDesireeAmpang
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #LuckyDraw #dealeradleesyabeauty


1