#abangpuas

Instagram photos and videos

#abangpuas#no1#lecok#panjang#padu#besar#tegang#power#sizenegro#terlaris#minyakkuat#abangpower#isterisuka#isteripuas#stocklaju#istrilemas#pembesarpenis#pelakor#festival#obatperkasa#seragamkantor#kemejakerja#sepatucasual#jamtanganpria#obatkuattiens#nontonbola#adeklemas#obatkuathalal#obatpembesarpenis#regrann

Hashtags #abangpuas for Instagram

Regrann from strongovernight.id - Obat pria muncord:

Meningkatkan kekebalan tubuh, Menghilangkan infeksi/radang, Antibiotik alami berkadar tinggi, Memperbaiki fungsi paru-paru, hati dan ginjal, Filterisasi dan detoksifikasi racun, Anti kanker. Cordyceps Micellium adalah cendawan yang tumbuh di dataran tinggi, mengandung 7% cordyceps sinensis, 25% protein, 8,4% lemak (diantaranya 82,2% merupakan asam lemak tak jenuh), 20 jenis asam amino, vitamin, mineral, oegesterol, hexoserol, dan berbagai enzim biologis lainnya.

Cordyceps Mycellium memiliki rasa hambar, bersifat hangat, berfungsi sama seperti ginseng, meningkatkan energi, baik untuk paru-paru dan ginjal, menghentikan pendarahan, menghilangkan radang. Dapat digunakan untuk mengatasi batuk kronis, asma, keringat berlebihan, lemah syahwat, mempercepat pemulihan dari sakit, memperkuat daya imunitas tubuh.

Konsultasikan sekarang:
WA 087787955428
#obatkuattiens #obatperkasa #obatkuathalal #pembesarpenis #obatpembesarpenis - #regrann #priajantan #staminasuami #strong #mantapjiwa #puas #istrilemas #abangpuas #adeklemas #clubbing #clubnight #naughty #papanakal #pelakor #bikers #touring #brotherhood #harley #bola #nontonbola #festival #jamtanganpria #sepatucasual #kemejakerja #seragamkantor


0

LECOK bukan untuk lelaki sahaja taw 👏🏻Untuk perempuan pun boleh taw 🔥Nak Besarkan Tetek, Nak kasi tegang , Nak kasi anjal🖤
.
#lecok #panjang #padu #besar #tegang #power #no1 #terlaris #minyakkuat #abangpower #isterisuka #isteripuas #abangpuas #sizenegro #stocklaju


0

👀 #ipoh


29

RAHASIA UTK PRIA 👌😉 Punyamu Kecil? Tidak tahan lama? Kurang puas melayani istrimu?

Sekarang kamu ketemu solusi nya ,suplemen herbal dari kami
Khasiat : 🔥Memperbesar Mr.p
🔥Memperpanjang Mr.p
🔥Mengeraskan Mr.p
🔥Mengatasi Ejakulasi dini
🔥Mengatasi Impotensi
🔥Menambah stamina

Hasil permanen. Boleh berhenti pakai kalau sdh puas sama hasil.

Aman, tanpa efek samping, hasil permanen dan tidak ketergantungan. Apabila hasil yang didapat sudah cukup puas maka pemakaian bisa dihentikan.

Survey testimoni dari konsumen :
🍌 Penis jadi keras dan berotot (Berstamina)
🍌 Cepat ereksi dan tidak loyo
🍌 Hasil di rasakan setelah 7-10
hari konsumsi ( produk lengkap )

DIJAMIN PATEN DAN PERMANENT

MAU SEMBUH HUB KAMI

WA: 081394567768

#OBATKUAT #kuatdiranjang #abangpuas #videosexy #sange #obatkuatpaten #obatkuatjakarta #obatkuatbantung #obatkuatcikampek #obatkuatpermanen #obatkuatpurwakarta #obatkuatsumedang #obatkuatsubang #obatkuat


0

TAG TEMAN KALIAN!!!
.
.
Cari solusinya GESER>>>>
.
.
.
.
Anda tau? Kebanyakan laki2 tidak bisa memuaskan pasangannya karna apa?? . .
.
Ya tentu anda tau, karna ukuran dan kekuatannya. Ukuran apa?
Sepatu?
Ikat pinggang?
No no no ... Tentu bukan, pastinya ukuran Mr.p nya :) Rata2 ukuran Mr.p orang indonesia 7-9 cm, kalau sudah lebih bersyukur lah.
Kalau belum?
Tenang kita punya solusinya :) Pembesar dan penguat penis terbaik di dunia ( muncord man capsule )  BIKIN PASANGAN BETAH DONG SAMA KAMU DI RANJANG SAMPE BERHARI HARI💋💋💋
.
.
IG : @strongovernight.id
Muncord ADALAH SUPLEMEN HERBAL BERBENTUK KAPSUL NO 1
YANG BISA MEMBANTU :
.
1. MEMBESARKAN& MEMANJANGKAN PENIS
2. MEMBANTU YANG LEMAH SYAHWAT MENJADI KEMBALI MUDA
3. HANTAM SAMPAI BERONDE - RONDE
4. MEMAKSIMALKAN EREKSI
5. MEMBANTU STAMINA MENJADI LEBIH SEHAT
6.KERAS MAKSIMAL
7.TEGANG, TEGAP, SIGAP
8.MENGOBATI DE&ED
Dll.

PRODUK KAMI 100% HALAL.
👇
Minat?
WA : +6288218031837 .
#pembesarpenis #muncord #zinc #spermakental #seltelur #ovum #bumil #istrisuami #ayahbunda #keluargaharmonis #obatejakulasidini #obatkuat #obatdisfungsiereksi #obatdisayangistri #kuat #pelakor #kalimantan #papua #tahanlama #priajuara #penisbesar #pasanganpuas #istrilemas #abangpuas #ejakulasi #klimaks #kuatperkasa #lelakipunya #priapunyaselera #staminapria


1

Hahahaha Disebabkan terlalu Panas , Sampai ke dalam kain kipas tu dia pasang 😂😂😂TAG kawan korang yang perangai macam ni
.
#lecok #panjang #padu #besar #tegang #power #no1 #terlaris #minyakkuat #abangpower #isterisuka #isteripuas #abangpuas #sizenegro #stocklaju


0

Regrann from strongovernight.id - Obat pria muncord:

Meningkatkan kekebalan tubuh, Menghilangkan infeksi/radang, Antibiotik alami berkadar tinggi, Memperbaiki fungsi paru-paru, hati dan ginjal, Filterisasi dan detoksifikasi racun, Anti kanker. Cordyceps Micellium adalah cendawan yang tumbuh di dataran tinggi, mengandung 7% cordyceps sinensis, 25% protein, 8,4% lemak (diantaranya 82,2% merupakan asam lemak tak jenuh), 20 jenis asam amino, vitamin, mineral, oegesterol, hexoserol, dan berbagai enzim biologis lainnya.

Cordyceps Mycellium memiliki rasa hambar, bersifat hangat, berfungsi sama seperti ginseng, meningkatkan energi, baik untuk paru-paru dan ginjal, menghentikan pendarahan, menghilangkan radang. Dapat digunakan untuk mengatasi batuk kronis, asma, keringat berlebihan, lemah syahwat, mempercepat pemulihan dari sakit, memperkuat daya imunitas tubuh.

Konsultasikan sekarang:
WA 088218031837
#obatkuattiens #obatperkasa #obatkuathalal #pembesarpenis #obatpembesarpenis - #regrann #priajantan #staminasuami #strong #mantapjiwa #puas #istrilemas #abangpuas #adeklemas #clubbing #clubnight #naughty #papanakal #pelakor #bikers #touring #brotherhood #harley #bola #nontonbola #festival #jamtanganpria #sepatucasual #kemejakerja #seragamkantor


0

Vivies boleh digunakan untuk kaki, ketiak, lengan, private part☺

Vivies sesuai utk lelaki dan wanita 💃🏻🕺👨🏻👩🏻✌
Vivies ade kelulusan KKM 🍋🍋🍋👌🏻👌🏻👌🏻*KKM - NOT170505883K*

P/s: *Tiada bahan kimia merbahaya... jangan risau ye... mmg selamat diguna kan* 💁💕💕💕


7

Vivies boleh digunakan untuk kaki, ketiak, lengan, private part☺

Vivies sesuai utk lelaki dan wanita 💃🏻🕺👨🏻👩🏻✌
Vivies ade kelulusan KKM 🍋🍋🍋👌🏻👌🏻👌🏻*KKM - NOT170505883K*

P/s: *Tiada bahan kimia merbahaya... jangan risau ye... mmg selamat diguna kan* 💁💕💕💕


5

Vivies boleh digunakan untuk kaki, ketiak, lengan, private part☺

Vivies sesuai utk lelaki dan wanita 💃🏻🕺👨🏻👩🏻✌
Vivies ade kelulusan KKM 🍋🍋🍋👌🏻👌🏻👌🏻*KKM - NOT170505883K*

P/s: *Tiada bahan kimia merbahaya... jangan risau ye... mmg selamat diguna kan* 💁💕💕💕


2

Guna VIVIES semua jadi MUDAH! .
❌TANPA PISAU CUKUR
❌TANPA WAX
❌TANPA CABUT
.
semua semudah ABC. Dengan KRIM ni SAHAJA! .
▶️HANYA BASUH DENGAN AIR, anda akan dapat result yg sgt terbaik. ▶️ krim ni pulak melambatkan proses penumbuhan bulu serta menghaluskan bulu yg kasor dan hitam td.
.
Best kan?
Paling penting krim ni LULUS KKM. Bukan tu sahaja, langsung tk ada kesan sampingan aw.
Semua orang boleh pakai.
ANDA BERMINAT?
Ok. Sekarang ni, Saya ada buat PROMOSI KAW2 .
✅POTONGAN HARGA
✅INCLUDE POSTAGE
✅FREE GIFT BANYAK
.
kalau anda rasa benda ni penting untuk kecantikan dan kemudahan . ✅ SILA WASAP SAYA👇
.
Atau anda boleh whatspp "V" ke +601136942739.


1

Guna VIVIES semua jadi MUDAH! .
❌TANPA PISAU CUKUR
❌TANPA WAX
❌TANPA CABUT
.
semua semudah ABC. Dengan KRIM ni SAHAJA! .
▶️HANYA BASUH DENGAN AIR, anda akan dapat result yg sgt terbaik. ▶️ krim ni pulak melambatkan proses penumbuhan bulu serta menghaluskan bulu yg kasor dan hitam td.
.
Best kan?
Paling penting krim ni LULUS KKM. Bukan tu sahaja, langsung tk ada kesan sampingan aw.
Semua orang boleh pakai.
ANDA BERMINAT?
Ok. Sekarang ni, Saya ada buat PROMOSI KAW2 .
✅POTONGAN HARGA
✅INCLUDE POSTAGE
✅FREE GIFT BANYAK
.
kalau anda rasa benda ni penting untuk kecantikan dan kemudahan . ✅ SILA WASAP SAYA👇
.
Atau anda boleh whatspp "V" ke +601136942739.


7

Guna VIVIES semua jadi MUDAH! .
❌TANPA PISAU CUKUR
❌TANPA WAX
❌TANPA CABUT
.
semua semudah ABC. Dengan KRIM ni SAHAJA! .
▶️HANYA BASUH DENGAN AIR, anda akan dapat result yg sgt terbaik. ▶️ krim ni pulak melambatkan proses penumbuhan bulu serta menghaluskan bulu yg kasor dan hitam td.
.
Best kan?
Paling penting krim ni LULUS KKM. Bukan tu sahaja, langsung tk ada kesan sampingan aw.
Semua orang boleh pakai.
ANDA BERMINAT?
Ok. Sekarang ni, Saya ada buat PROMOSI KAW2 .
✅POTONGAN HARGA
✅INCLUDE POSTAGE
✅FREE GIFT BANYAK
.
kalau anda rasa benda ni penting untuk kecantikan dan kemudahan . ✅ SILA WASAP SAYA👇
.
Atau anda boleh whatspp "V" ke +601136942739.


1

VIVIES CREAM di formulasikan secara khusus untuk menanggalkan bulu-bulu secara mudah dan pantas.

Penggunaannya sangat2 mudah tanpa sedikit pun menimbulkan rasa KESAKITAN dan KETIDAKSELESAAN.
.
Hanya perlu sapukan VIVIES CREAM ditempat yang anda mahukan, tunggu 5 minit dan lap dengan tisu, wet tissue atau kain dan sis lihat sendiri hasilnya!

Produk bumiputra dan lulus KKM👍

Kami ingin kongsi satu produk yang mampu:
✳ Bau Wangi (LEMON)
✳Tanggalkan bulu drpd akar umbi
✳ Melambatkan bulu tumbuh
✳ Menghilangkan daki
✳ Sejuk & nyaman lepas guna
✳ Kurangkan kesan gelap selepas bercukur dan akan jadi putih

1 botol mengandungi 70ml untuk kegunaan 1bulan atau lebih.

VIVIES CREAM sesuai digunakan di bahagian:
⚪ Ketiak
⚪ Tangan
⚪ Kaki
⚪ Tempat Ehem2 Lelaki dan Perempuan.
.
Nak order? Wasap sya +601136942739 😉


1

VIVIES CREAM di formulasikan secara khusus untuk menanggalkan bulu-bulu secara mudah dan pantas.

Penggunaannya sangat2 mudah tanpa sedikit pun menimbulkan rasa KESAKITAN dan KETIDAKSELESAAN.
.
Hanya perlu sapukan VIVIES CREAM ditempat yang anda mahukan, tunggu 5 minit dan lap dengan tisu, wet tissue atau kain dan sis lihat sendiri hasilnya!

Produk bumiputra dan lulus KKM👍

Kami ingin kongsi satu produk yang mampu:
✳ Bau Wangi (LEMON)
✳Tanggalkan bulu drpd akar umbi
✳ Melambatkan bulu tumbuh
✳ Menghilangkan daki
✳ Sejuk & nyaman lepas guna
✳ Kurangkan kesan gelap selepas bercukur dan akan jadi putih

1 botol mengandungi 70ml untuk kegunaan 1bulan atau lebih.

VIVIES CREAM sesuai digunakan di bahagian:
⚪ Ketiak
⚪ Tangan
⚪ Kaki
⚪ Tempat Ehem2 Lelaki dan Perempuan.
.
Nak order? Wasap sya +601136942739 😉


2

"SAPU-SAPU JE BULU DAH HILANG??" BIAR BETUL! BULU TAK TUMBUH LEPAS PAKAI KRIM NI !!! BASUH DENGAN AIR PUN BOLEH!!TERBAIKK NI!
.
.
.

Sis licin dan WANGINYA dengan bau LEMON, bulu hilang tak perlu susah payah lagi guna pisau cukur, ketiak pon beransur2 jadi cerah, bulu2 tumbuh lebih lembut, tak gatal dan tak tajam.

KATAKAN TIDAK MENGUNAKAN PISAU PENCUKUR!!!!!!!!!!!!!! .
WASAP +601136942739 to order!❤


2

VIVIES CREAM di formulasikan secara khusus untuk menanggalkan bulu-bulu secara mudah dan pantas.

Penggunaannya sangat2 mudah tanpa sedikit pun menimbulkan rasa KESAKITAN dan KETIDAKSELESAAN.
.
Hanya perlu sapukan VIVIES CREAM ditempat yang anda mahukan, tunggu 5 minit dan lap dengan tisu, wet tissue atau kain dan sis lihat sendiri hasilnya!

Produk bumiputra dan lulus KKM👍

Kami ingin kongsi satu produk yang mampu:
✳ Bau Wangi (LEMON)
✳Tanggalkan bulu drpd akar umbi
✳ Melambatkan bulu tumbuh
✳ Menghilangkan daki
✳ Sejuk & nyaman lepas guna
✳ Kurangkan kesan gelap selepas bercukur dan akan jadi putih

1 botol mengandungi 70ml untuk kegunaan 1bulan atau lebih.

VIVIES CREAM sesuai digunakan di bahagian:
⚪ Ketiak
⚪ Tangan
⚪ Kaki
⚪ Tempat Ehem2 Lelaki dan Perempuan.
.
Nak order? Wasap sya +601136942739 😉


1

VIVIES CREAM di formulasikan secara khusus untuk menanggalkan bulu-bulu secara mudah dan pantas.

Penggunaannya sangat2 mudah tanpa sedikit pun menimbulkan rasa KESAKITAN dan KETIDAKSELESAAN.
.
Hanya perlu sapukan VIVIES CREAM ditempat yang anda mahukan, tunggu 5 minit dan lap dengan tisu, wet tissue atau kain dan sis lihat sendiri hasilnya!

Produk bumiputra dan lulus KKM👍

Kami ingin kongsi satu produk yang mampu:
✳ Bau Wangi (LEMON)
✳Tanggalkan bulu drpd akar umbi
✳ Melambatkan bulu tumbuh
✳ Menghilangkan daki
✳ Sejuk & nyaman lepas guna
✳ Kurangkan kesan gelap selepas bercukur dan akan jadi putih

1 botol mengandungi 70ml untuk kegunaan 1bulan atau lebih.

VIVIES CREAM sesuai digunakan di bahagian:
⚪ Ketiak
⚪ Tangan
⚪ Kaki
⚪ Tempat Ehem2 Lelaki dan Perempuan.
.
Nak order? Wasap sya +601136942739 😉


3

VIVIES CREAM di formulasikan secara khusus untuk menanggalkan bulu-bulu secara mudah dan pantas.

Penggunaannya sangat2 mudah tanpa sedikit pun menimbulkan rasa KESAKITAN dan KETIDAKSELESAAN.
.
Hanya perlu sapukan VIVIES CREAM ditempat yang anda mahukan, tunggu 5 minit dan lap dengan tisu, wet tissue atau kain dan sis lihat sendiri hasilnya!

Produk bumiputra dan lulus KKM👍

Kami ingin kongsi satu produk yang mampu:
✳ Bau Wangi (LEMON)
✳Tanggalkan bulu drpd akar umbi
✳ Melambatkan bulu tumbuh
✳ Menghilangkan daki
✳ Sejuk & nyaman lepas guna
✳ Kurangkan kesan gelap selepas bercukur dan akan jadi putih

1 botol mengandungi 70ml untuk kegunaan 1bulan atau lebih.

VIVIES CREAM sesuai digunakan di bahagian:
⚪ Ketiak
⚪ Tangan
⚪ Kaki
⚪ Tempat Ehem2 Lelaki dan Perempuan.
.
Nak order? Wasap sya +601136942739 😉


1

Semua semudah ABC! Dengan KRIM ni SAHAJA! .
▶️HANYA BASUH DENGAN AIR, anda akan dapat result yg sgt terbaik. ▶️ krim ni pulak melambatkan proses penumbuhan bulu serta menghaluskan bulu yg kasor dan hitam td.
.
Best kan?
Paling penting krim ni LULUS KKM. Bukan tu sahaja, langsung tk ada kesan sampingan aw.
Semua orang boleh pakai.
ANDA BERMINAT?
Ok. Sekarang ni, Saya ada buat PROMOSI KAW2 .
✅POTONGAN HARGA
✅INCLUDE POSTAGE
✅FREE GIFT BANYAK
.
kalau anda rasa benda ni penting untuk kecantikan dan kemudahan . .
✅ SILA WASAP SAYA👇
.
Atau anda boleh whatspp "V" ke +601136942739.


1

"AWAS guyss!".. Ramai yang nak murah tapi tak ambil berat kesan buruk bila guna FAKE PRODUK! Jangan disebabkan murah merana satu badan. Buatlah Pilihan yang BIJAK!😉 .
VIVIES HAIR REMOVAL ORGANIK membantu tanggalkan masalah bulu badan yang lebat.
.
Semua semudah ABC! Dengan KRIM ni SAHAJA! .
▶️HANYA BASUH DENGAN AIR, anda akan dapat result yg sgt terbaik. ▶️ krim ni pulak melambatkan proses penumbuhan bulu serta menghaluskan bulu yg kasor dan hitam td.
.
Best kan?
Paling penting krim ni LULUS KKM. Bukan tu sahaja, langsung tk ada kesan sampingan aw.
Semua orang boleh pakai.
ANDA BERMINAT?
Ok. Sekarang ni, Saya ada buat PROMOSI KAW2 .
✅POTONGAN HARGA
✅INCLUDE POSTAGE
✅FREE GIFT BANYAK
.
kalau anda rasa benda ni penting untuk kecantikan dan kemudahan . .
✅ SILA WASAP SAYA👇
.
Atau anda boleh whatspp "V" ke +601136942739.


6

Guna VIVIES semua jadi MUDAH! .
❌TANPA PISAU CUKUR
❌TANPA WAX
❌TANPA CABUT
.
semua semudah ABC. Dengan KRIM ni SAHAJA! .
▶️HANYA BASUH DENGAN AIR, anda akan dapat result yg sgt terbaik. ▶️ krim ni pulak melambatkan proses penumbuhan bulu serta menghaluskan bulu yg kasor dan hitam td.
.
Best kan?
Paling penting krim ni LULUS KKM. Bukan tu sahaja, langsung tk ada kesan sampingan aw.
Semua orang boleh pakai.
ANDA BERMINAT?
Ok. Sekarang ni, Saya ada buat PROMOSI KAW2 .
✅POTONGAN HARGA
✅INCLUDE POSTAGE
✅FREE GIFT BANYAK
.
kalau anda rasa benda ni penting untuk kecantikan dan kemudahan . ✅ SILA WASAP SAYA👇
.
Atau anda boleh whatspp "V" ke +601136942739.


2

Rata-rata semua orang menggunakan pencukur bila nak melicinkan kulit tanpa bulu.
Tapi semua tu melecehkan dan menyusahkan kita.
Anda tahu cara LEBIH MUDAH? ❌TANPA PISAU CUKUR
❌TANPA WAX
❌TANPA CABUT

semua semudah ABC. Dengan KRIM ni SAHAJA! ▶️HANYA BASUH DENGAN AIR, anda akan dapat result yg sgt terbaik. ▶️ krim ni pulak melambatkan proses penumbuhan bulu serta menghaluskan bulu yg kasor dan hitam td.

Best kan?
Paling penting krim ni LULUS KKM. Bukan tu sahaja, langsung tk ada kesan sampingan aw.
Semua orang boleh pakai.
ANDA BERMINAT?
Ok. Sekarang ni, Saya ada buat PROMOSI KAW2 ✅POTONGAN HARGA
✅FREE POSTAGE
✅FREE GIFT

kalau anda rasa benda ni penting untuk kecantikan dan kemudahan . ✅ SILA TINGGALKAN NOMBOR✅

Atau anda boleh whatspp "V" ke +601136942739.


9

" SUAMI HAPPY ISTERI PUAS HATI" 😘😘
.
Rata-rata semua orang menggunakan pencukur bila nak melicinkan kulit tanpa bulu.
Tapi semua tu melecehkan dan menyusahkan kita.
Anda tahu cara LEBIH MUDAH? ❌TANPA PISAU CUKUR
❌TANPA WAX
❌TANPA CABUT

semua semudah ABC. Dengan KRIM ni SAHAJA! ▶️HANYA BASUH DENGAN AIR, anda akan dapat result yg sgt terbaik. ▶️ krim ni pulak melambatkan proses penumbuhan bulu serta menghaluskan bulu yg kasor dan hitam td.

Best kan?
Paling penting krim ni LULUS KKM. Bukan tu sahaja, langsung tk ada kesan sampingan aw.
Semua orang boleh pakai.
ANDA BERMINAT?
Ok. Sekarang ni, Saya ada buat PROMOSI KAW2 ✅POTONGAN HARGA
✅FREE POSTAGE
✅FREE GIFT

kalau anda rasa benda ni penting untuk kecantikan dan kemudahan . ✅ SILA TINGGALKAN NOMBOR✅

Atau anda boleh whatspp "V" ke +601136942739


7

Rata-rata semua orang menggunakan pencukur bila nak melicinkan kulit tanpa bulu.
Tapi semua tu melecehkan dan menyusahkan kita.
Anda tahu cara LEBIH MUDAH? ❌TANPA PISAU CUKUR
❌TANPA WAX
❌TANPA CABUT

semua semudah ABC. Dengan KRIM ni SAHAJA! ▶️HANYA BASUH DENGAN AIR, anda akan dapat result yg sgt terbaik. ▶️ krim ni pulak melambatkan proses penumbuhan bulu serta menghaluskan bulu yg kasor dan hitam td.

Best kan?
Paling penting krim ni LULUS KKM. Bukan tu sahaja, langsung tk ada kesan sampingan aw.
Semua orang boleh pakai.
ANDA BERMINAT?
Ok. Sekarang ni, Saya ada buat PROMOSI KAW2 ✅POTONGAN HARGA
✅FREE POSTAGE
✅FREE GIFT

kalau anda rasa benda ni penting untuk kecantikan dan kemudahan . ✅ SILA TINGGALKAN NOMBOR✅

Atau anda boleh whatspp "V" ke +601136942739.


5

9 TIPS MISS V KEKAL WANGI SEPANJANG HARI🌷
.⠀
UTAMAKAN KEBERSIHAN DIRI⠀
Cuci badan dgn kerap agar bakteria yg berkumpul pada kulit terutamanya di pelipat dapat dibuang secara tak langsung mengurangkan bau yg kurang enak.🤮
.⠀
GUNA SABUN NATURAL⠀
Penggunaan sabun yg tak sesuai boleh menyebabkan kestabilan kawasan ‘Miss V’ terganggu dan akan menyebabkan faraj berbau dan gatal2. So, jangan guna sabun yg mengandungi perfume dan antibakteria. Kalau boleh guna yg jenis fragrance-free.🧐
.⠀
LAP DENGAN BETUL⠀
Selepas cuci, pastikan faraj dilap dgn betul iaitu dari depan ke belakang sehingga benar2 kering. Jika tak, bakteria mudah berkumpul pada kawasan lembap dan ini akan menyebabkan jangkitan pada faraj.😯
.⠀
KURANGKAN GUNA PRODUK FEMININE WASH⠀
Elak guna feminine wash yg memberi keharuman pada faraj kerana jangkitan mudah merebak. Pastikan feminine wash yg digunakan adalah water based/ silicone based.☝️
.⠀
PAKAI SELUAR DALAM YANG BERSIH DAN LONGGAR⠀
Jangan pakai seluar dalam yg sama lebih daripada 24 jam kerana bakteria mudah terkumpul. Pastikan juga ia tidak terlalu ketat kerana faraj perlu ‘bernafas’.💨
.⠀
AMBIL MAKANAN YANG BOLEH MEWANGIKAN FARAJ⠀
Yogurt dan buah nenas boleh mengelakkan faraj berbau jika dimakan dgn kerap. Bakteria baik dalam yogurt membantu mengekalkan kesimbangan pH dalam faraj.🍍🍍🍍⠀
.⠀
KURANGKAN AMBIL MAKANAN BERGULA⠀
Gula yg tinggi dalam badan boleh meningkatkan lagi penghasilan bakteria dalam badan dan jangkitan kulat yg menjadi punca faraj berbau.🍬🍭🍬❌❌❌
.⠀
CUKUR/TRIM BULU MISS V⠀
Bulu yg terlalu panjang menjadi pemangkin bagi bakteria utk membiak. Pastikan anda cukur bulu pada kawasan tersebut secara kerap utk mengelakkan bakteria berkumpul.✂️
.⠀
Jika anda penat bercukur selalu, jgn bimbang ada alternatif lain yg mampu menanggalkan bulu sepantas 5 minit je. Cubalah Vivies Hair Removal Cream hari ni! Bulu bukan saje tumbuh lebih lambat tp lebih halus dan lembut tau!😘
.
P/S: sebenarnya ada 8 tips je taktau la korg prasan ke tak😆


2