#agenthmpcosmetics

Instagram photos and videos

#hmpcosmetics#agenthmpcosmetics#hmpcosmeticspenang#hmpcosmeticsperak#agentpenang#hmpfoundation#hmplovers#makeuplovers#hmpbeautysponge#hmpeyebrowgel#hmpneroliner#hmpconcealer#makeup#feedbackhmpcosmetics#makeuppengantin#foundation#dailymakeup#simplemakeup#feedback#fullcoverage#hmp#hmpcosmeticstaiping#beautysponge

Hashtags #agenthmpcosmetics for Instagram

• • •
Antara 4 code HMP Mini Foundation yang mana satu menjadi pilihan korang ?? Natural ?
Yellowish ?
Luvia ?
Dark ?

DM or WASAP
011-39534403

#DHMP120
#hmpcosmetics
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#agenthmpcosmetics
#agentpenang
#hmpfoundation
#minifoundation
#hmplovers
#makeuplovers
#dailymakeup
#simplemakeup
#makeup
#makeuppengantin
#foundation
#fullcoverage


0

Makeup by @dayah_zarim
All item using @hmpcosmetics_penang
Sebarang pertanyaan mengenai HMP Cosmetics boleh ws ida 0174746911

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticstaiping
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#hmplovers
#agenthmpcosmetics


0

Makeup by @dayah_zarim
All item using @hmpcosmetics_penang
Sebarang pertanyaan mengenai HMP Cosmetics boleh ws 0174746911

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticspenang
#hmpcosmeticstaiping
#hmpcosmeticsperak
#agenthmpcosmetics


1

Cust baru nak cuba produk hmp jadi dy beli HMP Mini Foundation kod natural

Thank you customer syg..ida jual nahh

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticspenang
#hmpcosmeticsperak
#hmplovers
#makeuplovers
#agenthmpcosmetics


0

HMP BEAUTY SPONGE ☑️ Kualiti super lembut
☑️ Bila dibasahkan lebih kembang
☑️ Tahan lama
☑️ Effect foundation sekata

Harga : RM19
Postage : RM8 sm, RM11ss

www.wasap.my/60174746911/hmpbeautysponge

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticspenang
#agenthmpcosmetics
#hmpbeautysponge
#beautyspongelembut
#supersoft
#lembut
#spongelembut
#hmplovers
#makeuplovers


0

.
.
Mini Pack HMP FOUNDATION
.
RM29.00
*tidak termasuk postage
.
3 kod available
✔️yellowish
✔️natural
✔️dark
.
For order whatsapp 01136014515 (sis eylah)
.
#hmpcosmetics #hmpcosmeticsperak #hmpcosmeticstaiping #agenthmpcosmetics


0

ARGAN OIL
Argan oil sangat dikenali dengan khasiat nya
Bukan hanya untuk Rambut , Bibir tapi juga untuk Muka .
.
Argan oil juga dapat ⤵
👉 Melindungi kulit wajah dari kekeringan tanpa membuatkan kulit wajah kita berminyak
👉 Mengandungi Vitamin E
👉 Dapat mencerahkan kulit wajah kita
👉 Wajah akan menjadi lebih glossy gitteww 😘
.
Argan oil merupakan salah satu bahan yang terkandung didalam HMP FOUNDATION .. So HMP FOUNDATION ni sangat sesuai dengan semua jenis kulit
Sambil cantik kita dapat merawat kulit muka kita juga 💕best kan ☺️
.
Whatsapp 01136014515
.
#hmpcosmetics #hmpcosmeticsperak #hmpcosmeticstaiping #agenthmpcosmetics


0

Customer merangkap adik sendiri repeat order HMP Mini Foundation 10ml code yellowish + luvia.

Masa nie tengah promo 2tube RM55 tapi promo sudah habiss yaa so back to normal price 😁😁 #hmpcosmetics
#hmpcosmeticstaiping
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#agenthmpcosmetics
#hmplovers
#makeuplovers
#hmp
#agentpenang
#hmpfoundation


0

HMP MINI FOUNDATION 10ML RM29
HMP EYEBROW GEL RM39
HMP CONCEALER RM39

WS 0174746911

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticstaiping
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#agenthmpcosmetics
#hmplovers
#makeuplovers
#hmp
#agentpenang
#hmpfoundation


0

Kata nya pakai hmp nya foundation best tak rasa pedih ka kulit muka sunburn ka. Tak sama mcm fd yang lain.
Siapa yang dah pakai HMP Foundation tahu mcm mana hasil nyaa

Ws 0174746911

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#feedbackhmpcosmetics
#feedback
#agenthmppenang
#agenthmpcosmetics
#agentpenang
#hmpfoundation
#8faceoil
#foundation
#faceoil
#hmpfoundation
#hmpneroliner
#hmpconcealer
#hmpbeautysponge
#hmpeyebrowgel
#hmplovers
#makeuplovers
#simplemakeup
#dailymakeup
#makeup


0

Founder kita guna HMP Foundation code yellowish dan untuk base makeup HMP 8 Face Oil

Simple je makeup tapi nampak tak flawless dan glowing dy ?? Nak cuba produk HMP ?? Jom ws ida 0174746911

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#feedbackhmpcosmetics
#feedback
#agenthmppenang
#agenthmpcosmetics
#agentpenang
#hmpfoundation
#8faceoil
#foundation
#faceoil
#hmpfoundation
#hmpneroliner
#hmpconcealer
#hmpbeautysponge
#hmpeyebrowgel
#hmplovers
#makeuplovers
#simplemakeup
#dailymakeup
#makeup


0

8 Face oil
8 Bahan Utama HMP FACE OIL *Olive Oil*
Mengurangkan jerawat
Melembapkan kulit
*Sunflower Oil*
Anti penuaan
Anti radang
Melembapkan, *Rosehip Seed Oil*
Mengurangkan tanda penuaan (age spot)
Mengurangkan parut jerawat
Melembapkan kulit
*Grape Seed oil*
Melambatkan proses penuaan
Sesuai utk kulit sensitive
Mencerahkan kulit
*Virgin Coconut Oil*
Melembapkan kulit
*Argan Oil*
Memudarkan parut
Mencerahkan kulit
Mengurangkan kedutan
*Jojoba Oil*
Mengurangkan masalah kulit berminyak
Membersihkan wajah
*Geranium Oil*
Mengurangkan jerawat
Bersifat anti bakteria

Kuantiti : 15ml *Sukatan Penggunaan*

Kulit kering / combination
- Titiskan 2 titis 8 Face oil pada tapak tangan kemudian tekapkan pada seluruh muka hingga rata
- Lebihan oil boleh sapu pada tangan dan leher

Kulit berminyak
- Titiskan 1 titis 8 face oil pada tapak tangan kemudian tekapkan pada seluruh muka hingga rata

Cara penggunaan :-
1. Cuci muka dengan pencuci
2. Apply toner / serum
3. Apply 8 FACE OIL
4. Apply Pelembap
5. Pakai Sunblock (jika keluar siang hari)
6. Pakai foundation

Boleh dijadikan sebagai deep cleansing oil
Selepas cuci muka dengan pencuci, keringkan wajah kemudian titiskan 3 atau lebih 8 face oil pada tapak tangan kemudian urut sekitar wajah. Gunakan kapas muka utk tanggalkan baki kotoran yg ada.

Harga jualan RM49.00

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#taiping
#agentpenang
#agenthmpcosmetics
#makeuplovers
#faceoil
#hmplovers
#serum
#cleansingoil


0

Antara 4 code HMP Mini Foundation yang mana satu menjadi pilihan korang ?? Natural ?
Yellowish ?
Luvia ?
Dark ?

Promo gaji
1tube RM29
2tube RM55

Ws 0174746911

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#agenthmpcosmetics
#agentpenang
#hmpfoundation
#minifoundation
#hmplovers
#makeuplovers
#dailymakeup
#simplemakeup
#makeup
#makeuppengantin
#foundation
#fullcoverage


0

Fall in love dengan hmp

Siapa yang tak fall in love kalau dah jumpa produk yang bagusss kann2 ?? Nak fall in love macam nie wajib cuba produk hmp

Whatsapp 0174746911

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#agenthmpcosmetics
#agentpenang
#feedbackhmpcosmetics
#feedback
#hmpfoundation
#hmpneroliner
#hmpeyebrowgel
#hmpbeautysponge
#hmpconcealer
#makeuplovers
#hmplovers
#makeup
#makeuppengantin
#hmp
#feedback
#dailymakeup
#simplemakeup
#makeuppengantin


0