#agenthmpcosmetics

Instagram photos and videos

#agenthmpcosmetics#hmpcosmetics#hmpfoundation#hmpcosmeticsperak#hmpcosmeticspenang#hmplovers#makeuplovers#hmpbeautysponge#agentpenang#foundation#simplemakeup#dailymakeup#hmpeyebrowgel#feedback#hmpneroliner#hmpconcealer#feedbackhmpcosmetics#hmpcosmeticstaiping#makeuppengantin#hmpcosmeticsjb#fullcoverage

Hashtags #agenthmpcosmetics for Instagram

by @evyroslan

Loket Emas 999 nipis‼️ (free cangkuk titanium 24k gold plated❗️tak pakai cangkuk 18k senang hitam dan karat)
⭐️Dalam batu acrylic ni ada emas 999 100% tulen bukan tipu2‼️
⭐️Sebab apa murah ? Sebab emas ni anggaran berat 0.04g‼️jangan pulak sibuk nk g trend in kedai nk jual brapa plk kn 😂
⭐️Limited stock cepat sambar‼️
⭐️Ada pelbagai design super lawa‼️
⭐️Sesuai dijadikan hadiah untuk kekasih, isteri,ibu dan orang tersayang 😍😍😍
.
1pcs RM25
2pcs RM40
.
Free COD JB😘
#hmpfoundation #agenthmpcosmetics #codjb #loketemas999viral #loketemasmurah #loketemasjohor #carirezekihalal


2

by @nurfatihah_796

• • •
Antara 4 code HMP Mini Foundation yang mana satu menjadi pilihan korang ?? Natural ?
Yellowish ?
Luvia ?
Dark ?

DM or WASAP
011-39534403

#DHMP120
#hmpcosmetics
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#agenthmpcosmetics
#agentpenang
#hmpfoundation
#minifoundation
#hmplovers
#makeuplovers
#dailymakeup
#simplemakeup
#makeup
#makeuppengantin
#foundation
#fullcoverage


0

by @evyroslan

Kelebihan Foundation HMP .
✅Mesra wuduk
✅Ringan dan tidak melekit
✅Anti rekahan
✅Tahan lama (8jam)
✅Flawless effect
✅Serap minyak
✅Berbau wangi
Sesuai untuk kulit berminyak&kering💋
COD JB 🚗
#agenthmpjb #agenthmpcosmetics #codjb #hmpbeautysponge #hmpcosmeticsjb #foundationmalaysia

Johor Bahru
0

by @evyroslan

Adik manis dtg beraya kt JB terus grab mini foundation hmp ni . Betul2 flawless jee raya dia makin lama pakai makin glowing aduhhhh .
#sayangraya #codjbarea #hmpbeautysponge #raya2k18 #hmpfoundation #agenthmpcosmetics #sepupusuami

Johor Bahru
0

by @evyroslan

Si bolat mama 😍
Selamat Hari Raya akak shantik dan abg kacak 🤗
#3monthyearold #hmpfoundation #hmpbeautysponge #agenthmpcosmetics #hmpcosmeticsjb #sayangraya #rayabertigatahunni


6

by @evyroslan

Hari Raya semua orang gembira !
Cuti raya ni ada je nak cod kan . Yeaaahhhh adik manis akak sorang ni balik kg tak ajak akak ! Flawless jeee muke . Dah jatuh cinta katanya dgn first foundation dia . Excellent dek nor 😍 code yellowish
#hmpfoundation #hmpbeautysponge #agenthmpcosmetics #hmpcosmeticsjb #sayangraya #raya2k18 #codjb

IKEA Tebrau JOHOR
2

by @evyroslan

Hi acik yg shantik dan hensem🤓
Kite dah 7.2kg sekarang .
Mama kite dah tak larat nak dukung lama2 😂
#3month #anakmamababa #hmpbeautysponge #hmpfoundation #hmpcosmeticsjb #agenthmpcosmetics #selamathariraya2k18 #bertigatahunini #doakanacik2semuaponbahagia

Tebrau, Johor, Malaysia
0

by @evyroslan

Nah ! Akak belanje video BeautySponge yg mmg super best ni ❗️
.
See ! Akak buktikan kalau sponge ni bila basah akan kembang okey . High kuality ❗️
.
Lg best dap2 foundation dgn beauty sponge ni ❗️
Dah la murah , jimat la duit poket sayang2 semua 😍
RM19
Cod JB 🚗💨💨
.
#hmpcosmeticsjb #agenthmpcosmetics #hmpfoundation
#hmpbeautysponge

Johor Bahru
0

by @hmpcosmetics_penang

Makeup by @dayah_zarim
All item using @hmpcosmetics_penang
Sebarang pertanyaan mengenai HMP Cosmetics boleh ws ida 0174746911

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticstaiping
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#hmplovers
#agenthmpcosmetics


0

by @hmpcosmetics_penang

Makeup by @dayah_zarim
All item using @hmpcosmetics_penang
Sebarang pertanyaan mengenai HMP Cosmetics boleh ws 0174746911

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticspenang
#hmpcosmeticstaiping
#hmpcosmeticsperak
#agenthmpcosmetics

Taiping, Perak
1

by @hmpcosmetics_penang

Cust baru nak cuba produk hmp jadi dy beli HMP Mini Foundation kod natural

Thank you customer syg..ida jual nahh

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticspenang
#hmpcosmeticsperak
#hmplovers
#makeuplovers
#agenthmpcosmetics


0

by @hmpcosmetics_penang

HMP BEAUTY SPONGE ☑️ Kualiti super lembut
☑️ Bila dibasahkan lebih kembang
☑️ Tahan lama
☑️ Effect foundation sekata

Harga : RM19
Postage : RM8 sm, RM11ss

www.wasap.my/60174746911/hmpbeautysponge

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticspenang
#agenthmpcosmetics
#hmpbeautysponge
#beautyspongelembut
#supersoft
#lembut
#spongelembut
#hmplovers
#makeuplovers


0

by @nbbeautyshop_hmpcosmetics

.
.
Mini Pack HMP FOUNDATION
.
RM29.00
*tidak termasuk postage
.
3 kod available
✔️yellowish
✔️natural
✔️dark
.
For order whatsapp 01136014515 (sis eylah)
.
#hmpcosmetics #hmpcosmeticsperak #hmpcosmeticstaiping #agenthmpcosmetics


0

by @nbbeautyshop_hmpcosmetics

ARGAN OIL
Argan oil sangat dikenali dengan khasiat nya
Bukan hanya untuk Rambut , Bibir tapi juga untuk Muka .
.
Argan oil juga dapat ⤵
👉 Melindungi kulit wajah dari kekeringan tanpa membuatkan kulit wajah kita berminyak
👉 Mengandungi Vitamin E
👉 Dapat mencerahkan kulit wajah kita
👉 Wajah akan menjadi lebih glossy gitteww 😘
.
Argan oil merupakan salah satu bahan yang terkandung didalam HMP FOUNDATION .. So HMP FOUNDATION ni sangat sesuai dengan semua jenis kulit
Sambil cantik kita dapat merawat kulit muka kita juga 💕best kan ☺️
.
Whatsapp 01136014515
.
#hmpcosmetics #hmpcosmeticsperak #hmpcosmeticstaiping #agenthmpcosmetics


0

by @hmpcosmetics_penang

Customer merangkap adik sendiri repeat order HMP Mini Foundation 10ml code yellowish + luvia.

Masa nie tengah promo 2tube RM55 tapi promo sudah habiss yaa so back to normal price 😁😁 #hmpcosmetics
#hmpcosmeticstaiping
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#agenthmpcosmetics
#hmplovers
#makeuplovers
#hmp
#agentpenang
#hmpfoundation


0

by @hmpcosmetics_penang

Kata nya pakai hmp nya foundation best tak rasa pedih ka kulit muka sunburn ka. Tak sama mcm fd yang lain.
Siapa yang dah pakai HMP Foundation tahu mcm mana hasil nyaa

Ws 0174746911

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#feedbackhmpcosmetics
#feedback
#agenthmppenang
#agenthmpcosmetics
#agentpenang
#hmpfoundation
#8faceoil
#foundation
#faceoil
#hmpfoundation
#hmpneroliner
#hmpconcealer
#hmpbeautysponge
#hmpeyebrowgel
#hmplovers
#makeuplovers
#simplemakeup
#dailymakeup
#makeup


0

by @hmpcosmetics_penang

Founder kita guna HMP Foundation code yellowish dan untuk base makeup HMP 8 Face Oil

Simple je makeup tapi nampak tak flawless dan glowing dy ?? Nak cuba produk HMP ?? Jom ws ida 0174746911

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#feedbackhmpcosmetics
#feedback
#agenthmppenang
#agenthmpcosmetics
#agentpenang
#hmpfoundation
#8faceoil
#foundation
#faceoil
#hmpfoundation
#hmpneroliner
#hmpconcealer
#hmpbeautysponge
#hmpeyebrowgel
#hmplovers
#makeuplovers
#simplemakeup
#dailymakeup
#makeup


0

by @hmpcosmetics_penang

8 Face oil
8 Bahan Utama HMP FACE OIL *Olive Oil*
Mengurangkan jerawat
Melembapkan kulit
*Sunflower Oil*
Anti penuaan
Anti radang
Melembapkan, *Rosehip Seed Oil*
Mengurangkan tanda penuaan (age spot)
Mengurangkan parut jerawat
Melembapkan kulit
*Grape Seed oil*
Melambatkan proses penuaan
Sesuai utk kulit sensitive
Mencerahkan kulit
*Virgin Coconut Oil*
Melembapkan kulit
*Argan Oil*
Memudarkan parut
Mencerahkan kulit
Mengurangkan kedutan
*Jojoba Oil*
Mengurangkan masalah kulit berminyak
Membersihkan wajah
*Geranium Oil*
Mengurangkan jerawat
Bersifat anti bakteria

Kuantiti : 15ml *Sukatan Penggunaan*

Kulit kering / combination
- Titiskan 2 titis 8 Face oil pada tapak tangan kemudian tekapkan pada seluruh muka hingga rata
- Lebihan oil boleh sapu pada tangan dan leher

Kulit berminyak
- Titiskan 1 titis 8 face oil pada tapak tangan kemudian tekapkan pada seluruh muka hingga rata

Cara penggunaan :-
1. Cuci muka dengan pencuci
2. Apply toner / serum
3. Apply 8 FACE OIL
4. Apply Pelembap
5. Pakai Sunblock (jika keluar siang hari)
6. Pakai foundation

Boleh dijadikan sebagai deep cleansing oil
Selepas cuci muka dengan pencuci, keringkan wajah kemudian titiskan 3 atau lebih 8 face oil pada tapak tangan kemudian urut sekitar wajah. Gunakan kapas muka utk tanggalkan baki kotoran yg ada.

Harga jualan RM49.00

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#taiping
#agentpenang
#agenthmpcosmetics
#makeuplovers
#faceoil
#hmplovers
#serum
#cleansingoil


0