#airloveyou

Instagram photos and videos

#airloveyou#tehtarikdenganyou#ayaminlove#kaudihatiku#makeup#tempemudisisi#cosmetics#5in1#makeuptutorial#lipcream#sugarbelledolls#hotselling#ladies#pink#nudepink#redcherry#makeupgeek#chocolate#gold#beautybloggers#newproduct#newarrival#makeupguru#new#share#bynurain#bynurainlovelies#personalshopper#pickupline

Hashtags #airloveyou for Instagram

.
[KINI BERLANGSUNG] 'EENIE MEENIE EDITION' - LIPSTICK 5 in 1
.
Harga yang mampu milik membuatkan sesiapa yang tak dapatkan ni confirm menangis!
(Please SHARE & TAG kesayangan uolls tau. RUGI kalau tak #share ni)
.
So untuk julung2 kalinya iolls membuat LIPCREAM 5 in 1 untuk lover SB yang tak putus2 #support SB.
Dan ini lah masanya nak ajak lover uolls yang lain untuk dapatkan produk terbaru daripada SB dengan harga yang tak masuk akal!
.
OMG ye ke sis? Cepat la bagi tau product ape ni!
Seriuos dear, meh datang rapat iolls story new product ni.
.
'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1 - 1 box uolls akan dapat 5 jenis lipcream
๐Ÿ’‹ Lipstick LIPCREAM
๐Ÿ’‹ Tekstur yang sangat best, tidak meleket
๐Ÿ’‹ Tidak heavy
๐Ÿ’‹ Tahan lama
๐Ÿ’‹ Tidak mengeringkan lips
.
๐Ÿ”ฅ Harga yang sangat jimat 5 lipcream RM70๐Ÿ”ฅ
โœจsuperb hotโœจ
โœ…LIMITED EDITION
.
โœจUntuk yang berminat boleh dapatkan disiniโœจ
๐Ÿ“ฑWhatsapp kami +6013-3330707
.
#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


2

.
Semua produk Sugarbelle Cosmetics yang sis jual ada kkm dan takde bahan-bahan terlarang tau.๐Ÿ˜˜
.
Sugarbelle Cosmetics ni siap masuk Guardian dah, bukan senang nak masuk drugstore kalau produk tak selamat tau.
.
Awak nak cari apa? Semua sis ada ๐Ÿ˜
.
Lipstick? Lipmatte? Eye Shadow? Eye Liner Pen? Eye Liner Liquid? Foundation? Compact Powder? Lipbalm? Mascara?? Macam-macam hado. Milk booster untuk ibu2 menyusu pun hado. .
.
.
๐Ÿ“ฑDM sis 011-40737457 atau nak lebih mudah just klick link di bio๐Ÿค—๐Ÿ˜.
.
.
#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


1

.
[KEKAL CANTIK DENGAN SUGARBELLE]
.
Mattifying Velvet Compact Powder (NATURAL)
Bedak ini bentuknya hampir sama dengan compact powder.
Just bedak ini ada fungsi berganda tau, boleh jadikan bedak & foundation oke
.
๐ŸŒนCara pemakaian pun best sebab tak perlu pakai apa2 ye la sebab dah ada foundation dalam tu.
.
๐ŸŒนLebih bagus, basahkan span dulu before uolls sapu dekat muka.
.
๐ŸŒนUntuk lebih membuatkan bedak ni melekat kat muka tu, pakai la pelembap / toner dulu.
.
๐ŸŒนThen , sapu sikit sunblock if nak guna waktu siang .
#cosmetics #makeup #beautybloggers #compactpowder #powder #natural #easy #dabdab #sugarbelledolls
.
๐Ÿ“ฑDM sis 011-40737457 atau nak lebih mudah just klick link di bio๐Ÿค—๐Ÿ˜.
.
.
#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


2

.
Uish ruginya siapa tak grab lagi ni! Product LIMITED EDITION tau so kalau uolls x grab memang nangis ler masa raya nanti ๐Ÿ˜˜
.
Yang bestnya pasal product ni ada kandungan vitamin E & coconut oil. As we know, banyak sangat kelebihan kalau ada #ingredients ni! Kenapa?
.
Untuk hakak2 yang lip merekah-rekah, sangat2 disyorkan menggunakan lipcream ni selain merawat ia juga boleh melembabkan lips hakak tau! Lip uolls pon tak kering dan sangat-sangat ringan! Uish rugi sangat la yang terlepas peluang ni
.
.
๐Ÿ“ฑDM sis 011-40737457 atau nak lebih mudah just klick link di bio๐Ÿค—๐Ÿ˜.
.
๐Ÿ”ฅLIMITED EDITION๐Ÿ”ฅ GRAB NOW!! GRAB NOW!! .
.
#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


0

.
Aduh lawanya sis warna ni? Of cos dear warna yang cantik, then tahan lama pulak tau dan yang penting SANGAT MURAH! ๐Ÿ˜
.
RM70 only for 5 lipcream๐Ÿ”ฅ
โœจsuperb hotโœจ
โœ…LIMITED EDITION
.
๐Ÿ–ฅ๏ธwww.sugarbellecosmetic.com
๐Ÿ“ฑDM kami 60192227625
๐Ÿ‘‡๐ŸปHubungi agent&stockist di bawah
.
Jangan tunggu lama2. Stock terhad & product ni untuk raya tahun ni je tau !
.
Credit to @thyramhd.work
.
#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


1

[KINI BERLANGSUNG] 'EENIE MEENIE EDITION' - LIPSTICK 5 in 1
.
Harga yang mampu milik membuatkan sesiapa yang tak dapatkan ni confirm menangis!
(Please SHARE & TAG kesayangan uolls tau. RUGI kalau tak #share ni)
.
So untuk julung2 kalinya iolls membuat LIPCREAM 5 in 1 untuk lover SB yang tak putus2 #support SB.
Dan ini lah masanya nak ajak lover uolls yang lain untuk dapatkan produk terbaru daripada SB dengan harga yang tak masuk akal!
.
OMG ye ke sis? Cepat la bagi tau product ape ni!
Seriuos dear, meh datang rapat iolls story new product ni.
.
'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1 - 1 box uolls akan dapat 5 jenis lipcream
๐Ÿ’‹ Lipstick LIPCREAM
๐Ÿ’‹ Tekstur yang sangat best, tidak meleket
๐Ÿ’‹ Tidak heavy
๐Ÿ’‹ Tahan lama
๐Ÿ’‹ Tidak mengeringkan lips
.
๐Ÿ”ฅ Harga yang sangat jimat 5 lipcream RM70๐Ÿ”ฅ (courier extra)
โœจsuperb hotโœจ
โœ…LIMITED EDITION
.
โœจUntuk yang berminat boleh dapatkan disiniโœจ ๐Ÿ“ฑDM kami 60176294737 .
#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


1

[KINI BERLANGSUNG] 'EENIE MEENIE EDITION' - LIPSTICK 5 in 1
.
Harga yang mampu milik membuatkan sesiapa yang tak dapatkan ni confirm menangis!
(Please SHARE & TAG kesayangan uolls tau. RUGI kalau tak #share ni)
.
So untuk julung2 kalinya iolls membuat LIPCREAM 5 in 1 untuk lover SB yang tak putus2 #support SB.
Dan ini lah masanya nak ajak lover uolls yang lain untuk dapatkan produk terbaru daripada SB dengan harga yang tak masuk akal!
.
OMG ye ke sis? Cepat la bagi tau product ape ni!
Seriuos dear, meh datang rapat iolls story new product ni.
.
'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1 - 1 box uolls akan dapat 5 jenis lipcream
๐Ÿ’‹ Lipstick LIPCREAM
๐Ÿ’‹ Tekstur yang sangat best, tidak meleket
๐Ÿ’‹ Tidak heavy
๐Ÿ’‹ Tahan lama
๐Ÿ’‹ Tidak mengeringkan lips
.
๐Ÿ”ฅ Harga yang sangat jimat 5 lipcream RM70๐Ÿ”ฅ (courier extra)
โœจsuperb hotโœจ
โœ…LIMITED EDITION
.
โœจUntuk yang berminat boleh dapatkan disiniโœจ ๐Ÿ“ฑDM kami 60176294737
.
#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


0

[MIX YOUR LIPSCREAM AND GET NEW COLOR!]
.
Eenie meenie limited edition buatkan uolls cantik dan terpesona! Macam sis berdua ni depa mix kan color tau kod UE+RE ๐Ÿ’‹ .. Nice sangat warna dia macam mana nak beli ni sis ? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ”ฅ Harga yang sangat jimat 5 lipcream RM70๐Ÿ”ฅ (courier extra)
.
๐Ÿ“ฑDM kami 60176294737
๐Ÿ‘‡๐ŸปHubungi agent&stockist di bawah
.
#cosmetics #flatlay #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


1

.
Haaa EENIE MEENIE 5in1 EDITION ni kalau awak tak grab cepat menangis la di pagi Aidiladha nanti.
Dapatkan SEGERA baru la merelip-relap awak raya ni
.
Tiap hari TUKAR warna lipcream awakk. Confirm #jealous makcik2 bawang tengok awak meletop gojess gitu raya ni.
Baju, handbag, kasut raya dah ada tak kan #makeup raya sendu pulakkan. Kena CUN MELECUN BARU HARU SATU KAMPUNG hehe
.
Nak EENIE MEENIE ni
Whatsapp anis k ๐Ÿ˜˜
๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/+60128774535/sugarbellanis
.
Jangan tunggu lama2. Stock terhad nak aidiladha ni!
.
#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


0

Regrann from @sugarbellecosmetic - .
[KINI BERLANGSUNG] 'EENIE MEENIE EDITION' - LIPSTICK 5 in 1
.
Harga yang mampu milik! .
'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1 - 1 box uolls akan dapat 5 jenis lipcream
๐Ÿ’‹ Lipstick LIPCREAM
๐Ÿ’‹ Tekstur yang sangat best, tidak meleket
๐Ÿ’‹ Tidak heavy
๐Ÿ’‹ Tahan lama
๐Ÿ’‹ Tidak mengeringkan lips
.
Wa 0132811978 to order..
.
#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls - #regrann


1

[ALWAYS GOJES WITH EENIE MEENIE]
.
Aduh lawanya sis warna ni? Of cos dear warna yang cantik, then tahan lama pulak tau dan yang penting SANGAT MURAH! ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ”ฅ Harga yang sangat jimat 5 lipcream RM70๐Ÿ”ฅ
โœจsuperb hotโœจ
โœ…LIMITED EDITION
.
Sis ๐Ÿ‘†๐Ÿป pakai lipstick eenie meenie sugarbelle tau.. .
Credit to @makeupbynoordiana .
๐Ÿ–ฅ๏ธwww.sugarbellecosmetic.com
๐Ÿ“ฑDM kami 60192227625
๐Ÿ‘‡๐ŸปHubungi agent&stockist di bawah
.
#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


32

.
[KINI BERLANGSUNG] 'EENIE MEENIE EDITION' - LIPSTICK 5 in 1
.
Harga yang mampu milik membuatkan sesiapa yang tak dapatkan ni confirm menangis!
(Please SHARE & TAG kesayangan uolls tau. RUGI kalau tak #share ni)
.
So untuk julung2 kalinya iolls membuat LIPCREAM 5 in 1 untuk lover SB yang tak putus2 #support SB.
Dan ini lah masanya nak ajak lover uolls yang lain untuk dapatkan produk terbaru daripada SB dengan harga yang tak masuk akal!
.
OMG ye ke sis? Cepat la bagi tau product ape ni!
Seriuos dear, meh datang rapat iolls story new product ni.
.
'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1 - 1 box uolls akan dapat 5 jenis lipcream
๐Ÿ’‹ Lipstick LIPCREAM
๐Ÿ’‹ Tekstur yang sangat best, tidak meleket
๐Ÿ’‹ Tidak heavy
๐Ÿ’‹ Tahan lama
๐Ÿ’‹ Tidak mengeringkan lips
.
๐Ÿ”ฅ Harga yang sangat jimat 5 lipcream RM70๐Ÿ”ฅ
โœจsuperb hotโœจ
โœ…LIMITED EDITION
.
โœจUntuk yang berminat boleh dapatkan disiniโœจ
๐Ÿ–ฅ๏ธwww.sugarbellecosmetic.com
๐Ÿ“ฑDM kami 60192227625
๐Ÿ‘‡๐ŸปHubungi agent&stockist di bawah
.
#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


85

[MIX YOUR LIPSCREAM AND GET NEW COLOR!]
.
Eenie meenie limited edition buatkan uolls cantik dan terpesona! Macam sis berdua ni depa mix kan color tau kod UE+RE ๐Ÿ’‹ .. Nice sangat warna dia macam mana nak beli ni sis ? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ”ฅ Harga yang sangat jimat 5 lipcream RM70๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ–ฅ๏ธwww.sugarbellecosmetic.com
๐Ÿ“ฑDM kami 60192227625
๐Ÿ‘‡๐ŸปHubungi agent&stockist di bawah
.
#cosmetics #flatlay #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


33

DAH ADE LIPCREAM KE BELUM???
.
korang WAJIB dapatkan
EENIE MEENIE LIPCREAM by Sugarbelle Cosmetics.
.
Apa yang best???
Haaaaa ni ceq nak habaq...
.
Korang just spend RM70 je, terus dapat 5 COLOURโ€ผ๏ธ
Tak payah pening-pening2 nak pilih colour lagi.
Dah la semua MATTE & LULUS KKM..
Febret sangat..... โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
HARI-HARI BOLEH PAKAI LIPCREAM LAIN2 WARNA, UOLSSS...
Takdelah bosan asyek 1 colour je pakai hari-hari..
Bakal mak mertua tengok pon terpikat... ๐Ÿ˜
Nampak manis je pilihan hati anak teruna dia.. ๐Ÿ‘ฉโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ
.
Nak tau colour ape ade???
Tu usha bawah tu ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ’„ CODE SB (WARNA GOLD)
- #kaudihatiku : NOT180402473K
๐Ÿ’„ CODE UE (WARNA NUDE COKLAT) - #ayaminlove : NOT180500016K
๐Ÿ’„ CODE GL (WARNA NUDE PINK) - #airloveyou : NOT180500011K
๐Ÿ’„ CODE AL (WARNA PINK) - #tempemudisisi : NOT180500004K
๐Ÿ’„ CODE RE (WARNA MERAH)
- #tehtarikdenganyou : NOT180500017K


0

TESTIMONI EENIE MEENIE EDITION
.
Warna lipcream cantik, tekstur ringan, bau pun sedap. Alhamdulillah, happy you, happy me ๐Ÿ˜˜ .
Apa tunggu lagi?
Dapatkan set 5 in 1 lipcream ni sekarang๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60177880832/SBdolls
.
.
#bynurain #personalshopper #bynurainlovelies #cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls #pickupline #pickuplineedition


0

๐ŸŒˆEENIE MEENIE EDITION๐ŸŒˆ .

LIPCREAM 5 in 1
๐Ÿ’‹Tekstur yang sangat best & tidak melekit
๐Ÿ’‹Tidak heavy
๐Ÿ’‹Tahan lama
๐Ÿ’‹Tidak mengeringkan bibir
๐Ÿ’‹Variasi warna yang sangat menarik๐Ÿค—
.
๐Ÿ’˜Hanya RM70 / set
๐Ÿ’ฅLIMITED EDITION๐Ÿ’ฅ
.
.
๐Ÿ“ฑHubungi 017-7880832 ๐Ÿš—COD Johor Bahru ๐Ÿ“ฎPos seluruh Malaysia
.
.
#bynurain #personalshopper #bynurainlovelies #cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls #pickupline #pickuplineedition


1

๐ŸŒˆEENIE MEENIE EDITION๐ŸŒˆ .

LIPCREAM 5 in 1
๐Ÿ’‹Tekstur yang sangat best & tidak melekit
๐Ÿ’‹Tidak heavy
๐Ÿ’‹Tahan lama
๐Ÿ’‹Tidak mengeringkan bibir
๐Ÿ’‹Variasi warna yang sangat menarik๐Ÿค—
.
๐Ÿ’˜Hanya RM70 / set
๐Ÿ’ฅLIMITED EDITION๐Ÿ’ฅ
.
.
๐Ÿ“ฑHubungi 017-7880832 ๐Ÿš—COD Johor Bahru ๐Ÿ“ฎPos seluruh Malaysia
.
.
#bynurain #personalshopper #bynurainlovelies #cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls #pickupline #pickuplineedition


0

๐ŸŒˆEENIE MEENIE EDITION๐ŸŒˆ .

LIPCREAM 5 in 1
๐Ÿ’‹Tekstur yang sangat best & tidak melekit
๐Ÿ’‹Tidak heavy
๐Ÿ’‹Tahan lama
๐Ÿ’‹Tidak mengeringkan bibir
๐Ÿ’‹Variasi warna yang sangat menarik๐Ÿค—
.
๐Ÿ’˜Hanya RM70 / set
๐Ÿ’ฅLIMITED EDITION๐Ÿ’ฅ
.
.
๐Ÿ“ฑHubungi 017-7880832 ๐Ÿš—COD Johor Bahru ๐Ÿ“ฎPos seluruh Malaysia
.
.
#bynurain #personalshopper #bynurainlovelies #cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls #pickupline #pickuplineedition


0

๐ŸŒˆEENIE MEENIE EDITION๐ŸŒˆ .

LIPCREAM 5 in 1
๐Ÿ’‹Tekstur yang sangat best & tidak melekit
๐Ÿ’‹Tidak heavy
๐Ÿ’‹Tahan lama
๐Ÿ’‹Tidak mengeringkan bibir
๐Ÿ’‹Variasi warna yang sangat menarik๐Ÿค—
.
๐Ÿ’˜Hanya RM70 / set
๐Ÿ’ฅLIMITED EDITION๐Ÿ’ฅ
.
.
๐Ÿ“ฑHubungi 017-7880832 ๐Ÿš—COD Johor Bahru ๐Ÿ“ฎPos seluruh Malaysia
.
.
#bynurain #personalshopper #bynurainlovelies #cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls #pickupline #pickuplineedition


0

๐ŸŒˆEENIE MEENIE EDITION๐ŸŒˆ .

LIPCREAM 5 in 1
๐Ÿ’‹Tekstur yang sangat best & tidak melekit
๐Ÿ’‹Tidak heavy
๐Ÿ’‹Tahan lama
๐Ÿ’‹Tidak mengeringkan bibir
๐Ÿ’‹Variasi warna yang sangat menarik๐Ÿค—
.
๐Ÿ’˜Hanya RM70 / set
๐Ÿ’ฅLIMITED EDITION๐Ÿ’ฅ
.
.
๐Ÿ“ฑHubungi 017-7880832 ๐Ÿš—COD Johor Bahru ๐Ÿ“ฎPos seluruh Malaysia
.
.
#bynurain #personalshopper #bynurainlovelies #cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls #pickupline #pickuplineedition


0

๐ŸŒˆEENIE MEENIE EDITION๐ŸŒˆ .

LIPCREAM 5 in 1
๐Ÿ’‹Tekstur yang sangat best & tidak melekit
๐Ÿ’‹Tidak heavy
๐Ÿ’‹Tahan lama
๐Ÿ’‹Tidak mengeringkan bibir
๐Ÿ’‹Variasi warna yang sangat menarik๐Ÿค—
.
๐Ÿ’˜Hanya RM70 / set
๐Ÿ’ฅLIMITED EDITION๐Ÿ’ฅ
.
.
๐Ÿ“ฑHubungi 017-7880832 ๐Ÿš—COD Johor Bahru ๐Ÿ“ฎPos seluruh Malaysia
.
.
#bynurain #personalshopper #bynurainlovelies #cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls #pickupline #pickuplineedition


0

.
Sugarbelle Eenie Meenie Lipcream (5 in 1).
.
Price: RM 70 je dapat 5 pcs mini lipcream.
.
Bau dia wangi rasa nak makan macam bau cookies ๐Ÿช.
.
Tekstur - Matte, tak mengering kan sebab ada Coconut Oil dan Vit E. ๐Ÿ’‹ Tekstur yang sangat best tidak melekit.
๐Ÿ’‹ Tidak heavy.
๐Ÿ’‹ Tahan lama.
๐Ÿ’‹ Tidak mengeringkan bibir.
.
๐Ÿ’„CODE SB (GOLD) - #kaudihatiku.
๐Ÿ’„CODE UE (NUDE COKLAT) - #ayaminlove.
๐Ÿ’„CODE GL (NUDE PINK) - #airloveyou.
๐Ÿ’„CODE AL (PINK) -ย #tempemudisisi.
๐Ÿ’„CODE RE (MERAH) - #tehtarikdenganyou.
.
Net weight: 3ml/each.
.
#sugarbelle #sugarbellecosmetics #sugarbellelover #bazaarpaknil #mdec #eusahawan #makeuplook #everyday #everydaymakeup #todaymakeup #ootd #todaywasagoodday #freshlook #glowup #flawless #flawlessskin #vco #virgincoconutoil #collagen #parabenfree


2

Nak tau colour ape ade???
Tu usha bawah tu ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ’„ CODE SB (WARNA GOLD)
- #kaudihatiku : NOT180402473K
๐Ÿ’„ CODE UE (WARNA NUDE COKLAT) - #ayaminlove : NOT180500016K
๐Ÿ’„ CODE GL (WARNA NUDE PINK) - #airloveyou : NOT180500011K
๐Ÿ’„ CODE AL (WARNA PINK) - #tempemudisisi : NOT180500004K
๐Ÿ’„ CODE RE (WARNA MERAH)
- #tehtarikdenganyou : NOT180500017K
.
๐Ÿ“ฒWHATAPPS 0179509782
๐Ÿ“ฒ WHATAPPS 0179509782
#sugarbellecosmetics #sugarbellebest #sugarbellesales #sugarbellecomboraya #sugarbelletopqueen #zierabeautycosmetics #sales #makeupcleansing #mua #sayapakai #sayajual #sugarbellebukitberuntung #sugarbellebukitsentosa #sugarbellechini #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #postageeveryday #cucimakeupsenang #murah #wudukfriendly #eyeliner #mascaraduo #nakcantik #lipbalm #eeniemeenie


1

Air ๐Ÿ’œ U, u ๐Ÿ’œ me, we are happy family๐Ÿ’•๐Ÿ˜†๐Ÿ˜‚ Congrats btw gaiss๐Ÿ˜† .
.
.
.
.
.
.
.
.
P.S: Thanks byk2 kat yg teruskan menjual air sirap n ice blended walaupun bhn hampir abis ๐Ÿ˜™ Also, thank you very much to dak2 busking yg berjaya mengutip hampir RM100 wowwww ๐Ÿ˜†๐Ÿ‘
.
#hariterbuka #hariterbukasps #hariterbukasps2018 #hariterbukasps2k18 #wakandaforever #wearefamily #airloveyou #openday #school #friendship #friends #teamwork #hardwork


0

DAPAT 5 LIPCREAM DENGAN RM70
.
Haaa bestkan EENIE MEENIE EDITION ni.. Dapatkan SEGERA baru la merelip-relap bibir uolls hehehe ๐Ÿ’‹
.
Tiap hari TUKAR warna lipcream uolls. Best kan? ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ”ฅ Harga yang sangat jimat 5 lipcream RM70๐Ÿ”ฅ
. ๐Ÿ“ฑDM atau whatsapp 017-3251332 jer
.
#cosmetics #flatlay #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls #sugarbelle #SugarBelleCharms #sugarbellebangi #sugarbellekajang #sugarbelleputrajaya


2

[KINI BERLANGSUNG] 'EENIE MEENIE LIMITED EDITION' - LIPSTICK 5 in 1
.
Harga yang mampu milik membuatkan sesiapa yang tak dapatkan ni confirm menangis!
(Please SHARE & TAG kesayangan uolls tau. RUGI kalau tak #share ni)
.
OMG ye ke sis? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
'EENIE MEENIE LIMITED EDITION' - LIPCREAM 5 in 1 - 1 box uolls akan dapat 5 jenis lipcream
๐Ÿ’‹ Lipstick LIPCREAM
๐Ÿ’‹ Tekstur yang sangat best, tidak melekit
๐Ÿ’‹ Tidak heavy
๐Ÿ’‹ Tahan lama
๐Ÿ’‹ Tidak mengeringkan bibir
.
๐Ÿ”ฅ Harga yang sangat jimat RM70 ๐Ÿ”ฅ
.
โœจUntuk yang berminat boleh dapatkan disiniโœจ
๐Ÿ–ฅ๏ธbynurain@gmail.com
๐Ÿ“ฑDM kami 60177880832
๐Ÿ‘›shopee.com.my/ainnajib
.

Jangan tunggu lama2. Stok terhad ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
#bynurain #personalshopper #bynurainlovelies #cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls #pickupline #pickuplineedition


4

[DAPAT 5 LIPCREAM DENGAN RM70]
.
Haaa bestkan EENIE MEENIE LIMITED EDITION ni.. Kalau tak ada ni confirm menangis la uolls .. Dapatkan SEGERA baru la merelip-relap bibir uolls hehehe ๐Ÿ’‹
.
.
๐Ÿ”ฅ Harga yang sangat jimat 5 lipcream RM70๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ–ฅ๏ธbynurain@gmail.com
๐Ÿ“ฑDM kami 60177880832
๐Ÿ‘› shopee.com.my/ainnajib
.

#bynurain #personalshopper #bynurainlovelies #cosmetics #flatlay #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


1

.
Aduh lawanya sis warna ni? Of cos dear warna yang cantik, then tahan lama pulak tau dan yang penting SANGAT MURAH! ๐Ÿ˜
.
RM70 only for 5 lipcream๐Ÿ”ฅ
โœจsuperb hotโœจ
โœ…LIMITED EDITION
.
๐Ÿ–ฅ๏ธwww.sugarbellecosmetic.com
๐Ÿ“ฑDM kami 60192227625
๐Ÿ‘‡๐ŸปHubungi agent&stockist di bawah
.
Jangan tunggu lama2. Stock terhad & product ni untuk raya tahun ni je tau !
.
Credit to @eurekasazeli
.
#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


1

โค๏ธ
.
Road to radiant face & skin .
.
Why Sugarbelle Coffee Beans Scrub? .
โ˜•๏ธ Mengurangkan keradangan .
โ˜•๏ธ Kaya/penuh dengan antioksidan .
โ˜•๏ธ Pengelupasan secara perlahan-lahan .
โ˜•๏ธ Mengurangkan selulit .
โ˜•๏ธ Mencerahkan kulit .
โ˜•๏ธ Mengurangkan kesembapan
โ˜•๏ธ Memininumkan lingkaran hitam ๐Ÿ‘๏ธ

Ingredient?
โ˜•๏ธ Ground Coffee Beans
โ˜•๏ธ Coconut oil
โ˜•๏ธ Vitamin E oil
โ˜•๏ธ Olive Oil
โ˜•๏ธ Brown Sugar
โ˜•๏ธ Organic Cocoa Powder

100gm/each

Harga : RM35
Postage : RM8 SEM / RM11 SS

Wasap : +601121386228
.
#eyeliner#matacantik#makeuplovers#makeup#PeelOffGoldMask#facial#facescrub#spa#spadirumah#lipmatte#lipstick#sugarbellelovers#nakcantik#localproduct#supportlocal#halalhub#malaysiabeauty#projekraya2018#perfume#minyakwangi#ayaminlove#tempemudisini#kaudihatiku#airloveyou#tehtarikdenganyou#wudhufriendly#makeupremover#igmalaysia#rinybeauty#riny.b


1

DAPAT 5 LIPCREAM DENGAN RM70
.
Haaa bestkan EENIE MEENIE EDITION ni.. Kalau tak ada ni confirm menangis la uolls .. Dapatkan SEGERA baru la merelip-relap bibir uolls hehehe ๐Ÿ’‹
.
.
๐Ÿ”ฅ Harga yang sangat jimat 5 lipcream RM70๐Ÿ”ฅ
.
.
Nak order??
DM/Whatsapp Nana 0193300463

#sugarbelleinspire
#cosmetics #flatlay #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


1

[KINI BERLANGSUNG] 'EENIE MEENIE EDITION' - LIPSTICK 5 in 1
.
Harga yang mampu milik membuatkan sesiapa yang tak dapatkan ni confirm menangis! .
So untuk julung2 kalinya iolls membuat LIPCREAM 5 in 1 untuk lover SB yang tak putus2 #support SB.
Dan ini lah masanya nak ajak lover uolls yang lain untuk dapatkan produk terbaru daripada SB dengan harga yang tak masuk akal!
.
.
'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1 - 1 box uolls akan dapat 5 jenis lipcream
๐Ÿ’‹ Lipstick LIPCREAM
๐Ÿ’‹ Tekstur yang sangat best, tidak meleket
๐Ÿ’‹ Tidak heavy
๐Ÿ’‹ Tahan lama
๐Ÿ’‹ Tidak mengeringkan lips
.
๐Ÿ”ฅ Harga yang sangat jimat 5 lipcream RM70๐Ÿ”ฅ
โœจsuperb hotโœจ
โœ…LIMITED EDITION
.
โœจUntuk yang berminat boleh dapatkan disiniโœจ ๐Ÿ“ฑDM
#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


0

.
[KINI BERLANGSUNG] 'EENIE MEENIE EDITION' - LIPSTICK 5 in 1
.
Harga yang mampu milik membuatkan sesiapa yang tak dapatkan ni confirm menangis!
(Please SHARE & TAG kesayangan uolls tau. RUGI kalau tak #share ni)
.
So untuk julung2 kalinya iolls membuat LIPCREAM 5 in 1 untuk lover SB yang tak putus2 #support SB.
Dan ini lah masanya nak ajak lover uolls yang lain untuk dapatkan produk terbaru daripada SB dengan harga yang tak masuk akal!
.
OMG ye ke sis? Cepat la bagi tau product ape ni!
Seriuos dear, meh datang rapat iolls story new product ni.
.
'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1 - 1 box uolls akan dapat 5 jenis lipcream
๐Ÿ’‹ Lipstick LIPCREAM
๐Ÿ’‹ Tekstur yang sangat best, tidak meleket
๐Ÿ’‹ Tidak heavy
๐Ÿ’‹ Tahan lama
๐Ÿ’‹ Tidak mengeringkan lips
.
๐Ÿ”ฅ Harga yang sangat jimat 5 lipcream RM70๐Ÿ”ฅ
โœจsuperb hotโœจ
โœ…LIMITED EDITION
.
โœจUntuk yang berminat boleh dapatkan disiniโœจ
๐Ÿ–ฅ๏ธwww.sugarbellecosmetic.com
๐Ÿ“ฑDM kami 60192227625
๐Ÿ‘‡๐ŸปHubungi agent&stockist di bawah
.
#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


56

[OMBRE COLOUR]
.
Cantikkan gabungan gold+chocolate .. siapa yang risau ngn warna gold tu boleh apply ombre mcm ni sure awesome heheheh. ๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜
.
.
.
#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


3

[ALWAYS GOJES WITH EENIE MEENIE]
.
Aduh lawanya sis warna ni? Of cos dear warna yang cantik, then tahan lama pulak tau dan yang penting SANGAT MURAH! ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ”ฅ Harga yang sangat jimat 5 lipcream RM70๐Ÿ”ฅ
โœจsuperb hotโœจ
โœ…LIMITED EDITION
.
Sis ๐Ÿ‘†๐Ÿป pakai lipstick eenie meenie sugarbelle tau.. .
Credit to @eurekasazeli
.
๐Ÿ–ฅ๏ธwww.sugarbellecosmetic.com
๐Ÿ“ฑDM kami 60192227625
๐Ÿ‘‡๐ŸปHubungi agent&stockist di bawah
.
#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


52

Regrann from @sugarbellecosmetic - [DAPAT 5 LIPCREAM DENGAN RM70]
.
Haaa bestkan EENIE MEENIE EDITION ni.. Kalau tak ada ni confirm menangis la uolls .. Dapatkan SEGERA baru la merelip-relap bibir uolls hehehe ๐Ÿ’‹
.
Tiap hari TUKAR warna lipcream uolls. Confirm #jealous makcik2 bawang tengok uolls meletop gojess gitu raya ni
.
Baju, handbag, kasut baru dah ada tak kan #makeup sendu pulakkan. Kena CUN MELECUN BARU HARU SATU KAMPUNG hehe
.
๐Ÿ”ฅ Harga yang sangat jimat 5 lipcream RM70๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ›๏ธ DM saya Rod~0132811978 untuk COD atau harga dengan pos yang lebih murah
.
#cosmetics #flatlay #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls - #regrann


1

'EENIE MEENIE EDITION' - LIPSTICK 5 in 1
.
Harga yang mampu milik membuatkan sesiapa yang tak dapatkan ni confirm menangis!
(Please SHARE & TAG kesayangan uolls tau. RUGI kalau tak #share ni)
.
So untuk julung2 kalinya iolls membuat LIPCREAM 5 in 1 untuk lover SB yang tak putus2 #support SB.
Dan ini lah masanya nak ajak lover uolls yang lain untuk dapatkan produk terbaru daripada SB dengan harga yang tak masuk akal!
.
OMG ye ke sis? Cepat la bagi tau product ape ni!
Seriuos dear, meh datang rapat iolls story new product ni.
.
'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1 - 1 box uolls akan dapat 5 jenis lipcream
๐Ÿ’‹ Lipstick LIPCREAM
๐Ÿ’‹ Tekstur yang sangat bes, tidak meleket
๐Ÿ’‹ Tidak heavy
๐Ÿ’‹ Tahan lama
๐Ÿ’‹ Tidak mengeringkan lips
.
๐Ÿ”ฅ Harga yang sangat jimat RM70 ๐Ÿ”ฅ
.
โœจUntuk yang berminat boleh dapatkan disin
๐Ÿ“ฑDM/Whatsapp sis 011.1851.6054
.
#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


3

[DAPAT 5 LIPCREAM DENGAN RM70]
.
Haaa bestkan EENIE MEENIE EDITION ni.. Kalau tak ada ni confirm menangis la uolls .. Dapatkan SEGERA baru la merelip-relap bibir uolls hehehe ๐Ÿ’‹
.
Tiap hari TUKAR warna lipcream uolls. Confirm #jealous makcik2 bawang tengok uolls meletop gojess gitu raya ni
.
Baju, handbag, kasut baru dah ada tak kan #makeup sendu pulakkan. Kena CUN MELECUN BARU HARU SATU KAMPUNG hehe
.
๐Ÿ”ฅ Harga yang sangat jimat 5 lipcream RM70๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ–ฅ๏ธwww.sugarbellecosmetic.com
๐Ÿ“ฑDM kami 60192227625
๐Ÿ‘‡๐ŸปHubungi agent&stockist di bawah
.
#cosmetics #flatlay #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


69

[FORMULATED FROM #USA]
.
Cantik sangat warna LIPCREAM SUGARBELLE ni tau๐Ÿคฉ
.
Confirm setiap hari uolls #confius, ye la tak tahu nak pakai color yang mana satu sebab #cantik sangat!
.
RM70 sahaja untuk 5 lipcream tau! Jom beli sekarang dear .. nak gojeskan. Beli cepat produk ni #hot macam goreng pisang tau siapa lambat habis licin nanti #melepassudah
.
๐Ÿ”ฅJangan tunggu lama2. Stock terhad & product ni untuk tahun ni je tau !๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ“ฑWhatsapp kami tau : 019 6354293
.
#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


0

Hi!
Weekend ni pergi mana chuolls? ๐Ÿ‘€ Ada yang tengah bersantai sambil scroll IG & FB ke tu? Kalau ada meh la luangkan masa tengok video kami post ni. ๐Ÿ˜‰
.
Uishh ruginya siapa yang tak grab lagi ni! Product LIMITED EDITION tau. Boleh tukarยฒ look lagi. Tak nak ke? ๐Ÿ˜
.
Yang bestnya pasal EENIE MEENIE EDITION 5 in 1 ni dia ada kandungan vitamin E & coconut oil. As we know, banyak sangat kelebihan kalau ada ingredients ni! Nak tau kenapa?
.
Sesiapa sahaja yang ada masalah bibir merekah-rekah tu sangat disyorkan menggunakan lipcream ni. Selain merawat ia juga boleh melembabkan! Disamping itu, ia tidak mengeringkan dan sangat ringan apabila dipakai. ๐Ÿ’‹
.
Jangan lepaskan peluang ni hanya RM70 sahaja dengan 5 in 1 lipcream. Grab now! ๐Ÿ”ฅ
WhatsApp ke :
๐Ÿ“ฑ 0167026470
.
#5in1 #bellaammara #beautyblogger #cosmetics #girls #hotselling #ladies #lips #lipcream #lipstick #makeupgeek #makeuptutorial #natural #nudekisses #shinning #sugarbelle #sugarbelledolls #tehtarikdenganyou #ayaminlove #airloveyou #tempedudisisi #kaudihatiku


5

#Repost @sugarbellecosmetic (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
[OMBRE COLOUR]
.
Cantikkan gabungan gold+chocolate .. siapa yang risau ngn warna gold tu boleh apply ombre mcm ni sure awesome heheheh
.
Untuk yang berminat boleh๐Ÿ“ฑDM / WhatsApp 0166530171
.
Jangan tunggu lama2. Stock terhad tau ! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


0

.
[KINI BERLANGSUNG] 'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1
.
Harga yang mampu milik membuatkan sesiapa yang tak dapatkan ni confirm menangis di pagi raya!
(Please SHARE & TAG kesayangan uolls tau. RUGI kalau tak #share ni) .
OMG ye ke sis? Cepat la bagi tau product ape ni!
Seriuos dear, meh datang rapat iolls story new product ni.
.
'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1 - 1 box uolls akan dapat 5 jenis lipcream
๐Ÿ’‹ Lipstick LIPCREAM
๐Ÿ’‹ Tekstur yang sangat bes, tidak meleket
๐Ÿ’‹ Tidak heavy
๐Ÿ’‹ Tahan lama
๐Ÿ’‹ Tidak mengeringkan lips
.
Jangan tunggu lama2. Stock terhad & product ni untuk raya tahun ni je tau ! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
http://Www.wasap.my/60124068639/eeniemeenie

#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls @ Kedah


0

.
[KINI BERLANGSUNG] 'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1
.
Harga yang mampu milik membuatkan sesiapa yang tak dapatkan ni confirm menangis di pagi raya!
(Please SHARE & TAG kesayangan uolls tau. RUGI kalau tak #share ni) .
OMG ye ke sis? Cepat la bagi tau product ape ni!
Seriuos dear, meh datang rapat iolls story new product ni.
.
'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1 - 1 box uolls akan dapat 5 jenis lipcream
๐Ÿ’‹ Lipstick LIPCREAM
๐Ÿ’‹ Tekstur yang sangat bes, tidak meleket
๐Ÿ’‹ Tidak heavy
๐Ÿ’‹ Tahan lama
๐Ÿ’‹ Tidak mengeringkan lips
.
Jangan tunggu lama2. Stock terhad & product ni untuk raya tahun ni je tau ! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
http://Www.wasap.my/60124068639/eeniemeenie

#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls @ Kedah


0

.
[KINI BERLANGSUNG] 'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1
.
Harga yang mampu milik membuatkan sesiapa yang tak dapatkan ni confirm menangis di pagi raya!
(Please SHARE & TAG kesayangan uolls tau. RUGI kalau tak #share ni) .
OMG ye ke sis? Cepat la bagi tau product ape ni!
Seriuos dear, meh datang rapat iolls story new product ni.
.
'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1 - 1 box uolls akan dapat 5 jenis lipcream
๐Ÿ’‹ Lipstick LIPCREAM
๐Ÿ’‹ Tekstur yang sangat bes, tidak meleket
๐Ÿ’‹ Tidak heavy
๐Ÿ’‹ Tahan lama
๐Ÿ’‹ Tidak mengeringkan lips
.
Jangan tunggu lama2. Stock terhad & product ni untuk raya tahun ni je tau ! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
http://Www.wasap.my/60124068639/eeniemeenie

#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls @ Kedah


0

Setiap hari tukar warna lipcream chuolls. Confirm makcikยฒ bawang hangat membawang tengok chuolls meletop alaยฒ retis gittew. Biar la makcikยฒ bawang tu, yang penting EENIE MEENIE EDITION sentiasa menemani. Baru la gorgeous!
.
Nak mengerlip? Meh guna EENIE MEENIE EDITION 5 in 1 lipcream. Confirm DABOOOM!โœจ
.
Dengan RM70 chuolls memiliki 5 in 1 code color yang menarik :
๐Ÿ’„ #tehtarikdenganyou
๐Ÿ’„ #ayaminlove
๐Ÿ’„ #airloveyou
๐Ÿ’„ #tempedudisisi
๐Ÿ’„ #kaudihatiku โ†™๏ธ
Jom WhatsApp :
๐Ÿ“ฑ 0167026470
.
#5in1 #bellaammara #beautyblogger #cosmetics #girls #hotselling #ladies #lips #lipcream #lipstick #makeupgeek #makeuptutorial #natural #nudekisses #shinning #sugarbelle #sugarbelledolls


0

.
[KINI BERLANGSUNG] 'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1
.
Harga yang mampu milik membuatkan sesiapa yang tak dapatkan ni confirm menangis di pagi raya!
(Please SHARE & TAG kesayangan uolls tau. RUGI kalau tak #share ni) .
OMG ye ke sis? Cepat la bagi tau product ape ni!
Seriuos dear, meh datang rapat iolls story new product ni.
.
'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1 - 1 box uolls akan dapat 5 jenis lipcream
๐Ÿ’‹ Lipstick LIPCREAM
๐Ÿ’‹ Tekstur yang sangat bes, tidak meleket
๐Ÿ’‹ Tidak heavy
๐Ÿ’‹ Tahan lama
๐Ÿ’‹ Tidak mengeringkan lips
.
Jangan tunggu lama2. Stock terhad & product ni untuk raya tahun ni je tau ! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
http://Www.wasap.my/60124068639/eeniemeenie

#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls @ Kedah


0

.
[KINI BERLANGSUNG] 'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1
.
Harga yang mampu milik membuatkan sesiapa yang tak dapatkan ni confirm menangis di pagi raya!
(Please SHARE & TAG kesayangan uolls tau. RUGI kalau tak #share ni) .
OMG ye ke sis? Cepat la bagi tau product ape ni!
Seriuos dear, meh datang rapat iolls story new product ni.
.
'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1 - 1 box uolls akan dapat 5 jenis lipcream
๐Ÿ’‹ Lipstick LIPCREAM
๐Ÿ’‹ Tekstur yang sangat bes, tidak meleket
๐Ÿ’‹ Tidak heavy
๐Ÿ’‹ Tahan lama
๐Ÿ’‹ Tidak mengeringkan lips
.
Jangan tunggu lama2. Stock terhad & product ni untuk raya tahun ni je tau ! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
http://Www.wasap.my/60124068639/eeniemeenie

#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls @ Kedah


0

.
[KINI BERLANGSUNG] 'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1
.
Harga yang mampu milik membuatkan sesiapa yang tak dapatkan ni confirm menangis di pagi raya!
(Please SHARE & TAG kesayangan uolls tau. RUGI kalau tak #share ni) .
OMG ye ke sis? Cepat la bagi tau product ape ni!
Seriuos dear, meh datang rapat iolls story new product ni.
.
'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1 - 1 box uolls akan dapat 5 jenis lipcream
๐Ÿ’‹ Lipstick LIPCREAM
๐Ÿ’‹ Tekstur yang sangat bes, tidak meleket
๐Ÿ’‹ Tidak heavy
๐Ÿ’‹ Tahan lama
๐Ÿ’‹ Tidak mengeringkan lips
.
Jangan tunggu lama2. Stock terhad & product ni untuk raya tahun ni je tau ! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
http://Www.wasap.my/60124068639/eeniemeenie

#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls @ Kedah


1

.
[KINI BERLANGSUNG] 'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1
.
Harga yang mampu milik membuatkan sesiapa yang tak dapatkan ni confirm menangis di pagi raya!
(Please SHARE & TAG kesayangan uolls tau. RUGI kalau tak #share ni) .
OMG ye ke sis? Cepat la bagi tau product ape ni!
Seriuos dear, meh datang rapat iolls story new product ni.
.
'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1 - 1 box uolls akan dapat 5 jenis lipcream
๐Ÿ’‹ Lipstick LIPCREAM
๐Ÿ’‹ Tekstur yang sangat bes, tidak meleket
๐Ÿ’‹ Tidak heavy
๐Ÿ’‹ Tahan lama
๐Ÿ’‹ Tidak mengeringkan lips
.
Jangan tunggu lama2. Stock terhad & product ni untuk raya tahun ni je tau ! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
http://Www.wasap.my/60124068639/eeniemeenie

#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


0

.
[KINI BERLANGSUNG] 'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1
.
Harga yang mampu milik membuatkan sesiapa yang tak dapatkan ni confirm menangis di pagi raya!
(Please SHARE & TAG kesayangan uolls tau. RUGI kalau tak #share ni) .
OMG ye ke sis? Cepat la bagi tau product ape ni!
Seriuos dear, meh datang rapat iolls story new product ni.
.
'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1 - 1 box uolls akan dapat 5 jenis lipcream
๐Ÿ’‹ Lipstick LIPCREAM
๐Ÿ’‹ Tekstur yang sangat bes, tidak meleket
๐Ÿ’‹ Tidak heavy
๐Ÿ’‹ Tahan lama
๐Ÿ’‹ Tidak mengeringkan lips
.
Jangan tunggu lama2. Stock terhad & product ni untuk raya tahun ni je tau ! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
http://Www.wasap.my/60124068639/eeniemeenie

#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


2

.
[KINI BERLANGSUNG] 'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1
.
Harga yang mampu milik membuatkan sesiapa yang tak dapatkan ni confirm menangis di pagi raya!
(Please SHARE & TAG kesayangan uolls tau. RUGI kalau tak #share ni) .
OMG ye ke sis? Cepat la bagi tau product ape ni!
Seriuos dear, meh datang rapat iolls story new product ni.
.
'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1 - 1 box uolls akan dapat 5 jenis lipcream
๐Ÿ’‹ Lipstick LIPCREAM
๐Ÿ’‹ Tekstur yang sangat bes, tidak meleket
๐Ÿ’‹ Tidak heavy
๐Ÿ’‹ Tahan lama
๐Ÿ’‹ Tidak mengeringkan lips
.
Jangan tunggu lama2. Stock terhad & product ni untuk raya tahun ni je tau ! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
http://Www.wasap.my/60124068639/eeniemeenie

#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


0

๐Ÿ’‹Limited stock untuk Eenie Meenie Lipcream(5 in 1)

_
PRODUCT INFO
_
Tekstur - Matte
_
CODE SB (WARNA GOLD) - #kaudihatiku : NOT180402473K
_
CODE UE (WARNA NUDE COKLAT) - #ayaminlove : NOT180500016K
_
CODE GL (WARNA NUDE PINK) - #airloveyou : NOT180500011K
_
CODE AL (WARNA PINK) -ย #tempemudisisi : NOT180500004K
_
CODE RE (WARNA MERAH) - #tehtarikdenganyou : NOT180500017K

_
INGREDIENTS : - Isododecane,
- Dimethicone,
- Microcrystalline,
- Trimethylsiloxysilicate, - Polymethylsilsequioxane, - Methyl Methacrylate,
- Crosspolymer, - Phenoxyethanol/Ethylhexyglycerin,
- Vitamin E Propylene Carbonate, - Coconut Oil.

_
May Contain:
Mica (Cl177019), Titanium Dioxide (Cl77891), Blue 1 Lake (Cl40090), Red 7 Lake (Cl5850), Red 30 Lake (Cl73360), Iron Oxides (Cl77491), Yellow 10 Lake (Cl47005), Yellow 5 Lake (Cl9140), Yellow 6 Lake (Cl5985), Bismuth Oxycloride, Red 40 Lake (Cl16035), Red 36 (Cl12085), Orange 5 (Cl45370), Red 6 Lake (Cl15850), Red 22 (Cl45380)

Net weight/ Oz. : 3ml

RAO : 12M
*
Retail Price : RM70 *
Price exclude postage.
Postage rm8 semenanjung, rm13 sabah/sarawak

#bellalovers๐Ÿ’ #bellaammara #balovers


2

โค๏ธ
.
GOLD MASK dari SUGARBELLE.
.
Apa kebaikan PEEL OFF GOLD MASK SUGARBELLE yang mengandungi Emas 24k ni?
.
โœ…Menanggalkan sel kulit mati.
โœ…Menanggalkan whiteheads.
โœ…Menanggalkan blackheads.
โœ…Memudarkan parut jerawat
โœ…Mencerahkan kulit
โœ…Memperbaharui sel kulit
โœ…PARABEN-FREE
.
Harga : RM39 seunit
Postage : RM 8 SEM | RM11 SS
.
Wasap +601121396228
.
#PeelOffGoldMask#eyeliner#matacantik#makeuplovers#makeup#PeelOffGoldMask#facial#facescrub#spa#spadirumah#lipmatte#lipstick#sugarbellelovers#nakcantik#localproduct#supportlocal#halalhub#malaysiabeauty#projekraya2018#perfume#minyakwangi#ayaminlove#tempemudisini#kaudihatiku#airloveyou#tehtarikdenganyou#wudhufriendly#makeupremover#igmalaysia#rinybeauty#riny.b


2

#Repost @sugarbellecosmetic (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Haaa bestkan EENIE MEENIE EDITION ni.
1 set ada 5 warna.. 5 in 1
Code SB warna gold
Code UE warna nude coklat
Code GL warna nude pink
Code AL warna pink
Code RE warna merah
.
Tiap hari TUKAR warna lipcream uolls. Confirm #jealous makcik2 bawang tengok uolls. .
Untuk yang berminat boleh ๐Ÿ“ฑDM / whastapp 0166530171
.
#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


2

Cantiknyaa makeup akak ni kan.Menyerlahkan kecantikan diri.๐Ÿ˜Feedback mereka yang dah pakai set Ennie Mennie.ramai yang suka!
---
---
Price: RM 70 (Set 5 in 1)
--
Tekstur - Matte
Color:
๐Ÿ’„GOLD - #kaudihatiku
๐Ÿ’„NUDE COKLAT - #ayaminlove
๐Ÿ’„NUDE PINK - #airloveyou
๐Ÿ’„PINK-ย #tempemudisisi
๐Ÿ’„MERAH- #tehtarikdenganyou
--
wasap.my/+60149412981
wasap.my/+60149412981
wasap.my/+60149412981
---
#cosmetic #lipbalm #lip #externallove #roses #beautyandthebeast #newarrival #newproduct #newlaunching #viral #cosmeticviral #sugarbelledolls #love #likeforlike #summer #makeuplovers #follow


0

'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1 - 1 box uolls akan dapat 5 jenis lipcream
๐Ÿ’‹ Lipstick LIPCREAM
๐Ÿ’‹ Tekstur yang sangat bes, tidak meleket
๐Ÿ’‹ Tidak heavy
๐Ÿ’‹ Tahan lama
๐Ÿ’‹ Tidak mengeringkan lips
.
๐Ÿ”ฅ Harga yang sangat jimat RM70
Free pos sepanjang bulan julai

Wasap 0194702267
.
Jangan tunggu lama2. Stock terhad & product ni untuk raya tahun ni je tau ! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
#cosmetics #makeup #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru


1

Hai lovelies โค๏ธ
.
Kulit muka nak kekal nampak muda dan cantik kenalah juga dibekalkan dengan penjagaan yang konsistent dan cukup vitamin.. Kalau malas malas pakai produk beratus hinggitttt pun x flawless jugak.
Setuju tak?
.
Dapatkan makeup remover dari Sugarbelle & Serum dari Serinaara
.
Wasap rini for details +601121386228
.
#eyeliner#matacantik#makeuplovers#makeup#PeelOffGoldMask#facial#facescrub#spa#spadirumah#lipmatte#lipstick#sugarbellelovers#nakcantik#localproduct#supportlocal#halalhub#malaysiabeauty#projekraya2018#perfume#minyakwangi#ayaminlove#tempemudisini#kaudihatiku#airloveyou#tehtarikdenganyou#wudhufriendly#makeupremover#serum#riny.b#rinybeauty


0

.
[KINI BERLANGSUNG] 'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1
.
Harga yang mampu milik membuatkan sesiapa yang tak dapatkan ni confirm menangis di pagi raya!
(Please SHARE & TAG kesayangan uolls tau. RUGI kalau tak #share ni) .
OMG ye ke sis? Cepat la bagi tau product ape ni!
Seriuos dear, meh datang rapat iolls story new product ni.
.
'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1 - 1 box uolls akan dapat 5 jenis lipcream
๐Ÿ’‹ Lipstick LIPCREAM
๐Ÿ’‹ Tekstur yang sangat bes, tidak meleket
๐Ÿ’‹ Tidak heavy
๐Ÿ’‹ Tahan lama
๐Ÿ’‹ Tidak mengeringkan lips
.
Jangan tunggu lama2. Stock terhad & product ni untuk raya tahun ni je tau ! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
http://Www.wasap.my/60124068639/eeniemeenie

#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


3

.
[KINI BERLANGSUNG] 'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1
.
Harga yang mampu milik membuatkan sesiapa yang tak dapatkan ni confirm menangis di pagi raya!
(Please SHARE & TAG kesayangan uolls tau. RUGI kalau tak #share ni) .
OMG ye ke sis? Cepat la bagi tau product ape ni!
Seriuos dear, meh datang rapat iolls story new product ni.
.
'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1 - 1 box uolls akan dapat 5 jenis lipcream
๐Ÿ’‹ Lipstick LIPCREAM
๐Ÿ’‹ Tekstur yang sangat bes, tidak meleket
๐Ÿ’‹ Tidak heavy
๐Ÿ’‹ Tahan lama
๐Ÿ’‹ Tidak mengeringkan lips
.
Jangan tunggu lama2. Stock terhad & product ni untuk raya tahun ni je tau ! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
http://Www.wasap.my/60124068639/eeniemeenie

#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


0

.
[KINI BERLANGSUNG] 'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1
.
Harga yang mampu milik membuatkan sesiapa yang tak dapatkan ni confirm menangis di pagi raya!
(Please SHARE & TAG kesayangan uolls tau. RUGI kalau tak #share ni) .
OMG ye ke sis? Cepat la bagi tau product ape ni!
Seriuos dear, meh datang rapat iolls story new product ni.
.
'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1 - 1 box uolls akan dapat 5 jenis lipcream
๐Ÿ’‹ Lipstick LIPCREAM
๐Ÿ’‹ Tekstur yang sangat bes, tidak meleket
๐Ÿ’‹ Tidak heavy
๐Ÿ’‹ Tahan lama
๐Ÿ’‹ Tidak mengeringkan lips
.
Jangan tunggu lama2. Stock terhad & product ni untuk raya tahun ni je tau ! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
http://Www.wasap.my/60124068639/eeniemeenie

#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


0

.
[KINI BERLANGSUNG] 'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1
.
Harga yang mampu milik membuatkan sesiapa yang tak dapatkan ni confirm menangis di pagi raya!
(Please SHARE & TAG kesayangan uolls tau. RUGI kalau tak #share ni) .
OMG ye ke sis? Cepat la bagi tau product ape ni!
Seriuos dear, meh datang rapat iolls story new product ni.
.
'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1 - 1 box uolls akan dapat 5 jenis lipcream
๐Ÿ’‹ Lipstick LIPCREAM
๐Ÿ’‹ Tekstur yang sangat bes, tidak meleket
๐Ÿ’‹ Tidak heavy
๐Ÿ’‹ Tahan lama
๐Ÿ’‹ Tidak mengeringkan lips
.
Jangan tunggu lama2. Stock terhad & product ni untuk raya tahun ni je tau ! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
http://Www.wasap.my/60124068639/eeniemeenie

#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


0

.
[KINI BERLANGSUNG] 'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1
.
Harga yang mampu milik membuatkan sesiapa yang tak dapatkan ni confirm menangis di pagi raya!
(Please SHARE & TAG kesayangan uolls tau. RUGI kalau tak #share ni) .
OMG ye ke sis? Cepat la bagi tau product ape ni!
Seriuos dear, meh datang rapat iolls story new product ni.
.
'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1 - 1 box uolls akan dapat 5 jenis lipcream
๐Ÿ’‹ Lipstick LIPCREAM
๐Ÿ’‹ Tekstur yang sangat bes, tidak meleket
๐Ÿ’‹ Tidak heavy
๐Ÿ’‹ Tahan lama
๐Ÿ’‹ Tidak mengeringkan lips
.
Jangan tunggu lama2. Stock terhad & product ni untuk raya tahun ni je tau ! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
http://Www.wasap.my/60124068639/eeniemeenie

#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


2

.
[KINI BERLANGSUNG] 'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1
.
Harga yang mampu milik membuatkan sesiapa yang tak dapatkan ni confirm menangis di pagi raya!
(Please SHARE & TAG kesayangan uolls tau. RUGI kalau tak #share ni) .
OMG ye ke sis? Cepat la bagi tau product ape ni!
Seriuos dear, meh datang rapat iolls story new product ni.
.
'EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1 - 1 box uolls akan dapat 5 jenis lipcream
๐Ÿ’‹ Lipstick LIPCREAM
๐Ÿ’‹ Tekstur yang sangat bes, tidak meleket
๐Ÿ’‹ Tidak heavy
๐Ÿ’‹ Tahan lama
๐Ÿ’‹ Tidak mengeringkan lips
.
Jangan tunggu lama2. Stock terhad & product ni untuk raya tahun ni je tau ! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
http://Www.wasap.my/60124068639/eeniemeenie

#cosmetics #makeup #newarrival #hotselling #new #newproduct #beautybloggers #lipcream #gold #chocolate #nudepink #pink #redcherry #5in1 #ladies #kaudihatiku #ayaminlove #airloveyou #tempemudisisi #tehtarikdenganyou #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #sugarbelledolls


0