#akukatmabulkaukatmana

Instagram photos and videos

Alhamdulillah 🌹🌹🌹
.
Pengalaman Kali pertama Nonom Snorkelling pastu terus gi kedalaman 20 kakiπŸ™ˆ
.
Awesome sangat dapat jumpa dengan hidupan laut ni
.
Memang amaze dengan keindahan Allah dalam Alam ni ❀️
.
Yang pasti Nonom berterima kasih pada coach yang ajar Water confident dlm laut πŸ˜… Nonom sangat TAKUTTTT air LAUT.. Tapi sangat suka pantai pulau and so on πŸ˜…
.
Nonom tak sangka berjaya Snorkelling TANPA life jacket dalam laut terbuka πŸ˜„
.
Kuatkan semangat ni belajar jap..tapi coach tak jemu ajar πŸ˜…
.
Tak lepas water confident kat sini, dia bawak dekat tempat lain, belajar lagi lagi lagi dan lagu sampai Nonom boleh lepas kan tangan tanpa bantuan orang atau pelampung πŸ˜…
.
Nonom nak jugak ni sebab nak bawak #wondercheese photoshoot dalam air ❀️
.
Dalam gambar tak banyak ikan, ikan banyak dalam video ✌🏻
.
Stay tune 😘
.
#nonommoments #nonomjalanjalan #nonomtravel #nonomwo dercheese #akukatmabulkaukatmana #snorkelling #sibuanisland #semporna #borneo #apatuLIFEJACKET

Pulau Sibuan
0

Sunset BILLABONG.... #AKUKATMABULKAUKATMANA


6

Alhamdulillah done our first seafood dinner for this #jalanJalan πŸ’ƒπŸ»
.
.
1. Team Family Nonom with other team.
.
2. Kami tak makan apa pun sangat πŸ’πŸ»
.Antaranya ------
.
🍴Landak Laut πŸ˜‹
. 🍴Rabbitfish 🐠
.
🍴 Udang masak butter x silap 🦐
.
🍴 Scallop πŸ˜‹
.
🍴Ketam πŸ¦€
.
🍴Sotong πŸ¦‘
.
🍴Abalone πŸ˜‹
.
Dan yang lain lagi πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
#nonomtravel #nonommoments #fahimtravel #akukatmabulkaukatmana #wellrecommendedpackage #roadtoboheydulang #mabul #nonomtakesemporna #nonomjalanjalan #seawalking ❀️❀️❀️

Semporna
3

Berdiri di atas tapak tangan sendiri.. here we started! #akukatMABULkaukatmana #sibuanisland #semporna


0

K still xleh move on. Hanya mampu up gambaq ja. Huhuuu 😭😭😭
#akukatmabulkaukatmana

Mabul Island
2