#allergikseafood Instagram photos and videos

.
ANDA PENGGEMAR SEAFOOD??
TAKUT NAK MAKAN?? Jangan Gundah Gulana #ivmist boleh bantu anda😍
.
Bagi penggemar makanan laut yang mengalami masalah resdung.. mereka risau apabila makan masakan laut..
.
• Bahagian hidung muka menjadi gatal2
.
• Masa time makan,rasa nak bersin
.
• Gatal kawasan mata
.
• Muka naik jerawat/biji2 halus
.
• Bagi yang ada masalah kulit alergik akan naik kudis..
.
Kini anda tidak perlu risau lagi..kerana potensi selepas guna #IVMIST berdasarkan feedback pengguna sebelum ini Positif(+) 😍
Tidak Pernah Mengecewakan Mereka.
.
Anda Dapatkan 1 #Ivmist Bagi Merawat 5 Masalah Yang Saya senaraikan diatas.
.
Klik link dibawah👇
www.wasap.my/60182134533

Harga Pasaran Rm34.90
Harga Promosi Rm25.00
Pos Rm8.00
Nak Free Pos?? Jom whatsApp Hakak

#stokisivmistkajang #teamAty #ivmist #resdung#allergik #allergikseafood
#penawarresdung #resdungkronik#gatalmata #bersin#jerawat#hidunggata
l#kudis


1

KENAPA BABY BALM SERIES PILIHAN HATI SYU DAN ANAK SYU😍

Syu ni ade anak 4 orang.
Anak kecik kecik , kadang senang sakit kan. Senang demam tambah plak skang adoi la.

Germs sume menganas dan terus serang hendap anak anak kecik.

Tu yang syu risau sangat.
Penahla bape kali skali 4 tak sehat. Fuhh. Memang tak tau nak cakap camnela.
Nangis tepi bucu pun tak lega sebab nye, risau kat kesihatan anak.

Kadang dorang demam biase je selsema batuk, tapi syu la paling kusut. Sebab nak anak cepat baik or hope sangat jangan la jangkit kat adik die.

Kadang plak dorang ni main main, terluka,terjatuh benjol dah, lebam dah.
Tapi sejak syu kenal essential oil ni. Syu cube sikit sikit apply ape yang belajar and ape info yang syu dapat.
Alhamdulillah banyak sangat benda positif yang syu tengok and dapat.
Ibu mane tak happy kan bile tengok anak sehat, dah jarang demam sume, benjol ke luke ke, alhamdulillah dapat syu atasi and dipermudahkan.

Terus syu skang adalah pengguna tegar Essential oil -.credit to Nur Syuhadah Syuderq
.
Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babybalm_ronella
agents wanted:
@ummi_mall
@syasya_story
@alimi_othman
click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986
.
#balmset #ronella #malaysia #baby #babybalm #balm #minyakpatitumbuhan #laraalana #aishahdhiarana #minyakpati
#essentialoils
#cikguseo #ajimaura #babyflu #laraohlara #caliph #hidungtersumbat #minyakpatimurah #allergikkulit #allergikseafood #allergik #ekzemamalaysia #gatalkulit #krimtanpasteroid #krimtanpamerkuri #sutra #younglivingmurah #younglivingeomurah a #selsema #setberpantang

Zofea Beauty & Secret Skin White Kawaii Collagen
0

#Repost @syafiqkylez (@get_repost)
・・・
Apa barang edit edit video pakai filter. Yakinlah dgn natural beauty anda (beauty habis 🤣🤣)
.
Kulit rentung bersidai kat Langkawi? Now, bukan masalah! You chew, your selfie ber-glow glow! @chewnglow.hq
#chewnglow #youchewyouglow
#sayajualchewnglow #PengedarsahChewnGlow
#Teamratubidadari #0136283763
#kosmo #pancaindera #masalahkulit #ilovelofa #allergikseafood #glowing #whitening #putihseluruhbadan #antistress #antiaging #bintikputih #kulitgatal #kulitkering #kulitbersisik #kulitgelap #parutjerawat #parutjahitan #freecodklangvalley #FreepostageMalaysia


0

Cara Penggunaan RONELLA ESSENTIAL OIL
.
▶Buka penutupnya dan hidu aromanya dalam-dalam
▶Titiskan 2 titis Ronella Essential Oil pada tisu dan hidu secara langsung
▶Campurkan essential oil dengan carrier oil dan sapu atau urut pada kulit dan anggota badan yang berkenaan
▶Titiskan sebanyak 8 titis essential oil ke dalam tab mandi yang telah diisi dengan air dan berendam sekitar 20 minit di dalamnya
▶Menggunakan Ronella diffuser iaitu dengan titiskan sebanyak 5 titis essential oil ke dalamnya yang diisi dengan 70ml air dan dibiarkan wap dihidu dalam ruangan seperti bilik tidur, pejabat dan ruang tamu.
.
.
Selamat mencuba😉
.
keep follow instagram @RonellaMY. Jom dapatkan juga info dari @babybalm_ronella dan order.
.
agen sah
@ummi_mall
@syasya_story
@aisyah_meera
@alimi_othman .
klik link ini untuk order ; http://PowerofRonella.wasap.my atau call/sms 01128509986
.
#minyakpatitumbuhan #minyakpati
#cikguseo #ajimaura #sutra #selsema #setberpantang #laraalana #aishahdhiarana #minyakpati
#essentialoils
#cikguseo #ajimaura #babyflu #laraohlara #caliph #hidungtersumbat #minyakpatimurah #allergikkulit #allergikseafood #allergik #ekzemamalaysia #gatalkulit #krimtanpasteroid #krimtanpamerkuri #sutra #younglivingmurah #younglivingessentialoilsmurah #younglivingeomurah #younglivingoilsmurah #selsema #setberpantang


4

Cara Penggunaan RONELLA ESSENTIAL OIL
.
▶Buka penutupnya dan hidu aromanya dalam-dalam
▶Titiskan 2 titis Ronella Essential Oil pada tisu dan hidu secara langsung
▶Campurkan essential oil dengan carrier oil dan sapu atau urut pada kulit dan anggota badan yang berkenaan
▶Titiskan sebanyak 8 titis essential oil ke dalam tab mandi yang telah diisi dengan air dan berendam sekitar 20 minit di dalamnya
▶Menggunakan Ronella diffuser iaitu dengan titiskan sebanyak 5 titis essential oil ke dalamnya yang diisi dengan 70ml air dan dibiarkan wap dihidu dalam ruangan seperti bilik tidur, pejabat dan ruang tamu.
.
.
Selamat mencuba😉
.
keep follow instagram @RonellaMY. Jom dapatkan juga info dari @babybalm_ronella dan order.
.
agen sah
@ummi_mall
@syasya_story
@aisyah_meera
@alimi_othman .
klik link ini untuk order ; http://PowerofRonella.wasap.my atau call/sms 01128509986
.
#minyakpatitumbuhan #minyakpati
#cikguseo #ajimaura #sutra #selsema #setberpantang #laraalana #aishahdhiarana #minyakpati
#essentialoils
#cikguseo #ajimaura #babyflu #laraohlara #caliph #hidungtersumbat #minyakpatimurah #allergikkulit #allergikseafood #allergik #ekzemamalaysia #gatalkulit #krimtanpasteroid #krimtanpamerkuri #sutra #younglivingmurah #younglivingessentialoilsmurah #younglivingeomurah #younglivingoilsmurah #selsema #setberpantang

Nuckidz
4

Cara Penggunaan RONELLA ESSENTIAL OIL
.
▶Buka penutupnya dan hidu aromanya dalam-dalam
▶Titiskan 2 titis Ronella Essential Oil pada tisu dan hidu secara langsung
▶Campurkan essential oil dengan carrier oil dan sapu atau urut pada kulit dan anggota badan yang berkenaan
▶Titiskan sebanyak 8 titis essential oil ke dalam tab mandi yang telah diisi dengan air dan berendam sekitar 20 minit di dalamnya
▶Menggunakan Ronella diffuser iaitu dengan titiskan sebanyak 5 titis essential oil ke dalamnya yang diisi dengan 70ml air dan dibiarkan wap dihidu dalam ruangan seperti bilik tidur, pejabat dan ruang tamu.
.
.
Selamat mencuba😉
.
keep follow instagram @RonellaMY. Jom dapatkan juga info dari @babybalm_ronella dan order.
.
agen sah
@ummi_mall
@syasya_story
@aisyah_meera
@alimi_othman .
klik link ini untuk order ; http://PowerofRonella.wasap.my atau call/sms 01128509986
.
#minyakpatitumbuhan #minyakpati
#cikguseo #ajimaura #sutra #selsema #setberpantang #laraalana #aishahdhiarana #minyakpati
#essentialoils
#cikguseo #ajimaura #babyflu #laraohlara #caliph #hidungtersumbat #minyakpatimurah #allergikkulit #allergikseafood #allergik #ekzemamalaysia #gatalkulit #krimtanpasteroid #krimtanpamerkuri #sutra #younglivingmurah #younglivingessentialoilsmurah #younglivingeomurah #younglivingoilsmurah #selsema #setberpantang

Zofea Beauty & Secret Skin White Kawaii Collagen
1

Essential Oil (EO) iaitu 100% pati minyak tumbuhan semulajadi. EO ni datang dengan haruman tertentu, bantu membaiki emosi, dan memberi manfaat kesihatan mengikut jenis atau 'species' EO itu sendiri.

Pati EO sangat pekat dan kuat. Jadi Ronella EO sangat jimat kerana hanya setitik dua saja dicampurkan dengan carrier oil untuk mendapat manfaat kesihatan dan kecantikan. Selamat untuk bayi dan ibu mengandung (sila pastikan EO yang mana sesuai dengan bertanyakan kami dulu)
.
Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babybalm_ronella
agents wanted:
@ummi_mall
@syasya_story
@alimi_othman
click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986
.
#minyakpatitumbuhan #laraalana #aishahdhiarana #minyakpati
#essentialoils
#cikguseo #ajimaura #babyflu #laraohlara #caliph #hidungtersumbat #minyakpatimurah #allergikkulit #allergikseafood #allergik #ekzemamalaysia #gatalkulit #krimtanpasteroid #krimtanpamerkuri #sutra #younglivingmurah #younglivingessentialoilsmurah #younglivingeomurah #younglivingoilsmuraj #ronellaeo #ronellamurah #ronellaessentialoil #ronellamalaysia #selsema #setberpantang

Nuckidz
2

Credit to @babybalm_ronella : WHY ESSENTIAL OIL?

Breathing in steam essential oil with a diffuser is also a very effective way in most cases. It stimulates the olfactory system that affect the brain. This can help in cases of mood disorders, for example. It also helps to relieve any disease primarily associated with the brain.

How to use Ronella Essential Oil?

Mix it with a carrier oil or carrier oil such as grapeseed oil, jojoba oil, coconut oil, avocado oil, or almond oil before it can be applied directly to the skinUse it with aroma diffuserAdd a few drops to your bath and soak for at least fifteen minutes. This will allow the essential oil to soak into your skin, and finally into your bloodstreamAnother way to use essential oils is to trace the affected area. Put three drops of essential oil to the affected are

Hurry get Essential Oils and Diffuser by Ronella. follow insta @RonellaMY & @babybalm_ronella
agents wanted:

@ummi_mall
@syasya_story
@alimi_othman
click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986
#minyakpatitumbuhan #laraalana #aishahdhiarana #minyakpati
#essentialoils #minyakaromaterapi #pewangikereta #halaulipas
#cikguseo #ajimaura #babyflu #laraohlara #caliph #hidungtersumbat #minyakpatimurah #allergikkulit #allergikseafood #allergik #ekzemamalaysia #gatalkulit #krimtanpasteroid #krimtanpamerkuri #sutra #younglivingeo #younglivingoils #ronellaeo #ronellamurah #ronellamalaysia #selsema #setberpantang


1

Hadamkan dan ketahuilah kenapa kami cipta @babybalm_ronella .
Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babybalm_ronella
agents wanted:
@ummi_mall
@syasya_story
@alimi_othman
click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986
.
#balmset #ronella #minyakpatitumbuhan #laraalana #aishahdhiarana #minyakpati
#essentialoils
#cikguseo #ajimaura #babyflu #laraohlara #caliph #hidungtersumbat #minyakpatimurah #allergikkulit #allergikseafood #allergik #ekzemamalaysia #gatalkulit #krimtanpasteroid #krimtanpamerkuri #sutra #youngliving #younglivingessentialoils #younglivingeo #younglivingoils #ronellaeo #selsema #setberpantang

Zofea Beauty & Secret Skin White Kawaii Collagen
1

...
Yang dinanti sudah tiba 😘😘
.

Katakan "YA" untuk lebih sihat Dan cantik dengan CHEW N' GLOW

Http://www.wasap.my/60136283763 🦋

Http://www.wasap.my/60136283763 🦋
Http://www.wasap.my/60136283763 🦋

#RatuBidadari #0136283763
#Resdung
#jerawat #jeragat #parutpudar #kulitsensitif #eczema #kosmo #pancaindera #masalahkulit #ilovelofa #allergikseafood
#bintikputih #kulitgatal #kulitkering #kulitbersisik


0

ATASI penyakit anda dengan Ronella Pre Diluted Blend Oil
.

Adanya kesemua set Ronella Roll On ini, penyakit seperti pernafasan, kulit, kembung perut, sakit otot dan masalah ibu mengandung dapat diatasi 😉
.

Untuk sebarang pembelian boleh dapatkan daripada stokis Ronella berhampiran anda. PM no telefon dan lokasi anda sekarang untuk kami berikan kepada stokis sah Ronella 😉
.
Hi assalamualaikum, Sekarang admin buat promosi. Stok terhad. Dapatkan sekarang!!!! . ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
➡️ insta @RonellaMY 01128509986 ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #balmset #minyakpatitumbuhan #laraalana #aishahdhiarana #minyakpati
#cikguseo #ajimaura #babyflu #laraohlara #hidungtersumbat #minyakpatimurah #allergikkulit #allergikseafood #ekzemamalaysia #krimtanpasteroid #krimtanpamerkuri #sutra #youngliving #younglivingessentialoils #younglivingeo #younglivingoils #ronellaeo #ronellamurah #ronellaessentialoil #ronellamalaysia #selsema #setberpantang
#ronella #rollon #pureproduct

Nuckidz
1

Testimoni #teatreeessentialoil

Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babybalm_ronella
agents wanted:
@ummi_mall
@syasya_story
@alimi_othman
click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986

keep follow instagram @RonellaMY. Jom dapatkan juga info dari @babybalm_ronella dan order.
.
agen sah
@ummi_mall
@syasya_story
@aisyah_meera
@alimi_othman .
klik link ini untuk order ; http://PowerofRonella.wasap.my atau call/sms 01128509986
.
#minyakpatitumbuhan #minyakpati
#cikguseo #ajimaura #minyakpatimurah #allergikkulit #allergikseafood #allergik #ekzemamalaysia #gatalkulit #krimtanpasteroid #krimtanpamerkuri
#krashkozz #trustedsellerRonella #minyakpatitumbuhan #minyakpati
#essentialoilsmurah
#sutra #younglivingmurah #younglivingessentialoilsmurah #younglivingeomurah #younglivingoilsmurah #ronellaeo #ronellamurah #ronellaessentialoil #ronellamalaysia #selsema #setberpantang
#ronellaEO
#testimonironella -

Nuckidz
0

Cara Penggunaan RONELLA ESSENTIAL OIL
.
▶Buka penutupnya dan hidu aromanya dalam-dalam
▶Titiskan 2 titis Ronella Essential Oil pada tisu dan hidu secara langsung
▶Campurkan essential oil dengan carrier oil dan sapu atau urut pada kulit dan anggota badan yang berkenaan
▶Titiskan sebanyak 8 titis essential oil ke dalam tab mandi yang telah diisi dengan air dan berendam sekitar 20 minit di dalamnya
▶Menggunakan Ronella diffuser iaitu dengan titiskan sebanyak 5 titis essential oil ke dalamnya yang diisi dengan 70ml air dan dibiarkan wap dihidu dalam ruangan seperti bilik tidur, pejabat dan ruang tamu.
.
.
Selamat mencuba😉
.
keep follow instagram @RonellaMY. Jom dapatkan juga info dari @babybalm_ronella dan order.
.
agen sah
@ummi_mall
@syasya_story
@aisyah_meera
@alimi_othman .
klik link ini untuk order ; http://PowerofRonella.wasap.my atau call/sms 01128509986
.
#minyakpatitumbuhan #minyakpati
#cikguseo #ajimaura #sutra #selsema #setberpantang #laraalana #aishahdhiarana #minyakpati
#essentialoils
#cikguseo #ajimaura #babyflu #laraohlara #caliph #hidungtersumbat #minyakpatimurah #allergikkulit #allergikseafood #allergik #ekzemamalaysia #gatalkulit #krimtanpasteroid #krimtanpamerkuri #sutra #younglivingmurah #younglivingessentialoilsmurah #younglivingeomurah #younglivingoilsmurah #selsema #setberpantang

Nuckidz
2

.....
Hangpa mai #Kedah ka? 😍 😍😍 (kalau salah jgn marah.. gurau aje2)
.
Hi uolls 🦋🤗.. Tengah tercari2 dimana nak dapat kan Chew N' Glow? .
Boleh terus call order dari #StokisChewnGlow kami di #alorstar🤗
.
Contact laju2 sbb cepat2 nak cantik & sihat

@chewnglow.love
@chewnglow.love
@chewnglow.love
@chewnglow.love
.
Http://www.wasap.my/60124620076 ❤
.
Http://www.wasap.my/60124620076 ❤
.
Http://www.wasap.my/60124620076 ❤
.
#ChewnGlowHQ #ChewnGlow #youchewyouglow #sayajualchewnglow #sayajualchewnglow
#Teamratubidadari
#kosmo #pancaindera #masalahkulit #ilovelofa #allergikseafood #glowing #whitening #putihseluruhbadan #antistress #antiaging #bintikputih #kulitgatal #kulitkering #kulitbersisik #kulitgelap #parutjerawat #parutjahitan #freecodklangvalley #FreepostageMalaysia4


0

.....
Habaq mai sapa dari Penang? 😍 😍😍 Hi uolls 🦋🤗.. Tengah tercari2 dimana nak dapat kan Chew N' Glow? .
Boleh terus call order dari #StokisChewnGlow kami di #penang🤗
.
Contact laju2 sbb cepat2 nak cantik & sihat

@chewnglow.kbpenang
@chewnglow.kbpenang
@chewnglow.kbpenang
@chewnglow.kbpenang
.
Http://www.wasap.my/60199565806 ❤
.
Http://www.wasap.my/60199565806 ❤
.
Http://www.wasap.my/60199565806 ❤
.
#ChewnGlowHQ #ChewnGlow #youchewyouglow #sayajualchewnglow #sayajualchewnglow
#Teamratubidadari
#kosmo #pancaindera #masalahkulit #ilovelofa #allergikseafood #glowing #whitening #putihseluruhbadan #antistress #antiaging #bintikputih #kulitgatal #kulitkering #kulitbersisik #kulitgelap #parutjerawat #parutjahitan #freecodklangvalley #FreepostageMalaysia4


0

.....
Berita baik warga negeri Cik Mek Molek 😍 .
Hi uolls 🦋🤗.. Tengah tercari2 dimana nak dapat kan Chew N' Glow? .
Boleh terus call order dari #StokisChewnGlow kami di #KotaBharu 🤗
.
Contact laju2 sbb cepat2 nak cantik & sihat

@chewnglow.kbpenang
@chewnglow.kbpenang
@chewnglow.kbpenang
@chewnglow.kbpenang
.
Http://www.wasap.my/60139200546 ❤
.
Http://www.wasap.my/60139200546 ❤
.
Http://www.wasap.my/60139200546 ❤
.
#ChewnGlowHQ #ChewnGlow #youchewyouglow #sayajualchewnglow #sayajualchewnglow
#Teamratubidadari
#kosmo #pancaindera #masalahkulit #ilovelofa #allergikseafood #glowing #whitening #putihseluruhbadan #antistress #antiaging #bintikputih #kulitgatal #kulitkering #kulitbersisik #kulitgelap #parutjerawat #parutjahitan #freecodklangvalley #FreepostageMalaysia4


0

.....
Hi uolls 🦋🤗.. sis Tengah cari kat mana nak dapat kan Chew N Glow?
.
.
Kalau ada di berdekatan area .....
#oldklangroad
#jalanklanglama
#seripetaling
#kinrara
#bukitjalil .
boleh dapatkan Chew N Glow dari #PengedarsahChewnGlow anda 🤗
.
Contact laju2 sbb cepat2 nak cantik & sihat
.
.
Http://www.wasap.my/60122350236
.
Http://www.wasap.my/60122350236
.
Http://www.wasap.my/60122350236
.
#ChewnGlowHQ #ChewnGlow #youchewyouglow #sayajualchewnglow #sayajualchewnglow
#Teamratubidadari
#kosmo #pancaindera #masalahkulit #ilovelofa #allergikseafood #glowing #whitening #putihseluruhbadan #antistress #antiaging #bintikputih #kulitgatal #kulitkering #kulitbersisik #kulitgelap #parutjerawat #parutjahitan #freecodklangvalley #FreepostageMalaysia


0

.....
Hi uolls 🦋🤗.. Tengah mencari2 Pengedar Sah CHEW N GLOW di kawasan anda?
.
.
#medanmara
#PertamaComplex
#jalantuankuabdulrahman
#sogokl
.
.
boleh dapatkan Chew N Glow dari #PengedarsahChewnGlow anda
.
Contact laju2 sbb cepat2 nak cantik & sihat .
Http://www.wasap.my/60122350236
.
Http://www.wasap.my/60122350236
.
Http://www.wasap.my/60122350236
.
#ChewnGlowHQ #ChewnGlow #youchewyouglow #sayajualchewnglow #sayajualchewnglow
#Teamratubidadari
#kosmo #pancaindera #masalahkulit #ilovelofa #allergikseafood #glowing #whitening #putihseluruhbadan #antistress #antiaging #bintikputih #kulitgatal #kulitkering #kulitbersisik #kulitgelap #parutjerawat #parutjahitan #freecodklangvalley #FreepostageMalaysia


0

.....
Hi uolls 🦋🤗.. Tengah mencari2 Pengedar Sah CHEW N GLOW di kawasan anda?
.
.
Sesiapa yang dari area2 yang berdekatan - .
#ShahAlam
#BukitJelutong
#Klang
.
boleh dapatkan Chew N Glow dari #PengedarsahChewnGlow
.
@chewnglow_klang_shahalam ❤
@chewnglow_klang_shahalam ❤
@chewnglow_klang_shahalam ❤
.
Contact laju2 sbb cepat2 nak cantik & sihat
Http://www.wasap.my/60129304189
.
Http://www.wasap.my/60129304189
.
Http://www.wasap.my/60129304189
.
#ChewnGlowHQ #ChewnGlow #youchewyouglow #ShahAlam #Klang #sayajualchewnglow
#Teamratubidadari
#kosmo #pancaindera #masalahkulit #ilovelofa #allergikseafood #glowing #whitening #putihseluruhbadan #antistress #antiaging #bintikputih #kulitgatal #kulitkering #kulitbersisik #kulitgelap #parutjerawat #parutjahitan #freecodklangvalley #FreepostageMalaysia


2

Assalamualaikum & Morning!
.
Balm Baby Newborn boleh digunakan pada bayi yang baru dilahirkan dan juga bayi yang lahir pramatang atau bayi tak cukup bulan.
.
Bahan terkandung dalam Baby Balm Newborn hanya minyak semata-mata yang dibuat dalam bentuk balm. Minyak-minyak ni mempunyai sifat melembapkan kulit dan kaya dengan vitamin yang diperlukan oleh kulit terutamanya kulit bayi yang mudah kering dan sensitif.
.
Bahagian bayi yang boleh disapu ialah bahagian tangan dan tapak kaki bayi. Balm Newborn adalah penting kerana bayi tak boleh menggunakan kebanyakkan produk yang ada dalam pasaran.
.
Balm Baby Newborn adalah baby safe dan memang diformulasikan untuk kegunaan harian baby
.
follow insta @syasya_story & @aisyah_meera
.
┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
➡️ 01128509986 @syasya_story @babybalm_ronella ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #assalamualaikum #ajimaura #laraalana #aishahdhiarana #laraohlara #caliph#balmset #babybalm #balm #minyakpatitumbuhan #laraalana #aishahdhiarana #minyakpati
#essentialoils
#cikguseo #ajimaura #babyflu #laraohlara #caliph #hidungtersumbat #minyakpatimurah #allergikkulit #allergikseafood #allergik #ekzemamalaysia #gatalkulit #krimtanpasteroid #krimtanpamerkuri #sutra #younglivingmurah #younglivingessentialoilsmurah #younglivingeomurah #younglivingoilsmurah #selsema #setberpantang

Jamususukdaraofficial
5

Baby having Rashes?
Let this cute Baby Balm in a red tin be your savor. 100% safe, organic & chemicals free┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
➡️ 0148709426 @syasya_story ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #minyakpatitumbuhan #laraalana #aishahdhiarana #minyakpati
#essentialoils
#cikguseo #ajimaura #ekzema #laraohlara #caliph #eczema #minyakpatimurah #allergikkulit #allergikseafood #allergik #ekzemamalaysia #gatalkulit #krimtanpasteroid #krimtanpamerkuri #sutra #youngliving #younglivingessentialoils #younglivingeo #younglivingoils #ronellaeo #ronellamurah #ronellaessentialoil #ronellamalaysia #rollonNTBax #antiradang follow insta @BabyBalm_Ronellafollow insta @BabyBalm_Ronella

Jamususukdaraofficial
1

IvMist
🌞Pelbagai kegunaan utk penyakit luaran.
🌞Kegunaan seisi keluarga.
🌞Saiz kecil & mudah dibawa.
🌞First aid yg mujarab.
🌞Harga yg mampu dimiliki.
🌞Memberi kesegaran.
.

Setiap penyakit ada ubatnya. IvMist sbg slh satu alternatif usaha kita utk sembuh. Segalanya dgn izinNYA.

Sembur Sembur Segar😄
Sembur Sembur Sembuh..in shaa Allah😄
.
Halal..gunakan tanpa was was👍
Blh whatsapp 019-3463239/013-2083239
Klik TonZaitul.wasap.my/0132083239
.
Sebotol RM25 (tidak termasuk pos) Normal Price rm34.90
3 botol free pos.. .
.
#stokisivmistkangarperlis #ivmistmujarab #ivmistoil#ivmistmurah #ivmistteammarsha
#ivmist #ivkids #ivmistpelabagaiguna #1ivmist1keluarga #SatuRumahSatuIVMist 💐 .
#penawarresdung #resdung #panau #kurap#kayap#kudis#allergik#allergikseafood
#sembursembursembuh #sembursembursegar #semburanajaib #ivmistmagicoil
#cod#perlis #kangar #seriab #beseri #bazaronline #bazarwanita #sharemanfaat

Perlis, Perlis, Malaysia
0

Baby having Rashes?
Let this cute Baby Balm in a red tin be your savor. 100% safe, organic & chemicals free┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
➡️ 0148709426 @syasya_story ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #minyakpatitumbuhan #laraalana #aishahdhiarana #minyakpati
#essentialoils
#cikguseo #ajimaura #ekzema #laraohlara #caliph #eczema #minyakpatimurah #allergikkulit #allergikseafood #allergik #ekzemamalaysia #gatalkulit #krimtanpasteroid #krimtanpamerkuri #sutra #youngliving #younglivingessentialoils #younglivingeo #younglivingoils #ronellaeo #ronellamurah #ronellaessentialoil #ronellamalaysia #rollonNTBax #antiradang follow insta @BabyBalm_Ronella

Nuckidz
3

uchewuglow....#repost
🦋 Memberi impak pencerahan kulit yang maksimum seawal 3 hari
🦋 Membantu kelihatan lebih muda dan melawan tanda-tanda penuaan
🦋Mengurangkan garis-garis dan kedutan halus
🦋 Meratakan warna kulit
🦋 Mengembalikan kelembutan & keanjalan kulit
🦋 Mengurangkan pembentukan sebum minyak dimuka
🦋 Mengatasi masalah kulit kusam
🦋Melindungi dari kerosakan kulit akibat sinaran UV
🦋Menghindari pembentukan jerawat
🦋 Membantu merawat masalah jerawat
🦋Merawat luka pada kulit
🦋Memperbaiki rupa dan tekstur kulit
🦋Mencegah kulit menjadi terlalu kering
🦋'merehatkan' kulit dan mengurangkan kerengsaan
🦋Membantu pesakit Eczema dan Psorasis
🦋Melegakan dan menenangkan kulit mengalami kemerahan, kegatalan atau terbakar.
🦋 Menghilangkan tompok/bintik hitam serta membantu memudarkan parut jerawat dan chicken pox
🦋Mempercepat penyembuhan luka
🦋Menguatkan sel kulit sehingga ke lapisan terdalam.
🦋Membantu menyingkirkan toksin
🦋Membantu membuang sel kulit mati dan sekaligus mencantikkan sktuktur kulit .
🦋Membantu membina sel-sel baru supaya kulit kelihatan lebih muda dan segar
🦋 Membantu sistem pembuangan dengan mencegah sembelit
🦋 Membantu menguatkan dan menyihatkan rambut dan kuku
🦋 Meningkatkan daya tahan tubuh .

Harga
30 biji RM90 SM/RM95 SS
60 biji RM160 SM / RM 170 SS

Http://www.wasap.my/60125519099🦋

Http://www.wasap.my/60125519099🦋
Http://www.wasap.my/60125519099🦋

#ChewnGlowHQ #ChewnGlow #youchewyouglow
#Teamratubidadari #0125519099
#kosmo #pancaindera #masalahkulit #ilovelofa #allergikseafood #glowing #whitening #putihseluruhbadan #antistress #antiaging #bintikputih #kulitgatal #kulitkering #kulitbersisik #kulitgelap #parutjerawat #parutjahitan #freecodklangvalley #FreepostageMalaysia


0

#Repost @uchewuglow (@get_repost)
・・・
....
🦋 Memberi impak pencerahan kulit yang maksimum seawal 3 hari
🦋 Membantu kelihatan lebih muda dan melawan tanda-tanda penuaan
🦋Mengurangkan garis-garis dan kedutan halus
🦋 Meratakan warna kulit
🦋 Mengembalikan kelembutan & keanjalan kulit
🦋 Mengurangkan pembentukan sebum minyak dimuka
🦋 Mengatasi masalah kulit kusam
🦋Melindungi dari kerosakan kulit akibat sinaran UV
🦋Menghindari pembentukan jerawat
🦋 Membantu merawat masalah jerawat
🦋Merawat luka pada kulit
🦋Memperbaiki rupa dan tekstur kulit
🦋Mencegah kulit menjadi terlalu kering
🦋'merehatkan' kulit dan mengurangkan kerengsaan
🦋Membantu pesakit Eczema dan Psorasis
🦋Melegakan dan menenangkan kulit mengalami kemerahan, kegatalan atau terbakar.
🦋 Menghilangkan tompok/bintik hitam serta membantu memudarkan parut jerawat dan chicken pox
🦋Mempercepat penyembuhan luka
🦋Menguatkan sel kulit sehingga ke lapisan terdalam.
🦋Membantu menyingkirkan toksin
🦋Membantu membuang sel kulit mati dan sekaligus mencantikkan sktuktur kulit .
🦋Membantu membina sel-sel baru supaya kulit kelihatan lebih muda dan segar
🦋 Membantu sistem pembuangan dengan mencegah sembelit
🦋 Membantu menguatkan dan menyihatkan rambut dan kuku
🦋 Meningkatkan daya tahan tubuh .

Harga
30 biji RM90 SM/RM95 SS
60 biji RM160 SM / RM 170 SS

Http://www.wasap.my/60136283763 🦋

Http://www.wasap.my/60136283763 🦋
Http://www.wasap.my/60136283763 🦋

#ChewnGlowHQ #ChewnGlow #youchewyouglow
#Teamratubidadari #0136283763
#kosmo #pancaindera #masalahkulit #ilovelofa #allergikseafood #glowing #whitening #putihseluruhbadan #antistress #antiaging #bintikputih #kulitgatal #kulitkering #kulitbersisik #kulitgelap #parutjerawat #parutjahitan #freecodklangvalley #FreepostageMalaysia


0

Tea Tree essential oil ni sememangnya WAJIB dimiliki oleh ibu-ibu seperti anda terutamanya jika di rumah ada yang merokok. Lebih-lebih lagi jika ada anak kecil. .
Tea Tree essential oil ini terkenal sebagai ejen pembunuh fungus di udara jika 'didiffuse'. Berkesan sebagai minyak yang boleh menyembuhkan luka, serta membasmi kuman-kuman. .
Bahanyanya bila ada bakteria diudara yang boleh menjangkiti anak kecil kita. Itulah pentingnya kita diffuse Tea Tree Essential oil supaya bakteria di udara mati sekaligus menjauhkan anak keluarga kita khususnya bayi daripada dijangkiti virus dan bakteria merbahaya yang boleh membawa maut.
.
Get EO by Ronella by ummi syasya, follow insta @RonellaMY & @babybalm_ronella
agents wanted:
@ummi_mall
@syasya_story
@alimi_othman
click this link ini to order ; http://PowerofRonella.wasap.my or call/sms 01128509986
.
keep follow instagram @RonellaMY. Jom dapatkan juga info dari @babybalm_ronella dan order.
.
agen sah
@ummi_mall
@syasya_story
@aisyah_meera
@alimi_othman .
klik link ini untuk order ; http://PowerofRonella.wasap.my atau call/sms 01128509986
.
#krashkozz #trustedsellerRonella #ummi_mall #minyakpatitumbuhan #minyakpati
#essentialoils
#cikguseo #ajimaura #sutra #younglivingmurah #younglivingessentialoilsmurah #younglivingeo #younglivingoilsmurah #selsema #bahayamerokok #laraalana #aishahdhiarana
#essentialoilsmurah #laraohlara #minyakpatimurah #allergikkulit #allergikseafood #allergik #ekzemamalaysia #gatalkulit #krimtanpasteroid #krimtanpamerkuri #barangbayimurah #produkbayimurah

Jamususukdaraofficial
2

....
🦋 Memberi impak pencerahan kulit yang maksimum seawal 3 hari
🦋 Membantu kelihatan lebih muda dan melawan tanda-tanda penuaan
🦋Mengurangkan garis-garis dan kedutan halus
🦋 Meratakan warna kulit
🦋 Mengembalikan kelembutan & keanjalan kulit
🦋 Mengurangkan pembentukan sebum minyak dimuka
🦋 Mengatasi masalah kulit kusam
🦋Melindungi dari kerosakan kulit akibat sinaran UV
🦋Menghindari pembentukan jerawat
🦋 Membantu merawat masalah jerawat
🦋Merawat luka pada kulit
🦋Memperbaiki rupa dan tekstur kulit
🦋Mencegah kulit menjadi terlalu kering
🦋'merehatkan' kulit dan mengurangkan kerengsaan
🦋Membantu pesakit Eczema dan Psorasis
🦋Melegakan dan menenangkan kulit mengalami kemerahan, kegatalan atau terbakar.
🦋 Menghilangkan tompok/bintik hitam serta membantu memudarkan parut jerawat dan chicken pox
🦋Mempercepat penyembuhan luka
🦋Menguatkan sel kulit sehingga ke lapisan terdalam.
🦋Membantu menyingkirkan toksin
🦋Membantu membuang sel kulit mati dan sekaligus mencantikkan sktuktur kulit .
🦋Membantu membina sel-sel baru supaya kulit kelihatan lebih muda dan segar
🦋 Membantu sistem pembuangan dengan mencegah sembelit
🦋 Membantu menguatkan dan menyihatkan rambut dan kuku
🦋 Meningkatkan daya tahan tubuh .

Harga
30 biji RM90 SM/RM95 SS
60 biji RM160 SM / RM 170 SS

Http://www.wasap.my/60136283763 🦋

Http://www.wasap.my/60136283763 🦋
Http://www.wasap.my/60136283763 🦋

#ChewnGlowHQ #ChewnGlow #youchewyouglow
#Teamratubidadari #0136283763
#kosmo #pancaindera #masalahkulit #ilovelofa #allergikseafood #glowing #whitening #putihseluruhbadan #antistress #antiaging #bintikputih #kulitgatal #kulitkering #kulitbersisik #kulitgelap #parutjerawat #parutjahitan #freecodklangvalley #FreepostageMalaysia


1

3 HARI JE?? YE..CANTIK SEAWAL 3 HARI BERSAMA #CHEWNGLOW .
Macam mana boleh jadi cantik seawal 3 hari?? Diantara kelebihan CHEW N GLOW :-
.
Tau tak anda, Chew N Glow adalah "Advance Formula Skin Solution" yg memberikan kesan dan efek yang pantas pada kulit anda. Chew N Glow juga sesuai untuk semua peringkat umur .
.
Sayang2, ini dia antara KHASIAT CHEW N GLOW :
.
🦋 Memberi impak pencerahan yang maksimum seawal 3 hari
🦋 Membantu melawan tanda-tanda penuaan
🦋Mengurangkan garis-garis dan kedutan 🦋 Meratakan warna kulit
🦋 Mengembalikan kelembutan kulit
🦋 Mengurangkan pembentukan sebum minyak dimuka
🦋 Mengatasi masalah kulit kusam
🦋 Melindungi dari kerosakan akibat sinaran UV
🦋 Menghindari pembentukan jerawat
🦋 Membantu merawat masalah jerawat
🦋 Merawat luka pada kulit
🦋 Memperbaiki tekstur kulit
🦋 Mengelakkan kulit kering
🦋 Mengurangkan kerengsaan
🦋 Merawat Eczema dan Psorasis
🦋 Meredakan kemerahan, kegatalan atau kesan terbakar.
🦋 Melenyapkan jeragat serta membantu memudarkan parut jerawat dan chicken pox
🦋 Memulihkan sel kulit sehingga ke lapisan terdalam.
🦋 Detoks
🦋 Membuang sel kulit mati dan mencantikkan struktur kulit .
🦋 Membantu membina sel-sel baru supaya kulit kelihatan muda dan segar
🦋 Membantu sistem pembuangan, mencegah sembelit
🦋 Menyihatkan rambut dan kuku
🦋 Memulih imunisasi .
.
Harga
30 biji RM90 SM / RM95 SS
60 biji RM160 SM / RM 170 SS
.
Http://www.wasap.my/60126144525
.
Http://www.wasap.my/60126144525
.
#RatuBidadari #ChewnGlow # youchewyouglow #sayajualchewnglow
#cantikdansihat #kulitsensitif #kulitkusam #ekzema #allergikseafood #jerawat


1