#amaninakidshijab

Instagram photos and videos

#amaninakidshijab#tudungbudaksarung#tudunganak#tudungsarungkanakkanak#sayajualtudungkanakkanak#sayajual#sayajualtudungbudak#tudungbudaksoftawning#tudungsarungbudak#tudungbudakcomel#tudungbudakinstant#tudungbudakmurah#tudungbudak#tudungkanakkanak#tudungrayakids#tudungrayakanakkanak#tudungrayabudak#tudungraya

Hashtags #amaninakidshijab for Instagram

.
Assalamualaikum.
Selamat pagi 😊
.
#AmaninaKidsHijab


0

Jilbab Anak Nina

Ready stok & diproduksi sendiri
Price/ harga : IDR 30k
Material : bubble crepe

Panjang depan : 53 cm||
Panjang belakang : 51 cm || For order 🍃
Whatsapp : 085729760545
#amaninakidshijab#amaninakids#hijabamanina#hijabanak#jilbabanak#amimajilbanak#alitahijabanak#hijabbaby#ninahijabanak#


0

Jilbab Anak Alita

Ready stok & diproduksi sendiri
Price/ harga : IDR 20k
Material : cerutti maxmara

Panjang depan : 14 cm||
Panjang belakang : 44 cm || For order 🍃
Whatsapp : 085729760545
#amaninakidshijab#amaninakids#hijabamanina#hijabanak#jilbabanak#amimajilbanak#alitahijabanak#hijabbaby#


0

Jilbab Anak Amima

Ready stok & diproduksi sendiri
Price/ harga : IDR 30k
Material : Cerutti baby doll

Panjang depan : 16 cm||
Panjang belakang : 51 cm || For order 🍃
Whatsapp : 085729760545
#amaninakidshijab#amaninakids#hijabamanina#hijabanak#jilbabanak#amimajilbanak#


0

Jilbab Anak Alila

Ready stok & diproduksi sendiri
Price/ harga : IDR 30k
Material : Bubble crepe

Panjang depan : 62 cm||
Panjang belakang : 58 cm || For order 🍃
Whatsapp : 085729760545
#amaninakidshijab#amaninakids#hijabamanina#hijabanak#jilbabanak#


2

Last minute shopping untuk warga Bandar Baru Bangi, Putrajaya, Serdang dan Nilai? 😍
.
Mommy cemas belum ada tudung raya untuk anak-anak? Bertenang mommy. Untuk 4 kawasan di atas, mommy boleh set appointment dengan kami untuk datang self pick up.
.
Tarikh akhir untuk datang ambil adalah 12 Jun 2018, hari Selasa. Whatsapp dulu untuk kami update warna yang masih ada dan lokasi untuk mommy datang. Mommy picit saja link di bio ya.
.
#tudungkanakkanak #tudungbudak #tudunganak #tudungbudakinstant #tudungbudakmurah #tudungbudakcomel #tudungbudaksarung #tudungsarungbudak #tudungbudaksoftawning #sayajualtudungbudak #sayajual #sayajualtudungkanakkanak #tudungsarungkanakkanak #amaninakidshijab #tudungraya #tudungrayabudak #tudungrayakanakkanak #tudungrayakids #kidshijab


0

Natural colours yang senang masuk dengan banyak warna baju. Tudung Marha mosscrepe ni bukan saja sesuai dipakai di pagi raya. Nak travel balik kampung jejauh pun selesa anak-anak mommy.
.
Esok kami masih buat penghantaran ya mommy. Whatsapp sekarang untuk membuat pembelian. Sehingga esok, poslaju janji insyaAllah parcel mommy tiba sebelum menjelang hari raya.
.
Warna-warna yang masih available, mommy boleh rujuk di gambar seterusnya ya. Atau whatsapp terus dengan picit link di bio di depan sana. ❤️😊
.
#tudungkanakkanak #tudungbudak #tudunganak #tudungbudakinstant #tudungbudakmurah #tudungbudakcomel #tudungbudaksarung #tudungsarungbudak #tudungbudaksoftawning #sayajualtudungbudak #sayajual #sayajualtudungkanakkanak #tudungsarungkanakkanak #amaninakidshijab #tudungraya #tudungrayabudak #tudungrayakanakkanak #tudungrayakids #kidshijab


0

Antara warna favourite kami. Fuchsia. Warna ni ceria sangat. Vivid purplish red color. Sekali pandang macam pink terang pun ada. Memang cantik sangat lah warna ni.
.
Macam biasa, dah tak banyak yang tinggal. Ramadan pun dah tiba ke 10 hari terakhir. Jumaat ni hari akhir kami pos dengan harapan semua tudung anak-anak ni diterima sebelum menjelang hari raya.
.
Mommy yang masih belum ada tudung raya anak, meh cecepat whatsapp kami. Kami bagitau warna apa yang masih ada.
.
#tudungkanakkanak #tudungbudak #tudunganak #tudungbudakinstant #tudungbudakmurah #tudungbudakcomel #tudungbudaksarung #tudungsarungbudak #tudungbudaksoftawning #sayajualtudungbudak #sayajual #sayajualtudungkanakkanak #tudungsarungkanakkanak #amaninakidshijab #tudungraya #tudungrayabudak #tudungrayakanakkanak #tudungrayakids


1

Sis, tudung Marha sesuai untuk kanak-kanak berapa tahun?
.
Jawapan kami: Normally sesuai untuk 4 hingga 11 tahun. TAPI mommy perlu rujuk saiz tudung yang kami beri ya. Lain anak, lain saiz dan ketinggiannya.
.
Contoh model di gambar ni. Kakak di sebelah kiri, umurnya 5 tahun. Tudung yang sama, dipakai oleh adik di sebelah kanan yang berumur 1 tahun. 😄
.
#tudungkanakkanak #tudungbudak #tudunganak #tudungbudakinstant #tudungbudakmurah #tudungbudakcomel #tudungbudaksarung #tudungsarungbudak #tudungbudaksoftawning #sayajualtudungbudak #sayajual #sayajualtudungkanakkanak #tudungsarungkanakkanak #amaninakidshijab #tudungraya #tudungrayabudak #tudungrayakanakkanak #tudungrayakids


3

Najwa denim. Semua warna ada. Ready stock ya. Warna di sini 99% menyamai warna sebenar tudung. 🙂
.
Ada harga kombo untuk belian 2 helai dan ke atas. Picit terus link di bio. Terus boleh whatsapp kami. 🙂
.
#tudungkanakkanak #tudungbudak #tudunganak #tudungbudakinstant #tudungbudakmurah #tudungbudakcomel #tudungbudaksarung #tudungsarungbudak #tudungbudaksoftawning #sayajualtudungbudak #sayajual #sayajualtudungkanakkanak #tudungsarungkanakkanak #amaninakidshijab #tudungraya #tudungrayabudak #tudungrayakanakkanak #tudungrayakids


2

Cepatnya masa berlalu. Sedar tak sedar, sudah hampir 2/3 Ramadan. Mommy, sesibuk mana pun kita menguruskan hal seisi rumah, usahakan diri untuk membaca Al-Quran. Juga bertarawih di malam hari. ❤️
.
#tudungkanakkanak #tudungbudak #tudunganak #tudungbudakinstant #tudungbudakmurah #tudungbudakcomel #tudungbudaksarung #tudungsarungbudak #tudungbudaksoftawning #sayajualtudungbudak #sayajual #sayajualtudungkanakkanak #tudungsarungkanakkanak #amaninakidshijab #tudungraya #tudungrayabudak #tudungrayakanakkanak #tudungrayakids


0

Ke mana mommy hujung minggu ni? Pergi jalan-jalan cari baju raya anak? Tudung raya anak dah ada mommy? 🙂
.
Di @amaninakidshijab kita ada 4 jenis tudung kanak-kanak. 3 material berbeza. Namun semuanya insyaAllah selesa dipakai.
.
#tudungkanakkanak #tudungbudak #tudunganak #tudungbudakinstant #tudungbudakmurah #tudungbudakcomel #tudungbudaksarung #tudungsarungbudak #tudungbudaksoftawning #sayajualtudungbudak #sayajual #sayajualtudungkanakkanak #tudungsarungkanakkanak #amaninakidshijab #tudungraya #tudungrayabudak #tudungrayakanakkanak #tudungrayakids


6

Apa menu mommy semua untuk berbuka nanti? 😄Mommy di rumah mesti tengah sibuk nak masak-masak dah waktu ni kan? Mommy yang kerja di luar pulak, kejap lagi dah nak balik rumah. Take care ya. ❤️
.
#tudungkanakkanak #tudungbudak #tudunganak #tudungbudakinstant #tudungbudakmurah #tudungbudakcomel #tudungbudaksarung #tudungsarungbudak #tudungbudaksoftawning #sayajualtudungbudak #sayajual #sayajualtudungkanakkanak #tudungsarungkanakkanak #amaninakidshijab #tudungraya #tudungrayabudak #tudungrayakanakkanak #tudungrayakids


0

Cantik dan ceria sesangat kan warna blue turquoise ni? Bila bergambar untuk raya nanti, mesti naik warna ni dalam gambar.
.
Mama sendiri dah grab sehelai untuk Kakak Anis. Tinggal 2 helai saja lagi. Mommy yang nak warna ni jugak, meh cecepat whatsapp kami. Picit jer link di bio okeh.
.
#tudungkanakkanak #tudungbudak #tudunganak #tudungbudakinstant #tudungbudakmurah #tudungbudakcomel #tudungbudaksarung #tudungsarungbudak #tudungbudaksoftawning #sayajualtudungbudak #sayajual #sayajualtudungkanakkanak #tudungsarungkanakkanak #amaninakidshijab #tudungraya #tudungrayabudak #tudungrayakanakkanak #tudungrayakids


2

.
❤️HANI ❤️
.
🌻Tudung sarung kanak-kanak.
🌻Material cotton.
🌻Soft awning.
🌻Minimal ironing.
🌻Sejuk dan selesa.
.
🌺Sesuai untuk anak 4 hingga 12 tahun.
🌺Labuh depan 14 inci.
🌺Labuh belakang 23 inci.
.
💐Whatsapp 0192111934 untuk tempahan.
💐Atau klik saja link di bio.
.
#tudungkanakkanak #tudungbudak #tudunganak #tudungbudakinstant #tudungbudakmurah #tudungbudakcomel #tudungbudaksarung #tudungsarungbudak #tudungbudaksoftawning #sayajualtudungbudak #sayajual #sayajualtudungkanakkanak #tudungsarungkanakkanak #amaninakidshijab #tudungraya #tudungrayabudak #tudungrayakanakkanak #tudungrayakids


1

.
❤️HANI ❤️
.
🌻Tudung sarung kanak-kanak.
🌻Material cotton.
🌻Soft awning.
🌻Minimal ironing.
🌻Sejuk dan selesa.
.
🌺Sesuai untuk anak 4 hingga 12 tahun.
🌺Labuh depan 14 inci.
🌺Labuh belakang 23 inci.
.
💐Whatsapp 0192111934 untuk tempahan.
💐Atau klik saja link di bio.
.
#tudungkanakkanak #tudungbudak #tudunganak #tudungbudakinstant #tudungbudakmurah #tudungbudakcomel #tudungbudaksarung #tudungsarungbudak #tudungbudaksoftawning #sayajualtudungbudak #sayajual #sayajualtudungkanakkanak #tudungsarungkanakkanak #amaninakidshijab #tudungraya #tudungrayabudak #tudungrayakanakkanak #tudungrayakids


0

.
❤️HANI ❤️
.
🌻Tudung sarung kanak-kanak.
🌻Material cotton.
🌻Soft awning.
🌻Minimal ironing.
🌻Sejuk dan selesa.
.
🌺Sesuai untuk anak 4 hingga 12 tahun.
🌺Labuh depan 14 inci.
🌺Labuh belakang 23 inci.
.
💐Whatsapp 0192111934 untuk tempahan.
💐Atau klik saja link di bio.
.
#tudungkanakkanak #tudungbudak #tudunganak #tudungbudakinstant #tudungbudakmurah #tudungbudakcomel #tudungbudaksarung #tudungsarungbudak #tudungbudaksoftawning #sayajualtudungbudak #sayajual #sayajualtudungkanakkanak #tudungsarungkanakkanak #amaninakidshijab #tudungraya #tudungrayabudak #tudungrayakanakkanak #tudungrayakids


0

.
❤️HANI ❤️
.
🌻Tudung sarung kanak-kanak.
🌻Material cotton.
🌻Soft awning.
🌻Minimal ironing.
🌻Sejuk dan selesa.
.
🌺Sesuai untuk anak 4 hingga 12 tahun.
🌺Labuh depan 14 inci.
🌺Labuh belakang 23 inci.
.
💐Whatsapp 0192111934 untuk tempahan.
💐Atau klik saja link di bio.
.
#tudungkanakkanak #tudungbudak #tudunganak #tudungbudakinstant #tudungbudakmurah #tudungbudakcomel #tudungbudaksarung #tudungsarungbudak #tudungbudaksoftawning #sayajualtudungbudak #sayajual #sayajualtudungkanakkanak #tudungsarungkanakkanak #amaninakidshijab #tudungraya #tudungrayabudak #tudungrayakanakkanak #tudungrayakids


0

.
❤️HANI ❤️
.
🌻Tudung sarung kanak-kanak.
🌻Material cotton.
🌻Soft awning.
🌻Minimal ironing.
🌻Sejuk dan selesa.
.
🌺Sesuai untuk anak 4 hingga 12 tahun.
🌺Labuh depan 14 inci.
🌺Labuh belakang 23 inci.
.
💐Whatsapp 0192111934 untuk tempahan.
💐Atau klik saja link di bio.
.
#tudungkanakkanak #tudungbudak #tudunganak #tudungbudakinstant #tudungbudakmurah #tudungbudakcomel #tudungbudaksarung #tudungsarungbudak #tudungbudaksoftawning #sayajualtudungbudak #sayajual #sayajualtudungkanakkanak #tudungsarungkanakkanak #amaninakidshijab #tudungraya #tudungrayabudak #tudungrayakanakkanak #tudungrayakids


2

.
❤️HANI ❤️
.
🌻Tudung sarung kanak-kanak.
🌻Material cotton.
🌻Soft awning.
🌻Minimal ironing.
🌻Sejuk dan selesa.
.
🌺Sesuai untuk anak 4 hingga 12 tahun.
🌺Labuh depan 14 inci.
🌺Labuh belakang 23 inci.
.
💐Whatsapp 0192111934 untuk tempahan.
💐Atau klik saja link di bio.
.
#tudungkanakkanak #tudungbudak #tudunganak #tudungbudakinstant #tudungbudakmurah #tudungbudakcomel #tudungbudaksarung #tudungsarungbudak #tudungbudaksoftawning #sayajualtudungbudak #sayajual #sayajualtudungkanakkanak #tudungsarungkanakkanak #amaninakidshijab #tudungraya #tudungrayabudak #tudungrayakanakkanak #tudungrayakids


0

.
❤️LEESYA PRINTED❤️
.
🌻Tudung sarung kanak-kanak bercorak.
🌻Material mosscrepe.
🌻Soft awning.
🌻Tak perlu gosok.
🌻Sejuk dan selesa.
.
🌺Sesuai untuk anak 4 hingga 11 tahun.
🌺Labuh depan 14 inci.
🌺Labuh belakang 22 inci.
.
💐Whatsapp 0192111934 untuk tempahan.
💐Atau klik saja link di bio.
.
#tudungkanakkanak #tudungbudak #tudunganak #tudungbudakinstant #tudungbudakmurah #tudungbudakcomel #tudungbudaksarung #tudungsarungbudak #tudungbudaksoftawning #sayajualtudungbudak #sayajual #sayajualtudungkanakkanak #tudungsarungkanakkanak #amaninakidshijab #tudungraya #tudungrayabudak #tudungrayakanakkanak #tudungrayakids


4

.
❤️LEESYA PRINTED❤️
.
🌻Tudung sarung kanak-kanak bercorak.
🌻Material mosscrepe.
🌻Soft awning.
🌻Tak perlu gosok.
🌻Sejuk dan selesa.
.
🌺Sesuai untuk anak 4 hingga 11 tahun.
🌺Labuh depan 14 inci.
🌺Labuh belakang 22 inci.
.
💐Whatsapp 0192111934 untuk tempahan.
💐Atau klik saja link di bio.
.
#tudungkanakkanak #tudungbudak #tudunganak #tudungbudakinstant #tudungbudakmurah #tudungbudakcomel #tudungbudaksarung #tudungsarungbudak #tudungbudaksoftawning #sayajualtudungbudak #sayajual #sayajualtudungkanakkanak #tudungsarungkanakkanak #amaninakidshijab #tudungraya #tudungrayabudak #tudungrayakanakkanak #tudungrayakids


1

.
❤️LEESYA PRINTED❤️
.
🌻Tudung sarung kanak-kanak bercorak.
🌻Material mosscrepe.
🌻Soft awning.
🌻Tak perlu gosok.
🌻Sejuk dan selesa.
.
🌺Sesuai untuk anak 4 hingga 11 tahun.
🌺Labuh depan 14 inci.
🌺Labuh belakang 22 inci.
.
💐Whatsapp 0192111934 untuk tempahan.
💐Atau klik saja link di bio.
.
#tudungkanakkanak #tudungbudak #tudunganak #tudungbudakinstant #tudungbudakmurah #tudungbudakcomel #tudungbudaksarung #tudungsarungbudak #tudungbudaksoftawning #sayajualtudungbudak #sayajual #sayajualtudungkanakkanak #tudungsarungkanakkanak #amaninakidshijab #tudungraya #tudungrayabudak #tudungrayakanakkanak #tudungrayakids


5

Mommy daughter date. Seronok lah kakak bila Mama ajak keluar makan berdua saja. 😍😍 Kakak pakai tudung sarung Marha. Warna ni dah sold out. Tapi ada lebih 20 pilihan warna comel dan manis yang lain untuk puteri solehah mommy semua. 😊
.
Whatsapp 0192111934
untuk katalog warna terkini.
.
#tudungkanakkanak #tudungbudak #tudunganak #tudungbudakinstant #tudungbudakmurah #tudungbudakcomel #tudungbudaksarung #tudungsarungbudak #tudungbudaksoftawning #sayajualtudungbudak #sayajual #sayajualtudungkanakkanak #tudungsarungkanakkanak #amaninakidshijab #kidshijab #tudunginstant #tudungsarung #tudungsoftawning


0

Pergi sekolah pun Kakak Anis pakai tudung sarung mosscrepe. Yang dalam gambar ni warna krim. Senang dan selesa sangat pakai. Kemas je. Tapi hari ni Kakak Anis cuti sekolah. Nak ajak Walid Mama pergi jalan-jalan lah. 😊
.
#tudungkanakkanak #tudungbudak #tudunganak #tudungbudakinstant #tudunginstantbudak #tudungbudakmurah #tudungbudakcomel #tudungbudaksarung #tudungsarungbudak #tudungbudaksoftawning #sayajualtudungbudak #sayajual #sayajualtudungkanakkanak #tudungsarungkanakkanak #amaninakidshijab #kidshijab


0

.
Warna pink atau merah jambu adalah warna yang sangat familiar dengan anak perempuan. Warna wajib ada dalam almari. Ada yang suka pink terang, ada yang suka pink lembut. Pink kusam pun ada peminat tersendiri.
.
#tudungkanakkanak #tudungbudak #tudunganak #tudungbudakinstant #tudungbudakmurah #tudungbudakcomel #tudungbudaksarung #tudungsarungbudak #tudungbudaksoftawning #sayajualtudungbudak #sayajual #sayajualtudungkanakkanak #tudungsarungkanakkanak #amaninakidshijab


1