#amwayjohor

Instagram photos and videos

#amwayjohor#sayajualironphilips#kutuiron#promosi#amwaykulai#instashop#seterikaphilips#ironmurah#sale#instaonline#promosiironphilips#steamgeneratoriron#seterikaamway#ironmagic#ironajaib#ironviral#bazaarpaknil#ironphilipsamway#seterikaphilipsamway#seterika#ironamway#iron#kutubarang#steamiron#makkututrusted

Hashtags #amwayjohor for Instagram

PROTECT+ and REFRESH+ range of body care products. A complete, quality, nature based range suitable for the whole family,
G&H combines botanical extracts with scientific expertise for healthy-looking, balanced skin.
#sabunamway #rollonamway #rollonviral #amwaymy #agenamway #amwaylife #amwaypasirgudang #amwayjb #amwayjohor


1

#Repost @amwaymy
• • • • •
REPOST
Revitalises and soothes with hydrating formulas of ~
🍇 Aloe
🍇 Grapeseed extract
🍇 Green tea extract

#sabunamway #WearItShareIt #agenamway #amwaylife #amwaypasirgudang #amwayjohor #amwayjb #amway


0

Ubat gigi n berus gigi glister. Technology REMINACT, untuk membantu pendepositan semula kalsium n mineral ke dalam enamel gigi. Mengelakkan gigi reput n membersih dgn effective tanpa menghakis permukaan enamel gigi.
31st January last date untuk order for this month. Items will be delivered or posted out by 5th February. Pat pat siku lipat. Meh lah try glister! 🤔😄 #ubatgigiamway #ubatgigiglister #barangamway #amwaylife #amwaypasirgudang #amwayjohor #amwaymalaysia #amwayjb #agenamway


0

PHYTO. Phyto means plants. Artistry by Amway ni, kita infused nutrients daripada plants ke dalam skincare. N yg paling penting, our technology is patented! Maksudnya technology tersebut x boleh ditiru oleh company lain.
We combine nature & science, to deliver only the best to you n your skin. 😍

Order open till 31st January. Lagi 2 hari je! Cepat secure your products now!
#WearItShareIt #amwaylife #amway #barangamway #amwaymalaysia #agenamway #amwaypasirgudang #amwayjb #amwayjohor


1

Dah ada ke belom?
Memang rata-rata yang guna iron ni semuanya berpuas hati sangat-sangat Alhamdulillah🤗

Ada byk kelebihan dia tp ni antara point penting kenapa korang kena ada satu iron ni kat rumah 🌹Tak lenguhkan tangan langsung. Tekan steam dia akan bergerak lembut
🌹Anak sekolah dah boleh belajar guna iron sendiri
🌹auto lock. Kurang risiko iron jatuh
🌹ada iron pad. Utk iron terletak dengan baik
🌹Kain confirm 100%xkan terbakar
🌹Xyah risau kalau terlupa tutup suis sbb dia auto off kalau kt tak pegang dia selama 20 minit. 🌹Lebih ringan
🌹Lebih senyap
🌹Design color cantik xnampak kotor
🌹Senang cuci tank
🌹Senang tukar air
🌹Mudah digunakan. 🌹Dapat lagi iron board besar percuma
Eh panjang lah kalau nak listkan korang bukan nak baca sangat pun. Semua tny hargaaaa je dari kualiti kannn hihihii... Jangan susahkan diri iron baju guna iron jenis lama.
Awak tengok awak cakap mahal?
Jangan hanya sekadar melihat harganya sahaja tetapi pandanglah kesenangannya juga.

Wasap saya dengan klik link di bio ye #philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale


1

Shopping semalam❤️
.
Ada yang nak ngoder?
.
.
piyem lekaih naaa
#airfryeramway #artistry #amwaypasirgudang #pasirgudang #pasirgudangjohor #codpasirgudang #amwayjohor


1

IRON STIM MEMANG BANYAK JENIS, TAPI KENAPA YANG INU MENJADI PILIHAN RAMAI? ✔️Hanya Amway sahaja diberi hak eksklusif untuk mengedarkannya. Waranti jaminan 2 tahun ✔️Spec yang lebih kurang sama memang anda boleh dapatkannya diluar, tapi harganya memang RM1K keatas dan perlu buat belian tunai. Kalau nak hutang boleh, tapi terimalah kadar bunganya yang tinggi! ✔️Trusted seller seperti #teamsasajzt menyediakan bayaran tunai harga diskaun dan PROGRAM ansuran bayaran 4x @ 10x TANPA INTEREST LANGSUNG dan mampu milik. (yang ni paling ramai orang kita mampu) ✔️Siap ada percuma iron board yang besar.
Siap ada extra free gift. ✔️ Canggih, mudah digunakan, sangat membantu memudahkan kerja menggosok anda

Berminat nak dapatkannya whatsapp terus ke 0133940574


1

Artistry Hydra V
Memang takkan mengecewakan uolls
.
Hati pedih pilu macam mana pon tengok kulit muka uolls
InshaaAllah hydra v boleh tolong hakak abam semua
.
Hydra V no chemicals
Bahan natural sahaja
Masa ini lah ramai sangat grab sebab ada trial set
.
Lepas ni memang yilek tau
Jom roger cikgu rich cepat
.
#cikgurich
#amwayartistry
#amwayjohor #amwaypasirgudang #pasirgudang #codpasirgudang #pasirgudangjohor #kotamasai #tamanscientex


0

Minuman XS Tiada Gula
Kekal Sihat Bersama Amway
#Amway #Amwaykulai #AmwayJohor
#AmwayMalaysia


1

Ramai yang pm kebaikan lotion Allano Amway
Sapa lagi pakai Lotion ni bolehlah bagi feedback kat ruangan comment ya.
#allanolotion#Amwaykulai #AmwayJohor


1

Testimoni Lotion Allano

LOTION ALLANO (AMWAY)
Tiada lagi kesan parut dengan ALLANO 💥Yang best nya lotion ni tak melekit atau berminyak💥

Tahan lama& Harga amat berbaloi.. Antaranya kebaikannya... 💨 Kalau ada yg sedang kena chicken pox, sapukan Allano lotion nie utk kurangkan gatal
dan kurangkan risiko parut-parut campak.
💨Sebagai insect repellent. Sapu kat kaki dan tangan sebelum tido supaya nyamuk tak gigit.
💨Untuk menghilangkan gatal-gatal gigitan nyamuk atau serangga.
💨Untuk luka kecil dan besar. Contohnya pluka terkena pisau, luka merempuh sliding door. Utk luka besar boleh spraykan Allano sebelum dibawa ke hospital.
💨Melecur kerana air panas. Jangan basuh tangan, sebaliknya spraykan Allano pada tempat yg melecur.
💨Melecur kerana api. 💨Melembabkan kulit badan dan juga boleh dispray pada tapak kaki yg pecah-pecah.
💨 Melegakan ruam bayi.
💨Untuk ibu2 yg mengandung sesuai menghilangkan stretch marks.
💨Merawat ekzema
💨Mengurangkan panas apabila demam sesuai sangat untuk baby.. Haaa,banyak kan kebaikannya?? Tunggu apa lagi, cepatla dapatkan ..memang tak rugi kalau beli.. #Amway #Amwaykulai #AmwayJohor


0

200 cuciannn!!!
.
ehhh hang basuh kereta bape kali sebulan??
.
Bukan saja jimat tapiii kereta uolls pasti berkilat tinggg tingggg✨✨
#cikgurich #amwaypasirgudang #amwayjohor #amwayjohorbahru #keretabersih #keretaberkilat


0

Utk adik kakak makcik yg ada masalah senggugut setiap bulan. Boleh cuba EPO, Calmag D dan Lecithin E. .
.
EPO dpt redakan masalah PMS
.
Calmag D dpt kendurkan otot rahim
.
lecithin E dapat stabilkan hormon😊😊😊 #amwaybangi #amwayshahalam #amwaygombak #amwayampang #amwaykualaselangor #amwaycyberjaya #amwayputrajaya #amwaykl #amwaypj #amwaykualalangat #amwaypandan #amwayklang #amwayselangor #amwayskedah #amwayjohor #amwayperlis #amwaysabah #amwaysarawak #amwaykl #amwayperak #amwaymelaka #amwaynegerisembilan #amwaypahang #amwaykelantan #amwayterengganu #amwaypulaupinang #nutrilite #artistry


2

Utk siapa yg ade masalah asma. Boleh cuba makan Garlis, Bio C, Protein dan B-complex. .
.
Garlic utk kurangkan alhan pda maknan dan kurgkan lendir pada salur pernafasan. .
Bio C pula utk buka laluan pernafasn
.
Protein utk baiki sel paru-paru yg rosak akibat kurg oksigen. .
B-complex utk kurgkan stress😊😊😊 #amwaybangi #amwayshahalam #amwaygombak #amwayampang #amwaykualaselangor #amwaycyberjaya #amwayputrajaya #amwaykl #amwaypj #amwaykualalangat #amwaypandan #amwayklang #amwayselangor #amwayskedah #amwayjohor #amwayperlis #amwaysabah #amwaysarawak #amwaykl #amwayperak #amwaymelaka #amwaynegerisembilan #amwaypahang #amwaykelantan #amwayterengganu #amwaypulaupinang #nutrilite #artistry #sakitasma


0

Hari nie nak kongsi. Utk siapa yg ade masalah Gout boleh cuba makan Bio C, B Complex dan Calmag D. .
.
Bio C nie akan mempercepatkan pengeluaran acid urik dan dpt kurangkan tahap asid urik. .
B complex pulak akan memecahkan dan membuang asid urik.
.
Dan last Calmag D akan bantu utk buang asid urik.
.
#amwaybangi #amwayshahalam #amwaygombak #amwayampang #amwaykualaselangor #amwaycyberjaya #amwayputrajaya #amwaykl #amwaypj #amwaykualalangat #amwaypandan #amwayklang #amwayselangor #amwayskedah #amwayjohor #amwayperlis #amwaysabah #amwaysarawak #amwaykl #amwayperak #amwaymelaka #amwaynegerisembilan #amwaypahang #amwaykelantan #amwayterengganu #amwaypulaupinang #nutrilite #artistry


0

Perkongsian drpd Dr Ng Then Kai (boleh search dlm google). Dr Ng kongsikan. Beliau mengalami gusi yg sensitif. Pelbagai ubat gigi tlh digunakan. Habis satu tiub ubat gigi glister nie. Gusi beliau sdh tdk sensitif. Alhamdulillah. Skrg gusi sensitif tu sdh sembuh sepenuhnya☺☺
...
...
ws for details 0175470802 #foodprocessorphilips #foodprocessormurah #foodprocessor #amwaybangi #amwayshahalam #amwaygombak #amwayampang #amwaykualaselangor #amwaycyberjaya #amwayputrajaya #amwaykl #amwaypj #amwaykualalangat #amwaypandan #amwayklang #amwayselangor #amwayskedah #amwayjohor #amwayperlis #amwaysabah #amwaysarawak #amwaykl #amwayperak #amwaymelaka #amwaynegerisembilan #amwaypahang #amwaykelantan #amwayterengganu #amwaypulaupinang #glister


0

Perkongsian drpd Dr Ng Then Kai (boleh search dlm google). Dr Ng kongsikan. Seawal umur 30 an beliau menghidapi penyakit Gout. Bermula dgn mengambil Bio C, Calmag D dan B Complex. Alhamdulillah. Skrg penyakit Gout tu sdh sembuh sepenuhnya☺☺
...
... #amwaybangi #amwayshahalam #amwaygombak #amwayampang #amwaykualaselangor #amwaycyberjaya #amwayputrajaya #amwaykl #amwaypj #amwaykualalangat #amwaypandan #amwayklang #amwayselangor #amwayskedah #amwayjohor #amwayperlis #amwaysabah #amwaysarawak #amwaykl #amwayperak #amwaymelaka #amwaynegerisembilan #amwaypahang #amwaykelantan #amwayterengganu #amwaypulaupinang #nutrilite #calmag #bioc #bcomplex


0

Pelbagai fungsi Philips #FoodProcessor..by AMWAY

1. mince - menghancurkan
2. slice -mayang
3. shred - mengoyak
4. knead -menguli
5. whip - utk buat meringue
6. blend- utk ice blended dll
7. extract citrus juice

Jimatkan tenaga menjelang sepanjang masa!
#FoodProcessor membantu meringankan tugas anda di dapur

#AmwayPasirGudang #AmwayMuar #AmwayJohor
#GajetDapurHebat #RewangKerjakawin #RewangKenduri #Buatburger #Buatsosej #Bakso #Aiskrimsedap #Pantas #laju #hebat #

Iza 014 610 8148


0

🍽 Cash ANSURAN Tanpa INTEREST 😲😲😲 SET PINGGAN LUMINARC Exclusive design for AMWAY. Hanya boleh didapati di Amway sahaja. Khas di Amway..!!! 6 pcs pinggan tau.. coz kt pasaran luar hnya 4 pinggan je.. 😉😉😉 🍛 Dicipta pada 1948, Luminarc adalah jenama pinggan mangkuk meja terkemuka Perancis di bawah Arc International. • Kaca Sodo terbaja sepenuhnya yang tahan haba dan gegaran. • Set pinggan mangkuk kaca tak berliang yang 100% selamat untuk makanan. • Selamat digunakan di dalam ketuhar gelombang mikro dan mesin basuh pinggan mangkuk.

Setiap set ...
🍽 6 biji Pinggan makan
🍽 6 biji Pinggan sup
🍽 6 biji Piring desert
🍽 1 biji Pinggan hidangan

Iza 0146108148
Iza 0146108148

#gegarvanganza5#amwayjohor#amwaymuar#amwaymalaysia#barangandapurmurah#barangankesihatanmurah#storebaranganrumahmurah#noxxa#ironPhilips#ubatketiak#allano#sakitkulit#rawatanspa#


0

KESETIAAN
.
Benda paling lama cikgu rich setia nilah dia
Mana taknya sebotol tahan dekat setahun
.
Bahan-bahan selamat
Tak perlu risau yeee
Jimat pulak tuuu
.
Jom kita berjimat tuk cik keti
Piyem cikgu rich naaaa
.
#cikgurich
#amwayno1
#pasirgudang #deodorantamway #kolejkomunitipasirgudang #politeknikibrahimsultan #amwayjohor #deodorantjohor


2

#malaysia #malaysiaproduct #amwayjohor #productmalaysia ... dm me if u interested


0