#amwaykl

Instagram photos and videos

#amwaykl#amwayselangor#kutuiron#instashop#sayajualironphilips#instaonline#philipsiron#ironperfectcareperformer#steamiron#bazaarpaknil#ironviral#igers#ironmagic#promosi#kutubarang#ironmurah#seterikaphilips#seterika#seterikaamway#ironajaib#iron#ironphilipsamway#seterikaphilipsamway#promosiironphilips#ironamway

Hashtags #amwaykl for Instagram

Alhamdulillah..iron yg sis order online mggu lps dah selamat sampai ke tangan anak kutu 😊
Lps ni dah boleh gosok baju dan tudung bling2.
Dah tak risau batu tercabut ke apa ke πŸ˜‰
Dah bole gosok baju dgn hati girang sb tak lengguhkan tangan dan pinggang pun tak sakit berdiri lama πŸ˜„
.
Promosi bulan Julai beli iron Steam Philips dapat kupon RM20 untuk redeem Sabun SA8 dan kupon RM20 untuk redeem #deodoranviral. Bestnya byk free gift dpt jika shopping bln ni 😍
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang #customerfeedbacknq


1

STEAM IRON YANG CONFIRM DAPAT MANFAATKAN SATU KELUARGA ANDA!
.
UNTUNG TAK?
BELI IRON TIME PROMOSI!
Dapat iron baru sekotak.
Dapat free ironing board kotak yang besar.
Dapat kupon RM20
Dapat lagi kupon RM20
Siapa belum dapatkannya boleh la dptkannya dari saya ok

SEMUA JENIS KAIN DIA TAPAU!!!
Wah, hebat betul penangan Philips steam iron model terbaru nih!
.
List kebaikan iron ni makin panjang!!!
Jom baca lagi!
πŸ€—Tangki air boleh bawa ke sinki dan mudah cuci.
πŸ€—Lebih ringan.
πŸ€—Lebih senyap.
πŸ€—Design lebih cantik. So tak nampak kotor!
πŸ€—Senang tukar air.
πŸ€—Tiada tombol. Smart calc clean so mudah diuruskan
πŸ€—πŸ’―% kain takkan terbakar.
πŸ€—20 minit tak sentuh iron, dia akan automatik stop!
πŸ€—So jimat elektrik, jimat tenaga, tiada risiko terbakar!
πŸ€—Takkan lenguhkan tangan sebab steam dia akan lembutkan pergerakan iron. So completely tak perlu nak press kekuat punπŸ‘
πŸ€—PERCUMA Iron pad, untuk melindungi permukaan iron dari rosak.
.
SLOT KUTU IRON PHILIPS MODEL BARU DARI JULAI - APRIL 2019 KINI DIBUKA!
.
Whatsapp saya di 0142992720 untuk info lanjut. Link wasap kat komen ea.
.
Follow ig @sady eleena untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


1

PROMOSI TINGGAL HARI INI DAN ESOK!
Best betul ada food processor ni.
Nak berkenduri jadi mudah... Semua bahan hiris kita masukkan je dalam ni mmg mudah sangat.

Promosi sampai esok je ni, kalau beli FP ni dapat percuma set bekas kaca eksklusif dari Philips dan semestinya 2 hari ni nak bagi harga special sangat2... NAK JOIN MAIN KUTU PUN BOLEH .
#philips #philipsfoodprocessor #foodprocessor #pemprosesmakanan #blender #blenderphilips #amway #amwaykl #amwayselangor #amwaymalaysia #igers #instaonline #instashop #bazaarpaknil #instamalaysia


0

Kalau sis tak ingatkan, nanti orang ingat sis dah tak aktif.

Sis memang suka nak remind banyak kali pasal saya ada buat kutu steam iron baru ni...
Sebab kadang sedara mara jumpa kita pun mesti tanya
"eh ko jual apa sebenonya?"
"eh betul ke ada buat kutu?"
"Nora..yeke boleh buat kutu iron tu akak tak tahu pun?" So dari suara-suara netizen ni buatkan saya berfikir ooooohhh aku ni nak kena kerapkan sharelah.
Sebab orang yang dekat dengan kita pun tak tahu kita buat apa sebenonya hahaha πŸ˜…

Ha ni nak bagitahu sis memang ada buat kutu ansuran untuk iron baru ni. Boleh byr 10 bulan tanpa interest.
Ada juga yang kata sis bagi harga mahal, tapi mereka tak tahu apa mereka dapat.
Sis ajar dpt gadget free.
Sis bg keahlian.
Sis bagi peluang untuk jana pendapatan lumayan cara santai2 tak perlu modal.

Tapi iron ni memang best tu je nak cite hihi

Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Kalau sis tak ingatkan, nanti orang ingat sis dah tak aktif.

Sis memang suka nak remind banyak kali pasal sis ada buat kutu steam iron baru ni...
Sebab kadang sedara mara jumpa kita pun mesti tanya
"eh ko jual apa sebenonya?"
"eh betul ke ada buat kutu?"
"Nora..ye ke boleh buat kutu iron tu akak tak tahu pun?"
So dari suara-suara netizen ni buatkan sis berfikir ooooohhh aku ni nak kena kerapkan sharelah.
Sebab orang yang dekat dengan kita pun tak tahu kita buat apa sebenonya hahaha πŸ˜…

Ha ni nak bagitahu sis memang ada buat kutu ansuran untuk iron baru ni. Boleh byr 10 bulan tanpa interest.
Ada juga yang kata sis bagi harga mahal, tapi mereka tak tahu apa mereka dapat.
Sis ajar dpt gadget free.
Sis bg keahlian.
Sis bagi peluang untuk jana pendapatan lumayan cara santai2 tak perlu modal.

Tapi iron ni memang best tu je nak cite hihi

Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Lepas ni Xtakut baju hangit la, kalau dulu pakai iron biasa mesti hangus baju, nak gosok mesti ada kesan hitam kat baju, strees sangat, ibuΒ² kat luar sana Xyah risau dah, iron Phillips kan ade, Xmampu beli cash boleh beli secara ansuran atau join kutu dengan saya, time turn, dpt barang

Whatsapp saya di 011-16858924 untuk info lanjut. Link wasap kat komen ea.
.
Follow ig @hafikahtarmizi untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

"SEBELUM KELUAR RUMAH TADI DAH OFF IRON KE BELUM EKKK?!..ALAMAK LUPA..DAH KE BELUM NI..NAK BALIK DAH SEPARUH PERJALANAN KE TEMPAT KEJE NI..KALAU PATAH BALIK NANTI LAMBAT SAMPAI OPIS..CAM MANA NI.. RISAU KLU X OFF HABIS PULAK TERBAKAR RUMAHHH..ADUHHHH..." πŸ˜–πŸ˜–πŸ˜– korang mesti pernah alami situasi mcm ni kan... mcm mn nak atasi masalah ni...jom kenali penyelamat kita...😍😍😎😎😎 BERITA BAIK!!!!!!!
IRON PHILIPS sihitam manis kembali memukau anda...!!!!!!
Kecanggihan iron philips mmg power...
sume jenis kain sekaligus jalannn...
Oppssss..😲😲Lupe nk off???
jangan risau iron ni auto off dan semestinye selamat.
Hebat kannnn πŸ™‚ ✳️warranty 2 tahun pulakkkkk😲

Sy ada open kutu
Boleh booked nama cepat
Nak beli cash pun boleh☺️

Free postage & free iron board

wasap.my/60196767678/iron

#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

"SEBELUM KELUAR RUMAH TADI DAH OFF IRON KE BELUM EKKK?!..ALAMAK LUPA..DAH KE BELUM NI..NAK BALIK DAH SEPARUH PERJALANAN KE TEMPAT KEJE NI..KALAU PATAH BALIK NANTI LAMBAT SAMPAI OPIS..CAM MANA NI.. RISAU KLU TAK OFF HABIS PULAK TERBAKAR RUMAHHH..ADUHHHH..." πŸ˜–πŸ˜–πŸ˜–
.
korang mesti pernah alami situasi mcm ni kan...
macam mana nak atasi masalah ni...
jom kenali penyelamat kita...😍😍😎😎😎
.
BERITA BAIK!!!!!!!
IRON PHILIPS sihitam manis kembali memukau anda...!!!!!!
Kecanggihan iron philips mmg power...
sume jenis kain sekaligus jalannn...
.
Oppssss..😲😲
Lupe nk off???
jangan risau iron ni auto off dan semestinye selamat.
Hebat kannnn πŸ™‚
✳️warranty 2 tahun pulakkkkk😲

Skrg sis dah open GROUP KUTU OGOS
Boleh booked nama dulu
Nak beli cash pun boleh☺️

Free postage & free iron board size XXL

wasap.my/60133889802/Iron
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


1

#THI50KVIRAL_00000 "SEBELUM KELUAR RUMAH TADI DAH OFF IRON KE BELUM EKKK?!..ALAMAK LUPA..DAH KE BELUM NI..NAK BALIK DAH SEPARUH PERJALANAN KE TEMPAT KEJE NI..KALAU PATAH BALIK NANTI LAMBAT SAMPAI OPIS..CAM MANA NI.. RISAU KLU X OFF HABIS PULAK TERBAKAR RUMAHHH..ADUHHHH..." πŸ˜–πŸ˜–πŸ˜– korang mesti pernah alami situasi mcm ni kan... mcm mn nak atasi masalah ni...jom kenali penyelamat kita...😍😍😎😎😎 BERITA BAIK!!!!!!!
IRON PHILIPS sihitam manis kembali memukau anda...!!!!!!
Kecanggihan iron philips mmg power...
sume jenis kain sekaligus jalannn...
Oppssss..😲😲Lupe nk off???
jangan risau iron ni auto off dan semestinye selamat.
Hebat kannnn πŸ™‚ ✳️warranty 2 tahun pulakkkkk😲

Sy ada open kutu
Boleh booked nama cepat
Nak beli cash pun boleh☺️

Free postage & free iron board

wasap.my/601116858924/Iron

#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

LAIN DARI YANG LAIN!
Ada model dan brand iron lain yang mempunyai fungsi yang sama je dengan steam iron saya ni, tapi harganya jauh lebih mahal dan mengeringkan poket anda.
Kita jadi pengguna bijak, cari steam iron yang harganya mampu milik akan tetapi mempunyai kebaikan dan kelebihan yang sama dengan yang lagi canggih katanyaπŸ˜…
Bukan nak iron baju angkasawan pun kan?? Agak2 licin dan tak melenguhkan tangan pun dah cukup ok ye tak?
Saya cadangkan anda dapatkan steam iron model baru ni tau.
Canggih pun canggih.
Tak kurang dengan teknologi hebat dan mudah digunakan!
Waranti pun dah diupgrade ke 2 tahun!
Pssssttttt..... Hati2 kalau ada yang jual kat luar lebih murah. Kang ada pape masalah siapa nak tanggung? Lelagi beli kat lazada ke shoppe ke, kalau rosak nak anto mana? 😴

Cari pengedar sah macam saya, dgn harga confirm2 berpatutan.
Tunai boleh.
Ansuran pun boleh. 🌸
Kutu? Sayalah mak kutu teragung steam iron nih! πŸ˜‡

Follow ig @hafikahtarmizi untuk lebih banyak info promosi terkini!

STEAM IRON YANG CONFIRM DAPAT MANFAATKAN SATU KELUARGA ANDA!
.

#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


1

LAIN DARI YANG LAIN! .
Ada model dan brand iron lain yang mempunyai fungsi yang sama je dengan steam iron saya ni, tapi harganya jauh lebih mahal dan mengeringkan poket anda.
Kita jadi pengguna bijak, cari steam iron yang harganya mampu milik akan tetapi mempunyai kebaikan dan kelebihan yang sama dengan yang lagi canggih katanyaπŸ˜…
.
Bukan nak iron baju angkasawan pun kan?? Agak2 licin dan tak melenguhkan tangan pun dah cukup ok ye tak?
Saya cadangkan anda dapatkan steam iron model baru ni tau.
Canggih pun canggih.
Tak kurang dengan teknologi hebat dan mudah digunakan!
Waranti pun dah diupgrade ke 2 tahun!
Pssssttttt..... Hati2 kalau ada yang jual kat luar lebih murah. Kang ada pape masalah siapa nak tanggung? Lelagi beli kat lazada ke shoppe ke, kalau rosak nak anto mana? 😴
.
Cari pengedar sah macam saya, dgn harga confirm2 berpatutan.
Tunai boleh.
Ansuran pun boleh. 🌸
Kutu? Sayalah mak kutu teragung steam iron nih! πŸ˜‡

Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


5

JOIN ANSURAN KUTU LEBIH DARI SATU GADGET, AKAN DAPAT EXTRA DISKAUN!
Kutu Set Combo #gadgetviralhome

Jangan lepaskan peluang untuk grab OFFER INI!
Sis buat offer ini sebab dah survey ramai pemain bila dah join kutu satu barang, dia nak join lagi kutu barang lain sbb produk kami ni ada banyak lagi pilihan lain so memang rambang mata dan jadi idaman ramai orang. Jadi sis nak mudahkan anda untuk dapat lebih dari satu barang sekaligus dengan harga diskaun terbaik!

Harga set combo yang sangat berbaloi dan bajet (Sila pm or whatsapp utk detail harga) 😊
.
Apa yg bestnya jika anda join bayaran ansuran kutu set combo ni?

1- Extra diskaun untuk harga gadget dalam set combo
2- Tempoh bayaran ansuran selama 10 bulan sahaja
3- Penghantaran barang percuma
4- Extra free gift best menanti🎁🎁🎁
6- Sampai turn undi anda boleh dapat barang
7- Cabutan undian online akan dibuat di dalam group wasap so adil utk semua pemain.
.
Fb : Syima Zarul
Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!
.
#noxxalovers #sayajualnoxxa #setcombo #periuknoxxa #noxxapressurecooker #pressurecooker #periuk #amwaykl #amwayselangor #pengukusnoxxa #noxxabreadmaker #breadmaker #noodlemakernoxxa #jzt #teamsasajzt #kitchenware #sayajualnoxxa #noxxaproducts #igshop #instashop #noxxa #trustedmakkutu #kutuundi #kutubarang #promosi #makkutukenwood


0

Bila suami memahami isteri..memudahkan kerja isteriΒ² dirumah..salah satu caranya... bila suami bagi hadiah Iron yg jdi idaman wanitaΒ² ni pd isteri...ape yg isteri rasa?... mesti lah rasa bersyukur & seronok... tugas Iron baju keje suami, baju sek anakΒ²...nampak mudah...tpi cuba korang buat... X berpeluh satu bdn... tapi bila diberi hadiah istimewa Iron paling pantas ni... senyum lebar lahh kita para isteriΒ² ye.. X sempat nak peluh dah settle gosok baju... X sampai 5 minit dpt berhelaiΒ² baju digosok..sgtΒ² best πŸ‘πŸΌ. bila dah bgi isteri hadiah power ni..baru lah dpt anugerah suami paling mithali tahun ni..πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†.. 😎Nak 1 set iron..
😎free iron board besar..
😎free postage seluruh malaysia.
🎈Jom tgh komen dibawah..
πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½πŸ”½
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


5

Kali ni kita tunjuk video pulak bg lg berapi πŸ”₯πŸ”₯πŸ˜…πŸ˜… Anda mempunyai masalah :

1. Malas nak iron baju?
2. Baju kesayangan & kegemaran TERKOYAK, disebabkan iron?
3. Leceh nak iron baju?
4. Malas nak berdiri lama lama?
5. Membazir elektrik?

Philips Perfectcare Performer BARU ni ada penyelesaiannya😊

1. Baju yang digosok 100% takkan hangit @ hangus.
2. Tak perlu iron kedua dua side, hanya iron sebelah sahaja dua2 belah akan licin!
3. Tak perlu nak setting/control temperature ikut jenis baju.
4. Anak-anak yang berumur 12 tahun pon dah boleh belajar guna iron ni.
5. Jimat masa, tenaga dan yang penting Jimat ELEKTRIK!
6. Safety lock
7. Watertank boleh dibuka dan dibawa terus ke sinki

Dengan pembelian Philips Perfectcare Performer percuma iron board size XXL yang baru bernilai RM499.
.
Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

Kali ni kita tunjuk video pulak bg lg berapi πŸ”₯πŸ”₯πŸ˜…πŸ˜… Anda mempunyai masalah:

1. Malas nak iron baju?
2. Baju kesayangan & kegemaranΒ TERKOYAK, disebabkan iron?
3. Leceh nak iron baju?
4. Malas nak berdiri lama lama?
5. Membazir elektrik?

Philips Perfectcare Performer BARU ni ada penyelesaiannya😊

1. Baju yang digosok 100% takkan hangit @ Β hangus.
2. Tak perlu iron kedua dua side, hanya iron sebelah sahaja dua2 belah akan licin!
3. Tak perlu nak setting/control temperature ikut jenis baju.
4. Anak-anak yang berumur 12 tahun pon dah boleh belajar guna iron ni.
5. Jimat masa, tenaga dan yang penting Jimat ELEKTRIK!
6. Safety lock
7. Watertank boleh dibuka dan dibawa terus ke sinki

Dengan pembelian Philips Perfectcare Performer percuma iron board size XXL yang baru bernilai RM499.
.
Follow ig @hafikahtarmizi untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

Hai πŸ™‹

Saya Sis Nora mak kutu gadget ajaib anda.

Kenapa ajaib?
Sebab gadget2 ni boleh bantu meringankan beban kerja harian sebanyak 90%!!! Saya terima bayaran tunai ataupun ansuran, serta membantu anda dapatkan gadget idaman eksklusif pilihan ramai ni dengan cara bayaran mampu milik!
Dari kita gajikan maid yang lebih berkos tinggi, baik kita sendiri modal sikit beli "bibik² canggih" ni dan buat kerja sendiri lagi puas hati kan... 🌹
.
Follow ig @noraqaisara utk lebih banyak info dan promosi terkini!
.
#noxxa #philips #kutunoxxa #periuknoxxa #steamernoxxa #breadmakernoxxa #philipsiron #ironperfectcareperformer #philipssteamiron #steamiron #noxxanoodlemaker #kitchenaid #inductioncooker #philipsfoodprocessor #foodprocessor #blendernoxxa #noxxanutrimixblender #glister #nutrilite #amway #amwaykl #amwayselangor #noxxapressurecooker #blenderkenwood #periuk #espring #pengukusnoxxa #vacuumaquatriopro #pingganluminarc #atmospheredrive


0

Senang2 je diorang kena prank....
Rupanya ramai lagi x tau..
Iron philips ni , x kan buat kain@baju kita terbakor..
Letak la berapa lama skali pun atas kain..
Kompem x terbakor walaupun iron masih on.. Skarang iron philips dah kluar model baru…
Lagi beesssttt… gila..
Lagi syantekkkk ...gila.. Nak???
Meh pm @wasap tepi..
Kalau beli dengan kita..
Dapat FREE BOARD IRON saiz makdatuk..besarnya.. Kalau beli kat kedai x dapek iron board tu..
Ha.. Cepat2 wasap tao

Whatsapp saya di 011-16858924 untuk info lanjut. Link wasap kat komen ea.
.
Follow ig @hafikahtarmizi untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

Senang2 je diorang kena prank....
Rupanya ramai lagi x tau..
Iron philips ni , tak akan buat kain@baju kita terbakor..
Letak la berapa lama skali pun atas kain..
Kompem tak terbakor walaupun iron masih on..
Skarang iron philips dah keluar model baru…
Lagi beesssttt… gila..
Lagi syantekkkk ...gila..
Nak???
Meh pm @wasap tepi..
Kalau beli dengan kita..
Dapat FREE BOARD IRON saiz makdatuk..besarnya.. Kalau beli kat kedai tak dapek iron board tu..
Ha.. Cepat2 wasap tau..
.
CASH, ANSURAN, KUTU ATAU DAPAT FREE DISEDIAKAN BERSAMA SAYA!
.
Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


1

STEAM IRON YANG CONFIRM DAPAT MANFAATKAN SATU KELUARGA ANDA!
.
UNTUNG TAK?
BELI IRON TIME PROMOSI!
Dapat iron baru sekotak.
Dapat free ironing board kotak yang besar.
Dapat kupon RM20
Dapat lagi kupon RM20
Siapa belum dapatkan nya boleh la dptkannya dari saya ok

SEMUA JENIS KAIN DIA TAPAU!!!
Wah, hebat betul penangan Philips steam iron model terbaru nih!
.
List kebaikan iron ni makin panjang!!!
Jom baca lagi!
πŸ€—Tangki air boleh bawa ke sinki dan mudah cuci.
πŸ€—Lebih ringan.
πŸ€—Lebih senyap.
πŸ€—Design lebih cantik. So tak nampak kotor!
πŸ€—Senang tukar air.
πŸ€—Tiada tombol. Smart calc clean so mudah diuruskan
πŸ€—πŸ’―% kain takkan terbakar.
πŸ€—20 minit tak sentuh iron, dia akan automatik stop!
πŸ€—So jimat elektrik, jimat tenaga, tiada risiko terbakar!
πŸ€—Takkan lenguhkan tangan sebab steam dia akan lembutkan pergerakan iron. So completely tak perlu nak press kekuat punπŸ‘
πŸ€—PERCUMA Iron pad, untuk melindungi permukaan iron dari rosak.
.
SLOT KUTU IRON PHILIPS MODEL BARU DARI JULAI - APRIL 2019 KINI DIBUKA!
.
Whatsapp saya di 011-16858924 untuk info lanjut. Link wasap kat komen ea.
.
Follow ig @hafikahtarmizi untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


1

STEAM IRON YANG CONFIRM DAPAT MANFAATKAN SATU KELUARGA ANDA!
.
UNTUNG TAK?
BELI IRON TIME PROMOSI!
Dapat iron baru sekotak.
Dapat free ironing board kotak yang besar.
Dapat kupon RM20
Dapat lagi kupon RM20
Siapa belum dapatkannya boleh la dptkannya dari saya ok

SEMUA JENIS KAIN DIA TAPAU!!!
Wah, hebat betul penangan Philips steam iron model terbaru nih!
.
List kebaikan iron ni makin panjang!!!
Jom baca lagi!
πŸ€—Tangki air boleh bawa ke sinki dan mudah cuci.
πŸ€—Lebih ringan.
πŸ€—Lebih senyap.
πŸ€—Design lebih cantik. So tak nampak kotor!
πŸ€—Senang tukar air.
πŸ€—Tiada tombol. Smart calc clean so mudah diuruskan
πŸ€—πŸ’―% kain takkan terbakar.
πŸ€—20 minit tak sentuh iron, dia akan automatik stop!
πŸ€—So jimat elektrik, jimat tenaga, tiada risiko terbakar!
πŸ€—Takkan lenguhkan tangan sebab steam dia akan lembutkan pergerakan iron. So completely tak perlu nak press kekuat punπŸ‘
πŸ€—PERCUMA Iron pad, untuk melindungi permukaan iron dari rosak.
.
SLOT KUTU IRON PHILIPS MODEL BARU DARI JULAI - APRIL 2019 KINI DIBUKA!
.
Whatsapp saya di 0133889802 untuk info lanjut. Link wasap kat komen ea.
.
Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


5

Ramai memang tengah cari steam iron ni rupanyaaaa...
Buat apa kita buang masa sejam dua hanya untuk menggosok baju?
Dulu gosok sehelai baju ambik masa atleast 5 minit, kini taknak rasa ke gosok baju seminit?
Gosok tudung 10 helai dalam masa 5-6 minit?
Gosok baju sekolah anak untuk seminggu dlm masa 10 minit?
Dapat pulak orang nak upah anda gosok baju? Boleh tambah2 duit lanja kan...
Ada gadget ohsem baru yang memudahkan ni, sambarlah satu. Sebab ianya bukan untuk kepentingan anda sorang, tapi boleh manfaatkan ramai orang dalam satu rumah!!!
.
CASH, ANSURAN, KUTU ATAU DAPAT FREE DISEDIAKAN BERSAMA SAYA!
.
Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


0

Assalamualaikum dan Hai!
Semoga ceria selalu.
.
Saya ada buat GROUP KUTU KHAS untuk beberapa barangan eksklusif #noxxa dan philips yg memang tidak ada jual dikedai elektrik atau supermarket. Kalau ada pun spec dan model takkan sama. Jaminan kualiti kami lebih teguh dan barangan yang kami ada juga lebih berkualiti.
Walaupun sedikit mahal, saya telah buat beberapa pilihan bayaran kepada pelanggan untuk memudahkan anda memilikinya.
.
TIADA LAGI CUKAI GST DIKENAKAN
SEMUA HARGA GADGETAJAIB DAH TURUN KE 6% πŸ€—
.
Sila berhubung dengan saya untuk lebih banyak info lanjut berkenaan cara kutu dijalankan. Semestinya saya adalah mak kutu yang boleh dipercayai!
.
Sila rujuk gambar atau post-post saya yang lepas untuk mengetahui detail barangan dan promosi.
Bagaimana nak cari saya untuk dapatkan barangan idaman anda?
.
1- Add Facebook saya Syima Zarul
2- Follow Instagram saya @noraqaisara
3- SMS atau Whatsapp saya di www.wasap.my/60133889802
.
#noxxa #philips #kutunoxxa #periuknoxxa #steamernoxxa #breadmakernoxxa #philipsiron #ironperfectcareperformer #philipssteamiron #steamiron #noxxanoodlemaker #kitchenaid #inductioncooker #philipsfoodprocessor #foodprocessor #blendernoxxa #noxxanutrimixblender #glister #nutrilite #amway #amwaykl #amwayselangor #noxxapressurecooker #blender #periuk #espring #pengukusnoxxa


0

Cerita semalam 30/6 sis COD #ironviral ke player kutu di Bukit Naga Jln Kebun, Shah Alam. Happy katanya dpt iron idaman ramai ni. Alhamdulillah anak kutu happy mak kutu lagi ler happy sbb dpt bantu org diluar sana miliki brg idaman dgn join kutu undi. .
HARGA MODEL BARU LEBIH MURAH DARI MODEL LAMA! .
😍 Ni steam iron ni memang tengah hot jadi pilihan ramai. Lagipun yang hitam ni model baru dan lebih canggih. Plus, harga dia lagi murah dari iron yang model lama!!! Jom dapatkannye sekarang πŸ‘Œ
CASH BOLEH, ANSURAN PON BOLEH! Kita kasi pilih cara bayar sampai jadik k! .
#philipsiron #ironperfectcareperformer #modelgc8755 #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #trustedmakkutu #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


3

Jumaat lps..COD iron steam philips ke anak kutu di Kuarters Air Force, Keramat. TQ kapten Efa sbb mpercayai sis sbg makkutu. Lps ni dah bole iron uniform tentera dgn hati girang 😊
.
Promosi bulan Julai beli iron Steam Philips dapat kupon RM20 untuk redeem Sabun SA8 dan kupon RM20 untuk redeem #deodoranviral. Bestnya byk free gift dpt jika shopping bln ni 😍
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang #customerfeedbacknq


0

Lps cod KitchenAid The Mixer..sis cod #ironviral ke player kutu di Taman Permata. Happy katanya dpt iron idaman ramai ni. Sjk uniform nurse terbakar gara2 iron lama yg tak mampu lagi mengawal suhu kepanasan..terus tekad cari dlm fb siapa yg buat kutu iron steam philips 😊 πŸ˜‰
Alhamdulillah anak kutu happy mak kutu lagi ler happy sbb dpt bantu org diluar sana miliki brg idaman dgn join kutu undi.
.
HARGA MODEL BARU LEBIH MURAH DARI MODEL LAMA!
.
😍Ni steam iron ni memang tengah hot jadi pilihan ramai. Lagipun yang hitam ni model baru dan lebih canggih.
Plus, harga dia lagi murah dari iron yang model lama!!!
Jom dapatkannya sekarangπŸ‘Œ

CASH BOLEH, ANSURAN PUN BOLEH!
Kita kasi pilih cara bayar sampai jadik k!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang #customerfeedbacknq


0

HARGA MODEL BARU LEBIH MURAH DARI MODEL LAMA!
Welcome July! πŸ’πŸ’πŸ’
Dah nak habis raya ni jangan duit pun sama habis pulak ya.
Simpan sikit duit untuk modal beli gadget best2
.
😍Ni steam iron ni memang tengah hot jadi pilihan ramai. Lagipun yang hitam ni model baru dan lebih canggih.
Plus, harga dia lagi murah dari iron yang model lama!!!
Jom dapatkannya sekarangπŸ‘Œ

CASH BOLEH, ANSURAN PUN BOLEH!
Kita kasi pilih cara bayar sampai jadik k!
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwayselangor #amwaykl #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarangphilips


1

SAYA MENCARI PEMAIN KUTU UNDI PERIUK NOXXA BULAN JULAI 2018

10 BULAN JE YUNK DENGAN HARGA MAMPU BAYAR!

KUTU MULA DARI JUL - APR 2019
πŸ’™SAMPAI TURN TERUS DAPAT BARANG
πŸ’™FREE BUKU RESIPI PRESDURE COOKER BY CHEF HANIELIZA
πŸ’™FREE GIFT SPECIAL
πŸ’™FREE POSTAGE

BEST KE BEST?

Kenapa kena pakai periuk ajaib ni? .
πŸ‘Sangat jimat elektrik - 1 jam penggunaan bersamaan cuma 0.52sen sahaja!
πŸ‘Satu-satunya periuk tekanan yg ada mood untuk menggoreng!
πŸ‘Boleh beli inner pot lebih dari satu! so boleh banyak pelbagai menu!
πŸ‘Makin kerap guna makin cepat tempoh memasak
πŸ‘Senang diselenggara - waranti habis pun boleh betulkan dengan kadar paling minima
πŸ‘Boleh memasak pelbagai jenis masakan dengan cepat!

Kalau tak boleh nak bayar tunai join main kutu je InsyaAllah mampu.

Whatsapp πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/601116858924

Follow ig @hafikahtarmizi untuk lebih banyak info dan promosi terkini!
.
#teamsasajzt #jzt #periuknoxxa #noxxa #periuktekanannoxxa #noxxapressurecooker #jommainkutu #periuk #pressuresooker #sayajualnoxxa #sayajualperiuknoxxa #kutunoxxa #instashop #instaonline #bisnesantai #tanpamodal #periukviral #periukajaib #promosiperiuknoxxa #periuknoxxaamway #periukamway #amwaykl #amwayselangor #periukmurah #resipinoxxa #freebukuresipi #kitchenware #noxxaproducts #noxxaselangor #noxxakl


0

Alhamdulillah... Iron yg sis order semalam dah selamat sampai ke tangan anak kutu tengah hari tadi 😊. Lepas ni dah boleh gosok baju tanpa risau baju tu hangus ke ape πŸ‘πŸΌ YANG BELUM ADA IRON BARU NI, SAYA NAK BAGI HARGA SPECIAL TAU DENGAN PELBAGAI FREE GIFT MENARIK! .
NAK JOIN KUTU STEAMER IRON NI PUN BOLEH, KITA MULA JULAI, DAH GAJI NANTI BARU BAYAR PON BOLEH. JANJI BOOKING SLOT SESIAP OK. .
#philipsiron #ironperfectcareperformer #modelgc8755 #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #trustedmakkutu #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


1

Mencari pemproses makanan serba canggih dan mudah digunakan?
NAH, BELI JE PHILIPS FOOD PROCESSOR NI MEMANG UNTUNG SANGAT!
BULAN NI ADA PROMOSI JOM CEPAT GRAB SATU SET TAU!
NAK JOIN MAIN KUTU PUN BOLEH .
#philips #philipsfoodprocessor #foodprocessor #pemprosesmakanan #blender #blenderphilips #amway #amwaykl #amwayselangor #amwaymalaysia #igers #instaonline #instashop #bazaarpaknil #instamalaysia


2

Settle Order Online Iron Viral utk player kutu sis 😊.. Xsangka ye uolls wat keputusan yg bijak mlm ni grab Iron hrga terbaik πŸ‘πŸΌ sebelum harga naik lagiiiii..Aduhhh.. Xdapat tolong sape yg lambat...Jangan tunggu sampai naik harga Iron Viral ni yunkkk..😭😭😭😭😭..kalau nak harga super duper best sempat grab lagi, join kutu undi group Julai ye..😊 .
#philipsiron #ironperfectcareperformer #modelgc8755 #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #trustedmakkutu #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

Alhamdulillah..mlm tadi sis order online..ptg ni #ironviral dah selamat landing di Miri untuk customer yg beli tunai harga promosi. Bulan ni ramai customer Brunei beli #gadgetajaib dgn sis πŸ˜„πŸ˜Š
.
Semoga iron ni memberi manfaat pada mereka sekeluarga 😊
.
Ada 1 kekosongan kutu iron. Mula kutu bulan Julai. Bayar masa gaji Julai ye. Jom penuhkan group kutu. Lps group penuh kita terus cabut undi πŸ‘πŸ˜Š
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #ironmurah #sayajualironphilips #amwayselangor #amwaykl #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang #kutuironsteamphilips #kutu10bulan #customerfeedbacknq


2

Bulan ni saya dah open group kutu untuk slot Julai-April 2019, itu pun dah masuk 2 group saya buka. Untuk group ke-2 ni 1 kosongan kutu sebelum kita mula cabut undi.

Siapa cepat dia dapat.
Harga inshaAllah berbaloi dan masuk akal. Saya ikut harga yang benar dan barang confirm 100% original.
Waranti juga dijamin. Ada masalah hubungi saya.
.
BarangΒ² gini kalau boleh janganle beli online ya kalau rosak ke pape kan susahπŸ˜‘ πŸ‘πŸ‘
.
JOM PENUHKAN GROUP KUTU SAYA!
Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwayselangor #amwaykl #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang #kutuironsteamphilips #kutu10bulan


1

Kenape mesti jadi mcm ni..kena berbaris nak gosok baju..memori pahit masa nak raya hr tu..betul tak?.. Nyesal tak ambik iron viral ni..kalau tak...tak jadi masalah mcm ni πŸ€¦πŸ½β€β™€ Julai ni sis open kutu dan pembelian cash utk iron yg dah lama menjadi idaman ramai.. special harga bisik tepi telinga..meh booked cpt sblm menyesal mcm ni.. Jom scroll komen kat bwh utk lebih info
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ Follow ig @hafikahtarmizi untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #modelgc8755 #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #trustedmakkutu #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

Promosi bulan ni... 😍😍😍 dapat free set bekas kaca siap beg dia... Complimentary from Philips dengan pembelian food processor sepanjang promosi sampai 14 julai ni ya .
#philips #philipsfoodprocessor #foodprocessor #pemprosesmakanan #blender #blenderphilips #amway #amwaykl #amwayselangor #amwaymalaysia #igers #instaonline #instashop #bazaarpaknil #instamalaysia


0

Alhamdulillah..dah selamat urusan cod iron steam philips ke player kutu. Iron lama dah rosak katanya. Tu yg beli cash. Urgent sbb mggu dpn bdk2 dah naik sekolah. Esok dah boleh iron baju sek anak2 dgn happy 😊
.
Terima kasih kerana mempercayai sis sebagai #makkututrusted. Semoga iron ni memberi manfaat pada mereka sekeluarga.
.
Ada lagi yang nak join kutu iron?
Boleh masuk nama skrg.
Kita mula kutu bulan JULAI 2018.
.
Harga lama tapi dapat iron baru kan ke bestπŸ‘πŸ‘πŸ‘
JOM PENUHKAN GROUP KUTU BERSAMA SAYA!
.
Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang #customerfeedbacknq


0

Group kutu terbaru dah ada 6 pemain, tinggal lagi 4 pemain dan kita dah boleh mula.
Tak suro bayar sekarang, kita mula pun bulan JULAI. So gaji lepas raya pun boleh bayar.
Harga dia pun masih kekalkan harga lama istimewa.
.
Harga lama tapi dapat iron baru kan ke bestπŸ‘πŸ‘πŸ‘
JOM PENUHKAN GROUP KUTU SAYA!
.
Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


10

Assalamualaikum dan Hai!
Semoga ceria selalu.
.
Saya ada buat GROUP KUTU KHAS untuk beberapa barangan eksklusif #noxxa dan philips yg memang tidak ada jual dikedai elektrik atau supermarket. Kalau ada pun spec dan model takkan sama. Jaminan kualiti kami lebih teguh dan barangan yang kami ada juga lebih berkualiti.
Walaupun sedikit mahal, saya telah buat beberapa pilihan bayaran kepada pelanggan untuk memudahkan anda memilikinya.
.
TIADA LAGI CUKAI GST DIKENAKAN
SEMUA HARGA GADGETAJAIB DAH TURUN KE 6% πŸ€—
.
Sila berhubung dengan saya untuk lebih banyak info lanjut berkenaan cara kutu dijalankan. Semestinya saya adalah mak kutu yang boleh dipercayai!
.
Sila rujuk gambar atau post-post saya yang lepas untuk mengetahui detail barangan dan promosi.
Bagaimana nak cari saya untuk dapatkan barangan idaman anda?
.
1- Add Facebook saya Syima Zarul
2- Follow Instagram saya @noraqaisara
3- SMS atau Whatsapp saya di www.wasap.my/60133889802
.
#noxxa #philips #kutunoxxa #periuknoxxa #steamernoxxa #breadmakernoxxa #philipsiron #ironperfectcareperformer #philipssteamiron #steamiron #noxxanoodlemaker #kitchenaid #inductioncooker #philipsfoodprocessor #foodprocessor #blendernoxxa #noxxanutrimixblender #glister #nutrilite #amway #amwaykl #amwayselangor #noxxapressurecooker #blender #periuk #espring #pengukusnoxxa


0

PETANG NIE SIS NAK SHARE
RESEPI SAMBAL TERASIK JAWA
GUNA FOOD PROCESSOR SEMUA JADI MUDAH...😍😍😍 Bahan2 yg diperlukan :
Tomato merah 2 biji
Cili merah besar 5biji (buang biji kalau boleh)
Bawang besar 1 labu
Ikan bilis
Gula merah 2 sudu
Garam secukup rasa

Step 1: Goreng bahan2 tadi (kecuali garam dan gula), minyak dlm 2 sudu besar jaa
Goreng sampai layu... Step 2 : Masukkan dlm Avance Food Processor
Tambah 2 sudu gula merah dan sedikit garem

Step 3 : kisar jangan terlalu halus.. Pastu dah boleh hidangkan.. Apa lagi..siap dah.. Senangkan kalau ada Food Prosessor Philip ni..
YG NAK FOOD PROCESSOR NIE..NAK BELI CASH KE JOIN MAIN KUTU ?
Boleh wasap saya ok ✌️ .
#philips #philipsfoodprocessor #foodprocessor #pemprosesmakanan #blender #blenderphilips #amway #amwaykl #amwayselangor #amwaymalaysia #igers #instaonline #instashop #bazaarpaknil #instamalaysia


2

Eeee... geramnya tengok food prosessor philips ni.😍😍
Ni gadget wajib ada kat dapur..
.
Fungsinya memang superb....
Boleh mengisar, memotong sayur dan buah.
Boleh laras potong kasar atau halus πŸ₯’πŸ₯’πŸ₯’πŸ πŸ πŸ₯•πŸ₯•πŸ₯•
Lagi...
Boleh menguli tepung doh
Boleh juga pukul telur πŸ•πŸ₯žπŸžπŸ₯–πŸ°
Lagi owsem...
Boleh guna utk perah jus buah...
Pergh....πŸπŸŽπŸ‹
Boleh buat ais blend jugak..
Wow..🍧🍧😱😱😱
.
Lepas ni blender kat rumah boleh simpan laa... Tak sabar rasanya nak tunggu turn kutu food prosessor ni...
.
Group baru food prosessor ni masih ada kosong...
Meh ler join... Komform puas hati..
.
FREE!!!
πŸ’Cas penghantaran bernilai RM100++
πŸ’Special free gift dari saya!
.
CARA ORDER?
click terus link ini utk whatsapp πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60133889802/foodprocessor
.
#philips #philipsfoodprocessor #foodprocessor #pemprosesmakanan #blender #blenderphilips #amway #amwaykl #amwayselangor #amwaymalaysia #igers #instaonline #instashop #bazaarpaknil #instamalaysia


1

Group kutu terbaru dah ada 5 pemain, tinggal lagi 5 pemain dan kita dah boleh mula.
Tak suro bayar sekarang, kita mula pun bulan JULAI. So gaji lepas raya pun boleh bayar.
Harga dia pun masih kekalkan harga lama istimewa.
.
Harga lama tapi dapat iron baru kan ke bestπŸ‘πŸ‘πŸ‘
JOM PENUHKAN GROUP KUTU SAYA!
.
Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


8

Eeee... geramnya tengok food prosessor philips ni.😍😍
Ni gadget wajib ada kat dapur.. Fungsinya memang superb....
Boleh mengisar, memotong sayur dan buah. Boleh laras potong kasar atau halus πŸ₯’πŸ₯’πŸ₯’πŸ πŸ πŸ₯•πŸ₯•πŸ₯• Lagi...
Boleh menguli tepung doh
Boleh juga pukul telur πŸ•πŸ₯žπŸžπŸ₯–πŸ° Lagi owsem...
Boleh guna utk perah jus buah... Pergh....πŸπŸŽπŸ‹
Boleh buat ais blend jugak.. Wow..🍧🍧😱😱😱
Lepas ni blender kat rumah boleh simpan laa... Tak sabar rasanya nak tunggu turn kutu food prosessor ni... Group baru food prosessor ni masih ada kosong...
Meh ler join... Komfim puas hati..
.
FREE!!!
πŸ’Cas penghantaran bernilai RM100++
πŸ’Special free gift dari saya!
.
CARA ORDER?
click terus link ini utk whatsapp πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/601116858924/foodprocessor
.
#philips #philipsfoodprocessor #foodprocessor #pemprosesmakanan #blender #blenderphilips #amway #amwaykl #amwayselangor #amwaymalaysia #igers #instaonline #instashop #bazaarpaknil #instamalaysia


1

Hari2 gosok gigi kan..??
Saya guna ubat gigi glister ni..
Memang sangat bagus..
Gigi lebih putih.. Bersih..
.
Ada lubang kat gigi..
Tapi bila guna glister ni..
Dah x rasa sakit..
Kawan2 yg gigi sensitif,
Bila guna glister ni..
Dah boleh makan aiskrim, makanan sejuk

Rasa ubat gigi ni memang sedap..
Anak2 saya pun guna..
Jadi boleh guna satu family..
.
Ops lupa nak bgtau..
Ubat gigi glister ni, guna hingga 4 bulan baru habis..
.
Nak?
pm/wasap tepi yer
.
#ubatgigiglister #glister #ubatgigi #amwaymalaysia #amwaykl #amwayselangor #barangankeluarga #klinikgigi #pemutihgigi #glistertoothpaste #glisteramway


0

Assalamualaikum dan Hai!
Semoga ceria selalu.
.
Saya ada buat GROUP KUTU KHAS untuk beberapa barangan eksklusif #noxxa dan philips yg memang tidak ada jual dikedai elektrik atau supermarket. Kalau ada pun spec dan model takkan sama. Jaminan kualiti kami lebih teguh dan barangan yang kami ada juga lebih berkualiti.
Walaupun sedikit mahal, saya telah buat beberapa pilihan bayaran kepada pelanggan untuk memudahkan anda memilikinya.
.
TIADA LAGI CUKAI GST DIKENAKAN
SEMUA HARGA GADGETAJAIB DAH TURUN KE 6% πŸ€—
.
Sila berhubung dengan saya untuk lebih banyak info lanjut berkenaan cara kutu dijalankan. Semestinya saya adalah mak kutu yang boleh dipercayai!
.
Sila rujuk gambar atau post-post saya yang lepas untuk mengetahui detail barangan dan promosi.
Bagaimana nak cari saya untuk dapatkan barangan idaman anda?
.
1- Add Facebook saya Syima Zarul
2- Follow Instagram saya @noraqaisara
3- SMS atau Whatsapp saya di www.wasap.my/60133889802
.
#noxxa #philips #kutunoxxa #periuknoxxa #steamernoxxa #breadmakernoxxa #philipsiron #ironperfectcareperformer #philipssteamiron #steamiron #noxxanoodlemaker #kitchenaid #inductioncooker #philipsfoodprocessor #foodprocessor #blendernoxxa #noxxanutrimixblender #glister #nutrilite #amway #amwaykl #amwayselangor #noxxapressurecooker #blender #periuk #espring #pengukusnoxxa


0

PINANG STEAM IRON MEWAH BARU NI DENGAN BAYARAN HANTARAN ANSURAN 10 BULAN BERMULA JUN 2018

ADA 6 KEKOSONGAN UNTUK SLOT KUTU IRON.
JOM JOIN!
.
BELIAN TUNAI AMAT DIALU2 KAN DENGAN HARGA ISTIMEWA!!! πŸ‘ πŸ‘ πŸ‘.
.
Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


5

Ready Stock Amway
#allanolotionmalaysia : RM 40
#airfreshener #greenmeadows : RM26
#amwaydeodorant : RM 36
#amwaycomplexionbar : RM 53
#amwaylife #amwaykl #amwayklcc #amwaymalaysia #sayajualamway
Whatsapp 0175461590 to order


0

Assalamualaikum dan Hai!
Semoga ceria selalu.
.
Saya ada buat GROUP KUTU KHAS untuk beberapa barangan eksklusif #noxxa dan philips yg memang tidak ada jual dikedai elektrik atau supermarket. Kalau ada pun spec dan model takkan sama. Jaminan kualiti kami lebih teguh dan barangan yang kami ada juga lebih berkualiti.
Walaupun sedikit mahal, saya telah buat beberapa pilihan bayaran kepada pelanggan untuk memudahkan anda memilikinya.
.
TIADA LAGI CUKAI GST DIKENAKAN
SEMUA HARGA GADGETAJAIB DAH TURUN KE 6% πŸ€—
.
Sila berhubung dengan saya untuk lebih banyak info lanjut berkenaan cara kutu dijalankan. Semestinya saya adalah mak kutu yang boleh dipercayai!
.
Sila rujuk gambar atau post-post saya yang lepas untuk mengetahui detail barangan dan promosi.
Bagaimana nak cari saya untuk dapatkan barangan idaman anda?
.
1- Add Facebook saya Syima Zarul
2- Follow Instagram saya @noraqaisara
3- SMS atau Whatsapp saya di www.wasap.my/60133889802
.
#noxxa #philips #kutunoxxa #periuknoxxa #steamernoxxa #breadmakernoxxa #philipsiron #ironperfectcareperformer #philipssteamiron #steamiron #noxxanoodlemaker #kitchenaid #inductioncooker #philipsfoodprocessor #foodprocessor #blendernoxxa #noxxanutrimixblender #glister #nutrilite #amway #amwaykl #amwayselangor #noxxapressurecooker #blender #periuk #espring #pengukusnoxxa


0

Alhamdulillah..mlm tadi sis buat order online..ptg ni anak kutu update iron dah sampai dgn selamat 😍
Laju kan..klu area tu x byk org order brg cptla service courier hantar..klu area tu full order lmbt ler brg sampai πŸ€—
.
Ada lagi ke yg belum miliki #ironviral #ironmagic ni?
.
TUNAI DAN KUTU DAH TAKDE GST LAGI! πŸ€— πŸ€— πŸ€—
Jom pinang nya dengan bayaran tunai atau ansuran kutu bersama saya!
.
ANSURAN KUTU BERMULA JUN 2018 YA!
SO GAJI LEPAS RAYA PUN BOLEH BAYAR,
JANJI BOOKING NAMA DULU!
Whatsapp saya 0133889802
.
Link wasap di ig bio or komen fb ya.
.
Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwayselangor #amwaykl #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang #customerfeedbacknq


0

When an organization have more leader than just worker, it will be unstoppable!! Proudly present ECVI Silver Eagle Leader and above!! Moving Up Seminar 2018.
#mus2018 #movepin #upgrade #mindset #people #leaders #amwaymalaysia #amwaykl #amwaypenang #amwayipoh #amwayjb #amwaysg


0

Alhamdulillah..iron yg sy order utk anak kutu dah sampai dgn selamat 😍 Iron board backorder ye. Akan dpt dlm masa semggu lagi πŸ€—
.
Ada lagi ke yg belum miliki #ironviral #ironmagic ni?
.
TUNAI DAN KUTU DAH TAKDE GST LAGI! πŸ€— πŸ€— πŸ€—
Jom pinang nya dengan bayaran tunai atau ansuran kutu bersama saya!
.
ANSURAN KUTU BERMULA JUN 2018 YA!
SO GAJI LEPAS RAYA PUN BOLEH BAYAR,
JANJI BOOKING NAMA DULU!
Whatsapp saya 0133889802
.
Link wasap di ig bio or komen fb ya.
.
Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwayselangor #amwaykl #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang #customerfeedbacknq


0

Assalamualaikum/ Salam hormat πŸ€—
.
BERITA BAIK BAGI MEREKA YANG DAH LAMA MENGIDAM NAK DAPAT PRODUK2 EKSKLUSIF NOXXA, PHILIPS DAN BEBERAPA LAGI BARANGAN LAIN PREMIUM YG BIASA SAYA PROMOTE TU! ✨✨✨
.
ANDA KINI BOLEH NIKMATI REBATE GST 6% JIKA MEMBUAT BELIAN TUNAI DENGAN HARGA ISTIMEWA BERSAMA SAYA SEHINGGA 31HB INI!!!
.
Tengah mencari gadget rumah yang berkualiti premium dan berjenama hebat akan tetapi dengan bayaran mampu milik?
Barangan rumah yang dijual dikedai luar tidak berbaloi dibeli akan kerana interest rate dia yang tinggi?
Waranti barangan yang anda beli dikedai luar tidak dijamin kesahihannya?
Jangan bazirkan duit anda!
SAYA SEDIA MEMBANTU!

Bayaran ansuran mudah KINI DIBUKA! Jom join!
1- Pilihan tempoh ansuran melalui group kutu or ansuran individu! (KUTU BERMULA JUN 2018)
2- Harga yang lebih mampu milik dan ada diskaun lagi!
3- Boleh dpt free membership. Join membership dapat lagi barang dengan harga murah
4- Kos penghantaran PERCUMA ditanggung pihak syarikat utk semua gadget!
5- pelbagai FREE GIFT 🎁🎁🎁 menarik utk disertakan sekali dengan pembelian!
6- PALING PENTING TIADA DAN TIADA BAYARAN FAEDAH TAMBAHAN WALAUPUN ANDA HUTANG BAYAR BULAN2!!!
7- Peluang jana pendapatan lumayan tapi secara santai dan DAPAT LAGI BARANGAN INI SECARA PERCUMA!

Bagaimana untuk anda dptkannya?
- Anda boleh terus DM, PM or whatsapp ke πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“žπŸ“±http://gadgetajaib.wasap.my
Follow ig @noraqaisara utk lebih banyak info dan promosi terkini! .
.
.
.
.
#noxxa #philips #kutunoxxa #noxxaproducts #periuknoxxa #steamernoxxa #breadmakernoxxa #philipsiron #ironperfectcareperformer #philipssteamiron #steamironphilips #noxxanoodlemaker #kitchenaid #inductioncooker #philipsfoodprocessor #foodprocessor #blendernoxxa #amwaykl #amwayselangor #noxxapressurecooker #blender #periuk #pengukusnoxxa #kitchenware #homeware #noxxaselangor #kutubarang #makkututrusted


0

UNTUNG SANGAT!!!
.
Bukan selalu dapat free macam-macam kalau kita beli produk premiun kan... Tapi ni dah le kupon belian, dapat pulak free iron board dan dpt lagi free gift raya saya belikan kalau anda meminang iron philips terbaru ni sampai 31 Julai 2018!
.
TUNAI DAN KUTU DAH TAKDE GST LAGI! πŸ€— πŸ€— πŸ€—
Jom pinang nya dengan bayaran tunai atau ansuran kutu bersama saya!
.
ANSURAN KUTU BERMULA JUN 2018 YA!
SO GAJI LEPAS RAYA PUN BOLEH BAYAR,
JANJI BOOKING NAMA DULU!
Whatsapp saya 0133889802
.
Link wasap di ig bio or komen fb ya.
.
Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwayselangor #amwaykl #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang


1

Assalamualaikum dan Hai!
Semoga ceria selalu.
.
Saya ada buat GROUP KUTU KHAS untuk beberapa barangan eksklusif #noxxa dan philips yg memang tidak ada jual dikedai elektrik atau supermarket. Kalau ada pun spec dan model takkan sama. Jaminan kualiti kami lebih teguh dan barangan yang kami ada juga lebih berkualiti.
Walaupun sedikit mahal, saya telah buat beberapa pilihan bayaran kepada pelanggan untuk memudahkan anda memilikinya. .
Sila berhubung dengan saya untuk lebih banyak info lanjut berkenaan cara kutu dijalankan. Semestinya saya adalah mak kutu yang boleh dipercayai!
.
Sila rujuk gambar atau post-post saya yang lepas untuk mengetahui detail barangan dan promosi.
Bagaimana nak cari saya untuk dapatkan barangan idaman anda?
.
1- Add Facebook saya Syima Zarul
2- Follow Instagram saya @noraqaisara
3- SMS atau Whatsapp saya di www.wasap.my/60133889802
.
#noxxa #philips #kutunoxxa #periuknoxxa #steamernoxxa #breadmakernoxxa #philipsiron #ironperfectcareperformer #philipssteamiron #steamiron #noxxanoodlemaker #kitchenaid #inductioncooker #philipsfoodprocessor #foodprocessor #blendernoxxa #noxxanutrimixblender #glister #nutrilite #amway #amwaykl #amwayselangor #noxxapressurecooker #blender #periuk #espring #pengukusnoxxa


0

STEAM IRON YANG CONFIRM DAPAT MANFAATKAN SATU KELUARGA ANDA!
.
Dapat iron baru sekotak.
Dapat free iron board kotak yang besar.
Dapat lagi free gift.
Siapa belum dapatkan nya boleh la dptkannya dari saya ok.
.
SEMUA JENIS KAIN DIA TAPAU!!!
Wah, hebat betul penangan Philips steam iron model terbaru nih!
.
List kebaikan iron ni makin panjang!!! Jom baca lagi!
.
πŸ€—Tangki air boleh bawa ke sinki dan mudah cuci.
πŸ€—Lebih ringan.
πŸ€—Lebih senyap.
πŸ€—Design lebih cantik. So tak nampak kotor!
πŸ€—Senang tukar air.
πŸ€—Tiada tombol. Smart calc clean so mudah diuruskan
πŸ€—πŸ’―% kain takkan terbakar.
πŸ€—20 minit tak sentuh iron, dia akan automatik stop!
πŸ€—So jimat elektrik, jimat tenaga, tiada risiko terbakar!
πŸ€—Takkan lenguhkan tangan sebab steam dia akan lembutkan pergerakan iron. So completely tak perlu nak press kekuat punπŸ‘
πŸ€—PERCUMA Iron pad, untuk melindungi permukaan iron dari rosak.
.
SLOT KUTU IRON PHILIPS MODEL BARU DARI JUN - MAC 2019 KINI DIBUKA!
JOM JOIN DENGAN HARGA PROMOSI.
.
Whatsapp saya di 0133889802 untuk info lanjut. Link wasap kat komen ea.
.
Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #sayajualironphilips #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang


0

PROMOSI PERIUK NOXXA SUDAH BERMULA!!!
.
Rebus nasi impit 20 minit dah siap!
Ayam tua 20 minit dah empuk!
Daging 15 minit dah siap!
Sup tulang selamba je empuk sedap 30 minit...
Masak nasi tekan 7 minit dah siap boleh makan!
.
Nak senang pas masak nasi, angkat nasi masuk inner pot lagi satu masak pulak lauk dalam periuk yang sama. Almaklumlah innerpot boleh beli lebih dari satu, so memang jadi dapur modenlah periuk hebat ni!πŸ€—
.
πŸ‘Satu periuk pelbagai juadah kan memang mudah.
Dapur gas pun dah tak berasap lagi lah pasni heheee....
.
🌹 Saya ni orangnya mmg jenis suka tolong orang. Siapa nak dptkannya tapi nak bayar bebulan mampu milik, meh wasap saya k.
.
So apa tunggu lagi?
REBUT PROMOSI PERIUK NOXXA BERSAMA SAYA SEPANJANG TAHUN 2018!
.
Cari saya πŸ“² http://gadgetajaib.wasap.my.
.
#teamsasajzt #jzt #periuknoxxa #noxxa #periuktekanannoxxa #noxxapressurecooker #jommainkutu #periuk #pressuresooker #sayajualnoxxa #sayajualperiuknoxxa #kutunoxxa #instashop #instaonline #bisnesantai #tanpamodal #periukviral #periukajaib #periuknoxxaamway #periukamway #amwayselangor #amwaykl #periukmurah #resipinoxxa #jjcm #kitchenware #noxxaproducts #noxxaselangor #noxxakl #percumapisausamurai


2

Dah ada ke belom?
Memang rata-rata yang guna iron ni semuanya berpuas hati sangat-sangat AlhamdulillahπŸ€—
.
Ada byk kelebihan dia tp ni antara point penting kenapa korang kena ada satu iron ni kat rumah?
.
🌹Tak lenguhkan tangan langsung. Tekan steam dia akan bergerak lembut
🌹Anak sekolah dah boleh belajar guna iron sendiri
🌹auto lock. Kurang risiko iron jatuh
🌹ada iron pad. Utk iron terletak dengan baik
🌹Kain confirm 100%xkan terbakar
🌹Tak payah risau kalau terlupa tutup suis sbb dia auto off kalau kt tak pegang dia selama 20 minit.
🌹Lebih ringan
🌹Lebih senyap
🌹Design color cantik tak nampak kotor
🌹Senang cuci tank
🌹Senang tukar air
🌹Mudah digunakan.
🌹Dapat lagi iron board besar percuma je
.
Eh panjang lah kalau nak listkan korang bukan nak baca sangat pun. Semua tnya hargaaaa je dari kualiti kannn hihihii... Jangan susahkan diri iron baju guna iron jenis lama. .
Awak tengok awak cakap mahal?
.
Ada tanya tak pasal program ansuran yang saya buat tanpa faedah selama 10 bulan tu?
Mampu milik wehhh..
.
Whatsapp http://gadgetajaib.wasap.my
Follow ig @noraqaisara untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #modelgc8755 #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykl #amwayselangor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutuiron #kutubarang #freeironingboard


0

Dibulan Ramadhan yg mulia ni sis percaya, kalau korang ade kesemua item kat atas ni, beraya sakan la chuolls!
.
Iron baju & tudung raya mudah dan cepat!
Nak buat kek, kuih raya..tart nenas..semprit..kuih sarang semut...semua mudah dan cepat. Siap bole dpt side income jual kuih raya tu dgn kwn2 opis dan jiran2 lagi πŸ˜‰
Nak rebus ketupat, nasi impit, masak rendang ayam..rendang daging..rebus sup tulang di pagi raya πŸ˜‹
Nak kukus ketupat palas 15minit
Nak panaskan lauk time bersahur 5 minit...
Eh sumenye senang lah!!
Kacang la!!!
Wah 😍
.
Jom tanya Mak Kutu ni ape dia boleh bantu korg utk dptkn sume #gadgetajaib #gadgetviralhome tu 😚
.
#noxxa #philips #kutunoxxa #periuknoxxa #steamernoxxa #breadmakernoxxa #philipsiron #ironperfectcareperformer #philipssteamiron #steamiron #noxxanoodlemaker #kitchenaid #inductioncooker #philipsfoodprocessor #foodprocessor #blendernoxxa #noxxanutrimixblender #nutrilite #amway #amwaykl #amwayselangor #noxxapressurecooker #blender #periuk #espring #pengukusnoxxa #kutu10bulan #makkututrusted


2

DAH CUBA UBAT GIGI GLISTER⁉️⁉️⁉️
APEEE....BELUM LAGI..πŸ™‰πŸ™‰..
NAK CUBA TAKK..😁😁😁😁
.
UBAT GIGI GLISTER..
πŸ”˜melindungi gigi daripada kaviti.
πŸ”˜Memutihkan gigi,
πŸ”˜menyegarkan nafas
πŸ”˜membantu menanggalkan kesan pada gigi
(rokok, kopi)
πŸ”˜mengandungi SYLODENT, agen pengilatan untuk pembersihan yang lembut dan berkesan yang membantu memutihkan gigi
πŸ”˜Tidak mengandungi peluntur kimia
.
πŸ”΄Faedah :
♨️membersih dengan berkesan
♨️menghapuskan plak
♨️menentang kaviti
♨️memutihkan gigi
♨️menyegarkan nafas
♨️pengilatan yang berkesan terhadap enamel
mengilat tanpa meluntur
πŸ”₯membantu menanggalkan tanda kopi, teh & tembakau
.
♨️Kelebihan lain :
♨️boleh disapukan pada bisul..πŸ™ŠπŸ™Š
.
Nak try..jom wasap πŸ“² 013-3889802

#glister #ubatgigiglister #ubatgigi #amwaymalaysia #amwaykl #amwayselangor #barangankeluarga #klinikgigi #pemutihgigi #glistertoothpaste #glisteramway


0

Assalamualaikum dan Hai!
Semoga ceria selalu.
.
Saya ada buat GROUP KUTU KHAS untuk beberapa barangan eksklusif #noxxa dan philips yg memang tidak ada jual dikedai elektrik atau supermarket. Kalau ada pun spec dan model takkan sama. Jaminan kualiti kami lebih teguh dan barangan yang kami ada juga lebih berkualiti.
Walaupun sedikit mahal, saya telah buat beberapa pilihan bayaran kepada pelanggan untuk memudahkan anda memilikinya. .
Sila berhubung dengan saya untuk lebih banyak info lanjut berkenaan cara kutu dijalankan. Semestinya saya adalah mak kutu yang boleh dipercayai!
.
Sila rujuk gambar atau post-post saya yang lepas untuk mengetahui detail barangan dan promosi.
Bagaimana nak cari saya untuk dapatkan barangan idaman anda?
.
1- Add Facebook saya Syima Zarul
2- Follow Instagram saya @noraqaisara
3- SMS atau Whatsapp saya di www.wasap.my/60133889802
.
#noxxa #philips #kutunoxxa #periuknoxxa #steamernoxxa #breadmakernoxxa #philipsiron #ironperfectcareperformer #philipssteamiron #steamiron #noxxanoodlemaker #kitchenaid #inductioncooker #philipsfoodprocessor #foodprocessor #blendernoxxa #noxxanutrimixblender #glister #nutrilite #amway #amwaykl #amwayselangor #noxxapressurecooker #blender #periuk #espring #pengukusnoxxa


0

β€Ž Ψ§Ω„Ψ³Ω‘ΩŽΩ„Ψ§ΩŽΩ…Ω ΩŽΨΉΩŽΩ„ΩŽΩŠΩ’ΩƒΩΩ…Ω’ ΩˆΩŽΨ±ΩŽΨ­Ω’Ω…ΩŽΨ©Ω اللهِ ΩˆΩŽΨ¨ΩŽΨ±ΩŽΩƒΩŽΨ§Ψͺُه
.
RESEPI CHEESE CAKE BLUEBERRY NOXXA
.
Dah lama rasanya x share video masakan baru. Nah sementara masih panas, jom cuba resepi cheese cake blueberry versi periuk noxxa ni..
.
Bahan Bahan
.
Bahan A.
4 biji putih telur
120g gula castor (tadi xda gula castor so kami guna gula kasar je)
.
Cara sediakan Bahan A.
.
1. Pukul putih telur dengan gula sampai sebati, pekat melekat kalau terbalikan bekas tak tumpah isinya..
.
Bahan B.
4 biji kuning telur
1 sudu kecil essence vanilla
100g gula castor
200g yogurt putih
100g tepung gandum
40g pure butter
400g cream cheese
.
Cara sediakan Bahan B
.
1. Pukul kuning telur, essence vanilla & gula hingga sebati
2. Masukan yogurt, pukul sebati
3. Masukan cream cheese, pukul sebati
4. Masukan tepung gandum, pukul sebati
.
CAMPURKAN BAHAN A + B
1. Gaul sehingga sebati
2. Masukan ke dalam innerpot
3. Set knob ke titik STEAM
4. STEAM selama 25 minit
5. Keluarkan kek, topping dengan sos blueberry.
.
Selamat menikmati cheese cake blueberry noxxa πŸ‘ŒπŸ˜Š
.
#periuknoxxa #noxxa #periuktekanannoxxa #noxxapressurecooker #jommainkutu #periuk #pressurecooker #sayajualnoxxa #sayajualperiuknoxxa #kutunoxxa #instashop #instaonline #bisnesantai #tanpamodal #periukviral #periukajaib #periuknoxxaamway #periukamway #amwayselangor #amwaykl #periukmurah #resipinoxxa #jjcm #kitchenware #noxxaproducts #noxxaselangor #noxxakl


4

β€Ž Ψ§Ω„Ψ³Ω‘ΩŽΩ„Ψ§ΩŽΩ…Ω ΩŽΨΉΩŽΩ„ΩŽΩŠΩ’ΩƒΩΩ…Ω’ ΩˆΩŽΨ±ΩŽΨ­Ω’Ω…ΩŽΨ©Ω اللهِ ΩˆΩŽΨ¨ΩŽΨ±ΩŽΩƒΩŽΨ§Ψͺُه
.
RESEPI CHEESE CAKE BLUEBERRY NOXXA
.
Dah lama rasanya tak share video masakan baru. Nah sementara masih panas, jom cuba resepi cheese cake blueberry versi periuk noxxa ni..
.
Bahan Bahan
.
Bahan A.
4 biji putih telur
120g gula castor (tadi xda gula castor so kami guna gula kasar je)
.
Cara sediakan Bahan A.
.
1. Pukul putih telur dengan gula sampai sebati, pekat melekat kalau terbalikan bekas tak tumpah isinya..
.
Bahan B.
4 biji kuning telur
1 sudu kecil essence vanilla
100g gula castor
200g yogurt putih
100g tepung gandum
40g pure butter
400g cream cheese
.
Cara sediakan Bahan B
.
1. Pukul kuning telur, essence vanilla & gula hingga sebati
2. Masukan yogurt, pukul sebati
3. Masukan cream cheese, pukul sebati
4. Masukan tepung gandum, pukul sebati
.
CAMPURKAN BAHAN A + B
1. Gaul sehingga sebati
2. Masukan ke dalam innerpot
3. Set knob ke titik STEAM
4. STEAM selama 25 minit
5. Keluarkan kek, topping dengan sos blueberry.
.
Selamat menikmati Cheese Cake Blueberry Noxxa πŸ‘ŒπŸ˜Š
.
#periuknoxxa #noxxa #periuktekanannoxxa #noxxapressurecooker #jommainkutu #periuk #pressurecooker #sayajualnoxxa #sayajualperiuknoxxa #kutunoxxa #instashop #instaonline #bisnesantai #tanpamodal #periukviral #periukajaib #periuknoxxaamway #periukamway #amwayselangor #amwaykl #periukmurah #resipinoxxa #jjcm #kitchenware #noxxaproducts #noxxaselangor #noxxakl


0

LAGI NAK PUASA, LAGI MENGUNDANG DIA PUNYA PROMOSI!
.
Alhamdulillah, dari awal tahun lagi promosi syarikat berikan ni memang tidak pernah menghampakan.
.
Bulan MEI promosi periuk noxxa idaman ramai ni sudah bermula.
Dah le dapat kupon barangan dengan setiap belian, Dapat lagi PERCUMA SET PISAU terbaik nih pulak!
.
Aduhai, siapa nak raya dengan periuk ni meh la risik2 saya.
Best promo ever untuk periuk kali ni.
.
Raya tahun ni dahla rebus ketupat guna periuk viral, pahtu dah siap potong pulak ketupat dengan pisau mahal lah korang ea...
.
Nak dptkan periuk ni meh risik ngan saya.
Boleh depo dulu murah2 ok.
.
Cari saya πŸ“² www.wasap.my/601116858924
.
#teamsasajzt #jzt #periuknoxxa #noxxa #periuktekanannoxxa #noxxapressurecooker #jommainkutu #periuk #pressuresooker #sayajualnoxxa #sayajualperiuknoxxa #kutunoxxa #instashop #instaonline #bisnesantai #tanpamodal #periukviral #periukajaib #periuknoxxaamway #periukamway #amwaykl #amwayselangor #periukmurah #resipinoxxa #jjcm #kitchenware #noxxaproducts #noxxakl #noxxaselangor


1

PROMOSI PERIUK NOXXA SUDAH BERMULA!!!
.
Rebus nasi impit 20 minit dah siap!
Ayam tua 20 minit dah empuk!
Daging 15 minit dah siap!
Sup tulang selamba je empuk sedap 30 minit...
Masak nasi tekan 7 minit dah siap boleh makan!
.
Nak senang pas masak nasi, angkat nasi masuk inner pot lagi satu masak pulak lauk dalam periuk yang sama. Almaklumlah innerpot boleh beli lebih dari satu, so memang jadi dapur modenlah periuk hebat ni!πŸ€—
.
πŸ‘Satu periuk pelbagai juadah kan memang mudah.
Dapur gas pun dah tak berasap lagi lah pasni heheee....
.
🌹 Saya ni orangnya mmg jenis suka tolong orang. Siapa nak dptkannya tapi nak bayar bebulan mampu milik, meh wasap saya k.
.
So apa tunggu lagi?
REBUT PROMOSI PERIUK NOXXA BERSAMA SAYA SEPANJANG TAHUN 2018!
.
Cari saya πŸ“² http://gadgetajaib.wasap.my.
.
#teamsasajzt #jzt #periuknoxxa #noxxa #periuktekanannoxxa #noxxapressurecooker #jommainkutu #periuk #pressuresooker #sayajualnoxxa #sayajualperiuknoxxa #kutunoxxa #instashop #instaonline #bisnesantai #tanpamodal #periukviral #periukajaib #periuknoxxaamway #periukamway #amwayselangor #amwaykl #periukmurah #resipinoxxa #jjcm #kitchenware #noxxaproducts #noxxaselangor #noxxakl #percumapisausamurai


0

PROMOSI PERIUK NOXXA SUDAH BERMULA!!!
.
Rebus nasi impit 20 minit dah siap!
Ayam tua 20 minit dah empuk!
Daging 15 minit dah siap!
Sup tulang selamba je empuk sedap 30 minit...
Masak nasi tekan 7 minit dah siap boleh makan!
.
Nak senang pas masak nasi, angkat nasi masuk inner pot lagi satu masak pulak lauk dalam periuk yang sama. Almaklumlah innerpot boleh beli lebih dari satu, so memang jadi dapur modenlah periuk hebat ni!πŸ€—
.
πŸ‘Satu periuk pelbagai juadah kan memang mudah.
Dapur gas pun dah tak berasap lagi lah pasni heheee....
.
🌹 Saya ni orangnya mmg jenis suka tolong orang. Siapa nak dptkannya tapi nak bayar bebulan mampu milik, meh wasap saya k.
.
So apa tunggu lagi?
REBUT PROMOSI PERIUK NOXXA BERSAMA SAYA SEPANJANG TAHUN 2018!
.
Cari saya πŸ“² http://gadgetajaib.wasap.my
.
#teamsasajzt #jzt #periuknoxxa #noxxa #periuktekanannoxxa #noxxapressurecooker #jommainkutu #periuk #pressuresooker #sayajualnoxxa #sayajualperiuknoxxa #kutunoxxa #instashop #instaonline #bisnesantai #tanpamodal #periukviral #periukajaib #periuknoxxaamway #periukamway #amwayselangor #amwaykl #periukmurah #resipinoxxa #jjcm #kitchenware #noxxaproducts #noxxaselangor #noxxakl


0

Dekat nak puasa..nak raya ni..kalau guna #periukajaib nie senang nanti nak sediakan menu berbuka dan bersahur..takdela hari2 mkn iftar lauk bazaar je 😁
.
Nak sediakan menu di pagi raya pun sgt mudah.Tak perlu bangun pagi2 bertungkus lumus di dapur sedia juadah raya. Guna #periukviral ni rebus ketupat dan nasi impit hanya 15 minit je..masak rendang ayam 45 minit 😊
.
Kita ni kalau boleh lagi nak berjimat. Adanya #periukserbagunanoxxa ni dpt menjimatkan masa, jimat tenaga, jimat elektrik dan paling penting jimat wang anda πŸ€—
.
Hanya masukkan bahan2. Tutup dan tekan button. Lps tu serahkan kat maid Noxxa ini buat segala2nya. Mudah bukan?? πŸ˜ƒπŸ€—
.
BULAN NI ADA PROMOSI BERMULA DARI 15 MEI - 14 JUN 2018 πŸ‘‡
🎁 PERCUMA SET PISAU SAMURAI DIAMOND SWISS 3 BILAH DENGAN PEMBELIAN SEPANJANG PROMOSI BERLANGSUNG!
🎁 SAYA BERI LAGI EXTRA FREE GIFT BUKU RESIPI PRESSURE COOKER UTK GUIDE ANDA SECARA DETAILS CEMANA NAK MASAK MENGGUNAKAN PERIUK NOXXA!
.
Kalau tak boleh nak bayar tunai join main kutu je InsyaAllah mampu.
.
#periuknoxxa #noxxa #periuktekanannoxxa #noxxapressurecooker #jommainkutu #periuk #pressuresooker #sayajualnoxxa #sayajualperiuknoxxa #kutunoxxa #promosiperiuknoxxa #periuknoxxaamway #periukamway #amwaykl #amwayselangor #periukmurah #resipinoxxa #freebukuresipi #percumapisausamurai #kitchenware #noxxaproducts #noxxaselangor #noxxakl


0

LAGI NAK PUASA, LAGI MENGUNDANG DIA PUNYA PROMOSI!
.
Alhamdulillah, dari awal tahun lagi promosi syarikat berikan ni memang tidak pernah menghampakan.
.
Promosi periuk noxxa idaman ramai ni sudah bermula.
Dah le dapat kupon barangan dengan setiap belian, Dapat lagi PERCUMA SET PISAU terbaik nih pulak!
.
Aduhai, siapa nak raya dengan periuk ni meh la risik2 saya.
Best promo ever untuk periuk kali ni.
.
Raya tahun ni dahla rebus ketupat guna periuk viral, pahtu dah siap potong pulak ketupat dengan pisau mahal lah korang ea...
.
Nak dptkan periuk ni meh risik ngan saya.
Boleh depo dulu murah2 ok.
.
Cari saya πŸ“² www.wasap.my/601116858924
.
#teamsasajzt #jzt #periuknoxxa #noxxa #periuktekanannoxxa #noxxapressurecooker #jommainkutu #periuk #pressuresooker #sayajualnoxxa #sayajualperiuknoxxa #kutunoxxa #instashop #instaonline #bisnesantai #tanpamodal #periukviral #periukajaib #periuknoxxaamway #periukamway #amwaykl #amwayselangor #periukmurah #resipinoxxa #jjcm #kitchenware #noxxaproducts #noxxakl #noxxaselangor


3

AYAM GOLEK VERSI RAMADHAN
.
Waahhh...ada Noxxa Pressure Cooker dah tak perlu susah2 nak berpusu2 ke bazar ramadhan...
.
Resepi air tangan sendiri lagi ummphh!!
15 minit sahaja siap 2 ekor ayam terus..
.
Jimat masa jimat wang yang penting sihat dgn resepi sendiri😊
.
Mama pun jadi master chef..tak pandai masak pun jadi pandai😍😍
.
Ada yg berkenan?
Promo best sempena ramadhan ni..
.
Nak cash atau kutu undi..
Jangan malu2 piyem @ wassap kita yer...
.
#teamsasajzt #jzt #periuknoxxa #noxxa #periuktekanannoxxa #noxxapressurecooker #jommainkutu #periuk #pressurecooker #sayajualnoxxa #sayajualperiuknoxxa #kutunoxxa #instashop #instaonline #bisnesantai #tanpamodal #periukviral #periukajaib #periuknoxxaamway #periukamway #amwaykl #amwayselangor #periukmurah #resipinoxxa #jjcm #kitchenware #noxxaproducts #noxxaselangor #noxxakl


0