#anakdara Instagram photos and videos

Kenapa saya selalu sangat kongsi tentang JAMU SUSUK DARA
Bukan suka-suka tapi saya nak sahabat-sahabat pun merasai kesan yang memang sangat best..
Memberi manfaat buat semua kita yang bernama wanita, isteri dan juga ibu. Nak sihat luaran dan dalaman kan..
Nak sentiasa dihargai suamikan..
Nak suami sentiasa rindu dengan kitakan..
Upgrade diri.. Dari yang biasa-biasa kepada yang lebih luar biasa..
'Tiap-tiap hari diuli
Penuh kasih sayang
Suami tak mau berenggang..'
Tak rugi cuba
Suami lebih kasih sayang
Kerana isteri kembali perawan sepanjang usia.
Beruntunglah si suami punya isteri yang pandai jaga kecantikan luaran.. tapi lagi beruntung si suami jika isteri pandai pikat hatinya.
Kenapa isteri kena pandai pikat hati suami? Suami ni senang sahaja, bila kita isteri jaga dalaman kita mesti suami sayang.
Jagalah kebersihan bahagian intim. Bahagian yang jika tidak dijaga boleh sebabkan masalah lain yang mengundang keburukan pada diri sendiri..
Jom kita pakat jaga bahagian intim tu, jangan sampai suami tak lalu dengan bahagian intim tu.
Kami di JSD sedia membantu anda..
PM saya untuk lebih info...
Jgn malu2 kita wanita sharing is caring :)
FAST RESPONSE
WhatsApp
+6012-5195102
#rahsiawanita #wanita #jsd #cantikmuda #rawatandalaman #testimoni #femininewash #terbaik #terbukti #lakukeras #jamu #clh #aps #mv #fw #anakdara #cantik #awesome #suamiisteri #sayajual #malampengantin #malampertama #rahsiasuamiisteri #teamdararichpersona
#codgurunguaryan
#posseluruhmalaysia
#manis #mantap #penuhrahsia
#dropshipkedah


1

Kawan2 & family asyik tanya.. Bila nak ada ANAK? 🙊 Atau.. Bila nak TAMBAH lagi?
.
Dah cuba macam2 tapi masih belum ada rezeki 😣 Jom ikhtiar dengan PINKLADY BODY PERFECTION
.
➽ Hanya 2 biji setiap pagi selepas sarapan.
➽ Selamat dan tiada kesan sampingan.
➽ Halal JAKIM dan melalui proses pengeluaran yang teliti.
➽ Produk berkualiti daripada HEIDI EMPIRE.
➽ Bahan HERBA 100% bermutu TINGGI.
.
.
Amaran Keras : Jangan mengambil PINKLADY BODY PERFECTION kepada
.
1. WANITA PERAWAN.. seawal 4 hari ia menjadikan susuk badan anda berubah. Rupa mukabumi yang mendatar menjadi beralun dan berombak. Penampakan rupa bentuk payudara yang montok dan ampuh juga bentuk punggung yang naik bulat dan pejal.
.
2. WANITA YANG BERGELAR ISTERI.. seawal 4 hari ia menyebabkan mata suami anda yang rabun menjadi celik bersinar disebabkan susuk tubuh anda yang berstatus Mak Dara Anak Lapan berubah menjadi Anak Dara Pujaan di malam pertama. Lurah yang hambar kembali menjadi Lurah Dalam. Lorong yang Longgar kembali menjadi Ketat dan Grip yang Super Hebat!
.
Bukan itu saja..
.
☛ Ia merawat masalah rahim jatuh
☛ Ia menyuburkan rahim umpama baja Gred AAAA
☛ Ia mencegah kanser Payudara dan kanser Serviks
☛ Ia merawat masalah kerap buang air kecil dan asyik terkucil
☛ Ia menghasilkan cairan semulajadi vagina
☛ Ia mengatasi masalah keputihan
☛ Ia mengatasi masalah haid yang tidak teratur dan tidak lancar
.
Ada lagi..
.
✔ Ia menjadikan kulit putih gebu
✔ Ia memudarkan parut-parut hitam
✔ Ia memudarkan jeragat
✔ Ia merawat tumit yang merekah
✔ Ia menghilangkan masalah jerawat
✔ Ia menguatkan kuku dan rambut
✔ Ia memberi kecergasan berganda
.
AWET MUDA + KULIT FLAWLESS + BODY MANTOP = SUAMI SAYANG GILER WEII

Pinklady menguatkan rahim, menyuburkan serta meningkatkan potensi untuk hamil 😍
.
RM280 FREE POS. Whatsapp 016-7917269 😘
.
#pinklady #pinkladybodyperfection #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #suamiisteri #ubatkuat #rumahtangga #instashopmalaysia #pilpayudara #anakdara #asetmantap #terlajaklaris #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #isteri #kampung #johorbahru #perapatmissv #pinggangramping #kulitputih #payudarabesar #lokalah #bazaarpaknil #ti


0

Kawan2 & family asyik tanya.. Bila nak ada ANAK? 🙊 Atau.. Bila nak TAMBAH lagi?
.
Dah cuba macam2 tapi masih belum ada rezeki 😣 Jom ikhtiar dengan PINKLADY BODY PERFECTION
.
➽ Hanya 2 biji setiap pagi selepas sarapan.
➽ Selamat dan tiada kesan sampingan.
➽ Halal JAKIM dan melalui proses pengeluaran yang teliti.
➽ Produk berkualiti daripada HEIDI EMPIRE.
➽ Bahan HERBA 100% bermutu TINGGI.
.
.
Amaran Keras : Jangan mengambil PINKLADY BODY PERFECTION kepada
.
1. WANITA PERAWAN.. seawal 4 hari ia menjadikan susuk badan anda berubah. Rupa mukabumi yang mendatar menjadi beralun dan berombak. Penampakan rupa bentuk payudara yang montok dan ampuh juga bentuk punggung yang naik bulat dan pejal.
.
2. WANITA YANG BERGELAR ISTERI.. seawal 4 hari ia menyebabkan mata suami anda yang rabun menjadi celik bersinar disebabkan susuk tubuh anda yang berstatus Mak Dara Anak Lapan berubah menjadi Anak Dara Pujaan di malam pertama. Lurah yang hambar kembali menjadi Lurah Dalam. Lorong yang Longgar kembali menjadi Ketat dan Grip yang Super Hebat!
.
Bukan itu saja..
.
☛ Ia merawat masalah rahim jatuh
☛ Ia menyuburkan rahim umpama baja Gred AAAA
☛ Ia mencegah kanser Payudara dan kanser Serviks
☛ Ia merawat masalah kerap buang air kecil dan asyik terkucil
☛ Ia menghasilkan cairan semulajadi vagina
☛ Ia mengatasi masalah keputihan
☛ Ia mengatasi masalah haid yang tidak teratur dan tidak lancar
.
Ada lagi..
.
✔ Ia menjadikan kulit putih gebu
✔ Ia memudarkan parut-parut hitam
✔ Ia memudarkan jeragat
✔ Ia merawat tumit yang merekah
✔ Ia menghilangkan masalah jerawat
✔ Ia menguatkan kuku dan rambut
✔ Ia memberi kecergasan berganda
.
AWET MUDA + KULIT FLAWLESS + BODY MANTOP = SUAMI SAYANG GILER WEII

Pinklady menguatkan rahim, menyuburkan serta meningkatkan potensi untuk hamil 😍
.
RM280 FREE POS. Whatsapp 016-7917269 😘
.
#pinklady #pinkladybodyperfection #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #suamiisteri #ubatkuat #rumahtangga #instashopmalaysia #pilpayudara #anakdara #asetmantap #terlajaklaris #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #isteri #kampung #johorbahru #perapatmissv #pinggangramping #kulitputih #payudarabesar #lokalah #bazaarpaknil #ti


0

Kawan2 & family asyik tanya.. Bila nak ada ANAK? 🙊 Atau.. Bila nak TAMBAH lagi?
.
Dah cuba macam2 tapi masih belum ada rezeki 😣 Jom ikhtiar dengan PINKLADY BODY PERFECTION
.
➽ Hanya 2 biji setiap pagi selepas sarapan.
➽ Selamat dan tiada kesan sampingan.
➽ Halal JAKIM dan melalui proses pengeluaran yang teliti.
➽ Produk berkualiti daripada HEIDI EMPIRE.
➽ Bahan HERBA 100% bermutu TINGGI.
.
.
Amaran Keras : Jangan mengambil PINKLADY BODY PERFECTION kepada
.
1. WANITA PERAWAN.. seawal 4 hari ia menjadikan susuk badan anda berubah. Rupa mukabumi yang mendatar menjadi beralun dan berombak. Penampakan rupa bentuk payudara yang montok dan ampuh juga bentuk punggung yang naik bulat dan pejal.
.
2. WANITA YANG BERGELAR ISTERI.. seawal 4 hari ia menyebabkan mata suami anda yang rabun menjadi celik bersinar disebabkan susuk tubuh anda yang berstatus Mak Dara Anak Lapan berubah menjadi Anak Dara Pujaan di malam pertama. Lurah yang hambar kembali menjadi Lurah Dalam. Lorong yang Longgar kembali menjadi Ketat dan Grip yang Super Hebat!
.
Bukan itu saja..
.
☛ Ia merawat masalah rahim jatuh
☛ Ia menyuburkan rahim umpama baja Gred AAAA
☛ Ia mencegah kanser Payudara dan kanser Serviks
☛ Ia merawat masalah kerap buang air kecil dan asyik terkucil
☛ Ia menghasilkan cairan semulajadi vagina
☛ Ia mengatasi masalah keputihan
☛ Ia mengatasi masalah haid yang tidak teratur dan tidak lancar
.
Ada lagi..
.
✔ Ia menjadikan kulit putih gebu
✔ Ia memudarkan parut-parut hitam
✔ Ia memudarkan jeragat
✔ Ia merawat tumit yang merekah
✔ Ia menghilangkan masalah jerawat
✔ Ia menguatkan kuku dan rambut
✔ Ia memberi kecergasan berganda
.
AWET MUDA + KULIT FLAWLESS + BODY MANTOP = SUAMI SAYANG GILER WEII

Pinklady menguatkan rahim, menyuburkan serta meningkatkan potensi untuk hamil 😍
.
RM280 FREE POS. Whatsapp 016-7917269 😘
.
#pinklady #pinkladybodyperfection #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #suamiisteri #ubatkuat #rumahtangga #instashopmalaysia #pilpayudara #anakdara #asetmantap #terlajaklaris #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #isteri #kampung #johorbahru #perapatmissv #pinggangramping #kulitputih #payudarabesar #lokalah #bazaarpaknil #ti


0

Kawan2 & family asyik tanya.. Bila nak ada ANAK? 🙊 Atau.. Bila nak TAMBAH lagi?
.
Dah cuba macam2 tapi masih belum ada rezeki 😣 Jom ikhtiar dengan PINKLADY BODY PERFECTION
.
➽ Hanya 2 biji setiap pagi selepas sarapan.
➽ Selamat dan tiada kesan sampingan.
➽ Halal JAKIM dan melalui proses pengeluaran yang teliti.
➽ Produk berkualiti daripada HEIDI EMPIRE.
➽ Bahan HERBA 100% bermutu TINGGI.
.
.
Amaran Keras : Jangan mengambil PINKLADY BODY PERFECTION kepada
.
1. WANITA PERAWAN.. seawal 4 hari ia menjadikan susuk badan anda berubah. Rupa mukabumi yang mendatar menjadi beralun dan berombak. Penampakan rupa bentuk payudara yang montok dan ampuh juga bentuk punggung yang naik bulat dan pejal.
.
2. WANITA YANG BERGELAR ISTERI.. seawal 4 hari ia menyebabkan mata suami anda yang rabun menjadi celik bersinar disebabkan susuk tubuh anda yang berstatus Mak Dara Anak Lapan berubah menjadi Anak Dara Pujaan di malam pertama. Lurah yang hambar kembali menjadi Lurah Dalam. Lorong yang Longgar kembali menjadi Ketat dan Grip yang Super Hebat!
.
Bukan itu saja..
.
☛ Ia merawat masalah rahim jatuh
☛ Ia menyuburkan rahim umpama baja Gred AAAA
☛ Ia mencegah kanser Payudara dan kanser Serviks
☛ Ia merawat masalah kerap buang air kecil dan asyik terkucil
☛ Ia menghasilkan cairan semulajadi vagina
☛ Ia mengatasi masalah keputihan
☛ Ia mengatasi masalah haid yang tidak teratur dan tidak lancar
.
Ada lagi..
.
✔ Ia menjadikan kulit putih gebu
✔ Ia memudarkan parut-parut hitam
✔ Ia memudarkan jeragat
✔ Ia merawat tumit yang merekah
✔ Ia menghilangkan masalah jerawat
✔ Ia menguatkan kuku dan rambut
✔ Ia memberi kecergasan berganda
.
AWET MUDA + KULIT FLAWLESS + BODY MANTOP = SUAMI SAYANG GILER WEII

Pinklady menguatkan rahim, menyuburkan serta meningkatkan potensi untuk hamil 😍
.
RM280 FREE POS. Whatsapp 016-7917269 😘
.
#pinklady #pinkladybodyperfection #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #suamiisteri #ubatkuat #rumahtangga #instashopmalaysia #pilpayudara #anakdara #asetmantap #terlajaklaris #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #isteri #kampung #johorbahru #perapatmissv #pinggangramping #kulitputih #payudarabesar #lokalah #bazaarpaknil #titiancinta


0

BUAH DELIMA BOLEH MENCANTIKKAN KULIT? BIAR BETUL?? 😱😱
.
.
Ye betul! Delima antara buah yang mempunyai khasiat tinggi untuk membantu menyelesaikan masalah dalaman wanita! Sebab itu delima dijadikan bahan utama untuk menghasilkan MAMA MUDA JUICE.
.
.
Jika dilihat dari saiznya yang kecil jangan terkejut buah delima boleh membantu:
😍 Memudarkan pigmentasi
😍 Mengurangkan garis halus atau kedut di wajah
😍 Menghilangkan tompok hitam pada wajah.
.
.
Kalau dah consume MAMA MUDA JUICE bila berjalan je jangan pelik kalau orang pandang pandang. Dah cantik kan, mestilah orang pun terpesona. Sesuai sangatlah kalau korang belum temui jodoh, mana tahu ada yang tersangkut! Mama tumpang gembira.. 😉
.
.
BERMINAT? JOM DAPATKAN MAMA MUDA JUICE DENGAN SEGERA!!! KLIK! wasap.my/6016-4077737
KLIK! wasap.my/6016-4077737
KLIK! wasap.my/6016-4077737
.
.
#mamamuda #rahsiaperawan #wanita #kesihatandalaman #cantik #sayajual #badancantik #suamisayang #menawan #malaysia #missv #pinggangramping #ketat #anakdara #dara #suamiisteri #feedback #testimoni


0

D sini kita menjadi satu 😉 IKAMI SUL-SEL 👍langkah awal untuk menjdi besar smngt💪
REMBUK NASIONAL KEMARITIMAN

#taripaduppa
#bugis
#anakdara
#Makassar
#Manado
#sulsel
#sulut

Manado
0

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE😍😍
.
Rata2 ibu hamil mmg bagi feedback positif selepas amal fullset hamil shaklee. Dapat rasa kelainan sendiri sebelum dan selepas amal shaklee.
.
Tak dinafikan antara set laku keras setiap hari tau 😁 Tak rugi amal set nih sebab boleh di amal masa berpantang juga 😉

SET HAMIL SHAKLEE

O S T E M A T R I X
💊Bantu topup kalsium (bagi yang tak minum susu)
💊Elak kejang kaki, lenguh sendi 💊Elak sembelit atau buasir

O M E G A G U A R D
💊Elak kenaikkan berat badan ketika hamil
💊Cerdaskan minda bayi dalam kandungan
💊Kulit dan mata bayi yg cantik

V I T A M I N C
💊Tingkatkan immunisasi ibu dan bayi ketika hamil
💊Elak kulit sensitif
💊Cantii dan cerahkan kulit ibu dan bayi dlm kandungan

B C O M P L E X
💊Kandungan asid folic bantu elak kecacatan janin dan kerosakkan bifida
💊Kurangkan simptom kecacatan bayi atau bermasalah

V I T A L E A
💊Multivitamin bantu topup nutrisi dan zat ibu hamil perlukan
💊Bantu elak HB rendah
💊Bantu masalah lemah dan lesu badan ketika hamil

E S P
💊Bantu pembentukkan sel-sel tubuh bayi
💊Kuatkan otot rahim 💊Dapat mengelakkan koyakkan perenium terlalu besar ketika bersalin
Sangat sesuai diamal bermula trimester 1, 2 dan 3. Boleh teruskan sehingga bersalin dan lepas pantang 😉
.
.
Iman sendiri amalkan set hamil Shaklee sebelum nh.
Kesannya sangat owesome sangat .
Nak Yana bantu anda sihat sepanjang kehamilan?
.
Whatsapp*Wechat*Telegram k😘
📲0199924891
Ur TRUSTED Shaklee SID
.
.
#shaklee
#kualalumpur
#pahang
#kelantan
#terengganu
#jerawat
#milkbooster
#setberpantang
#bengkung
#setbersalin
#vitaminc
#barutbaby
#bedungbaby
#collagen
#parutmuka
#pengantin
#anakdara
#sethamil
#sembelit
#keputihan
#senggugut
#ikhtiarhamil
#esp
#shakleeshahalam
#daftarahlishaklee
#sakitlutut
#buasir
#kanser #sihat #cergas


0

selepas amik vaksin kelmarin.. #anakdaramini demam sikit... bila dukung diam jea... lemah dah lemau.. malam tadi panas.. sampai kering cool fever patch tu.. pagi nie baru macam ok sikit.. dan baru start merengek dan nak memerap... mujur ada #anakdara yang rajin melayan adiknya.. dengan kakak dia ok la kejap.. #adikberadik #adikdankakak #siblingslove #wetotla #wetotlashop #documentyourdays #documentaryphotography


0

Set combo #jamuchocoyengyeng dan #putehcandyyeng2 mmg awesome.. byk #kebaikan dan #khasiat . #anakdara #wanita #ibuberpantang boleh consume dua2 yer.. wasap aishah 012-3842486 STOKIS SELANGOR ataupon dm utk order.. pos seluruh MALAYSIA... nk borak2 psl #yeng2 pon blh.. Insha Allah.. aishah akn explain pertanyaan anda 😘😘


0

"Mengapa bayar lebih kalau dah ada satu yang terbaik dan membantu?"
.
.
Jangan Whatsapp kalau sis taknak cantik sebab apa?
sebab yang whatapps sis semuanya gilakan kecantikkan 😍
.
.
Yang ada masalah wanita tu jangan takut nak mencuba produk ni sebab memang memang membantu anda 😍 admin cosume pinklady memang betul betul superbb and menjadi berbanding produk lain !
.
.
Admin tak cari hat lainnn dah oii! 😘
.
.
haa sooooo
.
.
Yang ada masalah wanita tu pinklady bantu hilangkan masalah tu 😍😍
.

and
.
Yang takda masalah pinklady cuba mantapkan lagi aset tu tau 😘
.
.
Siapa taknak cantik kan? Semua orang nak cantik admin pun nak cantik lgi kalau boleh hehehehe🙈💕
.
.
Jangan risau anak dara mak dara tok dara semua boleh amalkan PINKLADY BODY PERFECTION ni tau !😘
.
.
So jom sama sama grab dekat sis sorang sebotol sebab kalau makan sebotol mesti nak grab lagi 😏 sis tak tipu yerrrrr trust me PINKLADY memang superbbbbb!😍
.
.
Berminat? Whatsapp sis 👇
.
.
Whatsapp 📲 019 2843446
Whatsapp 📲 019 2843446
Whatsapp 📲 019 2843446
.
.

#pinklady #cantik #montok #kurussihat #kurusselamat #putih #payudarakencang #payudarabesar #awekmuda #wanitasihat #slim #anjal #mantap #ketat #pikatsuami #kekaldara #missvketat #pejal #kurus #idaman #menawan #tegang #melentik #anakdara #janda #igshopmalaysia #cikguseo #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil


2

#JspGold supplemen sedap #perisa_strawberi 🍓

Rasa masam2 manis..memang xpuas makan 1 sachet sehari. rsa nak makan lebih😘

Yang paling BEST #kesan_terbaik nya⤵️⤵️⤵️ Sebagai Ikhtiar
✅ Membantu ikhtiar hamil
✅ Memantapkan rahim
✅ Menganjalkan payudara
✅ Menstabilkan berat badan
✅ Mencantikkan kulit muka dan badan ( naik seri )
✅ Membanyakkan susu badan

Mengurangkan masalah :
🍓 Keputihan & Lendiran yang banyak
🍓 Sengugut & Period tidak teratur
🍓 Kegatalan di MISS V
🍓 Masalah sendi dan urat
🍓 Melawaskan

Rugi tau sapa tak cuba..
Setiap wanita mesti nak kan sentiasa #gojess_awetmuda & #sihat_subur luar & dalam..
Suami pun #bertambah_sayang 😘
Jsp Gold jawapan paling tepat utk semua keperluan wanita ❤️❤️❤️ Wasap #kakierah utk info lanjut ☎️ www.wasap.my/60124526890

#ShakierahKierah #sayaguna #sayagunasayajual #sayajual #sayajualmurah #wanita #anakdara #kedai #kedaionline #kedaionlinemurah #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #freegift #freepostage


0

💕OMEGA GUARD💕
.
Antara manfaat Omega Guard Shaklee:
.
✔️Mengawal obesiti & perut buncit (agent pemecah lemak terbaik)
✔️Mengelakkan darah tinggi
✔️Merendahkan kolestrol dalam badan
✔️Mengurangkan risiko sakit jantung
✔️Mencegah salur darah dari tersumbat
✔️Mencegah strok.
✔️Bagus untuk ibu hamil semasa trimester ketiga utk perkembangan otak bayi bermula dari dalam kandungan & juga kawal berat ibu mengandung
✔Meningkatkan immunisasi badan
.
Kanak2, wanita dan dewasa, lelaki & wanita digalakkan amalkan minyak ikan Shaklee @ Omega Guard as benteng tubuh ketahanan badan anda💮😘💓
. .
Order & Info? .
Whatsapp*Wechat*Telegram Yana k😘
📲0199924891
Ur Trusted Shaklee SID
.
.
MY VERIFIED PageFb:
@healthysupplementstores
.
.
#shaklee
#kelantan
#terengganu
#marang
#pahang
#jerawat
#milkbooster
#setberpantang
#bengkung
#setbersalin
#vitaminc
#barutbabybond
#codshahalam
#collagen
#parutmuka
#pengantin
#anakdara
#sethamil
#sembelit
#keputihan
#senggugut
#ikhtiarhamil
#esp
#shakleeshahalam
#daftarahlishaklee
#sakitlutut
#buasir


0