#anaktidakfokus

Instagram photos and videos

#neuro#anaktidakfokus#anaktantrum#lambatmenghafal#mudahlupa#stress#anakdegil#tidakfokus#perfumes#mentalhealth#anxietyrelief#neurogenesis#gementar#kurangkeyakinandiri#masalahgugup#lackofselfconfident#membantupesakitlumpuh#otakpenat#masalahlupa#neuroaromatheraphy#membantupesakitstrok#membantupesakitalzheimer

Hashtags #anaktidakfokus for Instagram

Ada anak2 exam hari ni? Jangan lupa pakai kan neuro sebelum ke sekolah. Insyaallah anak kita dpt jawab exam dengan tenang ๐Ÿ˜‰

Berminat nak cuba neuro wangian minda wasap ye

http://www.wasap.my/60192806355

#anaktidakfokus #anaktantrum #susahmenghafal #neuroaromatheraphy


0

SIAPA YANG PATUT GUNAKAN PERFUME NEUROยฎ๏ธNI?
๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ ๐ŸŒบPELAJAR UNIVERSITI - yang mengantuk ketika kuliah ๐ŸŒบPELAJAR SEKOLAH - yang nak lebih fokus study stay up malam untuk exam ๐ŸŒบPELAJAR TAHFIZ -yang perlu banyak menghafaz Al-Quran dan nota pelajaran ๐ŸŒบPEMANDU - Kerap memandu ke tempat kerja serta outstation jauh dan hilang fokus memandu akibat mengantuk dan kepenatan ๐ŸŒบPEKERJA PEJABAT/KILANG PERINDUSTRIAN- sering melakukan kerja yang sama berulangkali untuk tempohย  yang lama ๐ŸŒบPENGEMBARA BACKPAKERS - Selalu jet lag, pening atau mabuk kesan travel dengan kapal terbang ๐ŸŒบFOUNDER PRODUK,CEO,MANAGER- Yang 24/7 memerlukan konsentrasi yang padu dalam urusan kerja seharian. ๐ŸŒบPROFESSIONAL - doktor, jurutera, arkitek dan peguam yang kuat bekerja ๐ŸŒบPESAKIT- yang terlantar lumpuh, nyanyuk, pelupa / dementia, Alzheimer, kemurungan / depressi ๐ŸŒบANAK-ANAK - Hyperactive, Autism dan yang kuat melawan kata. ๐ŸŒบAHLI KELUARGA - yang mengurus dan menjaga pesakit kronik di rumah/hospital

dan sesiapa sahaja yang ingin TENANG & KURANGKAN STRESS & LEBIH FOKUS dalam apa jua pekerjaan yang dilakukan.
.
Berminat nak dapatkan NEUROยฎ๏ธ?
CLICK LINK INI โฌโฌโฌ http://neuroperfume.wasap.my/60192806355

http://neuroperfume.wasap.my/60192806355

http://neuroperfume.wasap.my/60192806355

#tipsanakrajinbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #tipsdapatkualititidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #masalahanaklambatbercakap #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #tipsreleasestress #anxietyrelief #speechdelay #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


0

KAITAN MENCIUM BAU AROMA NEURO DAN NEUROGENESIS
๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป Bila kita HIDU dan CIUM bau NEURO dalam2 dan lama2 di HIDUNG kita maka AROMA bau NEURO akan masuk melalui hidung kita dan terus ke bahagian OTAK tadi. Dan KAJIAN menunjuk kan BAUAN tadi benar menghidupkan proses NEUROGENESIS dengan peningkatan *faktor2 penggalak penghasilan saraf baharu otak*

Maka

Kajian sains mendapati bahawa semakin banyak SARAF baru di HIPPOCAMPUS dihasilkan maka saraf terkaitan sistem2 yg saya sebutkan di atas menjadi lebih KUAT lebih PADU lebih TEGAR BERTENAGA dan ini menghasilkan kesan FISIOLOGY dan FIZIKAL terhadap manusia tadi lalu kita akan nampak mereka menjadi ๐ŸŒปkuat ingatan ๐ŸŒปmudah belajar ๐ŸŒปtenang dan relax ๐ŸŒปanak2 boleh dibentuk dididik dinasihat lebih mudah ๐ŸŒปmood mereka naik . Mereka jadi gembira ceria dan senyum sahaja senang menerima arahan ๐ŸŒปmental tahan uji. Tidak mudah murung dan x mudah sedih dan menggelabah atau cemas. ๐ŸŒปkurang stress ๐ŸŒปminda aktif, sentiasa rasa ingin mencuba belajar sesuatu ๐ŸŒปlebih fokus dan mampu beri konsentrasi terhadap urusan.

Maka sebab itu NEURO adalah WANGIAN aromaterapi BERFUNGSI DIREKA dari bahan2 SEMULAJADI gred tinggi. Kesannya PANTAS dalam Masa 30 saat selepas dihidu. ๐ŸŒป๐ŸŒปNEURO BUKAN wangian INSPIRED PERFUME yg kosong menggunakan bahan KIMIA sintetik.๐ŸŒป๐ŸŒป Sekiranya ada pertanyaan lebih lanjut bole wasap saya di ๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60172839462

#malasbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #susahtidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #neuroaromatheraphy #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


0

Berdesup2 wasap masuk tanya Nuero Aromateraphy Minda ๐Ÿ˜ฏ
Sekali order 2 botol murah beli time promo ni.. Kenapa kena ada sebotol Neuro di setiap rumah? 1 botol bole pki seisi keluarga.. ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ˜ 1. Ayah selalu stress ditempat kerja. ๐Ÿ’ป๐Ÿ–ฅ๏ธ๐Ÿ“ž๐Ÿ’พ๐Ÿ“  2. Ibu seharian penat dgn kerja2 rumah, mengemas, membasuh dan x cukup rehat. ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿณ๐Ÿฒ๐Ÿœ๐Ÿ›‹๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›’ 3. Anak2 nakal, degil x dgr kata dan suka mengamuk. Susah menghafal dan x focus semasa belajar๐Ÿ“’๐Ÿ“•๐Ÿ“š๐Ÿ“–๐Ÿ“๐Ÿ” 4. Atuk / nenek asyik x ingat je / cepat lupa / lemah daya ingatan. Cari sepit mata pun x jumpa๐Ÿคญ๐Ÿ‘ด๐Ÿป๐Ÿ‘ต๐Ÿง ๐Ÿค“ Haaa kan dah jimat tu ๐Ÿ˜Š
Harga RM28 sebotol, harga promo RM50 2 botol, RM8 postage

#malasbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #susahtidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #neuroaromatheraphy #perfumes #no1inmalaysia #neurogenesis
#mentalhealth #releasestress #anxietyrelief #focus #memory #insomnia
Mai pakay2 beli sebotol
http://www.wasap.my/60192806355


0

NEURO VS INSPIRED PERFUME
๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ Neuro adalah lebih kepada aromaterapi. Ia bukan seperti wangian biasa yang ada ciri long lasting.. sebabnya ia tidak dicampur dengan bahan pengawet atau preservatives seperti wangian biasa bagi mengekalkan baunya

Neuro merangsang dan menstimulasi penghasilan sel sel stem otak yang baru. Aktiviti ini dipanggil brain NEUROGENESIS๐Ÿง 

Fokus kepada 30 saat pertama ketika mencium bauan neuro.. ( 5-10 kali sedut nafas ) itu cukup utk memberi kesan rangsangan yg diinginkan pd saraf.

#malasbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #susahtidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #neuroaromatheraphy #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #releasestress #anxietyrelief #focus #memory #agentwanted #agendiperlukan #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


0

KAITAN MENCIUM BAU AROMA NEURO DAN NEUROGENESIS
๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป Bila kita HIDU dan CIUM bau NEURO dalam2 dan lama2 di HIDUNG kita maka AROMA bau NEURO akan masuk melalui hidung kita dan terus ke bahagian OTAK tadi. Dan KAJIAN menunjuk kan BAUAN tadi benar menghidupkan proses NEUROGENESIS dengan peningkatan *faktor2 penggalak penghasilan saraf baharu otak*

Maka

Kajian sains mendapati bahawa semakin banyak SARAF baru di HIPPOCAMPUS dihasilkan maka saraf terkaitan sistem2 yg saya sebutkan di atas menjadi lebih KUAT lebih PADU lebih TEGAR BERTENAGA dan ini menghasilkan kesan FISIOLOGY dan FIZIKAL terhadap manusia tadi lalu kita akan nampak mereka menjadi ๐ŸŒปkuat ingatan ๐ŸŒปmudah belajar ๐ŸŒปtenang dan relax ๐ŸŒปanak2 boleh dibentuk dididik dinasihat lebih mudah ๐ŸŒปmood mereka naik . Mereka jadi gembira ceria dan senyum sahaja senang menerima arahan ๐ŸŒปmental tahan uji. Tidak mudah murung dan x mudah sedih dan menggelabah atau cemas. ๐ŸŒปkurang stress ๐ŸŒปminda aktif, sentiasa rasa ingin mencuba belajar sesuatu ๐ŸŒปlebih fokus dan mampu beri konsentrasi terhadap urusan.

Maka sebab itu NEURO adalah WANGIAN aromaterapi BERFUNGSI DIREKA dari bahan2 SEMULAJADI gred tinggi. Kesannya PANTAS dalam Masa 30 saat selepas dihidu. ๐ŸŒป๐ŸŒปNEURO BUKAN wangian INSPIRED PERFUME yg kosong menggunakan bahan KIMIA sintetik.๐ŸŒป๐ŸŒป Sekiranya ada pertanyaan lebih lanjut bole wasap saya di ๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60192806355

#malasbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #susahtidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #neuroaromatheraphy #perfumes
#mentalhealth #releasestress #anxietyrelief #focus #memory #agentwanted #agendiperlukan #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri


0

Saya ejen di Klang. Service COD di Bukit Tinggi Klang, Bandar Putera /Puteri Klang, Bukit Kemuning Sh Alam, Tmn Sentosa Dan Sri Andalas Klang.
Postage seluruh Malaysia, Sabah Dan Serawak.
Berminat bole wasap Saya ๐Ÿค—
http://www.wasap.my/60192806355

#tipsanakrajinbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #tipsdapatkualititidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #masalahanaklambatbercakap #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #tipsreleasestress #anxietyrelief #speechdelay #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


4

Alhamdulillah setelah 2 kotak NEURO dipakaikan pd ayah beliau. Alhamdulillah hari ini nampak bersemangat untuk keluar rumah setelah terlantar 5 tahun Alzheimer. Kat sini kita nampak kesan langsung NEURO ialah membantu mereka untuk keluar dari kemurungan dan kekabutan minda (foggy brain) yg menyebabkan sebelum ini beliau hanya baring je x mahu keluar rumah dan tidak bersemangat.
Bagi pesakit terlantar lama mereka memerlukan sokongan NEURO supaya minda mereka lebih bertenaga dan mood mereka naik, jadi senang utk diajak keluar samada utk rawatan lain atau sekadar berjalan keluar supaya sel2 otak mereka terus berkembang secara semulajadi. Bila dah masuk ke tahap ini kita mudah uruskan mereka dan apa2 terapi lain senang dilakukan dan pemulihan bole dilakukan secara berperingkat.

http://www.wasap.my/60192806355

#malasbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #susahtidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #neuroaromatheraphy #perfumes #no1inmalaysia #neurogenesis
#mentalhealth #releasestress #anxietyrelief #focus #memory #agentwanted #agendiperlukan #agenneurowanted #agenwangianminda #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident


0

KAITAN MENCIUM BAU AROMA NEURO DAN NEUROGENESIS
๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป Bila kita HIDU dan CIUM bau NEURO dalam2 dan lama2 di HIDUNG kita maka AROMA bau NEURO akan masuk melalui hidung kita dan terus ke bahagian OTAK tadi. Dan KAJIAN menunjuk kan BAUAN tadi benar menghidupkan proses NEUROGENESIS dengan peningkatan *faktor2 penggalak penghasilan saraf baharu otak*

Maka

Kajian sains mendapati bahawa semakin banyak SARAF baru di HIPPOCAMPUS dihasilkan maka saraf terkaitan sistem2 yg saya sebutkan di atas menjadi lebih KUAT lebih PADU lebih TEGAR BERTENAGA dan ini menghasilkan kesan FISIOLOGY dan FIZIKAL terhadap manusia tadi lalu kita akan nampak mereka menjadi ๐ŸŒปkuat ingatan ๐ŸŒปmudah belajar ๐ŸŒปtenang dan relax ๐ŸŒปanak2 boleh dibentuk dididik dinasihat lebih mudah ๐ŸŒปmood mereka naik . Mereka jadi gembira ceria dan senyum sahaja senang menerima arahan ๐ŸŒปmental tahan uji. Tidak mudah murung dan x mudah sedih dan menggelabah atau cemas. ๐ŸŒปkurang stress ๐ŸŒปminda aktif, sentiasa rasa ingin mencuba belajar sesuatu ๐ŸŒปlebih fokus dan mampu beri konsentrasi terhadap urusan.

Maka sebab itu NEURO adalah WANGIAN aromaterapi BERFUNGSI DIREKA dari bahan2 SEMULAJADI gred tinggi. Kesannya PANTAS dalam Masa 30 saat selepas dihidu. ๐ŸŒป๐ŸŒปNEURO BUKAN wangian INSPIRED PERFUME yg kosong menggunakan bahan KIMIA sintetik.๐ŸŒป๐ŸŒป Sekiranya ada pertanyaan lebih lanjut bole wasap saya di ๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60192806355

#tipsanakrajinbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #tipsdapatkualititidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #masalahanaklambatbercakap #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #tipsreleasestress #anxietyrelief #speechdelay #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


0

KAITAN MENCIUM BAU AROMA NEURO DAN NEUROGENESIS
๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป Bila kita HIDU dan CIUM bau NEURO dalam2 dan lama2 di HIDUNG kita maka AROMA bau NEURO akan masuk melalui hidung kita dan terus ke bahagian OTAK tadi. Dan KAJIAN menunjuk kan BAUAN tadi benar menghidupkan proses NEUROGENESIS dengan peningkatan *faktor2 penggalak penghasilan saraf baharu otak*

Maka

Kajian sains mendapati bahawa semakin banyak SARAF baru di HIPPOCAMPUS dihasilkan maka saraf terkaitan sistem2 yg saya sebutkan di atas menjadi lebih KUAT lebih PADU lebih TEGAR BERTENAGA dan ini menghasilkan kesan FISIOLOGY dan FIZIKAL terhadap manusia tadi lalu kita akan nampak mereka menjadi ๐ŸŒปkuat ingatan ๐ŸŒปmudah belajar ๐ŸŒปtenang dan relax ๐ŸŒปanak2 boleh dibentuk dididik dinasihat lebih mudah ๐ŸŒปmood mereka naik . Mereka jadi gembira ceria dan senyum sahaja senang menerima arahan ๐ŸŒปmental tahan uji. Tidak mudah murung dan x mudah sedih dan menggelabah atau cemas. ๐ŸŒปkurang stress ๐ŸŒปminda aktif, sentiasa rasa ingin mencuba belajar sesuatu ๐ŸŒปlebih fokus dan mampu beri konsentrasi terhadap urusan.

Maka sebab itu NEURO adalah WANGIAN aromaterapi BERFUNGSI DIREKA dari bahan2 SEMULAJADI gred tinggi. Kesannya PANTAS dalam Masa 30 saat selepas dihidu. ๐ŸŒป๐ŸŒปNEURO BUKAN wangian INSPIRED PERFUME yg kosong menggunakan bahan KIMIA sintetik.๐ŸŒป๐ŸŒป Sekiranya ada pertanyaan lebih lanjut bole wasap saya di ๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60192806355

#tipsanakrajinbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #tipsdapatkualititidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #masalahanaklambatbercakap #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #tipsreleasestress #anxietyrelief #speechdelay #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


0

Setakat ni peneman kemana saja #neuro sbb apa?
#Neuro ni wajib bawak sbb work nature saya mmg berjumpa org ramai, bagi talk dan sebagainya nk gain confident dan hilang stress sbb kerja sy agak tough especially bila buat audit mmg pening kepala dgn karenah org mcm2 hehe.. Saya juga ada sleep disorder klu outstation tido sorang2, bila pakai neuro sy boleh tido dan tenang jer.. Alhamdulillah mmg suka sgt dgn neuro ni.
Credit to shalina airil

nak cuba tak๐Ÿ˜‰? Wasap saya klu nak dptkan produk #ohsem ni.
http://www.wasap.my/60192806355

#tipsanakrajinbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #tipsdapatkualititidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #masalahanaklambatbercakap #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #tipsreleasestress #anxietyrelief #speechdelay #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


0

APA ITU NEUROGENESIS?

Sejak tahun 2011, Kajian Pakar Sains Neuro dunia telah menemui bahawa terdapat proses penghasilan stem sel saraf otak baharu di dalam otak manusia dewasa dan proses ini berlaku secara berterusan dan boleh di kawal. Namun proses ini hanya terhad kepada saraf-saraf dan fungsi otak yang berkaitan dengan Memory (Ingatan) , Focus (Tumpuan), Learning Process (Proses Pembelajaran) dan Mood (Perasaan Emosi Diri). Proses yang dinamakan NEUROGENESIS.

Organ otak manusia yang sihat memiliki kadar penghasilan stem sel otak yang baik dan ia boleh ditingkatkan dengan pelbagai cara antaranya dengan berjogging, makan makanan yang tinggi kadar antioksida , kerap berpuasa dan kerap mendedahkan diri kepada wangian aromaterapi daripada bunga dan herba kayu terpilih.

Namun sekiranya proses NEUROGENESIS menurun atau tidak aktif maka ia mampu memberi kesan kepada minda seperti masalah kemurungan, depressi, keletihan minda dan kehilangan mood diri , selalu mengantuk, sukar untuk memberi fokus dalam pelajaran dan susah mengingat hafalan.

http://www.wasap.my/60192806355

#tipsanakrajinbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #tipsdapatkualititidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #masalahanaklambatbercakap #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #tipsreleasestress #anxietyrelief #speechdelay #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


2

NEURO VS INSPIRED PERFUME
๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ Neuro adalah lebih kepada aromaterapi. Ia bukan seperti wangian biasa yang ada ciri long lasting.. sebabnya ia tidak dicampur dengan bahan pengawet atau preservatives seperti wangian biasa bagi mengekalkan baunya

Neuro merangsang dan menstimulasi penghasilan sel sel stem otak yang baru. Aktiviti ini dipanggil brain NEUROGENESIS๐Ÿง 

Fokus kepada 30 saat pertama ketika mencium bauan neuro.. ( 5-10 kali sedut nafas ) itu cukup utk memberi kesan rangsangan yg diinginkan pd saraf.

Selamat mencuba!! http://www.wasap.my/+60192806355/NakNeuro

#malasbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #susahtidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #neuroaromatheraphy #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #releasestress #anxietyrelief #focus #memory #agentwanted #agendiperlukan #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


0

NEURO BUKAN SEKADAR PERFUME
๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’š Kenapa kena ada sebotol Neuro di setiap rumah? 1 botol bole pki seisi keluarga.. ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ˜ 1. Ayah selalu stress ditempat kerja. ๐Ÿ’ป๐Ÿ–ฅ๏ธ๐Ÿ“ž๐Ÿ’พ๐Ÿ“  2. Ibu seharian penat dgn kerja2 rumah, mengemas, membasuh dan x cukup rehat. ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿณ๐Ÿฒ๐Ÿœ๐Ÿ›‹๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›’ 3. Anak2 nakal, degil x dgr kata dan suka mengamuk. Susah menghafal dan x focus semasa belajar๐Ÿ“’๐Ÿ“•๐Ÿ“š๐Ÿ“–๐Ÿ“๐Ÿ” 4. Atuk / nenek asyik x ingat je / cepat lupa / lemah daya ingatan. Cari sepit mata pun x jumpa๐Ÿคญ๐Ÿ‘ด๐Ÿป๐Ÿ‘ต๐Ÿง ๐Ÿค“ Haaa kan dah jimat tu ๐Ÿ˜Š
Harga RM28 sebotol, harga promo RM50 2 botol, RM8 postage

#malasbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #susahtidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #neuroaromatheraphy #perfumes #no1inmalaysia #neurogenesis
#mentalhealth #releasestress #anxietyrelief #focus #memory #insomnia
Mai pakat2 beli sebotol
http://www.wasap.my/60192806355


0

Berkata Dr Joseph Mercola dalam review beliau berkenaan kesan aromaterapi โ€œ Donโ€™t underestimate the power of aromatherapy on the brain! Inhaling this essential oil just 3 times a day changed the brain waves of children with ADHD. ( Attention Deficit Hyperactivity Disorder )โ€ NEURO
Spark Your Intelligence โœจ

Harga RM28 sebotol exc postage
๐Ÿ“ฒ0192806355

#tipsanakrajinbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #tipsdapatkualititidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #masalahanaklambatbercakap #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #tipsreleasestress #anxietyrelief #speechdelay #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


0

Kenapa kena ada sebotol Neuro di setiap rumah? 1 botol bole pki seisi keluarga.. ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ˜ 1. Ayah selalu stress ditempat kerja. ๐Ÿ’ป๐Ÿ–ฅ๏ธ๐Ÿ“ž๐Ÿ’พ๐Ÿ“  2. Ibu seharian penat dgn kerja2 rumah, mengemas, membasuh dan x cukup rehat. ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿณ๐Ÿฒ๐Ÿœ๐Ÿ›‹๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›’ 3. Anak2 nakal, degil x dgr kata dan suka mengamuk. Susah menghafal dan x focus semasa belajar๐Ÿ“’๐Ÿ“•๐Ÿ“š๐Ÿ“–๐Ÿ“๐Ÿ” 4. Atuk / nenek asyik x ingat je / cepat lupa / lemah daya ingatan. Cari sepit mata pun x jumpa๐Ÿคญ๐Ÿ‘ด๐Ÿป๐Ÿ‘ต๐Ÿง ๐Ÿค“ Haaa kan dah jimat tu ๐Ÿ˜Š
Harga RM28 sebotol, postage RM8sm /RM12ss

#malasbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #susahtidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #neuroaromatheraphy #perfumes #no1inmalaysia #neurogenesis
#mentalhealth #releasestress #anxietyrelief #focus #memory #insomnia
Mai pakat2 beli sebotol
http://www.wasap.my/60192806355


0

Berkata Dr Joseph Mercola dalam review beliau berkenaan kesan aromaterapi โ€œ Donโ€™t underestimate the power of aromatherapy on the brain! Inhaling this essential oil just 3 times a day changed the brain waves of children with ADHD. ( Attention Deficit Hyperactivity Disorder )โ€ NEURO
Spark Your Intelligence โœจ

#tipsanakrajinbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #tipsdapatkualititidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #masalahanaklambatbercakap #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #tipsreleasestress #anxietyrelief #speechdelay #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


0

ATASI STRESS DGN WANGIAN THERAPY NEURO
๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ Tekanan atau stres hidup sudah menjadi lumrah kehidupan zaman moden, yang dihadapi oleh semua peringkat umur, tidak kira jantina, bangsa dan agama.

Bukan hanya golongan dewasa yang dilimpahi stres di tempat kerja, rumah, jalan raya dan pergaulan masyarakat, malahan kanak-kanak juga dibelenggu pelbagai punca stres.
Akan tetapi stres adalah satu perkara yang biasa dalam kehidupan manusia yang normal dan setiap orang akan mengalami stres pada sesuatu masa dalam kehidupannya.
Stres adalah hakikat kehidupan yang tidak boleh dielakkan. Stres adalah respons fizikal, emosi dan mental yang berlaku kepada seseorang apabila tuntutannya tidak dapat dipenuhi.

Apakah itu stres?

Stres adalah reaksi tubuh badan terhadap rangsangan yang tidak menyenangkan seperti bunyi yang kuat, bau yang busuk atau kata-kata kesat.

Stres berlaku apabila tuntutan tidak setanding dengan kebolehan dan kemahiran daya tindak seseorang. Stres juga boleh diertikan sebagai faktor fizikal dan emosi yang menyebabkan tekanan ke atas minda dan tubuh badan. Ia mungkin mengakibatkan penyakit seperti darah tinggi, penyakit jantung koronari dan kemurungan.

ALTERNATIF DENGAN WANGIAN NUERO
๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ Nuero perfume adalah formulasi wangian aromaterapi PERTAMA di Malaysia berfungsi khusus MERANGSANG MINDA dan MENINGKATKAN AKTIVITi NEUROGENESIS bagi setiap peringkat umur. Dapat membantu mengurangkan STRESS dan perasaan GEMENTAR.

Sesuai dipakai semua peringkat umur dari kanak2 ke orang dewasa dan warga emas. Mudah dibawa kemana saja dan mudah dipakai, sapu ditapak tangan, gosok, selawat berniat dan sedut wangiannya. Mudah kannn?? ๐Ÿ˜

Jom dptkan sebotol neuro, stress jer bole pki supaya dpt bertenang, MENCEGAH lebih baik!! Minda sihat, badan cergas ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/0192806355

#tipsanakrajinbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #tipsdapatkualititidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #masalahanaklambatbercakap #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #tipsreleasestress #anxietyrelief #speechdelay #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantup


0

SPEECH DELAY
๐Ÿต๏ธ๏ธ๐Ÿต๏ธ๏ธ๐Ÿต๏ธ๏ธ๐Ÿต๏ธ๏ธ๐Ÿต๏ธ๏ธ๐Ÿต๏ธ๏ธ๐Ÿต๏ธ๏ธ๐Ÿต๏ธ๏ธ๐Ÿต๏ธ๏ธ๐Ÿต๏ธ๏ธ๐Ÿต๏ธ๏ธ๐Ÿต๏ธ๏ธ๐Ÿต๏ธ๏ธ๐Ÿต๏ธ๏ธ๐Ÿต๏ธ๏ธ๐Ÿต๏ธ๏ธ Ada tak diantara kita ada masalah anak lambat bercakap? Or speech delay? Mcmana nak bagi anak cepat bercakap? Ni Saya nk share apa yg bole di share, kot2 bole membantu, kita cuba.. Kita selalu dok ingat anak kecik x tau apa, tak paham pun kalau kita cakap, alaa umuq baru setahun apa dia tau!!! Sebab tu kita banyak bagi arahan kat anak kita. Betui dak??๐Ÿค— Contoh, "peah pi makan"."peah pi mandi" Tengok apa reaksi anak kita? Dia buat bodo jaa kan hehe. Klu kita pun org tanya baru jawap, org x tanya senyap sudah!! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Hahaha.
Cara mudah nak rangsang anak kita bercakap bukan dgn bagi arahan, kita bagi soalan.
Contoh, kita pi kat dia, duduk depan dia dan pandang mata dia. Kita tanya dia " peah..peah lapaq dak?" Sambil pegang perut dia๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‚. Tunggu dia respon, bole ulang 2-3 kali. Kalau buat bodo jgk next soalan ๐Ÿ™ˆ... "Baba lapaq ni, peah tau dak ni apa?" Tunjuk la kat dia ayam goreng๐Ÿ—. Tgk lagi respon dia, jgn pikir dia paham ke dak? kalau dia x jawap hanya angguk, senyum atau kluarkan bunyi, itu pun dh cukup dah๐Ÿ‘ถ.. alhamdullillah!! Jadi, cerita dia, kita kena ajak anak kita menyembang, rangsang anak kita untuk bercakap hari2. Ni nak pegang anak pun x sempat๐Ÿคฃ๐Ÿ˜….. Lagi satu, bermain dalam kumpulan ajak lah abang, kakak dia join klu tak dak, kita laki bini pun boleh, nak meriah ajak atok nenek pak tam pok nen sekali ๐Ÿ˜„๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ. Ingat jgn bagi ipad or gadjet yg melekakan tahuu?? Ni yg byk parent buat nak bg anak senyap aman damai๐Ÿ˜ท, mmg senyap sungguh ๐Ÿ˜œ

So bole la kot cuba noo..jgn lupa pakaikan neuro juga, bagi cium dan sapu di bhgian jaw line anak, berdoa lah jugak.. insyaallah dgn izinNya.

Ada yang nak cuba neuro ๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/0192806355

#speechdelay #tipsanakrajinbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #tipsdapatkualititidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #masalahanaklambatbercakap #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #tipsreleasestress #anxietyrelief #speechdelay #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


0

Saya ejen di Klang. Service COD di Bukit Tinggi Klang, Bandar Putera /Puteri Klang, Bukit Kemuning Sh Alam, Tmn Sentosa Dan Sri Andalas Klang.
Postage seluruh Malaysia, Sabah Dan Serawak.
Berminat bole wasap Saya ๐Ÿค—
http://www.wasap.my/0192806355

#tipsanakrajinbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #tipsdapatkualititidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #neuroaromatheraphy #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #tipsreleasestress #anxietyrelief #agentwanted #agendiperlukan #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


0

Saya ejen di Klang. Service COD di Bukit Tinggi Klang, Bandar Putera /Puteri Klang, Bukit Kemuning Sh Alam, Tmn Sentosa Dan Sri Andalas Klang.
Postage seluruh Malaysia, Sabah Dan Serawak.
Berminat bole wasap Saya ๐Ÿค—
http://www.wasap.my/0192806355

#tipsanakrajinbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #tipsdapatkualititidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #neuroaromatheraphy #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #tipsreleasestress #anxietyrelief #agentwanted #agendiperlukan #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


0

Menurut Universiti California, San Fransisco terdapat lebih drp 600 jenis gangguan neurologi atau neurological disorder yang berkaitan rapat dgn otak, saraf tunjang, saraf kranial, saraf periferal, akar saraf, sistem saraf autonomi, persimpangan saraf dan juda otot tubuh.
Gangguan in termasuk epilepsi, penyakit Alzheimer, serebrovaskular termasuk stroke, migraine Dan sakit kepala. ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ Neuro adalah wangian aromaterapi untuk minda dan kesihatan mental. Neuro membantu menaikkan mood dan keluar dari kemurungan akibat penyakit. Pesakit akan kemurungan apabila mengetahui mereka menghidapi penyakit sebagai contoh diebetes, masalah jantung dan sebagainya.
Apabila pesakit bebas kemurungan, pesakit dapat berfikir secara waras dan tenang serta fokus untuk berusaha mendapat rawatan seterusnya.
Insyaallah dgn izinNya.
Nak cuba neuro harga mampu milik Insyaallah dgn izinNya.. ๐Ÿ“ฒ0192806355

#tipsanakrajinbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #tipsdapatkualititidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #neuroaromatheraphy #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #tipsreleasestress #anxietyrelief #agentwanted #agendiperlukan #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


0

NEURO ๐Ÿง 

Wangian Aromaterapi ( aromatherapy perfume ) yang berfungsi untuk meransang minda anak2 pelajar.

Dirumus dan diadun khas dengan mengguna minyak pati asli ( essential oils ) daripada bahan2 seperti ๐ŸƒGaharu
๐Ÿ’Lavandula
๐ŸŒฑVertiver
๐ŸŠOrange
๐Ÿ‹ Lemon

Aroma dan bau bahan2 ini sudah dikaji dimakmal- makmal saintis terbukti merangsang dan menstimulasi penghasilan sel-sel stem otak yang baharu. Aktiviti yang dipanggil Brain Neurogenesis ๐Ÿง 

Menurut kajian pakar sains otak ( Neuroscience ) di Kings College London.

Semakin tinggi jumlah sel stem otak baharu yang dimiliki seseorang itu maka semakin dia : ๐Ÿคพโ€โ™‚Memiliki minda yang aktif & kreatif
๐Ÿง—โ€โ™‚Cepat belajar
๐Ÿ“šMudah belajar
๐Ÿ‹๐Ÿปโ€โ™‚Lebih kuat daya ingatan
๐ŸŽฏLebih tinggi fokus & konsentrasi
๐Ÿง˜๐Ÿปโ€โ™‚Lebih tenang dan gembira
๐ŸŽญTidak mudah stress atau cemas
๐Ÿง  Menyegarkan minda yang penat
๐Ÿ˜ŠMenaikkan mood diri

Juga sesuai digunakan oleh ibu bapa, eksekutif pejabat , mereka yang berhadapan tugas harian yang mencabar dan memerlukan konsentrasi yang tinggi dan warga emas berumur 60+. Bagi terus membantu mengaktifkan proses Brain Neurogenesis secara semulajadi. InsyaAllah dengan izin Allah โœจโœจโค๏ธ ๐Ÿง โœจGREAT MINDS THINK ALIKE โœจ๐Ÿง  Nak NEURO

www.wasap.my/60122788719
RM28 sekotak

#malasbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #susahtidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #neuroaromatheraphy #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #releasestress #anxietyrelief #focus #memory #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


0

Neuro Aromaterapi perfume dapat membantu Gangguan Saraf Neurology ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ Selain isu untuk sembuh, kadang-kadang pesakit yang ada masalah neurologi boleh diletakkan di dalam rawatan pemulihan sebagai sebahagian daripada usaha untuk memulihkan beberapa fungsi saraf yang hilang.
Fungsi #neuro adalah merangsang dan menstimulasikan penghasilan stem sel2 otak yang baru. Bauan dan bahan terkandung didalam #neuro juga telah dikaji oleh saintis.
Neuro dapat membantu menaikkan mood dan keluar dari kemurungan akibat penyakit. Ia juga dapat meningkatkan keupayaan dan memberi fokus agar dpt berfikir secara positif.
Jangan bebankan minda anda dgn masalah dan penyakit yang anda hadapi..bangkit berusaha untuk mendapatkan rawatan yg sewajarnya. Nak Cuba neuro?? Insyaallah kita berusaha dgn izinNya.

http://www.wasap.my/+60122788719

#malasbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #susahtidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #neuroaromatheraphy #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #releasestress #anxietyrelief #focus #memory #agentwanted #agendiperlukan #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #insomnia #membantupesakitstrok
#membantupesakitalzheimer


0

Apa perbezaan Neuro dgn perfume lain? Adakah wangian lain juga bole merangsang minda? ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน The right formula will give u the right effect. Ia macam kad ATM anda. Jika anda tekan PIN KOD yang tepat maka anda akan dapat keluarkan duit tapi kalau PIN KOD salah maka kad anda akan ditelan. Begitu juga dengan bauan. Susunan formulasi kombinasi note bau yang betul sahaja akan mengAKTIFkan rangsangan yang diinginkan.
Kenapa setengah bau bila kita cium kita sakit kepala? Sebab ia TURN ON saraf lain dan TURN OFF pulak saraf lain. Saya bagi contoh. Saya baru habis kelas perfume tadi. Seharian mencium bau bauan dan macam2 aroma, saya jadi pening kepala dan sakit. Kawan2 international studnt yang lain pun sampai dah mabuk cium bau. Last2 saya keluarkan neuro letak atas meja bagi mereka bau. "aahhhhh... this is truely relieving Shah after all these "shitty" smells" kata Bianca dari Holland. Mereka suka adunan saya very soft dan refreshing kata mereka. Alhamdulillah ๐Ÿ˜

http://www.wasap.my/60192806355

#malasbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #susahtidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #neuroaromatheraphy #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #releasestress #anxietyrelief #focus #memory #agentwanted #agendiperlukan #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


0

Neuro aromateraphy minda ini merupakan formulasi WANGIAN pertama di Malaysia berfungsi untuk merangsang minda dan neningkatkan neurogenesis bagi semua peringkat umur . Ianya dpt membantu masalah STRESS, CEMAS Dan RISAUโ˜บ๏ธ๐Ÿ˜ http://www.wasap.my/60192806355

#malasbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #susahtidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #neuroaromatheraphy #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #releasestress #anxietyrelief #focus #memory #agentwanted #agendiperlukan #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


0

Neuro bukan kapsul atau pil dan juga bukan ubat saraf.. Bukan.. Bukan.. Bukan... Neuro adalah wangian aromatherapy untuk merangsang saraf yg berkaitan contohnya menguatkan daya ingatan, naikkan mood, menurunkan simptom stress atau kerisauan.
Mudah saja hanya calit dan hidu dalam2 bauan neuro, hidu sampai ke otak gitu..kita aktifkan saraf2 positif.
Peringatan lagi sekali yer.. Neuro adalah perfume.. Wangian utk minda. Calit2 legaaa.. Jgn ada yg jilat, atau minum yer ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ. Nak neuro kabo http://www.wasap.my/60192806355

#malasbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #susahtidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #neuroaromatheraphy #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #releasestress #anxietyrelief #focus #memory #agentwanted #agendiperlukan #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


0

Pernahkah anda merasa berdebar atau darah gemuruh ketika ingin tampil di khalayak atau menghadiri temuduga atau ingin menempuh sesuatu seperti ingin berucap, bertanyakan soalan dalam sesuatu majlis dan sebagainya?

JIKA YA?? Jom cuba Neuro Aromateraphy Minda.

Harga RM28 sebotol exc postage

http://www.wasap.my/60122788719

#malasbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #susahtidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #neuroaromatheraphy #perfumes #no1inmalaysia #neurogenesis
#mentalhealth #releasestress #anxietyrelief #focus #memory


0

Welcome to the club!

Dengan bergerak tubuh akan membentuk hormon serotonin. Apa itu hormon serotonin?
Serotonin membantu menyampaikan pesan-pesan dari satu tempat ke tempat lain dalam otak. Karena sel-selnya terdistribusi secara luas, serotonin dipercaya mempengaruhi berbagai fungsi psikologis dan fungsi tubuh lainnya. Dari sekitar 40 juta sel otak, sebagian besar dipengaruhi secara langsung atau tidak langsung oleh serotonin. Pengaruh serotonin ini berkaitan dengan mood, nafsu makan, tidur, ingatan dan pembelajaran, pengaturan temperatur,ย  dan sifat-sifat sosial.

Dalam hal fungsi tubuh, serotonin juga mempengaruhi fungsi sistem kardiovaskular (jantung dan pembuluh darah), otot, dan berbagai elemen dalam sistem endokrin.

Perubahan kadar serotonin dalam otak dapat mempengaruhi mood. Beberapa obat antidepressant mempengaruhi kerja serotonin, misalnya untuk mengobati depresi.

Sekitar 80% dari total serotonin dalam tubuh terdapat dalam usus, dalam sel enterochromaffin yang berperan dalam mengendalikan gerakan usus. Sisanya dibuat di neuron serotonergik dalam sistem syaraf pusat.

Dalam beberapa jenis sel tertentu, serotonin bertindak sebagai faktor penumbuh yang berperan dalam penyembuhan luka.

Serotonin juga mempengaruhi perasaan kasih sayang. Berdasarkan studi,ย  seseorang yang memiliki aktivitas serotonin lebih rendah memiliki perasaan kasih sayang tidak sebaik orang yang memiliki aktivitas serotonin normal.

Masihkan anda tidak suka jika anak anda tidak bisa diam?
#ylharmony
#ylindo
#anaksensori
#abk
#hyperaktif
#parenthood
#parenting
#anaktidakfokus


0

Nak tanya lah, sapa kat sini yang malas atau tak mampu nak baca essey atau tulisan panjang2? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Kalau ada ciri2 diatas ๐Ÿ‘† tu bermaksud dia ada simptom FOGGY BRAIN otak xleh nak fokus baca lama dan panjang2 ๐Ÿ˜„. Jadi seeloknya pakai lah #neuro ni. Semua peringkat umur boleh pakai tau๐Ÿ™†. Yang tengah study tu elok lah pakai...nak baca nota, nak baca jornal berjela2 tu kan ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. Stay calm and stay focus hokey.. ๐Ÿ˜

http://www.wasap.my/60192806355

#malasbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #susahtidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #neuroaromatheraphy #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #releasestress #anxietyrelief #focus #memory #agentwanted #agendiperlukan #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


0

Menurut Universiti California, San Fransisco terdapat lebih drp 600 jenis gangguan neurologi atau neurological disorder yang berkaitan rapat dgn otak, saraf tunjang, saraf kranial, saraf periferal, akar saraf, sistem saraf autonomi, persimpangan saraf dan juda otot tubuh.
Gangguan in termasuk epilepsi, penyakit Alzheimer, serebrovaskular termasuk stroke, migraine Dan sakit kepala. ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ Neuro adalah wangian aromaterapi untuk minda dan kesihatan mental. Neuro membantu menaikkan mood dan keluar dari kemurungan akibat penyakit. Pesakit akan kemurungan apabila mengetahui mereka menghidapi penyakit sebagai contoh diebetes, masalah jantung dan sebagainya.
Apabila pesakit bebas kemurungan, pesakit dapat berfikir secara waras dan tenang serta fokus untuk berusaha mendapat rawatan seterusnya.
Dibawah adalah testimoni pesakit Azheimer dan strok yang sudah mencuba neuro. Insyaallah dgn izinNya.
Nak cuba neuro harga mampu milik Insyaallah dgn izinNya.. ๐Ÿ“ฒ0192806355

#malasbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #susahtidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #neuroaromatheraphy #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #releasestress #anxietyrelief #focus #memory #agentwanted #agendiperlukan #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


0

NEURO BUKAN SEKADAR PERFUME
โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ Apa yang membezakan neuro dengan perfume lain? โค๏ธ Sejenis wangian aromaterapi โค๏ธNeuro bebas Alkohol dan boleh dibawa solat โค๏ธBauan neuro sudah dikaji di makmal2 saintis terbukti merangsang sel sel otak yg baru, di panggil sebagai aktiviti neurogenesis โค๏ธ Wangi dan menyegarkan โค๏ธ Mudah dipakai, senang dibawa kemana saja. calit bau sedalam2 nya..Insyaallah anda dpt menikmati kelebihannya.
PERINGATAN: Neuro bukan inspired perfume. Neuro adalah wangian aromaterapi diri.
Jangan ingat neuro mcm perfume nak pakai pegi kenduri atau dinner! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Berminat nak cuba atau nak tahu kelebihan neuro klik laju2๐Ÿ‘‡๐Ÿป
http://www.wasap.my/60192806355

#malasbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #susahtidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #neuroaromatheraphy #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #releasestress #anxietyrelief #focus #memory #agentwanted #agendiperlukan #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #insomnia


0

Essential oil / Minyak pati sememangnya terkenal di seluruh dunia kerana memiliki kebaikan dan kelebihannya tersendiri.
.
Ini tidak boleh di nafikan lagi.Malah ratusan kajian oleh pakar sains tempatan mahu pun luar negara telah banyak membuktikan keberkesanan minyak pati ini kepada manusia.
.
Pati minyak gaharu, siapa tidak tahu? Ianya sangat banyak di pakai bukan sahaja di dalam industri wangian dunia malah di dalam industri- industri yang lain. .
Tahukah anda pati gaharu ini akan bertindak lebih baik jika di campur dengan minyak pati tumbuhan yang lain? Ya . Sinergi gabungan dengan minyak pati yang lain menghasilkan kesan yang lebih padu berbanding menggunakan 1 element minyak pati sahaja.
.
Ini lah NEURO. Hasil gabungan sinergi 5 minyak pati utama ini mampu membantu merangsang minda & emosi kanak kanak pelajar mahupun orang dewasa.

Alhamdulillah .banyak testimoni demi testimoni yang sangat memberangsangkan kami terima setiap hari dari pelanggan NEURO di seluruh Malaysia.

Teruskan berkongsi manfaat NEURO dengan rakan-rakan,sedara mara,anak -anak dan keluarga ya.:)
.
NEURO, SEGAR & HARUM.

http://www.wasap.my/60192806355

#malasbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #susahtidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #neuroaromatheraphy #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #releasestress #anxietyrelief #focus #memory #agentwanted #agendiperlukan #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #insomnia


0

Apa itu NEUROGENESIS ????? Jawapan:
ia proses penghasilan saraf2 baru di bahagian otak *Hippocampus* anak2 saraf baru yg lahir akan berkembang biak membentuk saraf2 dewasa di kawasan ini.
Bahagian hippocampus ini tempat berkumpulnya saraf2 dewasa tadi yg fungsinya bertanggungjawab dalam urusan yg berkaitan *sistem kognitif minda* yg terkait pula dengan *sistem fokus dan konsentrasi minda* sistem *memory & learning* pembelajaran& daya ingatan) dan *sistem limbik* ( mengawal emosi dan mood)

http://www.wasap.my/60192806355

#malasbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #susahtidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #neuroaromatheraphy #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #releasestress #anxietyrelief #focus #memory #agentwanted #agendiperlukan #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #insomnia


0

NEURO BUKAN SEKADAR PERFUME
โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ Apa yang membezakan neuro dengan perfume lain? โค๏ธ Sejenis wangian aromaterapi โค๏ธNeuro bebas Alkohol dan boleh dibawa solat โค๏ธBauan neuro sudah dikaji di makmal2 saintis terbukti merangsang sel sel otak yg baru, di panggil sebagai aktiviti neurogenesis โค๏ธ Wangi dan menyegarkan โค๏ธ Mudah dipakai, senang dibawa kemana saja. calit bau sedalam2 nya..Insyaallah anda dpt menikmati kelebihannya.
PERINGATAN: Neuro bukan inspired perfume. Neuro adalah wangian aromaterapi diri.
Jangan ingat neuro mcm perfume nak pakai pegi kenduri atau dinner! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Berminat nak cuba atau nak tahu kelebihan neuro klik laju2๐Ÿ‘‡๐Ÿป
http://www.wasap.my/60192806355

#malasbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #susahtidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #neuroaromatheraphy #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #releasestress #anxietyrelief #focus #memory #agentwanted #agendiperlukan #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #insomnia


0

Neuro bukan kapsul atau pil dan juga bukan ubat saraf.. Bukan.. Bukan.. Bukan... Neuro adalah wangian aromatherapy untuk merangsang saraf yg berkaitan contohnya menguatkan daya ingatan, naikkan mood, menurunkan simptom stress atau kerisauan.
Mudah saja hanya calit dan hidu dalam2 bauan neuro, hidu sampai ke otak gitu..kita aktifkan saraf2 positif.
Peringatan lagi sekali yer.. Neuro adalah perfume.. Wangian utk minda. Calit2 legaaa.. Jgn ada yg jilat, atau minum yer ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ. http://www.wasap.my/60192806355

#malasbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #susahtidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #neuroaromatheraphy #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #releasestress #anxietyrelief #focus #memory #agentwanted #agendiperlukan #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #insomnia


0

The end of the page