#andainyatakdir

Instagram photos and videos

#prelovedmurah#preloved#malaysia#andainyatakdir#andainyatakdir2#blouse#fattahamin#fazura#murah#andainyatakdirtv3#palazzocantik#sephora#blousemurah#palazzomurah#preloved_terlajakmurahmurah#haqiemrusli#nscollection#maybelline#skincareroutine#fifa18#theordinarymalaysia#amirazaini#wadiadra#theordinaryskincare

Hashtags #andainyatakdir for Instagram

[KURUNG VIRAL 2018]
‘DARI MENCUBA TERUS JATUH CINTA’
---
Kurung Moden by ANGGUN!
Khas untuk uolss yang nak tampil ANGGUN dengan design-design yang terkini dan trendy.
---
Restock banyak kali pun tetap habis licin. Mana tak nya, rata-rata customer sis repeat order bila dah mencuba. Rugi sangat tak cuba.
---
RM65 / Pasang ‼️
RM65 / Pasang ‼️
RM65 / Pasang ‼️
.
=========================
KURUNG MODEN ENGLISH COTTON =========================
.
CIRI - CIRI KAIN
===========
✅ Kain 100% Cotton.
✅ Kain lembut, sejuk dan paling penting selesa dipakai.
✅ Kain mudah diurus, tidak luntur warna selepas dibasuh.
✅ Sangat sesuai untuk pencinta cotton, design memang semua cantik!
✅ Mudah digosok, kurang renyukan.
---
INFO PRODUK:
BAJU KURUNG MODERN
---
DESIGN:
👚 Moden. (bukan jenis potongan ketat)
👚 Span di bahagian bahu.
👚 Zip di bahagian belakang baju.
👚 Dart di bahagian belakang baju.
👚 Pinggang getah.
---
JENIS KAIN :
👚 Kain selisih depan (kain lipat batik)
👚 Zip tepi kain.
---
Saiz ~ XS, S, M, L, XL dan XXL
.
=====
HARGA
=====
.
RM65 + Kos Pos RM8(SM) / RM11(SS)
---
Stok terhad untuk setiap design dan saiz.
---
Berminat untuk order? Klik link dekat bio! 🌻
---
#bajukurung #kurungmoden #kurungpahang #kurungcotton #kurungmurah #kurungraya #kaincotton #angguncotton #sayajual #hashtagjer #moodrepublik #fattzura #tiamosweetheart100hari #andainyatakdir #janganbencicintaku #janganpadamrindu #zamdanshah #ciksempurna #pengantin100hari #shahalam #kemaman #kuantan #sabah #sarawak #brunei #uitm #utm #usm #ukm #upm


0

DYXY MATTE LIPSTICK 💄
-
Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir?
-
MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah.
-
Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari.
-
💋 Flirty Me
💋 Sexy Nude
💋 Cherry Red
-
Kelebihan Dyxy Matte Lipstick :
-
✅ Warna yang cantik dan gorgeous
✅ Tak melekat pada cawan atau gelas
✅ Rasa ringan bila apply, x rasa mcm pakai lipstick
✅ Bebas dr plumbum yg boleh menggelapkan bibir
✅ Moist kan bibir walaupun matte
✅ Bibir lebih lembut dan mungil
✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam
✅ Mudah dan selesa dipakai
✅ Bauan fruity yang memikat
✅ Sesuai untuk semua tona kulit
-
Pada yg berminat boleh PM pada picture atau boleh direct wasap kami untuk fast reply.
-
📱0137333126
-
📮Free postage Semenanjung MALAYSIA
🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘)
.
.
#dyxyoriginals #dyxycosmetics #dyxyviral #dyxy #dyxymurah #dyxymelaka #dyxyjb #dyxyjohor #dyxytestimoni #teamalyaa #terapiinstagram #fattzura #andainyatakdir #tiktok #kosmetikmurah #raya2018 #musically #muajohor #muajb #makeuptutorial #dyxysg #dyxylovers #lipstikmatte #lipstikmurah #terapiinstagram


0

DYXY MATTE LIPSTICK 💄
-
Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir?
-
MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah.
-
Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari.
-
💋 Flirty Me
💋 Sexy Nude
💋 Cherry Red
-
Kelebihan Dyxy Matte Lipstick :
-
✅ Warna yang cantik dan gorgeous
✅ Tak melekat pada cawan atau gelas
✅ Rasa ringan bila apply, x rasa mcm pakai lipstick
✅ Bebas dr plumbum yg boleh menggelapkan bibir
✅ Moist kan bibir walaupun matte
✅ Bibir lebih lembut dan mungil
✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam
✅ Mudah dan selesa dipakai
✅ Bauan fruity yang memikat
✅ Sesuai untuk semua tona kulit
-
Pada yg berminat boleh PM pada picture atau boleh direct wasap kami untuk fast reply.
-
📱0137333126
-
📮Free postage Semenanjung MALAYSIA
🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘)
.
.
#dyxyoriginals #dyxycosmetics #dyxyviral #dyxy #dyxymurah #dyxymelaka #dyxyjb #dyxyjohor #dyxytestimoni #teamalyaa #terapiinstagram #fattzura #andainyatakdir #tiktok #kosmetikmurah #raya2018 #musically #muajohor #muajb #makeuptutorial #dyxysg #dyxylovers #lipstikmatte #lipstikmurah #terapiinstagram


0

DYXY MATTE LIPSTICK 💄
-
Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir?
-
MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah.
-
Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari.
-
💋 Flirty Me
💋 Sexy Nude
💋 Cherry Red
-
Kelebihan Dyxy Matte Lipstick :
-
✅ Warna yang cantik dan gorgeous
✅ Tak melekat pada cawan atau gelas
✅ Rasa ringan bila apply, x rasa mcm pakai lipstick
✅ Bebas dr plumbum yg boleh menggelapkan bibir
✅ Moist kan bibir walaupun matte
✅ Bibir lebih lembut dan mungil
✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam
✅ Mudah dan selesa dipakai
✅ Bauan fruity yang memikat
✅ Sesuai untuk semua tona kulit
-
Pada yg berminat boleh PM pada picture atau boleh direct wasap kami untuk fast reply.
-
📱0137333126
-
📮Free postage Semenanjung MALAYSIA
🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘)
.
.
#dyxyoriginals #dyxycosmetics #dyxyviral #dyxy #dyxymurah #dyxymelaka #dyxyjb #dyxyjohor #dyxytestimoni #teamalyaa #terapiinstagram #fattzura #andainyatakdir #tiktok #kosmetikmurah #raya2018 #musically #muajohor #muajb #makeuptutorial #dyxysg #dyxylovers #lipstikmatte #lipstikmurah #terapiinstagram


0

Ni haaa fèlycia heel gorgeous sgt
Musin2 kahwin ni cantik sgt buat hantaran
Terletak atas dulang tu ;)
Kaler pink2 lagi

Saiz 35-39
4inch

#galleryqasootootd#andainyatakdir#kasutmurah#kasutcantik#kasutkahwin#kasutraya2018


0

🌵Herbal Balm Nona Roguy🌵
.
- Herbal Balm adalah balm sapuan yang diperkaya dengan rumusan ekstrak tumbuhan asli dan herba-herba tradisional yang berkhasiat untuk memberi kelegaan kepada tubuh.
- Digunakan secara tradisional untuk melegakan hidung tersumbat dan gangguan kerongkong.
Juga untuk melegakan gangguan kulit, sakit otot dan sendi, gigitan serangga, luka ringan dan bengkak.
.
🌵Kenapa Herbal Balm Nr ni best?🌵
.
-Sebab dia kecil, ringan, mudah dibawa ke mana-mana .Selit je dalam handbag.
.
-Orang kata kecil-kecil cili api. Walaupun kecil sangat bererti.
Time datang migrain, sakit kepala denyut-denyut, ha sapu cepat. Insyaallah boleh kurangkan sakit.
.
-Dalam pantang selalu kita cari piliskan. Kebanyakan jenis yg perlu dibancuh dan sapu di dahi. Tapi bila kering pilis jadi berhabuk bimbang masuk mata ibu dan anak semasa tengah menyusu. .
-Jadi herbal balm dirumus khas utk ibu-ibu berpantang guna sebagai pilis. Tak berhabuk sapu sahaja tak tinggal kesan.
.
-Ibu-ibu selalu dalam pantang tak cukup tidur, penat. Memang penting sapu pilis. Pilihlah pilis yg bukan sekadar melegakan tapi juga memudahkan kita.
.
🌵Kandungan Herbal Balm Nona Roguy🌵
.
Kelapa(Cocos nucifera oils)
Eucalyptus globulus radix
Bunga Cengkih(Eugenia caryophyllata flos)
Piperis folium
Androphogonnardus folium
Coptici fructus
Plucheae indica folium.
.
Whatsapp Cik Nat kalau berminat tau +60195420797
.
#nonaroguy #herbalbalmnonaroguy #NR #setbersalinNR #keperluanibuberpantang #andainyatakdir #berpantangdenganmudah #ajimaura #terapiinstagram #phytonatalNR #uncangcuciherbanikaNr #akarherbanikaNR #krimlulurNR #janganbencicintaku #sejutarasauntukadelia #neelofa #ruangrezekihanania #dramamonalisa


0

🌵Herbal Balm Nona Roguy🌵
.
- Herbal Balm adalah balm sapuan yang diperkaya dengan rumusan ekstrak tumbuhan asli dan herba-herba tradisional yang berkhasiat untuk memberi kelegaan kepada tubuh.
- Digunakan secara tradisional untuk melegakan hidung tersumbat dan gangguan kerongkong.
Juga untuk melegakan gangguan kulit, sakit otot dan sendi, gigitan serangga, luka ringan dan bengkak.
.
🌵Kenapa Herbal Balm Nr ni best?🌵
.
-Sebab dia kecil, ringan, mudah dibawa ke mana-mana .Selit je dalam handbag.
.
-Orang kata kecil-kecil cili api. Walaupun kecil sangat bererti.
Time datang migrain, sakit kepala denyut-denyut, ha sapu cepat. Insyaallah boleh kurangkan sakit.
.
-Dalam pantang selalu kita cari piliskan. Kebanyakan jenis yg perlu dibancuh dan sapu di dahi. Tapi bila kering pilis jadi berhabuk bimbang masuk mata ibu dan anak semasa tengah menyusu. .
-Jadi herbal balm dirumus khas utk ibu-ibu berpantang guna sebagai pilis. Tak berhabuk sapu sahaja tak tinggal kesan.
.
-Ibu-ibu selalu dalam pantang tak cukup tidur, penat. Memang penting sapu pilis. Pilihlah pilis yg bukan sekadar melegakan tapi juga memudahkan kita.
.
🌵Kandungan Herbal Balm Nona Roguy🌵
.
Kelapa(Cocos nucifera oils)
Eucalyptus globulus radix
Bunga Cengkih(Eugenia caryophyllata flos)
Piperis folium
Androphogonnardus folium
Coptici fructus
Plucheae indica folium.
.
Whatsapp Cik Nat kalau berminat tau +60195420797
.
#nonaroguy #herbalbalmnonaroguy #NR #setbersalinNR #keperluanibuberpantang #andainyatakdir #berpantangdenganmudah #ajimaura #terapiinstagram #phytonatalNR #uncangcuciherbanikaNr #akarherbanikaNR #krimlulurNR #janganbencicintaku #sejutarasauntukadelia #neelofa #ruangrezekihanania #dramamonalisa


1

PROMO! BELI 5 RM100 ✅✅✅
✨ HIGH QUALITY BAWAL AIRIS
✨ Berbeza daripada yang lain, I guarantee you this.
✨ BIDANG 45 sahaja available tapi cukup labuh nak cover chest 🌸
✨ Manik kemas, tak berselerak, HIGH QUALITY. Kita campak dalam washing machine pun tak tercabut ok! ✨ BOLEH PILIH MANIK HITAM/PUTIH!
✨ Preorder (1-2 minggu) sebab kita customise untuk awak 🙊
✨ RM25/pc EXC POSTAGE
✨ Beli banyak boleh dapat harga kasih sayang 💓

#bawal #bawalovers #bawalmurah #bawalsatin #bawalcrepe #bawallabuh #bawalpucci #bawalplain #bawalchiffonvoile #bawalchiffonmurah #bawalcantik #bawalcotton #bawalcottonmurah #bawalairis #bawalairispremium #janganbencicintaku #pru14 #andainyatakdir2 #andainyatakdir


0

PROMO! BELI 5 RM100 ✅✅✅
✨ HIGH QUALITY BAWAL AIRIS
✨ Berbeza daripada yang lain, I guarantee you this.
✨ BIDANG 45 sahaja available tapi cukup labuh nak cover chest 🌸
✨ Manik kemas, tak berselerak, HIGH QUALITY. Kita campak dalam washing machine pun tak tercabut ok! ✨ BOLEH PILIH MANIK HITAM/PUTIH!
✨ Preorder (1-2 minggu) sebab kita customise untuk awak 🙊
✨ RM25/pc EXC POSTAGE
✨ Beli banyak boleh dapat harga kasih sayang 💓

#bawal #bawalovers #bawalmurah #bawalsatin #bawalcrepe #bawallabuh #bawalpucci #bawalplain #bawalchiffonvoile #bawalchiffonmurah #bawalcantik #bawalcotton #bawalcottonmurah #bawalairis #bawalairispremium #janganbencicintaku #pru14 #andainyatakdir2 #andainyatakdir


1

APA YANG MENARIK TENTANG MADU ASLI INI 😱
🐝 Melancarkan peredaran darah
🐝 Anti Oksida
🐝 1001 Khasiat
🐝 Baik bagi jantung dan pembuluh darah
🐝 Baik bagi sistem pencernaan 🐝 Melembapkan kulit wajah
ADA SIZE YANG BERBEZA 😱
🐝100g 🐝300g 🐝700g

#madu #maduasli #maduaslimurah #madumalaysia #sarangmadu #sarangmaduasli
#rahsiahatiperempuan #teamhanan #fazura #wanitaterindah #dfkl2018 #wannaoneinkl #andainyatakdir #meletop #nur #halalkanhatiyangkucuri #ctdk #eradma2017 #fattahamin #fattzura #comelpipimerah #fattzurafamily #fattahrians #andainyatakdir2 #tiamosweetheart #mrgrey #sejutarasabuatadelia #monalisa #apajuttmak #klikpengantinmusimsalju


0

PROMO! BELI 5 RM100 ✅✅✅
✨ HIGH QUALITY BAWAL AIRIS
✨ Berbeza daripada yang lain, I guarantee you this.
✨ BIDANG 45 sahaja available tapi cukup labuh nak cover chest 🌸
✨ Manik kemas, tak berselerak, HIGH QUALITY. Kita campak dalam washing machine pun tak tercabut ok! ✨ BOLEH PILIH MANIK HITAM/PUTIH!
✨ Preorder (1-2 minggu) sebab kita customise untuk awak 🙊
✨ RM25/pc EXC POSTAGE
✨ Beli banyak boleh dapat harga kasih sayang 💓

#bawal #bawalovers #bawalmurah #bawalsatin #bawalcrepe #bawallabuh #bawalpucci #bawalplain #bawalchiffonvoile #bawalchiffonmurah #bawalcantik #bawalcotton #bawalcottonmurah #bawalairis #bawalairispremium #janganbencicintaku #pru14 #andainyatakdir2 #andainyatakdir


0

🌵Herbal Balm Nona Roguy🌵
.
- Herbal Balm adalah balm sapuan yang diperkaya dengan rumusan ekstrak tumbuhan asli dan herba-herba tradisional yang berkhasiat untuk memberi kelegaan kepada tubuh.
- Digunakan secara tradisional untuk melegakan hidung tersumbat dan gangguan kerongkong.
Juga untuk melegakan gangguan kulit, sakit otot dan sendi, gigitan serangga, luka ringan dan bengkak.
.
🌵Kenapa Herbal Balm Nr ni best?🌵
.
-Sebab dia kecil, ringan, mudah dibawa ke mana-mana .Selit je dalam handbag.
.
-Orang kata kecil-kecil cili api. Walaupun kecil sangat bererti.
Time datang migrain, sakit kepala denyut-denyut, ha sapu cepat. Insyaallah boleh kurangkan sakit.
.
-Dalam pantang selalu kita cari piliskan. Kebanyakan jenis yg perlu dibancuh dan sapu di dahi. Tapi bila kering pilis jadi berhabuk bimbang masuk mata ibu dan anak semasa tengah menyusu. .
-Jadi herbal balm dirumus khas utk ibu-ibu berpantang guna sebagai pilis. Tak berhabuk sapu sahaja tak tinggal kesan.
.
-Ibu-ibu selalu dalam pantang tak cukup tidur, penat. Memang penting sapu pilis. Pilihlah pilis yg bukan sekadar melegakan tapi juga memudahkan kita.
.
🌵Kandungan Herbal Balm Nona Roguy🌵
.
Kelapa(Cocos nucifera oils)
Eucalyptus globulus radix
Bunga Cengkih(Eugenia caryophyllata flos)
Piperis folium
Androphogonnardus folium
Coptici fructus
Plucheae indica folium.
.
Whatsapp Cik Nat kalau berminat tau +60195420797
.
#nonaroguy #herbalbalmnonaroguy #NR #setbersalinNR #keperluanibuberpantang #andainyatakdir #berpantangdenganmudah #ajimaura #terapiinstagram #phytonatalNR #uncangcuciherbanikaNr #akarherbanikaNR #krimlulurNR #janganbencicintaku #sejutarasauntukadelia #neelofa #ruangrezekihanania #dramamonalisa


0

HB3436 MICHAEL KORS Series (3 in 1 set)
🌈 Available: Black / Red / Turquoise / Purple
💲 RM85.00 include 📮 Postage

Gred : AAA with Logo Michael Kors
Material : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER
Length : 44CM
Bottom Width : 16CM
Height : 32CM
Handle Height : 25CM
Long Strap : 110CM
Opening Closer : ZIP
Content A4 : YES 🆓 SLING BAG & SMALL BAG

#handbag #handbags #bajukurung #kedaibeg #kedaibegonline #beg #kurungmoden #begtangan #begtanganmurah #begmurahmalaysia #dramasangat #ruangrezekihanania #janganbencicintaku #sayangketatsendatpadat #begmurah #pengantin100hari #slingbag #slingbagmurah #begcantik #dewanrakyat #andainyatakdir2 #inaiyanghilang #terapiinstagram #aurainsta #zulariffin #ctdk #andainyatakdir #kosmetikmurah


0

NURAA INSTANT HIJAB

PROMO COMBO PRICE SHINGGA 20JULY (5PM)
M : RM92 -1 pasang (2 helai)
L : RM100 - 1 pasang (2 helai)

Normal price :
M : RM49
L : RM53

Material :
Body : Moss Crepe
Awning : Cotton Lycra (Cotton Viscose)

Size : M & L

Design
Instant syria with soft awning attacjed


2

.
🌜MATERIAL LESS IRON KOREANCREPE - uolls jgn riso, material ni mmg susah kedut dan x perlu abiskan tenaga nak gosok baju, tambah plak pagi raya tu byk keja nak buat kan? Kain ni lembut dan selesa, paling penting x panas. Mesti happy uolls nak pkai pi beraya
.
🌜DESIGN DAN CUTTING BAJU YG "LOOSE"- Rekaan kebarung ni agak loose, xyahla uolls nak riso cik abg bising bising tgk uolls pakai baju raya nampak susuk badan. Mmg sopan sgt uolls pakai pada hari lebaran..x mcm kebarung lain yg fit
.
🌜HIASAN "FLOWER DIAMOND" DIDEPAN BAJU- Uolls tak yah riso dah nak abiskan duit beli kerongsang, dah siap kita letak hiasan berkelipan baru "FLOWER DIAMOND" didepan baju tu. Mmg cantik sgt
.
🌜MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas baju nawra kebarung ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risoo lg yer..
.
🌜WARNA GORGEOUS & MEMIKAT- Nawra kebarung kali ni ada 6 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih tema raya taun ni..kombinasi dgn warna dgn FLOWER DIAMOND menaikkan lagi seri nawra kebarung..bestnyerrr..
.
🌜ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- sapa ckp raya x de baju pluss saiz..Nawra kebarung aderr..yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi nk pilih baju raya..
.
NAWRA KEBARUNG

RM109 FREE POSTAGE SM/ADD RM9SS SEHELAI
.
BELI 3 HELAI RM315 & FREE SAMPUL RAYA (jimat RM12)
.
WhatsApp 0173538924

#bazaarpaknil #visitmyig #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #kurta #blouse #bajukanakkanak #sayajualbaju #sayajualbajukurung #bazaaronline #ruangrezekihanania #janganbencicintaku #ciksempurna #pengantin100hari #andainyatakdir #andainyatakdir2 #promosi #promosiraya #riangriaraya


1

_
RM35
(TIDAK TERMASUK POS)
‼️TIADA FREE POS‼️

‼️READY STOCK . TIADA LANGSUNG BRG PRE ODER‼️

U TASSEL SLING BAG

👜COLOUR AVAILABLE (WARNA YG ADA STOCK)
Black
Brown

🍓SAIZ ITEM (SAIZ MUNGKIN BERBEZA 1cm-2cm . PIHAK KAMI HANYA COPY PASTE UKURAN SUPPLR BAGI)
📌LENGHT : 14CM
📌HEIGHT : 16CM
📌WIDTH : 5CM

🎒MATERIAL ITEM
SYNTHETIC LEATHER

Save gambar dan WhatsApp 0173345606 untuk beli😊 Boleh klik link kat bio untuk direct WhatsApp tanpa save nombor. Serious buyer only.
.
#tiamosweetheart#tiadaarahjodohkita#fattzurafairytale#zulofa#takadacintasepertimu#zahirtakterucap#ame2018#bajuraya2018#bajukurungmurah#bajurayamurah2018#kurunglace#kurunglacemurah#bagpackmalaysia#kurungsongket#kurungsongketmurah#songketraya2018#bajukurungraya2018#terataikemboja#blousemurahmalaysia#cintafatamorgana#IsteriUntukDiiktiraf#CintaBukanKristal#andainyatakdir2#andainyatakdir#halalkanhatiyangkucuri#rahsiahatiperempuan#dramamonalisa#klikpengantinmusimsalju#janganbencicintaku#jumpsuitmalaysia


0

.
🌜MATERIAL LESS IRON KOREANCREPE - uolls jgn riso, material ni mmg susah kedut dan x perlu abiskan tenaga nak gosok baju, tambah plak pagi raya tu byk keja nak buat kan? Kain ni lembut dan selesa, paling penting x panas. Mesti happy uolls nak pkai pi beraya
.
🌜DESIGN DAN CUTTING BAJU YG "LOOSE"- Rekaan kebarung ni agak loose, xyahla uolls nak riso cik abg bising bising tgk uolls pakai baju raya nampak susuk badan. Mmg sopan sgt uolls pakai pada hari lebaran..x mcm kebarung lain yg fit
.
🌜HIASAN "FLOWER DIAMOND" DIDEPAN BAJU- Uolls tak yah riso dah nak abiskan duit beli kerongsang, dah siap kita letak hiasan berkelipan baru "FLOWER DIAMOND" didepan baju tu. Mmg cantik sgt
.
🌜MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas baju nawra kebarung ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risoo lg yer..
.
🌜WARNA GORGEOUS & MEMIKAT- Nawra kebarung kali ni ada 6 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih tema raya taun ni..kombinasi dgn warna dgn FLOWER DIAMOND menaikkan lagi seri nawra kebarung..bestnyerrr..
.
🌜ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- sapa ckp raya x de baju pluss saiz..Nawra kebarung aderr..yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi nk pilih baju raya..
.
NAWRA KEBARUNG

RM109 FREE POSTAGE SM/ADD RM9SS SEHELAI
.
BELI 3 HELAI RM315 & FREE SAMPUL RAYA (jimat RM12)
.
WhatsApp 0173538924

#bazaarpaknil #visitmyig #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #kurta #blouse #bajukanakkanak #sayajualbaju #sayajualbajukurung #bazaaronline #ruangrezekihanania #janganbencicintaku #ciksempurna #pengantin100hari #andainyatakdir #andainyatakdir2 #promosi #promosiraya #riangriaraya


0

.
🌜MATERIAL LESS IRON KOREANCREPE - uolls jgn riso, material ni mmg susah kedut dan x perlu abiskan tenaga nak gosok baju, tambah plak pagi raya tu byk keja nak buat kan? Kain ni lembut dan selesa, paling penting x panas. Mesti happy uolls nak pkai pi beraya
.
🌜DESIGN DAN CUTTING BAJU YG "LOOSE"- Rekaan kebarung ni agak loose, xyahla uolls nak riso cik abg bising bising tgk uolls pakai baju raya nampak susuk badan. Mmg sopan sgt uolls pakai pada hari lebaran..x mcm kebarung lain yg fit
.
🌜HIASAN "FLOWER DIAMOND" DIDEPAN BAJU- Uolls tak yah riso dah nak abiskan duit beli kerongsang, dah siap kita letak hiasan berkelipan baru "FLOWER DIAMOND" didepan baju tu. Mmg cantik sgt
.
🌜MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas baju nawra kebarung ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risoo lg yer..
.
🌜WARNA GORGEOUS & MEMIKAT- Nawra kebarung kali ni ada 6 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih tema raya taun ni..kombinasi dgn warna dgn FLOWER DIAMOND menaikkan lagi seri nawra kebarung..bestnyerrr..
.
🌜ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- sapa ckp raya x de baju pluss saiz..Nawra kebarung aderr..yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi nk pilih baju raya..
.
NAWRA KEBARUNG

RM109 FREE POSTAGE SM/ADD RM9SS SEHELAI
.
BELI 3 HELAI RM315 & FREE SAMPUL RAYA (jimat RM12)
.
WhatsApp 0173538924

#bazaarpaknil #visitmyig #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #kurta #blouse #bajukanakkanak #sayajualbaju #sayajualbajukurung #bazaaronline #ruangrezekihanania #janganbencicintaku #ciksempurna #pengantin100hari #andainyatakdir #andainyatakdir2 #promosi #promosiraya #riangriaraya


0

.
🌜MATERIAL LESS IRON KOREANCREPE - uolls jgn riso, material ni mmg susah kedut dan x perlu abiskan tenaga nak gosok baju, tambah plak pagi raya tu byk keja nak buat kan? Kain ni lembut dan selesa, paling penting x panas. Mesti happy uolls nak pkai pi beraya
.
🌜DESIGN DAN CUTTING BAJU YG "LOOSE"- Rekaan kebarung ni agak loose, xyahla uolls nak riso cik abg bising bising tgk uolls pakai baju raya nampak susuk badan. Mmg sopan sgt uolls pakai pada hari lebaran..x mcm kebarung lain yg fit
.
🌜HIASAN "FLOWER DIAMOND" DIDEPAN BAJU- Uolls tak yah riso dah nak abiskan duit beli kerongsang, dah siap kita letak hiasan berkelipan baru "FLOWER DIAMOND" didepan baju tu. Mmg cantik sgt
.
🌜MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas baju nawra kebarung ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risoo lg yer..
.
🌜WARNA GORGEOUS & MEMIKAT- Nawra kebarung kali ni ada 6 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih tema raya taun ni..kombinasi dgn warna dgn FLOWER DIAMOND menaikkan lagi seri nawra kebarung..bestnyerrr..
.
🌜ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- sapa ckp raya x de baju pluss saiz..Nawra kebarung aderr..yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi nk pilih baju raya..
.
NAWRA KEBARUNG

RM109 FREE POSTAGE SM/ADD RM9SS SEHELAI
.
BELI 3 HELAI RM315 & FREE SAMPUL RAYA (jimat RM12)
.
WhatsApp 0173538924

#bazaarpaknil #visitmyig #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #kurta #blouse #bajukanakkanak #sayajualbaju #sayajualbajukurung #bazaaronline #ruangrezekihanania #janganbencicintaku #ciksempurna #pengantin100hari #andainyatakdir #andainyatakdir2 #promosi #promosiraya #riangriaraya


0

.
🌜MATERIAL LESS IRON KOREANCREPE - uolls jgn riso, material ni mmg susah kedut dan x perlu abiskan tenaga nak gosok baju, tambah plak pagi raya tu byk keja nak buat kan? Kain ni lembut dan selesa, paling penting x panas. Mesti happy uolls nak pkai pi beraya
.
🌜DESIGN DAN CUTTING BAJU YG "LOOSE"- Rekaan kebarung ni agak loose, xyahla uolls nak riso cik abg bising bising tgk uolls pakai baju raya nampak susuk badan. Mmg sopan sgt uolls pakai pada hari lebaran..x mcm kebarung lain yg fit
.
🌜HIASAN "FLOWER DIAMOND" DIDEPAN BAJU- Uolls tak yah riso dah nak abiskan duit beli kerongsang, dah siap kita letak hiasan berkelipan baru "FLOWER DIAMOND" didepan baju tu. Mmg cantik sgt
.
🌜MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas baju nawra kebarung ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risoo lg yer..
.
🌜WARNA GORGEOUS & MEMIKAT- Nawra kebarung kali ni ada 6 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih tema raya taun ni..kombinasi dgn warna dgn FLOWER DIAMOND menaikkan lagi seri nawra kebarung..bestnyerrr..
.
🌜ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- sapa ckp raya x de baju pluss saiz..Nawra kebarung aderr..yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi nk pilih baju raya..
.
NAWRA KEBARUNG

RM109 FREE POSTAGE SM/ADD RM9SS SEHELAI
.
BELI 3 HELAI RM315 & FREE SAMPUL RAYA (jimat RM12)
.
WhatsApp 0173538924

#bazaarpaknil #visitmyig #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #kurta #blouse #bajukanakkanak #sayajualbaju #sayajualbajukurung #bazaaronline #ruangrezekihanania #janganbencicintaku #ciksempurna #pengantin100hari #andainyatakdir #andainyatakdir2 #promosi #promosiraya #riangriaraya


0

.
🌜MATERIAL LESS IRON KOREANCREPE - uolls jgn riso, material ni mmg susah kedut dan x perlu abiskan tenaga nak gosok baju, tambah plak pagi raya tu byk keja nak buat kan? Kain ni lembut dan selesa, paling penting x panas. Mesti happy uolls nak pkai pi beraya
.
🌜DESIGN DAN CUTTING BAJU YG "LOOSE"- Rekaan kebarung ni agak loose, xyahla uolls nak riso cik abg bising bising tgk uolls pakai baju raya nampak susuk badan. Mmg sopan sgt uolls pakai pada hari lebaran..x mcm kebarung lain yg fit
.
🌜HIASAN "FLOWER DIAMOND" DIDEPAN BAJU- Uolls tak yah riso dah nak abiskan duit beli kerongsang, dah siap kita letak hiasan berkelipan baru "FLOWER DIAMOND" didepan baju tu. Mmg cantik sgt
.
🌜MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas baju nawra kebarung ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risoo lg yer..
.
🌜WARNA GORGEOUS & MEMIKAT- Nawra kebarung kali ni ada 6 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih tema raya taun ni..kombinasi dgn warna dgn FLOWER DIAMOND menaikkan lagi seri nawra kebarung..bestnyerrr..
.
🌜ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- sapa ckp raya x de baju pluss saiz..Nawra kebarung aderr..yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi nk pilih baju raya..
.
NAWRA KEBARUNG

RM109 FREE POSTAGE SM/ADD RM9SS SEHELAI
.
BELI 3 HELAI RM315 & FREE SAMPUL RAYA (jimat RM12)
.
WhatsApp 0173538924

#bazaarpaknil #visitmyig #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #kurta #blouse #bajukanakkanak #sayajualbaju #sayajualbajukurung #bazaaronline #ruangrezekihanania #janganbencicintaku #ciksempurna #pengantin100hari #andainyatakdir #andainyatakdir2 #promosi #promosiraya #riangriaraya


0

TRACK PANTS - GC7020
@ohmyjubah_catalog

PROMO !!!
3 HELAI RM 100

_______

1 HELAI RM 45
2 HELAI RM 75
3 HELAI RM 100
** HELAIAN KE-4 DAN KE ATAS DIKIRA RM35 SEHELAI

________
CARA PEMBELIAN ?
✅ Print screen gambar/nyatakan code baju atau seluar
✅ WhatsApp KE 0175109095 atau click link di bio
✅ Item boleh di campur dengan apa-apa produk di bawah harga yang sama

_________
❌ Semua harga adalah tidak termasuk kos penghantaran
❌Kos penghantaran mngikut helaian baju


2

NURAA INSTANT HIJAB

PROMO COMBO PRICE SHINGGA 20JULY (5PM)
M : RM92 -1 pasang (2 helai)
L : RM100 - 1 pasang (2 helai)

Normal price :
M : RM49
L : RM53

Material :
Body : Moss Crepe
Awning : Cotton Lycra (Cotton Viscose)

Size : M & L

Design
Instant syria with soft awning attacjed


1

Wow ! HQ kembali dengan PROMOSI GEMPAK 😍
.
Promo kali ni betul2 tak masuk akal langsung dari promo biasa.
.
Beli Serum RM55 dan hanya tambah RM25 sahaja untuk belian kedua mana2 produk IRISKA?! Giler Gempak!!!
.
Promo berlangsung selama 5 HARI SAHAJA
.
Memang rugi laa sape yang tak grab kali ni..hihihi

#serumiriska #bukanbiasabiasa #bornwithconfidence #serumwajah
#janganbencicintaku #pengantin100hari #andainyatakdir #safieyilias #nursajat


0

Bila kami dapat tahu produk yang kami jual dapat memberi manfaat dan bantu ramai orang, memang kami laa manusia paling happy! Rasa macam jalan tak pijak bumi gituuu 💁
.
Bila mereka whatsapp bagitahu betapa happynya mereka, kami baca senyum sampai ke telinga.
.
Alhamdulillah ❤️ Iriska Treatment Serum memang Serum Ajaib. Lulus KKM dan Lab Test..itu kami jamin!
Psttt..fresh testimoni..baru keluar dari oven ni!
.
#TestimoniIriska
#IriskaLovers
#IriskaBornWithConfidence
#BukanBiasaBiasa
#janganbencicintaku #pengantin100hari #andainyatakdir #safieyilias #nursajat


0

Wow ! HQ kembali dengan PROMOSI GEMPAK 😍
.
Promo kali ni betul2 tak masuk akal langsung dari promo biasa.
.
Beli Serum RM55 dan hanya tambah RM25 sahaja untuk belian kedua mana2 produk IRISKA?! Giler Gempak!!!
.
Promo berlangsung selama 5 HARI SAHAJA
.
Memang rugi laa sape yang tak grab kali ni..hihihi

#serumiriska #bukanbiasabiasa #bornwithconfidence #serumwajah
#janganbencicintaku #pengantin100hari #andainyatakdir #safieyilias #nursajat


0

DOUBLE COMBO SALE
.
.
Super duper jimat CIK HANNA buat sale untuk Kurung Iris kali ni tau ,serius rugi kalau tak grab🤗🤗🤗
.
.
Meterial pulak best plus design yg boleh membuatkan kesayangan semua tampak ramping gitu.
.
.
Normal price RM 159 tpi untuk sale ni harganya
➖1pc RM139
➖1pc RM139
➖1pc RM139
⚜️harga termasuk postage⚜️
.
.
Bestkan offer yg CIK HANNA kasi ni 😉


1

TRACK PANTS - GC7020
@ohmyjubah_catalog

PROMO !!!
3 HELAI RM 100

_______

1 HELAI RM 45
2 HELAI RM 75
3 HELAI RM 100
** HELAIAN KE-4 DAN KE ATAS DIKIRA RM35 SEHELAI

________
CARA PEMBELIAN ?
✅ Print screen gambar/nyatakan code baju atau seluar
✅ WhatsApp KE 0175109095 atau click link di bio
✅ Item boleh di campur dengan apa-apa produk di bawah harga yang sama

_________
❌ Semua harga adalah tidak termasuk kos penghantaran
❌Kos penghantaran mngikut helaian baju


1

TRACK PANTS - GC7020
@ohmyjubah_catalog

PROMO !!!
3 HELAI RM 100

_______

1 HELAI RM 45
2 HELAI RM 75
3 HELAI RM 100
** HELAIAN KE-4 DAN KE ATAS DIKIRA RM35 SEHELAI

________
CARA PEMBELIAN ?
✅ Print screen gambar/nyatakan code baju atau seluar
✅ WhatsApp KE 0175109095 atau click link di bio
✅ Item boleh di campur dengan apa-apa produk di bawah harga yang sama

_________
❌ Semua harga adalah tidak termasuk kos penghantaran
❌Kos penghantaran mngikut helaian baju


1

TRACK PANTS - GC7020
@ohmyjubah_catalog

PROMO !!!
3 HELAI RM 100

_______

1 HELAI RM 45
2 HELAI RM 75
3 HELAI RM 100
** HELAIAN KE-4 DAN KE ATAS DIKIRA RM35 SEHELAI

________
CARA PEMBELIAN ?
✅ Print screen gambar/nyatakan code baju atau seluar
✅ WhatsApp KE 0175109095 atau click link di bio
✅ Item boleh di campur dengan apa-apa produk di bawah harga yang sama

_________
❌ Semua harga adalah tidak termasuk kos penghantaran
❌Kos penghantaran mngikut helaian baju


1

Widad maggi tomyam belut

Ada yang pernah try ke?


1

TRACK PANTS - GC7020
@ohmyjubah_catalog

PROMO !!!
3 HELAI RM 100

_______

1 HELAI RM 45
2 HELAI RM 75
3 HELAI RM 100
** HELAIAN KE-4 DAN KE ATAS DIKIRA RM35 SEHELAI

________
CARA PEMBELIAN ?
✅ Print screen gambar/nyatakan code baju atau seluar
✅ WhatsApp KE 0175109095 atau click link di bio
✅ Item boleh di campur dengan apa-apa produk di bawah harga yang sama

_________
❌ Semua harga adalah tidak termasuk kos penghantaran
❌Kos penghantaran mngikut helaian baju


1

BLOUSE
@ohmyjubah_catalog

PROMO !!!
3 HELAI RM 100

_______

1 HELAI RM 45
2 HELAI RM 75
3 HELAI RM 100
** HELAIAN KE-4 DAN KE ATAS DIKIRA RM35 SEHELAI

________
CARA PEMBELIAN ?
✅ Print screen gambar/nyatakan code baju atau seluar
✅ WhatsApp KE 0175109095 atau click link di bio
✅ Item boleh di campur dengan apa-apa produk di bawah harga yang sama

_________
❌ Semua harga adalah tidak termasuk kos penghantaran
❌Kos penghantaran mngikut helaian baju


1