#andainyatakdir

Instagram photos and videos

#andainyatakdir#jdt#ilofayou#repost#xfarabeauty#cantik#minyakarganemas#lensterbaik#titiancinta#syurgayangkedua#viral#kukirimcinta#like4like#softlens#kekasihpaksarela#iloveyou#auralens#lensviral#ligamalaysia#rosetyara#cintahatibatu#trustedseller#anuarzain#contactlenslover#sayajualonline#hotseller#shhiloveyou

Hashtags #andainyatakdir for Instagram

Tiap Detik Ku Rasa Bagaikan Tiada Mimpi2 Indah Buatku
Inikah Pilu Yang Kau Ciptakan
Atau Mungkinkah Suratan
Adakah Salah Tutur Kata
Atau Ku Dah Jemu Dimata
Mungkin Kau Sengaja Untuk Mempermainkn Hatiku
Hanya Satu Pesan Dariku
Suatu Hari Nanti Kau Jua Merasai....
πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜£πŸ˜£πŸ˜­πŸ˜­ #andainyatakdir
#cukuplahsekali
#hatiinitelahkaulukai

Osaka
0

Keisengan di malam ini...maafkan untuk kefalesan yg terjadi hehe...baru belajar lagunya...beberapa teman yg request lagu ini, terutama teman2 dari Malaysia..well..lagu Annuar Zain ini memang hebat...saya suka sekali...(song : Andainya Takdir )
#coverlagu #anuarzain #andainyatakdir


9

TAG MEMBER KORANG !
SCREENSHOT BAGI KAT MEMBER2 KORANG !
Jom Rawat ! 😎
.
Pergi follow @mr_belacak
Tengok Insta Story @mr_belacak
Dm/Whatsapp admin @mr_belacak
.
LGB OIL boleh bantu πŸ‘‡πŸ½
βœ”οΈTambah size zakar !
βœ”οΈMeningkatkan ketahanan zakar
βœ”οΈFizikal zakar besar, panjang, tegang, berurat dan lebih sihat. Tak jemu memandang.β€¨βœ”οΈ Mengelakkan pancutan awalβ€¨βœ”οΈ Melancarkan aliran darah zakarβ€¨βœ”οΈ Membetulkan urat zakar
βœ”οΈ Ketegangan zakar meningkat lebih dua kali ganda dari biasa. !β€¨βœ”οΈ Nikmat denyutan klimaks yang belum pernah anda rasai sebelum ini.
βœ”οΈMelawaskan kencing. Fuhh lega !
βœ”οΈTambah size payudara
.

Bukan setakat menjual, dia juga pakar dalam kesihatan khususnya bagi kaum lelaki. Dia boleh kongsikan tips-tips percuma, teknik urutan, dan senaman regangan yang betul. Bagi lelaki yang ada masalah SIZE & PERFORMANCE, tunggu apa lagi ? Follow ig @mr_belacak .

Yang best nya lagi produk ni πŸ’―PATI ASLI ...kesan nampak seawal 3 hari ❗️ Produk ni beri keyakinan pada lelaki yang idamkan size, prestasi & kekuatan sebagai seorang lelaki. Juga untuk wanita πŸ‘‡πŸ½
βœ”οΈTegangkan
βœ”οΈBesarkan
βœ”οΈMontokkan size pada bahagian payudara
.
Minyak penjagaan kesihatan lelaki & wanita yang paling laris, dipercayai dan berkesan setakat ini. Postage Setiap Hari & Active Runner ! COD Available ! .
.
Apa yang special ?
βœ…Kesan seawal 3-4 hari
βœ…Harga yang berpatutan (cecah sebulan)
βœ…Free cara urut & tips
βœ…Mudah dibawa kemana sahaja
βœ…Bebas & Bersih dari bahan kimia❗️
.

Kenapa Minyak LGB pilihan No.1 para lelaki di Malaysia ?
βœ…Buatan Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ
βœ…Sangat Selamat !
βœ…Tidak perlu telan pil
βœ…Tak ganggu sistem badan
βœ…Bebas bahan kimia❗️
βœ…Tiada kesan sampingan !
βœ…Testimoni pengguna dah ramai !
.
Ingat ya, ini πŸ‘‰πŸΌ πŸ’―PATI ASLI !!! #sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak


0

TAG MEMBER KORANG !
SCREENSHOT BAGI KAT MEMBER2 KORANG !
Jom Rawat ! 😎
.
Pergi follow @mr_belacak
Tengok Insta Story @mr_belacak
Dm/Whatsapp admin @mr_belacak
.
LGB OIL boleh bantu πŸ‘‡πŸ½
βœ”οΈTambah size zakar !
βœ”οΈMeningkatkan ketahanan zakar
βœ”οΈFizikal zakar besar, panjang, tegang, berurat dan lebih sihat. Tak jemu memandang.β€¨βœ”οΈ Mengelakkan pancutan awalβ€¨βœ”οΈ Melancarkan aliran darah zakarβ€¨βœ”οΈ Membetulkan urat zakar
βœ”οΈ Ketegangan zakar meningkat lebih dua kali ganda dari biasa. !β€¨βœ”οΈ Nikmat denyutan klimaks yang belum pernah anda rasai sebelum ini.
βœ”οΈMelawaskan kencing. Fuhh lega !
βœ”οΈTambah size payudara
.

Bukan setakat menjual, dia juga pakar dalam kesihatan khususnya bagi kaum lelaki. Dia boleh kongsikan tips-tips percuma, teknik urutan, dan senaman regangan yang betul. Bagi lelaki yang ada masalah SIZE & PERFORMANCE, tunggu apa lagi ? Follow ig @mr_belacak .

Yang best nya lagi produk ni πŸ’―PATI ASLI ...kesan nampak seawal 3 hari ❗️ Produk ni beri keyakinan pada lelaki yang idamkan size, prestasi & kekuatan sebagai seorang lelaki. Juga untuk wanita πŸ‘‡πŸ½
βœ”οΈTegangkan
βœ”οΈBesarkan
βœ”οΈMontokkan size pada bahagian payudara
.
Minyak penjagaan kesihatan lelaki & wanita yang paling laris, dipercayai dan berkesan setakat ini. Postage Setiap Hari & Active Runner ! COD Available ! .
.
Apa yang special ?
βœ…Kesan seawal 3-4 hari
βœ…Harga yang berpatutan (cecah sebulan)
βœ…Free cara urut & tips
βœ…Mudah dibawa kemana sahaja
βœ…Bebas & Bersih dari bahan kimia❗️
.

Kenapa Minyak LGB pilihan No.1 para lelaki di Malaysia ?
βœ…Buatan Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ
βœ…Sangat Selamat !
βœ…Tidak perlu telan pil
βœ…Tak ganggu sistem badan
βœ…Bebas bahan kimia❗️
βœ…Tiada kesan sampingan !
βœ…Testimoni pengguna dah ramai !
.
Ingat ya, ini πŸ‘‰πŸΌ πŸ’―PATI ASLI !!! #sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak


41

Masalah DALAMAN WANITA? . .
Rapat Qaseh 5 in 1
.
πŸ’Ÿ Merapat πŸ’Ÿ Merawat πŸ’Ÿ Membersih πŸ’Ÿ Menganjal πŸ’Ÿ Memulih . .
Keistimewaan Rapat Qaseh ======================
🌸 merawat keputihan dan lendiran yg banyak
🌸 menyempitkan rahim
🌸 merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan selepas bersalin
🌸 mengecutkan peranakan
🌸 menghilangkan gatal-gatal di V wanita
🌸 melancarkan peredaran haid
🌸 melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
🌸 mengembalikan awet muda
🌸 merawat senggugut
🌸 menambahkan tenaga batin
🌸 memulihkan urat saraf
🌸 merawat payu dara
πŸ“Žsakit lutut
πŸ“Žkebas kaki tangan
πŸ“Žsenak kembung
πŸ“Žangin medu
πŸ“Žlenguh sendi
🌸 meningkatkan kesuburan( membantu /berikhtiar untuk mendapat zuriat)
🌸 boleh menghaluskan dan mencantikkan kulit (Kulit muka jadi merah2 dan berseri)
🌸 merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan selepas bersalin
.
RM 35 / 50 biji
.
Whatsapp 017-9275256
. . .
#setbersalin #likeforlike #keputihan #ketatkanvagina #jamuonline #jamuawetmuda #farajlonggar #kisahrumahtangga #kentutvagina #suamiisteri #suamisayang #masalahrahim #jannanick #bajukurungmurah #ibumengandung #femininewash #instadaily #jamu #setberpantang #jamuhebat #jamubest #auraqaseh
#andainyatakdir #sayangketatsendatpadat #jamuletih#rapatqasehpahang #produksuamiisteri


2

HAI dear all 😘.
.
Salam selasa...semoga dalam rahmat Allah selalu..
.
Hari nie sis belanja gambar model pakai lens yang super duper meletop nie.. asyik tengok diorang je pakai.. kome bila lagi kan.. hihi.
.
Rebut peluang sementara stock masih adaa okay segera segera segera tau... barang baik banyak pembelinya .. nanti kalau dah melepas rugi..=).
.
πŸ’‹BELLA SILVER
πŸ’‹usage 3 months
πŸ’‹diameter 14.0MM
πŸ’‹SUPER SELESA
πŸ’‹SUPER CANTIK πŸ’‹SUPER BERBALOI BALOI
πŸ’›free travel kit. Senang dibawa kemana mana..
.
Jika berminat whasap 010.9223.817.
.
#auralens #xfarabeauty #lensterbaik #repost #viral #cantik #kukirimcinta
#titiancinta #lensviral #Repost #rosetyara #softlens #andainyatakdir #iloveyou #ilofayou #cintahatibatu #contactlenslover #syurgayangkedua #ligamalaysia #like4like #jdt #kekasihpaksarela #trustedseller #minyakarganemas #cantik


1

HAI dear all 😘.
.
Salam selasa...semoga dalam rahmat Allah selalu..
.
Hari nie sis belanja gambar model pakai lens yang super duper meletop nie.. asyik tengok diorang je pakai.. kome bila lagi kan.. hihi.
.
Rebut peluang sementara stock masih adaa okay segera segera segera tau... barang baik banyak pembelinya .. nanti kalau dah melepas rugi..=).
.
πŸ’‹BELLA SILVER
πŸ’‹usage 3 months
πŸ’‹diameter 14.0MM
πŸ’‹SUPER SELESA
πŸ’‹SUPER CANTIK πŸ’‹SUPER BERBALOI BALOI
πŸ’›free travel kit. Senang dibawa kemana mana..
.
Jika berminat whasap 010.9223.817.
.
#auralens #xfarabeauty #lensterbaik #repost #viral #cantik #kukirimcinta
#titiancinta #lensviral #Repost #rosetyara #softlens #andainyatakdir #iloveyou #ilofayou #cintahatibatu #contactlenslover #syurgayangkedua #ligamalaysia #like4like #jdt #kekasihpaksarela #trustedseller #minyakarganemas #cantik


0

HAI dear all 😘.
.
Salam selasa...semoga dalam rahmat Allah selalu..
.
Hari nie sis belanja gambar model pakai lens yang super duper meletop nie.. asyik tengok diorang je pakai.. kome bila lagi kan.. hihi.
.
Rebut peluang sementara stock masih adaa okay segera segera segera tau... barang baik banyak pembelinya .. nanti kalau dah melepas rugi..=).
.
πŸ’‹BELLA SILVER
πŸ’‹usage 3 months
πŸ’‹diameter 14.0MM
πŸ’‹SUPER SELESA
πŸ’‹SUPER CANTIK πŸ’‹SUPER BERBALOI BALOI
πŸ’›free travel kit. Senang dibawa kemana mana..
.
Jika berminat whasap 010.9223.817.
.
#auralens #xfarabeauty #lensterbaik #repost #viral #cantik #kukirimcinta
#titiancinta #lensviral #Repost #rosetyara #softlens #andainyatakdir #iloveyou #ilofayou #cintahatibatu #contactlenslover #syurgayangkedua #ligamalaysia #like4like #jdt #kekasihpaksarela #trustedseller #minyakarganemas #cantik


0

HAI dear all 😘.
.
Salam selasa...semoga dalam rahmat Allah selalu..
.
Hari nie sis belanja gambar model pakai lens yang super duper meletop nie.. asyik tengok diorang je pakai.. kome bila lagi kan.. hihi.
.
Rebut peluang sementara stock masih adaa okay segera segera segera tau... barang baik banyak pembelinya .. nanti kalau dah melepas rugi..=).
.
πŸ’‹BELLA COCOA
πŸ’‹usage 3 months
πŸ’‹diameter 14.0MM
πŸ’‹SUPER SELESA
πŸ’‹SUPER CANTIK πŸ’‹SUPER BERBALOI BALOI
πŸ’›free travel kit. Senang dibawa kemana mana..
.
Jika berminat whasap 010.9223.817.
.
#auralens #xfarabeauty #lensterbaik #repost #viral #cantik #kukirimcinta
#titiancinta #lensviral #Repost #rosetyara #softlens #andainyatakdir #iloveyou #ilofayou #cintahatibatu #filempinjamkanhatiku #syurgayangkedua #ligamalaysia #like4like #jdt #kekasihpaksarela #hotseller #minyakarganemas #cantik


0

HAI dear all 😘.
.
Salam selasa...semoga dalam rahmat Allah selalu..
.
Hari nie sis belanja gambar model pakai lens yang super duper meletop nie.. asyik tengok diorang je pakai.. kome bila lagi kan.. hihi.
.
Rebut peluang sementara stock masih adaa okay segera segera segera tau... barang baik banyak pembelinya .. nanti kalau dah melepas rugi..=).
.
πŸ’‹BELLA COCOA
πŸ’‹usage 3 months
πŸ’‹diameter 14.0MM
πŸ’‹SUPER SELESA
πŸ’‹SUPER CANTIK πŸ’‹SUPER BERBALOI BALOI
πŸ’›free travel kit. Senang dibawa kemana mana..
.
Jika berminat whasap 010.9223.817.
.
#auralens #xfarabeauty #lensterbaik #repost #viral #cantik #kukirimcinta
#titiancinta #lensviral #Repost #rosetyara #softlens #andainyatakdir #iloveyou #ilofayou #cintahatibatu #filempinjamkanhatiku #syurgayangkedua #ligamalaysia #like4like #jdt #kekasihpaksarela #hotseller #minyakarganemas #cantik


1

Loading...