#andainyatakdir

Instagram photos and videos

#andainyatakdir#titiancinta#fattahamin#sayajual#noradanish#neelofa#redvelvet#heroseorangcinderella#viral#kemejaborong#fathialatiff#kualalumpur#moodrepublik#repost#bazaarpaknil#zulariffin#cantik#blousemurah#fazura#bajurayamurah#bajukurungmurah#baju#syafiqkyle#mawarrashid#nelydiasenrose#bajukurung#bajurayapalingcantikdidunia

Hashtags #andainyatakdir for Instagram

Hi guys !!! .
Go follow @mr_belacak
Tengok Insta Story @mr_belacak
. โœ”๏ธTambah size zakar !
โœ”๏ธMeningkatkan ketahanan zakar
โœ”๏ธFizikal zakar besar, panjang, tegang, berurat dan lebih sihat. Tak jemu memandang.โ€จโœ”๏ธ Mengelakkan pancutan awalโ€จโœ”๏ธ Melancarkan aliran darah zakarโ€จโœ”๏ธ Membetulkan urat zakar
โœ”๏ธ Ketegangan zakar meningkat lebih dua kali ganda dari biasa. !โ€จโœ”๏ธ Nikmat denyutan klimaks yang belum pernah anda rasai sebelum ini.
โœ”๏ธTambah size payudara
.

Bukan setakat menjual, dia juga pakar dalam kesihatan khususnya bagi kaum lelaki. Dia boleh kongsikan tips-tips percuma, teknik urutan, dan senaman regangan yang betul. Bagi lelaki yang ada masalah SIZE & PERFORMANCE, tunggu apa lagi ? Follow ig @mr_belacak .

Yang best nya lagi produk ni ๐Ÿ’ฏPATI ASLI ...kesan nampak seawal 3 hari โ—๏ธ Produk ni beri keyakinan pada lelaki yang idamkan size, prestasi & kekuatan sebagai seorang lelaki. Juga untuk wanita ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ
โœ”๏ธTegangkan
โœ”๏ธBesarkan
โœ”๏ธMontokkan size pada bahagian payudara
.
Minyak penjagaan kesihatan lelaki & wanita yang paling laris, dipercayai dan berkesan setakat ini. Postage Setiap Hari & Active Runner ! COD Available ! .
.

Apa yang special ?
โœ…Kesan seawal 3-4 hari
โœ…Harga yang berpatutan (cecah sebulan)
โœ…Free cara urut & tips
โœ…Mudah dibawa kemana sahaja
.
Kenapa Minyak LGB pilihan No.1 para lelaki di Malaysia ?
โœ…Buatan Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
โœ…Sangat Selamat !
โœ…Tidak perlu telan pil
โœ…Tak ganggu sistem badan
โœ…Bebas bahan kimia
โœ…Tiada kesan sampingan !
โœ…Testimoni pengguna dah ramai !

Ingat ya, ini ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ ๐Ÿ’ฏPATI ASLI !!! #sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak


2

Antara Testimoni pengguna minyak LGB ! Dia kata Minyak LGB cenggini ๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ’ฏ
KESAN SEAWAL 3 HARI !!! .
โœ”๏ธTambah size !
โœ”๏ธ Meningkatkan ketahanan zakar ! Fizikal zakar besar, tegang, berurat dan lebih segar. Tak jemu memandang.โ€จโœ”๏ธ Mengelakkan pancutan awalโ€จโœ”๏ธ Melancarkan aliran darah zakarโ€จโœ”๏ธ Membetulkan urat zakar
โœ”๏ธ Ketegangan zakar meningkat lebih dua kali ganda dari biasa. !โ€จโœ”๏ธ Nikmat denyutan klimaks yang belum pernah anda rasai sebelum ini.

Minyak penjagaan kesihatan lelaki yang paling laris dan berkesan setakat ini. Luangkan 10-15 minit sehari dengan teknik urutan yang berkesan. Jangan abaikan aset paling penting yang kita ada ya. ๐Ÿ™‚โ˜๐Ÿฝ Active Runner ! COD Available ! Based in Pantai Dalam & kawasan sekitar KL. Set time dan tempat, saya run pergi hantar๐Ÿƒ๐Ÿฝ๐Ÿ’จ Ingat ya, ini ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ ๐Ÿ’ฏPATI ASLI !!! #sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak #lintahgunung #postage

Kuala Lumpur, Malaysia
1

Hi guys !!! .
Go follow @mr_belacak
Tengok Insta Story @mr_belacak
. โœ”๏ธTambah size zakar !
โœ”๏ธMeningkatkan ketahanan zakar
โœ”๏ธFizikal zakar besar, panjang, tegang, berurat dan lebih sihat. Tak jemu memandang.โ€จโœ”๏ธ Mengelakkan pancutan awalโ€จโœ”๏ธ Melancarkan aliran darah zakarโ€จโœ”๏ธ Membetulkan urat zakar
โœ”๏ธ Ketegangan zakar meningkat lebih dua kali ganda dari biasa. !โ€จโœ”๏ธ Nikmat denyutan klimaks yang belum pernah anda rasai sebelum ini.
โœ”๏ธTambah size payudara
.

Bukan setakat menjual, dia juga pakar dalam kesihatan khususnya bagi kaum lelaki. Dia boleh kongsikan tips-tips percuma, teknik urutan, dan senaman regangan yang betul. Bagi lelaki yang ada masalah SIZE & PERFORMANCE, tunggu apa lagi ? Follow ig @mr_belacak .

Yang best nya lagi produk ni ๐Ÿ’ฏPATI ASLI ...kesan nampak seawal 3 hari โ—๏ธ Produk ni beri keyakinan pada lelaki yang idamkan size, prestasi & kekuatan sebagai seorang lelaki. Juga untuk wanita ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ
โœ”๏ธTegangkan
โœ”๏ธBesarkan
โœ”๏ธMontokkan size pada bahagian payudara
.
Minyak penjagaan kesihatan lelaki & wanita yang paling laris, dipercayai dan berkesan setakat ini. Postage Setiap Hari & Active Runner ! COD Available ! .
.

Apa yang special ?
โœ…Kesan seawal 3-4 hari
โœ…Harga yang berpatutan (cecah sebulan)
โœ…Free cara urut & tips
โœ…Mudah dibawa kemana sahaja
.
Kenapa Minyak LGB pilihan No.1 para lelaki di Malaysia ?
โœ…Buatan Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
โœ…Sangat Selamat !
โœ…Tidak perlu telan pil
โœ…Tak ganggu sistem badan
โœ…Bebas bahan kimia
โœ…Tiada kesan sampingan !
โœ…Testimoni pengguna dah ramai !

Ingat ya, ini ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ ๐Ÿ’ฏPATI ASLI !!! #sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak


2

#Repost @dermalene.penang (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
@Regrann from @dermalene.skincare.hq - Dermalene Skincare
Acne and Oily Skin Set
.
Cara-cara penggunaan
Facial Wash
1. Basahkan muka dengan air
2. Pump 1x Facial Wash
3. Titiskan air pada facial wash
4. Gosok2 sehingga mengeluarkan buih
5. Apply pada muka, gosok secara lembut
6. Bilas dengan air
.
Tonner
1. Tekan 1x pump pada kapas muka/Tangan
2. Dab2 sahaja pada keseluruhan muka
.
Siap ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Whatsapp me019413542 for more detail
.
.
#dermalene
#Dermaleneteam
#Dermaleneskincare
#andainyatakdir
#heroseorangcinderella
#sayangramadhan
#sayangraya
#ramadhan2017
#raya2017
#kualalumpur
#jerawat
#Oilyskin
#cantik - #regrann


0

Hai dear all ๐Ÿ˜˜.
.
Happy weekend.. semoga dalam rahmat Allah selalu..
.
Pagi nie sis belanja gambar model pakai lens yang super duper meletop nie.. asyik tengok diorang je pakai.. kome bila lagi kan.. hihi.
.
Rebut peluang sementara stock masih adaa okay segera segera segera tau... barang baik banyak pembelinya .. nanti kalau dah melepas rugi..=).
.
๐Ÿ’‹BELLA COCO
๐Ÿ’‹usage 3 months
๐Ÿ’‹diameter 14.0MM
๐Ÿ’‹SUPER SELESA
๐Ÿ’‹SUPER CANTIK ๐Ÿ’‹SUPER BERBALOI BALOI
๐Ÿ’›free travel kit. Senang dibawa kemana mana..
.
Jika berminat whasap 010.9223.817.
.
#auralens #xfarabeauty #lensterbaik #repost #viral #cantik #kukirimcinta
#titiancinta #lensviral #Repost #rosetyara #softlens #andainyatakdir #iloveyou #ilofayou #dendamaurora #afmegastar #gegarvaganza


1

Hai dear all ๐Ÿ˜˜.
.
Happy weekend.. semoga dalam rahmat Allah selalu..
.
Pagi nie sis belanja gambar model pakai lens yang super duper meletop nie.. asyik tengok diorang je pakai.. kome bila lagi kan.. hihi.
.
Rebut peluang sementara stock masih adaa okay segera segera segera tau... barang baik banyak pembelinya .. nanti kalau dah melepas rugi..=).
.
๐Ÿ’‹LOLA GREY
๐Ÿ’‹usage 3 months
๐Ÿ’‹diameter 14.0MM
๐Ÿ’‹SUPER SELESA
๐Ÿ’‹SUPER CANTIK ๐Ÿ’‹SUPER BERBALOI BALOI
๐Ÿ’›free travel kit. Senang dibawa kemana mana..
.
Jika berminat whasap 010.9223.817.
.
#auralens #xfarabeauty #lensterbaik #repost #viral #cantik #kukirimcinta
#titiancinta #lensviral #Repost #rosetyara #softlens #andainyatakdir #iloveyou #ilofayou #dendamaurora #afmegastar #gegarvaganza


0

Hai dear all ๐Ÿ˜˜.
.
Happy weekend.. semoga dalam rahmat Allah selalu..
.
Pagi nie sis belanja gambar model pakai lens yang super duper meletop nie.. asyik tengok diorang je pakai.. kome bila lagi kan.. hihi.
.
Rebut peluang sementara stock masih adaa okay segera segera segera tau... barang baik banyak pembelinya .. nanti kalau dah melepas rugi..=).
.
๐Ÿ’‹LOLA GREY
๐Ÿ’‹usage 3 months
๐Ÿ’‹diameter 14.0MM
๐Ÿ’‹SUPER SELESA
๐Ÿ’‹SUPER CANTIK ๐Ÿ’‹SUPER BERBALOI BALOI
๐Ÿ’›free travel kit. Senang dibawa kemana mana..
.
Jika berminat whasap 010.9223.817.
.
#auralens #xfarabeauty #lensterbaik #repost #viral #cantik #kukirimcinta
#titiancinta #lensviral #Repost #rosetyara #softlens #andainyatakdir #iloveyou #ilofayou #dendamaurora #afmegastar #gegarvaganza


0

Hai dear all ๐Ÿ˜˜.
.
Happy weekend.. semoga dalam rahmat Allah selalu..
.
Pagi nie sis belanja gambar model pakai lens yang super duper meletop nie.. asyik tengok diorang je pakai.. kome bila lagi kan.. hihi.
.
Rebut peluang sementara stock masih adaa okay segera segera segera tau... barang baik banyak pembelinya .. nanti kalau dah melepas rugi..=).
.
๐Ÿ’‹LOLA GREY
๐Ÿ’‹usage 3 months
๐Ÿ’‹diameter 14.0MM
๐Ÿ’‹SUPER SELESA
๐Ÿ’‹SUPER CANTIK ๐Ÿ’‹SUPER BERBALOI BALOI
๐Ÿ’›free travel kit. Senang dibawa kemana mana..
.
Jika berminat whasap 010.9223.817.
.
#auralens #xfarabeauty #lensterbaik #repost #viral #cantik #kukirimcinta
#titiancinta #lensviral #Repost #rosetyara #softlens #andainyatakdir #iloveyou #ilofayou #dendamaurora #afmegastar #gegarvaganza


0

Here our hot ๐Ÿ”ฅ selling colour! Ramai betul yang suka kaler ni sebab even dia nude tapi still boleh nampak glamzz tau.
.
Boleh pakai harian or event ๐Ÿ˜‰

To order:
========================================
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP 0189100479
๐Ÿš— COD area Pasir Gudang/JB/Masai
.
.
#FeverGlam
#FeverGlamLipMatte
#FeverGlamJB
#FeverGlamMalaysia
#FeverGlamBFF
#AkakAkakGlam
#BibirGlamMereciks
#MiaAhmad
#Neelofa
#Lofattah
#MiraFilzah
#FattahAmin
#ShukriYahya
#MissFazura
#NoraDanish
#ctdk
#wanikayrie
#JasminHamid
#FarahLee
#AndainyaTakdir
#AfifahNasir
#AliffAziz
#BellaAstillah
#AdibIzara
#BaE
#BisikPadaLangit
#NeNo
#TitianCinta
#RedVelvetDrama


1

Haai, korang..Buat ape tuu??๐Ÿ˜‰Ada tak yg stress dgan masalah kulit?Kulit sentiasa gatal, ekzema, parut, panau dan sebagainya. Penat dptkan rawatan di klinik?
.
.
Jangan risau!! Insyaallah kami boleh bantu anda.
.
.
Ramai yang bermasalah kulit teruk-teruk cuba susu ni, Alhamdulillah dalam masa 5 hari dah boleh nampak perubahan. Kulit bertukar jadi cantik licin gebu mulus!
.
.

Tak percaya? Cuba scroll post-post sebelum ni. Jangan terkezuttt pulak tengok testimoni kami hehehehe.
Whatsapp elin 017-229.0636 .
.
.
#teamlilyy #gemencheh #gemas #tampin #titiancinta
#teamtheladies
#teamlily
#psoriasis
#ekzema
#kulitgatalgatal
#kulitkasar
#kurap
#teamtheladiesz
#panau
#kulitcantik
#susumaaez
#SusuViral2017
#susumaaezkakelineyh
#bazarpaknil
#andainyatakdir
#heroseorangcinderella
#eczemababy
#eczemarelief
#susukambing #makanansunnah #susukambingasli #ruambaby #eczemamalaysia #eczemaproblemsolved


0

THE BEST SELLER SO FAR!
๐ŸŒน๐ŸŒธ๐ŸŒท
.
Name: HYDRO NOBLUK in grey
.
Size : 16mm
.
1 pairโžก๏ธRM 25
2 pairโžก๏ธRM 50
.
๐ŸฅBoleh wassap utk cek power
๐Ÿฅ0122715780
.
๐Ÿ“ฎpostage rm9๐Ÿ“ฎ
.
๐ŸƒLens KOREA original 100%. Internationalย  Certificated Dan KKM
๐ŸƒRecomended use 3-6month for general eyeย  care.
๐ŸƒDirect imported from Korea.
๐ŸƒFree pain,microorganism, irritation
๐ŸƒExpired 2020

#bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #contactlens #contactlensmurah #hydrocorbymoliconsignature #hydrocorbymoloconsignaturemalaysia #fattahamin #andainyatakdir #2dfloristlens #2dfloristlensmurah #2dfloristlensmalaysia #thedisneylens #disneylens #disneylensmurah #disneylensmurahmalaysia #hurricanelens #hurricanelensmurah #auroralens #aurorapinklens #aurorapink #moonlightlens #moonlightlensmurah #jellylens #jellylensmurah #theelflens #theelf #hydronobluk #hydronoblukgray #hydronoblukgrey


0

TAHUKAH ANDA SELAIN DEODORANT CEK LAWA MAMPU MEMBUATKN KETIAK ANDA PUTIH DAN WANGI SEPANJANG HARI?? . โ€œBetul la kak..saya ingatkan kak tipu..rupa-rupanya CEK LAWA nie mmg boleh hilangkan bau badan saya..saya nie cepat berpeluh sikit..nasib ada CEK LAWA..bau badan saya dh hilangโ€ฆberpeluh pun xrisau lagi..bahagian celah2 pun dah cerah..sukanyaaa..tq CEK LAWA โ€ . ๐ŸŒธ KELEBIHAN CekLawa ni๐ŸŒธ

100% ekstrak herba semulajadi. ๐Ÿ‘‰ kaya dengan vitamin c dan mineral. ๐Ÿ‘‰ Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. ๐Ÿ‘‰Mencerna sel-sel kulit lama ๐Ÿ‘‰Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata. ๐Ÿ‘‰Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut ๐Ÿ‘‰ Dapat melembabkan kulit ๐Ÿ‘‰Bau yang wangi. . .

Whatsapp "NAK CEKLAWA" ke 016-6359405

Whatsapp "NAK CEKLAWA" ke 016-6359405

Whatsapp "NAK CEKLAWA" ke 016-6359405

Whatsapp "NAK CEKLAWA" ke 016-6359405


1

TAHUKAH ANDA SELAIN DEODORANT CEK LAWA MAMPU MEMBUATKN KETIAK ANDA PUTIH DAN WANGI SEPANJANG HARI?? . โ€œBetul la kak..saya ingatkan kak tipu..rupa-rupanya CEK LAWA nie mmg boleh hilangkan bau badan saya..saya nie cepat berpeluh sikit..nasib ada CEK LAWA..bau badan saya dh hilangโ€ฆberpeluh pun xrisau lagi..bahagian celah2 pun dah cerah..sukanyaaa..tq CEK LAWA โ€ . ๐ŸŒธ KELEBIHAN CekLawa ni๐ŸŒธ

100% ekstrak herba semulajadi. ๐Ÿ‘‰ kaya dengan vitamin c dan mineral. ๐Ÿ‘‰ Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. ๐Ÿ‘‰Mencerna sel-sel kulit lama ๐Ÿ‘‰Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata. ๐Ÿ‘‰Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut ๐Ÿ‘‰ Dapat melembabkan kulit ๐Ÿ‘‰Bau yang wangi. . .

Whatsapp "NAK CEKLAWA" ke 016-6359405

Whatsapp "NAK CEKLAWA" ke 016-6359405

Whatsapp "NAK CEKLAWA" ke 016-6359405

Whatsapp "NAK CEKLAWA" ke 016-6359405


1

Tahu tak, our Dolce Glam selain boleh dioleskan ke bibir mungil uuu, boleh jugak di buat shading or countour.
.
.
Nak tengok tak video how our customer punyalah kreatipp jadikan Dolce Glam as countour?
.
.
#FeverGlam
#FeverGlamLipMatte
#FeverGlamJB
#FeverGlamMalaysia
#FeverGlamBFF
#AkakAkakGlam
#BibirGlamMereciks
#MiaAhmad
#Neelofa
#Lofattah
#MiraFilzah
#FattahAmin
#ShukriYahya
#MissFazura
#NoraDanish
#ctdk
#wanikayrie
#JasminHamid
#FarahLee
#AndainyaTakdir
#AfifahNasir
#AliffAziz
#BellaAstillah
#AdibIzara
#BaE
#IzaraAdib
#NeNo
#TitianCinta
#RedVelvetDrama


0

Hi guys !!! .
Go follow @mr_belacak
Tengok Insta Story @mr_belacak
. โœ”๏ธTambah size zakar !
โœ”๏ธMeningkatkan ketahanan zakar
โœ”๏ธFizikal zakar besar, panjang, tegang, berurat dan lebih sihat. Tak jemu memandang.โ€จโœ”๏ธ Mengelakkan pancutan awalโ€จโœ”๏ธ Melancarkan aliran darah zakarโ€จโœ”๏ธ Membetulkan urat zakar
โœ”๏ธ Ketegangan zakar meningkat lebih dua kali ganda dari biasa. !โ€จโœ”๏ธ Nikmat denyutan klimaks yang belum pernah anda rasai sebelum ini.
โœ”๏ธTambah size payudara
.

Bukan setakat menjual, dia juga pakar dalam kesihatan khususnya bagi kaum lelaki. Dia boleh kongsikan tips-tips percuma, teknik urutan, dan senaman regangan yang betul. Bagi lelaki yang ada masalah SIZE & PERFORMANCE, tunggu apa lagi ? Follow ig @mr_belacak .

Yang best nya lagi produk ni ๐Ÿ’ฏPATI ASLI ...kesan nampak seawal 3 hari โ—๏ธ Produk ni beri keyakinan pada lelaki yang idamkan size, prestasi & kekuatan sebagai seorang lelaki. Juga untuk wanita ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ
โœ”๏ธTegangkan
โœ”๏ธBesarkan
โœ”๏ธMontokkan size pada bahagian payudara
.
Minyak penjagaan kesihatan lelaki & wanita yang paling laris, dipercayai dan berkesan setakat ini. Postage Setiap Hari & Active Runner ! COD Available ! .
.

Apa yang special ?
โœ…Kesan seawal 3-4 hari
โœ…Harga yang berpatutan (cecah sebulan)
โœ…Free cara urut & tips
โœ…Mudah dibawa kemana sahaja
.
Kenapa Minyak LGB pilihan No.1 para lelaki di Malaysia ?
โœ…Buatan Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
โœ…Sangat Selamat !
โœ…Tidak perlu telan pil
โœ…Tak ganggu sistem badan
โœ…Bebas bahan kimia
โœ…Tiada kesan sampingan !
โœ…Testimoni pengguna dah ramai !

Ingat ya, ini ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ ๐Ÿ’ฏPATI ASLI !!! #sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak


0

Selamat berhujung minggu โค๏ธ๐ŸŒธ


1

[MASKER DIY De'FANN SCRUB]
.
.
Woww! Greentea pun boleh buat masker ka? Iyaa BOLEH. You olls boleh MIX dengan. ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ โœ…Yogurt
โœ…Honey
โœ…Coconut oil
โœ…Timun
โœ…Tomato
โœ…Semua bahan alami
.
Kalau you olls nak mix dengan semua bahan alami pun boleh. Sebab De'FANN ni TANPA KIMIA. So you olls boleh la jadi 'hulk cantik' lepas ni. Pakat pakat jadi hijau na semua. ๐Ÿ˜
.
.

Whatsapp 01112473899 to order ๐Ÿค—
#dyasscrub #defannscrub #scrubandrub #babyG #thetudungsss #dyxybccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxymattelipstick #dyxybrush #sayajualmakeup i#sayajualtudungbawal #AndainyaTakdir #MehSandarLagi #KauYangSatu #Dia #TitianCinta #MatahariCinta #AwakSukaSayaTak #LelakiItuPemilikHatiku #Raisha
#RedVelvet #MatRukun


1

NI MANUSIA KE PATUNG?
.
.
Duta Dyas,tak pernah tak segak. Pesanan khas tu,nak gebus mulus jangan lupa pakai Dyas scrub. At suka sungguh tengok skin duta kami ni,segakkk naw naw laaaa ๐Ÿ˜
.
.

Whatsapp 01112473899 to order ๐Ÿค—
#dyasscrub #defannscrub #scrubandrub #babyG #thetudungsss #dyxybccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxymattelipstick #dyxybrush #sayajualmakeup i#sayajualtudungbawal #AndainyaTakdir #MehSandarLagi #KauYangSatu #Dia #TitianCinta #MatahariCinta #AwakSukaSayaTak #LelakiItuPemilikHatiku #Raisha
#RedVelvet #MatRukun


0