#anissepearlskin

Instagram photos and videos

#lipcolour#productmakeup#beautyhack#skinrepair#skinsupplement#anissepearlskin#beautyskin#makeupmurah#bridesbyanisalidrus#agentanissebeauty#anissebeautylipcolor#makeuptutorial#skinlikebabydoll#lupcolormurah#makeup#productkecantikan#saleschinesenewyear#lipcolormurah#lipcoloronsale#lipcolours#anisnudelipsedition

Hashtags #anissepearlskin for Instagram

LIP MATTE BERASASKAN ARGAN OIL DAN VITAMIN E KEGILAAN RAMAI
Siapa yang dah pernah Anis Nude Lips Edition akan beri feedback yang sama:
.
"Tekstur yg best, lembut dan ringan je dekat bibir"
"Warna-warna cantik, tahan 8 jam"
"Bibir tetap rasa lembap walaupun kemasan matte"
"Tekstur macam jenama antarabangsa, wangi macam cupcake"
.
Anis Nude Lips Edition yang kini kembali dengan formula baru. Cepat contact reseller. Dah tinggal beberapa je lagi kat office ni. Meknis nak share sedikit kebaikan Anis Nude Lips Edition.
.
Kebaikan Anis Nude Lips Edition
βœ… Formula berasaskan "the purest argan oil" dan β€œolive oil”
βœ… 2 pilihan warna cantik yang in-trend Pink Choco dan Pink Dew
βœ… Lip matte ringan dan tahan lama lebih dari 7 jam.
βœ… Menjadikan bibir nampak munggil and sihat
βœ… Tanpa plumbum, merkuri dan bahan kimia merbahaya
βœ… Quality setanding jenama antarabangsa
.
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

Selamat Hari Wesak kepada semua penganut agama Buddha. Semoga sambutan anda tahun ini dipenuhi dengan seyuman, gelak tawa, dan kesihatan yang berpanjangan!
.
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


1

KULIT CANTIK, BERSERI, FLAWLESS dengan ANIS PEARL SKIN.
.
NO NO NO! This is not collagen atau gluta! Tp ni campuran Pearl Powder, Grapeseed and Vitamin C je.
.
NOW ON PROMO uolsss 😱30% off Harga asal RM70 now RM49 sahaja πŸ’“
.
DM ataupun WhatsApp Hotline kami +60193537201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


2

Hi uolssss. Thank you di atas sokongan. Anis Beauty Kit Bulan March ni dah SOLD OUT πŸŽŠπŸŽ‰ disebabkan masih ramai yang nak order lagi so Meknis buka untuk PRE ORDER. Di sini Meknis nak share lagi kebaikan Anis Beauty Potion yang selain boleh buat kulit uols gebu gebas ia juga boleh:
.
◼️ Membentuk muka menjadi V Shape
◼️ Menaikkan pip yang jatuh
◼️ Melembapkan kulit samba efek glowing
◼️ Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan ◼️ Mengecilkan pori2 muka supaya muka tidak lagi berpeluh dan berjerawat
◼️ Merawatt jerawat sorta jeragat
◼️ Mengurangkan fine lines
◼️ Membentuk bibir supaya penh dan seksi.
.
DM ataupun WhatsApp Hotline kami +60193537201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


1

Wow cantiknyaa sis ni. Thank you sebab menggunakan #anislashes dari @anisalidrusbeauty πŸ’“
.
β–ͺ️bulu mata melentik secara natural
β–ͺ️mata nampak cantik dan bulat
β–ͺ️tidak berat sangat ringan
β–ͺ️mesti grab satu at least
.
DM ataupun WhatsApp Hotline kami +60193537201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

Nak dapatkan the best lip matte dari @anisalidrusbeauty? Ini juga dikenali sebagai lip gloss jadi matte yang boleh membuatkan bibir uols jadi lembut dan berseri. Kini dengan #sesucilebaran30% off untuk Ramadhan promo lagi. DM ataupun WhatsApp Hotline kami +60193537201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

Inginkan bibir menawan? πŸ’‹
Serlahkan kejelitaan anda dengan Anis Nude Lips Edition.
.
Antara keistimewaan Anis Nude Lips Edition;
βœ… Melembabkan bibir
βœ… Didatangi dengan bau coklat yang best
βœ… Agen pelembab yang sangat2 amazing 😱 iaitu argan oil dan olive oil!
.
Bagi yang sering mengalami masalah bibir kering, terutamanya di bulan puasa, harus cuba dan rasai sendiri kebaikan Anis Nude Lips Edition.
Pasti uols akan terpikat.. 😍
Memang lip matte ni awesome,
rasa ringan je bila pakai.. tak ada rasa bibir ni berat atau tebal. Memang macam xpakai ape2 pun kt bibir nie πŸ’„ πŸ’„ but still, looking so gorgeous okayy uolls.
.
Apa yang paling penting, ianya halal dan mesra solat. Dan yang paling2 PENTING! Now on 30% off!!
.
Also available in @shopat22 dan @cantikfulmy yeayy
.
For further inquiries, please contact us on
WA +6019353 7201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

Thank you for your support uolllsss‼️ Anis Skincare is SOLD OUT πŸ˜‡πŸ˜±
.
Kepada mereka yang ingin restock boleh tinggalkan nama dengan admin, kita akan notify bila stocks available ya 😍
.
For further inquiries, please contact us at WA +6019 353 7201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


1

Wow semuanya borong #anisnudelipsedition laa hari ni. Thank you so much adik2 dan kakak2 comel ni. Haa tudiaaa uolss apa lagi now tengah promo #sesucilebaran30% kannn.
.
Jomla cantik2 kan bibirmu sayang2 ku sekalian
.
HARGA ASAL πŸ’Ά RM79.00
HARGA PROMOSI πŸ’Ά RM55.90‼️
.
βœ… Melembabkan bibir
βœ… Didatangi dengan bau coklat yang best.
βœ… Agen pelembab yang sangat2 amazing 😱 iaitu argan oil dan olive oil!
.
Also available in @shopat22 dan @cantikfulmy yeayy
.
For further inquiries, please contact us at WA +6019 353 7201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

Anis Nude Edition Beauty Kit memang sangat best dengan promosi #sesucilebaran30%off. Sebab apa ya?
.
βœ… Melembabkan bibir
βœ… Didatangi dengan bau coklat yang best.
βœ… Agen pelembab yang sangat2 amazing 😱 iaitu argan oil dan olive oil!
.
Aduh.. Jatuh cinta betul la dgn #anisnudelipsedition nie.. 😍 Memang lip matte ni best, Ringan sgt2.. Mcm xpakai ape2 pn kt bibir nie πŸ’„ πŸ’„ Biar kita beli sekali, tp ia x menghitamkam & membahayakan bibir kita, merosakkan bibir kita kan?
.
Apa yang paling penting, ianya halal dan mesra solat.
.
Also available in @shopat22 dan @cantikfulmy yeayy
.
For further inquiries, please contact us at WA +6019 353 7201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

Anis Nude Edition Beauty Kit membuatkan bibir anda menawan:
.
βœ… Melembabkan bibir
βœ… Didatangi dengan bau coklat yang best.
βœ… Agen pelembab yang sangat2 amazing 😱 iaitu argan oil dan olive oil!
.
Serious memang uols akan jatuh cinta.. 😍 Memang lip matte ni best, Ringan sgt2.. Mcm xpakai ape2 pn kt bibir nie πŸ’„ πŸ’„ Biar kita beli sekali, tp ia x menghitamkam & membahayakan bibir kita, merosakkan bibir kita kan?
.
Apa yang paling penting, ianya halal dan mesra solat. Dan yang plg2 PENTING! Now on 30% off!!
.
Also available in @shopat22 dan @cantikfulmy yeayy
.
For further inquiries, please contact us at WA +6019 353 7201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

Anis Nude Edition Beauty Kit memang sangat best. Sebab apa ya?
βœ… Melembabkan bibir
βœ… Didatangi dengan bau coklat yang best.
βœ… Agen pelembab yang sangat2 amazing 😱 iaitu argan oil dan olive oil!
.
Aduh.. Jatuh cinta betul la dgn #anisnudelipsedition nie.. 😍 Memang lip matte ni best, Ringan sgt2.. Mcm xpakai ape2 pn kt bibir nie πŸ’„ πŸ’„ Biar kita beli sekali, tp ia x menghitamkam & membahayakan bibir kita, merosakkan bibir kita kan?
.
Apa yang paling penting, ianya halal dan mesra solat.
.
Also available in @shopat22 dan @cantikfulmy yeayy
.
For further inquiries, please contact us at WA +6019 353 7201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

Hey uols! Ni Meknis nak share kebaikan Argan Oil yang untuk kulit yang menawan. .
βœ… Anti penuaan
βœ… Merawat jerawat
βœ… Melembabkan kulit
βœ… Melembutkan & melembabkan bibir
βœ… Menghilangkan kesan jerawat
βœ… Merawat kulit sensitive
Salah satu kandungan di dalam Anis Beauty Soap dan Anis Beauty Potion adalah argan oil.😍😍
Produk ni memanglah best sangat dan takkan membuatkan kulit muka anda keringπŸ˜™πŸ˜™
.
DM Meknis untuk info lanjut ya! Nak Watsapp pun boleh. For further inquiries, please contact us at WA +6019 353 7201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

ANIS AL IDRUS BEAUTY POTION SET RESTOCKED
.
Ramai yang dah tanya Meknis tentang Anis Beauty Potion Set atau yang dikenali dengan Anis Beauty Kit March 2018.
Mana taknya, Anis Beauty Potion ini sangatlah best sbb ia terdiri dari serum 24k Gold yang mempunyai kebaikan berikut.
.
βœ… Membuat struktur kulit lebih tegang dan anjal
βœ… Melembabkan kulit muka.
βœ… Menyamarkan kedutan pada muka hingga leher.
βœ… Mencegah penuaan semulajadi.
βœ… Menutrisikan kulit.
βœ… Memberikan sensasi kulit muka yang lebih bersinar dan cerah.
βœ… Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit muka yang kusam.
βœ… Menghilangkan tompok-tompok hitam pada muka
.
Haiii boleh dapat Anis Beauty Soap yag sangat2 best tu darling jom apa lagi kita dah restocked. Dm Meknis untuk info lanjut ya! Nak Watsapp pun boleh. For further inquiries, please contact us at WA +6019 353 7201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


1

SAY HELLO TO MAY 2018πŸ’„
.
Tanpa kita sedari dah masuk bulan May dah...πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
Anis Beauty Kit April ni memang amayzingg. Sebab apa ya?Melembabkan bibir dengan bau coklat yang best, ia juga mempunyai agen pelembab yang sangat2 amazing 😱 iaitu argan oil dan olive oil!
Aduh.. Jatuh cinta betul la dgn #anisnudelipsedition nie.. 😍 Memang lip matte ni best, Ringan sgt2.. Mcm xpakai ape2 pn kt bibir nie πŸ’„ πŸ’„ Biar kita beli sekali, tp ia x menghitamkam & membahayakan bibir kita, merosakkan bibir kita kan?
Apa yang paling penting, ianya halal dan mesra solat.
.
For further inquiries, please contact us at WA +6019 353 7201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

Say BYE BYE to dry lips uols! Anis Nude Lips Edition mempunyai ekstrak Vitamin C, bau cokelat yang best dan sangat2 easy to apply. Tahan sehingga 5-7 jam. Yes! Harga retail RM79.90 Still on promo 10% off dengan CODE: ANIS for a limited time only.
.
For further inquiries, please contact us at WA +6019 353 7201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

ANDA MEMPUNYAI MASALAH UNEVEN SKIN TONE?
.
Selesaikan masalah ini dengan Anis Beauty Potion
- Ingredients; Vitamin C, Aloe Vera Extract, Collagen, Rose White, Pearl, Arbutine, Hyaluronic Acid, Essential Oil and Phenoserve.
Kebaikan
βœ”οΈMembentuk wajah menjadi V-SHAPE
βœ”οΈ Melembapkan kulit wajah dan member efek glowing
βœ”οΈMengecilkan pori2
βœ”οΈ Menganjalkan kulit
βœ”οΈ Menghilangkan garis- garis halus
βœ”οΈ Jika diletakkkan di atas bibir, nampak lebih seksi dan merah.
.
Promosi πŸ’– πŸŽ‰Anis Beauty Potion -RM50 sahaja .
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

Haii good morning uols!! 🌸Meknis nak buat sharing pasal Anis Beauty Kit ni πŸ˜‡.. Oh my..Sebab ia sangat bagus untuk kulit kitaπŸƒ.
.
Anis Beauty Potion
- Ingredients; Vitamin C, Aloe Vera Extract, Collagen, Rose White, Pearl, Arbutine, Hyaluronic Acid, Essential Oil and Phenoserve.
.
Seriouslyyyy selain dari kulit menjadi anjal, kecilkan parut jerawat ia juga boleh menguruskan muka 😍. So nak muka KURUS pun boleh pakai @anisalidrusbeauty Beautu Potion Ni 🌟
.
For further inquiries, please contact us at WA +6019 353 7201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

Thank you sudi support @anisalidrusbeauty πŸ’— Owh yes! Anis Beauty Kit Promo masih berjalan. DM Meknis dengan CODE ELCAH dan enjoy 10% off discount okay. For a limited time only tau uols 🌟 Cepat2 ok
.
To purchase, please contact Meknis di +60193537201 😘😘😘
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

Thank you πŸ™ for your continued support! Meknis sangat2 menghargai sokongan uols! πŸ’–
.
Owh ya kepada sesiapa yg berminat. Promo Anis Beauty Kit CODE: ELCAH masih on-going ok.
.
To purchase, please contact Meknis di +60193537201 😘😘😘
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

Good morning uolss! Good news 🌟πŸ’₯ Kami sedang mengadakan promosi! Suka @elcah? Nak cuba @anisalidrusbeauty Anis Beauty Kit 😍??? Now on promo? Boleh contact hotline kami send CODE : ELCAH, dan anda berpeluang mendapat 10% off dari harga asal RM79.90. For a limited time only tauu!
.
To purchase, please contact Meknis di +60193537201 😘😘😘
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

So apa yang ada dalam Anis Beauty Kit? Tentulah Anis Beauty Soap and Anis beauty Potion. Cuci wajah dengan Anis Face Soap dan pakailah Anis beauty potion yang mempunyai banyak kebaikan yang dapat bantu memulihkan tekstur kulit anda.
Serum ini dapat meresap ke dalam lapisan kulit terdalam dan membawa bahan aktif ke dalam sel kulit uols. Kulit akan menjadi lebih halus dan bebas masalh kedutan!
.
Dapatkan Anis Beauty Kit sekarang RM79.90 sahaja! to purchase contact lah Meknis di +60193537201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


7

Tak sabar meknis nak buat launching Anis Beauty Kit Tea Party di @watchmeworkofficial this coming Saturday. Pelbagai acara menarik dan FREE GIFT 🎁 menanti anda. Sapa2 berminat? Jom DM Meknis segera!
.
For further inquiries, please contact us at WA +6019 353 7201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

Haiii meknis bawa Anis Beauty Potion ni ke mana2 uols! Sebab ia sangat bagus untuk kulit kita.
.
Anis Beauty Potion
- Ingredients; Vitamin C, Aloe Vera Extract, Collagen, Rose White, Pearl, Arbutine, Hyaluronic Acid, Essential Oil and Phenoserve.
.
Seriouslyyyy selain dari kulit menjadi anjal, kecilkan parut jerawat ia juga boleh menguruskan muka.
.
For further inquiries, please contact us at WA +6019 353 7201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

SUPER JIMAT PROMO ANIS LIP COLOR RM30 only! NORMAL PRICE RM45! Say BYE BYE to dry lips uols! Anis Lip Color mempunyai ekstrak Vitamin C, bau cokelat yang best dan sangat2 easy to apply. Tahan sehingga 5-7 jam. Yes! for a limited time only.
.
For further inquiries, please contact us at WA +6019 353 7201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

Haa inilah rahsia kulit yang cantik secara semulajadi. Cuci wajah dengan Anis Face Soap dan pakailah Anis beauty potion yang mempunyai banyak kebaikan yang dapat bantu memulihkan tekstur kulit anda. Ni rutin wajib Meknis tau.
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

Its official! 2 more days before our launch!!! Sapa lagi nak join?? Meknis nak buka peluang kepada followers2 @anisalidrusbeauty tersayang! Just WhatsApp Meknis saja di hotline kami +60193537201!!
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

Anis Beauty Potion
- Ingredients; Vitamin C, Aloe Vera Extract, Collagen, Rose White, Pearl, Arbutine, Hyaluronic Acid, Essential Oil and Phenoserve.
Kebaikan
βœ”οΈMembentuk wajah menjadi V-SHAPE
βœ”οΈ Melembapkan kulit wajah dan member efek glowing
βœ”οΈMengecilkan pori2
βœ”οΈ Menganjalkan kulit
βœ”οΈ Menghilangkan garis- garis halus
βœ”οΈ Jika diletakkkan di atas bibir, nampak lebih seksi dan merah.
.
Promosi πŸ’– πŸŽ‰Anis Beauty Potion -RM50 sahaja .
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

3 MORE DAYS BEFORE ANIS BEAUTY KIT TEA PARTY!! πŸŽ‰ Hi uols! Ada 3 hari sahaja yang tinggal. Macam2 goodie bags akan disediakan. Pelbagai hadiah menarik, turban styling tips, make up tips, skincare tips. Sekali dengan goodie bags! Seats sangat limited so sapa2 yang berminat boleh cepat, cepat, cepat DM Meknis segera!
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


1

So apa yang ada dalam Anis Beauty Kit? Tentulah Anis Beauty Soap and Anis beauty Potion. Cuci wajah dengan Anis Face Soap dan pakailah Anis beauty potion yang mempunyai banyak kebaikan yang dapat bantu memulihkan tekstur kulit anda.
Serum ini dapat meresap ke dalam lapisan kulit terdalam dan membawa bahan aktif ke dalam sel kulit uols. Kulit akan menjadi lebih halus dan bebas masalh kedutan!
.
Dapatkan Anis Beauty Kit sekarang RM79.90 sahaja! to purchase contact lah Meknis di +60193537201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

ANIS BEAUTY KIT TEA PARTY. Hi uols! Ada beberapa hari sahaja yang tinggal. Mek nis dah excited dah ni. Macam2 goodie bags akan, acara yang kita akan buat nanti. Pelbagai hadiah menarik, turban styling tips, make up tips, skincare tips. Sekali dengan goodie bags! Seats sangat limited so sapa2 yang berminat boleh cepat, cepat, cepat DM Meknis segera!
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

Happy Monday uols! Surprise!! Nak dapatkan maklumat terbaru tentang @elcah? Jom dapatkan senaskah Anis Beauty Magazine yang boleh didapati secara percuma dengan pembelian Anis Beauty Kit. Harga pengenalan RM79.90 sahaja!
.
Berminat? Bolehlah DM tepi Meknis ataupun WhatsApp HOTLINE kami di +019 3537201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

Meknis rasa happy sebab ramai yang berpuas hati dengan Anis Beauty Kit yang dapat banyak sambutan yanb menggalakkan. So uols tinggal beberapa hari sahaja lagi @anisalidrusbeauty akan mengadakan private launch ada banyak acara yg menarik so sapa2 yang interested boleh komen SAYA NAK dan Meknis akan DM anda!
.
Haaa...ok so sapa2 berminat bolehlah DM tepi Meknis ataupun WhatsApp HOTLINE kami di +019 3537201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


2

EXCITEDNYA ANIS BEAUTY KIT DAH RELEASED! Apa yang best sangat dengan Anis Beauty Kit ni? Yang paling best sebab dalam Make Up Bag yang super duper cute tu, Anis Beauty Soap (Worth RM30) Anis Beauty Potion (Worth RM50) Anis Magazine (FREE) dengan harga RM79.90 sahaja!
Berbaloi, kan? Haaa...ok so sapa2 berminat bolehlah DM tepi Meknis ataupun WhatsApp HOTLINE kami di +019 3537201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

Get excited uols. Kita ada new release from @anisalidrusbeauty! Uols nak receive this CUTE make up bag yang mengandungi Anis Beauty Soap dan Anis Beauty Potion, dengan harga RM79.90 only! Apa yang paling best, dalam Make Up bag ni siap ada Monthly Magazine from @anisalidrusbeauty dengan cerita2 terbaru dan tips kecantikan yg akan Meknis Share dengan uols! Harga pengenalan RM79.90 sahaja!
.
For further inquiries, please contact us at WA +6019 353 7201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

Hai uols! Meknis sangat suka dengan Anis Beauty Potion yang mengandungi active ingredients yang senang meresap ke dalam kulit!
πŸ’› Vitamin C
πŸ’› Apple extract
πŸ’› Aloe Vera Extract
πŸ’› Collagen
.
Anis Beauty Potion banyak memperbaiki struktur kulit Meknis. Berminat? Boleh DM Meknis ataupun Whatsapp terus ke HOTLINE @anisalidrusbeauty
.
For further inquiries, please contact us at WA +6019 353 7201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

Consistent dgn serum wajah itu ada lah satu keperluan utk kita merawat dan mengekalkan kesihatan dan kecantikan wajah kita. Kulit muka kita perlukan serum berbanding cream atau moisturizer seawal usia 20tahun. Dengan active ingredients yang ada kebaikan seperti. βœ”οΈ membuat muka kita jadi V-Shape βœ”οΈ Melembapkan kulit dengan efek glowing βœ”οΈ merawat Jerawat dan Jeragat βœ”οΈ membentuk bibir supaya menjadi penuh dan seksi 😘
.
For further inquiries, please contact us at WA +6019 353 7201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydol


0

MUKA UOLS ADA MASALAH?
.
Hello March! Pasti uols ada semangat baru bulan ni kan? Meknis nak tanya, Ada jerawat? Parut lama? Kulit kering dan mengelupas? Masalah berminyak, atau berjeragat?πŸ€¦πŸ»β€β™€
.
.
Setiap satu masalah semuanya boleh dirawat dengan adanya Anis Beauty Potion! Dirumus khas dengan semua bahan organik yang terbaik untuk anda, confirm tak menyesal 😍
.
.
Dan harga promosi 🀩
🎁RM50 sahaja .
For further inquiries, please contact us at WA +6019 353 7201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll
.


1

Jom dapatkan Anis Lip Color: Roux, Blush dan Desire yang semuanya cantik2 saja. Anis Lip Color ni berbeza dengan Lip Matte yang lain kerana mempunyai kandungan Vit C yang sangat baik untuk bibir anda di samping bau dan rasa coklat yang menyegarkan. RM30 sahaja uols. Jom DM Meknis sekarang!
.
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor
#agentanissebeauty
#bridesbyanisalidrus
#saleschinesenewyear
#lipcolormurah
#lipcoloronsale #lipcolours
#makeup #makeupmurah #productkecantikan #productmakeup
#anissepearlskin
#skinsupplement
#skinrepair
#beautyskin
#skinlikebabydoll


1

OH MY. ANIS LIP COLOR NI MEMANG CUN GILE WARNA DIA.
.
Promosi hebat uols! Hanya RM30 sahaja NP RM45. Dengan color yang menarik, iaitu blush, roux dan desire. Omaigood uols. Warna dia cantik gile. Antara kebaikannya:
βœ”οΈ Tekstur lembut. Macam tak pakai apa2
βœ”οΈ Bau chocolate. βœ”οΈ Tahan lama, sehingga 5-7 jam. Makan pun tak perlu top up.
βœ”οΈ Mengandungi Vitamin C
.
Potongan harga sehingga 30% uols! Jom dapatkan sekarang πŸ”
.
For further inquiries, please contact us at WA +6019 353 7201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

SUPER JIMAT PROMO ANIS LIP COLOR RM30 only! NORMAL PRICE RM45! Say BYE BYE to dry lips uols! Anis Lip Color mempunyai ekstrak Vitamin C, bau cokelat yang best dan sangat2 easy to apply. Tahan sehingga 5-7 jam. Yes! for a limited time only.
.
For further inquiries, please contact us at WA +6019 353 7201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

ANIS SKINCARE merupakan produk 100% diformulasikan oleh ahli dermatologi yang diiktiraf. TIADA PENGAWET DAN TIADA BAHAN KIMIA. 100% ORGANIK. Yang paling meknis suka, kesan boleh nampak dalam kurang dari 2-3 minggu selepas penggunaan.
.
Bukan itu sahaja, uols akan mendapati perubahan kulit ketara dari segi:
.
➒ GELAP πŸ”› CERAH
➒ JERAWAT πŸ”› FLAWLESS
➒ KEDUTAN πŸ”› TEGANG
➒ KULIT KUSAM πŸ”› GLOWING
➒ TONA TAK SEKATA πŸ”› KULIT LICIN BERSINAR
.
So apa lagiii. Jom try satu set RM75 sahaja uols! For further inquiries, please contact us at WA +6019 353 7201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

Jangan tak percaya tau hanya dengan Anis Day Cream pun uols dah boleh cantik! Flawless day cream ni mampu melindungi kulit wajah daripada sinaran matahari yang boleh memberikan kesan age spots, jeragat kepada kulit wajah!
.
.
Dan harga promosi 🎁RM30 sahaja untuk loose item
🌹RM75 utk set = day cream + night cream + beauty soap. .
For further inquiries, please contact us at WA +6019 353 7201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

Anis Beauty Soap ni mampu merawat kulit wajah uols yang ada masalah jerawat dari yang kecil-kecil sampai yang besar! Sebab kandungan Anis Beauty Soap ni boleh mengecutkan jerawat malah menanggalkan sel kulit mati pada kulit wajah!! Jadi kulit muka korang akan nampak lebih segar dan berseri!
.
.
Harga promosi πŸ’―
🎁RM30 untuk Beauty Soap sahaja
🌹RM75 - Anis Skin Care: Beauty Soap + Day Cream + Night Cream
For further inquiries, please contact us at WA +6019 353 7201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

APA YANG ISTIMEWA DGN ANIS BEAUTY POTION
=========================
.
.
β™₯️ Produk lulusan KKM dan dijamin halal
β™₯️ Sesuai utk kulit sensitive
β™₯️ Tidak mngndungi bhn kimia trlarang
β™₯️ Selamat dipakai oleh ibu mngndung
β™₯️ Sesuai utk lelaki dan wanita
β™₯️ Sesuai utk semua umur β™₯️ Dirumus oleh pakar kimia yg bpngalaman
.
.
HARGA PROMOSI
.
🎁 Harga pengenalan RM50 sahaja!
.
to purchase contact lah Meknis di +60193537201. Stocks terhad tau!
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

Happy Monday semua! Haa inilah rahsia kulit yang cantik secara semulajadi. Nak tahu apa? Cuci wajah dengan Anis Face Soap dan pakailah Anis beauty potion yang mempunyai banyak kebaikan yang dapat bantu memulihkan tekstur kulit anda.
.
Haaaa.. kenapa serum ini bagus? Sebab serum ini dapat meresap ke dalam lapisan kulit terdalam dan membawa bahan aktif ke dalam sel kulit uols. Kulit akan menjadi lebih halus dan bebas masalh kedutan!
.
Dapatkan Beauty Potion sekarang RM50 sahaja! to purchase contact lah Meknis di +60193537201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

Thank you for your endless support! Semakin ramai yang mempercayai produk @anisalidrusbeauty. Uols kena tunggu sebab banyak news yg menarik untuk mereka yg sentiasa support @anisalidrusbeauty πŸ’› Meknis akan update semua di sini. Keep your eyes on the look out of @anisalidrusbeauty. Good nite 😘
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

Yeay! Kami sedang mencari dropshippers yang berminat menjadi team @anisalidrusbeauty. Sapa2 yang berminat bolehlah DM Meknis segera. Owh ya, cuti sekolah dah start kan. Enjoy your weekend!
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor #agentanissebeauty #bridesbyanisalidrus #lupcolormurah #makeupmurah #productmakeup #anissepearlskin #skinsupplement #skinrepair #beautyskin #skinlikebabydoll


0

Good morning and Happy Fri-Yay!
Meknis beauty sharing hari ni: Vitamin C sangat penting untuk kulit kita. Sebut je Vitamin C mesti kita imagine kulit cantik, putih, anjal dan gebu. Vitamin C ini sangat baik untuk kulit dan kesemua produk Meknis ada Vitamin C termasuk Day Cream ni tau!
.
Day cream sayang penting sayang! Kalau tak nak masalah pigmentation, age spots, pakailah Day Cream yang protect anda dari sinaran UV. Tak nak muka suram2 dah okey!
.
Harga RM30 sahaja.
.
To purchase, contact our HOTLINE +0193537201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor
#agentanissebeauty
#bridesbyanisalidrus
#saleschinesenewyear
#lipcolormurah
#lipcoloronsale #lipcolours
#makeup #makeupmurah #productkecantikan #productmakeup
#anissepearlskin
#skinsupplement
#skinrepair
#beautyskin
#skinlikebabydoll


0

Dapatkan kulit gebu, flawless dan lembap dengan penggunaan Anis Skin Care dengan harga promosi RM75 sahaja. Tentu anda yakin dengan kulit wajah anda yang mengandungi ekstrak Olive Oil, Argan Oil, Vitamin C dan Arbutine Aloe Vera.
.
to purchase, boleh contact Meknis di +60193537201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor
#agentanissebeauty
#bridesbyanisalidrus
#saleschinesenewyear
#lipcolormurah
#lipcoloronsale #lipcolours
#makeup #makeupmurah #productkecantikan #productmakeup
#anissepearlskin
#skinsupplement
#skinrepair
#beautyskin
#skinlikebabydoll


1

Good morning uols! Jom dapatkan kebaikan Pearl Powder, Biji Anggur dan Vitamin C di dalam satu kapsul.
.
Antara kebaikan Anis Pearl Skin
βœ”οΈ Menghilangkan masalah jerawat dan jeragat
βœ”οΈ Age Spots dan bintik hitam pudar
βœ”οΈGaris halus akan semakin hilang
βœ”οΈ Kulit lebih lembap dan awet muda.
.
Dapatkan sekarang at RM70 sahaja! to purchase contact lah Meknis di +60193537201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor
#agentanissebeauty
#bridesbyanisalidrus
#saleschinesenewyear
#lipcolormurah
#lipcoloronsale #lipcolours
#makeup #makeupmurah #productkecantikan #productmakeup
#anissepearlskin
#skinsupplement
#skinrepair
#beautyskin
#skinlikebabydoll


0

ANIS SKIN CARE NOW ON PROMO RM70 ONLY NP RM75!
.
Pemakaian sunscreen sangatlah penting untuk mengelakkan jerawat dan jeragat.Day Cream Meknis sangat baik sebagai sun protection di samping merawat kulit dan kulit kelihatan lembap dan tak berminyak. Ia diformulasikan dengan bahan- bahan semulajadi yang merawat kulit sensitif, kulit berminyak dan kulit berjerawat.
.
Nak kulit cantik, nak sun protection yang optimum, dengan beauty soap dan juga night cream yang dapat merawat jeragat dan jerawat, jom dapatkan Anis Skin Care set dengan RM70 sahaja uols!
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor
#agentanissebeauty
#bridesbyanisalidrus
#saleschinesenewyear
#lipcolormurah
#lipcoloronsale #lipcolours
#makeup #makeupmurah #productkecantikan #productmakeup
#anissepearlskin
#skinsupplement
#skinrepair
#beautyskin
#skinlikebabydoll


0