#araamnanagent

Instagram photos and videos

#scarves#scarf#AraAmnanAgent#Pu3kita#muslimahfashion#shawls#tudungbawal#PuteriKitaLovely#bisnesonlinebest#bisnesonline#printedscarf#plainscarf#printedshawl#plainshawl#babyapparel#kidsapparel#jualborong#muslimah#fashion#womenapparel#mirabellas#kekaboolovers#AgentsWawa#dOVeScarvesAgent#mirabellebawal#tudungbawalKekaboo

Hashtags #araamnanagent for Instagram

Mudahnya memakai Bawal Bella.
BELLA BAWAL FRINGE
Harga asal: RM20
Harga Pre Ramadhan: RM10 termasuk kotak esklusif
Bidang: 45''
Ciri-ciri hijab:
- Anti kedut (tidak perlu digosok)
- Tidak jarang apabila dipakai.

whatsapp 0182794660 sekarang.
#bawalfringe #bawalantikedut #bawalraya #temaraya #araamnanagent #araamnanboutique #thescarfonline #bawalbella #tudungbawal #agentkedah


0

Mudahnya memakai Bawal Bella.
BELLA BAWAL FRINGE
Harga asal: RM20
Harga Pre Ramadhan: RM10 termasuk kotak esklusif
Bidang: 45''
Ciri-ciri hijab:
- Anti kedut (tidak perlu digosok)
- Tidak jarang apabila dipakai.

whatsapp 0182794660 sekarang.
#bawalfringe #bawalantikedut #bawalraya #temaraya #araamnanagent #araamnanboutique #thescarfonline #bawalbella #tudungbawal #agentkedah


0

Selamat Berpuasa diucapkan kepada semua followers, customers & sahabat yang mengenali #Pu3kita . Semoga Ramadhan kali ini beroleh berkah pahala & dirahmati amalan dari Allah SWT
.

Facebook: Puteri Kita
Instagram: @ailis_pu3kita
WhatsApp: +6012 684 2531
.
.

#Pu3kita #quotes #sayajual #shawls #tudungbawal #scarf #scarves #tudungbawalKekaboo #mirabellebawal #AraAmnanAgent #dOVeScarvesAgent #AgentsWawa #kekaboolovers #mirabellas #womenapparel #fashion #muslimahfashion #muslimah #kidsapparel #babyapparel #plainshawl #printedshawl #plainscarf #printedscarf #jualborong #bisnesonline #bisnesonlinebest #PuteriKitaLovely #ramadhan #stockist


0

Bawal anti kedut RM10! .
BELLA BAWAL FRINGE
Harga asal: RM20
Harga Pre Ramadhan: RM10 termasuk kotak esklusif
Bidang: 45''
Ciri-ciri hijab:
- Anti kedut (tidak perlu digosok)
- Tidak jarang apabila dipakai.

whatsapp at 0182794660
.
.

#araamnanagent #bawalantikedut #bawalfringe #bawalraya


0

Bawal anti kedut RM10! .
BELLA BAWAL FRINGE
Harga asal: RM20
Harga Pre Ramadhan: RM10 termasuk kotak esklusif
Bidang: 45''
Ciri-ciri hijab:
- Anti kedut (tidak perlu digosok)
- Tidak jarang apabila dipakai.

whatsapp at 0182794660
.
.

#araamnanagent #bawalantikedut #bawalfringe #bawalraya


0

Bawal anti kedut RM10! .
BELLA BAWAL FRINGE
Harga asal: RM20
Harga Pre Ramadhan: RM10 termasuk kotak esklusif
Bidang: 45''
Ciri-ciri hijab:
- Anti kedut (tidak perlu digosok)
- Tidak jarang apabila dipakai.

whatsapp at 0182794660
.
.

#araamnanagent #bawalantikedut #bawalfringe #bawalraya


0

▪️ Semoga hari ini dipermudahkan segalanya & memperoleh rezeki yang tidak disangka-sangka ▪️ . .

Assalamualaikum ..
Good Morning ..
Selamat Pagi .. .

Facebook: Puteri Kita
Instagram: @ailis_pu3kita
WhatsApp: +6012 684 2531
.
.

#Pu3kita #quotes #sayajual #shawls #tudungbawal #scarf #scarves #tudungbawalKekaboo #mirabellebawal #AraAmnanAgent #dOVeScarvesAgent #AgentsWawa #kekaboolovers #mirabellas #womenapparel #fashion #muslimahfashion #muslimah #kidsapparel #babyapparel #plainshawl #printedshawl #plainscarf #printedscarf #jualborong #bisnesonline #bisnesonlinebest #PuteriKitaLovely


0

HELENA Long Shawl
Fabric: Premium Chiffon
Measurement: Standard
Wholesale Price: MYR 8
Retail Price: MYR 10 include exclusive box .
.
JADE Square Scarf
Fabric: Premium Chiffon
Width: 45'
Wholesale Price: MYR 10
Retail Price: MYR 12

_

#HelenaPu3kita #LongShawl #JadePu3kita #squarescarf #Pu3kita #AraAmnanAgent #chiffonshawl#shawlchiffonmurah #muslimahfashion #wideshawl  #shawlborong #borongshawl #tudungborong #borongtudung #shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawl #longshawl #shawlkeknis #shawlchiffon #suppliertudung #pemborongtudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #shawlheavychiffon #shawlborong #shawls #ramadhan


1

HELENA Long Shawl
Fabric: Premium Chiffon
Measurement: Standard
Wholesale Price: MYR 8
Retail Price: MYR 10 include exclusive box .
.
JADE Square Scarf
Fabric: Premium Chiffon
Width: 45'
Wholesale Price: MYR 10
Retail Price: MYR 12

_

#HelenaPu3kita #LongShawl #JadePu3kita #squarescarf #Pu3kita #AraAmnanAgent #chiffonshawl#shawlchiffonmurah #muslimahfashion #wideshawl  #shawlborong #borongshawl #tudungborong #borongtudung #shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawl #longshawl #shawlkeknis #shawlchiffon #suppliertudung #pemborongtudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #shawlheavychiffon #shawlborong #shawls #ramadhan


0

HELENA Long Shawl
Fabric: Premium Chiffon
Measurement: Standard
Wholesale Price: MYR 8
Retail Price: MYR 10 include exclusive box .
.
JADE Square Scarf
Fabric: Premium Chiffon
Width: 45'
Wholesale Price: MYR 10
Retail Price: MYR 12

_

#HelenaPu3kita #LongShawl #JadePu3kita #squarescarf #Pu3kita #AraAmnanAgent #chiffonshawl#shawlchiffonmurah #muslimahfashion #wideshawl  #shawlborong #borongshawl #tudungborong #borongtudung #shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawl #longshawl #shawlkeknis #shawlchiffon #suppliertudung #pemborongtudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #shawlheavychiffon #shawlborong #shawls #ramadhan


2

HELENA Long Shawl
Fabric: Premium Chiffon
Measurement: Standard
Wholesale Price: MYR 8
Retail Price: MYR 10 include exclusive box .
.
JADE Square Scarf
Fabric: Premium Chiffon
Width: 45'
Wholesale Price: MYR 10
Retail Price: MYR 12

_

#HelenaPu3kita #LongShawl #JadePu3kita #squarescarf #Pu3kita #AraAmnanAgent #chiffonshawl#shawlchiffonmurah #muslimahfashion #wideshawl  #shawlborong #borongshawl #tudungborong #borongtudung #shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawl #longshawl #shawlkeknis #shawlchiffon #suppliertudung #pemborongtudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #shawlheavychiffon #shawlborong #shawls #ramadhan


2

TIPS MENCUCI HIJAB

1- Cuci tangan (hand wash) tudung anda. Sekiranya menggunakan mesin basuh, letakkan tudung anda di dalam beg dobi atau sarung bantal terlebih dahulu.

2- Basuh tudung berwarna gelap dan terang secara berasingan.

3- Sentiasa gunakan air sejuk untuk membasuh hijab.

4- Gunakan hanya secubit serbuk cuci atau percikan detergen pakaian.

5- Elakkan peluntur komersil. Tuangkan cuka putih ke dalam air cucian jika perlu.

6- Jangan perah tudung menggunakan mesin basuh untuk menghalang regangan pada tudung. Untuk mengeringkan tudung sutera, letakkannya bersama tuala mandi, gulungkannya bersama-sama dan perah perlahan-lahan.

7- Sidai tudung di luar rumah tetapi teduh dari cahaya matahari secara langsung untuk mengelakkan warna tudung menjadi pudar.

8- Boleh juga letakkan tudung secara rata di permukaan kering - bukannya menyidai - untuk mengekalkan bentuk tudung.

9- Untuk menyerika tudung, tetapkan suhu seterika serendah mungkin dan menyerika pada bahagian belakang tudung. Tudung sutera perlu diserika semasa ia masih lembap.

10- Jangan sesekali letakkan ubat gegat atau ubat serangga di tempat / laci simpanan tudung anda kerana ia akan meninggalkan bau. Letakkan sebotol / satu pek lavender untuk menjauhkan tudung dari sebarang serangga dan akan meninggalkan bau yang enak sekali.

Selamat mencuba tips tudung dari AraAmnan Boutique. Jangan lupa SHARE ilmu ini manatahu ia berguna untuk kawan-kawan kita yang lain. Xoxo.

_

#Pu3kita #AraAmnanAgent #tudung #tudungbawal #tudungbawalmurah #borongtudung #bawalchiffon #squarescarf #sayajualbawal #sayajualbawalchiffon #tudungmurah #suppliertudung #pemborongtudung #hijab #scarf #scarves #tudungmalaysia #mattesatinsilk #mattesatinshawl #mattesatinsquare #fullinstantshawl #instantshawl #chiffonshawl #longshawl #tudungsarungsekali #tips


0

Antara warna JADE (Square Scarf) yang available. Ada yang suka warna pastel, ada yang suka warna terang dan ada yang suka warna gelap. So, awak kategori yang mana satu? 💕
.
JADE Square Scarf
Fabric: Premium Chiffon
Width: 45'
Wholesale Price: MYR 10
Retail Price: MYR 12

_

#JadePu3kita #Pu3kita #SquareScarf #AraAmnanAgent #tudung #tudungbawal #tudungbawalmurah #borongtudung #bawalchiffon #squarescarf #sayajualbawal #sayajualbawalchiffon #tudungmurah #suppliertudung #pemborongtudung #hijab #scarf #scarves #tudungmalaysia


2

Maigaddd this is soooo melting. 😋
Tahukah anda yang kami mempunyai lebih daripada 60 warna Helena Long Shawl ini? Setiap minggu pasti ada warna baru yang dikeluarkan. Mind to share with us warna dambaan hati korang? 💕
.
HELENA Long Shawl
Fabric: Premium Chiffon
Measurement: Standard
Wholesale Price: MYR 8
Retail Price: MYR 10

_

#HelenaPu3kita #Pu3kita #AraAmnanAgent #longshawl #chiffonshawl#shawlchiffonmurah #muslimahfashion #wideshawl  #shawlborong #borongshawl #tudungborong #borongtudung #shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawl #longshawl #shawlkeknis #shawlchiffon #suppliertudung #pemborongtudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #shawlheavychiffon #shawlborong #shawls


2

1.8 meter cukup panjang tak nak pakai tutup aurat? Kalau ngam untuk awak, pilih je lah warna-warna ni. Harga takkan taktau lagi! 😋 [Whatsapp kami di +6012 684 2531- untuk full photo & info ya].
.
HELENA Long Shawl
Fabric: Premium Chiffon
Measurement: Standard
Wholesale Price: MYR 8
Retail Price: MYR 10

_

#HelenaPu3kita #JadePu3kita #squarescarf #Pu3kita #AraAmnanAgent #longshawl #chiffonshawl#shawlchiffonmurah #muslimahfashion #wideshawl  #shawlborong #borongshawl #tudungborong #borongtudung #shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawl #longshawl #shawlkeknis #shawlchiffon #suppliertudung #pemborongtudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #shawlheavychiffon #shawlborong #shawls


1

Shawl ukuran standard dan square scarf bidang 45'. Dengan jahitan kecil-kecil dan rapat-rapat, Kita pasti yang awak takkan pernah menyesal beli Helena dan Jade ini. Siap dapat kotak ekslusif dari AraAmnan lagi tau. 😍

_

#AraAmnanAgent #Pu3kita #tudung #tudungbawal #tudungbawalmurah #borongtudung #bawalchiffon #squarescarf #sayajualbawal #sayajualbawalchiffon #tudungmurah #suppliertudung #pemborongtudung #hijab #scarf #scarves #tudungmalaysia #mattesatinsilk #mattesatinshawl #mattesatinsquare #fullinstantshawl #instantshawl #chiffonshawl #longshawl #tudungsarungsekali


1

Antara 100 warna yang available untuk CHIFFON LONG SHAWL 😍. Untuk standard size, harga kini hanya RM10 sehelai + kotak ekslusif. Harga borong RM8 aje! ❤️
.
.
HELENA Long Shawl
Fabric: Premium Chiffon
Measurement: Standard
Wholesale Price: MYR 8
Retail Price: MYR 10

_

#HelenaPu3kita #LongShawl #Pu3kita #AraAmnanAgent #longshawl #chiffonshawl#shawlchiffonmurah #muslimahfashion #wideshawl  #shawlborong #borongshawl #tudungborong #borongtudung #shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawl #longshawl #shawlkeknis #shawlchiffon #suppliertudung #pemborongtudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #shawlheavychiffon #shawlborong #shawls


1

Ramai yang terkejut dengan harga HELENA RM10 saja. Siap dapat kotak ekslusif lagi dari kami. Awak pun antara yang terkejut tu ke? 😊
.
HELENA Long Shawl
Fabric: Premium Chiffon
Measurement: Standard
Wholesale Price: MYR 8
Retail Price: MYR 10 include exclusive box

_

#HelenaPu3kita #AraAmnanAgent #longshawl #chiffonshawl#shawlchiffonmurah #muslimahfashion #wideshawl  #shawlborong #borongshawl #tudungborong #borongtudung #shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawl #longshawl #shawlkeknis #shawlchiffon #suppliertudung #pemborongtudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #shawlheavychiffon #shawlborong #shawls


1

Helena milik siapa ni? Kalau awak perhatikan betul-betul, terserlah kelembutan premium chiffon ini. Lembut (bukan terlalu lembut) ini wajib supaya shawl yang dipakai nampak beralun dan mudah terbentuk. ❤️
.
HELENA Long Shawl
Fabric: Premium Chiffon
Measurement: Standard
Wholesale Price: MYR 8
Retail Price: MYR 10 include exclusive box

_

#HelenaPu3kita #LongShawl #AraAmnanAgent #longshawl #chiffonshawl#shawlchiffonmurah #muslimahfashion #wideshawl  #shawlborong #borongshawl #tudungborong #borongtudung #shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawl #longshawl #shawlkeknis #shawlchiffon #suppliertudung #pemborongtudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #shawlheavychiffon #shawlborong #shawls


2

Paling penting dalam pemilihan tudung bukanlah warnanya TETAPI ... APA CIRI-CIRI PEMILIHAN TUDUNG ANDA? 😊. [Helena Chiffon Long Shawl]
.
HELENA Long Shawl
Fabric: Premium Chiffon
Measurement: Standard
Wholesale Price: MYR 8
Retail Price: MYR 10 include exclusive box
.

WhatsApp untuk tempahan:
+6012 684 2531 (link ada di bio)

_

#HelenaPu3kita #LongShawl #AraAmnanAgent #longshawl #chiffonshawl#shawlchiffonmurah #muslimahfashion #wideshawl  #shawlborong #borongshawl #tudungborong #borongtudung #shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawl #longshawl #shawlkeknis #shawlchiffon #suppliertudung #pemborongtudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #shawlheavychiffon #shawlborong #shawls


2

For those yang nak start jual tudung untuk pakai Raya nanti, sekarang inilah masanya tau untuk buat budget dan marketing. Kalau shawl by Ara Amnan, long shawl memang laku keras sangat alhamdulillah. Sebab reseller bukan jual kosong jer. Ditambahnya manik, lace, kadang-kadang tu tak sangka langsung tahap kreativiti diorang. Tersangat cantik hasil tangan diorang. Beli shawl borong RM8/RM10 yang kain premium dan jahitan rapat-rapat cantik-cantik lepastu jual ekslusif dengan harga RM30 pun orang beli! Because we appreciate creativity. Barang cantik, barang elok berkualiti, harga letak tepi. 💓

_

#HelenaPu3kita #LongShawl #AraAmnanAgent #MayraPu3kita #StraightCutShawl #longshawl #chiffonshawl#shawlchiffonmurah #muslimahfashion #wideshawl  #shawlborong #borongshawl #tudungborong #borongtudung #shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawl #longshawl #shawlkeknis #shawlchiffon #suppliertudung #pemborongtudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #shawlheavychiffon #shawlborong #shawls


2

” Ya Allah jika rezekiku masih di atas langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar mudahkanlah, jika haram sucikanlah. Jika masih jauh dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, keagungan, keindahan, kekuatan dan kekuasaanmu, limpahkanlah kepada kami segala yang telah engkau limpahkan kepada hamba-hambamu yang soleh”
.

Assalamualaikum ..
Good Morning ..
Selamat Pagi .. .

Facebook: Puteri Kita
Instagram: @ailis_pu3kita
WhatsApp: +6012 684 2531
.
.

#Pu3kita #quotes #sayajual #shawls #tudungbawal #scarf #scarves #tudungbawalKekaboo #mirabellebawal #AraAmnanAgent #dOVeScarvesAgent #AgentsWawa #kekaboolovers #mirabellas #womenapparel #fashion #muslimahfashion #muslimah #kidsapparel #babyapparel #plainshawl #printedshawl #plainscarf #printedscarf #jualborong #bisnesonline #bisnesonlinebest #PuteriKitaLovely


0

Kami pasti JADE dah tambat hati ramai orang. Dapatkan CHIFFON SQUARE SCARF ini dengan harga RM10 sahaja sehelai bila korang beli secara borong 10 helai dan ke atas. Untung sangat! ❤️
.
JADE Square Scarf
Fabric: Premium Chiffon
Width: 45'
Wholesale Price: MYR 10
Retail Price: MYR 12

_

#JadePu3kita #Pu3kita #AraAmnanAgent #tudung #tudungbawal #tudungbawalmurah #borongtudung #bawalchiffon #squarescarf #sayajualbawal #sayajualbawalchiffon #tudungmurah #suppliertudung #pemborongtudung #hijab #scarf #scarves #tudungmalaysia #women


0

Kain heavy chiffon kami ni lain dari yang lain. Customer selalu komplen yang material kat luar tak sama dengan yang kami sebab yg kami betul-betul heavy. Pastu rega gilaaa RM10 TERMASUK KOTAK tau! 😍 .
.

HELENA Long Shawl
Fabric: Premium Chiffon
Measurement: Standard
Wholesale Price: MYR 8
Retail Price: MYR 10

_

#HelenaPu3kita #Pu3kita #AraAmnanAgent #longshawl #chiffonshawl#shawlchiffonmurah #muslimahfashion #wideshawl  #shawlborong #borongshawl #tudungborong #borongtudung #shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawl #longshawl #shawlkeknis #shawlchiffon #suppliertudung #pemborongtudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #shawlheavychiffon #shawlborong #shawlsaudia


0

Terima kasih awak sebab mempercayai produk dan servis kami. Fabrik yang kami gunakan untuk Helena betul-betul premium dan berkualiti tinggi. Sesuai sangat untuk awak borong dan resell! ❤️ .
.
HELENA Long Shawl
Fabric: Premium Chiffon
Measurement: Standard
Wholesale Price: MYR 8
Retail Price: MYR 10

_

#HelenaPu3kita #Pu3kita #AraAmnanAgent #longshawl #chiffonshawl#shawlchiffonmurah #muslimahfashion #wideshawl  #shawlborong #borongshawl #tudungborong #borongtudung #shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawl #longshawl #shawlkeknis #shawlchiffon #suppliertudung #pemborongtudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #shawlheavychiffon #shawlborong #shawls


0

RM10 sehelai ini memang harga asal untuk borong DUA METER BASIC PREMIUM CHIFFON SHAWL sejak tahun 2016. Kali ini dengan jahitan kelim yang sangat kemas, kecil-kecil dan rapat-rapat. So much better than before! 💓
_

#HelenaPu3kita #Pu3kita #AraAmnanAgent #longshawl #chiffonshawl#shawlchiffonmurah #muslimahfashion #wideshawl  #shawlborong #borongshawl #tudungborong #borongtudung #shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawl #longshawl #shawlkeknis #shawlchiffon #suppliertudung #pemborongtudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #shawlheavychiffon #shawlborong #shawls


0

For those yang nak start jual tudung untuk pakai Raya nanti, sekarang inilah masanya tau untuk buat budget dan marketing. Kalau AraAmnan punya shawl, long shawl memang laku keras sangat alhamdulillah. Sebab reseller bukan jual kosong jer. Ditambahnya manik, lace, kadang-kadang tu tak sangka langsung tahap kreativiti diorang. Tersangat cantik hasil tangan diorang. Beli shawl borong RM8/RM10 yang kain premium dan jahitan rapat-rapat cantik-cantik lepastu jual ekslusif dengan harga RM30 pun orang beli! Because we appreciate creativity. Barang cantik, barang elok berkualiti, harga letak tepi. 💓

_

#HelenaPu3kita #LongShawl #Pu3kita #AraAmnanAgent #MayraPu3kita #StraightCutShawl #longshawl #chiffonshawl#shawlchiffonmurah #muslimahfashion #wideshawl  #shawlborong #borongshawl #tudungborong #borongtudung #shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawl #longshawl #shawlkeknis #shawlchiffon #suppliertudung #pemborongtudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #shawlheavychiffon #shawlborong #shawls


0

Antara JADE CHIFFON SQUARE SCARF yang available. Ada hampir 50 warna available tau untuk tudung empat segi yang senang bentuk ni. ❤️
.
.
JADE Square Scarf
Fabric: Premium Chiffon
Width: 45'
Wholesale Price: MYR 10
Retail Price: MYR 12

_

#JadePu3kita #SquareScarf #Pu3kita #AraAmnanAgent #tudung #tudungbawal #tudungbawalmurah #borongtudung #bawalchiffon #squarescarf #sayajualbawal #sayajualbawalchiffon #tudungmurah #suppliertudung #pemborongtudung #hijab #scarf #scarves #tudungmalaysia


1

The end of the page