#aranggigi

Instagram photos and videos

#aranggigi#gigiputih#teethwhitening#gigikuning#nucifera#arang#gigiberkerak#putihkangigi#ubatgigi#rawatangigi#yes#caraputihkangigi#testimoninucifera#flos#brace#merokok#teethwhiteningnucifera#kulitputih#gigiputihsecaraalami#penpemutihgigi#pemutihgigi#turbocarbon#aranggigimurah#turbocarbonmurah#bazarpaknil

Hashtags #aranggigi for Instagram

by @irneyidris

RM33
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
๐ŸŒด๐ŸŒท TURBO CARBON TEETH WHITENING ๐ŸŒด๐ŸŒท
. ๐ŸŽฒ KELEBIHAN TURBO CARBON TEETH WHITENING ๐ŸŽฒ
.
๐Ÿฌ 100% Tidak Mengandungi Bahan Kimia
๐Ÿฌ Melindungi Gusi Dri Jangkitan Bakteria
๐Ÿฌ Menuetralkan Masalah Nafas Berbau
๐Ÿฌ Memutihkan Gigi Secara Semulajadi
๐Ÿฌ Menghilangkan Karat2 Pada Gigi
๐Ÿฌ Menstabilkan PH Dalam Mulut
๐Ÿฌ 100% Dari Bahan Semulajadi
๐Ÿฌ Mencegah Masalah Kaviti
๐Ÿฌ Menguatkan Gigi
๐Ÿฌ Berkesan Pantas
๐Ÿฌ Selamat
๐Ÿฌ Halal
.
#dropshipmurah #borongmurah #borongprodukkecantikan
#turbocarbon #turbocarbonbestbuybeauty
#turbocarbonputih #turbocarboncantik #nucifera #carbonturbo #pemutihgigi #aranggigi #nuciferamurah #penpemutihgigi
#turbocarbonmurah #turbocarbonborong #turbocarbonreadystock #stockturbocarbon #turbocarbonarang
#readystok #lakukeras #bazarpaknil #sayajual #murah
#sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

by @setpemutihgigi_ampang

Set Glaring White Tooth Beauty dah viral . Bukan sebab dah menjadi pilihan artis-artis . Tapi !! Kerana keberkesanan dia , kualiti & testimoni dah cecah beribu ๐Ÿ˜
.
Harga : RM70
Postage rm8/ss rm11
.
Boleh whatsaapp 014-7244101 untuk order atau boleh klik link di profile
.

#setpemutihgigi #setpemutihgigiampang #supercarbonpandanindah #rznserbukarang #serbukarang #penpemutihgigi #agentrznbeauty #sipipimerah #codkualalumpur #codkl #viral #codtescoampang #lrtpandanjaya #perokoktegar #lrtpandanindah #pandanjaya #aeonmaluri #juscomaluri #tescoampang #dropshipdiperlukan #aranggigi #gigiputih. #gigikuning
#mrgrey #bazarpaknil #feedback #gusiberdarah #karanggigi


1

by @setpemutihgigi_ampang

Set Glaring White Tooth Beauty dah viral . Bukan sebab dah menjadi pilihan artis-artis . Tapi !! Kerana keberkesanan dia , kualiti & testimoni dah cecah beribu ๐Ÿ˜
.
Harga : RM70
Postage rm8/ss rm11
.
Boleh whatsaapp 014-7244101 untuk order atau boleh klik link di profile
.

#setpemutihgigi #setpemutihgigiampang #supercarbonpandanindah #rznserbukarang #serbukarang #penpemutihgigi #agentrznbeauty #sipipimerah #codkualalumpur #codkl #viral #codtescoampang #lrtpandanjaya #perokoktegar #lrtpandanindah #pandanjaya #aeonmaluri #juscomaluri #tescoampang #dropshipdiperlukan #aranggigi #gigiputih. #gigikuning
#mrgrey #bazarpaknil #feedback #gusiberdarah #karanggigi


0

by @setpemutihgigi_ampang

Set Glaring White Tooth Beauty dah viral . Bukan sebab dah menjadi pilihan artis-artis . Tapi !! Kerana keberkesanan dia , kualiti & testimoni dah cecah beribu ๐Ÿ˜
.
Harga : RM70
Postage rm8/ss rm11
.
Boleh whatsaapp 014-7244101 untuk order atau boleh klik link di profile
.

#setpemutihgigi #setpemutihgigiampang #supercarbonpandanindah #rznserbukarang #serbukarang #penpemutihgigi #agentrznbeauty #sipipimerah #codkualalumpur #codkl #viral #codtescoampang #lrtpandanjaya #perokoktegar #lrtpandanindah #pandanjaya #aeonmaluri #juscomaluri #tescoampang #dropshipdiperlukan #aranggigi #gigiputih. #gigikuning
#mrgrey #bazarpaknil #feedback #gusiberdarah #karanggigi


0

by @pemutih.gigi.organik

7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan

4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap Iman๐Ÿ˜๐Ÿ˜€
Now ON PROMO PRICE
BUY 1 NUCIFERA FREE 5 GIFTS ๐ŸŽ
FREE SHIPPING
.
Nurul Iman๐Ÿ’“
๐Ÿ“ฒ0182998760
Leader Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDEDโœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera
#nuciferateethwhitening #nucifera


0

by @pemutih.gigi.organik

7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan

4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap Iman๐Ÿ˜๐Ÿ˜€
Now ON PROMO PRICE
BUY 1 NUCIFERA FREE 5 GIFTS ๐ŸŽ
FREE SHIPPING
.
Nurul Iman๐Ÿ’“
๐Ÿ“ฒ0182998760
Leader Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDEDโœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera
#nuciferateethwhitening #nucifera


0

by @pemutih.gigi.organik

7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan

4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap Iman๐Ÿ˜๐Ÿ˜€
Now ON PROMO PRICE
BUY 1 NUCIFERA FREE 5 GIFTS ๐ŸŽ
FREE SHIPPING
.
Nurul Iman๐Ÿ’“
๐Ÿ“ฒ0182998760
Leader Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDEDโœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera
#nuciferateethwhitening #nucifera


0

by @pemutih.gigi.organik

Nucifera ๐Ÿ˜Š

Jemput Baca dulu (Panjang sikit tapi berbaloi untuk baca) ๐Ÿ˜˜

Sedar tak selama ni kita beli ubat gigi contoh Jenama X , ada tulis kat kotak untuk memutihkan gigi? Tapi kita pakai berkurun pun tak putih jugak. kan? hehe.. Apa yang kita rasa lepas pakai ubat gigi? kita rasa mulut fresh, bersih dari sisa makanan je kan?

Mesti tertanya-tanya. . hurmm.. Kenapa tak putih-putih.. ==
Sebenarnya ubat gigi ni membersihkan dari sisa makanan yang fizikal shj, tapi sisa bahan kimia makanan (food chemical) contoh mcm kafein, sisa kimia dari minyak masak, fast food dan lain-lain lagi TIDAK dpt dibuang sepenuhnya lalu melekat pada gigi.

Iya, dari situlah gigi kita akan kelihatan kuning dan ada jugak yg boleh menyebabkan gigi/gusi terkene jangkitan kuman jika kandungan makanan/minuman itu tinggi asid. ==
Nucifera.. Merupakan sejenis Arang AKTIF(Bukan Arang biasa) yang dihasilkan dari tempurung kelapa (coconut shell)- yang dipilih dan bebas kimia.

Ianya bersaiz halus (-200) - supaya tidak mencederakan gigi.

Arang AKTIF merupakan Alternatif sains masa kini dimana dikenali juga sebagai - Agen Penyerap Terbaik. (Boleh research , banyak pembuktian klinikal yg dilakukan oleh Negara seperti USA dan Canada)

Apa yang Nucifera serap?
- Food Chemical/Kimia Makanan@asid
- Poison/Racun
- Bacteria

Nucifera tidak menghakis, ia MENYERAP.

Jika sisa lebihan kimia yang melekat pada gigi diserap, gigi anda akan kembali ke warna asal.

Bukan itu sahaja tau, mulut anda jugak akan di 'detoks' dan pH dalam mulut akan menjadi neutral- sukar dijangkiti kuman/bakteria.

dan mulut tidak berbau yang kurang menyenangkan.

Sekian- Terima kasih sudi baca ๐Ÿ˜˜
Jika berminat boleh reply 'NAK'
.
.
1 botol Rm80 sahaja
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap Iman๐Ÿ˜๐Ÿ˜€
.
Nurul Iman๐Ÿ’“
๐Ÿ“ฒ0182998760
Agent Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDEDโœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera


0

by @pemutih.gigi.organik

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! ๐Ÿ˜
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! ๐Ÿšฉ
.
โœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
โœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
โœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? ๐Ÿ™‚
.
Whsap sis sekarang, sementara promosi belum tamat!
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap Iman๐Ÿ˜๐Ÿ˜€
.
Nurul Iman๐Ÿ’“
๐Ÿ“ฒ0182998760
Agent Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDEDโœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera

#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire


0

by @pemutihgigirzn.ayu

Siapa nak gigi putih camni? Angkat tangan
.
.
Korang kalau nak gigi putih camni, memang kena konsisten la pakai Glaring White
.
.
1) Setiap pagi dan malam, WAJIB scrub gigi dengan #ToothWhiteningCarbon
2) Lepas scrub, lap gigi sampai kering guna tipu. Sapu pulak dengan #TeethWhiteningPen

WAJIB konsisten kalau nak gigi putih
Tak payah pergi klinik selalu
Rawatan gigi hanya dari rumah

Harga pon mampu milik guys!
Satu set RM70 EXC POS
Super Duper jimat sehingga 5 bulan tau
.
.
Order? WhatsApp Ayu cepat
๐Ÿ“ฒ 017 3413848
๐Ÿ“ฒ 017 3413848
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60173413848/Glaring+White

#toothbeautykit
#PenPemutihGigi #PenPemutihGigiOriginal #PemutihGigi #TeethWhitening #GlaringWhite #SuperCarbonTeethWhitening #ComboPenjagaanGigi #ComboPemutihGigi #GigiPutih #PenjagaanGigi #SenyumanBercahaya #PemutihGigiMurah #PemutihGigiViral
#ArangGigi #TeethWhiteningViral
#RznBeauty #TeamIka #CodKL #CodSubang


1

by @pemutih.gigi.organik

7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan

4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap Iman๐Ÿ˜๐Ÿ˜€
Now ON PROMO PRICE
BUY 1 NUCIFERA FREE 5 GIFTS ๐ŸŽ
FREE SHIPPING
.
Nurul Iman๐Ÿ’“
๐Ÿ“ฒ0182998760
Leader Sah Nucifera
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera
#nuciferateethwhitening #nucifera


0

by @teeth_trainer_murah

SET COMBO GIGI CANTIKโ€ผ๏ธ Untuk yang nak gigi cantik tersusun + putih berseri boleh try set combo kita yg ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ RM48 untuk sm
RM52 untuk ss
Mur mur je gaisss ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ #teethtrainermurah #teethtrainermalaysia #teethtrainer #aranggigi #aranggigimurah #gigiputih


0

by @pemutihgigirzn.ayu

.
Gigi kuning mentega
Karang dan plak berlapis-lapis macam kuih lapis
Selalu bila gosok gigi ja gusi berdarah

Masalah di atas boleh diatasi dengan set Tooth Beauty Kit kerana dapat :
โ“‚ Memutihkan gigi
โ“‚ Menghilangkan nafas berbau
โ“‚ Menghilangkan karat, karang, plak, kuning gigi
โ“‚ Mencegah masalah kaviti
โ“‚ Menguatkan gigi
โ“‚ Menyihatkan gigi
.
.
๐Ÿ“ฒ 017 3413848
๐Ÿ“ฒ 017 3413848
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60173413848/Glaring+White

#toothbeautykit
#PenPemutihGigi #PenPemutihGigiOriginal #PemutihGigi #TeethWhitening #GlaringWhite #SuperCarbonTeethWhitening #ComboPenjagaanGigi #ComboPemutihGigi #GigiPutih #PenjagaanGigi #SenyumanBercahaya #PemutihGigiMurah #PemutihGigiViral
#ArangGigi #TeethWhiteningViral
#RznBeauty #TeamIka


0

by @irneyidris

RM33
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
๐ŸŒด๐ŸŒท TURBO CARBON TEETH WHITENING ๐ŸŒด๐ŸŒท
. ๐ŸŽฒ KELEBIHAN TURBO CARBON TEETH WHITENING ๐ŸŽฒ
.
๐Ÿฌ 100% Tidak Mengandungi Bahan Kimia
๐Ÿฌ Melindungi Gusi Dri Jangkitan Bakteria
๐Ÿฌ Menuetralkan Masalah Nafas Berbau
๐Ÿฌ Memutihkan Gigi Secara Semulajadi
๐Ÿฌ Menghilangkan Karat2 Pada Gigi
๐Ÿฌ Menstabilkan PH Dalam Mulut
๐Ÿฌ 100% Dari Bahan Semulajadi
๐Ÿฌ Mencegah Masalah Kaviti
๐Ÿฌ Menguatkan Gigi
๐Ÿฌ Berkesan Pantas
๐Ÿฌ Selamat
๐Ÿฌ Halal
.
#dropshipmurah #borongmurah #borongprodukkecantikan
#turbocarbon #turbocarbonbestbuybeauty
#turbocarbonputih #turbocarboncantik #nucifera #carbonturbo #pemutihgigi #aranggigi #nuciferamurah #penpemutihgigi
#turbocarbonmurah #turbocarbonborong #turbocarbonreadystock #stockturbocarbon #turbocarbonarang
#readystok #lakukeras #bazarpaknil #sayajual #murah
#sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

by @n.a.y_beauty3

๐ŸŒธ Arang gigi White Master
8gm
Rm6 x 1pc
Borong rm4.50 (min 3pcs shj!!!) Tekan link di bawah untuk respon lebih cepat ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ
www.wasap.my/60199892385
www.wasap.my/60179474090
.
Sangat BERKESAN Mengatasi Masalah โคตโคต
๐ŸGigi kuning akibat merokok & kesan minum minuman berkafein
๐Ÿ Plak yang melekat pada gigi
๐Ÿ Bau mulut yang tidak menyenangkan
.
๐Ÿƒ100% Organik
๐ŸƒTak Menghakis Gigi
๐ŸƒHalal
๐ŸƒSesuai Utk Semua Peringkat Umur
๐Ÿƒsesuai untuk org yg VEGETARIAN
๐Ÿƒdiperbuat dari arang kelapa

Cara Guna White Master ๐Ÿ’– Basahkan berus gigi ๐Ÿ’– Celupkan pada serbuk arang
๐Ÿ’– Berus gigi selama 2-3 minit
๐Ÿ’– Kumur2 & bilas ๐Ÿ“ŒUntuk kesan paling optimum, gunakan White Master Teeth Whitening secara berterusan selama 14 hari
.
#kosmetikmurahkelantan #kosmetikmurah #kosmetiktermurah #aranggigi #teethwhiteningcharcoal #aranggigiborong #aranggigimurah #wehitemasterteethwhiteningmurah #aranggigiwhitemastermurah #produkkecantikanmurah #kosmetikborong #kosmetikborongmurah #kosmetikborongtermurah


0

by @pemutih.gigi.organik

Bagaimana cara guna NUCIFERA?
.
.
๐Ÿ„Basahkan berus gigi (sebaiknya jenis soft)
.
๐Ÿ„ Celup berus pada serbuk dan gosok gigi dengan betul & perlahan-lahan supaya nucifera dapat bertindak selama 2 minit
.
๐Ÿ„ Kumur-kumur dan bilas bersih berus gigi kemudian bilas gigi dengan memberus gigi semula menggunakan air sahaja
Untuk kesan yg lebih baik, asingkan dgn ubat gigi

kurangkan minum caffein dan merokok yaa ๐Ÿ˜‰
.
Postage setiap hari
Ready Stok!
.
Nak gigi putih berseri2?
Jum Whsap Iman๐Ÿ˜๐Ÿ˜€
.
Nurul Iman๐Ÿ’“
๐Ÿ“ฒ0182998760
Agent Sah Nucifera
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak


1

by @pemutih.gigi.organik

Ramai je tanya, apa kelebihan Nucifera ni ye??
.
.
Banyakkkk sangat kelebihannya tapi kita kongsikan 7 sebab utama kenapa anda WAJIB dapatkan Nucifera ni ๐Ÿ˜‰
.
.
1. Berat bersih adalah 100g. Nucifera ni berbentuk serbuk so memang banyak. Boleh kongsi dengan suami atau isteri, boleh kongsi dengan mak atau abah, boleh kongsi dengan adik beradik. So berbaloi ke tidokkk??
.
2. Sebotol ni anggaran penggunaan sebanyak 450x. Kami sarankan untuk guna 2x sehari. So kiralah sendiri berapa bulan boleh guna tu? Ya, 7 BULAN guys ๐Ÿค—
.
3. Ramai yang tanya, betul ke berkesan? Nucifera ni dah ada beribu testimoni berjaya. Kalau tak berkesan, mana datang testimoni ni semua. Customer sendiri yang share tau real testimoni. Tak main lah fake-fake ni. Tak berkat hidup uols.
.
4. Sangat berbaloi guys. Nucifera ni jugak sebagai produk penjagaan gigi yang berterusan. Kalau pergi klinik caj yang dikenakan mmg tinggi, kalau mampu sila lah. Kalau tak mampu, kita ada alternatif lain seperti Nucifera ๐Ÿ˜ Boleh pakai berkali-kali, siap kongsi-kongsi lagi.
.
5. Nucifera adalah arang aktif dari tempurung kelapa. Tiada bahan kimia so mmg selamat dan tiada kesan sampingan. Pregnant mom atau breastfeed mom pun boleh guna ye.
.
6.Yang penting, KELULUSAN KKM. Produk yang takde kelulusan KKM ni berlambak je dekat luar, tapi yakin ke tak memudaratkan kesihatan? ๐Ÿค”
.
7. Harga yang sangat berpatutan dengan kualiti. Sekali pakai 15sen sahaja. Kau hado? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ .
Order? .
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap Iman๐Ÿ˜๐Ÿ˜€
.
Nurul Iman๐Ÿ’“
๐Ÿ“ฒ0182998760
Agent Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDEDโœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera


0

by @pemutih.gigi.organik

๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌMalu nak senyum sbb gigi kuning?๐Ÿ˜‚
.
Alamakkk
.
Mulut tak selesa sebab karang gigi menebal?
.
Kawan tegur mulut berbau?
.
Kami ada solution untuk anda. Jom try Nucifera Teeth Whitening. Fungsi 5 dalam 1
.
Untuk order atau pertanyaan,
1. Dm kami (Maaf kami tak boleh dm dulu)
2. Tekan link whatsapp dkt bio
.
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap Iman๐Ÿ˜๐Ÿ˜€
.
Nurul Iman๐Ÿ’“
๐Ÿ“ฒ0182998760
Agent Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDEDโœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera


0

by @pemutih.gigi.organik

Nucifera ๐Ÿ˜Š

Jemput Baca dulu (Panjang sikit tapi berbaloi untuk baca) ๐Ÿ˜˜

Sedar tak selama ni kita beli ubat gigi contoh Jenama X , ada tulis kat kotak untuk memutihkan gigi? Tapi kita pakai berkurun pun tak putih jugak. kan? hehe.. Apa yang kita rasa lepas pakai ubat gigi? kita rasa mulut fresh, bersih dari sisa makanan je kan?

Mesti tertanya-tanya. . hurmm.. Kenapa tak putih-putih.. ==
Sebenarnya ubat gigi ni membersihkan dari sisa makanan yang fizikal shj, tapi sisa bahan kimia makanan (food chemical) contoh mcm kafein, sisa kimia dari minyak masak, fast food dan lain-lain lagi TIDAK dpt dibuang sepenuhnya lalu melekat pada gigi.

Iya, dari situlah gigi kita akan kelihatan kuning dan ada jugak yg boleh menyebabkan gigi/gusi terkene jangkitan kuman jika kandungan makanan/minuman itu tinggi asid. ==
Nucifera.. Merupakan sejenis Arang AKTIF(Bukan Arang biasa) yang dihasilkan dari tempurung kelapa (coconut shell)- yang dipilih dan bebas kimia.

Ianya bersaiz halus (-200) - supaya tidak mencederakan gigi.

Arang AKTIF merupakan Alternatif sains masa kini dimana dikenali juga sebagai - Agen Penyerap Terbaik. (Boleh research , banyak pembuktian klinikal yg dilakukan oleh Negara seperti USA dan Canada)

Apa yang Nucifera serap?
- Food Chemical/Kimia Makanan@asid
- Poison/Racun
- Bacteria

Nucifera tidak menghakis, ia MENYERAP.

Jika sisa lebihan kimia yang melekat pada gigi diserap, gigi anda akan kembali ke warna asal.

Bukan itu sahaja tau, mulut anda jugak akan di 'detoks' dan pH dalam mulut akan menjadi neutral- sukar dijangkiti kuman/bakteria.

dan mulut tidak berbau yang kurang menyenangkan.

Sekian- Terima kasih sudi baca ๐Ÿ˜˜
Jika berminat boleh reply 'NAK'
.
.
1 botol Rm80 sahaja
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap Iman๐Ÿ˜๐Ÿ˜€
.
Nurul Iman๐Ÿ’“
๐Ÿ“ฒ0182998760
Agent Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDEDโœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera


0

by @pemutih.gigi.organik

Salam gambar dari kota mekah๐Ÿ’“
.
.
FAQ

S: Apa kesan menggunakan Nucifera ini?
J: Nucifera ini bukan sekadar memutihkan gigi tetapi ianya juga memastikan gigi anda putih, bersih dan sihat.Selain itu Nucifera juga:
โค๏ธ Meneutralkan PH dalam mulut.
โค๏ธ Membunuh bakteria.
โค๏ธ Berkesan dalam mencegah dalam kerosakan gigi.
โค๏ธ Menyerap kotoran pada gigi seperti kesan kopi, teh, rokok dan lain-lain.

S: Adakah Nucifera ini boleh merosakkan enemal gigi?
J: Tidak, kerana serbuk Nucifera ini sangat halus sehingga 200 mesh dan berasaskan 100% bahan organik.

S: Bagaimana jika saya ada gigi sensitif ?
J: Anda boleh menggunakan Nucifera kerana ianya 100% organik dan tidak merosakkan gigi. Dapatkan nasihat doktor gigi anda jika anda meraguinya.

S: Jika saya perokok & penggemar kopi ? Sesuai ke?
J: saya syorkan anda patut mencuba Nucifera.

S: Biasanya berapa lama kesan yang diperolehi apabila menggunakan Nucifera ini?
J: Untuk kesan gigi putih anda akan dapat merasai perbezaan pada warna gigi selepas 3 ke 7 hari pemakaian, harus diingat ianya hanya perbezaan warna, bukan kesan putih serta merta kerana untuk mendapatkan gigi putih perlu dilihat beberapa faktor lain. Bagaimanapun, anda pasti merasai perbezaan pada warna gigi anda. Perlu diingat juga, gigi putih sahaja belum tentu sihat dan bersih.

S: Adakah Nucifera Lulus KKM ?
J: YA, Nucifera mempunyai sijil KKM. No. sijil NOT160303473K.

S: Berapa kali sehari saya perlu pakai Nucifera ?
J: Untuk tempoh permulaan 7 hari bermula hari pertama, kami sarankan guna sehari 2 kali iaitu pagi dan malam. Selepas 7 hari anda boleh gunakan sehari sekali pada waktu malam.
.
Order?
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap Iman๐Ÿ˜๐Ÿ˜€
.
Nurul Iman๐Ÿ’“
๐Ÿ“ฒ0182998760
Agent Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDEDโœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera


0

by @gigicantikberkilat

Anda nak tahu punca utama!!! *NI HA PUNCA GIGI KUNING* ๐Ÿ™‹Jum kita tengok antara punca gigi kuning . โ˜•Pengambilan Caffein yang tinggi
๐Ÿ›Suka makan makan berwarna, contoh kari juga dikira makanan berwarna
๐ŸšญHisap rokok non stop
+Malas gosok gigi, berat haih kes ni!
๐Ÿซ๐Ÿญmkn coklat dn gula2 yg ade pewarna,ambik secara kekerapan
๐Ÿปnimum air bergas,yg ade pewarna.
๐Ÿ’Ramai antara kita berimpian nak gigi putih bersih, betul tak? bonus kalau bersinar. .
๐Ÿ’บTapi tengok balik cara dan amalan hidup kita adakah selari dengan impian kita tu,selalu ker jumpa docter servis gigi ??
๐Ÿ†—Sekarang ni memang tak susah nak cari pemutih gigi, tapi yang susah nak cari pemutih gigi yang tak ada peroxide iaitu bahan hakis gigi
๐Ÿ†—Makin tinggi bahan ni dalam pemutih gigi makin putih lah gigi you all, tapi pikir jap for long term? Malas lah nak cakap banyak, g google kejap
๐Ÿ’ƒJadi meh sis nak kenalkan satu pemutih gigi.. *RKAY MAGICHARCOAL WHITENING TEETH*
yang di perbuat dari arang, Kesan seawal seminggu je janji korang follow cara pakai yang betul

#gigikuning #gigikuningnafasbau #gigiputih #gigiputihbersih #aranggigi #aranggigimurah #aranggigiputih #gigicantik #gigicantik2018 #nafasberbau #cantikgigi #nikah #jubahmurah #jubah #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tudungmurahmurah #tudungmurahonline #tudungbawal #barangbabymurahmalaysia
#fattzura #bazaar #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #rkaymagicharcoalwhiteningteeth
#rkayempire #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual


1

by @hazneybeautystore

RM33
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
๐ŸŒด๐ŸŒท TURBO CARBON TEETH WHITENING ๐ŸŒด๐ŸŒท
. ๐ŸŽฒ KELEBIHAN TURBO CARBON TEETH WHITENING ๐ŸŽฒ
.
๐Ÿฌ 100% Tidak Mengandungi Bahan Kimia
๐Ÿฌ Melindungi Gusi Dri Jangkitan Bakteria
๐Ÿฌ Menuetralkan Masalah Nafas Berbau
๐Ÿฌ Memutihkan Gigi Secara Semulajadi
๐Ÿฌ Menghilangkan Karat2 Pada Gigi
๐Ÿฌ Menstabilkan PH Dalam Mulut
๐Ÿฌ 100% Dari Bahan Semulajadi
๐Ÿฌ Mencegah Masalah Kaviti
๐Ÿฌ Menguatkan Gigi
๐Ÿฌ Berkesan Pantas
๐Ÿฌ Selamat
๐Ÿฌ Halal
.
#dropshipmurah #borongmurah #borongprodukkecantikan
#turbocarbon #turbocarbonbestbuybeauty
#turbocarbonputih #turbocarboncantik #nucifera #carbonturbo #pemutihgigi #aranggigi #nuciferamurah #penpemutihgigi
#turbocarbonmurah #turbocarbonborong #turbocarbonreadystock #stockturbocarbon #turbocarbonarang
#readystok #lakukeras #bazarpaknil #sayajual #murah
#sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

by @pemutihgigirzn.ayu

Jom baca!
Fakta tentang ARANG
.
.
#ArangGigi #ArangPemutihGigi #PemutihGigi


0

by @pemutih_gigi_rm19

Dah tak perlu buat TREATMENT mahal mahal di klinik uolss untuk putihkan gigi. ๐Ÿ˜
.
Guna arang pemutih gigi ni pon boleh tau! .
Murah pon murah. ๐Ÿ˜˜
Jum grab satu !
.
Stok pon tinggal xbanyak da tau, sebab laku keras ๐Ÿคฃ
.
#gigi #gigiputih #gigiputihbersih #gigiputihberseri #gigiputihcantik #gigiputihdalamseminggu #pemutihgigi #pemutihgigimurah #pemutihgigimalaysia #pemutihgigioriginal #aranggigi #pemutihgigiberkesan #teethwhitening #teethwhiteningmalaysia #emmamaembong #kamaladli #zahirahmacwilson #neelofa #arangpemutihgigi


5

by @pemutihgigirzn.ayu

Meh sis Ayu bak share apa yang best serbuk arang ni
.
.
โœ”๏ธSangat jimat sebab tahan 5-6 bulan
โœ”๏ธPaling best boleh share 1 keluarga tau
โœ”๏ธLagi best, serbuk sabgat halus. Tak melukakan gusi kita.
.
.
Konsisten pakai seminggu, boleh nampak kesan. Yang penting uolls kena la rajin tau!
.
.
Nak ke gigi putih, gusi sihat, mulut tak berbau? Jom WhatsApp Ayu cepat
.
.
๐Ÿ“ฒ 017 3413848
๐Ÿ“ฒ 017 3413848
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60173413848/Glaring+White
.
.
#toothbeautykit
#PenPemutihGigi #PenPemutihGigiOriginal #PemutihGigi #TeethWhitening #GlaringWhite #SuperCarbonTeethWhitening #ComboPenjagaanGigi #ComboPemutihGigi #GigiPutih #PenjagaanGigi #SenyumanBercahaya #PemutihGigiMurah #PemutihGigiViral
#ArangGigi #TeethWhiteningViral
#RznBeauty #TeamIka


0

by @pemutih.gigi.organik

Baru 5 HARI guna da nampak hasil!
.
INI bukan mimpi ok๐Ÿ˜€
.
Nak gigi berseri mcm artist?
.
Cuba la NUCIFERA hari nh๐Ÿ˜
.
Dijamin k.
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap Iman๐Ÿ˜๐Ÿ˜€
.
Nurul Iman๐Ÿ’“
๐Ÿ“ฒ0182998760
Agent Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDEDโœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera


0

by @pemutih.gigi.organik

7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera*

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik

6) Lulus KKM

7) Harga sepadan dengan kuantiti & kualiti

Untuk sebarang pertanyaan dan order
1. Dm kami dulu (takut xperasan)
Atau
2. Tekan link whatsapp dekat bio
.
.
1 botol Rm80 sahaja
Tahan 7 Bulan!
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap Iman๐Ÿ˜๐Ÿ˜€
.
Nurul Iman๐Ÿ’“
๐Ÿ“ฒ0182998760
Agent Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDEDโœ…
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera


0