#armayofficial

Instagram photos and videos

#pemutihgigimurahmalaysia#pemutihgigi#gigiputih#pemutihgigisemulajadi#codklangvalley#armayofficial#arangaktifpemutihgigi#pemutihgigiarangaktif#pemutihgigimalaysia#gigicantik#pemutihgigicepat#testimoninucifera#nuciferapemutihgigi#nuciferawhiteningteeth#nuciferateethwhitening#nucifera#gadiscantik#tipsnucifera

Hashtags #armayofficial for Instagram

by @armay.official

Belum cuba belum tahu. Dah cuba nak selalu. Tingkatkan keyakinan diri anda dengan senyuman seindah suria. Gunakan #NUCIFERATEETHWHITENING setiap hari, 2 kali sehari. Anda takkan malu lagi untuk senyum. Jom dapatkan sekarang juga

Ps. Beli sekarang ada promo buy 1 free 6 item. Jom dapatkan sekarang tau sementara stok masih ada
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


9

by @eyschayaakub_

Ramainya yang guna NUCIFERA TEETH WHITENING POWDER nih. Best giler produk nih. Makin gosok makin putih gigi 😍 Ramai gila feedback wee 💃🏻 @armay.official @armay.official .
Sangat berkesan!
Mudah untuk digunakan!

Seminggu jer gigi dah kembali putih. Produk Nucifera selamat digunakan sebab ia bertindak secara menyerap asid, food chemical dan bakteria dalam mulut.

KENAPA PERLU NUCIFERA TEETH WHITENING?
✔ Produk untuk lelaki & wanita
✔ Menghapuskan masalah gigi kuning
✔ Memutihkan & membersihkan gigi
✔ Mencegah penghasilan plak @ karang
✔ Detox mulut & gigi
✔ Mencegah kaviti
✔ Menghalang mulut berbau
✔ Balance PH mulut
✔ Dijamin 100% halal & LULUS KKM
✔ Sangat mudah digunakan
.
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi Nucifera. Visit ig @armay.official @armay.official @armay.official .
.
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#testimoninucifera #codklangvalley#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi#gigiputih #janganmengata #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNucifera #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #gigicantik #shoppingonline #shopsmall #awesome #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial


3

by @armay.official

Kenapa kena dapatkan #NuciferaTeethWhitening di @armay.official
.
.
Pastikan anda dapatkan Nucifera dari pengedar Sah & Utama anda di @armay.official

1. Pengedar Utama & Sah Nucifera
2. Order Hari ini, Sampai Esok
3. Beli 1 Botol, Percuma baaanyak Free Gift
4. Boleh Cod sekitar SHAH ALAM, KLANG
5. Boleh pickup di office kami di KLANG
6. Trusted Seller no 1
7. Company berdaftar SSM
8. Layanan Mesra 100%
9. Tanya 1 soalan, kami bagi semua jawapan
10. Banyak buat promosi dan free gift
.
.
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#testimoninucifera #codklangvalley#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi#gigiputih #janganmengata #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNucifera #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #gigicantik #shoppingonline #shopsmall #awesome #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial


18

by @armay.official

Belum cuba belum tahu. Dah cuba nak selalu. Tingkatkan keyakinan diri anda dengan senyuman seindah suria. Gunakan #NUCIFERATEETHWHITENING setiap hari, 2 kali sehari. Anda takkan malu lagi untuk senyum. Jom dapatkan sekarang juga

Ps. Beli sekarang ada promo buy 1 free 6 item. Jom dapatkan sekarang tau sementara stok masih ada
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


33

by @armay.official

Nucifera Teeth Whitening Powder mengunakan sejenis bahan yg dinamakan 'Activated Charcoal' atau Arang Aktif. Jgn risau, nama saja arang tapi ia bukan arang selepas bakar sampah atau arang untuk Barbeque. Ianya adalah bahan yang di proses melalui sistem 'adsorption' pada suhu yang sangat tinggii utk membuka liang pori pada arang aktif.
.
Diluluskan oleh:
============
Kementerian Kesihatan malaysia(KKM)
(NOT160303473K) – MAL/NOT No.
.
.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


48

by @armay.official

NUCIFERA ni sgt berbeza dgn produk pemutih gigi arang yg lain tau. Kalau produk lain , anda boleh beli di China dgn harga RM3 je sebekas (30gm)dan dijual semula di Malaysia dgn harga Rm30-Rm50 menggunakan kayu2 biasa yg tidak diketahui sumber sahihnya. Keselamatannya tidak terjamin kerana menggunakan bahan2 yg tidak diketahui.
.
.
Tapi Nucifera ni Buatan Malaysia 100%, kilang berada di Lembah Klang dan diproses 100% oleh warga tempatan menggunakan sumber arang aktif dihasilkan daripada tempurung kelapa yg terpilih sahaja. Satu bekas ada 100gm boleh digunakan selama 7 bulan lebih. Dijamin selamat dan disahkan oleh KKM dan 100% halal

Komen DM or tekan je link di bio utk dapatkan produk pemutih gigi terhebat ni.
.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


92

by @armay.official

Tahukah anda??? Untuk mendapatkan gigi yg lebih putih, lebih sihat dan lebih meyakinkan, anda cuma perlu membuat pelaburan lebih kurang 30 sen ++ sahaja sehari dengan menggunakan #Nucifera.

Kerana Nucifera dapat digunakan sebanyak 450 kali bersamaan dengan 7 bulan setengah.

Sekaligus dapat mengurangkan bil scaling/whitening anda di klinik gigi dan mampu mengelakkan kegerunan anda berjumpa doktor gigi 😂

Mengapa bayar lebih sedangkan anda mampu berjimat dengan #nuciferateethwhitening yg boleh anda dapatkan di @armay.official
.
.
.
Dapatkan sekarang sementara stok masih ada.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #merokok #rokok #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial


87

by @armay.official

Wahhhhh. Ini lagi besss. Sis ni pakai #Nucifera dalam masa sehari je putih terus giginya. Besnya kannn. .
.
Macammana nucifera ni bertindak?
.
Nucifera dihasilkan dari arang aktif daripada tempurung kelapa, ianya menyerap kotoran yg ada pada gigi, lalu menanggalkan kotoran dan menanggalkan plak pada gigi. Gigi kemudian akan menjadi putih berseri.
.
Ingat. Lain gigi lain kesannya tau. Yang penting konsisten guna.
.
.
.
.
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#testimoninucifera #codklangvalley#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi#gigiputih #janganmengata #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNucifera #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #gigicantik #shoppingonline #shopsmall #awesome #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial


18

by @armay.official

Fakta yang anda kena tahu tentang #NUCIFERATEETHWHITENING
1. 100% organik semulajadi
2. Ianya menyerap bukan menghakis gigi
3. Sebotol tahan 7 bulan
4. Utk kesan pantas. Guna 2 kali sehari
5. Mengandungi serbuk arang aktif yg digred tinggi (bukan arang bbq)
6. Kesan dlm masa seminggu. Tp ramai dpt kesan seawal 3 hari
7. Boleh digunakan untuk yg guna braces
8. Harga berbaloi dengan kuantiti.
9. Kami ada pengesahan KKM. GMP dan 100% halal
10. Harga promo dan best free gift untuk 50 terawal.

Komen DM or tekan je link di bio.
.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


52

by @armay.official

Baru hari pertama guna dah putih mcmni skali. Hebat betul Nucifera ni. Ramai dh berjaya guna Nucifera ni, gigi putih sampaikan mcm tak percaya. Dah tak payah keluar kos buat whitening kat hospital mahal2. Guna Nucifera je pun dah boleh. =========================================
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombakbatucaves


16

by @afif.hijau.empire

Nucifera Teeth Whitening adalah sejenis pemutih gigi yang terdiri daripada arang aktif. Arang aktif yang digunakan adalah dari tempurung kelapa yang dibakar pada suhu yang tinggi tanpa kehadiran oksigen. . Bahan ini dapat memutihkan gigi seawal 7 hari tanpa menghakis gigi. Testimoni-testimoni dari penguna menunjukkan Nucifera Teeth Whitening ini 100% berkesan! .
.
▶ Kos pemutihan gigi terlalu mahal
▶Nak senyum, nak buka mulut malu?
▶Nak Selfie, nak tunjuk gigi malu?
▶ Kuat merokok& minum kopi? .
.
Kena cuba Nucifera Teeth Whitening ni..
.
Kenapa?
.
▶ Nucifera Teeth Whitening dapat memutihkan gigi seawal 7 hari.
▶ TESTIMONI terbukti berkesan!
▶ Menyerap toksin pada gigi & mulut
▶ Menghilangkan bau mulut
▶ 100% dari bahan semulajadi & tanpa bahan terlarang
.
.
.
.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombakbatucaves


55

by @armay.official

Nucifera Teeth Whitening ada sejenis pemutih gigi yang terdiri daripada arang aktif. Arang aktif yang digunakan adalah dari tempurung kelapa yang dibakar pada suhu yang tinggi tanpa kehadiran oksigen. . Bahan ini dapat memutihkan gigi seawal 7 hari tanpa menghakis gigi. Testimoni-testimoni dari penguna menunjukkan Nucifera Teeth Whitening ini 100% berkesan! .
.
▶ Kos pemutihan gigi terlalu mahal
▶Nak senyum, nak buka mulut malu?
▶Nak Selfie, nak tunjuk gigi malu?
▶ Kuat merokok& minum kopi? .
.
Kena cuba Nucifera Teeth Whitening ni..
.
Kenapa?
.
▶ Nucifera Teeth Whitening dapat memutihkan gigi seawal 7 hari.
▶ TESTIMONI terbukti berkesan!
▶ Menyerap toksin pada gigi & mulut
▶ Menghilangkan bau mulut
▶ 100% dari bahan semulajadi & tanpa bahan terlarang
.
.
.
.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


29

by @armay.official

Awek cendol pun terpaksa guna Nucifera dari @armay.official untuk pastikan gigi menjadi putih. Cendol pun cendol jugak, jangan sampai gigi tu jadi warna cendol sudahhh
.
.
.
Haaa untuk korg yg tak sabar nak dapatkan Nucifera tu, korg komen " DM " sekarang, kami bagi harga promosi sampai hujung bulan ni je tauuu.
.
.
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#testimoninucifera #codklangvalley#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi#gigiputih #janganmengata #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNucifera #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #gigicantik #shoppingonline #shopsmall #awesome #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial


46

by @armay.official

Bagaimana cara guna NUCIFERA?
.
.
🍿Basahkan berus gigi (sebaiknya jenis soft)
. 🍧Celup berus pada serbuk dan gosok gigi dengan betul & perlahan-lahan supaya nucifera dapat bertindak selama 2 minit
. 🌮Pastikan serbuk arang cair pada gigi dahulu setelah digosok perlahan, baru gosok menyeluruh.
(Kalau nucifera tak cair sepenuhnya, akan melekat pada gusi)
. 🍞Kemam/biarkan didalam mulut 2-3 minit
. 🍱Kumur-kumur dan bilas bersih berus gigi kemudian bilas gigi dengan memberus gigi semula menggunakan air sahaja.
.
.
**Kalau nak bilas bersama ubat gigi pun boleh
**Untuk kesan yg lebih baik, asingkan dgn ubat gigi
**Guna 2 Kali sehari untuk mendapatkan hasil yang cepat
**kurangkan minum caffein dan merokok yaa 😉
.
.
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#testimoninucifera #codklangvalley#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi#gigiputih #janganmengata #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNucifera #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #gigicantik #shoppingonline #shopsmall #awesome #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial


31

by @nash.shoppe11

ARANG AKTIF NUCIFERA?
TEMPURUNG KELAPA
-Arang aktif NUCIFERA diformulasi daripada kulit tempurung kelapa yang dibakar secara terkawal dengan suhu yang teramat panas tanpa sebarang oksigen mengikut piawaian farmasetikal

ARANG TEMPURUNG KELAPA
-Pembakaran tanpa oksigen membuka liang liang pori arang dan menjadikan ianya arang yang mempunyai kuasa penyerapan yang hebat dan BUKAN MENGHAKIS

ARANG AKTIF NUCIFERA
-Kehalusan arang aktif NUCIFERA sehingga 200mesh(macam tepung), selesa di gusi, dan lembut di gigi. Bertindak sebagai agen penyerap semulajadi untuk memutihkan dan membersihkan gigi secara menyeluruh
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire #tipsnucifera #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang

Shah Alam, Malaysia
2

by @armay.official

#testimoniNucifera
.
Nucifera Teeth Whitening Powder:
.
➡️ KKM ( NOT160303473K )
➡️ Tiada kesan sampingan
➡️ 100% organik
➡️ Serbuk arang aktif farmaseutikal
➡️ Saiz 200 mash (sangat halus)
➡️ Tidak sama dengan arang biasa
➡️ Tidak merosakkan enamel gigi
➡️ Tiada flourida
➡️ Bukan ubat gigi biasa
=========================================
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombakbatucaves


32

by @nash.shoppe11

Fakta yang anda kena tahu tentang #NUCIFERATEETHWHITENING 
1. 100% organik semulajadi
2. Ianya menyerap bukan menghakis gigi
3. Sebotol tahan 7 bulan
4. Utk kesan pantas. Guna 2 kali sehari
5. Mengandungi serbuk arang aktif yg digred tinggi (bukan arang bbq)
6. Kesan dlm masa seminggu. Tp ramai dpt kesan seawal 3 hari
7. Boleh digunakan untuk yg guna braces
8. Harga berbaloi dengan kuantiti.
9. Kami ada pengesahan KKM. GMP dan 100% halal
10. Harga promo dan best free gift untuk 50 terawal.

Komen DM or tekan je link di bio.
.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera#teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera#teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi#arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#codklangvalley #pemutihgigimalaysia#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih#gadiscantik #codklangvalley #cantiks#pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#armayofficial #codshahalam #codklang


1

by @nucifera.empire

Pernah lihat hasil penggunaan sebelum, semasa, dan selepas menggunakan Nucifera. Lepas sekali guna pun, mesti ada nampak perbezaan walaupun sedikit
.
Nucifera dah membantu lebih daripada 200,000 pengguna untuk mendapatkan gigi yg lebih putih tau. Tak payah susah2 dah buat whitening yg mencecah ribuan ringgit tu, sebab Nucifera kan ado.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombakbatucaves


9