#armayofficial

Instagram photos and videos

#codklangvalley#teamhazadi#pemutihgigicepat#gigicantik#pemutihgigiarangaktif#pemutihgigimurahmalaysia#gigiputih#pemutihgigisemulajadi#armayofficial#testimoninucifera#arangaktifpemutihgigi#nuciferapemutihgigi#nuciferawhiteningteeth#pemutihgigimalaysia#pemutihgigi#gadiscantik#cantiks#nucifera#infonucifera

Hashtags #armayofficial for Instagram

Fakta yang anda kena tahu tentang #NUCIFERATEETHWHITENING 
1. 100% organik semulajadi
2. Ianya menyerap bukan menghakis gigi
3. Sebotol tahan 7 bulan
4. Utk kesan pantas. Guna 2 kali sehari
5. Mengandungi serbuk arang aktif yg digred tinggi (bukan arang bbq)
6. Kesan dlm masa seminggu. Tp ramai dpt kesan seawal 3 hari
7. Boleh digunakan untuk yg guna braces
8. Harga berbaloi dengan kuantiti.
9. Kami ada pengesahan KKM. GMP dan 100% halal
10. Harga promo dan best free gift untuk 50 terawal.

Komen DM or tekan je link di bio.
.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera#teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera#teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi#arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#codklangvalley #pemutihgigimalaysia#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih#gadiscantik #codklangvalley #cantiks#pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#armayofficial #codshahalam #codklang


0

Pernah lihat hasil penggunaan sebelum, semasa, dan selepas menggunakan Nucifera. Lepas sekali guna pun, mesti ada nampak perbezaan walaupun sedikit
.
Nucifera dah membantu lebih daripada 200,000 pengguna untuk mendapatkan gigi yg lebih putih tau. Tak payah susah2 dah buat whitening yg mencecah ribuan ringgit tu, sebab Nucifera kan ado.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombakbatucaves


0

Pernah lihat hasil penggunaan sebelum, semasa, dan selepas menggunakan Nucifera. Lepas sekali guna pun, mesti ada nampak perbezaan walaupun sedikit
.
Nucifera dah membantu lebih daripada 200,000 pengguna untuk mendapatkan gigi yg lebih putih tau. Tak payah susah2 dah buat whitening yg mencecah ribuan ringgit tu, sebab Nucifera kan ado.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombakbatucaves


32

Hai semua ingat tak kita ada buat contest cabutan bertuah utk memenangi SAMSUNG GALAXY S9. Setiap satu botol pembelian #NuciferaTeethWhitening , layak untuk dapat 1 penyertaan. Kita dah ada pemenang tau.
Nak tahu siapa yg menang? Check it out.

Tahniah kepada semua pemenang. Jangan risau, kita akan adakan contest lagi lepasni. So kekal aktif dan follow @armay.official utk memenangi mcm2 lagi contest lepasni. .
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombakbatucaves


5

Nucifera Teeth Whitening adalah sejenis pemutih gigi yang terdiri daripada arang aktif. Arang aktif yang digunakan adalah dari tempurung kelapa yang dibakar pada suhu yang tinggi tanpa kehadiran oksigen. . Bahan ini dapat memutihkan gigi seawal 7 hari tanpa menghakis gigi. Testimoni-testimoni dari penguna menunjukkan Nucifera Teeth Whitening ini 100% berkesan! .
.
▶️ Kos pemutihan gigi terlalu mahal
▶️Nak senyum, nak buka mulut malu?
▶️Nak Selfie, nak tunjuk gigi malu?
▶️ Kuat merokok& minum kopi? .
.
Kena cuba Nucifera Teeth Whitening ni..
.
Kenapa?
.
▶️ Nucifera Teeth Whitening dapat memutihkan gigi seawal 7 hari.
▶️ TESTIMONI terbukti berkesan!
▶️ Menyerap toksin pada gigi & mulut
▶️ Menghilangkan bau mulut
▶️ 100% dari bahan semulajadi & tanpa bahan terlarang
.
.
.
.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombakbatucaves


0

Nucifera Teeth Whitening adalah sejenis pemutih gigi yang terdiri daripada arang aktif. Arang aktif yang digunakan adalah dari tempurung kelapa yang dibakar pada suhu yang tinggi tanpa kehadiran oksigen. . Bahan ini dapat memutihkan gigi seawal 7 hari tanpa menghakis gigi. Testimoni-testimoni dari penguna menunjukkan Nucifera Teeth Whitening ini 100% berkesan! .
.
▶️ Kos pemutihan gigi terlalu mahal
▶️Nak senyum, nak buka mulut malu?
▶️Nak Selfie, nak tunjuk gigi malu?
▶️ Kuat merokok& minum kopi? .
.
Kena cuba Nucifera Teeth Whitening ni..
.
Kenapa?
.
▶️ Nucifera Teeth Whitening dapat memutihkan gigi seawal 7 hari.
▶️ TESTIMONI terbukti berkesan!
▶️ Menyerap toksin pada gigi & mulut
▶️ Menghilangkan bau mulut
▶️ 100% dari bahan semulajadi & tanpa bahan terlarang
.
.
.
.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombakbatucaves


30

Nucifera Teeth Whitening adalah sejenis pemutih gigi yang terdiri daripada arang aktif. Arang aktif yang digunakan adalah dari tempurung kelapa yang dibakar pada suhu yang tinggi tanpa kehadiran oksigen. . Bahan ini dapat memutihkan gigi seawal 7 hari tanpa menghakis gigi. Testimoni-testimoni dari penguna menunjukkan Nucifera Teeth Whitening ini 100% berkesan! .
.
▶️ Kos pemutihan gigi terlalu mahal
▶️Nak senyum, nak buka mulut malu?
▶️Nak Selfie, nak tunjuk gigi malu?
▶️ Kuat merokok& minum kopi? .
.
Kena cuba Nucifera Teeth Whitening ni..
.
Kenapa?
.
▶️ Nucifera Teeth Whitening dapat memutihkan gigi seawal 7 hari.
▶️ TESTIMONI terbukti berkesan!
▶️ Menyerap toksin pada gigi & mulut
▶️ Menghilangkan bau mulut
▶️ 100% dari bahan semulajadi & tanpa bahan terlarang
.
.
.
.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombakbatucaves


2

Nucifera Teeth Whitening adalah sejenis pemutih gigi yang terdiri daripada arang aktif. Arang aktif yang digunakan adalah dari tempurung kelapa yang dibakar pada suhu yang tinggi tanpa kehadiran oksigen. . Bahan ini dapat memutihkan gigi seawal 7 hari tanpa menghakis gigi. Testimoni-testimoni dari penguna menunjukkan Nucifera Teeth Whitening ini 100% berkesan! .
.
▶️ Kos pemutihan gigi terlalu mahal
▶️Nak senyum, nak buka mulut malu?
▶️Nak Selfie, nak tunjuk gigi malu?
▶️ Kuat merokok& minum kopi? .
.
Kena cuba Nucifera Teeth Whitening ni..
.
Kenapa?
.
▶️ Nucifera Teeth Whitening dapat memutihkan gigi seawal 7 hari.
▶️ TESTIMONI terbukti berkesan!
▶️ Menyerap toksin pada gigi & mulut
▶️ Menghilangkan bau mulut
▶️ 100% dari bahan semulajadi & tanpa bahan terlarang
.
.
.
.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombakbatucaves


56

"Saya pakai nucifera baru 3 hari, dah nampak perubahan " .
.
Jeles tak tengok pengguna Nucifera semakin putih gigi mereka ??? Yee. Pakai 3 hari je pun dah nampak perbezaan ketara. Awak bila lagi? Sampai bila nak gigi kuning je kan.
.
Jom dapatkan nucifera di @armay.official .
.
100% dijamin berkesan.
.
.
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#testimoninucifera #codklangvalley#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi#gigiputih #janganmengata #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNucifera #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #gigicantik #shoppingonline #shopsmall #awesome #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial


2

"Saya pakai nucifera baru 3 hari, dah nampak perubahan " .
.
Jeles tak tengok pengguna Nucifera semakin putih gigi mereka ??? Yee. Pakai 3 hari je pun dah nampak perbezaan ketara. Awak bila lagi? Sampai bila nak gigi kuning je kan.
.
Jom dapatkan nucifera di @armay.official .
.
100% dijamin berkesan.
.
.
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#testimoninucifera #codklangvalley#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi#gigiputih #janganmengata #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNucifera #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #gigicantik #shoppingonline #shopsmall #awesome #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial


37

Elyana Kalis Rindu pun guna Nucifera setiap hari sebagai penjagaan gigi dan pastikan gigi dia putih tau. Banyak duit pun guna nucifera. Takkanla kita yang biasa2 ni lg suka buat rawatan pemutihan mahal2 mencecah ribuan RM kan.
Nak promo?? (TEKAN LINK DI BIO UNTUK DPTKN HARGA PROMOSI) .
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


33

TERCARI-CARI PENYELESAIAN GIGI KUNING? CAJ DEKAT KLINIK PON MAHAL... NAK JUGA CANTIK MACAM ORANG LAIN.. 😕
.
Jangan risau, Nucifera memahami !
.
JOM DAPATKAN NUCIFERA untuk mulut yang LEBIH BERSIH dengan HARGA MAM PU MILIK !!! 😇
.
✔️ Dirumus khas dari Arang Tempurung Kelapa Bergred Farmaseutikal yang bebas toksik dan bahan kimia berbahaya.
✔️ 100% ORGANIK, MUDAH, CEPAT & SELAMAT
✔️ Produk Buatan Malaysia dan LULUS KKM (NOT 160303473 K)
.
.
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#testimoninucifera #codklangvalley#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi#gigiputih #janganmengata #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNucifera #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #gigicantik #shoppingonline #shopsmall #awesome #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial


36

Nucifera Teeth Whitening adalah sejenis pemutih gigi yang terdiri daripada arang aktif. Arang aktif yang digunakan adalah dari tempurung kelapa yang dibakar pada suhu yang tinggi tanpa kehadiran oksigen. . Bahan ini dapat memutihkan gigi seawal 7 hari tanpa menghakis gigi. Testimoni-testimoni dari penguna menunjukkan Nucifera Teeth Whitening ini 100% berkesan! .
.
▶️ Kos pemutihan gigi terlalu mahal
▶️Nak senyum, nak buka mulut malu?
▶️Nak Selfie, nak tunjuk gigi malu?
▶️ Kuat merokok& minum kopi? .
.
Kena cuba Nucifera Teeth Whitening ni..
.
Kenapa?
.
▶️ Nucifera Teeth Whitening dapat memutihkan gigi seawal 7 hari.
▶️ TESTIMONI terbukti berkesan!
▶️ Menyerap toksin pada gigi & mulut
▶️ Menghilangkan bau mulut
▶️ 100% dari bahan semulajadi & tanpa bahan terlarang
.
.
.
.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombakbatucaves


89

Guna Nucifera seminggu je gigi dah putih???
Ya betul. Sedangkan ramai pakai dalam masa 3 hari gigi dah makin putih.
.
Sis galakkan awak ambik gambar sebelum guna nucifera. Dan ambik gambar seminggu selepas guna #Nucifera. Baru akan nampak ada perbezaan. Ingat. Jangan berus kuat kuat. Berus perlahan-lahan je tau. .

#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#testimoninucifera #codklangvalley#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi#gigiputih #janganmengata #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNucifera #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #gigicantik #shoppingonline #shopsmall #awesome #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial


27

Beza arang nucifera dengan arang lain. Tak sama tau. Nucifera bukan guna arang kayu utk buat bbq tu. Nucifera menggunakan arang khas yg terpilih diperbuat daripada tempurung kelapa untuk memastikan hasil yg lebih baik pada gigi dan mulut anda.
Pastikan guna Nucifera untuk kesegaran mulut dan menanggalkan plak dan karang gigi. Yang paling penting gigi anda lebih putih menjelang hari raya.
.
(TEKAN LINK DI BIO UNTUK DPTKN HARGA PROMOSI) .
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


24

Pastikan anda dapatkan Nucifera dari pengedar Sah & Utama anda di @armay.official

1. Pengedar Utama & Sah Nucifera
2. Order Hari ini, Sampai Esok
3. Beli 1 Botol, Percuma baaanyak Free Gift
4. Boleh Cod sekitar SHAH ALAM, KLANG
5. Boleh pickup di office kami di KLANG
6. Trusted Seller no 1
7. Company berdaftar SSM
8. Layanan Mesra 100%
9. Tanya 1 soalan, kami bagi semua jawapan
10. Banyak buat promosi dan free gift
.
.
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#testimoninucifera #codklangvalley#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi#gigiputih #janganmengata #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNucifera #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #gigicantik #shoppingonline #shopsmall #awesome #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial


0

@abam_bocik pun dah guna Nucifera tau. Supaya gigi putih di pagi raya dan di depan kamera. Dah ramai selebriti guna Nucifera ni. Awak bila lagi?
.
Sekarang kita buat promosi free cod Shah Alam dan Klang. Order harini terus dapat harini. cepat tekan je link skrg.
.
(TEKAN LINK DI BIO UNTUK DPTKN HARGA PROMOSI) .
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


31

Beza arang nucifera dengan arang lain. Tak sama tau. Nucifera bukan guna arang kayu utk buat bbq tu. Nucifera menggunakan arang khas yg terpilih diperbuat daripada tempurung kelapa untuk memastikan hasil yg lebih baik pada gigi dan mulut anda.
Pastikan guna Nucifera untuk kesegaran mulut dan menanggalkan plak dan karang gigi. Yang paling penting gigi anda lebih putih menjelang hari raya.
.
(TEKAN LINK DI BIO UNTUK DPTKN HARGA PROMOSI) .
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


51

Dah nak raya ni. Gigi kuning, berkerak dan tak cantik, nak senyum pun malu. Nak ambik gambar pun kena cover mulut. Kurang keyakinan diri depan sedara mara dan kawan-kawan kan.
Macam macam cara kita guna nak bagi putihkan gigi cepat. Ada cara yg mahal ada cara yg susah.

Tapi lepas tahu boleh guna Nucifera dapat putihkan gigi seawal 7 hari. Terus tak cari lain dah. Harga pun memang mampu milik sebab tahan 7 bulan. Apa lagi , Nucifera jadi no 1 dihati. Gigi makin putih, senyuman makin menawan. (TEKAN LINK DI BIO UNTUK DPTKN HARGA PROMOSI) .
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


84

"Saya nak bagi feedback, baru sekali pakai gigi terus putih dan segar "

Wah. Sekali guna je nampak jelas gigi dah makin putih. Nucifera ni tanggalkan plak pada gigi tau, hilangkan kuning pada gigi. Sebab tu gigi lebih putih dan berseri.

Jom dapatkan nucifera sekarang. Contest Samsung galaxy s9 still on tau.

#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


31

Nucifera ni dah digunakan ratusan ribu pengguna tau. Hasilnya memang menakjubkan. Sampaikan ramai selebriti pun guna Nucifera ni utk jaga gigi mereka.
Ni antara selebriti yg menggunakan nucifera dan dapat di compile dalam 1 video.

Korang kenal tak sapa dalam ni. kalau kenal cuba komen.

Lain kali kita letak lg ramai selebriti ya.

#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #


26

Dah nak raya ni. Gigi kuning, berkerak dan tak cantik, nak senyum pun malu. Nak ambik gambar pun kena cover mulut. Kurang keyakinan diri depan sedara mara dan kawan-kawan kan.
Macam macam cara kita guna nak bagi putihkan gigi cepat. Ada cara yg mahal ada cara yg susah.

Tapi lepas tahu boleh guna Nucifera dapat putihkan gigi seawal 7 hari. Terus tak cari lain dah. Harga pun memang mampu milik sebab tahan 7 bulan. Apa lagi , Nucifera jadi no 1 dihati. Gigi makin putih, senyuman makin menawan. (TEKAN LINK DI BIO UNTUK DPTKN HARGA PROMOSI) .
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


88

KENAPA KENA DAPATKAN #NUCIFERATEETHWHITENING dari @armay.official

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna dan selebriti/artis kerana ia amat berkesan

4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis

6) Lulus KKM (NOT160303473K)

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti

8) PERCUMA exclusive perfume dan extra soft toothbrush

9) Guide cara menggunakan #Nucifera dengan betul for beginners

10) Gigi menjadi putih seawal 3 hari
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


44

Jangan risau, Nucifera tidak berbahaya. Ianya tidak menghakis gigi. Tapi bertindak dengan cara menyerap kotoran dan plak pada gigi.
#InfoNucifera:
NUCIFERA BERTINDAK DARI SEGI SAINS 🛑 Bahan nucifera adalah dari bahan semulajadi iaitu tempurung kelapa - yang dipilih/dijaga.
🛑 arang aktif bergred pharmaseutikal bersaiz -200 mash (sgt halus) 🛑 tidak sama langsung dengan arang biasa
🛑 proses pembuatan dibakar dalam oven menggunakan gas tanpa oksigen dengan suhu yg tinggi untuk membuka liang liang pori pada tempurung kelapa seterusnya menjadi arang aktif.
🛑 nucifera bertindak dengan menyerap bukan menghakis. Cara penyerapan adalah dari liang liang pori yg telah terbuka.
🛑 penyerapan adalah kepada bahan2 chemical, poison dan bakteria. Hal ni dah terbukti dari kajian universiti dan lab2 luar negara seperti US, Canada dll. (Boleh buat rujukan/carian dalam laman sesawang) banyak projek dan lab test yg dh di pdf kan.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #merokok #rokok #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial


78

"Alhamdulillah gigi dah nampak putih walaupun cuma pakai sekali sehari dalam masa 3 hari je, tak menyesal saya cuba nucifera ni, thank you 😁😁"
.
.
Alhamdulillah. more happy customer yg dah guna nucifera ni, setiap hari kami menerima feedback yg memberangsangkan. Buat kami rasa lagi seronok dapat tolong orang. Ramai dah cuba, anda pula bila?? Jom guna nucifera harini juga.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


34

Selamat menyambut ramadhan almubaraq kepada semua muslimin dan muslimat di seluruh Malaysia, Indonesia, Brunei dan Singapura.

Moga amalan kita diterima tuhan yang esa.

Kekalkan kesegaran mulut anda dengan menggunakan Nucifera selepas bersahur dan selepas berbuka.

#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


189

Wah seronoknya kita hari-hari dapat banyak best feedback dari pengguna setia nucifera.
Perlu diingat tau, hasil dan kesan berbeza pada setiap orang. Ada yg pakai dalam masa seminggu dah nampak perbezaan. Ada yang guna 2 minggu baru perasan gigi makin putih. Ada yg guna 3 hari je dah nampak gigi makin berkilau pun ramai tau.
.
Guna je nucifera secara konsisten setiap hari. Pasti anda lebih yakin untuk senyum pada dunia 😀
.
Jom dapatkan sekarang dengan menekan link di bio atau dm kami terus. Atau whatsapp je 018-9734406 📲
.
#nucifera
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#testimoninucifera #codklangvalley#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi#gigiputih #janganmengata #merokok #rokok#pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNucifera #bazarpaknilprodukkecantikan#bazarpaknilmurah #gigicantik #shoppingonline#shopsmall #awekcun #awesome #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial


4

Betul tak ramai nak tahu selain memutihkan gigi, apa lagi manfaat Nucifera ni?
.

Mari sis tolong jawabkan. Nucifera bukan hanya setakat boleh putihkan gigi je tau. Tapi kita pakai hari2 macam guna ubat gigi untuk mengekalkan kesihatan gigi kita.
.

Kenapa kena cuba sebotol Nucifera?😁😁 Ianya merupakan serbuk arang yang mencapai tahap gred pharmaseutikal. Diyakini selamat dan mendapat kelulusan KKM.

Yang besnya ianya bukan je boleh putihkan gigi tapi ianya juga boleh .
✅Membuang dan menanggalkan plak,
✅Detoks mulut dan gigi,
✅Ph balance mulut,
✅Menghalang kaviti,
✅Menghilangkan bau mulut.

Dengan sebotol anda mampu menggunakan sebanyak 450 kali, kalau anda guna sorang, boleh pakai selama 7 bulan tau. Botolnya besar dan seberat 100gm tau. Sangat menjimatkan.
.

DM saya dulu atau tekan je link kt bio untuk order.
.
.

#nucifera
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #nuciferateethwhitening#arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#testimoninucifera #codklangvalley#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi#gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks#janganmengata #merokok #rokok#pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNucifera #bazarpaknilprodukkecantikan#bazarpaknilmurah #gigicantik #shoppingonline#shopsmall #awekcun #awesome #awekcantik#gigikuning #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #merokok #rokok #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial


5

Ramai yang tanya selain mampu
MEMUTIHKAN GIGI dalam masa 3 HARI,
apa lagi kelebihan #NUCIFERATEETHWHITENING ni,
.
.
✅Membuang dan menanggalkan plak,
✅Detoks mulut dan gigi,
✅Ph balance mulut,
✅Menghalang kaviti,
✅Menghilangkan bau mulut.
.
.
Dengan sebotol anda mampu menggunakan sebanyak 450 kali, kalau anda guna sorang, boleh pakai selama 7 bulan tau. Botolnya besar dan seberat 100gm tau. Saangat menjimatkan.

Jom dapatkan nucifera sekarang. Harga promosi dan free gift. Sementara stok masih ada
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #merokok #rokok #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak #codnuciferashahalam


0

#SoalanKerapNucifera
.
Jika saya perokok atau penggemar kopi ? Sesuai ke?
.
Sesuai sangat Cik . Tapi kalau cik nak dapatkan kesan yang cepat dan pantas cik perlu kurangkan pengambilan caffein dan merokok ,atleast nanti gigi takdela sekuning macam dulu 😊 . Baru la senyuman makin menawan 😉
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


0

#SoalanKerapNucifera
.
Jika saya perokok atau penggemar kopi ? Sesuai ke?
.
Sesuai sangat Cik . Tapi kalau cik nak dapatkan kesan yang cepat dan pantas cik perlu kurangkan pengambilan caffein dan merokok ,atleast nanti gigi takdela sekuning macam dulu 😊 . Baru la senyuman makin menawan 😉
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


0

Wah seronoknya kita hari-hari dapat banyak best feedback dari pengguna setia nucifera.
Perlu diingat tau, hasil dan kesan berbeza pada setiap orang. Ada yg pakai dalam masa seminggu dah nampak perbezaan. Ada yang guna 2 minggu baru perasan gigi makin putih. Ada yg guna 3 hari je dah nampak gigi makin berkilau pun ramai tau.
.
Guna je nucifera secara konsisten setiap hari. Pasti anda lebih yakin untuk senyum pada dunia 😀
.
Jom dapatkan sekarang dengan menekan link di bio atau dm kami terus. Atau whatsapp je 018-9734406 📲
.
#nucifera
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#testimoninucifera #codklangvalley#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi#gigiputih #janganmengata #merokok #rokok#pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNucifera #bazarpaknilprodukkecantikan#bazarpaknilmurah #gigicantik #shoppingonline#shopsmall #awekcun #awesome #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial


2

Sempena pilihanraya yang telah berlalu dan ramadhan yang bakal tiba. Kami nak buat contest utk semua pembeli Nucifera.
.
Setiap pembelian Nucifera Teeth Whitening dari 9 Mei - 9 Jun layak menyertai contest ini.
.
Caranya mudah saja. Beli sebotol #NuciferaTeethWhitening dari @armay.official
, anda layak untuk sertai cabutan ini.
.
1 botol pembelian bersamaan 1 penyertaan.
2 botol pembelian anda dapat 3 penyertaan.
Semakin banyak anda beli, semakin cerah peluang anda untuk menang .
Hadiah Samsung Galaxy S9 Plus menanti anda. .
Wahhh!!!!! dah tak sabar kan. Tunggu dulu share dan tag kawan2 anda supaya mereka juga ada peluang untuk menang.
.
Cepat lakukan sekarang . 😊😊😊 .
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


55

Sekarang ni bukan susah nak putihkan gigi guys , siapa yang tengah beria mencarik ubat gigi paling berkesan boleh follow @armay.official dah terang bersulur lagi memang menjadi tunggu apa lagi ? nak tunggu sampai gigi tu dah takda baru nak guna ? HAHA kalau korang nak tau dia bukan setakat memutihkan malah dia jugak dapat menghilangkan bau mulut korang jadi jangan lupa follow and dapatkan sekarang di
.
@armay.official@armay.official @armay.official
.
#nuciferateethwhitening #armayofficial#testimoninucifera
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #merokok #rokok #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial


41

Ramai benor tanya sis, apabenda arang aktif yg ada dalam nucifera ni. Ni sis bagitahu kat awak ye. Arang aktif ni berbeza tau dengan arang biasa yg awak buat bbq tu
.
.
#InfoNucifera:
NUCIFERA BERTINDAK DARI SEGI SAINS 🛑 Bahan nucifera adalah dari bahan semulajadi iaitu tempurung kelapa - yang dipilih/dijaga. 🛑 arang aktif bergred pharmaseutikal bersaiz -200 mash (sgt halus) 🛑 tidak sama langsung dengan arang biasa 🛑 proses pembuatan dibakar dalam oven menggunakan gas tanpa oksigen dengan suhu yg tinggi untuk membuka liang liang pori pada tempurung kelapa seterusnya menjadi arang aktif. 🛑 nucifera bertindak dengan menyerap bukan menghakis. Cara penyerapan adalah dari liang liang pori yg telah terbuka. 🛑 penyerapan adalah kepada bahan2 chemical, poison dan bakteria. Hal ni dah terbukti dari kajian universiti dan lab2 luar negara seperti US, Canada dll. (Boleh buat rujukan/carian dalam laman sesawang) banyak projek dan lab test yg dh di pdf kan.
.
.
Nucifera 100% selamat. Tidak mengandungi haiwan mahupun kimia. Jangan ragu ragu sayang. Jom dapatkan nucifera sekarang.
.
.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


77

" Baru 5 hari guna dah nampak hasil , kuning2 dah kurang sikit "

Dengan penggunaan 2 kali sehari setiap hari, mampu mempercepatkan proses memutihkan gigi anda.
.
#NuciferaTeethWhitening memang tak diragui lagi. .
Cepat dapatkan sekarang sementara harga promosi masih ada. .
.
Komen DM or tekan je link di bio.
.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


34

Tips Nucifera
.
.
🌹Nucifera sesuai untuk semua peringkat umur. .
🌹Boleh diguna seawal usia sudah pandai memberus gigi
🌹nucifera ni 100% organik.. langsung xde campuran bhn kimia😉
.
.
Ramai ibu ayah yang tanya, Nucifera ni kanak2 boleh guna ke?
.
.
Ya kak, memang boleh dan sangat digalakkan. Nucifera sesuai untuk semua peringkat umur. Boleh digunakan seawal usia bila mereka sudah pandai memberus gigi. Mula2 tu je kita kena ajar. Kemudian dah takde masalah 😁😁😁.
.
.
Jaga kesihatan gigi anak anda juga tau. Mereka juga berhak untuk dapatkan gigi yang cantik. .
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


16

Fakta yang anda kena tahu tentang #NUCIFERATEETHWHITENING .
1. 100% organik semulajadi
2. Ianya menyerap bukan menghakis gigi
3. Sebotol tahan 7 bulan
4. Utk kesan pantas. Guna 2 kali sehari
5. Mengandungi serbuk arang aktif yg digred tinggi (bukan arang bbq)
6. Kesan dlm masa seminggu. Tp ramai dpt kesan seawal 3 hari
7. Boleh digunakan untuk yg guna braces
8. Harga berbaloi dengan kuantiti.
9. Kami ada pengesahan KKM. GMP dan 100% halal
10. Harga promo dan best free gift untuk 50 terawal.

Komen DM or tekan je link di bio.
.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


121

Belum cuba belum tahu. Dah cuba nak selalu. Tingkatkan keyakinan diri anda dengan senyuman seindah suria. Gunakan #NUCIFERATEETHWHITENING setiap hari, 2 kali sehari. Anda takkan malu lagi untuk senyum. Jom dapatkan sekarang juga

Ps. Beli sekarang ada promo buy 1 free 6 item. Jom dapatkan sekarang tau sementara stok masih ada
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


47

KENAPA KENA DAPATKAN #NUCIFERATEETHWHITENING dari @armay.official

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna dan selebriti/artis kerana ia amat berkesan

4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis

6) Lulus KKM (NOT160303473K)

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti

8) PERCUMA exclusive perfume dan extra soft toothbrush

9) Guide cara menggunakan #Nucifera dengan betul for beginners

10) Gigi menjadi putih seawal 3 hari
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


56

Fakta yang anda kena tahu tentang #NUCIFERATEETHWHITENING
1. 100% organik semulajadi
2. Ianya menyerap bukan menghakis gigi
3. Sebotol tahan 7 bulan
4. Utk kesan pantas. Guna 2 kali sehari
5. Mengandungi serbuk arang aktif yg digred tinggi (bukan arang bbq)
6. Kesan dlm masa seminggu. Tp ramai dpt kesan seawal 3 hari
7. Boleh digunakan untuk yg guna braces
8. Harga berbaloi dengan kuantiti.
9. Kami ada pengesahan KKM. GMP dan 100% halal
10. Harga promo dan best free gift untuk 50 terawal.

Komen DM or tekan je link di bio.
.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


103

Fakta yang anda kena tahu tentang #NUCIFERATEETHWHITENING
1. 100% organik semulajadi
2. Ianya menyerap bukan menghakis gigi
3. Sebotol tahan 7 bulan
4. Utk kesan pantas. Guna 2 kali sehari
5. Mengandungi serbuk arang aktif yg digred tinggi (bukan arang bbq)
6. Kesan dlm masa seminggu. Tp ramai dpt kesan seawal 3 hari
7. Boleh digunakan untuk yg guna braces
8. Harga berbaloi dengan kuantiti.
9. Kami ada pengesahan KKM. GMP dan 100% halal
10. Harga promo dan best free gift untuk 50 terawal.

Komen DM or tekan je link di bio.
.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


0

Fakta yang anda kena tahu tentang #NUCIFERATEETHWHITENING
1. 100% organik semulajadi
2. Ianya menyerap bukan menghakis gigi
3. Sebotol tahan 7 bulan
4. Utk kesan pantas. Guna 2 kali sehari
5. Mengandungi serbuk arang aktif yg digred tinggi (bukan arang bbq)
6. Kesan dlm masa seminggu. Tp ramai dpt kesan seawal 3 hari
7. Boleh digunakan untuk yg guna braces
8. Harga berbaloi dengan kuantiti.
9. Kami ada pengesahan KKM. GMP dan 100% halal
10. Harga promo dan best free gift untuk 50 terawal.

Komen DM or tekan je link di bio.
.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


0

Betul tak ramai nak tahu selain memutihkan gigi, apa lagi manfaat Nucifera ni?
.

Mari sis tolong jawabkan. Nucifera bukan hanya setakat boleh putihkan gigi je tau. Tapi kita pakai hari2 macam guna ubat gigi untuk mengekalkan kesihatan gigi kita.
.

Kenapa kena cuba sebotol Nucifera?😁😁 Ianya merupakan serbuk arang yang mencapai tahap gred pharmaseutikal. Diyakini selamat dan mendapat kelulusan KKM.

Yang besnya ianya bukan je boleh putihkan gigi tapi ianya juga boleh ✅Membuang dan menanggalkan plak,
✅Detoks mulut dan gigi,
✅Ph balance mulut,
✅Menghalang kaviti,
✅Menghilangkan bau mulut.

Dengan sebotol anda mampu menggunakan sebanyak 450 kali, kalau anda guna sorang, boleh pakai selama 7 bulan tau. Botolnya besar dan seberat 100gm tau. Saangat menjimatkan.
.

DM saya dulu atau tekan je link kt bio untuk order.
.
.

#nucifera
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #nuciferateethwhitening#arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#testimoninucifera #codklangvalley#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi#gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks#janganmengata #merokok #rokok#pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNucifera #bazarpaknilprodukkecantikan#bazarpaknilmurah #gigicantik #shoppingonline#shopsmall #awekcun #awesome #awekcantik#gigikuning #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #merokok #rokok #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial


3

Ramai yang tanya selain mampu
MEMUTIHKAN GIGI dalam masa 3 HARI,
apa lagi kelebihan #NUCIFERATEETHWHITENING ni,
.
.
✅Membuang dan menanggalkan plak,
✅Detoks mulut dan gigi,
✅Ph balance mulut,
✅Menghalang kaviti,
✅Menghilangkan bau mulut.
.
.
Dengan sebotol anda mampu menggunakan sebanyak 450 kali, kalau anda guna sorang, boleh pakai selama 7 bulan tau. Botolnya besar dan seberat 100gm tau. Saangat menjimatkan.

Jom dapatkan nucifera sekarang. Harga promosi dan free gift. Sementara stok masih ada
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #merokok #rokok #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak #codnuciferashahalam


2

#SoalanKerapNucifera
.
Jika saya perokok atau penggemar kopi ? Sesuai ke?
.
Sesuai sangat Cik . Tapi kalau cik nak dapatkan kesan yang cepat dan pantas cik perlu kurangkan pengambilan caffein dan merokok ,atleast nanti gigi takdela sekuning macam dulu 😊 . Baru la senyuman makin menawan 😉
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


0

#SoalanKerapNucifera
.
Jika saya perokok atau penggemar kopi ? Sesuai ke?
.
Sesuai sangat Cik . Tapi kalau cik nak dapatkan kesan yang cepat dan pantas cik perlu kurangkan pengambilan caffein dan merokok ,atleast nanti gigi takdela sekuning macam dulu 😊 . Baru la senyuman makin menawan 😉
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


0

Wah. Bazli UNIC pun dah guna Nucifera sekarang ni. Nucifera ni penyelesai masalah terbaik buat gigi anda. Dapatkan sekarang tau.
.
.
.

Nucifera Teeth Whitening ada sejenis pemutih gigi yang terdiri daripada arang aktif. Arang aktif yang digunakan adalah dari tempurung kelapa yang dibakar pada suhu yang tinggi tanpa kehadiran oksigen. . Bahan ini dapat memutihkan gigi seawal 7 hari tanpa menghakis gigi. Testimoni-testimoni dari penguna menunjukkan Nucifera Teeth Whitening ini 100% berkesan! .
.
▶️ Kos pemutihan gigi terlalu mahal
▶️Nak senyum, nak buka mulut malu?
▶️Nak Selfie, nak tunjuk gigi malu?
▶️ Kuat merokok& minum kopi? .
.
Kena cuba Nucifera Teeth Whitening ni..
.
Kenapa?
.
▶️ Nucifera Teeth Whitening dapat memutihkan gigi seawal 7 hari.
▶️ TESTIMONI terbukti berkesan!
▶️ Menyerap toksin pada gigi & mulut
▶️ Menghilangkan bau mulut
▶️ 100% dari bahan semulajadi & tanpa bahan terlarang
.
.
.
.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


26