#armayofficial

Instagram photos and videos

#codklangvalley#gigicantik#pemutihgigicepat#pemutihgigisemulajadi#gigiputih#pemutihgigimurahmalaysia#pemutihgigiarangaktif#teamhazadi#testimoninucifera#arangaktifpemutihgigi#pemutihgigi#nuciferapemutihgigi#armayofficial#pemutihgigimalaysia#nuciferawhiteningteeth#nucifera#nuciferateethwhitening#gadiscantik

Hashtags #armayofficial for Instagram

Tahukah anda NUCIFERA telah mendapat pengesahan yang berikut??
.
1. Merupakan Buatan Malaysia. Kilang pemprosesan Nucifera Teeth Whitening berada di Selangor. Syarikat Bumiputra milik Melayu Muslim
2. Nucifera mendapat pengesahan KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA untuk memastikan produknya selamat tanpa sebarang kesan sampingan. Nombor KKM (NOT 160303437K)
3. Nucifera juga mendapat pengesahan amalan perkilangan baik (GMP) yang bermaksud produknya diproses dengan bersih, baik dan berkualiti
4. Nucifera dihasilkan 100% dari bahan semulajadi tanpa pengawet atau bahan kimia
5. Semestinya Nucifera 100% halal dan selamat digunakan seisi keluarga
.
Jangan ragu-ragu ayuh pastikan 1 rumah 1 nucifera. Sesuai digunakan seisi keluarga
.
.
AH! Ramainya yang order NUCIFERA TEETH WHITENING POWDER nih. Best giler produk nih. Makin gosok makin putih gigi 😍
.
Sangat berkesan!
Mudah untuk digunakan!

Seminggu jer gigi dah kembali putih. Produk Nucifera selamat digunakan sebab ia bertindak secara menyerap asid, food chemical dan bakteria dalam mulut.

KENAPA PERLU NUCIFERA TEETH WHITENING?
✔ Produk untuk lelaki & wanita
✔ Menghapuskan masalah gigi kuning
✔ Memutihkan & membersihkan gigi
✔ Mencegah penghasilan plak @ karang
✔ Detox mulut & gigi
✔ Mencegah kaviti
✔ Menghalang mulut berbau
✔ Balance PH mulut
✔ Dijamin 100% halal & LULUS KKM
✔ Sangat mudah digunakan
.
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi Nucifera.
.
Whsap sara k utk order 💓
📲0102762969

Clik link wshap Di bio
.
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#testimoninucifera #codklangvalley#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi#gigiputih #janganmengata #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNucifera #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #gigicantik #shoppingonline #shopsmall #awesome #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial


2

Tahukah anda NUCIFERA telah mendapat pengesahan yang berikut??
.
1. Merupakan Buatan Malaysia. Kilang pemprosesan Nucifera Teeth Whitening berada di Selangor. Syarikat Bumiputra milik Melayu Muslim
2. Nucifera mendapat pengesahan KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA untuk memastikan produknya selamat tanpa sebarang kesan sampingan. Nombor KKM (NOT 160303437K)
3. Nucifera juga mendapat pengesahan amalan perkilangan baik (GMP) yang bermaksud produknya diproses dengan bersih, baik dan berkualiti
4. Nucifera dihasilkan 100% dari bahan semulajadi tanpa pengawet atau bahan kimia
5. Semestinya Nucifera 100% halal dan selamat digunakan seisi keluarga
.
Jangan ragu-ragu ayuh pastikan 1 rumah 1 nucifera. Sesuai digunakan seisi keluarga
.
.
AH! Ramainya yang order NUCIFERA TEETH WHITENING POWDER nih. Best giler produk nih. Makin gosok makin putih gigi 😍
.
Sangat berkesan!
Mudah untuk digunakan!

Seminggu jer gigi dah kembali putih. Produk Nucifera selamat digunakan sebab ia bertindak secara menyerap asid, food chemical dan bakteria dalam mulut.

KENAPA PERLU NUCIFERA TEETH WHITENING?
✔ Produk untuk lelaki & wanita
✔ Menghapuskan masalah gigi kuning
✔ Memutihkan & membersihkan gigi
✔ Mencegah penghasilan plak @ karang
✔ Detox mulut & gigi
✔ Mencegah kaviti
✔ Menghalang mulut berbau
✔ Balance PH mulut
✔ Dijamin 100% halal & LULUS KKM
✔ Sangat mudah digunakan
.
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi Nucifera.
.
Whsap sara k utk order 💓
📲0102762969

Clik link wshap Di bio
.
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#testimoninucifera #codklangvalley#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi#gigiputih #janganmengata #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNucifera #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #gigicantik #shoppingonline #shopsmall #awesome #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial


5

Tahukah anda NUCIFERA telah mendapat pengesahan yang berikut??
.
1. Merupakan Buatan Malaysia. Kilang pemprosesan Nucifera Teeth Whitening berada di Selangor. Syarikat Bumiputra milik Melayu Muslim
2. Nucifera mendapat pengesahan KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA untuk memastikan produknya selamat tanpa sebarang kesan sampingan. Nombor KKM (NOT 160303437K)
3. Nucifera juga mendapat pengesahan amalan perkilangan baik (GMP) yang bermaksud produknya diproses dengan bersih, baik dan berkualiti
4. Nucifera dihasilkan 100% dari bahan semulajadi tanpa pengawet atau bahan kimia
5. Semestinya Nucifera 100% halal dan selamat digunakan seisi keluarga
.
Jangan ragu-ragu ayuh pastikan 1 rumah 1 nucifera. Sesuai digunakan seisi keluarga
.
.
AH! Ramainya yang order NUCIFERA TEETH WHITENING POWDER nih. Best giler produk nih. Makin gosok makin putih gigi 😍
.
Sangat berkesan!
Mudah untuk digunakan!

Seminggu jer gigi dah kembali putih. Produk Nucifera selamat digunakan sebab ia bertindak secara menyerap asid, food chemical dan bakteria dalam mulut.

KENAPA PERLU NUCIFERA TEETH WHITENING?
✔ Produk untuk lelaki & wanita
✔ Menghapuskan masalah gigi kuning
✔ Memutihkan & membersihkan gigi
✔ Mencegah penghasilan plak @ karang
✔ Detox mulut & gigi
✔ Mencegah kaviti
✔ Menghalang mulut berbau
✔ Balance PH mulut
✔ Dijamin 100% halal & LULUS KKM
✔ Sangat mudah digunakan
.
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi Nucifera.
.
Whsap sara k utk order 💓
📲0102762969

Clik link wshap Di bio
.
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#testimoninucifera #codklangvalley#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi#gigiputih #janganmengata #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNucifera #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #gigicantik #shoppingonline #shopsmall #awesome #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial


2

Tahukah anda NUCIFERA telah mendapat pengesahan yang berikut??
.
1. Merupakan Buatan Malaysia. Kilang pemprosesan Nucifera Teeth Whitening berada di Selangor. Syarikat Bumiputra milik Melayu Muslim
2. Nucifera mendapat pengesahan KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA untuk memastikan produknya selamat tanpa sebarang kesan sampingan. Nombor KKM (NOT 160303437K)
3. Nucifera juga mendapat pengesahan amalan perkilangan baik (GMP) yang bermaksud produknya diproses dengan bersih, baik dan berkualiti
4. Nucifera dihasilkan 100% dari bahan semulajadi tanpa pengawet atau bahan kimia
5. Semestinya Nucifera 100% halal dan selamat digunakan seisi keluarga
.
Jangan ragu-ragu ayuh pastikan 1 rumah 1 nucifera. Sesuai digunakan seisi keluarga
.
.
AH! Ramainya yang order NUCIFERA TEETH WHITENING POWDER nih. Best giler produk nih. Makin gosok makin putih gigi 😍
.
Sangat berkesan!
Mudah untuk digunakan!

Seminggu jer gigi dah kembali putih. Produk Nucifera selamat digunakan sebab ia bertindak secara menyerap asid, food chemical dan bakteria dalam mulut.

KENAPA PERLU NUCIFERA TEETH WHITENING?
✔ Produk untuk lelaki & wanita
✔ Menghapuskan masalah gigi kuning
✔ Memutihkan & membersihkan gigi
✔ Mencegah penghasilan plak @ karang
✔ Detox mulut & gigi
✔ Mencegah kaviti
✔ Menghalang mulut berbau
✔ Balance PH mulut
✔ Dijamin 100% halal & LULUS KKM
✔ Sangat mudah digunakan
.
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi Nucifera.
.
Whsap Iman k utk order 💓
📲0182998760
Clik link wshap Di bio
.
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#testimoninucifera #codklangvalley#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi#gigiputih #janganmengata #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNucifera #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #gigicantik #shoppingonline #shopsmall #awesome #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial


1

Tahukah anda NUCIFERA telah mendapat pengesahan yang berikut??
.
1. Merupakan Buatan Malaysia. Kilang pemprosesan Nucifera Teeth Whitening berada di Selangor. Syarikat Bumiputra milik Melayu Muslim
2. Nucifera mendapat pengesahan KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA untuk memastikan produknya selamat tanpa sebarang kesan sampingan. Nombor KKM (NOT 160303437K)
3. Nucifera juga mendapat pengesahan amalan perkilangan baik (GMP) yang bermaksud produknya diproses dengan bersih, baik dan berkualiti
4. Nucifera dihasilkan 100% dari bahan semulajadi tanpa pengawet atau bahan kimia
5. Semestinya Nucifera 100% halal dan selamat digunakan seisi keluarga
.
Jangan ragu-ragu ayuh pastikan 1 rumah 1 nucifera. Sesuai digunakan seisi keluarga
.
.
AH! Ramainya yang order NUCIFERA TEETH WHITENING POWDER nih. Best giler produk nih. Makin gosok makin putih gigi 😍
.
Sangat berkesan!
Mudah untuk digunakan!

Seminggu jer gigi dah kembali putih. Produk Nucifera selamat digunakan sebab ia bertindak secara menyerap asid, food chemical dan bakteria dalam mulut.

KENAPA PERLU NUCIFERA TEETH WHITENING?
✔ Produk untuk lelaki & wanita
✔ Menghapuskan masalah gigi kuning
✔ Memutihkan & membersihkan gigi
✔ Mencegah penghasilan plak @ karang
✔ Detox mulut & gigi
✔ Mencegah kaviti
✔ Menghalang mulut berbau
✔ Balance PH mulut
✔ Dijamin 100% halal & LULUS KKM
✔ Sangat mudah digunakan
.
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi Nucifera.
.
Whsap Iman k utk order 💓
📲0182998760
Clik link wshap Di bio
.
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#testimoninucifera #codklangvalley#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi#gigiputih #janganmengata #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNucifera #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #gigicantik #shoppingonline #shopsmall #awesome #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial


1

Tahukah anda NUCIFERA telah mendapat pengesahan yang berikut??
.
1. Merupakan Buatan Malaysia. Kilang pemprosesan Nucifera Teeth Whitening berada di Selangor. Syarikat Bumiputra milik Melayu Muslim
2. Nucifera mendapat pengesahan KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA untuk memastikan produknya selamat tanpa sebarang kesan sampingan. Nombor KKM (NOT 160303437K)
3. Nucifera juga mendapat pengesahan amalan perkilangan baik (GMP) yang bermaksud produknya diproses dengan bersih, baik dan berkualiti
4. Nucifera dihasilkan 100% dari bahan semulajadi tanpa pengawet atau bahan kimia
5. Semestinya Nucifera 100% halal dan selamat digunakan seisi keluarga
.
Jangan ragu-ragu ayuh pastikan 1 rumah 1 nucifera. Sesuai digunakan seisi keluarga
.
.
AH! Ramainya yang order NUCIFERA TEETH WHITENING POWDER nih. Best giler produk nih. Makin gosok makin putih gigi 😍
.
Sangat berkesan!
Mudah untuk digunakan!

Seminggu jer gigi dah kembali putih. Produk Nucifera selamat digunakan sebab ia bertindak secara menyerap asid, food chemical dan bakteria dalam mulut.

KENAPA PERLU NUCIFERA TEETH WHITENING?
✔ Produk untuk lelaki & wanita
✔ Menghapuskan masalah gigi kuning
✔ Memutihkan & membersihkan gigi
✔ Mencegah penghasilan plak @ karang
✔ Detox mulut & gigi
✔ Mencegah kaviti
✔ Menghalang mulut berbau
✔ Balance PH mulut
✔ Dijamin 100% halal & LULUS KKM
✔ Sangat mudah digunakan
.
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi Nucifera.
.
Whsap Iman k utk order 💓
📲0182998760
Clik link wshap Di bio
.
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#testimoninucifera #codklangvalley#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi#gigiputih #janganmengata #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNucifera #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #gigicantik #shoppingonline #shopsmall #awesome #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial


1

Tahukah anda NUCIFERA telah mendapat pengesahan yang berikut??
.
1. Merupakan Buatan Malaysia. Kilang pemprosesan Nucifera Teeth Whitening berada di Selangor. Syarikat Bumiputra milik Melayu Muslim
2. Nucifera mendapat pengesahan KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA untuk memastikan produknya selamat tanpa sebarang kesan sampingan. Nombor KKM (NOT 160303437K)
3. Nucifera juga mendapat pengesahan amalan perkilangan baik (GMP) yang bermaksud produknya diproses dengan bersih, baik dan berkualiti
4. Nucifera dihasilkan 100% dari bahan semulajadi tanpa pengawet atau bahan kimia
5. Semestinya Nucifera 100% halal dan selamat digunakan seisi keluarga
.
Jangan ragu-ragu ayuh pastikan 1 rumah 1 nucifera. Sesuai digunakan seisi keluarga
.
.
AH! Ramainya yang order NUCIFERA TEETH WHITENING POWDER nih. Best giler produk nih. Makin gosok makin putih gigi 😍
.
Sangat berkesan!
Mudah untuk digunakan!

Seminggu jer gigi dah kembali putih. Produk Nucifera selamat digunakan sebab ia bertindak secara menyerap asid, food chemical dan bakteria dalam mulut.

KENAPA PERLU NUCIFERA TEETH WHITENING?
✔ Produk untuk lelaki & wanita
✔ Menghapuskan masalah gigi kuning
✔ Memutihkan & membersihkan gigi
✔ Mencegah penghasilan plak @ karang
✔ Detox mulut & gigi
✔ Mencegah kaviti
✔ Menghalang mulut berbau
✔ Balance PH mulut
✔ Dijamin 100% halal & LULUS KKM
✔ Sangat mudah digunakan
.
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi Nucifera.
.
Whsap Iman k utk order 💓
📲0182998760
Clik link wshap Di bio
.
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#testimoninucifera #codklangvalley#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi#gigiputih #janganmengata #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNucifera #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #gigicantik #shoppingonline #shopsmall #awesome #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial


2

Ramainya yang guna NUCIFERA TEETH WHITENING POWDER nih. Best giler produk nih. Makin gosok makin putih gigi 😍 Ramai gila feedback wee 💃🏻 @armay.official @armay.official .
Sangat berkesan!
Mudah untuk digunakan!

Seminggu jer gigi dah kembali putih. Produk Nucifera selamat digunakan sebab ia bertindak secara menyerap asid, food chemical dan bakteria dalam mulut.

KENAPA PERLU NUCIFERA TEETH WHITENING?
✔ Produk untuk lelaki & wanita
✔ Menghapuskan masalah gigi kuning
✔ Memutihkan & membersihkan gigi
✔ Mencegah penghasilan plak @ karang
✔ Detox mulut & gigi
✔ Mencegah kaviti
✔ Menghalang mulut berbau
✔ Balance PH mulut
✔ Dijamin 100% halal & LULUS KKM
✔ Sangat mudah digunakan
.
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi Nucifera. Visit ig @armay.official @armay.official @armay.official .
.
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#testimoninucifera #codklangvalley#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi#gigiputih #janganmengata #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNucifera #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #gigicantik #shoppingonline #shopsmall #awesome #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial


8

Nucifera Teeth Whitening adalah sejenis pemutih gigi yang terdiri daripada arang aktif. Arang aktif yang digunakan adalah dari tempurung kelapa yang dibakar pada suhu yang tinggi tanpa kehadiran oksigen. . Bahan ini dapat memutihkan gigi seawal 7 hari tanpa menghakis gigi. Testimoni-testimoni dari penguna menunjukkan Nucifera Teeth Whitening ini 100% berkesan! .
.
▶ Kos pemutihan gigi terlalu mahal
▶Nak senyum, nak buka mulut malu?
▶Nak Selfie, nak tunjuk gigi malu?
▶ Kuat merokok& minum kopi? .
.
Kena cuba Nucifera Teeth Whitening ni..
.
Kenapa?
.
▶ Nucifera Teeth Whitening dapat memutihkan gigi seawal 7 hari.
▶ TESTIMONI terbukti berkesan!
▶ Menyerap toksin pada gigi & mulut
▶ Menghilangkan bau mulut
▶ 100% dari bahan semulajadi & tanpa bahan terlarang
.
.
.
.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombakbatucaves


61

ARANG AKTIF NUCIFERA?
TEMPURUNG KELAPA
-Arang aktif NUCIFERA diformulasi daripada kulit tempurung kelapa yang dibakar secara terkawal dengan suhu yang teramat panas tanpa sebarang oksigen mengikut piawaian farmasetikal

ARANG TEMPURUNG KELAPA
-Pembakaran tanpa oksigen membuka liang liang pori arang dan menjadikan ianya arang yang mempunyai kuasa penyerapan yang hebat dan BUKAN MENGHAKIS

ARANG AKTIF NUCIFERA
-Kehalusan arang aktif NUCIFERA sehingga 200mesh(macam tepung), selesa di gusi, dan lembut di gigi. Bertindak sebagai agen penyerap semulajadi untuk memutihkan dan membersihkan gigi secara menyeluruh
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire #tipsnucifera #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang


3

Fakta yang anda kena tahu tentang #NUCIFERATEETHWHITENING 
1. 100% organik semulajadi
2. Ianya menyerap bukan menghakis gigi
3. Sebotol tahan 7 bulan
4. Utk kesan pantas. Guna 2 kali sehari
5. Mengandungi serbuk arang aktif yg digred tinggi (bukan arang bbq)
6. Kesan dlm masa seminggu. Tp ramai dpt kesan seawal 3 hari
7. Boleh digunakan untuk yg guna braces
8. Harga berbaloi dengan kuantiti.
9. Kami ada pengesahan KKM. GMP dan 100% halal
10. Harga promo dan best free gift untuk 50 terawal.

Komen DM or tekan je link di bio.
.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera#teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera#teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi#arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#codklangvalley #pemutihgigimalaysia#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih#gadiscantik #codklangvalley #cantiks#pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#armayofficial #codshahalam #codklang


1

Pernah lihat hasil penggunaan sebelum, semasa, dan selepas menggunakan Nucifera. Lepas sekali guna pun, mesti ada nampak perbezaan walaupun sedikit
.
Nucifera dah membantu lebih daripada 200,000 pengguna untuk mendapatkan gigi yg lebih putih tau. Tak payah susah2 dah buat whitening yg mencecah ribuan ringgit tu, sebab Nucifera kan ado.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombakbatucaves


11

Nucifera Teeth Whitening adalah sejenis pemutih gigi yang terdiri daripada arang aktif. Arang aktif yang digunakan adalah dari tempurung kelapa yang dibakar pada suhu yang tinggi tanpa kehadiran oksigen. . Bahan ini dapat memutihkan gigi seawal 7 hari tanpa menghakis gigi. Testimoni-testimoni dari penguna menunjukkan Nucifera Teeth Whitening ini 100% berkesan! .
.
▶ Kos pemutihan gigi terlalu mahal
▶Nak senyum, nak buka mulut malu?
▶Nak Selfie, nak tunjuk gigi malu?
▶ Kuat merokok& minum kopi? .
.
Kena cuba Nucifera Teeth Whitening ni..
.
Kenapa?
.
▶ Nucifera Teeth Whitening dapat memutihkan gigi seawal 7 hari.
▶ TESTIMONI terbukti berkesan!
▶ Menyerap toksin pada gigi & mulut
▶ Menghilangkan bau mulut
▶ 100% dari bahan semulajadi & tanpa bahan terlarang
.
.
.
.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombakbatucaves


0

Nucifera Teeth Whitening adalah sejenis pemutih gigi yang terdiri daripada arang aktif. Arang aktif yang digunakan adalah dari tempurung kelapa yang dibakar pada suhu yang tinggi tanpa kehadiran oksigen. . Bahan ini dapat memutihkan gigi seawal 7 hari tanpa menghakis gigi. Testimoni-testimoni dari penguna menunjukkan Nucifera Teeth Whitening ini 100% berkesan! .
.
▶ Kos pemutihan gigi terlalu mahal
▶Nak senyum, nak buka mulut malu?
▶Nak Selfie, nak tunjuk gigi malu?
▶ Kuat merokok& minum kopi? .
.
Kena cuba Nucifera Teeth Whitening ni..
.
Kenapa?
.
▶ Nucifera Teeth Whitening dapat memutihkan gigi seawal 7 hari.
▶ TESTIMONI terbukti berkesan!
▶ Menyerap toksin pada gigi & mulut
▶ Menghilangkan bau mulut
▶ 100% dari bahan semulajadi & tanpa bahan terlarang
.
.
.
.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombakbatucaves


2

"Saya pakai nucifera baru 3 hari, dah nampak perubahan " .
.
Jeles tak tengok pengguna Nucifera semakin putih gigi mereka ??? Yee. Pakai 3 hari je pun dah nampak perbezaan ketara. Awak bila lagi? Sampai bila nak gigi kuning je kan.
.
Jom dapatkan nucifera di @armay.official .
.
100% dijamin berkesan.
.
.
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#testimoninucifera #codklangvalley#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi#gigiputih #janganmengata #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNucifera #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #gigicantik #shoppingonline #shopsmall #awesome #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial


2

Beza arang nucifera dengan arang lain. Tak sama tau. Nucifera bukan guna arang kayu utk buat bbq tu. Nucifera menggunakan arang khas yg terpilih diperbuat daripada tempurung kelapa untuk memastikan hasil yg lebih baik pada gigi dan mulut anda.
Pastikan guna Nucifera untuk kesegaran mulut dan menanggalkan plak dan karang gigi. Yang paling penting gigi anda lebih putih menjelang hari raya.
.
(TEKAN LINK DI BIO UNTUK DPTKN HARGA PROMOSI) .
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


29

Pastikan anda dapatkan Nucifera dari pengedar Sah & Utama anda di @armay.official

1. Pengedar Utama & Sah Nucifera
2. Order Hari ini, Sampai Esok
3. Beli 1 Botol, Percuma baaanyak Free Gift
4. Boleh Cod sekitar SHAH ALAM, KLANG
5. Boleh pickup di office kami di KLANG
6. Trusted Seller no 1
7. Company berdaftar SSM
8. Layanan Mesra 100%
9. Tanya 1 soalan, kami bagi semua jawapan
10. Banyak buat promosi dan free gift
.
.
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#testimoninucifera #codklangvalley#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi#gigiputih #janganmengata #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNucifera #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #gigicantik #shoppingonline #shopsmall #awesome #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial


3

Wah seronoknya kita hari-hari dapat banyak best feedback dari pengguna setia nucifera.
Perlu diingat tau, hasil dan kesan berbeza pada setiap orang. Ada yg pakai dalam masa seminggu dah nampak perbezaan. Ada yang guna 2 minggu baru perasan gigi makin putih. Ada yg guna 3 hari je dah nampak gigi makin berkilau pun ramai tau.
.
Guna je nucifera secara konsisten setiap hari. Pasti anda lebih yakin untuk senyum pada dunia 😀
.
Jom dapatkan sekarang dengan menekan link di bio atau dm kami terus. Atau whatsapp je 018-9734406 📲
.
#nucifera
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#testimoninucifera #codklangvalley#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi#gigiputih #janganmengata #merokok #rokok#pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNucifera #bazarpaknilprodukkecantikan#bazarpaknilmurah #gigicantik #shoppingonline#shopsmall #awekcun #awesome #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial


6

Betul tak ramai nak tahu selain memutihkan gigi, apa lagi manfaat Nucifera ni?
.

Mari sis tolong jawabkan. Nucifera bukan hanya setakat boleh putihkan gigi je tau. Tapi kita pakai hari2 macam guna ubat gigi untuk mengekalkan kesihatan gigi kita.
.

Kenapa kena cuba sebotol Nucifera?😁😁 Ianya merupakan serbuk arang yang mencapai tahap gred pharmaseutikal. Diyakini selamat dan mendapat kelulusan KKM.

Yang besnya ianya bukan je boleh putihkan gigi tapi ianya juga boleh .
✅Membuang dan menanggalkan plak,
✅Detoks mulut dan gigi,
✅Ph balance mulut,
✅Menghalang kaviti,
✅Menghilangkan bau mulut.

Dengan sebotol anda mampu menggunakan sebanyak 450 kali, kalau anda guna sorang, boleh pakai selama 7 bulan tau. Botolnya besar dan seberat 100gm tau. Sangat menjimatkan.
.

DM saya dulu atau tekan je link kt bio untuk order.
.
.

#nucifera
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #nuciferateethwhitening#arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#testimoninucifera #codklangvalley#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi#gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks#janganmengata #merokok #rokok#pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNucifera #bazarpaknilprodukkecantikan#bazarpaknilmurah #gigicantik #shoppingonline#shopsmall #awekcun #awesome #awekcantik#gigikuning #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #merokok #rokok #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial


4

Ramai yang tanya selain mampu
MEMUTIHKAN GIGI dalam masa 3 HARI,
apa lagi kelebihan #NUCIFERATEETHWHITENING ni,
.
.
✅Membuang dan menanggalkan plak,
✅Detoks mulut dan gigi,
✅Ph balance mulut,
✅Menghalang kaviti,
✅Menghilangkan bau mulut.
.
.
Dengan sebotol anda mampu menggunakan sebanyak 450 kali, kalau anda guna sorang, boleh pakai selama 7 bulan tau. Botolnya besar dan seberat 100gm tau. Saangat menjimatkan.

Jom dapatkan nucifera sekarang. Harga promosi dan free gift. Sementara stok masih ada
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #merokok #rokok #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak #codnuciferashahalam


1

#SoalanKerapNucifera
.
Jika saya perokok atau penggemar kopi ? Sesuai ke?
.
Sesuai sangat Cik . Tapi kalau cik nak dapatkan kesan yang cepat dan pantas cik perlu kurangkan pengambilan caffein dan merokok ,atleast nanti gigi takdela sekuning macam dulu 😊 . Baru la senyuman makin menawan 😉
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


1

#SoalanKerapNucifera
.
Jika saya perokok atau penggemar kopi ? Sesuai ke?
.
Sesuai sangat Cik . Tapi kalau cik nak dapatkan kesan yang cepat dan pantas cik perlu kurangkan pengambilan caffein dan merokok ,atleast nanti gigi takdela sekuning macam dulu 😊 . Baru la senyuman makin menawan 😉
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang #codgombak


1

Wah seronoknya kita hari-hari dapat banyak best feedback dari pengguna setia nucifera.
Perlu diingat tau, hasil dan kesan berbeza pada setiap orang. Ada yg pakai dalam masa seminggu dah nampak perbezaan. Ada yang guna 2 minggu baru perasan gigi makin putih. Ada yg guna 3 hari je dah nampak gigi makin berkilau pun ramai tau.
.
Guna je nucifera secara konsisten setiap hari. Pasti anda lebih yakin untuk senyum pada dunia 😀
.
Jom dapatkan sekarang dengan menekan link di bio atau dm kami terus. Atau whatsapp je 018-9734406 📲
.
#nucifera
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#testimoninucifera #codklangvalley#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi#gigiputih #janganmengata #merokok #rokok#pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNucifera #bazarpaknilprodukkecantikan#bazarpaknilmurah #gigicantik #shoppingonline#shopsmall #awekcun #awesome #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial


3