#atkins

Instagram photos and videos

#atkins#lowcarb#ketogenic#keto#lchf#weightloss#ketosis#ketodiet#ketofam#ketogenicdiet#paleo#atkinsdiet#lowcarbdiet#diet#ketolife#weightlossjourney#lowcarbhighfat#langsing#jomkurus#ketofood#foodporn#eatclean#glutenfree#shawl#sugarfree#nakkurus#highfat#صباح_السعادة#دايت#رياضه#healthy

Hashtags #atkins for Instagram

Penurunan Berat Badan adalah dengan 80% makanan, 20% senaman, manakala 100% Mindset
.
Nak turun berat secara sihat tak payah nak tahan lapar dan boleh makan nasi hari-hari dan yang paling seronok dapat makan nasi 5x sehari
.
Diet kena ada coach dan ilmu dan juga semangat berpasukan kalau tak memang kecundang 😂
.
Mudahnya kurus bila ada
🌼Coach
🌼Ilmu
🌼Semangat berpasukan
.
Follow @CoachCiah untuk perkongsian tips pemakanan 5x sehari, cara betul turun berat badan, tips senaman dirumah, tips kurus tanpa tinggalkan nasi
.
Sesi intake Transformasi Kurus Online dibuka untuk pendaftaran
.
Direct Whatsapp @ mybio ☝️untuk Kurus .
http://wasap.my/60172077334
.
@coachciah
@coachciah
@coachciah
@coachciah
.
📲 WhatsApp : 017-2077 334 .
.
#caradiet #jomsihat #nakfit #nakkurus #tipskurus #jomkurus #tipssihat #tipsdiet #turunberatonline #turunberatbadan #turunberat #petuakurus #kurus2018 #jk1m #weightlosschallengeonline #nakdiet #eatclean #StayHealthy #diet #atkins #kevinzahri #bazaarpaknil #sayajual #igers #selfie #ootd #meletop #erafm


0

Mini chocolaate cheesecake bites 💖
These are actually fat bombs, but are awesome dessert-snack even if you are not following a diet 😄😍 Recipe:
Mix 3 oz cream cheese, 3 eggs, 6 tbsp cocoa powder, 1 50gm Lindt 99% dark chocolate (melted and cooled), sweetner and about 100gms of unsalted butter. Put all in tiny cupcake liners in a muffin tray and bake in a pre heated oven at 175 Celsius/350 farenheit for about 10 mins. Poke with a toothpick/fork to see if set. And done 😍🍫
#ketorecipe


1

We just had leftovers for dinner tonight so I thought I would share the homemade “cheese-it” type crackers I made the other night for a snack. I’ve made them a few times now and they are amaze balls!! So crispy and the flavor is right on! You use the Kraft deluxe singles cut into squares and lay them on a parchment paper lined baking pan. Sprinkle with onion powder, chili powder and salt. Bake at 350 about 10 minutes or until brown. Enjoy! 💕
.
.
.
.
#keto #ketosnack #ketogirl #ketochick #ketotransformation #ketocommunity #ketofamily #lowcarb #lowcarbliving #lchf #lchflifestyle #pcos #pcosweightloss #pcosweightlossjourney #pcoscysters #pcosfamily #intermittentfasting #omad #100poundsdown #extremeweightloss #easyketo #ketorecipe #ketogenic #healthysnack #ketowoe #ketofood #atkins #atkinsdiet #blessed💕 #lovemylife💕


0

Vegetable Korma: One more popular South Indian veggie side. Its versatile, as in it can be made with a combination of vegetables of choice. Originally its made with raw bananas, yam etc which aren't keto friendly, so I made this with a mix of French beans, carrots, cauliflower and paneer. These are cooked in a Sauce comprising of fresh Coconut, garlic, fennel, star anise and a host of spices, ground together. This can be served with steaming hot cauliflower rice.... Bagels, Cloud Bread Or even rolled into a Tortilla. ❤️😋😍😇
#rareandrambling #foodblogger #personalblogger #ketogenic #lowcarb #weightloss #lowcarbhighfatdiet #glutenfree #lchf #sugarfree #foodpics #atkins #healthyrecipes #ketotransformations #ketodiet #ketolifestyle #ketorecipes #ketovegetarian #ketomotivation #ketosis #instadaily #indianwoman #india #mumbai #veggieontheside #korma


1

HOW I MADE MY CUCUFLAX CEREAL
...
INGREDIENTS
👉1 medium Cucumber 👉1 tablespoon Flaxseed Meal
👉250ml Coconut Milk
👉1-2 Stevia
...
INSTRUCTIONS 🥒Chop cucumber into pieces and pour into blender.
🥒Add coconut milk 🥒Add flaxseed and Stevia
🥒Blend on medium speed for 10secs.
🥒Pour into bowl and enjoy. ...
TIP:💡Chill cucumber and coconut milk hours before blending to make a nice cold cereal. ...
#fatfightersng #fatfighters #leanation #cucuflax #naijafood #bellyfat #naija #keto #atkins #paleo #lchf #lowcarb #lowcarbdiet #Abujaweightloss #Nigeria #veggiecereal #highfibre #trending #healthy #fitfam #Lagos #Abuja #portharcourt #loseweightfast #flatbelly #bellyfatkiller #naijaweightloss


0

Faktor payah “MEMBUANG “ juga antara penyebab anda payah nak turun berat badan . Rugi sgt tau...disiplin berdiet dah ade tp masalah lain pulak yg sabotaj .
.
Sila tag kawan-kawan anda ya.
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy.

Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
Pendafataran sessi SEPTEMBER telah dibuka.
.
Coach Eyfa O136771609
Follow @eyfasoleh
#getfitnowonline.

#tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kuruscepat #batucaves #makanandiet #produkkurus #ubatkurus #jjcm #eatcleankl #sayasukamakan #kurussebelumkahwin #bhonline #neelofa #teamcoacheyfa #dietnasi #teamsyaiaizat #muabellaz #misimengecil #kevinzahri


1

Low Carb Cinnamon Roll Muffins credit to @thebigmansworld
. .
https://thebigmansworld.com/2018/02/12/low-carb-cinnamon-roll-muffins-keto-paleo-vegan/ #ketosis #lowcarb #lowcarbdiet #atkins #atkinsdiet #lchf #nosugar #lowcarbideas #banting #highfat #weightloss #foodporn #healthy #healthymeals #eatfat #hflc#muffins #lowcarbbaking #breakfast


0

Kalori tak boleh refund, choose your food wisely!
.
Ramai je yang selalu menyesal lepas makan makanan yang tak berbaloi untuk di kira dalam kalori harian. Dah lah langgar diet sendiri. Lepas tu menyesal tak sudah
.
Menyesal lepas makan tak bole refund balik kalori tu
.
Jadi sebelum makan, fikir dulu berbaloi ke nak makan
.
Especially yang selalu cheat sana sini
.
Nak treat meal, biar berbaloi, jangan teringin macam-macam lepas tu still tak puas sebab makanan tu tak berbaloi
.
Enjoy makanan favourite sambil bole manage berat badan, bukan lepas makan asyik menyesal tak sudah-sudah
.
.
TAG kawan2 u olsz yg slalu cheat meal tapi nak kurus tuuuuuuuuuu!!!!!!! ✌🏻😅😂
.
.
.
🌟*PROJEK KURUS SESI SEPTEMBER*🌟
✅Turun 5-15kg & shapeloss
✅100% Online & worldwide
✅Daily meal checking
✅Mealplan Mudah Untuk Kurus
✅Support group yang sentiasa bagi semangat
.
Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami


1

Have you ever felt like you're always being rejected? Since childhood I've struggled with those feelings in so many areas of my life. I've always worn my heart on my sleeve and sometimes I still do. I wanted everyone to like me and no matter how nice you are that's just not going to happen. Things started changing for the better when I stopped feeling sorry for myself and started believing that I am worthy of everything God has for me. I had to change my attitude and do the work. That's the hard part and I'm still working on it. 💛 @ketoislife


2

Inspired Tiffany & Co Bracelet
Plated Silver
18cm adjustable to 21cm.

Readystock
.
RM65 include pos to WM.
Come with box.
1st come 1st served !

Mehh terus whatsapp kami terus untuk order, click link dekat bio profile kami, akan direct ke whatsapp .
batinl

#nursingcover
#babyfood
#gumarabic
#baobab
#bajumenyusu
#ilofayou
#atkinsmalaysia
#andainyatakdir2
#darahtinggi
#chiaseedsmalaysia
#atkins
#almanna
#bajuplussizemurah
#saffron
#zafaran
#bajuplussize
#gumarabic
#quinoa
#chiaseeds
#bajuplussizemalaysia
#goodies
#quinoamalaysia
#bajusizebesar
#lgbt
#neelofa
#shawl
#makeupmurah


0

Everything Bagel Seasoning!
I just uploaded this recipe over on my YouTube channel @ Kari Goes Keto. Also watch out for a Keto Everything bagel video and more coming soon!

#keto #ketogenic #ketosis #ketofood #ketodiet #youtube #lowcarb #recipes #healthyfood #video #healthy #lifestylechange #atkins #everythingbagel #seasoning #ketobread #karigoesketo #ketobeforeandafter #loseweight #weightloss #whatieatinaday #foodie #ketofam


1

🤩 Keto breakfast when fridge is empty! 🤩 🇬🇧 2 fried eggs, gouda cheese on top, 1/2 mashed avocado, tomato and lettuce.
🇸🇪 2 stekta ägg, goudaost ovanpå, 1/2 mosad avokado, tomat och sallad.

#intermittentfasting #ketosis #keto #ketodiet #ketogenic #ketogenicdiet #ketofam #paleo #paleodiet #eatclean #cleaneating #lowcarb #lowcarbdiet #lowcarbhighfat #lchf #fitfood #fitspo #healthylife #healthyfood #weightloss #weightlossjourney #sugarfree #glutenfree #antiinflammatory #atkins #nutrition #wellness #vegetarian #primal


0

Happy hump day
Remeber tomorrow is market day!
#keto #lifestyle #go_get_it #banting #lchf #Atkins #paleo #happy_hump_day #market_day


2

Selamat tengahari 😄
.
Apa pilihan anda untuk masa makan tengahari? Cuba tengok kalori di makanan2 Malaysia
.
Nak turun berat perlu jaga kalori ke coach? Cuba bagi pendapat anda di bawah 😃
.
#BilaKurusLagiCantik
.
@coachyean
.
#nakkurus #jomkurus #jomkurus1malaysia #atkins #senangkurus
#obatkurus #plus #plussizefashion #plussize
#bodyfat #tipskurus #tipsdietsehat #tipsturunberatbadan #shawl #lazada


1

The power of 21 day.
.
Topik awal dalam program #youcanloseweightfromhome yg mana satu jangka masa yg boleh mengubah kg, saiz tubuh badan dan juga habit baru mula terbentuk..
.
Jangka masa ni bukan utk berdiet sahaja tetapi juga bagi yg nak ubah gaya hidup yg baru juga boleh lakukan consistent selama 21 hari ini.. jika ada yg ‘termiss’ sehari tanpa melakukan tindakan tersebut perlu ulang semula di hari yg pertama.. sehingga anda boleh kekal hari demi hari sehingga 22 hari.. .
Insyallah selepas 21 hari habit baru mula dibentuk, dalam masa yg sama result akan mula nampak 😍😍 mulakan 21 hari anda sekarang 💪🏼🔥
.
COACH ASMAH +60178611226

#coachasmah #loseweightfromhome #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussein #turun5kgsebulan #jomkurus #jomdiet #bajubesar #bajuplussize #fit #nakcantik #naksihat #atkins #jubahbesar #misimengecil #sukamakan #jalanjalancarimakan #weightloss #fatloss #nakkurussebelumkawin #Slim #ramping #loseweight #easytoloseweightfromhome #changeyourmindsetchangeyourlife #sayanakkurus #nakkurus #Azam2018


0

Let’s put this one to bed 😴


A reasonable serving of spinach (100g) has around 3g of protein.🍃
Follow @women.weight.loss

A reasonable serving of rump steak (225g) has around 50g of protein.💪🏻


Let’s say you love spinach and have three times the amount shown above... that’s still only 9g. 🥗🥗🥗


To get 50g of protein from spinach you would need around 17 bowls (1.7kg) 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗


Where does this myth come from? It comes from here: ‘100kcal of spinach has 12g of protein, while 100kcal of steak has 10g’. 💡Cool, but 100kcal of spinach is 4 of the bowls shown above, 100kcal of steak is less than half that shown above. The practicality of consuming equal quantities of protein when eating spinach or steak is... stupid.🤦🏻‍♂️ ⠀

It is my belief that anyone peddling this type of information, and suggesting that spinach is a comparable protein source to steak, can only be doing so with WILFUL ignorance to promote an agenda. 👎🏻


Plant based diets absolutely CAN provide sufficient protein to build muscle and support training. Unsurprisingly however, it requires a more thoughtful approach than consuming spinach by the kilo. 🥗


Peas ✌️ .
.
📸 @danprice_639pt #weightloss #realfood #instahealth #getfit #healthyliving #sugarfree #goodmoodfood #carbs #weightloss #nutritiontips #macros #flexibledieting #iifym #lowcarb #ketogenic #lowcarbhighfat #paleo #ketosis #primal #ketodiet #paleodiet #paleolifestyle #glutenfree #atkins #grainfree


0

Dengan #juicyraspberry
.
.
.
👉🏻 Detoks
👉🏻 bakar lemak
👉🏻 tingkatkan metabolisme
👉🏻 tambah tenaga
👉🏻 mudah kenyang
👉🏻 lawas
👉🏻 tiada cirit birit
👉🏻 tak perlu diet ketat
👉🏻 tak perlu senaman
👉🏻 tak perlu tahan makan
👉🏻 susut inci kaw kaw
👉🏻 selamat untuk ibu yang menyusu .
.
.

Dan banyak lagi khasiat yang terkandung dalam sekotak #juicyraspberry ni .. uolls nak tau apa kenalah cuba sendiri .. dah rasa sekali sure melekat terus.. sebab hasilnya yg sgt ohsem!! .
.

Info/order 👉🏻 www.wasap.my/60192115160
.
.
WHATSAPP 0192115160
.
WHATSAPP 0192115160
.
WHATSAPP 0192115160
.
.

#jomkurus #nakKurus #kurusTanpaSeksa #stokisJuicyRaspberry #stokisJuicyRaspberryPerak #agentWanted #pastiBerkesan #jk1m #fattofit #hilangPerutBuncit #slimmingproductz #atkins #eatright #lowcal #dieting #kurussebelumraya #produkkurusberkesan #juskurus #juicyraspberryipoh #juicyraspberryjitra #juicyraspberrykedah


2

Siapa sedang dalam proses berdiet atau bercadang utk berdiet.. Jangan sentuh 5 jenis makanan ini buat sementara waktu yea😀
.
.
Ikut IG saya : @Coachmasayu utk info dan tips🤩🤩
.
'TAG' kawan-kawan korg yang sedang berdiet atau yang sedang mencari solusi untuk turunkan berat badan😀
.
#BilaKurusLagiCantik💞
.
#teamcoachmasayu😍
.
Klik utk info lanjut 📱 : 012 2624498 Coach Masayu
.
@coachmasayu
.
#nakkurus #jomkurus #turunberat #langsing #tv3 #pehamelimpah #tipsdiet #kalori #tipskurus #shawl #jk1m #tipsturunberatbadan #atkins #diet #eatclean #bodyfat #cardio #plussize #obatkurus #langsing #siladudukjanganlari #melodi #hotfm #lazada #zalora #jubahbesar #gemokisawesome #makansedap


2

Bacon Wrapped Goat Cheese Jalapeño Poppers out on the deck


1

So I’ve been envying all these @toastsforall posts I’ve been seeing on Keto..and randomly whipped up this bad boy thanks to my bff that came through with some #HarleyFarma goat cheese. I put it on some fat head naan I made yesterday and topped it with a few cut blackberries. 💥👩
.
.
#bombketo #keto


1

Women long sleeve lace cotton tops loose blouse PLUSSIZE till 5xl.
Please refer sizing chart before order.
Color : Grey, Beige, white.
.

Preorder 2 - 3 weeks.
No exchange

RM45 only include pos WM !

Mehh terus whatsapp kami terus untuk order, click link dekat bio profile kami, akan direct ke whatsapp .
batinl

#nursingcover
#babyfood
#gumarabic
#baobab
#bajumenyusu
#ilofayou
#atkinsmalaysia
#andainyatakdir2
#darahtinggi
#chiaseedsmalaysia
#atkins
#almanna
#bajuplussizemurah
#saffron
#zafaran
#bajuplussize
#gumarabic
#quinoa
#chiaseeds
#bajuplussizemalaysia
#goodies
#quinoamalaysia
#bajusizebesar
#lgbt
#neelofa
#shawl
#makeupmurah


1

The dogs are not impressed that I’m just out of reach 😂 Its a beautiful cool day and I’m feeling great❣️ ————————————————————————#keto #ketones #healthy #yummy #instagood #instafood #instadaily #instagram #ketodiet #ketosis #ketogenic #fatforfuel #bae #lchf #diet #bacon #lowcarb #sugarless #lowglycemic #paleo #ketolife #avocado #atkins #instapic #instalike #instalove #love #transformation #weightloss #ketofam


0

Day 23 - Luncheon
ikan keli sambal,sayur kubis grg, sambal grg jawa..
ikan keli dgn i mmg xleh dipisahkan.. #weightlosssupport
#diaridietlily
#beforeafterweightloss
#atkins
#atkinsdiet
#atkinsmalaysia


0

Greek turkey meatballs, cheesy cauliflower mash, tzatziki sauce, and sautéed zucchini and corn... it’s so easy to eat keto when it’s like this!

#lowcarb #lowcarbdiet #lchf #atkins #atkinsdiet #keto #ketogenic #ketosis #ketodiet #healthy #healthyliving #healthychoices #healthyeating #paleo #paleodiet #homecooking #healthyeats #meatballs #turkeymeatballs #cauliflower #cauliflowermash #tzatziki #zucchini #corn #dinner #dinnertime #homemade


3

Berita Baik kepada sesiapa yg nak turunkan berat badan..
.
Pertama SET TARGET utk diri sendiri dulu. Contoh : Bulan ini saya nak TURUN BERAPA KILO? Kalau dah CAPAI apa REWARD yg akan saya beri pada diri saya sendiri😀
.
Coach akan buka dan beritahu secara PERCUMA Berat Badan Ideal dan BMI anda.
.
Sila komen dibawah..
.
.
Ikut IG saya : @Coachmasayu utk info dan tips🤩🤩
.
'TAG' kawan-kawan korg yang sedang berdiet atau yang sedang mencari solusi untuk turunkan berat badan😀
.
.
Ikut IG saya : @Coachmasayu utk info dan tips🤩🤩
.
'TAG' kawan-kawan korg yang sedang berdiet atau yang sedang mencari solusi untuk turunkan berat badan😀
.
#BilaKurusLagiCantik💞
.
#teamcoachmasayu😍
.
Klik utk info lanjut 📱 : 012 2624498 Coach Masayu
.
@coachmasayu
.
#nakkurus #jomkurus #turunberat #langsing #tv3 #pehamelimpah #tipsdiet #kalori #tipskurus #shawl #jkk1 #tipsturunberatbadan #atkins #diet #eatclean #bodyfat #cardio #plussize #obatkurus #langsing #siladudukjanganlari #melodi #hotfm #lazada #zalora #jubahbesar #gemokisawesome #makansedap


1

Berita Baik kepada sesiapa yg nak turunkan berat badan..
.
Pertama SET TARGET utk diri sendiri dulu. Contoh : Bulan ini saya nak TURUN BERAPA KILO? Kalau dah CAPAI apa REWARD yg akan saya beri pada diri saya sendiri😀
.
Coach akan buka dan beritahu secara PERCUMA Berat Badan Ideal dan BMI anda.
.
Sila komen dibawah..
.
.
Ikut IG saya : @Coachmasayu utk info dan tips🤩🤩
.
'TAG' kawan-kawan korg yang sedang berdiet atau yang sedang mencari solusi untuk turunkan berat badan😀
.
.
Ikut IG saya : @Coachmasayu utk info dan tips🤩🤩
.
'TAG' kawan-kawan korg yang sedang berdiet atau yang sedang mencari solusi untuk turunkan berat badan😀
.
#BilaKurusLagiCantik💞
.
#teamcoachmasayu😍
.
Klik utk info lanjut 📱 : 012 2624498 Coach Masayu
.
@coachmasayu
.
#nakkurus #jomkurus #turunberat #langsing #tv3 #pehamelimpah #tipsdiet #kalori #tipskurus #shawl #jkk1 #tipsturunberatbadan #atkins #diet #eatclean #bodyfat #cardio #plussize #obatkurus #langsing #siladudukjanganlari #melodi #hotfm #lazada #zalora #jubahbesar #gemokisawesome #makansedap


45

Berita Baik kepada sesiapa yg nak turunkan berat badan..
.
Pertama SET TARGET utk diri sendiri dulu. Contoh : Bulan ini saya nak TURUN BERAPA KILO? Kalau dah CAPAI apa REWARD yg akan saya beri pada diri saya sendiri😀
.
Coach akan buka dan beritahu secara PERCUMA Berat Badan Ideal dan BMI anda.
.
Sila komen dibawah..
.
.
Ikut IG saya : @Coachmasayu utk info dan tips🤩🤩
.
'TAG' kawan-kawan korg yang sedang berdiet atau yang sedang mencari solusi untuk turunkan berat badan😀
.
.
Ikut IG saya : @Coachmasayu utk info dan tips🤩🤩
.
'TAG' kawan-kawan korg yang sedang berdiet atau yang sedang mencari solusi untuk turunkan berat badan😀
.
#BilaKurusLagiCantik💞
.
#teamcoachmasayu😍
.
Klik utk info lanjut 📱 : 012 2624498 Coach Masayu
.
@coachmasayu .
#nakkurus #jomkurus #turunberat #langsing #tv3 #pehamelimpah #tipsdiet #kalori #tipskurus #shawl #jkk1 #tipsturunberatbadan #atkins #diet #eatclean #bodyfat #cardio #plussize #obatkurus #langsing #siladudukjanganlari #melodi #hotfm #lazada #zalora #jubahbesar #gemokisawesome #makansedap


53

When you want a sweet low carb treat ! #Atkins endulge snacks are really good. #Atkins is low carb as well so they have personal meals, snacks and protein shakes. Some of the food is not 100% keto approved but it’s a great low carb alternative!


2

Breakfast Apa Pagi Tadi❓
.
2 Roti Canai + Teh Tarik = 740 Kalori😀
.
Apa yg korg dapat drpd breakfast tu.. Hanya Karbo, Gula dan Lemak😅 .
Korg kena ambil protein semasa breakfast supaya korg boleh bertahan lama sehingga waktu lunch nanti.
.
Karbo, Gula dan Lemak akan cepat bertukar menjadi Gula Darah dan akan cepat membuat korg lapar semula..
.
Kalau korg lapar sebelum waktu lunch makanlah buah-buahan dan minum air putih atau air mineral.
.
Juga amalkan sebelum pergi makan minum air putih atau air mineral, sekurang-kurangnya 1 gelas. Air akan menyekat keinginan atau nafsu korg sewaktu lunch..
.
Bagi yg nak turun berat badan.. jangan sentuh makanan semasa korg tengah lapar, marah atau stress.. kerana masa itu otak kita tak dapat berfikir secara rasional...
.
Minum air at least 2 gelas baru pergi makan. Masa tu kita dah cool down dan boleh buat pilihan makanan dgn betul😍
.
Cuba korg amalkan.. InsyAllah akan ada perubahan.. Selalunya kalau kita tengah stress, marah atau lapar.. kita akan makan banyak😅
.
.
Ikut IG saya : @Coachmasayu utk info dan tips🤩🤩
.
'TAG' kawan-kawan korg yang sedang berdiet atau yang sedang mencari solusi untuk turunkan berat badan😀
.
#BilaKurusLagiCantik💞
.
#teamcoachmasayu😍
.
Klik utk info lanjut 📱 : 012 2624498 Coach Masayu
.
@coachmasayu
.
#nakkurus #jomkurus #turunberat #langsing #tv3 #pehamelimpah #tipsdiet #kalori #tipskurus #shawl #jk1m #tipsturunberatbadan #atkins #diet #eatclean #bodyfat #cardio #plussize #obatkurus #langsing #siladudukjanganlari #melodi #hotfm #lazada #zalora #jubahbesar #gemokisawesome #makansedap


1

I have been craving Chaat a lot last couple of days and being married to the Calcutta-Boy who whips us a chaat/bhel for himself almost everyday doesn’t help the craving!! Hence I decided to attend to this chaat craving, of course #KetoStyle with some @univedsports Unflavoured Vegan protein! The best part about this recipe is that it’s #vegan and the perfect #postworkoutmeal, so read ahead!
Ingredients –
- 1 Portion of Unived’s Lean Protein
- Finely chopped onion and tomato
- Chaat masala and any other spices you like
How To -
- Mix all the above ingredients
- Slowly add water into the mixture to get the batter to reach a thick aloo-like consistency
Mom-Tip: Add some green chutney along with the water to add to the spice and zing!
- Make tikki shapes from the batter and cook it on a tawa with ghee for 15 – 20 mins
.
.
.
.
.
.
.
#Transformation #keto #ketoindia #keepcalmandketoon #lowcarbdiet #lowcarblifestyle #lazygirlketo #fitness #fitlife #fitnessdiaries #ketogenic #ketogenicdiet #ketodiet #paleo #lowcarblife #atkins #paleodiet #Bangalore #bangaloreketo #ketoblogger #like4like #follow4follow #instafit #instafitness #instafit #fitness #fitnessdiaries #recipes


3

Have you ever had a flax muffin? If not you should! It takes one minute to mix it up and another minute to cook it in the microwave! Endless possibilities with it too! Sometimes I add a few frozen blueberries and butter.. sometimes I make it into a pancake and have it with some peanut butter.. tonight I decided I wanted a little more. So I made a simple maple cream cheese frosting. Also bonus: this muffin really gets things moving ( 💩 )
————————
One minute flax muffin ☝🏻
1/4 cup ground flax
1-2 tsp swerve (or other sweetener)
1/2 tsp baking powder
1 egg
1 tsp oil or butter
Dash of salt
————————
Mix it all up in a mug and microwave for one minute.
For the cream cheese frosting:
Sliver of cream cheese softened, 2 tsp powdered swerve, few drops @oooflavors maple syrup flavoring and 1 tsp almond milk.
.
.
.
#ketodessert #ketogeniclifestyle #ketogeniclife #ketogenicliving #ketorecipes #ketoresults #keto #ketoaf #ketosis #ketofood #ketodiet #ketogenic #ketogenicdiet #ketoresults #atkins #atkinsdiet #paleo #paleodiet #paleorecipes #eatfattolosefat #ketocommunity #lowcarb #lowcarbhighfat #lchfdiet #lchf #ketofam #superketomom #oooflavors #swerve #ketomugcake


4

فاج كارامل با ٢/٩ گرم كربوهيدرات و ١٥ گرم پروتيئن خوشمزه ترين شكلات بار اتكينز
#newflavour by #Atkins #FudgeCaramel👌🏻👌🏻😋😋
#carbcounting ‎٦ كيلو در ٢ هفته كم كنيد
Lose 6kg in 14 days
‎براي درخواست رژيم و محصولات
‎ اتكينز به سايت مراجعه نماييد
با اتكينز در شمارش كربوهيدرات ماهر شويد
#carbcounting #لوكارب #لوكارب_دايت
Lets get back on track and start Atkins Low Carb Diet today
‎٦ كيلو در ٢ هفته كم كنيد
Lose 6kg in 14 days
‎براي درخواست رژيم و محصولات
‎ اتكينز به سايت مراجعه نماييد
Order online @ www.atkins.ir
#Atkins #Atkinsbars #weightloss #diet #Atkinsbar #carbcycling #AtkinsIran #AtkinsDiet #HighProtein #LOWCARB #ProteinBar #DietBar #diabetes#اتكينز #رژيم #رژيم_اتكينز #اتكينز_دايت #ديابت #كتوسيس #رژيمي #كرب_سايكلينگ #كربوهيدرات #چالش_لاغري#لاغري


2

Pure Therapeutic Ketones explained from the mind of Andrea Krambeer 🤔.
...
💥💥I think it's very important to discuss the fact that drinking pure therapeutic ketones (PTKs) IS NOT the same as following the ketogenic diet. The ketogenic diet has MANY possible side effects due to the strict dietary guidelines, and is very difficult to maintain as a lifestyle. We DO NOT specifically advise anyone to follow the ketogenic diet unless it's for medical reasons, in which case their treating physician has likely already advised it.💥💥
...
🤓A little history of the ketogenic diet: It was created in the 1920s to reduce seizures in epileptic children. The 70% fat macro was specifically used to aid in the brain because the brain loves fat/ketones and because most children at that time did not have a lot of body fat to generate enough ketones for the brain to use...hence taking in 70% healthy dietary fats to supplement that.
...
😮😮If you have body fat to spare, DO NOT follow the ketogenic diet macros for fat!!! (Burn your own fat stores, not the grocery store's).
...
What we do recommend is a healthy, mostly whole foods diet with an emphasis on lowering carb/sugar intake 🥗🍳🍤🥩You MUST enjoy the foods you eat, you MUST like the lifestyle you have 🙂 That being said, your chosen dietary intake is completely and totally up to you and should be what works for you! 👍🏻
...
💥#1 most important thing to remember, regardless of dietary or supplement intake, DRINK WATER!!!! 💧💧💧The body needs it. We recommend a minimum of 100 oz of water a day if you are drinking PTKs because they have a natural diuretic effect (just the same as if you were following the ketogenic diet). You need to try to drink 100 oz a day in order to maintain hydration.
...
Drinking PTKs will NOT cause "keto flu" 🤢 (flu like symptoms including aches, pains, headaches, etc.), will not cause kidney issues, liver issues, etc. because PTKs are water soluble, meaning what your body does not use, you will excrete through urinating.


8

Sometimes it’s easier to just snack for dinner... my fav 💗


2

Long time no post! For dinner tonight I made pulled pork in the #InstantPot, and cauli-mac-and-cheese and super simple coleslaw to go with it. I've been wanting to make this for a while, and I'm so glad I did!! #keto #ketodiet #ketofood #ketosis #ketogenicdiet #ketomeal #ketomeals #ketogenicdiet #lowcarb #lowcarbhighfat #lowcarbfood #lowcarbdiet #lowcarbmeal #lowcarbmeals #lchf #atkins #atkinsdiet


0

#tacotuesday in Cheese Shells. Taco meat, salsa, and some cilantro ranch. Fried up some cheddar cheese for one shell, and spicy mozzarella for another shell.
.
.
#lowcarb #lowcarbdinner #lowcarbtacotuesday #lowcarblifestyle #tacos #lowcarbrecipes #lowcarbdiet #lowcarbliving #lowcarblife #lowcarbeating #atkinsdiet #atkins


0

I had the opportunity to be a guest on The @ketosavage podcast. You can find the link to the podcast in his bio. Robert Sikes is bodybuilder who has embraced a ketogenic lifestyle and is developing new things for the community. Check him out on YouTube and Instagram. @ketobrick @ketosavage #podcast #keto #lchf #weightloss #fitness #nutrition #diet #story #transformation #lowcarb #ketogenic #weightlifting #ketotransformation #ketofam #atkins #ketogenicdiet


23