#auraslimshake

Instagram photos and videos

#auraslimshake#bodydreamcocoslimming#tipskurus#bodydream#nakkurus#ubatkuruspalingberkesan#ubatkurus#aurawhitebubbly#aurawhite#bustupexpress#auraslim#dermanic#uitm#unisel#politeknik#uia#babiesblink#figureup#detox#bodydreamfibermaxoriginalmurah#bestslim#bodydreamcocos#aurababiessakura#befitkkm#bodydreamcocosoriginal

Hashtags #auraslimshake for Instagram

BODY DREAM COCO SLIMMING DRINK
.
RM 85 SM / RM 90 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP .
Body Dream Coco-S membantu memberi rasa kenyang dan bertenaga, mengawal selera makan dan menurunkan berat badan.
.
Selain dari itu, Body Dream Coco-S turut menegangkan kulit yang kendur, mengurangkan selulit dan membentuk tubuh badan kita agar lebih sempurna
.
13 Kelebihan Body Dream Coco S :
▶Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
▶Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
▶Mengecilkan perut yang boroi
▶Boleh diamalkan lelaki dan wanita
▶Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
▶ Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi & Gastrik
▶Berperisa coklat yang sedap.
▶Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
▶Bersifat Fat Blocker (menghalang penghasilan lemak kegemukan)
▶Tiada efek cirit-birit
▶Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar (jantung laju)
▶Tiada efek yoyo (naik berat badan semula selepas berhenti)
▶Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
.
#bodydreamfibermax
#bf #bodydreamfibermaxmurah
#bodydreamfibermaxoriginal #bodydreamfibermaxoriginalmurah #bodydreamfibermaxcutndetox #bodydreamfibermaxmalaysia #bodydreamfibermaxmurahori #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #detox #minumandetox #bodydreamcocosoriginal #bodydream #bodydreamcocosmurah #nakkurus #tipskurus #ubatkurus #auraslimshake #lemonade #lemonex #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocoslimmingmurah


1

PURIFY LOLITA
.
.
📲 WHATSAPP 0166866709
.
PURIFY LOLITA is traditionally used to assist you in losing weight by getting rid of harmful toxins from your system and help you with constipation. Taking Purify Lolita will help to increase metabolism rate, cleanse your body and also speed up your slimming process.
.
❤Achieving your desired body weight and shape is now possible!
.
DIRECTION :
▶Take 1 tablet two hours before bedtime. Consume 1 to 3 tablets MAX in a week.
.
ALL NATURAL INGREDIENTS :
▶White Kidney Bean extract, Black Pepper extract, Garcinia Cambogia extract, Cactus extract & Green Tea extract.
.
WARNING :
▶NOT SUITABLE FOR PEOPLE WITH HEART DISEASE, HIGH BLOOD PRESSURE, PREGNANT AND LACTATING MOTHERS
.
CONTENT :
▶10 VEGETABLE TABLETS
.
#purify #purifylolita
#purifylolitamurah #purifylolitaoriginal #purifylolitaborong #purifylolitamalaysia #lfsbeauty #purifylolitadetox #lolita #lolitapurify #lolitapurifymurah #skinnylotion #skinnylolita #skinnylolitamurah #skinnylolitaoriginal #ubatkurus #bodydream #bysiszeea #dzeea_beauty #bodydreamcocoslimming #bodydreamfibermaxoriginalmurah #bestslim #figureup #auraslimshake


1

SEXY SLIM LOTION
.
RM 45 SM / RM 50 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
WHITENING N BURN FAT LOTION
.
lagi gosok lagi selim badan nnt..
Kulit pon makin cerah taw..
.
Antara khasiat lotion sexyslim :
🌸Membakar lemak.
🌸Menurunkan berat badan.
🌸Melangsingkan badan serta reshape semula bentuk badan.
🌸Meruncingkan wajah.
🌸Menegangkan kulit anti anging.
🌸Memutihkan kulit hari demi hari.
🌸Memudarkan parut.
🌸Menurunkan inchi dalam kadar yang cepat seperti paha / lengan dan perut.
🌸Menghilangkan buncit serta boroi.
🌸Membuang angin dalam badan.
🌸Mencantikan serta menghaluskan kulit
.
#sexyslimlotion #sfsbeauty #sexyslim #sexyslimlotionmurah #sexyslimlotionoriginal #sexyslimlotionmalaysia #sexyslimlotiontestimoni #sexyslimlotiononebeauty #onebeautysexyslimlotion #iamsexylady #iamsexyladylotionmurah #iamsexyladylotionset #nakkurus #ubatkurangkanseleramakan #ubatkuruspalingberkesan #tipskurus #chocofit #chocolite #auraslimshake #lemonexadvancemurah #lemonexdetoxtrialpack


0

❤️BABY BURN❤️
.
"Bakar lemak kaww kaww"
.
❤ Sila baca sampai habis untuk fahamkan macam mana nak bakar lemak dengan cepat
👍🏼Baby Burn pula gabungan Acai Beri & Asam Gelugor yang memang pakar untuk membakar dan menghalang lemak terbentuk
👍🏼 Untuk mempercepatkan sesi bakar lemak, saya CADANGKAN untuk anda exercise at least 3x seminggu (10-15mins sekali) Untuk turunkan berat badan kita peru bakar lemak terlebih dahulu sebelum bakar lemak kita perlu bakar kalori dahulu. Exercise ialah untuk bakar kalori dan reshape muscle (so takde istilah badan menggeleber lepas ni
.
👍🏼 KESAN SELEPAS CONSUME:
✅ Kenyang.
Anda akan rasa cepat kenyang makan sikit je dah rasa full. Dlm masa sama Baby Burn akan control selera makan
✅ Haus.
Yess sangat haus sebab dalam badan tgh proses pembakaran lemak untuk elak dehydrated sila standby 2 liter air kosong sehari.
✅ Berpeluh.
Mmg byk sangat peluh yang keluar. Bagus tau lagi byk keluar peluh lagi cepat lemak tu terbakar. Kerja Baby Burn memang untuk bakar lemak
👍🏼 SESUAI UNTUK:
✅Wanita selepas bersalin.
Untuk bakar segala lemak yg menggelebeh (make sure baby 4 bulan keatas untuk yg BF) dlm masa sama teruskan consume jamu ya untuk mempercepatkan rahim kecut.
✅Bride-to-be.
Tinggal berapa bulan je nak naik pelamin. Body kenalah fit pinggang kerengga kata anak daraaa hihi.
✅Sesiapa sahaja yang memiliki lebihan lemak degil especially bahagian peha, lengan, perut & bawah dagu (make sure 16 tahun keatas dan tiada darah tinggi, masalah jantung & tekanan darah rendah
.
👍🏼 CARA CONSUME:
✅ Ambil 1-2 biji
✅ 15 minit sebelum sarapan
.
💰Harga dah termasuk kos postage
.
Pertanyaan/order:
📲whatsapp 017-473 4227
📩dm @farfy.beautyshop
.
#babyburn #babyburnoriginal #babyburnmurah #babyburnmalaysia #elites7 #provencaps #pureslim7d #juzfit #slimrich #auraslimshake #aurawhitejuicyfibre #mavelloustruedetox #lemonex #qurose


0

SLIMAX JUICE
.
RM 80 SM / RM 85 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
Rujukan KKM = 260716/06/110
1 BOTOL = Tahan 25 hari (250ml)
.
KELEBIHAN DEINA
❤️Melancarkan haid yang tidak teratur
❤️ Menurunkan berat badan
❤️ Mengempiskan perut boroi
❤️ Mengawal selera makan
❤️ Sekali minum kenyang sampai malam
❤️ 7x Membakar lemak degil
❤️ Mengecilkan peha dan punggung
❤️ Tak perlu berlapar dan bersenam
❤️ Membuang toksin dalam badan
❤️ Memberi tenaga yang berpanjangan
❤️ Mencantikkan kembali kulit yang kusam
.
*CARA MINUM*
1. Goncangkan botol Deina sebelum dibuka.
2. Guna cawan yg disediakan di dalam kotak dan tuangkan jus Deina dalam 5ml sekali minum. 
3. Minum jus Deina 15 minit sebelum sarapan dan 15 minit sebelum makan malam.
4. Pastikan penutup jus Deina ditutup rapi. Simpan jus Deina dalam peti ais atau di tempat lain. Pastikan ianya suhu bilik.
.
#slimaxjuice #sfsbeauty
#slimaxjuicedeina
#slimaxjuiceoriginal #slimaxjuicemurah #testimonislimaxjuice #slimaxfruitjuice #slimaxfruitjuices #slimaxfruitjuicesdeina #slimaxfruitjuicedeina #slimaxfruitjuice_deina #klubnalalehbymedinadesire #klubnalalehoriginal #ubatkuruspalingberkesan #ubatkurus #tipskurus #auraslimshake #teakurus #detox #minumandetox


0

SLIMAX JUICE
.
RM 80 SM / RM 85 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
Rujukan KKM = 260716/06/110
1 BOTOL = Tahan 25 hari (250ml)
.
KELEBIHAN DEINA
❤️Melancarkan haid yang tidak teratur
❤️ Menurunkan berat badan
❤️ Mengempiskan perut boroi
❤️ Mengawal selera makan
❤️ Sekali minum kenyang sampai malam
❤️ 7x Membakar lemak degil
❤️ Mengecilkan peha dan punggung
❤️ Tak perlu berlapar dan bersenam
❤️ Membuang toksin dalam badan
❤️ Memberi tenaga yang berpanjangan
❤️ Mencantikkan kembali kulit yang kusam
.
*CARA MINUM*
1. Goncangkan botol Deina sebelum dibuka.
2. Guna cawan yg disediakan di dalam kotak dan tuangkan jus Deina dalam 5ml sekali minum. 
3. Minum jus Deina 15 minit sebelum sarapan dan 15 minit sebelum makan malam.
4. Pastikan penutup jus Deina ditutup rapi. Simpan jus Deina dalam peti ais atau di tempat lain. Pastikan ianya suhu bilik.
.
#slimaxjuice #sfsbeauty
#slimaxjuicedeina
#slimaxjuiceoriginal #slimaxjuicemurah #testimonislimaxjuice #slimaxfruitjuice #slimaxfruitjuices #slimaxfruitjuicesdeina #slimaxfruitjuicedeina #slimaxfruitjuice_deina #klubnalalehbymedinadesire #klubnalalehoriginal #ubatkuruspalingberkesan #ubatkurus #tipskurus #auraslimshake #teakurus #detox #minumandetox


0

BODY DREAM COCO SLIMMING DRINK
.
RM 85 SM / RM 90 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP .
Body Dream Coco-S membantu memberi rasa kenyang dan bertenaga, mengawal selera makan dan menurunkan berat badan.
.
Selain dari itu, Body Dream Coco-S turut menegangkan kulit yang kendur, mengurangkan selulit dan membentuk tubuh badan kita agar lebih sempurna
.
13 Kelebihan Body Dream Coco S :
▶Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
▶Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
▶Mengecilkan perut yang boroi
▶Boleh diamalkan lelaki dan wanita
▶Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
▶ Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi & Gastrik
▶Berperisa coklat yang sedap.
▶Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
▶Bersifat Fat Blocker (menghalang penghasilan lemak kegemukan)
▶Tiada efek cirit-birit
▶Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar (jantung laju)
▶Tiada efek yoyo (naik berat badan semula selepas berhenti)
▶Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
.
#bodydreamfibermax
#bf #bodydreamfibermaxmurah
#bodydreamfibermaxoriginal #bodydreamfibermaxoriginalmurah #bodydreamfibermaxcutndetox #bodydreamfibermaxmalaysia #bodydreamfibermaxmurahori #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #detox #minumandetox #bodydreamcocosoriginal #bodydream #bodydreamcocosmurah #nakkurus #tipskurus #ubatkurus #auraslimshake #lemonade #lemonex #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocoslimmingmurah


0

BODY DREAM COCO SLIMMING DRINK
.
RM 85 SM / RM 90 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP .
Body Dream Coco-S membantu memberi rasa kenyang dan bertenaga, mengawal selera makan dan menurunkan berat badan.
.
Selain dari itu, Body Dream Coco-S turut menegangkan kulit yang kendur, mengurangkan selulit dan membentuk tubuh badan kita agar lebih sempurna
.
13 Kelebihan Body Dream Coco S :
▶Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
▶Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
▶Mengecilkan perut yang boroi
▶Boleh diamalkan lelaki dan wanita
▶Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
▶ Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi & Gastrik
▶Berperisa coklat yang sedap.
▶Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
▶Bersifat Fat Blocker (menghalang penghasilan lemak kegemukan)
▶Tiada efek cirit-birit
▶Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar (jantung laju)
▶Tiada efek yoyo (naik berat badan semula selepas berhenti)
▶Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
.
#bodydreamfibermax
#bf #bodydreamfibermaxmurah
#bodydreamfibermaxoriginal #bodydreamfibermaxoriginalmurah #bodydreamfibermaxcutndetox #bodydreamfibermaxmalaysia #bodydreamfibermaxmurahori #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #detox #minumandetox #bodydreamcocosoriginal #bodydream #bodydreamcocosmurah #nakkurus #tipskurus #ubatkurus #auraslimshake #lemonade #lemonex #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocoslimmingmurah


4

MAXXSLIM BOOSTER
.
RM 65 SM / RM 70 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
KEISTIMEWAAN MAXXSLIM 7 BOOSTER :
✔1 botol mengandungi 60 biji kapsul
✔Dalam bentuk kapsul yg mudah ditelan dan tiada bau
✔Formula herba semulajadi yang berkualiti tinggi dan selamat
✔Boleh ambil seawal umur 15 tahun dan keatas ✔Tiada side effect sebab 100% bahan semulajadi dari buah dan herba terpilih
✔Boleh berhenti bila dah dapat berat badan yang ideal
✔Tiada pantang larang pemakanan
✔Kerap membuang air kecil pada permulaan untuk detox
✔Jarakkan 1-2 jam jika mahu mengambil supliment yang lain
✔Ibu mengandung dilarang ambil
✔Ibu menyusu boleh ambil maxxslim sebaiknya selepas 60 hari
✔Pesakit darah tinggi, jantung, diabetis, tyriod, boleh ambil Maxxslim
.
BAHAN KANDUNGAN:
▶Extract Green Apple
▶Extract Lemon
▶Extract Ginger
▶Extract Garcinia Cambogia
.
FUNGSI & KELEBIHAN MAXXSLIM BOOSTER :
👍Menurunkan berat badan dalam masa 7 Hari
👍Mengawal & sekat selera makan
👍Korang akan rasa cepat kenyang dan kekal kenyang
👍Melawaskan Pembuangan Najis dan toksin
👍Perut Anda Akan Menerima Makanan Yang Diperlukan Badan sahaja
👍Korang tidak akan berasa Lapar Sepanjang Masa lagi
👍Lemak degil di bahagian perut, peha, lengan, pinggul, dagu anda akan disingkirkan secara beransur-ansur dari tubuh badan
.
MAXXSLIM 7 X MENGAKIBATKAN KESAN SAMPINGAN SEPERTI :-
❎ Tiada mual
❎ Tiada cirit birit
❎ Tiada loya
❎ Tiada masuk angin
❎ Tiada jantung berdebar
❎ Tiada gangguan tidur
❎ Tiada lesu
.
CARA PENGAMBILAN:
→ Pada Waktu Pagi dalam jam 6.30 am - 7.00 am minum 1 gelas air suam & ambil maxxslim
→ Pada Hari 1 hingga 3 (1 biji pagi dan 1 biji malam)
→ Pada Hari 4 hingga 6 (2 biji pagi dan 2 biji malam)
→ Pada Hari ke 7 dan berikutnya :
Bagi berat 8O Kg Keatas (Maintain ambil 2 biji pagi & 2 biji malam)
▶Bagi berat 79 Kg Kebawah (Maintain ambil 1 biji pagi & 1 biji malam).
.
#maxxslimbooster #maxxslimboostermurah #maxxslimboosteroriginal #mfsbeauty #maxxslim #maxxslimoriginal #maxxslimmalaysia #ubatkuruspalingberkesan #nakkurus #tipskurus #maxxslimmurah #auraslimshake #bestslim #figureup #bodydreamcocos #testimonimaxxslimbooster #testimonimaxxslim


0

MAXXSLIM BOOSTER
.
RM 65 SM / RM 70 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
KEISTIMEWAAN MAXXSLIM 7 BOOSTER :
✔1 botol mengandungi 60 biji kapsul
✔Dalam bentuk kapsul yg mudah ditelan dan tiada bau
✔Formula herba semulajadi yang berkualiti tinggi dan selamat
✔Boleh ambil seawal umur 15 tahun dan keatas ✔Tiada side effect sebab 100% bahan semulajadi dari buah dan herba terpilih
✔Boleh berhenti bila dah dapat berat badan yang ideal
✔Tiada pantang larang pemakanan
✔Kerap membuang air kecil pada permulaan untuk detox
✔Jarakkan 1-2 jam jika mahu mengambil supliment yang lain
✔Ibu mengandung dilarang ambil
✔Ibu menyusu boleh ambil maxxslim sebaiknya selepas 60 hari
✔Pesakit darah tinggi, jantung, diabetis, tyriod, boleh ambil Maxxslim
.
BAHAN KANDUNGAN:
▶Extract Green Apple
▶Extract Lemon
▶Extract Ginger
▶Extract Garcinia Cambogia
.
FUNGSI & KELEBIHAN MAXXSLIM BOOSTER :
👍Menurunkan berat badan dalam masa 7 Hari
👍Mengawal & sekat selera makan
👍Korang akan rasa cepat kenyang dan kekal kenyang
👍Melawaskan Pembuangan Najis dan toksin
👍Perut Anda Akan Menerima Makanan Yang Diperlukan Badan sahaja
👍Korang tidak akan berasa Lapar Sepanjang Masa lagi
👍Lemak degil di bahagian perut, peha, lengan, pinggul, dagu anda akan disingkirkan secara beransur-ansur dari tubuh badan
.
MAXXSLIM 7 X MENGAKIBATKAN KESAN SAMPINGAN SEPERTI :-
❎ Tiada mual
❎ Tiada cirit birit
❎ Tiada loya
❎ Tiada masuk angin
❎ Tiada jantung berdebar
❎ Tiada gangguan tidur
❎ Tiada lesu
.
CARA PENGAMBILAN:
→ Pada Waktu Pagi dalam jam 6.30 am - 7.00 am minum 1 gelas air suam & ambil maxxslim
→ Pada Hari 1 hingga 3 (1 biji pagi dan 1 biji malam)
→ Pada Hari 4 hingga 6 (2 biji pagi dan 2 biji malam)
→ Pada Hari ke 7 dan berikutnya :
Bagi berat 8O Kg Keatas (Maintain ambil 2 biji pagi & 2 biji malam)
▶Bagi berat 79 Kg Kebawah (Maintain ambil 1 biji pagi & 1 biji malam).
.
#maxxslimbooster #maxxslimboostermurah #maxxslimboosteroriginal #mfsbeauty #maxxslim #maxxslimoriginal #maxxslimmalaysia #ubatkuruspalingberkesan #nakkurus #tipskurus #maxxslimmurah #auraslimshake #bestslim #figureup #bodydreamcocos #testimonimaxxslimbooster #testimonimaxxslim


1

🌼BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK🌼
.
☕ Anda yg mempunyai masalah berat badan wajib baca info ini ! ! ! ! !
.
☕ Jangan cepat putus asa jika pernah mencuba slimming drink @ ubat kurus tapi tidak menjadi dn tiada apa2 kesan pun....!!!!!!
.
☕ Dengan consume BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK ramai pengguna2 sgt berpuas hati dan telah pun berjaya mendapat berat badan yg di idam-idamkan....!!!!!!!
.
🍃KELULUSAN KKM
🍃KELULUSAN GMP
🍃HALAL
🍃BUATAN MALAYSIA
.
BODY DREAM COCO-S Slimming Drink
.
🍫 Berperisa coklat yg lazat😋😋
☕ 1 box mengandungi 15 sachet boleh hilangkan 3kg hingga 6kg
☕ Sesuai utk lelaki & wanita
☕ Mudah dibancuh setiap hari
☕ mengawal selera makan
☕ Tiada kesan sampingan seperti cirit birit, muntah atau sebagainya
☕ Selamat utk ibu yg menyusukan bayi berusia sebulan ke atas
☕ Tiada pantang larang
☕ Tak perlu tahan lapar
☕ Tiada jadual pemakanan utk diet
☕ Memberikan tenaga sepanjang hari
☕ Badan tidak lesu
.
BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK 😱😱😱 ANTARA KELEBIHAN NYA :
.
UTK WANITA :
💅 Mengecilkan wajah, membuang lemak bawah dagu, wajah V - Shape
💅 Menganjalkan & memantapkan eset punggung & payudara
💅 Mengempiskan & membuang lemak degil di bahagian perut
💅 Merampingkan & membentuk pinggang S - Shape
💅 memecahkan lemak & Mengecilkan lengan & peha
.
UTK LELAKI :
💪 Mengecilkan wajah, membuang lemak bawah dagu, wajah V - Shape
💪 Memantapkan otot dada
💪 Mengempiskan perut yang boroi & membuang lemak tepu yg degil di bahagian perut, lengan & peha
.
👌Tidak perlu bersenam
👌Tidak perlu berdiet
👌Tidak ada pantang larang
.
Hanya 1sachet sehari, mampu memberi anda rasa kenyang yg lama & kekal bertenaga sepanjang hari 😊😊
.
Harga rm95
Free pos sm + free shaker
jom 📲+60135969771 😍
.
. #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #detox #minumandetox #bodydreamcocosoriginal #bodydream #bodydreamcocosmurah #nakkurus #tipskurus #ubatkurus #auraslimshake #lemonade #lemonex #bodydreamcocoslimming


3

BODY DREAM COCO SLIMMING DRINK
.
RM 85 SM / RM 90 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP .
Body Dream Coco-S membantu memberi rasa kenyang dan bertenaga, mengawal selera makan dan menurunkan berat badan.
.
Selain dari itu, Body Dream Coco-S turut menegangkan kulit yang kendur, mengurangkan selulit dan membentuk tubuh badan kita agar lebih sempurna
.
13 Kelebihan Body Dream Coco S :
▶Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
▶Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
▶Mengecilkan perut yang boroi
▶Boleh diamalkan lelaki dan wanita
▶Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
▶ Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi & Gastrik
▶Berperisa coklat yang sedap.
▶Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
▶Bersifat Fat Blocker (menghalang penghasilan lemak kegemukan)
▶Tiada efek cirit-birit
▶Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar (jantung laju)
▶Tiada efek yoyo (naik berat badan semula selepas berhenti)
▶Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
.
#bodydreamfibermax
#bf #bodydreamfibermaxmurah
#bodydreamfibermaxoriginal #bodydreamfibermaxoriginalmurah #bodydreamfibermaxcutndetox #bodydreamfibermaxmalaysia #bodydreamfibermaxmurahori #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #detox #minumandetox #bodydreamcocosoriginal #bodydream #bodydreamcocosmurah #nakkurus #tipskurus #ubatkurus #auraslimshake #lemonade #lemonex #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocoslimmingmurah


0

LIPO 9
.
RM 35 SM / RM 40 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
Khasiat dan Manfaat Lipo 9 Burn Slim
Produk Lipo 9 pelangsing memiliki fungsi untuk membantu Anda mendapatkan tubuh yang langsing dan ideal. Beberapa khasiat dan manfaat lain dari kapsul Lipo 9 burn slim, diantaranya seperti:
👍Membantu sistem percernaan dan memperbaiki metabolisme tubuh.
👍Memecah lemak perut, paha, pinggul, lengan dan membuat berat badan ideal
👍Mempercepat pembakaran lemak dalam tubuh Anda sebanyak 6 kali lebih cepat.
👍Membakar lemak dan mengeluarkan melalui ekskresi keringat.
👍Mengontrol atau turut menahan nafsu makan.
👍Menjaga sistem pencernaan terkontrol, sehingga tetap nyaman.
👍Berfungsi sebagai anti oksidan tinggi karena berasal dari serat yang kaya akan nutrisi.
👍Dapat membantu mengatasi gangguan pencernaan seperti sembelit.
👍Dapat mendetoksifikasi racun-racun yg ada dalam tubuh.
👍Efektif mencerahkan dan menghaluskan kulit karena mengandung vitamin C dan fiber lain yg tinggi hingga10000 mg.
.
Aturan Konsumsi Lipo 9 Pelangsing
▶Untuk mendapatkan beragam khasiat dan manfaat yang terdapat dalam produk lipo 9 burn slim, Anda diwajibkan untuk mengikuti aturan konsumsi. Berikut ini adalah aturannya:
▶Minum 1 kapsul MERAH MUDA atau PINK, 30 menit SEBELUM SARAPAN.Minum 1 kapsul HIJAU, SEBELUM MAKAN MALAM.Konsumsi setiap hari secara teratur.
.
Peringatan :
👉Wanita HAMIL dan ANAK-ANAK tidak disarankan mengkonsumsi kapsul pelangsing ini.
👉Jauhkan dari jangkauan anak-anak dan sinar matahari secara langsung.
.
👉1 botol Lipo 9 Burn Slim & Detox berisi 30 kapsul
👉Lipo 9 Burn Slim & Detox Original Made in Switzerland
.
#lipo9 #lipo9murah #lipo9original #lipo9ori #lipo9malaysia #lipo9burnslim #lipo9slim #lipo9malaysiaori #lipo9burnslimoriginal #lipo9burnslimasli #lfsbeauty #ubatkuruspalingberkesan #ubatkurusoriginal #nakkurus #tipskurus #bodydreamcocoslimming #figureup #bestslim #auraslimshake #klubnalalehbymedinadesire #klubnalalehbymedina


1

LIPO 9
.
RM 35 SM / RM 40 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
Khasiat dan Manfaat Lipo 9 Burn Slim
Produk Lipo 9 pelangsing memiliki fungsi untuk membantu Anda mendapatkan tubuh yang langsing dan ideal. Beberapa khasiat dan manfaat lain dari kapsul Lipo 9 burn slim, diantaranya seperti:
👍Membantu sistem percernaan dan memperbaiki metabolisme tubuh.
👍Memecah lemak perut, paha, pinggul, lengan dan membuat berat badan ideal
👍Mempercepat pembakaran lemak dalam tubuh Anda sebanyak 6 kali lebih cepat.
👍Membakar lemak dan mengeluarkan melalui ekskresi keringat.
👍Mengontrol atau turut menahan nafsu makan.
👍Menjaga sistem pencernaan terkontrol, sehingga tetap nyaman.
👍Berfungsi sebagai anti oksidan tinggi karena berasal dari serat yang kaya akan nutrisi.
👍Dapat membantu mengatasi gangguan pencernaan seperti sembelit.
👍Dapat mendetoksifikasi racun-racun yg ada dalam tubuh.
👍Efektif mencerahkan dan menghaluskan kulit karena mengandung vitamin C dan fiber lain yg tinggi hingga10000 mg.
.
Aturan Konsumsi Lipo 9 Pelangsing
▶Untuk mendapatkan beragam khasiat dan manfaat yang terdapat dalam produk lipo 9 burn slim, Anda diwajibkan untuk mengikuti aturan konsumsi. Berikut ini adalah aturannya:
▶Minum 1 kapsul MERAH MUDA atau PINK, 30 menit SEBELUM SARAPAN.Minum 1 kapsul HIJAU, SEBELUM MAKAN MALAM.Konsumsi setiap hari secara teratur.
.
Peringatan :
👉Wanita HAMIL dan ANAK-ANAK tidak disarankan mengkonsumsi kapsul pelangsing ini.
👉Jauhkan dari jangkauan anak-anak dan sinar matahari secara langsung.
.
👉1 botol Lipo 9 Burn Slim & Detox berisi 30 kapsul
👉Lipo 9 Burn Slim & Detox Original Made in Switzerland
.
#lipo9 #lipo9murah #lipo9original #lipo9ori #lipo9malaysia #lipo9burnslim #lipo9slim #lipo9malaysiaori #lipo9burnslimoriginal #lipo9burnslimasli #lfsbeauty #ubatkuruspalingberkesan #ubatkurusoriginal #nakkurus #tipskurus #bodydreamcocoslimming #figureup #bestslim #auraslimshake #klubnalalehbymedinadesire #klubnalalehbymedina


1

LATOJA BODY FIRMING BOOSTER SUPPLEMENT
.
RM 20 SM / RM 25 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
👍Slimming and detox
👍Melembapkan dan mencerahkan kulit
👍Memberikan tenaga seharian
.
Latoja Body Firming Booster Supplement produk 100% ASLI 
ORIGINAL dijamin SELAMATdan BERKESAN !
.
PANTANG LARANG LATOJA BODY FIRMING BOOSTER SUPPLEMENT
▶Wanita mengandung dilarang ambil supplemen ni
▶Untuk hasil yang baik Amalkan gaya hidup sihat
▶Kurangkan makanan tidak berkhasiat, Lemak tinggi, Berminyak, Minuman keras, Minuman bergas
.
#latoja #lfsbeauty
#latoja涵曦
#latojamalaysia
#latojamurah #latojaslimmingcream #latojaoriginal #latojabodyfirmingcream #latojabodyfirmingboostersupplement #latojabodyfirmingboostersupplementmurah #latojasupplement #latojapills #latojacapsule #pillkurus #ubatkuruspalingberkesan #bodydreamcocoslimming #bestslim #figureup #auraslimshake #lemonade #lemonexdetoxtrialpack


0

LIDA SLIMMING PILLS
.
RM 30 SM / RM 35 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
Jom turun 5 hingga 15kg sbln dgn Lida slimming pil
.
Fungsi Utama :
👉Memecahkan lemak degil
👉Menghapuskan berat badan berlebihan
👉Memerah toxin perah lemak
👉Mematikan selera makan
👉Meningkatkan tenaga badan
👉Aktif Fresh bertenaga
👉Menyokong process Penurunan berat badan paling cepat dan selamat.
.
Kelebihan :
📌Strong dan gerenti kurus
▶Lebih kuat lebih berkesan lebih cepat gerenti turun minima 4-10kg sebotol
▶Target masa utk turunkan 12-30kg
▶3 bulan Gerenti! bukan janji manis Tetapi gerenti! �
▶Bebas cirit birit
✔no side effect
✔Lulus FDA
✔Ada kelulusan gmp
✔Lidapluss yg saya jual ni lidapluss USA ✔Mexico punya bukan china
✔Pada bottle ada details kelulusan product
✔Halal
✔100%vegetarian capsule
✔Tidak ada gelatin bentuk powder
✔lcartine beepoleen
✔Bebas sibutramin
✔Bebas bahan pengawet
.
Cara makan:
👉1-2 biji sehari sebelum makan pagi atau tghari.
.
Bahan Utama lida plus :
▶Bitter Orange Extracts, India Lutos, Cassia Seed, Alisma orientalis, L-carnitine.
.
Target Utama:
🔥Menghapuskan lemak berlebihan bahagian Leher lengan perut peha punggung.
❌Tiada pantang larang
▶Sesuai utk lelaki dan wanita
▶Berumur 18 Tahun Keatas 65 tahun kebawah
❌Tidak sesuai utk yg sakit kronik.
▶Darah tinggi, diabetis, gastrik xboleh ambil.
▶1 bottle supply 1 bulan
▶Gerenti turun 4-10kg sebulan!
.
#lidaweightlosslotionmurah
#lidaslimming
#lfsbeauty #lidaslimmingpill #lidaslimmingpillmurah #lidaslimmingoriginal #lidaslimmingpills #lidaslimmingcapsule #lidalotionoriginal #lidalotion #lidaweightlosslotion #lidaweightlosscapsule #ubatkuruspalingberkesan #tipskurus #supplementkurus #detox #figureup #bestslim #bodydreamslimming #auraslimshake #lemonex #lemonade #lemonexdetox #cepatkurus


0

LIDA SLIMMING PILLS
.
RM 30 SM / RM 35 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
Jom turun 5 hingga 15kg sbln dgn Lida slimming pil
.
Fungsi Utama :
👉Memecahkan lemak degil
👉Menghapuskan berat badan berlebihan
👉Memerah toxin perah lemak
👉Mematikan selera makan
👉Meningkatkan tenaga badan
👉Aktif Fresh bertenaga
👉Menyokong process Penurunan berat badan paling cepat dan selamat.
.
Kelebihan :
📌Strong dan gerenti kurus
▶Lebih kuat lebih berkesan lebih cepat gerenti turun minima 4-10kg sebotol
▶Target masa utk turunkan 12-30kg
▶3 bulan Gerenti! bukan janji manis Tetapi gerenti! �
▶Bebas cirit birit
✔no side effect
✔Lulus FDA
✔Ada kelulusan gmp
✔Lidapluss yg saya jual ni lidapluss USA
✔Mexico punya bukan china
✔Pada bottle ada details kelulusan product
✔Halal
✔100%vegetarian capsule
✔Tidak ada gelatin bentuk powder
✔lcartine beepoleen
✔Bebas sibutramin
✔Bebas bahan pengawet
.
Cara makan:
👉1-2 biji sehari sebelum makan pagi atau tghari.
.
Bahan Utama lida plus :
▶Bitter Orange Extracts, India Lutos, Cassia Seed, Alisma orientalis, L-carnitine.
.
Target Utama:
🔥Menghapuskan lemak berlebihan bahagian Leher lengan perut peha punggung.
❌Tiada pantang larang
▶Sesuai utk lelaki dan wanita
▶Berumur 18 Tahun Keatas 65 tahun kebawah
❌Tidak sesuai utk yg sakit kronik.
▶Darah tinggi, diabetis, gastrik xboleh ambil.
▶1 bottle supply 1 bulan
▶Gerenti turun 4-10kg sebulan!
.
#lidaweightlosslotionmurah
#lidaslimming
#lfsbeauty #lidaslimmingpill #lidaslimmingpillmurah #lidaslimmingoriginal #lidaslimmingpills #lidaslimmingcapsule #lidalotionoriginal #lidalotion #lidaweightlosslotion #lidaweightlosscapsule #ubatkuruspalingberkesan #tipskurus #supplementkurus #detox #figureup #bestslim #bodydreamslimming #auraslimshake #lemonex #lemonade #lemonexdetox #cepatkurus


0

BODY DREAM COCO SLIMMING DRINK
.
RM 95 SM / RM 100 SS
FREE POST + shaker
.
📲 WHATSAPP .+60135969771 😍
Body Dream Coco-S membantu memberi rasa kenyang dan bertenaga, mengawal selera makan dan menurunkan berat badan.
.
Selain dari itu, Body Dream Coco-S turut menegangkan kulit yang kendur, mengurangkan selulit dan membentuk tubuh badan kita agar lebih sempurna
.
13 Kelebihan Body Dream Coco S :
▶Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
▶Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
▶Mengecilkan perut yang boroi
▶Boleh diamalkan lelaki dan wanita
▶Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
▶ Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi & Gastrik
▶Berperisa coklat yang sedap.
▶Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
▶Bersifat Fat Blocker (menghalang penghasilan lemak kegemukan)
▶Tiada efek cirit-birit
▶Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar (jantung laju)
▶Tiada efek yoyo (naik berat badan semula selepas berhenti)
▶Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
.
#bodydreamfibermax
#bfsbeauty #bodydreamfibermaxmurah
#bodydreamfibermaxoriginal #bodydreamfibermaxoriginalmurah #bodydreamfibermaxcutndetox #bodydreamfibermaxmalaysia #bodydreamfibermaxmurahori #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #detox #minumandetox #bodydreamcocosoriginal #bodydream #bodydreamcocosmurah #nakkurus #tipskurus #ubatkurus #auraslimshake #lemonade #lemonex #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocoslimming


0

SKINNY LOLITA
.
RM 60 SM / RM 65 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
BEAUTEA SLIM BERWAJAH BARU is designed and formulated specifically to burn stubborn fat.
.
💓The combination of Garcinia Cambogia, Cactus, Green Tea extract and Raspberry Ketone is a super-charged fat fighting formula resulting in dramatic fat burning effects day and night.Combined with healthy eating & exercise, Skinny Lolita will leave you feeling energised, invigorated and beautiful while complementing your hard earned effort to achieve a beautiful body.
.
DIRECTION :
▶Take 1 capsule before breakfast. Drink at least 3 litres of water daily.
.
ALL NATURAL INGREDIENTS :
▶Raspberry Ketone, Garcinia Cambogia extract, Cactus extract & Green Tea extract.
.
WARNING :
▶NOT SUITABLE FOR PEOPLE WITH HEART DISEASE, HIGH BLOOD PRESSURE AND BREASTFED MUM
.
CONTENT :
▶10 VEGETABLE TABLETS
.
#purify #purifylolita
#purifylolitamurah #purifylolitaoriginal #purifylolitaborong #purifylolitamalaysia #lfsbeauty #purifylolitadetox #lolita #lolitapurify #lolitapurifymurah #skinnylotion #skinnylolita #skinnylolitamurah #skinnylolitaoriginal #ubatkurus #bodydream #bodydreamcocoslimming #bodydreamfibermaxoriginalmurah #bestslim #figureup #auraslimshake #lolitaskinny #lolitaskinnymurah


0

SKINNY LOLITA
.
RM 60 SM / RM 65 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
BEAUTEA SLIM BERWAJAH BARU is designed and formulated specifically to burn stubborn fat.
.
💓The combination of Garcinia Cambogia, Cactus, Green Tea extract and Raspberry Ketone is a super-charged fat fighting formula resulting in dramatic fat burning effects day and night.Combined with healthy eating & exercise, Skinny Lolita will leave you feeling energised, invigorated and beautiful while complementing your hard earned effort to achieve a beautiful body.
.
DIRECTION :
▶Take 1 capsule before breakfast. Drink at least 3 litres of water daily.
.
ALL NATURAL INGREDIENTS :
▶Raspberry Ketone, Garcinia Cambogia extract, Cactus extract & Green Tea extract.
.
WARNING :
▶NOT SUITABLE FOR PEOPLE WITH HEART DISEASE, HIGH BLOOD PRESSURE AND BREASTFED MUM
.
CONTENT :
▶10 VEGETABLE TABLETS
.
#purify #purifylolita
#purifylolitamurah #purifylolitaoriginal #purifylolitaborong #purifylolitamalaysia #lfsbeauty #purifylolitadetox #lolita #lolitapurify #lolitapurifymurah #skinnylotion #skinnylolita #skinnylolitamurah #skinnylolitaoriginal #ubatkurus #bodydream #bodydreamcocoslimming #bodydreamfibermaxoriginalmurah #bestslim #figureup #auraslimshake #lolitaskinny #lolitaskinnymurah


0

PURIFY LOLITA
.
RM 70 SM / RM 75 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
PURIFY LOLITA is traditionally used to assist you in losing weight by getting rid of harmful toxins from your system and help you with constipation. Taking Purify Lolita will help to increase metabolism rate, cleanse your body and also speed up your slimming process.
.
❤Achieving your desired body weight and shape is now possible!
.
DIRECTION :
▶Take 1 tablet two hours before bedtime. Consume 1 to 3 tablets MAX in a week.
.
ALL NATURAL INGREDIENTS :
▶White Kidney Bean extract, Black Pepper extract, Garcinia Cambogia extract, Cactus extract & Green Tea extract.
.
WARNING :
▶NOT SUITABLE FOR PEOPLE WITH HEART DISEASE, HIGH BLOOD PRESSURE, PREGNANT AND LACTATING MOTHERS
.
CONTENT :
▶10 VEGETABLE TABLETS
.
#purify #purifylolita
#purifylolitamurah #purifylolitaoriginal #purifylolitaborong #purifylolitamalaysia #lfsbeauty #purifylolitadetox #lolita #lolitapurify #lolitapurifymurah #skinnylotion #skinnylolita #skinnylolitamurah #skinnylolitaoriginal #ubatkurus #bodydream #bodydreamcocoslimming #bodydreamfibermaxoriginalmurah #bestslim #figureup #auraslimshake


0

AURASLIM SHAKE
1 pc RM87
3 pcs RM86 each
+ POSTAGE RM11 SM / RM17 SS
(Kos postage bergantung pada berat item)

Whatsapp 013-5269766
wasap.my/60135269766

🌹BAGAIMANA AURASLIM BERFUNGSI:
♠1 - 7 HARI
- memudahkan pelawasan bahan kumuhan
- detoxifikasi pembuangan toksin
- meningkatkan kadar metabolisme
♠8 - 15 HARI
- Pembuangan air besar yg konsisten
- Kesegaran & tahap tenaga bertambah
- Proses pembakaran lemak lebih cepat
♠16 HARI KE ATAS
- sistem penghadaman lebih baik
- badan sihat & ketahanan lebih baik
- berat badan menurun berperingkat
- perut buncit hilang & bentuk badan langsing menawan
.
🌹RASA :
✔Masam- masam manis campuran buah-buahan
.
🌹CARA PENGAMBILAN :
✔Bancuh 2 scoop Aura Slim dengan 120ml air kosong
✔Goncang & terus minum
✔Pengambilan 2 kali sehari semasa perut kosong atau 30 minit sebelum makan
.
💥NOTE :
JIKA AMBIL AURAWHITE BOLEH KE AMBIL AURASLIM ??
JAWAPANNYA ADALAH BOLEH. TETAPI SEBAIKNYA MULAKAN DGN AURASLIM DAHULU, DAN JARAKKAN SEKURANGNYA 1 JAM KEMUDIAN BOLEH AMBIL AURAWHITE
.
👉DILARANG SAMA SEKALI UTK PREGNANT MOMMY & BREASTFEEDING

#aurawhitechocolatecollagen #aurawhitechocolatemurah #aurawhitebeautycollagen #aurawhite #auraslimshake #aurawhitebeautycollagen #auraslimshakemurah #aurashinemurah #aurawhite900000mg #aurawhitemurah #aurawhitebubbly #bazaarpaknil #followtofollow #igshopmalaysia #instamalaysia #auraslimshakeoriginal


3

AURAWHITE JUICY FIBRE
1 pc RM58
3 pcs RM57 each
+ POSTAGE RM11 SM, RM17 SS
(Kos postage bergantung pada berat item)
.
WHATSAPP 013-5269766
wasap.my/60135269766
.
🎄Aurawhite Juicy Fiber ialah produk yang sesuai untuk mereka yang susah
buang air besar dan ia dapat membantu membersihkan kolon atau usus dari
minyak, lemak tepu dan toksin...sesuai untuk lelaki dan
perempuan.
.
🎄Jus ini juga melancarkan proses penghadaman sekaligus membantu anda mendapatkan berat badan yang seimbang.
.
🌷FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN
AURAWHITE JUICY FIBER ✔Membantu mengatasi masalah berat badan berlebihan
✔Menyingkirkan toksin dari tubuh badan
✔Melancarkan proses penghadaman
✔Mengawal paras gula dan kolestrol dalam darah
✔Meningkatkan tahap metabolisme bagi menjana pembakaran
lemak dan kalori
✔Menggalakkan rasa kenyang dan membantu mengawal
selera makan
✔Mengatasi masalah perut buncit
✔Membentuk tubuh yang lebih ramping dan langsing

#aurawhitefiber #aurawhitefibre #aurawhitefibermurah #aurawhitefiberoriginal #aurawhitejuicyfiber #aurawhitejuicyfibremurah #aurawhitejuicy #aurawhitejuicyfibre #aurawhitejuicyfibreoriginal #aurawhirecollagen #aurawhitebubbly #aurawhitestemcell #aurawhitetripeptidegold #auraslimshake #bazaarpaknil #followtofollow #liketolike


0

JUZFIT
.
RM 50 SM / RM 55 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
JuzFIT adalah formulasi dari 100% bahan semula jadi campuran buah-buahan seperti Garcinia Cambogia, Acaiberi, Prun, Kurma khusus untuk kecantikan dan kesihatan. Khasiat serta manfaat pengambilan Jus Diet ini terbukti membantu proses penurunan berat badan serta amat digalakkan sebagai pelengkap diet harian anda.
.
Kenapa ANDA Perlu Ambil JUZFIT ?
🌸Tidak perlu diet ketat.
🌸Tidak perlu kurangkan makan nasi/kaborhidrat.
🌸Sesuai untuk lelaki atau perempuan.
🌸100% daripada buah-buahan berkesan menurunkan berat badan produk yang selamat digunakan dan standard penyulingan yang di luluskan.
🌸Berkesan dengan cepat dan tidak ada kesan kembali gemuk walaupun berhenti.
🌸Tiada cirit birit atau kesan sampingan yang tidak menyenangkan.
🌸Fokus pada tempat-tempat lemak yang senang berkumpul terutama sekali bahagian pipi, lengan, perut, paha dan pinggul.
.
Fungsi Juzfit Juice :
✔Jus no 1 untuk kurus dan mencantikkan kulit
✔Kurus 3-4 KG pantas dengan hanya sebotol sahaja
✔Membakar lemak 200% lebih effektif
✔Mengawal selera makan dan anda akan merasa tidak selalu lapar
✔Menambah tenaga anda
✔Membaiki sistem pencernaan (lawas)
✔Meningkatkan imunisasi badan
✔Sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox
✔Perut terus KEMPIS Muka Sentiasa Segar dan Tidak Kusam
✔Rasa yang sedap dan tidak perlu bancuh hanya tuang atas sudu terus minum.
.
Cara Pengambilan:
MUDAH. TIDAK PERLU BANCUH. HANYA 2 SUDU SEHARI. PAGI DAN MALAM.TIADA KESAN SAMPINGAN!!
.
TIPS BERSAMA JUZFIT:
 1. Minum air masak minima 3 liter sehari
 2. Buat senaman ringkas untuk percepatkan proses pembakaran lemak
 3. Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda
 4. Jauhi sementara makanan yang berminyak, makanan segera dan bergula semasa proses penurunan berat badan.
.
#juzfitteatox
#juzfitteatoxmurah #juzfittestimonial #juzfitteatox14days #juzfitteatoxoriginal #juzfitteatoxmalaysia #juzfitteatoxborong #juzfit #juzfitmurah #juzfitoriginal #juzfitmalaysia #jfsbeauty #juzfitkurus #detox #detoxwater #detoxdrink #supplementdetox #auraslimshake #bodydream #bodydreamcocoslimming #befitkkm #befitkkmcambogiamurah #bestslim #figureup


0

JUZFIT
.
RM 50 SM / RM 55 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
JuzFIT adalah formulasi dari 100% bahan semula jadi campuran buah-buahan seperti Garcinia Cambogia, Acaiberi, Prun, Kurma khusus untuk kecantikan dan kesihatan. Khasiat serta manfaat pengambilan Jus Diet ini terbukti membantu proses penurunan berat badan serta amat digalakkan sebagai pelengkap diet harian anda.
.
Kenapa ANDA Perlu Ambil JUZFIT ?
🌸Tidak perlu diet ketat.
🌸Tidak perlu kurangkan makan nasi/kaborhidrat.
🌸Sesuai untuk lelaki atau perempuan.
🌸100% daripada buah-buahan berkesan menurunkan berat badan produk yang selamat digunakan dan standard penyulingan yang di luluskan.
🌸Berkesan dengan cepat dan tidak ada kesan kembali gemuk walaupun berhenti.
🌸Tiada cirit birit atau kesan sampingan yang tidak menyenangkan.
🌸Fokus pada tempat-tempat lemak yang senang berkumpul terutama sekali bahagian pipi, lengan, perut, paha dan pinggul.
.
Fungsi Juzfit Juice :
✔Jus no 1 untuk kurus dan mencantikkan kulit
✔Kurus 3-4 KG pantas dengan hanya sebotol sahaja
✔Membakar lemak 200% lebih effektif
✔Mengawal selera makan dan anda akan merasa tidak selalu lapar
✔Menambah tenaga anda
✔Membaiki sistem pencernaan (lawas)
✔Meningkatkan imunisasi badan
✔Sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox
✔Perut terus KEMPIS Muka Sentiasa Segar dan Tidak Kusam
✔Rasa yang sedap dan tidak perlu bancuh hanya tuang atas sudu terus minum.
.
Cara Pengambilan:
MUDAH. TIDAK PERLU BANCUH. HANYA 2 SUDU SEHARI. PAGI DAN MALAM.TIADA KESAN SAMPINGAN!!
.
TIPS BERSAMA JUZFIT:
 1. Minum air masak minima 3 liter sehari
 2. Buat senaman ringkas untuk percepatkan proses pembakaran lemak
 3. Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda
 4. Jauhi sementara makanan yang berminyak, makanan segera dan bergula semasa proses penurunan berat badan.
.
#juzfitteatox
#juzfitteatoxmurah #juzfittestimonial #juzfitteatox14days #juzfitteatoxoriginal #juzfitteatoxmalaysia #juzfitteatoxborong #juzfit #juzfitmurah #juzfitoriginal #juzfitmalaysia #jfsbeauty #juzfitkurus #detox #detoxwater #detoxdrink #supplementdetox #auraslimshake #bodydream #bodydreamcocoslimming #befitkkm #befitkkmcambogiamurah #bestslim #figureup


0

JUZFIT TEATOX 14 DAYS
.
RM 50 SM / RM 55 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
Juzfit Teatox. 14days Detox. Merupakan Produk Tea yang manfaat untuk detoks yang mudah dan pantas
.
🔥Kandungan yang digunakan ia juga selamat dan semulajadi.
.
🍃Green Tea
-Membantu dalam proses pembuangan toksin dalam badan yang membantu untuk mengurangkan berat badan.
.
🍃Garcinia Cambogia
-Membakar dan menghalang pembentukan lemak serta dapat mengawal selera makan.
.
🍃Chrysanthemum
-Melancarkan perjalanan saluran darah serta membantu merendahkan paras kolestrol yang tinggi.
-Mengurangkan masalah tekanan darah tinggi.
.
🍃Folium Cassia Angustifolia
-Menurunkan kolestrol dan lemak dalam tubuh serta dapat membersihkan kotoran pada usus kecil dan besar.
.
Rangkuman 4 Kandungan Utama ini menjadikan Juzfit TeaTox detoks yang amat diperlukan anda yang mahu kesannya dalam tempoh 7 hari sahaja.
.
#juzfitteatox
#juzfitteatoxmurah #juzfittestimonial #juzfitteatox14days #juzfitteatoxoriginal #juzfitteatoxmalaysia #juzfitteatoxborong #juzfit #juzfitmurah #juzfitoriginal #juzfitmalaysia #jfsbeauty #juzfitkurus #detox #detoxwater #detoxdrink #supplementdetox #auraslimshake #bodydream #bodydreamcocoslimming #befitkkm #befitkkmcambogiamurah #bestslim #figureup #ubatkurusoriginal #ubatkuruspalingberkesan


1

JUZFIT TEATOX 14 DAYS
.
RM 50 SM / RM 55 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
Juzfit Teatox. 14days Detox. Merupakan Produk Tea yang manfaat untuk detoks yang mudah dan pantas
.
🔥Kandungan yang digunakan ia juga selamat dan semulajadi.
.
🍃Green Tea
-Membantu dalam proses pembuangan toksin dalam badan yang membantu untuk mengurangkan berat badan.
.
🍃Garcinia Cambogia
-Membakar dan menghalang pembentukan lemak serta dapat mengawal selera makan.
.
🍃Chrysanthemum
-Melancarkan perjalanan saluran darah serta membantu merendahkan paras kolestrol yang tinggi.
-Mengurangkan masalah tekanan darah tinggi.
.
🍃Folium Cassia Angustifolia
-Menurunkan kolestrol dan lemak dalam tubuh serta dapat membersihkan kotoran pada usus kecil dan besar.
.
Rangkuman 4 Kandungan Utama ini menjadikan Juzfit TeaTox detoks yang amat diperlukan anda yang mahu kesannya dalam tempoh 7 hari sahaja.
.
#juzfitteatox
#juzfitteatoxmurah #juzfittestimonial #juzfitteatox14days #juzfitteatoxoriginal #juzfitteatoxmalaysia #juzfitteatoxborong #juzfit #juzfitmurah #juzfitoriginal #juzfitmalaysia #jfsbeauty #juzfitkurus #detox #detoxwater #detoxdrink #supplementdetox #auraslimshake #bodydream #bodydreamcocoslimming #befitkkm #befitkkmcambogiamurah #bestslim #figureup #ubatkurusoriginal #ubatkuruspalingberkesan


1

"KURUS CEKEDINGGG"?? "ALHAMDULILLAH SELEPAS SAYA AMALKAN
BAMBAM CHOCOLATE MILK,BADAN DAH TAK MELIDI LAGI DAH" - ROKIAH,30
PAHANG.
.
.
.
UOLLS YANG KURUS KERING, KURANG SELERA MAKAN DAN
KURANG BERTENAGA JOM DAPATKAN BAMBAM CHOCOLATE MILK,
MINUMAN SUSU COKLAT YANG BOLEH MEMBANTU UOLLS😉.
.
.
Bambam Chocolate Milk ialah produk pilihan ramai yang berkesan dalam membantu anda mendapatkan bentuk badan luar biasa!!!.
.
.
Dah bosan selalu kena sindir dengan
kawan???
.
.
Selalu kena perli dengan saudara-mara???
.
.
Jom ubah bentuk penampilan
anda bermula dari sekarang!!!.Jangan biarkan mereka memerli anda berterusan
.
.
Bg mereka terperanjat kaw..kaw punya dan malu sakan dgn perubahan penampilan anda yang bermula dari hari ini!!!
.
.
Jom sama-sama rapat dan kenalkan diri
dengan Bambam Chocolate Milk!!!
.
.
KELEBIHAN BAMBAM CHOCOLATE MILK
✔Membantu memberikan vitamin sempurna kepada tubuh badan
✔Membantu menggebukan kulit
✔Membantu mengentalkan otot2/muscle
✔Membantu menaik kan berat badan
✔Membantu menambah selera makan
.
.
_______________________

HARGA PROMO : RM27
POSTAGE : RM8SM/RM12SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #bvrcollagen #bvrscrub #bvrlollyspink #chriszen
#heightup #jannalawwa


0

Beaute Candy ialah produk ajaib yang boleh merawat kulit menjadi putih dan bersih.tidak perlu bancuh dan cucuk untuk mendapatkan kulit yang cantik cuma kemam-kemam dan terus putih.Tiada lagi masalah kulit gelap, berjerawat dan parut selepas ini.. masalah liang pori pon hilang
.
.
KEBAIKAN BEAUTE CANDY
✔Menjaga kulit agar tetap licin, lembut dan fleksibel
✔Dapat memberikan penampilan yang lebih muda.
✔Mengurangkan sembelit
✔Baik untuk penyakit jantung
✔Kandungan tinggi antioksidan
✔Mengurangkan risiko penyakit jantung
✔Sokongan kesihatan tulang
✔Anti-radang
✔Kaya dengan Vitamin C
✔Tinggi antioksidan
.
.
Kandungan 1000mg
>Nutroxsun (Pemutih)
>Olive Leaf
>L-cystein .
.
_______________________

HARGA PROMO : RM49
POSTAGE : RM8SM/RM12SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #bvrcollagen #bvrscrub #bvrlollyspink #chriszen
#heightup #jannalawwa #babyzaracollagen #beauteacandy
#boosterwhitening
#boosterwhiteningmalaysia
#boosterwhiteningoriginal
#boosterwhiteningmurahoriginal
#boosterwhiteningofficial
#booster


0

.
.
.
#ShakeShakeUolls siapa yang cari shake? Sapa suka minum shake? Jom dapatkan #LentikDaraShake #SayaJual hari ini sebab kami nak bagi diskaun sehingga 40% banyak tu rugi tak grab offer ini hari ini 😘😘😘 #LentikDara
.
.
.


2