#auraslimshake

Instagram photos and videos

#auraslimshake#aurawhite#aurawhitebubbly#auraslim#babiesblink#politeknik#uia#unisel#uitm#dermanic#aurawhitejuicyfibre#bustupexpress#aurababiessakura#kcolly#ladysecretbustup#radiancesignature#lemonex#auraslimshakemurah#bodydream#bodydreamcocoslimming#jannalawwa#heightup#bvrscrub#bvrcollagen#auraslimshakeoriginal

Hashtags #auraslimshake for Instagram

AURAWHITE JUICY FIBRE .
100% ORIGINAL‼️ SILA JGN TANYA BERULANG2 TAK PERCAYA JGN BELI .
🔥SALE🔥
🔥SALE🔥
🔥SALE🔥
.
Normal : RM 79.90
Sale price : RM 54 satu
HARGA ❌ TIDAK TERMASUK POSTAGE
TAMBAH POS RM 11 (SM)/ RM17 (SS)
.
💢💢 KOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG .
.
❌ NO COD .
✅ POS ONLY .
❌ NO URGENT ORDER .

Serious buyer klik link @balqiscosmeticcentre wasap.my/60149507987 .
.
#auraratujuicemurah #aurawhitejuicyfibre #aurawhitejuicyfibremurah #aurawhitejuicyfibreoriginal #auraslimshakemurah #aurasshakemurah #aurasshakeoriginal #aurawhitegoldcollagen
#auraslimshake #auraslimshakemurah #auraslimshakeoriginal #aurasshake #aurasshakeoriginal #aurasshakemurah #aurawhitebeauty #aurawhitemurah #aurawhiteoriginal #aurawhitejuicyfiber #aurawhitejuicyfibermurah


1

AURAWHITE JUICY FIBRE .
100% ORIGINAL‼️ SILA JGN TANYA BERULANG2 TAK PERCAYA JGN BELI .
🔥SALE🔥
🔥SALE🔥
🔥SALE🔥
.
Normal : RM 79.90
Sale price : RM 54 satu
HARGA ❌ TIDAK TERMASUK POSTAGE
TAMBAH POS RM 11 (SM)/ RM17 (SS)
.
💢💢 KOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG .
.
❌ NO COD .
✅ POS ONLY .
❌ NO URGENT ORDER .

Serious buyer klik link @makeupviral89 wasap.my/60149507987 .
.
#auraratujuicemurah #aurawhitejuicyfibre #aurawhitejuicyfibremurah #aurawhitejuicyfibreoriginal #auraslimshakemurah #aurasshakemurah #aurasshakeoriginal #aurawhitegoldcollagen
#auraslimshake #auraslimshakemurah #auraslimshakeoriginal #aurasshake #aurasshakeoriginal #aurasshakemurah #aurawhitebeauty #aurawhitemurah #aurawhiteoriginal #aurawhitejuicyfiber #aurawhitejuicyfibermurah


1

❤️BABY BURN❤️
.
"Bakar lemak kaww kaww"
.
❤ Sila baca sampai habis untuk fahamkan macam mana nak bakar lemak dengan cepat
👍🏼Baby Burn pula gabungan Acai Beri & Asam Gelugor yang memang pakar untuk membakar dan menghalang lemak terbentuk
👍🏼 Untuk mempercepatkan sesi bakar lemak, saya CADANGKAN untuk anda exercise at least 3x seminggu (10-15mins sekali) Untuk turunkan berat badan kita peru bakar lemak terlebih dahulu sebelum bakar lemak kita perlu bakar kalori dahulu. Exercise ialah untuk bakar kalori dan reshape muscle (so takde istilah badan menggeleber lepas ni
.
👍🏼 KESAN SELEPAS CONSUME:
✅ Kenyang.
Anda akan rasa cepat kenyang makan sikit je dah rasa full. Dlm masa sama Baby Burn akan control selera makan
✅ Haus.
Yess sangat haus sebab dalam badan tgh proses pembakaran lemak untuk elak dehydrated sila standby 2 liter air kosong sehari.
✅ Berpeluh.
Mmg byk sangat peluh yang keluar. Bagus tau lagi byk keluar peluh lagi cepat lemak tu terbakar. Kerja Baby Burn memang untuk bakar lemak
👍🏼 SESUAI UNTUK:
✅Wanita selepas bersalin.
Untuk bakar segala lemak yg menggelebeh (make sure baby 4 bulan keatas untuk yg BF) dlm masa sama teruskan consume jamu ya untuk mempercepatkan rahim kecut.
✅Bride-to-be.
Tinggal berapa bulan je nak naik pelamin. Body kenalah fit pinggang kerengga kata anak daraaa hihi.
✅Sesiapa sahaja yang memiliki lebihan lemak degil especially bahagian peha, lengan, perut & bawah dagu (make sure 16 tahun keatas dan tiada darah tinggi, masalah jantung & tekanan darah rendah
.
👍🏼 CARA CONSUME:
✅ Ambil 1-2 biji
✅ 15 minit sebelum sarapan
.
💰Harga dah termasuk kos postage
.
Pertanyaan/order:
📲whatsapp 017-473 4227
📩dm @farfy.beautyshop
.
#babyburn #babyburnoriginal #babyburnmurah #babyburnmalaysia #elites7 #provencaps #pureslim7d #juzfit #slimrich #auraslimshake #aurawhitejuicyfibre #mavelloustruedetox #lemonex #qurose


0

🌸 HAPPY CUSTOMER ZURA🌸

Alhamdulillah 😍 Seronok bila barang cust selamat sampai
Yang penting ori
Siap diskaun rm85 lagi dr harga pasaran. Semuaa mampu milik pulak tu!!
.
.
✔KCOLLY➡RM84
.
.
Murrr murrr je awak. Jom join postage isnin - jumaat 1pm 😊
.
.
Untuk view delivery feedback
Click je 👇👇
#deliveredparcelzurishaini
#deliveredparcelzurishaini
#deliveredparcelzurishaini
.
.
.
.
_______________________

POSTAGE : RM11SM/RM17SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#mudface #mudfacemurah #mudfaceoriginal #mudfacemask #mudfacemalaysia #mudfaceborong #mudfaceexclusive #mudfacemaskmurah
#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #kcolly #ladysecretbustup #radiancesignature


0

BODY DREAM COCO SLIMMING DRINK
.
RM 85 SM / RM 90 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP .
Body Dream Coco-S membantu memberi rasa kenyang dan bertenaga, mengawal selera makan dan menurunkan berat badan.
.
Selain dari itu, Body Dream Coco-S turut menegangkan kulit yang kendur, mengurangkan selulit dan membentuk tubuh badan kita agar lebih sempurna
.
13 Kelebihan Body Dream Coco S :
▶Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
▶Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
▶Mengecilkan perut yang boroi
▶Boleh diamalkan lelaki dan wanita
▶Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
▶ Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi & Gastrik
▶Berperisa coklat yang sedap.
▶Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
▶Bersifat Fat Blocker (menghalang penghasilan lemak kegemukan)
▶Tiada efek cirit-birit
▶Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar (jantung laju)
▶Tiada efek yoyo (naik berat badan semula selepas berhenti)
▶Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
.
#bodydreamfibermax
#bf #bodydreamfibermaxmurah
#bodydreamfibermaxoriginal #bodydreamfibermaxoriginalmurah #bodydreamfibermaxcutndetox #bodydreamfibermaxmalaysia #bodydreamfibermaxmurahori #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #detox #minumandetox #bodydreamcocosoriginal #bodydream #bodydreamcocosmurah #nakkurus #tipskurus #ubatkurus #auraslimshake #lemonade #lemonex #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocoslimmingmurah


1

PURIFY LOLITA
.
.
📲 WHATSAPP 0166866709
.
PURIFY LOLITA is traditionally used to assist you in losing weight by getting rid of harmful toxins from your system and help you with constipation. Taking Purify Lolita will help to increase metabolism rate, cleanse your body and also speed up your slimming process.
.
❤Achieving your desired body weight and shape is now possible!
.
DIRECTION :
▶Take 1 tablet two hours before bedtime. Consume 1 to 3 tablets MAX in a week.
.
ALL NATURAL INGREDIENTS :
▶White Kidney Bean extract, Black Pepper extract, Garcinia Cambogia extract, Cactus extract & Green Tea extract.
.
WARNING :
▶NOT SUITABLE FOR PEOPLE WITH HEART DISEASE, HIGH BLOOD PRESSURE, PREGNANT AND LACTATING MOTHERS
.
CONTENT :
▶10 VEGETABLE TABLETS
.
#purify #purifylolita
#purifylolitamurah #purifylolitaoriginal #purifylolitaborong #purifylolitamalaysia #lfsbeauty #purifylolitadetox #lolita #lolitapurify #lolitapurifymurah #skinnylotion #skinnylolita #skinnylolitamurah #skinnylolitaoriginal #ubatkurus #bodydream #bysiszeea #dzeea_beauty #bodydreamcocoslimming #bodydreamfibermaxoriginalmurah #bestslim #figureup #auraslimshake


1

❤️BABY BURN❤️
.
"Bakar lemak kaww kaww"
.
❤ Sila baca sampai habis untuk fahamkan macam mana nak bakar lemak dengan cepat
👍🏼Baby Burn pula gabungan Acai Beri & Asam Gelugor yang memang pakar untuk membakar dan menghalang lemak terbentuk
👍🏼 Untuk mempercepatkan sesi bakar lemak, saya CADANGKAN untuk anda exercise at least 3x seminggu (10-15mins sekali) Untuk turunkan berat badan kita peru bakar lemak terlebih dahulu sebelum bakar lemak kita perlu bakar kalori dahulu. Exercise ialah untuk bakar kalori dan reshape muscle (so takde istilah badan menggeleber lepas ni
.
👍🏼 KESAN SELEPAS CONSUME:
✅ Kenyang.
Anda akan rasa cepat kenyang makan sikit je dah rasa full. Dlm masa sama Baby Burn akan control selera makan
✅ Haus.
Yess sangat haus sebab dalam badan tgh proses pembakaran lemak untuk elak dehydrated sila standby 2 liter air kosong sehari.
✅ Berpeluh.
Mmg byk sangat peluh yang keluar. Bagus tau lagi byk keluar peluh lagi cepat lemak tu terbakar. Kerja Baby Burn memang untuk bakar lemak
👍🏼 SESUAI UNTUK:
✅Wanita selepas bersalin.
Untuk bakar segala lemak yg menggelebeh (make sure baby 4 bulan keatas untuk yg BF) dlm masa sama teruskan consume jamu ya untuk mempercepatkan rahim kecut.
✅Bride-to-be.
Tinggal berapa bulan je nak naik pelamin. Body kenalah fit pinggang kerengga kata anak daraaa hihi.
✅Sesiapa sahaja yang memiliki lebihan lemak degil especially bahagian peha, lengan, perut & bawah dagu (make sure 16 tahun keatas dan tiada darah tinggi, masalah jantung & tekanan darah rendah
.
👍🏼 CARA CONSUME:
✅ Ambil 1-2 biji
✅ 15 minit sebelum sarapan
.
💰Harga dah termasuk kos postage
.
Pertanyaan/order:
📲whatsapp 017-473 4227
📩dm @farfy.beautyshop
.
#babyburn #babyburnoriginal #babyburnmurah #babyburnmalaysia #elites7 #provencaps #pureslim7d #juzfit #slimrich #auraslimshake #aurawhitejuicyfibre #mavelloustruedetox #lemonex #qurose


0

BODY DREAM COCO SLIMMING DRINK
.
RM 85 SM / RM 90 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP .
Body Dream Coco-S membantu memberi rasa kenyang dan bertenaga, mengawal selera makan dan menurunkan berat badan.
.
Selain dari itu, Body Dream Coco-S turut menegangkan kulit yang kendur, mengurangkan selulit dan membentuk tubuh badan kita agar lebih sempurna
.
13 Kelebihan Body Dream Coco S :
▶Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
▶Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
▶Mengecilkan perut yang boroi
▶Boleh diamalkan lelaki dan wanita
▶Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
▶ Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi & Gastrik
▶Berperisa coklat yang sedap.
▶Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
▶Bersifat Fat Blocker (menghalang penghasilan lemak kegemukan)
▶Tiada efek cirit-birit
▶Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar (jantung laju)
▶Tiada efek yoyo (naik berat badan semula selepas berhenti)
▶Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
.
#bodydreamfibermax
#bf #bodydreamfibermaxmurah
#bodydreamfibermaxoriginal #bodydreamfibermaxoriginalmurah #bodydreamfibermaxcutndetox #bodydreamfibermaxmalaysia #bodydreamfibermaxmurahori #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #detox #minumandetox #bodydreamcocosoriginal #bodydream #bodydreamcocosmurah #nakkurus #tipskurus #ubatkurus #auraslimshake #lemonade #lemonex #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocoslimmingmurah


0

BODY DREAM COCO SLIMMING DRINK
.
RM 85 SM / RM 90 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP .
Body Dream Coco-S membantu memberi rasa kenyang dan bertenaga, mengawal selera makan dan menurunkan berat badan.
.
Selain dari itu, Body Dream Coco-S turut menegangkan kulit yang kendur, mengurangkan selulit dan membentuk tubuh badan kita agar lebih sempurna
.
13 Kelebihan Body Dream Coco S :
▶Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
▶Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
▶Mengecilkan perut yang boroi
▶Boleh diamalkan lelaki dan wanita
▶Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
▶ Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi & Gastrik
▶Berperisa coklat yang sedap.
▶Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
▶Bersifat Fat Blocker (menghalang penghasilan lemak kegemukan)
▶Tiada efek cirit-birit
▶Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar (jantung laju)
▶Tiada efek yoyo (naik berat badan semula selepas berhenti)
▶Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
.
#bodydreamfibermax
#bf #bodydreamfibermaxmurah
#bodydreamfibermaxoriginal #bodydreamfibermaxoriginalmurah #bodydreamfibermaxcutndetox #bodydreamfibermaxmalaysia #bodydreamfibermaxmurahori #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #detox #minumandetox #bodydreamcocosoriginal #bodydream #bodydreamcocosmurah #nakkurus #tipskurus #ubatkurus #auraslimshake #lemonade #lemonex #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocoslimmingmurah


4

🌼BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK🌼
.
☕ Anda yg mempunyai masalah berat badan wajib baca info ini ! ! ! ! !
.
☕ Jangan cepat putus asa jika pernah mencuba slimming drink @ ubat kurus tapi tidak menjadi dn tiada apa2 kesan pun....!!!!!!
.
☕ Dengan consume BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK ramai pengguna2 sgt berpuas hati dan telah pun berjaya mendapat berat badan yg di idam-idamkan....!!!!!!!
.
🍃KELULUSAN KKM
🍃KELULUSAN GMP
🍃HALAL
🍃BUATAN MALAYSIA
.
BODY DREAM COCO-S Slimming Drink
.
🍫 Berperisa coklat yg lazat😋😋
☕ 1 box mengandungi 15 sachet boleh hilangkan 3kg hingga 6kg
☕ Sesuai utk lelaki & wanita
☕ Mudah dibancuh setiap hari
☕ mengawal selera makan
☕ Tiada kesan sampingan seperti cirit birit, muntah atau sebagainya
☕ Selamat utk ibu yg menyusukan bayi berusia sebulan ke atas
☕ Tiada pantang larang
☕ Tak perlu tahan lapar
☕ Tiada jadual pemakanan utk diet
☕ Memberikan tenaga sepanjang hari
☕ Badan tidak lesu
.
BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK 😱😱😱 ANTARA KELEBIHAN NYA :
.
UTK WANITA :
💅 Mengecilkan wajah, membuang lemak bawah dagu, wajah V - Shape
💅 Menganjalkan & memantapkan eset punggung & payudara
💅 Mengempiskan & membuang lemak degil di bahagian perut
💅 Merampingkan & membentuk pinggang S - Shape
💅 memecahkan lemak & Mengecilkan lengan & peha
.
UTK LELAKI :
💪 Mengecilkan wajah, membuang lemak bawah dagu, wajah V - Shape
💪 Memantapkan otot dada
💪 Mengempiskan perut yang boroi & membuang lemak tepu yg degil di bahagian perut, lengan & peha
.
👌Tidak perlu bersenam
👌Tidak perlu berdiet
👌Tidak ada pantang larang
.
Hanya 1sachet sehari, mampu memberi anda rasa kenyang yg lama & kekal bertenaga sepanjang hari 😊😊
.
Harga rm95
Free pos sm + free shaker
jom 📲+60135969771 😍
.
. #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #detox #minumandetox #bodydreamcocosoriginal #bodydream #bodydreamcocosmurah #nakkurus #tipskurus #ubatkurus #auraslimshake #lemonade #lemonex #bodydreamcocoslimming


3

BODY DREAM COCO SLIMMING DRINK
.
RM 85 SM / RM 90 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP .
Body Dream Coco-S membantu memberi rasa kenyang dan bertenaga, mengawal selera makan dan menurunkan berat badan.
.
Selain dari itu, Body Dream Coco-S turut menegangkan kulit yang kendur, mengurangkan selulit dan membentuk tubuh badan kita agar lebih sempurna
.
13 Kelebihan Body Dream Coco S :
▶Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
▶Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
▶Mengecilkan perut yang boroi
▶Boleh diamalkan lelaki dan wanita
▶Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
▶ Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi & Gastrik
▶Berperisa coklat yang sedap.
▶Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
▶Bersifat Fat Blocker (menghalang penghasilan lemak kegemukan)
▶Tiada efek cirit-birit
▶Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar (jantung laju)
▶Tiada efek yoyo (naik berat badan semula selepas berhenti)
▶Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
.
#bodydreamfibermax
#bf #bodydreamfibermaxmurah
#bodydreamfibermaxoriginal #bodydreamfibermaxoriginalmurah #bodydreamfibermaxcutndetox #bodydreamfibermaxmalaysia #bodydreamfibermaxmurahori #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #detox #minumandetox #bodydreamcocosoriginal #bodydream #bodydreamcocosmurah #nakkurus #tipskurus #ubatkurus #auraslimshake #lemonade #lemonex #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocoslimmingmurah


0

BODY DREAM COCO SLIMMING DRINK
.
RM 95 SM / RM 100 SS
FREE POST + shaker
.
📲 WHATSAPP .+60135969771 😍
Body Dream Coco-S membantu memberi rasa kenyang dan bertenaga, mengawal selera makan dan menurunkan berat badan.
.
Selain dari itu, Body Dream Coco-S turut menegangkan kulit yang kendur, mengurangkan selulit dan membentuk tubuh badan kita agar lebih sempurna
.
13 Kelebihan Body Dream Coco S :
▶Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
▶Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
▶Mengecilkan perut yang boroi
▶Boleh diamalkan lelaki dan wanita
▶Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
▶ Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi & Gastrik
▶Berperisa coklat yang sedap.
▶Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
▶Bersifat Fat Blocker (menghalang penghasilan lemak kegemukan)
▶Tiada efek cirit-birit
▶Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar (jantung laju)
▶Tiada efek yoyo (naik berat badan semula selepas berhenti)
▶Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
.
#bodydreamfibermax
#bfsbeauty #bodydreamfibermaxmurah
#bodydreamfibermaxoriginal #bodydreamfibermaxoriginalmurah #bodydreamfibermaxcutndetox #bodydreamfibermaxmalaysia #bodydreamfibermaxmurahori #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #detox #minumandetox #bodydreamcocosoriginal #bodydream #bodydreamcocosmurah #nakkurus #tipskurus #ubatkurus #auraslimshake #lemonade #lemonex #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocoslimming


0

AURASLIM SHAKE
1 pc RM87
3 pcs RM86 each
+ POSTAGE RM11 SM / RM17 SS
(Kos postage bergantung pada berat item)

Whatsapp 013-5269766
wasap.my/60135269766

🌹BAGAIMANA AURASLIM BERFUNGSI:
♠1 - 7 HARI
- memudahkan pelawasan bahan kumuhan
- detoxifikasi pembuangan toksin
- meningkatkan kadar metabolisme
♠8 - 15 HARI
- Pembuangan air besar yg konsisten
- Kesegaran & tahap tenaga bertambah
- Proses pembakaran lemak lebih cepat
♠16 HARI KE ATAS
- sistem penghadaman lebih baik
- badan sihat & ketahanan lebih baik
- berat badan menurun berperingkat
- perut buncit hilang & bentuk badan langsing menawan
.
🌹RASA :
✔Masam- masam manis campuran buah-buahan
.
🌹CARA PENGAMBILAN :
✔Bancuh 2 scoop Aura Slim dengan 120ml air kosong
✔Goncang & terus minum
✔Pengambilan 2 kali sehari semasa perut kosong atau 30 minit sebelum makan
.
💥NOTE :
JIKA AMBIL AURAWHITE BOLEH KE AMBIL AURASLIM ??
JAWAPANNYA ADALAH BOLEH. TETAPI SEBAIKNYA MULAKAN DGN AURASLIM DAHULU, DAN JARAKKAN SEKURANGNYA 1 JAM KEMUDIAN BOLEH AMBIL AURAWHITE
.
👉DILARANG SAMA SEKALI UTK PREGNANT MOMMY & BREASTFEEDING

#aurawhitechocolatecollagen #aurawhitechocolatemurah #aurawhitebeautycollagen #aurawhite #auraslimshake #aurawhitebeautycollagen #auraslimshakemurah #aurashinemurah #aurawhite900000mg #aurawhitemurah #aurawhitebubbly #bazaarpaknil #followtofollow #igshopmalaysia #instamalaysia #auraslimshakeoriginal


4

AURAWHITE JUICY FIBRE
1 pc RM58
3 pcs RM57 each
+ POSTAGE RM11 SM, RM17 SS
(Kos postage bergantung pada berat item)
.
WHATSAPP 013-5269766
wasap.my/60135269766
.
🎄Aurawhite Juicy Fiber ialah produk yang sesuai untuk mereka yang susah
buang air besar dan ia dapat membantu membersihkan kolon atau usus dari
minyak, lemak tepu dan toksin...sesuai untuk lelaki dan
perempuan.
.
🎄Jus ini juga melancarkan proses penghadaman sekaligus membantu anda mendapatkan berat badan yang seimbang.
.
🌷FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN
AURAWHITE JUICY FIBER ✔Membantu mengatasi masalah berat badan berlebihan
✔Menyingkirkan toksin dari tubuh badan
✔Melancarkan proses penghadaman
✔Mengawal paras gula dan kolestrol dalam darah
✔Meningkatkan tahap metabolisme bagi menjana pembakaran
lemak dan kalori
✔Menggalakkan rasa kenyang dan membantu mengawal
selera makan
✔Mengatasi masalah perut buncit
✔Membentuk tubuh yang lebih ramping dan langsing

#aurawhitefiber #aurawhitefibre #aurawhitefibermurah #aurawhitefiberoriginal #aurawhitejuicyfiber #aurawhitejuicyfibremurah #aurawhitejuicy #aurawhitejuicyfibre #aurawhitejuicyfibreoriginal #aurawhirecollagen #aurawhitebubbly #aurawhitestemcell #aurawhitetripeptidegold #auraslimshake #bazaarpaknil #followtofollow #liketolike


0

"KURUS CEKEDINGGG"?? "ALHAMDULILLAH SELEPAS SAYA AMALKAN
BAMBAM CHOCOLATE MILK,BADAN DAH TAK MELIDI LAGI DAH" - ROKIAH,30
PAHANG.
.
.
.
UOLLS YANG KURUS KERING, KURANG SELERA MAKAN DAN
KURANG BERTENAGA JOM DAPATKAN BAMBAM CHOCOLATE MILK,
MINUMAN SUSU COKLAT YANG BOLEH MEMBANTU UOLLS😉.
.
.
Bambam Chocolate Milk ialah produk pilihan ramai yang berkesan dalam membantu anda mendapatkan bentuk badan luar biasa!!!.
.
.
Dah bosan selalu kena sindir dengan
kawan???
.
.
Selalu kena perli dengan saudara-mara???
.
.
Jom ubah bentuk penampilan
anda bermula dari sekarang!!!.Jangan biarkan mereka memerli anda berterusan
.
.
Bg mereka terperanjat kaw..kaw punya dan malu sakan dgn perubahan penampilan anda yang bermula dari hari ini!!!
.
.
Jom sama-sama rapat dan kenalkan diri
dengan Bambam Chocolate Milk!!!
.
.
KELEBIHAN BAMBAM CHOCOLATE MILK
✔Membantu memberikan vitamin sempurna kepada tubuh badan
✔Membantu menggebukan kulit
✔Membantu mengentalkan otot2/muscle
✔Membantu menaik kan berat badan
✔Membantu menambah selera makan
.
.
_______________________

HARGA PROMO : RM27
POSTAGE : RM8SM/RM12SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #bvrcollagen #bvrscrub #bvrlollyspink #chriszen
#heightup #jannalawwa


0

Beaute Candy ialah produk ajaib yang boleh merawat kulit menjadi putih dan bersih.tidak perlu bancuh dan cucuk untuk mendapatkan kulit yang cantik cuma kemam-kemam dan terus putih.Tiada lagi masalah kulit gelap, berjerawat dan parut selepas ini.. masalah liang pori pon hilang
.
.
KEBAIKAN BEAUTE CANDY
✔Menjaga kulit agar tetap licin, lembut dan fleksibel
✔Dapat memberikan penampilan yang lebih muda.
✔Mengurangkan sembelit
✔Baik untuk penyakit jantung
✔Kandungan tinggi antioksidan
✔Mengurangkan risiko penyakit jantung
✔Sokongan kesihatan tulang
✔Anti-radang
✔Kaya dengan Vitamin C
✔Tinggi antioksidan
.
.
Kandungan 1000mg
>Nutroxsun (Pemutih)
>Olive Leaf
>L-cystein .
.
_______________________

HARGA PROMO : RM49
POSTAGE : RM8SM/RM12SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #bvrcollagen #bvrscrub #bvrlollyspink #chriszen
#heightup #jannalawwa #babyzaracollagen #beauteacandy
#boosterwhitening
#boosterwhiteningmalaysia
#boosterwhiteningoriginal
#boosterwhiteningmurahoriginal
#boosterwhiteningofficial
#booster


0

.
.
.
#ShakeShakeUolls siapa yang cari shake? Sapa suka minum shake? Jom dapatkan #LentikDaraShake #SayaJual hari ini sebab kami nak bagi diskaun sehingga 40% banyak tu rugi tak grab offer ini hari ini 😘😘😘 #LentikDara
.
.
.


2

.
.
.
#ShakeShakeUolls siapa yang cari shake? Sapa suka minum shake? Jom dapatkan #LentikDaraShake #SayaJual hari ini sebab kami nak bagi diskaun sehingga 40% banyak tu rugi tak grab offer ini hari ini 😘😘😘 #LentikDara
.
.
.


2

🌸 HAPPY CUSTOMER ZURA🌸

Alhamdulillah 😍 Seronok bila barang cust selamat sampai
Yang penting ori
Siap diskaun rm85 lagi dr harga pasaran. Semuaa mampu milik pulak tu!!
.
.
✔KCOLLY➡RM84
.
.
Murrr murrr je awak. Jom join postage isnin - jumaat 1pm 😊
.
.
Untuk view delivery feedback
Click je 👇👇
#deliveredparcelzurishaini
#deliveredparcelzurishaini
#deliveredparcelzurishaini
.
.
.
.
_______________________

POSTAGE : RM11SM/RM17SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#mudface #mudfacemurah #mudfaceoriginal #mudfacemask #mudfacemalaysia #mudfaceborong #mudfaceexclusive #mudfacemaskmurah
#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #kcolly #ladysecretbustup #radiancesignature


0

AURA JELITA HONEY WAX

HONEY WAX Sesuai digunakan pada : *ketiak *bulu tangan *bulu kaki *bulu atas bibir *bulu kat muka *private part (STEP WAXING WITH HONEY WAX) Basahkan tangan sedikit supaya wax tak melekit bila di ambil... Bulu hilang sepantas 3 saat penggunaan honey wax,
tumbuh semula pun lambat dan tak selebat/setebal sebelumnya. .
.
Clean and smooth hair removal mampu bagi rawatan setanding dengan rawatan di spa. Malah anda boleh #JIMAT 5x ganda dengannya, jimat masa dan jimat wang tau!
.
.
Jangan buang masa gunakan shaver, kerana kerap mencukur akan membuat kulit kasar dan bulu tumbuh makin lebat. .
.
Jom bertukar ke kaedah waxing yang ternyata lebih membantu mengurangkan & melambatkan proses pertumbuhan bulu baru.
.
.
_______________________

HARGA PROMO : RM35
POSTAGE : RM8SM/RM12SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #bvrcollagen #bvrscrub #chriszen
#heightup #jannalawwa #kcolly #radiancesignature #surekencang #myslimmingherbal #satinskinzpremium #secretskinkawaii #aurajelitahoneywax


0

☕BODY DREAM COCO S SLIMMING DRINK
.
Nak kurus tp malas diet?
Nak kurus tapi malas nak telan pil?
Nak kurus tapi malas nak bersenam?
Nak kurus tp malas nak tahan lapar?
.
Jom cuba produk kurus #bodydream !
.
.
PRODUCT HOTT❗
.
.
.
.
_______________________

HARGA PROMO : RM79
POSTAGE : RM8SM/RM12SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #kcolly #ladysecretbustup #radiancesignature
#cocos #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocosmurah #bodydreamcocosoriginal
#bodydream
#kosmetik
#supplement
#jomkurus


1

🌸 HAPPY CUSTOMER ZURA🌸

Aduhaii 😍 Seronok bila cust excited beli barang kita jual. Semuaa mampu milik pulak tu! Sampai grab 3!
.
.
✔MUDFACE NEW PACK RM37

Murrr murrr je awak. Jom join postage isnin - jumaat 1pm 😊
.
.
Untuk view delivery feedback
Click je 👇👇
#deliveredparcelzurishaini
#deliveredparcelzurishaini
#deliveredparcelzurishaini
.
.
.
.
_______________________

POSTAGE : RM8SM/RM12SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#mudface #mudfacemurah #mudfaceoriginal #mudfacemask #mudfacemalaysia #mudfaceborong #mudfaceexclusive #mudfacemaskmurah
#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #kcolly #ladysecretbustup #radiancesignature


2

☕BODY DREAM COCO S SLIMMING DRINK
.
Nak kurus tp malas diet?
Nak kurus tapi malas nak telan pil?
Nak kurus tapi malas nak bersenam?
Nak kurus tp malas nak tahan lapar?
.
Jom cuba produk kurus #bodydream !
.
.
PRODUCT HOTT❗
.
.
.
.
_______________________

HARGA PROMO : RM79
POSTAGE : RM8SM/RM12SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #kcolly #ladysecretbustup #radiancesignature
#cocos #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocosmurah #bodydreamcocosoriginal
#bodydream
#kosmetik
#supplement
#jomkurus


0

❤️BABY BURN❤️
.
"Bakar lemak kaww kaww"
.
❤ Sila baca sampai habis untuk fahamkan macam mana nak bakar lemak dengan cepat
👍🏼Baby Burn pula gabungan Acai Beri & Asam Gelugor yang memang pakar untuk membakar dan menghalang lemak terbentuk
👍🏼 Untuk mempercepatkan sesi bakar lemak, saya CADANGKAN untuk anda exercise at least 3x seminggu (10-15mins sekali) Untuk turunkan berat badan kita peru bakar lemak terlebih dahulu sebelum bakar lemak kita perlu bakar kalori dahulu. Exercise ialah untuk bakar kalori dan reshape muscle (so takde istilah badan menggeleber lepas ni
.
👍🏼 KESAN SELEPAS CONSUME:
✅ Kenyang.
Anda akan rasa cepat kenyang makan sikit je dah rasa full. Dlm masa sama Baby Burn akan control selera makan
✅ Haus.
Yess sangat haus sebab dalam badan tgh proses pembakaran lemak untuk elak dehydrated sila standby 2 liter air kosong sehari.
✅ Berpeluh.
Mmg byk sangat peluh yang keluar. Bagus tau lagi byk keluar peluh lagi cepat lemak tu terbakar. Kerja Baby Burn memang untuk bakar lemak
👍🏼 SESUAI UNTUK:
✅Wanita selepas bersalin.
Untuk bakar segala lemak yg menggelebeh (make sure baby 4 bulan keatas untuk yg BF) dlm masa sama teruskan consume jamu ya untuk mempercepatkan rahim kecut.
✅Bride-to-be.
Tinggal berapa bulan je nak naik pelamin. Body kenalah fit pinggang kerengga kata anak daraaa hihi.
✅Sesiapa sahaja yang memiliki lebihan lemak degil especially bahagian peha, lengan, perut & bawah dagu (make sure 16 tahun keatas dan tiada darah tinggi, masalah jantung & tekanan darah rendah
.
👍🏼 CARA CONSUME:
✅ Ambil 1-2 biji
✅ 15 minit sebelum sarapan
.
💰Harga dah termasuk kos postage
.
Pertanyaan/order:
📲whatsapp 017-473 4227
📩dm @farfy.beautyshop
.
#babyburn #babyburnoriginal #babyburnmurah #babyburnmalaysia #elites7 #provencaps #pureslim7d #juzfit #slimrich #auraslimshake #aurawhitejuicyfibre #mavelloustruedetox #lemonex #qurose


0

BODY DREAM COCO SLIMMING DRINK
.
RM 85 SM / RM 90 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP .
Body Dream Coco-S membantu memberi rasa kenyang dan bertenaga, mengawal selera makan dan menurunkan berat badan.
.
Selain dari itu, Body Dream Coco-S turut menegangkan kulit yang kendur, mengurangkan selulit dan membentuk tubuh badan kita agar lebih sempurna
.
13 Kelebihan Body Dream Coco S :
▶Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
▶Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
▶Mengecilkan perut yang boroi
▶Boleh diamalkan lelaki dan wanita
▶Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
▶ Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi & Gastrik
▶Berperisa coklat yang sedap.
▶Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
▶Bersifat Fat Blocker (menghalang penghasilan lemak kegemukan)
▶Tiada efek cirit-birit
▶Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar (jantung laju)
▶Tiada efek yoyo (naik berat badan semula selepas berhenti)
▶Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
.
#bodydreamfibermax
#bfsbeauty #bodydreamfibermaxmurah
#bodydreamfibermaxoriginal #bodydreamfibermaxoriginalmurah #bodydreamfibermaxcutndetox #bodydreamfibermaxmalaysia #bodydreamfibermaxmurahori #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #detox #minumandetox #bodydreamcocosoriginal #bodydream #bodydreamcocosmurah #nakkurus #tipskurus #ubatkurus #auraslimshake #lemonade #lemonex #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocoslimmingmurah


5

BODY DREAM COCO SLIMMING DRINK
.
RM 85 SM / RM 90 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP .
Body Dream Coco-S membantu memberi rasa kenyang dan bertenaga, mengawal selera makan dan menurunkan berat badan.
.
Selain dari itu, Body Dream Coco-S turut menegangkan kulit yang kendur, mengurangkan selulit dan membentuk tubuh badan kita agar lebih sempurna
.
13 Kelebihan Body Dream Coco S :
▶Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
▶Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
▶Mengecilkan perut yang boroi
▶Boleh diamalkan lelaki dan wanita
▶Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
▶ Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi & Gastrik
▶Berperisa coklat yang sedap.
▶Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
▶Bersifat Fat Blocker (menghalang penghasilan lemak kegemukan)
▶Tiada efek cirit-birit
▶Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar (jantung laju)
▶Tiada efek yoyo (naik berat badan semula selepas berhenti)
▶Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
.
#bodydreamfibermax
#bfsbeauty #bodydreamfibermaxmurah
#bodydreamfibermaxoriginal #bodydreamfibermaxoriginalmurah #bodydreamfibermaxcutndetox #bodydreamfibermaxmalaysia #bodydreamfibermaxmurahori #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #detox #minumandetox #bodydreamcocosoriginal #bodydream #bodydreamcocosmurah #nakkurus #tipskurus #ubatkurus #auraslimshake #lemonade #lemonex #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocoslimmingmurah


0

CPG Eyebrow Definer🌸
.
.
New item‼️
Ready stock
CPG BROW DEFINER
(SOFT BROWN / BROWN CHOCOLATE)
.
.
_______________________

HARGA PROMO : RM29
POSTAGE : RM8SM/RM12SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #kcolly #ladysecretbustup #radiancesignature
#cpgfoundation #cpgfoundationmurah #cpgfoundationoriginal #muabellaz #bellaz #mua #cpg #cpgcompactpowdermurah #cpgcosmetic #cpgeyebrow #cpgfoundation


0

❤LEMONEX ❤
**ready stock**
.
LEMONEX MERUPAKAN MINUMAN JUS PEMBAKAR LEMAK
.
✅Buah limau gedang yang menjadi ramuan utama dalam menghasilkan lemonex & salah satu buah yang mampu membakar lemak & mengurangkan berat badan.
✅LEMONEX berperisa lemon & rasanya sangat sedap serta kuasa penyerapan 3X lebih pantas dari berbanding pil, tablet
.
Kelebihan utama LEMONEX :
.
1. TIDAK PERLU BERLAPAR
2. TIDAK WAJIB BERSENAM
3. CUCI USUS / DETOX
4. CEPAT MENCAIRKAN LEMAK
5. 3X LEBIH PANTAS MELANGSINGKAN BERAT BADAN
6. TENAGA BERTAMBAH
7. 3X LEBIH PANTAS MENGECILKAN PERUT
8. METABOLISMA CEPAT NAIK
9. KURUS DALAM MASA 14 HARI
.
Sesuai digunakan untuk semua golongan.
Sesuai juga digunakan kepada :
.
1. Para atlit 🏋🏻
2. Ahli sukan 🚴🏼
3. Orang yang mempunya masalah OBESITI 🙍🏼
4. Yang ingin kurus
5. Sukar kawal nafsu makan 🌭🍟
.
Cara minum:
1. Minum 1 sachet 15 minit sebelum sarapan
2. Minum air 2-3L sehari
3. Selepas 7 malam jangan minum manis atau bergula
.
💰Harga RM 139 Free postage (nak discount lagi boleh pm sis tau 🤗)
.
Pertanyaan/order:
📲whatsapp 017-473 4227
📩dm @farfy.beautyshop
.
#lemonex #lemonextract #lemonexmalaysia #lemonexhq #elites7 #auraslimshake #aurawhitejuicyfibre #pureslim7d #provencaps #dtrimmalaysia #beauteaslim #maxxslim


0

BODY DREAM COCO SLIMMING DRINK
.
RM 85 SM / RM 90 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP .
Body Dream Coco-S membantu memberi rasa kenyang dan bertenaga, mengawal selera makan dan menurunkan berat badan.
.
Selain dari itu, Body Dream Coco-S turut menegangkan kulit yang kendur, mengurangkan selulit dan membentuk tubuh badan kita agar lebih sempurna
.
13 Kelebihan Body Dream Coco S :
▶Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
▶Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
▶Mengecilkan perut yang boroi
▶Boleh diamalkan lelaki dan wanita
▶Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
▶ Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi & Gastrik
▶Berperisa coklat yang sedap.
▶Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
▶Bersifat Fat Blocker (menghalang penghasilan lemak kegemukan)
▶Tiada efek cirit-birit
▶Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar (jantung laju)
▶Tiada efek yoyo (naik berat badan semula selepas berhenti)
▶Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
.
#bodydreamfibermax
#bfsbeauty #bodydreamfibermaxmurah
#bodydreamfibermaxoriginal #bodydreamfibermaxoriginalmurah #bodydreamfibermaxcutndetox #bodydreamfibermaxmalaysia #bodydreamfibermaxmurahori #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #detox #minumandetox #bodydreamcocosoriginal #bodydream #bodydreamcocosmurah #nakkurus #tipskurus #ubatkurus #auraslimshake #lemonade #lemonex #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocoslimmingmurah


1

CPG Eyebrow Definer🌸
.
.
New item‼️
Ready stock
CPG BROW DEFINER
(SOFT BROWN / BROWN CHOCOLATE)
.
.
_______________________

HARGA PROMO : RM29
POSTAGE : RM8SM/RM12SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #kcolly #ladysecretbustup #radiancesignature
#cpgfoundation #cpgfoundationmurah #cpgfoundationoriginal #muabellaz #bellaz #mua #cpg #cpgcompactpowdermurah #cpgcosmetic #cpgeyebrow #cpgfoundation


1