#auraslimshake

Instagram photos and videos

#auraslimshake#aurawhite#aurawhitebubbly#auraslim#babiesblink#politeknik#uia#unisel#uitm#bustupexpress#dermanic#aurababiessakura#bodydream#radiancesignature#kcolly#bodydreamcocoslimming#ladysecretbustup#heightup#bvrcollagen#nakkurus#jannalawwa#chriszen#bvrscrub#ubatkurus#tipskurus#bodydreamfibermaxoriginalmurah

Hashtags #auraslimshake for Instagram

SKINNY LOLITA
.
RM 60 SM / RM 65 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
BEAUTEA SLIM BERWAJAH BARU is designed and formulated specifically to burn stubborn fat.
.
💓The combination of Garcinia Cambogia, Cactus, Green Tea extract and Raspberry Ketone is a super-charged fat fighting formula resulting in dramatic fat burning effects day and night.Combined with healthy eating & exercise, Skinny Lolita will leave you feeling energised, invigorated and beautiful while complementing your hard earned effort to achieve a beautiful body.
.
DIRECTION :
▶️Take 1 capsule before breakfast. Drink at least 3 litres of water daily.
.
ALL NATURAL INGREDIENTS :
▶️Raspberry Ketone, Garcinia Cambogia extract, Cactus extract & Green Tea extract.
.
WARNING :
▶️NOT SUITABLE FOR PEOPLE WITH HEART DISEASE, HIGH BLOOD PRESSURE AND BREASTFED MUM
.
CONTENT :
▶️10 VEGETABLE TABLETS
.
#purify #purifylolita
#purifylolitamurah #purifylolitaoriginal #purifylolitaborong #purifylolitamalaysia #lfsbeauty #purifylolitadetox #lolita #lolitapurify #lolitapurifymurah #skinnylotion #skinnylolita #skinnylolitamurah #skinnylolitaoriginal #ubatkurus #bodydream #bodydreamcocoslimming #bodydreamfibermaxoriginalmurah #bestslim #figureup #auraslimshake #lolitaskinny #lolitaskinnymurah


1

SKINNY LOLITA
.
RM 60 SM / RM 65 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
BEAUTEA SLIM BERWAJAH BARU is designed and formulated specifically to burn stubborn fat.
.
💓The combination of Garcinia Cambogia, Cactus, Green Tea extract and Raspberry Ketone is a super-charged fat fighting formula resulting in dramatic fat burning effects day and night.Combined with healthy eating & exercise, Skinny Lolita will leave you feeling energised, invigorated and beautiful while complementing your hard earned effort to achieve a beautiful body.
.
DIRECTION :
▶️Take 1 capsule before breakfast. Drink at least 3 litres of water daily.
.
ALL NATURAL INGREDIENTS :
▶️Raspberry Ketone, Garcinia Cambogia extract, Cactus extract & Green Tea extract.
.
WARNING :
▶️NOT SUITABLE FOR PEOPLE WITH HEART DISEASE, HIGH BLOOD PRESSURE AND BREASTFED MUM
.
CONTENT :
▶️10 VEGETABLE TABLETS
.
#purify #purifylolita
#purifylolitamurah #purifylolitaoriginal #purifylolitaborong #purifylolitamalaysia #lfsbeauty #purifylolitadetox #lolita #lolitapurify #lolitapurifymurah #skinnylotion #skinnylolita #skinnylolitamurah #skinnylolitaoriginal #ubatkurus #bodydream #bodydreamcocoslimming #bodydreamfibermaxoriginalmurah #bestslim #figureup #auraslimshake #lolitaskinny #lolitaskinnymurah


1

PURIFY LOLITA
.
RM 70 SM / RM 75 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
PURIFY LOLITA is traditionally used to assist you in losing weight by getting rid of harmful toxins from your system and help you with constipation. Taking Purify Lolita will help to increase metabolism rate, cleanse your body and also speed up your slimming process.
.
❤️Achieving your desired body weight and shape is now possible!
.
DIRECTION :
▶️Take 1 tablet two hours before bedtime. Consume 1 to 3 tablets MAX in a week.
.
ALL NATURAL INGREDIENTS :
▶️White Kidney Bean extract, Black Pepper extract, Garcinia Cambogia extract, Cactus extract & Green Tea extract.
.
WARNING :
▶️NOT SUITABLE FOR PEOPLE WITH HEART DISEASE, HIGH BLOOD PRESSURE, PREGNANT AND LACTATING MOTHERS
.
CONTENT :
▶️10 VEGETABLE TABLETS
.
#purify #purifylolita
#purifylolitamurah #purifylolitaoriginal #purifylolitaborong #purifylolitamalaysia #lfsbeauty #purifylolitadetox #lolita #lolitapurify #lolitapurifymurah #skinnylotion #skinnylolita #skinnylolitamurah #skinnylolitaoriginal #ubatkurus #bodydream #bodydreamcocoslimming #bodydreamfibermaxoriginalmurah #bestslim #figureup #auraslimshake


1

AURASLIM SHAKE
1 pc RM87
3 pcs RM86 each
+ POSTAGE RM11 SM / RM17 SS
(Kos postage bergantung pada berat item)

Whatsapp 013-5269766
wasap.my/60135269766

🌹BAGAIMANA AURASLIM BERFUNGSI:
♠️1 - 7 HARI
- memudahkan pelawasan bahan kumuhan
- detoxifikasi pembuangan toksin
- meningkatkan kadar metabolisme
♠️8 - 15 HARI
- Pembuangan air besar yg konsisten
- Kesegaran & tahap tenaga bertambah
- Proses pembakaran lemak lebih cepat
♠️16 HARI KE ATAS
- sistem penghadaman lebih baik
- badan sihat & ketahanan lebih baik
- berat badan menurun berperingkat
- perut buncit hilang & bentuk badan langsing menawan
.
🌹RASA :
✔️Masam- masam manis campuran buah-buahan
.
🌹CARA PENGAMBILAN :
✔️Bancuh 2 scoop Aura Slim dengan 120ml air kosong
✔️Goncang & terus minum
✔️Pengambilan 2 kali sehari semasa perut kosong atau 30 minit sebelum makan
.
💥NOTE :
JIKA AMBIL AURAWHITE BOLEH KE AMBIL AURASLIM ??
JAWAPANNYA ADALAH BOLEH. TETAPI SEBAIKNYA MULAKAN DGN AURASLIM DAHULU, DAN JARAKKAN SEKURANGNYA 1 JAM KEMUDIAN BOLEH AMBIL AURAWHITE
.
👉DILARANG SAMA SEKALI UTK PREGNANT MOMMY & BREASTFEEDING

#aurawhitechocolatecollagen #aurawhitechocolatemurah #aurawhitebeautycollagen #aurawhite #auraslimshake #aurawhitebeautycollagen #auraslimshakemurah #aurashinemurah #aurawhite900000mg #aurawhitemurah #aurawhitebubbly #bazaarpaknil #followtofollow #igshopmalaysia #instamalaysia #auraslimshakeoriginal


2

AURAWHITE JUICY FIBRE
1 pc RM58
3 pcs RM57 each
+ POSTAGE RM11 SM, RM17 SS
(Kos postage bergantung pada berat item)
.
WHATSAPP 013-5269766
wasap.my/60135269766
.
🎄Aurawhite Juicy Fiber ialah produk yang sesuai untuk mereka yang susah
buang air besar dan ia dapat membantu membersihkan kolon atau usus dari
minyak, lemak tepu dan toksin...sesuai untuk lelaki dan
perempuan.
.
🎄Jus ini juga melancarkan proses penghadaman sekaligus membantu anda mendapatkan berat badan yang seimbang.
.
🌷FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN
AURAWHITE JUICY FIBER ✔️Membantu mengatasi masalah berat badan berlebihan
✔️Menyingkirkan toksin dari tubuh badan
✔️Melancarkan proses penghadaman
✔️Mengawal paras gula dan kolestrol dalam darah
✔️Meningkatkan tahap metabolisme bagi menjana pembakaran
lemak dan kalori
✔️Menggalakkan rasa kenyang dan membantu mengawal
selera makan
✔️Mengatasi masalah perut buncit
✔️Membentuk tubuh yang lebih ramping dan langsing

#aurawhitefiber #aurawhitefibre #aurawhitefibermurah #aurawhitefiberoriginal #aurawhitejuicyfiber #aurawhitejuicyfibremurah #aurawhitejuicy #aurawhitejuicyfibre #aurawhitejuicyfibreoriginal #aurawhirecollagen #aurawhitebubbly #aurawhitestemcell #aurawhitetripeptidegold #auraslimshake #bazaarpaknil #followtofollow #liketolike


0

🌸 HAPPY CUSTOMER ZURA🌸

Alhamdulillah 😍 Seronok bila barang cust selamat sampai
Yang penting ori
Siap diskaun rm85 lagi dr harga pasaran. Semuaa mampu milik pulak tu!!
.
.
✔️KCOLLY➡️RM84
.
.
Murrr murrr je awak. Jom join postage isnin - jumaat 1pm 😊
.
.
Untuk view delivery feedback
Click je 👇👇
#deliveredparcelzurishaini
#deliveredparcelzurishaini
#deliveredparcelzurishaini
.
.
.
.
_______________________

POSTAGE : RM11SM/RM17SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#mudface #mudfacemurah #mudfaceoriginal #mudfacemask #mudfacemalaysia #mudfaceborong #mudfaceexclusive #mudfacemaskmurah
#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #kcolly #ladysecretbustup #radiancesignature


1

Auraslim shake dgn packaging baru aurawhite s shake .
100% ORIGINAL HQ‼️HARGA SALE DARI 1 AUG SEHINGGA 31 AUG SAHAJA ‼️LIMITED STOCK ‼️ .
.
NORMAL PRICE : RM 95
NOW : RM 87
HARGA ❌TIDAK TERMASUK POS ADD POS RM11(SM)/ RM17(SS) .#auraratujuicemurah #aurawhitejuicyfibre #aurawhitejuicyfibremurah #aurawhitejuicyfibreoriginal #auraslimshakemurah #aurasshakemurah #aurasshakeoriginal #aurawhitegoldcollagen
#auraslimshake #auraslimshakemurah #auraslimshakeoriginal #aurasshake #aurasshakeoriginal #aurasshakemurah #aurawhitebeauty #aurawhitemurah #aurawhiteoriginal #aurawhitesshake
www.wasap.my/60149507987


0

JUZFIT
.
RM 50 SM / RM 55 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
JuzFIT adalah formulasi dari 100% bahan semula jadi campuran buah-buahan seperti Garcinia Cambogia, Acaiberi, Prun, Kurma khusus untuk kecantikan dan kesihatan. Khasiat serta manfaat pengambilan Jus Diet ini terbukti membantu proses penurunan berat badan serta amat digalakkan sebagai pelengkap diet harian anda.
.
Kenapa ANDA Perlu Ambil JUZFIT ?
🌸Tidak perlu diet ketat.
🌸Tidak perlu kurangkan makan nasi/kaborhidrat.
🌸Sesuai untuk lelaki atau perempuan.
🌸100% daripada buah-buahan berkesan menurunkan berat badan produk yang selamat digunakan dan standard penyulingan yang di luluskan.
🌸Berkesan dengan cepat dan tidak ada kesan kembali gemuk walaupun berhenti.
🌸Tiada cirit birit atau kesan sampingan yang tidak menyenangkan.
🌸Fokus pada tempat-tempat lemak yang senang berkumpul terutama sekali bahagian pipi, lengan, perut, paha dan pinggul.
.
Fungsi Juzfit Juice :
✔️Jus no 1 untuk kurus dan mencantikkan kulit
✔️Kurus 3-4 KG pantas dengan hanya sebotol sahaja
✔️Membakar lemak 200% lebih effektif
✔️Mengawal selera makan dan anda akan merasa tidak selalu lapar
✔️Menambah tenaga anda
✔️Membaiki sistem pencernaan (lawas)
✔️Meningkatkan imunisasi badan
✔️Sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox
✔️Perut terus KEMPIS Muka Sentiasa Segar dan Tidak Kusam
✔️Rasa yang sedap dan tidak perlu bancuh hanya tuang atas sudu terus minum.
.
Cara Pengambilan:
MUDAH. TIDAK PERLU BANCUH. HANYA 2 SUDU SEHARI. PAGI DAN MALAM.TIADA KESAN SAMPINGAN!!
.
TIPS BERSAMA JUZFIT:
 1. Minum air masak minima 3 liter sehari
 2. Buat senaman ringkas untuk percepatkan proses pembakaran lemak
 3. Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda
 4. Jauhi sementara makanan yang berminyak, makanan segera dan bergula semasa proses penurunan berat badan.
.
#juzfitteatox
#juzfitteatoxmurah #juzfittestimonial #juzfitteatox14days #juzfitteatoxoriginal #juzfitteatoxmalaysia #juzfitteatoxborong #juzfit #juzfitmurah #juzfitoriginal #juzfitmalaysia #jfsbeauty #juzfitkurus #detox #detoxwater #detoxdrink #supplementdetox #auraslimshake #bodydream #bodydreamcocoslimming #befitkkm #befitkkmcambogiamurah #bestslim #figureup


0

JUZFIT
.
RM 50 SM / RM 55 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
JuzFIT adalah formulasi dari 100% bahan semula jadi campuran buah-buahan seperti Garcinia Cambogia, Acaiberi, Prun, Kurma khusus untuk kecantikan dan kesihatan. Khasiat serta manfaat pengambilan Jus Diet ini terbukti membantu proses penurunan berat badan serta amat digalakkan sebagai pelengkap diet harian anda.
.
Kenapa ANDA Perlu Ambil JUZFIT ?
🌸Tidak perlu diet ketat.
🌸Tidak perlu kurangkan makan nasi/kaborhidrat.
🌸Sesuai untuk lelaki atau perempuan.
🌸100% daripada buah-buahan berkesan menurunkan berat badan produk yang selamat digunakan dan standard penyulingan yang di luluskan.
🌸Berkesan dengan cepat dan tidak ada kesan kembali gemuk walaupun berhenti.
🌸Tiada cirit birit atau kesan sampingan yang tidak menyenangkan.
🌸Fokus pada tempat-tempat lemak yang senang berkumpul terutama sekali bahagian pipi, lengan, perut, paha dan pinggul.
.
Fungsi Juzfit Juice :
✔️Jus no 1 untuk kurus dan mencantikkan kulit
✔️Kurus 3-4 KG pantas dengan hanya sebotol sahaja
✔️Membakar lemak 200% lebih effektif
✔️Mengawal selera makan dan anda akan merasa tidak selalu lapar
✔️Menambah tenaga anda
✔️Membaiki sistem pencernaan (lawas)
✔️Meningkatkan imunisasi badan
✔️Sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox
✔️Perut terus KEMPIS Muka Sentiasa Segar dan Tidak Kusam
✔️Rasa yang sedap dan tidak perlu bancuh hanya tuang atas sudu terus minum.
.
Cara Pengambilan:
MUDAH. TIDAK PERLU BANCUH. HANYA 2 SUDU SEHARI. PAGI DAN MALAM.TIADA KESAN SAMPINGAN!!
.
TIPS BERSAMA JUZFIT:
 1. Minum air masak minima 3 liter sehari
 2. Buat senaman ringkas untuk percepatkan proses pembakaran lemak
 3. Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda
 4. Jauhi sementara makanan yang berminyak, makanan segera dan bergula semasa proses penurunan berat badan.
.
#juzfitteatox
#juzfitteatoxmurah #juzfittestimonial #juzfitteatox14days #juzfitteatoxoriginal #juzfitteatoxmalaysia #juzfitteatoxborong #juzfit #juzfitmurah #juzfitoriginal #juzfitmalaysia #jfsbeauty #juzfitkurus #detox #detoxwater #detoxdrink #supplementdetox #auraslimshake #bodydream #bodydreamcocoslimming #befitkkm #befitkkmcambogiamurah #bestslim #figureup


0

JUZFIT TEATOX 14 DAYS
.
RM 50 SM / RM 55 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
Juzfit Teatox. 14days Detox. Merupakan Produk Tea yang manfaat untuk detoks yang mudah dan pantas
.
🔥Kandungan yang digunakan ia juga selamat dan semulajadi.
.
🍃Green Tea
-Membantu dalam proses pembuangan toksin dalam badan yang membantu untuk mengurangkan berat badan.
.
🍃Garcinia Cambogia
-Membakar dan menghalang pembentukan lemak serta dapat mengawal selera makan.
.
🍃Chrysanthemum
-Melancarkan perjalanan saluran darah serta membantu merendahkan paras kolestrol yang tinggi.
-Mengurangkan masalah tekanan darah tinggi.
.
🍃Folium Cassia Angustifolia
-Menurunkan kolestrol dan lemak dalam tubuh serta dapat membersihkan kotoran pada usus kecil dan besar.
.
Rangkuman 4 Kandungan Utama ini menjadikan Juzfit TeaTox detoks yang amat diperlukan anda yang mahu kesannya dalam tempoh 7 hari sahaja.
.
#juzfitteatox
#juzfitteatoxmurah #juzfittestimonial #juzfitteatox14days #juzfitteatoxoriginal #juzfitteatoxmalaysia #juzfitteatoxborong #juzfit #juzfitmurah #juzfitoriginal #juzfitmalaysia #jfsbeauty #juzfitkurus #detox #detoxwater #detoxdrink #supplementdetox #auraslimshake #bodydream #bodydreamcocoslimming #befitkkm #befitkkmcambogiamurah #bestslim #figureup #ubatkurusoriginal #ubatkuruspalingberkesan


2

JUZFIT TEATOX 14 DAYS
.
RM 50 SM / RM 55 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
Juzfit Teatox. 14days Detox. Merupakan Produk Tea yang manfaat untuk detoks yang mudah dan pantas
.
🔥Kandungan yang digunakan ia juga selamat dan semulajadi.
.
🍃Green Tea
-Membantu dalam proses pembuangan toksin dalam badan yang membantu untuk mengurangkan berat badan.
.
🍃Garcinia Cambogia
-Membakar dan menghalang pembentukan lemak serta dapat mengawal selera makan.
.
🍃Chrysanthemum
-Melancarkan perjalanan saluran darah serta membantu merendahkan paras kolestrol yang tinggi.
-Mengurangkan masalah tekanan darah tinggi.
.
🍃Folium Cassia Angustifolia
-Menurunkan kolestrol dan lemak dalam tubuh serta dapat membersihkan kotoran pada usus kecil dan besar.
.
Rangkuman 4 Kandungan Utama ini menjadikan Juzfit TeaTox detoks yang amat diperlukan anda yang mahu kesannya dalam tempoh 7 hari sahaja.
.
#juzfitteatox
#juzfitteatoxmurah #juzfittestimonial #juzfitteatox14days #juzfitteatoxoriginal #juzfitteatoxmalaysia #juzfitteatoxborong #juzfit #juzfitmurah #juzfitoriginal #juzfitmalaysia #jfsbeauty #juzfitkurus #detox #detoxwater #detoxdrink #supplementdetox #auraslimshake #bodydream #bodydreamcocoslimming #befitkkm #befitkkmcambogiamurah #bestslim #figureup #ubatkurusoriginal #ubatkuruspalingberkesan


1

"KURUS CEKEDINGGG"?? "ALHAMDULILLAH SELEPAS SAYA AMALKAN
BAMBAM CHOCOLATE MILK,BADAN DAH TAK MELIDI LAGI DAH" - ROKIAH,30
PAHANG.
.
.
.
UOLLS YANG KURUS KERING, KURANG SELERA MAKAN DAN
KURANG BERTENAGA JOM DAPATKAN BAMBAM CHOCOLATE MILK,
MINUMAN SUSU COKLAT YANG BOLEH MEMBANTU UOLLS😉.
.
.
Bambam Chocolate Milk ialah produk pilihan ramai yang berkesan dalam membantu anda mendapatkan bentuk badan luar biasa!!!.
.
.
Dah bosan selalu kena sindir dengan
kawan???
.
.
Selalu kena perli dengan saudara-mara???
.
.
Jom ubah bentuk penampilan
anda bermula dari sekarang!!!.Jangan biarkan mereka memerli anda berterusan
.
.
Bg mereka terperanjat kaw..kaw punya dan malu sakan dgn perubahan penampilan anda yang bermula dari hari ini!!!
.
.
Jom sama-sama rapat dan kenalkan diri
dengan Bambam Chocolate Milk!!!
.
.
KELEBIHAN BAMBAM CHOCOLATE MILK
✔️Membantu memberikan vitamin sempurna kepada tubuh badan
✔️Membantu menggebukan kulit
✔️Membantu mengentalkan otot2/muscle
✔️Membantu menaik kan berat badan
✔️Membantu menambah selera makan
.
.
_______________________

HARGA PROMO : RM27
POSTAGE : RM8SM/RM12SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #bvrcollagen #bvrscrub #bvrlollyspink #chriszen
#heightup #jannalawwa


0

Beaute Candy ialah produk ajaib yang boleh merawat kulit menjadi putih dan bersih.tidak perlu bancuh dan cucuk untuk mendapatkan kulit yang cantik cuma kemam-kemam dan terus putih.Tiada lagi masalah kulit gelap, berjerawat dan parut selepas ini.. masalah liang pori pon hilang
.
.
KEBAIKAN BEAUTE CANDY
✔️Menjaga kulit agar tetap licin, lembut dan fleksibel
✔️Dapat memberikan penampilan yang lebih muda.
✔️Mengurangkan sembelit
✔️Baik untuk penyakit jantung
✔️Kandungan tinggi antioksidan
✔️Mengurangkan risiko penyakit jantung
✔️Sokongan kesihatan tulang
✔️Anti-radang
✔️Kaya dengan Vitamin C
✔️Tinggi antioksidan
.
.
Kandungan 1000mg
>Nutroxsun (Pemutih)
>Olive Leaf
>L-cystein .
.
_______________________

HARGA PROMO : RM49
POSTAGE : RM8SM/RM12SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #bvrcollagen #bvrscrub #bvrlollyspink #chriszen
#heightup #jannalawwa #babyzaracollagen #beauteacandy
#boosterwhitening
#boosterwhiteningmalaysia
#boosterwhiteningoriginal
#boosterwhiteningmurahoriginal
#boosterwhiteningofficial
#booster


0

.
.
.
#ShakeShakeUolls siapa yang cari shake? Sapa suka minum shake? Jom dapatkan #LentikDaraShake #SayaJual hari ini sebab kami nak bagi diskaun sehingga 40% banyak tu rugi tak grab offer ini hari ini 😘😘😘 #LentikDara
.
.
.


2

Tengah promo murah kaw kaw
Rugi la grab 1
Haaa terus grab 3
Jimat postage 😍
.
.
#deliveredparcelzurishaini
.
.
.
.
BE FIT KKM :
✔️Kesan KETARA seawal 1 minggu
✔️Menghentikan selera makan
✔️Menyekat pertambahan berat badan
✔️Membaiki sustem penghadaman
✔️Membakar lemak dengan pantas secara semulajadi
✔️Tiada kesan sampingan yang memudaratkan
✔️Menghalang pembentukan lemak berlebihan
✔️Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu bakar lemak
✔️Membuang toksin dalam badan
✔️Tiada masalah kulit menggelebeh
.
.
_______________________

HARGA PROMO : RM33
POSTAGE : RM8SM/RM12SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#befitgarniciacambogia #befitkkm
#aurawhitestemcell #aurastemcell #aurawhitestemcellcollagen #aurawhitestemcelloriginal #aurawhitestemcells #aurawhitestemcellmurah #aurawhitechocolate #auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #bvrcollagen
#heightup #jannalawwa #kcolly #ladysecretbustup #radiancesignature


0

.
.
.
#ShakeShakeUolls siapa yang cari shake? Sapa suka minum shake? Jom dapatkan #LentikDaraShake #SayaJual hari ini sebab kami nak bagi diskaun sehingga 40% banyak tu rugi tak grab offer ini hari ini 😘😘😘 #LentikDara
.
.
.


2

"KURUS CEKEDINGGG"?? "ALHAMDULILLAH SELEPAS SAYA AMALKAN
BAMBAM CHOCOLATE MILK,BADAN DAH TAK MELIDI LAGI DAH" - ROKIAH,30
PAHANG.
.
.
.
UOLLS YANG KURUS KERING, KURANG SELERA MAKAN DAN
KURANG BERTENAGA JOM DAPATKAN BAMBAM CHOCOLATE MILK,
MINUMAN SUSU COKLAT YANG BOLEH MEMBANTU UOLLS😉.
.
.
Bambam Chocolate Milk ialah produk pilihan ramai yang berkesan dalam membantu anda mendapatkan bentuk badan luar biasa!!!.
.
.
Dah bosan selalu kena sindir dengan
kawan???
.
.
Selalu kena perli dengan saudara-mara???
.
.
Jom ubah bentuk penampilan
anda bermula dari sekarang!!!.Jangan biarkan mereka memerli anda berterusan
.
.
Bg mereka terperanjat kaw..kaw punya dan malu sakan dgn perubahan penampilan anda yang bermula dari hari ini!!!
.
.
Jom sama-sama rapat dan kenalkan diri
dengan Bambam Chocolate Milk!!!
.
.
KELEBIHAN BAMBAM CHOCOLATE MILK
✔️Membantu memberikan vitamin sempurna kepada tubuh badan
✔️Membantu menggebukan kulit
✔️Membantu mengentalkan otot2/muscle
✔️Membantu menaik kan berat badan
✔️Membantu menambah selera makan
.
.
_______________________

HARGA PROMO : RM27
POSTAGE : RM8SM/RM12SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #bvrcollagen #bvrscrub #bvrlollyspink #chriszen
#heightup #jannalawwa


0

GC MAX FAT BURNER
.
RM 40 SM / RM 45 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
Memperkenalkan GC MAX FAT BURNER produk keluaran Malaysia, yang akan membantu anda untuk Menurunkan Berat Badan Idaman hanya Dalam Masa 2 Minggu SAHAJA !!
.
APA TU GC MAX ?
👍Kurus 10 Kali Lebih Pantas Dengan GC MAX Fat Burner
👍Dengan Campuran 10 Buahan Terbaik Dunia, Garcinia Cambogia dan Acai Berry
👍Tiada Bahan Kimia Berbahaya, Hanya Campuran Minuman Botani Yang Mampu Membuatkan Anda Kurus Dengan Pantas
👍Kesan Boleh Dilihat Dalam 1 Hari Penggunaan.
👍Selera Makan Hilang!
.
KELEBIHAN GC MAX :
✔️Membakar lemak degil yang tersimpan dalam badan
✔️Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum!
✔️Mengurangkan selera makan, sekali minum memang boleh rasa
✔️Meningkatkan metabolisma badan
✔️Membaiki sistem pencernaan supaya senang lawas
✔️Rasa bertenaga walaupun kurang makan
✔️Rasa mixed berries yang sangat sedap! Cam Ribena !
✔️Detox sistem perkumuhan anda, buang semua toksin dalam badan supaya lebih sihat dan cergas
.
CARA PENGGUNAAN :
👉Minum 2 cap penuh setiap pagi, 1 jam sebelum makan sarapan
👉Minum minima 2 liter air kosong sehari ( WAJIB )
👉Buat senaman ringkas untuk cepatkan proses bakar lemak
👉Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda
👉Jauhi makanan segera, berminyak dan bergula sementara dalam proses kurangkan berat anda
.
#gcmaxfatburner #gcmaxmurah
#gcmaxoriginal
#gfsbeauty
#gcmaxfatburnermurah
#gcmaxfatburneroriginal
#gcmaxfatburnermalaysia #gcmaxfatburnerori #gcmaxfeedback #testimonigcmax #testimonigcmaxfatburner #gcmaxfatburnerbaru #auraslimshake #befitkkm #befitgarciniacambogiamurah #bodydream #bodydreamcocoslimming #bodydreamfibermaxoriginalmurah


0

GC MAX FAT BURNER
.
RM 40 SM / RM 45 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
Memperkenalkan GC MAX FAT BURNER produk keluaran Malaysia, yang akan membantu anda untuk Menurunkan Berat Badan Idaman hanya Dalam Masa 2 Minggu SAHAJA !!
.
APA TU GC MAX ?
👍Kurus 10 Kali Lebih Pantas Dengan GC MAX Fat Burner
👍Dengan Campuran 10 Buahan Terbaik Dunia, Garcinia Cambogia dan Acai Berry
👍Tiada Bahan Kimia Berbahaya, Hanya Campuran Minuman Botani Yang Mampu Membuatkan Anda Kurus Dengan Pantas
👍Kesan Boleh Dilihat Dalam 1 Hari Penggunaan.
👍Selera Makan Hilang!
.
KELEBIHAN GC MAX :
✔️Membakar lemak degil yang tersimpan dalam badan
✔️Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum!
✔️Mengurangkan selera makan, sekali minum memang boleh rasa
✔️Meningkatkan metabolisma badan
✔️Membaiki sistem pencernaan supaya senang lawas
✔️Rasa bertenaga walaupun kurang makan
✔️Rasa mixed berries yang sangat sedap! Cam Ribena !
✔️Detox sistem perkumuhan anda, buang semua toksin dalam badan supaya lebih sihat dan cergas
.
CARA PENGGUNAAN :
👉Minum 2 cap penuh setiap pagi, 1 jam sebelum makan sarapan
👉Minum minima 2 liter air kosong sehari ( WAJIB )
👉Buat senaman ringkas untuk cepatkan proses bakar lemak
👉Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda
👉Jauhi makanan segera, berminyak dan bergula sementara dalam proses kurangkan berat anda
.
#gcmaxfatburner #gcmaxmurah
#gcmaxoriginal
#gfsbeauty
#gcmaxfatburnermurah
#gcmaxfatburneroriginal
#gcmaxfatburnermalaysia #gcmaxfatburnerori #gcmaxfeedback #testimonigcmax #testimonigcmaxfatburner #gcmaxfatburnerbaru #auraslimshake #befitkkm #befitgarciniacambogiamurah #bodydream #bodydreamcocoslimming #bodydreamfibermaxoriginalmurah


0

🌸 HAPPY CUSTOMER ZURA🌸

Alhamdulillah 😍 Seronok bila barang cust selamat sampai
Yang penting ori
Siap diskaun rm85 lagi dr harga pasaran. Semuaa mampu milik pulak tu!!
.
.
✔️KCOLLY➡️RM84
.
.
Murrr murrr je awak. Jom join postage isnin - jumaat 1pm 😊
.
.
Untuk view delivery feedback
Click je 👇👇
#deliveredparcelzurishaini
#deliveredparcelzurishaini
#deliveredparcelzurishaini
.
.
.
.
_______________________

POSTAGE : RM11SM/RM17SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#mudface #mudfacemurah #mudfaceoriginal #mudfacemask #mudfacemalaysia #mudfaceborong #mudfaceexclusive #mudfacemaskmurah
#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #kcolly #ladysecretbustup #radiancesignature


0

Beaute Candy ialah produk ajaib yang boleh merawat kulit menjadi putih dan bersih.tidak perlu bancuh dan cucuk untuk mendapatkan kulit yang cantik cuma kemam-kemam dan terus putih.Tiada lagi masalah kulit gelap, berjerawat dan parut selepas ini.. masalah liang pori pon hilang
.
.
KEBAIKAN BEAUTE CANDY
✔️Menjaga kulit agar tetap licin, lembut dan fleksibel
✔️Dapat memberikan penampilan yang lebih muda.
✔️Mengurangkan sembelit
✔️Baik untuk penyakit jantung
✔️Kandungan tinggi antioksidan
✔️Mengurangkan risiko penyakit jantung
✔️Sokongan kesihatan tulang
✔️Anti-radang
✔️Kaya dengan Vitamin C
✔️Tinggi antioksidan
.
.
Kandungan 1000mg
>Nutroxsun (Pemutih)
>Olive Leaf
>L-cystein .
.
_______________________

HARGA PROMO : RM49
POSTAGE : RM8SM/RM12SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #bvrcollagen #bvrscrub #bvrlollyspink #chriszen
#heightup #jannalawwa #babyzaracollagen #beauteacandy
#boosterwhitening
#boosterwhiteningmalaysia
#boosterwhiteningoriginal
#boosterwhiteningmurahoriginal
#boosterwhiteningofficial
#booster


0

AURA JELITA HONEY WAX

HONEY WAX Sesuai digunakan pada : *ketiak *bulu tangan *bulu kaki *bulu atas bibir *bulu kat muka *private part (STEP WAXING WITH HONEY WAX) Basahkan tangan sedikit supaya wax tak melekit bila di ambil... Bulu hilang sepantas 3 saat penggunaan honey wax,
tumbuh semula pun lambat dan tak selebat/setebal sebelumnya. .
.
Clean and smooth hair removal mampu bagi rawatan setanding dengan rawatan di spa. Malah anda boleh #JIMAT 5x ganda dengannya, jimat masa dan jimat wang tau!
.
.
Jangan buang masa gunakan shaver, kerana kerap mencukur akan membuat kulit kasar dan bulu tumbuh makin lebat. .
.
Jom bertukar ke kaedah waxing yang ternyata lebih membantu mengurangkan & melambatkan proses pertumbuhan bulu baru.
.
.
_______________________

HARGA PROMO : RM35
POSTAGE : RM8SM/RM12SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #bvrcollagen #bvrscrub #chriszen
#heightup #jannalawwa #kcolly #radiancesignature #surekencang #myslimmingherbal #satinskinzpremium #secretskinkawaii #aurajelitahoneywax


0

GC X FACTOR
.
RM 45 SM / RM 50 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
*OR CLICK LINK AT BIO (LINK TERUS KE WS TANPA PERLU SAVE NUMBER)*
.
Di penuhi dgn Nutrien2 yg baik utk bdn kita. So anda tak payah Pening2 dah setiap hari. Hirup2 anda Sihat, Kurus & Cantik
🔹LULUS KKM | HALAL
🔹PATI PEMBAKAR LEMAK, POWER DETOX, PENCERAHAN KULIT, TENAGA KUAT & KESIHATAN BADAN DALAM SATU BOTOL !!
.
Paling Best 🙅
Tak perlu gigih ke gym🙅
Tak perlu senaman🙅
Tak perlu berpantang🙅
Tak perlu susah payah diet
.
Kelebihan GC X FACTOR :
✔️ Membakar lemak degil dengan pantas
✔️ Menghalang pembentukan lemak baru
✔️ Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum!
✔️ Memperbaiki kualiti tidur (lebih lena)
✔️ Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman
✔️ Badan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan
✔️ Rasa mixed berries yang sangat sedap!
✔️ Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit
✔️ Membantu mencantikkan kulit
✔️ Memutih dan menggebukan seluruh badan
✔️ Perut kempis, badan bertenaga sepanjang hari
✔️ Kaya antioksidan dan meningkatkan antibodi
✔️ Mengurangkan selera makan
✔️ Meningkatkan metabolisma badan.
.
#gcx #gcxfactortestimoni #gcxfactor™️ #gcxfactor #gcxfactorkurusgebubertenagasihat #gcxfactororiginal #gcxfactorfatburner #gcxfactormalaysia #nakkurus #ubatkurusoriginal #ubatkuruspalingberkesan #gcxfactormurah #gcxfactorfatburnermurah #auraslimshake #bodydream #bodydreamcocoslimming #bodydreamfibermaxoriginalmurah #greentea #befit #befitkkm #befitgarciniacambogiamurah #figureup #bestslimoriginalmurah #gfsbeauty


1

GC X FACTOR
.
RM 45 SM / RM 50 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
*OR CLICK LINK AT BIO (LINK TERUS KE WS TANPA PERLU SAVE NUMBER)*
.
Di penuhi dgn Nutrien2 yg baik utk bdn kita. So anda tak payah Pening2 dah setiap hari. Hirup2 anda Sihat, Kurus & Cantik
🔹LULUS KKM | HALAL
🔹PATI PEMBAKAR LEMAK, POWER DETOX, PENCERAHAN KULIT, TENAGA KUAT & KESIHATAN BADAN DALAM SATU BOTOL !!
.
Paling Best 🙅
Tak perlu gigih ke gym🙅
Tak perlu senaman🙅
Tak perlu berpantang🙅
Tak perlu susah payah diet
.
Kelebihan GC X FACTOR :
✔️ Membakar lemak degil dengan pantas
✔️ Menghalang pembentukan lemak baru
✔️ Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum!
✔️ Memperbaiki kualiti tidur (lebih lena)
✔️ Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman
✔️ Badan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan
✔️ Rasa mixed berries yang sangat sedap!
✔️ Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit
✔️ Membantu mencantikkan kulit
✔️ Memutih dan menggebukan seluruh badan
✔️ Perut kempis, badan bertenaga sepanjang hari
✔️ Kaya antioksidan dan meningkatkan antibodi
✔️ Mengurangkan selera makan
✔️ Meningkatkan metabolisma badan.
.
#gcx #gcxfactortestimoni #gcxfactor™️ #gcxfactor #gcxfactorkurusgebubertenagasihat #gcxfactororiginal #gcxfactorfatburner #gcxfactormalaysia #nakkurus #ubatkurusoriginal #ubatkuruspalingberkesan #gcxfactormurah #gcxfactorfatburnermurah #auraslimshake #bodydream #bodydreamcocoslimming #bodydreamfibermaxoriginalmurah #greentea #befit #befitkkm #befitgarciniacambogiamurah #figureup #bestslimoriginalmurah #gfsbeauty


1

AURA JELITA HONEY WAX

HONEY WAX Sesuai digunakan pada : *ketiak *bulu tangan *bulu kaki *bulu atas bibir *bulu kat muka *private part (STEP WAXING WITH HONEY WAX) Basahkan tangan sedikit supaya wax tak melekit bila di ambil... Bulu hilang sepantas 3 saat penggunaan honey wax,
tumbuh semula pun lambat dan tak selebat/setebal sebelumnya. .
.
Clean and smooth hair removal mampu bagi rawatan setanding dengan rawatan di spa. Malah anda boleh #JIMAT 5x ganda dengannya, jimat masa dan jimat wang tau!
.
.
Jangan buang masa gunakan shaver, kerana kerap mencukur akan membuat kulit kasar dan bulu tumbuh makin lebat. .
.
Jom bertukar ke kaedah waxing yang ternyata lebih membantu mengurangkan & melambatkan proses pertumbuhan bulu baru.
.
.
_______________________

HARGA PROMO : RM35
POSTAGE : RM8SM/RM12SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #bvrcollagen #bvrscrub #chriszen
#heightup #jannalawwa #kcolly #radiancesignature #surekencang #myslimmingherbal #satinskinzpremium #secretskinkawaii #aurajelitahoneywax


2

FIGURE UP
.
RM 20 SM / RM 25 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
Fenomena Figure -Up sedang mengegar pasaran sekarang ini.Mudah dan berkesan.Hanya dengan mengambil 1 biji capsul sebelum sarapan pagi setiap hari dan minum segelas air putih.Makan seperti biasa tanpa perlu berlapar atau mengikut jadual. Tidak perlu berdiet. Hanya perlu banyakkan minum air putih. .
Hasil dijamin dapat dilihat selepas 5 hari pengambilan!
* Semestinya 100% HALAL
* 100 % Herba tanpa sebarang bahan kimia
* Boleh diamalkan ketika datang bulan.
* Boleh diambil oleh ibu yang sedang menyusu (Anak 7 bulan ke atas)
* Mengandung tidak dibenarkan
* Tiada pantang larang dalam pemakanan.
.
#figureup #figureupmurah
#ffsbeauty
#figureuporiginal #figureupborong #figureuprm20freepost #bodydream #bodydreamcocoslimming #bodydreamfibermaxoriginalmurah #auraslimshake #befitkkmcambogiamurah #befitkkm #figureuporiginalmurah


1

🌸 HAPPY CUSTOMER ZURA🌸

Alhamdulillah 😍 Seronok bila barang cust selamat sampai
Yang penting ori
Siap diskaun rm85 lagi dr harga pasaran. Semuaa mampu milik pulak tu!!
.
.
✔️KCOLLY➡️RM84

Murrr murrr je awak. Jom join postage isnin - jumaat 1pm 😊
.
.
Untuk view delivery feedback
Click je 👇👇
#deliveredparcelzurishaini
#deliveredparcelzurishaini
#deliveredparcelzurishaini
.
.
.
.
_______________________

POSTAGE : RM11SM/RM17SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#mudface #mudfacemurah #mudfaceoriginal #mudfacemask #mudfacemalaysia #mudfaceborong #mudfaceexclusive #mudfacemaskmurah
#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #kcolly #ladysecretbustup #radiancesignature


0

☕️BODY DREAM COCO S SLIMMING DRINK
.
Nak kurus tp malas diet?
Nak kurus tapi malas nak telan pil?
Nak kurus tapi malas nak bersenam?
Nak kurus tp malas nak tahan lapar?
.
Jom cuba produk kurus #bodydream !
.
.
PRODUCT HOTT❗️
.
.
.
.
_______________________

HARGA PROMO : RM79
POSTAGE : RM8SM/RM12SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #kcolly #ladysecretbustup #radiancesignature
#cocos #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocosmurah #bodydreamcocosoriginal
#bodydream
#kosmetik
#supplement
#jomkurus


0

ELITE S7 HYBRID FAT BURNER TRIAL PACK
.
RM 75 SM / RM 80 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
Mempunyai khasiat dan keupayaan yang LEBIH MANTAP terdiri daripada kombinasi bahan-bahan utama yang TERPILIH DAN UNIK, dicipta dan diadun untuk memberikan anda pengalaman PEMBAKARAN LEMAK YANG TIADA TANDINGAN.
.
Ia juga mengandungi bahan POWER DETOX yang terhebat untuk menurunkan berat badan anda dengan pantas. Ditambah pula dengan fungsi TRIPLE ENERGY BOOSTER yang akan membantu mengurangkan rasa lapar serta membekalkan tenaga kepada anda sepanjang hari. Kandungan KOLAGEN yang terdapat di dalam Elite S7 pula berfungsi untuk menegangkan serta mencerahkan kulit anda dari dalam.
.
✔️Sistem Penurunan Berat Badan yang Pantas
✔️Kesan Perubahan Seawal Tempoh 5 Hari
✔️Formula Pembakaran Lemak 48 Jam
✔️7 Kali Kuasa Detoks Badan
✔️Penambah Tenaga yang Ekstrim
✔️Menganjal dan Menyerikan Kulit
✔️Mengurangkan Rasa Selera Makan
✔️Pemusnah Lemak
✔️Sesuai Untuk Lelaki dan Wanita
✔️100% Berasaskan Herba
✔️100% Tiada Kesan Sampingan
.
KANDUNGAN
▶️Mixed Berries, L-Carnitine
▶️Oat Fiber
▶️Oligo Fiber
▶️Guarana
▶️Acai Berry
▶️Garnicia Cambogia
▶️Green Tea
▶️Cinnamon
▶️Capsicum
▶️Vitamin C
▶️Stevia
▶️Aloe Vera
.
ARAHAN PENGGUNAAN
👉Tuang 1 sachet ke dalam 150ml air mineral/suam dan kacau.
👉Minum 15 minit sebelum mengambil sarapan pagi.
👉Untuk penurunan berat badan yang optimum, ambil 2 sachet dan habiskan sebotol dalam tempoh 40 hari.
👉Minum sekurang-kurang 2 – 3 liter (8 – 10 gelas) air sehari.
.
PERINGATAN: Jangan ambil sekiranya mengandung. Hentikan penggunaan dan rujuk dengan doktor sekiranya mengalami simtom yang luar biasa. Jangan ambil sekiranya pek telah rosak dan ambil mengikut arahan penggunaan sahaja
.
#elites7fatburnertrial #elites7fatburnertrialpackmurah #elites7fatburnerttrialpack #elites7fatburnertrialpackrm75freepost #elites7trialpack #elites7trialpackmurah #elites7trialpackoriginal #elites7trial #elites7 #elites7murah #elites7fat #elites7fatburner #elites7original #elites7fatburnermurah #elites7hybridfatburner #elites7fatburneroriginal #elites7superboxx #elites7superboxxmurah #elites7superboxxoriginal #elites7superboxxtermurah #elites7superboxxmalaysia #efsbeauty #auraslimshake #bodydream


0

ELITE S7 SUPERBOXX
.
RM 90 SM / RM 95 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
Fat Burner Advanced Elite S7 SuperBoxx Yang Mempunyai 4 Khasiat Yang Berlainan.
.
✔️ Fat Burner
✔️ Detox
✔️ Collagen
✔️ Energy Booster
.
Fat Burner Advanced Elite S7 SuperBoxx Nie Mmg Best Giler
✔️ Berat Badan Cepat Turun Walaupun Takde Masa Nak Bersenam & Diet
✔️ 'Membuang' Lebih Mudah. Tak Perlu Lepak Lama2 Dlm Toilet
✔️ Daya Tahan Penyakit (Sistem Imun) Meningkat. Tak Perlu MC Selalu Lepas Ini.
✔️ Badan Tidak Cepat Lesu & Letih.
✔️ Selera Makan Terkawal.
✔️ Sesuai Untuk Lelaki Dan Wanita
✔️ Harga Terlajak Murah Dengan 4 Khasiat Yg Berlainan. Tak Perlu Beli 4 Produk
✔️ Satu botol tahan 40 hari
.
CARA MINUM ELITE S7 :-
✔️ Sangat MUDAH.
✔️ Cuma satu sachet dicampur dengan 150ml air.
✔️ Minum setiap pagi selang 2 hari.
✔️Menghilangkan toksin badan (detox).
✔️ Rasai penurunan beratt badan sehingga 10 k.g seawal 7 hari.
✔️ Setiap kotak tahan sehingga 40 hari.
.
#elites7 #elites7murah #elites7fat #elites7fatburner #elites7original #elites7fatburnermurah #elites7hybridfatburner #elites7fatburneroriginal #elites7superboxx #elites7superboxxmurah #elites7superboxxoriginal #elites7superboxxtermurah #elites7superboxxmalaysia #efsbeauty #auraslimshake #bodydreamcocos #bodydreamfibermax #elites7fatburnertrial #elites7fatburnertrialpackmurah #elites7fatburnerttrialpack #elites7fatburnertrialpackrm75freepost #elites7trialpack #elites7trialpackmurah #elites7trialpackoriginal #elites7trial


1

DZ GARCINIA HERBAL PLUS
.
RM 100 SM / RM 105 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
KELEBIHAN DZ GARCINIA HERBAL PLUS 500MG :
✔️Kesan KETARA seawal 1 minggu.
✔️Menghentikan selera makan.
✔️Menyekat pertambahan berat badan.
✔️Membaiki sistem penghadaman.
✔️Membakar lemak dengan pantas secara semulajadi.
✔️Tiada kesan sampingan yang memudaratkan anda.
✔️Menghalang pembentukan lemak berlebihan.
✔️Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu bakar lemak.
✔️Membuang toksin dalam badan.
✔️Tiada masalah kulit menggelebeh.
✔️Tanpa perlu bersenam.
✔️Membantu mengekalkan berat badan secara sihat (untuk yang dah kurus)
.
🌸KANDUNGAN BAHAN DALAM DZ GARCINIA HERBAL PLUS 500MG :
▶️Teh Hijau
▶️Asam Gelugur (Garcinia)
▶️Guarana
▶️Aloevera
▶️Fructus Citrus (Limau Nipis)
.
CARA PENGAMBILAN DZ GARCINIA HERBAL PLUS 500MG:
👉Untuk kesan yang cepat disarankan ambil 2 biji pagi dan 2 biji malam sebelum makan.
👉Amalkan selama seminggu.
👉Selepas seminggu hanya ambil 1 biji pagi dan 1 biji malam sahaja.
.
#dzgarcinia #dzgarciniaherbalplus
#dfsbeauty #dzgarciniamurah #dzgarciniaherbal #dzgarciniaherbalplusmurah #dzgarciniaherbalplusoriginal #dzgarciniaoriginal #befit #befitgarciniacambogiaoriginal #auraslimshake #bodydreamfibermax #bodydreamcocosoriginal #ubatkurusoriginal #ubatkuruspalingberkesan #nakkurus #nakslim #tipskurus


1

🌸 HAPPY CUSTOMER ZURA🌸

Aduhaii 😍 Seronok bila cust excited beli barang kita jual. Semuaa mampu milik pulak tu! Sampai grab 3!
.
.
✔️MUDFACE NEW PACK RM37

Murrr murrr je awak. Jom join postage isnin - jumaat 1pm 😊
.
.
Untuk view delivery feedback
Click je 👇👇
#deliveredparcelzurishaini
#deliveredparcelzurishaini
#deliveredparcelzurishaini
.
.
.
.
_______________________

POSTAGE : RM8SM/RM12SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#mudface #mudfacemurah #mudfaceoriginal #mudfacemask #mudfacemalaysia #mudfaceborong #mudfaceexclusive #mudfacemaskmurah
#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #kcolly #ladysecretbustup #radiancesignature


4

☕️BODY DREAM COCO S SLIMMING DRINK
.
Nak kurus tp malas diet?
Nak kurus tapi malas nak telan pil?
Nak kurus tapi malas nak bersenam?
Nak kurus tp malas nak tahan lapar?
.
Jom cuba produk kurus #bodydream !
.
.
PRODUCT HOTT❗️
.
.
.
.
_______________________

HARGA PROMO : RM79
POSTAGE : RM8SM/RM12SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #kcolly #ladysecretbustup #radiancesignature
#cocos #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocosmurah #bodydreamcocosoriginal
#bodydream
#kosmetik
#supplement
#jomkurus


0

❤️BABY BURN❤️
.
"Bakar lemak kaww kaww"
.
❤️ Sila baca sampai habis untuk fahamkan macam mana nak bakar lemak dengan cepat
👍🏼Baby Burn pula gabungan Acai Beri & Asam Gelugor yang memang pakar untuk membakar dan menghalang lemak terbentuk
👍🏼 Untuk mempercepatkan sesi bakar lemak, saya CADANGKAN untuk anda exercise at least 3x seminggu (10-15mins sekali) Untuk turunkan berat badan kita peru bakar lemak terlebih dahulu sebelum bakar lemak kita perlu bakar kalori dahulu. Exercise ialah untuk bakar kalori dan reshape muscle (so takde istilah badan menggeleber lepas ni
.
👍🏼 KESAN SELEPAS CONSUME:
✅ Kenyang.
Anda akan rasa cepat kenyang makan sikit je dah rasa full. Dlm masa sama Baby Burn akan control selera makan
✅ Haus.
Yess sangat haus sebab dalam badan tgh proses pembakaran lemak untuk elak dehydrated sila standby 2 liter air kosong sehari.
✅ Berpeluh.
Mmg byk sangat peluh yang keluar. Bagus tau lagi byk keluar peluh lagi cepat lemak tu terbakar. Kerja Baby Burn memang untuk bakar lemak
👍🏼 SESUAI UNTUK:
✅Wanita selepas bersalin.
Untuk bakar segala lemak yg menggelebeh (make sure baby 4 bulan keatas untuk yg BF) dlm masa sama teruskan consume jamu ya untuk mempercepatkan rahim kecut.
✅Bride-to-be.
Tinggal berapa bulan je nak naik pelamin. Body kenalah fit pinggang kerengga kata anak daraaa hihi.
✅Sesiapa sahaja yang memiliki lebihan lemak degil especially bahagian peha, lengan, perut & bawah dagu (make sure 16 tahun keatas dan tiada darah tinggi, masalah jantung & tekanan darah rendah
.
👍🏼 CARA CONSUME:
✅ Ambil 1-2 biji
✅ 15 minit sebelum sarapan
.
💰Harga dah termasuk kos postage
.
Pertanyaan/order:
📲whatsapp 017-473 4227
📩dm @farfy.beautyshop
.
#babyburn #babyburnoriginal #babyburnmurah #babyburnmalaysia #elites7 #provencaps #pureslim7d #juzfit #slimrich #auraslimshake #aurawhitejuicyfibre #mavelloustruedetox #lemonex #qurose


0

BODY DREAM COCO SLIMMING DRINK
.
RM 85 SM / RM 90 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP .
Body Dream Coco-S membantu memberi rasa kenyang dan bertenaga, mengawal selera makan dan menurunkan berat badan.
.
Selain dari itu, Body Dream Coco-S turut menegangkan kulit yang kendur, mengurangkan selulit dan membentuk tubuh badan kita agar lebih sempurna
.
13 Kelebihan Body Dream Coco S :
▶️Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
▶️Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
▶️Mengecilkan perut yang boroi
▶️Boleh diamalkan lelaki dan wanita
▶️Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
▶️ Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi & Gastrik
▶️Berperisa coklat yang sedap.
▶️Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
▶️Bersifat Fat Blocker (menghalang penghasilan lemak kegemukan)
▶️Tiada efek cirit-birit
▶️Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar (jantung laju)
▶️Tiada efek yoyo (naik berat badan semula selepas berhenti)
▶️Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
.
#bodydreamfibermax
#bfsbeauty #bodydreamfibermaxmurah
#bodydreamfibermaxoriginal #bodydreamfibermaxoriginalmurah #bodydreamfibermaxcutndetox #bodydreamfibermaxmalaysia #bodydreamfibermaxmurahori #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #detox #minumandetox #bodydreamcocosoriginal #bodydream #bodydreamcocosmurah #nakkurus #tipskurus #ubatkurus #auraslimshake #lemonade #lemonex #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocoslimmingmurah


3

DIETY SLIM BY SKINEST CLINIC
.
RM 40 SM / RM 45 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
Diety Slim by Skinest Clinic merupakan produk penurun berat badan berbahan organik dengan hasil 100% memuaskan & aman dikonsumsi, bekerja 70% menghalangi penyerapan gula dan tepung yang menjadi penyebab timbunan lemak dalam tubuh, tanpa mengurangi nutrisi
.
Manfaat Diety Slim by Skinest Clinic Pelangsing
💊Mengurangi penyerapan lemak/ karbohidrat/ gula dari makanan yang dikonsumsi
💊Mengurangi berat badan dengan cepat dan aman
💊Mengeluarkan racun serta lemak dari tubuh melalui buang air
💊Melancarkan pencernaan/ dapat mengatasi sembelit
💊Membuat perut terasa kenyang lebih lama
💊Meningkatkan metabolisme tubuh dan melancarkan peredaran darah
.
🌸Keunggulan Diety Slim dibandingkan pelangsing lain diantaranya:
1. Aman bagi busui/ ibu menyusui, bisa dikonsumsi umur 13 tahun, adek-adek yang sudah kelebihan berat badan bisa mencobanya
2. Tanpa menimbulkan rasa pusing, haus, kencing terus-terusan, dada berdebar kencang ataupun sakit kepala
3. AMAN sudah terdaftar di FDA Thailand & HALAL
4. Tidak menyebabkan ketergantungan
.
🌸Bahan Kandungan
▶️white kidney bean, capsicum extract, kelp seaweed, plantago ovata, myrobalan extract, psyllium husk powder, alexandra senna, konjac extract, cactus extract, l-carnitine, garcinia extract, terminalia chebula, guargum.
.
Petunjuk Pemakaian
di 2 minggu pertama :
▶️Minum 2 kapsul sebelum makan pagi/ siang
.
setelah 2 minggu / di minggu ke-3 dst :
▶️Minum cukup 1 kapsul sebelum makan
.
🔥Tips: Perbanyak minum air hangat, hindari makanan berlemak tinggi, soda, teh dan kopi yang dapat menghambat proses obat
.
#dietyslim #dietyslimmurah
#dietyslimoriginal #dietyslimmalaysia
#dietyslimori #dietyslimbyskinestclinic #dietyslimthailand #dfsbeauty #dietyslimbyskinest #dietyslimbyskinestclinicthailand #ubatkuruspalingberkesan #nakkurus #tipskurus #ubatkurusoriginal #supplementkuruspalingberkesan #auraslimshake #bodydreamfibermax #bodydreamcocosoriginal #befit #befitgarciniacambogia #befitkkm


1

DIETY SLIM BY SKINEST CLINIC
.
RM 40 SM / RM 45 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
Diety Slim by Skinest Clinic merupakan produk penurun berat badan berbahan organik dengan hasil 100% memuaskan & aman dikonsumsi, bekerja 70% menghalangi penyerapan gula dan tepung yang menjadi penyebab timbunan lemak dalam tubuh, tanpa mengurangi nutrisi
.
Manfaat Diety Slim by Skinest Clinic Pelangsing
💊Mengurangi penyerapan lemak/ karbohidrat/ gula dari makanan yang dikonsumsi
💊Mengurangi berat badan dengan cepat dan aman
💊Mengeluarkan racun serta lemak dari tubuh melalui buang air
💊Melancarkan pencernaan/ dapat mengatasi sembelit
💊Membuat perut terasa kenyang lebih lama
💊Meningkatkan metabolisme tubuh dan melancarkan peredaran darah
.
🌸Keunggulan Diety Slim dibandingkan pelangsing lain diantaranya:
1. Aman bagi busui/ ibu menyusui, bisa dikonsumsi umur 13 tahun, adek-adek yang sudah kelebihan berat badan bisa mencobanya
2. Tanpa menimbulkan rasa pusing, haus, kencing terus-terusan, dada berdebar kencang ataupun sakit kepala
3. AMAN sudah terdaftar di FDA Thailand & HALAL
4. Tidak menyebabkan ketergantungan
.
🌸Bahan Kandungan
▶️white kidney bean, capsicum extract, kelp seaweed, plantago ovata, myrobalan extract, psyllium husk powder, alexandra senna, konjac extract, cactus extract, l-carnitine, garcinia extract, terminalia chebula, guargum.
.
Petunjuk Pemakaian
di 2 minggu pertama :
▶️Minum 2 kapsul sebelum makan pagi/ siang
.
setelah 2 minggu / di minggu ke-3 dst :
▶️Minum cukup 1 kapsul sebelum makan
.
🔥Tips: Perbanyak minum air hangat, hindari makanan berlemak tinggi, soda, teh dan kopi yang dapat menghambat proses obat
.
#dietyslim #dietyslimmurah
#dietyslimoriginal #dietyslimmalaysia
#dietyslimori #dietyslimbyskinestclinic #dietyslimthailand #dfsbeauty #dietyslimbyskinest #dietyslimbyskinestclinicthailand #ubatkuruspalingberkesan #nakkurus #tipskurus #ubatkurusoriginal #supplementkuruspalingberkesan #auraslimshake #bodydreamfibermax #bodydreamcocosoriginal #befit #befitgarciniacambogia #befitkkm


1

BODY DREAM COCO SLIMMING DRINK
.
RM 85 SM / RM 90 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP .
Body Dream Coco-S membantu memberi rasa kenyang dan bertenaga, mengawal selera makan dan menurunkan berat badan.
.
Selain dari itu, Body Dream Coco-S turut menegangkan kulit yang kendur, mengurangkan selulit dan membentuk tubuh badan kita agar lebih sempurna
.
13 Kelebihan Body Dream Coco S :
▶️Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
▶️Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
▶️Mengecilkan perut yang boroi
▶️Boleh diamalkan lelaki dan wanita
▶️Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
▶️ Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi & Gastrik
▶️Berperisa coklat yang sedap.
▶️Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
▶️Bersifat Fat Blocker (menghalang penghasilan lemak kegemukan)
▶️Tiada efek cirit-birit
▶️Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar (jantung laju)
▶️Tiada efek yoyo (naik berat badan semula selepas berhenti)
▶️Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
.
#bodydreamfibermax
#bfsbeauty #bodydreamfibermaxmurah
#bodydreamfibermaxoriginal #bodydreamfibermaxoriginalmurah #bodydreamfibermaxcutndetox #bodydreamfibermaxmalaysia #bodydreamfibermaxmurahori #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #detox #minumandetox #bodydreamcocosoriginal #bodydream #bodydreamcocosmurah #nakkurus #tipskurus #ubatkurus #auraslimshake #lemonade #lemonex #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocoslimmingmurah


0

CPG Eyebrow Definer🌸
.
.
New item‼️
Ready stock
CPG BROW DEFINER
(SOFT BROWN / BROWN CHOCOLATE)
.
.
_______________________

HARGA PROMO : RM29
POSTAGE : RM8SM/RM12SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #kcolly #ladysecretbustup #radiancesignature
#cpgfoundation #cpgfoundationmurah #cpgfoundationoriginal #muabellaz #bellaz #mua #cpg #cpgcompactpowdermurah #cpgcosmetic #cpgeyebrow #cpgfoundation


0

BEST SLIM 100% ORIGINAL
.
RM 25 SM / RM 30 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
Bahan - Bahan asli 100% Ekstrak Herba :
Ekstrak Biji Cassia, Ekstrak Coicis , Ekstrak Mulberry Leaf , Ekstrak Lotus daun , Ekstrak Mustard , Amylum Perubatan.
.
Bagaimana BEST SLIM berfungsi :-
✔️mempercepatkan metabolism
✔️meningkatkan tenaga
✔️membantu badan untuk membakar lemak.
✔️boleh membuang lemak tersembungi dengan cepat.
✔️Tidak perlu diet yang menyakitkan
✔️Membersih usus
✔️Mengurangkan lemak dalam darah
✔️Membuang toksin dalam badan
.
Khas Untuk membakar lemak dgn pantas dlm masa 30 hari, Best Slim gel lembut adalah pilihan terbaik. Ia boleh menyekat selera makan, menggalakkan metabolisme, tiada cirit-birit dan tidak perlu bersenam berat
.
ATURAN PENGAMBILAN :-
👉1 biji sahaja setiap hari sebelum atau selepas sarapan. ( Jangan mengambil lebih daripada dos yang disyorkan)
👉Minum air yang banyak, Sekurang-kurang 3 liter sehari
👉Jangan mengambil minuman atau makanan yang beralkohol & kurangkan minuman kopi dan teh
.
#bestslim #bestslimmurah #bestslimoriginal #bestslim100%original #bestslimori #bestslimming
#bestslimoriginalmurah #bestslimkkm #nakkurus #nakslim #tipskurus #ubatkurus #ubatkurusselamat #ubatkurussgtberkesan #ubatkuruspalingberkesan #ubatkurusmalaysia #auraslimshake #bellaformulalotionoriginal #bellaformulalosyen #bodydreamcocos #bodydreamfibermax #bfsbeauty


3

BEST SLIM 100% ORIGINAL
.
RM 25 SM / RM 30 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
Bahan - Bahan asli 100% Ekstrak Herba :
Ekstrak Biji Cassia, Ekstrak Coicis , Ekstrak Mulberry Leaf , Ekstrak Lotus daun , Ekstrak Mustard , Amylum Perubatan.
.
Bagaimana BEST SLIM berfungsi :-
✔️mempercepatkan metabolism
✔️meningkatkan tenaga
✔️membantu badan untuk membakar lemak.
✔️boleh membuang lemak tersembungi dengan cepat.
✔️Tidak perlu diet yang menyakitkan
✔️Membersih usus
✔️Mengurangkan lemak dalam darah
✔️Membuang toksin dalam badan
.
Khas Untuk membakar lemak dgn pantas dlm masa 30 hari, Best Slim gel lembut adalah pilihan terbaik. Ia boleh menyekat selera makan, menggalakkan metabolisme, tiada cirit-birit dan tidak perlu bersenam berat
.
ATURAN PENGAMBILAN :-
👉1 biji sahaja setiap hari sebelum atau selepas sarapan. ( Jangan mengambil lebih daripada dos yang disyorkan)
👉Minum air yang banyak, Sekurang-kurang 3 liter sehari
👉Jangan mengambil minuman atau makanan yang beralkohol & kurangkan minuman kopi dan teh
.
#bestslim #bestslimmurah #bestslimoriginal #bestslim100%original #bestslimori #bestslimming
#bestslimoriginalmurah #bestslimkkm #nakkurus #nakslim #tipskurus #ubatkurus #ubatkurusselamat #ubatkurussgtberkesan #ubatkuruspalingberkesan #ubatkurusmalaysia #auraslimshake #bellaformulalotionoriginal #bellaformulalosyen #bodydreamcocos #bodydreamfibermax #bfsbeauty


1

❤️LEMONEX ❤️
**ready stock**
.
LEMONEX MERUPAKAN MINUMAN JUS PEMBAKAR LEMAK
.
✅Buah limau gedang yang menjadi ramuan utama dalam menghasilkan lemonex & salah satu buah yang mampu membakar lemak & mengurangkan berat badan.
✅LEMONEX berperisa lemon & rasanya sangat sedap serta kuasa penyerapan 3X lebih pantas dari berbanding pil, tablet
.
Kelebihan utama LEMONEX :
.
1. TIDAK PERLU BERLAPAR
2. TIDAK WAJIB BERSENAM
3. CUCI USUS / DETOX
4. CEPAT MENCAIRKAN LEMAK
5. 3X LEBIH PANTAS MELANGSINGKAN BERAT BADAN
6. TENAGA BERTAMBAH
7. 3X LEBIH PANTAS MENGECILKAN PERUT
8. METABOLISMA CEPAT NAIK
9. KURUS DALAM MASA 14 HARI
.
Sesuai digunakan untuk semua golongan.
Sesuai juga digunakan kepada :
.
1. Para atlit 🏋🏻
2. Ahli sukan 🚴🏼
3. Orang yang mempunya masalah OBESITI 🙍🏼
4. Yang ingin kurus
5. Sukar kawal nafsu makan 🌭🍟
.
Cara minum:
1. Minum 1 sachet 15 minit sebelum sarapan
2. Minum air 2-3L sehari
3. Selepas 7 malam jangan minum manis atau bergula
.
💰Harga RM 139 Free postage (nak discount lagi boleh pm sis tau 🤗)
.
Pertanyaan/order:
📲whatsapp 017-473 4227
📩dm @farfy.beautyshop
.
#lemonex #lemonextract #lemonexmalaysia #lemonexhq #elites7 #auraslimshake #aurawhitejuicyfibre #pureslim7d #provencaps #dtrimmalaysia #beauteaslim #maxxslim


0

BODY DREAM COCO SLIMMING DRINK
.
RM 85 SM / RM 90 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP .
Body Dream Coco-S membantu memberi rasa kenyang dan bertenaga, mengawal selera makan dan menurunkan berat badan.
.
Selain dari itu, Body Dream Coco-S turut menegangkan kulit yang kendur, mengurangkan selulit dan membentuk tubuh badan kita agar lebih sempurna
.
13 Kelebihan Body Dream Coco S :
▶️Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
▶️Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
▶️Mengecilkan perut yang boroi
▶️Boleh diamalkan lelaki dan wanita
▶️Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
▶️ Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi & Gastrik
▶️Berperisa coklat yang sedap.
▶️Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
▶️Bersifat Fat Blocker (menghalang penghasilan lemak kegemukan)
▶️Tiada efek cirit-birit
▶️Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar (jantung laju)
▶️Tiada efek yoyo (naik berat badan semula selepas berhenti)
▶️Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
.
#bodydreamfibermax
#bfsbeauty #bodydreamfibermaxmurah
#bodydreamfibermaxoriginal #bodydreamfibermaxoriginalmurah #bodydreamfibermaxcutndetox #bodydreamfibermaxmalaysia #bodydreamfibermaxmurahori #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #detox #minumandetox #bodydreamcocosoriginal #bodydream #bodydreamcocosmurah #nakkurus #tipskurus #ubatkurus #auraslimshake #lemonade #lemonex #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocoslimmingmurah


1

CPG Eyebrow Definer🌸
.
.
New item‼️
Ready stock
CPG BROW DEFINER
(SOFT BROWN / BROWN CHOCOLATE)
.
.
_______________________

HARGA PROMO : RM29
POSTAGE : RM8SM/RM12SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #kcolly #ladysecretbustup #radiancesignature
#cpgfoundation #cpgfoundationmurah #cpgfoundationoriginal #muabellaz #bellaz #mua #cpg #cpgcompactpowdermurah #cpgcosmetic #cpgeyebrow #cpgfoundation


1

BE FIT GARCINIA CAMBOGIA
.
RM 35 SM / RM 40 SS
FREE POST!
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
KHASIAT BE FIT EKSTRAK GARCINIA CAMBOGIA
✔️ Membantu mengawal selera makan anda.
✔️ Membantu memberi ketahanan badan agar tidak mudah lapar & kenyang sampai ke petang
✔️ Membaiki sistem penghadaman dengan baik.
✔️ Membantu menurunkan berat badan.
✔️ Mengatasi masalah perut buncit dan mengempiskan perut serta merta.
✔️ Tiada kesan negatif yang boleh memudaratkan kesihatan.
✔️ Membakar lemak berlebihan.
✔️ Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu membakar lemak secara semulajadi.
✔️ Membuang toksin dalam badan.
✔️ Tiada masalah kulit menggelebeh
✔️ Badan terasa lebih ringan, cergas & bertenaga dari biasa.
✔️ Mengekalkan berat badan yang ideal.
.
CARA PENGAMBILAN BE FIT EKSTRAK GARCINIA CAMBOGIA
1. Ambil 1 biji 30 minit sebelum sarapan pagi.
2. Untuk kesan yang lebih cepat ambil 1 biji lagi sebelum tidur.
.
▶️Disyorkan mengambil produk ini untuk jangka masa panjang agar mendapat kesan yang optimum.
▶️Tips: Wajib minum 1-3 liter air kosong sehari untuk mempercepatkan proses detoks badan.
.
#befitkkmcambogiamurah
#befitgarciniacambogiaoriginal
#befitgarciniacambogiamurah #bfsbeauty #befitgarcinia #befitgarciniacambogia #befitkkm #befitkkmmurah
#befitkkmoriginal
#befitkkmmalaysia #befitkkmjamurahsiamurah #befitkkmcambogiamurah #befitkkmoriginalmurah #befitgarcinia #bfsbeauty #auraslimshake #befitkkmgarciniacambogia #befitgarciniacambogiaoriginal #nakkurus #tipskurus #ubatkurus #ubatkurusselamat #ubatkuruspalingberkesan #nakslim #befitgarciniacambogiamurah


2

BE FIT GARCINIA CAMBOGIA
.
RM 35 SM / RM 40 SS
FREE POST!
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
KHASIAT BE FIT EKSTRAK GARCINIA CAMBOGIA
✔️ Membantu mengawal selera makan anda.
✔️ Membantu memberi ketahanan badan agar tidak mudah lapar & kenyang sampai ke petang
✔️ Membaiki sistem penghadaman dengan baik.
✔️ Membantu menurunkan berat badan.
✔️ Mengatasi masalah perut buncit dan mengempiskan perut serta merta.
✔️ Tiada kesan negatif yang boleh memudaratkan kesihatan.
✔️ Membakar lemak berlebihan.
✔️ Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu membakar lemak secara semulajadi.
✔️ Membuang toksin dalam badan.
✔️ Tiada masalah kulit menggelebeh
✔️ Badan terasa lebih ringan, cergas & bertenaga dari biasa.
✔️ Mengekalkan berat badan yang ideal.
.
CARA PENGAMBILAN BE FIT EKSTRAK GARCINIA CAMBOGIA
1. Ambil 1 biji 30 minit sebelum sarapan pagi.
2. Untuk kesan yang lebih cepat ambil 1 biji lagi sebelum tidur.
.
▶️Disyorkan mengambil produk ini untuk jangka masa panjang agar mendapat kesan yang optimum.
▶️Tips: Wajib minum 1-3 liter air kosong sehari untuk mempercepatkan proses detoks badan.
.
#befitkkmcambogiamurah
#befitgarciniacambogiaoriginal
#befitgarciniacambogiamurah #bfsbeauty #befitgarcinia #befitgarciniacambogia #befitkkm #befitkkmmurah
#befitkkmoriginal
#befitkkmmalaysia #befitkkmjamurahsiamurah #befitkkmcambogiamurah #befitkkmoriginalmurah #befitgarcinia #bfsbeauty #auraslimshake #befitkkmgarciniacambogia #befitgarciniacambogiaoriginal #nakkurus #tipskurus #ubatkurus #ubatkurusselamat #ubatkuruspalingberkesan #nakslim #befitgarciniacambogiamurah


2

AURA RATU BOTANICAL JUICE
✔️Menstabilkan hormon dalaman wanita
✔️Melancarkan kitaran haid yang tidak teratur
✔️Memberi kesan awet muda
✔️Mengurangkan segugut
✔️Mengurangkan keputihan
✔️Mengatasi masalah bau badan

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
AURA RATU BOTANICAL JUICE

Buah delima
Royal jelly
Ekstrak aloe vera
Ekstrak tomato
Sireh
Vitamin C
Potassium Sorbate
Xhantum gum
Ekstrak manjakani
Mirifica
Ekstrak collagen

AURA RATU BOTANICAL JUICE
KANDUNGAN AURA RATU BOTANICAL JUICE

CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
AURA RATU BOTANICAL JUICE

Amalkan satu sudu pagi & satu sudu malam sebelum tidur
.
.
_______________________

HARGA PROMO : RM35
POSTAGE : RM8SM/RM12SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
.
#aurawhitestemcell #aurastemcell #aurawhitestemcellcollagen #aurawhitestemcelloriginal #aurawhitestemcells #aurawhitestemcellmurah #aurawhitechocolate #auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #bvrcollagen #bvrscrub #bvrlollyspink #chriszen
#heightup #jannalawwa #kcolly #ladysecretbustup #radiancesignature #nikkoplacentawhite


1

AURA RATU BOTANICAL JUICE
✔️Menstabilkan hormon dalaman wanita
✔️Melancarkan kitaran haid yang tidak teratur
✔️Memberi kesan awet muda
✔️Mengurangkan segugut
✔️Mengurangkan keputihan
✔️Mengatasi masalah bau badan

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
AURA RATU BOTANICAL JUICE

Buah delima
Royal jelly
Ekstrak aloe vera
Ekstrak tomato
Sireh
Vitamin C
Potassium Sorbate
Xhantum gum
Ekstrak manjakani
Mirifica
Ekstrak collagen

AURA RATU BOTANICAL JUICE
KANDUNGAN AURA RATU BOTANICAL JUICE

CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
AURA RATU BOTANICAL JUICE

Amalkan satu sudu pagi & satu sudu malam sebelum tidur
.
.
_______________________

HARGA PROMO : RM35
POSTAGE : RM8SM/RM12SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
.
#aurawhitestemcell #aurastemcell #aurawhitestemcellcollagen #aurawhitestemcelloriginal #aurawhitestemcells #aurawhitestemcellmurah #aurawhitechocolate #auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #bvrcollagen #bvrscrub #bvrlollyspink #chriszen
#heightup #jannalawwa #kcolly #ladysecretbustup #radiancesignature #nikkoplacentawhite


0

ANTARA FUNGSI UTAMA JAMU AURA RATU CAPSULES
· Merawat keputihan
· Mengecutkan rahim
· Melancarkan peredaran darah
· Mengeluarkan angin dalam badan
· Mengurangkan sengugut
· Memberi tenaga
· Mambantu tubuh badan yang cepat letih dan lesu
· Meningkatkan kesuburanwanita
· Menganjalkan payudara
· Merapatkan hubungan husband & wife
· Menaikkan seri wajah
· Sesuai untuk ibu menyusukan bayi
· Boleh diamalkan ketika dalam pantang

Ρrоduсt kаmі bеrdаftаr dеngаn ΚΚΜ dgn nо реndаftаrаn ΜΑL19991985TC

Ρrоduсt оrіgіnаl dgn kеluluѕаn KKM dan sememangnya HALAL.
.
.
_______________________

HARGA PROMO : RM40
POSTAGE : RM8SM/RM12SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
.
#aurawhitestemcell #aurastemcell #aurawhitestemcellcollagen #aurawhitestemcelloriginal #aurawhitestemcells #aurawhitestemcellmurah #aurawhitechocolate #auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #bvrcollagen #bvrscrub #bvrlollyspink #chriszen
#heightup #jannalawwa #kcolly #ladysecretbustup #radiancesignature #nikkoplacentawhite


0

ANTARA FUNGSI UTAMA JAMU AURA RATU CAPSULES
· Merawat keputihan
· Mengecutkan rahim
· Melancarkan peredaran darah
· Mengeluarkan angin dalam badan
· Mengurangkan sengugut
· Memberi tenaga
· Mambantu tubuh badan yang cepat letih dan lesu
· Meningkatkan kesuburanwanita
· Menganjalkan payudara
· Merapatkan hubungan husband & wife
· Menaikkan seri wajah
· Sesuai untuk ibu menyusukan bayi
· Boleh diamalkan ketika dalam pantang

Ρrоduсt kаmі bеrdаftаr dеngаn ΚΚΜ dgn nо реndаftаrаn ΜΑL19991985TC

Ρrоduсt оrіgіnаl dgn kеluluѕаn KKM dan sememangnya HALAL.
.
.
_______________________

HARGA PROMO : RM40
POSTAGE : RM8SM/RM12SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
.
#aurawhitestemcell #aurastemcell #aurawhitestemcellcollagen #aurawhitestemcelloriginal #aurawhitestemcells #aurawhitestemcellmurah #aurawhitechocolate #auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #bvrcollagen #bvrscrub #bvrlollyspink #chriszen
#heightup #jannalawwa #kcolly #ladysecretbustup #radiancesignature #nikkoplacentawhite


0

BE FIT KKM ORIGINAL
.
RM 40 SM / RM 45 SS
FREE POST ! .
📲 WHATSAPP 01125518824
.
🌸PERBEZAAN BE FIT GARCINIA CAMBOGIA & BE FIT GARCINIA LULUS KKM
.
💙BE FIT GARCINIA CAMBOGIA NI MENGGUNAKAN GARCINIA CAMBOGIA ATAU BAHASA KAMPUNG ASAM GELUGOR/ASAM KEPING SHJ. TIADA CAMPURAN BAHAN LAIN
💜BE FIT GARCINIA JAMU 4-STREAM NI..MENGGUNAKAN ASAM GELUGOR DAN BEBERAPA KANDUNGAN BAHAN YANG LAIN.
.
🌸PERBEZAAN KESAN??
▶️UNTUK KESAN SLIMMING/KURUS YANG CEPAT AKAK2 BLH AMBIK YANG TIADA JAMU/NO KKM.
▶️YG ADA KKM NI SESUAI UNTUK AKAK2 YG NAK KURUS TAPI DALAM MASA YG SAMA NAK ASET DALAMAN MANTAP, KETAT, BODY CUN MELECUN.HEHE..PILIHAN MASING2 YER.
.
Be Fit Ekstrak Garcinia Cambogia by FAZZ BEAUTY (Asam Gelugur / Asam Keping) ialah supplement penurunan berat yang berkesan kerana ia mengandungi kompaun bernama Hydroxycitric Acid (HCA) yang membantu merawat obesiti.
.
HCA dalam Be Fit Ekstrak Garcinia Cambogia by FAZZ BEAUTY  amat berkesan untuk menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman di samping merawat masalah kemurungan, susah tidur, migraine, gastrik, kencing manis, darah tinggi.
.
Asam Gelugur berkerja dalam dua cara iaitu Dengan cara menyekat selera dan dengan cara menghalang pembentukan lemak asid (lipid synthesis). Herba ini mampu mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya.
.
#befitkkm #befitkkmmurah
#befitkkmoriginal
#befitkkmmalaysia #befitkkmjamurahsiamurah #befitkkmcambogiamurah #befitkkmoriginalmurah #befitgarcinia #bfsbeauty #auraslimshake #befitkkmgarciniacambogia #befitgarciniacambogiaoriginal #nakkurus #tipskurus #ubatkurus #ubatkurusselamat #ubatkuruspalingberkesan #nakslim #befitgarciniacambogiamurah


2

BE FIT KKM ORIGINAL
.
RM 40 SM / RM 45 SS
FREE POST ! .
📲 WHATSAPP 01125518824
.
🌸PERBEZAAN BE FIT GARCINIA CAMBOGIA & BE FIT GARCINIA LULUS KKM
.
💙BE FIT GARCINIA CAMBOGIA NI MENGGUNAKAN GARCINIA CAMBOGIA ATAU BAHASA KAMPUNG ASAM GELUGOR/ASAM KEPING SHJ. TIADA CAMPURAN BAHAN LAIN
💜BE FIT GARCINIA JAMU 4-STREAM NI..MENGGUNAKAN ASAM GELUGOR DAN BEBERAPA KANDUNGAN BAHAN YANG LAIN.
.
🌸PERBEZAAN KESAN??
▶️UNTUK KESAN SLIMMING/KURUS YANG CEPAT AKAK2 BLH AMBIK YANG TIADA JAMU/NO KKM.
▶️YG ADA KKM NI SESUAI UNTUK AKAK2 YG NAK KURUS TAPI DALAM MASA YG SAMA NAK ASET DALAMAN MANTAP, KETAT, BODY CUN MELECUN.HEHE..PILIHAN MASING2 YER.
.
Be Fit Ekstrak Garcinia Cambogia by FAZZ BEAUTY (Asam Gelugur / Asam Keping) ialah supplement penurunan berat yang berkesan kerana ia mengandungi kompaun bernama Hydroxycitric Acid (HCA) yang membantu merawat obesiti.
.
HCA dalam Be Fit Ekstrak Garcinia Cambogia by FAZZ BEAUTY  amat berkesan untuk menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman di samping merawat masalah kemurungan, susah tidur, migraine, gastrik, kencing manis, darah tinggi.
.
Asam Gelugur berkerja dalam dua cara iaitu Dengan cara menyekat selera dan dengan cara menghalang pembentukan lemak asid (lipid synthesis). Herba ini mampu mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya.
.
#befitkkm #befitkkmmurah
#befitkkmoriginal
#befitkkmmalaysia #befitkkmjamurahsiamurah #befitkkmcambogiamurah #befitkkmoriginalmurah #befitgarcinia #bfsbeauty #auraslimshake #befitkkmgarciniacambogia #befitgarciniacambogiaoriginal #nakkurus #tipskurus #ubatkurus #ubatkurusselamat #ubatkuruspalingberkesan #nakslim #befitgarciniacambogiamurah


1

BODY DREAM COCO SLIMMING DRINK
.
RM 85 SM / RM 90 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP .
Body Dream Coco-S membantu memberi rasa kenyang dan bertenaga, mengawal selera makan dan menurunkan berat badan.
.
Selain dari itu, Body Dream Coco-S turut menegangkan kulit yang kendur, mengurangkan selulit dan membentuk tubuh badan kita agar lebih sempurna
.
13 Kelebihan Body Dream Coco S :
▶️Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
▶️Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
▶️Mengecilkan perut yang boroi
▶️Boleh diamalkan lelaki dan wanita
▶️Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
▶️ Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi & Gastrik
▶️Berperisa coklat yang sedap.
▶️Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
▶️Bersifat Fat Blocker (menghalang penghasilan lemak kegemukan)
▶️Tiada efek cirit-birit
▶️Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar (jantung laju)
▶️Tiada efek yoyo (naik berat badan semula selepas berhenti)
▶️Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
.
#bodydreamfibermax
#bfsbeauty #bodydreamfibermaxmurah
#bodydreamfibermaxoriginal #bodydreamfibermaxoriginalmurah #bodydreamfibermaxcutndetox #bodydreamfibermaxmalaysia #bodydreamfibermaxmurahori #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #detox #minumandetox #bodydreamcocosoriginal #bodydream #bodydreamcocosmurah #nakkurus #tipskurus #ubatkurus #auraslimshake #lemonade #lemonex #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocoslimmingmurah


0

AuraWhite Juicy Fibre diperkaya dengan 100% ramuan botani seperti psyllium, epal, lemon, daun teratai dan brokoli yang berkesan untuk mengawal selera makan anda, menyingkirkan toksin serta melancarkan proses penghadaman sekaligus membantu anda mendapatkan berat badan yang seimbang.

Kandungan: 15 sachet

KHASIAT JUICY FIBRE AURAWHITE
✔️Membantu mengatasi masalah berat badan berlebihan
✔️Menyingkirkan toksin dari tubuh badan
✔️Melancarkan proses penghadaman
✔️Mengawal paras gula dan kolestrol dalam darah
✔️Meningkatkan tahap metabolisme bagi menjana pembakaran lemak dan kalori
✔️Menggalakkan rasa kenyang dan membantu
✔️mengawal selera makan
✔️Mengatasi masalah perut buncit
✔️Membentuk tubuh yang lebih ramping dan langsing
.
.
_______________________

HARGA ASAL : RM98
HARGA PROMO : RM59
POSTAGE : RM11SM/RM17SS
JIMAT : RM39
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________

#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #bvrcollagen #bvrscrub #bvrlollyspink #chriszen
#heightup #jannalawwa #kcolly #ladysecretbustup #radiancesignature #nikkoplacentawhite #surekencang #myslimmingherbal #satinskinzpremium #secretskinkawaii #aurawhitejuicyfibre #juicyfibre


0

Kandungan Aura Slim Shake Aura White Beauty
✔️Vegetable Concentrate L-Cartnitine
✔️Maquiberry
✔️Cranberry
✔️Rasberry
✔️Strawberry
✔️Fruit Fibre
✔️Kiwi African Manga
✔️Garcinia Cambogia
✔️Orange
✔️Inulin
✔️Pineapple
✔️Grapeseed

Perhatian :

ibu mengandung dan menyusukan anak dilarang sama sekali menggunakan auraslim shake
.
.
_______________________

HARGA PASARAN : RM180
HARGA PROMO : RM89
POSTAGE : RM11SM/RM17SS
JIMAT : RM91
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________

#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #bvrcollagen #bvrscrub #bvrlollyspink #chriszen
#heightup #jannalawwa #kcolly #ladysecretbustup #radiancesignature #nikkoplacentawhite #surekencang #myslimmingherbal #satinskinzpremium #secretskinkawaii


0

AuraWhite Juicy Fibre diperkaya dengan 100% ramuan botani seperti psyllium, epal, lemon, daun teratai dan brokoli yang berkesan untuk mengawal selera makan anda, menyingkirkan toksin serta melancarkan proses penghadaman sekaligus membantu anda mendapatkan berat badan yang seimbang.

Kandungan: 15 sachet

KHASIAT JUICY FIBRE AURAWHITE
✔️Membantu mengatasi masalah berat badan berlebihan
✔️Menyingkirkan toksin dari tubuh badan
✔️Melancarkan proses penghadaman
✔️Mengawal paras gula dan kolestrol dalam darah
✔️Meningkatkan tahap metabolisme bagi menjana pembakaran lemak dan kalori
✔️Menggalakkan rasa kenyang dan membantu
✔️mengawal selera makan
✔️Mengatasi masalah perut buncit
✔️Membentuk tubuh yang lebih ramping dan langsing
.
.
_______________________

HARGA ASAL : RM98
HARGA PROMO : RM59
POSTAGE : RM11SM/RM17SS
JIMAT : RM39
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________

#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #bvrcollagen #bvrscrub #bvrlollyspink #chriszen
#heightup #jannalawwa #kcolly #ladysecretbustup #radiancesignature #nikkoplacentawhite #surekencang #myslimmingherbal #satinskinzpremium #secretskinkawaii #aurawhitejuicyfibre #juicyfibre


0

Kandungan Aura Slim Shake Aura White Beauty
✔️Vegetable Concentrate L-Cartnitine
✔️Maquiberry
✔️Cranberry
✔️Rasberry
✔️Strawberry
✔️Fruit Fibre
✔️Kiwi African Manga
✔️Garcinia Cambogia
✔️Orange
✔️Inulin
✔️Pineapple
✔️Grapeseed

Perhatian :

ibu mengandung dan menyusukan anak dilarang sama sekali menggunakan auraslim shake
.
.
_______________________

HARGA PASARAN : RM180
HARGA PROMO : RM89
POSTAGE : RM11SM/RM17SS
JIMAT : RM91
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________

#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #bvrcollagen #bvrscrub #bvrlollyspink #chriszen
#heightup #jannalawwa #kcolly #ladysecretbustup #radiancesignature #nikkoplacentawhite #surekencang #myslimmingherbal #satinskinzpremium #secretskinkawaii


1

Kebaikan AURAWHITE STEMCELL SPECIAL EDITION
✔️ Kesan seawal 7 hari.
✔️ Dengan 15x Premium Stemcell
✔️ Pencerahan kulit lebih pantas
✔️ Kulit lebih anjal dan gebu
✔️ Mengaktifkan penghasilan kolagen
✔️ Anti Penuaan
✔️ Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan
✔️ Mengatasi masalah kulit seperti jerawat,pigmentasi & melasma.
✔️ Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah.
✔️ 60% kulit lebih lembap
✔️ Membantu masalah kulit
✔️ Mengatasi masalah keguguran rambut
✔️ Mengurangkan parut & tompok hitam
✔️ Mengurangkan cellulite
✔️ Mengurangkan rekahan pada tumit
✔️ Mengurangkan stretchmark
✔️ Melembapkan bibir yang kering
✔️ Detoxifikasi toksin dalam badan
✔️ Atasi masalah sakit sendi
✔️ Menguatkan tulang
✔️ Menurunkan kadar kolestrol
✔️ Memberi tenaga & meningkatkan stamina
.
.
_______________________

HARGA PASARAN : RM180
HARGA PROMO : RM139
POSTAGE : RM11SM/RM17SS
JIMAT : RM41
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#aurawhitestemcell #aurastemcell #aurawhitestemcellcollagen #aurawhitestemcelloriginal #aurawhitestemcells #aurawhitestemcellmurah #aurawhitechocolate #auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #bvrcollagen #bvrscrub #bvrlollyspink #chriszen
#heightup #jannalawwa #kcolly #ladysecretbustup #radiancesignature #nikkoplacentawhite


2

AURA WHITE CHOCOLATE INDULGENCE AURA BEAUTY
✔️ 26 Vitamin dan Mineral
✔️ Diperkaya dengan CO Enzyme Q10
✔️ Kulit lebih cantik dan anjal
✔️ Atasi kedutan dan garis halus
✔️ Pencerahan kulit lebih cepat
✔️ Mengetatkan liang roma
✔️ Menguatkan kuku dan rambut
✔️ Menguatkan sistem imunisasi badan
✔️ Membuang toksin dalam badan
✔️ Atasi masalah jerawat dan jeragat
✔️ Awet muda dalaman dan luaran
✔️ Tiada lagi sakit sendi
✔️ Sesuai bagi ibu mengandung
✔️ mencantikan kuku dan rambut

AURA WHITE CHOCOLATE INDULGENCE AURA BEAUTY 1 million mg concentrated dengan bahan lain :
- Dark Chocolate
- Tilapia Collagen
- L-Glutathione
- Co Enzyme Q10
- Pearl Powder
- Hyaluronic Acid
.
.
_______________________

HARGA PASARAN : RM150
HARGA PROMO : RM94
POSTAGE : RM11SM/RM17SS
JIMAT : RM56
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________

#aurawhitechocolate #auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #bvrcollagen #bvrscrub #bvrlollyspink #chriszen
#heightup #jannalawwa #kcolly #ladysecretbustup #radiancesignature #nikkoplacentawhite #surekencang #myslimmingherbal #satinskinzpremium #secretskinkawaii


0

BODY DREAM COCO SLIMMING DRINK
.
RM 85 SM / RM 90 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP .
Body Dream Coco-S membantu memberi rasa kenyang dan bertenaga, mengawal selera makan dan menurunkan berat badan.
.
Selain dari itu, Body Dream Coco-S turut menegangkan kulit yang kendur, mengurangkan selulit dan membentuk tubuh badan kita agar lebih sempurna
.
13 Kelebihan Body Dream Coco S :
▶️Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
▶️Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
▶️Mengecilkan perut yang boroi
▶️Boleh diamalkan lelaki dan wanita
▶️Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
▶️ Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi & Gastrik
▶️Berperisa coklat yang sedap.
▶️Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
▶️Bersifat Fat Blocker (menghalang penghasilan lemak kegemukan)
▶️Tiada efek cirit-birit
▶️Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar (jantung laju)
▶️Tiada efek yoyo (naik berat badan semula selepas berhenti)
▶️Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
.
#bodydreamfibermax
#bfsbeauty #bodydreamfibermaxmurah
#bodydreamfibermaxoriginal #bodydreamfibermaxoriginalmurah #bodydreamfibermaxcutndetox #bodydreamfibermaxmalaysia #bodydreamfibermaxmurahori #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #detox #minumandetox #bodydreamcocosoriginal #bodydream #bodydreamcocosmurah #nakkurus #tipskurus #ubatkurus #auraslimshake #lemonade #lemonex #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocoslimmingmurah


0

Auraslim shake dgn packaging baru aurawhite s shake .
100% ORIGINAL HQ‼️HARGA SALE SEHINGGA 30 MEI SAHAJA ‼️LIMITED STOCK ‼️ .
.
1 BOTOL RM87
HARGA ❌TIDAK TERMASUK POS ADD POS RM11(SM)/ RM17(SS) .#auraratujuicemurah #aurawhitejuicyfibre #aurawhitejuicyfibremurah #aurawhitejuicyfibreoriginal #auraslimshakemurah #aurasshakemurah #aurasshakeoriginal #aurawhitegoldcollagen
#auraslimshake #auraslimshakemurah #auraslimshakeoriginal #aurasshake #aurasshakeoriginal #aurasshakemurah #aurawhitebeauty #aurawhitemurah #aurawhiteoriginal #aurawhitesshake
www.wasap.my/60149507987


0

BODY DREAM COCO SLIMMING DRINK
.
RM 90 SM / RM 95 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
Body Dream Coco-S membantu memberi rasa kenyang dan bertenaga, mengawal selera makan dan menurunkan berat badan.
.
Selain dari itu, Body Dream Coco-S turut menegangkan kulit yang kendur, mengurangkan selulit dan membentuk tubuh badan kita agar lebih sempurna
.
13 Kelebihan Body Dream Coco S :
▶️Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
▶️Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
▶️Mengecilkan perut yang boroi
▶️Boleh diamalkan lelaki dan wanita
▶️Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
▶️ Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi & Gastrik
▶️Berperisa coklat yang sedap.
▶️Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
▶️Bersifat Fat Blocker (menghalang penghasilan lemak kegemukan)
▶️Tiada efek cirit-birit
▶️Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar (jantung laju)
▶️Tiada efek yoyo (naik berat badan semula selepas berhenti)
▶️Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
.
#bodydreamfibermax
#bfsbeauty #bodydreamfibermaxmurah
#bodydreamfibermaxoriginal #bodydreamfibermaxoriginalmurah #bodydreamfibermaxcutndetox #bodydreamfibermaxmalaysia #bodydreamfibermaxmurahori #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #detox #minumandetox #bodydreamcocosoriginal #bodydream #bodydreamcocosmurah #nakkurus #tipskurus #ubatkurus #auraslimshake #lemonade #lemonex #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocoslimmingmurah


0

BODY DREAM COCO SLIMMING DRINK
.
RM 90 SM / RM 95 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
Body Dream Coco-S membantu memberi rasa kenyang dan bertenaga, mengawal selera makan dan menurunkan berat badan.
.
Selain dari itu, Body Dream Coco-S turut menegangkan kulit yang kendur, mengurangkan selulit dan membentuk tubuh badan kita agar lebih sempurna
.
13 Kelebihan Body Dream Coco S :
▶️Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
▶️Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
▶️Mengecilkan perut yang boroi
▶️Boleh diamalkan lelaki dan wanita
▶️Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
▶️ Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi & Gastrik
▶️Berperisa coklat yang sedap.
▶️Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
▶️Bersifat Fat Blocker (menghalang penghasilan lemak kegemukan)
▶️Tiada efek cirit-birit
▶️Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar (jantung laju)
▶️Tiada efek yoyo (naik berat badan semula selepas berhenti)
▶️Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
.
#bodydreamfibermax
#bfsbeauty #bodydreamfibermaxmurah
#bodydreamfibermaxoriginal #bodydreamfibermaxoriginalmurah #bodydreamfibermaxcutndetox #bodydreamfibermaxmalaysia #bodydreamfibermaxmurahori #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #detox #minumandetox #bodydreamcocosoriginal #bodydream #bodydreamcocosmurah #nakkurus #tipskurus #ubatkurus #auraslimshake #lemonade #lemonex #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocoslimmingmurah


0

BODY DREAM COCO SLIMMING DRINK
.
RM 90 SM / RM 95 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP 01125518824
.
Body Dream Coco-S membantu memberi rasa kenyang dan bertenaga, mengawal selera makan dan menurunkan berat badan.
.
Selain dari itu, Body Dream Coco-S turut menegangkan kulit yang kendur, mengurangkan selulit dan membentuk tubuh badan kita agar lebih sempurna
.
13 Kelebihan Body Dream Coco S :
▶️Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
▶️Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
▶️Mengecilkan perut yang boroi
▶️Boleh diamalkan lelaki dan wanita
▶️Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
▶️ Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi & Gastrik
▶️Berperisa coklat yang sedap.
▶️Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
▶️Bersifat Fat Blocker (menghalang penghasilan lemak kegemukan)
▶️Tiada efek cirit-birit
▶️Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar (jantung laju)
▶️Tiada efek yoyo (naik berat badan semula selepas berhenti)
▶️Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
.
#bodydreamfibermax
#bfsbeauty #bodydreamfibermaxmurah
#bodydreamfibermaxoriginal #bodydreamfibermaxoriginalmurah #bodydreamfibermaxcutndetox #bodydreamfibermaxmalaysia #bodydreamfibermaxmurahori #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #detox #minumandetox #bodydreamcocosoriginal #bodydream #bodydreamcocosmurah #nakkurus #tipskurus #ubatkurus #auraslimshake #lemonade #lemonex #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocoslimmingmurah


0

Kebaikan AURAWHITE STEMCELL SPECIAL EDITION
✔️ Kesan seawal 7 hari.
✔️ Dengan 15x Premium Stemcell
✔️ Pencerahan kulit lebih pantas
✔️ Kulit lebih anjal dan gebu
✔️ Mengaktifkan penghasilan kolagen
✔️ Anti Penuaan
✔️ Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan
✔️ Mengatasi masalah kulit seperti jerawat,pigmentasi & melasma.
✔️ Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah.
✔️ 60% kulit lebih lembap
✔️ Membantu masalah kulit
✔️ Mengatasi masalah keguguran rambut
✔️ Mengurangkan parut & tompok hitam
✔️ Mengurangkan cellulite
✔️ Mengurangkan rekahan pada tumit
✔️ Mengurangkan stretchmark
✔️ Melembapkan bibir yang kering
✔️ Detoxifikasi toksin dalam badan
✔️ Atasi masalah sakit sendi
✔️ Menguatkan tulang
✔️ Menurunkan kadar kolestrol
✔️ Memberi tenaga & meningkatkan stamina
.
.
_______________________

HARGA PASARAN : RM180
HARGA PROMO : RM139
POSTAGE : RM11SM/RM17SS
JIMAT : RM41
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#aurawhitestemcell #aurastemcell #aurawhitestemcellcollagen #aurawhitestemcelloriginal #aurawhitestemcells #aurawhitestemcellmurah #aurawhitechocolate #auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #bvrcollagen #bvrscrub #bvrlollyspink #chriszen
#heightup #jannalawwa #kcolly #ladysecretbustup #radiancesignature #nikkoplacentawhite


0

AURA WHITE CHOCOLATE INDULGENCE AURA BEAUTY
✔️ 26 Vitamin dan Mineral
✔️ Diperkaya dengan CO Enzyme Q10
✔️ Kulit lebih cantik dan anjal
✔️ Atasi kedutan dan garis halus
✔️ Pencerahan kulit lebih cepat
✔️ Mengetatkan liang roma
✔️ Menguatkan kuku dan rambut
✔️ Menguatkan sistem imunisasi badan
✔️ Membuang toksin dalam badan
✔️ Atasi masalah jerawat dan jeragat
✔️ Awet muda dalaman dan luaran
✔️ Tiada lagi sakit sendi
✔️ Sesuai bagi ibu mengandung
✔️ mencantikan kuku dan rambut

AURA WHITE CHOCOLATE INDULGENCE AURA BEAUTY 1 million mg concentrated dengan bahan lain :
- Dark Chocolate
- Tilapia Collagen
- L-Glutathione
- Co Enzyme Q10
- Pearl Powder
- Hyaluronic Acid
.
.
_______________________

HARGA PASARAN : RM150
HARGA PROMO : RM94
POSTAGE : RM11SM/RM17SS
JIMAT : RM56
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________

#aurawhitechocolate #auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #bvrcollagen #bvrscrub #bvrlollyspink #chriszen
#heightup #jannalawwa #kcolly #ladysecretbustup #radiancesignature #nikkoplacentawhite #surekencang #myslimmingherbal #satinskinzpremium #secretskinkawaii


0

S SHAKE @ AURASLIM SHAKE

Kelebihan S Shake
.
• 100% ekstrak bahan semulajadi
.
• Mempunyai Prebiotik fiber yang baik untuk perut
.
• Menyingkirkan lemak degil yang berlebihan
.
• Mengempiskan perut buncit
.
• Melawaskan sistem pembuangan air besar
.
• Detoxifikasi pembentukan badan ideal
.
• Diet sihat anda tidak akan pening, terketar-ketar atau cirit-birit
.
• Bebas dari bahan terlarang
.
• Turun 3-5kg dalam sebulan dengan penggunaan yang konsisten
.
• Tidak perlu berlapar
.
#aurawhite #auraslimshake #auraslimshakemurah #auraslimshakeoriginal #aurawhiteslimshake #aurawhitejuicyfibre #aurawhitejuicyfibreoriginal #aurawhitejuicyfibremurah
.
1x RM 85
3x RM 84
.
📮 Postage :
RM 10 (SM)
RM 15 ( SS)
.
FOR ODER Tekan link: www.wasap.my/0178191156


0

S SHAKE @ AURASLIM SHAKE

Kelebihan S Shake
.
• 100% ekstrak bahan semulajadi
.
• Mempunyai Prebiotik fiber yang baik untuk perut
.
• Menyingkirkan lemak degil yang berlebihan
.
• Mengempiskan perut buncit
.
• Melawaskan sistem pembuangan air besar
.
• Detoxifikasi pembentukan badan ideal
.
• Diet sihat anda tidak akan pening, terketar-ketar atau cirit-birit
.
• Bebas dari bahan terlarang
.
• Turun 3-5kg dalam sebulan dengan penggunaan yang konsisten
.
• Tidak perlu berlapar
.
#aurawhite #auraslimshake #auraslimshakemurah #auraslimshakeoriginal #aurawhiteslimshake #aurawhitejuicyfibre #aurawhitejuicyfibreoriginal #aurawhitejuicyfibremurah
.
1x RM 85
3x RM 84
.
📮 Postage :
RM 10 (SM)
RM 15 ( SS)
.
FOR ODER Tekan link: www.wasap.my/0178191156


0

S SHAKE @ AURASLIM SHAKE

Kelebihan S Shake
.
• 100% ekstrak bahan semulajadi
.
• Mempunyai Prebiotik fiber yang baik untuk perut
.
• Menyingkirkan lemak degil yang berlebihan
.
• Mengempiskan perut buncit
.
• Melawaskan sistem pembuangan air besar
.
• Detoxifikasi pembentukan badan ideal
.
• Diet sihat anda tidak akan pening, terketar-ketar atau cirit-birit
.
• Bebas dari bahan terlarang
.
• Turun 3-5kg dalam sebulan dengan penggunaan yang konsisten
.
• Tidak perlu berlapar
.
#aurawhite #auraslimshake #auraslimshakemurah #auraslimshakeoriginal #aurawhiteslimshake #aurawhitejuicyfibre #aurawhitejuicyfibreoriginal #aurawhitejuicyfibremurah
.
1x RM 85
3x RM 84
.
📮 Postage :
RM 10 (SM)
RM 15 ( SS)
.
FOR ODER Tekan link: www.wasap.my/0178191156


0