#awetmuda

Instagram photos and videos

#awetmuda#viral#nutrisi#jamuratumalaya#herbal#darahtinggi#kanker#sehat#kalori#kolesterol#bawanghitam#wajah#obesitas#sakitgigi#stamina#obat#sharemanfaat#alzheimer#breakingnews#tunggal#info#viralindonesia#virals#trending#trendingtopic#repost#berita#indonesia#news#instanews#instadaily#bondarozitaibrahim

Hashtags #awetmuda for Instagram

Bawang hitam atau biasa lebih dikenal dengan Black Garlic adalah bagian dari tanaman herbal yang langka dan memiliki sejumlah manfaat yang sangat baik bagi kesehatan tubuh.

Bawang hitam dihasilkan dari bawang putih tunggal/bawang putih lanang melalui proses fermentasi yang lama secara alami tanpa bahan pengawet atau bahan kimia.

Manfaat Bawang Hitam Tunggal :

1. Sebagai Pencegah dan Penangkal Penyakit Kanker.
2. Menurunkan Kadar Tekanan Darah Tinggi.
3. Obat Herbal Yang Kaya Nutrisi Namun Rendah Kalori.
4. Mengandung Senyawa Antioksidan.
5. Memangkas Kolesterol Jahat Dalam Tubuh.
6. Obat awet muda.
7. Mencegah Timbul Penyakit Demensia dan Alzheimer.
8. Efektif Dalam Menjaga Kesehatan Kulit dan Wajah.
9. Mengurangi Obesitas.
10. Obat Sakit Gigi.
11. Meningkatkan Zat Metabolisme Tubuh.
12. Mengandung Senyawa Allicin, Digunakan Untuk Obat.

Dan masih banyak manfaat lainnya.

Standar Kebersihan (Higienitas) Proses Produksi dan Kehalalan Produk:

1. Dinkes P.IRT No. 2113404011909
2. LP-POM MUI

Kemasan dalam toples 250 Gram.
BAHITUNG telah diekspor ke Malaysia,Taiwan, dan Amerika Serikat.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Segera order Bahitung ( Bawang Hitam Tunggal )
di Pitakonan Jaya Abadi
Wa : 087771877230
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#sehat #kanker #darahtinggi #herbal #nutrisi #kalori #kolesterol #awetmuda #alzheimer #wajah #obesitas #sakitgigi #stamina #obat #sharemanfaat #bawanghitam #tunggal #info #breakingnews #viralindonesia #virals #trending #trendingtopic #repost #viral #berita #indonesia #news #instanews #instadaily #viral


0

💕Assalammualaikum 💕

Kan dah kata jamutyara nie best jom akak belanja feedback dari customer jamutyara... Cingggg

Nak order bole klik www.wasap.my/60122658255/jamutyara 🚙 Cod area rawang dan sekitar nyer 🚙 🚙
#badancergas
#kulitcantik
#awetmuda
#asetkenyal
#badankurus


0

Bawang hitam atau biasa lebih dikenal dengan Black Garlic adalah bagian dari tanaman herbal yang langka dan memiliki sejumlah manfaat yang sangat baik bagi kesehatan tubuh.

Bawang hitam dihasilkan dari bawang putih tunggal/bawang putih lanang melalui proses fermentasi yang lama secara alami tanpa bahan pengawet atau bahan kimia.

Manfaat Bawang Hitam Tunggal :

1. Sebagai Pencegah dan Penangkal Penyakit Kanker.
2. Menurunkan Kadar Tekanan Darah Tinggi.
3. Obat Herbal Yang Kaya Nutrisi Namun Rendah Kalori.
4. Mengandung Senyawa Antioksidan.
5. Memangkas Kolesterol Jahat Dalam Tubuh.
6. Obat awet muda.
7. Mencegah Timbul Penyakit Demensia dan Alzheimer.
8. Efektif Dalam Menjaga Kesehatan Kulit dan Wajah.
9. Mengurangi Obesitas.
10. Obat Sakit Gigi.
11. Meningkatkan Zat Metabolisme Tubuh.
12. Mengandung Senyawa Allicin, Digunakan Untuk Obat.

Dan masih banyak manfaat lainnya.

Standar Kebersihan (Higienitas) Proses Produksi dan Kehalalan Produk:

1. Dinkes P.IRT No. 2113404011909
2. LP-POM MUI

Kemasan dalam toples 250 Gram.
BAHITUNG telah diekspor ke Malaysia,Taiwan, dan Amerika Serikat.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Segera order Bahitung ( Bawang Hitam Tunggal )
di Pitakonan Jaya Abadi
Wa : 087771877230
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#sehat #kanker #darahtinggi #herbal #nutrisi #kalori #kolesterol #awetmuda #alzheimer #wajah #obesitas #sakitgigi #stamina #obat #sharemanfaat #bawanghitam #tunggal #info #breakingnews #viralindonesia #virals #trending #trendingtopic #repost #viral #berita #indonesia #news #instanews #instadaily #viral


1

I is happy sangat2 bila customer berjaya dapatian APA die aim lepas consistent minum belleza collagen ni. Hopefully membantu lebih ramai lagi❤️
.
In love kan.
.
Nak kulit CANTIK sihat natural gittew. Kalau mekap ape pon senang je. Takyah tebal tebal.
.
Yang ade masalah kulit ni memang Seksa rasanya kan? Orang tak faham apa yang kita rasa. Orang tahu tengok dan persoalkan je. Dia tak tahu yg kita dah cuba bermacam-macam cara tapi tak berkesan!.
.
Kadang-kadang terasa sedih jgk bila pergi mana2, org nampak je masalah kulit kita ni terus dipersoalkan "eh kenapa dgn kulit awak tu? Tak sakit ke? Dah berapa lama kena? Tak pernah dirawat ke? ".
.
Tak boleh nak salahkan mereka jgk kan, sebab mereka tak tahu apa kita rasa & apa yg kita lakukan untuk pulihkan masalah ni. Mereka hanya mempunyai perasaan ingin tahu je.
.
Okay, kalau awak mempunyai masalah kulit, kak mas serius nak bantu awak pulihkan semula masalah kulit awak. Serius! Tu pun kalau awak sendiri terasa memang perlu awak selesaikan masalah kulit awak laaaa.
.
Ramai sebenarnya mempunyai masalah kulit cuma kesannya teruk & tak teruk je tapi walaupun tak teruk, masalah ni tetap perlu dirawat takut nanti makin teruk kang! Hanya amalkan Susu Maaez, in shaa Allah anda akan dapat merasai perubahan kulit seawal 5 hari penggunaan sahaja.
.
.
Memang sesuai sebagai minuman kegemaran seisi keluarga. Tmbahan rsanya yg sedap lemak berkrim..hehee😍😍 .
.
.
Apa tunggu lagi tu. Wassep sekarang!
.
#nakcantik #nakputih #kulitcantik #susumaezhq #cantik #awetmuda #maaezwarriors #susumaaezselangor #susumaaezshahalam #dianzvitamin #rahsiacantik #puddingmontox #cikgucikgi #selangor #dianz #bconfident #letscantik #menyusukananak #hervnatural #projekstg #pinklady #student #surekencang #susumaaezbrunei #susukambing #sususedap #brunei #uitm #bcteammas #teammasryana


0

Bawang hitam atau biasa lebih dikenal dengan Black Garlic adalah bagian dari tanaman herbal yang langka dan memiliki sejumlah manfaat yang sangat baik bagi kesehatan tubuh.

Bawang hitam dihasilkan dari bawang putih tunggal/bawang putih lanang melalui proses fermentasi yang lama secara alami tanpa bahan pengawet atau bahan kimia.

Manfaat Bawang Hitam Tunggal :

1. Sebagai Pencegah dan Penangkal Penyakit Kanker.
2. Menurunkan Kadar Tekanan Darah Tinggi.
3. Obat Herbal Yang Kaya Nutrisi Namun Rendah Kalori.
4. Mengandung Senyawa Antioksidan.
5. Memangkas Kolesterol Jahat Dalam Tubuh.
6. Obat awet muda.
7. Mencegah Timbul Penyakit Demensia dan Alzheimer.
8. Efektif Dalam Menjaga Kesehatan Kulit dan Wajah.
9. Mengurangi Obesitas.
10. Obat Sakit Gigi.
11. Meningkatkan Zat Metabolisme Tubuh.
12. Mengandung Senyawa Allicin, Digunakan Untuk Obat.

Dan masih banyak manfaat lainnya.

Standar Kebersihan (Higienitas) Proses Produksi dan Kehalalan Produk:

1. Dinkes P.IRT No. 2113404011909
2. LP-POM MUI

Kemasan dalam toples 250 Gram.
BAHITUNG telah diekspor ke Malaysia,Taiwan, dan Amerika Serikat.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Segera order Bahitung ( Bawang Hitam Tunggal )
di Pitakonan Jaya Abadi
Wa : 087771877230
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#sehat #kanker #darahtinggi #herbal #nutrisi #kalori #kolesterol #awetmuda #alzheimer #wajah #obesitas #sakitgigi #stamina #obat #sharemanfaat #bawanghitam #tunggal #info #breakingnews #viralindonesia #virals #trending #trendingtopic #repost #viral #berita #indonesia #news #instanews #instadaily #viral


0

Haa terkezutttt ke baca feedback ni? Hehe.
.
Betul! WDTA ni bukan sahaja membantu cantikkan kulit, settlekan jerawat, jeragat, atau kasi awet muda je tau, tapiii utk yg ada masalah bibir gelap atau mata panda pun boleh, in shaa Allah.
.
Whatsapp 0179779176.


1

Bagi anda yang sedang nencari produk perawatan wajah ALL IN ONE => Nu Amoorea adalah solusinya.
Simple dan nggak bikin ketergantungan.
Cukup cuci muka pakai busa sabun Nu Amoorea, bisa mengatasi masalah kulit seperti jerawat, kulit berminyak, kusam, komedo dan masalah-masalah kulit lainnya.
Nu Amoorea sudah memiliki ijin dari BPOM dan bersertifikat halal. Dapat dibeli di stockist atau distributor resmi PT. DEP (Duta Elok Persada) seperti saya.

Kapan lagi ketemu skincare seperti ini? Pilihan di tangan anda.
Gambar di bawah ini adalah testimoni dari Mbak Nuril Alqudsy, pemakai Nu Amoorea yang sabar dan telaten serta tidak mengeluh. 😍😍😍 #amoorea #amooreaungu #nuamoorea #kulitsehat #awetmuda #cantikalami #beautybar #beautyplusbar #jerawat #flekhitam
More info / order / join hubungi :
083811212990


0

Bawang hitam atau biasa lebih dikenal dengan Black Garlic adalah bagian dari tanaman herbal yang langka dan memiliki sejumlah manfaat yang sangat baik bagi kesehatan tubuh.

Bawang hitam dihasilkan dari bawang putih tunggal/bawang putih lanang melalui proses fermentasi yang lama secara alami tanpa bahan pengawet atau bahan kimia.

Manfaat Bawang Hitam Tunggal :

1. Sebagai Pencegah dan Penangkal Penyakit Kanker.
2. Menurunkan Kadar Tekanan Darah Tinggi.
3. Obat Herbal Yang Kaya Nutrisi Namun Rendah Kalori.
4. Mengandung Senyawa Antioksidan.
5. Memangkas Kolesterol Jahat Dalam Tubuh.
6. Obat awet muda.
7. Mencegah Timbul Penyakit Demensia dan Alzheimer.
8. Efektif Dalam Menjaga Kesehatan Kulit dan Wajah.
9. Mengurangi Obesitas.
10. Obat Sakit Gigi.
11. Meningkatkan Zat Metabolisme Tubuh.
12. Mengandung Senyawa Allicin, Digunakan Untuk Obat.

Dan masih banyak manfaat lainnya.

Standar Kebersihan (Higienitas) Proses Produksi dan Kehalalan Produk:

1. Dinkes P.IRT No. 2113404011909
2. LP-POM MUI

Kemasan dalam toples 250 Gram.
BAHITUNG telah diekspor ke Malaysia,Taiwan, dan Amerika Serikat.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Segera order Bahitung ( Bawang Hitam Tunggal )
di Pitakonan Jaya Abadi
Wa : 087771877230
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#sehat #kanker #darahtinggi #herbal #nutrisi #kalori #kolesterol #awetmuda #alzheimer #wajah #obesitas #sakitgigi #stamina #obat #sharemanfaat #bawanghitam #tunggal #info #breakingnews #viralindonesia #virals #trending #trendingtopic #repost #viral #berita #indonesia #news #instanews #instadaily #viral


0

Bawang hitam atau biasa lebih dikenal dengan Black Garlic adalah bagian dari tanaman herbal yang langka dan memiliki sejumlah manfaat yang sangat baik bagi kesehatan tubuh.

Bawang hitam dihasilkan dari bawang putih tunggal/bawang putih lanang melalui proses fermentasi yang lama secara alami tanpa bahan pengawet atau bahan kimia.

Manfaat Bawang Hitam Tunggal :

1. Sebagai Pencegah dan Penangkal Penyakit Kanker.
2. Menurunkan Kadar Tekanan Darah Tinggi.
3. Obat Herbal Yang Kaya Nutrisi Namun Rendah Kalori.
4. Mengandung Senyawa Antioksidan.
5. Memangkas Kolesterol Jahat Dalam Tubuh.
6. Obat awet muda.
7. Mencegah Timbul Penyakit Demensia dan Alzheimer.
8. Efektif Dalam Menjaga Kesehatan Kulit dan Wajah.
9. Mengurangi Obesitas.
10. Obat Sakit Gigi.
11. Meningkatkan Zat Metabolisme Tubuh.
12. Mengandung Senyawa Allicin, Digunakan Untuk Obat.

Dan masih banyak manfaat lainnya.

Standar Kebersihan (Higienitas) Proses Produksi dan Kehalalan Produk:

1. Dinkes P.IRT No. 2113404011909
2. LP-POM MUI

Kemasan dalam toples 250 Gram.
BAHITUNG telah diekspor ke Malaysia,Taiwan, dan Amerika Serikat.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Segera order Bahitung ( Bawang Hitam Tunggal )
di Pitakonan Jaya Abadi
Wa : 087771877230
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#sehat #kanker #darahtinggi #herbal #nutrisi #kalori #kolesterol #awetmuda #alzheimer #wajah #obesitas #sakitgigi #stamina #obat #sharemanfaat #bawanghitam #tunggal #info #breakingnews #viralindonesia #virals #trending #trendingtopic #repost #viral #berita #indonesia #news #instanews #instadaily #viral


1

🌠Manjakan diri anda untuk facial di rumah
sendiri...💞 Jerawat Jeragat White /Blackhead
Kulit kusam kering Berminyak Vshape
Double chin Whitening Kulit Anjal Anti
kedut STOP Penuaan.. 🌠
NAK BOOKING FACIAL???
Waysap/Dm0182478001 #Hyeanggun #facial
#MobileFacialSpa #facialkerumah #antiageing
#awetmuda #ctdk #safielias #neelofa
#kulitcantik #jomcatik💞#jomcantiksama2


0

Bawang hitam atau biasa lebih dikenal dengan Black Garlic adalah bagian dari tanaman herbal yang langka dan memiliki sejumlah manfaat yang sangat baik bagi kesehatan tubuh.

Bawang hitam dihasilkan dari bawang putih tunggal/bawang putih lanang melalui proses fermentasi yang lama secara alami tanpa bahan pengawet atau bahan kimia.

Manfaat Bawang Hitam Tunggal :

1. Sebagai Pencegah dan Penangkal Penyakit Kanker.
2. Menurunkan Kadar Tekanan Darah Tinggi.
3. Obat Herbal Yang Kaya Nutrisi Namun Rendah Kalori.
4. Mengandung Senyawa Antioksidan.
5. Memangkas Kolesterol Jahat Dalam Tubuh.
6. Obat awet muda.
7. Mencegah Timbul Penyakit Demensia dan Alzheimer.
8. Efektif Dalam Menjaga Kesehatan Kulit dan Wajah.
9. Mengurangi Obesitas.
10. Obat Sakit Gigi.
11. Meningkatkan Zat Metabolisme Tubuh.
12. Mengandung Senyawa Allicin, Digunakan Untuk Obat.

Dan masih banyak manfaat lainnya.

Standar Kebersihan (Higienitas) Proses Produksi dan Kehalalan Produk:

1. Dinkes P.IRT No. 2113404011909
2. LP-POM MUI

Kemasan dalam toples 250 Gram.
BAHITUNG telah diekspor ke Malaysia,Taiwan, dan Amerika Serikat.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Segera order Bahitung ( Bawang Hitam Tunggal )
di Pitakonan Jaya Abadi
Wa : 087771877230
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#sehat #kanker #darahtinggi #herbal #nutrisi #kalori #kolesterol #awetmuda #alzheimer #wajah #obesitas #sakitgigi #stamina #obat #sharemanfaat #bawanghitam #tunggal #info #breakingnews #viralindonesia #virals #trending #trendingtopic #repost #viral #berita #indonesia #news #instanews #instadaily #viral


0

Kepada adk2 & kakak2 diluar sana sukakan kecantikan boleh cuba Facial Treatment dengan Hyeanggun Beauty FacialSpa ya..
💞Dm018247801 #Elysyleskincare #EternalBeauty #MobileFacialowner #Hyeanggun #ctdk #safielias #awetmuda
#Vshapelifting #jomfacial💕 #jomcantiksama2 💞


0

❗PRODUK RAWATAN MUKA NO. 1 UNTUK SEMUA JENIS KULIT  KINI SUDAH DIJUMPAI ❗
.
.
Korang masih ada masalah ni yang sampai skrg belum dirawat ??
.
⛔ JERAWAT ⛔ JERAGAT
⛔ PORI TERBUKA
⛔ MUKA BERMINYAK
⛔ TONA X SEKATA
.
.
" Suami dah suruh STOP sebab kulit SEMAKIN PUTIH, GLOWING & PARUT JERAWAT pun dah hilang.
.
Dia tanya awak nak apa lagi? skin awak kini dah cantik xmcm dlu kusam dan berjerawat "
.
Pn Amy - Bangi
.
-----------------------------------------------------
Produk kita sudah DIPERCAYAI .
✅ Produk sudah masuk FARMASI ( diyakini selamat )
✅ Produk telah mendapat anugerah THE ASIA PACIFIC AWARD 2018 ( TOP )
.
.
BOLEH TENGOK GAMBAR SEBELUM DAN SELEPAS DI Testimoni klik sini ▶️ https://www.facebook.com/pg/cantiqapurestskin/photos/
.
.
Saya nak rawat wajah sy skrg.!!
.
Jika nak boleh klik link whtsapp di bawah :
.
FREE CONSULTATION👄
FREEGIFT💝
FREE POS📬
COD🏍️
.
📞 www.wasap.my/601126112618/treatmentset
.
Follow my fanpage~ Jie Signature - Cantiqa Skincare
Follow my fb group~ Cantiqa Miracle Skincare*Purest Skin
.
Testimoni klik sini ▶️ https://www.facebook.com/pg/cantiqapurestskin/photos/
.
#sisjie
#agencantiqa
#cantiqaskincare
#cantiqagolden
#jelatek
#jalanjelatek
#klcc
#kualalumpur
#setiawangsa
#Au2
#keramat
#melawati
#ampang
#greateasternmall
#ampangpoint
#nakcantik #kulitcerah #kulitflawless #jerawat #jeragat #kulitkusam #masalahkulitmuka #setrawatancantiqa #treatmentset #produkkecantikan #parutjerawat #masalahjerawat #kulitcantik #awetmuda #teamcantiqa


1

Ini sebahagian dari perkongsian pengguna yang telah menggunakan 🌷 Putik Telaga Dara🌷

PTD mengandungi bahan anti-septik untuk penyembuhan luka dan merawat jangkitan bakteria. Bau semulajadi herba nya sungguh selesa, harum & menyegarkan untuk tempoh masa yang selama 8 jam.

Kebaikan Putik Telaga Dara dapat mengembalikan ketengangan kulit vagina wanita berusia..!! Kuasa Nano yang efektif, kualiti nya berbeza dengan produk lain di pasaran.

putik telaga dara JRM hygienic wash

Fungsi & Kelebihan Putik Telaga Dara by JRM ▪ Membantu menganjalkan kulit vagina yang kendur akibat usia & selepas melahirkan anak
▪ Mengetatkan bahagian luaran
▪ Mencantikan kembali bentuk vagina
▪ Menghilangkan kegatalan akibat keputihan
▪ Menghilangkan kulat, bakteria, dan fungus
▪ Menghilangkan bau yang tidak enak
▪ Mengawal keputihan
▪ Sangat baik di amalkan 10 minit sebelum hubungan intim suami isteri
▪ Sangat selesa dan segar dipakai semasa haid
▪ Selamat untuk wanita hamil yang banyak keputihan
▪ Merawat luka dengan cepat wanita selepas bersalin
▪ Sesuai untuk wanita di malam pengantin
▪ Kadar pH yang seimbang untuk bahagian vagina
▪ Tahan lama kesegarannya
▪ Pekat dan menjimatkan

Jom wasap cik sha agent sah JB2481S klik link di bio www.wasap.my/60185769975
. .COD
🛵Ipoh-Klebang-meru-jln kuala Kangsar
🛵Beruas-pantai remis
🛵manjung-air tawar
🛵sriiskandar-parit
.
Atau klik sahaja pautan link di bio di ig👆
.
📬 Postage Seluruh Malaysia
.
.
#jamuratumalayaperak #jrmmanjung #jrmsriiskandar #jrmberuas #jrmpantairemis #bondarozita #royalv #bondarozitaibrahim #menopause #awetmuda #jrmipoh #jrmperak #keputihan #ptdjrm #terapiinstagram
#JRM #JamuRatuMalaya #jamuratumalayamanjung
#bondarozitaibrahim #putiktelagadara #herba #femininewash


0

Perhatian korang, yang nak kelihatan manis setiap hari.
.
Jamu Manis Adik @ Manis Sepanjang Zaman🔥dah berada dipasaran.
.
Meh pakat order 1 tak rugi sebab Jamu Adik Manis ni banyak kebaikannya ⤵️
.
🌸 Merapatkan rahim peranakan
🌸 Menghilangkan keputihan 🌸 Menghilangkan bau badan
🌸Merawat masalah period tak teratur
🌸 Merawat sengugut
🌸 Menganjalkan payudara
🌸 Melangsingkan badan
🌸 Awet muda
.
1 botol RM39/RM49
60 biji
.
Cara Makan
2biji sehari (waktu petang)

#JamuAdikManis #AdikManis #AnnieAngel #AnnieAngelEmpire #wanita #payudara #bodymantap #jamu #jamuasli #payudarakencang #mantap #tetekmontok #keputihan #sexy #sihatdalamancantikluaran #awetmuda #BengkungSelimMereciks #FDjuice #malaysia #kakishare


0

TREATMENT KE SALON SUSAH SAY. MESTI BIKIN APPOINTMENT, SIAP2 DULU, SIAPIN BENSIN ATAU UANG GRAB KE SALON JUGA,BELUM LAGI KALO LAGI SIBUK, YA HECTIC BANGET JADINYA
.
Nih ada solusi treatment sendiri di rumah yang bisa bikin kamu seglowing artis korea GALVANIC FACE SPA ????
.
KAMU HARUS PUNYA GALVA!
Kenapa?
1. Bisa menghemat perawatan kecantikan mu di klinik spa, hemat
2. Alat bisa dipakai sekeluarga, efesien
3. Bisa digunakan kapan dan dimana saja, efektif
4. Gak butuh waktu lama, no ribet
5. 1 alat bisa dipakai di wajah, badan dan rambut, komplit
6. Bisa jadi bisnis sampingan, wow.
.
.
Info & order
TINA
Wa 081.9219.1800
Line @lytins
.
.
#galvanicspa #galvanic #galvanicbodyspa#awetmuda #galvanicspamurah#beauty #galvanicspapromo #galvanicspanuskin #jualgalvanicfacespa #jualgalvanicspamurah #jualgalvanicspaakarta #galvanicjakartamurah #galvanicmurah #galvanicspaface #galvanicfacespa


0

Cara baru kencangkan wajah hanya dalam 15 menit pemakaian !
Lho..kok bisa??
.
Yup bisa dong, kan pakai alat canggih Galvanic Spa d
yg bisa :
- Mengencangkan wajah
- Menyamarkan kerutan dan flek hitam
- Mencerahkan & melembabkan
- Membantu mengatasi jerawat membandel
- Mengempeskan kantong mata
Dan masih banyak lagi..
.
1 alat fungsinya sebanyak ini ??
Yes ! beauty gadget Galvanic bisa kamu dapatkan dengan harga PROMO loh !!
Penasaran apa promo nya ??
.
.
ORDER & JOIN MEMBER
(FAST RESPON)
TINA
WA : 081.9219.1800
line : @lytins
*GRATIS KONSULTASI*
.
#galvanicspa #galvanic #galvanicbodyspa #galvanicspamurah#awetmuda #galvanicspapromo #galvanicspanuskin #jualgalvanicfacespa #jualgalvanicspamurah #jualgalvanicspaakarta #galvanicjakartamurah #galvanicmurah #galvanicspaface #galvanicfacespa


0

CREAM ANTI-AGING YANG TERBAIK UNTUK KULIT ANDA?
Cara mengurangi munculnya keriput dan membantu kulit Anda terlihat lebih kencang dan bercahaya, berapapun umur Anda Selama bertahun-tahun, perubahan kulit dan sel secara bertahap kehilangan "energi" mereka. Kulit membutuhkan waktu lebih lama untuk regenerasi dan tanda penuaan muncul. Ada beberapa langkah sederhana yang bisa Anda ambil untuk membantu melawan tanda-tanda penuaan yang terlihat. Untuk membantu menjaga kulit Anda terlihat muda dan bercahaya, gunakan produk perawatan kulit yang disesuaikan dengan kebutuhan Anda!
Yah gunakan Revitalizing anti aging cream O’Sweet Singapore , cream yg mendapatkan penghargaan BSB International. Cream dan alat pijit ini merupakan terobosan inovasi terbaru , sehingga anda tidak perlu repot-repot lagi membawa banyak perawatan wajah , cukup dengan 1 set cream ini , dapat membantu kulit wajah menjadi sinar cemerlang.
Revitalizing anti aging cream ( skin science soul ) O’Sweet Singapore mengandung campuran minyak Shea serta minyak esensial petik rosemary untuk melindungi kulit dan meningkatkan pembaruan sel. Kandungan tersebut membuat wajah lebih muda dan bersinar.
Jadi tunggu apa lagi ?

Order wa +6281534328302

#creamantiaging #creampeptip #creamosweet #revitalizingcreme #skinsciencessoulcreme #osweetsingapore #osweetindonesia #osweetjakarta #osweetangerang #creamwajah #antiaging #antikerut #creamuka #creamantipenuaan #herbal #creamantiflek #creamglowing #wajahcantik #creamtirus #antioplas #creamantipenuaan #creamawetmuda #daycream #nightcream #creampagimalam #creamglowing #kulitkencang #awetmuda


0

💝APA ITU WOMEN DESIREE💝
.
.
.

WD ialah krim kecantikan yang dirumus khas untuk menaikkan seri wajah, mencerahkan kulit, menegang dan memantapkan tisu kendur dengan pantas serta meremajakan kulit.
selain itu,Ia juga dapat memudarkan jeragat, menyelesaikan masalah eyebag dan masalah bibir kering dan hitam.
Kelebihan WD ialah ia bertindak dengan sapuan di nadi dengan menggunakan teknologi nano yang dapat memberikan 12kali ganda lebih pantas untuk kesan penyerapan.
.
.
Hanya calit calit sahaja..
.
.
Eyebag,tona tak sekata settle. Kulit semakin cerah dan pinkish. Jeragat jerawat semua hilang dengan krim ajaib kami. Wajah semakin berseri seri ,semakin muda hari demi hari.
.
You alls perlu calit 3 nadi je untuk dapat semua kesan ni.
.
.
Mudah kan? Nak cantik jom Whatapps/ DM Amiey di 0106671408 atau klik je link di bio 😉
.
.
🚙 COD area Kuala Lumpur & Melaka
.
📮📦 Postage setiap hari seluruh Malaysia

#womendesiree #wdec
#womendesire #WDTA #womendesireetripleadvance #tipskulitcantik #tipscantik #makekupmalaysia #makeuplover #awetmuda #cantikalami #cantiksihat #produklocal #halalproduct #produkmuslim #produkkecantikan #sayajualmurah #putihgebu #sunblock #cerah #nakcantik #koreanmakeuptutorial #instafamous #makeupartist #makeuppengantin


1

GENTEL HARUMNITA

Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur, Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman..mari mari kita consume gentel harumnita .
Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri seri dan makin awet muda lepas ni

Antara Kebaikan gentel harumnita
✔Mengempiskan perut
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Mengeratkan otot-otot faraj
✔Mengubati sakit pinggang
✔Menganjalkan payudara dan punggung
✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
✔Menghilangkan bau badan
✔Awet muda
✔Menghilangkan lesu badan

Cara Penggunaan
Ambil 3 biji sebelum makan (3kali sehari)

#ASBeauty
#ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #sharepartnerselangor #gentelharumnita
#awetmuda
#ketatsendat


0

Bawang hitam atau biasa lebih dikenal dengan Black Garlic adalah bagian dari tanaman herbal yang langka dan memiliki sejumlah manfaat yang sangat baik bagi kesehatan tubuh.

Bawang hitam dihasilkan dari bawang putih tunggal/bawang putih lanang melalui proses fermentasi yang lama secara alami tanpa bahan pengawet atau bahan kimia.

Manfaat Bawang Hitam Tunggal :

1. Sebagai Pencegah dan Penangkal Penyakit Kanker.
2. Menurunkan Kadar Tekanan Darah Tinggi.
3. Obat Herbal Yang Kaya Nutrisi Namun Rendah Kalori.
4. Mengandung Senyawa Antioksidan.
5. Memangkas Kolesterol Jahat Dalam Tubuh.
6. Obat awet muda.
7. Mencegah Timbul Penyakit Demensia dan Alzheimer.
8. Efektif Dalam Menjaga Kesehatan Kulit dan Wajah.
9. Mengurangi Obesitas.
10. Obat Sakit Gigi.
11. Meningkatkan Zat Metabolisme Tubuh.
12. Mengandung Senyawa Allicin, Digunakan Untuk Obat.

Dan masih banyak manfaat lainnya.

Standar Kebersihan (Higienitas) Proses Produksi dan Kehalalan Produk:

1. Dinkes P.IRT No. 2113404011909
2. LP-POM MUI

Kemasan dalam toples 250 Gram.
BAHITUNG telah diekspor ke Malaysia,Taiwan, dan Amerika Serikat.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Segera order Bahitung ( Bawang Hitam Tunggal )
di Pitakonan Jaya Abadi
Wa : 087771877230
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#sehat #kanker #darahtinggi #herbal #nutrisi #kalori #kolesterol #awetmuda #alzheimer #wajah #obesitas #sakitgigi #stamina #obat #sharemanfaat #bawanghitam #tunggal #info #breakingnews #viralindonesia #virals #trending #trendingtopic #repost #viral #berita #indonesia #news #instanews #instadaily #viral


0

Bawang hitam atau biasa lebih dikenal dengan Black Garlic adalah bagian dari tanaman herbal yang langka dan memiliki sejumlah manfaat yang sangat baik bagi kesehatan tubuh.

Bawang hitam dihasilkan dari bawang putih tunggal/bawang putih lanang melalui proses fermentasi yang lama secara alami tanpa bahan pengawet atau bahan kimia.

Manfaat Bawang Hitam Tunggal :

1. Sebagai Pencegah dan Penangkal Penyakit Kanker.
2. Menurunkan Kadar Tekanan Darah Tinggi.
3. Obat Herbal Yang Kaya Nutrisi Namun Rendah Kalori.
4. Mengandung Senyawa Antioksidan.
5. Memangkas Kolesterol Jahat Dalam Tubuh.
6. Obat awet muda.
7. Mencegah Timbul Penyakit Demensia dan Alzheimer.
8. Efektif Dalam Menjaga Kesehatan Kulit dan Wajah.
9. Mengurangi Obesitas.
10. Obat Sakit Gigi.
11. Meningkatkan Zat Metabolisme Tubuh.
12. Mengandung Senyawa Allicin, Digunakan Untuk Obat.

Dan masih banyak manfaat lainnya.

Standar Kebersihan (Higienitas) Proses Produksi dan Kehalalan Produk:

1. Dinkes P.IRT No. 2113404011909
2. LP-POM MUI

Kemasan dalam toples 250 Gram.
BAHITUNG telah diekspor ke Malaysia,Taiwan, dan Amerika Serikat.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Segera order Bahitung ( Bawang Hitam Tunggal )
di Pitakonan Jaya Abadi
Wa : 087771877230
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#sehat #kanker #darahtinggi #herbal #nutrisi #kalori #kolesterol #awetmuda #alzheimer #wajah #obesitas #sakitgigi #stamina #obat #sharemanfaat #bawanghitam #tunggal #info #breakingnews #viralindonesia #virals #trending #trendingtopic #repost #viral #berita #indonesia #news #instanews #instadaily #viral


0

Teman JakSmile, banyak senyum itu bisa bikin awet muda loh. Kenapa? Karena waktu kamu senyum, ada kedua ujung bibir naik, otot-otot wajah juga naik. Jadi banyakin senyum kamu ya, friends. Jangan biarkan masalah gigimu bikin kamu jadi malas tersenyum. Datang aja ke Jakarta Smile, kami siap mentransformasi senyummu, biar kamu bisa lebih awet muda! :)
.
#JakartaSmile #JakartaSmileDentalClinic #familydentalclinic #klinikgigijakarta #doktergigi #doktergigijakarta #dentalaesthetic #aestheticdentistry #klinikgigiestetik #visitjakarta #senyum #faktasenyum #awetmuda #tipskesehatan #tips


0

Bawang hitam atau biasa lebih dikenal dengan Black Garlic adalah bagian dari tanaman herbal yang langka dan memiliki sejumlah manfaat yang sangat baik bagi kesehatan tubuh.

Bawang hitam dihasilkan dari bawang putih tunggal/bawang putih lanang melalui proses fermentasi yang lama secara alami tanpa bahan pengawet atau bahan kimia.

Manfaat Bawang Hitam Tunggal :

1. Sebagai Pencegah dan Penangkal Penyakit Kanker.
2. Menurunkan Kadar Tekanan Darah Tinggi.
3. Obat Herbal Yang Kaya Nutrisi Namun Rendah Kalori.
4. Mengandung Senyawa Antioksidan.
5. Memangkas Kolesterol Jahat Dalam Tubuh.
6. Obat awet muda.
7. Mencegah Timbul Penyakit Demensia dan Alzheimer.
8. Efektif Dalam Menjaga Kesehatan Kulit dan Wajah.
9. Mengurangi Obesitas.
10. Obat Sakit Gigi.
11. Meningkatkan Zat Metabolisme Tubuh.
12. Mengandung Senyawa Allicin, Digunakan Untuk Obat.

Dan masih banyak manfaat lainnya.

Standar Kebersihan (Higienitas) Proses Produksi dan Kehalalan Produk:

1. Dinkes P.IRT No. 2113404011909
2. LP-POM MUI

Kemasan dalam toples 250 Gram.
BAHITUNG telah diekspor ke Malaysia,Taiwan, dan Amerika Serikat.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Segera order Bahitung ( Bawang Hitam Tunggal )
di Pitakonan Jaya Abadi
Wa : 087771877230
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#sehat #kanker #darahtinggi #herbal #nutrisi #kalori #kolesterol #awetmuda #alzheimer #wajah #obesitas #sakitgigi #stamina #obat #sharemanfaat #bawanghitam #tunggal #info #breakingnews #viralindonesia #virals #trending #trendingtopic #repost #viral #berita #indonesia #news #instanews #instadaily #viral


0

Hye dear! jom bace testimoni berjaya daripada customer MoyJ yang memang nk flawless like a doll..hehe.. ramai yang mengakui foundation MoyJ buat muka jadi flawless, tak bercapuk, dan glowing!!! so korang pon wajib try ok?
Cantek kan?
Nak order? Senang je. Whatsapp kite ok😊

www.wasap.my/60106671408
www.wasap.my/60106671408
www.wasap.my/60106671408

#foundationmalaysia #foundation #tipscantik #makekupmalaysia #makeuplover #consealer #kosmetikmurah #awetmuda #sayajualkosmetik #cantikalami #cantiksihat #produklocal #halalproduct #produkmuslim #produkkecantikan #sayajualmurah #putihgebu #sunblock #cerah #nakcantik #mua #muamalaysia #koreanmakeuptutorial #instafamous #foundationmurahmalaysia #makeupartist #makeuppengantin


0

Bawang hitam atau biasa lebih dikenal dengan Black Garlic adalah bagian dari tanaman herbal yang langka dan memiliki sejumlah manfaat yang sangat baik bagi kesehatan tubuh.

Bawang hitam dihasilkan dari bawang putih tunggal/bawang putih lanang melalui proses fermentasi yang lama secara alami tanpa bahan pengawet atau bahan kimia.

Manfaat Bawang Hitam Tunggal :

1. Sebagai Pencegah dan Penangkal Penyakit Kanker.
2. Menurunkan Kadar Tekanan Darah Tinggi.
3. Obat Herbal Yang Kaya Nutrisi Namun Rendah Kalori.
4. Mengandung Senyawa Antioksidan.
5. Memangkas Kolesterol Jahat Dalam Tubuh.
6. Obat awet muda.
7. Mencegah Timbul Penyakit Demensia dan Alzheimer.
8. Efektif Dalam Menjaga Kesehatan Kulit dan Wajah.
9. Mengurangi Obesitas.
10. Obat Sakit Gigi.
11. Meningkatkan Zat Metabolisme Tubuh.
12. Mengandung Senyawa Allicin, Digunakan Untuk Obat.

Dan masih banyak manfaat lainnya.

Standar Kebersihan (Higienitas) Proses Produksi dan Kehalalan Produk:

1. Dinkes P.IRT No. 2113404011909
2. LP-POM MUI

Kemasan dalam toples 250 Gram.
BAHITUNG telah diekspor ke Malaysia,Taiwan, dan Amerika Serikat.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Segera order Bahitung ( Bawang Hitam Tunggal )
di Pitakonan Jaya Abadi
Wa : 087771877230
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#sehat #kanker #darahtinggi #herbal #nutrisi #kalori #kolesterol #awetmuda #alzheimer #wajah #obesitas #sakitgigi #stamina #obat #sharemanfaat #bawanghitam #tunggal #info #breakingnews #viralindonesia #virals #trending #trendingtopic #repost #viral #berita #indonesia #news #instanews #instadaily #viral


0

❤MoyJ Flawscure Foundation❤ ⭐Spf 60
⭐Mampu pudarkan kulit jeragat,kulit kusam
⭐Kulit akan nampak glowing dan flawless seperti glitter dan shining (tapi bukan oily ya)
⭐Sesuai untuk kulit sensetif
⭐ Sesuai untuk kulit gelap
⭐ Sesuai untuk kulit berminyak
⭐ Sesuai untuk kulit kering

Berminat whatapps Amiey:-
💝0106671408
💝0106671408
💝0106671408

#foundationmalaysia #foundation #tipscantik #makekupmalaysia #makeuplover #consealer #kosmetikmurah #awetmuda #sayajualkosmetik #cantikalami #cantiksihat #produklocal #halalproduct #produkmuslim #produkkecantikan #sayajualmurah #putihgebu #sunblock #cerah #nakcantik #mua #muamalaysia #koreanmakeuptutorial #instafamous #foundationmurahmalaysia #makeupartist #makeuppengantin


0

💕 PINKLADY 💕

PUERARIA MIRIFICA ADALAH SALAH 1 HERBA YANG TERKANDUNG DALAM PINKLADY . .
.
no wonder pinklady ni all in 1 coz pueraria mirifica ni sngt2 bagus utk kesihatan & kecantikan kepada si pemakai 😍
.
.
P.Mirifica bagus utk -KULIT ✅
-KUKU ✅
-RAMBUT ✅
-PAYUDARA & PUNGGUNG ✅
-BADAN ✅
-RAHIM & VAGINA ✅
-KESIHATAN ✅
.
.
serius herba P.Mirifica sngt2 bagus utk awk
.
Jom Order👇
☎019-548 3078 @ klik link wasap di bio @adda_pinklady
.
#kembalimuda #kekalsihat #nampakcantik #awetmuda #missvketat #missvsihat #beratbadanideal #payudarabesar #kulitcerah #rambutsihat #TeamElleMikhail #pinkladyberkesan #pinkladyoriginalhq #pinkladytrustedseller #pinkladyluluskkm #bazaarpaknil #visitmyig


0

💕 PINKLADY 💕

PUERARIA MIRIFICA ADALAH SALAH 1 HERBA YANG TERKANDUNG DALAM PINKLADY . .
.
no wonder pinklady ni all in 1 coz pueraria mirifica ni sngt2 bagus utk kesihatan & kecantikan kepada si pemakai 😍
.
.
P.Mirifica bagus utk -KULIT ✅
-KUKU ✅
-RAMBUT ✅
-PAYUDARA & PUNGGUNG ✅
-BADAN ✅
-RAHIM & VAGINA ✅
-KESIHATAN ✅
.
.
serius herba P.Mirifica sngt2 bagus utk awk
.
Jom Order👇
☎019-548 3078 @ klik link wasap di bio @adda_pinklady
.
#kembalimuda #kekalsihat #nampakcantik #awetmuda #missvketat #missvsihat #beratbadanideal #payudarabesar #kulitcerah #rambutsihat #TeamElleMikhail #pinkladyberkesan #pinkladyoriginalhq #pinkladytrustedseller #pinkladyluluskkm #bazaarpaknil #visitmyig


0