#awetmuda

Instagram photos and videos

#awetmuda#jerawat#putih#kulitkusam#slim#makeup#tipscantik#antikedut#usim#kaylakurus#Cantik#Kurus#kahwin#muda#cantik#kulitcerah#antipenuaan#unikl#lotion#pomade#parttimejobs#kulitkering#KerjaKosong#kolej#Skincare#kerjasampingan#upm#uia#Uitm#Usahawan#artis#kulitcantik#detoks#glowing#antijerawat#diet#antiaging

Hashtags #awetmuda for Instagram

#feedbackcustomer
🌹
Alhamdulillah,
Tq sis...😘
🌹
πŸ’Tiada alasan utk memperolehi kulit cantik dan bersih..
Nak facial tp malas nk ke spa..
πŸš™Tak payah tempuh jem
πŸ’†bayr parking tu semua..
Jangan risau whatapp sis, sis dtg πŸƒπŸ’¨...
🌹
πŸ‘πŸƒWe bring Beauty at your door step..
-------------------------------
Rawatan FULL FACIAL TREATMENT + ETERNAL BEAUTY + COMPLETE LAYER SKIN CARE + V-SHAPE!
.
berminat??😊
KLIK SEKARANG UNTUK SIS WASAPKAN SEGERA
(0173012282 ) πŸ’† https://goo.gl/F6Dtai
.
.
πŸ’™πŸ” Facial Home SpaπŸ’™ πŸ’†#arabeautician #beautytitans' #mannequinbeauty
#eternalbeauty #facialhomespa #facialspa #homespa #homespamurah #mobilefacialy #mobilespa #facialgambang #facialkuantan #facialkl #facialmurah #mesineb #elysyle #vshape #cantik #jomcantik #facial #antiaging #ejendiperlukan #duittepi #antijerawat #awetmuda


0

Selamat malam hampa ❀️ Tidoq dalam ekon jangan lupa pelembap naa ! Esok bangun pagi kulit rasa maciam baby πŸ‘ΆπŸ‘ΆπŸ‘ΆπŸ˜πŸ˜πŸ˜ #ilovemarykay #bffsekarang #awetmuda


0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% OrganikπŸ‘
.
Nak tahu rahsianya ??
.
βœ”οΈBEBAS MERKURI
βœ”οΈBEBAS BAHAN KIMIA
βœ”οΈBEBAS HYDROQUINE
βœ”οΈLulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% OrganikπŸ‘
.
πŸ‘‰πŸ»Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
βœ… Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring πŸ‘‡πŸ‘‡
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#botoxserum#botoxserumoriginal#arsyabeaute#serumviral#serumwajah#serummuka#jerawat#serumjeragat#serumjerawat#serumbotox#sayajualserum#sayajualserummurah#serums#fattzura#serummurah#serumpemutih#serummalaysia#serum#jeragat#serumbotoxkkm#sayajual#serumajaib#putihgebu#nakputih#nakcantik#kulitlembut#pigmentasi#parut#awetmuda#kulitkusam


0

Tengah duk diet ni teringin juga nk makan bergoreng 😚...ok, saya share tips masak sweet potato rebus & siakap goreng sihat paling ringkas...πŸ˜‹
.
.
Klik πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/601115461964/sihatbonusnyakurus
.(Coach Kamila)
.
#sihatdanbonusnyakurus
#youcanloseweightfromhome
#teamrafiqrazali
#sihatcantik #awetmuda
#kamilakarim85 #lowcarbodiet #senamankurus #kecilkanpeha #tipskurus #weightlosshachallengeonline #hotfm #fatburner #trendterkini #jubahmoden #breastfeedingmom #kempiskanperut #tv9 #loseweight #healthylifestyle #fitmama #onlineshopping #gemukisawesome #jubahbesar #saizbesar


0

Dengar cerita bagi pembelian Youth Renew and Maintain Set akan dapat free Youth Cosmetic Case yang cantik tu. Sehingga 31 Julai 2018 ni je. Jom grab cepat sebelum terlambat. Terhad.
_
Nak dapatkan rangkaian produk Shaklee,
sila hubungi ⬇️
πŸ“² WS : 0146920669
πŸ“² IG : @vitaminshoppe_wafa
πŸ’» FB : AYUNI WAFA
πŸ“¦ POS SELURUH MALAYSIA
πŸš— COD AREA: AMPANG, AMPANG JAYA, BUKIT INDAH, KOSAS
πŸ“² www.wasap.my/+60146920669 .

#beautiful #beauty #health #healthylifestyle #cantik #shakleeampang #shakleeperak #shakleemalaysia #ampangpoint #vitamin #vitaminlovers #kulitcerah #kulitcantik #awetmuda #glowing #malaysia #singapore #brunei #indonesia #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknil #natural #awetmuda #skincare #organik #botani


0

With lovely sis...yg steady@maintain jek...hehee
#awetmuda
#ceriaslalu


0

ALHAMDULILLAH, NAMPAK PERUBAHAN SEBELUM DAN SELEPAS PAKAI YOUTH SKINCARE. 😍

_

100% berasaskan tumbuhan. Sangat sesuai untuk mereka yang suka produk natural. Mereka yang kulit sensitif boleh cuba skincare Youth.
Wafa dah cuba. Memang best. Penggunaannya pon menjimatkan. 😍

_

Dapatkan free Youth Cosmetic Case yang cantik tu sehingga 31 Julai 2018. Siapa cepat dia dapat.
_
Nak dapatkan rangkaian produk Shaklee,
sila hubungi ⬇️
πŸ“² WS : 0146920669
πŸ“² IG : @vitaminshoppe_wafa
πŸ’» FB : AYUNI WAFA
πŸ“¦ POS SELURUH MALAYSIA
πŸš— COD AREA: AMPANG, AMPANG JAYA, BUKIT INDAH, KOSAS
πŸ“² www.wasap.my/+60146920669 .

#beautiful #beauty #health #healthylifestyle #cantik #serbukkolagen #shakleeampang #shakleeperak #shakleemalaysia #ampangpoint #vitamin #vitaminlovers #kulitcerah #kulitcantik #awetmuda #glowing #malaysia #singapore #brunei #indonesia #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknil #natural #awetmuda #skincare


0

Alhamdulillah . Positif testimoni dari pengguna acne care . Acne care terbukti berkesan rawat masalah kulit pd wajah dan badan dlm masa singkat . ========================================
Ws sis Adda sekarang utk dapatkan harga promosi dan keterangan lanjut .

Taip " Acne " ke 016 6624725

Noted : Free postage dan free gift utk 30 pelanggan terawal.

#acnecare #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #awetmuda #antijerawat #acnecarecandy #putih #mukabersih #flawless #kulitcerah #jerawatpasir #glowing #jerawatbadan #kulitberminyak #cantik #tipscantik #berkesan #tipshilangjerawat #selfie #testimonipositif #wajibcuba #delima #epal #purewayc #kulitkusam #kulitsihat #mekup #flawlessskin #lactoferrin


0

Alhamdulillah . Positif testimoni dari pengguna acne care . Acne care terbukti berkesan rawat masalah kulit pd wajah dan badan dlm masa singkat . ========================================
Ws sis Adda sekarang utk dapatkan harga promosi dan keterangan lanjut .

Taip " Acne " ke 016 6624725

Noted : Free postage dan free gift utk 30 pelanggan terawal.

#acnecare #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #awetmuda #antijerawat #acnecarecandy #putih #mukabersih #flawless #kulitcerah #jerawatpasir #glowing #jerawatbadan #kulitberminyak #cantik #tipscantik #berkesan #tipshilangjerawat #selfie #testimonipositif #wajibcuba #delima #epal #purewayc #kulitkusam #kulitsihat #mekup #flawlessskin #lactoferrin


0

Makan AFAMAXX 3 kapsul setiap hari
Sel-sel baru makin banyak
Badan jadi makin sihat
Makin bertenaga

Jom ! Kekal sihat selagi ada usia
Itu nikmat dari Yang Maha Esa.

AFAMAXX Shah Alam

Wasap munira sekarang
www.wasap.my/60182944514

#IAMBRAVE #Algabiruhijau #sihatselalu #awetmuda #sihatdancantik #antiagingskincare #antiaging


0

*SLIDE NEXT PIC* .
.
.

Masih ada yang tak ambil berat pasal sunscreen walaupun dah berbuih orang remind?
Nah tengok ni. Akibat sinaran matahari pada kulit yang takde perlindungan. Ya, sinaran matahari memang buat kulit lebih cepat berkedut, cepat rosak dan risiko kanser kulit yang sangat tinggi!

So jangan lupa pakai sunscreen ok? Pilihlah yang sesuai dgn kulit kita dan cuaca Malaysia. Semestinya Youth moisturizer with spf50 pilihan kita ❀️

Klik link wasap di bio @vitatiqa.co

wasap.my/60136664817

#awetmuda #kulitcantik #flawless #setcantik #kulitcantik #kulitcerah #kulitkusam #jerawatΒ  #jeragat #kulitlembut #kulitsensitif #kulitberkedut #myyouthshaklee #pencucimukaterbaik #pencucimukaberkesan #pencucimuka #pencuciwajah #pencucimukashaklee #pencucimukamalaysia #youthmalaysia #sunscreenmurah #spf50 #moisturizermalaysia #sunblockmalaysia


0

100% berasaskan tumbuhan. Sangat sesuai untuk mereka yang suka produk natural. Mereka yang kulit sensitif boleh cuba skincare Youth.
Wafa dah cuba. Memang best. Penggunaannya pon menjimatkan. 😍

_
Nak dapatkan rangkaian produk Shaklee,
sila hubungi ⬇️
πŸ“² WS : 0146920669
πŸ“² IG : @vitaminshoppe_wafa
πŸ’» FB : AYUNI WAFA
πŸ“¦ POS SELURUH MALAYSIA
πŸš— COD AREA: AMPANG, AMPANG JAYA, BUKIT INDAH, KOSAS
πŸ“² www.wasap.my/+60146920669 .

#beautiful #beauty #health #healthylifestyle #cantik #serbukkolagen #shakleeampang #shakleeperak #shakleemalaysia #ampangpoint #vitamin #vitaminlovers #kulitcerah #kulitcantik #awetmuda #glowing #malaysia #singapore #brunei #indonesia #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknil #natural #awetmuda #skincare


0

Beda diet & detox πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Sudah diet ketat nggak ada hasil alias gagal diet?
Sudah diet, bb turun, berhenti program, naik lagi??
Aduch2... udah dech, stop siksa diri kamu.. Yuk, minum raw meal aja... .

Raw meal bukan obat. Aman dikonsumsi ibu hamil, menyusui bahkan aman untuk bayi 8bln.

Dimana lagi ada produk sehebat ini??? Raw meal memang luar biasa, 1 produk berbagai manfaat.

Sehat, cantik, langsing bukan hanya impian. Mari, saya bantu realisasikan!

For konsultasi & order
Wa : 087855000883
.
Share ke keluarga, saudara & teman yang membutuhkan ya
.

#carakurus #awetmuda
#diet
#dietkenyang
#indonesiasehat
#rawfoodindonesia #caralangsingsehat #makanansehat #vitayangrawmeal #kkrawmeal #programdiet #programdietsehat #penurunkadargula #langsing #sehat #detoks #kkindonesia #detoksslim #perawatankulit #detokstubuh #detoksusus #programturunberatbadan
#cegahdiabetes #makanandiabetes #atasiperutbuncit #atasijerawat #atasimasalahgemuk
#cegahobesitas
#rawmeal #detoxrawmeal


0

Makin calit makin cantik. Makin calit nampak makin muda tau
.
βœ”οΈTanpa susuk
βœ”οΈTanpa suntik
βœ”οΈTanpa botox
.
Hanya calit-calit sahaja
.
Eyebeg, tona tak sekata settle. Kulit semakin cerah. Pinkish. Jeragat, jerawat semua hilang dengan krim ajaib kami. Yang penting
.
.
Wajah berseri-seri nampak semakin muda hari demi hari
.
Uols hanya perlu calit 3 nadi je untuk dapat semua kesan ni
.
.
Mudah kan? Nak cantik semakin mudah coz teknologi kecantikan dah semakin maju
. .
Jom whatsapp / dm MiszNiza di 0163114554 atau click je link di bio kami
.
πŸš— COD area #kualalumpur & #putrajaya #cyberjaya #selangoryangberdekatan
.
🌹Postage setiap hari di Seluruh Malaysia
.
.
☘️ AGEN DIPERLUKAN DI SELURUH MALAYSIA - Jom buat duit kepok - kepok dengan #teammiszniza
Insyaallah kami guide sampai success
. .
#womendesiree #wdec #womendesire #WDTA #womendesireetripleadvance #tipskulitcantik #awetmuda #tipscantik #tipsawetmuda #sayajual #sayajualonline #tipswanita #sayajualprodukkecantikan


1

Inginkan kulit yang anjal hingga nyamuk landing pun boleh terpelanting jauh?
.
.
Macam mana? Hanya dengan produk berkualiti dari #Adleesya_Beauty uolls boleh memiliki kulit wajah yang anjal.
.
.
Tak susah mana pun nak kasi push kulit wajah ni, dengan hanya sapuan di 3 point nadi setiap hari pagi dan malam.
.
.
Kalau kulit dah cerah tapi tak anjal dan tegang tak ada guna juga. Yer dok? Tapi dengan WD uoll akan dapat kulit yang CERAH, TEGANG, ANJAL DAN AWET MUDA.
.
.
Wah pakej sekali 4 manfaat dapat. Siapa nak bagi kan. Dengan harga yang mampu milik, uolls boleh cantik dengan hujung jari saja.
.
.
Jangan lepas ni pergi memana orang asyik pegang, cubit cubit pipi tu sebab dek anjal sangat macam pau panas

Jom whatsapp / dm MiszNiza di 0163114554 atau click je link di bio kami πŸš— COD area #kualalumpur & #selangoryangberdekatan
.
🌹Postage setiap hari di Seluruh Malaysia
.
.
☘️ AGEN DIPERLUKAN DI SELURUH MALAYSIA

#womendesiree #wdec #tipskulitcantik #awetmuda #sayajual #sayajualonline #tipscantik #womendesire #sayajualprodukkecantikan - #regrann


1

GAMAT EKSTRAK EMULSION merupakan suplemen yg kaya akan nutrisi untuk menjaga kesehatan tubuh. Gamat, atau Timun Laut, juga terkenal digunakan untuk membantu proses penyembuhan.
Ekstraknya mengandung gamma peptida, omega 3, antioxidant dgn betakaroten, genestin & fatty acid lainnya, yg dirancang untuk membantu proses penyembuhan luka, mencegah pertumbuhan sel tumor, membantu regenerasi sel & menjaga kesehatan tubuh secara keseluruhan.

MANFAAT :
β€’Melancarkan peredaran darah
β€’Meningkatkan kesehatan dan daya tahan tubuh
β€’Mengontrol berat badan
β€’Memperlambat monopause
β€’Mempermudah persalinan
β€’Mempercepat masa nifas
β€’Melancarkan ASI
β€’Meningkatkan daya sexual
β€’Meningkatkan Vitalitas
β€’Mempercepat penyembuhan luka dalam & luar
β€’Mempercepat penyembuhan patah tulang
β€’Mengencangkan & menghaluskan kulit
β€’Menghilangkan flex & jerawat
β€’Mengatasi rawan sendi, rematik & Osteoarthritis
β€’Anti inflamasi
β€’Mengatasi konstipasi
β€’Menurunkan kadar kolesterol, menstabilkan gula darah,
β€’Suplemen kesehatan jantung
β€’Pembuluh darah, diabetes
β€’Mempercepat regenerasi sel
β€’Merangsang pertumbuhan otot, syaraf, tulang dan kulit

Komposisi :
β€’Gamat Extract (sea cucumber) 87,5 mg β€’Soya Milk Powder 1,925 mg β€’Vinegar 0,140 mg β€’Kandungan Gamat √Protein β€’Omega-3 (EPA & DHA) β€’Condroitin Sulfate & Mukopolis

Kemasan : 1 botol isi 350ml
No.Reg : POM TI 044614501
Harga 312.000 (wil A)

info/order : WA 081907800234

#gamatemulsion #gamat #bisnissyariah #teripangemas #jellygamat #jellygamatgold #produkherbal #cegahosteoporosis #maag #kulitkencang #kesuburan #diabetes #guladarah #awetmuda #impotensi #gairahsexual #onlineshopmataram #spermaencer #cegahkemandulan #rematik #tulangkuat #maniencer #mataram


0

Makin calit makin cantik. Makin calit nampak makin muda tau
.
βœ”οΈTanpa susuk
βœ”οΈTanpa suntik
βœ”οΈTanpa botox
.
Hanya calit-calit sahaja
.
Eyebeg, tona tak sekata settle. Kulit semakin cerah. Pinkish. Jeragat, jerawat semua hilang dengan krim ajaib kami. Yang penting
.
.
Wajah berseri-seri nampak semakin muda hari demi hari
.
Uols hanya perlu calit 3 nadi je untuk dapat semua kesan ni
.
.
Mudah kan? Nak cantik semakin mudah coz teknologi kecantikan dah semakin maju
. .
Jom whatsapp / dm MiszNiza di 0163114554 atau click je link di bio kami
.
πŸš— COD area #kualalumpur & #putrajaya #cyberjaya #selangoryangberdekatan
.
🌹Postage setiap hari di Seluruh Malaysia
.
.
☘️ AGEN DIPERLUKAN DI SELURUH MALAYSIA - Jom buat duit kepok - kepok dengan #teammiszniza
Insyaallah kami guide sampai success
. .
#womendesiree #wdec #womendesire #WDTA #womendesireetripleadvance #tipskulitcantik #awetmuda #tipscantik #tipsawetmuda #sayajual #sayajualonline #tipswanita #sayajualprodukkecantikan


1

Tadi siszue sembang dengan upline
Dia kata..ada satu bisnes nak bagi dapat pangkat besar kene ada lambakan stok... Really...?? Tetiba rasa best gila buat shaklee...sebab shaklee x payah ada lambakan stok pun masih boleh rank up sampai master coordinator.. Ye..memang mudah gila kot bisnes shaklee ni...x stress stok melambak...x payah sampai buat loan untuk beli stok untuk kejar pangkat.. Best gila.. FREE STRESS
MODAL PUN MURAHHH..
SURI RUMAH TAK PERLU BUAT LOAN
INCOME 4 ,5 ANGKAπŸ’πŸ’ TAPI PULANGAN LUMAYANNNNN!!! jom join kami

www.wasap.my/+60127375384/nakjoinbisnes

#collagenshaklee #collagenmurah #promosi #cantikgebu #onlinesellermalaysia #shakleemalaysia #productviral #shakleesentul #zayatieempire #theawesomemaster #vitamincplus #zueabdullah #awetmuda #detok #kesihatandalaman.


0

T R U L U M Instant Glowing!!
πŸ“² HUB WA: 0899 4408 254 atau klik LINK di BIO
.
πŸ“Œ PRODUK DIJAMIN ASLI dan TERPERCAYA 100%√
.
.
TrulΕ«m mengandung sari2 alami Tanpa Bahan Pengawet (Paraben Free) yang membuat Anda tidak perlu kuatir apapun jenis kulit Anda, baik laki ataupun perempuan. Mengandung PROBIOTIK alami meningkatkan ketebalan kulit dan meremajakan untuk membuatnya lebih cerah dan memukau.
.
.
βœ”οΈ Produk ini sangat mengagumkan karena menggabungkan 5 produk menjadi 1 (All In One Ampulle) :
β€’ Toner
β€’ Day Cream
β€’ Bright Serum
β€’ Eye Cream
β€’ Night Cream
.
.
βœ”οΈ Manfaat Trulum :
β€’ Anti Keriput
β€’ Memutihkan Kulit dan Membuatnya Cerah Secara Alami
β€’ Melembabkan dan Membuat Kulit Lebih Kenyal Serta Halus
β€’ Membantu Menyamarkan & Menghilangkan Flek Secara Bertahap
β€’ Membantu Menghilang Jarawat & Bekas/Bopeng Jerawat
β€’ Kesehatan Kulit Wajah Untuk Semua Usia
.
Sehingga Anda tidak perlu lagi repot2 lagi untuk merawat kulit wajah Anda. Cukup 1 produk untuk 5 manfaat. Praktis!
.
.
➰ CARA PAKAI :
Pemakaian TrulΕ«m ini sangatlah mudah cukup, ambil TrulΓΉm dari botolnya secukupnya, usapkan dan pijat ke area wajah yang membutuhkan perawatan, tepuk2 agar meresap ke dalam wajah.
.
.
βœ”οΈ BAHAN DASAR
β€’ Niacinamide, yang membuat kulit tampak lebih putih dan lebih cerah β€’ Adenosida, memberikan manfaat sebagai anti keriput
β€’ Ekstrak daun Jojoba, yang meningkatkan kesehatan kulit
β€’ Vitamin C, yang sangat mudah diserap dan membantu memperbaiki kondisi kulit
β€’ Ganggang merah, yang berperan sebagai emolien, dapat melembabkan kulit, tanpa minyak
.
.
Note:
πŸ‘‰πŸ» Cocok untuk semua jenis kulit wanita dan pria Aman untuk penderita alergi
.
.
.
Ribuan Orang Sudah Merasakan Manfaatnya, Kamu Kapan?
.
.
#trulum #trulumsynergy #trulumskincare #lfl #like4like #likeforlike #makeupartist #trulumpontianak #pemutihwajah #pemutihwajahaman #creampemutih #creampemutihwajah #creampemutihaman #creampemutihalami #keriputhilang #keriput #bekascacar #bekasjerawat #flekhitambekasjerawat #flekwajah #flekhitam #kantungmata #antiaging #antiagingserum #antiagingcream #awetmuda #matapanda #wajahkusam #antijerawat #antiaging


0

JAMU MODERN ON SALESπŸ’₯πŸ’₯ Apa kelebihan Alfalfa yg dikenali sebagai JAMU MODEN ni??
.
🌸Mencuci hati, darah dan usus – ini adalah makanan yang sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot
🌸Melawan alahan – Memperbaiki keadaan kulit dan hidung sensitif, kurap, bau badan dan ulat air (athlete’s foot) dengan berkesan
🌸Baik untuk perubahan patologi di dalam usus dan perut – Memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, hyperasiditi, ulser gastrik, hepatitis dan sembelit
🌸Menyingkirkan lemak dan kolesterol – kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka panjang daripada alfalfa akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi. Hanya Alfalfa sahaja mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol
🌸Melawan tumor – Mengalkalikan badan, dengan itu memperbaiki sel-sel kanser dan membuang tumor 🌸Melegakan keletihan – Melegakan keletihan dan sebagai rawatan kepada kebanyakan penyakit 🌸Mencegah/ merawat atritis – Melegakan sakit atritis dan kesakitan .
Manfaat lain Alfalfa Complex
❀️Legakan sakit-sakit sendi dan belakang
❀️Membantu hilangkan kelesuan dan tekanan
❀️Memberi kelegaan semasa period.
❀️Membantu Merawat arthitis ❀️Membantu Merawat athma
❀️Mencuci usus bagi membuang toksik ❀️Membantu membuang angin dalam badan ❀️Membantu mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor ❀️Meneutralkan asid dalam badan ❀️Membantu masalah keputihan pada wanita
❀️Membesar dan menegangkan payudara
❀️Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri
❀️Memulihkan urat selepas bersalin
❀️Milk booster ❀️Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
❀️Meningkatkan stamina lelaki ❀️Membantu Melegakan masalah sembelit
.
Ada SPECIAL PROMOTION untuk Alfalfa Complex sepanjang bulan NOVEMBER ni😘
.
Trusted SID
Aydah|0148577216


1

Alhamdulillah . Positif testimoni dari pengguna acne care . Acne care terbukti berkesan rawat masalah kulit pd wajah dan badan dlm masa singkat . ========================================
Ws sis sekarang utk dapatkan harga promosi dan keterangan lanjut .

Taip " Acne " ke 0173101002

Noted : Free postage dan free gift utk 30 pelanggan terawal.

#acnecare #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #awetmuda #antijerawat #acnecarecandy #putih #mukabersih #flawless #kulitcerah #jerawatpasir #glowing #jerawatbadan #kulitberminyak #cantik #tipscantik #berkesan #tipshilangjerawat #selfie #testimonipositif #wajibcuba #delima #epal #purewayc #kulitkusam #kulitsihat #mekup #flawlessskin #lactoferrin


0

Sis nak bg uols Beg Eksklusif Audela secara PERCUMA ??
.
.
Dengan belian PWP dpt Beg Ekselusif Audela secara PERCUMA!πŸ‘œπŸ‘œπŸ‘œ
.
Nantii komen Sis akan DM korang laju-laju okey πŸ‘
.
πŸ“²πŸ‘‰ 🏡️ 012-3606319
. *Stok adalah terhad
.
#adoremeanslove
#anergybooster #sayajualmurah #sayajual #suamisayang #jamu #jamutradisional #berpantang #berpantangsendiri #jamusedap #kembalidara #jamuberkesan #jamumurah #adoremurah #awetmuda #pantangbersalin #bazaarpaknil #sihatdalaman #perapat#manjakani
#jamumoden#neelofa
#audelaukayperdana
#testimoniadore #missvketat
#sihat #audelakeramat #audelaampang #audelabangsar


0

Alhamdulillah . Positif testimoni dari pengguna acne care . Acne care terbukti berkesan rawat masalah kulit pd wajah dan badan dlm masa singkat . ========================================
Ws sis sekarang utk dapatkan harga promosi dan keterangan lanjut .

Taip " Acne " ke 0173101002

Noted : Free postage dan free gift utk 30 pelanggan terawal.

#acnecare #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #awetmuda #antijerawat #acnecarecandy #putih #mukabersih #flawless #kulitcerah #jerawatpasir #glowing #jerawatbadan #kulitberminyak #cantik #tipscantik #berkesan #tipshilangjerawat #selfie #testimonipositif #wajibcuba #delima #epal #purewayc #kulitkusam #kulitsihat #mekup #flawlessskin #lactoferrin


0

Alhamdulillah . Positif testimoni dari pengguna acne care . Acne care terbukti berkesan rawat masalah kulit pd wajah dan badan dlm masa singkat . ========================================
Ws sis sekarang utk dapatkan harga promosi dan keterangan lanjut .

Taip " Acne " ke 0173101002

Noted : Free postage dan free gift utk 30 pelanggan terawal.

#acnecare #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #awetmuda #antijerawat #acnecarecandy #putih #mukabersih #flawless #kulitcerah #jerawatpasir #glowing #jerawatbadan #kulitberminyak #cantik #tipscantik #berkesan #tipshilangjerawat #selfie #testimonipositif #wajibcuba #delima #epal #purewayc #kulitkusam #kulitsihat #mekup #flawlessskin #lactoferrin


0

// πŸ’₯ KEMBALIKAN KEREMAJAAN KULIT HANYA DENGAN KRIM πŸ’₯ // Dengan penggunaan yang konsistant, perubahan pada wajah pengguna dapat dilihat.

TERBUKTI ‼️ B-TOX CREAM SWISDERM mampu .βœ… mengurangkan kedutan
.βœ… menganjalkan kulit
.βœ… menegangkan struktur kulit

JIKA MEREKA BOLEH, KENAPA TIDAK ANDA⁉️ #swisdermmagicspray #kekalmuda #cantikdalammasalimaminit #swisdermhtl
#3Scapsule #stemcelltumbuhan #melembapkulit #minyakjojoba #awetmuda #menhilangkedutan #menghilangjeragat #kulitanjal #menyegarkanwajah #memutihkulit #menrawateyebag ==================
Ayu +6017 2007178
Ajoi +6019 2346855
Ceem +6012 4401626
Fiza +6012 2818140
==================


0

// πŸ’₯ KEMBALIKAN KEREMAJAAN KULIT HANYA DENGAN KRIM πŸ’₯ // Dengan penggunaan yang konsistant, perubahan pada wajah pengguna dapat dilihat.

TERBUKTI ‼️ B-TOX CREAM SWISDERM mampu .βœ… mengurangkan kedutan
.βœ… menganjalkan kulit
.βœ… menegangkan struktur kulit

JIKA MEREKA BOLEH, KENAPA TIDAK ANDA⁉️ #swisdermmagicspray #kekalmuda #cantikdalammasalimaminit #swisdermhtl
#3Scapsule #stemcelltumbuhan #melembapkulit #minyakjojoba #awetmuda #menhilangkedutan #menghilangjeragat #kulitanjal #menyegarkanwajah #memutihkulit #menrawateyebag ==================
Ayu +6017 2007178
Ajoi +6019 2346855
Ceem +6012 4401626
Fiza +6012 2818140
==================


0

// πŸ’₯ KEMBALIKAN KEREMAJAAN KULIT HANYA DENGAN KRIM πŸ’₯ // Dengan penggunaan yang konsistant, perubahan pada wajah pengguna dapat dilihat.

TERBUKTI ‼️ B-TOX CREAM SWISDERM mampu .βœ… mengurangkan kedutan
.βœ… menganjalkan kulit
.βœ… menegangkan struktur kulit

JIKA MEREKA BOLEH, KENAPA TIDAK ANDA⁉️ #swisdermmagicspray #kekalmuda #cantikdalammasalimaminit #swisdermhtl
#3Scapsule #stemcelltumbuhan #melembapkulit #minyakjojoba #awetmuda #menhilangkedutan #menghilangjeragat #kulitanjal #menyegarkanwajah #memutihkulit #menrawateyebag ==================
Ayu +6017 2007178
Ajoi +6019 2346855
Ceem +6012 4401626
Fiza +6012 2818140
==================


0

Alhamdulillah . Positif testimoni dari pengguna acne care . Acne care terbukti berkesan rawat masalah kulit pd wajah dan badan dlm masa singkat . ========================================
Ws sis sekarang utk dapatkan harga promosi dan keterangan lanjut .

Taip " Acne " ke 0173101002

Noted : Free postage dan free gift utk 30 pelanggan terawal.

#acnecare #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #awetmuda #antijerawat #acnecarecandy #putih #mukabersih #flawless #kulitcerah #jerawatpasir #glowing #jerawatbadan #kulitberminyak #cantik #tipscantik #berkesan #tipshilangjerawat #selfie #testimonipositif #wajibcuba #delima #epal #purewayc #kulitkusam #kulitsihat #mekup #flawlessskin #lactoferrin


0

WAH ! SERIUS KE KEMAM JER BOLEH PUTIH SATU BADAN⁉️ Yes of coz awakk ! Kemam jer yang gelap berkerak jadi putih gebu😱
.

Vit C Luff❀️Skin Booster
Bagi yg tak de masa nk bancuhΒ² ,
Koyak & KemamΒ² jer ! Settle πŸ‘Œ
.

Perisa delima yang sangat2 sedap..
Supporter dalaman untuk menyerlahkan kecantikkan luaran..top to toe.
.

Ptot la bdezuttt jer stock abeh licin ,consume jer sure menjadi!
Mmgg POWERR ! πŸ”₯Bkn sedap jerr tw tp skaligus memutihkan,menganjalkan kulit ! Lg sihat lg cantik lg cun ! .

Serius nak putih? Whatsap efa 017-9768058
.
#luffiyaskincare #kulitjerawat #kulitkusam #nakcantik #nakcantikcarisaya #hot #kedaionline
#cantik #antiaging #awetmuda #bazarpaknil #bazar #kedaionline #wanita #fattzura #fattahamin #sajat #kkmproduct #mudah #ctdk #ctdkfans #luffiyaskincareoriginal #luffiyaluarbiasa #ddcushionfoundation #makeup #putihsatubadan
#LuffLuffiya


0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% OrganikπŸ‘
.
Nak tahu rahsianya ??
.
βœ”οΈBEBAS MERKURI
βœ”οΈBEBAS BAHAN KIMIA
βœ”οΈBEBAS HYDROQUINE
βœ”οΈLulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% OrganikπŸ‘
.
πŸ‘‰πŸ»Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
βœ… Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring πŸ‘‡πŸ‘‡
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#botoxserum#botoxserumoriginal#arsyabeaute#serumviral#serumwajah#serummuka#jerawat#serumjeragat#serumjerawat#serumbotox#sayajualserum#sayajualserummurah#serums#fattzura#serummurah#serumpemutih#serummalaysia#serum#jeragat#serumbotoxkkm#sayajual#serumajaib#putihgebu#nakputih#nakcantik#kulitlembut#pigmentasi#parut#awetmuda#kulitkusam


0

Apa ini MASALAH KULIT WAJAH kamu ? : -> Jerawat
-> Komedo
-> Berminyak
-> Kusam
-> sensitif
-> Kulit kasar
-> Pori2 besar

Dan sebagainya POKOKNYA MENYEBALKAN !

Ini BUKTI buat masalah kamu itu... MAKIN BANYAK BUKTI BUKAN JANJI LHO.... Tunggu apalagi ?
Tidak ada perawatan SEBAIK ini dengan harga yang sangat TERJANGKAU jika dibandingkan perawatan SKINCARE diluar sana.

Kenapa harus MASKER SPIRULINA?? Karna Masker Spirulina bermanfaat:
1. Mencerahkan wajah
2. Memperhalus tekstur kulit
3. Mencegah dan mengatasi jerawat / bekas jerawat / flek hitam / komedo / kulit berminyak
4. Mengencangkan kulit wajah
5.Mencegah timbulnya Jerawaat,menghilangkan bekas jerawat

Diluaran 1x masker bisa 75.000 -150.000 tapi kayaknya ngga mungkin cuman skali maskerr dalam seminggu..jadi bayangkan brp dana yg harus anda siapkan hanya khusus buat Maskerr sj..Think smart LADIES Cukup beli bibit masker nya,bisa maskeran sendiri dirumah ;;) Muka Normal / Kering / berminyak? BISA!!!
Order Maskernya Sekarang! Rawat kulit Cantikmu:) Line/wa : 081213279009 (fast respon)

#masker #jualmaskerspirulina #spirulina #jakarta #surabaya #padang #pemutihwajah #pemutihkulit #cream #jerawatbatu #antiaging #awetmuda #vitaline #purwakarta #solo #explorejogja #greenmaskspirulina #kulitcerah #cantikalami #pelangsing #pelangsingalami #maskerspirulinatiens #maskerspirulina #pemutihketiak


1

Apa ini MASALAH KULIT WAJAH kamu ? : -> Jerawat
-> Komedo
-> Berminyak
-> Kusam
-> sensitif
-> Kulit kasar
-> Pori2 besar

Dan sebagainya POKOKNYA MENYEBALKAN !

Ini BUKTI buat masalah kamu itu... MAKIN BANYAK BUKTI BUKAN JANJI LHO.... Tunggu apalagi ?
Tidak ada perawatan SEBAIK ini dengan harga yang sangat TERJANGKAU jika dibandingkan perawatan SKINCARE diluar sana.

Kenapa harus MASKER SPIRULINA?? Karna Masker Spirulina bermanfaat:
1. Mencerahkan wajah
2. Memperhalus tekstur kulit
3. Mencegah dan mengatasi jerawat / bekas jerawat / flek hitam / komedo / kulit berminyak
4. Mengencangkan kulit wajah
5.Mencegah timbulnya Jerawaat,menghilangkan bekas jerawat

Diluaran 1x masker bisa 75.000 -150.000 tapi kayaknya ngga mungkin cuman skali maskerr dalam seminggu..jadi bayangkan brp dana yg harus anda siapkan hanya khusus buat Maskerr sj..Think smart LADIES Cukup beli bibit masker nya,bisa maskeran sendiri dirumah ;;) Muka Normal / Kering / berminyak? BISA!!!
Order Maskernya Sekarang! Rawat kulit Cantikmu:) Line/wa : 081213279009 (fast respon)

#masker #jualmaskerspirulina #spirulina #jakarta #surabaya #padang #pemutihwajah #pemutihkulit #cream #jerawatbatu #antiaging #awetmuda #vitaline #purwakarta #solo #explorejogja #greenmaskspirulina #kulitcerah #cantikalami #pelangsing #pelangsingalami #maskerspirulinatiens #maskerspirulina #pemutihwajah


1

.
Kenceeeng,,, bright.... Aweeett muda banget pasien yg ini,,padahal klo ditanya mah umur kepala 5 lebihnya banyak 😍😍😍
.
.
Buibu,, ladies,, gents,,termasuk aku sendiri wajib termotivasi jg yaa supaya awet muda
.
.
.
#hifutreatment #hifu #tanpaoperasi #tanpaoperasiplastik #wajahkencengseketika #awetmuda #antiaging #wajahcerah #kolagen #tanpatanambenang #tanambenang #promohifu


0

πŸ“£πŸ“£FLASH LIGHT PROMOTIONπŸ“£πŸ“£
=================================
.
Dapatkan Serum Hyaluronic Acid Pure by Auoliya ( Day and Night Serum) dengan harga RM99 sahaja
.
JIMAT SEHINGGA RM19
.
Klik link di bio @auoliya.selayang untuk order 😁


1

πŸ“£πŸ“£FLASH LIGHT PROMOTIONπŸ“£πŸ“£
=================================
.
Dapatkan Serum Hyaluronic Acid Pure by Auoliya ( Day and Night Serum) dengan harga RM99 sahaja
.
JIMAT SEHINGGA RM19
.
Klik link di bio @auoliya.selayang untuk order 😁


1

πŸ“£πŸ“£FLASH LIGHT PROMOTIONπŸ“£πŸ“£
=================================
.
Dapatkan Serum Hyaluronic Acid Pure by Auoliya ( Day and Night Serum) dengan harga RM99 sahaja
.
JIMAT SEHINGGA RM19
.
Klik link di bio @auoliya.selayang untuk order 😁


1

Wajah cerah berseri,
glowing without make up..
Gak bedakan, gak dandan juga tetap pede😊
.
Noda hitam memudar, jerawat minggat,
Tadinya kulit muka kering sekarang jadi lembab dan lembut, kulit menjadi 10 tahun lebih muda
.
Lopee lopee dehh sama PRIME SKIN PHYTOCELL serumπŸ’–πŸ’–πŸ’– Gak perlu perawatan mahal untuk mendapatkan kulit sehat dan terawat,
Cukup semprot Prime Skin Phytocell serum aja😘😘 BEST SELLER PRODUK KECANTIKAN & KESEHATAN, Produk Herbal terbaik buatan Indonesia.

Info produk &bisnis contact :
HWI VERIFIED DISTRIBUTOR
ICHA BOSS HWI
Wa 0853-7343-6588(Terimakasih sudah membeli PRODUK RESMI PT. HWI di distributor terverified www.hwiverified.com (dilindungi badan hukum). Kesehatan Anda adalah yang utama! Bantu perangi produk palsu dan penipuan!
.
.
#hwi #PrimeSkin #serum #SerumHWI #etakehealth #skincare #jerawat #awetmuda #perawatankulit


0

SI DAHSYAAT.. Namanya AgeLoc Galvanic Spa FACIAL GEL.
.
Dahsyatnya dibalik alat Galvanic Spa.
Biru dan putih.Digunakan bersama alat galvanic spa yah ^_^

Yang putih berfungsi utk mengikat kotoran hingga lapisan terdalam kulit wajah kita dan mencerahkan. Klo hanya cuci muka biasa maaaahhh....hanya membersihkan lapisan luarnya saja yaaa.caateettt.

Yg biru untuk mengencangkan, menutrisi dgn vit E, antioksidan, bahan2 ageloc anti penuaan yg bikin kulit lembab, elastis ,mulus dan anti flek hitam.
.
PENJELASAN PRODUK:
1. Gel putih ( pre-treatment gel ). Diaplikasikan ke wajah pertama kali menggunakan galvanic spa.
πŸ‘ŒGel ini memiliki ion negatif yg akan masuk ke pori2 kulit wajah dan mengikat kotoran sehingga pori2 kembali bisa bernafas.
πŸ‘ŒMengandung extract marigold, sea kelp & vanilla utk memberikan efek menenangkan.
πŸ‘ŒJuga mengandung tea cocoyl glutamate utk membersihkan kulit & membantu kulit bernafas lebih baik.
.
2. Gel Biru ( treatment gel ). Gel ini berfungsi menghidupkan kulit & meningkatkan energy sel kpd kulit wajah anda.
πŸ‘ŒMengandung Arginine yg berfungsi membantu pemulihan kulit yg stres.
πŸ‘ŒMemberi hidrasi lebih, membuat kulit terasa sangat lembab, lembut & segar.
πŸ‘ŒageLOC ingridient menghambat produksi enzym penuaan.
.
Gel2 diatas bisa menjawab permasalahan kulit seperti:
1. Berjerawat
2. Flex ringan
3.Kering & iritasi ringan
4. Kendor .
BAGUS πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ
.
Dapatkan HARGA PROMO
.
.
.
#nuskin
#facialgelpromo #promonuskinmalang #serumgalvanic #nuskinmalang
#nuskinsurabaya #nuskinblitar #nuskinkediri #facialgelgalva #facial #awetmuda #antyaging #skincare #skincareroutine #distributornuskinmalang #lianuskinmalang


1

Vitamin C Shaklee Bagus Untuk Apa?
.
🌷Merangsang pembentukan kolagen.
🌷Mengurangkan kedutan.
🌷Menghalang otot jadi lembik.
🌷Membantu masalah gusi berdarah.
🌷Mempercepat penyembuhan luka.
🌷Membantu masalah kulit kering kusam.
🌷Meningkatkan imun badan.
🌷Membantu masalah alergi hidung, kulit, asma.
🌷Membantu masalah kulit sensitif.
🌷Mengurangkan simptom flu fever dan selsema.
🌷Mencerahkan kulit.
🌷Melambatkan penuaan kulit.
🌷Menyekat pembentukan pigmentasi.
🌷Mengecutkan jerawat.
🌷Menentang bakteria dan kuman.
🌷Memulihkan cepat bekas jerawat.
🌷Membantu masalah insomnia.
🌷Membantu masalah hidung berdarah.
.
.
Penggemar Vitamin C Shaklee?
.
Dapatkan diskaun 20% setiap kali top up Vita C dengan mendaftar sebagai Ahli Shaklee.
.
.
Wasap @0178335628 suzane lim
Wasap @0178335628 suzane lim
Wasap @0178335628 suzane lim
.
.
#MamaPutri #shaklee #mastermindgroup #shakleemurah #shakleesabah #agenshaklee #sabahan #shakleemalaysia #shakleepenampang #shakleekotakinabalu #kkcity #penampang #vitaminsemulajadi #vitaminc #vitaminshaklee #uitmsabah #ums #kulitcantik #kulitkusam #tipskulitcantik #awetmuda #suntikvitaminc #serumvitaminc #instashopmalaysia #ctdk #neelofa #hijabista #hijab #bazarpaknil #igersmalaysia


0

Vitamin C Shaklee Bagus Untuk Apa?
.
🌷Merangsang pembentukan kolagen.
🌷Mengurangkan kedutan.
🌷Menghalang otot jadi lembik.
🌷Membantu masalah gusi berdarah.
🌷Mempercepat penyembuhan luka.
🌷Membantu masalah kulit kering kusam.
🌷Meningkatkan imun badan.
🌷Membantu masalah alergi hidung, kulit, asma.
🌷Membantu masalah kulit sensitif.
🌷Mengurangkan simptom flu fever dan selsema.
🌷Mencerahkan kulit.
🌷Melambatkan penuaan kulit.
🌷Menyekat pembentukan pigmentasi.
🌷Mengecutkan jerawat.
🌷Menentang bakteria dan kuman.
🌷Memulihkan cepat bekas jerawat.
🌷Membantu masalah insomnia.
🌷Membantu masalah hidung berdarah.
.
.
Penggemar Vitamin C Shaklee?
.
Dapatkan diskaun 20% setiap kali top up Vita C dengan mendaftar sebagai Ahli Shaklee.
.
.
Wasap @0178335628 suzane lim
Wasap @0178335628 suzane lim
Wasap @0178335628 suzane lim
.
.
#MamaPutri #shaklee #mastermindgroup #shakleemurah #shakleesabah #agenshaklee #sabahan #shakleemalaysia #shakleepenampang #shakleekotakinabalu #kkcity #penampang #vitaminsemulajadi #vitaminc #vitaminshaklee #uitmsabah #ums #kulitcantik #kulitkusam #tipskulitcantik #awetmuda #suntikvitaminc #serumvitaminc #instashopmalaysia #ctdk #neelofa #hijabista #hijab #bazarpaknil #igersmalaysia


0

Kalau .. nak gebu muluskan kulit... makan pink lady πŸ‘ˆ

nak stop keguguran rambut...
Makan pink lady πŸ‘ˆ

Nak kekal cantik persis anak dara...
Makan pink lady πŸ‘ˆ

Nak sentiasa cergas and bersedia melayan suami ...
Makan pink lady πŸ‘ˆ

Nak mantap aset atas bawah ...
Makan pink ladyπŸ‘ˆ

Wassap datin ntk dapatkan Pink Lady dgn harga promosi. Siap free postage & free gift lagi.
www.wasap.my/60179064536

#remyempire #ukugroup #kosmetikmurah #pinklady #pinkladybodyperfection #supplements #payudarabesar #missvketat #kulitputih #allinone #body #payudaramontok #gadisayu #anggun #bergetah #skincare #murah #original #awetmuda #trusterseller #instafamous #jamumoden


0

Uols tengah cari skincare baru sebab yang lama dah habis?
.

Syasya boleh beri konsultasi kulit supaya mudah untuk uols pilih skincare yang bersesuaian.
.

Whatsapps syasya tau jika nak tanya pasal Mary Kay 017-2250881. ❀️
.

Love, Syasya πŸ’‹

#ilovemarykay
#MaryKayBeautyConsultant
#SynergyArea
#Support2018
#CantikDenganIlmu
#BeABetterMe

#trustedseller #marykaycheras #marykayhululangat #marykayshahalam #beautytips #flawlessskin #skincare #kulitcantik #kulitcantik #awetmuda #makeup #colormakeup #beautiful #beyourself #cheras #roadtobeautifulskin


0

LUPAKAN UNTUK KURUS DAN AWET MUDA JIKA RM25 MAHAL!!!
.
.
Masih ragu-ragu dengan jamu yang hanya berharga RM25 tapi boleh kuruskan badan dan lost weight berkilo2?????
.
.
SET JAMU SERI WANITA YANG AWESOME 😘😘😘 (PINK + HIJAU)
.
.
πŸ’ŠJAMU SERI WANITA (DALAMAN & KULIT) dengan gabungan serbuk mutiara
.
.
πŸ‘‰milkbooster
πŸ‘‰menaikkan seri wajah
πŸ‘‰merawat kulit daripada jerawat, jeragat dan parut
πŸ‘‰mencantikkan bentuk badan
πŸ‘‰badan lebih bertenaga
πŸ‘‰merawat masalah dalaman wanita
.
.
πŸ’ŠJAMU SERI WANITA (KURUS MENAWAN)
.
.
πŸ‘‰singkirkan toksin dan lemak dalam badan
πŸ‘‰turunkan berat badan
πŸ‘‰melegakan sembelit
πŸ‘‰mengempiskan perut
.
.
🌸tanpa bahan kimia
🌸100% tidak panas
🌸100% homemade
.
.
πŸ’΅HARGA SERENDAH RM25 1BOTOL
πŸ’΅DUA BOTOL RM50
πŸ‘1BOTOL 50BIJI
.
.
πŸ“₯POSTAGE RM8 SM/RM12 SS
.
.
πŸ’₯4BOTOL RM100 FREE POSTAGE SM
.
.
πŸ‘‰FOR ORDER
πŸ’΅WHATSAPP
013 999 5748
013 999 5748
013 999 5748
πŸ‘‰ATAU KLIK LINK DI BIOπŸ‘†
.
.

#jamuseriwanita #jamu #jamukampung #masalahdalamanwanita #periodtakstabil #keputihan #kurus #slim #sembelit #melawaskan #jamukurus #missvlonggar #kulitkusam #jamumurah #jamuberpantang #like4like #follow4follow #buncit #detoks #gemuk #awetmuda #jamukampung #senggugut #jamutradisional #tipspikatsuami #jamupengetat #jamuhomemade #ubatkurus #pilkurus #detox


0

[ CUSTOMER FEEDBACK ]
.
.
LUPAKAN UNTUK KURUS DAN AWET MUDA JIKA RM25 MAHAL!!!
.
.
Masih ragu-ragu dengan jamu yang hanya berharga RM25 tapi boleh kuruskan badan dan lost weight berkilo2?????
.
.
SET JAMU SERI WANITA YANG AWESOME 😘😘😘 (PINK + HIJAU)
.
.
πŸ’ŠJAMU SERI WANITA (DALAMAN & KULIT) dengan gabungan serbuk mutiara
.
.
πŸ‘‰milkbooster
πŸ‘‰menaikkan seri wajah
πŸ‘‰merawat kulit daripada jerawat, jeragat dan parut
πŸ‘‰mencantikkan bentuk badan
πŸ‘‰badan lebih bertenaga
πŸ‘‰merawat masalah dalaman wanita
.
.
πŸ’ŠJAMU SERI WANITA (KURUS MENAWAN)
.
.
πŸ‘‰singkirkan toksin dan lemak dalam badan
πŸ‘‰turunkan berat badan
πŸ‘‰melegakan sembelit
πŸ‘‰mengempiskan perut
.
.
🌸tanpa bahan kimia
🌸100% tidak panas
🌸100% homemade
.
.
πŸ’΅HARGA SERENDAH RM25 1BOTOL
πŸ’΅DUA BOTOL RM50
πŸ‘1BOTOL 50BIJI
.
.
πŸ“₯POSTAGE RM8 SM/RM12 SS
.
.
πŸ’₯4BOTOL RM100 FREE POSTAGE SM
.
.
πŸ‘‰FOR ORDER
πŸ’΅WHATSAPP
013 999 5748
013 999 5748
013 999 5748
πŸ‘‰ATAU KLIK LINK DI BIOπŸ‘†
.
.

#jamuseriwanita #jamu #jamukampung #masalahdalamanwanita #periodtakstabil #keputihan #kurus #slim #sembelit #melawaskan #jamukurus #missvlonggar #kulitkusam #jamumurah #jamuberpantang #like4like #follow4follow #buncit #detoks #gemuk #awetmuda #jamukampung #senggugut #jamutradisional #tipspikatsuami #jamupengetat #jamuhomemade #ubatkurus #pilkurus #detox


0

Anak adalah karunia Allah yang harus kita jaga sebaik mungkin, karena anak anugerah yang tidak dapat dinilai dengan apapun. Oleh karena itu mulailah menjaga si kecil dari sejak dalam kandungan hingga ia lahir, beranjak besar hingga ia dewasa nanti.
Tugas orang tua tidak hanya memberi anak semua kebutuhan dunianya semata, tapi wajib bagi orang tua untuk memberikan anak semua kebutuhan rohaninya. Mengajarinya iman yang benar, mengenal Tuhan dan melaksanakan semua perintah dan larangan-Nya. Anak ibarat kertas putih yang siap dicorat-coret oleh orang tuanya. Oleh karena itu, orang tua ibarat sebuah pena yang akan menuliskan apa saja yang orang tuanya mau.

JANGAN TUNDA KEHAMILAN SELAGI USIA FISIK DAN MATERI MASIH MAMPU..... #regrann
Follow
@inspirasi_hamil_alami
@inspirasi_hamil_alami
@inspirasi_hamil_alami πŸ₯Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
οΈβœ”οΈ contact person :
BBM: DC7B0309
WA: 082139313645
#rahasiagadis #sehat #bajuhamilunik#langsing #kurus #slimming #langsingsingset #singset #langsingalami #hijrah #
#hpai #halal #
#lumpuh #stroke #jantung #diabetes #darahtinggi #diet #asamurat #alami #herbal #health #kulit #cantik #awetmuda #cerita__ #istri


1

Esok, lepas lunch nnt jgn lupa kuyah BEAUTY BOOSTER.
.
Beauty booster ni paling Sophie suka sebab sedap sgt rasa strawberry!πŸ˜πŸ“
.
Sayang semua tau kan? Beauty booster ni boleh membantu merawat semua masalah kulit.
.
Haaa best kannn... siapa nak #kulitgebu #kulitpinkish #kulitflawless boleh cuba amalkan beauty booster ni.πŸ˜˜πŸ’–
.
Whatsapp Amyza for more details 014.7059182 .
#trudolly #trudollyrawang #awetmuda


0

LUPAKAN UNTUK KURUS DAN AWET MUDA JIKA RM25 MAHAL!!!
.
.
Masih ragu-ragu dengan jamu yang hanya berharga RM25 tapi boleh kuruskan badan dan lost weight berkilo2?????
.
.
SET JAMU SERI WANITA YANG AWESOME 😘😘😘 (PINK + HIJAU)
.
.
πŸ’ŠJAMU SERI WANITA (DALAMAN & KULIT) dengan gabungan serbuk mutiara
.
.
πŸ‘‰milkbooster
πŸ‘‰menaikkan seri wajah
πŸ‘‰merawat kulit daripada jerawat, jeragat dan parut
πŸ‘‰mencantikkan bentuk badan
πŸ‘‰badan lebih bertenaga
πŸ‘‰merawat masalah dalaman wanita
.
.
πŸ’ŠJAMU SERI WANITA (KURUS MENAWAN)
.
.
πŸ‘‰singkirkan toksin dan lemak dalam badan
πŸ‘‰turunkan berat badan
πŸ‘‰melegakan sembelit
πŸ‘‰mengempiskan perut
.
.
🌸tanpa bahan kimia
🌸100% tidak panas
🌸100% homemade
.
.
πŸ’΅HARGA SERENDAH RM25 1BOTOL
πŸ’΅DUA BOTOL RM50
πŸ‘1BOTOL 50BIJI
.
.
πŸ“₯POSTAGE RM8 SM/RM12 SS
.
.
πŸ’₯4BOTOL RM100 FREE POSTAGE SM
.
.
πŸ‘‰FOR ORDER
πŸ’΅WHATSAPP
013 999 5748
013 999 5748
013 999 5748
πŸ‘‰ATAU KLIK LINK DI BIOπŸ‘†
.
.

#jamuseriwanita #jamu #jamukampung #masalahdalamanwanita #periodtakstabil #keputihan #kurus #slim #sembelit #melawaskan #jamukurus #missvlonggar #kulitkusam #jamumurah #jamuberpantang #like4like #follow4follow #buncit #detoks #gemuk #awetmuda #jamukampung #senggugut #jamutradisional #tipspikatsuami #jamupengetat #jamuhomemade #ubatkurus #pilkurus #detox


0

Haaa..kan dah kata serum ni anti kedut!! Bukan saya yang kata...πŸ˜‚ Botol tu yg kata

DROPSHIP DIPERLUKAN. Whatsapp:
www.wasap.my/601131722606/KaylaKurus

#kaylakurus
#Cantik
#Kurus
#putih
#jerawat
#kahwin
#slim
#muda
#awetmuda
#antikedut
#antipenuaan
#KerjaKosong
#Usahawan
#Uitm
#uia
#upm
#usim
#kerjasampingan
#unikl
#kolej
#parttimejobs
#Skincare
#pomade
#makeup
#artis
#lotion
#kulitkering


0

🌰 Whitening Cream Mineral 🌰 ( Moisturizing Hyaluronic Acid ) βœ”οΈ Hyaluronic Acid.
βœ”οΈ Nourishing.
βœ”οΈ Glowing.
βœ”οΈ Brightening.
βœ”οΈ Improve your skin.
βœ”οΈ Fresh makeup effect.
βœ”οΈ Lasting 12hours.
βœ”οΈ Lock water your skin.
βœ”οΈ Show the good skin colour.
βœ”οΈ Not oily.

DROPSHIP DIPERLUKAN. Whatsapp:
www.wasap.my/601131722606/KaylaKurus

#kaylakurus
#Cantik
#Kurus
#putih
#jerawat
#kahwin
#slim
#muda
#awetmuda
#antikedut
#antipenuaan
#KerjaKosong
#Usahawan
#Uitm
#uia
#upm
#usim
#kerjasampingan
#unikl
#kolej
#parttimejobs
#Skincare
#pomade
#makeup
#artis
#lotion
#kulitkering


0