#ayerhitam

Instagram photos and videos

#ayerhitam#batupahat#paritraja#kluang#uthm#kualalumpur#yongpeng#melaka#segamat#paritsulong#johorbahru#senggarang#sendayutinggi#onlitnedealer#online#onlineorder#sarawak#sabah#bestseller#unisza#plushies#unicornshop#ctdk#miri#seremban#noradanish#unicornited#unicornblood#kualakangsar#unicornio#duckscarves

Hashtags #ayerhitam for Instagram

#Repost @sumi_collectionshoppe (@get_repost)
・・・
Bismillah ..Asalamuslaikum.
Buat Warga SEGAMAT,KLUANG ,AIR HITAM, PT. RAJA Dan BATU PAHAT.. .
CEPAT2..JGN LAMBAT2..pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ DATANG LAGI!!! Order byk2 eakk..
Kak Sumi bawa direct dari Subang Jaya ke ⤵
.
PICKUP POINT 26/1 SABTU . .
🚗PETRONAS LABIS . .
🚗GIANT TMN SRI KLUANG .
🚗KFC AYER HITAM
🚗TESCO PT.RAJA.(Bdr U) . .
🚗DATARAN BATU PAHAT . .
.
.
👉P. Kuning Rendang Ayam Rm15/pck
👉P. Kuning Rendang Daging Rm18/pck
👉P. Kuning Rendang Kerang Rm18/pck
👉P. Pandan Sambal BilisPetai Rm18/pck
.
🌸ORDER AWAL DGN BAYARAN PENUH .. 🌸TIADA DELIVERY /HANDLING CAJ
.

Rebut peluang ini utk order awal uolls..Bukan selalu boleh dapat.
Quantity yg boleh akak bwk sgt limited..jadi keutamaan kpd yg serius buyer with full payment.
.
Segala pertanyaan, details order terus whatsapp Kak Sumi 0127879949
NO DM..NO CALL..WHATSAPP ONLY.
*Nak senang klik wasap link 📲 di bio akk.
.
#BatuPahat #AyerHitam #ParitRaja #KfcAyerHitam
#TescoParitRaja #SriGading #senggarang #Rengit #segamat #labis #chaah #paritsulong #DataranBatuPahat #Peserai #BukitPasir #Penggaram #Uthm #Kluang #Machap #YongPeng .


33

Siapa kat sini pengumpul berus makeup? Walaupun dah ada banyak berus makeup, tapi bila ada berus makeup keluaran baru je mesti nak beli kan? Walaupun nampak sama, tapi setiap berus ni ada fungsi dia yang tersendiri tau.

Penggunaan berus yang betul akan bantu kita untuk dapatkan solekan yang nampak natural dan flawless. Flamingo Brush ni hadir dengan 8 jenis berus yang diperbuat dengan bulu BASF iaitu bulu sintetik yang berkualiti tinggi. Bulu pada Flamingo Brush ini sangat lebat, lembut, tidak mudah tercabut dan mampu “mengangkat dan menyerap” produk yang dibaur pada wajah.

Flamingo Brush RM86.00 ( ahli RM77.40 )

jom wasap kak jee laju²...
📲 www.wasap.my/60197381364
📲 www.wasap.my/60197381364
📲 www.wasap.my/60197381364

COD : PARIT RAJA / UTHM / BATU PAHAT / YONG PENG / AYER HITAM / KLUANG dan kawasan yang berhampiran (caj cod yang berpatutan)
Pos ke seluruh Malaysia... #sendayutinggi #onlitnedealer #online #uthm #onlineorder #paritraja #ayerhitam #batupahat #yongpeng #kluang #sarawak #sabah #bestseller #flamingobrush


2

Double Ended Brush Set ni merupakan berus solekan yang mempunyai 2 fungsi dalam 1 batang berus. Berus jenis double ended ni lebih digemari kerana ia lebih ‘travel friendly’ jadi bila kita travel tu, kita tak perlu bawa berus terlalu banyak.

Double Ended Brush ni hadir dengan 12 jenis berus dalam 7 batang berus. Setiap satu dari berus ni ada fungsinya yang tersendiri tau. Jadi, bagi yang masih confused dengan cara guna berus ni, boleh refer gambar ya.

Double Ended Brush RM77.50 ( ahli RM69.75 )

jom wasap kak jee laju²...
📲 www.wasap.my/60197381364
📲 www.wasap.my/60197381364
📲 www.wasap.my/60197381364

COD : PARIT RAJA / UTHM / BATU PAHAT / YONG PENG / AYER HITAM / KLUANG dan kawasan yang berhampiran (caj cod yang berpatutan)
Pos ke seluruh Malaysia... #sendayutinggi #onlitnedealer #online #uthm #onlineorder #paritraja #ayerhitam #batupahat #yongpeng #kluang #sarawak #sabah #bestseller #doubleendedbrush


0

Kulit berjeragat biasanya terjadi kepada wanita yang semakin berusia. Jeragat bukan sahaja menjadikan wajah anda dipenuhi bintik-bintik hitam malah ianya juga menjadikan tona kulit jadi tidak sekata. Oleh itu, untuk rutin penjagaan wajah, gunakan produk-produk yang akan bantu untuk memudarkan jeragat dan bantu mencerahkan kekusaman wajah. Jom cuba rutin penjagaan kulit berjeragat ni:

1. Scrub wajah sekurang-kurangnya 2-3 kali seminggu untuk bantu buang sel-sel kulit mati yang ada pada kulit wajah. Scrub wajah juga bantu untuk mencerahkan wajah tau.
2. Cuci wajah dengan Whitening Bar Soap 2 kali sehari. Ekstrak Alpha Arbutin dan Morus Alba Root dalam sabun ni akan bantu cerahkan kulit wajah dan pudarkan jeragat serta jerawat pada kulit kita.
3. Penggunaan pelembap dalam rutin penjagaan wajah ialah WAJIB. Gunakan Anti Aging Moisturiser untuk elakkan kulit jadi kering, kusam dan muncul tanda-tanda penuaan.
4. Whitening Pearl Cream ni merupakan beauty cream yang akan bantu untuk cerahkan wajah, pudarkan parut serta jeragat dan juga bantu melembutkan kulit wajah. Setiap sapuan Whitening Pearl Cream ni, ia akan buat wajah kelihatan sangat mulus dan gebu.
5. Kulit yang sentiasa lembap merupakan kunci utama kepada kecantikan dan kesihatan kulit. Spray wajah dengan Collagen Facial Spray untuk beri lembapan kulit sepanjang hari disamping bantu kekalkan kelembutan dan keanjalan kulit.

Facial Scrub With Collagen RM29.00 ( ahli RM26.10 )
Whitening Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20)
Brightening Series Anti Aging Moisturiser RM45.00 ( ahli RM40.50 )
Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60)
Collagen Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 )

jom wasap kak jee laju²...
📲 www.wasap.my/60197381364
📲 www.wasap.my/60197381364
📲 www.wasap.my/60197381364

COD : PARIT RAJA / UTHM / BATU PAHAT / YONG PENG / AYER HITAM / KLUANG dan kawasan yang berhampiran (caj cod yang berpatutan)
Pos ke seluruh Malaysia... #sendayutinggi #onlitnedealer #online #uthm #onlineorder #paritraja #ayerhitam #batupahat #yongpeng #kluang #sarawak #sabah #bestseller #skincaretips


0

Masalah resdung ni merupakan penyakit yang dihidapi oleh semua orang tak kira usia malahan kanank-kanak pun dah ada yang menghidap masalah resdung ni tau. Resdung ni merupakan penyakit genetik dan antara punca kenapa seseorang tu menghidap akzema, lelah, asma, hidung berair atau selsema berpanjangan ialah kerana penyakit resdung ni.

Bagi yang dah pernah cuba amalkan Nosygone ni, pasti dah nampak kesannya kan? Antara keistimewaan Nosygone ni ialah:

1. Herba yang bertindak mencuci dan membunuh kuman resdung dari dalam.
2. Mengatasi kerengsaan dibahagian hidung akibat virus resdung.
3. Menghilangkan dan mengeluarkan bau busuk dalam hidung.
4. Atasi masalah kegatalan di wajah, kelemumur, kahak dan mulut berbau.
5. Merawat dan membunuh kuman jerawat.

Nosygone ni boleh diambil seawal usia 14 tahun dan diambil 2 biji 2 kali sehari sebelum makan. Bagi yang sedang menyusu, ambil selepas bayi berusia 4 bulan dan keatas.

jom wasap kak jee laju²...
📲 www.wasap.my/60197381364
📲 www.wasap.my/60197381364
📲 www.wasap.my/60197381364

COD : PARIT RAJA / UTHM / BATU PAHAT / YONG PENG / AYER HITAM / KLUANG dan kawasan yang berhampiran (caj cod yang berpatutan)
Pos ke seluruh Malaysia... #sendayutinggi #onlitnedealer #online #uthm #onlineorder #paritraja #ayerhitam #batupahat #yongpeng #kluang #sarawak #sabah #bestseller #nosygone


1

Pernah tak rasa gatal-gatal dibahagian vagina? Bila rasa gatal tu mulalah rasa tak selesa dan jika berada dikhalayak ramai kita akan rasa tak senang duduk kan? Ramai yang ambil remeh hal gatal dibahagian vagina ni. Tahu tak yang jika kita biarkan je gatal di bahagaian vagina, ia mungkin boleh menyebabkan masalah serius kepada kesihatan vagina.

Oleh sebab itu kita perlu pastikan yang kita tak lakukan apa-apa yang boleh mengganggu keseimbangan flora dalam vagina. Penggunaan pembersih vagina amat digalakkan untuk elak dari vagina menjadi gatal atau dijangkiti kuman. Sireh Feminine Wash ni bersifat lembut dan ianya tidak akan mengganggu sistem vagina dan setiap penggunaan akan memberi rasa segar dan bersih je.

Sireh Feminine Wash ni boleh digunakan bila-bila masa sahaja dan ia tak akan buat kulit pada vagina kita jadi kering atau kasar.

Sireh Feminine Wash RM20.00 (ahli RM19.00)

jom wasap kak jee laju²...
📲 www.wasap.my/60197381364
📲 www.wasap.my/60197381364
📲 www.wasap.my/60197381364

COD : PARIT RAJA / UTHM / BATU PAHAT / YONG PENG / AYER HITAM / KLUANG dan kawasan yang berhampiran (caj cod yang berpatutan)
Pos ke seluruh Malaysia... #sendayutinggi #onlitnedealer #online #uthm #onlineorder #paritraja #ayerhitam #batupahat #yongpeng #kluang #sarawak #sabah #bestseller #sirehfemininewash


1

TRIAL PACK
RM36
.
What you will have are:
4 TYPES OF SHAPES X 100g
.
The shape includes;
✨ Star
✨ Shell
✨ Fusilli
✨ Macaroni
.
Interested? Just DM us or whatsapp us at +6013-2288931 (click link on bio). 📲
.
#sayajual #eatalianexpress #eatalianexpressvegepasta #eatalianexpressjohor #babyproducts #babystuff #ayerhitam #yongpeng #batupahat #paritraja #kluang #paritsulong #johor #babyfood #healthyfood #healthylife #vegetablespasta #gombak #bangsar


0

Wahh makin ramai laaa yg dapat teka betul! tapi Sis Luv taknak bagitau lg jawapan dia lg ahaha jgn la marah muahsmuahss!!😅😅
.
.
Okay Sis Luv belanja hint seterusnya kat video ni! blurrbb bluuurrbbb blurrbbb zasss bunyi air terpercik! hihi. Rasa-rasa uollss, apakah iaaa? 🤭🤭
.
.
**Tahukah anda, buah PEACH kaya dengan pelbagai khasiat, mineral dan juga vitamin! Sebiji buah peach mengandungi 19% dos harian Vitamin C yg disarankan utk badan manusia. #LovelieeBeautyInfo" -
📮Postage everydayy 🚚 COD Available : Kluang/Ayer Hitam/Parit Raja/UTHM .
🛍 Setiap pembelian ade free gift & EXTRA Free Gift untuk Dua Boxes keatas .
🛒 3 Boxes FREE POSTAGE 😍 .
So order noww !!!!
.
#asyallie #lovelie #hellopeachplease #sayanakputih #sayanakcantik #sayanaksihat #sayajualmurah #johorean #paritraja #uthm #ayerhitam #kluang #batupahat #supplementmurah #supplementputih #murahmurah #jomcantik #ohmychocolate #jomkurus #sayanakurus #murahmurah #ohmychocolate #hellobepure #sunscreen #spf50 #pimplecream #serum #serumessentialbyasyaliee #serumurah #lovelieeessentialserum


0

Servis tukar bateri iP murah!
Buat di depan mata anda!
Hanya 15 minit sahaja!
Whatsapp 0️⃣1️⃣1️⃣➖1️⃣4️⃣2️⃣1️⃣ 3️⃣0️⃣1️⃣7️⃣ NOW!

#iphone6s #iphonemurah #jualiphonemurah #iphonemurahgila #repair #repairiphonemurah #repairiphonemalaysia #batupahat #paritraja #ayerhitam #johor


0

2 in 1 Eyeshadow - 4 warna yang menarik
- warna yang menarik & terkini
- didatangkan sekali dengan highlighter
- mudah & senang dipakai
- cepat & jimat masa, tak perlu pakai brush
- mudah dibawa ( travel friend )

Rm39 SAHAJA 💞
#makeuptutorial #obsesscosmeticbatupahat #obsesscosmetics #TeamFyda #batupahat #uthmpagoh #uthm #pagoh #paritsulong #paritraja #ayerhitam #kluang #rengit #singapore #senggarang #pontian #johorbharu #plentong #pasirgudang #muar #tanjungemasmuar #uthmpagoh #uthm #uitm #obsesscosmeticsparitraja #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticxdewiremaja #obsesscosmeticsjb #obsesscosmeticsingapore #obsesscosmetickluang


1

iP 7 Black Matte (LAKU KERAS!)
32GB RM1250
128GB RN1350
256GB RM1700
.
Semua iP second hand original
100% conditions masih cun
Fullset box + Free Gift
.
Selain dari warna Black Matte tambah RM50.
.
Berminat boleh DM atau
Whatsapp 01114213017
#iphone6s #iphonemurah #jualiphonemurah #iphonemurahgila #iphonexsmax #iphone8plus #batupahat #ayerhitam #paritraja #johor #bossku #padu


0

Bismillah ..Asalamuslaikum.
Buat Warga SEGAMAT,KLUANG ,AIR HITAM, PT. RAJA Dan BATU PAHAT.. .
CEPAT2..JGN LAMBAT2..pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ DATANG LAGI!!! Order byk2 eakk..
Kak Sumi bawa direct dari Subang Jaya ke ⤵
.
PICKUP POINT 26/1 SABTU . .
🚗PETRONAS LABIS . .
🚗GIANT TMN SRI KLUANG .
🚗KFC AYER HITAM
🚗TESCO PT.RAJA.(Bdr U) . .
🚗DATARAN BATU PAHAT . .
.
.
👉P. Kuning Rendang Ayam Rm15/pck
👉P. Kuning Rendang Daging Rm18/pck
👉P. Kuning Rendang Kerang Rm18/pck
👉P. Pandan Sambal BilisPetai Rm18/pck
.
🌸ORDER AWAL DGN BAYARAN PENUH .. 🌸TIADA DELIVERY /HANDLING CAJ
.

Rebut peluang ini utk order awal uolls..Bukan selalu boleh dapat.
Quantity yg boleh akak bwk sgt limited..jadi keutamaan kpd yg serius buyer with full payment.
.
Segala pertanyaan, details order terus whatsapp Kak Sumi 0127879949
NO DM..NO CALL..WHATSAPP ONLY.
*Nak senang klik wasap link 📲 di bio akk.
.
#BatuPahat #AyerHitam #ParitRaja #KfcAyerHitam
#TescoParitRaja #SriGading #senggarang #Rengit #segamat #labis #chaah #paritsulong #DataranBatuPahat #Peserai #BukitPasir #Penggaram #Uthm #Kluang #Machap #YongPeng .


1

Thank u @sharonfrese @yishkabob @irfan.kasban for such a thought-provoking lecture performance tonight!
Absolutely love the storytelling and the use of the OHP projector to cast images... What I thought would be a dry "lecture" turned out to be quite "wet" with stories that drew me in to find out more... 😝
Thank u for enlightening me about the black history of Singapore which I never knew!

#joelwatches #joelshares #m1fringefestival #ayerhitam #sgtheatre #gocatchitifyouhavent


4

hahah terliur tak?? sapa2 yang belum order tu cepat2 whatsapp ye, ORDER SEKARANG!!☺️☺️🤤
.
1st BATCH ‼️Place your order now ☺️
.
Delivery on : Sunday (20.1.2019)
Area : Parit Raja, Parit Botak, Sri gading
.
Self Pickup : Parit Raja Available (sis akan beri location)
.
Contact : 0177674401
.
#laazleparitraja #cakedaim #caketoblerone #cakesedap #codlaazleparitraja #kekviral #kekroastedalmond #kekdaim #kektoblerone #kekhantaran #kekcreamychocolate #uthm #paritraja #srigading #ayerhitam


1

Brownies muffin RM 5 (exc cod) area PARIT RAJA, UTHM, DAN AREA BERDEKATAN. #paritraja #ayerhitam #uthm #tamanu #brownies #cheesecake #cod #batupahat


1

HARGA ASAL RM20 . SIS NAK BAGI RM15 JE . KALAU PANDAI PUJI BOLE DAPAT MURAH LAGI 😛😛😛 PROMO GELANG AND SUBANG UNICORN 😍😍😍😍😍😍‼️‼️‼️‼️‼️
0194981825
.
.
#batupahat #paritraja #ayerhitam #melaka #shahalam #kualalumpur #kuantan #rainbow #johorbahru #unicorn #bag #duckscarves #pulaupinang #butterworth #ipoh #kualalumpur #kualaterengganu #taiping #kualakangsar #unicornio #unisza #unicornblood #unicornited #noradanish #seremban #miri #ctdk #segamat #unicornshop #plushies


2