#aztecmalaysiarepacking Instagram Instagram photos and videos

Well sebab tu laaa dipanggil sebagai world's most powerful facial sebab siapa jee try mesti akan jatuh hati dekat mask ni 😍
#aztechealing #aztecsecretmurah #aztecsecretoriginal #aztecindianhealingclay #aztecmalaysiamurah #aztecmalaysiarepacking #aztecmalaysia


0

Tak confident?segan nak keluar rumah sebab kulit tak flawless?takut nak gunaa product product merosakkan kulit?
Cuba la aztec clay ni..berasaskan bahan bahan yang tidak merosakkan kulit dan selamat digunakan
Ramai dah cuba aztec clay ni..anda bila lagi?

Trial set
Rm50sm/rm55ss
For (repacking) 1lbs (454g)
rm80sm/ rm85ss
2lbs (908g)
Rm130sm/135ss
Ws me at 0198229341
Or just dm me
READY STOCK GUYS
#aztecclaymaskmurah
#aztecclaymalaysia
#aztecclaymaskmalaysiamurah
#aztecclaymaskoriginal
#aztecclayhealingmask
#aztecclaymasktermurah
#aztecmaskoriginal
#aztecmaskresult
#aztectrialpack
#aztectrialset
#aztecclaymaskreadystock
#aztecclaymaskreview
#aztecclaymaskrepack
#aztecrepackmurah
#aztecmalaysiarepacking
#sugarbearhair
#sugarbearhairresults
#sugarbearhairmurah
#sugarbearhairvitamins
#sugarbearmurah
#sugarbearhairmalaysia
#sugarbearhairoriginal
#sugarbearhairreadystock
#sugarbearhairvitaminmy
#sugarbearhairvitaminsmurah
#farsalimalaysia
#farsalimalaysiamurah
#farsalimalaysiaoriginal


0

Tak confident?segan nak keluar rumah sebab kulit tak flawless?takut nak gunaa product product merosakkan kulit?
Cuba la aztec clay ni..berasaskan bahan bahan yang tidak merosakkan kulit dan selamat digunakan
Ramai dah cuba aztec clay ni..anda bila lagi?

Trial set
Rm50sm/rm55ss
For (repacking) 1lbs (454g)
rm80sm/ rm85ss
2lbs (908g)
Rm130sm/135ss
Ws me at 0198229341
Or just dm me
READY STOCK GUYS
#aztecclaymaskmurah
#aztecclaymalaysia
#aztecclaymaskmalaysiamurah
#aztecclaymaskoriginal
#aztecclayhealingmask
#aztecclaymasktermurah
#aztecmaskoriginal
#aztecmaskresult
#aztectrialpack
#aztectrialset
#aztecclaymaskreadystock
#aztecclaymaskreview
#aztecclaymaskrepack
#aztecrepackmurah
#aztecmalaysiarepacking
#sugarbearhair
#sugarbearhairresults
#sugarbearhairmurah
#sugarbearhairvitamins
#sugarbearmurah
#sugarbearhairmalaysia
#sugarbearhairoriginal
#sugarbearhairreadystock
#sugarbearhairvitaminmy
#sugarbearhairvitaminsmurah
#farsalimalaysia
#farsalimalaysiamurah
#farsalimalaysiaoriginal


0

Tak confident?segan nak keluar rumah sebab kulit tak flawless?takut nak gunaa product product merosakkan kulit?
Cuba la aztec clay ni..berasaskan bahan bahan yang tidak merosakkan kulit dan selamat digunakan
Ramai dah cuba aztec clay ni..anda bila lagi?

Trial set
Rm50sm/rm55ss
For (repacking) 1lbs (454g)
rm80sm/ rm85ss
2lbs (908g)
Rm130sm/135ss
Ws me at 0198229341
Or just dm me
READY STOCK GUYS
#aztecclaymaskmurah
#aztecclaymalaysia
#aztecclaymaskmalaysiamurah
#aztecclaymaskoriginal
#aztecclayhealingmask
#aztecclaymasktermurah
#aztecmaskoriginal
#aztecmaskresult
#aztectrialpack
#aztectrialset
#aztecclaymaskreadystock
#aztecclaymaskreview
#aztecclaymaskrepack
#aztecrepackmurah
#aztecmalaysiarepacking
#sugarbearhair
#sugarbearhairresults
#sugarbearhairmurah
#sugarbearhairvitamins
#sugarbearmurah
#sugarbearhairmalaysia
#sugarbearhairoriginal
#sugarbearhairreadystock
#sugarbearhairvitaminmy
#sugarbearhairvitaminsmurah
#farsalimalaysia
#farsalimalaysiamurah
#farsalimalaysiaoriginal


0

Tak confident?segan nak keluar rumah sebab kulit tak flawless?takut nak gunaa product product merosakkan kulit?
Cuba la aztec clay ni..berasaskan bahan bahan yang tidak merosakkan kulit dan selamat digunakan
Ramai dah cuba aztec clay ni..anda bila lagi?

Trial set
Rm50sm/rm55ss
For (repacking) 1lbs (454g)
rm80sm/ rm85ss
2lbs (908g)
Rm130sm/135ss
Ws me at 0198229341
Or just dm me
READY STOCK GUYS
#aztecclaymaskmurah
#aztecclaymalaysia
#aztecclaymaskmalaysiamurah
#aztecclaymaskoriginal
#aztecclayhealingmask
#aztecclaymasktermurah
#aztecmaskoriginal
#aztecmaskresult
#aztectrialpack
#aztectrialset
#aztecclaymaskreadystock
#aztecclaymaskreview
#aztecclaymaskrepack
#aztecrepackmurah
#aztecmalaysiarepacking
#sugarbearhair
#sugarbearhairresults
#sugarbearhairmurah
#sugarbearhairvitamins
#sugarbearmurah
#sugarbearhairmalaysia
#sugarbearhairoriginal
#sugarbearhairreadystock
#sugarbearhairvitaminmy
#sugarbearhairvitaminsmurah
#farsalimalaysia
#farsalimalaysiamurah
#farsalimalaysiaoriginal


0

Tak confident?segan nak keluar rumah sebab kulit tak flawless?takut nak gunaa product product merosakkan kulit?
Cuba la aztec clay ni..berasaskan bahan bahan yang tidak merosakkan kulit dan selamat digunakan
Ramai dah cuba aztec clay ni..anda bila lagi?

Trial set
Rm50sm/rm55ss
For (repacking) 1lbs (454g)
rm80sm/ rm85ss
2lbs (908g)
Rm130sm/135ss
Ws me at 0198229341
Or just dm me
READY STOCK GUYS
#aztecclaymaskmurah
#aztecclaymalaysia
#aztecclaymaskmalaysiamurah
#aztecclaymaskoriginal
#aztecclayhealingmask
#aztecclaymasktermurah
#aztecmaskoriginal
#aztecmaskresult
#aztectrialpack
#aztectrialset
#aztecclaymaskreadystock
#aztecclaymaskreview
#aztecclaymaskrepack
#aztecrepackmurah
#aztecmalaysiarepacking
#sugarbearhair
#sugarbearhairresults
#sugarbearhairmurah
#sugarbearhairvitamins
#sugarbearmurah
#sugarbearhairmalaysia
#sugarbearhairoriginal
#sugarbearhairreadystock
#sugarbearhairvitaminmy
#sugarbearhairvitaminsmurah
#farsalimalaysia
#farsalimalaysiamurah
#farsalimalaysiaoriginal


6

Tak confident?segan nak keluar rumah sebab kulit tak flawless?takut nak gunaa product product merosakkan kulit?
Cuba la aztec clay ni..berasaskan bahan bahan yang tidak merosakkan kulit dan selamat digunakan
Ramai dah cuba aztec clay ni..anda bila lagi?

Trial set
Rm50sm/rm55ss
For (repacking) 1lbs (454g)
rm80sm/ rm85ss
2lbs (908g)
Rm130sm/135ss
Ws me at 0198229341
Or just dm me
READY STOCK GUYS
#aztecclaymaskmurah
#aztecclaymalaysia
#aztecclaymaskmalaysiamurah
#aztecclaymaskoriginal
#aztecclayhealingmask
#aztecclaymasktermurah
#aztecmaskoriginal
#aztecmaskresult
#aztectrialpack
#aztectrialset
#aztecclaymaskreadystock
#aztecclaymaskreview
#aztecclaymaskrepack
#aztecrepackmurah
#aztecmalaysiarepacking
#sugarbearhair
#sugarbearhairresults
#sugarbearhairmurah
#sugarbearhairvitamins
#sugarbearmurah
#sugarbearhairmalaysia
#sugarbearhairoriginal
#sugarbearhairreadystock
#sugarbearhairvitaminmy
#sugarbearhairvitaminsmurah
#farsalimalaysia
#farsalimalaysiamurah
#farsalimalaysiaoriginal


0

Tak confident?segan nak keluar rumah sebab kulit tak flawless?takut nak gunaa product product merosakkan kulit?
Cuba la aztec clay ni..berasaskan bahan bahan yang tidak merosakkan kulit dan selamat digunakan
Ramai dah cuba aztec clay ni..anda bila lagi?

Trial set
Rm50sm/rm55ss
For (repacking) 1lbs (454g)
rm80sm/ rm85ss
2lbs (908g)
Rm130sm/135ss
Ws me at 0198229341
Or just dm me
READY STOCK GUYS
#aztecclaymaskmurah
#aztecclaymalaysia
#aztecclaymaskmalaysiamurah
#aztecclaymaskoriginal
#aztecclayhealingmask
#aztecclaymasktermurah
#aztecmaskoriginal
#aztecmaskresult
#aztectrialpack
#aztectrialset
#aztecclaymaskreadystock
#aztecclaymaskreview
#aztecclaymaskrepack
#aztecrepackmurah
#aztecmalaysiarepacking
#sugarbearhair
#sugarbearhairresults
#sugarbearhairmurah
#sugarbearhairvitamins
#sugarbearmurah
#sugarbearhairmalaysia
#sugarbearhairoriginal
#sugarbearhairreadystock
#sugarbearhairvitaminmy
#sugarbearhairvitaminsmurah
#farsalimalaysia
#farsalimalaysiamurah
#farsalimalaysiaoriginal


0

Tak confident?segan nak keluar rumah sebab kulit tak flawless?takut nak gunaa product product merosakkan kulit?
Cuba la aztec clay ni..berasaskan bahan bahan yang tidak merosakkan kulit dan selamat digunakan
Ramai dah cuba aztec clay ni..anda bila lagi?

Trial set
Rm50sm/rm55ss
For (repacking) 1lbs (454g)
rm80sm/ rm85ss
2lbs (908g)
Rm130sm/135ss
Ws me at 0198229341
Or just dm me
READY STOCK GUYS
#aztecclaymaskmurah
#aztecclaymalaysia
#aztecclaymaskmalaysiamurah
#aztecclaymaskoriginal
#aztecclayhealingmask
#aztecclaymasktermurah
#aztecmaskoriginal
#aztecmaskresult
#aztectrialpack
#aztectrialset
#aztecclaymaskreadystock
#aztecclaymaskreview
#aztecclaymaskrepack
#aztecrepackmurah
#aztecmalaysiarepacking
#sugarbearhair
#sugarbearhairresults
#sugarbearhairmurah
#sugarbearhairvitamins
#sugarbearmurah
#sugarbearhairmalaysia
#sugarbearhairoriginal
#sugarbearhairreadystock
#sugarbearhairvitaminmy
#sugarbearhairvitaminsmurah
#farsalimalaysia
#farsalimalaysiamurah
#farsalimalaysiaoriginal


0

Tak confident?segan nak keluar rumah sebab kulit tak flawless?takut nak gunaa product product merosakkan kulit?
Cuba la aztec clay ni..berasaskan bahan bahan yang tidak merosakkan kulit dan selamat digunakan
Ramai dah cuba aztec clay ni..anda bila lagi?

Trial set
Rm50sm/rm55ss
For (repacking) 1lbs (454g)
rm80sm/ rm85ss
2lbs (908g)
Rm130sm/135ss
Ws me at 0198229341
Or just dm me
READY STOCK GUYS
#aztecclaymaskmurah
#aztecclaymalaysia
#aztecclaymaskmalaysiamurah
#aztecclaymaskoriginal
#aztecclayhealingmask
#aztecclaymasktermurah
#aztecmaskoriginal
#aztecmaskresult
#aztectrialpack
#aztectrialset
#aztecclaymaskreadystock
#aztecclaymaskreview
#aztecclaymaskrepack
#aztecrepackmurah
#aztecmalaysiarepacking
#sugarbearhair
#sugarbearhairresults
#sugarbearhairmurah
#sugarbearhairvitamins
#sugarbearmurah
#sugarbearhairmalaysia
#sugarbearhairoriginal
#sugarbearhairreadystock
#sugarbearhairvitaminmy
#sugarbearhairvitaminsmurah
#farsalimalaysia
#farsalimalaysiamurah
#farsalimalaysiaoriginal


0

Tak confident?segan nak keluar rumah sebab kulit tak flawless?takut nak gunaa product product merosakkan kulit?
Cuba la aztec clay ni..berasaskan bahan bahan yang tidak merosakkan kulit dan selamat digunakan
Ramai dah cuba aztec clay ni..anda bila lagi?

Trial set
Rm50sm/rm55ss
For (repacking) 1lbs (454g)
rm80sm/ rm85ss
2lbs (908g)
Rm130sm/135ss
Ws me at 0198229341
Or just dm me
READY STOCK GUYS
#aztecclaymaskmurah
#aztecclaymalaysia
#aztecclaymaskmalaysiamurah
#aztecclaymaskoriginal
#aztecclayhealingmask
#aztecclaymasktermurah
#aztecmaskoriginal
#aztecmaskresult
#aztectrialpack
#aztectrialset
#aztecclaymaskreadystock
#aztecclaymaskreview
#aztecclaymaskrepack
#aztecrepackmurah
#aztecmalaysiarepacking
#sugarbearhair
#sugarbearhairresults
#sugarbearhairmurah
#sugarbearhairvitamins
#sugarbearmurah
#sugarbearhairmalaysia
#sugarbearhairoriginal
#sugarbearhairreadystock
#sugarbearhairvitaminmy
#sugarbearhairvitaminsmurah
#farsalimalaysia
#farsalimalaysiamurah
#farsalimalaysiaoriginal


0

Cara nak bancuh mask yaa 😘

Rm45 satu set 100g mask + 100ml ACV. Dah include pos haa.
.
Whatsapp 0145373565 utk order or tekan je link kat bio
.
#aztecclaymask #aztechealingclay #aztecsecretmalaysia #aztecclaymaskmalaysia #aztecclaymaskmurah #aztecrepackmurah #aztecmaskoriginal #aztecmaskmalaysia #aztecmalaysiarepacking #aztecreadystockmalaysia


0

Tak confident?segan nak keluar rumah sebab kulit tak flawless?takut nak gunaa product product merosakkan kulit?
Cuba la aztec clay ni..berasaskan bahan bahan yang tidak merosakkan kulit dan selamat digunakan
Ramai dah cuba aztec clay ni..anda bila lagi?

Trial set
Rm50sm/rm55ss
For (repacking) 1lbs (454g)
rm80sm/ rm85ss
2lbs (908g)
Rm130sm/135ss
Ws me at 0198229341
Or just dm me
READY STOCK GUYS
#aztecclaymaskmurah
#aztecclaymalaysia
#aztecclaymaskmalaysiamurah
#aztecclaymaskoriginal
#aztecclayhealingmask
#aztecclaymasktermurah
#aztecmaskoriginal
#aztecmaskresult
#aztectrialpack
#aztectrialset
#aztecclaymaskreadystock
#aztecclaymaskreview
#aztecclaymaskrepack
#aztecrepackmurah
#aztecmalaysiarepacking
#sugarbearhair
#sugarbearhairresults
#sugarbearhairmurah
#sugarbearhairvitamins
#sugarbearmurah
#sugarbearhairmalaysia
#sugarbearhairoriginal
#sugarbearhairreadystock
#sugarbearhairvitaminmy
#sugarbearhairvitaminsmurah
#farsalimalaysia
#farsalimalaysiamurah
#farsalimalaysiaoriginal


0

Tak confident?segan nak keluar rumah sebab kulit tak flawless?takut nak gunaa product product merosakkan kulit?
Cuba la aztec clay ni..berasaskan bahan bahan yang tidak merosakkan kulit dan selamat digunakan
Ramai dah cuba aztec clay ni..anda bila lagi?

Trial set
Rm50sm/rm55ss
For (repacking) 1lbs (454g)
rm80sm/ rm85ss
2lbs (908g)
Rm130sm/135ss
Ws me at 0198229341
Or just dm me
READY STOCK GUYS
#aztecclaymaskmurah
#aztecclaymalaysia
#aztecclaymaskmalaysiamurah
#aztecclaymaskoriginal
#aztecclayhealingmask
#aztecclaymasktermurah
#aztecmaskoriginal
#aztecmaskresult
#aztectrialpack
#aztectrialset
#aztecclaymaskreadystock
#aztecclaymaskreview
#aztecclaymaskrepack
#aztecrepackmurah
#aztecmalaysiarepacking
#sugarbearhair
#sugarbearhairresults
#sugarbearhairmurah
#sugarbearhairvitamins
#sugarbearmurah
#sugarbearhairmalaysia
#sugarbearhairoriginal
#sugarbearhairreadystock
#sugarbearhairvitaminmy
#sugarbearhairvitaminsmurah
#farsalimalaysia
#farsalimalaysiamurah
#farsalimalaysiaoriginal


0

Tak confident?segan nak keluar rumah sebab kulit tak flawless?takut nak gunaa product product merosakkan kulit?
Cuba la aztec clay ni..berasaskan bahan bahan yang tidak merosakkan kulit dan selamat digunakan
Ramai dah cuba aztec clay ni..anda bila lagi?

Trial set
Rm50sm/rm55ss
For (repacking) 1lbs (454g)
rm80sm/ rm85ss
2lbs (908g)
Rm130sm/135ss
Ws me at 0198229341
Or just dm me
READY STOCK GUYS
#aztecclaymaskmurah
#aztecclaymalaysia
#aztecclaymaskmalaysiamurah
#aztecclaymaskoriginal
#aztecclayhealingmask
#aztecclaymasktermurah
#aztecmaskoriginal
#aztecmaskresult
#aztectrialpack
#aztectrialset
#aztecclaymaskreadystock
#aztecclaymaskreview
#aztecclaymaskrepack
#aztecrepackmurah
#aztecmalaysiarepacking
#sugarbearhair
#sugarbearhairresults
#sugarbearhairmurah
#sugarbearhairvitamins
#sugarbearmurah
#sugarbearhairmalaysia
#sugarbearhairoriginal
#sugarbearhairreadystock
#sugarbearhairvitaminmy
#sugarbearhairvitaminsmurah
#farsalimalaysia
#farsalimalaysiamurah
#farsalimalaysiaoriginal


0