#babycomel

Instagram photos and videos

#babycomel#babygirl#dressbaby#bajubaby#gaunbaby#dressbabymurah#barangbabymurah#barangbaby#baby#dressbudakmalaysia#gownbaby#cutebaby#bazarpaknil#girl#bajubabymurah#anakku#love#twinsplanets#neelofa#babycute#babyboy#twinsofinstagram#twins#bazaaronline#twincesses#twinsbaby#bazaarpaknil#twinstagram#twinsandmultiples

Hashtags #babycomel for Instagram

AL lagi jogettuhh, Lincahnya diapunya badan πŸ˜‚πŸ˜‚ bagi yang program diet bisa diIkutin tuhh gerakannya AL... πŸ‘¦β€οΈ
#babyunch #babycomel #babycute #sayanganak #semangatmenikahtanpapacaran #semangatmenikahmuda


0

Good morning guys!πŸ€—
.
Tengoklah kami ni berpimpin tangan. Hahaha. Time mood baik bolehlah macam ni guys! Hehhe..πŸ˜€
.
Kalau mood tak baik, kami berdua melalak sama2 sampai bingit telinga mommy & daddyπŸ˜‚
.
Kami bergaduh bukan sebab apa pun. Berebut kasih sayang mommy dan daddy je. Kadang2 berebut mainan sebab daddy beli 1 je tapi suruh kongsi main.πŸ™Š.
.
P/s: Kalau macam ni mommydaddy kena workhard sebab anak dah 2.πŸ’ͺπŸ’ͺ
.
Wangi 24jam dgn @lavelvet
#iffazalia #malaysianwriter #freelancewriter #temanoghangperak
#iffazaliafirdaus #lavelvetperfume
#inspiredperfume #perfumemalaysia
#YaasiinRezqallah #babycomel
#RafiqiRezqallah #sibijaksipetah
#farezqfamily
#novelherokuanakemak #biarjadikaktus
#AdaptasiNovelBiarJadiKaktus
#atinjomkahwin #dengarkatahati
#adilabijaksains #adilabijakmatematik
#nakbelikaryaIffaZaliawasap0132760411
#alaf21 #alaf21novel #novelist #bestseller
#novelbestseller


0

.
Selesai juga buat beberapa delivery arini. Walaupun banyak juga tempahan nak kene siapkan... tapi terpaksa bahagi2 tugas dan masa juga... paling penting customer suka dan seronok!
.
.
Terima kasih pada yang selalu support saudagarkekabu.
.
#Saudagarkekabu
#kekabumurah
#kekabuasli
#tilamkekabu
#tilambaby
#Babycomel
#Stokin3D
#TualaBaby
#ibuanak
#Ibumengandung
#Comel
#Tilammurah
#Trustedseller
#onlineseller
#Tilamkekabucampur
#Ampang #Selangor #harapanbaru
#Sayajualmurah
#sayasaudagar
#Syukur
#Bantalkekabu
#Bantalhotel
#Hotel #Bujang #wedding
#Homestay #followers
#feedbackcustomer


1

SI HIJAU PENYELAMATNYA
.
.
Sebuah keluarga travel dari selatan ke utara menziarahi keluarga.

Anak - anak mereka kecil lagi. Lingkungan usia 1 hingga 4 tahun.

Perjalanan yang jauh membuatkan si abang berusia 4 tahun dan si adik 3 tahun tidak duduk diam. Almaklum sedang lasak membesar.

Tapi naluri si ibu memahami mereka sudah keletihan sebenarnya. Lebih 4 jam perjalanan dan mereka aktif bermain dalam kereta. Cuma suasana dalam kereta kurang selesa untuk dua kanak - kanak ini nak berehat.

Lalu kala si bapa memberhentikan kereta di RnR, si ibu mengeluarkan SI BOTOL HIJAU daripada kit kecemasan dan menyapu nipis di POINTΒ² PENTING anggota badan anaknya. Kemudian mereka meneruskan perjalanan.

Amazingly.. Ketika kereta meluncur laju beberapa minit kemudian, hanya terdengar perbualan deejay di radio dalam kereta. Tiada lagi riuh rendah suara anak- anak kerana mereka sudah lena di buai mimpi.
🌹.
.
.
CALM BALMπŸ’š membantu memberikan rasa tenang untuk badan berehat terutama untuk kanak-kanak. Juga boleh digunakan untuk memulihkan luka pada kulit dan ruam.

Sesuai untuk semua peringkat usia daripada bayi sehingga dewasa. Selamat dan senang dibawa untuk travel.

Berminat untuk memiliki boleh hubungi admin pada link di bio.

#magicbalmumi
#tasneemnaturel
#aura
#igshopmalaysia #balmbaby
#balmviral #babyinsta
#babycomel
#tasneemnaturelperak
#agentseriiskandar
#tronoh
#bota
#seriiskandar
#bazarpaknil #baby #babybath
#babyfamous #shoppingonline
#fingerfood #terlajaklaris
#bazaaronline #barangbabymurah #babyfamous


1

#tb eidulfitri 2018.. umi abah nk dobi sy skali ke.... oh noooo... #eshalkhairamedina #babycomel #babygirl


0

#tb 2nd eidulfitri 2018..xsempat nk senyum..byk mkn..ootd flowergirl dress #babycomel #babygirl


0

#tb 1st eidulfitri 2018... walaupun sy muncit tp bole lg pakai kebaya tau... #babycomel #babygirl


0

Jangan lupa shalawatya guys...☝️❀️❀️ massakk Kalah Sama dedek @aishwa_nahla πŸ˜‡πŸ˜‡
#babyunch #babycute #babycomel #sayanganak #semangatmenikahtanpapacaran #semangatmenikahmuda


0

Tirulah sperti Baby ALπŸ‘¦ baik, ramah, tidak sombong Lagi...πŸ˜‡πŸ˜‡ smua disapa Sama dia, apalagi yang deket sama dia punya jajanan, eskrim🍦🍦🍦😍😍 #babyunch #babycute #babycomel #sayanganak #semangatmenikahtanpapacaran #semangatmenikahmuda


0

Haluuuuu me on pink jumpsuit.
#baby
#cutebabyclub
#cutebabys
#babies
#babyofinstagram
#babycomel


0

Masih tercariΒ² pekerjaan y senang lg mudah??? Saya mncari 10 org y betulΒ² hendak d bantu.

Mari wasap saya..
10 org je ea. Kalau da cukup 10 org, next time saya ofer lg. Jgn menyesal..! CepatΒ² ok..klik link ni πŸ‘‰http://www.wasap.my/601132717037

#RAgzul #tudung #twotone
#theTIGERSteam #maxblander
#usahawancuckoo #max #nilai
#buatje #penapisairmurah
#roadto7k #penapisudaramurah
#adijuma #stylish #mudah
#batik #freegift #ragzullian
#rawang #sayajual #sayapakai
#rm56.60 #barangbest #moden
#stylish #rumahmoden #babycomel #dapurcantik
#airbersih #airmineralberalkalilembut


0

Pikat hati mertua dengan doorgift trend terbaru!!! Cantiknya! :) Ramai yang tertanya2 mana nak buat doorgift simple dan cantik.?
Cukuplah tu, jgn tnya lagi, dah muncul pn depan mata pun.

Untuk tahun 2018 ni jom buat doorgift yang gempak skit.
* FREE STICKER BESAR (lebih dari 50 design untk dipilih)
* FREE TALI HITAM/PUTIH

Apa yang best nya dengan The Moment ni??
* Sesuai untuk majlis kahwin, akikah dan mcm2.
* Boleh beli KOTAK sahaja (Free tali!!)
* STICKER BESAR serendah 10sen sahaja

Memang x boleh duduk diam bila tgk doorgift The Moment ni,
dah la harga berpatutan, trend terbaru, mudah dibawa,
bnyak design yang boleh dipilih pula tu,
ngam la dgn tema majlis nanti.. hihi

Doorgift ni tuala dengan popcorn sahaja ka?
Banyak yang boleh.. kita boleh bawa berbincang, jgn malu2 kak cik ok ja.. nak kerepek? nak cookies? nak biskut jari? nak kacang bgitau saja ya.. kak boleh sugest mna yang ok.

haaa.. mudah kan berurusan dengan kak cik.? Jom PM atau whatsapp kak cik sebelum full oder.
xda la melepas buat doorgift cantik nanti..! www.wasap.my/601137900191 (kak cik)
www.wasap.my/601137900191 (kak cik)
www.wasap.my/601137900191 (kak cik)

kepada yang lambat lagi majlis boleh lah share2 post ni, mana la tahu dpt bantu keluarga atau kawan2 yang sedang cari doorgift cantik serba baru ni.

Semoga ada keberkatan disetiap majlis kita..
Free sticker!! Free tali!! Mudah bawa.
.
Jom whastapp
011-37900191
011-37900191
011-37900191
.
Oder cepat2 sebelom penuh. πŸ˜†
.
#kahwinkahwin #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgifttunang #doorgiftvip #doorgiftbajet #candybuffetkl #candybuffetmurah #bajunikahmurah #bajunikah #bajunikahputih #bajunikahmurahonline #babycomel #kucingcomel #doorgiftselangor #doorgiftbox #doorgiftaqiqah #yasinmurahmalaysia #hantaran #hantarannikah #hantarankahwin #hantaranmurah #hantarantunang #pelamin #pelaminmurah #pelaminnikah #pelaminanakad #pelamintunang #pelaminbajet #bajunikahmurah #bajunikah #bajunikahputih #bajunikahmurah


3

Pikat hati mertua dengan doorgift trend terbaru!!! Cantiknya! :) Ramai yang tertanya2 mana nak buat doorgift simple dan cantik.?
Cukuplah tu, jgn tnya lagi, dah muncul pn depan mata pun.

Untuk tahun 2018 ni jom buat doorgift yang gempak skit.
* FREE STICKER BESAR (lebih dari 50 design untk dipilih)
* FREE TALI HITAM/PUTIH

Apa yang best nya dengan The Moment ni??
* Sesuai untuk majlis kahwin, akikah dan mcm2.
* Boleh beli KOTAK sahaja (Free tali!!)
* STICKER BESAR serendah 10sen sahaja

Memang x boleh duduk diam bila tgk doorgift The Moment ni,
dah la harga berpatutan, trend terbaru, mudah dibawa,
bnyak design yang boleh dipilih pula tu,
ngam la dgn tema majlis nanti.. hihi

Doorgift ni tuala dengan popcorn sahaja ka?
Banyak yang boleh.. kita boleh bawa berbincang, jgn malu2 kak cik ok ja.. nak kerepek? nak cookies? nak biskut jari? nak kacang bgitau saja ya.. kak boleh sugest mna yang ok.

haaa.. mudah kan berurusan dengan kak cik.? Jom PM atau whatsapp kak cik sebelum full oder.
xda la melepas buat doorgift cantik nanti..! www.wasap.my/601137900191 (kak cik)
www.wasap.my/601137900191 (kak cik)
www.wasap.my/601137900191 (kak cik)

kepada yang lambat lagi majlis boleh lah share2 post ni, mana la tahu dpt bantu keluarga atau kawan2 yang sedang cari doorgift cantik serba baru ni.

Semoga ada keberkatan disetiap majlis kita..
Free sticker!! Free tali!! Mudah bawa.
.
Jom whastapp
011-37900191
011-37900191
011-37900191
.
Oder cepat2 sebelom penuh. πŸ˜†
.
#candybuffetkl #candybuffetmurah #bajunikahmurah #bajunikah #bajunikahputih #bajunikahmurahonline #babycomel #kucingcomel #doorgiftselangor #doorgiftbox #doorgiftaqiqah #yasinmurahmalaysia #hantaran #hantarannikah #hantarankahwin #hantaranmurah #hantarantunang #pelamin #pelaminmurah #pelaminnikah #pelaminanakad #pelamintunang #pelaminbajet


1

Peace = aaa...aaa..x tau.. #zayyanrifqi #zayyan #baby #babycomel #comel #neelofa #aqeefanaqi


0

Luv πŸ¦„β€οΈπŸ­ #babycomel #sayang #loveyourself πŸ¦„πŸŒΉβ€οΈπŸ­. #throwback πŸ’πŸ»β€β™€οΈ


1

yg kemaren suka nanyain alis bia kemana ? ni alis bia udh ada,, udah bia ambil tadi dipasar ikan .. πŸ˜‚β€οΈ #babycomel


0

Cuma sama ayahe nanas iso guyu koyo ngene πŸ˜…πŸ˜…
Digudo mbek tisu ae guyune wes kemekel πŸ˜‚πŸ˜‚
Abaikan penampakan pake daster kuning ya πŸ˜†πŸ˜† #babyNasya
#5monthsold
#babycomel 😘


1

Sudu Silikon Baby
******************
Best kalau mak2 ada 1 sudu silikon ni.
Senang nak bagi baby makan..
Nak bawa pi travel mana2 pun senang..
.
Sudu ni ada penutup dia sendiri.
Bila nak bagi baby makan, buka penutup, picit ja..
Takyah nak bawa tupperware, sudu bagai..
.
Jom grab 1.
Berbaloi!
.
Untuk pesanan, whatsapp kami di 0197556490
Atau klik ja link ni:
www.wasap.my/60197556490/SuduBaby


1

πŸŽ‰πŸ’₯ *FLASH SALE RAYA* πŸ’₯πŸŽ‰ *(20HB JUN - 1HB JULAI 2018)* πŸ“Œ *STOK LIMITED* πŸ“Œ
.
βœ”οΈToddler (50 set)
βœ”οΈKids (50set)
βœ”οΈMidnight (50 botol)
βœ”οΈDaytime (50 botol)
βœ”οΈLotion (50 botol)
.
.
πŸ”” *HARGA PROMOSI* πŸ”” ‼️ *FREE POSTAGE* ‼️
.
πŸ“MIDNITE + DAYTIME *RM60*
.
πŸ“TODDLER *RM69*
.
πŸ“KIDS *RM89*
.
πŸ“LOTION 120ML *RM30* (SUBMIT ORDER KE HQ sahaja) .
.
.
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
#midnightbboil #midnightbboilmurah #ihsbabycare #ihsbabykl #ihsbabyproduct #ihsbabymurah #babyproduct #babyfood #babyskincare #bazarpaknil #toddler #kids #bedtime #tropikaoil
#babycomel
#pa&ma #mandianmerawat #ubateczema #kulitsensitif #igshopmalaysia #barangbabymurah #babycomel #anakku #mandianbaby #like #follow #girl #ihsbabybyhani #krimeczema #babyoil


0

πŸŽ‰πŸ’₯ *FLASH SALE RAYA* πŸ’₯πŸŽ‰ *(20HB JUN - 1HB JULAI 2018)* πŸ“Œ *STOK LIMITED* πŸ“Œ
.
βœ”οΈToddler (50 set)
βœ”οΈKids (50set)
βœ”οΈMidnight (50 botol)
βœ”οΈDaytime (50 botol)
βœ”οΈLotion (50 botol)
.
.
πŸ”” *HARGA PROMOSI* πŸ”” ‼️ *FREE POSTAGE* ‼️
.
πŸ“MIDNITE + DAYTIME *RM60*
.
πŸ“TODDLER *RM69*
.
πŸ“KIDS *RM89*
.
πŸ“LOTION 120ML *RM30* (SUBMIT ORDER KE HQ sahaja) .
.
.
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
#midnightbboil #midnightbboilmurah #ihsbabycare #ihsbabykl #ihsbabyproduct #ihsbabymurah #babyproduct #babyfood #babyskincare #bazarpaknil #toddler #kids #bedtime #tropikaoil
#babycomel
#pa&ma #mandianmerawat #ubateczema #kulitsensitif #igshopmalaysia #barangbabymurah #babycomel #anakku #mandianbaby #like #follow #girl #ihsbabybyhani #krimeczema #babyoil


0

πŸŽ‰πŸ’₯ *FLASH SALE RAYA* πŸ’₯πŸŽ‰ *(20HB JUN - 1HB JULAI 2018)* πŸ“Œ *STOK LIMITED* πŸ“Œ
.
βœ”οΈToddler (50 set)
βœ”οΈKids (50set)
βœ”οΈMidnight (50 botol)
βœ”οΈDaytime (50 botol)
βœ”οΈLotion (50 botol)
.
.
πŸ”” *HARGA PROMOSI* πŸ”” ‼️ *FREE POSTAGE* ‼️
.
πŸ“MIDNITE + DAYTIME *RM60*
.
πŸ“TODDLER *RM69*
.
πŸ“KIDS *RM89*
.
πŸ“LOTION 120ML *RM30* (SUBMIT ORDER KE HQ sahaja) .
.
.
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
#midnightbboil #midnightbboilmurah #ihsbabycare #ihsbabykl #ihsbabyproduct #ihsbabymurah #babyproduct #babyfood #babyskincare #bazarpaknil #toddler #kids #bedtime #tropikaoil
#babycomel
#pa&ma #mandianmerawat #ubateczema #kulitsensitif #igshopmalaysia #barangbabymurah #babycomel #anakku #mandianbaby #like #follow #girl #ihsbabybyhani #krimeczema #babyoil


0

πŸŽ‰πŸ’₯ *FLASH SALE RAYA* πŸ’₯πŸŽ‰ *(20HB JUN - 1HB JULAI 2018)* πŸ“Œ *STOK LIMITED* πŸ“Œ
.
βœ”οΈToddler (50 set)
βœ”οΈKids (50set)
βœ”οΈMidnight (50 botol)
βœ”οΈDaytime (50 botol)
βœ”οΈLotion (50 botol)
.
.
πŸ”” *HARGA PROMOSI* πŸ”” ‼️ *FREE POSTAGE* ‼️
.
πŸ“MIDNITE + DAYTIME *RM60*
.
πŸ“TODDLER *RM69*
.
πŸ“KIDS *RM89*
.
πŸ“LOTION 120ML *RM30* (SUBMIT ORDER KE HQ sahaja) .
.
.
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
#midnightbboil #midnightbboilmurah #ihsbabycare #ihsbabykl #ihsbabyproduct #ihsbabymurah #babyproduct #babyfood #babyskincare #bazarpaknil #toddler #kids #bedtime #tropikaoil
#babycomel
#pa&ma #mandianmerawat #ubateczema #kulitsensitif #igshopmalaysia #barangbabymurah #babycomel #anakku #mandianbaby #like #follow #girl #ihsbabybyhani #krimeczema #babyoil


0

πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† _WATERPROOF SHEET PROTECTOR_

new stock ❀️ πŸ“ŒSaiz 75cm x 85 cm πŸ“ŒNo more middle of the night bed stripping !
πŸ“Œkeeps sheet dry throughout toilet training .
πŸ“Œ100 % waterproof with non slip backing .
πŸ“ŒFits over the bottom sheet to protect mattress .
πŸ“ŒProtects sheet from moisture and staining.
πŸ“ŒSoft quilted cotton / poly surface with tuck in flaps .
πŸ“ŒMachine washable and warm tumble dry.

offer πŸŽ‰
Rm45 inc pos sm
ss add rm5

#waterproofsheetprotector #waterproofmurah #barangbaby #babycomel #barangbabymurah #barangbabymalaysiamurah #barangmurah


0

πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† _WATERPROOF SHEET PROTECTOR_

new stock ❀️ πŸ“ŒSaiz 75cm x 85 cm πŸ“ŒNo more middle of the night bed stripping !
πŸ“Œkeeps sheet dry throughout toilet training .
πŸ“Œ100 % waterproof with non slip backing .
πŸ“ŒFits over the bottom sheet to protect mattress .
πŸ“ŒProtects sheet from moisture and staining.
πŸ“ŒSoft quilted cotton / poly surface with tuck in flaps .
πŸ“ŒMachine washable and warm tumble dry.

offer πŸŽ‰
Rm45 inc pos sm
ss add rm5

#waterproofsheetprotector #waterproofmurah #barangbaby #babycomel #barangbabymurah #barangbabymalaysiamurah #barangmurah


0

πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† _WATERPROOF SHEET PROTECTOR_

new stock ❀️ πŸ“ŒSaiz 75cm x 85 cm πŸ“ŒNo more middle of the night bed stripping !
πŸ“Œkeeps sheet dry throughout toilet training .
πŸ“Œ100 % waterproof with non slip backing .
πŸ“ŒFits over the bottom sheet to protect mattress .
πŸ“ŒProtects sheet from moisture and staining.
πŸ“ŒSoft quilted cotton / poly surface with tuck in flaps .
πŸ“ŒMachine washable and warm tumble dry.

offer πŸŽ‰
Rm45 inc pos sm
ss add rm5

#waterproofsheetprotector #waterproofmurah #barangbaby #babycomel #barangbabymurah #barangbabymalaysiamurah #barangmurah


0

Ibu ayah ingat lagi tak pertama kali menjejakkan kaki bayi anda atas rumput? Sama tak reaksi macamni? πŸ™Š #rumput #mianggatal #anakku #nyawaku #bae #sicomelpipimerah #alahsayang #babycomel #parentingtips #parents #mamapapa #igmalaysia


3

Sape anak dia mcm nie? .
Bw anak g beraya.. Bila mkn xnk org suap.. Nak suap sendiri.. Pastu habis baju comot.. .
Tetiba boleh pulak baju spare lupa bawa.. Byk rumah blom g beraya lagi nie.. Aduh.. Mcm mana nie??
.
Jangan risau.. Mai DM atau wasap chek.. Chek nk bagi tau satu rahsia.. .
πŸ“±πŸ“±πŸ“± 01116430767
.
.
#bajubabykotor #bayi #babymalaysia #hilangkankotoran #sekejapsajabersih #tiadalagimasalah #ibubijak #ibu #emak #anak #awatcomelsangat #babycomel #semburjerhilang #lovepumila


0

coming soon.....#babycomel #bajubaby


1

Alhamdulillah tq mom 😘
.
πŸŽ€Fatimah Headwrap Rm8 sehelai .
Whatsapp 0109478604 utk pertanyaan dan order. Tq😊
#fatimahheadwrap #koleksiheadbandyumna


1

Alhamdulillah tq mom 😘
.
πŸŽ€Fatimah Headwrap Rm8 sehelai .
Whatsapp 0109478604 utk pertanyaan dan order. Tq😊
#fatimahheadwrap #koleksiheadbandyumna


1

SALE OPEN HOUSE RAYA!
Red Chili Mini Kurung Alice for baby girl

Siapa red theme, angkat tangan 🀚

Baby girl pasti comel bergaya dengan Mini Kurung Alice ni.

Normal Price: RM55
SALE: RM45

WOW! Jimat poket mommies 😍

WhatsApp : 017 751 5373

#bajuraya2018
#bajurayababygirl
##minikurungalice
#bajurayababygirl
#babycomel
#bajurayababyboy
#rompersbajumelayu
#rompersbaby
#jumperbajumelayu
#jumperbajumelayu
#babycomel
#bajurayamurah
#sicomel
#songket
#rayasedondon
#RayawithImaniakids
#Imaniakids


0

.
YANG SUKA MAKE UP WAJIB ADA REMOVER NI 😘
.
.
OIL-FREE EYE MAKE UP REMOVER
.
TOP RATED Beauty Product!
.
Tak perlu nak tonyoh kuat-kuat..boleh hilang hanya dengan sekali dap.. .
.
Keistimewaan Mary Kay Oil-Free Eye Makeup Remover 😍😍
.
βœ”οΈmenanggalkan mekap mata secara lembut dan mudah hanya sekali sapuan habis semua eyeshadow. βœ”οΈtidak pedih mata dan sesuai utk semua jenis kulit. βœ”οΈmengandungi Bahan kandungan air & silikon bantu tegang kulit wajah. βœ”οΈtekstur yg tidak berminyak dan tidak melekit mudah dan menyenangkn proses mekap kalis air yg degil seperti Eyeliner, Mascara & Lipstick ditanggalkan. .
Untuk Anda yg suka pakai celak mata, mascara & mekap mata dimestikan ada Oil-free makeup remover ni 😍 .
.
☎️ 018-2221464 | HANI
πŸ‘œ Senior Marykay ConsultantΒ 
#MaryKayMalaysiaΒ 
#MaryKayPulauPinang
#ajimauraΒ 
#instadairyΒ 
#instafamousΒ 
#babycomelΒ 
#wanitaΒ 
#erezekiΒ 
#modelΒ 
#reviewΒ 
#lifestyleΒ 
#eusahawanΒ 
#jutawanΒ 
#bussinesswomenΒ 
#loveΒ 
#girlΒ 
#niqabisΒ 
#syukurselaluΒ 
#neelofaΒ 
#dexandraΒ 
#bazaarpaknilΒ 
#belajarinstagramΒ 
#nurraysa
#marykaymurah
#marykaypromo
#marykaydiskaun
#marykayoffer
#marykayless


1

Mama bawak zara jalan2..mama letih tapi mama tetap bawak zara jalan2😍😘
#baby #babylove #babygirl #babycomel #love


3

"DAH PAKAI GARLIC BALM TU BERAPA HARI HINGUS DAH STOP........SI ADIK HARI TU ADA BATUK SIKIT, SAYA TERUS SAPU ESOK DIA TAK BATUK LAGI......"
.
.
Fuhhhh tengok bagus ke tak bagus Garlic Baby Balm ni ! 😍 Memang TERBAIK! .
InshaAllah tak rugi mencuba. Ramai mommies yg dah repeat order berkali2 😊
.
.
Jom dapatkan #GarlicBabyBalm untuk anak anda sekarang! .
.
.
Whatsapp :-
0146360949
0146360949
0146360949 .
.
.
.
#garlicbabybalm #garlicbalm #babybalm #balmorganik #organicbalm #essentialoil #littleprincessaaisyah #bhonline #tutorialkakmigha #babycomel #tudungmurah #bawalmurah #shawlmurah #amyramar #resepimudah #barangbaby #barangbabymurah #dressgirl #dressbabymurah #dressbaby #bajubabymurah


0

DENGAN CARA SAPU #GARLICBABYBALM BOLEH SEMBUH BATUK & SELSEMA?
.
.
======================================
.
.
YES! Sebab garlic balm diperbuat daripada bawang putih. Siapa tak tau kann yg bawang putih ni memang terer bab2 rawat batuk dan selsema nii haaaaa
.
.
WAJIB kena sediakan 1 untuk anak2 anda dirumah! Nampak selsema batuk terus sapu! Mudah dan cepat! .
.
Jangan tunggu anak dah selsema batuk baru nak bertindak ☝️ Jomm bertindak sekarang! .
.
Jom dapatkan #GarlicBabyBalm untuk anak anda sekarang! .
.
.
Whatsapp :-
0146360949
0146360949
0146360949 .
.
.
.
#garlicbabybalm #garlicbalm #babybalm #balmorganik #organicbalm #essentialoil #littleprincessaaisyah #bhonline #tutorialkakmigha #babycomel #tudungmurah #bawalmurah #shawlmurah #amyramar #resepimudah #barangbaby #barangbabymurah #dressgirl #dressbabymurah #dressbaby #bajubabymurah
#1rumah1botol
#AgentGBBampang


0

ANAK DAH TAK SEMPUT .
.
Anak dah lama tak semput sejak sapu Garlic Baby Balm ni .
Alhamdulillah πŸ‘ kita ikhtiar selagi kita mampu 😊
.
Mommy ada anak yg semput? Meh cuba amalkan sapu Garlic Baby Balm .
.
Jom dapatkan #GarlicBabyBalm untuk anak anda sekarang! .
.
.
Whatsapp :-
0146360949
0146360949
0146360949 .
.
.
.
#garlicbabybalm #garlicbalm #babybalm #balmorganik #organicbalm #essentialoil #littleprincessaaisyah #bhonline #tutorialkakmigha #babycomel #tudungmurah #bawalmurah #shawlmurah #amyramar #resepimudah #barangbaby #barangbabymurah #dressgirl #dressbabymurah #dressbaby #bajubabymurah


1

When in this world no more privacy. Alahai anak, mama g toilet pun nak ikut πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ
#babycomel #alahaianak #babymix


0

Bukan baby je suka, abang pun suka BBC ni. Sedap katanya. 😁


1

🎢 cicak cicak di dinding 🎢
*
*
*
#babysinging #babycomel #baby #babycute


0