#babycomel

Instagram photos and videos

#babycomel#bazarpaknil#babymalaysia#sayajualbarangbaby#rambutgugur#pelebatrambutmalaysia#pelebatrambutasli#rambutbayi#babycomelpipimerah#serumrambutbayi#pelebatrambutberkesan#ctdk#laraalana#pelebatrambut#rambutlebat#pelebatrambutpilihan#babyboy#babycomelrambutlebat#rambutsihat#teamamy#mamadontworry#rambutbermasalah

Hashtags #babycomel for Instagram

by @mariana_rudi

Ketika pria terpaksa mengalah kepada wanita πŸ˜…

#albertjonathan
#babyboy
#akurapopo
#babycomel
#friendplaying
#sarahmyfriend
#wearehappytogether


0

by @setyaningsih_arum

Alhamdulilah banyak Keseruan mengASIhi aisyah selama 6 bulan...
Good job aisyah atas kerja sama kita selama 6 bulan ini meski sering ditinggal kerja.. Dari awal sudah niat banget untuk mengASIhi, ASI eksklusif dan insyaallah bila diijinkan smp nnti 2 tahun.
Katanya :
1. Klo ASI itu mahal dr segi kandungannya
2. Klo ASI itu murah krn nggak sah beli formula

Kalo menurut saya sih ASI itu MAHAL baik dr segi kandungan dan harga belinya. Kandungan ASI nggak bisa digantikan dg apapun lhoo..
Harga nya memang nggak usah beli sih kayak sufor..
tapi
butuh beli alat buat pumping, botol kaca, kantong ASI, cooler bag, ice gel, belum lagi ini pake sewa freezer karna freezer rumah nggak muat,
Dan semua itu bukan tanpa modal..hehe
Selain itu
Butuh waktu untuk pumping, butuh waktu untuk cuci2 dan steril2, tenteng cooler bag sana sini yg kebayang kan ribetnya gimana..πŸ˜‚
Alhamdulilah dinikmatin aja..hehe
Jadi,ibu bekerja masih tetep bisa koq ASI eksklusif.

Terimakasih @solofreezerasi @kedaiasi ngebantu banget proses mengASIhi 6 bulan ini
Terimakasih juga uti nya aisyah sudah banyak banget bantuin dampingi aisyah☺ *maaf kalo captionnya kayak cerpen Ini cerita emak2 yg lagi iseng biar nggak ngantuk sambil jaga malam @RS πŸ˜‚

#ASIeksklusif #Aisyah #babyaisyah #babycomel #solofreezer #solofreezerphotochalenge #solofreezerasiphotocontest #kedaiasi #workingmom

RSUD Simo
4

by @shima_sweetdora

abaikn suara mama tuπŸ˜‚ kne la galok ckit kn bru ank happyπŸ˜„
#babyboy#5month#babymalaysia#babycute#babycomel#


0

by @shima_sweetdora

abaikn suara mama tuπŸ˜‚ kne la galok ckit kn bru ank happyπŸ˜„
#babyboy#5month#babymalaysia#babycute#babycomel#


0

by @unny_nhilla

.
.
.
Brata fokus di tt U pu jari sa.πŸ˜€πŸ˜˜πŸ˜˜ #babypopok #babycomel #babyndut

Soe Oepuah
0

by @parentsavenue

Alolololoooo. Look so cute bah dia nihhh. Gerammmm!!! 😘😘😘
.
.
.
Follow us @parentsavenue .
.
.
Tag your cute baby photos and we will feature them on our Instagram.
.
.
.
#instababy #babycomel #babycomelmalaysia #babyinsta #funnybaby #babyinstagram #like4likes #likeforlikes #malaysia #malaysian #likeforfollow #likeme #like4follow #babylover
#parenting #parentsavenue #cutebabies #cutebaby #baby #happybaby #sabah


0

by @gugumalaysia

Wooowwww!!! Set baby jumper Gugu X Ning Salmah ni memang superb!
.
⭐️ Satu set mempunyai Losyen Dara Bonda, Minyak Tenang Anakanda, Gugu Baby Jumper & Powder Mulus Anakanda. Semuanya pada harga yang sangat berbaloi:
RM139.00 SAHAJA!
.
Jadi ibu-ibu sekalian, jika anda berminat boleh ke website Gugu Malaysia atau DM sahaja kami untuk mendapatkan Set Wajib Anak Bonda ini!!!
.
.
#ilovegugu #gugumalaysia #gugu #babymalaysia #babycomel #babyshop #babystuff #babyfashion #babywear #jumperbaby #bajubabymalaysia #babyootd #bajubaby #ningsalmah


0

by @mama_qinasara_baby

BARUT CORAK TALI

Size normal M 19"Γ—6"
3-7kg depend baby
Material 100%cotton comb
*2 lapis luar corak ,dalam white plain
*mempunyai lengkung di bhagian bawah bagi mengelak dari terkena najis baby
*jahitan kemas n tali panjang

Minimum order 3helai boleh pilih design sesuka ati selagi ada stok

Rm 6 sehelai = Rm 18
+postage 8sm/12ss

Wasap 01133779335

#selimutbabygebugebas
#blanketbaby
#sayajualbarangbaby
#pregnantmommalaysia
#sayajualbedungbaby
#bedungbabymurah
#kainmenyusu
#nursingcovermalaysia
#breastfeedingmalaysia
#bedungcottonflannel
#bedungbayi
#bedungmurah
#bazar #bazarpaknil
#barutbayimalaysia
#barutbayimurah
#babymalaysia
#babycomel
#eusahawan
#erezeki
#blanketbabymurah
#blanket4in1malaysia
#selimutbayimurah
#kedaibaby


1

by @mama_qinasara_baby

BARUT CORAK TALI

Size normal M 19"Γ—6"
3-7kg depend baby
Material 100%cotton comb
*2 lapis luar corak ,dalam white plain
*mempunyai lengkung di bhagian bawah bagi mengelak dari terkena najis baby
*jahitan kemas n tali panjang

Minimum order 3helai boleh pilih design sesuka ati selagi ada stok

Rm 6 sehelai
3helai = Rm 18
+postage 8sm/12ss

Wasap 01133779335

#selimutbabygebugebas
#blanketbaby
#sayajualbarangbaby
#pregnantmommalaysia
#sayajualbedungbaby
#bedungbabymurah
#kainmenyusu
#nursingcovermalaysia
#breastfeedingmalaysia
#bedungcottonflannel
#bedungbayi
#bedungmurah
#bazar #bazarpaknil
#barutbayimalaysia
#barutbayimurah
#babymalaysia
#babycomel
#eusahawan
#erezeki
#blanketbabymurah
#blanket4in1malaysia
#selimutbayimurah
#kedaibabyonline


1

by @mama_qinasara_baby

BARUT CORAK TALI

Size normal M 19"Γ—6"
3-7kg depend baby
Material 100%cotton comb
*2 lapis luar corak ,dalam white plain
*mempunyai lengkung di bhagian bawah bagi mengelak dari terkena najis baby
*jahitan kemas n tali panjang

Minimum order 3helai boleh pilih design sesuka ati selagi ada stok

Rm 6 sehelai
3helai = Rm 18
+postage 8sm/12ss

Wasap 01133779335

#selimutbabygebugebas
#blanketbaby
#sayajualbarangbaby
#pregnantmommalaysia
#sayajualbedungbaby
#bedungbabymurah
#kainmenyusu
#nursingcovermalaysia
#breastfeedingmalaysia
#bedungcottonflannel
#bedungbayi
#bedungmurah
#bazar #bazarpaknil
#barutbayimalaysia
#barutbayimurah
#babymalaysia
#babycomel
#eusahawan
#erezeki
#blanketbabymurah
#blanket4in1malaysia
#selimutbayimurah
#kedaibabyonline
#terapiinstagram


0

by @mama_qinasara_baby

BARUT CORAK TALI

Size normal M 19"Γ—6"
3-7kg depend baby
Material 100%cotton comb
*2 lapis luar corak ,dalam white plain
*mempunyai lengkung di bhagian bawah bagi mengelak dari terkena najis baby
*jahitan kemas n tali panjang

Minimum order 3helai boleh pilih design sesuka ati selagi ada stok

Rm 6 sehelai
3helai = Rm 18
+postage 8sm/12ss

Wasap 01133779335

#selimutbabygebugebas
#blanketbaby
#sayajualbarangbaby
#pregnantmommalaysia
#sayajualbedungbaby
#bedungbabymurah
#breastfeedingmalaysia
#bedungcottonflannel
#bedungbayi
#bedungmurah
#bazar #bazarpaknil
#barutbayimalaysia
#barutbayimurah
#babymalaysia
#babycomel
#eusahawan
#erezeki
#blanketbabymurah
#blanket4in1malaysia
#selimutbayimurah
#kedaibabyonline
#terapiinstagram


0

by @mama_qinasara_baby

BARUT CORAK TALI

Size normal M 19"Γ—6"
3-7kg depend baby
Material 100%cotton comb
*2 lapis luar corak ,dalam white plain
*mempunyai lengkung di bhagian bawah bagi mengelak dari terkena najis baby
*jahitan kemas n tali panjang

Minimum order 3helai boleh pilih design sesuka ati selagi ada stok

Rm 6 sehelai
3helai = Rm 18
+postage 8sm/12ss

Wasap 01133779335

#selimutbabygebugebas
#blanketbaby
#sayajualbarangbaby
#pregnantmommalaysia
#sayajualbedungbaby
#bedungbabymurah
#kainmenyusu
#nursingcovermalaysia
#breastfeedingmalaysia
#bedungcottonflannel
#bedungbayi
#bedungmurah
#bazar #bazarpaknil
#barutbayimalaysia
#barutbayimurah
#babymalaysia
#babycomel
#eusahawan
#erezeki
#blanketbabymurah
#blanket4in1malaysia
#selimutbayimurah
#kedaibabyonline
#terapiinstagram


2

by @ihsbabycare.malaysia

Olaa mommies😘
.
Ada tak kenalan atau family mommies yang baru menimang cahaya mata ke? Lupakan hadiah membosankan seperti hamper, pakaian baby dan mainan.
.
Ada sesetengah parents yang dah beli kesemua barang-barang baby. Apa kata bagi produk dari Ihsbaby sebagai hadiah untuk newborn baby. .
Produk dari ihsbaby ni semuanya wangi mesti diorang akan fall in love punyalah.
.
Nak order untuk diri sendiri pun boleh. Apalagi meh la wasap lekaih. Klik link di bio ye
.
.
#midnightbboil #midnightbboilmurah #ihsbabycare #ihsbabykl #ihsbabyproduct #ihsbabymurah #babyproduct #babyfood #babyskincare #bazarpaknil #toddler #kids #bedtime #tropikaoil
#babycomel #pa&ma #mandianmerawat #ubateczema #kulitsensitif #igshopmalaysia #barangbabymurah #babycomel #anakku #mandianbaby #like #follow #girl #ihsbaby #krimeczema #instagood


1

by @thejambangcommunity

Hiburkan hati kita.😍Tenangkan jiwa kita.😊Rehatkan minda kita.πŸ˜„Jom follow β“˜β“– & β“•β“‘ @thejambangcommunity untuk tahu betapa hebatnya kesan penumbuhan jambang, misai, janggut & rambut yang padu, hebat dengan Minoxidil & Biotin!!πŸ˜ŽπŸ’―. Pasti kacak & bergaya!!πŸ˜ŽπŸ’―.
------------------------------------------------------
πŸ“£ Penghantaran Percuma
( Kuala Lumpur & Selangor )
πŸ“£ POS Percuma ( Seluruh Malaysia )
πŸ“£ Promosi Minoxidil RM 55 sahajaπŸ’²πŸ’±
πŸ“£ Promosi Biotin ( 100Biji ) RM 90
sahajaπŸ’°
πŸ“£ Dijamin!βœ… Selamat!βœ… Diyakini!βœ…
πŸ“£ Call/Whatsapp 011-17584632πŸ“žπŸ“²
------------------------------------------------------

Kuala Lumpur, Malaysia
1

by @sicilikcomel.my

πŸ§œπŸ»β€β™€οΈ
Cc @laraalanaa
#babycomel #baby #umianasicilik


0

by @bioultra

Kembali dengan hadiah istimewa

3 Suhu Neos

Hak milik kekal

Siap pasang baru bayar dimana sahaja anda berada

Slide gambar utk lihat detail produk

Whatsapp 0138317581

#waterpurifier #waterdispenser #waterfilter #penapisair #penapisairmurah #bioultraalkaline #bioultra #anaksihat #babysihat #susubaby #babycomel #barangdapur #dapurcantik #coway #cuckoo #drjabbar #dramsyar #elken #mestibeli #belionline

Shah Alam, Malaysia
0