#babygram

Instagram photos and videos

#babygram#baby#instababy#babyboy#cute#babygirl#babylove#love#babiesofinstagram#instalike#육아#l4l#f4f#like4like#likeforlike#handsome#babyswimming#son#happybaby#swimming#spa#swimmingbaby#swim#pijetbayi#spabayi#spababy#babyspa#babyfashion#blue#인스타베이비#babymodel#babylife#베이비그램#베이비

Hashtags #babygram for Instagram

基本📸みない。笑
でもとられてるのわかるから笑ってます😁
ゆぅくんのママから頂いたお洋服♥️
とっても女の子らしくてかわいい𓇼
これから暑い中いかないといけない(>_<)おわったらすぐ帰ろう。

#babystagram #babygram #2017baby部 #mamagirl #mamalife #hotmamatown #6months #babybed #1児ママ #女の子ママ #Mooney#赤ちゃんのいる暮らし #赤ちゃんのいる生活 #ベビーコーデ#ママライフ #お洒落さんと繋がりたい#親バカ部#髪の毛多めベビー #ママリ#海外子ども服#子育てぐらむ


2

Enjoying the hot Summer days in my cute cherry blossom leo from @baileysblossoms 🌸🌸 shoes are @bebe_stores #zoieejayne


1

Lidah Putih Pada Bayi
-Part 1-
.
Sebagai new mommy ngeliat lidah anak putih pertama kali bingung. Lalu aku cari tau di google katanya Salah satu gejala utama dari infeksi jamur ini adalah terdapatnya lapisan putih pada lidah dan sekitar mulut bayi. Tapi, lapisan putih pada lidahnya yang bisa dibersihkan dengan mudah kemungkinan hanya disebabkan oleh susu. Infeksi jamur ini jarang membuat bayi merasa rewel, tetapi mereka bisa malas untuk menerima minuman atau makanan.
-
Jamur penyebab infeksi ini disebut Candida albicans. Orang yang sehat sekalipun bisa memiliki jamur ini di dalam mulutnya, dan biasanya itu tidak menyebabkan suatu masalah. Tapi, pertumbuhan jamur yang terlalu cepat pada akhirnya dapat menginfeksi selaput mulut. Infeksi jamur dapat menyerang siapa saja, tetapi paling umum menyerang bayi berusia kurang dari 6 bulan.  Bayi lebih berisiko terinfeksi jamur karena sistem imun mereka belum berkembang sempurna dan kemampuannya dalam melawan infeksi masih rendah.
-
Nah mulai bingung dong.. nyari tau sama mommy2 yang punya anak katanya pakai kasa steril di pakein air hangat gak mempan, terus ada yg bilang pakai Finger Toothbrush karena mulut brandon masih mungil kegedean alatnya jadi brandon uekkk.
-
Dan akhirnya aku nemu tuh solusinya
Ada di Part 2-----> -
#tryandfeelthedifference #trustedbymoms
#lovedbybabies .
#baby #babyboy #babygram #gifts #blessed #instamoment #instalike #instadaily #instaphoto #instababyboy #momlife #momtobe #babylife #amazing #gift #pacifier #happy #happybaby
#instagramhub #instafollow #tbt #throwback #throwbackthursday #sleep #sleeping #sleepingbaby


0

Solusi Lidah Putih Pada Bayi
-Part 2-
.
Nah ini dia solusinya.. Tooth and Gum Wipes dari @drbrownsindo ini cocok banget buat bayi newborn (0m+) kaya si brandon, bentuknya seperti tissue basah dan ada rasa anggur nya loh mom.
-
Tapi mom jangan takut ini bahannya menggunakan bahan alami (xylitol)  bebas fluoride dan bebas paraben jadi aman tertelan oleh anak.
-
Cara pakai nya juga gampang tinggal di usap di gusi , lidah dan di langit2 mulut.. ini juga bagus untuk anak yang mau tumbuh gigi juga mom karena bisa mengurangi rasa sakit ketika ingin tumbuh gigi..
-
Semoga infonya bermanfaat untuk newmom2 dan mommy2 sekalian..
-
#tryandfeelthedifference #trustedbymoms
#lovedbybabies .
#baby #babyboy #babygram #gifts #blessed #instamoment #instalike #instadaily #instaphoto #instababyboy #momlife #momtobe #babylife #amazing #gift #pacifier #happy #happybaby
#instagramhub #instafollow #tbt #throwback #throwbackthursday #sleep #sleeping #sleepingbaby


0

Just WOW!!! @flatlays_for_mamas you have blown me away with the photos of my bows!!! ____________________________________________________
Such an incredible lady to work with!!! Please go check out her page and show her some Love ❤️❤️❤️ You will definitely be seeing more from here here on our page soon!!!
____________________________________________________
#repost
#bowsbykimberly #bowstogrow #letthembelittle #babybowshop #smallbuisness #babygirl #bows #handmadebows #bowaddiction
#babystyle #hairbows #bowsforlittles #babyloves #babygram #flatlay


0

Anyone else have this issue??!! 🤣😋🙊❤️ #Repost @bumpandbabyy (@get_repost)


1

#샤블리_일상 <+436>
💜
아침먹고 바나나한개먹고 주스하나먹고 아직도 부독한지 뽀뽀로 비타민박스 물어뜯는즁..ㅎㅎ
딸이어서는 모르지만 애교철철ㅎㅎ엄마가 오라고했더니 요렇게 쏘옥 들어오네용ㅎㅎ
.
.
. #14개월아기#인스타베이비#베이비그램#육아소통#육아맞팔#육아#사랑해#딸스타그램#베이비#세젤귀#babygram#baby#babyootd#igbaby#셀카#셀스타그램#아기놀이#daily#instadaily#babygirl#love#lovely#셀카#아기셀카#일상#데일리


3

사랑하는. 우리 조카 홍시.
새언니랑. 건강하게.
새벽에. 우리곁에온.
내첫조카 홍시
언니두 홍시두 오빠두고생했옹^^
반가워. 울홍시
넘나이쁜홍시
갓난아가인데
울오빠잘때얼굴이보인다 ㅎㅎ 신기신기
첫조카라그런지
고모가되서 기뻐
사랑해 홍시야 ^^
#조카
#홍시
#사랑해 .
.
.
.
#일상#이쁜짓#딸#딸바보#육아스타그램
#육아소통#육아전쟁#아기#울애기#세젤귀#딸스타
#딸맘#애스타그램#instababy#mybaby#babygram#베이비인스타#원숭이띠맘#소통환영#도치#소통뎃글#인친#육아#워킹맘 #f4f#follow4like#like4me


3

Oh United States - why do you have lowest level of leave in the industrialized world for mothers? Why do I have to leave this little angel in a week to return to work? The thought is crushing. This is something that needs to change. Trying to soak up every last minute with this muffin 💜#usamaternityleavesucks


1

오늘아침에 엄마에게 날려준 너의 첫 스마일♡♡ 어젯밤 제대로 잠이란 잠을 못잤지만 이렇게 아침에 웃어주면 엄마피로는 다 날라가는구나~ㅎㅎ Homin's first real smile :) even though he still wakes up every 3-4hours at night, mommy can handle anything with your beautiful smile♡ #firstsmile #homin #심쿵💕 #babygram #45daysold


0

Chris, Zoey and I went out for dinner for the first time just us three and Zo was such a good girl! She stole the hearts of a lot of the customers in the restaurant too 🙊






#parenthood #mumlifeisthebestlife #mumblogger #mummylife #blogger #myjourney #happybubba #letthembelittle #letthembelittleforever #babygirl #mummysgirl #love #family #happiness #breastfedbaby #breastfedbabygirl #bestofmum #bestofmom #daughterlove #instamum #mumquotes #aussiemum #aussiemumblogger #babiesofinstagram #babygram #instababygirl #instababies #firsttimemum


0

Zion’s special request to record his new favorite pose~
새로운 포즈
자기가 핸드폰 들고 찍어달라고함.... #새로운포즈 #이쁜짓 #귀염둥이 #귀염주의 #17개월 #사랑받는법 #사랑둥이 #새로운포즈 #베이비 #육아 #육아일상 #17months #newpose #cute #baby #babygram #beingloved #happybaby #goodjob


0

Happy Weekend Ontie Uncle🙌🏻 Btw kepalaku sudah botak lohh pas sebulanan kemarin dicukur sama Mak Buyutku yang dulu cukurin Mommi aku juga pas baby. Aku tambah bulet ga?👶🏻
.
#babyoliversun #oliveraubergesun #firstborn #babyboy #babyjune #babyblogger #cuteboys #cutebabyclub #cutebabyboy #baby #babylife #babygram #babyspam #babyjournal #babyjourney #instababy #instababyboy #onemonthold #onemontholdbabyboy #onemonthold


1

ハル君のプールデビュー🌻

ママ友さんが、疲れ切っている私の救済のためにと、強制的に(笑)オフデーを設けてくれました✨

お母ちゃんはご機嫌に遊ぶ我が子を眺めているだけ😛

さてさてハル君、
プールに投入すると、初めはお母ちゃんにしがみついたまま座ろうとしなかったけれど、
お友達が泣いちゃったのをあやそうと、お母ちゃんが無理くり座らせたらキョトン😳
予想外に心地良かったらしく、その後はご機嫌にチャップチャップと遊び始めました😆

近頃ずっと引きこもりだったので、ハル君よっぽど嬉しかったのか…。 お友達にベシベシ叩かれても「僕お兄ちゃんだし」って顔をしてグッと我慢💨←その後一人でストレス発散(笑)

お友達がママと一緒にお家の中に行っちゃうと、お母ちゃんが側にいるのにも関わらず「ビェーン!!!」と大泣き😅💦 そして、お友達が戻ってきたらウキウキ顔でお出迎え🤣

そうだね、もっとお友達と遊びたいよね😭
お母ちゃん、頑張って体調戻して体力も養い直さなくては…。 ランチ→プール→おやつ→お家遊び→お出掛け…と半日お友達と一緒に存分に遊んだハル君は、家に帰ってからも超ご機嫌で晩御飯もパクパク完食してくれました😊🍀 良かったね、ハル君❤️ お母ちゃんはランチにウナギを食べて、ご機嫌に遊ぶ我が子を眺めながらノンアル飲んで😎
ママ友さんの運転でバースデーに連れて行ってもらって😍✨ なーんにも働かず一日過ごすと、どー!!!っと疲れが出てきて晩には機能停止状態に😅

うわー…こんなに疲れていたとは…。 昔聞いた話、人って限界が来ても働き続けなければいけない場合、本能的に疲労の感覚が麻痺するように出来ているそうですね。
自身の身体が悲鳴をあげてることに気が付かず働き続けて、最悪の場合過労死に至ってしまう…😔 「休み休みに」って本当に大切です😵

もー、この週末はダラダラダラダラと過ごさせてもらいます💨💨💨 お父ちゃん、早く釣りから帰ってこい!(笑)

#プールデビュー #息抜きday #息抜き大事 #5月生まれ #babyboy #babygram #happybaby #happyfamily #happymom #育児奮闘記 #ママリ #mamae #ベビカム #ベビフル #コドモダカラ #コドモノ #モープン #cameramama #mamanoko #たまひよあるある #handsomeboy #babymodel #ikumama #キッズモデル部


0

Day 271
.
Noi got a new toy! It’s handmade Korean wooden blocks! (Of course made in USA 😉)
.
I couldn’t resist it when I found this at the toy store 😅
.
I think she loves it☺️
.
.
내가 넘넘 좋아하는 우리 동네 장난감 가게에 갔다가 득템한 한글 나무 블록. .
당연히 무해한 나무와 잉크로 미국에서 만든 블록으로, 잃어버리면 웹사이트에서 낱개로 별도 구매도 가능함. .
완전 고퀄리티로 만들어져서 구입하고 내가 더 신이났음. (크리스한테 단어 외우는거 숙제로 내줘야지 ㅋㅋㅋ)
.
참고로 독어, 프랑스어, 러시아어, 중국어, 힌디 등 각 나라의 언어별로 다 만들어져 있어 선택할 수 있음. .
다행히 노이도 좋아하는 것 같음. 헤헷 😉.
.
.
#babygram #unclegoose #woodenblocks #babytoy #Noi #베이비그램 #딸스타그램 #육아스타그램 #육아 #시애틀 #시애틀맘 #아기장난감


1

주말~택배발송안됨~~
인근지역 한바귀 휙~~익
울님들과윽 디톡만남
쉰낭~~~^^
.
미쌤이랑 1:1 맞춤상담
프로필 @o_omissam 보시면
하단에 링크 클릭하시고
신청서 작성부탁요~~^^🙇‍♀️
.
🤩👍
.
😘🙇‍♀️💝


2

.
おはようございます☀️
またもスタバでモーニングに来ましたが
起きちゃって旦那離脱🤣🤣
私はゆっくり朝食食べてます。
.
#instagood #babydiary #ig_diary #ig_baby #mamanoko #bestofmam #mamagirl #babygirl #babygram #2018baby #2018_spring_baby部 #1month #1m23d #54daysold #生後1ヶ月


1

저 약간 사준 거 후회하고 있어요...
ㅋㅋㅋㅋㅋ
일곱시부터 인나서 태워달라고😭
앉을때도 꼭 저기 앉아있음,...ㅋㅋ
엄마 너무 졸리고 힘들다구.......😔
.
미끄럼틀 언제 쯤 혼자 타나요......😂😂😂😂😂😂
.
.


9

#Repost @magiklicks ・・・
Momma, I love @monkeymusicuk. Now, that the session is finished, I am going to miss the Rock ‘n’ Roll! #mylittlemonkey #rockandroll #babylikesrocknroll #babygram #mylittleprincess #momofinstagram #babygirl #momentslikethese #instamom #babygram


0

#768days

ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ ??
자꾸 엄마도 미끄럼틀 타라고
올라오라고 그래싼냐ㅋㅋㅋㅋ

#이미 #세번 #같이탐


1

❤️


5

내 사랑 김씨들👨👧♥️
어제도 아빠랑 잘 놀았다고
열심히 사진찍어 보내며
너무 걱정하지 말라는 남편
나의 가장 소중한 육아동지ㅋㅋ
넘 고마워
여보도 아미니도.
오늘도 힘내자 우리 네가족👨‍👩‍👧‍👦
#김씨네하루#오늘도화이팅


5

Friday nights. Would have never thought that riding around my back yard in slow circles could be so much fun. #rydervanbryan .
.
.
.
#babygram #babyspam #pitbikes #dirtbikes #babiesanddirtbikes


2

🍃S a t u r d a y . S n u g g l e s🍃 with this one before she goes to Nana and G-dads for the day and night. Always miss her when shes not glued to me but Pops, mamas got a party to get her tan did for and will more than likely have a couple of Champagnes.....Daddys playing Des tonight (not that he knows yet!😂)
.
.
#ivfbaby #ivfsuccess #ivfcommunity


9

D+250


I love バナナ🍌
バナナを食べれるとわかった瞬間のバンボを叩きながら、
はふはふ言ってる娘の姿を見るとこっちまで嬉しくなる〜☺️💕

바나나가 아주맘에들었나봐요ㅎㅎ
바나나를 보면 자신의배를두드려 흥분합니다ㅋㅋㅋ 보고있는거만으러도 정말로 재미있어요🤣


#instagood#dailylook#mam#summer#blue#cute#ootd#babylife#kid#babysleep#l4l#yummy#banana

#육아소통#베이비#베이비그램#애마스타그램#먹스타그램
#韓国人#韓国好きな人と繋がりたい#テルル#新米ママ#ママスタグラム#コズレ#ikumama#ママタス


4

Kids never cease to surprise us! 🤦🏻‍♀️😂👶🏻


1

why unpack when we can sunbathe instead? 😎👙 we’re heading to atlanta to finish packing up the rest of the house 😭 this is for real the last trip to the house and I have all the feels 😢😢 the beach is a nice distraction though 🏝️ so is planning Rosie’s 1st birthday party!! 🌹but since I’m the most indecisive person EVER, I need you to go to my stories and take my polls 🙈#helpasistaout .
.
.
.
#beachbaby #pensacolabeach #momblogger #watchthemgrow #mamarazzi #momswithcameras #motherhoodunplgged #motherhoodthroughinstagram #momtogs #ohheymama #ourlittlerosepetal #shootandshare #lifewithlittles #babygram #myformerbump #vscobaby #mytinymoments #babylistbabes


2

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
오늘 새벽도 무사히 지나갔다😭
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
나에게 #육퇴 란 언제쯤💦


7

My cutie pie.


1

Two little crabs. 🦀 🦀


1

M a t t e o


2