#bahayahbrendah

Instagram photos and videos

#shakleeseremban#bahayahbrendah#hbrendah#anemia#bahayaanemia#shakleeparoijaya#shakleelavenderheights#shakleerahang#shakleeseremban2#vitaleashaklee#iron#zatbesi#bahayahbrendahuntukibuhamil#shakleepanchorjaya#infosihatibumengandung#pregnancy#shakleefiedaseremban#shakleefieda#babyctdk#shakleesenawang#pregnancyaware

Hashtags #bahayahbrendah for Instagram

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🀰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🀰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🀰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"ALHAMDULILLAH PREGGY SETELAH AMALKAN SET PERSEDIAAN MENGANDUNG" .
Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!)
.
Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex ni vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
Bcomp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan bfore nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


2

"ALHAMDULILLAH PREGGY SETELAH AMALKAN SET PERSEDIAAN MENGANDUNG" .
Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!)
.
Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex ni vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
Bcomp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan bfore nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"HB RENDAH SAMPAI IBU HILANG NYAWA"
.
Haritu consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww πŸ˜… .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby πŸ‘ΆπŸ» dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🀰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"HB RENDAH SAMPAI IBU HILANG NYAWA"
.
Haritu consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww πŸ˜… .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby πŸ‘ΆπŸ» dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🀰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"B COMPLEX + VITALEA PERSEDIAAN UNTUK MENGANDUNG"
.
Haritu consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww πŸ˜… .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby πŸ‘ΆπŸ» dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🀰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"HB RENDAH SAMPAI IBU HILANG NYAWA"
.
Haritu consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww πŸ˜… .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby πŸ‘ΆπŸ» dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🀰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Selamat petang semua 🌹
.
Siapa yang rasa tenaga da merudum tu boleh la minum ESP πŸ₯›korang untuk boost up balik energy sampai ke petang 😘 Yang dah minum pagi tadi for sure ada tenaga lagi sekarang 🌹Especially ibu2 preggy 🀰🏻
.
Anyway siapa yang nak order shaklee lagi bole pm fida. Yang dalam box ni semua orang punya dah ☺️ Layanan first class for sure 😍
.
Your best service SID
Fida
0136480853
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya #nakkulitcantik #nakkulitgebu #nakcantikraya


0

Selamat petang semua. Da lunch ke tu 🌹
.
Siapa yang rasa tenaga da merudum tu boleh la minum ESP πŸ₯›korang untuk boost up balik energy sampai ke petang 😘 Yang dah minum pagi tadi for sure ada tenaga lagi sekarang 🌹Especially ibu2 preggy 🀰🏻
.
Anyway siapa yang nak order shaklee lagi bole pm fida. Yang dalam box ni semua orang punya dah ☺️ Layanan first class for sure 😍
.
Your best service SID
Fida
0136480853
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya #nakkulitcantik #nakkulitgebu #nakcantikraya


0

Untuk korang yang nak BerTUNANG, nak NIKAH, nak sambut ANNIVERSARY, nak sambut RAYA dengan kulit cantik,masih belum terLAMBAT lagi 🌹🌹swipe tepi untuk tengok perubahan individu yg amalkan ESP & Vitamin C 🌹🌹
.
Vitamin C + ESP
.
Vitamin C
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
πŸ₯›ESP (sedang promo bulan April 2018)
..
*Kelebihan ESP untuk kecantikan:*
.
β€’ Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu
β€’ Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang
β€’ Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily
β€’ Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
β€’ Mengawal masalah pertumbuhan jerawat
β€’ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
β€’ Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
.
Your great service SID
Fida
0136480853
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya #nakkulitcantik #nakkulitgebu #nakcantikraya


1

Untuk korang yang nak BerTUNANG, nak NIKAH, nak sambut ANNIVERSARY, nak sambut RAYA dengan kulit cantik,masih belum terLAMBAT lagi 🌹🌹Tengok sendiri perubahan individu yg amalkan ESP & Vitamin C 🌹🌹
.
Vitamin C + ESP
.
Vitamin C
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
πŸ₯›ESP (sedang promo bulan April 2018)
..
*Kelebihan ESP untuk kecantikan:*
.
β€’ Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu
β€’ Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang
β€’ Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily
β€’ Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
β€’ Mengawal masalah pertumbuhan jerawat
β€’ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
β€’ Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
.
Your great service SID
Fida
0136480853
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya #nakkulitcantik #nakkulitgebu #nakcantikraya


1

Untuk korang yang nak BerTUNANG, nak NIKAH, nak sambut ANNIVERSARY, nak sambut RAYA dengan kulit cantik,masih belum terLAMBAT lagi 🌹🌹swipe tepi untuk tengok perubahan individu yg amalkan ESP & Vitamin C 🌹🌹
.
Vitamin C + ESP
.
Vitamin C
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
πŸ₯›ESP (sedang promo bulan April 2018)
..
*Kelebihan ESP untuk kecantikan:*
.
β€’ Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu
β€’ Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang
β€’ Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily
β€’ Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
β€’ Mengawal masalah pertumbuhan jerawat
β€’ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
β€’ Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
.
Your great service SID
Fida
0136480853
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya #nakkulitcantik #nakkulitgebu #nakcantikraya


0

SUPER PERFECT COMBO FOR BEAUTIFUL SKIN
.
Tiga ni memang kegilaan ramai kalau bab nak cantikkan kulit 😍😍
.
VIT C + ESP + VIT E
.
Vitamin C
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
πŸ₯›ESP (sedang promo bulan April 2018)
..
*Kelebihan ESP untuk kecantikan:*
.
β€’ Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu
β€’ Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang
β€’ Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily
β€’ Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
β€’ Mengawal masalah pertumbuhan jerawat
β€’ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
β€’ Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
.
Vitamin E
.
Kelebihan Vitamin E Untuk Kesihatan:

1. Pelindung Sel Darah Merah
2. Ketahanan Tubuh
3. Antioksidan
.
Your best service SID
Fida
0136480853
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


1

PERFECT COMBO FOR BEAUTIFUL SKIN
.
Dua ni memang kegilaan ramai kalau bab nak cantikkan kulit 😍😍
.
Vitamin C + ESP
.
Vitamin C
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
πŸ₯›ESP (sedang promo bulan April 2018)
..
*Kelebihan ESP untuk kecantikan:*
.
β€’ Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu
β€’ Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang
β€’ Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily
β€’ Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
β€’ Mengawal masalah pertumbuhan jerawat
β€’ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
β€’ Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
.
Your best service SID
Fida
0136480853
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

PERFECT COMBO FOR BEAUTIFUL SKIN
.
Dua ni memang kegilaan ramai kalau bab nak cantikkan kulit 😍😍
.
Vitamin C + ESP
.
Vitamin C
*Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS*
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
πŸ₯›ESP (sedang promo bulan April 2018)
..
*Kelebihan ESP untuk kecantikan:*
.
β€’ Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu
β€’ Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang
β€’ Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily
β€’ Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
β€’ Mengawal masalah pertumbuhan jerawat
β€’ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
β€’ Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
.
Your best service SID
Fida
0136480853
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Semalam consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww πŸ˜… .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby πŸ‘ΆπŸ» dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🀰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
Your best service SID
Fida
0136480853
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


1

Semalam consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww πŸ˜… .
Ni fida selit info bahaya bacaan hb rendah kat ibu 🀰🏻dan baby πŸ‘ΆπŸ» untuk yg malas baca panjang2. Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby πŸ‘ΆπŸ» dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🀰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Semalam consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww πŸ˜… .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby πŸ‘ΆπŸ» dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🀰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Makin ramai yang sedar kepentingan jaga kesihatan semasa hamil. .
.
Jus Prenatal ni sahabat baik Mommy tau, dia ada kandungan:
.
πŸ’˜οΈ Kurma
πŸ’˜ Madu
πŸ’˜ Delima
πŸ’˜ Zaafaran
πŸ’˜ Buah Tin
πŸ’˜ Habbatussauda
πŸ’˜ Brokoli
πŸ’˜ Vitamin C
πŸ’˜ Minyak Ikan
.
Sangatt Baikkk untuk Mommy & Bayi dalam kandungan πŸ‘©πŸ‘Ά


2

Happy Customer!
.
HB naik meroket zass zass lepas consume Prenatal.
.
Syukur. .
Ada yang nak cuba Jus Prenatal La Mamma?
.
BELI 1 RM 90.
BELI 2 RM 160
.
FREE GIFT FREE POSTAGE.
.
klik link di bio untuk order


2

Best tau Prenatal ni
Banyak sangat bantu makyong yang mabuk,letih dan HB low
Sampai nak bangun pun pening dan kawan dengan besen aje

Ibu ibu tak perlu risau dan memerut lagi
Ikhtiar dengan sesudu superfood ni pagi dan malam
InsyaAllah SEMBELIT dah say GOODBYE .
.
.
😱Jus ni membantu ibu ibu hamil MENAIKKAN HB tau
🌸Juga AMAT sesuai untuk ibu yang MERANCANG UNTUK HAMIL kerana tinggi dengan ASID FOLIK
😍 Sangat bagus untuk ibu HAMIL bagi perkembangan baby dan menghilangkan MORNING SICKNESS atau MABUK
🌰 Untuk semua golongan pun sesuai sebagai makanan tambahan kerana ianya hanya SUPERFOOD
.
🍢 Sesudu Pagi dan Malam
🏡️ Sebotol tahan 20hari
Hanya RM90
.
🐝 Khasiat dari 9 SUPERFOOD
Kuma,Madu,Habbatussauda,Delima,Buah Tin,Minyak Ikan Kod,Brokoli,Vitamin C dan ZAFARAN
.
Tapi.....dengan belian 2 botol
Hanya RM160
😱😱
.
Super duper jimat FREE 🚚
.
FREE GIFT BERNILAI RM 50!
.
Klik link di bio untuk order ok!


2

Pregnant dengan #lamamma ni seronok betul la.... Pregnant pun nampak nampak macam tak pregnant. Cergas n berseri je. Kalau tidak... pucat dan lesu je. Kesan bila hb rendah, kepala pun asyik berdenyut nyut nyut sampai pernah pitam dekat pasar malam! Arghhhh


2

Hemoglobin atau HB yang ada dalam sel darah merah yang mengangkut oksigen ke seluruh tubuh. Bila HB rendah, kuranglah oksigen dalam tubuh.


3

Nak share testimoni diri sendiri yag consume #JusPrenatal boleh tak? Hihi.
.
Walaupun saya ni makan bila ingat, tapi kesannya ketara jugak.
.
Yang paling ketara, + HB maintain 12 ke atas.
.
Agak mengejutkan sebab dua kali pregnant sebelum ni, saya kategori #anemia masa #hamil. Susah la nak jumpa no 12 dalam bacaan #hb. Nampak 10 pun dah melompat dengan nurse. .
Syukurnya akhirnya jumpa #supplemen yg sesuai dgn badan!
.
(Kak Ngah Muna)
πŸŽ‰πŸŽ‡πŸŽ†πŸŽˆπŸŽŠ


2

Alhamdulillah dengan Jus Prenatal, HB naik meroket!
.
Dah tak perlu tunggu lama-lama kat kelinik. Hoyeahhh.
.
Kenapa awak perlu dapatkan Set Hamil La Mamma?
.
πŸ’– Jus LENGKAP NUTRISI
πŸ’– Bahan kandungan MAKANAN SUNNAH
πŸ’– Rasa sedap!
πŸ’– Terbukti bantu NAIKKAN HB
πŸ’–FREE Essential Oil untuk baby
πŸ’– Care Lotion - untuk hilangkan lenguh!
.
.
Perlukan konsultasi?
.
Klik link di bio


6

Kenapa awak perlu dapatkan Set Hamil La Mamma?
.
πŸ’– Jus LENGKAP NUTRISI
πŸ’– Bahan kandungan MAKANAN SUNNAH
πŸ’– Rasa sedap!
πŸ’– Terbukti bantu NAIKKAN HB
πŸ’–FREE Essential Oil untuk baby
πŸ’– Care Lotion - untuk hilangkan lenguh!
.
.
Perlukan konsultasi?
.
Klik link di bio


5

Kenapa awak perlu dapatkan Set Hamil La Mamma?
.
πŸ’– Jus LENGKAP NUTRISI
πŸ’– Bahan kandungan MAKANAN SUNNAH
πŸ’– Rasa sedap!
πŸ’– Terbukti bantu NAIKKAN HB
πŸ’–FREE Essential Oil untuk baby
πŸ’– Care Lotion - untuk hilangkan lenguh!
.
.
Perlukan konsultasi?
.
Klik link di bio


5

Best tau Prenatal ni
Banyak sangat bantu #makyong yang mabuk,letih dan HB low
Sampai nak bangun pun pening dan kawan dengan besen aje

Ibu ibu tak perlu risau dan memerut lagi
Ikhtiar dengan sesudu superfood ni pagi dan malam
InsyaAllah SEMBELIT dah say GOODBYE .
.
.
😱Jus ni membantu ibu ibu hamil MENAIKKAN HB tau
🌸Juga AMAT sesuai untuk ibu yang MERANCANG UNTUK HAMIL kerana tinggi dengan ASID FOLIK
😍 Sangat bagus untuk ibu HAMIL bagi perkembangan baby dan menghilangkan MORNING SICKNESS atau MABUK
🌰 Untuk semua golongan pun sesuai sebagai makanan tambahan kerana ianya hanya SUPERFOOD
.
🍢 Sesudu Pagi dan Malam
🏡️ Sebotol tahan 20hari
Hanya RM90
.
🐝 Khasiat dari 9 SUPERFOOD
Kuma,Madu,Habbatussauda,Delima,Buah Tin,Minyak Ikan Kod,Brokoli,Vitamin C dan ZAFARAN
.
Tapi.....dengan belian 2 botol
Hanya RM160
😱😱
.
Super duper jimat FREE 🚚
.
FREE LaBaby Essential Oil bernilai RM50 setiap 1 unit
.
πŸ“²Whatsapp +60135287076 atau click je link whatsapp di details insta ya


1

Best tau Prenatal ni
Banyak sangat bantu #makyong yang mabuk,letih dan HB low
Sampai nak bangun pun pening dan kawan dengan besen aje

Ibu ibu tak perlu risau dan memerut lagi
Ikhtiar dengan sesudu superfood ni pagi dan malam
InsyaAllah SEMBELIT dah say GOODBYE .
.
.
😱Jus ni membantu ibu ibu hamil MENAIKKAN HB tau
🌸Juga AMAT sesuai untuk ibu yang MERANCANG UNTUK HAMIL kerana tinggi dengan ASID FOLIK
😍 Sangat bagus untuk ibu HAMIL bagi perkembangan baby dan menghilangkan MORNING SICKNESS atau MABUK
🌰 Untuk semua golongan pun sesuai sebagai makanan tambahan kerana ianya hanya SUPERFOOD
.
🍢 Sesudu Pagi dan Malam
🏡️ Sebotol tahan 20hari
Hanya RM90
.
🐝 Khasiat dari 9 SUPERFOOD
Kuma,Madu,Habbatussauda,Delima,Buah Tin,Minyak Ikan Kod,Brokoli,Vitamin C dan ZAFARAN
.
Tapi.....dengan belian 2 botol
Hanya RM160
😱😱
.
Super duper jimat FREE 🚚
.
FREE LaBaby Essential Oil bernilai RM50 setiap 1 unit
.
πŸ“²Whatsapp +60135287076 atau click je link whatsapp di details insta ya


1

Best tau Prenatal ni
Banyak sangat bantu #makyong yang mabuk,letih dan HB low
Sampai nak bangun pun pening dan kawan dengan besen aje

Ibu ibu tak perlu risau dan memerut lagi
Ikhtiar dengan sesudu superfood ni pagi dan malam
InsyaAllah SEMBELIT dah say GOODBYE .
.
.
😱Jus ni membantu ibu ibu hamil MENAIKKAN HB tau
🌸Juga AMAT sesuai untuk ibu yang MERANCANG UNTUK HAMIL kerana tinggi dengan ASID FOLIK
😍 Sangat bagus untuk ibu HAMIL bagi perkembangan baby dan menghilangkan MORNING SICKNESS atau MABUK
🌰 Untuk semua golongan pun sesuai sebagai makanan tambahan kerana ianya hanya SUPERFOOD
.
🍢 Sesudu Pagi dan Malam
🏡️ Sebotol tahan 20hari
Hanya RM90
.
🐝 Khasiat dari 9 SUPERFOOD
Kuma,Madu,Habbatussauda,Delima,Buah Tin,Minyak Ikan Kod,Brokoli,Vitamin C dan ZAFARAN
.
Tapi.....dengan belian 2 botol
Hanya RM160
😱😱
.
Super duper jimat FREE 🚚
.
FREE LaBaby Essential Oil bernilai RM50 setiap 1 unit
.
πŸ“²Whatsapp +60135287076 atau click je link whatsapp di details insta ya


2

Awak bakal bersalin tak lama lagi?
.
Terpaksa berpantang sendiri.
.
.
Jom tengok FB LIVE bersama Master Circle Elsee KAK NGAH MUNA di Facebook Muna 'Izzah Md Isa
.
.
Komen bertuah semasa LIVE akan memenangi hadiah bernilai RM 50!


3

πŸ’– HAPPY CUSTOMER WITH LA MAMMA πŸ’–
.
.
⬆️Jus Naikkan HB VIRAL⬆️
.
PROMOSI SET HAMIL JIMAT.
.
Hanya RM 210, awak akan dapat:
.
🍢2 x JUS PRENATAL LA MAMMA
πŸ’† 1 X CARE LOTION LA MAMMA
🚼3 X LA BABY ESSENTIAL OIL
.
6 item cuma RM 210 😱😱😱
.
.
Jangan tunggu lama-lama.
.
Meh order cepat!
.
PM Kak Mun. Link di bio okeh!


4

Hari hari membuang, HB pun cantik!
.
.
Dengan Jus Prenatal La Mamma, bukan sekadar dapat bantu naikkan hb awak, tapi boleh juga bantu awak yg ada masalah sembelit!
.
.
⬆️Jus Naikkan HB VIRAL⬆️
.
PROMOSI SET HAMIL JIMAT.
.
Hanya RM 210, awak akan dapat:
.
🍢2 x JUS PRENATAL LA MAMMA
πŸ’† 1 X CARE LOTION LA MAMMA
🚼3 X LA BABY ESSENTIAL OIL
.
6 item cuma RM 210 😱😱😱
.
.
Jangan tunggu lama-lama.
.
Meh order cepat!
.
PM Kak Mun. Link di bio okeh!


3

⬆️Jus Naikkan HB VIRAL⬆️
.
PROMOSI SET HAMIL JIMAT.
.
Hanya RM 210, awak akan dapat:
.
🍢2 x JUS PRENATAL LA MAMMA
πŸ’† 1 X CARE LOTION LA MAMMA
🚼3 X LA BABY ESSENTIAL OIL
.
6 item cuma RM 210 😱😱😱
.
.
Jangan tunggu lama-lama.
.
Meh order cepat!
.
PM Kak Mun. Link di bio okeh!


3

Beli jus masam manis postnatal tapi dapat COMFORTER QUEEN!
.
.
EH. EH.
.
.
Beli lotion panas wangi tapi dapat FRYING PAN WOK.
.
.
AIK? .
.
.
Cuba beli jus prenatal pulak tapi ada terselit VOUCHER LAMAMMA BERNILAI RM50.
.
.
.
EH KEDAI APA NI?😱 HAAAA. Kan dah terjerat masuk Peraduan Beli dan Menang Lamamma.
Untung sangat!
Peraduan bermula sekarang sehingga 30 Sept 2017.

Cepat-cepat roger #bidanmodenCkyn di 0197343525 sekarang!!!


2

Naikkan HB rendah dengan Jus prenatal confirm misi tak marah ❀️


2

100% makanan sunnah!

Seisi keluarga pun boleh tumpang minum!


1

Berdesup naik hb yang rendah ituu!


1

PRENATAL

Hilangkan mual dan alahan
Naikkan HB sepantas kilat
Cover khasiat untuk bayi sekali


1

PROMOSI!


1

PROMOSI!

Beli 1 percuma 1
Beli 2 percuma 3
Beli 3 percuma 4 😱😱😱 Free postage lagi 1 sayangggg.


1

PROMOSI!

Beli 1 percuma 1
Beli 2 percuma 5 😱😱😱 Free postage lagi 1 sayangggg.


1

PROMOSI!

Beli 1 percuma 1
Beli 2 percuma 5 😱😱😱 Free postage lagi 1 sayangggg.


1

PROMOSI!

Beli 1 percuma 1
Beli 2 percuma 3
. 😱😱😱 .
Free postage lagi 1 sayangggg.


1

PROMOSI!

Beli 1 percuma 2
Beli 2 percuma 3
. 😱😱😱
.
Free postage lagi 1 sayangggg.


1

πŸ’œ


2

πŸ’œ


2

πŸ’œ


1

SERONOKNYA MEREKA DAPAT SIHAT DENGAN PRENATAL LAMAMMA!


1

SERONOKNYA MEREKA DAPAT SIHAT DENGAN PRENATAL LAMAMMA!


1

SERONOKNYA MEREKA DAPAT SIHAT DENGAN PRENATAL LAMAMMA!


1

SERONOKNYA MEREKA DAPAT SIHAT DENGAN PRENATAL LAMAMMA!


1

SERONOKNYA MEREKA DAPAT SIHAT DENGAN PRENATAL LAMAMMA!


1

DARI MATA TURUN KE HATI.
BACAAN HB DAH MAKIN TINGGI


1

DARI MATA TURUN KE HATI.
BACAAN HB DAH MAKIN TINGGI


1

πŸ’œ
DARI MATA TURUN KE HATI
PENANGAN PRENATAL, HB LOW MAKIN MENINGGI!


1

JOM NAIKKAN HB SAMPAI KE BULAN!
HARGA ASAL RM100SM/RM110SS

HARGA PROMOSI RM90SM/RM100SS

BELI 2 BOTOL DAN KE ATAS

RM80SM/RM90SS


1

JOM NAIKKAN HB SAMPAI KE BULAN!
HARGA ASAL RM100SM/RM110SS

HARGA PROMOSI RM90SM/RM100SS

BELI 2 BOTOL DAN KE ATAS

RM80SM/RM90SS


1

JOM NAIKKAN HB SAMPAI KE BULAN!
HARGA ASAL RM100SM/RM110SS

HARGA PROMOSI RM90SM/RM100SS

BELI 2 BOTOL DAN KE ATAS

RM80SM/RM90SS


1

JOM NAIKKAN HB SAMPAI KE BULAN!
HARGA ASAL RM100SM/RM110SS

HARGA PROMOSI RM90SM/RM100SS

BELI 2 BOTOL DAN KE ATAS

RM80SM/RM90SS


1

JOM NAIKKAN HB SAMPAI KE BULAN!
HARGA ASAL RM100SM/RM110SS

HARGA PROMOSI RM90SM/RM100SS

BELI 2 BOTOL DAN KE ATAS

RM80SM/RM90SS


1

JOM NAIKKAN HB SAMPAI KE BULAN!
HARGA ASAL RM100SM/RM110SS

HARGA PROMOSI RM90SM/RM100SS

BELI 2 BOTOL DAN KE ATAS

RM80SM/RM90SS


1

Terima kasih tau kak, perkenalkan jus #prenatal ni kat saya.
Sejak minum jus #prenatal ni, Alhamdulillah rasa bertenaga dan tak melepek dah kat meja kerja. Kalau tak bos dok jeling je. Ya lah, tak semua orang faham masalah kita.
Rasa SEDAP jus ni memang sesuai nau nau lalu kat tekak saya. Terharu la kak. Saat saat benda lain saya tak leh telan, jus #prenatal ni la penyelamat baby tercinta dalam perut saya. Mudah mudahan dia membesar sihat juga dengan kebaikan makanan sunnah dan omega 3.

Jatuh cinta sungguh dengan jus ni. Setiap kali, rasa tak sabar nak minum prenatal. Boleh minum lebih kan? Terbayang bayang rasa SEDAP masam-masam manis dok lalu kat tekak. Masukkan dalam peti sejukk.. Waduhhh.. Rasa nak teguk sebotol tu rasanya

Ada kawan saya pregnant juga. Bila dia nampak saya ok sikit dan nampak lebih bertenaga ni, dia tanya saya ambik apa?
Saya pun stori gila gila kat dia. Teruja bersinar sinar lah mata dia bak kejora. Bila saya bagi dia rasa, akak tau apa dia kata?
SEDAPNYAAAA.. Awat tak habaq kat cek, ada jus SEDAP gila ni. Habis terobang semua loya sebab rasa masam masam manisnya. Dia siap tanya, kat mana saya order?

Saya pun ZASSSSS , bagi SEGERA no wasap akak ni kat dia. Ni haaa.. Terus je wasap kat link Kak su LaMamma ni ya. Consultasi TERBAIK punya

http://www.wasap.my/60177506997


2

🍎 HB atau hemoglobin sangat penting bagi ibu hamil 🍎

Kekurangan hemoglobin dalam badan semasa mengandung boleh menyebabkan: πŸ‘© ibu mudah pitam
πŸ‘© ibu mudah berasa letih πŸ‘© pendarahan semasa hamil & bersalin
πŸ‘© keguguran πŸ‘Άbayi lahir pramatang πŸ‘Ά bayi lepas semasa lahir πŸ‘Ά pertumbuhan janin terbantut
πŸ‘Ά mati semasa dilahirkan
.
.
Alhamdulillah sepanjang saya hamil anak ke 2 tahun 2016 saya amalkan minun min kaffe untuk extra tenaga dan bacaan HB saya sentiasa berada pada tahap yang baik.
.
Nak cuba min kaffe untuk naikkan HB?

DM/WHATSAPP saya k. 🚨READY STOCK IN THE HOUSE 🚨

#projekstg #elitkingdom #stg #shom #minkaffe #mineralcoffee #kopigarambuluh #hbrendah #tipsnaikkanhb #bahayahbrendah #masalahhbrendah


0

BAHAYA HB RENDAH
================ Buat ibu hamil, bila pergi check up. Kalau HB rendah, mesti anda kena bebel dengan misi kan?? Untuk info Cik Puan semua, kalau HB rendah banyak kesan buruk akan berlaku pada anda dan bayi anda.
Nak tahu apa punca dan kesannya?
Punca Hb Rendah
___________________ β–ͺ️ Kurangnya pengambilan zat besi dalam pemakanan
β–ͺ️ Pendarahan gastrointestinal β–ͺ️ Kekurangan asid folik Peningkatan dalam isipadu darah β–ͺ️ Penurunan secara sederhana dalam kepekatan sel darah merah β–ͺ️ Penurunan kadar Hb normal β–ͺ️ Kehilangan darah dari pendarahan buasir.
Risiko Hb rendah Kepada Ibu Hamil
____________________________________ β–ͺ️ Mengalami Keguguran β–ͺ️ Mengalami kegagalan jantung β–ͺ️ Ibu boleh pitam atau mudah pitam/pengsan.
β–ͺ️ Pendarahan semasa hamil dan bersalin β–ͺ️ Risiko mengalami penyakit berjangkit
Risiko kepada Bayi Dalam Kandungan.
______________________________________ β–ͺ️ Lahir pramatang atau tidak cukup bulan β–ͺ️ Berat bayi yang lahir kurang 2.5kg β–ͺ️ Anak lemas semasa lahir atau Aspyxia Intrauterine growth restriction (IURG) atau pertumbuhan janin terbantut. β–ͺ️ Mati ketika dilahirkan atau stillbirth.
Jadi, amalkan pemakanan yang sihat bagi mengelakkan HB rendah! Amalkan Qaseh Adinda sebagai makanan tambahan. Jangan biarkan kalau tak, duduk di ward nanti. Lagik stress ooo.

#NakSharingJer
#BahayaHBRendah
#QasehAdinda

buleh hubungi noorul http://www.wasap.my/60166723883


0

Bahaya tau Ibu Mengandung Hamil yang punya HB rendah..!!
Jangan pandang remeh...
.

http://ninamirza.com/2016/06/28/bahaya-ibu-mengandung-hamil-hb-rendah/
.

#NinaMirza #kelabBloggerBenAshaari #KBBA9 #pregnancy #HBLow #Ibumengandung #hamil #BahayaHBRendah #KekuranganZatBesi #InfoHamil #RisikoHBRendah #PuncaHBRendah #KesanHbRendah #TipsNaikkanHB
#Vcom


12

HB SESLALU LOW?NURSE SELALU BEBEL?? Preggy momies!!see this... Selain tuk membantu tumbesaran janin, BCOMPLEX juga tersangat la baik tuk menaikkan hb..sebab bcomplex: :) membantu pembentukan sel darah merah yang sihat dan antibodi
:) merangsang sirkulasi darah dalam badan
:) merendahkan paras sistin untuk kesihatan jantung

Nak tahu?? Bacaan Hb saye semasa kehamilan lepas sangat la baik dgn pengambilan bcomplex secara konsisten..11 ke 13 saje setiap kali menjalani pemeriksaan kesihatan.. Sebab...saya pon x pernah miss amek bcomplex setiap hari!

Nak bcomplex jugak?wasap saya β™₯️ Laa Bella β™₯️
0199842867

#bcomplexshakleeterbaik #bcomplex #bcomplexshaklee #bcomplexmurah #bcomplexmurahsangat #ibuhamil #ibuhamilmudahbersalin #ibucantik #ibucantikanaksihat #ibumengandung #ibumengandungcomel #ibumengandungkuatmakan #hblow #hbrendah #hbrendahbahaya #anemia #bahayaanemia #bahayahbrendah


4

The end of the page