#bajet

Instagram photos and videos

#bajet#murah#surprise#surprisedeliverymurah#emascoco#ring#rantaitanganbajet#emas916#cantik#surprisedelivery#bouquetmurah#chocolatebouquet#chocolate#bouquet#freshflowers#misszachocobouquet#hotairballoon#hotballoon#surprisedeliverykl#klangvalley#surprisedeliveryselangor#selayang#bungasegar#gombak#surprisedeliveryklangvalley

Hashtags #bajet for Instagram

Assalamualaikum... Results UPSR dah nk kuar...
Jom pakat bg hadiah sokongan utk anak2... Rm 10 rm15 je...
Pm kak utk tempah...
0199808876... #ajgifts #ajcoklatbucket #bajet #bajetsuprise #upsr2018 #kemaman


0

PAKEJ #BINA RUMAH #IDAMAN ATAS TANAH SENDIRI ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
🥇 🔥 Bulanan Bermula #RM6XX Shj!!! 🔥 👉BANGLO #MODEN, #EXLUSIF SECARA #BAJET .
✴ PRIMA FULL SPESIFIKASI
🔴 3 Bilik Tidur & 2 Tandas
🔴 Bumbung Atap Genting
🔴 Tiles Semua Ruang
🔴 Fully Wiring & Piping
🔴 Syiling Kapur Semua Ruang .
.
✴ APA YANG KAMI BAGI #FREE
📌 Lampu & Kipas
📌 Table Top + Sliding Door
📌 Cat Warna Jotun .
💥Cara pembiayaan:
Loan Perumahan Gov #LPPSA kami #uruskan #100peratus utk anda ‼‼ .
Anda ada #tanahsendiri?? Nak bina rumah idaman anda?? Contact @ wasap saya sekarang

013 941 2966 izzati
Link Wasap ada di Bio Profile


0

jom kita pakat pakat share bagitau pada kawwn kawan yang suka jana pendapatan dan sentiasa nak uograde ilmu baking
Kelas terakhir dalam tahun ni yang murah dan budget kelas kek viral + budget + teknik + jana pendapatan
semua dalam satu program 👍

Rugi kalau lepas kan peluang baik mcmni !!! Tak cuba belum tau kan... Kelas baking kek viral ... belajar teknik deko , melepa cream, mcmaana nak start baking ... belajar suhu yang betul ... cara untuk sukatdan pilih tepung kek yang tahan lama dan kualiti ... pilihan untuk kek yang #budget #bajet dengan kek biasa dan luar biasa ... semua ini pda hari sabtu ini dimana ... satu malaysia ... kelas di Shah alam,selangor iaitu kota kemuning ... dengan berbekalkan semangat dan keinginan belajar semua teknik boleh kita dapat ...
boleh belajar mcmana nak mulakan bisness bersama kerjaya dengan kek budget dan kek viral dan belajar bersama kebaikan teknik dari tenaga pengajar yang dah ada banyak pengalaman
9am-12pm pendaftaran jam 8.30am
bertempat di kota kemuning shah alam center
tingkatkan keyakinan dengan cara yang lebih efisyen
Tarikh 24.11.2018
Sabtu ini ya datang lah promosi hany RM50!! Harga Asal RM599!! kek boleh bawak balik dan hadiahkan pada family
#artistry #nutrilite #ayam #kek
wasap pada yang nak saya untuk pendaftaran

www.wasap.my/601110715298/synkdaftarkekelaskekviral


1

Kelas terakhir dalam tahun ni yang murah dan budget kelas kek viral + budget + teknik + jana pendapatan
semua dalam satu program 👍

Rugi kalau lepas kan peluang baik mcmni !!! Tak cuba belum tau kan... Kelas baking kek viral ... belajar teknik deko , melepa cream, mcmaana nak start baking ... belajar suhu yang betul ... cara untuk sukatdan pilih tepung kek yang tahan lama dan kualiti ... pilihan untuk kek yang #budget #bajet dengan kek biasa dan luar biasa ... semua ini pda hari sabtu ini dimana ... satu malaysia ... kelas di Shah alam,selangor iaitu kota kemuning ... dengan berbekalkan semangat dan keinginan belajar semua teknik boleh kita dapat ...
boleh belajar mcmana nak mulakan bisness bersama kerjaya dengan kek budget dan kek viral dan belajar bersama kebaikan teknik dari tenaga pengajar yang dah ada banyak pengalaman
9am-12pm pendaftaran jam 8.30am
bertempat di kota kemuning shah alam center
tingkatkan keyakinan dengan cara yang lebih efisyen
Tarikh 24.11.2018
Sabtu ini ya datang lah promosi hany RM50!! Harga Asal RM599!! kek boleh bawak balik dan hadiahkan pada family
#artistry #nutrilite #ayam #kek
wasap pada yang nak saya untuk pendaftaran

www.wasap.my/601110715298/synkdaftarkekelaskekviral


0

LIMIT YOUR COLORS!

A good goal when it comes to wedding colors and style is to make the whole event feel cohesive. That’s hard to do if you’re working with five, six, or more color. Your decor and other colorful elements will feel disjointed. Instead, stick to four colors tops, including that neutral tone. To add a level of intrigue, use shades of the same color. Get creative — just not overly colorful!
.
.
Photo by @apichh .
.
#photography #photo #shooting #interiordesign #interiorshot #showunit #showhouse #preweddingphoto #preweddingshoot #canon6d #majliskahwin #bajetmurah #bajetkahwin #bajetphotography #babyshoot #aqiqah #johor #malaywedding #weddingday #photography #vsco #vscofilter #nikon #cano #maternity #photomurah #murah #bajet


1

Kelas baking kek viral ... belajar teknik deko , melepa cream, mcmaana nak start baking ... belajar suhu yang betul ... cara untuk sukatdan pilih tepung kek yang tahan lama dan kualiti ... pilihan untuk kek #kek yang #budget #bajet dengan kek biasa dan luar biasa ... semua ini pda hari sabtu ini dimana ... satu malaysia ... kelas di Shah alam,selangor iaitu kota kemuning ... dengan berbekalkan semangat dan keinginan belajar semua teknik boleh kita dapat ...
boleh belajar mcmana nak mulakan bisness bersama kerjaya dengan kek budget dan kek viral dan belajar bersama kebaikan teknik dsri tenaga pengajar yang dah ada banyak pengalaman
9am-12pm pendaftaran jam 8.30am
bertempat di kota kemuning shah alam center
tingkatkan keyakinan dengan cara yang lebih efisyen
Tarikh 24.11.2018
Sabtu ini ya datang lah promosi hany RM50!! Harga Asal RM599!! kek boleh bawak balik dan hadiahkan pada family
#artistry #nutrilite #ayam #kek


0

New product dari amni.doorgift 🍿 Popcorn 🍿

Popcorn kak amni ni ada 2 pakej tau..sb apa 2 pakej...??? Meh tgk bawah nih 👇👇👇 🍿 Popcorn pakej bajet ⏺Perisa biasa ( Hanya 1 perisa) 🍿 Popcorn pakej premium
⏺Rose
⏺Pandan
⏺Caremel
⏺Strawberry
⏺Blueberry
⏺Pelangi
(6 perisa asli)

Ketahanan isian 👉 4 minggu
Klik je link di bio utk proses order
#doorgiftkahwin #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgiftbajet #doorgiftkl #doorgiftmalaysia #goodieskahwin #doorgiftkahwinmurah #goodieskahwinmurah #pelaminmurah #kotakmurah #doorgiftrm1 #popcorn #popcornmurah #premium #bajet


0

50 pcs milik orang 😍
#godis #murah #bajet #alorsetar #dapoqss


0

TEMPAHAN DOORGIFT.
Coklat yang sedap cair dimulut khas buat tetamu yang hadir pasti takkan lupa dengan rasa keenakkan coklat ini.

Tak perlu bajet besar utk bagi hadiah buat tetamu, cukup dengan chocodap's.
@chocodaps_for.u
Doorgift by Coklat. Cikgu
#doorgift
#kenduri
#hantaran
#bajet
#SgPetani
#Kedah
#Selangor


0

Masih lagi tak percaya?

Ya betul set ni adalah set #bajet utk korang..
Nak cantik dan berseri2 perlu PILIH #ROSETYARA.. Kami sangatt nak membantu korang #CANTIK tanpa perlu keluar modal ribu ribu tau.. Jom eyra tolong korang cantik penuh keyakinan gteeew.. Sekarang #ROSETYARA ada byk HARGA #SALE jatuh bangunan 😂😂 Mai pm eyra di komen 🤗🤗🤗


0

Design untuk Johsa KUIM. Sebarang pertanyaan terus hubungi atau whatsapp 👉
http://www.wasap.my/60182104934/SayaPerlukanDesigner

#designer #printing #murah #bajet #banner #logo #flyers #poster #buttonbadges #baju #katalog #majalah


0

Design untuk Majlis Belia Daerah Johor Bahru. Sebarang pertanyaan terus hubungi atau whatsapp 👉
http://www.wasap.my/60182104934/SayaPerlukanDesigner

#designer #printing #murah #bajet #banner #logo #flyers #poster #buttonbadges #baju #katalog #majalah


0

Assalamualaikum. 😊
.
Honey in 100ml jar
50 - 100pcs = RM3.30/set
100 - 500pcs = RM3.15/set
500 - 1000pcs = RM3/set
.
Whatsapp / Call
010 231 4140
019 269 2857
.
#honeyinjar #honeydoorgift #wedding #doorgift #doorgiftmurah #kahwin #nikah #tunang #aqiqah #murah #bajet #berkat #berkatkahwin #harijadi #aug1817 #love #bazaarpaknil #beads #lokalah #madu #cantik77 #mhy30


0

Assalamualaikum. 😊
.
Honey in 100ml jar
50 - 100pcs = RM3.30/set
100 - 500pcs = RM3.15/set
500 - 1000pcs = RM3/set
.
Whatsapp / Call
010 231 4140
019 269 2857
.
#honeyinjar #honeydoorgift #wedding #doorgift #doorgiftmurah #kahwin #nikah #tunang #aqiqah #murah #bajet #berkat #berkatkahwin #harijadi #aug1817 #love #bazaarpaknil #beads #lokalah #madu #cantik77 #mhy30


0

“Love is composed of a single soul inhabiting two bodies.”
Aristotle
.
.
Photo by : @apichh .
.
Booking for 2018&2019 with momentaspicture..limited slot and only based in Johor bahru

www.wasap.my/60177692502

#photography #photo #shooting #interiordesign #interiorshot #showunit #showhouse #preweddingphoto #preweddingshoot #canon6d #majliskahwin #bajetmurah #bajetkahwin #bajetphotography #babyshoot #aqiqah #johor #malaywedding #weddingday #photography #vsco #vscofilter #nikon #cano #maternity #photomurah #murah #bajet


3

🌹 RANTAI TANGAN VITARA DOUBLE (Emas 916) NEW
.
📌HARGA EMAS RM179/G
.
TANPA UPAH!
TANPA UPAH!
TANPA SST !
TANPA SST !
.
Rantai Tangan Vitara DOUBLE

Lebar - 1.3cm

5.08gm - 18cm
5.14gm - 17.5cm
5.62gm - 18cm
5.14gm - 17.5cm
5.46gm - 17.5cm
. ↘️ POSTAGE SEMENANJUNG RM10 SABAH SARAWAK RM15
.
Serious Buyer Boleh Contact WhatsApps Saya .
.
Https://www.wasap.my/+6011-11073002

#emascoco#916#ring#cincin#cincinsajat#emastermurah#anklets#emascoco#emas916#terlajaklaris#terlajakmurah#rantaitanganbajet#rantaitanganlove#rantaitanganpandora#shiewaniejewellry#charm#pandorabracelet#emasbajet#emashollow#neclaces#gold916#emas916malaysia#kita#rantaikaki#rantaitanganbajet#bajet#emas916#freeduty#ring#cantik#terbaikdariku


1

🌹 RANTAI TANGAN VITARA GANTUNG LOVE (Emas 916) NEW
.
📌HARGA EMAS RM179/G
.
TANPA UPAH!
TANPA UPAH!
TANPA SST !
TANPA SST !
.
Rantai Tangan Vitara Gantung Love

Lebar - 0.7 cm

4.00gm - 17.5cm
4.02gm - 18cm
3.97cm - 18cm
3.99cm - 18cm
3.76gm - 17.5cm . . ↘️ POSTAGE SEMENANJUNG RM10 SABAH SARAWAK RM15
.
Serious Buyer Boleh Contact WhatsApps Saya .
.
Https://www.wasap.my/+6011-11073002

#emascoco#916#ring#cincin#cincinsajat#emastermurah#anklets#emascoco#emas916#terlajaklaris#terlajakmurah#rantaitanganbajet#rantaitanganlove#rantaitanganpandora#shiewaniejewellry#charm#pandorabracelet#emasbajet#emashollow#neclaces#gold916#emas916malaysia#kita#rantaikaki#rantaitanganbajet#bajet#emas916#freeduty#ring#cantik#terbaikdariku


0

Alahai semua yang jenis pemalu...susah nak betul2 snap gambar anak2 tahfiz.Semua dah lari bila nampak kamera.🤣🤭😊 Walau apapupun kami doakan semoga mereka semua jadi ahli tahfiz terbaik dunia dan akhirat. Aamiin🤲🤲🤲
.
Untuk tempahan sedekah sila wassap/call 0103630014/0103630014📲📲📲📲.
.
Semua menu saya ada saved di highlights ig saya ataupun you all boleh request menu2 yang ingin disedekahkan mengikut kemampuan masing2. Insyallah 🎈🎈🎈
.
#masjidalridhuan #tahfiz #sedekah #bajet #bisnesonline #nasilemak #charity #thepowerofsedekah #masjid #kenduri #delivery #melawati #keramat #setiawangsa #wangsamaju #klfooddelivery #klfood #gombakfooddelivery


2

🌹 CINCIN COCO (Emas 916) NEW
.
📌HARGA EMAS RM179/G
.
TANPA UPAH!
TANPA UPAH!
TANPA SST !
TANPA SST !
.

1.47gm ( Sz13 )
1.51gm ( Sz14 )
1.45gm ( Sz13 )
1.69gm ( Sz13 )
1.61gm ( Sz15 ).
. . ↘️ POSTAGE SEMENANJUNG RM10 SABAH SARAWAK RM15
.
Serious Buyer Boleh Contact WhatsApps Saya .
.
Https://www.wasap.my/+6011-11073002

#emascoco#916#ring#cincin#cincinsajat#emastermurah#anklets#emascoco#emas916#terlajaklaris#terlajakmurah#rantaitanganbajet#rantaitanganlove#rantaitanganpandora#shiewaniejewellry#charm#pandorabracelet#emasbajet#emashollow#neclaces#gold916#emas916malaysia#kita#rantaikaki#rantaitanganbajet#bajet#emas916#freeduty#ring#cantik#terbaikdariku


0

🌹RANTAI KAKI MESIN (Emas 916) NEW
.
📌HARGA EMAS RM179/G
.
TANPA UPAH!
TANPA UPAH!
TANPA SST !
TANPA SST !
.
📌Berat + Panjang
1.82gm - 28cm
1.78gm - 25.5cm
1.83gm - 28cm
1.79gm - 27cm
1.75gm - 27cm
1.78gm - 26.5cm
1.70gm - 26cm
1.72gm - 26cm
.
↘️ POSTAGE SEMENANJUNG RM10 SABAH SARAWAK RM15
.
Serious Buyer Boleh Contact WhatsApps Saya .
.
Https://www.wasap.my/+6011-11073002

#emascoco#916#ring#cincin#cincinsajat#emastermurah#anklets#emascoco#emas916#terlajaklaris#terlajakmurah#rantaitanganbajet#rantaitanganlove#rantaitanganpandora#shiewaniejewellry#charm#pandorabracelet#emasbajet#emashollow#neclaces#gold916#emas916malaysia#kita#rantaikaki#rantaitanganbajet#bajet#emas916#freeduty#ring#cantik#terbaikdaripenang


0

🌹RANTAI LEHER MESIN PADU (Emas 916) NEW
.
📌HARGA EMAS RM179/G
.
TANPA UPAH!
TANPA UPAH!
TANPA SST !
TANPA SST !
.
📌Berat + Panjang
Rantai Leher Mesin Padu
Panjang 38cm

1.56gm
1.55gm
1.57gm
1.56gm
1.56gm
1.56gm
1.58gm
1.58gm
1.57gm
1.58gm
1.56gm
1.59gm
1.55gm
1.56gm
1.56gm
1.55gm
1.55gm . . . ↘️ POSTAGE SEMENANJUNG RM10 SABAH SARAWAK RM15
.
Serious Buyer Boleh Contact WhatsApps Saya .
.
Https://www.wasap.my/+6011-11073002

#emascoco#916#ring#cincin#cincinsajat#emastermurah#anklets#emascoco#emas916#terlajaklaris#terlajakmurah#rantaitanganbajet#rantaitanganlove#rantaitanganpandora#shiewaniejewellry#charm#pandorabracelet#emasbajet#emashollow#neclaces#gold916#emas916malaysia#kita#rantaikaki#rantaitanganbajet#bajet#emas916#freeduty#ring#cantik#terbaikdariku


0

🌹RANTAI TANGAN BENSON STAMPLING (Emas 916) NEW
.
📌HARGA EMAS RM179/G
.
TANPA UPAH!
TANPA UPAH!
TANPA SST !
TANPA SST !
.
📌Berat + Panjang
Rantai Tangan Benson Stampling

4.90gm - 17cm
4.59gm - 16cm
4.45gm - 16cm
4.49gm - 16cm
4.54gm - 16.5cm
. . ↘️ POSTAGE SEMENANJUNG RM10 SABAH SARAWAK RM15
.
Serious Buyer Boleh Contact WhatsApps Saya .
.
Https://www.wasap.my/+6011-11073002

#emascoco#916#ring#cincin#cincinsajat#emastermurah#anklets#emascoco#emas916#terlajaklaris#terlajakmurah#rantaitanganbajet#rantaitanganlove#rantaitanganpandora#shiewaniejewellry#charm#pandorabracelet#emasbajet#emashollow#neclaces#gold916#emas916malaysia#kita#rantaikaki#rantaitanganbajet#bajet#emas916#freeduty#ring#cantik#terbaikdariku


0