#bajet

Instagram photos and videos

#bajet#murah#emasbangkok#gelangtangan#rantaitangan#emaskorea#emascelup#emasbangkokmurah#cantik#bajukurung#malaysia#bergaya#lawa#emassadur#emaskorea24k#gelangemaskorea#gelangemasbangkok#gelangmurah#gelangbajet#emaskoreamurah#emaskoreabajet#setemaskorea#emaskorealelong#pemborongemaskorea#emaskoreacop916

Hashtags #bajet for Instagram

NEW ARRIVAL.READY STOCK

KAREESMA LUXE SAREE EDITION EXC BY SCE

BOLEH BOOKING DEPOSIT RM50

HARGA SAIZ DEWASA : RM160 (SM) / RM165(SS)
HARGA SAIZ KANAK-KANAK : RM90(SM) / RM95(SS)

Material : Heavy Chiffon With Saree Embroidery (full lining) ✅ Ada padding bahu
✅ Zip bahagian blkg baju
✅ Zip Lengan
✅ Pinggang Kain Full Getah
✅ Potongan Kain 6 layer Cut (Dewasa) & Duyung (Kids)
✅ Terdapat 6 plihan warna ✅ 2 plihan size S/M & L/XL (Utk dewasa) & 1-8 Tahun (Kids)

E.T.A : 28/3/19 (still under production)

DM atau click link di bio
#bajuraya2019 #bajuraya #bajukurung #bajukurungtakperlugosok #bajukonvokesyen #bajukurungnursing #bajukurung #banjukonvo #bajunikah #bajukenduri #trendraya2019 #trend #bajurayamurah #bajurayaselesa #murah #cantik #jannanick #ctdk #bajet #2019 #kurungsaree #kareesma #bollywoodraya


1

Aku bahagia, ku dipertemukan isteri yang baik
.
BERAPA BAJET ANDA PERLU UNTUK KATERING LENGKAP?
.
Mereka yang dah cuba PAKEJ ALL IN kami, semuanya cakap puas hati dari segi harga dan SERVICE👰🤵🤩🤩
.
hubungi kami segera untuk sebarang pertanyaan mengenai perkahwinan yang bakal anda langsungkan.
.
Mudah sahaja.. nombor telefon dibawah
018 777 6056 (zul)
019 575 6056 (firdaus)
.
Dari kami
#babyzcatering #MEGAWALIMAH #perkahwinan #perkawinan #canopy #seremban #putrajaya #lembahklang #selangor #kl #kualalumpur #huluselangor #murah #bajet #2019 #dome #pakejmurah #pakejtermurah #pakejbajet #pakej #pakejperkahwinan #pakejkahwin #bandarsrisendayan #nusaribiz #nusariaman #instagramfollowers


0

NEW ARRIVAL.READY STOCK

KAREESMA LUXE SAREE EDITION EXC BY SCE

BOLEH BOOKING DEPOSIT RM50

HARGA SAIZ DEWASA : RM160 (SM) / RM165(SS)
HARGA SAIZ KANAK-KANAK : RM90(SM) / RM95(SS)

Material : Heavy Chiffon With Saree Embroidery (full lining) ✅ Ada padding bahu
✅ Zip bahagian blkg baju
✅ Zip Lengan
✅ Pinggang Kain Full Getah
✅ Potongan Kain 6 layer Cut (Dewasa) & Duyung (Kids)
✅ Terdapat 6 plihan warna ✅ 2 plihan size S/M & L/XL (Utk dewasa) & 1-8 Tahun (Kids)

E.T.A : 28/3/19 (still under production)

DM atau click link di bio

#bajuraya2019 #bajuraya #bajukurung #bajukurungtakperlugosok #bajukonvokesyen #bajukurungnursing #bajukurung #banjukonvo #bajunikah #bajukenduri #trendraya2019 #trend #bajurayamurah #bajurayaselesa #murah #cantik #jannanick #ctdk #bajet #2019


0

🏡 KB Homestay, Homestay Bajet Anda 🚗 5 minit ke Pusat Bandar KB 🏠 Rumah teres setingkat 🛏️ 3 bilik (1 katil queen size per bilik; 1 bilik AC, 2 bilik kipas 🚿 1 tandas (hot shower, sabun, shampoo) 💲Kadar bayaran penginapan: 1 malam:RM120, 2/3/4 malam: RM200/300/400, 5 malam & ke atas:harga boleh dirunding.
#KBHomestay #Homestay #Bajet #KotaBharu #Kelantan #Cuti #Melancong #CutiSekolah #SchoolHoliday #Holiday #Rombongan #Nikah #Tunang #Kerja


0

KB HOMESTAY, HOMESTAY BAJET ANDA 🎼 TEMASYA KESENIAN DAN KEBUDAYAAN NEGERI KELANTAN (KELANTAN ART AND CULTURE FESTIVAL) 🏟️ Tempat : Pekarangan Stadium Sultan Muhammad IV, Kota Bharu📅 Tarikh : 22 - 24 Mac 2019 ⏰ Masa : 10.00 pagi - 11.00 malam ✅ Pelbagai aktiviti yang menarik akan disajikan untuk edisi kali ini. ✅ Ayuh datang memeriahkan dan masuk adalah percuma !

#TemasyaKesenianDanKebudayaanKelantan
#KelantanArtAndCultureFestival #Seni #Kebudayaan #Art #Culture #Festival #Muzik #Tarian #Permainan #Tradisional #PertandinganMewarna #BurungCandik #AyamSerama #DamAji #Basikal #Skateboard #StadiumSultanMuhammadKeIV #Mac #CutiSekolah #SchoolHoliday #Holiday #Weekend #KBHomestay #Homestay #Bajet #KotaBharu #Kelantan #Malaysia

Kredit: FB Pusat Penerangan Pelancongan Negeri Kelantan


3

KB HOMESTAY, HOMESTAY BAJET ANDA
🏁 KELANTAN KARNIVAL & DRAG CHALLENGE 2019 📅 TARIKH: 28, 29 & 30 Mac 2019 🏟️ LOKASI: Litar Honda Ban Chu Bee Tunjong, Kota Bharu

#KelantanKarnival #DragChallenge #Drag #Karnival #Pameran #LitarHonda #BanChuBee #Tunjong #Kereta #Motor #Mac #Cuti #Holiday #CutiSekolah #SchoolHoliday #CabutanBertuah #KBHomestay #Homestay #Bajet #KotaBharu #Kelantan

Kredit: FB Drag Dolphin Club "DDC Event Management"


0

KB HOMESTAY, HOMESTAY BAJET ANDA🖼️ GALERI SENI ABG MUSTAPHA KAMAL🏠 TEMPAT: JelighoAbeMus di Baloh Jembal, Lorong Sri Madani, 15200 Kota Bharu, Kelantan ✅ Pameran hasil seni di rumah kayu antik 🌐 Google maps: https://maps.app.goo.gl/aAHeK
#GaleriSeni #MustaphaKamal #JelighoAbeMus #BalohJembal #KBHomestay #Homestay #Bajet #KotaBharu #Kelantan

Kredit: FB Kelantan State


0

Plain brownies kedut RM3 per pack. Add on topping, RM3.50 only 😉

Wassap.my/60199792564

#NurinsLittleOven #Yummy #Dessert #AgentNeeded #KotaBharu #PengkalanChepa #Brownies #FoodPorn #Bajet #Love


0

Customer kata nak bg ni sbg #gift ❤ nak cari Clear Bag yg blh muat ni.
Clear Beg bertapak 6INCHIX11INCHI
★ plastic bentuk singlet , handle lg tahan.
100PCS RM12.90

Watsapp 016 2645055 utk pertanyaan lanjut/order ❤ #BatuPahat #johor #clearbeg #Lutsinar #giftvip #kyksayangenterprise #malaywedding #malayweddingphotography #hantarankawin #barangkahwin #bajet #murah #tebal #Transparent #telor #barangkahwinmurah


0

JOM GI DERAK PULAU PERHENTIAN❗️ Harga serendah RM200 untuk 2h1m. Korang boleh jejakkan kaki ke pulau perhentian yang tersangat cantik ni weh🌴🌊 Tunggu apa lagi? Cepat booking sekarang. Bilik sangat limited, tambah tambah musim cuti sekolah semua penuh🏃🏻‍♀️ Jangan menangis kalau takde bilik ye❗️ Cepat booking sebelum bilik habis📝

JOM BOOKING SEKARANG
MAKE IT EASY WITH US
WHATSAPP : 0179710802
#pakejpulaumurah #pulauperhentiankecil #pulauperhentianbesar #turtle #tripmurah #fireshow #bajet #bersamakeluarga #beachparty #seronok #jombooking #nakpakejmurah


0

JOM GI DERAK PULAU PERHENTIAN❗️ Harga serendah RM200 untuk 2h1m. Korang boleh jejakkan kaki ke pulau perhentian yang tersangat cantik ni weh🌴🌊 Tunggu apa lagi? Cepat booking sekarang. Bilik sangat limited, tambah tambah musim cuti sekolah semua penuh🏃🏻‍♀️ Jangan menangis kalau takde bilik ye❗️ Cepat booking sebelum bilik habis📝

JOM BOOKING SEKARANG
MAKE IT EASY WITH US
WHATSAPP : 0179710802
#pakejpulaumurah #pulauperhentiankecil #pulauperhentianbesar #turtle #tripmurah #fireshow #bajet #bersamakeluarga #beachparty #seronok #jombooking #nakpakejmurah


0

Yg mane charger dh hilang, meletop, cable rosak blh try pakai yg set ni.. Dapat charger & cable skali.. Misal kata korg nk jual phone tp brg xcomplete blh ambik ni.. Harga RM25/set.. Cable foxconn ye..
#apple #cable #charger #set #foxconn #iphonemalaysia #iphoneuser #iphoneusermalaysia #bajet #phonerepair #repairing


0

_ "SERIOUS TAK RUGI PUNYA DATANG PULAU PERHENTIAN❗❗" :
-
-
-
Okay guys yang tengah stress kerja tu, dah tiba masa untuk bercuti. Jom kita rehat² sambil nikmati keindahan alam🏖🏖
-
-
-
Jom ajak kawan-kawan semua pergi bercuti ke Pulau Perhentian. Murah² aje🤗🤗
-
-
Jom2 book dengan kami sekarang📢📢
-
-
-
Sebarang persoalan boleh terus whatsapp/call 01136706575
Nak senang tekan je link dekat bio👆🏻
-
-
#pulauperhentian #perhentianisland #perhentianislandresort #perhentianvacation #pakejpulauperhentianjimat #pakejpulauperhentianmurah #pakejperhentiantermurah #pakejperhentianbajet #pakejperhentian2019 #tripperhentianmurah #cuticutimalaysia #pulauperhentiankecil #pakejsnorkellingmurah #terengganu #pulauperhentianmurah #pulauperhentianterengganu #bajet #tipscutibajet #jomcuti #backpackers


0

Ada yang dah pernah sampai ke bukit Indah?? 😍😍 Tempat yang sangat cantik dan sgt tenang .. 😘 thnks shabat @vespascootermalaya
.
.
💕 Berminat untuk datang ke Aceh @ Pulau Sabang @medan?💕 Whatsapp admin atau DM YARC_Travel untuk sebarang pertanyaan/details (click saja link dibio page kami) -
.
.

#travelmurah #Acehtravel #yarctravel #pakejpercutianmurah #pakejpercutianmenarik #pakejpercutiankeluarga #gengjalan #travel #travelphotography #travelblogger #pakejindonesia #pakejmalaysia #cuticutimalaysia #kakitravel #kakitravelmalaysia #bajet #bajettravel #malaysia #gengkakitravel #medan #medantravel #kaleng


2

Mazlin & Afzany • Puncak Alam • 03.02.2019 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• .
Mencari photographer untuk majlis istimewa anda?
Package bermula dari rm500.
Sebarang Pertanyaan / Tempahan :
+60 17-373 1278 (Klik Link Whatsapp di bio).
.
. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #kahwin #nikah #pengantin #kerjakahwin #solemnization #kahwinmelayu #photokahwin #photographerkahwin #fotokahwin #weddingmelayu #seripengantin #pesonapengantin #fotomurah #photographerbajet #kahwinbajet #bajet #kadkahwin #tunang #perkahwinanmelayu #pengantinmelayu #melaka #jasin #muar #shahalam #putrajaya #puchong #kualalumpur #petalingjaya #kotadamansara


2

26 Januari 2019 I Majlis Perkahwinan l UKM, Bangi.
.
Lagi murah dari cendol. Lagi murah dari ABC.
Semua tetamu dapat, semua gerenti puas hati.
Alhamdulillah. Hehehe.😎😘😉
.
☎ Order Sekarang Jangan Tangguh Lagi ☎
www.wasap.my/60107963088
.
P/s: Jom tag dan share kat famili dan kawan2 yg tengah cari aiskrim untuk majlis dan event mereka. Jom sama2 kita tolong dia. 😉😉 Facebook: Ice Cream Che Umi
https://www.facebook.com/IceCreamCheUmi/
.
Instagram: icecreamcheumi
https://www.instagram.com/icecreamcheumi/
.
#shahalamfood #aiskrimsedap #aiskrimkatering #kateringaiskrimmurah #kateringmurah #aiskrimmurah #family #selangorian #pelaminbajet #doorgiftbajet #murahmurah #murahmeriah #makanan #majlis #majlisperkahwinan #majlisnikah #majlisakikah #pelaminrumah #pelaminan #iluvcheumi #murah #majliskahwin #kahwin #bajet #pemanismulut


1