#bajukurung

Instagram photos and videos

#bajukurung#bajukurungmoden#kurungmoden#bazaarpaknil#bajukurungmurah#sayajualbajukurung#tudungmurah#tudung#sayajualbaju#blouse#sayajual#skirt#bazaaronline#kurunglace#bajuraya#bajukurungmodenmurah#bajucantik#muslimahfashion#jubahmurah#top#palazzo#bazarpaknil#ootd#kurta#bajukanakkanak#bajukonvo#sayajualtudung

Hashtags #bajukurung for Instagram

DESIGN BARU KURUNG MODEN RIAU 😃
PROMOSI RIAU Hanya Rm55 (ASAL RM69)
.
Dari 1hingga 30 November
.
Musim cuti sekolah dah bermula.. Jemputan kenduri pon makin banyak bila cuti2 nie.. Mesti pening bila tengok dalam almari baju sama je yang ada.. Apa lagi jom laa grab koleksi dhia cotton nie.. Ada bermacam design menarik.. tambah2 harga pon bukan main murah lagi bila tengah promosi.. Mmg rugi kalau tak grab peluang ni kan.. Masa nie laa nak melaram dengan baju baru.. Suami pon makin sayang bila tengok isteri berdandan cantik kan.. Ciri2 dhia cotton nie seperti dibawah ye..
.
SALE RM55/Psg ‼
SALE RM55/Psg ‼
SALE RM55/Psg ‼ .
Ciri-Ciri Kurung Moden Riau:
--------------------------------------------- .
📌MATERIAL 100% ENGLISH COTTON
📌BAJU KURUNG RIAU MODEN
📌ZIP DI LENGAN (WUDHUK FRIENDLY)
📌ZIP DIBAHAGIAN HADAPAN BAJU (NUSRING FRIENDLY)
📌ADA DART DIBAHAGIAN BELAKANG SHJ
📌KAIN DUYUNG
📌PINGGANG KAIN SEPARUH PENGERAS DAN SEPARUH GETAH (ZIP SOROK DI BAHAGIAN BELAKANG KAIN)
📌BANYAK PILIHAN WARNA
📌SIZE AVAILABLE
XS, S, M, L, XL, XXL .
✅ Tidak Melekat Badan
✅ Tidak Jarang
✅ Kain Sejuk Selesa Dipakai
✅ Tidak Renyuk
✅ Mudah Digosok
.
HARGA PROMOSI RM55 (ASAL RM69)
Postage sem rm7/pcs
Postage SS rm10/pcs
Klik link wassap untuk order ⬇
www.wasap.my/60194468664

#bajukurung #bajukurungriau
#bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajureadymade
#setsedondon #bridemaids
#bajucantik #riaumoden
#dhiacotton #agendhiacotton
#muslimahfashion #muslimahwear


0

DESIGN BARU KURUNG MODEN RIAU 😃
PROMOSI RIAU Hanya Rm55 (ASAL RM69)
.
Dari 1hingga 30 November
.
Musim cuti sekolah dah bermula.. Jemputan kenduri pon makin banyak bila cuti2 nie.. Mesti pening bila tengok dalam almari baju sama je yang ada.. Apa lagi jom laa grab koleksi dhia cotton nie.. Ada bermacam design menarik.. tambah2 harga pon bukan main murah lagi bila tengah promosi.. Mmg rugi kalau tak grab peluang ni kan.. Masa nie laa nak melaram dengan baju baru.. Suami pon makin sayang bila tengok isteri berdandan cantik kan.. Ciri2 dhia cotton nie seperti dibawah ye..
.
SALE RM55/Psg ‼
SALE RM55/Psg ‼
SALE RM55/Psg ‼ .
Ciri-Ciri Kurung Moden Riau:
--------------------------------------------- .
📌MATERIAL 100% ENGLISH COTTON
📌BAJU KURUNG RIAU MODEN
📌ZIP DI LENGAN (WUDHUK FRIENDLY)
📌ZIP DIBAHAGIAN HADAPAN BAJU (NUSRING FRIENDLY)
📌ADA DART DIBAHAGIAN BELAKANG SHJ
📌KAIN DUYUNG
📌PINGGANG KAIN SEPARUH PENGERAS DAN SEPARUH GETAH (ZIP SOROK DI BAHAGIAN BELAKANG KAIN)
📌BANYAK PILIHAN WARNA
📌SIZE AVAILABLE
XS, S, M, L, XL, XXL .
✅ Tidak Melekat Badan
✅ Tidak Jarang
✅ Kain Sejuk Selesa Dipakai
✅ Tidak Renyuk
✅ Mudah Digosok
.
HARGA PROMOSI RM55 (ASAL RM69)
Postage sem rm7/pcs
Postage SS rm10/pcs
Klik link wassap untuk order ⬇
www.wasap.my/60194468664

#bajukurung #bajukurungriau
#bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajureadymade
#setsedondon #bridemaids
#bajucantik #riaumoden
#dhiacotton #agendhiacotton
#muslimahfashion #muslimahwear


0

CARLA LUXE PRE-ORDER IS BACK! (ETA 25/11/2018)
.
CARLA LUXE KURUNG 2.0
.
Pre Order Price : RM179
(Normal Price : RM239)
.
.
Cepat order sekarang tau sebab once ready stok dah sampai, harga back to normal RM 239!
.
Colors available for pre-order : Navy Blue, French Lilac, Dusty Pink
.
Estimate Delivery : 25 November 2018 / Thursday
.
Detail : Full Lace with lining, Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Skirt : Half Rubber Skirt
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.
Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#carlaluxe #carlaluxekurung #carlaluxe2 #hijabistahubcarlaluxe #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent #bajukonvo #bajukonvomurah #bajukonvocantik #bajutunang #akad #bajunikah #kurungtunang


0

.
🥀PRINCESS NATALIA
Design Kurung moden
.
📌HARGA JUAL:RM99SM RM104SS📌
.
🥀BAJU
*********
💎Kurung moden
💎Leher Bulat
💎Tangan lepas(boleh sinsing lengan Utk ambil wudu’
💎Zip sorok BELAKANG Baju
💎ade dutt blkg baju
💎sedikit kedutan atas kiri dan kanan bahu baju.(tampak elegant)
.
🥀SKIRT
*********
💎Design Potongan kembang PAYUNG -ala princess
💎potongan 2panel
💎Zip tepi skirt
💎Getah Separuh Pinggang separuh(getah kiri dan kanan)
.
🥀Keistimewaan 🥀
💎Jahitan yang kemas menarik dan berkualiti
💎Anda takkan percaya dengan harga mampu milik,anda akan mendapat quality setaraf butik2 terkenal
💎Pilihan WARNA TERKINI & MEMUKAU
💎Nampak lebih shine dan meriah dengan material COMO CREPE nih
💎pilihan saiz ,XS,S,M,L ,XL,XXL. boleh pilih mengikut kesesuaian dan keselesaan bentuk badan
💎COMO CREPE ni lebih tegang, lebih elastic, lebih tahan lasak tak mudah tergarit. tak mudah berkedut, dan tak mudah kecut
💎MATERIAL COMO CREPE.
Jenis Kain yang lembut dan beralun , selesa dipakai dengan jaminan quality 100%.AAA+++
💎Tak jarang dan Tak panas
💎Senang dicuci dan Ironless,minimal iron...
💎Design Dan potongan skirt yg simple dan SELESA
💎Anggun dan selesa
💎WARNA2 TERHOT DI PASARAN
💎READY STOK
.
📍model pakai size S ada sepit blkg baju dan skirt
📌Perbezaan warna 5% hingga 10%
Dari warna asal,Atas faktor pencahayaan dan lensa Camera.
📌SILA UKUR DAHULU SEBELUM BUAT PEMBELIAN.
.
Untuk order, Klik link BIO 👆🏻 014-2143705
.
#setkurung #setkurungmurah #bajukurung #kurungmoden #minikurung #onlineshopping #kurungcotton #butikonline #shoppee #onlineshoppingmalaysia #shoppingonline #ayurcollection #yourbeautyisourpriority


0

DESIGN BARU KURUNG MODEN RIAU 😃
PROMOSI RIAU Hanya Rm55 (ASAL RM69)
.
Dari 1hingga 30 November
.
Musim cuti sekolah dah bermula.. Jemputan kenduri pon makin banyak bila cuti2 nie.. Mesti pening bila tengok dalam almari baju sama je yang ada.. Apa lagi jom laa grab koleksi dhia cotton nie.. Ada bermacam design menarik.. tambah2 harga pon bukan main murah lagi bila tengah promosi.. Mmg rugi kalau tak grab peluang ni kan.. Masa nie laa nak melaram dengan baju baru.. Suami pon makin sayang bila tengok isteri berdandan cantik kan.. Ciri2 dhia cotton nie seperti dibawah ye..
.
SALE RM55/Psg ‼
SALE RM55/Psg ‼
SALE RM55/Psg ‼ .
Ciri-Ciri Kurung Moden Riau:
--------------------------------------------- .
📌MATERIAL 100% ENGLISH COTTON
📌BAJU KURUNG RIAU MODEN
📌ZIP DI LENGAN (WUDHUK FRIENDLY)
📌ZIP DIBAHAGIAN HADAPAN BAJU (NUSRING FRIENDLY)
📌ADA DART DIBAHAGIAN BELAKANG SHJ
📌KAIN DUYUNG
📌PINGGANG KAIN SEPARUH PENGERAS DAN SEPARUH GETAH (ZIP SOROK DI BAHAGIAN BELAKANG KAIN)
📌BANYAK PILIHAN WARNA
📌SIZE AVAILABLE
XS, S, M, L, XL, XXL .
✅ Tidak Melekat Badan
✅ Tidak Jarang
✅ Kain Sejuk Selesa Dipakai
✅ Tidak Renyuk
✅ Mudah Digosok
.
HARGA PROMOSI RM55 (ASAL RM69)
Postage sem rm7/pcs
Postage SS rm10/pcs
Klik link wassap untuk order ⬇
www.wasap.my/60194468664

#bajukurung #bajukurungriau
#bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajureadymade
#setsedondon #bridemaids
#bajucantik #riaumoden
#dhiacotton #agendhiacotton
#muslimahfashion #muslimahwear


0

==============
AUNTUMN PEPLUM
==============
.
.
✅ Material ROYAL SILK
✅ Kain selesa dipakai
✅ Kain mudah diurus , tidak luntur Warna slpas dibasuh
✅Mudah digosok, kurang renyukan.
.
DESIGN : 👚Peplum Modern( bukan jenis potongan ketat).
👚span di bahagian bahu.
👚Pingang getah.
.
JENIS KAIN :
👚mermaid cutting.
👚zip tepi kain.
.
🔴 PRICE : RM115 FREE POS.
.
📍PROCEED ODER 1-3 DAYS(tempoh item akan diproses).
.
📲0183243953.
.
#auntumnpeplum #auntumnpeplumbynf #kurunglace #kurungpeplum #minikurung #kurungbabydoll #kebarung #kebayasongket #printedpeplum #kurungbatik #kurungsimple #kurungplussize #kurungplain #kurungruffles #bajukurung #bajukurungmurah #nfkurung #bajukurungmoden #bajumurah #sayajual #bajukurungplain #bazaarpaknil #muslimahattire #ootd #bajukurung #kurunglace #bajukurunglace #bajuraya #bajukurungdolly #kurungsongket #bajukurungfishtail


0

CARLA LUXE PRE-ORDER IS BACK! (ETA 25/11/2018)
.
CARLA LUXE KURUNG 2.0
.
Pre Order Price : RM179
(Normal Price : RM239)
.
.
Cepat order sekarang tau sebab once ready stok dah sampai, harga back to normal RM 239!
.
Colors available for pre-order : Navy Blue, French Lilac, Dusty Pink
.
Estimate Delivery : 25 November 2018 / Thursday
.
Detail : Full Lace with lining, Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Skirt : Half Rubber Skirt
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.
Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#carlaluxe #carlaluxekurung #carlaluxe2 #hijabistahubcarlaluxe #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent #bajukonvo #bajukonvomurah #bajukonvocantik #bajutunang #akad #bajunikah #kurungtunang


0

Offer lagiii..tapi untuk adelle 2.0 je tauuu🔥
.
Adelle 2.0 in thistle..cantik jugak buat tema weeding😝🙈
.
RM70 exclude postage .. normal price RM130 ..korang pilih la nak harga mana🤣.. cepattttt tau.. stock laju jalan sempena sale ni😭..lajuuu sangat🔥
.
XS, S, M, L and XL
.
.
📸SCREENSHOT DAN
.
📱WHATSAPP 0145577094
.
.
#kurungmoden #sareemurah #bajukurung #bridesmaids #bajukurungrm70 #peplum #bajukurungrm90 #kurungrm90 #kurungmodern #sareemurahmalaysia #kebarung #lacey #lace #kurungrm70 #laceykurung #kurunglace #peplumlace #kurungsaree #bajupeplum #kurunggrey #bridesmaidsmalaysia #sareedollmalaysia #kurungsongket #kurungmurahrm100 #dollsareemalaysia #saree #sareedoll #sareemalaysia #sareekurung


0

DESIGN BARU KURUNG MODEN RIAU 😃
PROMOSI RIAU Hanya Rm55 (ASAL RM69)
.
Dari 1hingga 30 November
.
Musim cuti sekolah dah bermula.. Jemputan kenduri pon makin banyak bila cuti2 nie.. Mesti pening bila tengok dalam almari baju sama je yang ada.. Apa lagi jom laa grab koleksi dhia cotton nie.. Ada bermacam design menarik.. tambah2 harga pon bukan main murah lagi bila tengah promosi.. Mmg rugi kalau tak grab peluang ni kan.. Masa nie laa nak melaram dengan baju baru.. Suami pon makin sayang bila tengok isteri berdandan cantik kan.. Ciri2 dhia cotton nie seperti dibawah ye..
.
SALE RM55/Psg ‼
SALE RM55/Psg ‼
SALE RM55/Psg ‼ .
Ciri-Ciri Kurung Moden Riau:
--------------------------------------------- .
📌MATERIAL 100% ENGLISH COTTON
📌BAJU KURUNG RIAU MODEN
📌ZIP DI LENGAN (WUDHUK FRIENDLY)
📌ZIP DIBAHAGIAN HADAPAN BAJU (NUSRING FRIENDLY)
📌ADA DART DIBAHAGIAN BELAKANG SHJ
📌KAIN DUYUNG
📌PINGGANG KAIN SEPARUH PENGERAS DAN SEPARUH GETAH (ZIP SOROK DI BAHAGIAN BELAKANG KAIN)
📌BANYAK PILIHAN WARNA
📌SIZE AVAILABLE
XS, S, M, L, XL, XXL .
✅ Tidak Melekat Badan
✅ Tidak Jarang
✅ Kain Sejuk Selesa Dipakai
✅ Tidak Renyuk
✅ Mudah Digosok
.
HARGA PROMOSI RM55 (ASAL RM69)
Postage sem rm7/pcs
Postage SS rm10/pcs
Klik link wassap untuk order ⬇
www.wasap.my/60194468664

#bajukurung #bajukurungriau
#bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajureadymade
#setsedondon #bridemaids
#bajucantik #riaumoden
#dhiacotton #agendhiacotton
#muslimahfashion #muslimahwear


0

CARLA LUXE PRE-ORDER IS BACK! (ETA 25/11/2018)
.
CARLA LUXE KURUNG 2.0
.
Pre Order Price : RM179
(Normal Price : RM239)
.
.
Cepat order sekarang tau sebab once ready stok dah sampai, harga back to normal RM 239!
.
Colors available for pre-order : Navy Blue, French Lilac, Dusty Pink
.
Estimate Delivery : 25 November 2018 / Thursday
.
Detail : Full Lace with lining, Mermaid Cutting Shape
Zip : Back / Wrist / Skirt
Skirt : Half Rubber Skirt
Material : Lace with full lining
Wudhu Friendly
.
Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#carlaluxe #carlaluxekurung #carlaluxe2 #hijabistahubcarlaluxe #hijabistahubagent #HijabistaHubAuthorizedAgent #kurungtrendy #kurungmurah #kurungelegant #bajukurung #sayajualkurung #sayajualbajukurung #bajukenduri #bajuwedding #bazarpaknilbajukurung #kurungmoden #kurunglace #bajutunang #bajunikah #bajuraya #dressraya #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent #bajukonvo #bajukonvomurah #bajukonvocantik #bajutunang #akad #bajunikah #kurungtunang


0

[[ NEW ARRIVAL ]] KURUNG QUEENSHA yang cantik menawan kini dilancarkan. stok limited dan sgt eksklusif. jom dapatkan segera 😊

________________
MATERIAL PREMIUM CREPE
________________

menggunakan material premium crepe yang sangat selesa, mudah di urus, mudah iron dan tahan lasak dan memang sgt sesuai dengan cuaca Malaysia

_________________
NURSING DAN WUDHU FRIENDLY
_________________
seperti biasa syarat wajib pada baju2 kami, pastinya mudahkan ambil wudhu dan sesuai dipakai oleh mommies yang ada baby.

__________________
SCALLOP DAN KEMASAN BATU YG DIJAHIT KEMAS
__________________
rekaan scallop yang comel tu pasti buat sis nampak lain dari yang lain. kemasan batu berkilau pula memang tampak wow. namun masih mengekalkan gaya muslimah. dijahit kemas pada baju tidak risau ia tercabut.
__________________
FLARE SKIRT CUTTING MUSLIMAH
__________________
Skirt ( Kain) berpotongan flare dan loose, sesuai dengan ciri muslimah, tidak ketat dan sangat selesa melangkah. ada cangkuk dan zip pada kain, getah separuh dibahagian pinggang.

__________________
SESUAI DI PAKAI DENGAN SELUAR
__________________
boleh juga dipadankan dengan seluar sebagai blouse labuh. jimat bukan😉

__________________
6 WARNA WOW DAN 6 SAIZ YEAY
__________________
ada 6 pilihan warna sweet-sweet untuk di pilih. nk jadikan sedondon pun sangat lah sesuai dan cantiks. 6 saiz sedia di pinang untuk semua yeay😇 * model memakai saiz S dan tinggi 163, heel 4 inci
* hanya tambah rm20 untuk dapat shawl Ayra seperti model pakai
* mungkin terdapat sedikit perbezaan warna atas faktor tetapan skrin dan pencahayaan. ****** harga rm135 include pos seluruh Malaysia

Wasap Kak Ina untuk sebarang pertanyaan just klik👇👇
➡ www.wasap.my/60129672505

#bajukurung #kurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungmoden #kurungmurah #minikurung #kurung #kurungmodenmurah #bajukurungcantik #bajukurungcotton #bajukurungraya #kurungsongket #kurungcantik #kurunglace #kurungcotton #kurungpeplum #kurungraya #kurungpahang #bajukurungpahang #kurungmini #bajukurunglace #kurungcottonmurah #kurungmalaysia #kurungmodencantik #kurungsaree #kurungmodern #peplumkurung #bajukurungterkini #bajukurungpeplum #kurungplain


0

YEAR END SALE 💥💥💥
.
Tak beli pasti menyesal!

Tiara kurung kedah / klasik
RM 79 + free gift 😱😱😱
(FREE SHIPPING) .
DM ! DM ! DM ! ❤️❤️❤️
.
#sayajualbaju #sayajualbrownies #kekechellenge #jozanlive #sayajual #bajukurung #bajurayahaji #bajurayabudak #rayahaji #mekah #makkah #mecca #likeforfollow #funnyvideos #followforfollowback #brownies #bazarpaknil #moodrepublik #kekechellenge #moodraya #funnyvideos #food #foodporn


0

YEAR END SALE 💥💥💥
.
Tak beli pasti menyesal!

Tiara kurung kedah / klasik
RM 79 + free gift 😱😱😱
(FREE SHIPPING) .
DM ! DM ! DM ! ❤️❤️❤️
.
#sayajualbaju #sayajualbrownies #kekechellenge #jozanlive #sayajual #bajukurung #bajurayahaji #bajurayabudak #rayahaji #mekah #makkah #mecca #likeforfollow #funnyvideos #followforfollowback #brownies #bazarpaknil #moodrepublik #kekechellenge #moodraya #funnyvideos #food #foodporn


0

[[ NEW ARRIVAL ]] KURUNG QUEENSHA yang cantik menawan kini dilancarkan. stok limited dan sgt eksklusif. jom dapatkan segera 😊

________________
MATERIAL PREMIUM CREPE
________________

menggunakan material premium crepe yang sangat selesa, mudah di urus, mudah iron dan tahan lasak dan memang sgt sesuai dengan cuaca Malaysia

_________________
NURSING DAN WUDHU FRIENDLY
_________________
seperti biasa syarat wajib pada baju2 kami, pastinya mudahkan ambil wudhu dan sesuai dipakai oleh mommies yang ada baby.

__________________
SCALLOP DAN KEMASAN BATU YG DIJAHIT KEMAS
__________________
rekaan scallop yang comel tu pasti buat sis nampak lain dari yang lain. kemasan batu berkilau pula memang tampak wow. namun masih mengekalkan gaya muslimah. dijahit kemas pada baju tidak risau ia tercabut.
__________________
FLARE SKIRT CUTTING MUSLIMAH
__________________
Skirt ( Kain) berpotongan flare dan loose, sesuai dengan ciri muslimah, tidak ketat dan sangat selesa melangkah. ada cangkuk dan zip pada kain, getah separuh dibahagian pinggang.

__________________
SESUAI DI PAKAI DENGAN SELUAR
__________________
boleh juga dipadankan dengan seluar sebagai blouse labuh. jimat bukan😉

__________________
6 WARNA WOW DAN 6 SAIZ YEAY
__________________
ada 6 pilihan warna sweet-sweet untuk di pilih. nk jadikan sedondon pun sangat lah sesuai dan cantiks. 6 saiz sedia di pinang untuk semua yeay😇 * model memakai saiz S dan tinggi 163, heel 4 inci
* hanya tambah rm20 untuk dapat shawl Ayra seperti model pakai
* mungkin terdapat sedikit perbezaan warna atas faktor tetapan skrin dan pencahayaan. ****** harga rm135 include pos seluruh Malaysia

Wasap Kak Ina untuk sebarang pertanyaan just klik👇👇
➡ www.wasap.my/60129672505

#bajukurung #kurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungmoden #kurungmurah #minikurung #kurung #kurungmodenmurah #bajukurungcantik #bajukurungcotton #bajukurungraya #kurungsongket #kurungcantik #kurunglace #kurungcotton #kurungpeplum #kurungraya #kurungpahang #bajukurungpahang #kurungmini #bajukurunglace #kurungcottonmurah #kurungmalaysia #kurungmodencantik #kurungsaree #kurungmodern #peplumkurung #bajukurungterkini #bajukurungpeplum #kurungplain


0

🔹Code:
Dewasa: 2370
Budak: 2370A
Daisy Beads & Lace Kurung
.
Material: Iris Crepe
(Tebal, Senang Iron, Tak Panas, Tak Licin)
Size Dewasa: 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
Size Budak: XS, S, M, L, XL
.
🌟Dewasa: Belakang (Zip Sorok) | Budak: Belakang (Zip Sorok)
🌟Dewasa: Tangan - Saloma | Budak: Tangan - Saloma
🌟Dewasa: Umbrella Cut - Pinggang Kiri & Kanan > Getah Budak: Duyung Cut - Full Getah
🌟Manik Hiasan + Lace.
.
↔️ Berat Dewasa: 590gram +/-
↔️ Berat Budak: 300gram +/-. .
➡️ Harga
🔸Dewasa: RM99 (Tak Termasuk Pos) : RM108 SM & RM113 SS (Termasuk Pos).
🔸Budak : RM79 (Tak Termasuk Pos) : RM87 SM & RM90 SS (Termasuk Pos)
.
ITEM INI TIDAK AKAN DIRESTOK
.
Macam mana nak order?
.
1. Chat admin kod baju,warna dan size yang anda nak
Fast respon?
(wasap.my/60135843626)
2. Tunggu admin reply chat untuk confirm stok ada atau tidak
3. Kalau stok ada proceed dengan payment
.
#bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukonvo #bajukebaya #kurungmoden #quftanempire #trustedseller #casualmalaysia #quftanempireteam #nancykebaya #bajukebayapendek #clearancesales #bajupreggymum #quftanempireagent #qufdina #lanakurung #minikurungmurah #kurungmodenmurah #bajupreggymummalaysia #bajucantik #igshop #kurung #instashop #sayajual #bajukurungmodenmurah #kurungmurah #sayajualbajukurung #onlineboutique #busanamuslimah


0

==============
AUNTUMN PEPLUM
==============
.
.
✅ Material ROYAL SILK
✅ Kain selesa dipakai
✅ Kain mudah diurus , tidak luntur Warna slpas dibasuh
✅Mudah digosok, kurang renyukan.
.
DESIGN : 👚Peplum Modern( bukan jenis potongan ketat).
👚span di bahagian bahu.
👚Pingang getah.
.
JENIS KAIN :
👚mermaid cutting.
👚zip tepi kain.
.
🔴 PRICE : RM115 FREE POS.
.
📍PROCEED ODER 1-3 DAYS(tempoh item akan diproses).
.
📲0183243953.
.
#auntumnpeplum #auntumnpeplumbynf #kurunglace #kurungpeplum #minikurung #kurungbabydoll #kebarung #kebayasongket #printedpeplum #kurungbatik #kurungsimple #kurungplussize #kurungplain #kurungruffles #bajukurung #bajukurungmurah #nfkurung #bajukurungmoden #bajumurah #sayajual #bajukurungplain #bazaarpaknil #muslimahattire #ootd #bajukurung #kurunglace #bajukurunglace #bajuraya #bajukurungdolly #kurungsongket #bajukurungfishtail


0

[NEW RELEASE] 🥀KURUNG PAHANG MARYAM Design KURUNG PAHANG)

Kurung pahang MARYAM special utk si manis chubby yg inginkan
design songket..😉 Design pesak gantung dan lose cuting bahagian pinggul dijahit khas semestinya sopan dan selesa dipakai.. SKIRT 💎ROYAL PARIS 💎CORAK SONGKET PRINTED
💎High quality 100%
💎Tak panas (SEJUK)
💎Zip tepi skirt 💎getah kiri dan kanan 💎separuh pinggang separuh getah
💎Potongan SUSUN TEPI
(BELAH KIRI)

BAJU
*
💎Pearl skin platinum 💎DESIGN KURUNG PAHANG
💎lose cutting 💎PESAK GANTUNG
💎Leher bulat 💎ZIP SOROK DEPAN BAJU (MESRA BFF)
💎TANGAN LEPAS 💎MESRA WUDUK (Boleh sinsing lengan) 🥀BEST SONGKET🥀
🔗✖️jarang 🔗✖️ fit 🔗jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🔗mudah iron 🔗tahan lasak 🔗terletak cantik 🔗selesa dipakai 🔗warna2 cun melecun 🔗warna2 hot
🔗size S M L XL XXL XXXL
🔗READY STOK 🍭ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited.. ❌NO BOOKING 📍STOK LIMITED 📍FAST PAYMENT ONLY 📍model pakai size S sepit belakang baju dan skirt 📍REFER SIZE CHART sebelum buat pembelian.
📍Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. ********************* KURUNG PAHANG MARYAM CODE PY
.
.
HARGA :RM105SM RM110SS FREE POSTAGE 📍add RM10 size XXL,XXXL 📍
.
.
#sayajualbaju
#sayajualonline
#minikurung
#minikurungcantik
#minikurungmurah
#dress 
#dressmurah
#dresscantik 
#dressmalaysia
#jubah 
#jubahmurah
#jubahcantik
#jubahmurahmalaysia
#jubahmalaysia 
#kebaya
 #kebayamurah 
#kebayacantik
#bajuraya
#dressraya 
#bazaarpaknil 
#skirt 
#skirtcantik 
#skirtmurah 
#blouse
#blousemurah
#blousecantik
#blousemalaysia 
#bajukurung


1

YEAR END SALE 💥💥💥
.
Tak beli pasti menyesal!

Tiara kurung kedah / klasik
RM 79 + free gift 😱😱😱
(FREE SHIPPING) .
DM ! DM ! DM ! ❤️❤️❤️
.
#sayajualbaju #sayajualbrownies #kekechellenge #jozanlive #sayajual #bajukurung #bajurayahaji #bajurayabudak #rayahaji #mekah #makkah #mecca #likeforfollow #funnyvideos #followforfollowback #brownies #bazarpaknil #moodrepublik #kekechellenge #moodraya #funnyvideos #food #foodporn


0

YEAR END SALE 💥💥💥
.
Tak beli pasti menyesal!

Tiara kurung kedah / klasik
RM 79 + free gift 😱😱😱
(FREE SHIPPING) .
DM ! DM ! DM ! ❤️❤️❤️
.
#sayajualbaju #sayajualbrownies #kekechellenge #jozanlive #sayajual #bajukurung #bajurayahaji #bajurayabudak #rayahaji #mekah #makkah #mecca #likeforfollow #funnyvideos #followforfollowback #brownies #bazarpaknil #moodrepublik #kekechellenge #moodraya #funnyvideos #food #foodporn


0

MINI KURUNG AUNIA
PRICE : RM120 free pos

LABEL S
Measurements :
Top
Shoulder : 14.5"
Bust :36"
Sleeve length : 22"
Length :29"

Skirt :
Waist : 26-36" (fully getah)
Hips : 38"
Length : 41" ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ LABEL M
Measurements :
Top
Shoulder : 15"
Bust :38"
Sleeve length : 22"
Length :29"

Skirt :
Waist : 28-38" (fully getah)
Hips : 40"
Length : 41" ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ LABEL L
Measurements :
Top
Shoulder : 15.5"
Bust :40"
Sleeve length : 23"
Length :30"

Skirt :
Waist : 30-40" (fully getah)
Hips : 42"
Length : 41" ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ LABEL XL
Measurements :
Top
Shoulder : 16"
Bust :42"
Sleeve length : 23"
Length :30"

Skirt :
Waist : 32-42" (fully getah)
Hips : 44"
Length : 41" - Material moss crepe & lace
- hidden zip di belakang dan tangan
- skirt cutting mermaid & ruffle at front

#kurungmoden#lebaran2018#malaysianonlineshop#igshop#ootd#kurungmurah#cikgucikgi#bajuraya2018#intafamous#bajuraya#plussizemurah#raya2018#kurungmodenmurah#moodrepublik#bazarpaknil#peplummurah#puplummurah#kurungterbaru#bajukenduri#bajukurung kedah


0

🔹Code:
Dewasa: 2370
Budak: 2370A
Daisy Beads & Lace Kurung
.
Material: Iris Crepe
(Tebal, Senang Iron, Tak Panas, Tak Licin)
Size Dewasa: 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
Size Budak: XS, S, M, L, XL
.
🌟Dewasa: Belakang (Zip Sorok) | Budak: Belakang (Zip Sorok)
🌟Dewasa: Tangan - Saloma | Budak: Tangan - Saloma
🌟Dewasa: Umbrella Cut - Pinggang Kiri & Kanan > Getah Budak: Duyung Cut - Full Getah
🌟Manik Hiasan + Lace.
.
↔️ Berat Dewasa: 590gram +/-
↔️ Berat Budak: 300gram +/-. .
➡️ Harga
🔸Dewasa: RM99 (Tak Termasuk Pos) : RM108 SM & RM113 SS (Termasuk Pos).
🔸Budak : RM79 (Tak Termasuk Pos) : RM87 SM & RM90 SS (Termasuk Pos)
.
ITEM INI TIDAK AKAN DIRESTOK
.
Macam mana nak order?
.
1. Chat admin kod baju,warna dan size yang anda nak
Fast respon?
(wasap.my/60135843626)
2. Tunggu admin reply chat untuk confirm stok ada atau tidak
3. Kalau stok ada proceed dengan payment
.
#bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukonvo #bajukebaya #kurungmoden #quftanempire #trustedseller #casualmalaysia #quftanempireteam #nancykebaya #bajukebayapendek #clearancesales #bajupreggymum #quftanempireagent #qufdina #lanakurung #minikurungmurah #kurungmodenmurah #bajupreggymummalaysia #bajucantik #igshop #kurung #instashop #sayajual #bajukurungmodenmurah #kurungmurah #sayajualbajukurung #onlineboutique #busanamuslimah


0

[TAMPIL MENAWAN DENGAN SONGKET MAHSURI ]
.
"Antara koleksi yg di tunggu laling2.
Sape2 yang terpandang mesti jatuh cinta dengan si cantik manis yang menggayakan SONGKET MAHSURI nie.AYU dan MENAWAN giteww..
.
Design Up To Date, Berkualiti, Harga Pasti Mampu Milik dan Yang PENTING FREE POSTAGE😍😍
.
🌸 APA YANG ISTIMEWA 🌸
.
🌸 Material digunakan dari SB LINE yang lembut serta berkualiti tinggi
🌸 Kainnya susah renyuk dan sangat mudah di iron
🌸 Potongan MINI KURUNG MODEN
🌸 Potongan Kain Mermaid
🌸 Cutting loose dengan jahitan dat dibelakang
.
🌸 5 Warna terbaru yang CANTIIKK Dan MELETOPP
🌸 Saiz Dari XS.S.M.L.XL.XXL
🌸 Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
🌸 Zip Sebelah Kiri
.
🌸 ❌ jarang
🌸 ❌ kecut
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
.
.
Harga: rm95sm rm100ss
*Add RM10 XXL
Harga termasuk postage❤️
.
.
📌sila ukur dahulu sebelum buat pembelian
.
📍PROCEED ODER 1-3 DAYS (SILA AMBIL PERHATIAN)
.
.
* Warna gambar ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda.
.
.
Berminat? Whatsapp http://www.wasap.my/601119973239 atau boleh tinggalkan no hp diruangan komen. Nanti saya akan pm 😊
.
.
#jubahmuslimah #dressmuslimah #jubahonline #jubahterkini #bajumuslimah #fesyenjubahterkini #muslimahdress #muslimahfashion
#jubah #jilbab #fesyenmuslimah #butikmuslimah #jubahmoden #jubahdress #jubahmurah #pakaianmuslimah #bajujubah #jubahcantik #pakaianmuslimah #bajumuslimahonline #jubahcotton #jubahmuslimah #bajumuslimah #muslimahclothing #bajukurung #muslimah #fesyenbajuterkini


0

==============
AUNTUMN PEPLUM
==============
.
.
✅ Material ROYAL SILK
✅ Kain selesa dipakai
✅ Kain mudah diurus , tidak luntur Warna slpas dibasuh
✅Mudah digosok, kurang renyukan.
.
DESIGN : 👚Peplum Modern( bukan jenis potongan ketat).
👚span di bahagian bahu.
👚Pingang getah.
.
JENIS KAIN :
👚mermaid cutting.
👚zip tepi kain.
.
🔴 PRICE : RM115 FREE POS.
.
📍PROCEED ODER 1-3 DAYS(tempoh item akan diproses).
.
📲0183243953.
.
#auntumnpeplum #auntumnpeplumbynf #kurunglace #kurungpeplum #minikurung #kurungbabydoll #kebarung #kebayasongket #printedpeplum #kurungbatik #kurungsimple #kurungplussize #kurungplain #kurungruffles #bajukurung #bajukurungmurah #nfkurung #bajukurungmoden #bajumurah #sayajual #bajukurungplain #bazaarpaknil #muslimahattire #ootd #bajukurung #kurunglace #bajukurunglace #bajuraya #bajukurungdolly #kurungsongket #bajukurungfishtail


0

.
TUDUNG INSTANT SOFT AWNING MARISSA PLAIN BY JIMMY SCARVES
.
🌸 MATERIAL
🌱 BODY: KOREAN MOSS CREPE
🌱 AWNING: SOFT COTTON LYCRA (BERTULANG)
.
🌸 FREESIZE
🌱 Depan (dari bawah dagu) - 22inch +/-
🌱 Belakang (dari atas kepala) - 34inch +/-
🌱 Muka 10inch +/-
.
🌸 CIRI - CIRI
🌱 KOREAN MOSS CREPE
🌱 MEMPUNYAI FLARE/KEPAK DIBAHAGIAN TEPI
🌱 MATERIAL TIDAK MELEKAP PADA BADAN
🌱 KELABUHAN BOLEH DISELARASKAN IKUT KESESUAIAN
🌱 MEMPUNYAI LABEL BESI DIBAHAGIAN BAWAH FLARE
🌱 TIDAK PERLU IRON (EASY CARE)
🌱 JAHITAN TULANG DIBAHAGIAN AWNING
🌱 AWNING MUDAH BENTUK
🌱 10 WARNA PASTEL DAN BOLD YANG MENARIK

Stok Marissa plain adalah terhad
.
**PRE ORDER**
.
🔆 HARGA 🔆
Harga normal : RM69/pc
Harga promo : RM65/pc (sehingga 26/11/2018)
Postage : RM 8 SM | RM 11 SS

WhatsApp 0173538924

#bazaarpaknil #visitmyig #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmoden #top #palazzo #tudung #tudungmurah #bajukurungmodenmurah #kurta #blouse #bajukanakkanak #skirt #tudung #tudungmurah #sayajualbaju #sayajualtudung #sayajualbajukurung #bazaaronline #ruangrezekihanania #isterikumembesar #seriburindu #mencariqiblat #terbaikdariku #promosi #promosiraya #riangriaraya #merdeka #merdekasale


0

.
TUDUNG INSTANT SOFT AWNING MARISSA PLAIN BY JIMMY SCARVES
.
🌸 MATERIAL
🌱 BODY: KOREAN MOSS CREPE
🌱 AWNING: SOFT COTTON LYCRA (BERTULANG)
.
🌸 FREESIZE
🌱 Depan (dari bawah dagu) - 22inch +/-
🌱 Belakang (dari atas kepala) - 34inch +/-
🌱 Muka 10inch +/-
.
🌸 CIRI - CIRI
🌱 KOREAN MOSS CREPE
🌱 MEMPUNYAI FLARE/KEPAK DIBAHAGIAN TEPI
🌱 MATERIAL TIDAK MELEKAP PADA BADAN
🌱 KELABUHAN BOLEH DISELARASKAN IKUT KESESUAIAN
🌱 MEMPUNYAI LABEL BESI DIBAHAGIAN BAWAH FLARE
🌱 TIDAK PERLU IRON (EASY CARE)
🌱 JAHITAN TULANG DIBAHAGIAN AWNING
🌱 AWNING MUDAH BENTUK
🌱 10 WARNA PASTEL DAN BOLD YANG MENARIK

Stok Marissa plain adalah terhad
.
**PRE ORDER**
.
🔆 HARGA 🔆
Harga normal : RM69/pc
Harga promo : RM65/pc (sehingga 26/11/2018)
Postage : RM 8 SM | RM 11 SS

WhatsApp 0173538924

#bazaarpaknil #visitmyig #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmoden #top #palazzo #tudung #tudungmurah #bajukurungmodenmurah #kurta #blouse #bajukanakkanak #skirt #tudung #tudungmurah #sayajualbaju #sayajualtudung #sayajualbajukurung #bazaaronline #ruangrezekihanania #isterikumembesar #seriburindu #mencariqiblat #terbaikdariku #promosi #promosiraya #riangriaraya #merdeka #merdekasale


0

.
TUDUNG INSTANT SOFT AWNING MARISSA PLAIN BY JIMMY SCARVES
.
🌸 MATERIAL
🌱 BODY: KOREAN MOSS CREPE
🌱 AWNING: SOFT COTTON LYCRA (BERTULANG)
.
🌸 FREESIZE
🌱 Depan (dari bawah dagu) - 22inch +/-
🌱 Belakang (dari atas kepala) - 34inch +/-
🌱 Muka 10inch +/-
.
🌸 CIRI - CIRI
🌱 KOREAN MOSS CREPE
🌱 MEMPUNYAI FLARE/KEPAK DIBAHAGIAN TEPI
🌱 MATERIAL TIDAK MELEKAP PADA BADAN
🌱 KELABUHAN BOLEH DISELARASKAN IKUT KESESUAIAN
🌱 MEMPUNYAI LABEL BESI DIBAHAGIAN BAWAH FLARE
🌱 TIDAK PERLU IRON (EASY CARE)
🌱 JAHITAN TULANG DIBAHAGIAN AWNING
🌱 AWNING MUDAH BENTUK
🌱 10 WARNA PASTEL DAN BOLD YANG MENARIK

Stok Marissa plain adalah terhad
.
**PRE ORDER**
.
🔆 HARGA 🔆
Harga normal : RM69/pc
Harga promo : RM65/pc (sehingga 26/11/2018)
Postage : RM 8 SM | RM 11 SS

WhatsApp 0173538924

#bazaarpaknil #visitmyig #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmoden #top #palazzo #tudung #tudungmurah #bajukurungmodenmurah #kurta #blouse #bajukanakkanak #skirt #tudung #tudungmurah #sayajualbaju #sayajualtudung #sayajualbajukurung #bazaaronline #ruangrezekihanania #isterikumembesar #seriburindu #mencariqiblat #terbaikdariku #promosi #promosiraya #riangriaraya #merdeka #merdekasale


0

.
TUDUNG INSTANT SOFT AWNING MARISSA PLAIN BY JIMMY SCARVES
.
🌸 MATERIAL
🌱 BODY: KOREAN MOSS CREPE
🌱 AWNING: SOFT COTTON LYCRA (BERTULANG)
.
🌸 FREESIZE
🌱 Depan (dari bawah dagu) - 22inch +/-
🌱 Belakang (dari atas kepala) - 34inch +/-
🌱 Muka 10inch +/-
.
🌸 CIRI - CIRI
🌱 KOREAN MOSS CREPE
🌱 MEMPUNYAI FLARE/KEPAK DIBAHAGIAN TEPI
🌱 MATERIAL TIDAK MELEKAP PADA BADAN
🌱 KELABUHAN BOLEH DISELARASKAN IKUT KESESUAIAN
🌱 MEMPUNYAI LABEL BESI DIBAHAGIAN BAWAH FLARE
🌱 TIDAK PERLU IRON (EASY CARE)
🌱 JAHITAN TULANG DIBAHAGIAN AWNING
🌱 AWNING MUDAH BENTUK
🌱 10 WARNA PASTEL DAN BOLD YANG MENARIK

Stok Marissa plain adalah terhad
.
**PRE ORDER**
.
🔆 HARGA 🔆
Harga normal : RM69/pc
Harga promo : RM65/pc (sehingga 26/11/2018)
Postage : RM 8 SM | RM 11 SS

WhatsApp 0173538924

#bazaarpaknil #visitmyig #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmoden #top #palazzo #tudung #tudungmurah #bajukurungmodenmurah #kurta #blouse #bajukanakkanak #skirt #tudung #tudungmurah #sayajualbaju #sayajualtudung #sayajualbajukurung #bazaaronline #ruangrezekihanania #isterikumembesar #seriburindu #mencariqiblat #terbaikdariku #promosi #promosiraya #riangriaraya #merdeka #merdekasale


0

[NEW RELEASE] 🥀KURUNG PAHANG MARYAM Design KURUNG PAHANG)

Kurung pahang MARYAM special utk si manis chubby yg inginkan
design songket..😉 Design pesak gantung dan lose cuting bahagian pinggul dijahit khas semestinya sopan dan selesa dipakai.. SKIRT 💎ROYAL PARIS 💎CORAK SONGKET PRINTED
💎High quality 100%
💎Tak panas (SEJUK)
💎Zip tepi skirt 💎getah kiri dan kanan 💎separuh pinggang separuh getah
💎Potongan SUSUN TEPI
(BELAH KIRI)

BAJU
*
💎Pearl skin platinum 💎DESIGN KURUNG PAHANG
💎lose cutting 💎PESAK GANTUNG
💎Leher bulat 💎ZIP SOROK DEPAN BAJU (MESRA BFF)
💎TANGAN LEPAS 💎MESRA WUDUK (Boleh sinsing lengan) 🥀BEST SONGKET🥀
🔗✖️jarang 🔗✖️ fit 🔗jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🔗mudah iron 🔗tahan lasak 🔗terletak cantik 🔗selesa dipakai 🔗warna2 cun melecun 🔗warna2 hot
🔗size S M L XL XXL XXXL
🔗READY STOK 🍭ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited.. ❌NO BOOKING 📍STOK LIMITED 📍FAST PAYMENT ONLY 📍model pakai size S sepit belakang baju dan skirt 📍REFER SIZE CHART sebelum buat pembelian.
📍Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. ********************* KURUNG PAHANG MARYAM CODE PY
.
.
HARGA :RM105SM RM110SS FREE POSTAGE 📍add RM10 size XXL,XXXL 📍
.
.
#sayajualbaju
#sayajualonline
#minikurung
#minikurungcantik
#minikurungmurah
#dress 
#dressmurah
#dresscantik 
#dressmalaysia
#jubah 
#jubahmurah
#jubahcantik
#jubahmurahmalaysia
#jubahmalaysia 
#kebaya
 #kebayamurah 
#kebayacantik
#bajuraya
#dressraya 
#bazaarpaknil 
#skirt 
#skirtcantik 
#skirtmurah 
#blouse
#blousemurah
#blousecantik
#blousemalaysia 
#bajukurung


0

.
TUDUNG INSTANT SOFT AWNING MARISSA PLAIN BY JIMMY SCARVES
.
🌸 MATERIAL
🌱 BODY: KOREAN MOSS CREPE
🌱 AWNING: SOFT COTTON LYCRA (BERTULANG)
.
🌸 FREESIZE
🌱 Depan (dari bawah dagu) - 22inch +/-
🌱 Belakang (dari atas kepala) - 34inch +/-
🌱 Muka 10inch +/-
.
🌸 CIRI - CIRI
🌱 KOREAN MOSS CREPE
🌱 MEMPUNYAI FLARE/KEPAK DIBAHAGIAN TEPI
🌱 MATERIAL TIDAK MELEKAP PADA BADAN
🌱 KELABUHAN BOLEH DISELARASKAN IKUT KESESUAIAN
🌱 MEMPUNYAI LABEL BESI DIBAHAGIAN BAWAH FLARE
🌱 TIDAK PERLU IRON (EASY CARE)
🌱 JAHITAN TULANG DIBAHAGIAN AWNING
🌱 AWNING MUDAH BENTUK
🌱 10 WARNA PASTEL DAN BOLD YANG MENARIK

Stok Marissa plain adalah terhad
.
**PRE ORDER**
.
🔆 HARGA 🔆
Harga normal : RM69/pc
Harga promo : RM65/pc (sehingga 26/11/2018)
Postage : RM 8 SM | RM 11 SS

WhatsApp 0173538924

#bazaarpaknil #visitmyig #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmoden #top #palazzo #tudung #tudungmurah #bajukurungmodenmurah #kurta #blouse #bajukanakkanak #skirt #tudung #tudungmurah #sayajualbaju #sayajualtudung #sayajualbajukurung #bazaaronline #ruangrezekihanania #isterikumembesar #seriburindu #mencariqiblat #terbaikdariku #promosi #promosiraya #riangriaraya #merdeka #merdekasale


0

Schals knitted shawl .
. .
💝semi instant shawl
💝knitted shawl .
.
.
.
✖no pin
✖no iron
✅labuh & adjustable

sehelai : rm59
2 helai :rm110 (free postage min 2 helai) .

berminat boleh wasap no dibwh;

ws : o109102919

#schalshijab #onlineshopping #hijabfashion #tunangshawl #tudungtravels #weddingshawl #cikgu #shopper #abayafashion #officeladywear #knittedshawlmurah #kualalumpur #kuantanpahang #bajukurung #bazarpaknil


0