#bajumelayuchampion

Instagram photos and videos

#bajumelayuchampion#bajumelayu#shazaha#sayajual#bazaarpaknil#bajuraya#hoodple#sedondonibuanak#setsedondonibuanak#tudungmagik#LYAttire#khimar#khimarkanakkanak#bajukurung#kurungmoden#bajudoll#dresslabuh#koleksiraya#hantarantunang#bidadari#kazecloset#kazeclozetxshazaha#dressalayna#raya2018#syawal2018#beg

Hashtags #bajumelayuchampion for Instagram

Antara warna ni, mana satu yang korang suka suami pakai?

Jangan lepaskan peluang grab sale sampai 10hb ni saja.

P/S : Yang dah rasa sekali, mesti nak ulang pakai jenis materil kain ni. Best tau, slim fit 😉 Untuk pembelian terus, boleh klik di bio atau 👇

Whatsapp ke 60132019461

#ShenyGolden
#Shazaha
#BajuMelayuChampion
#mycybersale2018 #bajumelayu


1

Pegang sana lembut,
Pegang sini lembut,

Bau sana wangii,
Bau sini wangiii,

Patutlahhh bibir tak lepas senyum, happy rupa nya lepas guna #dayahaircare .#sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #instashopmalaysia #instabazaar #moodrepublik #moodrepubliktour #bajuraya #bajuraya2017 #inibarulahchampion #bajukurungchampion #bajumelayuchampion


1

'masuk tengahari je dah start gatal. Merenyam weyh! Nak cabutt tudung rasa nya' 'alahai gugur lagi. Memacam dah pakai. Memacam dah cuba,gugur tetap gugur. Stresss lah😭' Inilah antara pengguna #daya pernah ungkap. Pernah sekali, jenuh nak pujuk bagi trust . Alaaa, tapii tu kejap je, lepas je terbeli set #daya,
2 hari lepastu terus dah whatsapp, kepala dah sedap. Ringan. 2 minggu whatsapp lagi, kuping kelemumur hilang pulakk. Dalam masa yang sama siap selfie rambut gugur berkurang beb. Hahah. Happy lerr tuh😁

#sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #instashopmalaysia #instabazaar #moodrepublik #moodrepubliktour #bajuraya #bajuraya2017 #inibarulahchampion #bajukurungchampion #bajumelayuchampion


1

Nasiblah #dayahaircare ada protection daripada sinar UV. Kalau takk....
+ habis kering rambut kami
+ habis semua kelembapan tersejat
+ sebum tak dapat dicontrol
+ peluh dan sebum bercampur menyebabkan bau kepam

Nasib baik kan? 😊

#sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #instashopmalaysia #instabazaar #moodrepublik #moodrepubliktour #bajuraya #bajuraya2017 #inibarulahchampion #bajukurungchampion #bajumelayuchampion


0

BAJU MELAYU CHAMPION
.
PRICE :RM99
.
COLOR :DARK PEWTER
.
#bajumelayuchampion
#simplysistersboutique


2

Tercari pakaian dan telekungbyang murah dengan kualiti tip top. . .
Jom cari #ramadhansale hanya di @shenygolden_hq tauu. .

Diskaun berbaloi baloi. Serendah RM50. .

Hibungi kami di DM atau whatsapp ke 013-2819461 sekarang.
Sekarang tau

#shenygolden #shazaha #exclusivehidayahtelekung #exclusivemaryamtelekung #exclusivebajumelayuchampion #exclusiveazzurakurung
#ramadhan #bajumelayuchampion #jubahraya #jubahsimple #jubahplain #telekungbudak #telekungibu


0

Tercari pakaian dan telekungbyang murah dengan kualiti tip top. . .
Jom cari #ramadhansale hanya di @shenygolden_hq tauu. .

Diskaun berbaloi baloi. Serendah RM50. .

Hibungi kami di DM atau whatsapp ke 013-2819461 sekarang.
Sekarang tau

#shenygolden #shazaha #exclusivehidayahtelekung #exclusivemaryamtelekung #exclusivebajumelayuchampion #exclusiveazzurakurung
#ramadhan #bajumelayuchampion #jubahraya #jubahsimple #jubahplain #telekungbudak #telekungibu


0

Tercari pakaian dan telekungbyang murah dengan kualiti tip top. . .
Jom cari #ramadhansale hanya di @shenygolden_hq tauu. .

Diskaun berbaloi baloi. Serendah RM50. .

Hibungi kami di DM atau whatsapp ke 013-2819461 sekarang.
Sekarang tau

#shenygolden #shazaha #exclusivehidayahtelekung #exclusivemaryamtelekung #exclusivebajumelayuchampion #exclusiveazzurakurung
#ramadhan #bajumelayuchampion #jubahraya #jubahsimple #jubahplain #telekungbudak #telekungibu


0

Tercari pakaian dan telekungbyang murah dengan kualiti tip top. . .
Jom cari #ramadhansale hanya di @shenygolden_hq tauu. .

Diskaun berbaloi baloi. Serendah RM50. .

Hibungi kami di DM atau whatsapp ke 013-2819461 sekarang.
Sekarang tau

#shenygolden #shazaha #exclusivehidayahtelekung #exclusivemaryamtelekung #exclusivebajumelayuchampion #exclusiveazzurakurung
#ramadhan #bajumelayuchampion #jubahraya #jubahsimple #jubahplain #telekungbudak #telekungibu


1

Tercari pakaian dan telekungbyang murah dengan kualiti tip top. . .
Jom cari #ramadhansale hanya di @shenygolden_hq tauu. .

Diskaun berbaloi baloi. Serendah RM50. .

Hibungi kami di DM atau whatsapp ke 013-2819461 sekarang.
Sekarang tau

#shenygolden #shazaha #exclusivehidayahtelekung #exclusivemaryamtelekung #exclusivebajumelayuchampion #exclusiveazzurakurung
#ramadhan #bajumelayuchampion #jubahraya #jubahsimple #jubahplain #telekungbudak #telekungibu


0

Tercari pakaian dan telekungbyang murah dengan kualiti tip top. . .
Jom cari #ramadhansale hanya di @shenygolden_hq tauu. .

Diskaun berbaloi baloi. Serendah RM50. .

Hibungi kami di DM atau whatsapp ke 013-2819461 sekarang.
Sekarang tau

#shenygolden #shazaha #exclusivehidayahtelekung #exclusivemaryamtelekung #exclusivebajumelayuchampion #exclusiveazzurakurung
#ramadhan #bajumelayuchampion #jubahraya #jubahsimple #jubahplain #telekungbudak #telekungibu


0

PROMOSI RAYA 🎈🎈
.
Baju Melayu Champion kini berharga RM99!!
.
Walk in butik kami di Simply Sisters Melaka
.
#bajumelayuchampion
#inibarulahchampion
#simplysistersboutique


3

Telekung pengantin, 1 hadiahkan untuk diri sendiri. 1 lagi boleh waqafkan pada mana-mana surau atau masjid tempat awak selalu solat teraweh tu.
.

Pahala untuk awak sentiasa berjalan bila mana ada yang memakai telekung pengantin awak tu. Inshaa Allah 😘
.

#tudungmagik #LYAttire #shazaha #khimar #khimarkanakkanak #bajukurung #kurungmoden #bajudoll #koleksiraya #dresslabuh #bidadari #kazecloset #kazeclozetxshazaha #dressalayna #bajumelayu #bajumelayuchampion #raya2018 #syawal2018 #beg #bajusejuklabuh #hoodple #hoodies #bajumusimsejuk #setsedondonibuanak #sedondonibuanak #hantarankahwin #hantarantunang #kerjakahwin #wearitfeelit


2

"MELELEH GILER TENGOK BAJU MELAYU CHAMPION NI! CANTIK BETUL!" SUAMI MAKIN SAYANG.
.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
BAJU MELAYU CHAMPION BY ELLE ZADA
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
.
(+) KOLABORASI BERSAMA ELLE ZADA
Baju Melayu Champion ni Ready Stok, so anda tak perlu Pre Order. Bro order je, boleh terus dapat!
.
(+) LOGO EKSKLUSIF ELLE ZADA
Brand popular, mesti laa ada Signature pada baju kan? So, utk Baju Melayu Champion ni, ada logo pada Poket Dada anda. Mmg Smart laa kalau pakai~
.
(+) Size S / M / L / XL / XXL
10 Warna yg Menarik utk anda terdapat dalam 5 Pilihan Size. Jadi, 1 Family pun boleh pakai Baju Melayu Champion ni, sedondon je semua~ Cantik bro!
.
(+) SMART FIT CUTTING
Cutting ni dia besar lagi dari Slim Fit. Kalau pakai, mmg kena je dgn badan tu. Cantik je terletak kat bahu dan perut.
.
(+) MATERIAL: EKSKLUSIF ROBERTO CAVALLI SATIN
Kain yg digunakan, mmg berkualiti dan tahan lasak. Siap ada DOUBLE STITCHING kat setiap jahitan. So, tak senang koyak dan tahan lasak. .
.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
JOM WHATSAPP SAYA SEKARANG DI 017 210 2775 (wasap.my/60172102775)
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
(Sementara stok masih ada)

#bajumelayu #bajumelayuraya #bajumelayuelegant #bajumelayuchampion #bajumelayuchampion2017 #bajumelayuchampionbyellezada #bajumelayumurah #bajumelayumoden #bajumelayusmartfit


2

Actually kurung Azzura ni set sedondon ibu dan anak. Tapiii set anak memang awal-awal lagi dah SOLD OUT.

So untuk awak yang dah lama intai-intai kurung Azzura ni better bertindak cepat tau!
.

Sepasang RM60 AJEEE termasuk postage .

#tudungmagik #LYAttire #shazaha #khimar #khimarkanakkanak #bajukurung #kurungmoden #bajudoll #koleksiraya #dresslabuh #bidadari #kazecloset #kazeclozetxshazaha #dressalayna #bajumelayu #bajumelayuchampion #raya2018 #syawal2018 #beg #bajusejuklabuh #hoodple #hoodies #bajumusimsejuk #setsedondonibuanak #sedondonibuanak #hantarankahwin #hantarantunang #kerjakahwin #wearitfeelit


0

Tinggal beberapa hari je lagii!
Rasa bersalah pulak kalau tak share. 😅

Semua harga HQ dah runtuh-runtuhkan bebetul untuk awak, pelanggan Tudung Magik ========= Harga setiap telekung kanak-kanak/ baju kurung: RM60 termasuk postage SM/SS 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
.

#tudungmagik #LYAttire #shazaha #khimar #khimarkanakkanak #bajukurung #kurungmoden #bajudoll #koleksiraya #dresslabuh #bidadari #kazecloset #kazeclozetxshazaha #dressalayna #bajumelayu #bajumelayuchampion #raya2018 #syawal2018 #beg #bajusejuklabuh #hoodple #hoodies #bajumusimsejuk #setsedondonibuanak #sedondonibuanak #hantarankahwin #hantarantunang #kerjakahwin #wearitfeelit


0

Tinggal beberapa hari je lagii!
Rasa bersalah pulak kalau tak share. 😅

Semua harga HQ dah runtuh-runtuhkan bebetul untuk awak, pelanggan Tudung Magik ========= Harga setiap telekung kanak-kanak/ baju kurung: RM60 termasuk postage SM/SS 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
.

#tudungmagik #LYAttire #shazaha #khimar #khimarkanakkanak #bajukurung #kurungmoden #bajudoll #koleksiraya #dresslabuh #bidadari #kazecloset #kazeclozetxshazaha #dressalayna #bajumelayu #bajumelayuchampion #raya2018 #syawal2018 #beg #bajusejuklabuh #hoodple #hoodies #bajumusimsejuk #setsedondonibuanak #sedondonibuanak #hantarankahwin #hantarantunang #kerjakahwin #wearitfeelit


0

BAJU MELAYU MODEN EIDIL (sepasang) ❤️MATERIAL PALOMA SILK
❤️POKET KIRI KANAN
❤️ BUTANG PADA HUJUNG LENGAN
❤️LENGAN YG BOLEH DISINSING
❤️ TERBELAH SEDIKIT TEPI BAJU
❤️3 GAYA DALAM 1 DESIGN
❤️TIDAK TERMASUK SAMPIN RM115
FREE POSTAGE

#s1#bajumelayumurah #bajumelayudewasa #bajumelayuchampion
#bajumelayumodenmurah
#jejaka#ayahanda #abangsado
#abangterlajaklaris #bazarpaknilonline
#shopingonlinemalaysia


0

Guidelines for size. Grab this collection for your husband, father, or others. Baju Melayu Champion by ellezada #bajumelayu #bajumelayuellezada #bajumelayuchampion #ellezada
#Repost @bajumelayu.ellezada with @get_repost
・・・
Yang dok tnya ukuran baju & seluar tu korang boleh tngok kt sini ya . Penat pulak kita nak bgitahu sorang2 😅😂
.
Cepat grab #bajumelayuchampion yg ready stock ni . Nak nampak champion dipagi raya nnti kan ?
.
#bajumelayu #hariraya #bajumelayumoden#akuyangpakaikoyangpanas #jubah #kurta #ootdmalaysia #bazarpaknilmurah #bazarmalaysia #wakdoyok #sampin #melayu #malaysia #ggv #inibarulahchampion #gemagegarvaganza #gegarvaganza #unic #aurainsta #aurainstabatch10


5