#balikkampung

Instagram photos and videos

#balikkampung#designmenarik#familyday#tshirtmuslimahmurah#cutisekolah#jalanjalan#saizbesar#kuliah#istiqamah#bajumuslimah#blouse#selesa#tshirtmuslimah#uniform#paritraja#ukurantshirtgayatrendy#cotton#johor#hijrah#ootd#usrah#tudung#hargamampumilik#riadah#throwback#travel#perempuan#wanderlust#myhometown#anakjohor

Hashtags #balikkampung for Instagram

Hari ni breakfast dengan atuk & nenek.. walaupun muka saya nampak nau tak mandi 😝.. #zahrahelmy #1y8m #balikkampung


0

Minggu depan, cuti sekolah akan bermula. Jangan sampai sakit kepala ya, ibu ayah? πŸ˜‰πŸ˜πŸ˜‚ #balikkampung #siapadulu #dilemamakmak #sakitkepala #keluargakecilku #kesayanganku #bae #tiprumahtangga #tipkeibubapaan #tilljannah


1

Terima kasih Banyak Tuhan Yesus, Engkau sangat baik. Semua hanyalah AnugerahMu dan untuk Kemuliaan NamaMu. God is good all the time. See next time guys. .
.
.#balikkampung
#soepanggilpulang
#bandaraeltarikupang


3

Victoria's Secret 6260 : Travel / Sports Bag πŸ“Size : 36 (L) X 33 (H) CM πŸ”΄ GRED : AAA

Rm70sm / rm75 ss
.
#travel #begcantikdanmurah #begtravelmurahmalaysia #balikkampung #begbarumurah #begbalikkampung #begberjenamamurah #begbercuti


0

Genuine silver 925, free box and polish cloth. 😘

Just WA 0177306404 or DM tokey on instagram ;)

Kuala Lumpur, Malaysia
21

This reminds me how beautiful my hometown is #thankgodforhiscreations #balikkampung #ipohmalitaraksombong


2

There’s nothing like Going home the old style way. Taking #ferry #balikkampung the new ferries are from Canada. Very smooth. Don’t even know they are moving. #penangferry

Pulau Pinang Ferry
4

Radio tape ini dulu udah bagus bangat..... #zamansmadulu
Seakan semau memori tersimpan di kamar ini #balikkampung

Special Region of Yogyakarta
0

Tq my dear customer Puteri for purchasing TAVO STROLLER DENIM BLUE! ( FREE TRAVEL BAG and STROLLER PAD) 😊
.
COD: Kepong
.
Nak stroller yg senang bawa travel?Ringan dan senang lipat?Siap boleh masuk dalam cabin?DAN YANG PENTING HARGA MEMANG MURAH!!!!MAMPU MILIK!!
.
TAVO AMBER STROLLER pilihan anda!
.
BUKAN RM799! BUKAN RM699!BUKAN RM599!
.
NAK MURAH LAGI??KAMI BOLEH COD AND POSTAGE!
.
WASSAP CEPAT +60128010992 UTK TAU HARGA MURAH!!
.
Banyak lagi pilihan warna..PROMO SELAGI STOK MASIH ADA!!😊
.
#tavostroller
#tavoamber
#tavomurah
#strollerbaby
#strollermalaysia
#travelstroller
#balikkampung
#gbpockit
#pockitstroller
#tcebabyexpo
#shahalam
#damansara
#pakejbersalin
#strollermurah


0

Paling happy bila last night so blh pikir esok cuti je...yeay...!!!!!
Off for 5 days....✌🏻 #engagementπŸ’ #kenduritime #happyme #balikkampung

Sunway Medical Centre
6

One person who always give me strength. JesusπŸ’•
#sudahmaunatal
#yeah
#christmas
#soon
#decemberissoon
#balikkampung
#sumpahpengenlibur


0

berkelah katanya.. syok nya dok kg #muor #balikkampung


2

Alhamdulillah
Sampai di bumi JDT
Hujan lebat mengiringi sepanjang pjalanan

Sekali sekala balik, tau2 dh siap.. Tersergam indah... Semakin membangun #myhometown
Rase mcm sesat di kampung halaman sendiri πŸ˜‚πŸ˜‚...dh x tau jln gamaknya.. Lepas rindu walau sekejap.. #anakjohor
#balikkampung

Johor Bahru
1

Memang W.I.N kalau balik kg..πŸ˜„
Macam2 idea makanan mama akan nak buat..
.
Yummy laaΓ aa..
Cantikkan kaler bahan2 ni??
.
Siapa tau apakah..??
Ada 4 jenis dalam ni..
.
Fenat jugak hakak kena potong dadu2 🎲🎲
#masakpleasure #menusedap #balikkampung


1

Apa itu FLATFIX?
.
Flatfix adalah satu alat yang bertindak sebagai menampal dan mengepam tayar bocor dengan hanya 90 saat, atau lebih dikenali β€˜instant tyre sealant’ & inflator dimana ianya sesuai dimiliki sebagai alat kecemasan yang dapat membantu menyelesaikan masalah tayar pancit atau bocor
.
RM 69 exclude postage
.

#flatfix #rayminflatfix #sayajual #bazarpaknil #raymin #kaumwanita #kaumhawa #perempuan #tayarbocor #balikkampung #emergencykit #raymintech #kecemasan #carabetulkantayarpancit #tayarpancit #kuala lumpur #ampang #repairtayar #fattahamin #fattzura #neelofa #zulariffin


1

At semporna
#balikkampung
#comelxπŸ˜‚


0

Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ?
Jom tengok tshirt muslimah kami, πŸ’• potongan longgar dan labuh menutup punggung
πŸ’• detail boleh rujuk di gambar
πŸ’• detail ukuran rujuk di #ukurantshirtgayatrendy
πŸ’•COD #paritraja, #johor, tempat lain kami segera poslaju πŸ’•jaminan boleh TUKAR SAIZ atau REFUND πŸ’• ---> beminat nak oder?

www.wasap.my/60105769594
www.wasap.my/60105769594
www.wasap.my/60105769594

jom follow page saya @gayatrendy

#tshirtmuslimahmurah
#bajumuslimah
#cotton
#blouse
#tudung
#saizbesar
#cutisekolah
#riadah
#jalanjalan
#familyday
#balikkampung
#selesa
#uniform
#istiqamah
#kuliah
#usrah
#hijrah
#ootd

Batu Pahat
1

Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ?
Jom tengok tshirt muslimah kami, πŸ’• potongan longgar dan labuh menutup punggung
πŸ’• detail boleh rujuk di gambar
πŸ’• detail ukuran rujuk di #ukurantshirtgayatrendy
πŸ’•COD #paritraja, #johor, tempat lain kami segera poslaju πŸ’•jaminan boleh TUKAR SAIZ atau REFUND πŸ’• ---> beminat nak oder?

www.wasap.my/60105769594
www.wasap.my/60105769594
www.wasap.my/60105769594

jom follow page saya @gayatrendy

#tshirtmuslimahmurah
#bajumuslimah
#cotton
#blouse
#tudung
#saizbesar
#cutisekolah
#riadah
#jalanjalan
#familyday
#balikkampung
#selesa
#uniform
#istiqamah
#kuliah
#usrah
#hijrah
#ootd

Batu Pahat
1

Cari #tshirtmuslimah #designmenarik pada #hargamampumilik ?
Jom tengok tshirt muslimah kami, πŸ’• potongan longgar dan labuh menutup punggung
πŸ’• detail boleh rujuk di gambar
πŸ’• detail ukuran rujuk di #ukurantshirtgayatrendy
πŸ’•COD #paritraja, #johor, tempat lain kami segera poslaju πŸ’•jaminan boleh TUKAR SAIZ atau REFUND πŸ’• ---> beminat nak oder?

www.wasap.my/60105769594
www.wasap.my/60105769594
www.wasap.my/60105769594

jom follow page saya @gayatrendy

#tshirtmuslimahmurah
#bajumuslimah
#cotton
#blouse
#tudung
#saizbesar
#cutisekolah
#riadah
#jalanjalan
#familyday
#balikkampung
#selesa
#uniform
#istiqamah
#kuliah
#usrah
#hijrah
#ootd

Batu Pahat
0