#barangkahwin

Instagram photos and videos

#barangkahwin#wedding#bazarpaknil#sayajualmurah#tunang#hantaran#sayajual#cantik#murah#kadkahwin#lafazkankalimahcintamu#bebasjerawat#fattzura#lofattah#skin#flawless#hilangparut#barangmakeup#kulitcantik#jomsihat#moodrepublik#beauty#jomcantik#produkkesihatan#produkkecantikkan#monalisa#letscantik#sihat#zulofa

Hashtags #barangkahwin for Instagram

Dulang hantaran untuk disewa

6 bentuk empat segi
1 bentuk bulat

Minimum order - 5 dulang
Maksimum order - 7 dulang

Hanya Ade warna Tu sahaja buat masa Nie
Tempoh sewa : 1 minggu

Ape2 boleh wasap 010-4293913

Boleh self pickup
#barangkahwin #cinta #sewahantaranmurah #hantaranmurah #hantaran #deco #cantik #murah #kualalumpur #hot


0

Uolls tahu? Kebaikkan Vitamin dalam WOWSKIN ni dapat mencerahkan wajah uolls secara semulajadi tauu. 😍
.
.
Kebaikkan WOWSKIN ni dpt merawat sel kulit kita dengan lebih berkesan. 😘
.
.
Lepas tu, vitamin + boosters dlm WOWSKIN ni bertindak meningkatkan lgi proses pembaikkan sel kulit kita dengan lebih semulajadi.
.
.
Sebab itu wajah kita akan nampak lebih segar, mesra, kulit wajah nampak flawless gituuu..
.
.
Adanya 5 jenis Vitamin + 11 boosters ni , uolls akan dapat manfaat lebih positif. .
.
Insya Allah. 😍
.
.
Nak kulit wajah cantik, tak perlu guna banyak makeup dan guna terlalu banyak produk skincare. .
.
Kita hanya perlu tahu perkara asas sahaja. .
.
Vitamin adalah kunci asas untuk merawat + memulihkan sel kulit wajah kembali sihat semula.
.
.
.
.
** Nak Order? Klik Link Whatsapp Di Bio Profile **
.
.
.
.
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #zulofa #lafazkankalimahcintamu #monalisa #rahsiahatiperempuan


1

Uolls tahu? Kebaikkan Vitamin dalam WOWSKIN ni dapat mencerahkan wajah uolls secara semulajadi tauu. 😍
.
.
Kebaikkan WOWSKIN ni dpt merawat sel kulit kita dengan lebih berkesan. 😘
.
.
Lepas tu, vitamin + boosters dlm WOWSKIN ni bertindak meningkatkan lgi proses pembaikkan sel kulit kita dengan lebih semulajadi.
.
.
Sebab itu wajah kita akan nampak lebih segar, mesra, kulit wajah nampak flawless gituuu..
.
.
Adanya 5 jenis Vitamin + 11 boosters ni , uolls akan dapat manfaat lebih positif. .
.
Insya Allah. 😍
.
.
Nak kulit wajah cantik, tak perlu guna banyak makeup dan guna terlalu banyak produk skincare. .
.
Kita hanya perlu tahu perkara asas sahaja. .
.
Vitamin adalah kunci asas untuk merawat + memulihkan sel kulit wajah kembali sihat semula.
.
.
.
.
** Nak Order? Klik Link Whatsapp Di Bio Profile **
.
.
.
.
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #zulofa #lafazkankalimahcintamu #monalisa #rahsiahatiperempuan


2

Uolls tahu? Kebaikkan Vitamin dalam WOWSKIN ni dapat mencerahkan wajah uolls secara semulajadi tauu. 😍
.
.
Kebaikkan WOWSKIN ni dpt merawat sel kulit kita dengan lebih berkesan. 😘
.
.
Lepas tu, vitamin + boosters dlm WOWSKIN ni bertindak meningkatkan lgi proses pembaikkan sel kulit kita dengan lebih semulajadi.
.
.
Sebab itu wajah kita akan nampak lebih segar, mesra, kulit wajah nampak flawless gituuu..
.
.
Adanya 5 jenis Vitamin + 11 boosters ni , uolls akan dapat manfaat lebih positif. .
.
Insya Allah. 😍
.
.
Nak kulit wajah cantik, tak perlu guna banyak makeup dan guna terlalu banyak produk skincare. .
.
Kita hanya perlu tahu perkara asas sahaja. .
.
Vitamin adalah kunci asas untuk merawat + memulihkan sel kulit wajah kembali sihat semula.
.
.
.
.
** Nak Order? Klik Link Whatsapp Di Bio Profile **
.
.
.
.
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #zulofa #lafazkankalimahcintamu #monalisa #rahsiahatiperempuan


1

Uolls tahu? Kebaikkan Vitamin dalam WOWSKIN ni dapat mencerahkan wajah uolls secara semulajadi tauu. 😍
.
.
Kebaikkan WOWSKIN ni dpt merawat sel kulit kita dengan lebih berkesan. 😘
.
.
Lepas tu, vitamin + boosters dlm WOWSKIN ni bertindak meningkatkan lgi proses pembaikkan sel kulit kita dengan lebih semulajadi.
.
.
Sebab itu wajah kita akan nampak lebih segar, mesra, kulit wajah nampak flawless gituuu..
.
.
Adanya 5 jenis Vitamin + 11 boosters ni , uolls akan dapat manfaat lebih positif. .
.
Insya Allah. 😍
.
.
Nak kulit wajah cantik, tak perlu guna banyak makeup dan guna terlalu banyak produk skincare. .
.
Kita hanya perlu tahu perkara asas sahaja. .
.
Vitamin adalah kunci asas untuk merawat + memulihkan sel kulit wajah kembali sihat semula.
.
.
.
.
** Nak Order? Klik Link Whatsapp Di Bio Profile **
.
.
.
.
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #zulofa #lafazkankalimahcintamu #monalisa #rahsiahatiperempuan


2

Uolls tahu? Kebaikkan Vitamin dalam WOWSKIN ni dapat mencerahkan wajah uolls secara semulajadi tauu. 😍
.
.
Kebaikkan WOWSKIN ni dpt merawat sel kulit kita dengan lebih berkesan. 😘
.
.
Lepas tu, vitamin + boosters dlm WOWSKIN ni bertindak meningkatkan lgi proses pembaikkan sel kulit kita dengan lebih semulajadi.
.
.
Sebab itu wajah kita akan nampak lebih segar, mesra, kulit wajah nampak flawless gituuu..
.
.
Adanya 5 jenis Vitamin + 11 boosters ni , uolls akan dapat manfaat lebih positif. .
.
Insya Allah. 😍
.
.
Nak kulit wajah cantik, tak perlu guna banyak makeup dan guna terlalu banyak produk skincare. .
.
Kita hanya perlu tahu perkara asas sahaja. .
.
Vitamin adalah kunci asas untuk merawat + memulihkan sel kulit wajah kembali sihat semula.
.
.
.
.
** Nak Order? Klik Link Whatsapp Di Bio Profile **
.
.
.
.
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #zulofa #lafazkankalimahcintamu #monalisa #rahsiahatiperempuan


1

Uolls tahu? Kebaikkan Vitamin dalam WOWSKIN ni dapat mencerahkan wajah uolls secara semulajadi tauu. 😍
.
.
Kebaikkan WOWSKIN ni dpt merawat sel kulit kita dengan lebih berkesan. 😘
.
.
Lepas tu, vitamin + boosters dlm WOWSKIN ni bertindak meningkatkan lgi proses pembaikkan sel kulit kita dengan lebih semulajadi.
.
.
Sebab itu wajah kita akan nampak lebih segar, mesra, kulit wajah nampak flawless gituuu..
.
.
Adanya 5 jenis Vitamin + 11 boosters ni , uolls akan dapat manfaat lebih positif. .
.
Insya Allah. 😍
.
.
Nak kulit wajah cantik, tak perlu guna banyak makeup dan guna terlalu banyak produk skincare. .
.
Kita hanya perlu tahu perkara asas sahaja. .
.
Vitamin adalah kunci asas untuk merawat + memulihkan sel kulit wajah kembali sihat semula.
.
.
.
.
** Nak Order? Klik Link Whatsapp Di Bio Profile **
.
.
.
.
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #zulofa #lafazkankalimahcintamu #monalisa #rahsiahatiperempuan


0

Uolls tahu? Kebaikkan Vitamin dalam WOWSKIN ni dapat mencerahkan wajah uolls secara semulajadi tauu. 😍
.
.
Kebaikkan WOWSKIN ni dpt merawat sel kulit kita dengan lebih berkesan. 😘
.
.
Lepas tu, vitamin + boosters dlm WOWSKIN ni bertindak meningkatkan lgi proses pembaikkan sel kulit kita dengan lebih semulajadi.
.
.
Sebab itu wajah kita akan nampak lebih segar, mesra, kulit wajah nampak flawless gituuu..
.
.
Adanya 5 jenis Vitamin + 11 boosters ni , uolls akan dapat manfaat lebih positif. .
.
Insya Allah. 😍
.
.
Nak kulit wajah cantik, tak perlu guna banyak makeup dan guna terlalu banyak produk skincare. .
.
Kita hanya perlu tahu perkara asas sahaja. .
.
Vitamin adalah kunci asas untuk merawat + memulihkan sel kulit wajah kembali sihat semula.
.
.
.
.
** Nak Order? Klik Link Whatsapp Di Bio Profile **
.
.
.
.
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #zulofa #lafazkankalimahcintamu #monalisa #rahsiahatiperempuan


2

Uolls tahu? Kebaikkan Vitamin dalam WOWSKIN ni dapat mencerahkan wajah uolls secara semulajadi tauu. 😍
.
.
Kebaikkan WOWSKIN ni dpt merawat sel kulit kita dengan lebih berkesan. 😘
.
.
Lepas tu, vitamin + boosters dlm WOWSKIN ni bertindak meningkatkan lgi proses pembaikkan sel kulit kita dengan lebih semulajadi.
.
.
Sebab itu wajah kita akan nampak lebih segar, mesra, kulit wajah nampak flawless gituuu..
.
.
Adanya 5 jenis Vitamin + 11 boosters ni , uolls akan dapat manfaat lebih positif. .
.
Insya Allah. 😍
.
.
Nak kulit wajah cantik, tak perlu guna banyak makeup dan guna terlalu banyak produk skincare. .
.
Kita hanya perlu tahu perkara asas sahaja. .
.
Vitamin adalah kunci asas untuk merawat + memulihkan sel kulit wajah kembali sihat semula.
.
.
.
.
** Nak Order? Klik Link Whatsapp Di Bio Profile **
.
.
.
.
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #zulofa #lafazkankalimahcintamu #monalisa #rahsiahatiperempuan


1

Uolls tahu? Kebaikkan Vitamin dalam WOWSKIN ni dapat mencerahkan wajah uolls secara semulajadi tauu. 😍
.
.
Kebaikkan WOWSKIN ni dpt merawat sel kulit kita dengan lebih berkesan. 😘
.
.
Lepas tu, vitamin + boosters dlm WOWSKIN ni bertindak meningkatkan lgi proses pembaikkan sel kulit kita dengan lebih semulajadi.
.
.
Sebab itu wajah kita akan nampak lebih segar, mesra, kulit wajah nampak flawless gituuu..
.
.
Adanya 5 jenis Vitamin + 11 boosters ni , uolls akan dapat manfaat lebih positif. .
.
Insya Allah. 😍
.
.
Nak kulit wajah cantik, tak perlu guna banyak makeup dan guna terlalu banyak produk skincare. .
.
Kita hanya perlu tahu perkara asas sahaja. .
.
Vitamin adalah kunci asas untuk merawat + memulihkan sel kulit wajah kembali sihat semula.
.
.
.
.
** Nak Order? Klik Link Whatsapp Di Bio Profile **
.
.
.
.
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #zulofa #lafazkankalimahcintamu #monalisa #rahsiahatiperempuan


1

Sape lagi nak dapatkan Wowskin Vitamin Serum? The Best Serum ever! Sihatkan & Cantikkan kulit dgn 5 Vitamin 💋 .
.
1 Set - 2 Botol Serum
Siang & Malam
.
✅ Dijamin selamat & halal.
✅ Tiada bahan kimia merbahaya .
✅ Melindungi kulit dari sinaran UV & Merehatkan kulit & baiki dalaman kulit.
✅ Cepat Serap & Melembabkan kulit, Melembutkan & Tak Berminyak.
✅ Boleh Mengecutkan & Menghilangkan jerawat .
✅ As Base Makeup. Makeup Tahan Lebih Lama & Tak Bercapuk .
✅ Try sekali, pasti nak repeat lagi 💕 .
.
Beribu2 feedback love love dari customer yg mencuba serum ini. Awak tak cuba, awak tak dapatlah kulit yg diidam2kan 😎 .
.
.
Nak?? Whatsapp terus 011 1218 8925💋 .
.
.
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #zulofa #lafazkankalimahcintamu #monalisa #rahsiahatiperempuan


2

Sape lagi nak dapatkan Wowskin Vitamin Serum? The Best Serum ever! Sihatkan & Cantikkan kulit dgn 5 Vitamin 💋 .
.
1 Set - 2 Botol Serum
Siang & Malam
.
✅ Dijamin selamat & halal.
✅ Tiada bahan kimia merbahaya .
✅ Melindungi kulit dari sinaran UV & Merehatkan kulit & baiki dalaman kulit.
✅ Cepat Serap & Melembabkan kulit, Melembutkan & Tak Berminyak.
✅ Boleh Mengecutkan & Menghilangkan jerawat .
✅ As Base Makeup. Makeup Tahan Lebih Lama & Tak Bercapuk .
✅ Try sekali, pasti nak repeat lagi 💕 .
.
Beribu2 feedback love love dari customer yg mencuba serum ini. Awak tak cuba, awak tak dapatlah kulit yg diidam2kan 😎 .
.
.
Nak?? Whatsapp terus 011 1218 8925💋 .
.
.
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #zulofa #lafazkankalimahcintamu #monalisa #rahsiahatiperempuan


1

Sape lagi nak dapatkan Wowskin Vitamin Serum? The Best Serum ever! Sihatkan & Cantikkan kulit dgn 5 Vitamin 💋 .
.
1 Set - 2 Botol Serum
Siang & Malam
.
✅ Dijamin selamat & halal.
✅ Tiada bahan kimia merbahaya .
✅ Melindungi kulit dari sinaran UV & Merehatkan kulit & baiki dalaman kulit.
✅ Cepat Serap & Melembabkan kulit, Melembutkan & Tak Berminyak.
✅ Boleh Mengecutkan & Menghilangkan jerawat .
✅ As Base Makeup. Makeup Tahan Lebih Lama & Tak Bercapuk .
✅ Try sekali, pasti nak repeat lagi 💕 .
.
Beribu2 feedback love love dari customer yg mencuba serum ini. Awak tak cuba, awak tak dapatlah kulit yg diidam2kan 😎 .
.
.
Nak?? Whatsapp terus 011 1218 8925💋 .
.
.
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #zulofa #lafazkankalimahcintamu #monalisa #rahsiahatiperempuan


1

PROMOSI Syawal..
Printed paper bag.
HARGA PAPER BAG COKLAT DESIGN HITAM :
100pcs. = RM25
200pcs = RM50
500pcs. = RM110
1000pcs = RM170 *harga tak termasuk aksesori 😊

Whatsapp 0135881980
Whatsapp 0135881980
Reben RM0.10/pc
Tali guni RM0.15/pc
Doily Berwarna RM0.09/pc
Doily Putih RM0.06/pc
Klip RM0.20/pc

70GSM
SIZE 13 X 21.5 CM
V BOTTOM BERTAPAK (TIADA KERTAS ALAS)

#doorgiftbajet #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #doorgift #gerik #bazarpaknil #goodiesperkahwinan #goodiesmurah #doorgiftkahwin #penang #perak #kedah #goodiesbag #nikah #paperbagputih #tunang #jualmurah #malayweddings #begkertasmurah #paperbagkahwin #papercraft #paperbagmurah #begkertascoklat #printedpaperbag
#birthdaymalaysia #aqiqah #paperbag #paperbagmalaysia #cukurjambul
#barangkahwin


0

Sape lagi nak dapatkan Wowskin Vitamin Serum? The Best Serum ever! Sihatkan & Cantikkan kulit dgn 5 Vitamin 💋 .
.
1 Set - 2 Botol Serum
Siang & Malam
.
✅ Dijamin selamat & halal.
✅ Tiada bahan kimia merbahaya .
✅ Melindungi kulit dari sinaran UV & Merehatkan kulit & baiki dalaman kulit.
✅ Cepat Serap & Melembabkan kulit, Melembutkan & Tak Berminyak.
✅ Boleh Mengecutkan & Menghilangkan jerawat .
✅ As Base Makeup. Makeup Tahan Lebih Lama & Tak Bercapuk .
✅ Try sekali, pasti nak repeat lagi 💕 .
.
Beribu2 feedback love love dari customer yg mencuba serum ini. Awak tak cuba, awak tak dapatlah kulit yg diidam2kan 😎 .
.
.
Nak?? Whatsapp terus 011 1218 8925💋 .
.
.
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #zulofa #lafazkankalimahcintamu #monalisa #rahsiahatiperempuan


1

Siapa lagi belum cuba wowskinserum ni? Sgt lah rugi sebab satu set dapat dua botol (day serum & night serum) . .
.
.

InshaAllah byk masalah yang boleh diselesaikan.
.

DM or whatsapp 016 485 7355 to purchase💕
.
.
.
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #cantik #beauty #beautyfromwhitin #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #wowskinmalaysia #lafazkankalimahcintamu #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipneeded


4

Bengkung 4-tulang 15pin (total 16 tulang)
Material: nylon & spandex
Size S: 23"-33" M: 24"-34" L: 25"-35" XL: 26"-36"
Height/Tinggi: 11"

HARGA ASAL:RM119.90
.
.
.
.
TAPI DAPATKAN HARGA PROMOSI SEKARANG DENGAN HARGA RM90.00 SAHAJA

HANYA RM90.00+FREE POSTAGE
HANYA RM90.00+FREE POSTAGE
HANYA RM90.00+FREE POSTAGE

AGENT DIPERLUKAN

WASSAP 011-32129144

#sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungczer #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #nakkurus #bengkungberpantang #bazarpaknil #bengkungperut #bengkungkahwin #barangkahwin #munafiemurah
#munafie
#munafiemalaysia
#sayajual
#sayajualmunafie
#spendakurus
#pantieskurus
#slimmingpants
#munafieborong
#munafiekedah
#munafiepanty
#munafiejapanmurah
#munafiejapan
#munafiepanty
#munafieph
#slimmingph
#spendakahwin


5

❤️LOVE SET❤️
Good morning & Selamat Hari Raya everyone!
Bisnes kami beroperasi seperti biasa.
Dah order belum hadiah untuk hari istimewa yang tersayang?
.
Dapatkan set ini pada harga 🌷RM80🌷 sekarang
.
Individual price:Bouquet RM69,Baloon RM15
.
Untuk sebarang tempahan boleh terus whatsapp ke +601119602431😊
.
Click on #ohhwatyflorist2018catalogue
for more info
.
#graduationbouquet #bungatangan #giftbouquet #barangkahwin #surprisedeliverykl #floristkl #convobouquet #surprisebouquet #bouquet #partyplannermalaysia #chocolatebouquet #valentinegift #surprisedelivery #freshflowerbouquetkl #runnerkl


0

RAWAT KULIT ROSAK DENGAN SERUM VITAMIN SEMULAJADI🔥
.
.
Trend terbaru yang di amalkan oleh ramai artis, make up artis dan social influencer untuk penjagaan serta rawatan kulit daripada masalah berikut :
.
✅ Jeragat
✅ Jerawat
✅ Salah guna produk
✅ Memudarkan parut
✅ Kulit menipis
✅ Pori terbuka
✅ Memutihkan kulit .
✅ WAJAH GLOWING 💋 .
.
Jom kembalikan semula keserian wajah anda dengan WOWSKIN, cantik dan sihat ala-ala ARTIS dengan cara bijak, selamat dan JIMAT 📌
.
Dapatkan sekarang!.. Komen "DM" atau Whatsaap kod "WOW" ke no tertera dkt bio utk pertanyaan atau order wowskin, diskaun promosi free postage 😘😘
. .
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #zulofa #lafazkankalimahcintamu #monalisa #rahsiahatiperempuan


6

PLASTIK DOORGIFT 3 SEGI DESIGN BUNGA HALUS + PENGIKAT DAWAI
RM8/ PACK (100PCS/ PACK)
Size 5" x 9" (13CM x 23CM)
Whatsapp 0128927859 for order details. 😊
.
#goodiebags
#doorgift
#doorgiftmurah
#doorgiftkahwin
#doorgiftmalaysia
#doorgiftmurahmalaysia
#doorgiftmurahgila
#goodiesbagmurah
#goodiesbagmurahmalaysia
#barangkahwin
#barangkeperluanmajlisperkahwinan
#baranghantaranmurah


1

BEG KAIN/ GOODIED BAG (PELBAGAI PILIHAN WARNA : REFER PIC)
RM3/ PACK (10PCS/ PACK)
Size 9" x 8"
Whatsapp 0128927859 for order details. 😊
#goodiebags
#doorgift
#doorgiftmurah
#doorgiftkahwin
#doorgiftmalaysia
#doorgiftmurahmalaysia
#doorgiftmurahgila
#goodiesbagmurah
#goodiesbagmurahmalaysia
#barangkahwin
#barangkeperluanmajlisperkahwinan
#baranghantaranmurah


1

BUNGA TELUR GLITTERING (GOLD/ SILVER)
RM30/ 50 PCS
Sarung juga boleh muat untuk isi buah epal kecil.
Whatsapp 0128927859 for order details. 😊
#goodiebags
#doorgift
#doorgiftmurah
#doorgiftkahwin
#doorgiftmalaysia
#doorgiftmurahmalaysia
#doorgiftmurahgila
#goodiesbagmurah
#goodiesbagmurahmalaysia
#barangkahwin
#barangkeperluanmajlisperkahwinan
#baranghantaranmurah


1

Kami tidak menjanjikan bulan dan bintang anda order kami pasti pos dengan pantas! Don't worry be happy..
.
Feedback dari pengguna wowskin serum..
.
Wowskin serum ni memang Wow!
.
WhatsApp kod "WOW"
ke 0182090286 atau komen "DM" sekarang! Utk dapatkan wowskin serum dengan harga diskaun promosi 🎉
.
Nak cantik, flawless, glowing dan cerah sepanjang usia? Nahhh... Korang wajib cuba Wowskin Set Serum Vitamin Lengkap untuk wajah korang. Tak perlu skincare lain dah. Cukup dengan hanya dua botol serum siang dan malam korang pasti kelihatan flawless glowing pinkish sepanjang usia.
.
Kegunaan wowskin serum utk mengatasi masalah seperti berikut:
.
✔️Jerawat
✔️Jeragat
✔️Kulit kusam
✔️Kulit kering
✔️Tona kulit tak sekata
✔️Tiada kesan sampingan yg memudhoratkan!.
✔️Hanya sains yang luar biasa!. .
.
.
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #zulofa #lafazkankalimahcintamu #monalisa #rahsiahatiperempuan


1

Hello guys...musim musim open house ni...siapa yang cari juadah untuk dihidang untuk tetamu...bolehlaa risik risik kite
Chocolate cake muffin
Fruit cake muffin
RM0.90 sebiji (kita pack dalam kotak)
Minimum order 25 biji
.#goodiesmurah #goodieskuantan #doorgiftmurah #doorgiftkuantan #barangkahwin #pakejmurah #pakejperkahwinanmurah #doorgiftbajet #goodiesbajet #kuantan #kekbuah #kuantanbakers #fulltimebakers #parttimebakers #kuihkuantan #doorgiftkahwin #hadiahharigurukuantan #openhousekuantan #makananopenhousekuantan #juadahopenhouse


0

Repost from sis nrulfatiha ・・・
Hello everyone! I would like to recommend you guys a serum that i have been loving for the past week! WOWSKIN serum from wowskin malaysia is the best for a healthier and glowing skin 😍
-
Kenapa WowSkin adalah serum terbaik?
.
✏️Lengkap dengan 5 Vitamin dalam satu set.
✏️Vitamin yang dibekalkan mengikut rekomendasi pakar kulit.
✏️Pemakaian yg optimum iaitu siang & malam.
✏️Tidak melekit dan cepat meresap ke kulit.
✏️ Sesuai dgn semua jenis kulit (kulit sensitif)
✏️Sangat sesuai disapu sebelum anda mekap
.
So JANGAN RAGU RAGU nak cuba Wowskin Vitamin Serum. Semua khasiat lengkap dlm 1 Set Wowskin 💋 .
.
.
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #zulofa #lafazkankalimahcintamu #monalisa #rahsiahatiperempuan


1

Masih tercari-cari sesuatu yang berharga untuk hantaran kahwin sebagai kenangan di hari perkahwinan ? ❤️
.
Tunggu apa lagi ? Jom tempah segera bersama kami. 😉
.
📞 019 910 3209
📞 019 910 3209
📞 019 910 3209
.
#mockupcheque #mockupchequeplywood #mockupchequekayu #replikacek #replikacekkayu #mockupchequeacrylic #mockupchequekristal #mockupchequekaca #replikacekkristal #hantarankahwin #barangkahwin #kahwin #nikah #tunang #rajasehari


1

Hasil diy pengantin di Kg durian guling 😊 lawa kann .. Tahniah Sarah & pasangan 🌸🌸 Dgn bajet yg rendah & siap boleh deko sndri lg tauu.. Tggu ape lagi cepat lah bookingg lmbat melepas tauuu 😚😚 #minipelaminmurah #pelamindiyterengganu #pelaminbajet #pelaminbudget #barangkahwin #photobooth #pelaminterengganu #pelaminkuantan #pelamindungun #pelaminbesut #pelaminmarang #pelaminjerteh #pelaminpaka #sewapelamin #pelamintunang #simpledais #pelaminsimple #sewapelaminmurah #pelaminrm250


0

🔥MERAWAT SEMUA JENIS MASALAH KULIT SEAWAL 7 HARI!!!!🔥
.
KOMEN DM @ WHATSAPP
011 1218 8925
.
PROMOSI TERHAD + FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE GST..
.
KEBAIKAN WOWSKIN SERUM:
1 Titisan Serum, ada 1001 kebaikkan. All in One orang kata. Sebut je nak vitamin ape, semua ada😘
.
VITAMIN SERUM SET lengkap serum vitamin Siang & Malam. 2 in 1
.
Paling best, serum ni boleh merawat macam2 masalah kulit:
.
Hitam 🔜 Putih
Jerawat 🔜 Flawless
Kedutan 🔜 Kulit tegang
Kulit kusam 🔜 Glowing
Kulit tak sekata 🔜 Kulit licin
Kulit berminyak 🔜 Kulit lembab & licin
.
.
Kenapa WowSkin adalah serum terbaik?
.
✏️Lengkap dengan 5 Vitamin dalam satu set.
✏️Vitamin yang dibekalkan mengikut rekomendasi pakar kulit.
✏️Pemakaian yg optimum iaitu siang & malam.
✏️Tidak melekit dan cepat meresap ke kulit.
✏️ Sesuai dgn semua jenis kulit (kulit sensitif)
✏️Sangat sesuai disapu sebelum anda mekap.
.
.
❤️Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan Set Lengkap Serum Vitamin Wowskin ini❤️
.
❗️❗️HARGA PROMOSI SANGAT TERHAD❗️❗️
.
Sila komen "DM" atau wasap 011 1218 8925 sekarang! untuk dapatkan WOWskin serum dgn PROMOSI TERHAD + FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE GST..
. .
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #cantik #beauty #beautyfromwhitin #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #wowskinmalaysia #lafazkankalimahcintamu #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipneeded


1

Bengkung 4-tulang 15pin (total 16 tulang)
Material: nylon & spandex
Size S: 23"-33" M: 24"-34" L: 25"-35" XL: 26"-36"
Height/Tinggi: 11"

HARGA ASAL:RM119.90
.
.
.
.
TAPI DAPATKAN HARGA PROMOSI SEKARANG DENGAN HARGA RM90.00 SAHAJA

HANYA RM90.00+FREE POSTAGE
HANYA RM90.00+FREE POSTAGE
HANYA RM90.00+FREE POSTAGE

AGENT DIPERLUKAN

WASSAP 011-32129144

#sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungczer #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #nakkurus #bengkungberpantang #bazarpaknil #bengkungperut #bengkungkahwin #barangkahwin #munafiemurah
#munafie
#munafiemalaysia
#sayajual
#sayajualmunafie
#spendakurus
#pantieskurus
#slimmingpants
#munafieborong
#munafiekedah
#munafiepanty
#munafiejapanmurah
#munafiejapan
#munafiepanty
#munafieph
#slimmingph
#spendakahwin


1

Muka BERJERAWAT? Nak HILANGKAN JERAWAT? Nak muka BEBAS JERAWAT? .
.
Dah! Takyah pening2! Dgn Wowskin jea awak boleh hilangkan jerawat awak & jadi FLAWLESS 😍 .
.
Sebab apa?? .
.
Sbb Wowskin ada 2 Vitamin yg boleh melawan geng2 jerawat dari berkampung kat muka awak tuuu .
.
Vitamin apa?? .
.
Vitamin B3 & D .
.
Nak tahu tak apa khasiat 2 Vitamin ni? 😉 .
.
Vitamin B3 - Membantu menghilangkan merah2 akibat dari keradangan kulit/jerawat. Kesan merah jerawat tu konfem hilang pasni .
.
Vitamin D - Mempercepatkan kadar penyembuhan & pengeringan jerawat. Jerawat terus kecut + kering + tak muncul dah! .
.
So JANGAN RAGU RAGU nak cuba Wowskin Vitamin Serum. Semua khasiat lengkap dlm 1 Set Wowskin 💋 .
.
.
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #zulofa #lafazkankalimahcintamu #monalisa #rahsiahatiperempuan


4

4in1 girdle
(High waist, tummy control, thigh slimming, butt lift girdle)
Material: nylon, spandex
Size S/M: Underbust 26"-36" Waist 22"-32" Hip 25"-36" Length 20" L/XL: Underbust 28"-38" Waist 26"-38" Hip 28"-40" Length 21"
2XL/3XL: Underbust 30"-40" Waist 30"-42" Hip 33"-44" Length 22"

HANYA RM80.00+FREE POSTAGE
HANYA RM80.00+FREE POSTAGE
HANYA RM80.00+FREE POSTAGE
www.wasap.my/601132129144
#sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungczer #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #nakkurus #bengkungberpantang #bazarpaknil #bengkungperut #bengkungkahwin #barangkahwin #munafiemurah
#munafie
#munafiemalaysia
#sayajual
#sayajualmunafie
#spendakurus
#pantieskurus
#slimmingpants
#munafieborong
#munafiekedah
#munafiepanty
#munafiejapanmurah
#munafiejapan
#munafiepanty
#munafieph
#slimmingph
#spendakahwin


2

Contoh pelamin dari kami creative hand .. Semestinya harga mampu untuk bakal pengantin .. Untuk berurusan dengan kami boleh datang ke show room kami di sri rampai setapak kuala lumpur .. Terima kasih 💓💓💓 OFFICE NO : 03 41421055
#PelaminBertandang
#pelaminmurah
#barangkahwin
#krususkahwin
#warungonline
#walimatulurus
#bazaronline
#onlinekedai
#bakalpengantin
#hantarantunang
#hantarankahwin
#berpatutan


0

Kami tidak menjanjikan bulan dan bintang anda order kami pasti pos dengan pantas! Don't worry be happy..
.
Feedback dari pengguna wowskin serum..
.
Wowskin serum ni memang Wow!
.
WhatsApp kod "WOW"
ke 0182090286 atau komen "DM" sekarang! Utk dapatkan wowskin serum dengan harga diskaun promosi 🎉
.
Nak cantik, flawless, glowing dan cerah sepanjang usia? Nahhh... Korang wajib cuba Wowskin Set Serum Vitamin Lengkap untuk wajah korang. Tak perlu skincare lain dah. Cukup dengan hanya dua botol serum siang dan malam korang pasti kelihatan flawless glowing pinkish sepanjang usia.
.
Kegunaan wowskin serum utk mengatasi masalah seperti berikut:
.
✔️Jerawat
✔️Jeragat
✔️Kulit kusam
✔️Kulit kering
✔️Tona kulit tak sekata
✔️Tiada kesan sampingan yg memudhoratkan!.
✔️Hanya sains yang luar biasa!. .
.
.
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #zulofa #lafazkankalimahcintamu #monalisa #rahsiahatiperempuan


2

Haiii asyik tengok feedback je kan meh tengok hasil wowskin kita
.
😍😍😍😍😍😍😍😍
.
Suka tengok muka flawless kan? Kenapa tak kita sendiri yang jadi macam tu?.
.
🔥BANTU KECUTKAN JERAWAT DENGAN VITAMIN SEMULAJADI🔥
.
.
Trend terbaru yang di amalkan oleh ramai artis, make up artis dan social influencer untuk penjagaan serta rawatan kulit daripada masalah berikut :
.
✅ Jeragat
✅ Jerawat
✅ Salah guna produk
✅ Memudarkan parut
✅ Kulit menipis
✅ Pori terbuka
✅ Memutihkan kulit .
✅ WAJAH GLOWING 💋 .
.
Jom kembalikan semula keserian wajah anda dengan WOWSKIN dan cantik ala-ala ARTIS dengan cara bijak, selamat dan JIMAT 📌
.
Nak cantik dan flawless?
.
Boleh whatsapp ke number 📲📲📲 0182090286💋 .
.
.
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #zulofa #lafazkankalimahcintamu #monalisa #rahsiahatiperempuan


1

Masih tercari-cari sesuatu yang berharga untuk hantaran kahwin sebagai kenangan di hari perkahwinan ? ❤️
.
Tunggu apa lagi ? Jom tempah segera bersama kami. 😉
.
📞 019 910 3209
📞 019 910 3209
📞 019 910 3209
.
#mockupcheque #mockupchequeplywood #mockupchequekayu #replikacek #replikacekkayu #mockupchequeacrylic #mockupchequekristal #mockupchequekaca #replikacekkristal #hantarankahwin #barangkahwin #kahwin #nikah #tunang #rajasehari


1

NAK TEMPAH BAJU KAHWIN MURAH TAK❓
.
Kami menawarkan pakej tempahan baju pengantin yang murah‼️
.
🔘Pakej baju sanding Songket.
Lelaki perempuan full set
Kami sediakan pakej budjet sehingga pakej eksklusif 🔘Pakej baju nikah
Lelaki perempuan Full set
Kami sediakn pakej budjet sehingga pakej eksklusif
.
➡️Design ikut pilihan anda
➡️Siap material semua
➡️Detailing dan emblishment semua ada
➡️Free Veil dan shawl
➡️Jauh boleh postage
➡️Nak tempah online ukuran kami akan guide
➡️Trusted seller
➡️Siap dalam masa 1-2bulan
.
Jum pm atau whatsapp sy 011 6125 4215 untuk dapatkan pakej harga murah sekarang‼️‼️
.
atau klik link seperti di bawah:
...
++www.wasap.my/601161254215 ++
++www.wasap.my/601161254215 ++
++www.wasap.my/601161254215 ++
.
#tempahanbajuperkahwinan
#tempahanbajupengantin
#tempahan #dressmurah #dress #bajukahwin #bajunikah #bajutunang #barangkahwin #bajusanding #bajusandingmurah #bajusandingsongket
#bajusongket #bajufesyen #fashiondesigner #bridal #specialistbajupengantin #tempahanjahitan #tempahanjahitmanik #patchinglace #solemnization #weddingdress #wedding #veil #veilbajet
#johorbahru
#tempahanonline #tempahanbajupengantinmurah
#tempahanbajupengantinonline
#tempahanbajupengantinjb


1

NAK TEMPAH BAJU KAHWIN MURAH TAK❓
.
Kami menawarkan pakej tempahan baju pengantin yang murah‼️
.
🔘Pakej baju sanding Songket.
Lelaki perempuan full set
Kami sediakan pakej budjet sehingga pakej eksklusif 🔘Pakej baju nikah
Lelaki perempuan Full set
Kami sediakn pakej budjet sehingga pakej eksklusif
.
➡️Design ikut pilihan anda
➡️Siap material semua
➡️Detailing dan emblishment semua ada
➡️Free Veil dan shawl
➡️Jauh boleh postage
➡️Nak tempah online ukuran kami akan guide
➡️Trusted seller
➡️Siap dalam masa 1-2bulan
.
Jum pm atau whatsapp sy 011 6125 4215 untuk dapatkan pakej harga murah sekarang‼️‼️
.
atau klik link seperti di bawah:
...
++www.wasap.my/601161254215 ++
++www.wasap.my/601161254215 ++
++www.wasap.my/601161254215 ++
.
#tempahanbajuperkahwinan
#tempahanbajupengantin
#tempahan #dressmurah #dress #bajukahwin #bajunikah #bajutunang #barangkahwin #bajusanding #bajusandingmurah #bajusandingsongket
#bajusongket #bajufesyen #fashiondesigner #bridal #specialistbajupengantin #tempahanjahitan #tempahanjahitmanik #patchinglace #solemnization #weddingdress #wedding #veil #veilbajet
#johorbahru
#tempahanonline #tempahanbajupengantinmurah
#tempahanbajupengantinonline
#tempahanbajupengantinjb


1

NAK TEMPAH BAJU KAHWIN MURAH TAK❓
.
Kami menawarkan pakej tempahan baju pengantin yang murah‼️
.
🔘Pakej baju sanding Songket.
Lelaki perempuan full set
Kami sediakan pakej budjet sehingga pakej eksklusif 🔘Pakej baju nikah
Lelaki perempuan Full set
Kami sediakn pakej budjet sehingga pakej eksklusif
.
➡️Design ikut pilihan anda
➡️Siap material semua
➡️Detailing dan emblishment semua ada
➡️Free Veil dan shawl
➡️Jauh boleh postage
➡️Nak tempah online ukuran kami akan guide
➡️Trusted seller
➡️Siap dalam masa 1-2bulan
.
Jum pm atau whatsapp sy 011 6125 4215 untuk dapatkan pakej harga murah sekarang‼️‼️
.
atau klik link seperti di bawah:
...
++www.wasap.my/601161254215 ++
++www.wasap.my/601161254215 ++
++www.wasap.my/601161254215 ++
.
#tempahanbajuperkahwinan
#tempahanbajupengantin
#tempahan #dressmurah #dress #bajukahwin #bajunikah #bajutunang #barangkahwin #bajusanding #bajusandingmurah #bajusandingsongket
#bajusongket #bajufesyen #fashiondesigner #bridal #specialistbajupengantin #tempahanjahitan #tempahanjahitmanik #patchinglace #solemnization #weddingdress #wedding #veil #veilbajet
#johorbahru
#tempahanonline #tempahanbajupengantinmurah
#tempahanbajupengantinonline
#tempahanbajupengantinjb


5

NAK TEMPAH BAJU KAHWIN MURAH TAK❓
.
Kami menawarkan pakej tempahan baju pengantin yang murah‼️
.
🔘Pakej baju sanding Songket.
Lelaki perempuan full set
Kami sediakan pakej budjet sehingga pakej eksklusif 🔘Pakej baju nikah
Lelaki perempuan Full set
Kami sediakn pakej budjet sehingga pakej eksklusif
.
➡️Design ikut pilihan anda
➡️Siap material semua
➡️Detailing dan emblishment semua ada
➡️Free Veil dan shawl
➡️Jauh boleh postage
➡️Nak tempah online ukuran kami akan guide
➡️Trusted seller
➡️Siap dalam masa 1-2bulan
.
Jum pm atau whatsapp sy 011 6125 4215 untuk dapatkan pakej harga murah sekarang‼️‼️
.
atau klik link seperti di bawah:
...
++www.wasap.my/601161254215 ++
++www.wasap.my/601161254215 ++
++www.wasap.my/601161254215 ++
.
#tempahanbajuperkahwinan
#tempahanbajupengantin
#tempahan #dressmurah #dress #bajukahwin #bajunikah #bajutunang #barangkahwin #bajusanding #bajusandingmurah #bajusandingsongket
#bajusongket #bajufesyen #fashiondesigner #bridal #specialistbajupengantin #tempahanjahitan #tempahanjahitmanik #patchinglace #solemnization #weddingdress #wedding #veil #veilbajet
#johorbahru
#tempahanonline #tempahanbajupengantinmurah
#tempahanbajupengantinonline
#tempahanbajupengantinjb


1

NAK TEMPAH BAJU KAHWIN MURAH TAK❓
.
Kami menawarkan pakej tempahan baju pengantin yang murah‼️
.
🔘Pakej baju sanding Songket.
Lelaki perempuan full set
Kami sediakan pakej budjet sehingga pakej eksklusif 🔘Pakej baju nikah
Lelaki perempuan Full set
Kami sediakn pakej budjet sehingga pakej eksklusif
.
➡️Design ikut pilihan anda
➡️Siap material semua
➡️Detailing dan emblishment semua ada
➡️Free Veil dan shawl
➡️Jauh boleh postage
➡️Nak tempah online ukuran kami akan guide
➡️Trusted seller
➡️Siap dalam masa 1-2bulan
.
Jum pm atau whatsapp sy 011 6125 4215 untuk dapatkan pakej harga murah sekarang‼️‼️
.
atau klik link seperti di bawah:
...
++www.wasap.my/601161254215 ++
++www.wasap.my/601161254215 ++
++www.wasap.my/601161254215 ++
.
#tempahanbajuperkahwinan
#tempahanbajupengantin
#tempahan #dressmurah #dress #bajukahwin #bajunikah #bajutunang #barangkahwin #bajusanding #bajusandingmurah #bajusandingsongket
#bajusongket #bajufesyen #fashiondesigner #bridal #specialistbajupengantin #tempahanjahitan #tempahanjahitmanik #patchinglace #solemnization #weddingdress #wedding #veil #veilbajet
#johorbahru
#tempahanonline #tempahanbajupengantinmurah
#tempahanbajupengantinonline
#tempahanbajupengantinjb


1

NAK TEMPAH BAJU KAHWIN MURAH TAK❓
.
Kami menawarkan pakej tempahan baju pengantin yang murah‼️
.
🔘Pakej baju sanding Songket.
Lelaki perempuan full set
Kami sediakan pakej budjet sehingga pakej eksklusif 🔘Pakej baju nikah
Lelaki perempuan Full set
Kami sediakn pakej budjet sehingga pakej eksklusif
.
➡️Design ikut pilihan anda
➡️Siap material semua
➡️Detailing dan emblishment semua ada
➡️Free Veil dan shawl
➡️Jauh boleh postage
➡️Nak tempah online ukuran kami akan guide
➡️Trusted seller
➡️Siap dalam masa 1-2bulan
.
Jum pm atau whatsapp sy 011 6125 4215 untuk dapatkan pakej harga murah sekarang‼️‼️
.
atau klik link seperti di bawah:
...
++www.wasap.my/601161254215 ++
++www.wasap.my/601161254215 ++
++www.wasap.my/601161254215 ++
.
#tempahanbajuperkahwinan
#tempahanbajupengantin
#tempahan #dressmurah #dress #bajukahwin #bajunikah #bajutunang #barangkahwin #bajusanding #bajusandingmurah #bajusandingsongket
#bajusongket #bajufesyen #fashiondesigner #bridal #specialistbajupengantin #tempahanjahitan #tempahanjahitmanik #patchinglace #solemnization #weddingdress #wedding #veil #veilbajet
#johorbahru
#tempahanonline #tempahanbajupengantinmurah
#tempahanbajupengantinonline
#tempahanbajupengantinjb


1

NAK TEMPAH BAJU KAHWIN MURAH TAK❓
.
Kami menawarkan pakej tempahan baju pengantin yang murah‼️
.
🔘Pakej baju sanding Songket.
Lelaki perempuan full set
Kami sediakan pakej budjet sehingga pakej eksklusif 🔘Pakej baju nikah
Lelaki perempuan Full set
Kami sediakn pakej budjet sehingga pakej eksklusif
.
➡️Design ikut pilihan anda
➡️Siap material semua
➡️Detailing dan emblishment semua ada
➡️Free Veil dan shawl
➡️Jauh boleh postage
➡️Nak tempah online ukuran kami akan guide
➡️Trusted seller
➡️Siap dalam masa 1-2bulan
.
Jum pm atau whatsapp sy 011 6125 4215 untuk dapatkan pakej harga murah sekarang‼️‼️
.
atau klik link seperti di bawah:
...
++www.wasap.my/601161254215 ++
++www.wasap.my/601161254215 ++
++www.wasap.my/601161254215 ++
.
#tempahanbajuperkahwinan
#tempahanbajupengantin
#tempahan #dressmurah #dress #bajukahwin #bajunikah #bajutunang #barangkahwin #bajusanding #bajusandingmurah #bajusandingsongket
#bajusongket #bajufesyen #fashiondesigner #bridal #specialistbajupengantin #tempahanjahitan #tempahanjahitmanik #patchinglace #solemnization #weddingdress #wedding #veil #veilbajet
#johorbahru
#tempahanonline #tempahanbajupengantinmurah
#tempahanbajupengantinonline
#tempahanbajupengantinjb


1

WOW, BIAR BETUL ??? 😱😱😱
.
Mana nak dapat Serum LENGKAP macam ni, ada 5 JENIS Vitamin + 11 BOOSTERS dalam Hanya SATU Set Serum Vitamin WOWSkin! 😍
.
Lengkap semua Vitamin PENTING yang perlu ada untuk rawat kulit wajah, uollsss! 👍
.
Lepas ni, uolls tak payah nak susah-susah dah tepek bermacam jenis krim dan serum, bila SATU Set Serum ni dah boleh buat kulit muka uolls kembali SIHAT, CANTIK, GLOWING & FLAWLESS! 😘😘😘
.
Uolls nak cuba?
.
WhatsApp 'WOW' ke 0182090286 / Klik terus Link
WhatsApp di Bio ig atau DM je Sis, okay 👌😉
. .
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #zulofa #lafazkankalimahcintamu #monalisa #rahsiahatiperempuan


3

PROMOSI Syawal..
Printed paper bag.
HARGA PAPER BAG COKLAT DESIGN HITAM :
100pcs. = RM25
200pcs = RM50
500pcs. = RM110
1000pcs = RM170 *harga tak termasuk aksesori 😊

Whatsapp 0135881980
Whatsapp 0135881980
Reben RM0.10/pc
Tali guni RM0.15/pc
Doily Berwarna RM0.09/pc
Doily Putih RM0.06/pc
Klip RM0.20/pc

70GSM
SIZE 13 X 21.5 CM
V BOTTOM BERTAPAK (TIADA KERTAS ALAS)

#doorgiftbajet #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #doorgift #gerik #bazarpaknil #goodiesperkahwinan #goodiesmurah #doorgiftkahwin #penang #perak #kedah #goodiesbag #nikah #paperbagputih #tunang #jualmurah #malayweddings #begkertasmurah #paperbagkahwin #papercraft #paperbagmurah #begkertascoklat #printedpaperbag
#birthdaymalaysia #aqiqah #paperbag #paperbagmalaysia #cukurjambul
#barangkahwin


1

Sape lagi nak dapatkan Wowskin Vitamin Serum? The Best Serum ever! Sihatkan & Cantikkan kulit dgn 5 Vitamin 💋 .
.
1 Set - 2 Botol Serum
Siang & Malam
.
✅ Dijamin selamat & halal.
✅ Tiada bahan kimia merbahaya .
✅ Melindungi kulit dari sinaran UV & Merehatkan kulit & baiki dalaman kulit.
✅ Cepat Serap & Melembabkan kulit, Melembutkan & Tak Berminyak.
✅ Boleh Mengecutkan & Menghilangkan jerawat .
✅ As Base Makeup. Makeup Tahan Lebih Lama & Tak Bercapuk .
✅ Try sekali, pasti nak repeat lagi 💕 .
.
Beribu2 feedback love love dari customer yg mencuba serum ini. Awak tak cuba, awak tak dapatlah kulit yg diidam2kan 😎 .
.
.
Nak?? Whatsapp terus 011 1218 8925💋 .
.
.
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #zulofa #lafazkankalimahcintamu #monalisa #rahsiahatiperempuan


1

Kami tidak menjanjikan bulan dan bintang anda order kami pasti pos dengan pantas! Don't worry be happy..
.
Feedback dari pengguna wowskin serum..
.
Wowskin serum ni memang Wow!
.
WhatsApp kod "WOW"
ke 0182090286 atau komen "DM" sekarang! Utk dapatkan wowskin serum dengan harga diskaun promosi 🎉
.
Nak cantik, flawless, glowing dan cerah sepanjang usia? Nahhh... Korang wajib cuba Wowskin Set Serum Vitamin Lengkap untuk wajah korang. Tak perlu skincare lain dah. Cukup dengan hanya dua botol serum siang dan malam korang pasti kelihatan flawless glowing pinkish sepanjang usia.
.
Kegunaan wowskin serum utk mengatasi masalah seperti berikut:
.
✔️Jerawat
✔️Jeragat
✔️Kulit kusam
✔️Kulit kering
✔️Tona kulit tak sekata
✔️Tiada kesan sampingan yg memudhoratkan!.
✔️Hanya sains yang luar biasa!. .
.
.
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #zulofa #lafazkankalimahcintamu #monalisa #rahsiahatiperempuan


1

Macam biasa, semestinya ORIGINAL! Harga admin pun murah macam biasa🔥🔥 .
.
Model ni ada couple set uolls😍
40mm for men, 36mm for women. Memang sesuai sangat untuk hantaran. Nak bergaya ke pejabat/class pun cantik💕💕💕
.
#raver #barangkahwin #baranglokal #gift #pretty #cute #love #mahathir #malaysiaku #raya2018 #selangor #barangmurah


2

Sape lagi nak dapatkan Wowskin Vitamin Serum? The Best Serum ever! Sihatkan & Cantikkan kulit dgn 5 Vitamin 💋 .
.
1 Set - 2 Botol Serum
Siang & Malam
.
✅ Dijamin selamat & halal.
✅ Tiada bahan kimia merbahaya .
✅ Melindungi kulit dari sinaran UV & Merehatkan kulit & baiki dalaman kulit.
✅ Cepat Serap & Melembabkan kulit, Melembutkan & Tak Berminyak.
✅ Boleh Mengecutkan & Menghilangkan jerawat .
✅ As Base Makeup. Makeup Tahan Lebih Lama & Tak Bercapuk .
✅ Try sekali, pasti nak repeat lagi 💕 .
.
Beribu2 feedback love love dari customer yg mencuba serum ini. Awak tak cuba, awak tak dapatlah kulit yg diidam2kan 😎 .
.
.
Nak?? Whatsapp terus 0182090286💋 .
.
.
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #zulofa #lafazkankalimahcintamu #monalisa #rahsiahatiperempuan


1

Sape lagi nak dapatkan Wowskin Vitamin Serum? The Best Serum ever! Sihatkan & Cantikkan kulit dgn 5 Vitamin 💋 .
.
1 Set - 2 Botol Serum
Siang & Malam
.
✅ Dijamin selamat & halal.
✅ Tiada bahan kimia merbahaya .
✅ Melindungi kulit dari sinaran UV & Merehatkan kulit & baiki dalaman kulit.
✅ Cepat Serap & Melembabkan kulit, Melembutkan & Tak Berminyak.
✅ Boleh Mengecutkan & Menghilangkan jerawat .
✅ As Base Makeup. Makeup Tahan Lebih Lama & Tak Bercapuk .
✅ Try sekali, pasti nak repeat lagi 💕 .
.
Beribu2 feedback love love dari customer yg mencuba serum ini. Awak tak cuba, awak tak dapatlah kulit yg diidam2kan 😎 .
.
.
Nak?? Whatsapp terus 016 485 7355💋 .
.
.
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #zulofa #lafazkankalimahcintamu #monalisa #rahsiahatiperempuan


3

Sape lagi nak dapatkan Wowskin Vitamin Serum? The Best Serum ever! Sihatkan & Cantikkan kulit dgn 5 Vitamin 💋 .
.
1 Set - 2 Botol Serum
Siang & Malam
.
✅ Dijamin selamat & halal.
✅ Tiada bahan kimia merbahaya .
✅ Melindungi kulit dari sinaran UV & Merehatkan kulit & baiki dalaman kulit.
✅ Cepat Serap & Melembabkan kulit, Melembutkan & Tak Berminyak.
✅ Boleh Mengecutkan & Menghilangkan jerawat .
✅ As Base Makeup. Makeup Tahan Lebih Lama & Tak Bercapuk .
✅ Try sekali, pasti nak repeat lagi 💕 .
.
Beribu2 feedback love love dari customer yg mencuba serum ini. Awak tak cuba, awak tak dapatlah kulit yg diidam2kan 😎 .
.
.
Nak?? Whatsapp terus 016 485 7355💋 .
.
.
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #zulofa #lafazkankalimahcintamu #monalisa #rahsiahatiperempuan


3

Sape lagi nak dapatkan Wowskin Vitamin Serum? The Best Serum ever! Sihatkan & Cantikkan kulit dgn 5 Vitamin 💋 .
.
1 Set - 2 Botol Serum
Siang & Malam
.
✅ Dijamin selamat & halal.
✅ Tiada bahan kimia merbahaya .
✅ Melindungi kulit dari sinaran UV & Merehatkan kulit & baiki dalaman kulit.
✅ Cepat Serap & Melembabkan kulit, Melembutkan & Tak Berminyak.
✅ Boleh Mengecutkan & Menghilangkan jerawat .
✅ As Base Makeup. Makeup Tahan Lebih Lama & Tak Bercapuk .
✅ Try sekali, pasti nak repeat lagi 💕 .
.
Beribu2 feedback love love dari customer yg mencuba serum ini. Awak tak cuba, awak tak dapatlah kulit yg diidam2kan 😎 .
.
.
Nak?? Whatsapp terus 016 485 7355💋 .
.
.
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #zulofa #lafazkankalimahcintamu #monalisa #rahsiahatiperempuan


4

Kami tidak menjanjikan bulan dan bintang anda order kami pasti pos dengan pantas! Don't worry be happy..
.
Feedback dari pengguna wowskin serum..
.
Wowskin serum ni memang Wow!
.
WhatsApp kod "WOW"
ke 0182090286 atau komen "DM" sekarang! Utk dapatkan wowskin serum dengan harga diskaun promosi 🎉
.
Nak cantik, flawless, glowing dan cerah sepanjang usia? Nahhh... Korang wajib cuba Wowskin Set Serum Vitamin Lengkap untuk wajah korang. Tak perlu skincare lain dah. Cukup dengan hanya dua botol serum siang dan malam korang pasti kelihatan flawless glowing pinkish sepanjang usia.
.
Kegunaan wowskin serum utk mengatasi masalah seperti berikut:
.
✔️Jerawat
✔️Jeragat
✔️Kulit kusam
✔️Kulit kering
✔️Tona kulit tak sekata
✔️Tiada kesan sampingan yg memudhoratkan!.
✔️Hanya sains yang luar biasa!. .
.
.
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #zulofa #lafazkankalimahcintamu #monalisa #rahsiahatiperempuan


4

Kenapa WowSkin adalah serum terbaik?
.
✏️Lengkap dengan 5 Vitamin dalam satu set.
✏️Vitamin yang dibekalkan mengikut rekomendasi pakar kulit.
✏️Pemakaian yg optimum iaitu siang & malam.
✏️Tidak melekit dan cepat meresap ke kulit.
✏️ Sesuai dgn semua jenis kulit (kulit sensitif)
✏️Sangat sesuai disapu sebelum anda mekap
.
Whatsapp 0162698871 untuk dapatkan PROMOSI WOWSKIN RAYA 😘 .
.
.
.
.
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #zulofa #lafazkankalimahcintamu #monalisa #rahsiahatiperempuan


4

Assalamualaikum
Selamat hari raya maaf zahir & batin😊
.
Duit raya masih ada lagi..
Sape nak? 😁


10

Wow! Wow! Wow! Makin ramai yg cuba Wowskin Vitamin Serum! Awak bila lagi? Ya! Awaklah yg tgh baca ni 😄 .
.
Rugi nau nau kalau tak cuba! Serious awak akan terus setia dgn Wowskin. Tak cari yg lain dah! Sis berani jamin. Hanya Wowskin shj di hati awakkk 💋 .
.
Tak tergugat ke baca feedback2 love love yg sis share? Eh! Dah baca belum? Cer skrol bawah skit. Semuanya puas hati + tak sabar nak pakai Wowskin lagi & lagi. Pastu sekali repeat order, amek 3 Set terus tauuu .
.
Nak cuba? Jom Jom Jom! 😍 . .
.
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #cantik #beauty #beautyfromwhitin #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #wowskinmalaysia #lafazkankalimahcintamu


2

Sape lagi nak dapatkan Wowskin Vitamin Serum? The Best Serum ever! Sihatkan & Cantikkan kulit dgn 5 Vitamin 💋 .
.
1 Set - 2 Botol Serum
Siang & Malam
.
✅ Dijamin selamat & halal.
✅ Tiada bahan kimia merbahaya .
✅ Melindungi kulit dari sinaran UV & Merehatkan kulit & baiki dalaman kulit.
✅ Cepat Serap & Melembabkan kulit, Melembutkan & Tak Berminyak.
✅ Boleh Mengecutkan & Menghilangkan jerawat .
✅ As Base Makeup. Makeup Tahan Lebih Lama & Tak Bercapuk .
✅ Try sekali, pasti nak repeat lagi 💕 .
.
Beribu2 feedback love love dari customer yg mencuba serum ini. Awak tak cuba, awak tak dapatlah kulit yg diidam2kan 😎 .
.
.
Nak?? Whatsapp terus 011 1218 8925💋 .
.
.
#sayajual #sayajualmurah #murah #produkkecantikkan #produkkesihatan #jomcantik #letscantik #cantik #beauty #bazarpaknil #moodrepublik #jomsihat #sihat #kulitcantik #bebasjerawat #hilangparut #flawless #skin #lofattah #fattzura #barangmakeup #hantaran #tunang #wedding #barangkahwin #kadkahwin #zulofa #lafazkankalimahcintamu #monalisa #rahsiahatiperempuan


6

Sticker again...
Jom tempah sekarang, hanya serendah RM 3 sahaja sekeping A4...
.
Sesuai untuk.
✅ doorgift.
✅ label produk.
✅ tahan lasak.
✅ kalis air .
.
ANDA TIADA DESIGN STICKER LAGI?
.
Jangan Risau! Kami Sedia bantu untuk menyediakan design yang cantik untuk produk anda! Dengan harga berpatutan.. Untuk pertanyaan lanjut, klik link untuk wasap ;
.
📱www.wasap.my/60129555085
.
Jangan tunggu terlalu lama lagi.
Tempah STICKER anda sekarang juga!
.
#stickermurah #stickerkb #printing #doorgift #baranghantaran #printingmalaysia #kedah #jdt #trw #murahgiler #repost #selangor #melaka #barangkahwin #hantaran #pengantinbaru #cantik #utm #uitm #usm #tv3 #hadiahkahwin


1