#batch00

Instagram photos and videos

#batch00#inikanraya#5syawal#5syawal1438h#baraan#raglan#pt3#spm#tshirtkelas#tshirt#embroidery#heatpress#cetaktshirt#printtshirt#batch02#raglanshirt#batch01#cetakbajukelas#batch03#bloodbrothers#syawal#2018#rayake5#raya#tshirtkelasmurah#batch99#bajukelas#silkscreenprinting#selamathariraya#darulfurqan#goodluck

Hashtags #batch00 for Instagram

SELAMATπŸ’•
Goodluck semua semoga cita cita yang semua impikan tercapai ❀️ kawen jangan lupa jemput sebab ain nk jadi pengapit hahahhaha kbhai muahh πŸ’‹πŸ’•πŸ’ƒ
#batch00
#fasabaru #memories #goodluck #yeah #selamat #fresh


1

Alhamdulillah selesai dah tapi tahun nih tak ramai macam tahun lepas.. @adamabey @nis_shak @m.zakwan04 @arifzul25 @hadie469 @natrahzainudin17 @abbysofi_ #batch00 #00 #selamathariraya #by #sayangsemua


2

beraya lagiii
#umah cg nik norfarizan
#batch00
#7syawal
#exstudent5ibnurushd


0

alhamdulillah..akhirnya dpt jumpa and jln raya sama2 stlh 5 thun tk jmpe..
#batch00
#darulfurqan


0

alhamdulillah...akhirnya dpt jgkk jmpa kwn2 lawa...stlh 5 thun..
#berayawithfriend
#batch00
#darulfurqan


0

Kelas lain semua dah buat BAJU KELAS.. kelas korang bila lagi.. jom la buat,

boleh cetak nama atau apa2 je idea korang,, kalau xde design kami boleh design kan

pelbagai pilihan raglan, muslimah dan polo.Pengeluar tshirt kelas nombor 1 di Malaysia! β€’T-Shirt Kelas
β€’T-shirt Bff
β€’T-shirt Batch
β€’T-shirt Group
_____________________

Whatsapp +6012 908 7504 Abg Abdullah
_____________________

kain 180gsm DIJAMIN TAK MENGECUT atau mengembang.

whatsapp sekarang untuk dapatkan sample tshirt dan harga!

HARGA DIJAMIN TERMURAH!! #cetakbaju #tshirtprinting #printbaju #silkscreenprinting #bajukelas #cetakbajukelas #tshirtkelasmurah #pt3 #spm #tshirtkelas #tshirt #embroidery #heatpress #cetaktshirt #printtshirt #raglan #gildan #raglanshirt #batch99 #batch00 #batch01 #batch02 #batch03


0

Jom buat BAJU KELAS!! boleh cetak nama atau apa2 je idea korang,, pelbagai pilihan raglan, muslimah dan polo.Pengeluar tshirt kelas nombor 1 di Malaysia! β€’T-Shirt Kelas
β€’T-shirt Bff
β€’T-shirt Batch
β€’T-shirt Group
_____________________

Whatsapp +6012 908 7504 Abg Abdullah
_____________________

kain 180gsm DIJAMIN TAK MENGECUT atau mengembang.

whatsapp sekarang untuk dapatkan sample tshirt dan harga!

HARGA DIJAMIN TERMURAH!! #cetakbaju #tshirtprinting #printbaju #silkscreenprinting #bajukelas #cetakbajukelas #tshirtkelasmurah #pt3 #spm #tshirtkelas #tshirt #embroidery #heatpress #cetaktshirt #printtshirt #raglan #raglanshirt #batch04 #batch00 #batch01 #batch02 #batch03


0

saya bukan camera yang boleh buat awak tersenyumπŸ€—tapi saya cuba menjadi seperti camera untuk buat awak tersenyum😊😎❀️❀️ #owner❌hensem #budakbambam #batch00 #likeforfollow


1

Salam Enam Syawal✌️ Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin Minal Aidin Walfaizin 🀲 #batch00 #mia #masihraya #shrmzb #inikanraya #baraan #6syawal


4

Terima kasih kepada asatizah SEMARAK kerana menerima kehadiran kamiπŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺ
#xSEMARAK
#batch00
#salamlebaran2018


1

Selamat Hari Raya GengπŸ€—
#fmc
#batch00
#kidjamannow


3

We got againπŸ˜‚

#RayeKanSebulan#Batch00


0

tahun lalu berpisah akhirnya bertemu juga balik πŸ€—πŸ’– #incomplete #batch00


2

Love you so much..πŸ’•β€οΈ
πŸ•ΈοΈοΈ
#intake91
#batch00
Rmai sgt sahabat nk tag dm..


8

Baik punya !! #batch00 #bloodbrothers


1

Alhamdullilah baraan mussogeneration done,tq guys sudi luangkan masa....lpsni masing2 dah bljar jauh2😌walaupun jauh mana korang bljar kena igt,kita ni ex skolah agama,dan" jgn tinggalkan lmbang bdk sekolah agama di pagar sekolah"....so please jaga tingkah laku dkt tempat orang,jaga aurat,yang mana dah sambung belajar,tahniah aku ucapkan,yg mana x smbung bljar lagi igt"REZEKI MASING2"...Allah dah susun atur jalan kita yang terbaik😊semoga ada rezeki lain...semoga allah sentiasa permudahkan urusan kita semua..🌸
#teamrayaselangor
#batch00


0

#terobek. raye ke -5 πŸ’• thanks guys. moga tahun depan dpt berkumpul mcm ni lgi. #teamrayapahang #batch00


5

Fifth
#batch00


0

5 Syawal,alhamdulillah syukran cikgu mukminah😘
#syawal #inikanraya #batch00 #5syawal #5syawal1438h #baraan #2018


0

SHRMZDB
#schoolmateraya
#batch00


2

Ω₯ Syawal,Alhamdulillah, Syukran cikgu Najiha😘.
#teamzerolutions #baraan #inikanraya #raya #5syawal1438h #5syawal #teamraya #batch00


0

sesungguhnya β€œorang mukmin itu adalah bersaudara”

#batch00
#smanahdzah
#pondokpakman


0

SELAMAT HARI RAYA YG KE5 πŸ€‘jangan happy sangat nanti merana diri πŸ˜…bilalah nak kumpul macam ni lagi, lepas ni semua dah bawak diri ke haluan masing2
#jurassicworld #rayake5 #batch00 #rc #gurutersayang #penat #happytime #friendship #sdm #behaveyourself #savetyfirst


5

18/6 raya ke-4; such a nice day🌈 Gaduh punya gaduh dlm gp at last bergerak jugak baraan semalam. Tak gaduh rasa tak terukhwahπŸ˜‚ Tenkiu gaisss join semalam &&& maaf lah kalau dlm terover riuh ada terkasar bahasa ke en en tak en? (know me well kan? Rilek ah lamak) Next year repeat lagi tauuu takde takleh sayang aku HAHAHAHA TIBER Xoxo🌬️❀️ *tak laani aku tak jumpa ig eman kurus atee nye nama nak glam ajeee #batch00 #exsksb #inikanraya #kitakanmember


18

Selamat hari raya..😊
Terima kasih kpada kwn2 yg sudi dtg ke rumah beraya..
Ada rezeki jumpa lagi..
#rayakelima
#exsksw
#batch00


0

Masih raya lagi kan ?
#batch00


0

Selamat hari raya...raya kelimaπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ€—πŸ€—#onxon #selamathariraya #alhamdulilah #bloodbrothers #batch00


1

Semalam Punya Cerita Reunion Legend Hostel #batch94 #batch95 #batch96 #batch97 #batch98 #batch99 #batch00


0

anak-anak ayam lepas dari kandang

#spm2017 #batch00


12

Graduation πŸ‘¨β€πŸŽ“ #2017
#batch00


6

Sukan Tahunan Smk AbakaπŸ€πŸƒ
#batch00


0

The end of the page