#bazarpaknil

Instagram photos and videos

#bazarpaknil#sayajual#sayajualmurah#sayajualonline#sayajualjam#kedaijammurah#kedaijamonline#jamtangangredaa#jamtangangredmurah#jamtangancopyoriginal#jamtangancopyori#jamtangancopy#hadiahharijadi#hadiahbirthday#kedaijammalaysia#kedaijam#jamtanganterkini#kedaijammurahonline#kedaijamtanganonline#kedaijammurahmalaysia

Hashtags #bazarpaknil for Instagram

🌸BAJU KURUNG PAHANG( (KOD PK)🌸
(Limited Stock left!)
_
πŸ’JENIS KAIN : Susun tepi (Sebelah kiri-FULL GETAH)πŸ’
_
🌺MATERIAL : 100% English cotton🌺
βœ…Ukuran besar dari standard saiz
βœ…Saiz XS-XXL
βœ…Cutting Loose(bukan potongan ketat)
βœ… Ada span nipis dibahu
βœ…Pesak gantung
βœ… Kain lembut dan sejuk.
βœ… Kain senang di iron.
βœ… Kain yang tidak
mengecut.
βœ… Kain cotton yg mudah dijaga
βœ… Dijamin berkualiti
_
PROMOSI KURUNG PAHANG
_
πŸ‘‰1PC RM60
❀️60+7=RM67 KE SEMENANJUNG
β™₯️60+10=RM70 KE SABAHSARAWAK
_
πŸ‘‰2PCS RM100
πŸ’œ100+10=RM110 KE SEMENANJUNG
πŸ’œ100+15=RM115 KE SABAHSARAWAK 😘😘
_
***NORMAL PRICE 1PC RM65 EXCLUDE POS
_
Berminat wassap cikpia 011.2432.4552 *Sila klik link dibio 😊
_
βœ…BAJU UKURAN BESAR DR STANDARD UKURAN PASARAN..CTH KALAU SELALU BELI SAIZ S KEMUNGKINAN BAJU NI SAIZ XS..MOHON RUJUK UKURAN BETUL2 YA..TQ😘😘😘
_
#cikpiacotton
#bajukurung #kurungcotton
#kurungpahang
#bajukurungpahang
#kurungpahangcotton #kurungmurah #bajukurungmurah #uia #uum #uitm #bajumurah #kurung #bajukerja #kurungpejabat #oficewear #bajukuliah #bajukonvo #bajukurungterkini #bajuhargastudent #kurungterkini #kurungpahangmurah #bazaronline #bazarpaknil #bazaronline #kurungterkini #kurungtradisional #bazarmalaysia #bazar


0

Thank you my dear customer..😘😘😘Anda sedang mencari coklat yang cantik dan boleh tulis untuk orang tersayang, yang sedap senang dijaga dan MURAH GILA-GILA...ha jom whatsapp kami sekarang memang tak rugi tau dah cuba pasti nak lagi dan lagi😍😍😍jangan lupa share kan dekat Kawan-kawan anda jugak tauπŸ˜‰βœŒοΈ sebab harga sangat la murah
.
.
0173279191 (sara)
0126799865 (yani)
.
.
Sama cantik, sama padan. Setiap customer akan di layan sebaik mungkinπŸ’•πŸ’‹ .
Jangan lepas kan peluang 😍😍😍😍😍😍😍😍 #doorgiftmurah #setiaalam #sayajual #barangmurah #bazarpaknil #pelaminbajet #tudung #jubahmurah #dulanghantaran #perkahwinan #weddinggift #pameranpengantin #gegarvaganza #cenderahatikahwin #doorgiftdiy #meletop #tv3 #viral #doorgiftkawen #doorgiftshahalam #dbkl #inaikahwin #bajupengantin #doorgifthipster #weddingmalaysia #walimatulurus #nenosaysido #crakitbyscy #crackit


0

Anda sedang mencari coklat yang cantik dan boleh tulis untuk orang tersayang, yang sedap senang dijaga dan MURAH GILA-GILA...ha jom whatsapp kami sekarang memang tak rugi tau dah cuba pasti nak lagi dan lagi😍😍😍jangan lupa share kan dekat Kawan-kawan anda jugak tauπŸ˜‰βœŒοΈ sebab harga sangat la murah
.
.
0173279191 (sara)
0126799865 (yani)
.
.
Sama cantik, sama padan. Setiap customer akan di layan sebaik mungkinπŸ’•πŸ’‹ .
Jangan lepas kan peluang 😍😍😍😍😍😍😍😍 #doorgiftmurah #setiaalam #sayajual #barangmurah #bazarpaknil #pelaminbajet #tudung #jubahmurah #dulanghantaran #perkahwinan #weddinggift #pameranpengantin #gegarvaganza #cenderahatikahwin #doorgiftdiy #meletop #tv3 #viral #doorgiftkawen #doorgiftshahalam #dbkl #inaikahwin #bajupengantin #doorgifthipster #weddingmalaysia #walimatulurus #nenosaysido #crakitbyscy #crackit


0

Anda peminat Kurung Peplum?
.
Khas buat anda, design baru fresh from Oven.
.
eLROYALE peplum.
🌷Sesuai untuk ibu mengandung
🌷Mempunyai zip menyusu
🌷Mempunyai zip ditangan
🌷Material como crepe
🌷Kain potongan duyung
🌷Getah full
🌷Ada zip sorok pada kain
.
Harga asal RM159
.
#Promosi pengenalan
Sepasang RM89
Combo 2 pasang RM158
*tak termasuk postage
.
.
Berminat whatsapp 0166028257
.
.
With β™₯️,
#zeaqamiraexclusive


1

Brand new day With Ghost Cheese Cake
.
πŸ‘»Ghost BrowniesπŸ‘»
.
πŸ‘πŸ’―% Halal food
πŸ‘Affordable price πŸ’²
. *SPECIAL REQUEST*
.
*BASIC*
8X8 Basic (No Deco) *Rm38*
8x8 Basic With Deco *Rm44*
- Chocolate Chip Brownies
- Almond Brownies
- White Chip Brownies
- Butterscotch Brownies
- 4 Season (All On The Above)
.
*SPECIAL MELTDOWN*
8x8 Special Meltdown (No Deco) *Rm46*
8x8 Special Meltdown With Deco *Rm50*
- CheeZZy Brownies
- Nutella Swirl Brownies
- Caramel Melt Brownies
- Oreo Crunch Brownies
- Custard Filling Brownies
- Roses Velvet Brownies
.
*SPECIAL CAKE*
10 Inch Ghost Cheese Cake *Rm70*
Topping Selection
- Caramel Crunch
- Apple Crumble
- Choc Ganache
- Strawberry Topping
- Blueberry Topping
- Oreo Cream
- Lemon Curd
- Honeycomb Custard
- Tiramisu Custard
.
*EXTRA SERVICE*
- Transparent Box +Rm2 Per Brownies
- Flower Deco + Rm6 Per Brownies/Cake
.
CONTACT OR WHATSAPP ME FOR REQUEST OR ORDER
πŸ‘¨πŸ»β€πŸ³ ASHA AZMAN - 0135084277
.
Delivery availableβœ…
FREEΒ DELIVERY FOR 5KM RADIUS FROM SERI ISKANDAR
BATU GAJAH COVERED FREE
More then 5km will be charge RM1.50/5KM MINIMUM
.
Do visit us at
βœ”οΈFB: Http://www.facebook.com/ghostbrownies
βœ”οΈIG : Http://www.instagram.com/_ghostbrownies
.
.
.
#ghostbrownies #herooven #browniesipoh #browniesseriiskandar #brownies #kek #bakeryseriiskandar #ipoh #seriiskandar #sidec #browniesmurah #hantubrownies #utp #universititeknologipetronas #uitmseriiskandar #sayajual #sayajualkek #bazar #bazarpaknil #ikbnseriiskandar #billionseriiskandar #brownieskedut #ipohcityawesome_food #homemade #homemadebrownies #kakimakan #food #foodporn #instagood #photooftheday


0

Anda sedang mencari coklat yang cantik dan boleh tulis untuk orang tersayang, yang sedap senang dijaga dan MURAH GILA-GILA...ha jom whatsapp kami sekarang memang tak rugi tau dah cuba pasti nak lagi dan lagi😍😍😍jangan lupa share kan dekat Kawan-kawan anda jugak tauπŸ˜‰βœŒοΈ sebab harga sangat la murah
.
.
0173279191 (sara)
0126799865 (yani)
.
.
Sama cantik, sama padan. Setiap customer akan di layan sebaik mungkinπŸ’•πŸ’‹ .
Jangan lepas kan peluang 😍😍😍😍😍😍😍😍 #doorgiftmurah #setiaalam #sayajual #barangmurah #bazarpaknil #pelaminbajet #tudung #jubahmurah #dulanghantaran #perkahwinan #weddinggift #pameranpengantin #gegarvaganza #cenderahatikahwin #doorgiftdiy #meletop #tv3 #viral #doorgiftkawen #doorgiftshahalam #dbkl #inaikahwin #bajupengantin #doorgifthipster #weddingmalaysia #walimatulurus #nenosaysido #crakitbyscy #crackit


0

KELEBIHAN EXCLUSIVE KABUKI BRUSH NURRAYSA πŸ˜‰πŸ˜š
.
.
EXCLUSIVE KABUKI BRUSH Nurraysa digunakan di wajah untuk solekan yang lebih cantik dan kemas.
.
.
Ia terdiri daripada serat plastik halus, yang dibuat untuk kelihatan seperti rambut manusia. Dalam bentuk asasnya, rambut sintetik dibuat daripada akrilik berkadar rendah yang dipanaskan dan diserap ke dalam helai untuk membuat gentian rambut. Lembaran kemudian dicampur atau terikat pada sambungan dan potongan rambut.
.
.
🌸 BERUS MUKA:

Round Blending Face Brush: Untuk sapuan rata seperti powder di seluruh wajah

Flat Blending Face Brush: Untuk sapuan foundation di keseluruhan wajah

Angled Blending Face Brush: Berus seperti ini selalunya hujungnya ada sedikit runcing, sesuai untuk pemerah pipi (blusher) ataupun Bronzing

Angled Counturing Face Brush: Berus seperti ini berbentuk bulat, sesuai untuk sapuan Loose Powder/ foundation supaya nampak lebih rata dan tidak bercapuk

Tapered Conturing Face Brush (Powder): Untuk sapuan foundation/concealer di bahagian sekeliling mata & hidung
Jangan sesekali campurkan powder brush dengan foundation brush kerana ia boleh membuatkan berus cepat rosak 🌸 BERUS MATA:

Small Round Blending (Contoring Eyeshadow): Untuk buat bentuk eyeshadow/ crease/ smokey eyes

Conceal Brush (Kening): Untuk sapuan concealer di kening

Small Angled Blending (Eyeshadow/ Primer): Untuk eyeshadow application

Small Angled Countouring (Eyeshadow): Blending eyeshadow supaya nampak kemas

Small Flat Blending (Concealer Blemishes): Untuk sapuan primer eyeshadow atau cover blemishes

Small Tapered Blending (Concealer around Nose): Untuk sapuan concealer di celah hidung

#nurraysa #nurraysabeauty #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #nurraysaskincare #nurraysalover #nurraysabeautyskincare #kabuki #kabukibrush #kabukibrushes #beruskabuki #berusmekapmurah #berusmuka #berusmakeup #beruskabukimalaysia #kabukibrushmurah #kabukibrushsetmurah #dyxy #dyxycosmetics #kosmetik #makeuptutorial #makeuplove #tudungbawal #shawlmurah #handbagmurah #swarovskinails #terapiinstagram #ajimaura #usahawan #bazarpaknil #trending


0

KELEBIHAN EXCLUSIVE KABUKI BRUSH NURRAYSA πŸ˜‰πŸ˜š
.
.
EXCLUSIVE KABUKI BRUSH Nurraysa digunakan di wajah untuk solekan yang lebih cantik dan kemas.
.
.
Ia terdiri daripada serat plastik halus, yang dibuat untuk kelihatan seperti rambut manusia. Dalam bentuk asasnya, rambut sintetik dibuat daripada akrilik berkadar rendah yang dipanaskan dan diserap ke dalam helai untuk membuat gentian rambut. Lembaran kemudian dicampur atau terikat pada sambungan dan potongan rambut.
.
.
🌸 BERUS MUKA:

Round Blending Face Brush: Untuk sapuan rata seperti powder di seluruh wajah

Flat Blending Face Brush: Untuk sapuan foundation di keseluruhan wajah

Angled Blending Face Brush: Berus seperti ini selalunya hujungnya ada sedikit runcing, sesuai untuk pemerah pipi (blusher) ataupun Bronzing

Angled Counturing Face Brush: Berus seperti ini berbentuk bulat, sesuai untuk sapuan Loose Powder/ foundation supaya nampak lebih rata dan tidak bercapuk

Tapered Conturing Face Brush (Powder): Untuk sapuan foundation/concealer di bahagian sekeliling mata & hidung
Jangan sesekali campurkan powder brush dengan foundation brush kerana ia boleh membuatkan berus cepat rosak 🌸 BERUS MATA:

Small Round Blending (Contoring Eyeshadow): Untuk buat bentuk eyeshadow/ crease/ smokey eyes

Conceal Brush (Kening): Untuk sapuan concealer di kening

Small Angled Blending (Eyeshadow/ Primer): Untuk eyeshadow application

Small Angled Countouring (Eyeshadow): Blending eyeshadow supaya nampak kemas

Small Flat Blending (Concealer Blemishes): Untuk sapuan primer eyeshadow atau cover blemishes

Small Tapered Blending (Concealer around Nose): Untuk sapuan concealer di celah hidung

#nurraysa #nurraysabeauty #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #nurraysaskincare #nurraysalover #nurraysabeautyskincare #kabuki #kabukibrush #kabukibrushes #beruskabuki #berusmekapmurah #berusmuka #berusmakeup #beruskabukimalaysia #kabukibrushmurah #kabukibrushsetmurah #dyxy #dyxycosmetics #kosmetik #makeuptutorial #makeuplove #tudungbawal #shawlmurah #handbagmurah #swarovskinails #terapiinstagram #ajimaura #usahawan #bazarpaknil #trending


0

KELEBIHAN EXCLUSIVE KABUKI BRUSH NURRAYSA πŸ˜‰πŸ˜š
.
.
EXCLUSIVE KABUKI BRUSH Nurraysa digunakan di wajah untuk solekan yang lebih cantik dan kemas.
.
.
Ia terdiri daripada serat plastik halus, yang dibuat untuk kelihatan seperti rambut manusia. Dalam bentuk asasnya, rambut sintetik dibuat daripada akrilik berkadar rendah yang dipanaskan dan diserap ke dalam helai untuk membuat gentian rambut. Lembaran kemudian dicampur atau terikat pada sambungan dan potongan rambut.
.
.
🌸 BERUS MUKA:

Round Blending Face Brush: Untuk sapuan rata seperti powder di seluruh wajah

Flat Blending Face Brush: Untuk sapuan foundation di keseluruhan wajah

Angled Blending Face Brush: Berus seperti ini selalunya hujungnya ada sedikit runcing, sesuai untuk pemerah pipi (blusher) ataupun Bronzing

Angled Counturing Face Brush: Berus seperti ini berbentuk bulat, sesuai untuk sapuan Loose Powder/ foundation supaya nampak lebih rata dan tidak bercapuk

Tapered Conturing Face Brush (Powder): Untuk sapuan foundation/concealer di bahagian sekeliling mata & hidung
Jangan sesekali campurkan powder brush dengan foundation brush kerana ia boleh membuatkan berus cepat rosak 🌸 BERUS MATA:

Small Round Blending (Contoring Eyeshadow): Untuk buat bentuk eyeshadow/ crease/ smokey eyes

Conceal Brush (Kening): Untuk sapuan concealer di kening

Small Angled Blending (Eyeshadow/ Primer): Untuk eyeshadow application

Small Angled Countouring (Eyeshadow): Blending eyeshadow supaya nampak kemas

Small Flat Blending (Concealer Blemishes): Untuk sapuan primer eyeshadow atau cover blemishes

Small Tapered Blending (Concealer around Nose): Untuk sapuan concealer di celah hidung

#nurraysa #nurraysabeauty #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #nurraysaskincare #nurraysalover #nurraysabeautyskincare #kabuki #kabukibrush #kabukibrushes #beruskabuki #berusmekapmurah #berusmuka #berusmakeup #beruskabukimalaysia #kabukibrushmurah #kabukibrushsetmurah #dyxy #dyxycosmetics #kosmetik #makeuptutorial #makeuplove #tudungbawal #shawlmurah #handbagmurah #swarovskinails #terapiinstagram #ajimaura #usahawan #bazarpaknil #trending


0

🌸BAJU KURUNG PAHANG (Kod P)🌸
_
πŸ’JENIS KAIN : Susun tepi (Sebelah kiri-FULL GETAH + Zip)πŸ’
_
🌺MATERIAL : 100% English cotton🌺
_
Ciri2
βœ…Saiz XS-XXL βœ…Ukuran sedikit KECIK dari standard saiz pasaran (Sila PASTIKAN ANDA CEK UKURAN dahulu)
βœ…Cutting Loose (bukan potongan ketat)
βœ…Ada span sederhana nipis dibahu
βœ…Pesak gantung
βœ…Kain lembut dan sejuk.
βœ…Kain senang di iron.
βœ…Kain yang tidak
mengecut.
βœ…Warna tidak pudar βœ…Mudah dijaga
βœ…Dijamin berkualiti
_
PROMOSI KURUNG PAHANG
_
πŸ‘‰1PC RM60
βœ”οΈ60+7=RM67 KE SEMENANJUNG
βœ”οΈ60+10=RM70 KE SABAHSARAWAK
_
πŸ‘‰2PCS RM59/PCS
βœ”οΈ118 +10=RM128 KE SEMENANJUNG
βœ”οΈ118 +15=RM133 KE SABAHSARAWAK
_
***NORMAL PRICE 1PC RM65 EXCLUDE POS
_
Shop Now! Hit & Buzz at Cikpia's Whatsapp (011-24324552)
πŸ’¬ Or hit my link at bio for order, running stock & purchase with us!
_
Jangan lupa tau FOLLOW, LIKE @cikpia.cotton & MENTIONED member korang cepat ! Ajak join beli sekaki uolssss 😍
_
#bajukurung #kurung #bajukurungmurah #kurungmurah #bajukurungpahang #kurungpahang #kurungpahangcotton #bajukurungcotton #bajumurah #sayajualcotton #bajukuliah #bajukonvo #konvo2018 #uitm #uitmdihatikub#usim #usm #uia #uiagombak #upm #uum #bajuhargastudent #bajukurungcotton #bajukurungmurah #bazarpaknil #bazaronline #bazarmalaysiaonline #sayjualbajukurung


0

MINUMAN YANG MEMBANTU ANDA BERHENTI MEROKOK

Salah satu penyebab dari sulitnya berhenti merokok adalah kamu sudah kecanduan nikotin. Namun jangan sedih, sebab ada lho beberapa minuman alami yang bisa membantuΒ untuk berhenti merokok. Itu karena kandungan di minuman alami ini punya nutrisi yang bisa membantumu :

1. Jus wortel

Rajin minum jus wortel ternyata bermanfaat untuk menahan keinginanmu untuk merokok. Selain itu, wortel kaya akan kandungan zat antioksidan yang bisa menyehatkan tubuh akibat paparan racun karena rokok. Selain jus wortel, jus mentimun juga memiliki efek yang sama.

2. Susu

Minum secangkir susu sangat bermanfaat untuk mencegahmu mengambil sebatang rokok dan menyulutnya. Sebab setelah kamu minum susu dan merokok, akan timbul rasa yang tidak enak di mulutmu.

3. Air hangat

Setiap kali keinginan untuk merokok datang, cobalah untuk minum air putih hangat. Jangan minum teh atau kopi hangat. Sebab kedua minuman tersebut justru akan meningkatkan keinginanmu untuk merokok.

4. Air jeruk

Saat kamu bertekad untuk berhenti merokok, konsumsi air jeruk selama beberapa kali sehari. Sebab merokok menghalangi kebutuhan tubuhmu akan vitamin C. Sementara saat kamu minum air jeruk, keinginanmu untuk merokok akan hilang.

5. Air ginseng

Bahan alami di dalam air ginseng dapat mengontrol keinginanmu untuk merokok. Namun para ahli kesehatan menyarankan agar kamu tidak mengonsumsinya lebih dari 2-3 kali dalam sebulan.

Selain minum ramuan di atas, ada cara klasik yang bisa kamu coba untuk menghentikan kebiasaan merokok. Cara tersebut adalah dengan mengunyah permen karet setiap kali keinginan untuk merokok itu datang. Selamat mencoba!

Semoga bermanfaat 😊😊😊
#bisnis #jualanmurah #kekinian #mua #jualfollowersmurah #kuliner #muajakarta #kosmetik #jakarta #onlineshop #newarrival #sayajualkebaya #kebayacantik #kebayaterkini #kebayaonline #onlineshopping #bajumuslimah #bajuterkini #kebaya #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #muslimahattiremalaysia #muslimahattire #carousell #carousellid#olshopindo #olshopjkt


1

WIRDORA DI PERSADA ANTARABANGSA πŸ’žπŸ’ž Alhamdulillah, Wirdora telah mencapai standard yang ditetapkan Swarovski dan telah lulus sebagai Swarovski Ingredient Branding Partner.
.
Dengan kolaborasi bersama Swarovski sekaligus meletakkan produk Wirdora di tahap yang sangat exclusive!

Alhamdulillah. Thank you semua! 😍😘😘😘
-
-
WIRDORA πŸ’–
"If You Want The Best, Choose The Original"️
~ Unleash Your Sparkle
.
_____
.
#wirdora #hijabpin #pinswarovski #bawalexclusive #broochswarovski #doorgift #bazarpaknil #tudungbawal #tudungariani #jannanick #bokkitahijab #sugarscarflovers


1

Kanker prostat secara umum adalah sebuah jenis penyakit kanker yang berkembang di bagian prostat. Prostat sendiri merupakan sebuah kelenjar yang berada di dalam sistem reproduksi laki-laki. Kanker prostat biasanya muncul karena adanya pembelahan sel prostat secara tidak terkendali sehingga menyebabkan terjadinya gangguan pada saluran reproduksi seorang pria. Gejala umum kanker prostat yang sering dialami oleh penderita penyakit ini adalah kesulitan buang air kecil, disfungsi ereksi, dan rasa sakit pada bagian kemaluan.
Jika prostat terganggu maka produksi sel sperma akan menurun sehingga peluang kehamilan pun semakin berkurang.
Apabila dibiarkan tidak segera diatasi berdampak lebih besar karena ini termasuk kanker.
Untuk info lebih lanjut Silahkan hubungi kontak dibawah ini:
WHATSAPP: 089664516648
#bisnis #jualanmurah #kekinian #mua #jualfollowersmurah #kuliner #muajakarta #kosmetik #jakarta #onlineshop #newarrival #sayajualkebaya #kebayacantik #kebayaterkini #kebayaonline #onlineshopping #bajumuslimah #bajuterkini #kebaya #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #muslimahattiremalaysia #muslimahattire #carousell #carousellid#olshopindo #olshopjkt


1

Testimoni Kurung Raudhah
.
Alhamdulillah. Kepuasan anda keutamaan kami 😘
.
InshaAllah kualiti dan servis terbaik untuk sis semua πŸ˜‰
.
.
Klik sini #testimonimuslimahcollection_hyh untuk view testimoni dan feedback lain yang lagi awesome.😍
.
Klik sini #kurungraudhah_hyh untuk view koleksi dan carta ukuran
.
For any inquiries :
.
βœ†βœ† WhatsApp ke +6 014 5130016 βœ†βœ†
βœ†βœ† WhatsApp ke +6 014 5130016 βœ†βœ†
βœ†βœ† WhatsApp ke +6 014 5130016 βœ†βœ†
.
.
#jubahalina #jubahsyarie #kurungraya2018 #sitinordiana #bilaaidiladafitri #rahsiahatiperempuan #zuzasdotes#jubahplain #jubahcorak #jubahmalaysiamurah #jubahsaizbesar#klikpengantinmusimsalju #jubahmuslimah#jubahkenduri#jubahmurahmalaysia #jubahmalaysia #jubahmurah #bazarpaknil #janganpadamrindu #pengantinmusimsalju #jubahplussize #jubahpengantin #janganbencicintaku #cintatiadaganti #ciksempurna #halalkanhatiyangkucuri #jelitasara #sejutarasabuatadelia


1

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
BUKAN LIPMATTE BIASAΒ² , LIPMATTE BOLEH MERAWAT BIBIR SEKALI
.
Ingat macam lipmatte lain, rupanya yang ni boleh merawat BIBIR KERING & MEREKAH sekali.
.
Calit- calit cun. Tak perlu nak makeup tebalΒ² lagi. Nak cantik tak ?
.
Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE :
πŸ’‹ Mudah dipakai
πŸ’‹ Bibir lembap sentiasa
πŸ’‹ Tak melekit
πŸ’‹ 5 warna yang mengikut TREND masa kini
πŸ’‹ Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH
πŸ’‹ Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR
.
.
Harga 🌸:
1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#Ipoh#Taiping#Sitiawan#SimpangEmpat#TelukIntan#BatuGajah#Lumut#KampungKoh#KualaKangsar#SungaiSiputUtara#Tapah#Bidor#ParitBuntar#AyerTawar#BaganSerai#TanjungMalim#PantaiRemis#Kangar#KualaPerlis#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#bazarpaknil#sayajuallipmatte#arsyabeaute


0

.
.
NIQAB KIDS BUTTERFLY
.
πŸͺ Material Chiffon Yemen
Sejuk lembut dan selesa
.
.
☘️ COLOUR : 🍁 UKURAN 14" Γ— 11"
. (Sesuai untuk kanak kanak dari umur 2 tahun ke 6 tahun)
.
.
HARGA BIASA : RM35
Postage : ( RM8sm / RM12ss )

#NiqabKidsButterfly
#cspscs #niqabexclusive
#niqab #niqabmurah
#niqabonlinemalaysia #niqabninja
#niqabviral #niqabcantik #niqabyaman #niqabyamanmurah
#niqabhitam #niqabstyle #bazarpaknil #codparitbuntar #niqab1layer #TeamYH #yemeniheejabkedah #ctdk #comelpipimerah #trustedseller #dramasangat


0

.
.
NIQAB KIDS BUTTERFLY
.
πŸͺ Material Chiffon Yemen
Sejuk lembut dan selesa
.
.
☘️ COLOUR : 🍁 UKURAN 14" Γ— 11"
. (Sesuai untuk kanak kanak dari umur 2 tahun ke 6 tahun)
.
.
HARGA BIASA : RM35
Postage : ( RM8sm / RM12ss )

#NiqabKidsButterfly
#cspscs #niqabexclusive
#niqab #niqabmurah
#niqabonlinemalaysia #niqabninja
#niqabviral #niqabcantik #niqabyaman #niqabyamanmurah
#niqabhitam #niqabstyle #bazarpaknil #codparitbuntar #niqab1layer #TeamYH #yemeniheejabkedah #ctdk #comelpipimerah #trustedseller #dramasangat


0

Hot Testimoni πŸ’‹
Besar Kecil itu Pilihan! 😊

Besar Kecil itu Pilihan Anda masing-masing.. Tapi , Tahukah Anda bahwa Hal Pertama yg dilihat Pria pada Wanita selain Wajah yg Menarik adalah Payudara yg Besar dan Indah ?

Ya kebanyakan Pria tertarik Payudara Besar

Mungkin Wajah Anda sudah menarik di Pandangan Kaum Pria. Tetapi jika Payudara Anda Kecil apakah itu Pilihan Anda seumur Hidup ?
Coba bayangkan mungkin dengan Payudara yg Besar , Kencang dan tentunya Indah akan menarik kaum Pria berlari kepada Anda ?

Lupakan Mencari Pria . Karna Wanita itu Dicari Pria bukan Mencari Pria πŸ˜†

Tunjukkan Penampilan Anda yg Sempurna di kaum Pria dan temukan Pasangan Terbaik untuk Hidup Anda 😊

Chat kami sekarang di :
πŸ“² WA. : +6282123311792

#visitmyig #beautiful #skincare #toge #putih #bokep #herbal #makeup #bandung #jualanku #bali #followme #bazarpaknil #seksi #langsing #ngentot #muslimah #hot #sihat #jerawat #pengencangpayudara #pembesarpayudara #minyakbulus #minyakbulusori #perawatanpayudara #minyakbulusasli #minyakbulusoriginal #jualminyakbulus #krimpayudara #pilpayudara


0

Hot Testimoni πŸ’‹
Besar Kecil itu Pilihan! 😊

Besar Kecil itu Pilihan Anda masing-masing.. Tapi , Tahukah Anda bahwa Hal Pertama yg dilihat Pria pada Wanita selain Wajah yg Menarik adalah Payudara yg Besar dan Indah ?

Ya kebanyakan Pria tertarik Payudara Besar

Mungkin Wajah Anda sudah menarik di Pandangan Kaum Pria. Tetapi jika Payudara Anda Kecil apakah itu Pilihan Anda seumur Hidup ?
Coba bayangkan mungkin dengan Payudara yg Besar , Kencang dan tentunya Indah akan menarik kaum Pria berlari kepada Anda ?

Lupakan Mencari Pria . Karna Wanita itu Dicari Pria bukan Mencari Pria πŸ˜†

Tunjukkan Penampilan Anda yg Sempurna di kaum Pria dan temukan Pasangan Terbaik untuk Hidup Anda 😊

Chat kami sekarang di :
πŸ“² WA. : +6282123311792

#visitmyig #beautiful #skincare #toge #putih #bokep #herbal #makeup #bandung #jualanku #bali #followme #bazarpaknil #seksi #langsing #ngentot #muslimah #hot #sihat #jerawat #pengencangpayudara #pembesarpayudara #minyakbulus #minyakbulusori #perawatanpayudara #minyakbulusasli #minyakbulusoriginal #jualminyakbulus #krimpayudara #pilpayudara


0

Hot Testimoni πŸ’‹
Besar Kecil itu Pilihan! 😊

Besar Kecil itu Pilihan Anda masing-masing.. Tapi , Tahukah Anda bahwa Hal Pertama yg dilihat Pria pada Wanita selain Wajah yg Menarik adalah Payudara yg Besar dan Indah ?

Ya kebanyakan Pria tertarik Payudara Besar

Mungkin Wajah Anda sudah menarik di Pandangan Kaum Pria. Tetapi jika Payudara Anda Kecil apakah itu Pilihan Anda seumur Hidup ?
Coba bayangkan mungkin dengan Payudara yg Besar , Kencang dan tentunya Indah akan menarik kaum Pria berlari kepada Anda ?

Lupakan Mencari Pria . Karna Wanita itu Dicari Pria bukan Mencari Pria πŸ˜†

Tunjukkan Penampilan Anda yg Sempurna di kaum Pria dan temukan Pasangan Terbaik untuk Hidup Anda 😊

Chat kami sekarang di :
πŸ“² WA. : +6282123311792

#visitmyig #beautiful #skincare #toge #putih #bokep #herbal #makeup #bandung #jualanku #bali #followme #bazarpaknil #seksi #langsing #ngentot #muslimah #hot #sihat #jerawat #pengencangpayudara #pembesarpayudara #minyakbulus #minyakbulusori #perawatanpayudara #minyakbulusasli #minyakbulusoriginal #jualminyakbulus #krimpayudara #pilpayudara


0

BANTAL COMEL❗️ PELUK = RM18
50cm panjang

PETAK = RM18
36cm x 57cm ❀️Sepasang = RM35

POS
SM = RM10 (1-5pcs)
SS = RM18 (1pcs) , RM25 (2-6pcs)

#bazarpaknil #sayajualmurah #bantalpelukmurah #cadarpatchworkbaby #cadarmurah #bantalbayi #bazaar


0

SET TILAM BABY PATCHWORK

RM95 INC POS

Tilam : 89x62cm
Selimut : 92x67cm

100% cotton sejuk

#cadarpatchworkbaby #sayajualmurah #bazarpaknil #bazaar #cadarmurah #cadarbayi #patchwork


1

CADAR 5in1

RM45

POS RM10sm / RM18ss

1 cadar
2 sarung bantal tidur
2 sarung bantal peluk βœ…Queen size βœ…Brand AIZHUO
βœ…Warna x luntur setelah basuh
βœ…X panas & lembut
βœ…Cotton sejuk

#cadarmurah #bazarpaknil #sayajualmurah #aksesorirumah #cadarberkualiti #peniagaonline #cadar #5in1cadar #bazaar #murahmurah


0

Jangan sedih jika anda mengalami masalah berat badan dan kegemukan. Anda berhak untuk cantik dan dapatkan bentuk badan yang diinginkan.
Dengan Pink Lady Body Perfection segalanya akan menjadi kenyataan.
Dihasilkan dari 100% herba asli bermutu tinggi yang pastinya selamat digunakan.
Hanya perlu amalkan 2biji capsules Pink Lady setiap hari.
Dalam masa dua minggu anda akan alami perubahan pada berat badan dan bentuk badan anda.

Beribu-ribu Testimoni Terbukti Berkesan.

Tunggu apa lagi ?
RM280 + Free Postage + Free Gift

Klik link www.wasap.my/60172043384

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyofficially #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #teamemiliaarnida
#pinkladymalaysia
#bazarpaknil
#pilpembesarpayudara
#pilpembesarpunggung
#pilperapat
#ubatkembalidara
#suamiisteri
#rumahtangga
#pilpayudara
#asetmantap
#terlajaklaris #wanitacantik
#manjakani
#organik
#quputeh
#johorbahru
#lokalah
#perapatmissv
#pinggangramping


0

IBU MENGANDUNG,MENYUSU DAN BERPANTANG & PINK LADY ??? Ibu mengandung , ibu menyusu , ibu dalam pantang pon boleh consume Pink Lady Body Perfections ... 😍😍
Tiada side effects pon syg2 ! πŸ˜‰
Sebab Pink Lady ni 100% dari herba organik yang diimport khas & berkualiti tinggi taw 😘 Mencurah curah susu badan lepas consume Pink Lady nie ☺️
Kenyang & sihat baby korang nanti πŸ‘ΆπŸ˜ƒ Banyak lagi kelebihan Pink Lady ni tau ..
ALL IN ONE !!! πŸ˜„πŸ˜„
Jimat duit peluh korang tak payah nak MEMBAZIR beli banyak2 produk oke !! πŸ˜‚πŸ˜‚ Jom grab satu botol baru anda tahu KEHEBATAN & KEBERKESANAN Pink Lady ...! Confirm terus Fall in Love 😘😘😘 WhatsAppβ€οΈπŸ˜‡ Klik link www.wasap.my/6017-2043384

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyofficially #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #teamemiliaarnida
#pinkladymalaysia
#bazarpaknil
#pilpembesarpayudara
#pilpembesarpunggung
#pilperapat
#ubatkembalidara
#suamiisteri
#rumahtangga
#pilpayudara
#asetmantap
#terlajaklaris #wanitacantik
#manjakani
#organik
#quputeh
#johorbahru
#lokalah
#perapatmissv
#pinggangramping


0

TERBELIAK MATA SUAMI
.
Supplement PinkLady Body Perfection sangat2 membantu anda utk tampak lebih menarik, cantik dan sihat seperti bidadari kayangan yg menjadi impian setiap lelaki.
.
Diperbuat 100% daripada herba organik yg sememangnya selamat dan terbukti berkesan. Para pengamal PinkLady akan mula merasai kebaikkan PinkLady seawal tempoh 2 minggu. Manakala yg mengimpikan tubuh badan seksi, amalkannya sekurang2nya selama 6 bulan.
.
Ianya sangat berbaloi dan berpatutan. Hanya dengan rm280 sahaja anda akan dapat lebih dari 40 kebaikkan hanya dalam 1 supplement. Pertama dalam dunia di mana anda berasa lebih jimat dan tidak lagi memerlukan produk2 lain kerana dengan PinkLady sahaja ianya lebih dari cukup utk keperluan dan kehendak anda.
.
Jangan takut utk mencubanya buat kali pertama. Kami pasti anda akan teruja dgn hasilnya.
.
Whatsapp 017-2043384 -Erna-

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyofficially #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #teamemiliaarnida
#pinkladymalaysia
#bazarpaknil
#pilpembesarpayudara
#pilpembesarpunggung
#pilperapat
#ubatkembalidara
#suamiisteri
#rumahtangga
#pilpayudara
#asetmantap
#terlajaklaris #wanitacantik
#manjakani
#organik
#quputeh
#johorbahru
#lokalah
#perapatmissv
#pinggangramping


1

Siapa nak cantik, angkat tangan πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
Siapa nak seksi depan suami, angkat tangan πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
Siapa nak montok sebelah suami, angkat tangan πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
Siapa nak melentik mungil dengan suami, angkat tangan πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹ Jangan takut ❗️❗️❗️
Jangan gusar ❗️❗️❗️
PINKLADY punca anda CANTIK, SEKSI, MONTOK, MELENTIK, MUNGIL, BERGETAH ala Mariah Carey πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Tak payah sapu ❌❌
Tak payah koyak sachets ❌❌
Tak payah kemam ❌❌
Buka mulut, telan 2 biji cukup bagi PERFECT πŸ’―% rambut sampai kaki meletopzzzzz ❗️❗️❗️ Tak caya?
meh wassap
kita tnjuk bukti β€œPL" KE 017-2043384 ( Erna )

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyofficially #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #teamemiliaarnida
#pinkladymalaysia
#bazarpaknil
#pilpembesarpayudara
#pilpembesarpunggung
#pilperapat
#ubatkembalidara
#suamiisteri
#rumahtangga
#pilpayudara
#asetmantap
#terlajaklaris #wanitacantik
#manjakani
#organik
#quputeh
#johorbahru
#lokalah
#perapatmissv
#pinggangramping


2

Wanita mane yg taknak kelihatan cantik dan sexy? Bukan mahu dipuja tapi mahu keindahan itu ada pada diri sendiri.. Boobies menawan, kulit putih berseri, pinggang ramping melentik, ketat persis dara, pendek kata semua wanita nak mcm ni.. Sebab itu PINKLADY muncul utk memenuhi kecantikkan teragung buat wanita..
.
Dapatkannya sekarang!
.
DM/Whatsapp +6017-2043384
.
Cuba dulu sebotol, kemudian jatuh cintalah kepada PINKLADY Body Perfection 🌷
.
#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyofficially #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #teamemiliaarnida
#pinkladymalaysia
#bazarpaknil
#pilpembesarpayudara
#pilpembesarpunggung
#pilperapat
#ubatkembalidara
#suamiisteri
#rumahtangga
#pilpayudara
#asetmantap
#terlajaklaris #wanitacantik
#manjakani
#organik
#quputeh
#johorbahru
#lokalah
#perapatmissv
#pinggangramping


0

TINGKATKAN KEYAKINAN DIRI DENGAN PENAMPILAN BODY YANG LEBIH MENARIK! SETIAP HARI ANDA AKAN DIPUJI DAN MENJADI SUMBER INSPIRASI WANITA2 DI SEKELILING ANDA. . DAPATKAN PINKLADY BODY PERFECTION SEKARANG! . WHATSAPP SIS . HARGA RM280 SAHAJA UTK HASIL YANG BERBALOI. .
#pinklady #pinkladybodyperfection #payudara #pinkladyofficially #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #teamemiliaarnida
#pinkladymalaysia
#bazarpaknil
#pilpembesarpayudara
#pilpembesarpunggung
#pilperapat
#ubatkembalidara
#suamiisteri
#rumahtangga
#pilpayudara
#asetmantap
#terlajaklaris #wanitacantik
#manjakani
#organik
#quputeh


2