#bazarpaknilprodukkecantikan

Instagram photos and videos

#bazarpaknilprodukkecantikan#sayajual#sayajualmurah#bazarpaknil#igshopmalaysia#bazarpaknilmurah#terlajaklaris#bazaarpaknil#flawless#shawl#kurungmoden#setsedondon#bajumuslimahwanita#bridesmaids#dress#songket#peplum#bajumuslimah#bajuraya2019#kurungmurah#bawalexclusive#pemborongbajuwanita#koleksiraya#igshop

Hashtags #bazarpaknilprodukkecantikan for Instagram

Selamat pagi lovelies
Rise and shine 😘😘 Yang nak bersiap ke tempat kerja tu, jangan lupa tau apply SKII skincares

Baru lah kulit lawa.

Untuk details/pertanyaan dan order terus WhatsApp Zattie ye 📱015-96037642

#skiimurah #jualsk2
#igshopmalaysia
#cerah #sellersk2 #coffeescrubmalay #scrubs #skiimurahoriginal #skiioriginalpromo #productjenamasendiri #jenamasendiri #skincarejenamasendiri #gebu #anjal #jerawat #flawless #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarprodukkecantikan #suppliercoffeescrub #jutawankosmetik #terapiinstagram #organik #semulajadi #halal #halalskincare


0

NEW ARRIVAL 💕💕💕..
.
Pm Sis Elda www.wasap.my/6013-5203445..
.
❤ RM 140 Free postage semenanjung ❤.
(PROMOSI SEHINGGA 31 MAC 2019. NORMAL PRICE RM 160 TERMASUK POS).
.
💟 Tambah RM 20 untuk size XXL..
.
💟 Tambah RM 5 untuk postage ke Sabah dan Sarawak..
.
🌷NEW ARRIVAL - Cik Pua Starina🌷
.
Versi Baju Kurung Modern bercorak Cik Pua terkini yang Exclusive.
.
(+) Material SBLine Cotton Gred A yang HIGH QUALITY
✔ material jenis WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & tidak mengecut.
✔mudah untuk menggosok.
✔ tak jarang , kain jenis berat dan flowy.
.
(+) 10 pilihan kombinasi warna & corak
✔ potongan kurung modern (**cutting yg disukai ramai) ✔ Ada zip dan dart di belakang baju, Berleher Bulat.
✔ kain lipat batik yang patuh syariah-pinggang separa getah.
.
(+) PELBAGAI SAIZ
✔ Saiz available S sehingga XXL.
.
#sayajual #kurungmoden #kurungmurah #bajuraya2019 #koleksiraya #igshop #barangmurah #barangbrandedmurah #visitmyig #kebarung #kebaya #kurungpahang #instaonlinebusiness #bawal #bawalmanik #bawalexclusive #shawl #bajukurungcantik #sayajualmurah #pemborongbajuwanita #bajumuslimah #kasutmurah #peplum #songket #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #dress #bridesmaids #bajumuslimahwanita #setsedondon


0

NEW ARRIVAL 💕💕💕..
.
Pm Sis Elda www.wasap.my/6013-5203445..
.
❤ RM 140 Free postage semenanjung ❤.
(PROMOSI SEHINGGA 31 MAC 2019. NORMAL PRICE RM 160 TERMASUK POS).
.
💟 Tambah RM 20 untuk size XXL..
.
💟 Tambah RM 5 untuk postage ke Sabah dan Sarawak..
.
🌷NEW ARRIVAL - Cik Pua Starina🌷
.
Versi Baju Kurung Modern bercorak Cik Pua terkini yang Exclusive.
.
(+) Material SBLine Cotton Gred A yang HIGH QUALITY
✔ material jenis WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & tidak mengecut.
✔mudah untuk menggosok.
✔ tak jarang , kain jenis berat dan flowy.
.
(+) 10 pilihan kombinasi warna & corak
✔ potongan kurung modern (**cutting yg disukai ramai) ✔ Ada zip dan dart di belakang baju, Berleher Bulat.
✔ kain lipat batik yang patuh syariah-pinggang separa getah.
.
(+) PELBAGAI SAIZ
✔ Saiz available S sehingga XXL.
.
#sayajual #kurungmoden #kurungmurah #bajuraya2019 #koleksiraya #igshop #barangmurah #barangbrandedmurah #visitmyig #kebarung #kebaya #kurungpahang #instaonlinebusiness #bawal #bawalmanik #bawalexclusive #shawl #bajukurungcantik #sayajualmurah #pemborongbajuwanita #bajumuslimah #kasutmurah #peplum #songket #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #dress #bridesmaids #bajumuslimahwanita #setsedondon


0

NEW ARRIVAL 💕💕💕..
.
Pm Sis Elda www.wasap.my/6013-5203445..
.
❤ RM 140 Free postage semenanjung ❤.
(PROMOSI SEHINGGA 31 MAC 2019. NORMAL PRICE RM 160 TERMASUK POS).
.
💟 Tambah RM 20 untuk size XXL..
.
💟 Tambah RM 5 untuk postage ke Sabah dan Sarawak..
.
🌷NEW ARRIVAL - Cik Pua Starina🌷
.
Versi Baju Kurung Modern bercorak Cik Pua terkini yang Exclusive.
.
(+) Material SBLine Cotton Gred A yang HIGH QUALITY
✔ material jenis WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & tidak mengecut.
✔mudah untuk menggosok.
✔ tak jarang , kain jenis berat dan flowy.
.
(+) 10 pilihan kombinasi warna & corak
✔ potongan kurung modern (**cutting yg disukai ramai) ✔ Ada zip dan dart di belakang baju, Berleher Bulat.
✔ kain lipat batik yang patuh syariah-pinggang separa getah.
.
(+) PELBAGAI SAIZ
✔ Saiz available S sehingga XXL.
.
#sayajual #kurungmoden #kurungmurah #bajuraya2019 #koleksiraya #igshop #barangmurah #barangbrandedmurah #visitmyig #kebarung #kebaya #kurungpahang #instaonlinebusiness #bawal #bawalmanik #bawalexclusive #shawl #bajukurungcantik #sayajualmurah #pemborongbajuwanita #bajumuslimah #kasutmurah #peplum #songket #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #dress #bridesmaids #bajumuslimahwanita #setsedondon


0

NEW ARRIVAL 💕💕💕..
.
Pm Sis Elda www.wasap.my/6013-5203445..
.
❤ RM 140 Free postage semenanjung ❤.
(PROMOSI SEHINGGA 31 MAC 2019. NORMAL PRICE RM 160 TERMASUK POS).
.
💟 Tambah RM 20 untuk size XXL..
.
💟 Tambah RM 5 untuk postage ke Sabah dan Sarawak..
.
🌷NEW ARRIVAL - Cik Pua Starina🌷
.
Versi Baju Kurung Modern bercorak Cik Pua terkini yang Exclusive.
.
(+) Material SBLine Cotton Gred A yang HIGH QUALITY
✔ material jenis WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & tidak mengecut.
✔mudah untuk menggosok.
✔ tak jarang , kain jenis berat dan flowy.
.
(+) 10 pilihan kombinasi warna & corak
✔ potongan kurung modern (**cutting yg disukai ramai) ✔ Ada zip dan dart di belakang baju, Berleher Bulat.
✔ kain lipat batik yang patuh syariah-pinggang separa getah.
.
(+) PELBAGAI SAIZ
✔ Saiz available S sehingga XXL.
.
#sayajual #kurungmoden #kurungmurah #bajuraya2019 #koleksiraya #igshop #barangmurah #barangbrandedmurah #visitmyig #kebarung #kebaya #kurungpahang #instaonlinebusiness #bawal #bawalmanik #bawalexclusive #shawl #bajukurungcantik #sayajualmurah #pemborongbajuwanita #bajumuslimah #kasutmurah #peplum #songket #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #dress #bridesmaids #bajumuslimahwanita #setsedondon


0

NEW ARRIVAL 💕💕💕..
.
Pm Sis Elda www.wasap.my/6013-5203445..
.
❤ RM 140 Free postage semenanjung ❤.
(PROMOSI SEHINGGA 31 MAC 2019. NORMAL PRICE RM 160 TERMASUK POS).
.
💟 Tambah RM 20 untuk size XXL..
.
💟 Tambah RM 5 untuk postage ke Sabah dan Sarawak..
.
🌷NEW ARRIVAL - Cik Pua Starina🌷
.
Versi Baju Kurung Modern bercorak Cik Pua terkini yang Exclusive.
.
(+) Material SBLine Cotton Gred A yang HIGH QUALITY
✔ material jenis WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & tidak mengecut.
✔mudah untuk menggosok.
✔ tak jarang , kain jenis berat dan flowy.
.
(+) 10 pilihan kombinasi warna & corak
✔ potongan kurung modern (**cutting yg disukai ramai) ✔ Ada zip dan dart di belakang baju, Berleher Bulat.
✔ kain lipat batik yang patuh syariah-pinggang separa getah.
.
(+) PELBAGAI SAIZ
✔ Saiz available S sehingga XXL.
.
#sayajual #kurungmoden #kurungmurah #bajuraya2019 #koleksiraya #igshop #barangmurah #barangbrandedmurah #visitmyig #kebarung #kebaya #kurungpahang #instaonlinebusiness #bawal #bawalmanik #bawalexclusive #shawl #bajukurungcantik #sayajualmurah #pemborongbajuwanita #bajumuslimah #kasutmurah #peplum #songket #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #dress #bridesmaids #bajumuslimahwanita #setsedondon


0

NEW ARRIVAL 💕💕💕..
.
Pm Sis Elda www.wasap.my/6013-5203445..
.
❤ RM 140 Free postage semenanjung ❤.
(PROMOSI SEHINGGA 31 MAC 2019. NORMAL PRICE RM 160 TERMASUK POS).
.
💟 Tambah RM 20 untuk size XXL..
.
💟 Tambah RM 5 untuk postage ke Sabah dan Sarawak..
.
🌷NEW ARRIVAL - Cik Pua Starina🌷
.
Versi Baju Kurung Modern bercorak Cik Pua terkini yang Exclusive.
.
(+) Material SBLine Cotton Gred A yang HIGH QUALITY
✔ material jenis WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & tidak mengecut.
✔mudah untuk menggosok.
✔ tak jarang , kain jenis berat dan flowy.
.
(+) 10 pilihan kombinasi warna & corak
✔ potongan kurung modern (**cutting yg disukai ramai) ✔ Ada zip dan dart di belakang baju, Berleher Bulat.
✔ kain lipat batik yang patuh syariah-pinggang separa getah.
.
(+) PELBAGAI SAIZ
✔ Saiz available S sehingga XXL.
.
#sayajual #kurungmoden #kurungmurah #bajuraya2019 #koleksiraya #igshop #barangmurah #barangbrandedmurah #visitmyig #kebarung #kebaya #kurungpahang #instaonlinebusiness #bawal #bawalmanik #bawalexclusive #shawl #bajukurungcantik #sayajualmurah #pemborongbajuwanita #bajumuslimah #kasutmurah #peplum #songket #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #dress #bridesmaids #bajumuslimahwanita #setsedondon


0

NEW ARRIVAL 💕💕💕..
.
Pm Sis Elda www.wasap.my/6013-5203445..
.
❤ RM 140 Free postage semenanjung ❤.
(PROMOSI SEHINGGA 31 MAC 2019. NORMAL PRICE RM 160 TERMASUK POS).
.
💟 Tambah RM 20 untuk size XXL..
.
💟 Tambah RM 5 untuk postage ke Sabah dan Sarawak..
.
🌷NEW ARRIVAL - Cik Pua Starina🌷
.
Versi Baju Kurung Modern bercorak Cik Pua terkini yang Exclusive.
.
(+) Material SBLine Cotton Gred A yang HIGH QUALITY
✔ material jenis WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & tidak mengecut.
✔mudah untuk menggosok.
✔ tak jarang , kain jenis berat dan flowy.
.
(+) 10 pilihan kombinasi warna & corak
✔ potongan kurung modern (**cutting yg disukai ramai) ✔ Ada zip dan dart di belakang baju, Berleher Bulat.
✔ kain lipat batik yang patuh syariah-pinggang separa getah.
.
(+) PELBAGAI SAIZ
✔ Saiz available S sehingga XXL.
.
#sayajual #kurungmoden #kurungmurah #bajuraya2019 #koleksiraya #igshop #barangmurah #barangbrandedmurah #visitmyig #kebarung #kebaya #kurungpahang #instaonlinebusiness #bawal #bawalmanik #bawalexclusive #shawl #bajukurungcantik #sayajualmurah #pemborongbajuwanita #bajumuslimah #kasutmurah #peplum #songket #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #dress #bridesmaids #bajumuslimahwanita #setsedondon


0

NEW ARRIVAL 💕💕💕..
.
Pm Sis Elda www.wasap.my/6013-5203445..
.
❤ RM 140 Free postage semenanjung ❤.
(PROMOSI SEHINGGA 31 MAC 2019. NORMAL PRICE RM 160 TERMASUK POS).
.
💟 Tambah RM 20 untuk size XXL..
.
💟 Tambah RM 5 untuk postage ke Sabah dan Sarawak..
.
🌷NEW ARRIVAL - Cik Pua Starina🌷
.
Versi Baju Kurung Modern bercorak Cik Pua terkini yang Exclusive.
.
(+) Material SBLine Cotton Gred A yang HIGH QUALITY
✔ material jenis WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & tidak mengecut.
✔mudah untuk menggosok.
✔ tak jarang , kain jenis berat dan flowy.
.
(+) 10 pilihan kombinasi warna & corak
✔ potongan kurung modern (**cutting yg disukai ramai) ✔ Ada zip dan dart di belakang baju, Berleher Bulat.
✔ kain lipat batik yang patuh syariah-pinggang separa getah.
.
(+) PELBAGAI SAIZ
✔ Saiz available S sehingga XXL.
.
#sayajual #kurungmoden #kurungmurah #bajuraya2019 #koleksiraya #igshop #barangmurah #barangbrandedmurah #visitmyig #kebarung #kebaya #kurungpahang #instaonlinebusiness #bawal #bawalmanik #bawalexclusive #shawl #bajukurungcantik #sayajualmurah #pemborongbajuwanita #bajumuslimah #kasutmurah #peplum #songket #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #dress #bridesmaids #bajumuslimahwanita #setsedondon


0

Untuk regular cust dan new cust ada good news . kita ada buat promosi rm3* jer . Normal price rm50 .

Whatsapp 018 - 2344136

#naturalproducts #beauteamy #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #bazarr #sitinurhaliza #beautyhacks #organicskincare #organiclover #organic


1

Kunyit sangat terkenal dengan pelbagai khasiat, bukan sahaja untuk merawat masalah dalaman tetapi berfungsi mencantikkan kulit wajah.
.
T U M E R I C
M A S K E R !
⏩Best sangat 👍
⏩Mudah dipakai😘
⏩Harga mampu milik 💵
.
Ingredient : Tumeric, Oatmeal, Rice Flour, Collagen, Vitamin C. tumeric masker ni sesuai untuk lelaki dan perempuan 😉
.
KHASIAT TUMERIC MASKER by Diamond Gold Skincare
💧 Agen antiseptik + antibakteria semula jadi, berguna dalam pembasmian luka + terbakar berpunca dr #JERAWAT.
💧 Mengurangkan #JERAGAT pada wajah supaya jeragat itu tidak lihat terlalu ketara.
💧 Boleh MENCERAHkan kulit dan buat kulit lebih mulus.
💧 Mengandungi anti oksida dan anti radang yang membuatkan kulit nampak lebih glowing secara semulajadi, ANTI PENUAAN.
💧 Wrinkles atau kedutan pada wajah dapat diatasi, ANTI KEDUTAN.
💧 Mengawal/mengurangkan pertumbuhan rambut/bulu halus pada wajah dan kulit nampak lebih cantik.
.
Cara² Pakai :-
👉 1 sudu masker (pastikan sudu tak basah nanti masker rosak)
🍶Sedikit air
🍯1 @ 2 sudu madu (option)
.
👸Sediakan bekas dan sudu
👸 Campurkan masker, madu dan sedikit air dan kacau sampai sebati
👸 Pastikan dia pekat dan tak menitik
👸 Ratakan di muka
👸 Biarkan dalam 30 minit sehingga kering
👸 Bilas muka dgn air & apple soap DG. ** Amalkan 3-4 kali seminggu
.
Harga RM35
.
www.wasap.my/601121195344/TUMERICMASKERDG
.
atau klik link whatsapp di BIO.
.
#kedaionlinecikcah ON #ministokismelaka #icareaboutyou #foundation #foundationmurah #diamondgoldmelaka #flawless #whitening #jomjadicantik #jomcantik #jombelionline #jombeli #jombelidengansaya #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #kulitcantik #letscantik #hargajimat #instafamous #instalike #instaskincare #tiadabahanterlarang #isuviral #dglover #exclusiveserumbananazz #serumbananazzmelaka #codareamelaka


0

Kunyit sangat terkenal dengan pelbagai khasiat, bukan sahaja untuk merawat masalah dalaman tetapi berfungsi mencantikkan kulit wajah.
.
T U M E R I C
M A S K E R !
⏩Best sangat 👍
⏩Mudah dipakai😘
⏩Harga mampu milik 💵
.
Ingredient : Tumeric, Oatmeal, Rice Flour, Collagen, Vitamin C. tumeric masker ni sesuai untuk lelaki dan perempuan 😉
.
KHASIAT TUMERIC MASKER by Diamond Gold Skincare
💧 Agen antiseptik + antibakteria semula jadi, berguna dalam pembasmian luka + terbakar berpunca dr #JERAWAT.
💧 Mengurangkan #JERAGAT pada wajah supaya jeragat itu tidak lihat terlalu ketara.
💧 Boleh MENCERAHkan kulit dan buat kulit lebih mulus.
💧 Mengandungi anti oksida dan anti radang yang membuatkan kulit nampak lebih glowing secara semulajadi, ANTI PENUAAN.
💧 Wrinkles atau kedutan pada wajah dapat diatasi, ANTI KEDUTAN.
💧 Mengawal/mengurangkan pertumbuhan rambut/bulu halus pada wajah dan kulit nampak lebih cantik.
.
Cara² Pakai :-
👉 1 sudu masker (pastikan sudu tak basah nanti masker rosak)
🍶Sedikit air
🍯1 @ 2 sudu madu (option)
.
👸Sediakan bekas dan sudu
👸 Campurkan masker, madu dan sedikit air dan kacau sampai sebati
👸 Pastikan dia pekat dan tak menitik
👸 Ratakan di muka
👸 Biarkan dalam 30 minit sehingga kering
👸 Bilas muka dgn air & apple soap DG. ** Amalkan 3-4 kali seminggu
.
Harga RM35
.
www.wasap.my/601121195344/TUMERICMASKERDG
.
atau klik link whatsapp di BIO.
.
#kedaionlinecikcah ON #ministokismelaka #icareaboutyou #foundation #foundationmurah #diamondgoldmelaka #flawless #whitening #jomjadicantik #jomcantik #jombelionline #jombeli #jombelidengansaya #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #kulitcantik #letscantik #hargajimat #instafamous #instalike #instaskincare #tiadabahanterlarang #isuviral #dglover #exclusiveserumbananazz #serumbananazzmelaka #codareamelaka


0

Esok ada event?
Tapi...alamaak kulit kusam nya.

Nak kan instant glow?
Letak FACIAL TREATMENT MASK malam ni

Esok, insyaAllah kulit glowing gituuu

Untuk details/pertanyaan dan order terus WhatsApp Zattie ye 📱015-96037642

#skiimurah #jualsk2
#igshopmalaysia
#cerah #sellersk2 #coffeescrubmalay #scrubs #skiimurahoriginal #skiioriginalpromo #productjenamasendiri #jenamasendiri #skincarejenamasendiri #gebu #anjal #jerawat #flawless #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarprodukkecantikan #suppliercoffeescrub #jutawankosmetik #terapiinstagram #organik #semulajadi #halal #halalskincare


0

Wajib ada kalau nak kulit flawless,,licin, halus, gebu,bebas kedutan.

Plus, tambah Clear Lotion tau.
Pakai konsisten, pasti menjadi 😘😘😘 Ready stock now mini size je.
Trial size dalam next week stok sampai, dan kita akan buat promo😘😘 .
.
Untuk details/pertanyaan dan order terus WhatsApp Zattie ye 📱015-96037642

#skiimurah #jualsk2
#igshopmalaysia
#cerah #sellersk2 #coffeescrubmalay #scrubs #skiimurahoriginal #skiioriginalpromo #productjenamasendiri #jenamasendiri #skincarejenamasendiri #gebu #anjal #jerawat #flawless #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarprodukkecantikan #suppliercoffeescrub #jutawankosmetik #terapiinstagram #organik #semulajadi #halal #halalskincare


0

Tak tipu

RNA POWER ni memang power sangat.

Sis guna just 2 kali pon da start nampak perubahan tau.

Ni memang pengalaman sendiri tau.
2 kali pakai, pori-pori makin mengecut, kulit nampak makin glowing pulak😘. Lepas tu sis sapu juga kat leher. Yela da 3series ni, ada la.kedut-kedut kat leher tu.

Guess what?? Dalam seminggu, garis-garis penuaan tu start faded

Happy weyhhhhh. Serious happy sangat🤗🤗🤗 Stay tuned tau untuk promo TRIAL SIZE. Mini size available juga

Untuk details/pertanyaan dan order terus WhatsApp Zattie ye 📱015-96037642

#snailsoap #jualsk2
#igshopmalaysia
#cerah #sellersk2 #coffeescrubmalay #scrubs #skiimurahoriginal #skiioriginalpromo #productjenamasendiri #jenamasendiri #skincarejenamasendiri #gebu #anjal #jerawat #flawless #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarprodukkecantikan #suppliercoffeescrub #jutawankosmetik #terapiinstagram #organik #semulajadi #halal #halalskincare


0

Kunyit sangat terkenal dengan pelbagai khasiat, bukan sahaja untuk merawat masalah dalaman tetapi berfungsi mencantikkan kulit wajah.
.
T U M E R I C
M A S K E R !
⏩Best sangat 👍
⏩Mudah dipakai😘
⏩Harga mampu milik 💵
.
Ingredient : Tumeric, Oatmeal, Rice Flour, Collagen, Vitamin C. tumeric masker ni sesuai untuk lelaki dan perempuan 😉
.
KHASIAT TUMERIC MASKER by Diamond Gold Skincare
💧 Agen antiseptik + antibakteria semula jadi, berguna dalam pembasmian luka + terbakar berpunca dr #JERAWAT.
💧 Mengurangkan #JERAGAT pada wajah supaya jeragat itu tidak lihat terlalu ketara.
💧 Boleh MENCERAHkan kulit dan buat kulit lebih mulus.
💧 Mengandungi anti oksida dan anti radang yang membuatkan kulit nampak lebih glowing secara semulajadi, ANTI PENUAAN.
💧 Wrinkles atau kedutan pada wajah dapat diatasi, ANTI KEDUTAN.
💧 Mengawal/mengurangkan pertumbuhan rambut/bulu halus pada wajah dan kulit nampak lebih cantik.
.
Cara² Pakai :-
👉 1 sudu masker (pastikan sudu tak basah nanti masker rosak)
🍶Sedikit air
🍯1 @ 2 sudu madu (option)
.
👸Sediakan bekas dan sudu
👸 Campurkan masker, madu dan sedikit air dan kacau sampai sebati
👸 Pastikan dia pekat dan tak menitik
👸 Ratakan di muka
👸 Biarkan dalam 30 minit sehingga kering
👸 Bilas muka dgn air & apple soap DG. ** Amalkan 3-4 kali seminggu
.
Harga RM35
.
www.wasap.my/601121195344/TUMERICMASKERDG
.
atau klik link whatsapp di BIO.
.
#kedaionlinecikcah ON #ministokismelaka #icareaboutyou #foundation #foundationmurah #diamondgoldmelaka #flawless #whitening #jomjadicantik #jomcantik #jombelionline #jombeli #jombelidengansaya #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #kulitcantik #letscantik #hargajimat #instafamous #instalike #instaskincare #tiadabahanterlarang #isuviral #dglover #exclusiveserumbananazz #serumbananazzmelaka #codareamelaka


0

.
.
Tudiaaaaa bila HQ habaq maiii ada promo promo promo siap kkm not lagi.. mmg wowww laaa smpai x menang tgn duk reply wasap cust sayang2 semua.. aummmm.. itu tanda dia.. produk ni makin meletop kebabommm.. .
.
Ni formula asal dari team chaQ ye.. original produk by MM BEAUTYCARE ENT.. tp ehhhh adoo plk yg ambik tp x ambik ehh mcm mna xtaw.. tp guna bahan2 dari team chaQ.. omg 🥁🥁🥁
.
.
Tp utk syg2 semua.. xpa.. chaQ kasi spesell punya laa.. klik sini k 📲📲 0175897661 .. zussssshhh teruihh reply aihh.. hahahahah 😉😉
.
.
.
#bazarpaknil #bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#promosi #promo #eggboy
#kkmproduct #serumwhitening
#whiteningset #aloevera #essence
#aloeveraessenceserum
#siketuiemas #teamchaqhavoc
#jenamasendirikosmetik
#bisnesonline #trustedseller since 2011
#bismillah #alhamdulillah🙏
#truebeautyserum #pembekal
#produkviral #kkm


0

.
.
Serum gold collagen...
Serum terbaikk dpt feedback merata.. Selamat digunakan.. mudah meresap.. dan keyakinan diri bertambah.. 😉
.
.
Ada yg berminat nak borong serum sempoii nihhh??? Mehh lekash direct wasap chaQ ye syg.. 0175897661
#pembekal #produkviral
#trustedseller since 2011
.
.
.
#bazarpaknil #bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#promosi #promo #eggboy
#kkmproduct #serumwhitening
#whiteningset #aloevera #essence
#aloeveraessenceserum
#siketuiemas #teamchaqhavoc
#jenamasendirikosmetik
#bisnesonline #trustedseller
#bismillah #alhamdulillahforeverything❤️


2

Berapa lama boleh nampak perubahan MDW ni sis?

Meh nak jawab soalan mommy 😍

Normally lepas seminggu penggunaan dah boleh nampak dah. Maybe mommy tak perasan sangat. Tapi boleh nampak baby hair start naik.
Bila masuk 2 minggu makin nampak perubahan yang kepala anak makin hitam sebab rambut dah banyak naik. Kalau tak sebelum ni putih je nampak kulit kepala khennnn.
Tapi bergantung jugak pada individu. Ada yang seawal 3 hari. Ada yang selewat sebulan dua (jaranggsss berlaku). Yang penting consistent je setiap hari.
Usaha dan diiringi tawakal. Mana tahu asbab MDW ni baby boleh flip hair raya nanti. Hehe.
Berminat boleh tekan link kat bio okay 💋
.
#sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #kedaionline #panjangkanrambut #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #igshopmalaysia #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutkuat #rambutsihat #rambutcantik #bayi #rambutlebat #terlajaklaris #rambutbayi #rambutbaby #rambutjarang #kkck #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda #phk #mdwtestimoni #nopal #bahenol #trending


2

Berapa lama boleh nampak perubahan MDW ni sis?

Meh nak jawab soalan mommy 😍

Normally lepas seminggu penggunaan dah boleh nampak dah. Maybe mommy tak perasan sangat. Tapi boleh nampak baby hair start naik.
Bila masuk 2 minggu makin nampak perubahan yang kepala anak makin hitam sebab rambut dah banyak naik. Kalau tak sebelum ni putih je nampak kulit kepala khennnn.
Tapi bergantung jugak pada individu. Ada yang seawal 3 hari. Ada yang selewat sebulan dua (jaranggsss berlaku). Yang penting consistent je setiap hari.
Usaha dan diiringi tawakal. Mana tahu asbab MDW ni baby boleh flip hair raya nanti. Hehe.
Berminat boleh tekan link kat bio okay 💋
.
#sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #kedaionline #panjangkanrambut #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #igshopmalaysia #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutkuat #rambutsihat #rambutcantik #bayi #rambutlebat #terlajaklaris #rambutbayi #rambutbaby #rambutjarang #kkck #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda #phk #mdwtestimoni #nopal #bahenol #trending


0

Berapa lama boleh nampak perubahan MDW ni sis?

Meh nak jawab soalan mommy 😍

Normally lepas seminggu penggunaan dah boleh nampak dah. Maybe mommy tak perasan sangat. Tapi boleh nampak baby hair start naik.
Bila masuk 2 minggu makin nampak perubahan yang kepala anak makin hitam sebab rambut dah banyak naik. Kalau tak sebelum ni putih je nampak kulit kepala khennnn.
Tapi bergantung jugak pada individu. Ada yang seawal 3 hari. Ada yang selewat sebulan dua (jaranggsss berlaku). Yang penting consistent je setiap hari.
Usaha dan diiringi tawakal. Mana tahu asbab MDW ni baby boleh flip hair raya nanti. Hehe.
Berminat boleh tekan link kat bio okay 💋
.
#sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #kedaionline #panjangkanrambut #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #igshopmalaysia #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutkuat #rambutsihat #rambutcantik #bayi #rambutlebat #terlajaklaris #rambutbayi #rambutbaby #rambutjarang #kkck #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda #phk #mdwtestimoni #nopal #bahenol #trending


1

Rasa rambut anak nipis dan tak tebal. Dah 6-7 bulan pun masih nampak lagi kulit kepala ha. Mommy dah try memacam tapi masih tak berhasil nak lebatkan rambut anak? .
.
Ok jom cuba Mama Dont Worry ni. Kesan seawal 7 hari dah boleh nampak tau. Alhamdulillah ramai yang berpuas hati dengan kesannye 😊
.
Berminat boleh tekan link kat bio okay 💋
.
#sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #kedaionline #panjangkanrambut #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #igshopmalaysia #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutkuat #rambutsihat #rambutcantik #bayi #rambutlebat #terlajaklaris #rambutbayi #rambutbaby #rambutjarang #kkck #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda #phk #mdwtestimoni #nopal #bahenol #trending


0

Rasa rambut anak nipis dan tak tebal. Dah 6-7 bulan pun masih nampak lagi kulit kepala ha. Mommy dah try memacam tapi masih tak berhasil nak lebatkan rambut anak? .
.
Ok jom cuba Mama Dont Worry ni. Kesan seawal 7 hari dah boleh nampak tau. Alhamdulillah ramai yang berpuas hati dengan kesannye 😊
.
Berminat boleh tekan link kat bio okay 💋
.
#sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #kedaionline #panjangkanrambut #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #igshopmalaysia #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutkuat #rambutsihat #rambutcantik #bayi #rambutlebat #terlajaklaris #rambutbayi #rambutbaby #rambutjarang #kkck #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda #phk #mdwtestimoni #nopal #bahenol #trending


0

Rasa rambut anak nipis dan tak tebal. Dah 6-7 bulan pun masih nampak lagi kulit kepala ha. Mommy dah try memacam tapi masih tak berhasil nak lebatkan rambut anak? .
.
Ok jom cuba Mama Dont Worry ni. Kesan seawal 7 hari dah boleh nampak tau. Alhamdulillah ramai yang berpuas hati dengan kesannye 😊
.
Berminat boleh tekan link kat bio okay 💋
.
#sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #kedaionline #panjangkanrambut #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #igshopmalaysia #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutkuat #rambutsihat #rambutcantik #bayi #rambutlebat #terlajaklaris #rambutbayi #rambutbaby #rambutjarang #kkck #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda #phk #mdwtestimoni #nopal #bahenol #trending


0

Impikan bulu mata panjang / lentik /lebat...lagi2 waterproof??? Haa mai nak habaq

Ce try lash large maskara mary kay Dm

Dm

If berminat...ada special gift bulan ni tao😉😉😉rugi tak grab

0124511856

#maskara
#maskarawaterproof
#maskaramurah
#sayapakaisayajual
#bazarpaknilprodukkecantikan
#instafemes
#bulumata
#sambungbulumata
#agendiperlukan


0

Berapa lamakah sebotol Royal V dapat bertahan?

Dos: 2 sudu besar, 2 kali sehari – satu botol boleh bertahan sekitar 10 hari

Dos: 1 sudu besar, 2 kali sehari – satu botol boleh bertahan sekitar 14 hari

Perhatian:

Ibu mengandung tidak dibenarkan mengambil Royal V

Wanita yang mempunyai cyst dan masalah rahim tidak digalakkan mengambil Royal V. Sila dapatkan nasihat doktor sebelum mengambil Royal V.

Berminat nak dapatkan Royal V.
Tinggalkan no phone korang dibawah.

#jamuratumalaya # naksihat #kesihatan #royalvjamuratumalaya#bazarpaknildress #bazarpaknilmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bondarozitaibrahim #nakkongsi #nakkurus


5

[INFO SERUM!]
.
SERUM VIT E 30 BIJI / 30 Hari
SERUM EXCLUSIVE VIT E 60 BIJI / 60 Hari
.
Fungsi : Menganjalkan Kulit, melembabkan Dan melicinkan Kulit untuk nampak lebih segar. Merawat kulit dari kekeringan akibat terdedah dgn pancaran UV. Menghilangkan kedut² halus pada wajah.
.
Kegunaan : Digunakan ketika pagi dan malam (sebelum tido), iaitu selepas wajah dicuci dengan mengunakan facial soap DG. Hanya guna separuh dari sebijik untuk pagi dan bakinya dihabiskan ketika pada belah malam (sebelum tido)
.
www.wasap.my/601121195344/SERUMVITEDG
.
atau klik link whatsapp di BIO.
.
#kedaionlinecikcah ON #ministokismelaka #icareaboutyou #foundation #foundationmurah #diamondgoldmelaka #flawless #whitening #jomjadicantik #jomcantik #jombelionline #jombeli #jombelidengansaya #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #kulitcantik #letscantik #hargajimat #instafamous #instalike #instaskincare #tiadabahanterlarang #isuviral #dglover #exclusiveserumbananazz #serumbananazzmelaka #codareamelaka


2