#belvyatips

Instagram photos and videos

#belvyatips#belvyapss#belvyagold#belvyashapingscrub#scrubkurus#lenganbesar#berlvyasungaipetani#bentong#usm#kualalumpur#kulitsensitif#uitm#sabah#scrubhapuslemak#sarawak#belvya#daguberlapis#uum#belvyakualalipis#brunei#perutbuncit#kulitflawless#perutbesar#taknakgemuk#doublechinremoval#singapore#belvyapenang

Hashtags #belvyatips for Instagram

Cerita AJAIB.
.
Pki scrub belvya Gold ni bkn setakat buang lemak, angin pun keluar. Tapi jangan risau, xda bau yang tak menyenangkan tau 😍😍😍 So barula perut mak kempis, ramping uols. ada shape la kan. .
Angin tak buang bahaya taw! Ingat tu.. Cube ingat korang last buang angin tu bile 😁😁😁 So BGE ni pendek kata melawaskan penghadaman korang sekali. .
Lemak cmne plak dia keluar kak? Ada 3 cara, melalui peluh, buang air kecil atau air besar. Ada cust bgtau dia nye poopooo lain mcm masa mula2 pakai belvya. 3 hari lepas tu Terusss hilang 2 inci dan 2 kilo.. .
Tak yah penin-pening takut nak telan ubat atau supplement kurus. Just pakai scrub je masa mandi. Scrub ade kelulusan kementerian kesihatan Malaysia tau. Selamat pakai setiap hari 😍
.
#belvyagold #belvyatips #scrubruncingmuka #scrubkurus #scrubhapuslemak #pakarhapuslemak #kulitflawless #kulitsensitif #perutbuncit #lenganbesar #perutbesar #taknakgemuk #doublechin #doublechinremoval #daguberlapis #kualalumpur #sabah #sarawak #brunei #singapore #perlis #berlvyasungaipetani #belvyapenang #usm #uitm #uum #kualalipis #bentong #belvyakualalipis #belvyabentong


0

Apa perasaan uolss? Perasan tak bila lalu gadis cantik slim si dia pasti meleret or terleret mata memandang
.
Cuba cek diri anda? Apa patut saya buat? Macam mana nak hilangkan lemak di perut pinggang dicelah peha dibawah lengan dibawah dagu? .
Pernah tak uols cari penyelesaian?
.
Haaa tak payah pening Belvya Pss boleh bantu selesaikan masalah ini 👍👍👍 dah lebih 2000 testimoni diterima..😍 Apa tunggu lagi?
Whatsapp : 0125929401
.
#belvyatips #scrubruncingmuka #scrubkurus #scrubhapuslemak #pakarhapuslemak #awetmuda #kulitflawless #kulitsensitif #perutbuncit #lenganbesar #perutbesar #taknakgemuk #doublechin #doublechinremoval #daguberlapis #kualalumpur #sabah #sarawak #brunei #singapore #perlis #berlvyasungaipetani #belvyapenang #usm #uitm #uum #kualalipis #bentong #belvyakualalipis #belvyabentong


0

Apa perasaan uolss? Perasan tak bila lalu gadis cantik slim si dia pasti meleret or terleret mata memandang
.
Cuba cek diri anda? Apa patut saya buat? Macam mana nak hilangkan lemak di perut pinggang dicelah peha dibawah lengan dibawah dagu? .
Pernah tak uols cari penyelesaian?
.
Haaa tak payah pening Belvya Pss boleh bantu selesaikan masalah ini 👍👍👍 dah lebih 2000 testimoni diterima..😍 Apa tunggu lagi?
Whatsapp : 0125929401
.
#belvyatips #scrubruncingmuka #scrubkurus #scrubhapuslemak #pakarhapuslemak #awetmuda #kulitflawless #kulitsensitif #perutbuncit #lenganbesar #perutbesar #taknakgemuk #doublechin #doublechinremoval #daguberlapis #kualalumpur #sabah #sarawak #brunei #singapore #perlis #berlvyasungaipetani #belvyapenang #usm #uitm #uum #kualalipis #bentong #belvyakualalipis #belvyabentong


0

JOM RUNCING dalam 7 HARI 😁😁😁
.

Kelebihan scrub Belvya ✔️ Mengurangkan inci dibadan dalam masa 3 HARI (terbukti secara klinikal)
✔️ Menjadikan bentuk wajah yang runcing
✔️ Menghilangkan dagu berlapis dalam masa seminggu
✔️ Menghilangkan lemak di sekitar hidung menampakkan hidung lebih mancung
✔️ Menghilangkan masalah selulit dan rekahan dibadan
✔️ Mengatasi masalah kulit menggeleber
✔️ Menegang, menghalus, melembutkan kulit dan cerah semulajadi
✔️ Tidak panas, anti stress dan segar melalui campuran 5 haruman aromatherapy
✔️ Menghilangkan bau badan yang tidak menyelerakan pasangan
✔️ Melawan dan merawat jerawat di badan
✔️ Mendapat kelulusan kementerian kesihatan NOT150603206K
✔️ Ribu ribu testimoni woww!!! Jualan mencecah sehingga RM5,000,000 setahun.
.
Produk yang diyakini dan berkualiti antarabangsa dan ia pertama di Asia. .

#belvyatips #scrubruncingmuka #scrubkurus #scrubhapuslemak #pakarhapuslemak #awetmuda #kulitflawless #kulitsensitif #perutbuncit #lenganbesar #perutbesar #taknakgemuk #doublechin #doublechinremoval #daguberlapis #kualalumpur #sabah #sarawak #brunei #singapore #perlis #berlvyasungaipetani #belvyapenang #usm #uitm #uum #kualalipis #bentong #belvyakualalipis #belvyabentong


0

JOM RUNCING dalam 7 HARI 😁😁😁
.

Kelebihan scrub Belvya ✔️ Mengurangkan inci dibadan dalam masa 3 HARI (terbukti secara klinikal)
✔️ Menjadikan bentuk wajah yang runcing
✔️ Menghilangkan dagu berlapis dalam masa seminggu
✔️ Menghilangkan lemak di sekitar hidung menampakkan hidung lebih mancung
✔️ Menghilangkan masalah selulit dan rekahan dibadan
✔️ Mengatasi masalah kulit menggeleber
✔️ Menegang, menghalus, melembutkan kulit dan cerah semulajadi
✔️ Tidak panas, anti stress dan segar melalui campuran 5 haruman aromatherapy
✔️ Menghilangkan bau badan yang tidak menyelerakan pasangan
✔️ Melawan dan merawat jerawat di badan
✔️ Mendapat kelulusan kementerian kesihatan NOT150603206K
✔️ Ribu ribu testimoni woww!!! Jualan mencecah sehingga RM5,000,000 setahun.
.
Produk yang diyakini dan berkualiti antarabangsa dan ia pertama di Asia. .

#belvyatips #scrubruncingmuka #scrubkurus #scrubhapuslemak #pakarhapuslemak #awetmuda #kulitflawless #kulitsensitif #perutbuncit #lenganbesar #perutbesar #taknakgemuk #doublechin #doublechinremoval #daguberlapis #kualalumpur #sabah #sarawak #brunei #singapore #perlis #berlvyasungaipetani #belvyapenang #usm #uitm #uum #kualalipis #bentong #belvyakualalipis #belvyabentong


0

JOM RUNCING dalam 7 HARI 😁😁😁
.

Kelebihan scrub Belvya ✔️ Mengurangkan inci dibadan dalam masa 3 HARI (terbukti secara klinikal)
✔️ Menjadikan bentuk wajah yang runcing
✔️ Menghilangkan dagu berlapis dalam masa seminggu
✔️ Menghilangkan lemak di sekitar hidung menampakkan hidung lebih mancung
✔️ Menghilangkan masalah selulit dan rekahan dibadan
✔️ Mengatasi masalah kulit menggeleber
✔️ Menegang, menghalus, melembutkan kulit dan cerah semulajadi
✔️ Tidak panas, anti stress dan segar melalui campuran 5 haruman aromatherapy
✔️ Menghilangkan bau badan yang tidak menyelerakan pasangan
✔️ Melawan dan merawat jerawat di badan
✔️ Mendapat kelulusan kementerian kesihatan NOT150603206K
✔️ Ribu ribu testimoni woww!!! Jualan mencecah sehingga RM5,000,000 setahun.
.
Produk yang diyakini dan berkualiti antarabangsa dan ia pertama di Asia. .

#belvyatips #scrubruncingmuka #scrubkurus #scrubhapuslemak #pakarhapuslemak #awetmuda #kulitflawless #kulitsensitif #perutbuncit #lenganbesar #perutbesar #taknakgemuk #doublechin #doublechinremoval #daguberlapis #kualalumpur #sabah #sarawak #brunei #singapore #perlis #berlvyasungaipetani #belvyapenang #usm #uitm #uum #kualalipis #bentong #belvyakualalipis #belvyabentong


0

JOM RUNCING dalam 7 HARI 😁😁😁
.

Kelebihan scrub Belvya ✔️ Mengurangkan inci dibadan dalam masa 3 HARI (terbukti secara klinikal)
✔️ Menjadikan bentuk wajah yang runcing
✔️ Menghilangkan dagu berlapis dalam masa seminggu
✔️ Menghilangkan lemak di sekitar hidung menampakkan hidung lebih mancung
✔️ Menghilangkan masalah selulit dan rekahan dibadan
✔️ Mengatasi masalah kulit menggeleber
✔️ Menegang, menghalus, melembutkan kulit dan cerah semulajadi
✔️ Tidak panas, anti stress dan segar melalui campuran 5 haruman aromatherapy
✔️ Menghilangkan bau badan yang tidak menyelerakan pasangan
✔️ Melawan dan merawat jerawat di badan
✔️ Mendapat kelulusan kementerian kesihatan NOT150603206K
✔️ Ribu ribu testimoni woww!!! Jualan mencecah sehingga RM5,000,000 setahun.
.
Produk yang diyakini dan berkualiti antarabangsa dan ia pertama di Asia. .

#belvyapss
#belvyatips


23

JOM RUNCING dalam 7 HARI 😁😁😁
.

Kelebihan scrub Belvya ✔️ Mengurangkan inci dibadan dalam masa 3 HARI (terbukti secara klinikal)
✔️ Menjadikan bentuk wajah yang runcing
✔️ Menghilangkan dagu berlapis dalam masa seminggu
✔️ Menghilangkan lemak di sekitar hidung menampakkan hidung lebih mancung
✔️ Menghilangkan masalah selulit dan rekahan dibadan
✔️ Mengatasi masalah kulit menggeleber
✔️ Menegang, menghalus, melembutkan kulit dan cerah semulajadi
✔️ Tidak panas, anti stress dan segar melalui campuran 5 haruman aromatherapy
✔️ Menghilangkan bau badan yang tidak menyelerakan pasangan
✔️ Melawan dan merawat jerawat di badan
✔️ Mendapat kelulusan kementerian kesihatan NOT150603206K
.
Produk yang diyakini dan berkualiti antarabangsa dan ia pertama di Asia. .

#belvyapss
#belvyatips


0

JOM RUNCING dalam 7 HARI 😁😁😁
.

Kelebihan scrub Belvya ✔️ Mengurangkan inci dibadan dalam masa 3 HARI (terbukti secara klinikal)
✔️ Menjadikan bentuk wajah yang runcing
✔️ Menghilangkan dagu berlapis dalam masa seminggu
✔️ Menghilangkan lemak di sekitar hidung menampakkan hidung lebih mancung
✔️ Menghilangkan masalah selulit dan rekahan dibadan
✔️ Mengatasi masalah kulit menggeleber
✔️ Menegang, menghalus, melembutkan kulit dan cerah semulajadi
✔️ Tidak panas, anti stress dan segar melalui campuran 5 haruman aromatherapy
✔️ Menghilangkan bau badan yang tidak menyelerakan pasangan
✔️ Melawan dan merawat jerawat di badan
✔️ Mendapat kelulusan kementerian kesihatan NOT150603206K
✔️ Ribu ribu testimoni woww!!! Jualan mencecah sehingga RM5,000,000 setahun.
.
Produk yang diyakini dan berkualiti antarabangsa dan ia pertama di Asia. .

#belvyapss
#belvyatips


16

Tak puas hati bila tengok cermin, pipi ditawan oleh lemak!
.
SIAPA BOLEH GUNA SCRUB BELVYA?
.
✔️ Wanita/lelaki yang mempunyai masalah lemak dibahagian muka seperti di pipi , dagu berlapis @ double chin
.
✔️ Wanita/lelaki yang mempunyai masalah lemak dibahagian badan seperti perut berlebihan lemak @ buncit ,lengan dan peha banyak lemak tersepit!
.
✔️ Mempunyai masalah selulit, masalah rekahan semasa bersalin.
.
✔️nak kulit lagi cantik cerah dan glowing 😘 ."Dulu masa beli dulu taktahu sangat cara nak pakai , lepas cuba bilas dengan air suam sebelum pakai, dalam masa satu minggu je kot terus nampak perubahan, muka saya ni bulat so bila pakai nampak la vshape nye,kulit muka pun jadi lembut, tak payah pakai scrub lain dah, pakai belvya je"
-Pn.Umi-Shah Alam-

WHATSAPP 014 8466814 or terus klik link wassap di atas.

Follow @nurbeautyforever


1

Bebaskan lemak-lemak anda dengan Belvya Gold Edition❗️
.
Belvya ni sejenis scrub tau. Once uols scrub dia akan meresap masuk dan membuang lemak-lemak bawah kulit. So kalau nak cepat korang mandi air suam k? 😀😀😀


1

Ni la sebab saya jatuh cinta dengan Belvya Pss 😍😍😍
.
.
Kawan kawan yang seperti Saya sebelum pakai belvya kene cuba pakai tau
.
.
Saya dah berjaya,kawan kawan pun pasti boleh..yang penting cuba tau..
.
.
.
#belvyashapingscrub
#belvyatips
#belvyapss
#belvyagold


0

Ni la sebab saya jatuh cinta dengan Belvya Pss 😍😍😍
.
.
Kawan kawan yang seperti Saya sebelum pakai belvya kene cuba pakai tau
.
.
Saya dah berjaya,kawan kawan pun pasti boleh..yang penting cuba tau..
.
.
.
#belvyashapingscrub
#belvyatips
#belvyapss
#belvyagold


0

Jangan lupe lepas mandi or sebelum tdo gosok-gosok dulu dengan scrub magic yang sangat awesome ni. Dah la wangi, sejukkk dan besttt sangat . Terus lembut gilerrr muka ni.. Mana nak cari scrub yang boleh hilangkan lemak kat muka dan badan skali kan?

Eh scrub mana boleh pakai hari2?
Belvya x pe sygku.. Pakai hari2 tiap kali lepas mandi kurus runcing.. best ke best?

Ni siapa nk tau lebih lanjut lagi meh kita borak panjang lagi kat wassap
Wassap Nani for free consultation
ADANIA, BELVYA.. 017-7828981 or click link at bio.. #belvya #BELVYAGOLD #belvyatips #belvyabydinani #scrubbuanglemak #scrub2teruskurus #SLIMMINGSCRUB #kurusdenganselamat #kurustanpaubat


0

Dilema ibu czer. 😢

Perut buncit mengandung tak hilang? Pasti ke boleh kempis semula? X boleh makan jamu? X boleh bertungku? X boleh berbengkung?
Ehem ehem. Berita gembira untuk korang. Takyah cari ubat penenang. Dengar cite ni pasti tenang. Testimoni dah diberi oleh korang. Perut muncit dah mula HILANG!

Terbukti berkesan! Belvya Gold punya penangan.

#belvya #belvyatips #belvyabydinani #scrubbuanglemak #scrub2teruskurus #kurustanpaubat #kurusdenganselamat


0

KENAPA GARAM LAUT MATI MERUPAKAN BASED SCRUB KAMI? meh nani nak share sikit 😋
.
-Mencantikan kulit.
-Meningkatkan peredaran darah.
-Meningkatkan imuniti anda.
-Meningkatkan tenaga.
-Dapat menenangkan saraf-sarah.
.

#belvyagold
#belvyamalaysia
#belvyashapingscrub
#rahsiamukaruncing
#rahsiakulitcantik
#belvyabydinani #belvyatips


0

#belvyatips :) siapa ade sakit belakang angkat comment "saya" !


0

Testimoni BELVYA
.
Ni la sebab saya jatuh cinta dengan Belvya Pss 😍😍😍
.
.
Kawan kawan yang seperti Saya sebelum pakai belvya kene cuba pakai tau
.
.
Saya dah berjaya,kawan kawan pun pasti boleh..yang penting cuba tau..
.
.
.
#belvyashapingscrub
#belvyatips
#belvyapss
#belvyagold
#belvyabydinani


1

Ni la sebab saya jatuh cinta dengan BELVYA 😍😍😍
.
.
Kawan kawan yang seperti Saya sebelum pakai belvya kene cuba pakai tau
.
.
Saya dah berjaya,kawan kawan pun pasti boleh..yang penting cuba tau..
.
#whatsapp0173408587
#belvyashapingscrub
#belvyatips
#belvyapss
#belvyagold


1

Ni la sebab saya jatuh cinta dengan Belvya Pss 😍😍😍
.
.
Kawan kawan yang seperti Saya sebelum pakai belvya kene cuba pakai tau .
.
Saya dah berjaya, kawan kawan pun pasti boleh..yang penting cuba tau..
.
.
.
Whatsapp sis 0197872359 utk order ya 😘
.
#sayajual
#sayajualmurah2
#sayajualbelvya
#scrubmukaruncing
#scrubkurus
#daguruncing
#belvyatips
#belvyashapingscrub
#belvyagold
#belvyapss
#belvyagoldedition
#syukuralhamdulillah


0

hai sayang2 semua!! Macamana raya? Makan banyak x? Nak buang lemak tak? nak ingtkan korang promosi harga raya akan tamat pada 9 july ni tau!! so korang yang nk buat stock bnyk2 and nak try belvya gold edition ni, boleh lah grab cepat2 tau sebelum harga promosi tamat!
.
cara nak dapatkan harga promo?
1- ws nani 017-7828981 atau dm kami.
#belvyagold
#belvyashapingscrub
#belvyatips
#belvyabydinani


0

hai korang!! hakak bel nak ingtkan korang promosi harga raya akan tamat pada 9 july ni tau!! so korang yang nk buat stock bnyk2 and nak try belvya gold edition ni, boleh lah grab cepat2 tau sebelum harga promosi tamat!
.
cara nak dapatkan harga promo?
1- ws hq #0169802227 atau dm kami.
2- boleh dapatkan dari leader2 dibawah 👇.
#belvyagold
#belvyashapingscrub
#belvyatips


44

Ni la sebab saya jatuh cinta dengan Belvya Pss 😍😍😍
.
.
Kawan kawan yang seperti Saya sebelum pakai belvya kene cuba pakai tau
.
.
Saya dah berjaya,kawan kawan pun pasti boleh..yang penting cuba tau..
.
.
.
Link whatsapp di bio..JANGAN DM
.

#belvyashapingscrub
#belvyatips
#belvyapss
#belvyagold


0

Ni la sebab saya jatuh cinta dengan Belvya Pss 😍😍😍
.
.
Kawan kawan yang seperti Saya sebelum pakai belvya kene cuba pakai tau
.
.
Saya dah berjaya,kawan kawan pun pasti boleh..yang penting cuba tau..
.
.
.
#belvyashapingscrub
#belvyatips
#belvyapss
#belvyagold


20

😘😘 HANYA DENGAN SCRUB SHJ PASTU BILAS. TARAAAAA!!! DAH LARI LEMAK LEMAK TU . BEST TAK?? NAK TAU APE YG BEST LG BACA DETAILS DBWH YE

JOM RUNCING dalam 7 HARI 😁😁😁 Kelebihan Belvya Perfect Shaping Scrub
✔️ Mengurangkan inci dibadan dalam masa 3 HARI (terbukti secara klinikal)
✔️ Menjadikan bentuk wajah yang runcing
✔️ Menghilangkan dagu berlapis dalam masa seminggu
✔️ Menghilangkan lemak di sekitar hidung menampakkan hidung lebih mancung
✔️ Menghilangkan masalah selulit dan rekahan dibadan
✔️ Mengatasi masalah kulit menggeleber
✔️ Menegang, menghalus, melembutkan kulit dan cerah semulajadi
✔️ Tidak panas, anti stress dan segar melalui campuran 5 haruman aromatherapy
✔️ Menghilangkan bau badan yang tidak menyelerakan pasangan
✔️ Melawan dan merawat jerawat di badan
✔️ Mendapat kelulusan kementerian kesihatan NOT150603206K
✔️ Ribu ribu testimoni woww!!! Jualan mencecah sehingga RM5,000,000 setahun.
.
Produk yang diyakini dan berkualiti antarabangsa dan ia pertama di Asia. Tonton iklan kami di TV3 .
.
☎️ FOR MORE DETAILS N ORDER JUZ WHATSAPP 014 507 4515😍

#belvyatv3
#belvyapss
#belvyatips
#sayajualbelvya
#bazarpaknil
#nfybeautyhouse


0

Saya pilih Belvya Pss untuk muka kekal runcing tanpa double chin. Anda?
.
Dapatkan dari pengedar sah Kami untuk harga promosi Year End Sale ok
.
Kami tak sabar nak bantu uols 😍😍😍
.
.
#Belvya
#belvyapss
#belvyatips
#belvya3years


19

Hebatkan penangan Belvya Perfect Shaping Scrub ni!! scrub je terus larik lemak tuh. Jommm la intai testimoni2 belvyan yang lain. Semuanya pakai xsampai sebulan tau😨😨😨😨 "Makin Scrub, Makin Runcing"
"Makin Scrub, Makin Kurus"
.
Whatsapp ke +60148466814 untuk order sekarang!
.

Kelebihan Belvya Perfect Shaping Scrub
✔️ Mengurangkan inci dibadan dalam masa 3 HARI (terbukti secara klinikal)
✔️ Menjadikan bentuk wajah yang runcing
✔️ Menghilangkan dagu berlapis dalam masa seminggu
✔️ Menghilangkan lemak di sekitar hidung menampakkan hidung lebih mancung
✔️ Menghilangkan masalah selulit dan rekahan dibadan
✔️ Mengatasi masalah kulit menggeleber
✔️ Menegang, menghalus, melembutkan kulit dan cerah semulajadi
✔️ Tidak panas, anti stress dan segar melalui campuran 5 haruman aromatherapy
✔️ Menghilangkan bau badan yang tidak menyelerakan pasangan
✔️ Melawan dan merawat jerawat di badan
✔️ Mendapat kelulusan kementerian kesihatan NOT150603206K
✔️ Ribu ribu testimoni woww!!!
.

Produk yang diyakini dan berkualiti antarabangsa dan ia pertama di Asia. Tonton iklan kami di TV3
.

#belvyatv3
#belvyapss
#belvyatips


0

Tak kenal maka tak cinta. Dah kenal mmg tak benti la repeat order Belvya Perfect Shaping Scrub ni. Alhamdulillah 3 tahun di pasaran dan lebih ribuan testimoni. Yang penting mendpt kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. Baru la guna tanpa was was :)) .
.
#sayajualbelvya
#bazarpaknil
#belvyatips .
☎️☎️ 014-5074515😍😍


1

"Makin Scrub, Makin Runcing"
"Makin Scrub, Makin Kurus"
.
Whatsapp ke 016-9802227 untuk order sekarang!
.

Kelebihan Belvya Perfect Shaping Scrub
✔️ Mengurangkan inci dibadan dalam masa 3 HARI (terbukti secara klinikal)
✔️ Menjadikan bentuk wajah yang runcing
✔️ Menghilangkan dagu berlapis dalam masa seminggu
✔️ Menghilangkan lemak di sekitar hidung menampakkan hidung lebih mancung
✔️ Menghilangkan masalah selulit dan rekahan dibadan
✔️ Mengatasi masalah kulit menggeleber
✔️ Menegang, menghalus, melembutkan kulit dan cerah semulajadi
✔️ Tidak panas, anti stress dan segar melalui campuran 5 haruman aromatherapy
✔️ Menghilangkan bau badan yang tidak menyelerakan pasangan
✔️ Melawan dan merawat jerawat di badan
✔️ Mendapat kelulusan kementerian kesihatan NOT150603206K
✔️ Ribu ribu testimoni woww!!!
.

Produk yang diyakini dan berkualiti antarabangsa dan ia pertama di Asia. Tonton iklan kami di TV3
.

#belvyatv3
#belvyapss
#belvyatips


20