#berbukapuasa

Instagram photos and videos

#berbukapuasa#puasa#berbuka#ramadhan#photo#bass#wifies#htx#cleansing#lobat#headexplosion#smallsoldiers#patina#ovalbug#project57#fish#fishing#beastmachines#dogfriendly#vermin#digitalimaging#manipulation#retouching#rattrap#sugar#gum#candy#beastwars#goodvibes#organic#supplements#iftar#jjcm#sahur#sambaltusuk

Hashtags #berbukapuasa for Instagram

Eid Mubarak ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•
.
THANK YOU DEAR CUSTOMER ๐ŸŒน
.
Jangan lupa ikut cara penggunaan dalam pamplet yg disertakan utk setiap pembelian โค๏ธ
.
Postage setiap hari kecuali cuti umum & hujung minggu
.
Pos laju akan ambil masa 2-3 hari bekerja untuk sampai ke lokasi penghantaran
.
Nak cantik tanpa tahi lalat, kutil, ketuat & biji kolestrol? Boleh contact nombor di bawah atau tekan je direct link di bio k
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿป Whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
0167173092
0167173092
0167173092


1

Kita tahu awak nak hilangkan kutil di muka, atas mulut, kadang ada yang kawasan mata, leher dan kening
.
Kita tahu tak best pun ada kutil ni, rasa rendah diri paras kolestrol
.
Tapi kan, awak WAJIB ikut cara penggunaan LOTUS MOLE CREAM dengan betul tau. Jangan memandai sebab nak cepat
.
1 botol LOTUS MOLE CREAM boleh dipakai untuk 50 biji KETUAT, KUTIL, TAHI LALAT & BIJI KOLESTROL
.
Ikut cara sapu berhemah, tertib dan tawadhuk
.
Rajinkan baca pamplet, detail dan caption yang diberi. JANGAN MALAS
.
Nak cantik kan? Kenala rajin dan patuh pada cara penggunaan yang betul
.
Ok, bye!
.
Itu je nak beritahu. Yang berminat nak cantik, boleh roger roger
.
Klik sahaja direct link di atas atau 0167173092
.
Kandungan:
1. Cuka epal
2. Vitamin E
3. Serbuk Organik Kayu Manis
4. Soda bikarbonat
5. Geranium Essential Oil
6. Frankinsce Essential Oil


1

Punya lah fav dengan #shellouttusuk ni sampai dah datang 3 kali!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ thank you so much dearest customer !! โค๏ธ๐Ÿ’ž l
.
Uuoollss tunggu apa lagi?? ๐Ÿ˜ mark the date on 23rd June (Saturday) so, nanti uuoollss boleh plan nak datang di @layartusuk selepas we oollss cuti rayaaaa ๐Ÿ˜Š๐ŸŒน๐Ÿ’žโค๏ธ
.
#shelloutlayartusuk #shellout #sambaltusuk #shelloutsedap #shelloutshahalam #shelloutviral #foodblogger #malaysianfoodie #foodiegram #buzzfeedfood #foodshare #berbukapuasa #iftar #klfoodies #malaysianfood #dahmakan #klangvalley #ramadhan #raya2018 #bajuraya #jakelshahalam #malayfood #jjcm2018 #jjcm #jjcmtv3 #ShahAlamResident


0

Credit to @iamellymazlein
.
.
Kecil Kecil cili api, kehebatannya tidak dapat disangkal lagi
.
Beribu testimonial sejak diperkenalkan
.
Lotus Mole Cream : penyelesaian berkesan untuk penderita si ketuat, kutil, tahi lalat & biji kolestrol
.
Tidak perlu diulang guna beberapa kali, cukup dengan 1-2 sapuan & tunggu sahaja ia tertanggal sendiri
.
.
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿป Follow๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
@lotus.mole.cream
@lotus.mole.cream
@lotus.mole.cream


5

#Repost @hendijajan
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
Bakso bakso,bakso mantap nih guys,mgkin bsa jd pilihan utk menu berbuka puasanya #semlidut ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
TAG 5 temanmu buat mkn bareng
Repost @dyodoran
.
๐Ÿ“ Bakso Pak Min depan balai yasa Jogja
Harga 12rbu
.
Buka jam 10.00-17.00 ( Jumat Libur)
.
#dyodoranjogja #kulinerJogja #bakso #berbukapuasa #jajanbakso
#baksolover #ramadhan #kulinerbakso #makanbakso #doyanbakso #sukabakso #meetball #foods #foodoftheday #foodstagram #foodporn #foodgasm #dietmulaibesok #foodie #beautifulcuisines #foodlover #foodshare #fooddiary #wowkuliner #kulinerindonesia #streetfood #picoftheday #hendijajan


2

3 tahun? 5 tahun? 10 tahun tak jumpa?? ๐Ÿ’ž haaa boleh sangat uuoollss nak buat reunion sambil makan Shell Out dekat @layartusuk ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ฑ lagi meriahhh!! ๐ŸŽ‰
.
Nak chill chill dengan kwn2 pun boleh dan tak risau waktu nak solat sebab surau disediakan ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘๐Ÿป
.
#shelloutlayartusuk #shellout #sambaltusuk #shelloutsedap #shelloutshahalam #shelloutviral #foodblogger #malaysianfoodie #foodiegram #buzzfeedfood #foodshare #berbukapuasa #iftar #klfoodies #malaysianfood #dahmakan #klangvalley #ramadhan #raya2018 #bajuraya #jakelshahalam #malayfood #jjcm2018 #jjcm #jjcmtv3 #ShahAlamResident


0

Tolak jabat tangan dengan yang bukan mahram!
โ€ข
Di indonesia, IDUL FITRI tidak terlepas dari yang namanya tradisi maaf-maafan serta salam-salaman/ jabat tangan.
Sangat sedih ketika sebagian umat islam justru melakukan jabat tangan tersebut dengan yang bukan mahram padanya. Hal tersebut tentu sangat bertentangan dengan sabda Rasulullah yang mengharamkan menyentuh Wanita yg bukan mahram.
โ€ข
Rasulullahย shallallahu โ€˜alaihi wa sallamย bersabda,

ู„ุฃูŽู†ู’ ูŠูุทู’ุนูŽู†ูŽ ูููŠ ุฑูŽุฃู’ุณู ุฑูŽุฌูู„ู ุจูู…ูุฎู’ูŠูŽุทู ู…ูู†ู’ ุญูŽุฏููŠุฏู ุฎูŽูŠู’ุฑูŒ ู„ูŽู‡ู ู…ูู†ู’ ุฃูŽู†ู’ ูŠูŽู…ูŽุณู‘ูŽ ุงู…ู’ุฑูŽุฃูŽุฉู‹ ู„ุง ุชูŽุญูู„ู‘ู ู„ูŽู‡ู โ€œ
โ€ข
Ditusuknya kepala seseorang dengan pasak dari
besi, sungguh lebih baik baginya daripada menyentuh wanita yang bukan mahramnya.โ€ (HR. Thobroni dalam Muโ€™jam Al Kabir 20: 211. Syaikh Al Albani mengatakan bahwa hadits iniย shahih). Hadits ini sudah menunjukkan kerasnya ancaman perbuatan tersebut, walau hadits tersebut dipermasalahkan keshahihannya oleh ulama lainnya. Yang diancam dalam hadits di atas adalah menyentuh wanita. Sedangkan bersalaman atau berjabat tangan sudah termasuk dalam perbuatan menyentuh.

Readmore:ย https://rumaysho.com/2258-hukum-jabat-tangan-dengan-wanita-non-mahram.html

_______
Follow: @syabab_attauhid
Follow: @syabab_attauhid
_______

#takbiran #lailatulqadar #kajianislam #kajiansunnah #kajian #kajianyuk #islam #muslim #muslimah #hijab #hijabsyari #salaf #salaman#dakwah #dakwahtauhid #syababattauhid #tarawih #sahur #syababdaily #berbuka #pemudahijrahbukittinggi #bukittinggiberhijrah #bukittinggi #puasa #ramadhan #sirupmarjan #doa #berbukapuasa #lebaran #idulfitri


1

Kecil Kecil cili api, kehebatannya tidak dapat disangkal lagi
.
Beribu testimonial sejak diperkenalkan
.
Lotus Mole Cream : penyelesaian berkesan untuk penderita si ketuat, kutil, tahi lalat & biji kolestrol
.
Tidak perlu diulang guna beberapa kali, cukup dengan 1-2 sapuan & tunggu sahaja ia tertanggal sendiri
.
.
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿป Whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
0167173092
0167173092
0167173092


3

Credit to Fb: Resepi Panas
.
.
Kecil Kecil cili api, kehebatannya tidak dapat disangkal lagi
.
Beribu testimonial sejak diperkenalkan
.
Lotus Mole Cream : penyelesaian berkesan untuk penderita si ketuat, kutil, tahi lalat & biji kolestrol
.
Tidak perlu diulang guna beberapa kali, cukup dengan 1-2 sapuan & tunggu sahaja ia tertanggal sendiri
.
.
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿป Follow๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
@lotus.mole.cream
@lotus.mole.cream
@lotus.mole.cream


4

โ€œTak sabar nak promote dekat kakak iparโ€ katanya ๐Ÿ˜Œ
.
Kutil pada leher suami juga habis tertanggal. Siapa tak seronok kan ๐ŸŒท
.
Jap, sebenarnya kutil ni apa ye? Ramai yg konfius tau
.
Meh rapat kakti cite. Kutil ni adalah isi lebih yang tertonjol keluar. Biasanya kutil ada pada mereka yang berusia & tumbuh di bahagian leher ๐Ÿ˜Œ
.
Memang akan ada parut merah selepas kutil tercabut. Tapi jangan risau, sapu sahaja Scar Cream kami ๐ŸŒน
.
Siapa yg ada kutil juga? ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
Dengan kos taraf hidup skrang ni, apa kata cuba cara alternatif yang dijamin selamat & berkesan?
.
So, Berapa LMC ni ye? .
.
Mahal macam laser ke? No no no no ๐Ÿ˜
.
Bukan RM100
.
Bukan RM90
.
Bukan RM80
.
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿป Whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
0167173092
0167173092
0167173092


6

LOTUS MOLE CREAM untuk penderita TAHI LALAT, KUTIL, KETUAT & BIJI KOLESTROL
.
Kandungan bahan LMC :
.
Hanya terdiri daripada gabungan bahan mentah bergred makanan+ pharmaceutical
.
------------------------------------
.
๐ŸŒทApple vinegar- Cuka epal gred makanan, boleh di makan, boleh dijadikan toner untuk muka berjerawat.
.
๐ŸŒทSoda bikarbonat- Ada 2 Gred, Gred cosmetic digunakan, yang gred makanan bole digunakan sebagai penaik cake, roti. .
๐ŸŒทSerbuk kayu manis- Ejen berkesan untuk mengurangkan parut, menghilangkan jerawat dan melegakan kegatalan kulit
.
๐ŸŒทVitamin E - fungsi meminimumkan kemunculan parut yang ada.
.
๐ŸŒทFrankinsce essential oil - Anti- inflammatory, menyuburkan kulit
.
๐ŸŒทGeranium essential oil - Pati bunga, Kurangkan keradangan, memberi seri pada kulit .
.
NOTE:
There is no compound or synthentic chemical in this product
.
Kesan panas adalah tindak balas vinegar & soda
.
Tiada acid


4

Kita tahu awak nak hilangkan kutil di muka, atas mulut, kadang ada yang kawasan mata, leher dan kening
.
Kita tahu tak best pun ada kutil ni, rasa rendah diri paras kolestrol
.
Tapi kan, awak WAJIB ikut cara penggunaan LOTUS MOLE CREAM dengan betul tau. Jangan memandai sebab nak cepat
.
1 botol LOTUS MOLE CREAM boleh dipakai untuk 50 biji KETUAT, KUTIL, TAHI LALAT & BIJI KOLESTROL
.
Ikut cara sapu berhemah, tertib dan tawadhuk
.
Rajinkan baca pamplet, detail dan caption yang diberi. JANGAN MALAS
.
Nak cantik kan? Kenala rajin dan patuh pada cara penggunaan yang betul
.
Ok, bye!
.
Itu je nak beritahu. Yang berminat nak cantik, boleh roger roger
.
Klik sahaja direct link di atas atau 0167173092
.
Kandungan:
1. Cuka epal
2. Vitamin E
3. Serbuk Organik Kayu Manis
4. Soda bikarbonat
5. Geranium Essential Oil
6. Frankinsce Essential Oil


2

โ€œNi memang TERBAIK kak, memang BEST!! ๐Ÿ‘๐Ÿปโ€ ๐Ÿคฉ Alhamdulillah ๐Ÿค— bestnya rasa hati Manja ni dengar feedback dari customer ni ๐Ÿ˜˜
.
Uuoollss jangan sampai meleleh je tuu tengok video ni hehehe ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜‚ cepat2 ajak spe2 kesayangan uuoolllss tu datang sini lekaih2 ๐Ÿ˜๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ง nak book senang je tekan link Whatsapp dekat bio profile tuuu โ˜บ๏ธ๐Ÿค—
.
#shelloutlayartusuk #shellout #sambaltusuk #shelloutsedap #shelloutshahalam #shelloutviral #foodblogger #malaysianfoodie #foodiegram #buzzfeedfood #foodshare #berbukapuasa #iftar #klfoodies #malaysianfood #dahmakan #klangvalley #ramadhan #raya2018 #bajuraya #jakelshahalam #malayfood #jjcm2018 #jjcm #jjcmtv3 #ShahAlamResident


2

Eid Mubarak ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•
.
THANK YOU DEAR CUSTOMER ๐ŸŒน
.
Jangan lupa ikut cara penggunaan dalam pamplet yg disertakan utk setiap pembelian โค๏ธ
.
Postage setiap hari kecuali cuti umum & hujung minggu
.
Pos laju akan ambil masa 2-3 hari bekerja untuk sampai ke lokasi penghantaran
.
Nak cantik tanpa tahi lalat, kutil, ketuat & biji kolestrol? Boleh contact nombor di bawah atau tekan je direct link di bio k
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿป Whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
0167173092
0167173092
0167173092


1

Kami telah buka dan selamat menikmati pecel lele palanta rawang yang khas ya kakak ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— . ๐ŸŒถ๏ธ
๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ
๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ
.๐Ÿฝ๏ธ๐Ÿฆˆ๐Ÿ”๐Ÿฅค
Kami tidak bertanggung jawab kalau menjadi ketagihan ya Kakak,,,, ๐Ÿ˜˜
๐Ÿ‘‡
๐Ÿ‘‡
โฐBuka setiap hari 15:30 sd 00:00 WIB
๐Ÿ Jl. Sutan Syahrir - Simp Ikal Mata Air
๐Ÿ๏ธPromo antar via GO PAY
โ˜Ž๏ธ085374732600 (Telp/WA)
~
๐Ÿ“๐ŸŒถ๏ธPedasnya Pas Di Lidah๐ŸŒถ๏ธ๐Ÿ“
~
#palantarawang #kulinermalam #makanmalam #makan #padang #bukapuasa #ayam #ikanbakar #pecel
#freshfood #lalapan #sambal #pedas #pecellele #kulinerpadang #padangfoodgram #kulinersumbar #padangkuliner #padangfood #lele #berbukapuasa #puasa #takjil #ramadhan
โฌ
โฌ
โฌ
Koleksi baju Muslimah ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@rifanda_muslimah_shop
Fb : Rifanda Muslimah
Wa : 085374732600


0

Makk aaihhh !! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Licin selicinnnyyaa Manje tengok meja tuu ๐Ÿ˜ itu lah penangan #sambaltusuk @layartusuk ni tau uuoollss ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘Œ๐Ÿป kalau KFC, sedap sehingga menjilat cari, kalau dekat @layartusuk ni, licin satu meja ! ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜†
.
Ye laahh puas hati sangat kan bila dapat makan seafood yang fresh, kuah sedap pulak tuu โ˜บ๏ธ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ‘๐Ÿป .
#shelloutlayartusuk #shellout #sambaltusuk #shelloutsedap #shelloutshahalam #shelloutviral #foodblogger #malaysianfoodie #foodiegram #buzzfeedfood #foodshare #berbukapuasa #iftar #klfoodies #malaysianfood #dahmakan #klangvalley #ramadhan #raya2018 #bajuraya #jakelshahalam #malayfood #jjcm2018 #jjcm #jjcmtv3 #ShahAlamResident


1

Bagaimana terciptanya produk LOTUS MOLE CREAM ?
.
Asalnya founder LMC ada kutil yang banyak di wajah. Rasa rimas & geram dengan kutil yg semakin banyak mendorong beliau mencipta produk yang efektif
.
Yup, siapa suka kan muka berkutil. Bila apply foundation jadi tak sekata & menggerutu - tak best langsung!
.
Sebelum komersialkan LMC, beliau cuba terlebih dahulu hilangkan semua kutil di wajah beliau. Hasilnya sangat positif, bahkan ahli keluarga beliau juga menggunakan LMC dengan hasil yang tidak mendukacitakan
.
Kini bajet untuk laser kan kutil dah boleh simpan untuk tujuan lain. Nak apply bedak pun rasa best je
.
Cuma sapu 2 kali sahaja, tak perlu lebih
.
Ada yang bertanya, LMC ni berasid ke? Eh eh, tak ada la. LMC hanya menggunakan 90% bahan daripada 'food grade'
.
Seperti: Cuka Epal, Vitamin E, Pati Pekat Geranium, Pati Pekat Frankincense
.
Berminat?
.
๐Ÿ‘‡๐ŸปWhatsapp๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
0167173092
0167173092
0167173092


3

Meh sini Manje nak bagitahu uuoollss ni ๐Ÿ˜Š kalau uuoollss nak datang sini, uuoollss boleh waze je โ€œLayar Tusuk Foumousโ€ ๐Ÿ˜‰ senang gituu jeee โ˜บ๏ธ
.
Tempat solat ada, toilet yang bersih pun ada, nak berkaraoke pun hado tau !! ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ๐Ÿป selesa macam makan dekat rumah je ๐Ÿคฉ
.
#shelloutlayartusuk #shellout #sambaltusuk #shelloutsedap #shelloutshahalam #shelloutviral #foodblogger #malaysianfoodie #foodiegram #buzzfeedfood #foodshare #berbukapuasa #iftar #klfoodies #malaysianfood #dahmakan #klangvalley #ramadhan #raya2018 #bajuraya #jakelshahalam #malayfood #jjcm2018 #jjcm #jjcmtv3 #ShahAlamResident


0

Yay! Takde dah tahi lalat yg membelenggu wajah anda ๐ŸŽ‰
.
Banyaknya bintang yg diberi kpd LMC ๐ŸŒน
.
Jom hilangkan tahi lalat macam customer ni, boleh berikhtiar dgn LMC k.
.
Buang tahi lalat bukan sebab nak tambah cantik tapi nak keyakinan bila berdepan dengan orang sebab kadang kala kedudukan tahi lalat tu mengaibkan dan menjadi asbab keyakinan hilang ๐Ÿ˜ญ
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿป Whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
0167173092
0167173092
0167173092
.
Atau contact guna direct link di bio, tak perlu nak save nombor


1

Ibarat seorang manusia dah berjaya dikeluarkan dari badan Yana! ๐Ÿ˜ฒ
.
Agaknya apa perasaan bila hilang berat 47kg? Kaki yang selama ni sakit bawak beban berlebihan.. stamina yang sangat rendah setiap kali beribadat even berjalan pun.. ejekan dan kecaman perlian orang sekeliling bila kita overweight... semua tu dah takde lagi ๐Ÿ˜ญโ™ฅ๏ธ
.
Bila dah berjaya turun berat.. pertama sekali kena bersyukur. Bukan semua orang berjaya tau. Ramai yang masih struggle lagi. Maybe sebab dorang belum join program coaching saya ni? โ˜บ๏ธ
.
Perjalanan turun berat 47kg ni tak mudah. Tapi tak mustahil tau. Kalau tengok seniors program #getfitnowonline , ramai yang dah unlock weight loss 20-30-40-50kg dah! Tengok gambar sebelum turun berat tu memang susah nak percaya itu dia yang sebelum ni ๐Ÿ˜ฑ
.
Nak turun berat lebih 10kg secara sihat dan mudah ni.. paling penting kena ada ilmu yg betul, guidance dari mentor/coach, menu diet yang tak membosankan, support group yang memahami dan sokong each other.. selebihnya semangat anda sendiri.
.
Tiada apa yang mustahil unless anda dah block mind awal2 kata tak boleh. Kalau Yana boleh turun 47kg dengan cara yang enjoy dan tak stress, saya yakin anda semua pun boleh ๐Ÿ’ช๐Ÿผ
.
Click link di bio ig untuk mendaftar program #getfitnowonline EDISI SELEPAS RAYA sementara slot masih ada ni. Pendaftaran akan ditutup 30 Jun ini. Daftar sekarang sebelum terlambat! ๐Ÿ˜ฒ
.
#getfitnowonline #kurussebelumraya #ramadan2018 #menuberbuka #berbukapuasa #nasigoreng #param #bazarramadhan #menuberbuka #ramadan2018 #jomkurus #kuruscepat #menuberbuka #bukapuasa #coachkurus #coachkurusonline #coachkurusmalaysia #coachkuruswanita #bajurayamurah #bajuraya2018 #fvraya2018 #bajurayaplussize #bajurayasedondon


3

12 ALASAN BERBISNIS DARI usia MUDA:
ใ…ค
1. Pekerjaan tidak selamanya tersedia
2. Belajar berbisnis dari usia muda membuatmu menjadi pribadi yang luwes
3. Kamu punya kesempatan dibayar lebih tinggi dari gaji yang kamu terima sekarang
4. Matamu akan peka melihat kesempatan
5. Membuka bisnis sendiri memberimu otonomi dan kebebasan
6. Kamu akan lebih menghargai arti kerja keras dan disiplin
7. Kamu akan lebih menghargai uang
8. Kamu mempunyai kesempatan membangun hidup yang lebih bermakna
9. Kalau kamu gagal, masih punya banyak waktu untuk mencoba ulang
10. Membangun bisnis hingga mapan
11. Anak muda punya pemahaman yang oke soal teknologi
12. Dengan berwirausaha, kamu bisa jadi pribadi yang bermanfaat bagi orang laen
Mari berbisnis sejak muda!!! Registrasi dan bimbingan paytren
Paytren Sukses bisnisnya berkah hidupnya ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡
.
.
Pendaftaran & Bimbingan Gratis Aktivasi Resmi PayTren Bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur.
Hubungi:
Leader PayTren Nasional
Seluruh Indonesia & Luar Negeri
โ˜Ž๏ธ Office ๐Ÿ“ฒ WhatsApp ๐Ÿ‘‰ 081617858493
๐Ÿ“ฒ BBM ๐Ÿ‘‰ D990A4D8
.
.
#paytren #bajumuslim #bajukoko #muslim #fashion #ramadhan #design #emasputih750 #karawangcentralplaza #gelang #cincin #rantai #hypermart #liontin #anting #giwang #lebaran2018 #technomart #puasa #lebaran #sahur #bukber #tarawih #mudiklebaran #idulfitri #berbukapuasa #queen #sedekah #zakat #sodaqoh


1

Amboii ! ๐Ÿ˜ kemain selera one of our customer nak makan ketam tuuu hahaha ๐Ÿ˜ƒ muat ke nak masuk semua dlm mulut tuu?? ๐Ÿค—๐Ÿ˜Š hehehe ๐Ÿ˜‹
.
Makan 2/3 org pun puas hati tau dengan portion yg disediakan oleh @layartusuk ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰ mana lah tah asyik jemu makan lauk ayam/daging/ikan ke kann, boleh lah uuoollss try Shell Out #sambaltusuk @layartusuk yang meletopss ni!! ๐Ÿคฉ๐Ÿ˜ฑ
.
Jangan lupa booking pada tarikh 23 Jun (Sabtu) nanti selepas cuti rayaaaa!! ๐Ÿ’žโค๏ธโ˜บ๏ธ
.
#shelloutlayartusuk #shellout #sambaltusuk #shelloutsedap #shelloutshahalam #shelloutviral #foodblogger #malaysianfoodie #foodiegram #buzzfeedfood #foodshare #berbukapuasa #iftar #klfoodies #malaysianfood #dahmakan #klangvalley #ramadhan #raya2018 #bajuraya #jakelshahalam #malayfood #jjcm2018 #jjcm #jjcmtv3 #ShahAlamResident


1

*LOTUS MOLE CREAM*
.
๐ŸŒบ Isipadu 10gram
.
๐ŸŒบ Boleh menanggalkan sehingga 50 biji @ ketul masalah yg dihadapi
.
๐ŸŒบ Sesuai dipakai untuk umur 13tahun sehingga 60tahun (tidak disarankan untuk kencing manis)
.
๐ŸŒบ Jimat kos tanpa perlu berulang alik ke spa untuk proses rawatan
.
๐ŸŒบ Kecil dan ringan, tidak memerlukan ruang yang banyak untuk simpan
.
๐Ÿ’ฏNatural
๐Ÿ’‹Sekaligus HALAL dan Boleh dibawa solat
.
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿป Whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
0167173092
0167173092
0167173092


2

Alhamdulillah rezeki buka posa hari ni. Selain bihun goreng putih ni, kami makan jugak sepinggan spaghetti. Tak cukup aih kalau makan bihun ja untuk buka posa ๐Ÿ˜. #bukansayamasak #sayamakan #berbukapuasa #syawal2018 #aidilfitri2018 #syukurselalu #alhamdulillah #makanmalam #malaysianfood


1

Terima kasih om @sugeng_p.putro untuk ta'jil nya .. Alhamdulillah berbuka puasa sunnah syawal hari 1 .. Dan selamat berbuka puasa untuk yang melaksanakan puasa sunnah syawal 1439 H

_

#berbukapuasa #tajil #puasasunnah #puasasyawal #1439h #dirumahteman #alhamdulillah #penuhberkah #kemandoran #jakarta


2

Credit to @atitaharis
.
.
Kecil Kecil cili api, kehebatannya tidak dapat disangkal lagi
.
Beribu testimonial sejak diperkenalkan
.
Lotus Mole Cream : penyelesaian berkesan untuk penderita si ketuat, kutil, tahi lalat & biji kolestrol
.
Tidak perlu diulang guna beberapa kali, cukup dengan 1-2 sapuan & tunggu sahaja ia tertanggal sendiri
.
.
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿป Follow๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
@lotus.mole.cream
@lotus.mole.cream
@lotus.mole.cream


2

Disuatu sore dan suatu tempat ... Sambil menunggu berbuka puasa sunnah syawal .. Menjalin silaturahmi
_

#suasanalebaran #menjalinsilaturahmi #itsme #me #suatusore #suatutempat #menanti #berbukapuasa #puasasunnah #puasasyawal #rptra #rptrakemandoran #jakarta

_

#photo #photoshoot #foto #fotografia


3

Credit to @noy_yullan
.
.
Kecil Kecil cili api, kehebatannya tidak dapat disangkal lagi
.
Beribu testimonial sejak diperkenalkan
.
Lotus Mole Cream : penyelesaian berkesan untuk penderita si ketuat, kutil, tahi lalat & biji kolestrol
.
Tidak perlu diulang guna beberapa kali, cukup dengan 1-2 sapuan & tunggu sahaja ia tertanggal sendiri
.
.
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿป Follow๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
@lotus.mole.cream
@lotus.mole.cream
@lotus.mole.cream


4

UNTUK LELAKI & WANITA YANG BERTAHI LALAT & KUTIL KELILING LEHER
.
'NAK HILANGKAN TAHI LALAT, KUTIL, KETUAT & BIJI KOLESTROL DENGAN CARA PALING MUDAH, MURAH, CEPAT & BERKESAN?'
.
Kami faham perasaan anda. Anda hilang keyakinan & malu untuk berdepan dengan orang ramai
.
Oleh itu kami sediakan penyelesaian untuk anda iaitu LOTUS MOLE CREAM
.
LOTUS MOLE CREAM - MEMASTIKAN TAHI LALAT ANDA HILANG & MENGEMBALIKAN KEYAKINAN ANDA
.
Apa kata pengguna LMC?
.
"Alhamdulillah, memang berkesan. Bukan setakat boleh hilang sebiji tahi lalat tapi sebotol boleh hilangkan hingga 50 biji tahi lalat" - Amni, Johor
.
"Memang membantu, habis tercabut tahi lalat saya. Mudah betul!" - Umi, Penang
.
Berminat?
.
๐Ÿ‘‡๐ŸปWhatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
0167173092
0167173092
0167173092


4

Credit to @sheilarusly_jspictures
.
.
Kecil Kecil cili api, kehebatannya tidak dapat disangkal lagi
.
Beribu testimonial sejak diperkenalkan
.
Lotus Mole Cream : penyelesaian berkesan untuk penderita si ketuat, kutil, tahi lalat & biji kolestrol
.
Tidak perlu diulang guna beberapa kali, cukup dengan 1-2 sapuan & tunggu sahaja ia tertanggal sendiri
.
.
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿป Follow๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
@lotus.mole.cream
@lotus.mole.cream
@lotus.mole.cream


1

Eid Mubarak ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•
.
THANK YOU DEAR CUSTOMER ๐ŸŒน
.
Jangan lupa ikut cara penggunaan dalam pamplet yg disertakan utk setiap pembelian โค๏ธ
.
Postage setiap hari kecuali cuti umum & hujung minggu
.
Pos laju akan ambil masa 2-3 hari bekerja untuk sampai ke lokasi penghantaran
.
Nak cantik tanpa tahi lalat, kutil, ketuat & biji kolestrol? Boleh contact nombor di bawah atau tekan je direct link di bio k
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿป Whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
0167173092
0167173092
0167173092


1

Bismillah.. Bertemu mbah ini saat kami hendak ikut berbuka bersama di Masjid Jogokaryan, kaliurang. Masjid yang setiap Ramadhan menyajikan ribuan piring untuk siapa saja yang berbuka puasa disana.
Sepanjang jalan menuju masjid pun banyak yang berjualan cemilan berbuka puasa.
Salah satunya mbah ini, ikut menjemput rezeki di moment ini.
Pempek panggang juga ada lhoo...
Ini sih inceran si Abi. ๐Ÿ˜„

Semangat mencari rezeki meski usia sudah senja.
Semangat tidak berpangku tangan apalagi meminta2.
Semoga rezekinya barokah ya mbah.
Aamiin

#esjadul #jajanan #berbukapuasa #masjidjogokaryan #kaliurang #yogyakartaistimewa #ramadhan2018
#lastepost


0

Pembagian takjil yang dilakukan oleh Ketua Pengurus Orhiba Indonesia, Ibu Widya Mukti.
#3menitfit #OrhibaIndonesia


1

Berbukalah dengan yang manis, jangan lupa berdoa juga y ๐Ÿ˜. ,,,,,. selamat berbuka puasa ๐Ÿ™๐Ÿ™ #donatmaducihanjuang
#berbukapuasa


0

The end of the page