#bersalin

Instagram photos and videos

#bersalin#bazaaronline#senggugutkeputihanteruk#pinkladymurah#pinkladybodyperfection#janganbencicintaku#payudarabesarkencang#creampayudara#alatpembesarpayudara#punggungmelentik#ubatkurus#kuruspantas#produkkurus#putihcepat#jerawatkecut#pinklady#jerawatbadan#ubatjeragat#missvgatal#kulitberjerawat#kulitcerah

Hashtags #bersalin for Instagram

Inilah harga pakej Rawatan Ikhtiar Pantang. Jika berminat boleh hubungi admin kami. Tq
... Untuk pertanyaan boleh DM atau wasap admin ye 👇👇👇👇 http://www.wasap.my/60176215816/cikbayuspa

#cikbayuspa_confinement #urutpantang #pembantupantang #confinementlady #urutbersalin #berpantangmurah #postnatal #massageafterbirth #prenatalmassage #pakejpantangmurah #bersalin #czer #hamil #bazarpaknil #belumhamil #ikhtiarhamil #sukarhamil #usaha


0

Let start new journey with us..
.
Be better you.
.
Ready stock ‼
SIZE XS- XXXL (Unisex)
.
💥RM189💥
.
STRAPED- For double compression👍👍
.
📲DM/WA Eima 0122773453 for more info .
📦COD and Self-pick up available for area Kajang, Cheras and Bangi
.
💳 We accept major credit cards
www.bodyandworkshq.com
.
#bodyandworksarmy #bodyandworkshq #bengkung #bengkungbersalin #bengkungmoden #pantang #fitfiercefabulous #sayajual #gymmalaysia #waisttrainermy #fitnessgoal #corsetmalaysia #waisttrainermalaysia #pantang #bersalinczer #nevergiveup #malaysis #bersalin #nakkurus #rampingsihat #waisttrimmer #kakigym #kurusbadan #rampingsihat #dewiremaja #kajang #sayajualbengkung


0

Senang je kalau Sis nak sorok perut dalam masa yang sama bole kempiskan perut.. GIRDLE TURKI!! GIRDLE yang HOT di pasaran sekarang nih!!
.
Nak GIRDLE TURKI??
.
Material : 65% nylon, 35% Spandex
Size : S-2XL (27-45 inch.)
.
Kami berikan LIFETIME FREE REPAIR SERVICE bagi setiap pembelian Girdle Turki. (T&C apply)
.
Harga Asal : RM199
Harga Promosi : RM169
Free Postage
.
Pembelian GIRDLE TURKI boleh melalui AntyLia Ejen Sah GIRDLE TURKI
.
WhatsApp AntyLia Agen Sah GIRDLE TUKRI 📲0173966979
.
#girdleturki #bengkung #bengkungmoden #bengkungkurus #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetperut #korsetkurus #korsetmalaysia #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungviral #bengkungmurahmalaysia  #berpantang #setberpantang #ibuberpantang #berpantangsendiri #setberpantangmurah #berpantang #bersalin #bersalinnormal #bersalin #babymalaysia #mothercaremalaysia #babymalaysiaonlineshop #pakaianbaby #anakku #kurus #slim #bodyshape


1

MIX NURSING BRA / BREASTFEEDING

HARGA :-
5 HELAI = RM100 SM / RM110 SS
10 HELAI = RM180 SM / RM190 SS
TERMASUK POS

Bra Size & Warna : Klik link di bio untuk WhatsApp atau DM saya terus :)
.
WhatsApp : 016-3904096 atau klik link di bio 😉
.
#sayajualbra #bramenyusu #raya2019 #berpantang #ibuberpantang #bersalin #ibubersalin #bajurayamurah #bajuraya2019 #nursingbramalaysia #malaysianursingbra #sayajual #sayajualmurah #sayajualnursingbra #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaaronline #bazaronline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #ibubersalin #geniebramalaysia #malaysia #bajumenyusu #hargapromosi #hargalelong #lelong #jualanmurah


0

BAYANGKAN DENGAN SEBOTOL SHOWER GEL BADAN SEMAKIN KECIL .
Bagi yang ingin
.
.
🎀Perut kempis
🎀Peha pinggul dan lengan kecil
🎀Buang angin dalam badan
🎀Turunkan berat badan
🎀Hilangkan strechmark.
🎀nak kurus.
🎀Pinggang Ramping body shape
.
Kini FRESKIN HIJAA CONTOUR SHOWER GEL ada promosi murah gilerr ,beli banyak lebih murah !
.
FRESKIN HIJAA
contour Shower Gel
KKM NOT : NOT190402962K
.

Cara Kegunaan.
⭕Basahkan Badan
⭕Sabun dan gosok ditempat2 BERLEMAK biarkan Seketika sekurangnya 3-5minit ⭕Bilas dengan air bersih
.
Sesuai Untuk semua golongan 👉kanak kanak 👉Lelaki 👉Wanita 👉Ibu Menyusu
👉Ibu Berpantang
.
Weight :500ML
.
Whatsapp 018 277 3237
.
#freskin #freskinhijaa #mandikurus #kurus #putih #buanglemak #sembelit #selulit #freskinhijaaselangor #kurusmudah #berpantang #bersalin #tradisional #nakkurus #boroi #buncit #pecahlemak


0

Terima kasih banyak Puan Azwa dari Seri Kembangan sebab sudi recommend kawan dia untuk #nourvdaprivatehomespa dalam tempoh #berpantang . Puan Wahida dari Shah Alam ambil servis #confinementlady untuk #pakejberpantang selama 5 hari. In shaa Allah, kalau berkesempatan #penutuppantang #kakakbunga akan beri 2 servis PERCUMA..! Siapa yang tak suka percuma betul tak? 😂

#urut #urutan #urutanbersalin #urutantradisional #bertungku #bertangas #bekam #scrubbadan #lulurbadan #bersalin #pakejpantang #pakejbersalin #confinementcare #mobilespa #homespa #spabergerak


0

Adakah anda kekurangan Zinc ?

Dapatkan Zinc dengan harga PROMOSI sekarang !! Sehingga 31 Julai sahaja~

#Zinc #Zink #ZincPlusShaklee #lukacepatsembuh #czer #bersalin #rambutgugur #ShakleeSabah #Keningau #Tambunan #Ranau


0

SENANG NAK KURUS KALAU TAHU CARANYA, 5 PETANDA ANDA WAJIB KURUS.
.
1. Mudah letih apabila membuat kerja.
2. Sering berasa sakit pada lutut dan tapak kaki ketika menaiki tangga.
3. Badan sering berasa lesu dan mengantuk.
4. Badan terasa berat dan sukar untuk duduk dengan selesa.
5. Bila anda merasakan pakaian yang dipakai sudah semakin sendat.
.
Adakah anda memiliki semua petanda di atas? .
Kalau ya, anda WAJIB untuk kembali kurus.
.
Ada 3 cara yang boleh membantu anda untuk kembali kurus.
.
1. Kurangkan selera makan .
2. Bakar dan cairkan lemak-lemak yang ada di badan.
3. Bersenam.
.
Kalau anda SERIUS mahu KURANGKAN SELERA MAKAN ANDA dan MAHU BAKAR LEMAK-LEMAK anda, izinkan saya untuk bantu anda.
.
Losyen kpop edisi terbaru dari secret correa🥰
.
Losyen kurus sejuk edisi terbaru dengan bau yang sangat tenang..sapu2 time kerja pon takde masalah..officemate tak tau pon yang awk2 pakai losyen kurus..sebab losyen terbaru dari secret correa ada 2 pilihan bau..sangat wangi tauuu...
.
Jommmm beliiiii..🤗
.
.
#cikguseo
#SecretCorrea
#Runcing
#NakKurus
#Ibumegandung
#kopikurus
#SelimSelepasBersalin
#LotionkurusSejuk
#daguruncing
#kuruskanbadan
#bruneifm
#iklanbruneifm
#kurusselepasbersalin
#bersalin
#agentwanted
#agendiperlukan
#berpantang
#setberpantang
#setbersalin
#menuberpantang
#makananberpantang
#bengkung
#bengkungmurah
#bengkungbersalin
#bengkungczer
#maluapabossku
#bukanbiasabiasa


0

SENANG NAK KURUS KALAU TAHU CARANYA, 5 PETANDA ANDA WAJIB KURUS.
.
1. Mudah letih apabila membuat kerja.
2. Sering berasa sakit pada lutut dan tapak kaki ketika menaiki tangga.
3. Badan sering berasa lesu dan mengantuk.
4. Badan terasa berat dan sukar untuk duduk dengan selesa.
5. Bila anda merasakan pakaian yang dipakai sudah semakin sendat.
.
Adakah anda memiliki semua petanda di atas? .
Kalau ya, anda WAJIB untuk kembali kurus.
.
Ada 3 cara yang boleh membantu anda untuk kembali kurus.
.
1. Kurangkan selera makan .
2. Bakar dan cairkan lemak-lemak yang ada di badan.
3. Bersenam.
.
Kalau anda SERIUS mahu KURANGKAN SELERA MAKAN ANDA dan MAHU BAKAR LEMAK-LEMAK anda, izinkan saya untuk bantu anda.
.
Losyen kpop edisi terbaru dari secret correa🥰
.
Losyen kurus sejuk edisi terbaru dengan bau yang sangat tenang..sapu2 time kerja pon takde masalah..officemate tak tau pon yang awk2 pakai losyen kurus..sebab losyen terbaru dari secret correa ada 2 pilihan bau..sangat wangi tauuu...
.
Jommmm beliiiii..🤗
.
.
#cikguseo
#SecretCorrea
#Runcing
#NakKurus
#Ibumegandung
#kopikurus
#SelimSelepasBersalin
#LotionkurusSejuk
#daguruncing
#kuruskanbadan
#bruneifm
#iklanbruneifm
#kurusselepasbersalin
#bersalin
#agentwanted
#agendiperlukan
#berpantang
#setberpantang
#setbersalin
#menuberpantang
#makananberpantang
#bengkung
#bengkungmurah
#bengkungbersalin
#bengkungczer
#maluapabossku
#bukanbiasabiasa


0

SENANG NAK KURUS KALAU TAHU CARANYA, 5 PETANDA ANDA WAJIB KURUS.
.
1. Mudah letih apabila membuat kerja.
2. Sering berasa sakit pada lutut dan tapak kaki ketika menaiki tangga.
3. Badan sering berasa lesu dan mengantuk.
4. Badan terasa berat dan sukar untuk duduk dengan selesa.
5. Bila anda merasakan pakaian yang dipakai sudah semakin sendat.
.
Adakah anda memiliki semua petanda di atas? .
Kalau ya, anda WAJIB untuk kembali kurus.
.
Ada 3 cara yang boleh membantu anda untuk kembali kurus.
.
1. Kurangkan selera makan .
2. Bakar dan cairkan lemak-lemak yang ada di badan.
3. Bersenam.
.
Kalau anda SERIUS mahu KURANGKAN SELERA MAKAN ANDA dan MAHU BAKAR LEMAK-LEMAK anda, izinkan saya untuk bantu anda.
.
Losyen kpop edisi terbaru dari secret correa🥰
.
Losyen kurus sejuk edisi terbaru dengan bau yang sangat tenang..sapu2 time kerja pon takde masalah..officemate tak tau pon yang awk2 pakai losyen kurus..sebab losyen terbaru dari secret correa ada 2 pilihan bau..sangat wangi tauuu...
.
Jommmm beliiiii..🤗
.
.
#cikguseo
#SecretCorrea
#Runcing
#NakKurus
#Ibumegandung
#kopikurus
#SelimSelepasBersalin
#LotionkurusSejuk
#daguruncing
#kuruskanbadan
#bruneifm
#iklanbruneifm
#kurusselepasbersalin
#bersalin
#agentwanted
#agendiperlukan
#berpantang
#setberpantang
#setbersalin
#menuberpantang
#makananberpantang
#bengkung
#bengkungmurah
#bengkungbersalin
#bengkungczer
#maluapabossku
#bukanbiasabiasa


0

OPERASI CAESAR, CALON BUNDA WAJIB TAHU NIH!

Hampir semua calon Ayah dan Bunda pasti menginginkan persalinan normal yang lancar. Namun, karena beberapa kondisi, ada juga yang terpaksa harus menjalani operasi caesar untuk persalinan si kecil.

Oleh karena itu, sebaiknya Ayah dan Bunda mengetahui informasi mengenai operasi caesar dari mulai penyebab, resiko dan biaya yang diperlukan. Selengkapnya baca di www.doktersehat.com ya!

Share info ini ke media sosial kamu ya Teman Sehat. 😊
.
.
#ibu #ibuibu #ibuhamil #bumil #hamil #kehamilan #kehamilansehat #hamilsehat #bumilsehat #bumilbahagia #bumilcantik #infokehamilan #hamilsehat #cepathamil #cepathamilalami #promil #promilalami #promilsehat #pasutri #hamilcantik #hamilkembar #hamilmuda #bersalin #hamiltua #melahirkan #lahiran #lahirannormal #lahirnormal #doktersehat #doktersehatcom


0

Apa Perbezaan EO Narinar Dengan Yang Lain?
1) EO Narinar telah di formulasi untuk sesuai di gunakan untuk bayi dan kanak-kanak kerana ianya telah di adun bersama carrier oil iaitu olives oil. Ini menyebabkan EO Narinar telah siap sedia untuk digunakan (Ready To Use) dan telah di uji di makmal SIRIM tidak merengsakan kulit.
2) Ianya halal dan 100% menggunakan bahan semulajadi antaranya ialah seperti gam arab, lavender, lemon, bunga chamomile dan aloe vera yang mempunyai 1001 kebaikkan.

3)Bahan-bahan semulajadi ini tidak akan memberi mudarat kepada badan kerana telah di uji di Makmal Universiti Pertanian Malysia (UPM) malah terdapat bahan aktif yang bagus untuk meningkatkan lagi imunisasi dan keupayaan mencegah potensi penyakit.

#Narinar #narinarputrajaya #oiltherapy #FTManja #berpantang #bersalin #setbersalin #setberpantang #essentialoils #ready


0

Apa Itu Essential Oil?
Essential Oils atau Minyak pati adalah sebatian yang telah diekstrak dari tumbuhan.

Minyak yang diambil dari tumbuhan ini mengandungi aroma dan rasa, ia juga dikenali sebagai "intipati". Ianya telah digunakan hampir 6000 tahun dahulu untuk membantu dari segi kesihatan dan perasaan.

Sebatian minyak aromatik yang unik ini akan memberikan ciri-cirinya yang tersendiri kepada setiap minyak yang telah diekstrak dari tumbuhan berkenaan.

#essentialoils #Narinar #narinarputrajaya #berpantang #bersalin #terapi #anaksihat #nanion


0

Yess...THE DEAL is ON!!. Ready stock ‼
SIZE XS- XXXL (Unisex)
.
💥RM189💥 free postage nationwide
.
STRAPED- For double compression👍👍
.
📲DM/WA Eima 0122773453 for more info .
📦COD and Self-pick up available for area Kajang, Cheras and Bangi
.
💳 We accept major credit cards
www.bodyandworkshq.com
.
#bodyandworksarmy #bodyandworkshq #bengkung #bengkungbersalin #bengkungmoden #pantang #fitfiercefabulous #sayajual #gymmalaysia #waisttrainermy #fitnessgoal #corsetmalaysia #waisttrainermalaysia #pantang #bersalinczer #nevergiveup #malaysis #bersalin #nakkurus #rampingsihat #waisttrimmer #kakigym #kurusbadan #rampingsihat #dewiremaja #kajang #sayajualbengkung


0

#Assalamualaikum .
.
COD area ⤵️
.
☑️Kuala Lumpur
.
☑️Ampang
.
☑️Cheras
.
➖➖➖➖➖➖➖
.
☑️Kota Bharu
☑️Kubang Kerian .
.
☑️Pengkalan Chepa .
.
☑️Pasir Pekan
☑️Pasir Tumboh
☑️Bachok
☑️Pasir Mas
.
.
🌏Lain2 tempat
🚚 Courier ke Seluruh Malaysia . .
Wasap kami, klik link di bio atau bawah ya
.
➡️www.wasap.my/60199114933/NakSauna
. . .
.
#saunaku #saunadirumah #sauna #saunagold #cod #portablesauna #saunamalaysia #saunasteam #herbasauna #tangas #bertangas #kerusitangas #settangas #berpantang #setberpantang #setbersalin #bersalin #confinementlady #confinement #teammamaboomboom


0

#Assalamualaikum .
.
COD area ⤵️
.
☑️Kuala Lumpur
.
☑️Ampang
.
☑️Cheras
.
➖➖➖➖➖➖➖
.
☑️Kota Bharu
☑️Kubang Kerian .
.
☑️Pengkalan Chepa .
.
☑️Pasir Pekan
☑️Pasir Tumboh
☑️Bachok
☑️Pasir Mas
.
.
🌏Lain2 tempat
🚚 Courier ke Seluruh Malaysia . .
Wasap kami, klik link di bio atau bawah ya
.
➡️www.wasap.my/60199114933/NakSauna
. . .
.
#saunaku #saunadirumah #sauna #saunagold #cod #portablesauna #saunamalaysia #saunasteam #herbasauna #tangas #bertangas #kerusitangas #settangas #berpantang #setberpantang #setbersalin #bersalin #confinementlady #confinement #teammamaboomboom


0

ADA IBU-IBU YANG BAKAL BERSALIN?HAA.. JOM DAPATKAN TRUSHAPE UTK BAKAR LEMAK2 SEMASA DALAM PANTANG TU 😍😍😍
.
.
KEBAIKAN TRUSHAPE ESSENCE🍊
.
🔥membantu membakar lemak berlebihan
🔥mengecilkan lengan,peha dan perut buncit
🔥menghilangkan kesan selulit
🔥membuang angin didalam badan
.
.
Whatsapp sis Aida 019 9132337 💁‍♀️atau boleh click terus kat profile, zass terus kat whatsapp sis je tau 😍
.
.
#TruShapeTruWhite #TruDollybyFazura #WhiteningandFirming #Fatburningandbodyshaping
#aidadstrg #trudolly #terengganu #sayajual #misikulitcerah #misikurus #bazaarpaknil #sayajualonline #trudollyteamsophie #berpantang #bersalin #ibuberpantang


0

Antara khasiat Jamu Dewi Dara:-
💕Mencantikkan Aset wanita
💕Buang toksin
💕Merawat keputihan
💕Melancarkan period
💕Muka berseri 💕Subur
💕Mengecutkan cyst/fibroid
💕 Merapatkan Cik V
Best ke best😍
.
.

#JamuDewiDara #HerbaWanita #JDD #jamu #herba #kosmetik #muabella
#kecantikan #jamuratumalaya #jamujelita #jamutunteja #jamunenek #jamuwanita #jamumakdara #jamuawetmuda #jamumoden #jamumanjakani #jamuketat #jamuperapat #jamutradisional #pearlwhitejamujelita #jamumontok #ketat #ketatdara #kembalidara #kembalidaradanawetmuda #bersalinnormal #bersalin #ibubersalin #pantangbersalin


0

-
Esok Nina ade COD kt Seberang Jaya. Ada yg nak selit order?

WhatsApp je ok?
.
Your trusted JTT Ambassador ~ Penang
💕Nina +60172416154
FREE COD Kepala Batas | Tasek Gelugor | Seberang Jaya | Bayan Baru
.
WhatsApp to purchase your JTT products or to join my team 🎀
.
#jttpenang
#jttbabes
#bersalin
#jamuberpantang
#bersalinnormal
#bersalinczer
#jamutunteja
#jamupremiumquality
#herbadalamanwanita
#jamululuskkm
#combodeal
#feminineherbalwash
#ginsengherbalsoap
#feminineherbalwashbyjtt
#jttambassador
#womenempowerment
#sihatluardalam
#cantikrapatketat
#jamusedapxpahit
#jamudalampantang
#jttpenang
#jttachievementambassador


0

KEBAIKAN LULUR ATAU SCRUB BADAN
========================== Hari ini nak share sikit pasal kebaikan scrub atau lulur badan.
Scrub atau lulur badan ni dah sebahagian dari rutin penjagaan badan. Walau sibuk macam mana pun tetap kena sental sekejap. Kalau tak dapat buat sendiri pun takpa...pergi saja ke SPA lulur badan. Selalunya buat sendiri sahaja di rumah.. lepas scrub. badan rasa lebih segar, bersih dan mulus.. Jom kita tengok apa yang best sangat dengan lulur badan ni
Kebaikan Lulur/Scrub ===================
✔Menjadikan kulit cantik, halus, gebu dan cerah.
✔Menanggalkan sel-sel mati serta daki pada badan.
✔Memutihkan bahagian-bahagian tersembunyi seperti pelipat paha, lutut,siku & celah ketiak.
✔Mengurangkan tekanan & keletihan.
✔Mengekalkan tenaga.
✔Menghindarkan bau badan dan peluh berbau.
✔Memperbaiki tekstur kulit.
✔Mengurangkan dehidrasi
✔Mengembalikan kebersihan kulit daripada kotoran dan sel mati mendap dalam liang pori-pori.
✔Mengembalikan warna kulit supaya sekata.
✔Menghilangkan warna kulit berbelang.
✔Mengembalikan seri kulit kusam akibat peningkatan umur dan pancaran matahari.
✔Menjadikan kulit sentiasa lembut dan lembap.
✔Menjadikan kulit sentiasa tegang.

LULUR SRI SARI
=============
🌼 Lulur ginger
🌼 Lulur kopi
🌼 Lulur manggis
🌼 Lulur beras
🌼 Lulur coklat
🌼 Lulur green tea
🌼 Lulur javanese
🌼 Milky coconut

بِسْـــــــــمِ اَللّهِ الرّحْمن الرّحيم

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 📱wasap.my/60146650176 📱 https://www.facebook.com/niasyazwan 📱 https://www.instagram.com/pakej_pantang

#urutibubersalin
#urutibuhamil
#bertangas
#bertungku
#spamobilewanita
#luxuryspamobile
#pakejpantang
#pakejberpantang
#urutbersalin
#urutzuriat
#UrutShahAlam
#urutdenaialam
#urutbukitjelutung
#urutbukitsubang
#urutusjheight
#rawatanpantang
#pakejpantangmurah
#bersalin
#berparam
#berpilis
#urutlepasbersalin
#urutpantang
#pakejpengurusanbayi
#urutibuhamil
#uruttradisional
#urutmurah
#pakejpantangbersalin
#spauntukwanita


0

Ok, Hari ni mummy nak hantar 2 orang CL PMC ke rumah customer2 mummy puan si cantik manis yang baru sahaja melahirkan . .
.
Berangkut masing-masing dengan bahan dan peralatan untuk menjalankan tugas. Beg besar2 semuanya ! 🤩
.
.
Syabas PMC ! 👏👏
.
.
#pantangmothercare #pmc #postnatal #pantang #pakejpantang #pakejberpantang #bersalin #baby #bayi #bidan #urutwanita #urutpantang #postnatalcare #uruttradisional #urutbersalinmalaysia #urutibu #confinement #confinementlady #urut #wellness #confinementladymalaysia #makbidan #tipsberpantang #tipskehamilan


0

ADA IBU-IBU YANG BAKAL BERSALIN?HAA.. JOM DAPATKAN TRUSHAPE UTK BAKAR LEMAK2 SEMASA DALAM PANTANG TU 😍😍😍
.
.
TRUSHAPE ESSENCE🍊

Trushape essence ialah essence yang diformulasikan untuk membakar lemak dibahagian perut, lengan, peha dan menghilangkan selulit. TruShape juga dapat membantu anda untuk mendapatkan bentuk badan yang anda idamkan dan menghilangkan kesan selulit🔥
.
🔥membantu membakar lemak berlebihan
🔥mengecilkan lengan,peha dan perut buncit
🔥menghilangkan kesan selulit
🔥membuang angin didalam badan
.
.
Whatsapp sis Aida 019 9132337 💁‍♀️atau boleh click terus kat profile, zass kita whatsapp je tau 😍
.
.
#TruShapeTruWhite #TruDollybyFazura #WhiteningandFirming #Fatburningandbodyshaping
#aidadstrg #trudolly #terengganu #sayajual #misikulitcerah #misikurus #bazaarpaknil #sayajualonline #trudollyteamsophie #berpantang #bersalin #ibuberpantang


0

Assalamualaikum mommies ! Tengah buat apa, dah minum petang belum tu ?😘 Ok petang ni mummy nak belanja feedback customer yang telah menggunakan khidmat CL kami. Yeayyyyyyy 👏👏👏 .
.
.
Alhamdulillah syukur, Customer kami puas hati ! Kami lebih lah senang hati 🤩 .
.
.
Haihhh kesian mummy tengok customer ni selalu diganggu oleh CR kami.. yela, sikit2 tanya follow up tentang CL. Selagi tak jawab selagi tu dia tanya kan.. Tak menang tangan customer kami nak menjawab 😅
.
.
Ok la ok la, mummy sebenarnya tak salahkan CR, kerana dia telah ditugaskan untuk follow up customer. Dan maklumat dari customer adalah sangat penting bagi kami untuk kami memperbaiki khidmat servis CL kami di masa akan datang. .
.
Apa apa pun mummy nak ucapkan Syabas PMC ! 👏👏
.
.
#feedbackcustomerpmc .
.
#pantangmothercare #pmc #postnatal #pantang #pakejpantang #pakejberpantang #bersalin #baby #bayi #bidan #urutwanita #urutpantang #postnatalcare #uruttradisional #urutbersalinmalaysia #urutibu #confinement #confinementlady #urut #wellness #confinementladymalaysia #makbidan #tipsberpantang #tipskehamilan


0

Terima kasih warga Columbia Asia yg dah cuba pearlherbs balm! 😘😘
.
Tq cik Melissa!😘😘
Harap pearlherbs balm dapat membantu anda & keluarga menurangkan batuk selsema dan mcm2 kegunaan lagi dgn ramuan istimewa minyak kayu putih yg byk kegunaannya..
.
Jom boleh check apa fungsi/khasiat minyak kayu putih yg best sgt ni!
.
.
Byk kegunaan minyak KAYU PUTIH antaranya: .
1. Bertindak sebangai antiseptik & antibakteria
.
2. Selsema, jangkitan sinus, & masalah pernafasan
.
3. Aromaterapi - Sering digunakan dalm sabun, deodoran, losyen, minyak wangi & produk kesihatan. .
4. Boleh digunakan utk merawat masalah kulit seperti lebam/ gangguan kulit
.
5. Memberhentikan darah luka2 kecil.
.
6. Boleh digunakan dalam kes sakit gigi & digunakan dlm pembuatan ubat kumur
.
7. Jika minyak kayu putih asli dicampur dalam minyak urut ia mempunyai kesan yg sgt menenangkan pada badan dan minda. Dapat menghilangkan keletihan, sakit badan dan sakit otot.
.
Jom..wasap sy utk keterangan lanjut atau buat pembelian.
.

https://shopee.com.my/Pearlherbs-balsem-i.22041506.1976739919
.
.
:: We share, We care::
#pearlherbs
#pearlherbsbalm
#balm
#munyakkayuputih
#bersalin
#baby
#herbs


0

BAYANGKAN DENGAN SEBOTOL SHOWER GEL BADAN SEMAKIN KECIL .
Bagi yang ingin
.
.
🎀Perut kempis
🎀Peha pinggul dan lengan kecil
🎀Buang angin dalam badan
🎀Turunkan berat badan
🎀Hilangkan strechmark.
🎀nak kurus.
🎀Pinggang Ramping body shape
.
Kini FRESKIN HIJAA CONTOUR SHOWER GEL ada promosi murah gilerr ,beli banyak lebih murah !
.
FRESKIN HIJAA
contour Shower Gel
KKM NOT : NOT190402962K
.

Cara Kegunaan.
⭕Basahkan Badan
⭕Sabun dan gosok ditempat2 BERLEMAK biarkan Seketika sekurangnya 3-5minit ⭕Bilas dengan air bersih
.
Sesuai Untuk semua golongan 👉kanak kanak 👉Lelaki 👉Wanita 👉Ibu Menyusu
👉Ibu Berpantang
.
Weight :500ML
.
Whatsapp 018 277 3237
.
#freskin #freskinhijaa #mandikurus #kurus #putih #buanglemak #sembelit #selulit #freskinhijaaselangor #kurusmudah #berpantang #bersalin #tradisional #nakkurus #boroi #buncit #pecahlemak


0

Hi Preggy Mommy! Nahhh set berpantang yang sgt sempurna utkmu... .
Badan tu nak guna lama, so dalaman tu sgt penting ya... .
Dahh xyahh nak stalk sgt, meh cpt2 order: 0199651014
.
#suzyhoneyherbs #faraherbsempire #ratujamuwarriors #setberpantang #setbersalin #mengandung #bersalin


0

👄Lipstik yg menjimatkan kerna sekali calit tahan 12 jam
👄Lipstik yg membantu merawat bibir kering dn merekah kerna mengandungi vitamin E
👄Satu warna lipstik sesuai utk semua jenis warna bibir samada bibir warna gelap atau cerah
👄Bibir kelihatan lebih segar dn bermaya
👄Berharuman strawberry yg menyegarkan

Berminat? ➡️ www.wasap.my/60192508787/mcl

#MagicnaturaCollagenLipstick #MCL #Jamu #herba #kosmetik #muabella#kecantikan#jamuratumalaya #jamujelita #jamutunteja #jamunenek#jamuwanita#jamumakdara #jamuawetmuda #jamusweetdara #jamumoden#jamuketat#jamuperapat #jamutradisional #pearlwhitejamujelita #ketat #kembalidara #bersalinnormal #bersalin #ibubersalin #kurus #pantangbersalin#AGENTDROPSHIPWANTED


0