#bersalin

Instagram photos and videos

#bersalin#berpantang#hamilsehat#hamil#melahirkan#ibuhamil#kurus#doktersehat#lahiran#lahirnormal#jomkurus#hamiltua#bumil#Bersalin#hamilmuda#hamilkembar#hamilcantik#pasutri#promilsehat#promilalami#promil#cepathamilalami#cepathamil#infokehamilan#bumilcantik#bumilbahagia#bumilsehat#kehamilansehat#kehamilan

Hashtags #bersalin for Instagram

💕 TANAMERA HERBAL TEA 💕
.
Salah satu item yang terdapat didalam SET BERSALIN TANAMERA, iaitu HERBAL TEA.
.
Herbal tea tanamera ✅Teh herba tanamera digunakan secara traditional untuk merangsang peredaran darah /susu ibu dan mempercepatkan penyembuhan rahim
✅Dengan menggunakan Herbal tea tanamera ini boleh memberikan tenaga pada anda semasa berpantang untuk nampak lebih segar..
✅Sesuai untuk breastfeed tanpa memudaratkan bayi
Jika kuning bayi terlalu tinggi bacaan 200 keatas kurangkan kepekatan tea tersebut

Tea kunyit & halia ini boleh merangsang pembuangan darah beku sari rahim sepanjang tempoh pendarahan selepas bersalin
Selain itu dengan mengamalkan sehari 2 kali ia boleh membantu mengurangkan keradangan pada bahagian rahim dan bahagian genital

Proses memanaskan badan dan melegakan masalah sembelit
.
RM45 sahaja
Free pos SM
.
Wasap +60179718976
Klik link di profile
.
Wasap.my/60179718976/herbaltea+Tanamera
.
Shopee : https://mall.shopee.com.my/nabilahhananik/1066013069
.
Join channel telegram :
t.me/shoppingwithilma
.
.
#shoppingwithilma
#SWIreviewtanamera
#KeperluanIbudanAnak
#IbuHamil #IbuBerpantang #IbuBersalin
#BerPantang #Bersalin #SetBersalin #SetBerpantang #Tanamera #HerbalTea #HerbalTeaTanamera
#tanameraherbaltea
#tehHerba
#tehherbaberpantang
#maktang
#cikguseo
#assalamualaikum


0

Throwback Petang Semalam,

Alhamdulillah, selesai sudah slot 3 hari urutan bersalin Mama Shasha Rina Idris 🌹 kecut rahim di mana hari kedua rahim ditolak dan diangkat memandangkan jatuh selepas melahirkan anak dan menurut kata nurse, wajib diurut segera sebab rahim dah jatuh 🌹 aliran susu lancar dan breast sudah surut bengkak 🌹 dah boleh duduk dalam keadaan selesa dan disetujui oleh Mama Sha sendiri sebab katanya first day urut, nak duduk lunjur kaki sakit sangat 🌹 badan rasa ringan sangat

Katanya lagi, nak continue untuk penutup 44 hari dan pelepas antara 50 ke 60 hari. Serik untuk berurut dengan sembarangan therapist sebab pernah ada sejarah dengan therapist sebelum ni 😯
#urutpantangbersalin #urutan #bersalin #berpantang #therapist #tukangurut #putrajaya


1

Selain segar dan enak, ternyata banyak manfaat dari air kelapa😍
.
#Repost @doktersehatcom (@get_repost)
・・・
Air kelapa menyebabkan keguguran hanyalah mitos, karena kandungan air kelapa justru sangat baik untuk bumil. Yang penting, konsumsilah air kelapa yang segar dan asil serta tidak berlebihan meminumnya ya, Bunda.

Namun, apabila setelah minum air kelapa bumil merasa tidak nyaman, segeralah hentikan konsumsinya dan segera hubungan dokter.

Bunda suka minum air kelapa saat hamil? Sharing di sini ya Bun. 😊
.
.
#ibu #ibuibu #ibuhamil #bumil #hamil #kehamilan #kehamilansehat #hamilsehat #bumilsehat #bumilbahagia #bumilcantik #infokehamilan #hamilsehat #cepathamil #cepathamilalami #promil #promilalami #promilsehat #pasutri #hamilcantik #hamilkembar #hamilmuda #bersalin #hamiltua #melahirkan #lahiran #lahirannormal #lahirnormal #doktersehat


0

Hampa takmau makan supplement takpala . Jaga makan dengan betoi . Exercise . Air minum bagi cukup. Jangan dok main langgah air bergas junk food bagai gula berkilo2 . Hat tu la racun. .

Yang nak makan supplement make sure supplement tu selamat . Air kosong minum bagi cukup. .

Toksah dok bekelaila. Masing2 ada poket dan otak sendiri . Kalau berasa benci supplement , jangan amikla . Kalau suka supplement amik la dengan aturan yang betoi. .
Mummy tetap amik . Minyak zaitun habatussauda vco vit c. Ikut suka hampala noh

#milkbooster #breastfeeding #menyusu #bersalin #berpantang #bengkung #setbersalin #hamil #supplementmurah #supplement #habasyioil #habasyi #pantang #milkboostermurah #setmengandung #makanansunnah #sunnahfood #vco #minyakkelapadara #vcomurah #oliveoil #vitamin #girdlemurah #pregnant #vitc #shaklee #energybooster #girdle #bengkungmurah #buasir


5

Hampa takmau makan supplement takpala . Jaga makan dengan betoi . Exercise . Air minum bagi cukup. Jangan dok main langgah air bergas junk food bagai gula berkilo2 . Hat tu la racun. .

Yang nak makan supplement make sure supplement tu selamat . Air kosong minum bagi cukup. .

Toksah dok bekelaila. Masing2 ada poket dan otak sendiri . Kalau berasa benci supplement , jangan amikla . Kalau suka supplement amik la dengan aturan yang betoi. .
Mummy tetap amik . Minyak zaitun habatussauda vco vit c. Ikut suka hampala noh

#milkbooster #breastfeeding #menyusu #bersalin #berpantang #bengkung #setbersalin #hamil #supplementmurah #supplement #habasyioil #habasyi #pantang #milkboostermurah #setmengandung #makanansunnah #sunnahfood #vco #minyakkelapadara #vcomurah #oliveoil #vitamin #girdlemurah #pregnant #vitc #shaklee #energybooster #girdle #bengkungmurah #buasir


6

Bra ni sangatla best
Banyak function pulak
Dia elastik tau
Atau senang cakap strechable .

So kita akan rasa sangat selesa
Nak basuh pun senang
Bukak ja pad kat dalam tu
Cepat kering jugak

Harga RM30
Free Pos SM

Mummy Jenny

#bengkung #bengkungmoden #slimming #kurus #ramping #kempis #bersalin #beranak #ceaser #czer #bra #pushupbra #bodyshaper #fitness #bengkungsajat #bengkung4tulang #bengkung16tulang #kurus #bengkungibu #bengkungbersalin #corset #kuruscantik #bengkungmurah #pushupbramurah #bramurah #nursingbra #bramenyusu #braplussize #sportbra


1

Air kelapa menyebabkan keguguran hanyalah mitos, karena kandungan air kelapa justru sangat baik untuk bumil. Yang penting, konsumsilah air kelapa yang segar dan asil serta tidak berlebihan meminumnya ya, Bunda.

Namun, apabila setelah minum air kelapa bumil merasa tidak nyaman, segeralah hentikan konsumsinya dan segera hubungan dokter.

Bunda suka minum air kelapa saat hamil? Sharing di sini ya Bun. 😊
.
.
#ibu #ibuibu #ibuhamil #bumil #hamil #kehamilan #kehamilansehat #hamilsehat #bumilsehat #bumilbahagia #bumilcantik #infokehamilan #hamilsehat #cepathamil #cepathamilalami #promil #promilalami #promilsehat #pasutri #hamilcantik #hamilkembar #hamilmuda #bersalin #hamiltua #melahirkan #lahiran #lahirannormal #lahirnormal #doktersehat #doktersehatcom


2

✂" BENGKUNG MODEN 3IN1 "khas untuk bersalin czer dan normal .✂
.
Kelebihan Bengkung Moden .
.
✔ Sebagai sokongan kepada perut lepas bersalin agar boleh berdiri dengan lurus dan mudah bergerak.​
.
✔ Mudah untuk di pakai terutamanya ketika berpantang sendirian. Velcro strap boleh dilekatkan di mana-mana bahagian luar bengkung mengikut keselesaan. Hanya "ZAP-ZAP" sahaja sudah siap berbengkung.
.
✔Ia juga amat berguna untuk jangka masa panjang kerana Bengkung Moden ini masih boleh dipakai walaupun perut sudah kempis dan selepas habis tempoh berpantang kerana materialnya membolehkan “Velcro Strap” melekat di mana-mana bahagian luar bengkung.
.
✔ Sebagai bantuan kepada tulang belakang buat ibu-ibu yang baru lepas bersalin. Ia juga berkesan untuk menghilangkan sakit belakang yang dialami sewaktu mengandung dan proses kelahiran.
.
❌ Menghalang perut menggeleber dan peranakan turun dari tempat asal
.
❌ TIDAK mudah bergulung 🖒
.
---------------------------------------------------------------------------------
.
💁Yang Lebih Menariknya Bengkung Moden Ini mempunyai 3 Bahagian Bengkung Yang Berasingan Dengan Fungsi Yang Berbeza.
Kelebihan Bengkung Moden:
Bahagian Atas dan Pinggang
​.
✔ Bengkung Moden bahagian pinggang dapat membantu mengembalikan rahim pada saiz asal dengan lebih cepat, mengetatkan otot perut, supaya perut cepat kempis dan tidak buncit.
.
✔Membantu merampingkan dan membentuk pinggang.
.
---------------------------------------------------------------------------------
Kelebihan Bengkung Moden:
Bahagian Punggung
.
✔ Bahagian punggung sangat lembut selepas bersalin sehingga 8 minggu pertama. Bengkung dapat merapatkan dan mengembalikan bentuk punggung asal sebelum bersalin.
.
.
[✔] Harga MAMPU MILIK
.
Harga asal RM79.00
Harga promosi ⤵
🤗1 SET RM50.00 FREE postage📮
.
💁Sebarang pertanyaan boleh direct whatsapp ya 🤗
http://www.wasap.my/60133873312
http://www.wasap.my/60133873312
http://www.wasap.my/60133873312

#bengkungmoden #bengkung #bengkungmoden3in1 #bersalin #berpantang #bengkung3in1 #feedbackcustomer #terimakasih #sayajual


0

Saat selepas bersalin rahim akan mengecut 30% dari asal semasa tengah mengandung.

Walaupun baby dah keluar rahim masih kembang dan luka dalamnya.

Masa masa berpantang ni la ibu ibu lepas bersalin perlu berbengkung dan bertungku untuk kecutkan semula rahim kepada bentuk asal.
Kalau ikutkan rahim memang akan kecut sendiri dalam masa 44 hari.

Tapi ada customer ni pakai Sabun Zumba dapat kecutkan rahim dalam masa 2 hari je.

Dengan asbab ekstrak manjakani, halia dan serai dalam Sabun Zumba membantu mengecutkan rahim dengan cepat.

Jadinya memang disarankan ibu ibu yang baru bersalin cuba Sabun Zumba sebagai alternatif untuk kecutkan rahim dan keluarkan angin dari dalam badan.

#SabunZumba
#Berpantang #berpantangsendiri #bersalin #kecutrahim


1

Tag kawan korang yang punya masalah mcm ni..
.
Bila badan terlebih berat ofkos kita semua akan rasa sedih dan down bila kena ejek.
.
Apa shj org akan ejek dgn mcm2 ejekan
badan mcm tongla..blue hippo la..mcm gajah..mcm mcm ejekan terpaksa kita terima dan hadapi..
.
Tanya kt dunia ni siapa nk jd gemuk confem semua xnk tapi tanye siapa nk kurus itulahh impian semua orang.
.
Walau ada yg dlm hati xpela gemuk.tpi sebenarnya xnk pun jd gemuk..
.
Bila stress org ckp gemuk.apa kita akn buat..stress biasa dikaitkn dgn makan..so ni la yg biasa kita buat.MAKAN..
MAKAN stress lg MAKAN..
.
SO sebenarnya semakin org ejek tu kita patutnya jdikn semngt dan WHY kita untuk turun berat..amik dari sudut positif yg mereka ejek untuk kita berubah.
.
inilah masa yg sesuai utk kita berubah di tahun baru 2019..
.
👉PRE-REGISTER ONLINE COACHING TELAH DIBUKA!!!
Ramai yg sudah dapat hasil
DAFTAR SEKARANG!!!
.
.
📱COACH NINTA 0137882259
.
Klik link wasap di bio IG

#coachkurus #personalcoach #happydiet #kurus #bersalin #premiumcoaching #kahwin #puasa #raya #slim #nakkurus #happydiet #dietsihat #dietmakannasi #makan6kali #langsing #saizs #kebaya #dietnutrisi #onlinecoaching #lost5kg #tukarsaizkecil #saizxxl #programonline #mudahnyakurus #nakkuruscepat #nakkurusraya #nakkurusbalik #nakkurussihat #kuruscantik


1

Haa...ptg2 ni duk scroll2 tu utk ibu2 nk bersalin..dlm pantang..atau ssh sgt nk sendawa..nk buang angin..bdn abis lenguh2..sengal2..meh rapat meh..baca ni testimoni customer #serunding Qaisara...
Wasap mai lekaih 601169690654

#serundinghalba #serunding #serundinghalia #serundinghaliabilis #serundingbawangcrispy
#berpantang
#makananpantang
#kudapkudapsihat
#bersalin #angin #halia


0

Bahan-bahan yang terdapat dalam Sabun Hijau 🌿🌿 Ade masalah jerawat, eczema, gatal kulit, kulit sensitive, ruam merah, celah ketiak hitam, celah paha hitam & tumit pecah boleh cuba pakai sabun hijau ni

Sesuai di pakai dari baby sampai ke dewasa 👪

Apa bahan-bahan yang ada dalam Sabun Hijau Marine & kebaikan bahan-bahan tersebut :- GARAM BULUH
🍍Kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit
🍍Anti bacteria, anti-elergi, anti-keradangan

Pheno -Sfe (ekstrak -The Pu -erh)
🍍Antioksidan & boleh pulihkan dan menghapuskan radikal bebas berbahaya yang boleh merosakkan sel kulit ( anti-penuaan)
🍍Memperbaiki sel kulit dan menjaga kulit untuk masa yang lebih lama

Ekstrak Liquorice
🍍Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik hitam
🍍Mencerahkan pigmentasi kulit
🍍Minyak Tea Tree
🍍Anti bacteria, anti-kulat & Vitamin E
🍍Antioksidan,anti- penuaan
🍍Memperbaiki kulit bermasalah

Gliserin
🍍Melembapkan kulit

Aloe Vera
🍍Menyembuhkan kulit dan memperbaharui sel kulit bermasalah

#sabunhijaumarine #marineessence #garambuluh #codbbujb #codjb #codutmskudai #johor #shahalam #perak #kedah #eczema #ellergic #kulitkusam #ketiakhitam #stretchmark #tumitpecah #bersalin #pantang #jerawat #jeragathilang #kulitcantik #terapiinstagram #ajimaura #shampoohijau #kelemumur #kulitgatal #rambutgugur #freeparaben #sahajidahhaiOmarketing
#ateamjb


0

Apa beza Rduse vs Colonis Dmestica?? Rduse dan Colonis Dmestica mempunyai fungsi yang sama iaitu *detoksifikasi (pembuangan toksin dari tubuh).
Akan tetapi Kedua-duanya juga memiliki kelebihan yang tersendiri, rasa dan ramuan formula yg berbeza.. ▪RDUSE
Fungsi Rduse, detoks melalui hati, darah, buah pinggang dan kulit (berpeluh dengan banyak) dan mengawal nafsu makan.
Herba didalam Rduse iaitu Slendesta (sejenis kulit ubi kentang) yang boleh menipu otak untuk mengurangkan rasa lapar (rasa kenyang berpanjangan) ▪COLONIS DMESTICA
Fungsi Colonis Dmestica pula detoks melalui hati, darah, buah pinggang dan pembersihan kolon. Anda akan rasa pembuangan air besar yang lancar (tidak cirit birit). Herba di dalam colonis dmestica merangsang hormon leptin untuk rasa kenyang berpanjangan dan merangsang pembakaran kalori daripada kepada lemak yang tidak diperlukan oleh badan. ***
Detoks penting kesihatan dalaman dan luaran termasuklah kecantikan kulit. Kombinasi pengambilan detoks, pemakanan yang seimbang dan senaman merupakan pakej terbaik untuk mendapatkan bentuk badan yang ideal dan kekal aktif!
.
.
Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah:
Wasap.my/+60125395399
#kurmadhuha #kurmadhuhajrm #jamuratumalayajitra #jamuratumalayaalorstar #jamuratumalayachanglun #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline
#gout
#uum
#kedah
#codjitra
#herbaberpantang
#herba
#setberpantang
#bersalinczer
#bersalin
#berpantang
#kurus
#kurussihat
#umt
#unimap
#uitm
#polimas
#ikea
#detox
#JamuRatuMalaya


1

.
Program ONLINE COACHING ni adalah program yang dijalankan 100% online untuk mereka yang mencari untuk turunkan berat badan, dan mengalami masalah kesihatan terutamanya obesiti. Sangat sesuai bagi semua , tidak kura di mana anda berada.
.
KEISTIMEWAAN PROGRAM:
✓ Topik- topik berkaitan Diet Sihat.
.
✓ Bersesi dengan personal coach - saya (Coach Baiti).
.
✓ Bersesi di group support yang sangat awesome.
.
✓ Coach akan pantau apa yang korang makan ..
.
✓ Menu eat clean disediakan untuk sebulan.. so tak pening dah nak makan apa.
.
✓ Membentuk gaya hidup dan habit kita.
.
✓ Bukan setakat turun berat tapi untuk maintain berat badan bila da turun.
.
✓ Berpeluang dapat hadiah..
. 📱Coach Baiti 0197701496
.
#coachbaitie
#teamahmadmizah
#befitprogramonlinecoaching .
.
#seluarbesar #zalora#tipskurus #plussize #bajubesar #tipssihat #tipsuntukkurus #tipsdiet #bhonline #kurussihat #jomkurus #bawalexclusive #berpantang #barangbabyonline #bersalin #nakkurus


0

Follow @doktersehatcom untuk tips kesehatan setiap hari & konsultasi GRATIS dengan dokter
.
@doktersehatcom
@doktersehatcom
@doktersehatcom
www.doktersehat.com
Tag & Share .
Telur mengandung zat besi, seng dan fosfor, mineral yang sangat penting bagi tubuh Anda. Zat besi sangat dibutuhkan oleh wanita saat haid, karena jika zat ini tidak terpenuhi maka hal ini bisa menyebabkan wanita mudah lelah dan marah.

Sementara itu, seng menjaga sistem kekebalan tubuh Anda dalam kondisi prima dan membantu tubuh mengubah makanan menjadi energi. Sedangkan, fosfor penting untuk kesehatan tulang dan gigi.

Telur juga mengandung sejumlah unsur pelarut seperti yodium yang diperlukan untuk membuat hormon tiroid. Sementara selenium, antioksidan yang dapat membantu mengurangi risiko kanker.
.
#ibu #ibuibu #ibuhamil #bumil #hamil #kehamilan #kehamilansehat #hamilsehat #bumilsehat #bumilbahagia #bumilcantik #infokehamilan #hamilsehat #cepathamil #cepathamilalami #promil #promilalami #promilsehat #pasutri #hamilcantik #hamilkembar #hamilmuda #bersalin #hamiltua #melahirkan #lahiran #lahirannormal #lahirnormal #doktersehat #doktersehatcom


1

from @doktersehatcom - Air kelapa menyebabkan keguguran hanyalah mitos, karena kandungan air kelapa justru sangat baik untuk bumil. Yang penting, konsumsilah air kelapa yang segar dan asil serta tidak berlebihan meminumnya ya, Bunda.

Namun, apabila setelah minum air kelapa bumil merasa tidak nyaman, segeralah hentikan konsumsinya dan segera hubungan dokter.

Bunda suka minum air kelapa saat hamil? Sharing di sini ya Bun. 😊
.
.
#ibu #ibuibu #ibuhamil #bumil #hamil #kehamilan #kehamilansehat #hamilsehat #bumilsehat #bumilbahagia #bumilcantik #infokehamilan #hamilsehat #cepathamil #cepathamilalami #promil #promilalami #promilsehat #pasutri #hamilcantik #hamilkembar #hamilmuda #bersalin #hamiltua #melahirkan #lahiran #lahirannormal #lahirnormal #doktersehat #doktersehatcom


146

Air kelapa menyebabkan keguguran hanyalah mitos, karena kandungan air kelapa justru sangat baik untuk bumil. Yang penting, konsumsilah air kelapa yang segar dan asil serta tidak berlebihan meminumnya ya, Bunda.

Namun, apabila setelah minum air kelapa bumil merasa tidak nyaman, segeralah hentikan konsumsinya dan segera hubungan dokter.

Bunda suka minum air kelapa saat hamil? Sharing di sini ya Bun. 😊
.
.
#ibu #ibuibu #ibuhamil #bumil #hamil #kehamilan #kehamilansehat #hamilsehat #bumilsehat #bumilbahagia #bumilcantik #infokehamilan #hamilsehat #cepathamil #cepathamilalami #promil #promilalami #promilsehat #pasutri #hamilcantik #hamilkembar #hamilmuda #bersalin #hamiltua #melahirkan #lahiran #lahirannormal #lahirnormal #doktersehat #doktersehatcom


9

Rangsangan secara eksternal juga sangat membantu mencerdaskan anak sejak dalam kandungan lho, Bunda. Yuk lakukan cara berikut ini agar anak cerdas.

Jangan lupa ajak Ayah untuk bersama-sama berinteraksi dengan buah hati sejak dalam kandungan ya, Bun. 😊

Follow @doktersehatcom untuk tips kesehatan setiap hari & konsultasi GRATIS dengan dokter!

#ibu #ibuibu #ibuhamil #bumil #hamil #kehamilan #kehamilansehat #hamilsehat #bumilsehat #bumilbahagia #bumilcantik #infokehamilan #hamilsehat #cepathamil #cepathamilalami #promil #promilalami #promilsehat #pasutri #hamilcantik #hamilkembar #hamilmuda #bersalin #hamiltua #melahirkan #lahiran #lahirannormal #lahirnormal #doktersehat #doktersehatcom


1

SOALAN SELALU DITANYA
1) Adakah bersauna memang berkesan menurunkan berat badan?
Ya, Sauna telah terbukti di seluruh dunia ia berkesan menurunkan berat badan.
2) Bagaimana amalan bersauna boleh menurunkan berat badan?
Semasa proses sauna, tenaga diperlukan untuk menjalankan proses pengeluaran peluh dan peredaran darah. Setiap kali badan kita menggunakan tenaga maka ia akan membakar kalori..Semasa bersauna kalori akan membakar 700-1000KJ setiap sesi. Penurunan berat badan bukan kerana wap panas atau pemanas infrared tetapi kerana proses pengeluaran peluh dan peredaran darah semasa bersauna.Oleh sebab itu selepas bersauna anda akan rasa jantung bergerak pantas dan berasa seperti baru lepas bersenam dan anda rasa lebih segar, tenang dan ringan.
Malahan bersauna bukan sahaja mengeluarkan peluh tetapi ia mengeluarkan toksik-toksik, garam-garam buangan yang tidak diperlukan dan lain-lain kotoran dalaman hasil daripada makanan yang jika berada lama dalam badan boleh menyebabkan pelbagai penyakit senyap seperti kanser, darah tinggi, kencing manis, heart attack dan sebagainya.
3) Berapa kali saya perlu bersauna dalam seminggu? Adakah perlu hari-hari?
Setiap hari dianjurkan untuk permulaan. 3 kali seminggu untuk proses penurunan berat badan dan 1-2 kali seminggu untuk badan yang ideal. Sila minum air segelas selepas bersauna.
4) Bilakah masa yang sesuai untuk bersauna?
Bila-bila masa anda FREE.Selepas bersauna, sejukkan badan dalam 15 minit sebelum mandi.
5) Saya baru bersalin. Bila masa paling sesuai untuk bersauna semasa dalam pantang?
Sangat baik dalam tempoh seminggu selepas bersalin atau ikut kemampuan
badan anda.Sekiranya dalam seminggu masih lemah jangan bersauna lagi.
Pastikan anda sihat atau mampu bersauna.
6) Kenapa saya bersauna dah 2 bulan tapi turun sikit je?
Tolong jangan makan nasi 3 pinggan selepas sauna. Cuba kurangkan kepada 1 pinggan. Anda lihat hasilnya.

WHATSAPP : 01151123435
https://wa.me/601151123435?text=s
#singapore #brunei #delivery
#fitness #diet #kurus #kurussihat #kuruscepat #cantik #health #fatburner #flawless #saunadirumah #saunasuit #sauna #spadirumah #spa #bersalin #berpantang #confiment #weightlost #jb #johor #kedah #penang #perlis


1

Packing #tualawanitalexee yang cantik ni boleh juga dijadikan hadiah pada teman yang pantang #bersalin
Lexee pad #maternity 100% kapas.
Selesa dipakai sepanjang hari
Tidak bocor
Mengeringkan luka jahitan dgn cepat dan sembuh
Menyedut saki baki darah nifas.
Memberi tenaga

Klik link wasap di bio ig utk order
#stokislexee


0