#bersalinceaser

Instagram photos and videos

#bersalinceaser#berpantang#bengkungmoden#bengkung#bengkungibu#bengkungmama#PremiumBeautifulCorset#bengkungczer#korsetkesihatan#laukberpantang#waistshaperindonesia#bodyshapingmaker#pengecilperut#kuruslepasbersalin#CorsetWithFir#caesarean#normaldelivery#bengkungibubersalin#premiumbeautifuljohor#HerbaMaharani

Hashtags #bersalinceaser for Instagram

Tahniah My Client dr #cheras .. Memilih #premiumbeautifulelegance sbg #bengkungbersalinmudah lepas bersalin. Hasilnya 11kg hilang berat sebulan berpantang dgn PB cantik dan langsing. Lagipun pakai PB as bengkung moden dah cukup sempurna Jika berpantang sendirian semasa tempoh berpantang Jika kalian tidak ada khidmat #confinementlady. .

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #bengkungberpantang


1

Tahniah my client dari #Bangi .. Memilih #premiumbeautifulclassic sbg #bengkungbersalinmudah lepas bersalin. Lagipun pakai PB as bengkung moden dah cukup sempurna Jika berpantang sendirian semasa tempoh berpantang Jika kalian tidak ada khidmat #confinementlady. .

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #bengkungberpantang


1

Tahniah Cikgu Adibah .. Memilih #premiumbeautifulelegance sbg #bengkungbersalinmudah lepas bersalin. Lagipun pakai PB as bengkung moden dah cukup sempurna Jika berpantang sendirian semasa tempoh berpantang Jika kalian tidak ada khidmat #confinementlady. .

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #bengkungberpantang


1

Day 18 dh slim😁😁 Kalau 44 hari? Meleleh tengok mommy slim teruk sekarang tau.. Premium Beautiful menjadi pilihan ibu2 lepas bersalin sebab kebersanannya membantu utk kemaskan bentuk badan lebih #langsinglepasbersalin sempurna.
.
Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.
#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.
Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #barutmoden #kempiskanperut #bengkungberpantang


1

Day 7 dh slim😁😁 Kalau 44 hari? Meleleh tengok mommy slim teruk sekarang tau.. Premium Beautiful menjadi pilihan ibu2 lepas bersalin sebab kebersanannya membantu utk kemaskan bentuk badan lebih #langsinglepasbersalin sempurna.
.
Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.
#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.
Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #barutmoden #kempiskanperut #bengkungberpantang


1

#langsingcantik dengan Premium Beautiful.. Kakak ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan macam supermodel. Lagipun pakai PB as bengkung moden dah complete penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady.. . .
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #kempiskanperut #bengkungberpantang


0

Day 7 dh slim😁😁 Kalau 44 hari? Meleleh tengok Cikgu Ehan slim teruk sekarang.. Premium Beautiful menjadi pilihan ibu2 lepas bersalin sebab kebersanannya membantu utk kemaskan bentuk badan lebih #langsinglepasbersalin sempurna.
.
Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.
#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.
Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #barutmoden #kempiskanperut #bengkungberpantang


1

#langsingcantik dengan Premium Beautiful.. Cikgu Adibah ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan kemas comel je. Lagipun pakai PB as bengkung moden lebih sempurna penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady.. . .
.
Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.
#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #kempiskanperut #bengkungberpantang


1

#langsingcantik dengan Premium Beautiful.. Kakak ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan macam supermodel. Lagipun pakai PB as bengkung moden dah complete penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady.. . .
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #kempiskanperut #bengkungberpantang


1

Stress makk. Waist nipper macam dah boleh turun ke saiz 64. Tp Long girdle ni x turun2
.
Memang dah beranak ni rasa nya part pinggang ke bawah ni mmg lebar nya lain macam. Stress rasa tunggu kecik x kecik2
.
Ini ye lagi pakai #premiumbeautiful , kalau x pakai, xtau lah mak dah lebar mana sekarang 😭😭 #berpantang #berpantangcarakama #berpantangselepasbersalin #pantang44hari #bersalinceaser #bersalinnormal #pbcorset #g8unity #PremiumBeautifulCorset


0

BENGKUNG MODEN BERSALIN (3 IN 1 POSTPARTUM SUPPORT) . Zap zap zap... Siap !!
.
💰RM55 (1SET/ 3PCS) .
.
SIZE M
======
Weight : Below 58kg
Waist : 74-84cm
.
SAIZ L:
Weight : 58-68kg
Waist : 85-94cm
.
SIZE XL:
Weight : 68-83kg
Waist : 95-104cm .
.
SIZE XXL :
Weight : 83-100kg
Waist : 105-114cm
.
Material : 65% Polyester + 35% Spandex
.
.
Sesuai untuk : 👇🏼 ✔️ Ibu lepas bersalin, cantikkan semula bentuk badan.
✔️ Mengempiskan Perut Buncit
✔️ Pinggul besar/punggung besar
✔️ Mengecilkan peha besar.
✔️ Selulit di perut, peha, punggung.
✔️ Merampingkan Pinggang
.
.
CARA MENGGUNAKAN BENGKUNG 3 IN 1 : .
★ Boleh dipakai ketika baring atau berdiri
★ Laraskan pelekat mengikut keselesaan
★ Untuk lepas BERSALIN / BERPANTANG, pakai sedikit KEBAWAH (LOWER ABDOMEN) bagi menyokong rahim daripada ‘jatuh’.
★ Kemudian laraskan lagi dengan zap-on kedua untuk mengetatkan lagi mengikut keselesaan.
★ Lapik kain lain selepas memakai minyak di perut
★ Untuk tujuan ramping/slim, pakai betul2 di pinggang kemudian adjust lagi dengan zap-on kedua bagi mengetatkannya.
.
.

Berminat?
Meh WhatsApp sis 0177003109
.
.
#ibumengandung
#ibubersalin
#ibuberpantang
#bengkungbersalin #bengkungmodenmurah
#bazarpaknil
#bengkungmoden
#bengkungmurah
#bengkung #bengkung3in1
#bengkungibu
#kelabibumengandung
#bersalinceaser
#bersalinczer #czer
#bersalinnormal
#kelengkapanberpantang #perutbuncit #majlisaqiqah


0

Tak pasal2 Kama kena marah! 🤬
.
Ada yg dok tanya2 macam mana Kama hilangkan berat badan time berpantang ni? Yg bertanya2 semua kawan2 lama zaman belajar dulu. Sebab dlu yg dorg kenal Kama ni bulat2 besarr 🤣 yg kenal2 kat soc media je tgok eh Kama x besar pon boleh laa cepat kurus haaa
.
Sebenarnya jadi #makanak2 baru nak merasa kurus
.
Sekarang ni org dok mintak tips apa Kama nak jawab ni weh?🤣 kang cakap pakai #premiumbeautiful kena marah. Kama x diet. X workout. X makan apa2 product kurus. Semua pon xbuat. .
Makan macam bela saka. Haha. Pantang pon apa kurang nya. Dah makan nasi, makan koko krunch 2 mangkuk. Minum susu lagi. In total raya baru berapa hari ni, kuih raya dah 9 balang Kama habis kan
.
Tak percaya? Meh Kama list kan
-2 balang jem tart nenas
-1 balang cadbury nani rostam
-1 balang choc rice nani rostam
-1 balang semperit
-1 balang cornflakes
-3 balang dotty’s cookies
.
Ada lg yg dalam proses nk habis kan ni. Hehe
.
So xkan la nak reka2 cerita pulak pasal tips kan. Seriously i dont have any. Coz the only tip yg Kama ada mmg pakai Premium Beautiful pagi petang siang malam. Mandi je bukak 😁

#berpantang #pantang44hari #pantangbersalin #bersalinceaser #bersalinnormal #berpantangcarakama #premiumbeautiful #pbcorset #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulconsultant


0

Berpantang dengan baik adalah sgt penting bagi ibu2 lepas bersalin.. Dapatkan pakej2 yg menarik dari kami urutan_tradisi .. 😊😊😊 Tq puan kerana mengambil pakej berpantang dari kami.. Selamat berpantang ya.. 😊😊😊😊 #bersalinnormal #bersalinceaser #urutan_tradisi #ibudananak #pakejberpantang #pakejbersalin #urutantradisional #pakejpenutuppantang🎀🌾🎀 www.wasap.my/+60196148295


0

Masa yang paling BEST untuk BERJIMAT dengan pembelian Set Premium Beautiful. Tiada caj GST, belum bermula lagi caj SST. Best la kan dapat jimattt. Yang tengah pregnant, lambat lagi nak bersalin tu.. Beli je dulu sekarang time tengah murah ni. Nanti dah bersalin kita ukur semula & tukar saiz kepada yang lebih sesuai. .
.
Boleh tukar ke hana? YES. Boleh sis. Asalkan resit less than 1 year & condition elok la kan.. boleh tukar saiz yea.
.
.
Janji shopping time murah giler ni untung sangat.
.
.
Bukan nak kata apa la, rugi betol Kalau tak grab now time takde GST & SST belum start ni. .
.
Hana ada banyak saiz dalam stock. So sesiapa nak try fitting boleh inform hana yea.. Jangan segan, Jangan malu. Kalau melepas offer jimat hebat ni memang rugi sangat!
#hanaradzi #petuahilangkanperutbuncit #bersalinczer #bersalinceaser #bersalinnormal #berpantangsendiri #berpantang #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkungibu #bengkungczer #korset #korsetmurah #korsetperut #korsetkurus #korsetpelangsing #korsetpengecilperut #korsetpembakarlemak #korsetperampingbadan


3

Tq puan alina mengambil pakej berpantang selama 3hari dengan kami .. Semoga sentiasa sehat dan bahagia hendaknya.. Tq 😘😘😘 #pakejpenutuppantang🎀🌾🎀 #pakejmurah #pakejberpantang #pakejbersalin #urutanibubersalin #urutan_tradisi #bersalinnormal #bersalinceaser #urutansusuibu
www.wasap.my/+60196148295


0

.
Apa yang bestnya dengan RICHGLOW ni ialah, mak-mak dalam pantang pun boleh guna tau. Yang bersalin cizer pun boleh minum jus dan sapu losyen kat area perut
.
Kat lengan
Kat dagu
Kat peha
.
Dan bahagian yang di katakan lemak membiak pun boleh sapu dengan gumbira.
.
💃Fungsi Set Richglow Perfect Lady
.
✔️Mampu membakar/mencairkan lemak
✔️menghilangkan berat badan
✔️melawaskan pembuangan
✔️melangsing dan mengecilkan part-part pada anggota tubuh badan
✔️menghapuskan kulit gelebeh
✔️menegang&menghaluskan kulit
✔️meredakan sakit kaki
✔️meredakan lenguh-lenguh badan
✔️menghilangkan kesan-kesan selulit&stretchmark
✔️memecahkan angin dalam badan
✔️mengurangkan rasa sengugut
✔️menyingkirkan toksin
.
Guna dia senang je.
Jus Richglow cuma koyak sachet dan terus minum.
Losyen PerfeXShape pulak sapu jer kat tempat2 berlemak. Bau dia sangat wangi, macam perfume mint gituuu😍
.
Normal price RM197 exclude postage. Sekarang ada promosi 50% OFF.
SO RM197----> RM99 je murah korang! Sis nak bagi awak free gift lagi tau!
.
Dah penat bawak lemak ke hulu ke hilir?
.
Meh whatsapp cepatt. Yang whatsapp je dapat free gift tau.. cepat whatsapp laju2 Hihihihi
.
Whatsapp Admin 019-7390700
.
#sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #jamukurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurusketatmampat #jamuketatkurus #setberpantang #bersalinceaser


0

.
Apa yang bestnya dengan RICHGLOW ni ialah, mak-mak dalam pantang pun boleh guna tau. Yang bersalin cizer pun boleh minum jus dan sapu losyen kat area perut
.
Kat lengan
Kat dagu
Kat peha
.
Dan bahagian yang di katakan lemak membiak pun boleh sapu dengan gumbira.
.
💃Fungsi Set Richglow Perfect Lady
.
✔️Mampu membakar/mencairkan lemak
✔️menghilangkan berat badan
✔️melawaskan pembuangan
✔️melangsing dan mengecilkan part-part pada anggota tubuh badan
✔️menghapuskan kulit gelebeh
✔️menegang&menghaluskan kulit
✔️meredakan sakit kaki
✔️meredakan lenguh-lenguh badan
✔️menghilangkan kesan-kesan selulit&stretchmark
✔️memecahkan angin dalam badan
✔️mengurangkan rasa sengugut
✔️menyingkirkan toksin
.
Guna dia senang je.
Jus Richglow cuma koyak sachet dan terus minum.
Losyen PerfeXShape pulak sapu jer kat tempat2 berlemak. Bau dia sangat wangi, macam perfume mint gituuu😍
.
Normal price RM197 exclude postage. Sekarang ada promosi 50% OFF.
SO RM197----> RM99 je murah korang! Sis nak bagi awak free gift lagi tau!
.
Dah penat bawak lemak ke hulu ke hilir?
.
Meh whatsapp cepatt. Yang whatsapp je dapat free gift tau.. cepat whatsapp laju2 Hihihihi
.
Whatsapp Admin 019-7390700
.
#sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #jamukurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurusketatmampat #jamuketatkurus #setberpantang #bersalinceaser


0

Hati seorang IBU....
Dh bersiap nk tunggu wktu melawat
12.30pm♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡~♥️~ #ppumwadbersalin ##
#masakkanibuterbaik
#hariketiga
#bersalinceaser
#kartinikamal .


0

Dapatkan 'Jamu Moden' dengan MAKANAN SUNNAH & HERBA TERPILIH sekarang!
Cuma 2 sudu sehari untuk luka bersalin cepat sembuh. Anak kuning??? Takde masalah. Jus Postnatal boleh bantu turunkan bacaan kuning tu, insyaAllah. Susu badan pun bukan main meriah jadinya 😍
.
.
Jom dapatkan dengan harga DISKAUN + FREE Postage!

Buy 1 for RM90 + 🎁free gift
Buy 2 for RM160 + 🎁🎁 free gift *while stocks last!!!
www.wasap.my/601120139647

#setberpantanglamamma
#babykuning
#berpantang
#selepasbersalin
#haidalamamma
#sethamil
#setberpantang
#setberpantangmurah
#jamuberpantang
#keperluanibuberpantang
#makanansunnah
#bersalinceaser
#bersalinczer
#jamumoden
#jamumodern
#anakkuning
#kecutrahim
#susubanyak
#kedaijamuonline
#kedaijamu
#jaundice
#jamubersalin
#setpantang
#milkbooster
#banyakkansusu


0

KATA-KATA MAK MEMANG BETUL!
.
Aku masih ingat kata-kata mak..berulang-ulang kali dia cakap..
.
'Kita ni orang perempuan kalau lepas bersalin, bukan nak kurus sebab nak nampak cantik semata. Bukan sebab senang cari baju atau nak minta orang puji badan masih maintain macam belum kahwin..
.
Itu bukan faktor utama jaga badan masa pantang. Kita ni kena jaga badan sebab nak urus anak & keluarga. Orang perempuan sekarang kebanyakan bekerja. Kalau tak bekerja pun, istilah nak goyang-goyang kaki tu memang takde. Memanjang ada je kerja nak buat sampailah seisi keluarga tidur. .
Kalau yang bekerja, di tempat kerja kena kekal cergas & fokus nak selesaikan tugas. Balik kerja pun sama juga kena cergas urus anak & rumah. Memang orang laki wajib tolong sama si isteri buat kerja rumah tapi kita orang perempuan wajib juga jaga kesihatan & badan. Biar badan bertenaga & cergas. .
Dalam pantang kemain menjaga. Jaga makan, jaga semualah. Tapi lepas habis pantang, semua langgar. Lama-lama, badan pun mula naik berat & melebar. Itu boleh buat stress juga kan. .
Belum tambah dengan badan dah mula lemau-lemau, tak bertenaga, sakit lutut, sakit tumit, sakit pinggang..macam-macam pula sakit & lenguhnya. Masa tu tak boleh orang lain buat silap sikit. Nak marah aje. Anak-anak nak ajak main sama-sama pun kita tak nak. Kalau pergi padang mainan, lebih suka duk tepi & perhatikan anak main dari jauh. .
Sebabnya? Kita rasa badan tak secergas dulu. .
Nak tambah stress lagi? Seri muka pun dah tak macam dulu. Lebih banyak masam dari manis. Kulit pun jadi kusam. Tambah kalau ada yang ingat kita lebih berusia dari umur sebenar.'
.
Jadi, jagalah badan betul-betul dari sekarang. Dari sebelum kahwin pun lagi elok jaga. Jangan anak baru seorang dua, tenaga badan dah 'out'. Ingat kurus bukan segalanya tapi kita nak berat ideal, badan cergas & sihat.
.
Baru berseri-seri wajah & nampak awet muda.
Macam kak lyn ni😆 ..hehe..Rahsia nya tak susah. Mak pun 'approved' . Senang!! Meh rojer kak lyn 😊
.
#lynrusli #pakarpremiumbeautiful


1

My story: A wise investment!! Believe it or not this trio has helped me to save so much money in the long run! Post pregnancy ive thought of buying bengkungs, belly binders, belly bandit, and even considered spanx to help me get back my old body shape but better! Recently i attended the glam recognition brunei event and here i am 3 months after having a baby i had nothing to wear! All my clothes felt snug especially the bust part.. And my curves certainly wasnt flattering! My options were to get a new dress and this costs Money, and even precious Time away from my little one. THANKFULLY i had my corset and voovavoom i could fit into my clothes again and even wear it better!! Curves showing at the right places, no lumps, no unwanted bumps or even spare tyres huhu and i even had the time of my life during the event without worrying and looking like i havent had a baby!
i tell you - PB is an investment. Focusing on 70% health, 30% beauty. With FIR technology and its lifetime warranty, it just cant beat any other. Contact me for more info!
.

FREE #HerbaMaharani @ #BioSeleZa (Choose One) .

#confinementlady #normaldelivery #caesarean #bengkungmoden
#PremiumBeautifulCorse #CorsetWithFir
#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #kempiskanperut #bengkungberpantang


1

Just had yourself a Baby? No need the traditional bengkungs or watchacallits! PB corset can help you lose your excess baby fat with the embedded Far infrared technology which can help increase blood circulation! Increased blood circulation warms your body and brings oxygen, blood and hormones more effectively and this in turn helps better weight management and even help increase breastmilk for those breastfeeding. InsyaAllah! Help us help you!
.

FREE #HerbaMaharani @ #BioSeleZa (Choose One) .

#confinementlady #normaldelivery #caesarean #bengkungmoden
#PremiumBeautifulCorse #CorsetWithFir
#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #kempiskanperut #bengkungberpantang


1

Just had yourself a Baby? No need the traditional bengkungs or watchacallits! PB corset can help you lose your excess baby fat with the embedded Far infrared technology which can help increase blood circulation! Increased blood circulation warms your body and brings oxygen, blood and hormones more effectively and this in turn helps better weight management and even help increase breastmilk for those breastfeeding. InsyaAllah! Help us help you!
.

FREE #HerbaMaharani @ #BioSeleZa (Choose One) .

#confinementlady #normaldelivery #caesarean #bengkungmoden
#PremiumBeautifulCorse #CorsetWithFir
#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #kempiskanperut #bengkungberpantang


1


1

Premium Beautiful pun menjadi pilihan artis ternama Msia seperti Nora Danish dan semestinya juga pilihan ibu2 lepas bersalin sebab kebersanannya membantu utk kemaskan bentuk badan lebih #langsinglepasbersalin.
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis. Nak jadi #agentpremiumbeautiful pun boleh.. Register RM47 jerr .. Sambil pakai PB dapat #janapendapatan lumayan.. . .
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #waistshaperindonesia #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin #jomkurus1malaysia
#bengkung #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #kempiskanperut #jk1m


1

Ada FREE GIFT untuk setiap belian.

Rugi awak tak grab.

PRENATAL/ PREMAMMA RM90
POSTNATAL/ POSTMAMMA RM90
STRECHMARK LOTION RM90
CARE LOTION RM100
LABABY ESSENTIAL OIL RM80
LABEAUTY 5IN1 GLAM FOUNDATION RM70

Free Gift worth RM50++
Best ke idok beli LaMamma ni?
Best giler wehhhhh

Meh grab, stok tak banyak ni 😊


8

Ye tahu. Memang pipi hakak tak kempis lagi. Bagi masa sikit yee
.
Hakak pakai #premiumbeautiful die kasi kurus badan dulu. Pipi next 😅

#ootdpremiumbeautiful #bersalinnormal #bersalinceaser #pantang44hari #berpantangcarakama #berpantangselepasbersalin #pbcorset #pbexpert


13

Hakak jeling jeee siapa yg makan lemang ketupat ni tau 🤨
.
Selamat hari raya korg dari #makanak2
#ootdpremiumbeautiful #premiumbeautiful #pantang44hari #berpantangcarakama #bersalinnormal #bersalinceaser #berpantang


0

#langsingcantik dengan Premium Beautiful.. Kakak ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan macam supermodel. Lagipun pakai PB as bengkung moden dah complete penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady.. . .
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden dan mom akan back to normal weight/size and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #kempiskanperut #bengkungberpantang


1

#langsingcantik dengan Premium Beautiful.. Kakak ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan macam supermodel. Lagipun pakai PB as bengkung moden dah complete penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady.. . .
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden dan mom akan back to normal weight/size and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #kempiskanperut #bengkungberpantang


1

#langsingcantik dengan Premium Beautiful.. Kakak ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan macam supermodel. Lagipun pakai PB as bengkung moden dah complete penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady.. . .
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden dan mom akan back to normal weight/size and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #kempiskanperut #bengkungberpantang


2

#langsingcantik dengan Premium Beautiful.. Kakak ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan macam supermodel. Lagipun pakai PB as bengkung moden dah complete penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady.. . .
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden dan mom akan back to normal weight/size and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #kempiskanperut #bengkungberpantang


1

#langsingcantik dengan Premium Beautiful.. Kakak ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan macam supermodel. Lagipun pakai PB as bengkung moden dah complete penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady.. . .
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden dan mom akan back to normal weight/size and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #kempiskanperut #bengkungberpantang


1

#langsingcantik dengan Premium Beautiful.. Kakak ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan macam supermodel. Lagipun pakai PB as bengkung moden dah complete penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady.. . .
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden dan mom akan back to normal weight/size and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #kempiskanperut #bengkungberpantang


1

#langsingcantik dengan Premium Beautiful.. Kakak ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan macam supermodel. Lagipun pakai PB as bengkung moden dah complete penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady.. . .
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden dan mom akan back to normal weight/size and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #kempiskanperut #bengkungberpantang


2

#langsingcantik dengan Premium Beautiful.. Kakak ni berpantang dgn PB tau.. Hasilnya bentuk badan macam supermodel. Lagipun pakai PB as bengkung moden dah complete penjagaan diri seperti kita mendapat khidmat #confinementlady.. . .
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden dan mom akan back to normal weight/size and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #kempiskanperut #bengkungberpantang


1

Day 18 dh slim😁😁 Kalau 44 hari? Meleleh tengok pinggang ramping berpotongan☺️☺️ Premium Beautiful menjadi pilihan ibu2 lepas bersalin sebab kebersanannya membantu utk kemaskan bentuk badan lebih #langsinglepasbersalin.
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden dan mom akan back to normal weight/size and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .
.

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #barutmoden #kempiskanperut #bengkungberpantang


1

Day 7 dh slim😁😁 Kalau 44 hari? Meleleh tengok pinggang ramping berpotongan☺️☺️ Premium Beautiful menjadi pilihan ibu2 lepas bersalin sebab kebersanannya membantu utk kemaskan bentuk badan lebih #langsinglepasbersalin.
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden dan mom akan back to normal weight/size and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #barutmoden #kempiskanperut #bengkungberpantang


1

Day 18 dh slim😁😁 Kalau 44 hari? Meleleh tengok pinggang ramping berpotongan☺️☺️ Premium Beautiful menjadi pilihan ibu2 lepas bersalin sebab kebersanannya membantu utk kemaskan bentuk badan lebih #langsinglepasbersalin.
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden dan mom akan back to normal weight/size and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #barutmoden #kempiskanperut #bengkungberpantang


1

Day 7 dh slim😁😁 Kalau 44 hari? Meleleh tengok pinggang ramping berpotongan☺️☺️ Premium Beautiful menjadi pilihan ibu2 lepas bersalin sebab kebersanannya membantu utk kemaskan bentuk badan lebih #langsinglepasbersalin.
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden dan mom akan back to normal weight/size and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #korsetlangsing #waistshaperindonesia #korsetbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #barutmoden #kempiskanperut #bengkungberpantang


1

Premium Beautiful menjadi pilihan ibu2 lepas bersalin sebab kebersanannya membantu utk kemaskan bentuk badan lebih #langsinglepasbersalin.
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis. Nak jadi #agentpremiumbeautiful pun boleh.. Register RM47 jerr .. Sambil pakai PB dapat #janapendapatan lumayan.. . .
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #waistshaperindonesia #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin #jomkurus1malaysia
#bengkung #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #kempiskanperut #jk1m


2

Premium Beautiful menjadi pilihan ibu2 lepas bersalin sebab kebersanannya membantu utk kemaskan bentuk badan lebih #langsinglepasbersalin.
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis. Nak jadi #agentpremiumbeautiful pun boleh.. Register RM47 jerr .. Sambil pakai PB dapat #janapendapatan lumayan.. . .
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #waistshaperindonesia #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin #jomkurus1malaysia
#bengkung #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #kempiskanperut #jk1m


1

6 PETUA BERSIHKAN USUS KOTOR
.
5. ALOE VERA
Campurkan gel aloe vera & perahan lemon bersama & kisar untuk mendapatkan jus yang halus & lembut. Simpan beberapa jam di dalam peti ais & kemudian minum beberapa kali selama beberapa hari. .

Nak tahu lagi tips/petua sihat dan cantik ?
Follow ig 👉 @pinklady_teamhq
.
Jangan lupa SHARE dan TAG kawan-kawan sekali, biar sama-sama sihat.
.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
.
Ramai wanita yang dah mencuba Pink Lady dan berjaya memiliki bentuk badan menawan serta aset yang mantap. Cantik luaran dan sihat dalaman. Anda tunggu apa lagi, dapatkan Pink Lady SEKARANG !


3

"Thanks mummy melahirkan saya"


1

I am Shaklee Malaysia Independent Distributor.. Kindly ask me anything about the best supplement for you, kids n the whole family: ♥️ Kesihatan optimun, letih /lesu,kurang selera makan
♥️ Supplement utk ibu ketika hamil
♥️ Kelemumur, rambut gugur
♥️ Migrain
♥️ kolesterol tinggi
♥️ Set Penyusuan
♥️ Set Berpantang normal atau operation
♥️ Diet, Untuk kurus, untuk tambah berat badan
♥️ Kesuburan suami dan isteri, period yg x teratur, keputihan,
♥️ Sengal / kebas2,kekejangan kaki, sakit lutut,osteoporosis,sendi otot
♥️ Kecantikan kulit, jerawat,allergic, resdung n eczema,
♥️ Asthma dewasa dan kanak2,
♥️ Gastrik,Sembelit/ Buasir,masalah pencernaan mslh bau bdn,
♥️ Anemia,tekanan darah
♥️ SLE, demam, selsema, cirit birit n etc... bukan untuk wanita sahaja tetapi juga lelaki...tak kira usia dari kanak2 umur 1 thn sehingga mereka yg berumur..selalu dengar org cakap orang perempuan je ambil supplement kan...skrg sume peringkat umur blh menikmatinya... Jika anda ada sebarang pertanyaan, sila hubungi saya di talian :

Ct.Laila, No.Phone: 013-6923289

#shakleemalaysia #shakleepromo #shakleeselangor #shakleerawang #shakleeselayang #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleeuitmshahalam #shakleepoliteknikshahalam #shakleeupsi #shakleetgmalim #shakleetanjungmalim #shakleesubang #shakleemurah #setbersalin #setberpantang #setbuasir #buasirhilang #buasir #ubatbuasir #shakleemurah #ubatsembelit #sembelit #keputihan #setkeputihan #ubatsembelit #setsembelit #berpantang #bersalinceaser #projekigmsf #teaminstamf


0

I am Shaklee Malaysia Independent Distributor.. Kindly ask me anything about the best supplement for you, kids n the whole family: ♥️ Kesihatan optimun, letih /lesu,kurang selera makan
♥️ Supplement utk ibu ketika hamil
♥️ Kelemumur, rambut gugur
♥️ Migrain
♥️ kolesterol tinggi
♥️ Set Penyusuan
♥️ Set Berpantang normal atau operation
♥️ Diet, Untuk kurus, untuk tambah berat badan
♥️ Kesuburan suami dan isteri, period yg x teratur, keputihan,
♥️ Sengal / kebas2,kekejangan kaki, sakit lutut,osteoporosis,sendi otot
♥️ Kecantikan kulit, jerawat,allergic, resdung n eczema,
♥️ Asthma dewasa dan kanak2,
♥️ Gastrik,Sembelit/ Buasir,masalah pencernaan mslh bau bdn,
♥️ Anemia,tekanan darah
♥️ SLE, demam, selsema, cirit birit n etc... bukan untuk wanita sahaja tetapi juga lelaki...tak kira usia dari kanak2 umur 1 thn sehingga mereka yg berumur..selalu dengar org cakap orang perempuan je ambil supplement kan...skrg sume peringkat umur blh menikmatinya... Jika anda ada sebarang pertanyaan, sila hubungi saya di talian :

Ct.Laila, No.Phone: 013-6923289

#shakleemalaysia #shakleepromo #shakleeselangor #shakleerawang #shakleeselayang #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleeuitmshahalam #shakleepoliteknikshahalam #shakleeupsi #shakleetgmalim #shakleetanjungmalim #shakleesubang #shakleemurah #setbersalin #setberpantang #setbuasir #buasirhilang #buasir #ubatbuasir #shakleemurah #ubatsembelit #sembelit #keputihan #setkeputihan #ubatsembelit #setsembelit #berpantang #bersalinceaser #projekigmsf #teaminstamf


0

I am Shaklee Malaysia Independent Distributor.. Kindly ask me anything about the best supplement for you, kids n the whole family: ♥️ Kesihatan optimun, letih /lesu,kurang selera makan
♥️ Supplement utk ibu ketika hamil
♥️ Kelemumur, rambut gugur
♥️ Migrain
♥️ kolesterol tinggi
♥️ Set Penyusuan
♥️ Set Berpantang normal atau operation
♥️ Diet, Untuk kurus, untuk tambah berat badan
♥️ Kesuburan suami dan isteri, period yg x teratur, keputihan,
♥️ Sengal / kebas2,kekejangan kaki, sakit lutut,osteoporosis,sendi otot
♥️ Kecantikan kulit, jerawat,allergic, resdung n eczema,
♥️ Asthma dewasa dan kanak2,
♥️ Gastrik,Sembelit/ Buasir,masalah pencernaan mslh bau bdn,
♥️ Anemia,tekanan darah
♥️ SLE, demam, selsema, cirit birit n etc... bukan untuk wanita sahaja tetapi juga lelaki...tak kira usia dari kanak2 umur 1 thn sehingga mereka yg berumur..selalu dengar org cakap orang perempuan je ambil supplement kan...skrg sume peringkat umur blh menikmatinya... Jika anda ada sebarang pertanyaan, sila hubungi saya di talian :

Ct.Laila, No.Phone: 013-6923289

#shakleemalaysia #shakleepromo #shakleeselangor #shakleerawang #shakleeselayang #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleeuitmshahalam #shakleepoliteknikshahalam #shakleeupsi #shakleetgmalim #shakleetanjungmalim #shakleesubang #shakleemurah #setbersalin #setberpantang #setbuasir #buasirhilang #buasir #ubatbuasir #shakleemurah #ubatsembelit #sembelit #keputihan #setkeputihan #ubatsembelit #setsembelit #berpantang #bersalinceaser #projekigmsf #teaminstamf


0

Pagi2 receive WA dari client kelebihan PB ni semasa berpantang. Katanya nak pakai yg senang dipakai since lepas bersalin berpantang sendirian.. And of course yg boleh kemaskan keseluruhan badannya..
PB is the best to recommend Sebab sehingga saat ini antara korset pilihan No 1 ibu lepas bersalin.
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden dan mom akan #backtonormal weight/size and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .
.

#kuruslepasbersalin #bengkungibu #bengkungczer #waistshaperindonesia #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #pengecilperut #langsinglepasbersalin #agentpbcheras #agentpbshahalam
#bengkung #bodyshapingmaker
#waistshaperjakarta #berpantang #agentPBDamansara #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #barutmoden #kempiskanperut #korsetberpantang


1

Day 7 dh slim😁😁 Kalau 44 hari? Meleleh tengok pinggang ramping berpotongan☺️☺️ Premium Beautiful menjadi pilihan ibu2 lepas bersalin sebab kebersanannya membantu utk kemaskan bentuk badan lebih #langsinglepasbersalin.
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden dan mom akan #backtonormal weight/size and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #preggers #waistshaperindonesia #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #barutmoden #kempiskanperut #agentPBCheras


1

Cunna Pretty Slimming Set ni pakaiasa dalam pantang memang kaw kaw best effect dia.
.
Kalau dah 10kg turun, memang betul betul ditarah segala lelemak.
.
Rasa teruja kan bila dengar turun sampai 10kg. Set paling meletup ni wehh.
.
Harga pun gila murah berbaloi. Hanya RM125 tak masuk pos. Pos semenanjung rm11, sabah/sarawak rm13.
.
Berminat nak dapatkan set jimat berbaloi baloi ni boleh whatsapp saya terus ke 01127156177. .
Cod area Sentul, Gombak, Sri Gombak. Selain tu cas delivery akan dikenakan mengikut tempat.


1

BENGKUNG MODEN BERSALIN (3 IN 1 POSTPARTUM SUPPORT) . Zap zap zap... Siap !!
.
💰RM55 (1SET/ 3PCS) .
.
SIZE M
======
Weight : Below 58kg
Waist : 74-84cm
.
SAIZ L:
Weight : 58-68kg
Waist : 85-94cm
.
SIZE XL:
Weight : 68-83kg
Waist : 95-104cm .
.
SIZE XXL :
Weight : 83-100kg
Waist : 105-114cm
.
Material : 65% Polyester + 35% Spandex
.
.
Sesuai untuk : 👇🏼 ✔️ Ibu lepas bersalin, cantikkan semula bentuk badan.
✔️ Mengempiskan Perut Buncit
✔️ Pinggul besar/punggung besar
✔️ Mengecilkan peha besar.
✔️ Selulit di perut, peha, punggung.
✔️ Merampingkan Pinggang
.
.
CARA MENGGUNAKAN BENGKUNG 3 IN 1 : .
★ Boleh dipakai ketika baring atau berdiri
★ Laraskan pelekat mengikut keselesaan
★ Untuk lepas BERSALIN / BERPANTANG, pakai sedikit KEBAWAH (LOWER ABDOMEN) bagi menyokong rahim daripada ‘jatuh’.
★ Kemudian laraskan lagi dengan zap-on kedua untuk mengetatkan lagi mengikut keselesaan.
★ Lapik kain lain selepas memakai minyak di perut
★ Untuk tujuan ramping/slim, pakai betul2 di pinggang kemudian adjust lagi dengan zap-on kedua bagi mengetatkannya.
.
.

Berminat?
Meh WhatsApp sis 0177003109
.
.

#ibuberpantang
#bengkungbersalin
#onlineshopmalaysia
#bazaaronlinemalaysia
#bengkungmoden
#bengkungmurah
#bengkung
#bengkungibu
#bengkungtali
#bersalinceaser
#czer
#bersalinnormal
#bengkungtradisional
#kelengkapanberpantang #perutboroi #punggunglebar #perutbuncit #perutkempis #bajukebayaraya #pinggangramping #kebayalace


0

Nak pakai asing2 pun boleh... Nak pakai tiga2 sekali (1SET) terus pun boleh.. itulah dia BENGKUNG MODEN 3 IN 1.. MUDAH sangat pakainya... ZAP ZAP ZAP... DAH SIAP! .
.
💰RM55 (1SET) .
.
NAK ORDER, MEH WASSAP SIS
017-7003109
.
.
#sayajual #bengkungbersalin #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkung #tipskurus #bersalinceaser #bersalinczer #bersalinnormal #czer #perutkempis #bengkungraya #kurusraya


0

BENGKUNG MODEN BERSALIN (3 IN 1 POSTPARTUM SUPPORT) . Zap zap zap... Siap !!
.
.
💰 RM55 1SET #freepostage
.
.
SIZE M
======
Weight : Below 58kg
Waist : 74-84cm
.
SAIZ L:
Weight : 58-68kg
Waist : 85-94cm
.
SIZE XL:
Weight : 68-83kg
Waist : 95-104cm .
.
SIZE XXL :
Weight : 83-100kg
Waist : 105-114cm
.
Material : 65% Polyester + 35% Spandex
.
.
Sesuai untuk : 👇🏼 ✔️ Ibu lepas bersalin, cantikkan semula bentuk badan.
✔️ Mengempiskan Perut Buncit
✔️ Pinggul besar/punggung besar
✔️ Mengecilkan peha besar.
✔️ Selulit di perut, peha, punggung.
✔️ Merampingkan Pinggang
.
.
CARA MENGGUNAKAN BENGKUNG 3 IN 1 : ★ Boleh dipakai ketika baring atau berdiri
★ Laraskan pelekat mengikut keselesaan
★ Untuk lepas BERSALIN / BERPANTANG, pakai sedikit KEBAWAH (LOWER ABDOMEN) bagi menyokong rahim daripada ‘jatuh’.
★ Kemudian laraskan lagi dengan zap-on kedua untuk mengetatkan lagi mengikut keselesaan.
★ Lapik kain lain selepas memakai minyak di perut
★ Untuk tujuan ramping/slim, pakai betul2 di pinggang kemudian adjust lagi dengan zap-on kedua bagi mengetatkannya.
.
.
WhatsApp :0177003109
.
.
#ibumengandung
#ibubersalin
#ibuberpantang
#bengkungbersalin #bengkungmodenmurah
#onlineshopmalaysia
#bazarpaknil
#bengkungmoden
#bengkungmurah
#bengkung
#bengkungibu
#bengkungmama
#bersalinceaser
#bersalinczer #czer
#bersalinnormal
#bengkungtradisional
#kelengkapanberpantang
#bajukurungmengandung #blousemengandung


2

Bersalin #cezer? Tapi dalam masa yang sama nak kempiskan perut😧
Ok p intai testimoni pengguna #effenzeefeedback ni 😉
.
Grab 3 bagi bonda tersayang 1 tiub.
N dia sendiri lumur 5x sehari straight hari yang sama. Tak sangka result terbaik 🤩🤩. So takde lgi sbb knp cezer tak boleh hilangkan part yg menggelebeh 😉
.
Jom dapatkan EFFENZEE MYRACLE LOTION ini sekarang!
Just whatsapp
wasap.my/60145306460/EFFENZEELOTION
wasap.my/60145306460/EFFENZEELOTION
#effenzeelosyen #effenzeefeedback #emllovers #fatinsaatlifestories #redakansenggugut #effenzeelotion #effenzee #effenzeemyraclelotion #bersalinczer #bersalinceaser #bengkungbersalin #bersalinnormal


0

Premium Beautiful menjadi pilihan ibu2 lepas bersalin sebab kebersanannya membantu utk kemaskan bentuk badan lebih #langsinglepasbersalin.
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden dan mom akan #backtonormal weight/size and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #preggers #waistshaperindonesia #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin
#bengkung #bengkungterbaik #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #barutmoden #kempiskanperut #agentPBCheras


1

BENGKUNG MODEN BERSALIN (3 IN 1 POSTPARTUM SUPPORT) . Zap zap zap... Siap !!
.
💰RM55 (1SET/ 3PCS) .
.
.
SIZE M
======
Weight : Below 58kg
Waist : 74-84cm
.
SAIZ L:
Weight : 58-68kg
Waist : 85-94cm
.
SIZE XL:
Weight : 68-83kg
Waist : 95-104cm .
.
SIZE XXL :
Weight : 83-100kg
Waist : 105-114cm
.
Material : 65% Polyester + 35% Spandex
.
.
Sesuai untuk : 👇🏼 ✔️ Ibu lepas bersalin, cantikkan semula bentuk badan.
✔️ Mengempiskan Perut Buncit
✔️ Pinggul besar/punggung besar
✔️ Mengecilkan peha besar.
✔️ Selulit di perut, peha, punggung.
✔️ Merampingkan Pinggang
.
.
CARA MENGGUNAKAN BENGKUNG 3 IN 1 : .
★ Boleh dipakai ketika baring atau berdiri
★ Laraskan pelekat mengikut keselesaan
★ Untuk lepas BERSALIN / BERPANTANG, pakai sedikit KEBAWAH (LOWER ABDOMEN) bagi menyokong rahim daripada ‘jatuh’.
★ Kemudian laraskan lagi dengan zap-on kedua untuk mengetatkan lagi mengikut keselesaan.
★ Lapik kain lain selepas memakai minyak di perut
★ Untuk tujuan ramping/slim, pakai betul2 di pinggang kemudian adjust lagi dengan zap-on kedua bagi mengetatkannya.
.
.

Berminat?
Meh WhatsApp sis 0177003109
.
.
#ibumengandung
#ibubersalin #ibuberpantang #berpantang
#bengkungbersalin #bengkungmodenmurah
#onlineshopmalaysia #bazarpaknil
#bengkungmoden #bengkungmurah #bengkung
#bengkungibu #bengkungmama
#bersalinceaser #czer
#bersalinnormal #bengkungtradisional
#kelengkapanberpantang
#bajukurungmengandung #bajukebayacantik #bajuraya


0

TAK BERPANTANG PUN BOLEH MAKAN “Sambal Pantang “ By @sambalandcookiesanakdara .
.
Apapun Jangan Kecil Hati !..Ibu2 Bakal Bersalin Normal maupun Caeser,
@sambalandcookiesanakdara Buatkan Sambal Khas Untuk Anda Ibu2 Akan Berpantang Dan Sedang Berpantang.
.
Sangat Mudahkan Waktu Pantang Anda.
✔️Sangat Bagus dimakan bersama NasiPanas Maupun Bubur Nasi Panas.
✔️Sangat Membantu Hilangkan Angin dalam Badan, Lesu2 Tika berTarung Melahir kan.
✔️Ibu kita yang reka dan pengalaman beliau Sendiri yang Buat Dan Makan Tika Pantangkan Kami Adik Beradik,
.
Rugi sangat Tak Cuba tau @sambalandcookiesanakdara postage sehingga 6 june ini.
Kami juga ada di @mydelicaciesofficial Menara Mara KL Walk In jer kesana.
Penguna Hiway LPT kami di Shell LPT Bentong juga,

#sambalpantang #pantangfood #ibuberpantang #ibubersalin #bersalinnormal #bersalinceaser #shahalamfooddelivery #malaysianfood #makananpantang #ramadan2018 #raya2018
#pahangdarulmakmur #temerloh #jerantut #bentong #kuantanfood #usahawanuitm #usahawanita #usahawanonline #usahawanmuda #ramadan2018 #travelholic #backpacktravel #halalfood #pantangbersalin #iks #malaysianfood #takbersalinpunbolemakan#fama


4

Jangan Kecil Hati !..Ibu2 Bakal Bersalin Normal maupun Caeser,
@sambalandcookiesanakdara Buatkan Sambal Khas Untuk Anda Ibu2 Akan Berpantang Dan Sedang Berpantang.
.
Sangat Mudahkan Waktu Pantang Anda.
✔️Sangat Bagus dimakan bersama NasiPanas Maupun Bubur Nasi Panas.
✔️Sangat Membantu Hilangkan Angin dalam Badan, Lesu2 Tika berTarung Melahir kan.
✔️Ibu kita yang reka dan pengalaman beliau Sendiri yang Buat Dan Makan Tika Pantangkan Kami Adik Beradik,
.
Rugi sangat Tak Cuba tau @sambalandcookiesanakdara postage sehingga 6 june ini.
Kami juga ada di @mydelicaciesofficial Menara Mara KL Walk In jer kesana.
Penguna Hiway LPT kami di Shell LPT Bentong juga,

#sambalpantang #pantangfood #ibuberpantang #ibubersalin #bersalinnormal #bersalinceaser #shahalamfooddelivery #malaysianfood #makananpantang #ramadan2018 #raya2018
#pahangdarulmakmur #temerloh #jerantut #bentong #kuantan #kuantanfood #malaysianfood #fama #nona#bruneionlinesellers #sarawakfood #ibuberpantang #ramadan2018 #mudahbersalin #usahawanuitm #usahawanita #usahawanonline


3

Bulan puasa ni tak risau dah nak teruskan puasa sambil menyusu anak. Alhamdulillah susu banyak sampai bengkak miss b.


4

.
.
Salam
Terima kasih atas kepercayaan kalian pada sis Nad @mutyara_seremban.n9 syukur 💐
.
Lovely pin by seorang hamba allah yang terdetik dihati nad. Usaha dan iktiar beliau dengan semangat membesarkan anak tanpa lelah tanpa suami.
Sis Nad diminta untuk merahsiakan. "akak Nad promote ya"
"Eh nad jgn. Pin tu tak seberapa mana pun."
.
To akak yg selalu baca IG nad.
Tq💐
Pin akak cantik! (kakak2 & adik2 #jamumutyara @mutyara_seremban.n9 ramai dh dapatkan pin akak tau) semua ckp cantik & terima kasih.
Semoga d murahkan rezeki kak. Aamin .
Alhamdulillah
Semoga manfaat khasiat #jamumutyara untuk semua gadis2 / wanita! 💐
.
Pada yang belum dapatkan #jamumutyara kalian boleh kejar agent2 sah SEREMBAN atau yang tahu location sis Nad jemput datang d lokasi sis Nad terus ya💐
.
Agent2 SAH SEREMBAN
Lisa :
@jamumutyaraseremban .
Haz:
@nhazyatik_mutyara_n9 .
Mereka aktif di SEREMBAN. Hubungi Watsap mereka ya.
.
Promosi Raya Mutyara
Masih ada. Cepat dapatkan.
.
@mutyara_seremban.n9
#jamumutyara #jamumutyaraoriginal #jamutyara #jamuwanita #seremban #serembanmacammacamada #hospitalseremban #wanitabersalin #bersalinnormal #bersalinceaser #ibubersalin #hospitalcolombiaseremban #hospitalbesarseremban #wanita #teamrayaseremban #teamrayanegerisembilan #tersayang #positivevibes #niatniagakeranaallah #seribusatucerita #teamgoldseremban


1

Premium Beautiful menjadi pilihan ibu2 lepas bersalin sebab kebersanannya membantu utk kemaskan bentuk badan lebih #langsinglepasbersalin.
.

Bersalin #normaldelivery atau #caesarean boleh berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden dan mom akan #backtonormal weight/size and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung. Pantas berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. .
.

#PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan grib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#korsetPB #bengkungibu #bengkungczer #preggers #waistshaperindonesia #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kuruslepasbersalin #jomkurus1malaysia
#bengkung #bodyshapingmaker
#berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #barutmoden #kempiskanperut #jk1m


1

Assalamualaikum, hai korang. Nak tahu rahsia tak?
.
Orang biasa cakap, kalau korset biasa-biasa, orang yang berisi takut nak pakai sebab boleh buat dada macam mendada atau melimpah. Hurm 🤔
.
Itulah siapa suruh pakai yang biasa-biasa. Semua orang dah pilih yang No 1, Premium Beautiful Korset tau. Ada lagi ke yang nak pakai korset biasa? .
Sayang.. Baik beli PB. Beli terus yang terbaik. Yang berkualiti premium. Tambah pula nak raya nih. Mesti la nak cantik dan langsing kan.
.

Kalau orang luar pun dah iktiraf PB Korset, kita orang Malaysia mestilah lagi nak kena support. Betul tak?
.
Tapi pesan saya, nak beli PB korset hanya dengan G8Unity PB Expert. Eh, ada promo la 3 hari ni. JIMAT RM300 pula dari harga biasa. Ada free gift lagi. Free postage. Amacam? Menarik tak?
.

Beli terus dengan nad ye.
.
#kurus #kuruscepat #rayasakan #jomkurus #slipdisc #bersalinceaser #jomsihat #raya2018 #berpantang #korsetpelangsing #korsetmoden #keputihan #setberpantang #ibuberpantang #migrain #premiumbeautifulkedah #iftar #ramadhankareem #promosiraya


0

Happy SabtuDay 🎉
.

Selamat Menyambut Nuzul Al-Quran
.

Memandangkan harini takde pengeposan, jadi kami open untuk yang nak COD MKDI atau KBI
.

mamiss just drop je kat komen lokasi mami, nanti admin akan advice agent terdekat ya 😁💪


1

Happy SabtuDay 🎉
.

Selamat Menyambut Nuzul Al-Quran
.

Memandangkan harini takde pengeposan, jadi kami open untuk yang nak COD MKDI atau KBI
.

mamiss just drop je kat komen lokasi mami, nanti admin akan advice agent terdekat ya 😁💪


1