#bisnes

Instagram photos and videos

#bisnes#like4likes#bisnesonline#onlineshopping#kulit#viral#follow#likeforlikeback#followforfollowback#followers#likeforfollow#kelantan#likeforlikes#onlinebusiness#kuruscepat#kusam#jeragathilang#jerawathilang#liker#kulitsehat#kulitputih#cerah#terengganu#likers#umardanhana#superwing#marshaandthebear#anakibu

Hashtags #bisnes for Instagram

Pagi-pagi Sabtu, dapat pula sharing ni daripada salah-satu group whatsapp.. 😃
.
Meh akak share kat korang pulak ye. Betul jugak kata Jack Ma tu kan.. 😅
.
Salam Sabtu..
.
Salam 5 Zulhijjah semua 😍

#alibaba #jackma #niaga #business #bisnes #dowhateveryoucan #nasihatniaga #ilmuniaga #donottalkmuch #cakapbanyakkitabababjenak😄 #usahawan #berusahalah #entrepreneur


0

BILA MATLAMAT HIDUP JELAS & KUAT, MASALAH YG ADA TIDAK AKAN MENJADI ALASAN UTK BERJAYA!

Jom jumpa saya sebentar saja lagi untuk mendapat ilmu bisnes yg membentuk dan memperbaiki dlm 8 aspek kehidupan!

Wasap atau datang walk in jika anda BETUL2 NAK BAIKI FINANCIAL DAN KEHIDUPAN.

MG RAWANG (atas kedai Tupperware)
10am-12pm

ABBY
0122139920

#kerjaya #kerjakosong #alhamdulillah #syukur #jiwakental #bisnestakaful #bisnes #onlineshopping


0

Каков портрет современной успешной девушки? 
Свой бизнес, счастливая семья, шикарный внешний вид… 
Она всегда успешна и улыбчива… 
А теперь посмотри в зеркало, кого ты видишь? Ты можешь сказать себе, что ты успешная современная девушка? Ты действительно себя так ощущаешь?
Чего ты хочешь? Успешный бизнес, быть счастливой в отношениях, или избавится от комплексов и страхов? 
Если ты считаешь, что в твоей жизни все идеально – то, так и есть… 
Если же ты хочешь жить лучше, быть успешнее, достигать поставленных целей и осуществлять свои мечты ПИШИ ПРЯМО СЕЙЧАС в директ , WhatsApp, Telegram +79172896487 Альбина

#успешнаяженщина#счастливаясемья#бизнесонлайн#удаленаяработа#своеделобезвложений#зaмopoженное#доходневыходяиздома#bisnes#касымоваальбина#империяфаберлик#бизнесбезвложений


0

confident betul nak bergambar bila ad 1set lengkap yeng2 ni .
memang senang nak bawak ke mana2
DELGADO YENG2
PUTEH CANDY YENG2
JAMU CHOCO YENG2
.
#cerah #kulitputih #kulit #kulitsehat #kusam #jerawathilang #jeragathilang #kuruscepat #bisnes #onlinebusiness #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #like4likes #liker #likers #likeforlikeback #followforfollowback #follow #followers #viral


0

confident betul nak bergambar bila ad 1set lengkap yeng2 ni .
memang senang nak bawak ke mana2
DELGADO YENG2
PUTEH CANDY YENG2
JAMU CHOCO YENG2
.
#cerah #kulitputih #kulit #kulitsehat #kusam #jerawathilang #jeragathilang #kuruscepat #bisnes #onlinebusiness #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #like4likes #liker #likers #likeforlikeback #followforfollowback #follow #followers #viral


1

confident betul nak bergambar bila ad 1set lengkap yeng2 ni .
memang senang nak bawak ke mana2
DELGADO YENG2
PUTEH CANDY YENG2
JAMU CHOCO YENG2
.
#cerah #kulitputih #kulit #kulitsehat #kusam #jerawathilang #jeragathilang #kuruscepat #bisnes #onlinebusiness #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #like4likes #liker #likers #likeforlikeback #followforfollowback #follow #followers #viral


1

confident betul nak bergambar bila ad 1set lengkap yeng2 ni .
memang senang nak bawak ke mana2
DELGADO YENG2
PUTEH CANDY YENG2
JAMU CHOCO YENG2
.
#cerah #kulitputih #kulit #kulitsehat #kusam #jerawathilang #jeragathilang #kuruscepat #bisnes #onlinebusiness #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #like4likes #liker #likers #likeforlikeback #followforfollowback #follow #followers #viral


0

PROMO FLYERS MORE QUANTITY LESS PRICE !! ===============
MURAHNYA!!! SERIUS.. PUAS HATI ♥️♥️♥️
Utk sebarang event, program, promosi perniagaan dan produk brgan & lain2.

ANTARA DETAIL FLYERS ADALAH :
☞ Flyers A5 | High Quality Printing | Full Color | 2 Sides Printing | 128 gsm Art Paper ☜
✔️ minimum order 500pcs
✔️ Free more quantity
(ex : order 3000 pcs, free more 1000pcs)
✔️ Free Folding
✔️ Free 1pcs Banting
✔️ or Free Business Card
✔️ DISKAUN hampir 20%!!!
✔️ Harga serendah 5 sen sehelai ***TUNGGU!! DISKAUN CAJ DESIGN untuk 3 orang terawal.
********************
UNTUK ORDER :
********************
1. Komen PM di post ini dan kami akan cuba untuk membalas mesej anda dalam masa 24 jam.
Atau
2. INBOX (PM) ke PAGE KAMI DIRECT TULIS 'PROMO KANVAS'
Atau
3.WHATSAPP Klik sini --> www.wasap.my/60102261367
(Taip PROMO ke 010-2261367)
------------------------------------------------------------------- ❖ HARGA PROMOSI HINGGA CUKUP KOUTA 20 order SAHAJA!
❖ Apa tunggu lagi? BUAT KEPUTUSAN SEKARANG! Share post ni supaya anda tak lupa
❖ JANGAN TUNGGU SAMPAI ESOK. TEMPAH SEKARANG! Anda mungkin tidak akan jumpa iklan ni tauu!
❖ Harga yang dinyatakan TIDAK TERMASUK postage. (Postage tak mahal pun. serius ni!)
===============================
Promosi ini sah untuk sampai hujung bulan AJE TAUUU!!
Sila WHATSAPP "FLYERS" ke #0102261367 laju-laju..
.
#printing #doorgift #happilyeverafter #perniagaan #kawen #ootd #red #printjimat #rajasehari #nikah #photography #perkahwinan #cetakstiker #flyerdesign #bisnes #startup #produk #kosmetik #kosmetikori #kosmetikkorea #kosmetikherbal #flyersmurah #cetakmurah #flyerskl


2

confident betul nak bergambar bila ad 1set lengkap yeng2 ni .
memang senang nak bawak ke mana2
DELGADO YENG2
PUTEH CANDY YENG2
JAMU CHOCO YENG2
.
#cerah #kulitputih #kulit #kulitsehat #kusam #jerawathilang #jeragathilang #kuruscepat #bisnes #onlinebusiness #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #like4likes #liker #likers #likeforlikeback #followforfollowback #follow #followers #viral


0

confident betul nak bergambar bila ad 1set lengkap yeng2 ni .
memang senang nak bawak ke mana2
DELGADO YENG2
PUTEH CANDY YENG2
JAMU CHOCO YENG2
.
#cerah #kulitputih #kulit #kulitsehat #kusam #jerawathilang #jeragathilang #kuruscepat #bisnes #onlinebusiness #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #like4likes #liker #likers #likeforlikeback #followforfollowback #follow #followers #viral


0

confident betul nak bergambar bila ad 1set lengkap yeng2 ni .
memang senang nak bawak ke mana2
DELGADO YENG2
PUTEH CANDY YENG2
JAMU CHOCO YENG2
.
#cerah #kulitputih #kulit #kulitsehat #kusam #jerawathilang #jeragathilang #kuruscepat #bisnes #onlinebusiness #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #like4likes #liker #likers #likeforlikeback #followforfollowback #follow #followers #viral


0

confident betul nak bergambar bila ad 1set lengkap yeng2 ni .
memang senang nak bawak ke mana2
DELGADO YENG2
PUTEH CANDY YENG2
JAMU CHOCO YENG2
.
#cerah #kulitputih #kulit #kulitsehat #kusam #jerawathilang #jeragathilang #kuruscepat #bisnes #onlinebusiness #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #like4likes #liker #likers #likeforlikeback #followforfollowback #follow #followers #viral


0

Raya dah nak dekat guys raya dah nak dekat 🗣️. Masih lagi tercari-cari IPHONE dengan harga yang berpatutan💯. Bukan sekadar harga yang kami utamakan❌. Tapi kualiti yang lebih kami utamakan untuk pelanggan-pelanggan kami✔️.So dont worry tau😄
.
-klik link di bio untuk dapatkan pricelist iphone 😘

#iphoneoriginal#iphonenewset#iphonemurah#iphonemalaysia#iphonestore#sayajualiphoneoriginal#freegift#bisnes#iphone#uitm#kl#shahalam#abe.iphone#mrsm#iphonetermurahdimalaysia


0

Nasib la sape dapat keychain tu. 😂🤣
.
-Promo harga "PECAH KEPALA " by @abe.gadgetz still on tau guys!! .
-klik link di bio tau korang.😘
.
#iphoneoriginal#iphonenewset#iphonemurah#iphonemalaysia#iphonestore#sayajualiphoneoriginal#freegift#bisnes#iphone#uitm#kl#shahalam#abe.iphone#mrsm#iphonetermurahdimalaysia


0

My own result.
.
There is still HOPE for FB Ads heading towards Raya Aidiladha.
.
Not bad for a product price above RM100.
.
.
Jerung2 mesti kaw2 promote sekarang 😅
.
.
➖➖➖➖
#eusahawan #coachhakim #youcanduit #digitalmarketing #fbads #fbadsmarketing #kelasfbads #kelasinstagrammarketing #kelasdigitalmarketing #bisnesonline #bisnes #bisnesonlinemalaysia #bisnesdarirumah #entrepreneur #advertising


1

MENGERLIP GOLD GOLD by @officialcrum
✔️FREE SABUN COLLAGEN
✔️FREE GIFT
✔️FREE POSTAGE
Official Crum
Serum vitamin C yang hangat diperkatakan setiap hari ?
Kenapa ?
.
✔️Harga mampu milik
✔️Banyak testimoni berkesan
✔️Vitamin c tanpa bahan sampingan
✔️Membersihkan , merawat kulit dalam masa yg sama memutihkan kulit .
✔️Mengecutkan jerawat
✔️Mencegah sel kanser
✔️Melambatkan proses penuaan
✔️Melembutkan kulit wajah
✔️Memudarkan parut
✔️Meratakan tona kulit
✔️Meningkatkan sistem immune badan
✔️Campurkan bersama moiturizing pilihan anda sebanyak 2-3 titik dan sapu rata diseluruh wajah selepas mencuci wajah.
Campurkan kedalam krim muka / losyen / krim pelembab / atau apply terus ke kulit
✔️Untuk dapatkan kulit yang lebih putih dan mulus sekata,sapu rata keatas kulit yang anda nak cerahkan, cth siku, ketiak, lingkaran gelap bawah mata dan banyak lagi .
✔️Lain2 Tip, Panduan, Nasihat, petua, pantang larang...khusus hanya akan diberi kepada client
EXTERNAL USE
Buat mask:
✔️sapu di wajah yg bersih
✔️campur bersama yougurt utk kulit kering
✔️campur bersama lemon dan madu untuk kulit berjerawat
✔️campur bersama aspirin untuk kulit berjerawat teruk
Campur ke dalam produk:
✔️Campurkan ke dalam losyen
✔️Campurkan ke dalam krim muka dan pelembab muka
.

Agen berpeluang menjana income yang banyak
Dan hadiah dari HQ

Whatsapp sekarang !!!
0122977585

Whatsapp sekarang !!!
0122977585

Whatsapp sekarang !!!
0122977585 .
.
#vitaminc #vitamincserum #ejendiperlukan #ejen #agendropship #dropship #duit #hadiah #kerja #stokis #bisnesonline #kulit #whitening #produk #serum #igers #photooftheday #putih #bisnes #masalahkulit #flawless #entrepreneurship #agen #kulitbersih #like #flawlessskin #malaypretty #jerawat #produkkecantikan #jeragat


0

TONEPLUS

INCOME INFINITI!!!!!!!😍 Jika Kita Berusaha Lebih Kita Akan Dapat Lebih!😍 Gaji Bulan-Bulan😍

Hanya RM80 SAHAJA!! MURAH KAN?

BERMINAT?? KLIK LINK DI BIO YA😊

#toneplus #toneplusofficial #bisnes #1malaysia


0

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُم

Surah Yunus : Ayat 067

Terjemahan ;

Dia lah yang menjadikan malam bagi kamu supaya kamu berehat padanya, dan menjadikan siang terang-benderang (supaya kamu berusaha). Sesungguhnya perubahan malam dan siang itu mengandungi tanda-tanda (yang menunjukkan kekuasaan Allah) bagi kaum yang mahu mendengar (keterangan-keterangan yang tersebut dan mengambil pelajaran daripadanya).
.
.
.

#1991printing #bisnes #servis #printing #branding #murah #kualaterengganu #trustedseller #design #bisneskad #flyers #banner #bunting #billbook #stikerproduk #fotostat #scan #formatlaptop #formatpc #kadkahwin #kalendar #goodnight #sweetdream


0

Mangia sano! Vivi bene! Resta attivo! Prendi cura della tua pelle!
Goditi il sole con un gustoso frullato, Rinfrescati con l'Aloe Concentrato alle Erbe e Impara di più su cos'è la forma fisica! Tuo Herbalife! Vi aspettiamo, contattateci!😉 **************************
#sport #equilibrio #vitaminimport #yoga #dimagrire #nutrizione #dieta #vitasana #italy #integratore #mare #bio #minerali #bodybuilding #palestra #omega3 #fibre #fruta #shake #herbalife #benessere #colazionesana #lavoro #bisnes


0

NUTRIZIONE ESTERNA
Passiamo così tanto tempo a pensare a come prenderci cura del nostro corpo con una nutrizione equilibrata, che spesso trascuriamo ciò che è all'esterno, ovvero la nostra pelle e i nostri capelli. Detergenti, creme idratanti, prodotti anti-età, profumi: la linea di nutrizione esterna Herbalife può offrirti quello che stai cercando per il tuo corpo!💪😉 **************************
#sport #equilibrio #vitaminimport #yoga #dimagrire #nutrizione #dieta #vitasana #italy #integratore #mare #bio #minerali #bodybuilding #palestra #omega3 #fibre #fruta #shake #herbalife #benessere #colazionesana #lavoro #bisnes


0

Esperta in nutrizione, Herbalife ti offre nutrizione da esperti per la tua pelle. Con oltre 15 vitamine e ingredienti botanici, i nostri prodotti danno ogni giorno alla pelle quanto serve per avere risultati ottimali.😃 **************************
#sport #equilibrio #vitaminimport #yoga #dimagrire #nutrizione #dieta #vitasana #italy #integratore #mare #bio #minerali #bodybuilding #palestra #omega3 #fibre #fruta #shake #herbalife #benessere #colazionesana #lavoro #bisnes


1

Bersama orang hebat dlm perniagaan , jutawan muda dan juga founder #betabusinessclub ✈️ Kepakaran dan ilmu beliau sngt² dikagumi oleh rmai org .
.
Smoga suatu hri nnt sye dpt mnjdi cm beliau . Hari ni sye tk sngke dpt jumlah trkumpol rm100k . Berkat drpd mentor yg hebat team yg kuat dan platform yg sngt2 dahsyat .
.
Erti kata lain , mula lah langkah utk ubah hidup jdi lebih baik . Offer kpd 10 org terawal DM atau WhatsApp saya utk mula mengorak langkah .
.
WhatsApp link di bio ig @muhdizzatjamian
.
📞 017.765.4847 (Izzat)
📞 017.765.4847 (Izzat)
📞 017.765.4847 (Izzat)
.
.
#johor #JohorBahru #KualaLumpur #nusajaya #sabah #sarawak #brunei #kelantan #seremban #serdang #kajang #bangi #batupahat #ayerhitam #kluang #skudai #kotatinggi #muar #segamat #bisnesonline #titaniumnetwork #betabusinessclub #bizvalet  #bizvalethydra #ikea #maepsserdang #lemangtoki #shahalam #harleydavidsonmalaysia #bisnes


1

**TONEPLUS** Macam Mana Cara Nak Dapatkan 13%?? STEP 1:Mesti Cari 4 Orang Untuk Dapatkan 13%(Jika Tidak Dapat 4 Orang,Commission Akan Dapat 3%) STEP 2:Jika Akaun Sudah MATANG(4 ORANG) Kita Akan Dapat Sistem REVEASE UP Dari Situ Lah Kita Akan Dapat income Lebih Banyak!! STEP 3:Orang Topup KITA DAPAT DUIT😍😍 Senang Kan?? BERMINAT??? KLIK LINK DI BIO UNTUK DIRECT WHATSAPP

#toneplus #toneplusofficial #bisnes #1malaysia


0

NAK BUAT IKLAN VIDEO?
TAK ADA MASALAH!
SEBAB KAMI ADALAH PAKAR DALAM PEMBIKINAN IKLAN VIDEO.

Jom follow @videopendek.my
utk info lanjut boleh WhatsApp je kami (013-5249915)

Cc: Imanreka Studios

#iklan #bisnes #murah #videoinstagram #videoviral
#usahawan #usahawanonline
#bisnes #bisnesonline #diskaun #promosi


3

Siempre sientate a evaluar la cituacion.. y despues actua para hacer de ella siempre mejor..!!Emprender.!!
X KHL
.
.
.
.
.
#bisnes #styleoflife #negocios #empresarios #empendimiento #colombia #ecuador #cali #buenaventura #arte #trabajo #work #creaciondedios #creaciondeideas #entretenimiento


0

Creer, Pensar, Planificar, Ejecutar.!!
(EMPRENDEDORES)
Cojidos de la mano de Dios.
.
.
.
.
#colombia #ecuador #cali #peru #chile #argentina #buenaventura #empresario #emprendedores #bisnes #negocios #trabajo #work #styleoflife #estilodevida #imperio #legado


0

Banyaknya testimoni #losyenputihBGM 👍🏻 Kan kami dh ckp losyen ni besttt gila gila gilaaaaaa.
.
APA YG BEST LOSYEN INSTANT WHITENING BGM NI ?
✅tak melekit
✅terus serap ke dalam kulit
✅putih yg asli/ tidak melepung
✅hanya pakai sedikit utk kesan yg maksima
✅Lagi lama anda pakai, anda akan dpt rasai perubahannya. Kulit akan kelihatan lebih cerah.
.
BAHAN2 UTAMA DALAM LOSYEN
✅GALACTOFERM NS
1. Menyekat proses pigmentasi untuk memastikan kecerahan kulit.
2. Memberi keseimbangan kelembapan kulit
3. Mengurangakan keradangan kulit
4.menggalakkan pertumbuhan cell baru menggantikan cell yg lama yg menyebabkan kulit kusam
5. Memberi nutrisi yg di perlukan untuk kulit cerah.
Jika konsisten, kulit akan cerah.
6. Mengurangkan parut pd kulit
7. Sgt sesuai utk kulit kering kerana memberi kelembapan pada kulit.
8. Kulit yg kusam akan bertambah glowing
.
✅LEMON HYDROGLYCERIN EXTRACT
1. Mempunyai vitamin C antioksida untuk melawan radikal bebas.
2. Mengekalkan kecerahan kulit secara sekata & kekal
3. Menegangkan dan melembutkan kulit.
4. Memberi kelembapan pada kulit
.
Takkan muka ja putih weyyy. Tangan pun nak putih gebu natural jugak 🤣🤣🤣 Whatsapp 0189687611 cepat!!!


3

Banyaknya testimoni #losyenputihBGM 👍🏻 Kan kami dh ckp losyen ni besttt gila gila gilaaaaaa.
.
APA YG BEST LOSYEN INSTANT WHITENING BGM NI ?
✅tak melekit
✅terus serap ke dalam kulit
✅putih yg asli/ tidak melepung
✅hanya pakai sedikit utk kesan yg maksima
✅Lagi lama anda pakai, anda akan dpt rasai perubahannya. Kulit akan kelihatan lebih cerah.
.
BAHAN2 UTAMA DALAM LOSYEN
✅GALACTOFERM NS
1. Menyekat proses pigmentasi untuk memastikan kecerahan kulit.
2. Memberi keseimbangan kelembapan kulit
3. Mengurangakan keradangan kulit
4.menggalakkan pertumbuhan cell baru menggantikan cell yg lama yg menyebabkan kulit kusam
5. Memberi nutrisi yg di perlukan untuk kulit cerah.
Jika konsisten, kulit akan cerah.
6. Mengurangkan parut pd kulit
7. Sgt sesuai utk kulit kering kerana memberi kelembapan pada kulit.
8. Kulit yg kusam akan bertambah glowing
.
✅LEMON HYDROGLYCERIN EXTRACT
1. Mempunyai vitamin C antioksida untuk melawan radikal bebas.
2. Mengekalkan kecerahan kulit secara sekata & kekal
3. Menegangkan dan melembutkan kulit.
4. Memberi kelembapan pada kulit
.
Takkan muka ja putih weyyy. Tangan pun nak putih gebu natural jugak 🤣🤣🤣 Whatsapp 0189687611 cepat!!!


3

Banyaknya testimoni #losyenputihBGM 👍🏻 Kan kami dh ckp losyen ni besttt gila gila gilaaaaaa.
.
APA YG BEST LOSYEN INSTANT WHITENING BGM NI ?
✅tak melekit
✅terus serap ke dalam kulit
✅putih yg asli/ tidak melepung
✅hanya pakai sedikit utk kesan yg maksima
✅Lagi lama anda pakai, anda akan dpt rasai perubahannya. Kulit akan kelihatan lebih cerah.
.
BAHAN2 UTAMA DALAM LOSYEN
✅GALACTOFERM NS
1. Menyekat proses pigmentasi untuk memastikan kecerahan kulit.
2. Memberi keseimbangan kelembapan kulit
3. Mengurangakan keradangan kulit
4.menggalakkan pertumbuhan cell baru menggantikan cell yg lama yg menyebabkan kulit kusam
5. Memberi nutrisi yg di perlukan untuk kulit cerah.
Jika konsisten, kulit akan cerah.
6. Mengurangkan parut pd kulit
7. Sgt sesuai utk kulit kering kerana memberi kelembapan pada kulit.
8. Kulit yg kusam akan bertambah glowing
.
✅LEMON HYDROGLYCERIN EXTRACT
1. Mempunyai vitamin C antioksida untuk melawan radikal bebas.
2. Mengekalkan kecerahan kulit secara sekata & kekal
3. Menegangkan dan melembutkan kulit.
4. Memberi kelembapan pada kulit
.
Takkan muka ja putih weyyy. Tangan pun nak putih gebu natural jugak 🤣🤣🤣 Whatsapp 0189687611 cepat!!!


2

GIVEAWAY 1.0 AKAN DATANG,TURN ON NOTIFICATION❗️
.
SALES PECAH KEPALA😀
.
Iphone 5
•16GB,32GB,64GB
•8 FREE GIFT
💯% ORIGINAL ❗️
•1 year warranty
•COD KL\SHAH ALAM
•HARINI BAYAR,ESOK TERUS POS
•FREE POSTAGE
•Nak walk in kat kedai pun boleh
.
Nak tahu harga iphone untuk sale kali ni??Whatapps abe la😊Abe nak bagi harga special and mampu milik je kat korang semua😉FIRST COME FIRST SERVE
.
-CLICK LINK DI BIO TO ORDER

#iphoneoriginal#iphonenewset#iphonemurah#iphonemalaysia#iphonestore#sayajualiphoneoriginal#freegift#bisnes#iphone#uitm#kl#shahalam#abe.iphone#mrsm#iphonetermurahdimalaysia


0

Мужской портрет.
.
В нашей студии есть офисная зона на которой можно сделать фото для бизнес портфолио
.
Ну финансисты, юристы, владельцы бизнеса для Вас есть отличная локация!
.
Foto by @tatyana.dd
.
#backstage_tlt #backstagephoto #backstagephoto #backstage_style #backstagetlt #backstagestudio #bisnes #menslife #menslook #photography #бизнес #юристы #финансы #офис #офисныйстиль


0

Welcome ke Shaklee family dan tahniah untuk sertai MillionaireTitaniumEmpire .
Daftar harini terus datang ke tempat kami untuk mengetahui lebih lagi haha
.
Mami berdoa Ashikin Jalil dan Fard Teha berjaya dalam Shaklee ❤️
.
Anda berminat untuk join shaklee?
Boleh contact atau whatsapp hasmah 😊
.
012 648 9101
012 648 9101
012 648 9101


1

A : Eh cantiknya kad awak buat, nampak exclusive sangat. Mesti mahal kan ?

B : Eh tak de lah , saya buat kad ni murah je. RM40 je dah boleh kad #craftpaper yang nampak exclusive macam ni.

A : Bia betul ?
B : Iye betul, kalau awak order sekarang sampai 16 September ni, dia bagi diskaun lagi RM20 tau 😌

#sticker #printingonline #stickermurah #anoktranung #onlineservis #nladvertising #localdesigner #kualaterengganu #tranung #terengganu #sayajual #qotd #page #bisnes #ganukita #anokganu #bazarpaknil #kadkahwincraftpaper #artcard #kadkahwin #sayajualmurah #flyers #bannerbunting #doorgiftmurah #vfest #igreviews #lefest #timorfest


0

Deséalo tanto
Tanto,
Tanto,
Que la vida no le quede de otra más que dártelo!!!!!!!!
#herbalife #herbalifenutrition
#transformation #peaple
#bisnes #favorite


0

Alhamdullillah rm4400 dlam masa 10hari shj 💲💲.. Admin nyatakn sekali BANK STATEMENT.. Mane nak dapat income mcm nie ??? Seminggu 2 kali,. Sebulan 8 kali !!! Hnya manfaatkan tepon sahaja & jutawan apps.. Tak perlu jumpa org,. Tak perlu downline ke upline ke.. Tak perlu kerja keras hanya santai² penting ada ILMU 😊😉
.
.
🔰Fast Action Fast Result🔰
.
Nak tahu cara2nya dan teknik dapatkan aktif income yang banyak 💪🔥
.
Fast Respon Whatsapp 📲 +60129443037

MANFAAT HP ANDA BERMULA SEKARANG!..
.
#dontgiveup #buatduit #Projek1kSeminggu #jutawanapps
#duitextra #gajimasuk #komisen #agent 
#partime #fulltime  #bisnesonline#kerjakosong #jawatankosong #pasifincome#aktifincome
#janapendapatan #pelaburan #investment
#kerjasambilan #programonline #usahawan
#bisnes #jutawanonline #Kata2AdalahSatuDoa #CakapBaik2 #SangkaBaik2 #RezekiAllahituPasti


0

Cambiando mi vida , siempre mejorando
#fit #mamaempresaria #equipos #estilodevida #plan #bisnes #herbalifeplan90días


1

JANGAN KLIK LINK DI BIO KALAU KORANG TAK NAK BELI IPHONE YG MURAH TAPI ORIGINAL !!Sebab sekarang ni Abe tengah buat promo harga "PECAH KEPALA"..Orang yg berani sahaja yg boleh klik link di bio untuk mintak price list😂..So,korang dh buat keputusan ke nk beli iphone ke tak dngan Abe.. 👏👏Tepuk dada tanya selera la. 😊😘
.
-Klik link di bio tau. 😍😘
.
#iphoneoriginal#iphonenewset#iphonemurah#iphonemalaysia#iphonestore#sayajualiphoneoriginal#freegift#bisnes#iphone#uitm#kl#shahalam#abe.iphone#mrsm#iphonetermurahdimalaysia


0

GIVEAWAY 1.0 AKAN DATANG,TURN ON NOTIFICATION❗️
.
SALES PECAH KEPALA😀
.
Iphone 7+
•32GB, 128GB, 256GB
•8 FREE GIFT
💯% ORIGINAL ❗️
•1 year warranty
•COD KL\SHAH ALAM
•HARINI BAYAR,ESOK TERUS POS
•FREE POSTAGE
•Nak walk in kat kedai pun boleh
.
Nak tahu harga iphone untuk sale kali ni??Whatapps abe la😊Abe nak bagi harga special and mampu milik je kat korang semua😉FIRST COME FIRST SERVE
.
-CLICK LINK DI BIO TO ORDER

#iphoneoriginal#iphonenewset#iphonemurah#iphonemalaysia#iphonestore#sayajualiphoneoriginal#freegift#bisnes#iphone#uitm#kl#shahalam#abe.iphone#mrsm#iphonetermurahdimalaysia


0

Социальная сеть #Future_net это:
Онлайн реклама, приложения, игры, блоги, помощь в продвижении бизнеса и заработок.
3000000 пользователей по всему миру из России, Европы, Америки, Азии.
Помощь в поиске деловых партнеров.
Видео - почта + графические шаблоны сайтов и видео продукции.
Работа и проведение времени во #Future_net одно удовольствие.
Регистрация бесплатна!


2

Feedback from customer 😍
#alhamdulillah
#bisnes
#popiapedasranggup


1

Feedback from customer 😍
#alhamdulillah
#bisnes
#popiapedasranggup


0

Feliz Viernes Campeones y Canpeonas Si Este Dia te Sientes Triste y [email protected] por Objectivos que Aun no Se Cumplen Paz... Lo que No se Cumple Nos Enseña a Ser Mejor Mañana. Confia en Dios El Prometio Exito y Logros Pues Eso Veran Tus Ojos.
Sigue Construyendo no dejes de Avanzar 🙏👑📖🖒💪💪📱💻📸📚📃📘💰
.
.
#dios🙏
#ashantynegociosrd #mentesmillonarias #exitosa #emprendedora #metas #negociosonline #rangerover #sueños #emprendedores #bisnes


0

Feedback from customer 😍
#alhamdulillah
#bisnes
#popiapedasranggup


0

Shaklee ini bukan bisnes biasa-biasa tetapi luar biasa!
.
Kerana bukan kita ambil duit untung sahaja tetapi juga CASH BONUS, CAR BONUS dan TRIPS 5 BINTANG 😍
.
Kami ingin membantu anda yang hendak semua itu dan berjaya dalam bisnes ini 😊
.
Tidak reti berbisnes? Jangan risau kerana kami akan guide anda 100%
.
Whatsapp sahaja dan kami akan jawab soalan kalian ✅
.
012 648 9101
017 233 6434
.
Yours truly, Leaders hasmahsyafiq ❤️


1

6 Fakta Menarik Tentang Negara di Dunia

Perancis adalah negara paling banyak dikunjungi pelancong.
.
Australia mempunyai penduduk obese paling ramai.
.
Tiada jam dipaparkan di dalam kasino Las Vegas.
.
Spanyol adalah negara yang bergunung-ganang di Eropah dan mempunyai pantai sepanjang 8,000 km.
.
Amerika Syarikat tiada bahasa rasmi.
.
Hampir 35% lapangan terbang di dunia terletak di Amerika Syarikat
.
#faktadunia #worldfacts #faktaviral #world #media #countries #negara #malaysianmedia #mediamalaysia #info #informationtechnology #bisnes #business


0

-FREE TIPS MACAM MANA NAK TAHU IPHONE YANG KORANG BELl TU ORIGINAL ATAUPUN TIDAK. 🤗
. Abe nak share tips tips yang sangat berguna sebelum korang nak beli apa-apa jenis lphone sekalipun. Korang try dulu tips-tips n 😉. Kita dahla simpan duit bagai nak mati. Seller tu mulut manis bagai nak mati, sekali dapat handphone clone. Haa menangis tak berlagu la jadinya😂 . Kalau korang takut kena tipu, taknak kena tipu. Nak yang original and ada warranty satu tahun haa mai lah beli dengan @abe.gadgetz . Kami memahami perasaan customer-customer kami tau. 😘
.
#iphoneoriginal#iphonenewset#iphonemurah#iphonemalaysia#iphonestore#sayajualiphoneoriginal#freegift#bisnes#iphone#uitm#kl#shahalam#abe.iphone#mrsm#iphonetermurahdimalaysia


0

Kolejna porcja dinozaurów, tym razem w formie bluzy.
Z bardzo wygodnym wycięciem na głowę, zapinanym na zatrzaski😉
#dinozaur #dladziecka #dino #black #purpur #bluza #new #cotton #babyshop #small #bisnes #instadzieci #wesolo #rekodzielo #handmade #poland #warmia #modadziecieca


3

💠 KULIT WAJAH MENYIMPAN BERJUTA KEAJAIBAN . 🔶menjadi keinginan setiap orng tampil dengan kulit yg sihat,cerah,lembut dan bersinar
🔶siapa tak nak,dapat kulit sihat,lembut,cantik bergaya
.
.
===============================
TETAPI MASALAH INI ADA PADA ANDA ❔❔
===============================
.
✓ WAJAH BERMINYAK - kulit mudah naik jerawat ✓ KUKIT KERING & KUSAM - penyebab kulit mengelupas ✓ BINTIK2 HITAM ✓ BLACK & WHITE HEAD ✓ LIANG PORI & TONE TAK SEKATA
.
=================
tidak PERLU fikir lagi❗️❗️❗️
=================
.
Dengan sakura facial home spa,kami datang rumah cuci muka anda... buang semua daki dan kotoran degil di muka
.
🔷dengan GABUNGAN produk SKIN CARE #1 dari jepun - jaminan prestasi TRI AKSI ( MENGHIDRAT + MEMULIH + MENYUBURKAN) 🔷ETERNAL BEAUTY dari korea - MENCERAHKAN KULIT,MENGHALUSKAN PARUT JERAWAT
.
kulit anda akan nampak lebih BERSIH,MUDA,PUTIH & LICIN
.
🎆WOW ❗️pengjagaan yang sempurna 😊😊😊
MASALAH ☝️☝️☝️☝️boleh settle 😊😊
.
💆 rawatan selama 60-75 minit satu sesi...anda akan dapat FULL FACIAL TREATMENT + ETERNAL BEAUTY + complete LAYER SKIN CARE + V-SHAP
.
CEPAT❗️ CEPAT❗️CEPAT❗️ . 📲📲📲 WASSAP SEGERA, klik link
www.wasap.my/60148386575/facialbooking
.
#homefacial #kl #kelasfacial #facialclass #skincare #kulit #tips #protein #lemak #kurusmuka #bergaya #moodraya #fitness #masalahkulit #bisnes #homespa #facial #freetripmei2019 #facialselangor #facialserikembangan #facialserdang #facialbangi #facialkajang #facialguamusang #spaguamusang #spakelantan


1

Jangan lepaskan ilmu yang sangat bernilai ini. Dapatkan panduan ebook Teknik Buat Duit RM100-RM200 Sehari dengan Bisnes Copy & Paste‼️
.
Whatsapp di @wanboss8055 untuk dapatkan harga promo panduan ebook ini terhad kepada 30 orang sahaja😊
.
#ebook #buat #duit #panduan #online #tanpa #modal #rm100sehari #rm200sehari #bisnes #bisnescopypaste #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia


0

Dapatkan panduan ebook bisnes copy & paste dengan mudah‼️
.
Whatsapp di @wanboss8055 untuk dapatkan harga promo panduan ebook ini terhad kepada 30 orang sahaja😊
.
#ebook #buat #duit #panduan #online #tanpa #modal #rm100sehari #rm200sehari #bisnes #bisnescopypaste #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia


0

Акция‼️ (читайте до конца)
Путешествие в тысячу миль начинается с первого шага! Так и открытие бизнеса, это всего лишь один из шагов к успеху 👍😁😁
А у вас есть свой бизнес?
❗️ВНИМАНИЕ❗️Делитесь в комментариях, какая идея бизнеса вам нравится !
ЗА лайк 👍 под видео и интересную идею 💯РУБЛЕЙ на телефон!
За лайк 👍 под видео и САМУЮ интересную идею 2️⃣0️⃣0️⃣ Рублей!
Победитель будет определён 23 августа в 23:00 🕚 по Москве 👈
.
.
#бизнес #развитие #интервью#сочи #деньги #успешныйбизнес #успех #money #bisnes


0