#blogger Instagram photos and videos

Hari ini program @travacello buat traveling sambil charity #shoes4hope udah dimulai, our first stop today is Kanawa island, it’s really good to be back to this island. .
.
.
.
Banyak yang nanya gimana sih bisa foto setengah setengah gitu, gampang, harus pake gopro (gopro berapa aja) terus pakein dome (semacem kaca cctv gitu, googling aja dome gopro) then set aja timelapse photo atau burst mode, terus beberapa dari photo itu pasti ada yang hasilnya bagus. Mudah2an bisa membantu yang pengen punya foto-foto setengah gini kalo lagi liburan ke pantai! .
.
.
.
Taken with @gopro hero 4 with @telesin_dome ✨
.
.
.
.
Cheers!

Komodo National Park
1

Nice Car 😍 Shelby American in Las Vegas #sonnigunterwegs #shelbyamerican #shelby #mustang


1

Rimmel london kate moss serisi Muhteşem bi nude kokusuna bayılıyorum sürülmesi kolay mat degil ve cok doğal duran rengi var. Kaliciligi açısından foss dedirtsede altına primer uygulayarak kaliciligini arttırabilirsiniz yada gün içinde tazelemeniz gerekebilir. #watsons indiriminde 15 tl gibi bi fiyata almıştım.
M.

#rimmel #london #katemoss #nude #lipstick #primer #lip #ruj #beauty #instalife #instalike #followforlike #beautymakeup #makeupoftheday #blogger #like4like #bakimliyiz #instabeauty #instagram #watsons #discount #shopping


0

Happy beautiful Saturday!


1

Last of the frozen batch of veggie cakes with bacon, beans, mushrooms and three free range poached eggs. Lots of speed to kick start this weekends progress. I shall not crack no matter what is thrown at me this weekend.
#speed #slimmingworldbreakfast #slimmingworldbreakfastideas #slimdown #slimmers #slimmingworld #slimmingjourney #slimmingworlduk #weightloss #weightlossjourney #weightlossjourney2017 #weightlossdiary #eggs #poachedeggs #sw #swuk #foodie #foodblogger #blogger #weightlossmotivation #weightlosscommunity


0

Самый серьёзный человечек на свете💚


1