#blousecantik

Instagram photos and videos

#blousecantik#blousemurah#bajumurah#dress#bajukurung#bajucantik#blouse#dresscantik#dressmurah#kurungmodencantikmalaysia#skirtmurah#sayajualbaju#skirt#jubah#jubahcantik#jubahmurah#dressmalaysia#skirtcantik#blousemalaysia#minikurung#bazaarpaknil#minikurungcantik#dressraya#bajuraya#kebayacantik#kebayamurah

Hashtags #blousecantik for Instagram

⚡LELONG RM20 SAHAJA⚡
..
- Not include postage
- Free saiz (dm/ws utk ukuran baju) - Stok limited❕
- No booking⚠
- First payment, First serve😊
..
Klik LINK di bio untuk order📱
#blousemurah #blousecantik #blouserm20 #bajumurah #bajucantik #promosiyes #promosi #promosiyearendsale #promorm20 #rm20only


0

145Bismillahirrohmanirrohim.. Keterangan detail baju di Picture yess.. ====================
INFORMASI PEMESANAN BARANG:
CS WA
❤085700090025 (IKA) ❤08562665150. (DENDI) ❤085647080395. (DAMAS)
Barang kita Realpict asli Produsen. 📦by JNE POS WAHANA J&T
🏦 BRI & BCA

MINGGU SLOW RESPON
FORMAT PEMESANAN :
NAMA ====
NO. HP ===
ALAMAT ==
ORDERAN (SIZE&WARNA) == ©©©©©©©©©©©©©©©©©© #ootd #hotd #hijablook
#zoya #elzatahijab #tutuskirt #monalisahijab #blousecantik #kemejacewek #gamisbaloteli #gamisbrukat #hijrah #anisarahma #kebayamodern #skirthijab #hijabsyari #hijabfashion #jeansbigsize #overallhijab #okisetianadewi #pengantinmuslimah #grosirsolo #grosirmanado #grosirkalimantan #supplierjaket #fastrepost #jnejakarta #ekspedisilampung


0

NEW ARRIVAL

MINI KURUNG WIRDA
Harga : RM85
ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH

LABEL S
Please refer Measurements :
Top
Shoulder : 14"
Bust : 35"
Sleeve length : 23"
Length: 28"

SKIRT:
Waist:24-34"
Hip:34"
Length:41" ✳ ✳ ✳ ✳ ✳

LABEL M
Please refer Measurements :
Top
Shoulder : 15"
Bust : 37"
Sleeve length : 23"
Length: 28"

SKIRT:
Waist:26-36"
Hip:36"
Length:41" ✳ ✳ ✳ ✳ ✳

LABEL XL
Please refer Measurements :
Top
Shoulder : 17"
Bust : 44"
Sleeve length : 23.5"
Length: 29"

SKIRT:
Waist:30-40"
Hip: 40"
Length:42"

AVAILABLE IN SIZES *S,M&XL
measurement guide_ -Material printed soft crepe
-Hidden zip at back & sleeve
.
.
.
🌸CARA ORDER🌸
1) Pilih
2) Screenshot gambar
3) Klik link bio diatas ATAU whatsapp ke 0192243081 😊
.
#haniscollections #bajukurungmurah #bajugojes #bajutunang #bajubridesmaid #bajukenduri #bajukebaya #bajusaree #bajukurungmoden #bajupeplum #bajuminikurung #bajucantikmalaysia #blouse #blousecantik #blousemurah #blousegojes #skirt #kainpario #dress #kurunghcs


0

ABAYA EDONA A.K.A ‘JUBAH SELUAR’ PALING TRENDING KINI DILANCARKAN BERSAMA WARNA2 PALING HOT DENGAN HARGA YG SANGAT MAMPU MILIK! .
.
KOUTA TERHAD.. Jangan stress bila warna kegemaran uolss dah SOLD. Dan dijangka stock sangat LIMITED.. —————————
INFO MENARIK ABAYA EDONA ————————— 🌼 MATERIAL
Luxury como crepe yang sangat selesa, tak panas, tak melekap dibadan dan yang paling best tak mudah kedut.. no hal kalau seharian bersama Abaya EDONA ni tau..
.
🌼 MODEN & EXLUSIVE
Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exlusif si pemakai. bila nampak exlusif baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy!
.
🌼 BREAST FEEDING & WUDHU FRIENDLY
Abaya EDONA ni ada zip di bahagian tengah, mudah untuk ibu BF dan boleh disinsing di bahagian lengan untuk mengambil wudhu..
.
.
🌼 SIZE
Jangan risau kami ada 5 jenis saiz sekecil 'S' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti akk tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan sistur ye..
.
.
🌼 SPECIAL CUTTING
Kali ni Cutting abaya edona sangat2 special. Mmg ‘terletak’ cantik jer kat badan uolss.. P/s : Please share dan tag kengkawan uolss yg nak kan abaya terbaru dan design paling lates nie.. *Normal price rm129* 🌸Keistimewaan abaya edona🌸 🌸 - Material korean como crepe,
Kain tak panas dan tak mudah kedot..
🌸 - seluar separuh getah bahagian belakang..
🌸 - ade poket sebelah kanan..
🌸 - mesra wudhuk..
🌸 - mesra menyusu..
🌸 - available saiz xs hingga xxl..
🌸 - 13 warna trending..
.
.

Harga RM120 Free postage
Xxl add RM10
.
.
#sayajualbaju
#sayajualonline
#minikurung
#minikurungcantik
#minikurungmurah
#dress 
#dressmurah
#dresscantik 
#dressmalaysia
#jubah 
#jubahmurah
#jubahcantik
#jubahmurahmalaysia
#jubahmalaysia 
#kebaya
 #kebayamurah 
#kebayacantik
#bajuraya
#dressraya 
#bazaarpaknil 
#skirt 
#skirtcantik 
#skirtmurah 
#blouse
#blousemurah
#blousecantik
#blousemalaysia 
#bajukurung


0

🎀 BLOUSE LABUH SUPER FLOWY 🎀
.
🎗Material: Stretchable Cotton
🎗Size : 3XL
🎗Sizing Chart (in cm/inch)
.
🌸 Shoulder : 44/17
🌸 Armhole : 48/19
🌸 Bust : 104/41
🌸 Sleeve : 60/23.5
🌸 Hip : 140/55
🌸 Length : 91/35.5
.
🌟 2 Helai: RM55
🌟 4 Helai: RM110
.
✔ FREE POSTAGE GUYS ❤
.
Berminat? Boleh WhatsApp Asyah di 013-5297618 ☺💕
.
#sayajualmurah #sayajualbaju #bajumurah #blousemurah #blousecantik #bajumurah #blouselabuh #blouselabuhmurah #skirtmurah #blousecotton #blousecottonmurah #4rm120 #plussize #blouseplussize #plussizemurah #blouseplussizemurah #extrasize


0

ABAYA EDONA A.K.A ‘JUBAH SELUAR’ PALING TRENDING KINI DILANCARKAN BERSAMA WARNA2 PALING HOT DENGAN HARGA YG SANGAT MAMPU MILIK! .
.
KOUTA TERHAD.. Jangan stress bila warna kegemaran uolss dah SOLD. Dan dijangka stock sangat LIMITED.. —————————
INFO MENARIK ABAYA EDONA ————————— 🌼 MATERIAL
Luxury como crepe yang sangat selesa, tak panas, tak melekap dibadan dan yang paling best tak mudah kedut.. no hal kalau seharian bersama Abaya EDONA ni tau..
.
🌼 MODEN & EXLUSIVE
Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exlusif si pemakai. bila nampak exlusif baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy!
.
🌼 BREAST FEEDING & WUDHU FRIENDLY
Abaya EDONA ni ada zip di bahagian tengah, mudah untuk ibu BF dan boleh disinsing di bahagian lengan untuk mengambil wudhu..
.
.
🌼 SIZE
Jangan risau kami ada 5 jenis saiz sekecil 'S' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti akk tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan sistur ye..
.
.
🌼 SPECIAL CUTTING
Kali ni Cutting abaya edona sangat2 special. Mmg ‘terletak’ cantik jer kat badan uolss.. P/s : Please share dan tag kengkawan uolss yg nak kan abaya terbaru dan design paling lates nie.. *Normal price rm129* 🌸Keistimewaan abaya edona🌸 🌸 - Material korean como crepe,
Kain tak panas dan tak mudah kedot..
🌸 - seluar separuh getah bahagian belakang..
🌸 - ade poket sebelah kanan..
🌸 - mesra wudhuk..
🌸 - mesra menyusu..
🌸 - available saiz xs hingga xxl..
🌸 - 13 warna trending..
.
.

Harga RM120 Free postage
Xxl add RM10
.
.
#sayajualbaju
#sayajualonline
#minikurung
#minikurungcantik
#minikurungmurah
#dress 
#dressmurah
#dresscantik 
#dressmalaysia
#jubah 
#jubahmurah
#jubahcantik
#jubahmurahmalaysia
#jubahmalaysia 
#kebaya
 #kebayamurah 
#kebayacantik
#bajuraya
#dressraya 
#bazaarpaknil 
#skirt 
#skirtcantik 
#skirtmurah 
#blouse
#blousemurah
#blousecantik
#blousemalaysia 
#bajukurung


0

🎀 BLOUSE LABUH SUPER FLOWY 🎀
.
🎗Material: Stretchable Cotton
🎗Size : 3XL
🎗Sizing Chart (in cm/inch)
.
🌸 Shoulder : 44/17
🌸 Armhole : 48/19
🌸 Bust : 104/41
🌸 Sleeve : 60/23.5
🌸 Hip : 140/55
🌸 Length : 91/35.5
.
🌟 2 Helai: RM55
🌟 4 Helai: RM110
.
✔ FREE POSTAGE GUYS ❤
.
Berminat? Boleh WhatsApp Asyah di 013-5297618 ☺💕
.
#sayajualmurah #sayajualbaju #bajumurah #blousemurah #blousecantik #bajumurah #blouselabuh #blouselabuhmurah #skirtmurah #blousecotton #blousecottonmurah #4rm120 #plussize #blouseplussize #plussizemurah #blouseplussizemurah #extrasize


0

115Bismillahirrohmanirrohim.. Keterangan detail baju di Picture yess.. ====================
INFORMASI PEMESANAN BARANG:
CS WA
❤085700090025 (IKA) ❤08562665150. (DENDI) ❤085647080395. (DAMAS)
Barang kita Realpict asli Produsen. 📦by JNE POS WAHANA J&T
🏦 BRI & BCA

MINGGU SLOW RESPON
FORMAT PEMESANAN :
NAMA ====
NO. HP ===
ALAMAT ==
ORDERAN (SIZE&WARNA) == ©©©©©©©©©©©©©©©©©© #ootd #hotd #hijablook
#zoya #elzatahijab #tutuskirt #monalisahijab #blousecantik #kemejacewek #gamisbaloteli #gamisbrukat #hijrah #anisarahma #kebayamodern #skirthijab #hijabsyari #hijabfashion #jeansbigsize #overallhijab #okisetianadewi #pengantinmuslimah #grosirsolo #grosirmanado #grosirkalimantan #supplierjaket #fastrepost #jnejakarta #ekspedisilampung


0

Atas permintaan ramai, kami restok semula Blouse Melora yang laku keras ni. Rekaan kombinasi 2 warna yang pasti memikat hati. Baik cepat grab sebelum sold out lagi 🙈
__
✔️Material premium crepe.
✔️Nursing and wudhu friendly
✔️Poket sorok belah kanan.
✔️RM 69 termasuk postage ke semenanjung. Sabah dan Sarawak tambah RM 5/pc

#blouse #blousemuslimah #blousekosong #blouseplain #blouselawa #blousecantik #blouselabuh #blouselabuhcantik #blouselabuhmurah #blousesimple #blousemurah #blouselabuhmenawan


0

ABAYA EDONA A.K.A ‘JUBAH SELUAR’ PALING TRENDING KINI DILANCARKAN BERSAMA WARNA2 PALING HOT DENGAN HARGA YG SANGAT MAMPU MILIK! .
.
KOUTA TERHAD.. Jangan stress bila warna kegemaran uolss dah SOLD. Dan dijangka stock sangat LIMITED.. —————————
INFO MENARIK ABAYA EDONA ————————— 🌼 MATERIAL
Luxury como crepe yang sangat selesa, tak panas, tak melekap dibadan dan yang paling best tak mudah kedut.. no hal kalau seharian bersama Abaya EDONA ni tau..
.
🌼 MODEN & EXLUSIVE
Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exlusif si pemakai. bila nampak exlusif baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy!
.
🌼 BREAST FEEDING & WUDHU FRIENDLY
Abaya EDONA ni ada zip di bahagian tengah, mudah untuk ibu BF dan boleh disinsing di bahagian lengan untuk mengambil wudhu..
.
.
🌼 SIZE
Jangan risau kami ada 5 jenis saiz sekecil 'S' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti akk tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan sistur ye..
.
.
🌼 SPECIAL CUTTING
Kali ni Cutting abaya edona sangat2 special. Mmg ‘terletak’ cantik jer kat badan uolss.. P/s : Please share dan tag kengkawan uolss yg nak kan abaya terbaru dan design paling lates nie.. *Normal price rm129* 🌸Keistimewaan abaya edona🌸 🌸 - Material korean como crepe,
Kain tak panas dan tak mudah kedot..
🌸 - seluar separuh getah bahagian belakang..
🌸 - ade poket sebelah kanan..
🌸 - mesra wudhuk..
🌸 - mesra menyusu..
🌸 - available saiz xs hingga xxl..
🌸 - 13 warna trending..
.
.

Harga RM120 Free postage
Xxl add RM10
.
.
#sayajualbaju
#sayajualonline
#minikurung
#minikurungcantik
#minikurungmurah
#dress 
#dressmurah
#dresscantik 
#dressmalaysia
#jubah 
#jubahmurah
#jubahcantik
#jubahmurahmalaysia
#jubahmalaysia 
#kebaya
 #kebayamurah 
#kebayacantik
#bajuraya
#dressraya 
#bazaarpaknil 
#skirt 
#skirtcantik 
#skirtmurah 
#blouse
#blousemurah
#blousecantik
#blousemalaysia 
#bajukurung


0

ABAYA EDONA A.K.A ‘JUBAH SELUAR’ PALING TRENDING KINI DILANCARKAN BERSAMA WARNA2 PALING HOT DENGAN HARGA YG SANGAT MAMPU MILIK! .
.
KOUTA TERHAD.. Jangan stress bila warna kegemaran uolss dah SOLD. Dan dijangka stock sangat LIMITED.. —————————
INFO MENARIK ABAYA EDONA ————————— 🌼 MATERIAL
Luxury como crepe yang sangat selesa, tak panas, tak melekap dibadan dan yang paling best tak mudah kedut.. no hal kalau seharian bersama Abaya EDONA ni tau..
.
🌼 MODEN & EXLUSIVE
Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exlusif si pemakai. bila nampak exlusif baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy!
.
🌼 BREAST FEEDING & WUDHU FRIENDLY
Abaya EDONA ni ada zip di bahagian tengah, mudah untuk ibu BF dan boleh disinsing di bahagian lengan untuk mengambil wudhu..
.
.
🌼 SIZE
Jangan risau kami ada 5 jenis saiz sekecil 'S' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti akk tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan sistur ye..
.
.
🌼 SPECIAL CUTTING
Kali ni Cutting abaya edona sangat2 special. Mmg ‘terletak’ cantik jer kat badan uolss.. P/s : Please share dan tag kengkawan uolss yg nak kan abaya terbaru dan design paling lates nie.. *Normal price rm129* 🌸Keistimewaan abaya edona🌸 🌸 - Material korean como crepe,
Kain tak panas dan tak mudah kedot..
🌸 - seluar separuh getah bahagian belakang..
🌸 - ade poket sebelah kanan..
🌸 - mesra wudhuk..
🌸 - mesra menyusu..
🌸 - available saiz xs hingga xxl..
🌸 - 13 warna trending..
.
.

Harga RM120 Free postage
Xxl add RM10
.
.
#sayajualbaju
#sayajualonline
#minikurung
#minikurungcantik
#minikurungmurah
#dress 
#dressmurah
#dresscantik 
#dressmalaysia
#jubah 
#jubahmurah
#jubahcantik
#jubahmurahmalaysia
#jubahmalaysia 
#kebaya
 #kebayamurah 
#kebayacantik
#bajuraya
#dressraya 
#bazaarpaknil 
#skirt 
#skirtcantik 
#skirtmurah 
#blouse
#blousemurah
#blousecantik
#blousemalaysia 
#bajukurung


0

⚡LELONG RM20 SAHAJA⚡
..
- Not include postage
- Free saiz (dm/ws utk ukuran baju) - Stok limited❕
- No booking⚠
- First payment, First serve😊
..
Klik LINK di bio untuk order📱
#blousemurah #blousecantik #blouserm20 #bajumurah #bajucantik #promosiyes #promosi #promosiyearendsale #promorm20 #rm20only


0

140Bismillahirrohmanirrohim.. Keterangan detail baju di Picture yess.. ====================
INFORMASI PEMESANAN BARANG:
CS WA
❤085700090025 (IKA) ❤08562665150. (DENDI) ❤085647080395. (DAMAS)
Barang kita Realpict asli Produsen. 📦by JNE POS WAHANA J&T
🏦 BRI & BCA

MINGGU SLOW RESPON
FORMAT PEMESANAN :
NAMA ====
NO. HP ===
ALAMAT ==
ORDERAN (SIZE&WARNA) == ©©©©©©©©©©©©©©©©©© #ootd #hotd #hijablook
#zoya #elzatahijab #tutuskirt #monalisahijab #blousecantik #kemejacewek #gamisbaloteli #gamisbrukat #hijrah #anisarahma #kebayamodern #skirthijab #hijabsyari #hijabfashion #jeansbigsize #overallhijab #okisetianadewi #pengantinmuslimah #grosirsolo #grosirmanado #grosirkalimantan #supplierjaket #fastrepost #jnejakarta #ekspedisilampung


0

ABAYA EDONA A.K.A ‘JUBAH SELUAR’ PALING TRENDING KINI DILANCARKAN BERSAMA WARNA2 PALING HOT DENGAN HARGA YG SANGAT MAMPU MILIK! .
.
KOUTA TERHAD.. Jangan stress bila warna kegemaran uolss dah SOLD. Dan dijangka stock sangat LIMITED.. —————————
INFO MENARIK ABAYA EDONA ————————— 🌼 MATERIAL
Luxury como crepe yang sangat selesa, tak panas, tak melekap dibadan dan yang paling best tak mudah kedut.. no hal kalau seharian bersama Abaya EDONA ni tau..
.
🌼 MODEN & EXLUSIVE
Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exlusif si pemakai. bila nampak exlusif baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy!
.
🌼 BREAST FEEDING & WUDHU FRIENDLY
Abaya EDONA ni ada zip di bahagian tengah, mudah untuk ibu BF dan boleh disinsing di bahagian lengan untuk mengambil wudhu..
.
.
🌼 SIZE
Jangan risau kami ada 5 jenis saiz sekecil 'S' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti akk tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan sistur ye..
.
.
🌼 SPECIAL CUTTING
Kali ni Cutting abaya edona sangat2 special. Mmg ‘terletak’ cantik jer kat badan uolss.. P/s : Please share dan tag kengkawan uolss yg nak kan abaya terbaru dan design paling lates nie.. *Normal price rm129* 🌸Keistimewaan abaya edona🌸 🌸 - Material korean como crepe,
Kain tak panas dan tak mudah kedot..
🌸 - seluar separuh getah bahagian belakang..
🌸 - ade poket sebelah kanan..
🌸 - mesra wudhuk..
🌸 - mesra menyusu..
🌸 - available saiz xs hingga xxl..
🌸 - 13 warna trending..
.
.

Harga RM120 Free postage
Xxl add RM10
.
.
#sayajualbaju
#sayajualonline
#minikurung
#minikurungcantik
#minikurungmurah
#dress 
#dressmurah
#dresscantik 
#dressmalaysia
#jubah 
#jubahmurah
#jubahcantik
#jubahmurahmalaysia
#jubahmalaysia 
#kebaya
 #kebayamurah 
#kebayacantik
#bajuraya
#dressraya 
#bazaarpaknil 
#skirt 
#skirtcantik 
#skirtmurah 
#blouse
#blousemurah
#blousecantik
#blousemalaysia 
#bajukurung


0

ABAYA EDONA A.K.A ‘JUBAH SELUAR’ PALING TRENDING KINI DILANCARKAN BERSAMA WARNA2 PALING HOT DENGAN HARGA YG SANGAT MAMPU MILIK! .
.
KOUTA TERHAD.. Jangan stress bila warna kegemaran uolss dah SOLD. Dan dijangka stock sangat LIMITED.. —————————
INFO MENARIK ABAYA EDONA ————————— 🌼 MATERIAL
Luxury como crepe yang sangat selesa, tak panas, tak melekap dibadan dan yang paling best tak mudah kedut.. no hal kalau seharian bersama Abaya EDONA ni tau..
.
🌼 MODEN & EXLUSIVE
Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exlusif si pemakai. bila nampak exlusif baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy!
.
🌼 BREAST FEEDING & WUDHU FRIENDLY
Abaya EDONA ni ada zip di bahagian tengah, mudah untuk ibu BF dan boleh disinsing di bahagian lengan untuk mengambil wudhu..
.
.
🌼 SIZE
Jangan risau kami ada 5 jenis saiz sekecil 'S' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti akk tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan sistur ye..
.
.
🌼 SPECIAL CUTTING
Kali ni Cutting abaya edona sangat2 special. Mmg ‘terletak’ cantik jer kat badan uolss.. P/s : Please share dan tag kengkawan uolss yg nak kan abaya terbaru dan design paling lates nie.. *Normal price rm129* 🌸Keistimewaan abaya edona🌸 🌸 - Material korean como crepe,
Kain tak panas dan tak mudah kedot..
🌸 - seluar separuh getah bahagian belakang..
🌸 - ade poket sebelah kanan..
🌸 - mesra wudhuk..
🌸 - mesra menyusu..
🌸 - available saiz xs hingga xxl..
🌸 - 13 warna trending..
.
.

Harga RM120 Free postage
Xxl add RM10
.
.
#sayajualbaju
#sayajualonline
#minikurung
#minikurungcantik
#minikurungmurah
#dress 
#dressmurah
#dresscantik 
#dressmalaysia
#jubah 
#jubahmurah
#jubahcantik
#jubahmurahmalaysia
#jubahmalaysia 
#kebaya
 #kebayamurah 
#kebayacantik
#bajuraya
#dressraya 
#bazaarpaknil 
#skirt 
#skirtcantik 
#skirtmurah 
#blouse
#blousemurah
#blousecantik
#blousemalaysia 
#bajukurung


0

ABAYA EDONA A.K.A ‘JUBAH SELUAR’ PALING TRENDING KINI DILANCARKAN BERSAMA WARNA2 PALING HOT DENGAN HARGA YG SANGAT MAMPU MILIK! .
.
KOUTA TERHAD.. Jangan stress bila warna kegemaran uolss dah SOLD. Dan dijangka stock sangat LIMITED.. —————————
INFO MENARIK ABAYA EDONA ————————— 🌼 MATERIAL
Luxury como crepe yang sangat selesa, tak panas, tak melekap dibadan dan yang paling best tak mudah kedut.. no hal kalau seharian bersama Abaya EDONA ni tau..
.
🌼 MODEN & EXLUSIVE
Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exlusif si pemakai. bila nampak exlusif baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy!
.
🌼 BREAST FEEDING & WUDHU FRIENDLY
Abaya EDONA ni ada zip di bahagian tengah, mudah untuk ibu BF dan boleh disinsing di bahagian lengan untuk mengambil wudhu..
.
.
🌼 SIZE
Jangan risau kami ada 5 jenis saiz sekecil 'S' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti akk tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan sistur ye..
.
.
🌼 SPECIAL CUTTING
Kali ni Cutting abaya edona sangat2 special. Mmg ‘terletak’ cantik jer kat badan uolss.. P/s : Please share dan tag kengkawan uolss yg nak kan abaya terbaru dan design paling lates nie.. *Normal price rm129* 🌸Keistimewaan abaya edona🌸 🌸 - Material korean como crepe,
Kain tak panas dan tak mudah kedot..
🌸 - seluar separuh getah bahagian belakang..
🌸 - ade poket sebelah kanan..
🌸 - mesra wudhuk..
🌸 - mesra menyusu..
🌸 - available saiz xs hingga xxl..
🌸 - 13 warna trending..
.
.

Harga RM120 Free postage
Xxl add RM10
.
.
#sayajualbaju
#sayajualonline
#minikurung
#minikurungcantik
#minikurungmurah
#dress 
#dressmurah
#dresscantik 
#dressmalaysia
#jubah 
#jubahmurah
#jubahcantik
#jubahmurahmalaysia
#jubahmalaysia 
#kebaya
 #kebayamurah 
#kebayacantik
#bajuraya
#dressraya 
#bazaarpaknil 
#skirt 
#skirtcantik 
#skirtmurah 
#blouse
#blousemurah
#blousecantik
#blousemalaysia 
#bajukurung


0

⚡LELONG RM20 SAHAJA⚡
..
- Not include postage
- Free saiz (dm/ws utk ukuran baju) - Stok limited❕
- No booking⚠
- First payment, First serve😊
..
Klik LINK di bio untuk order📱
#blousemurah #blousecantik #blouserm20 #bajumurah #bajucantik #promosiyes #promosi #promosiyearendsale #promorm20 #rm20only


0

Atas permintaan ramai, kami restok semula Blouse Melora yang laku keras ni. Rekaan kombinasi 2 warna yang pasti memikat hati. Baik cepat grab sebelum sold out lagi 🙈
__
✔️Material premium crepe.
✔️Nursing and wudhu friendly
✔️Poket sorok belah kanan.
✔️RM 69 termasuk postage ke semenanjung. Sabah dan Sarawak tambah RM 5/pc

#blouse #blousemuslimah #blousekosong #blouseplain #blouselawa #blousecantik #blouselabuh #blouselabuhcantik #blouselabuhmurah #blousesimple #blousemurah #blouselabuhmenawan


0

ABAYA EDONA A.K.A ‘JUBAH SELUAR’ PALING TRENDING KINI DILANCARKAN BERSAMA WARNA2 PALING HOT DENGAN HARGA YG SANGAT MAMPU MILIK! .
.
KOUTA TERHAD.. Jangan stress bila warna kegemaran uolss dah SOLD. Dan dijangka stock sangat LIMITED.. —————————
INFO MENARIK ABAYA EDONA ————————— 🌼 MATERIAL
Luxury como crepe yang sangat selesa, tak panas, tak melekap dibadan dan yang paling best tak mudah kedut.. no hal kalau seharian bersama Abaya EDONA ni tau..
.
🌼 MODEN & EXLUSIVE
Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exlusif si pemakai. bila nampak exlusif baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy!
.
🌼 BREAST FEEDING & WUDHU FRIENDLY
Abaya EDONA ni ada zip di bahagian tengah, mudah untuk ibu BF dan boleh disinsing di bahagian lengan untuk mengambil wudhu..
.
.
🌼 SIZE
Jangan risau kami ada 5 jenis saiz sekecil 'S' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti akk tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan sistur ye..
.
.
🌼 SPECIAL CUTTING
Kali ni Cutting abaya edona sangat2 special. Mmg ‘terletak’ cantik jer kat badan uolss.. P/s : Please share dan tag kengkawan uolss yg nak kan abaya terbaru dan design paling lates nie.. *Normal price rm129* 🌸Keistimewaan abaya edona🌸 🌸 - Material korean como crepe,
Kain tak panas dan tak mudah kedot..
🌸 - seluar separuh getah bahagian belakang..
🌸 - ade poket sebelah kanan..
🌸 - mesra wudhuk..
🌸 - mesra menyusu..
🌸 - available saiz xs hingga xxl..
🌸 - 13 warna trending..
.
.

Harga RM120 Free postage
Xxl add RM10
.
.
#sayajualbaju
#sayajualonline
#minikurung
#minikurungcantik
#minikurungmurah
#dress 
#dressmurah
#dresscantik 
#dressmalaysia
#jubah 
#jubahmurah
#jubahcantik
#jubahmurahmalaysia
#jubahmalaysia 
#kebaya
 #kebayamurah 
#kebayacantik
#bajuraya
#dressraya 
#bazaarpaknil 
#skirt 
#skirtcantik 
#skirtmurah 
#blouse
#blousemurah
#blousecantik
#blousemalaysia 
#bajukurung


0

🎀 BLOUSE LABUH SUPER FLOWY 🎀
.
🎗Material: Stretchable Cotton
🎗Size : 3XL
🎗Sizing Chart (in cm/inch)
.
🌸 Shoulder : 44/17
🌸 Armhole : 48/19
🌸 Bust : 104/41
🌸 Sleeve : 60/23.5
🌸 Hip : 140/55
🌸 Length : 91/35.5
.
🌟 2 Helai: RM55
🌟 4 Helai: RM110
.
✔ FREE POSTAGE GUYS ❤
.
Berminat? Boleh WhatsApp Asyah di 013-5297618 ☺💕
.
#sayajualmurah #sayajualbaju #bajumurah #blousemurah #blousecantik #bajumurah #blouselabuh #blouselabuhmurah #skirtmurah #blousecotton #blousecottonmurah #4rm120 #plussize #blouseplussize #plussizemurah #blouseplussizemurah #extrasize


0

ABAYA EDONA A.K.A ‘JUBAH SELUAR’ PALING TRENDING KINI DILANCARKAN BERSAMA WARNA2 PALING HOT DENGAN HARGA YG SANGAT MAMPU MILIK! .
.
KOUTA TERHAD.. Jangan stress bila warna kegemaran uolss dah SOLD. Dan dijangka stock sangat LIMITED.. —————————
INFO MENARIK ABAYA EDONA ————————— 🌼 MATERIAL
Luxury como crepe yang sangat selesa, tak panas, tak melekap dibadan dan yang paling best tak mudah kedut.. no hal kalau seharian bersama Abaya EDONA ni tau..
.
🌼 MODEN & EXLUSIVE
Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exlusif si pemakai. bila nampak exlusif baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy!
.
🌼 BREAST FEEDING & WUDHU FRIENDLY
Abaya EDONA ni ada zip di bahagian tengah, mudah untuk ibu BF dan boleh disinsing di bahagian lengan untuk mengambil wudhu..
.
.
🌼 SIZE
Jangan risau kami ada 5 jenis saiz sekecil 'S' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti akk tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan sistur ye..
.
.
🌼 SPECIAL CUTTING
Kali ni Cutting abaya edona sangat2 special. Mmg ‘terletak’ cantik jer kat badan uolss.. P/s : Please share dan tag kengkawan uolss yg nak kan abaya terbaru dan design paling lates nie.. *Normal price rm129* 🌸Keistimewaan abaya edona🌸 🌸 - Material korean como crepe,
Kain tak panas dan tak mudah kedot..
🌸 - seluar separuh getah bahagian belakang..
🌸 - ade poket sebelah kanan..
🌸 - mesra wudhuk..
🌸 - mesra menyusu..
🌸 - available saiz xs hingga xxl..
🌸 - 13 warna trending..
.
.

Harga RM120 Free postage
Xxl add RM10
.
.
#sayajualbaju
#sayajualonline
#minikurung
#minikurungcantik
#minikurungmurah
#dress 
#dressmurah
#dresscantik 
#dressmalaysia
#jubah 
#jubahmurah
#jubahcantik
#jubahmurahmalaysia
#jubahmalaysia 
#kebaya
 #kebayamurah 
#kebayacantik
#bajuraya
#dressraya 
#bazaarpaknil 
#skirt 
#skirtcantik 
#skirtmurah 
#blouse
#blousemurah
#blousecantik
#blousemalaysia 
#bajukurung


0

CB Kode : B 6253
Bahan crepe
Size : ld98, pjg62
IDR 128rb
Ready Jakarta
Geser ya sist ada warna

Serius order⤵
WA +6282361751040
Ada Harga ada Kualitas
Medan free Ongkir
Transfer⤵
💳 BANK BRI (NO COD)

#medanolshop #medanonline #medanos #jualblouse #blousemurah #blousecewek #blousesabrina #blousemodern #blouseterkini #blouseimport #blousecantik #blousekeren #blouselucu #bajucewek #bajumurah #bajufashion #bajuimport #bajukekinian #bajulucu #bajukoreacantik #bajukeren #bajumodern #belanja #belanjamurah #belanjaonline #onlineshop #promoakhirtahun #ginaaasho


0

130rb
20/12/2018

Koleksi celana,rok,overall,jumpsuit cek @bdh_celana

Tidak ada minimal order
Melayani eceran dan grosir
Melayani dropship dan reseller

Untuk dapat diskon, silahkan
Order 3pcs keatas diskon 5rb/pcs boleh campur ***KHUSUS JILBAB TIDAK DISKON, KARNA SUDAH HARGA GROSIR*** Jika serius order,hubungi
Wa : 085643084587

Cara order
1. Kirim gambar
2. Isi format Nama : Alamat : No.hp : Pesanan : Warna : Warna alternatif :
3. Kemudian kami akan kirimkan jumlanya dan silahkan ditrf ke salah satu rek BRI BCA MANDIRI

Kami hanya melayani yang serius order,mohon jangan order sama sekali jika pada akhirnya hanya HIT N RUN

#blousejumbo #blousemurah #blousecantik #blousebigsize #blousejeans #atasan jumbo #atasanpolos #atasanbrukat #blousecrepe #blousekerja #kaosjumbo #kaosmurah #blousejumbomurah #tunikmurah #tunikjumbo #tunikjeans #tunikpolos #tunikbigsize #tunikkerja #tunikcrepe #tunikjumbomurah #tunikhijab #blousehijab #tunikkaos #tunikbordir #tunikkatun #blousekatun #blouseputih #blousewanita


0

ABAYA EDONA A.K.A ‘JUBAH SELUAR’ PALING TRENDING KINI DILANCARKAN BERSAMA WARNA2 PALING HOT DENGAN HARGA YG SANGAT MAMPU MILIK! .
.
KOUTA TERHAD.. Jangan stress bila warna kegemaran uolss dah SOLD. Dan dijangka stock sangat LIMITED.. —————————
INFO MENARIK ABAYA EDONA ————————— 🌼 MATERIAL
Luxury como crepe yang sangat selesa, tak panas, tak melekap dibadan dan yang paling best tak mudah kedut.. no hal kalau seharian bersama Abaya EDONA ni tau..
.
🌼 MODEN & EXLUSIVE
Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exlusif si pemakai. bila nampak exlusif baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy!
.
🌼 BREAST FEEDING & WUDHU FRIENDLY
Abaya EDONA ni ada zip di bahagian tengah, mudah untuk ibu BF dan boleh disinsing di bahagian lengan untuk mengambil wudhu..
.
.
🌼 SIZE
Jangan risau kami ada 5 jenis saiz sekecil 'S' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti akk tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan sistur ye..
.
.
🌼 SPECIAL CUTTING
Kali ni Cutting abaya edona sangat2 special. Mmg ‘terletak’ cantik jer kat badan uolss.. P/s : Please share dan tag kengkawan uolss yg nak kan abaya terbaru dan design paling lates nie.. *Normal price rm129* 🌸Keistimewaan abaya edona🌸 🌸 - Material korean como crepe,
Kain tak panas dan tak mudah kedot..
🌸 - seluar separuh getah bahagian belakang..
🌸 - ade poket sebelah kanan..
🌸 - mesra wudhuk..
🌸 - mesra menyusu..
🌸 - available saiz xs hingga xxl..
🌸 - 13 warna trending..
.
.

Harga RM120 Free postage
Xxl add RM10
.
.
#sayajualbaju
#sayajualonline
#minikurung
#minikurungcantik
#minikurungmurah
#dress 
#dressmurah
#dresscantik 
#dressmalaysia
#jubah 
#jubahmurah
#jubahcantik
#jubahmurahmalaysia
#jubahmalaysia 
#kebaya
 #kebayamurah 
#kebayacantik
#bajuraya
#dressraya 
#bazaarpaknil 
#skirt 
#skirtcantik 
#skirtmurah 
#blouse
#blousemurah
#blousecantik
#blousemalaysia 
#bajukurung


0

ABAYA EDONA A.K.A ‘JUBAH SELUAR’ PALING TRENDING KINI DILANCARKAN BERSAMA WARNA2 PALING HOT DENGAN HARGA YG SANGAT MAMPU MILIK! .
.
KOUTA TERHAD.. Jangan stress bila warna kegemaran uolss dah SOLD. Dan dijangka stock sangat LIMITED.. —————————
INFO MENARIK ABAYA EDONA ————————— 🌼 MATERIAL
Luxury como crepe yang sangat selesa, tak panas, tak melekap dibadan dan yang paling best tak mudah kedut.. no hal kalau seharian bersama Abaya EDONA ni tau..
.
🌼 MODEN & EXLUSIVE
Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exlusif si pemakai. bila nampak exlusif baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy!
.
🌼 BREAST FEEDING & WUDHU FRIENDLY
Abaya EDONA ni ada zip di bahagian tengah, mudah untuk ibu BF dan boleh disinsing di bahagian lengan untuk mengambil wudhu..
.
.
🌼 SIZE
Jangan risau kami ada 5 jenis saiz sekecil 'S' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti akk tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan sistur ye..
.
.
🌼 SPECIAL CUTTING
Kali ni Cutting abaya edona sangat2 special. Mmg ‘terletak’ cantik jer kat badan uolss.. P/s : Please share dan tag kengkawan uolss yg nak kan abaya terbaru dan design paling lates nie.. *Normal price rm129* 🌸Keistimewaan abaya edona🌸 🌸 - Material korean como crepe,
Kain tak panas dan tak mudah kedot..
🌸 - seluar separuh getah bahagian belakang..
🌸 - ade poket sebelah kanan..
🌸 - mesra wudhuk..
🌸 - mesra menyusu..
🌸 - available saiz xs hingga xxl..
🌸 - 13 warna trending..
.
.

Harga RM120 Free postage
Xxl add RM10
.
.
#sayajualbaju
#sayajualonline
#minikurung
#minikurungcantik
#minikurungmurah
#dress 
#dressmurah
#dresscantik 
#dressmalaysia
#jubah 
#jubahmurah
#jubahcantik
#jubahmurahmalaysia
#jubahmalaysia 
#kebaya
 #kebayamurah 
#kebayacantik
#bajuraya
#dressraya 
#bazaarpaknil 
#skirt 
#skirtcantik 
#skirtmurah 
#blouse
#blousemurah
#blousecantik
#blousemalaysia 
#bajukurung


0

Laura Kurung
‼️SALE PRICE RM100‼️
.
. 💋Postage rm8 semenanjung rm11 sabah .
.
✅ Material stretchy cotton and skirt half net
Hidden Zipper at back size
Accesorry Lace patch
Elastic waist
Elastic material
.
.
Measurement :
▶️Size S
Bust 34-36inch
Shoulder 14inch
Sleeves 22inch
Top Length 28inch
SKIRT
Waist 24inch (elastic waist)
Hips 34-36incj
Length 41inch
.
▶️size M
Bust 36-38inch
Shouldee 15inch
Sleeves 22inch
Top Length 29inch
Skirt
Waist 25inch (elastic waist)
Hips 34-38inch
Skirt Length 42inch
.
▶️Size L
Bust 38-40inch
Shoulder 16inch
Sleevs 22inch
Top Length 29.5inch
Skirt
Waist 29inch (elastic waist)
Hips 38-40inch
Skirt Length 42inch
.
.

Follow and visit instagram prettykashop for more designs 😊😊😊😊😊
.
.
www.wasap.my/60145558506
.
.
#blousemurah #blousecantik #blouselabuh #blousemurahmalaysia #bajumurah #bajulabuh #bajucantik #bajucantikmurah #bajuwanita #bajumalaysia #jeans #jeansmurah #bajukurung #bajukurungmurah #handsocks #handsocksmurah #handsocksmalaysia
#bajukurungcotton #bajukurungcottonmurah #palazomurah #dressmurah


0

.
Harga 250.000

Ket cek gambar
Minat hub admin
Wa 082256320052
Line jsimracollection
==========================
cek testi 👉 ig : jsimracollection ==========================
Join reseller yuk!! Klik link 👇

http://api.whatsapp.com/send?phone=6282256320052&text=assalamualaikum%20saya%20mau%20join

#gamismuslim #gamiscantikterbaru #gamiswanitamuslimah #gamisdewasa #gamisbranded #gamismurah #gamissolo #dresscantik #dresswanita #dressmuslimah #dresspremium #setelanwanita #setelankebaya #setelanmodis #setelanrok #seteleancelana #atasankatunbatik #atasankebaya #atasantunikcantik #blousecantik #hijab #hijabinstan #likeforfollows #hijabmuslimah #likeforlikealways #onlineshop #yukorder


0