#boboiboy

Instagram photos and videos

#boboiboy#upinipin#boboiboygalaxy#setbajubudak#babypyjamas#kidspyjamas#cartoonpyjamas#bajutidur#3dbag#cartoonbag#bagbaby#begsekolah#begbudak#jumper#dressbudak#singletbudak#ailubee#mickeymouse#flowerdress#frozen#poney#didiandfriends#miniemouse#minions#doraemon#spiderman#BoBoiBoy#boboiboycahaya#Boboiboy

Hashtags #boboiboy for Instagram

Kaizo dan fang....ni waktu fang kecik sayang jugak kaizo kat adik dia๐Ÿ‘

#boboiboygalaxy #boboiboy

Credit:@hanimism


0

Naisu la gambar ni...mereka tukar pakaian mereka huhuhu๐Ÿ‘

#boboiboygalaxy #boboiboy #ejenali

Credit:@hanimism


0

๐ŸฆFENNEL ESSENTIAL OIL๐Ÿฆ - Antiseptik
- Melegakan batuk kronik
- Membantu masalah pencernaan
- Membantu masalah haid tak teratur
- Mengelakkan iritasi kulit

SEBOTOL 10mL (RM55)

#essentialoil #eobest #ronella #ronellamalaysia #bestofthebest #fennel #oil #aroma #fattzura #upinipin #boboiboy #ejenali #kartun #temerloh


0

[BE CAUTIOUS]โš ๏ธ
Mengikut bukuยฒ yang kami dah baca๐Ÿ“š, nampaknya macam ada resipi๐Ÿน ajaib yang dikatakan boleh membantu mengawal kuasa baru. BoBoiBoy hanya perlukan sedikit lemon๐Ÿ‹, madu asli๐Ÿฏ dan air suam๐Ÿถ disertakan dengan herba liar๐Ÿ‘พ๐Ÿ€ dari pokok asing di planet ini yang Daun berjaya jumpa!๐ŸŽ‰
.
Kalau bancuhan Cahaya dilakukan dengan betul, mungkin ia dapat tolong BoBoiBoy kawal kuasanya๐Ÿ˜€๐Ÿ’ช. Atau dengan lebih tepat, kawal tindakbalas semua BoBoiBoy supaya tak ada yang terlebih atau terkurang emosi!โœจ
.
#SilaIkutPeraturanMakmal #DilarangBermainMain
#DilarangMakanAtauMinum #DilarangMerasaAtauMenghidu
#BancuhanIniNampakMenyehatkan
#DiperbuatDaripada100PeratusBahanSemulajadi
#ApaAkanJadiEsokAgaknya๐Ÿค”
---
According to the books๐Ÿ“š, there's supposedly a home remedy๐Ÿน to help control newly acquired powers. We only need some ๐Ÿ‹lemon, pure honey๐Ÿฏ and warm water๐Ÿถ along with the alien herbs๐Ÿ‘พ๐Ÿ€ available on this planet (Leaf managed to get a hold of 'em)!๐ŸŽ‰
.
If Light brews it correctly, the concoction might be able to help stabilize our powers๐Ÿ˜€๐Ÿ’ช. Or in better words, help balance all BoBoiBoy's emotions!โœจ
.
#PleaseHaveProperSupervision #WhenMixingSomethingย 
#AlwaysFollowYourLeadersDirections
#LeafAndFireSimplyDONOTDOStuff
#TheBrewShouldBeSafeToDrink
#ItsMadeOutOf100PercentHerbsAndNaturalIngredients
#WhatWillHappenTomorrowIWonder๐Ÿค”
.
#boboiboy #boboiboygalaxy #pictureoftheday
#photooftheday
#sorryiwaslate


2

's Art Post
โ€ข
DONT REPOST/TRACE/CLAIM MY ARTWORK :)
โ€ข
AT with @/nyeehhhsure
Sorry gurl, i ruined๐Ÿ˜‚
//end me NOW//
#boboiboy #boboiboygalaxy #boboiboydaun #boboiboycahaya


4

#boboiboy Petir always give me energy for my day UwU


0

Apakah ada tempat yang tidak ada dalam eps Boboiboy Galaxy?
#BoboiboyGalaxy#Boboiboy#BoboiboyTheMovie#BoboiboyTheMovie2


0

The full video (from sketch, coloring, shading, background) is in my YouTube channel "Kirata Zochita" ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Have a visit if u want to see the full process ๐Ÿ˜†
.
.
.
.
.
I'm a speedpaint maniac
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#art #fanart #boboiboyice #boboiboy #boboiboyfanart #fanart #speedpaint #boboiboywater #boboiboyair #boboiboygalaxy #boboiboythemovie #digitalart #digitalcolouring


2

Majalah komik Boboiboy Galaxy edisi 74
#majalahkomikboboiboy #boboiboy #boboiboygalaxy #74 #boboiboycahaya


0

Hahaha, sape yang nak kartu merah tu, buatlah yang di suru sama kebenaran tu๐Ÿ˜‚
-------------------
@originalpapazola
#papazolakebenaran #papazola #boboiboyterbaik๐Ÿ‘ #boboiboy


0

Cahaya : ok setelah campuran baygon langsung dikasih wipol juga panamol :v
Api : campur rinso juga cahaya biar petir tua nya awet :v
Cahaya : wah keren kasih sunlighrt juga
Api : ok

Me : petir petir oh petir
*disegap*
Me :eem em eeem

#boboiboythemovie #boboiboycahaya #boboiboyapi #boboiboygalaxy #boboiboy #lawak #anginterbaik #boboiboyfinale #ramuan


0

Cahaya : ramuan ape ye yang boleh buat petir tua ye?
Daun : wah rasa baygon nya kerasa :V
Api : saya menemukan ramuan untuk membuat air gak tidur selama 1 abad hahahaha (tawa kakek sihir)
Me : saya hanya melihat saje :"v

Hahaha garing :v gak lawak kaya nya :v
Credit : @rindykang2018
Me : makasih udh boleh ss ya XD

#boboiboythemovie #boboiboy #boboiboydaun #boboiboycahaya #boboiboyapi
#boboiboygalaxy #boboiboy #lawak #ramuan


0

Rindu betul nak berenanag2 di lautan hindi lagi โ€œsedalam-dalam lautan hindi lebih dalam cinta ku pada muโ€๐Ÿ˜
#bayboy #island #islandboy #pic #islandhopping #islandholiday #rr #selfi #boy #boboiboy #holiday #travelguide #travelgram #holiday #travelblogger #travelphotography #tour #maldives #cuti #jomholiday


2

for #boboiboy my friend


0

HOODIE JUMPSUIT
.
โœ… Saiz 70 & 80 sahaja
.
๐Ÿ’ฐRM36 Postage, Rm8 sm / Rm11 ss
.
Material cotton berkualiti! Sesuai dipakai di siang hari. Material tidak panas dan meresap peluh! Terdapat zip di bahagian hadapan baju dengan warna hitam putih yang sangat menawan hati.
.
Seriously smart untuk Si Kecil Mommy.
.
Stock adalah terhad!
.
โ–ถ๏ธSmall cutting
Refer ukuran di bawah:
.
โœ…Saiz 70: Sesuai untuk anak berumur 0~3Bulan
-Labuh: 46cm
-Bahu: 21cm
.
โœ…Saiz 80: Sesuai untuk anak berumur 3~6Bulan
-Labuh: 50cm
-Bahu: 21cm
.
For serious buyer strictly whatsapp 0175621902;
.
www.wasap.my/60175621902 (link di komen)
.
.
.
.
.
.
.
#cikirababyshop #bajubabycantik #romperbaby #babyboy #babygirl #newborn #babycute #babycomel #makananbaby #dressbaby #seluarbaby #kasutbaby #bajumelayubaby #bajukanakkanak #bajubabymurah #bajumurahmeriah #botolsusubaby #romperbajumelayu #babyshopmalaysia #scarfbaby #dresskanakkanak #barangbaby #kurtababy #headbandbabymurah #begbaby #upinipin #omarhana #boboiboy #headbandbaby #fortunababyshop


1

HOODIE JUMPSUIT
.
โœ… Saiz 70 & 80 sahaja
.
๐Ÿ’ฐRM36 Postage, Rm8 sm / Rm11 ss
.
Material cotton berkualiti! Sesuai dipakai di siang hari. Material tidak panas dan meresap peluh! Terdapat zip di bahagian hadapan baju dengan warna hitam putih yang sangat menawan hati.
.
Seriously smart untuk Si Kecil Mommy.
.
Stock adalah terhad!
.
โ–ถ๏ธSmall cutting
Refer ukuran di bawah:
.
โœ…Saiz 70: Sesuai untuk anak berumur 0~3Bulan
-Labuh: 46cm
-Bahu: 21cm
.
โœ…Saiz 80: Sesuai untuk anak berumur 3~6Bulan
-Labuh: 50cm
-Bahu: 21cm
.
For serious buyer strictly whatsapp 0175621902;
.
www.wasap.my/60175621902 (link di komen)
.
.
.
.
.
.
.
#cikirababyshop #bajubabycantik #romperbaby #babyboy #babygirl #newborn #babycute #babycomel #makananbaby #dressbaby #seluarbaby #kasutbaby #bajumelayubaby #bajukanakkanak #bajubabymurah #bajumurahmeriah #botolsusubaby #romperbajumelayu #babyshopmalaysia #scarfbaby #dresskanakkanak #barangbaby #kurtababy #headbandbabymurah #begbaby #upinipin #omarhana #boboiboy #headbandbaby #fortunababyshop


0

Dear boboiboy Cahaya, jgn terlalu serius meh main ngan daun Dan api๐Ÿ˜‰
Biar gk ada yg serius ama gw :') #boboiboy #boboiboygalaxy #boboiboycahaya #boboiboyapi #boboiboydaun #boboiboythemovie #boboiboyangin


0

HAPPY 5th birthday to my awesome baby!!! Ps. Please donโ€™t make it hard for me to make your cake next year! Love you ๐Ÿ˜˜
#boboiboy
#trex
#gecko


0

[BE CAUTIOUS]โš ๏ธ
Mengikut bukuยฒ yang kami dah baca๐Ÿ“š, nampaknya macam ada resipi๐Ÿน ajaib yang dikatakan boleh membantu mengawal kuasa baru. BoBoiBoy hanya perlukan sedikit lemon๐Ÿ‹, madu asli๐Ÿฏ dan air suam๐Ÿถ disertakan dengan herba liar๐Ÿ‘พ๐Ÿ€ dari pokok asing di planet ini yang Daun berjaya jumpa!๐ŸŽ‰
.
Kalau bancuhan Cahaya dilakukan dengan betul, mungkin ia dapat tolong BoBoiBoy kawal kuasanya๐Ÿ˜€๐Ÿ’ช. Atau dengan lebih tepat, kawal tindakbalas semua BoBoiBoy supaya tak ada yang terlebih atau terkurang emosi!โœจ
.
#SilaIkutPeraturanMakmal #DilarangBermainMain
#DilarangMakanAtauMinum #DilarangMerasaAtauMenghidu
#BancuhanIniNampakMenyehatkan
#DiperbuatDaripada100PeratusBahanSemulajadi
#ApaAkanJadiEsokAgaknya๐Ÿค”
---
According to the books๐Ÿ“š, there's supposedly a home remedy๐Ÿน to help control newly acquired powers. We only need some ๐Ÿ‹lemon, pure honey๐Ÿฏ and warm water๐Ÿถ along with the alien herbs๐Ÿ‘พ๐Ÿ€ available on this planet (Leaf managed to get a hold of 'em)!๐ŸŽ‰
.
If Light brews it correctly, the concoction might be able to help stabilize our powers๐Ÿ˜€๐Ÿ’ช. Or in better words, help balance all BoBoiBoy's emotions!โœจ
.
#PleaseHaveProperSupervision #WhenMixingSomething
#AlwaysFollowYourLeadersDirections
#LeafAndFireSimplyDONOTDOStuff
#TheBrewShouldBeSafeToDrink
#ItsMadeOutOf100PercentHerbsAndNaturalIngredients
#WhatWillHappenTomorrowIWonder๐Ÿค”
.
#boboiboy #boboiboygalaxy #pictureoftheday
#photooftheday
#sorryiwaslate


0

Cahaya nampak serius lah... Lain lagi dgn Api & Daun... ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜…
#Boboiboy #boboiboygalaxy


0

Korang ingat di gambar sebelumni, saya memposting gambar daun dan cahaya lagi membaca, dan mencari bagaimana cara nak kawal kuasa diorang semua, di gambar ini diorang dah tau bagaimana nak kawal kuasa diorang, tapi malah jd kayak di gambar di sebelahnya tu๐Ÿ˜‚, kesian cahaya..
Tapi diorang comel laaaa
-------------------
@boboiboy
#boboiboyterbaik๐Ÿ‘ #boboiboy #boboiboygalaxy #boboiboycahaya #boboiboyapi #boboiboydaun #boboiboycomel #like4likes


0

Heyyy im still alive!!๐Ÿ˜‚
Haaaaa dh dpt idea๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Srry lame x post๐Ÿ˜‚๐Ÿ™ˆhahaha hidung die terbesar lak๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
#boboiboyhalilintar #boboiboy #boboiboygalaxy #boboiboyfanart #traditionalart #koicoloringbrushpen #microsakurapen


0

's doodle!
ยซโ˜…โ˜…โ˜…ยป
Good boy ,
Good baby boy.
((Hi hello here's a doodle Nut from BBB Galaxy because cute.))
.
.
.
.
#boboiboy #boboiboygalaxy #nut #doodle #smol #goodboye #traditionalart


1

Hm.. Adakah anda rasa #Boboiboy Cahaya kita ni bijaksana?


3

[BE CAUTIOUS]โš ๏ธ
Mengikut bukuยฒ yang kami dah baca๐Ÿ“š, nampaknya macam ada resipi๐Ÿน ajaib yang dikatakan boleh membantu mengawal kuasa baru. BoBoiBoy hanya perlukan sedikit lemon๐Ÿ‹, madu asli๐Ÿฏ dan air suam๐Ÿถ disertakan dengan herba liar๐Ÿ‘พ๐Ÿ€ dari pokok asing di planet ini yang Daun berjaya jumpa!๐ŸŽ‰
.
Kalau bancuhan Cahaya dilakukan dengan betul, mungkin ia dapat tolong BoBoiBoy kawal kuasanya๐Ÿ˜€๐Ÿ’ช. Atau dengan lebih tepat, kawal tindakbalas semua BoBoiBoy supaya tak ada yang terlebih atau terkurang emosi!โœจ
.
#SilaIkutPeraturanMakmal #DilarangBermainMain
#DilarangMakanAtauMinum #DilarangMerasaAtauMenghidu
#BancuhanIniNampakMenyehatkan
#DiperbuatDaripada100PeratusBahanSemulajadi
#ApaAkanJadiEsokAgaknya๐Ÿค”
---
According to the books๐Ÿ“š, there's supposedly a home remedy๐Ÿน to help control newly acquired powers. We only need some ๐Ÿ‹lemon, pure honey๐Ÿฏ and warm water๐Ÿถ along with the alien herbs๐Ÿ‘พ๐Ÿ€ available on this planet (Leaf managed to get a hold of 'em)!๐ŸŽ‰
.
If Light brews it correctly, the concoction might be able to help stabilize our powers๐Ÿ˜€๐Ÿ’ช. Or in better words, help balance all BoBoiBoy's emotions!โœจ
.
#PleaseHaveProperSupervision #WhenMixingSomethingย 
#AlwaysFollowYourLeadersDirections
#LeafAndFireSimplyDONOTDOStuff
#TheBrewShouldBeSafeToDrink
#ItsMadeOutOf100PercentHerbsAndNaturalIngredients
#WhatWillHappenTomorrowIWonder๐Ÿค”
.
#boboiboy #boboiboygalaxy #pictureoftheday
#photooftheday
#sorryiwaslate


0

Nampaknya #Cahaya dan #Api tengah melakukan percubaan untuk #BoBoiBoy bisa kawal kuasa #Cahaya
_______
#BoBoiBoy hanya perlukan bahan bahan yang sangat mudah untuk dicari.Yang diperlukan hanya sedikit lemon๐Ÿ‹madu asli๐Ÿฏdan air suam๐Ÿถdisertakan dengan herbal liar๐Ÿ‘พ๐Ÿ€.#Cahaya nampak serius,dan #Api nampak gembira sangat
_______
Lepastu #Cahaya dah nampak mulai kesulitan dan nampak kehabisan ide.Tapi #Api dan #Daun nampak sangat ceria nak bantu #Cahaya . Walaupun #Cahaya nampak kesulitan
_______
Pendapat me:Berjaya terus #BoBoiBoy "PecutPantasJanganLemas"
Terbaik
@boboiboy


3

Hmmm... Macam sibuk je ni solar.. ๐Ÿค”
Lah ni Api Dan daun pula Malah kacau... #boboiboy #boboiboydaun๐Ÿƒ #boboiboyapi๐Ÿ”ฅ #boboiboycahaya๐Ÿ”† #boboiboyterbaik๐Ÿ‘


3

Naisu kan....indo dan malaysia
#boboiboygalaxy #boboiboy

Credit:@boyvers._indonesia


0

Ini Adalah Hasil Boboiboy Versi Cewek, Repost --> @boboiboy._.hali #BoBoiBoyVersiCewek #BoBoBoyTheMovie2 #BoBoiBoyGalaxy #BoBoiBoy #boboiboykuasa3


0

Boboiboy Api Dan Daun Tengah Buat Apa Tu? Sedangkan Cahaya Sibuk Buat Resipi Ramuan Yg Sudah Di Baca Di Buku ๐Ÿ“š #BoBoBoyTheMovie2 #BoBoiBoyGalaxy #BoBoiBoy
#BoBoBoyTheMovie #boboiboykuasa3 #BoBoiBoyCahayaApiDaun


2

Keduanya boboiboy tahap kedua eh๐Ÿค—

#boboiboygalaxy #boboiboy


0

[BE CAUTIOUS]โš ๏ธ
Mengikut bukuยฒ yang kami dah baca๐Ÿ“š, nampaknya macam ada resipi๐Ÿน ajaib yang dikatakan boleh membantu mengawal kuasa baru. BoBoiBoy hanya perlukan sedikit lemon๐Ÿ‹, madu asli๐Ÿฏ dan air suam๐Ÿถ disertakan dengan herba liar๐Ÿ‘พ๐Ÿ€ dari pokok asing di planet ini yang Daun berjaya jumpa!๐ŸŽ‰
.
Kalau bancuhan Cahaya dilakukan dengan betul, mungkin ia dapat tolong BoBoiBoy kawal kuasanya๐Ÿ˜€๐Ÿ’ช. Atau dengan lebih tepat, kawal tindakbalas semua BoBoiBoy supaya tak ada yang terlebih atau terkurang emosi!โœจ
.
#SilaIkutPeraturanMakmal #DilarangBermainMain
#DilarangMakanAtauMinum #DilarangMerasaAtauMenghidu
#BancuhanIniNampakMenyehatkan
#DiperbuatDaripada100PeratusBahanSemulajadi
#ApaAkanJadiEsokAgaknya๐Ÿค”
---
According to the books๐Ÿ“š, there's supposedly a home remedy๐Ÿน to help control newly acquired powers. We only need some ๐Ÿ‹lemon, pure honey๐Ÿฏ and warm water๐Ÿถ along with the alien herbs๐Ÿ‘พ๐Ÿ€ available on this planet (Leaf managed to get a hold of 'em)!๐ŸŽ‰
.
If Light brews it correctly, the concoction might be able to help stabilize our powers๐Ÿ˜€๐Ÿ’ช. Or in better words, help balance all BoBoiBoy's emotions!โœจ
.
#PleaseHaveProperSupervision #WhenMixingSomethingย 
#AlwaysFollowYourLeadersDirections
#LeafAndFireSimplyDONOTDOStuff
#TheBrewShouldBeSafeToDrink
#ItsMadeOutOf100PercentHerbsAndNaturalIngredients
#WhatWillHappenTomorrowIWonder๐Ÿค”
.
#boboiboy #boboiboygalaxy #pictureoftheday
#photooftheday
#sorryiwaslate


173

Welcome back to shcool all๐Ÿ˜
Your school is fun?
Me: yes and no๐Ÿ˜‚
~โ€ข~
Sorry bad edit๐Ÿ˜Š
Simple edit๐Ÿ˜ธ
#EditPhoto #PicsArt
#BoBoiBoy #BoBoiBoyGalaxy
#BackToSchool
#DontRepostWithOutCreditMe !


18

's Mini comic(?)
โ€ข
DONT REPOST/TRACE/CLAIM MY ARTWORK :)
โ€ข
We called "Mommy"/"Moma"/"Mom" Earth for no reason๐Ÿ˜‚

Mask's explain all๐Ÿ˜‚ //ok im ded of this//
#wahidocs #boboiboy #boboiboygalaxy #boboiboytanah #boboiboyau


0

Happy Emoticon Day!!
With EmotiBot ๐Ÿ˜๐Ÿ˜„๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜†
#HappyEmoticonDay #EmotiBot #BoBoiBoy #BoBoiBoyGalaxy


1

Sketch practice #boboiboy


3

PRINTED JUMPSUIT BRAND CARTERโ€™S!
โ€ข
๐Ÿ’‹Material cotton sejuk! Corak dan warna yang ceria dan menarik!
โ€ข
๐Ÿ’‹Sekali sarung dah menambah kecomelan Si Manja Mommy!
โ€ข
๐Ÿ’‹Ready stock! Selesai payment dah boleh post! ๐Ÿ˜‹
โ€ข
๐Ÿ’ฐRM35/pc
๐Ÿ“ฎPostage 1~4pcs RM8 SM // RM11 SS
-------------------------------------------------
Stok adalah terhad ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
-------------------------------------------------
โ€ข
Saiz;
โœ…6M;
Bahu: 21cm
Dada: 38cm
Labuh jumpsuit: 46cm
โœ…9M;
Bahu: 22cm
Dada: 42cm
Labuh jumpsuit: 50cm
โœ…12M;
Bahu: 23cm
Dada: 43cm
Labuh jumpsuit: 54cm
โœ…18M;
Bahu: 24cm
Dada: 45cm
Labuh jumpsuit: 61cm
โœ…24M;
Bahu: 26cm
Dada: 49cm
Labuh jumpsuit: 64cm
โœ…36M;
Bahu: 27cm
Dada: 50cm
Labuh jumpsuit: 71cm
โœ…4T;
Bahu: 28cm
Dada: 55cm
Labuh jumpsuit: 78cm
โ€ข
==========
Berminat??
==========
โ€ข
Whatsapp no di bawah cepat2 kalau awak serious buyer ๐Ÿ˜ โ€ข
019 4496 805
โ€ข
Atau klik je link ni tau.
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/printedjumpsuitrm35
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/printedjumpsuitrm35
โ€ข
#babypyjamas #kidspyjamas #ailubee #cartoonpyjamas #bajutidur #3dbag #cartoonbag #bagbaby #begsekolah #begbudak #jumper #dressbudak #singletbudak #setbajubudak #didiandfriends #upinipin #boboiboy #poney #frozen #spiderman #flowerdress #miniemouse #mickeymouse #minions #doraemon


1

PRINTED JUMPSUIT BRAND CARTERโ€™S!
โ€ข
๐Ÿ’‹Material cotton sejuk! Corak dan warna yang ceria dan menarik!
โ€ข
๐Ÿ’‹Sekali sarung dah menambah kecomelan Si Manja Mommy!
โ€ข
๐Ÿ’‹Ready stock! Selesai payment dah boleh post! ๐Ÿ˜‹
โ€ข
๐Ÿ’ฐRM35/pc
๐Ÿ“ฎPostage 1~4pcs RM8 SM // RM11 SS
-------------------------------------------------
Stok adalah terhad ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
-------------------------------------------------
โ€ข
Saiz;
โœ…6M;
Bahu: 21cm
Dada: 38cm
Labuh jumpsuit: 46cm
โœ…9M;
Bahu: 22cm
Dada: 42cm
Labuh jumpsuit: 50cm
โœ…12M;
Bahu: 23cm
Dada: 43cm
Labuh jumpsuit: 54cm
โœ…18M;
Bahu: 24cm
Dada: 45cm
Labuh jumpsuit: 61cm
โœ…24M;
Bahu: 26cm
Dada: 49cm
Labuh jumpsuit: 64cm
โœ…36M;
Bahu: 27cm
Dada: 50cm
Labuh jumpsuit: 71cm
โœ…4T;
Bahu: 28cm
Dada: 55cm
Labuh jumpsuit: 78cm
โ€ข
==========
Berminat??
==========
โ€ข
Whatsapp no di bawah cepat2 kalau awak serious buyer ๐Ÿ˜ โ€ข
019 4496 805
โ€ข
Atau klik je link ni tau.
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/printedjumpsuitrm35
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/printedjumpsuitrm35
โ€ข
#babypyjamas #kidspyjamas #ailubee #cartoonpyjamas #bajutidur #3dbag #cartoonbag #bagbaby #begsekolah #begbudak #jumper #dressbudak #singletbudak #setbajubudak #didiandfriends #upinipin #boboiboy #poney #frozen #spiderman #flowerdress #miniemouse #mickeymouse #minions #doraemon


0

PRINTED JUMPSUIT BRAND CARTERโ€™S!
โ€ข
๐Ÿ’‹Material cotton sejuk! Corak dan warna yang ceria dan menarik!
โ€ข
๐Ÿ’‹Sekali sarung dah menambah kecomelan Si Manja Mommy!
โ€ข
๐Ÿ’‹Ready stock! Selesai payment dah boleh post! ๐Ÿ˜‹
โ€ข
๐Ÿ’ฐRM35/pc
๐Ÿ“ฎPostage 1~4pcs RM8 SM // RM11 SS
-------------------------------------------------
Stok adalah terhad ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
-------------------------------------------------
โ€ข
Saiz;
โœ…6M;
Bahu: 21cm
Dada: 38cm
Labuh jumpsuit: 46cm
โœ…9M;
Bahu: 22cm
Dada: 42cm
Labuh jumpsuit: 50cm
โœ…12M;
Bahu: 23cm
Dada: 43cm
Labuh jumpsuit: 54cm
โœ…18M;
Bahu: 24cm
Dada: 45cm
Labuh jumpsuit: 61cm
โœ…24M;
Bahu: 26cm
Dada: 49cm
Labuh jumpsuit: 64cm
โœ…36M;
Bahu: 27cm
Dada: 50cm
Labuh jumpsuit: 71cm
โœ…4T;
Bahu: 28cm
Dada: 55cm
Labuh jumpsuit: 78cm
โ€ข
==========
Berminat??
==========
โ€ข
Whatsapp no di bawah cepat2 kalau awak serious buyer ๐Ÿ˜ โ€ข
019 4496 805
โ€ข
Atau klik je link ni tau.
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/printedjumpsuitrm35
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/printedjumpsuitrm35
โ€ข
#babypyjamas #kidspyjamas #ailubee #cartoonpyjamas #bajutidur #3dbag #cartoonbag #bagbaby #begsekolah #begbudak #jumper #dressbudak #singletbudak #setbajubudak #didiandfriends #upinipin #boboiboy #poney #frozen #spiderman #flowerdress #miniemouse #mickeymouse #minions #doraemon


0

PRINTED JUMPSUIT BRAND CARTERโ€™S!
โ€ข
๐Ÿ’‹Material cotton sejuk! Corak dan warna yang ceria dan menarik!
โ€ข
๐Ÿ’‹Sekali sarung dah menambah kecomelan Si Manja Mommy!
โ€ข
๐Ÿ’‹Ready stock! Selesai payment dah boleh post! ๐Ÿ˜‹
โ€ข
๐Ÿ’ฐRM35/pc
๐Ÿ“ฎPostage 1~4pcs RM8 SM // RM11 SS
-------------------------------------------------
Stok adalah terhad ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
-------------------------------------------------
โ€ข
Saiz;
โœ…6M;
Bahu: 21cm
Dada: 38cm
Labuh jumpsuit: 46cm
โœ…9M;
Bahu: 22cm
Dada: 42cm
Labuh jumpsuit: 50cm
โœ…12M;
Bahu: 23cm
Dada: 43cm
Labuh jumpsuit: 54cm
โœ…18M;
Bahu: 24cm
Dada: 45cm
Labuh jumpsuit: 61cm
โœ…24M;
Bahu: 26cm
Dada: 49cm
Labuh jumpsuit: 64cm
โœ…36M;
Bahu: 27cm
Dada: 50cm
Labuh jumpsuit: 71cm
โœ…4T;
Bahu: 28cm
Dada: 55cm
Labuh jumpsuit: 78cm
โ€ข
==========
Berminat??
==========
โ€ข
Whatsapp no di bawah cepat2 kalau awak serious buyer ๐Ÿ˜ โ€ข
019 4496 805
โ€ข
Atau klik je link ni tau.
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/printedjumpsuitrm35
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/printedjumpsuitrm35
โ€ข
#babypyjamas #kidspyjamas #ailubee #cartoonpyjamas #bajutidur #3dbag #cartoonbag #bagbaby #begsekolah #begbudak #jumper #dressbudak #singletbudak #setbajubudak #didiandfriends #upinipin #boboiboy #poney #frozen #spiderman #flowerdress #miniemouse #mickeymouse #minions #doraemon


0

PRINTED JUMPSUIT BRAND CARTERโ€™S!
โ€ข
๐Ÿ’‹Material cotton sejuk! Corak dan warna yang ceria dan menarik!
โ€ข
๐Ÿ’‹Sekali sarung dah menambah kecomelan Si Manja Mommy!
โ€ข
๐Ÿ’‹Ready stock! Selesai payment dah boleh post! ๐Ÿ˜‹
โ€ข
๐Ÿ’ฐRM35/pc
๐Ÿ“ฎPostage 1~4pcs RM8 SM // RM11 SS
-------------------------------------------------
Stok adalah terhad ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
-------------------------------------------------
โ€ข
Saiz;
โœ…6M;
Bahu: 21cm
Dada: 38cm
Labuh jumpsuit: 46cm
โœ…9M;
Bahu: 22cm
Dada: 42cm
Labuh jumpsuit: 50cm
โœ…12M;
Bahu: 23cm
Dada: 43cm
Labuh jumpsuit: 54cm
โœ…18M;
Bahu: 24cm
Dada: 45cm
Labuh jumpsuit: 61cm
โœ…24M;
Bahu: 26cm
Dada: 49cm
Labuh jumpsuit: 64cm
โœ…36M;
Bahu: 27cm
Dada: 50cm
Labuh jumpsuit: 71cm
โœ…4T;
Bahu: 28cm
Dada: 55cm
Labuh jumpsuit: 78cm
โ€ข
==========
Berminat??
==========
โ€ข
Whatsapp no di bawah cepat2 kalau awak serious buyer ๐Ÿ˜ โ€ข
019 4496 805
โ€ข
Atau klik je link ni tau.
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/printedjumpsuitrm35
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/printedjumpsuitrm35
โ€ข
#babypyjamas #kidspyjamas #ailubee #cartoonpyjamas #bajutidur #3dbag #cartoonbag #bagbaby #begsekolah #begbudak #jumper #dressbudak #singletbudak #setbajubudak #didiandfriends #upinipin #boboiboy #poney #frozen #spiderman #flowerdress #miniemouse #mickeymouse #minions #doraemon


0

RM35 JEK!! BIAR BETOL??๐Ÿ˜ฑ
--------------------------------------------------------
โ€ข
MATERIAL COTTON BERKUALITI DIJAMIN SUPER SELESA DI TUBUH SI KECIL MOMMY!
โ€ข
๐Ÿ’ฐRM35/pc
๐Ÿ“ฎPostage 1~4pcs RM8 SM // RM11 SS
-------------------------------------------------
Wajib beli ! Wajib beli ! Stok sangat terhad Mommy ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
โ€ข
4 saiz ! 5 pilihan yang sangat menarik mata ! ๐Ÿ˜๐Ÿ’‹๐Ÿ˜๐Ÿ’‹
โ€ข
Saiz;
โœ…Saiz M (3~6M);
Bahu: 19.5cm
Dada: 45.5cm
Labuh dress: 35cm
โœ…Saiz L (6~9M);
Bahu: 21.5cm
Dada: 49cm
Labuh dress: 36cm
โœ…Saiz XL (9~12M);
Bahu: 22cm
Dada: 51cm
Labuh dress: 38cm
โœ…Saiz XXL (12~18M);
Bahu: 23cm
Dada: 52cm
Labuh dress: 40cm
โ€ข
==========
Berminat??
==========
โ€ข
Whatsapp no di bawah cepat2 kalau awak serious buyer ๐Ÿ˜ โ€ข
019 4496 805
โ€ข
Atau klik je link ni tau..
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/girldressrm35

www.wasap.my/60194496805/girldressrm35
โ€ข
#babypyjamas #kidspyjamas #ailubee #cartoonpyjamas #bajutidur #3dbag #cartoonbag #bagbaby #begsekolah #begbudak #jumper #dressbudak #singletbudak #setbajubudak #didiandfriends #upinipin #boboiboy #poney #frozen #spiderman #flowerdress #miniemouse #mickeymouse #minions #doraemon


0

RM35 JEK!! BIAR BETOL??๐Ÿ˜ฑ
--------------------------------------------------------
โ€ข
MATERIAL COTTON BERKUALITI DIJAMIN SUPER SELESA DI TUBUH SI KECIL MOMMY!
โ€ข
๐Ÿ’ฐRM35/pc
๐Ÿ“ฎPostage 1~4pcs RM8 SM // RM11 SS
-------------------------------------------------
Wajib beli ! Wajib beli ! Stok sangat terhad Mommy ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
โ€ข
4 saiz ! 5 pilihan yang sangat menarik mata ! ๐Ÿ˜๐Ÿ’‹๐Ÿ˜๐Ÿ’‹
โ€ข
Saiz;
โœ…Saiz M (3~6M);
Bahu: 19.5cm
Dada: 45.5cm
Labuh dress: 35cm
โœ…Saiz L (6~9M);
Bahu: 21.5cm
Dada: 49cm
Labuh dress: 36cm
โœ…Saiz XL (9~12M);
Bahu: 22cm
Dada: 51cm
Labuh dress: 38cm
โœ…Saiz XXL (12~18M);
Bahu: 23cm
Dada: 52cm
Labuh dress: 40cm
โ€ข
==========
Berminat??
==========
โ€ข
Whatsapp no di bawah cepat2 kalau awak serious buyer ๐Ÿ˜ โ€ข
019 4496 805
โ€ข
Atau klik je link ni tau..
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/girldressrm35

www.wasap.my/60194496805/girldressrm35
โ€ข
#babypyjamas #kidspyjamas #ailubee #cartoonpyjamas #bajutidur #3dbag #cartoonbag #bagbaby #begsekolah #begbudak #jumper #dressbudak #singletbudak #setbajubudak #didiandfriends #upinipin #boboiboy #poney #frozen #spiderman #flowerdress #miniemouse #mickeymouse #minions #doraemon


1

RM35 JEK!! BIAR BETOL??๐Ÿ˜ฑ
--------------------------------------------------------
โ€ข
MATERIAL COTTON BERKUALITI DIJAMIN SUPER SELESA DI TUBUH SI KECIL MOMMY!
โ€ข
๐Ÿ’ฐRM35/pc
๐Ÿ“ฎPostage 1~4pcs RM8 SM // RM11 SS
-------------------------------------------------
Wajib beli ! Wajib beli ! Stok sangat terhad Mommy ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
โ€ข
4 saiz ! 5 pilihan yang sangat menarik mata ! ๐Ÿ˜๐Ÿ’‹๐Ÿ˜๐Ÿ’‹
โ€ข
Saiz;
โœ…Saiz M (3~6M);
Bahu: 19.5cm
Dada: 45.5cm
Labuh dress: 35cm
โœ…Saiz L (6~9M);
Bahu: 21.5cm
Dada: 49cm
Labuh dress: 36cm
โœ…Saiz XL (9~12M);
Bahu: 22cm
Dada: 51cm
Labuh dress: 38cm
โœ…Saiz XXL (12~18M);
Bahu: 23cm
Dada: 52cm
Labuh dress: 40cm
โ€ข
==========
Berminat??
==========
โ€ข
Whatsapp no di bawah cepat2 kalau awak serious buyer ๐Ÿ˜ โ€ข
019 4496 805
โ€ข
Atau klik je link ni tau..
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/girldressrm35

www.wasap.my/60194496805/girldressrm35
โ€ข
#babypyjamas #kidspyjamas #ailubee #cartoonpyjamas #bajutidur #3dbag #cartoonbag #bagbaby #begsekolah #begbudak #jumper #dressbudak #singletbudak #setbajubudak #didiandfriends #upinipin #boboiboy #poney #frozen #spiderman #flowerdress #miniemouse #mickeymouse #minions #doraemon


0

RM35 JEK!! BIAR BETOL??๐Ÿ˜ฑ
--------------------------------------------------------
โ€ข
MATERIAL COTTON BERKUALITI DIJAMIN SUPER SELESA DI TUBUH SI KECIL MOMMY!
โ€ข
๐Ÿ’ฐRM35/pc
๐Ÿ“ฎPostage 1~4pcs RM8 SM // RM11 SS
-------------------------------------------------
Wajib beli ! Wajib beli ! Stok sangat terhad Mommy ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
โ€ข
4 saiz ! 5 pilihan yang sangat menarik mata ! ๐Ÿ˜๐Ÿ’‹๐Ÿ˜๐Ÿ’‹
โ€ข
Saiz;
โœ…Saiz M (3~6M);
Bahu: 19.5cm
Dada: 45.5cm
Labuh dress: 35cm
โœ…Saiz L (6~9M);
Bahu: 21.5cm
Dada: 49cm
Labuh dress: 36cm
โœ…Saiz XL (9~12M);
Bahu: 22cm
Dada: 51cm
Labuh dress: 38cm
โœ…Saiz XXL (12~18M);
Bahu: 23cm
Dada: 52cm
Labuh dress: 40cm
โ€ข
==========
Berminat??
==========
โ€ข
Whatsapp no di bawah cepat2 kalau awak serious buyer ๐Ÿ˜ โ€ข
019 4496 805
โ€ข
Atau klik je link ni tau..
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/girldressrm35

www.wasap.my/60194496805/girldressrm35
โ€ข
#babypyjamas #kidspyjamas #ailubee #cartoonpyjamas #bajutidur #3dbag #cartoonbag #bagbaby #begsekolah #begbudak #jumper #dressbudak #singletbudak #setbajubudak #didiandfriends #upinipin #boboiboy #poney #frozen #spiderman #flowerdress #miniemouse #mickeymouse #minions #doraemon


0

RM35 JEK!! BIAR BETOL??๐Ÿ˜ฑ
--------------------------------------------------------
โ€ข
MATERIAL COTTON BERKUALITI DIJAMIN SUPER SELESA DI TUBUH SI KECIL MOMMY!
โ€ข
๐Ÿ’ฐRM35/pc
๐Ÿ“ฎPostage 1~4pcs RM8 SM // RM11 SS
-------------------------------------------------
Wajib beli ! Wajib beli ! Stok sangat terhad Mommy ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
โ€ข
4 saiz ! 5 pilihan yang sangat menarik mata ! ๐Ÿ˜๐Ÿ’‹๐Ÿ˜๐Ÿ’‹
โ€ข
Saiz;
โœ…Saiz M (3~6M);
Bahu: 19.5cm
Dada: 45.5cm
Labuh dress: 35cm
โœ…Saiz L (6~9M);
Bahu: 21.5cm
Dada: 49cm
Labuh dress: 36cm
โœ…Saiz XL (9~12M);
Bahu: 22cm
Dada: 51cm
Labuh dress: 38cm
โœ…Saiz XXL (12~18M);
Bahu: 23cm
Dada: 52cm
Labuh dress: 40cm
โ€ข
==========
Berminat??
==========
โ€ข
Whatsapp no di bawah cepat2 kalau awak serious buyer ๐Ÿ˜ โ€ข
019 4496 805
โ€ข
Atau klik je link ni tau..
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/girldressrm35

www.wasap.my/60194496805/girldressrm35
โ€ข
#babypyjamas #kidspyjamas #ailubee #cartoonpyjamas #bajutidur #3dbag #cartoonbag #bagbaby #begsekolah #begbudak #jumper #dressbudak #singletbudak #setbajubudak #didiandfriends #upinipin #boboiboy #poney #frozen #spiderman #flowerdress #miniemouse #mickeymouse #minions #doraemon


0

RM35 JEK!! BIAR BETOL??๐Ÿ˜ฑ
--------------------------------------------------------
โ€ข
MATERIAL COTTON BERKUALITI DIJAMIN SUPER SELESA DI TUBUH SI KECIL MOMMY!
โ€ข
๐Ÿ’ฐRM35/pc
๐Ÿ“ฎPostage 1~4pcs RM8 SM // RM11 SS
-------------------------------------------------
Wajib beli ! Wajib beli ! Stok sangat terhad Mommy ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
โ€ข
4 saiz ! 5 pilihan yang sangat menarik mata ! ๐Ÿ˜๐Ÿ’‹๐Ÿ˜๐Ÿ’‹
โ€ข
Saiz;
โœ…Saiz M (3~6M);
Bahu: 19.5cm
Dada: 45.5cm
Labuh dress: 35cm
โœ…Saiz L (6~9M);
Bahu: 21.5cm
Dada: 49cm
Labuh dress: 36cm
โœ…Saiz XL (9~12M);
Bahu: 22cm
Dada: 51cm
Labuh dress: 38cm
โœ…Saiz XXL (12~18M);
Bahu: 23cm
Dada: 52cm
Labuh dress: 40cm
โ€ข
==========
Berminat??
==========
โ€ข
Whatsapp no di bawah cepat2 kalau awak serious buyer ๐Ÿ˜ โ€ข
019 4496 805
โ€ข
Atau klik je link ni tau..
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/girldressrm35

www.wasap.my/60194496805/girldressrm35
โ€ข
#babypyjamas #kidspyjamas #ailubee #cartoonpyjamas #bajutidur #3dbag #cartoonbag #bagbaby #begsekolah #begbudak #jumper #dressbudak #singletbudak #setbajubudak #didiandfriends #upinipin #boboiboy #poney #frozen #spiderman #flowerdress #miniemouse #mickeymouse #minions #doraemon


0

RM35 JEK!! BIAR BETOL??๐Ÿ˜ฑ
--------------------------------------------------------
โ€ข
MATERIAL COTTON BERKUALITI DIJAMIN SUPER SELESA DI TUBUH SI KECIL MOMMY!
โ€ข
๐Ÿ’ฐRM35/pc
๐Ÿ“ฎPostage 1~4pcs RM8 SM // RM11 SS
-------------------------------------------------
Wajib beli ! Wajib beli ! Stok sangat terhad Mommy ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
โ€ข
4 saiz ! 5 pilihan yang sangat menarik mata ! ๐Ÿ˜๐Ÿ’‹๐Ÿ˜๐Ÿ’‹
โ€ข
Saiz;
โœ…Saiz M (3~6M);
Bahu: 19.5cm
Dada: 45.5cm
Labuh dress: 35cm
โœ…Saiz L (6~9M);
Bahu: 21.5cm
Dada: 49cm
Labuh dress: 36cm
โœ…Saiz XL (9~12M);
Bahu: 22cm
Dada: 51cm
Labuh dress: 38cm
โœ…Saiz XXL (12~18M);
Bahu: 23cm
Dada: 52cm
Labuh dress: 40cm
โ€ข
==========
Berminat??
==========
โ€ข
Whatsapp no di bawah cepat2 kalau awak serious buyer ๐Ÿ˜ โ€ข
019 4496 805
โ€ข
Atau klik je link ni tau..
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/girldressrm35

www.wasap.my/60194496805/girldressrm35
โ€ข
#babypyjamas #kidspyjamas #ailubee #cartoonpyjamas #bajutidur #3dbag #cartoonbag #bagbaby #begsekolah #begbudak #jumper #dressbudak #singletbudak #setbajubudak #didiandfriends #upinipin #boboiboy #poney #frozen #spiderman #flowerdress #miniemouse #mickeymouse #minions #doraemon


0

RM35 JEK!! BIAR BETOL??๐Ÿ˜ฑ
--------------------------------------------------------
โ€ข
MATERIAL COTTON BERKUALITI DIJAMIN SUPER SELESA DI TUBUH SI KECIL MOMMY!
โ€ข
๐Ÿ’ฐRM35/pc
๐Ÿ“ฎPostage 1~4pcs RM8 SM // RM11 SS
-------------------------------------------------
Wajib beli ! Wajib beli ! Stok sangat terhad Mommy ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
โ€ข
4 saiz ! 5 pilihan yang sangat menarik mata ! ๐Ÿ˜๐Ÿ’‹๐Ÿ˜๐Ÿ’‹
โ€ข
Saiz;
โœ…Saiz M (3~6M);
Bahu: 19.5cm
Dada: 45.5cm
Labuh dress: 35cm
โœ…Saiz L (6~9M);
Bahu: 21.5cm
Dada: 49cm
Labuh dress: 36cm
โœ…Saiz XL (9~12M);
Bahu: 22cm
Dada: 51cm
Labuh dress: 38cm
โœ…Saiz XXL (12~18M);
Bahu: 23cm
Dada: 52cm
Labuh dress: 40cm
โ€ข
==========
Berminat??
==========
โ€ข
Whatsapp no di bawah cepat2 kalau awak serious buyer ๐Ÿ˜ โ€ข
019 4496 805
โ€ข
Atau klik je link ni tau..
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/girldressrm35

www.wasap.my/60194496805/girldressrm35
โ€ข
#babypyjamas #kidspyjamas #ailubee #cartoonpyjamas #bajutidur #3dbag #cartoonbag #bagbaby #begsekolah #begbudak #jumper #dressbudak #singletbudak #setbajubudak #didiandfriends #upinipin #boboiboy #poney #frozen #spiderman #flowerdress #miniemouse #mickeymouse #minions #doraemon


0

RM35 JEK!! BIAR BETOL??๐Ÿ˜ฑ
--------------------------------------------------------
โ€ข
MATERIAL COTTON BERKUALITI DIJAMIN SUPER SELESA DI TUBUH SI KECIL MOMMY!
โ€ข
๐Ÿ’ฐRM35/pc
๐Ÿ“ฎPostage 1~4pcs RM8 SM // RM11 SS
-------------------------------------------------
Wajib beli ! Wajib beli ! Stok sangat terhad Mommy ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
โ€ข
4 saiz ! 5 pilihan yang sangat menarik mata ! ๐Ÿ˜๐Ÿ’‹๐Ÿ˜๐Ÿ’‹
โ€ข
Saiz;
โœ…Saiz M (3~6M);
Bahu: 19.5cm
Dada: 45.5cm
Labuh dress: 35cm
โœ…Saiz L (6~9M);
Bahu: 21.5cm
Dada: 49cm
Labuh dress: 36cm
โœ…Saiz XL (9~12M);
Bahu: 22cm
Dada: 51cm
Labuh dress: 38cm
โœ…Saiz XXL (12~18M);
Bahu: 23cm
Dada: 52cm
Labuh dress: 40cm
โ€ข
==========
Berminat??
==========
โ€ข
Whatsapp no di bawah cepat2 kalau awak serious buyer ๐Ÿ˜ โ€ข
019 4496 805
โ€ข
Atau klik je link ni tau..
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/girldressrm35

www.wasap.my/60194496805/girldressrm35
โ€ข
#babypyjamas #kidspyjamas #ailubee #cartoonpyjamas #bajutidur #3dbag #cartoonbag #bagbaby #begsekolah #begbudak #jumper #dressbudak #singletbudak #setbajubudak #didiandfriends #upinipin #boboiboy #poney #frozen #spiderman #flowerdress #miniemouse #mickeymouse #minions #doraemon


0

Tak perlu dihadiahkan barang mahal2, beli baju #cartoon kesukaan โ€˜beliauโ€™ dah tersenyum keriangan! ๐Ÿ˜๐Ÿ’‹โค๏ธ
โ€ข
PYJAMAS CARTOON KEGEMARAN ANAK-ANAK! BRAND AILUBEE! Antara brand pyjamas material berkualiti yang tinggi, menjamin kepuasan hati Mommy!
โ€ข
Ready stock! Selesai payment dah boleh post! ๐Ÿ˜‹
โ€ข
๐Ÿ’ฐRM35/set
๐Ÿ“ฎPostage 1~2set RM8 SM // RM11 SS
-------------------------------------------------
Stok adalah terhad ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
-------------------------------------------------
โ€ข
Apa yang best sangat dengan pyjamas brand Ailubee ni? ๐Ÿ’‹Material cotton berkualiti! Tidak panas, menyerap peluh!
๐Ÿ’‹Warna yang terang dan menarik. Tidak luntur!
๐Ÿ’‹Tahan lasak. Jahitan kemas dan tidak mudah berbulu
๐Ÿ’‹Murah dan jimat!
๐Ÿ’‹Dan akhir sekali, semestinya mampu membuatkan Si Kecil Mommy tersenyum berbunga hati ๐Ÿ˜
โ€ข
Saiz;
โœ…Saiz 6~9M;
Bahu: 22cm
Dada: 46cm
Labuh baju: 31cm
Pinggang: 42cm
Labuh seluar: 41cm
โœ…Saiz 9~12M;
Bahu: 23cm
Dada: 50cm
Labuh baju: 35cm
Pinggang: 44cm
Labuh seluar: 45cm
โœ…Saiz 12~18M;
Bahu: 23.5cm
Dada: 54cm
Labuh baju: 37cm
Pinggang: 46cm
Labuh seluar: 47cm
โœ…Saiz 18~24M;
Bahu: 24cm
Dada: 57cm
Labuh baju: 40cm
Pinggang: 47cm
Labuh seluar: 51cm
==========
Berminat??
==========
Whatsapp no di bawah cepat2 kalau awak serious buyer ๐Ÿ˜ โ€ข
๐Ÿ“ฒ 019 4496 805
โ€ข
Atau klik je link ni tau..
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/pyjamasailubeerm35
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/pyjamasailubeerm35
โ€ข
#babypyjamas #kidspyjamas #ailubee #cartoonpyjamas #bajutidur #3dbag #cartoonbag #bagbaby #begsekolah #begbudak #jumper #dressbudak #singletbudak #setbajubudak #didiandfriends #upinipin #boboiboy #poney #frozen #spiderman #flowerdress #miniemouse #mickeymouse #minions #doraemon


0

Tak perlu dihadiahkan barang mahal2, beli baju #cartoon kesukaan โ€˜beliauโ€™ dah tersenyum keriangan! ๐Ÿ˜๐Ÿ’‹โค๏ธ
โ€ข
PYJAMAS CARTOON KEGEMARAN ANAK-ANAK! BRAND AILUBEE! Antara brand pyjamas material berkualiti yang tinggi, menjamin kepuasan hati Mommy!
โ€ข
Ready stock! Selesai payment dah boleh post! ๐Ÿ˜‹
โ€ข
๐Ÿ’ฐRM35/set
๐Ÿ“ฎPostage 1~2set RM8 SM // RM11 SS
-------------------------------------------------
Stok adalah terhad ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
-------------------------------------------------
โ€ข
Apa yang best sangat dengan pyjamas brand Ailubee ni? ๐Ÿ’‹Material cotton berkualiti! Tidak panas, menyerap peluh!
๐Ÿ’‹Warna yang terang dan menarik. Tidak luntur!
๐Ÿ’‹Tahan lasak. Jahitan kemas dan tidak mudah berbulu
๐Ÿ’‹Murah dan jimat!
๐Ÿ’‹Dan akhir sekali, semestinya mampu membuatkan Si Kecil Mommy tersenyum berbunga hati ๐Ÿ˜
โ€ข
Saiz;
โœ…Saiz 6~9M;
Bahu: 22cm
Dada: 46cm
Labuh baju: 31cm
Pinggang: 42cm
Labuh seluar: 41cm
โœ…Saiz 9~12M;
Bahu: 23cm
Dada: 50cm
Labuh baju: 35cm
Pinggang: 44cm
Labuh seluar: 45cm
โœ…Saiz 12~18M;
Bahu: 23.5cm
Dada: 54cm
Labuh baju: 37cm
Pinggang: 46cm
Labuh seluar: 47cm
โœ…Saiz 18~24M;
Bahu: 24cm
Dada: 57cm
Labuh baju: 40cm
Pinggang: 47cm
Labuh seluar: 51cm
==========
Berminat??
==========
Whatsapp no di bawah cepat2 kalau awak serious buyer ๐Ÿ˜ โ€ข
๐Ÿ“ฒ 019 4496 805
โ€ข
Atau klik je link ni tau..
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/pyjamasailubeerm35
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/pyjamasailubeerm35
โ€ข
#babypyjamas #kidspyjamas #ailubee #cartoonpyjamas #bajutidur #3dbag #cartoonbag #bagbaby #begsekolah #begbudak #jumper #dressbudak #singletbudak #setbajubudak #didiandfriends #upinipin #boboiboy #poney #frozen #spiderman #flowerdress #miniemouse #mickeymouse #minions #doraemon


0

Tak perlu dihadiahkan barang mahal2, beli baju #cartoon kesukaan โ€˜beliauโ€™ dah tersenyum keriangan! ๐Ÿ˜๐Ÿ’‹โค๏ธ
โ€ข
PYJAMAS CARTOON KEGEMARAN ANAK-ANAK! BRAND AILUBEE! Antara brand pyjamas material berkualiti yang tinggi, menjamin kepuasan hati Mommy!
โ€ข
Ready stock! Selesai payment dah boleh post! ๐Ÿ˜‹
โ€ข
๐Ÿ’ฐRM35/set
๐Ÿ“ฎPostage 1~2set RM8 SM // RM11 SS
-------------------------------------------------
Stok adalah terhad ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
-------------------------------------------------
โ€ข
Apa yang best sangat dengan pyjamas brand Ailubee ni? ๐Ÿ’‹Material cotton berkualiti! Tidak panas, menyerap peluh!
๐Ÿ’‹Warna yang terang dan menarik. Tidak luntur!
๐Ÿ’‹Tahan lasak. Jahitan kemas dan tidak mudah berbulu
๐Ÿ’‹Murah dan jimat!
๐Ÿ’‹Dan akhir sekali, semestinya mampu membuatkan Si Kecil Mommy tersenyum berbunga hati ๐Ÿ˜
โ€ข
Saiz;
โœ…Saiz 6~9M;
Bahu: 22cm
Dada: 46cm
Labuh baju: 31cm
Pinggang: 42cm
Labuh seluar: 41cm
โœ…Saiz 9~12M;
Bahu: 23cm
Dada: 50cm
Labuh baju: 35cm
Pinggang: 44cm
Labuh seluar: 45cm
โœ…Saiz 12~18M;
Bahu: 23.5cm
Dada: 54cm
Labuh baju: 37cm
Pinggang: 46cm
Labuh seluar: 47cm
โœ…Saiz 18~24M;
Bahu: 24cm
Dada: 57cm
Labuh baju: 40cm
Pinggang: 47cm
Labuh seluar: 51cm
==========
Berminat??
==========
Whatsapp no di bawah cepat2 kalau awak serious buyer ๐Ÿ˜ โ€ข
๐Ÿ“ฒ 019 4496 805
โ€ข
Atau klik je link ni tau..
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/pyjamasailubeerm35
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/pyjamasailubeerm35
โ€ข
#babypyjamas #kidspyjamas #ailubee #cartoonpyjamas #bajutidur #3dbag #cartoonbag #bagbaby #begsekolah #begbudak #jumper #dressbudak #singletbudak #setbajubudak #didiandfriends #upinipin #boboiboy #poney #frozen #spiderman #flowerdress #miniemouse #mickeymouse #minions #doraemon


0

Tak perlu dihadiahkan barang mahal2, beli baju #cartoon kesukaan โ€˜beliauโ€™ dah tersenyum keriangan! ๐Ÿ˜๐Ÿ’‹โค๏ธ
โ€ข
PYJAMAS CARTOON KEGEMARAN ANAK-ANAK! BRAND AILUBEE! Antara brand pyjamas material berkualiti yang tinggi, menjamin kepuasan hati Mommy!
โ€ข
Ready stock! Selesai payment dah boleh post! ๐Ÿ˜‹
โ€ข
๐Ÿ’ฐRM35/set
๐Ÿ“ฎPostage 1~2set RM8 SM // RM11 SS
-------------------------------------------------
Stok adalah terhad ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
-------------------------------------------------
โ€ข
Apa yang best sangat dengan pyjamas brand Ailubee ni? ๐Ÿ’‹Material cotton berkualiti! Tidak panas, menyerap peluh!
๐Ÿ’‹Warna yang terang dan menarik. Tidak luntur!
๐Ÿ’‹Tahan lasak. Jahitan kemas dan tidak mudah berbulu
๐Ÿ’‹Murah dan jimat!
๐Ÿ’‹Dan akhir sekali, semestinya mampu membuatkan Si Kecil Mommy tersenyum berbunga hati ๐Ÿ˜
โ€ข
Saiz;
โœ…Saiz 6~9M;
Bahu: 22cm
Dada: 46cm
Labuh baju: 31cm
Pinggang: 42cm
Labuh seluar: 41cm
โœ…Saiz 9~12M;
Bahu: 23cm
Dada: 50cm
Labuh baju: 35cm
Pinggang: 44cm
Labuh seluar: 45cm
โœ…Saiz 12~18M;
Bahu: 23.5cm
Dada: 54cm
Labuh baju: 37cm
Pinggang: 46cm
Labuh seluar: 47cm
โœ…Saiz 18~24M;
Bahu: 24cm
Dada: 57cm
Labuh baju: 40cm
Pinggang: 47cm
Labuh seluar: 51cm
==========
Berminat??
==========
Whatsapp no di bawah cepat2 kalau awak serious buyer ๐Ÿ˜ โ€ข
๐Ÿ“ฒ 019 4496 805
โ€ข
Atau klik je link ni tau..
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/pyjamasailubeerm35
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/pyjamasailubeerm35
โ€ข
#babypyjamas #kidspyjamas #ailubee #cartoonpyjamas #bajutidur #3dbag #cartoonbag #bagbaby #begsekolah #begbudak #jumper #dressbudak #singletbudak #setbajubudak #didiandfriends #upinipin #boboiboy #poney #frozen #spiderman #flowerdress #miniemouse #mickeymouse #minions #doraemon


0

Tak perlu dihadiahkan barang mahal2, beli baju #cartoon kesukaan โ€˜beliauโ€™ dah tersenyum keriangan! ๐Ÿ˜๐Ÿ’‹โค๏ธ
โ€ข
PYJAMAS CARTOON KEGEMARAN ANAK-ANAK! BRAND AILUBEE! Antara brand pyjamas material berkualiti yang tinggi, menjamin kepuasan hati Mommy!
โ€ข
Ready stock! Selesai payment dah boleh post! ๐Ÿ˜‹
โ€ข
๐Ÿ’ฐRM35/set
๐Ÿ“ฎPostage 1~2set RM8 SM // RM11 SS
-------------------------------------------------
Stok adalah terhad ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
-------------------------------------------------
โ€ข
Apa yang best sangat dengan pyjamas brand Ailubee ni? ๐Ÿ’‹Material cotton berkualiti! Tidak panas, menyerap peluh!
๐Ÿ’‹Warna yang terang dan menarik. Tidak luntur!
๐Ÿ’‹Tahan lasak. Jahitan kemas dan tidak mudah berbulu
๐Ÿ’‹Murah dan jimat!
๐Ÿ’‹Dan akhir sekali, semestinya mampu membuatkan Si Kecil Mommy tersenyum berbunga hati ๐Ÿ˜
โ€ข
Saiz;
โœ…Saiz 6~9M;
Bahu: 22cm
Dada: 46cm
Labuh baju: 31cm
Pinggang: 42cm
Labuh seluar: 41cm
โœ…Saiz 9~12M;
Bahu: 23cm
Dada: 50cm
Labuh baju: 35cm
Pinggang: 44cm
Labuh seluar: 45cm
โœ…Saiz 12~18M;
Bahu: 23.5cm
Dada: 54cm
Labuh baju: 37cm
Pinggang: 46cm
Labuh seluar: 47cm
โœ…Saiz 18~24M;
Bahu: 24cm
Dada: 57cm
Labuh baju: 40cm
Pinggang: 47cm
Labuh seluar: 51cm
==========
Berminat??
==========
Whatsapp no di bawah cepat2 kalau awak serious buyer ๐Ÿ˜ โ€ข
๐Ÿ“ฒ 019 4496 805
โ€ข
Atau klik je link ni tau..
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/pyjamasailubeerm35
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/pyjamasailubeerm35
โ€ข
#babypyjamas #kidspyjamas #ailubee #cartoonpyjamas #bajutidur #3dbag #cartoonbag #bagbaby #begsekolah #begbudak #jumper #dressbudak #singletbudak #setbajubudak #didiandfriends #upinipin #boboiboy #poney #frozen #spiderman #flowerdress #miniemouse #mickeymouse #minions #doraemon


0

Tak perlu dihadiahkan barang mahal2, beli baju #cartoon kesukaan โ€˜beliauโ€™ dah tersenyum keriangan! ๐Ÿ˜๐Ÿ’‹โค๏ธ
โ€ข
PYJAMAS CARTOON KEGEMARAN ANAK-ANAK! BRAND AILUBEE! Antara brand pyjamas material berkualiti yang tinggi, menjamin kepuasan hati Mommy!
โ€ข
Ready stock! Selesai payment dah boleh post! ๐Ÿ˜‹
โ€ข
๐Ÿ’ฐRM35/set
๐Ÿ“ฎPostage 1~2set RM8 SM // RM11 SS
-------------------------------------------------
Stok adalah terhad ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
-------------------------------------------------
โ€ข
Apa yang best sangat dengan pyjamas brand Ailubee ni? ๐Ÿ’‹Material cotton berkualiti! Tidak panas, menyerap peluh!
๐Ÿ’‹Warna yang terang dan menarik. Tidak luntur!
๐Ÿ’‹Tahan lasak. Jahitan kemas dan tidak mudah berbulu
๐Ÿ’‹Murah dan jimat!
๐Ÿ’‹Dan akhir sekali, semestinya mampu membuatkan Si Kecil Mommy tersenyum berbunga hati ๐Ÿ˜
โ€ข
Saiz;
โœ…Saiz 6~9M;
Bahu: 22cm
Dada: 46cm
Labuh baju: 31cm
Pinggang: 42cm
Labuh seluar: 41cm
โœ…Saiz 9~12M;
Bahu: 23cm
Dada: 50cm
Labuh baju: 35cm
Pinggang: 44cm
Labuh seluar: 45cm
โœ…Saiz 12~18M;
Bahu: 23.5cm
Dada: 54cm
Labuh baju: 37cm
Pinggang: 46cm
Labuh seluar: 47cm
โœ…Saiz 18~24M;
Bahu: 24cm
Dada: 57cm
Labuh baju: 40cm
Pinggang: 47cm
Labuh seluar: 51cm
==========
Berminat??
==========
Whatsapp no di bawah cepat2 kalau awak serious buyer ๐Ÿ˜ โ€ข
๐Ÿ“ฒ 019 4496 805
โ€ข
Atau klik je link ni tau..
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/pyjamasailubeerm35
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/pyjamasailubeerm35
โ€ข
#babypyjamas #kidspyjamas #ailubee #cartoonpyjamas #bajutidur #3dbag #cartoonbag #bagbaby #begsekolah #begbudak #jumper #dressbudak #singletbudak #setbajubudak #didiandfriends #upinipin #boboiboy #poney #frozen #spiderman #flowerdress #miniemouse #mickeymouse #minions #doraemon


0

SINGLET SET PALING MELETOP!
โ€ข
RM29 JE SATU SET !! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
------------------------------------------------------------
HARGA YANG SANGAT BERPATUTAN!๐Ÿ˜ โ€ข
MATERIAL COTTON BERKUALITI๐Ÿ˜
โ€ข
Ada 2 pilihan / corak yang sangat menarik ! โ€ข
๐Ÿ’ฐRM29/set
๐Ÿ“ฎPostage 1~2pasang RM8 SM // RM11 SS
-------------------------------------------------
Apa yang bestnya singlet set ni??
-------------------------------------------------
โ€ข
โค๏ธ Kain cotton berkualiti!
Dijamin puas hati dan tidak panas๐Ÿ‘๐Ÿ‘
โค๏ธ Design yang cantik! ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
โค๏ธ Harga murah berbaloi2 !
โ€ข
Stok terhad ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
โ€ข
--------
โ€ข
Saiz;
โœ…6~9M;
Bahu: 21.5cm
Dada: 43cm
Labuh singlet: 31.5cm
Pinggang: 40cm
Labuh seluar: 26cm
โœ…9~12M;
Bahu: 24.5cm
Dada: 48cm
Labuh singlet: 32cm
Pinggang: 40cm
Labuh seluar: 27cm
โœ…12~18M;
Bahu: 25cm
Dada: 52cm
Labuh singlet: 34cm
Pinggang: 42cm
Labuh seluar: 28cm
โœ…18~24M;
Bahu: 25.5cm
Dada: 52cm
Labuh singlet: 36cm
Pinggang: 42cm
Labuh seluar: 31cm
โœ…3T;
Bahu: 26cm
Dada: 53cm
Labuh singlet: 37cm
Pinggang: 44cm
Labuh seluar: 33cm
โœ…4T;
Bahu: 27cm
Dada: 55cm
Labuh singlet: 38.5cm
Pinggang: 46cm
Labuh seluar: 34cm
==========
Berminat??
==========
โ€ข
Whatsapp no di bawah cepat2 kalau awak serious buyer ๐Ÿ˜ โ€ข
019 4496 805
โ€ข
Atau klik je link ni tau.
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/singletsetRM29

www.wasap.my/60194496805/singletsetRM29
โ€ข
#babypyjamas #kidspyjamas #ailubee #cartoonpyjamas #bajutidur #3dbag #cartoonbag #bagbaby #begsekolah #begbudak #jumper #dressbudak #singletbudak #setbajubudak #didiandfriends #upinipin #boboiboy #poney #frozen #spiderman #flowerdress #miniemouse #mickeymouse #minions #doraemon


0

SINGLET SET PALING MELETOP!
โ€ข
RM29 JE SATU SET !! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
------------------------------------------------------------
HARGA YANG SANGAT BERPATUTAN!๐Ÿ˜ โ€ข
MATERIAL COTTON BERKUALITI๐Ÿ˜
โ€ข
Ada 2 pilihan / corak yang sangat menarik ! โ€ข
๐Ÿ’ฐRM29/set
๐Ÿ“ฎPostage 1~2pasang RM8 SM // RM11 SS
-------------------------------------------------
Apa yang bestnya singlet set ni??
-------------------------------------------------
โ€ข
โค๏ธ Kain cotton berkualiti!
Dijamin puas hati dan tidak panas๐Ÿ‘๐Ÿ‘
โค๏ธ Design yang cantik! ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
โค๏ธ Harga murah berbaloi2 !
โ€ข
Stok terhad ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
โ€ข
--------
โ€ข
Saiz;
โœ…6~9M;
Bahu: 21.5cm
Dada: 43cm
Labuh singlet: 31.5cm
Pinggang: 40cm
Labuh seluar: 26cm
โœ…9~12M;
Bahu: 24.5cm
Dada: 48cm
Labuh singlet: 32cm
Pinggang: 40cm
Labuh seluar: 27cm
โœ…12~18M;
Bahu: 25cm
Dada: 52cm
Labuh singlet: 34cm
Pinggang: 42cm
Labuh seluar: 28cm
โœ…18~24M;
Bahu: 25.5cm
Dada: 52cm
Labuh singlet: 36cm
Pinggang: 42cm
Labuh seluar: 31cm
โœ…3T;
Bahu: 26cm
Dada: 53cm
Labuh singlet: 37cm
Pinggang: 44cm
Labuh seluar: 33cm
โœ…4T;
Bahu: 27cm
Dada: 55cm
Labuh singlet: 38.5cm
Pinggang: 46cm
Labuh seluar: 34cm
==========
Berminat??
==========
โ€ข
Whatsapp no di bawah cepat2 kalau awak serious buyer ๐Ÿ˜ โ€ข
019 4496 805
โ€ข
Atau klik je link ni tau.
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/singletsetRM29

www.wasap.my/60194496805/singletsetRM29
โ€ข
#babypyjamas #kidspyjamas #ailubee #cartoonpyjamas #bajutidur #3dbag #cartoonbag #bagbaby #begsekolah #begbudak #jumper #dressbudak #singletbudak #setbajubudak #didiandfriends #upinipin #boboiboy #poney #frozen #spiderman #flowerdress #miniemouse #mickeymouse #minions #doraemon


0

SINGLET SET PALING MELETOP!
โ€ข
RM29 JE SATU SET !! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
------------------------------------------------------------
HARGA YANG SANGAT BERPATUTAN!๐Ÿ˜ โ€ข
MATERIAL COTTON BERKUALITI๐Ÿ˜
โ€ข
Ada 2 pilihan / corak yang sangat menarik ! โ€ข
๐Ÿ’ฐRM29/set
๐Ÿ“ฎPostage 1~2pasang RM8 SM // RM11 SS
-------------------------------------------------
Apa yang bestnya singlet set ni??
-------------------------------------------------
โ€ข
โค๏ธ Kain cotton berkualiti!
Dijamin puas hati dan tidak panas๐Ÿ‘๐Ÿ‘
โค๏ธ Design yang cantik! ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
โค๏ธ Harga murah berbaloi2 !
โ€ข
Stok terhad ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
โ€ข
--------
โ€ข
Saiz;
โœ…6~9M;
Bahu: 21.5cm
Dada: 43cm
Labuh singlet: 31.5cm
Pinggang: 40cm
Labuh seluar: 26cm
โœ…9~12M;
Bahu: 24.5cm
Dada: 48cm
Labuh singlet: 32cm
Pinggang: 40cm
Labuh seluar: 27cm
โœ…12~18M;
Bahu: 25cm
Dada: 52cm
Labuh singlet: 34cm
Pinggang: 42cm
Labuh seluar: 28cm
โœ…18~24M;
Bahu: 25.5cm
Dada: 52cm
Labuh singlet: 36cm
Pinggang: 42cm
Labuh seluar: 31cm
โœ…3T;
Bahu: 26cm
Dada: 53cm
Labuh singlet: 37cm
Pinggang: 44cm
Labuh seluar: 33cm
โœ…4T;
Bahu: 27cm
Dada: 55cm
Labuh singlet: 38.5cm
Pinggang: 46cm
Labuh seluar: 34cm
==========
Berminat??
==========
โ€ข
Whatsapp no di bawah cepat2 kalau awak serious buyer ๐Ÿ˜ โ€ข
019 4496 805
โ€ข
Atau klik je link ni tau.
โ€ข
www.wasap.my/60194496805/singletsetRM29

www.wasap.my/60194496805/singletsetRM29
โ€ข
#babypyjamas #kidspyjamas #ailubee #cartoonpyjamas #bajutidur #3dbag #cartoonbag #bagbaby #begsekolah #begbudak #jumper #dressbudak #singletbudak #setbajubudak #didiandfriends #upinipin #boboiboy #poney #frozen #spiderman #flowerdress #miniemouse #mickeymouse #minions #doraemon


0