#bodydreamcocosslimming

Instagram photos and videos

#bodydreamcocosslimming#bodydreamcocos#bodydream#fibermax#fibermaxbodydream#bodydreamcocosmurah#cocosbodydream#bodydreammalaysia#fibermaxmurah#bodydreammurah#bodydreamcocoslimming#bodydreamofficial#bodydreamfibermax#BodyDreamCocoS#KurusSecaraSihat#FirstCocoInMalaysia#PerutKempis#BodyDream#BodyDreamCocoSSlimming

Hashtags #bodydreamcocosslimming for Instagram

craving minum hot chocolate? nah kamu boleh minum Coco S. kamu tetap akan dapat badan yang slim. yang penting kekal diet dan exercise. Jangan lupa untuk minum banyak air ya. U guys boleh contact Amelia sebab sekarang ada YEAR END SALES PROMO🎉 SO HURRY ORDER YOURS TODAY! 📲9340 3921
📲9340 3921
.
@miera_bodydreamslimsg
@miera_bodydreamslimsg
@miera_bodydreamslimsg #BodyDreamsingapore #BodyDreamCocoS
#singaporeinsta
#singaporeauthorisedagent #BodyDreamCocoSSlimming #BodyDreamkanAda #PerutKempis #FirstCocoInMalaysia #KurusSecaraSihat #kurustanpapantang


0

Hi guys apa khabar? Kerinah minum Coco s after breakfast utk stay slim tau🙈 Kenapa kerinah suka sgt dengan Coco s sebab Coco s boleh bantu u guys untuk menurunkan berat badan secara sihat

whole day u guys akan rasa sentiasa kenyang tau ..memang u guys kena cuba💪inilah the best product yang kerinah pernah consume❤❤ U guys boleh contact sebab sekarang ada YEAR END SALES PROMO🎉
STILL TAKING ORDERS GUYS! SO HURRY! 📲9340 3921
📲9340 3921

@miera_bodydreamslimsg
@miera_bodydreamslimsg
@miera_bodydreamslimsg

#singaporeauthorisedagent
#BodyDream #BodyDreamCocoS
#bodydreamsingapore #BodyDreamCocoSSlimming #BodyDreamkanAda #PerutKempis #JomKurus #FirstCocoInMalaysia #KurusSecaraSihat #Kurus #Langsing


0

craving minum hot chocolate? nah kamu boleh minum Coco S. kamu tetap akan dapat badan yang slim. yang penting kekal diet dan exercise. Jangan lupa untuk minum banyak air ya. U guys boleh contact Amelia sebab sekarang HQ ada YEAR END SALES PROMO🎉 .
.
. 📲018 365 2202
📲018 365 2202
📲018 365 2202
.
@cocoslim_rara
@cocoslim_rara
@cocoslim_rara
.
#BodyDream #BodyDreamCocoS #BodyDreamCocoSSlimming #BodyDreamkanAda #PerutKempis #JomKurus #FirstCocoInMalaysia #KurusSecaraSihat #Kurus #Langsing #KekalKurus


1

Assalamualaikum uolls.

Last day untuk harga murah.

Jom grab now now now.

Mommy tunggu uolls contact mommy tau 🤭

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


0

#Repost @empayar_kecantikan
• • • • •
.
.
13 Kelebihan Body Dream Coco S :
.
🍇Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
🍇Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
🍇Mengecilkan perut yang boroi
🍇Boleh diamalkan lelaki dan wanita
🍇Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
🍇Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi & Gastrik
🍇Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
🍇Bersifat Fat Blocker (menghalang penghasilan lemak kegemukan)
🍇Tiada efek cirit-birit
Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar (jantung laju)
🍇Tiada efek yoyo (naik berat badan semula selepas berhenti)
🍇Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
.
Isi Kandungan Body Dream Coco S Dan Fungsi-Fungsinya :

Swiss Coco
🍊Meningkatkan kadar metabolisma tubuh
🍊Menukarkan lemak dan kolestrol kepada tenaga
🍊Melambatkan proses penuaan
🍊Membantu menurunkan berat badan
🍊Menguatkan tulang
🍊Mengawal tekanan darah
🍊Menganjalkan kulit agar tidak kendur setelah berat badan menurun.
🍊Merangsang pengeluaran Serotonin di dalam otak yang mengawal
mood dan selera makan

Flaxseed
☘Mengawal paras gula di dalam darah
☘Menurunkan tekanan darah tinggi
☘Memperbaiki fungsi ginjal
☘Mencegah perkembangan sel-sel kanser.
🍀Mengandungi serat yang mampu membuat rasa kenyang & bertenaga sepanjang hari.

Ekstrak Biji Anggur
🌷Bersifat Anti-Oksida yang menggalaka
🌷pembaikan dan pembentukkan tisu kulit
untuk menghasilkan kulit yang sihat, cantik dan tegang.
🌷Menguatkan sistem imun dan menghalang radikal2 bebas merosakkan sel-sel
tubuh.

Garcinia Cambogia :
🍒Mengawal selera makan secara semula jadi.
🍒Membakar lemak
🍒Meningkatkan tenaga.
🍒Mengurangkan tekanan dan stress
.
#cocos #cocosmurah #cocosoriginal #cocosbodydream #cocosbodydreammurah #cocosbodydreamoriginal #coco-s #bodydream #bodydreammalaysia #bodydreamtestimoni #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocosoriginal #bodydreamcocosmurah #bodydreamcocosslimming #bodydreamcocosslimmingmurah #cocoslimming #cocoslimmingdrink #cocoslimmingoriginal #cocoslimmingmurah #cocoslimmingborong #cocoslimmingdrinkmurah #cocoslimmingdrinkoriginal #cocosdrink #cocoshotchocolate #cocoshotchocolatedrink


0

craving minum hot chocolate? nah kamu boleh minum Coco S. kamu tetap akan dapat badan yang slim. yang penting kekal diet dan exercise. Jangan lupa untuk minum banyak air ya. U guys boleh Whatsapp cepat sebab sekarang HQ ada YEAR END SALES PROMO🎉
.
Whatsapp💜
📲013-8718769
📲013-8718769
📲013-8718769
.
@bodydream.hq.misikurus
@bodydream.hq.misikurus
@bodydream.hq.misikurus
.
#BodyDream #BodyDreamCocoS #BodyDreamCocoSSlimming #BodyDreamkanAda #PerutKempis #JomKurus #FirstCocoInMalaysia #KurusSecaraSihat #Kurus #Langsing #KekalKurus


0

Rugi nya kalau tak grab sementara Ready stock ni uolss..
JAW TRIAL PEK 10BIJI pon dah boleh putih melepak (dari testimoni2 customer JAW)😍😍.. CEPAT WHTAP SIS...
.
JAW TRIAL!! Haa haritu korang nak JAW TRIAL kan?? Stock limited uols.. Siapa cepat dia dapat..Ready stock.. Esok kita poskan.. 🤗🤗😍😍
.
Euww... HITAM?!! Nak putih tanpa sengaja?
JAW WHITE EGG CRYSTAL SKIN lah jawapannya....
.
❌Tak perlu injection
❌Tak perlu keluarkan duit yang banyak
❌Tak perlu consume hari-hari
.
Whtap sis jom..
Sis guide uols sampai nampak urat..😍
.
Whtap
0177223626
.
#jaw #jawwhiteeggcrystalskin #jawwhite #jawwhiteegg #jawwhiteeggcrystalskinjb #jawwhiteeggjb #jawwhiteeggmalaysia #jawlinefiller #boosterwhitening #pilputih #pilputihgebu #pilputihno1 #medinadesire #shaliciousgloweeoat #beautysecret #beautysecretshalicious #mixberry #pinkladybodyperfection #viral #tiktokmalaysia #diamondgold #dropshipmurah #bellezaadvanced #susumaaez #nshaazboosterwhitening #whiteninginjection #whiteninginjectionmurah #wecsmurah #jawwhiteeggcrystalskinmurah #bodydreamcocosslimming


0

JAW TRIAL!! Haa haritu korang nak JAW TRIAL kan?? Stock limited uols.. Siapa cepat dia dapat..Ready stock.. Esok kita poskan.. 🤗🤗😍😍
.
Euww... HITAM?!! Nak putih tanpa sengaja?
JAW WHITE EGG CRYSTAL SKIN lah jawapannya....
.
❌Tak perlu injection
❌Tak perlu keluarkan duit yang banyak
❌Tak perlu consume hari-hari
.
Whtap sis jom..
Sis guide uols sampai nampak urat..😍
.
Whtap
0177223626
.
#jaw #jawwhiteeggcrystalskin #jawwhite #jawwhiteegg #jawwhiteeggcrystalskinjb #jawwhiteeggjb #jawwhiteeggmalaysia #jawlinefiller #boosterwhitening #pilputih #pilputihgebu #pilputihno1 #medinadesire #shaliciousgloweeoat #beautysecret #beautysecretshalicious #mixberry #pinkladybodyperfection #viral #tiktokmalaysia #diamondgold #dropshipmurah #bellezaadvanced #susumaaez #nshaazboosterwhitening #whiteninginjection #whiteninginjectionmurah #wecsmurah #jawwhiteeggcrystalskinmurah #bodydreamcocosslimming


2

Adik ni masa berisi memang dah comel, bila dah kurus & sihat bertambah² comelnya.

Kaknad terharu dengan mereka yang mencuba & berusaha nak kurus ni. Lagi terharu bila coco s ada dalam list diet mereka. Sobsob.🤧 #bodydreamcocos #bodydream #bodydreamcocosslimming #cocos #testimonibodydream


0

Nahlah kaknad lanje korang testimoni panas ni.

Ambil fibermax & coco s berat turun 76kg ke 58kg.😱 Omaigodd gumbiranya hati & jiwa.❤️ #bodydreamcocos #bodydream #bodydreamcocosslimming #cocos #testimonibodydream


0

Suka minum air coklat tapi takut gemukk.😭 Ish..ishh
Tapii dengan coco s dah tak perlu risau badan gemukk sebab coco s buat berat turun & inch loss korang ketara tau.😍 #bodydreamcocos #bodydream #bodydreamcocosslimming #cocos #testimonibodydream


0

Turun 9KG lepas consume body dream coco s.😱 #bodydreamcocos #bodydream #bodydreamcocosslimming #cocos #testimonibodydream


0

Turun 12KG lepas consume body dream coco s.😱 #bodydreamcocos #bodydream #bodydreamcocosslimming #cocos #testimonibodydream


0

After 3 capsules, bekas sunburn dah hilang.. So mana korang yang suka main panas or kerja selalu kena panas.. Korang wajib try JAW 🤗
.
KEBAIKAN JAW UNTUK KULIT ANDA: .
☑️Berkesan seawal 3 hari
☑️Kesan setanding suntikan vitamin c
☑️Memutihkan kulit muka dan badan
☑️Anti-oksidan
☑️Menegangkan kulit
☑️Melambatkan proses penuaan
☑️Menghilangkan parut dan jerawat
☑️Mengurangkan hormon jerawat
☑️Merawat masalah jeragat
☑️Liang pori mengecil
☑️Merawat kulit kusam supaya nampak glowing .
.
Whtap
0177223626
.
#jaw #jawwhiteeggcrystalskin #jawwhite #jawwhiteegg #jawwhiteeggcrystalskinjb #jawwhiteeggjb #jawwhiteeggmalaysia #jawlinefiller #boosterwhitening #pilputih #pilputihgebu #pilputihno1 #medinadesire #shaliciousgloweeoat #beautysecret #beautysecretshalicious #mixberry #pinkladybodyperfection #viral #tiktokmalaysia #diamondgold #dropshipmurah #bellezaadvanced #susumaaez #nshaazboosterwhitening #whiteninginjection #whiteninginjectionmurah #wecsmurah #jawwhiteeggcrystalskinmurah #bodydreamcocosslimming


1

#Repost @empayar_kecantikan
• • • • •
.
.
13 Kelebihan Body Dream Coco S :
.
🍇Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
🍇Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
🍇Mengecilkan perut yang boroi
🍇Boleh diamalkan lelaki dan wanita
🍇Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
🍇Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi & Gastrik
🍇Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
🍇Bersifat Fat Blocker (menghalang penghasilan lemak kegemukan)
🍇Tiada efek cirit-birit
Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar (jantung laju)
🍇Tiada efek yoyo (naik berat badan semula selepas berhenti)
🍇Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
.
Isi Kandungan Body Dream Coco S Dan Fungsi-Fungsinya :

Swiss Coco
🍊Meningkatkan kadar metabolisma tubuh
🍊Menukarkan lemak dan kolestrol kepada tenaga
🍊Melambatkan proses penuaan
🍊Membantu menurunkan berat badan
🍊Menguatkan tulang
🍊Mengawal tekanan darah
🍊Menganjalkan kulit agar tidak kendur setelah berat badan menurun.
🍊Merangsang pengeluaran Serotonin di dalam otak yang mengawal
mood dan selera makan

Flaxseed
☘Mengawal paras gula di dalam darah
☘Menurunkan tekanan darah tinggi
☘Memperbaiki fungsi ginjal
☘Mencegah perkembangan sel-sel kanser.
🍀Mengandungi serat yang mampu membuat rasa kenyang & bertenaga sepanjang hari.

Ekstrak Biji Anggur
🌷Bersifat Anti-Oksida yang menggalaka
🌷pembaikan dan pembentukkan tisu kulit
untuk menghasilkan kulit yang sihat, cantik dan tegang.
🌷Menguatkan sistem imun dan menghalang radikal2 bebas merosakkan sel-sel
tubuh.

Garcinia Cambogia :
🍒Mengawal selera makan secara semula jadi.
🍒Membakar lemak
🍒Meningkatkan tenaga.
🍒Mengurangkan tekanan dan stress
.
#cocos #cocosmurah #cocosoriginal #cocosbodydream #cocosbodydreammurah #cocosbodydreamoriginal #coco-s #bodydream #bodydreammalaysia #bodydreamtestimoni #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocosoriginal #bodydreamcocosmurah #bodydreamcocosslimming #bodydreamcocosslimmingmurah #cocoslimming #cocoslimmingdrink #cocoslimmingoriginal #cocoslimmingmurah #cocoslimmingborong #cocoslimmingdrinkmurah #cocoslimmingdrinkoriginal #cocosdrink #cocoshotchocolate #cocoshotchocolatedrink


0

Walaupun bila minum Coco-S uolls tak perlu bersenam dah, tapi mommy sarankan uolls bersenam jugak la.

At least 3 kali seminggu.
Badan sihat & dapat membantu bakar lemak uolls dengan lebih pantas.

Imagine uolls minum Coco-S & bersenam at the same time, kan double the burning tu. Tak gitu 🤭

So moh le kita bersenam jugak.
Yoga or pilates at home will do 🧘‍♀️ Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


0

Hi guys apa khabar? Kerinah minum Coco s after breakfast utk stay slim tau🙈 Kenapa kerinah suka sgt dengan Coco s sebab Coco s boleh bantu u guys untuk menurunkan berat badan secara sihat

whole day u guys akan rasa sentiasa kenyang tau ..memang u guys kena cuba💪inilah the best product yang kerinah pernah consume❤❤ U guys boleh contact sebab sekarang HQ ada YEAR END SALES PROMO🎉 📲 018 365 2202 📲 018 365 2202
📲 018 365 2202
@cocoslim_rara
@cocoslim_rara
@cocoslim_rara
.
#BodyDream #BodyDreamCocoS #BodyDreamCocoSSlimming #BodyDreamkanAda #PerutKempis #JomKurus #FirstCocoInMalaysia #KurusSecaraSihat #Kurus #Langsing #KekalKurus


3

Morning uolls!

Tak nak ke body letops mcm they all ni?
Lagi 2 minggu sebelum 2019 menjengah.
Yang azam nak kurus 2018 belum tercapai, mommy rasa masih sempat lagi.

Dengan sekotak Coco-S, uolls boleh kurangkan 2-6kg berat badan. Woww kan?

So jom grab Coco-S sekarang sementara tengah sale ni. Jangan terlepas peluang ni uolls.

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


0

craving minum hot chocolate? nah kamu boleh minum Coco S. kamu tetap akan dapat badan yang slim. yang penting kekal diet dan exercise. Jangan lupa untuk minum banyak air ya. .
.
U guys boleh contact dm/whatsapp 0123881794 sebab sekarang ada YEAR END SALES PROMO🎉 .
.
#BodyDream #BodyDreamCocoS #BodyDreamCocoSSlimming #BodyDreamkanAda #PerutKempis #JomKurus #FirstCocoInMalaysia #KurusSecaraSihat #Kurus #Langsing #KekalKurus #fatburner #detoxdrink


3

Hi guys apa khabar? Kerinah minum Coco s after breakfast utk stay slim tau🙈 Kenapa kerinah suka sgt dengan Coco s sebab Coco s boleh bantu u guys untuk menurunkan berat badan secara sihat

whole day u guys akan rasa sentiasa kenyang tau ..memang u guys kena cuba💪inilah the best product yang kerinah pernah consume❤❤ U guys boleh contact whatsapp sebab sekarang HQ ada YEAR END SALES PROMO🎉
Whatsapp💜
.
📲013-8718769
📲013-8718769
📲013-8718769
.
@bodydream.hq.misikurus
@bodydream.hq.misikurus
@bodydream.hq.misikurus
.. #BodyDream #BodyDreamCocoS #BodyDreamCocoSSlimming #BodyDreamkanAda #PerutKempis #JomKurus #FirstCocoInMalaysia #KurusSecaraSihat #Kurus #Langsing #KekalKurus


0

“Lia nak bagi special present untuk korang yang berjaya lose weight 5kg dengan bodydream coco S. “
.
Haaaa! Semangat tak Lia? Sebab nak remind u all harini minum coco S bodydream, malam tadi Lia snap satu photo dengan bodydream coco S💜
.
Kalau Lia bole berjaya turun berat badan dengan coco S ni, why not korang kan? So korang ramai2 join Contest Cabaran kurus sihat bodydream Coco S bersama Lia 2018.
Lia akan bagi SPECIAL PRESENT 🎁 untuk korang yang berjaya turunkan berat badan 5kg dan ke atas hasil consume bodydream Coco S. ( syarat 2 box dan ke atas )
.
Lia akan announce Pemenang pada 31 December 2018. Siap ada firework nak sambut New Year lagi nanti.... githewwww...bestttt kan? 😍 🎉 💫
.
So kalau nak, comment kat bawah “ NAK” dan cepat2 dapatkan bodydream coco S :
.
@bodydream.hq.misikurus
@bodydream.hq.misikurus
@bodydream.hq.misikurus
.
Whatsapp (+60138718769)
Whatsapp (+60138718769)
Whatsapp (+60138718769)
.
#LiaNatalia #BodyDream #BodyDreamCocoS #BodyDreamCocoSSlimming #BodyDreamkanAda #PerutKempis #JomKurus #FirstCocoInMalaysia #KurusSecaraSihat #Kurus #Langsing #KekalKurus


0

#Repost @kerinahmah (@get_repost)
・・・
craving minum hot chocolate? nah kamu boleh minum Coco S. kamu tetap akan dapat badan yang slim. yang penting kekal diet dan exercise. Jangan lupa untuk minum banyak air ya. U guys boleh contact Amelia sebab sekarang HQ ada YEAR END SALES PROMO🎉 📲017-2663078
📲017-2663078
📲017-2663078

@bodydream.official
@bodydream.official
@bodydream.official
.
#BodyDream #BodyDreamCocoS #BodyDreamCocoSSlimming #BodyDreamkanAda #PerutKempis #JomKurus #FirstCocoInMalaysia #KurusSecaraSihat #Kurus #Langsing #KekalKurus


1