#bodydreamcocosslimming

Instagram photos and videos

#bodydreamcocosslimming#bodydreamcocos#bodydream#bodydreammurah#bodydreamofficial#fibermax#bodydreamslimmingdrink#bodydreammalaysia#bodydreamutara#bodydreampenang#cocospenang#fibermaxpenang#fibermaxcutanddetox#qurvelotion#qurvelotionbodydream#qurvebodydream#qurvelotionpenang#qurvepenang#qurvesingapore

Hashtags #bodydreamcocosslimming for Instagram

Hai semua. Jom cuba
Ws : 0134249036 fiqah
#bodydreamcocosslimming


0

๐ŸŒฟ๐ŸŒธRATU SLIMMING JELLY๐ŸŒธ๐ŸŒฟ
.
Kelebihan RATU tidak hanya menguruskan badan, bahkan mampu memberi ekstra tenaga kepada pengguna. Antara bahan utama RATU iaitu raspberi ketone yang berfungsi dalam memecahkan lebihan lemak dengan lebih pantas. Khasiat timun juga mampu membuang toksin badan serta meningkatkan metabolisma seseorang khususnya untuk pengguna yang mempunyai masalah perut buncit
.
GOLONGAN YANG SESUAI UNTUK MENGAMALKAN RATU SLIMMING JELLY :
๐ŸŒธGolongan wanita dan juga lelaki yang mengalami
masalah berat badan, masalah susah nak turunkan berat dan perut buncit.
๐ŸŒธGolongan ibu yang sedang menyusukan bayi
๐ŸŒธRemaja seawal 16 tahun.
.
Whatsapp 0195007987
.
#PuretoxEsMistbyAdillaAzizan #ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimmingjellyamyera #ratuslimmingjellymurah #ratuslimmingjellyborong #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellyamyeramurah #ratuslimmingjellyamyeraborong #PuretoxEsMistbyAdillaAzizan #PuretoxEsMistbyAdillaAzizanmurah #PuretoxEsMistbyAdillaAzizanoriginal #PuretoxEsMistbyAdillaAzizanborong #PuretoxEsMist #PuretoxEsMistmurah #PuretoxEsMistborong #PuretoxEsMistoriginal #farhanabeautycare #alanaklenzebooster #alanaklenzeboosteroriginal #alanaklenzeboosterborong #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocossenawang #bodydreamcocosborong #sobellalipstick #farhanabeautycare


0

#bodydreamcocosslimming #bodydreamcocos For Oder Wassap Me ( iera 0137639609 )


0

๐ŸŒผBODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK๐ŸŒผ โ˜•๏ธ Anda yg mempunyai masalah berat badan wajib baca info ini ! ! ! ! !
----------------------
โ˜•๏ธ Jangan cepat putus asa jika pernah mencuba slimming drink @ ubat kurus tapi tidak menjadi dn tiada apa2 kesan pun....!!!!!!
----------------------
โ˜•๏ธ Dengan consume BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK ramai pengguna2 sgt berpuas hati dan telah pun berjaya mendapat berat badan yg di idam-idamkan....!!!!!!! ๐ŸƒKELULUSAN KKM
๐ŸƒKELULUSAN GMP
๐ŸƒHALAL
๐ŸƒBUATAN MALAYSIA

BODY DREAM COCO-S Slimming Drink
๐Ÿซ Berperisa coklat yg lazat๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
โ˜•๏ธ 1 box mengandungi 15 sachet boleh hilangkan 3kg hingga 6kg
โ˜•๏ธ Sesuai utk lelaki & wanita
โ˜•๏ธ Mudah dibancuh setiap hari
โ˜•๏ธ mengawal selera makan
โ˜•๏ธ Tiada kesan sampingan seperti cirit birit, muntah atau sebagainya
โ˜•๏ธ Selamat utk ibu yg menyusukan bayi berusia sebulan ke atas
โ˜•๏ธ Tiada pantang larang
โ˜•๏ธ Tak perlu tahan lapar
โ˜•๏ธ Tiada jadual pemakanan utk diet
โ˜•๏ธ Memberikan tenaga sepanjang hari
โ˜•๏ธ Badan tidak lesu

BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ANTARA KELEBIHAN NYA :

UTK WANITA :
๐Ÿ’… Mengecilkan wajah, membuang lemak bawah dagu, wajah V - Shape
๐Ÿ’… Menganjalkan & memantapkan eset punggung & payudara
๐Ÿ’… Mengempiskan & membuang lemak degil di bahagian perut
๐Ÿ’… Merampingkan & membentuk pinggang S - Shape
๐Ÿ’… memecahkan lemak & Mengecilkan lengan & peha

UTK LELAKI :
๐Ÿ’ช Mengecilkan wajah, membuang lemak bawah dagu, wajah V - Shape
๐Ÿ’ช Memantapkan otot dada
๐Ÿ’ช Mengempiskan perut yang boroi & membuang lemak tepu yg degil di bahagian perut, lengan & peha. ๐Ÿ‘ŒTidak perlu bersenam
๐Ÿ‘ŒTidak perlu berdiet
๐Ÿ‘ŒTidak ada pantang larang

Hanya 1sachet sehari, mampu memberi anda rasa kenyang yg lama & kekal bertenaga sepanjang hari ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Www.wasap.my/60103772459/bodydreamcocoslimfreegift

#bodydreammalaysia #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamtestimoni #bodydreammurah #bodydreamofficial #SlimmingDrink #kuruscantik #badanidaman #kkmapproved #selamatdigunakan #igshopmalaysia #kedaionline #onlineshopping #onlineboutique #onlinebusiness #aafiyah #visitmyigshop #projekkurus


2

๐ŸŒฟ๐ŸŒธALANA KLENZE BOOSTER๐ŸŒธ๐ŸŒฟ
.
MINUMAN DETOX UNTUK BUANG TOKSIN & LEMAK DALAM BADAN .
Pasti ramai dikalangan anda yang jenis ada masalah penghadaman.
Setiap hari makan macam-macam, berpinggan-pinggan, tapi membuang nya tidak?
Badan letih lesu mudah mengantuk hilang tenaga?
Perut buncit berat badan bertambah saiz seluar baju kena tukar lagi?
Ini masanya anda perlu cuba amalkan Alana Klenze Booster! .
*FUNGSI & KHASIAT ALANA KLENZE BOOSTER :*
โœ”๏ธ Minuman detox PERTAMA menggabungkan Ekstrak Kopi Hijau + Lemon + Arabic Gum โœ”๏ธ Membantu meningkatkan metabolisme badan bagi membakar kalori berlebihan โœ”๏ธ Menghalang penyerapan & pembentukan lemak โœ”๏ธ Menurunkan berat badan bagi mencapai berat ideal โœ”๏ธ Mengawal selera makan โœ”๏ธ Menbuang angin dalam badan, melancarkan sistem perkumuhan โœ”๏ธ Menganjal & mencantikkan kulit โœ”๏ธ Mengatasi masalah sembelit / perut buncit โœ”๏ธ Badan terasa ringan, cergas bertenaga.
.
Whatsapp 0193851102
.
#alanaklenzebooster #alanaklenzeboosteroriginal #alanaklenzeboosterborong #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocossenawang #bodydreamcocosborong #sobellalipstick #sobellalipstickviral2017 #sobellalipstickviral2018 #sobellalipsticks #sobellalipstickmurah


0

Friendly reminder:

Regrann from @zielicious__empire - Assalamualaikum.
I'm making a special announcement to everyone.

Kepada sesiapa yg nak order Body Dream Coco-S, Fibermax, Qurve Lotion anda boleh berbuat demikian selewat-lewatnya 18 Julai 2018 (Rabu). Bayaran yg dibuat pada hari Rabu sebelum 12 tgahari, akan di pos pada hari yang sama. Bayaran yg diterima selepas pukul 12 tgahari atau selewat-lewatnya 5 petang, saya akan usahakan utk hantar semua belian anda ke pos office pada hari Rabu.

Bayaran yg diterima selepas itu akan dipos pada hari Isnin 23 Julai 2017.

Jadi sapa yang pernah message/pm/whatsapp mommy tanya pasal produk & yg pernah ckp nak buat payment this week. Boleh cpt-cpt buat pembayaran supaya pihak mommy dapat fulfill your order by hari rabu minggu depan.

Terima kasih semua!

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenangย  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki - #regrann


0

Kalau pagi dah minum Coco, malam kita minum Fibermax pulak ye.

Hilang semua yg tak diperlukan dlm usus tu. InsyaAllah.

Uolls should try this kalau uolls ada mslh membuang. Mmg bagus hat ni. Ringan je badan uolls rasa.

Nak order? Jangan segan silu, mai lekaih msg mommy.

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenangย  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


0

Assalamualaikum.
Selamat pagi!

Mommy nak tanya ni, uolls dah minum Coco-S belum pagi ni?
Jangan lupa minum ye uollss ๐Ÿ™‚

Siapa dah kehabisan stock, nak repeat order or yang baru nk try, boleh whatsapp mommy segera ye.

19hb ni mommy dh bercuti, esok last postage utk mgu ni. Cepat uolls, kalau tak kena tgu next week la jawabnye ๐Ÿ˜…

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenangย  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


0

BODY DREAM COCO S (KURUS CEPAT, CARA SELAMAT)
.
โ‡จ9 Kelebihan Body Dream Coco S :
.
โ—Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
โ—Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
โ—Mengecilkan perut yang boroi
โ—Boleh diamalkan lelaki dan wanita
โ—Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
โ—Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi (half sachet) & Gastrik (wajib heavy breakfast sebelum consume)
โ—Berperisa coklat yang sedap.
โ—Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
โ—Bersifat Fat Blocker
(menghalang penghasilan lemak kegemukan)
โ—Tiada efek cirit-birit
โ—Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar
(jantung laju)
โ—Tiada efek yoyo
(naik berat badan semula selepas berhenti)
โ—Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
.
Body Dream Coco S
1 kotak - 15 sachets x 20gm
Stok penggunaan 15 hari
.
.
Whatsapp 0193851102
.
#alanaklenzebooster #alanaklenzeboosteroriginal #alanaklenzeboosterborong #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocossenawang #bodydreamcocosborong #sobellalipstick #sobellalipstickviral2017 #sobellalipstickviral2018 #sobellalipsticks #sobellalipstickmurah
#hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleaseagent #hellopeachpleasemalaysia #hellopeachpleasesenawang


0

Sms @ WhatssAp www.wasap.my/60197233470
.
.
= RM75 SM RM80 SS โ€ข
โ€ข
FREE POSTAGE
โ€ข
BODY CREAM - COCO S
Slimming Drink
.
Kelebihan #BodyDreamCocoS :-
.
๐Ÿ“ Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
๐Ÿ“ Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
๐Ÿ“ Mengecilkan perut yang boroi
๐Ÿ“ Boleh diamalkan lelaki dan wanita
๐Ÿ“ Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
๐Ÿ“ Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi & Gastrik
๐Ÿ“ Berperisa coklat yang sedap.
๐Ÿ“ Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
๐Ÿ“ Bersifat Fat Blocker (menghalang penghasilan lemak kegemukan)
.
CARA PENGAMBILAN BODY CREAM COCO S
.
Bagi Yang Mengalami Masalah Tekanan Darah Tinggi :
โ–ถ๏ธโ–ท Bancuh Body Dream Coco S dengan 150ml air suam dan minum
SEBELUM sarapan pagi.
**Boleh dibancuh menggunakan air suam / sejuk

Bagi Yang Mengalami Masalah Tekanan Darah Rendah :
โ–ถ๏ธโ–ท Bancuh SEPARUH sachet (10g) Body Dream Coco S dengan 150ml air
suam dan minum SELEPAS sarapan pagi.
**Boleh dibancuh menggunakan air suam / sejuk

Bagi Yang Mengalami Masalah Gastrik :
โ–ถ๏ธโ–ท Bancuh Body Dream Coco S dengan 150ml air suam dan minum
SELEPAS sarapan pagi yang berat.
**Boleh dibancuh menggunakan air suam / sejuk
.
.
#magicslimwhitekuantan #magicslimwhite
#sayajualmurah
#sayajual #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #murah #befitkkm #befitkkmmurah#befit #befitmalaysia #befitgarciniacambogia #befitgarciniacambogia #figureup #pureslim7d #befitgarciniacambogiamurah #befitgarciniacambogiamalaysia
#bazaronlinemalaysia
#visitmyigmalaysia
#visitmyig #sabah #sarawak
#likeforlike #followmyig #igshope #igshopmalaysia #lokalahmy
#likemypics #lokalah


0

Ini testimoni saya sendiri.
Hilang 11kg after consume 2box coco s.

#bodydreamcocosslimming
#agentsahkotakinabalu
#0168458128


27

Morning๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Have a blessed & Beautiful SUNDAYโค๏ธ

Before 68kg
After Consume 2 box coco 57kg
#bodydreamcocosslimming #agentsahkotakinabalu #sabah #sayajualbodydreamcocos #freecod #freepostage #0168458128
๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†


6

*KELEBIHAN/KEBAIKAN BODYDREAM COCO-S* ๐Ÿ’œmenurunkan berat badan secara sihat
๐Ÿ’œmembakar lemak tepu dan kalori sepanjang hari
๐Ÿ’œmenghapuskan kolestrol jahat dalam badan
๐Ÿ’œtanpa diet(makan mcm biasa)
๐Ÿ’œTanpa senaman(bersenam ringan lebih bgs dan cepat untuk mencapai berat ideal)
๐Ÿ’œTiada pantang larang
๐Ÿ’œMeningkatkan kadar metabolism
๐Ÿ’œMemberi tenaga sepanjang hari
๐Ÿ’œTinggi antioksidan
๐Ÿ’œMengalakkan pembaharuan sel kulit baru
๐Ÿ’œMencantikkan kulit
๐Ÿ’œNatural supplement yang sesuai untuk ibu menyusu bdn seawal selepas pantang bersalin 40hari
๐Ÿ’œ100% organik

#bodydreamcocosslimming
#fitnotskinnygoal
#kurussihatselamat
#bodydreamsRanau
Buy now cocos/fibermax
0128101051
0128101051
0128101051


0

The body achieves what the mind believes..
#bodydreamcocos#
#bodydreamcocosslimming#
#bodydreamsranau#

Buy now coco-s/fibermax
0128101051
0128101051
0128101051


0

๐Ÿ’ฎDIANZ VITAMIN C & E PLUS๐Ÿ’ฎ
.
.
Kecantikan adalah salah satu kepentingan untuk kaum wanita,,
Tipu lah wanita tak sayangkan kecantikan kan kan?? Saya mencari sesiapa yang ada masalah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ -Wajah berjerawat & jeragat -Wajah tak sekata -Period tak teratur
-Wajah berminyak dll -Kulit gelap -Kulit kering -Kesan akibat accident
Untuk selesaikan masalah uollss.
Uollss boleh cuba DIANZ VITAMIN ni yer,,alhamdulillah sangatยฒ berkesan untuk masalah uollss di atas,,harga pun mampu milik tau,,๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜ Jum dapatkan segera dianz vitamin
#dianzvitamin #dianzoriginal #jomcuba #jomcantik #jomsihat #trustedsellersince2014 #sayajualmacammacam #supplementkurus #supplements #supplementwhitening #vitaminc #queenofmutiara #qm #keranamuakujelita #perlacoffee #bodydreamcocosslimming -


1

MAGIC SLIM WHITE

Kebaikan Magic Slim White:- ๐Ÿ‘‰ Mencerah dan memutih kulit wajah dan tubuh badan.
๐Ÿ‘‰ Membakar lemak berlebihan di wajah dan badan.
๐Ÿ‘‰ Mencegah jerawat dan jeragat.
๐Ÿ‘‰ Menghilangkan parut.
๐Ÿ‘‰ Membaiki tona kulit tidak sekata.
๐Ÿ‘‰ Menenambahkan seri di wajah.

9 Fakta Anda Perlu Tahu Tentang Produk Magic Slim White โœ… Membakar lemak dan kalori 3 kali ganda lebih cepat berbanding produk diet lain.
โœ… Meningkatkan metabolism tubuh badan.
โœ… Mengurangkan selera makan supaya anda tidak selalu berasa sentiasa lapar.
โœ… Memutih dan mencerahkan tubuh badan dan wajah anda.
โœ… Menghalang karbohidrat yang menjadi punca utama OBESITI.
โœ… Dibuat 100% dari herba yang terpilih.
โœ… Tidak mempunyai apa-apa kesan sampingan.
โœ… Boleh Diamalkan oleh semua golongan termasuk ibu yang menyusu.
โœ… Boleh diambil Lelaki & Perempuan.

Cara penggunaan:- ๐ŸŽ€ 60 biji tablet
๐ŸŽ€ Kunyah 1 biji pagi dan 1 biji petang
๐ŸŽ€ Rasa Rasberry yg sedap
. . Whatsapp 0193851102
.
#alanaklenzebooster #alanaklenzeboosteroriginal #alanaklenzeboosterborong #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocossenawang #bodydreamcocosborong #sobellalipstick #sobellalipstickviral2017 #sobellalipstickviral2018 #sobellalipsticks #sobellalipstickmurah
#magicslimwhite #magicslimwhitemurah #magicslimwhiteborong #magicslimwhitesenawang #magicslimwhiteseremban


0

Hi uolls!

Lunch apa hari ni?

Mommy makan gulai kepala ikan sembilang ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Td minum coco, skrg ni xde hal la nak lunch berat2 ๐Ÿ˜‰

Nak order coco? Mai contact mommy okai!

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenangย  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


0

๐ŸŒฟ๐ŸŒธALANA KLENZE BOOSTER๐ŸŒธ๐ŸŒฟ
.
MINUMAN DETOX UNTUK BUANG TOKSIN & LEMAK DALAM BADAN .
Pasti ramai dikalangan anda yang jenis ada masalah penghadaman.
Setiap hari makan macam-macam, berpinggan-pinggan, tapi membuang nya tidak?
Badan letih lesu mudah mengantuk hilang tenaga?
Perut buncit berat badan bertambah saiz seluar baju kena tukar lagi?
Ini masanya anda perlu cuba amalkan Alana Klenze Booster! .
*FUNGSI & KHASIAT ALANA KLENZE BOOSTER :*
โœ”๏ธ Minuman detox PERTAMA menggabungkan Ekstrak Kopi Hijau + Lemon + Arabic Gum โœ”๏ธ Membantu meningkatkan metabolisme badan bagi membakar kalori berlebihan โœ”๏ธ Menghalang penyerapan & pembentukan lemak โœ”๏ธ Menurunkan berat badan bagi mencapai berat ideal โœ”๏ธ Mengawal selera makan โœ”๏ธ Menbuang angin dalam badan, melancarkan sistem perkumuhan โœ”๏ธ Menganjal & mencantikkan kulit โœ”๏ธ Mengatasi masalah sembelit / perut buncit โœ”๏ธ Badan terasa ringan, cergas bertenaga.
.
Whatsapp 0193851102
.
#alanaklenzebooster #alanaklenzeboosteroriginal #alanaklenzeboosterborong #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocossenawang #bodydreamcocosborong #sobellalipstick #sobellalipstickviral2017 #sobellalipstickviral2018 #sobellalipsticks #sobellalipstickmurah


0

Ya Allah, mommy happy sgt dapat feedback ni. Alhamdulillah ๐Ÿ˜

This is real customer punye review tau. Baru je dia msg mommy & this really made my day.

Thank you sista!

Anda yg nak cuba Coco-S/Fibermax, boleh whatsapp mommy okai.

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenangย  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


0

Assalamualaikum.
I'm making a special announcement to everyone.

Kepada sesiapa yg nak order Body Dream Coco-S, Fibermax, Qurve Lotion anda boleh berbuat demikian selewat-lewatnya 18 Julai 2018 (Rabu). Bayaran yg dibuat pada hari Rabu sebelum 12 tgahari, akan di pos pada hari yang sama. Bayaran yg diterima selepas pukul 12 tgahari atau selewat-lewatnya 5 petang, saya akan usahakan utk hantar semua belian anda ke pos office pada hari Rabu.

Bayaran yg diterima selepas itu akan dipos pada hari Isnin 23 Julai 2017.

Jadi sapa yang pernah message/pm/whatsapp mommy tanya pasal produk & yg pernah ckp nak buat payment this week. Boleh cpt-cpt buat pembayaran supaya pihak mommy dapat fulfill your order by hari rabu minggu depan.

Terima kasih semua!

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenangย  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


0

โญ๏ธBODY DREAM COCO SLIMMING (15 sachet)
.
KELEBIHAN :
โœ”๏ธ Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
โœ”๏ธ Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
โœ”๏ธ Mengecilkan perut yang boroi
โœ”๏ธ Boleh diamalkan lelaki dan wanita
โœ”๏ธ Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
โœ”๏ธ Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi & Gastrik
โœ”๏ธ Berperisa coklat yang sedap
โœ”๏ธ Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang
โœ”๏ธ Bersifat Fat Blocker (menghalang penghasilan lemak kegemukan)
โœ”๏ธ Tiada efek cirit-birit
โœ”๏ธ Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar (jantung laju)
โœ”๏ธ Tiada efek yoyo (naik berat badan semula selepas berhenti)
โœ”๏ธ Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak
.
๐Ÿ“ŒBoleh swipe ke kiri untuk lihat testimoni pengguna
.
HARGA : RM70 (POSTAGE RM7)
.
Berminat ? Boleh whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0145048244
.
#bodydreamcocos #bodydreamcoco #bodydreamcocosslimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocosmurah #bodydreamcocosoriginal #bodydreamcocoslim #bodydreamslimmingdrink #bodydreamslimmingcocos #bodydreamslimmingcocomurah #produkkecantikanoriginal #produkkecantikanmurahmalaysia #trustedseller #akuyangjualkoyangpanas


0

Assalamualaikum.
Selamat pagi.

Hari ni mommy rasa mommy nak share kandungan Coco-S lah.
So uolls dapat tau isi kandungan & fungsi setiap kandungan tersebut.

Selamat membaca ๐Ÿ˜Š

More details? Feel free to contact me ๐Ÿค—
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenangย  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


0

Alhamdulillah, selesai postage untuk yg order weekends yg lepas.
Kita soru dulu. Meriah dak lauk mommy?
๐Ÿคฃ

Uolls lunch apa tu? Selamat menjamu selera ye.

Sapa yg nak order Coco-S,boleh order dengan mommy naa.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenangย  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


0

Hobi Saya: Makan๐Ÿ˜˜
Impian Saya: Nak makan banyak-banyak, tapi nak kurus, nak slim, nak pakai baju size S ๐Ÿคฉ

Masalah juga kann?
Tak payah risau, mai cuba set Combo ni dulu.

Couple bersemut yg saling membantu,
bagai penang dibelah dua ๐Ÿ’‹
Coco-S membakarkan lemak,
Fibermax detox.
Coco-S minum di sebelah pagi,
Fibermax minum di sebelah malam.

Senang kan?
Tunggu apa lagi uolls,mai roger mommy lekaih!

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenangย  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


0

Healthy food + healthy drink for breakfast.

Never let your day pass without having a cup of Coco-S.

Nak order? Whatsapp mommy lekaih!

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenangย  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


0

Bfre g Opn hse sempat lagi kakak nk g cod #bodydreamcocosslimming kt customer.. Yelah jemputan opn hse bykkn tp dgn consume #bodydreamcocos nie anda bole makan ape shja tnpa ada pantang larang ๐Ÿ˜˜

#anakdarasaya
#qasehsaffiyah


0

Whatsapp mommy kalau ada soalan pasal Coco-S.

Whatsapp mommy kalau teringin nak minum Coco-S.

Whatsapp mommy kalau nak beli Coco-S.

Whatsapp mommy kalau nak dapat free gift & free postage.

Whatsapp mommy now now now!

Mommy tunggu ๐Ÿค—

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenangย  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


2

MAGIC SLIM WHITE

Kebaikan Magic Slim White:- ๐Ÿ‘‰ Mencerah dan memutih kulit wajah dan tubuh badan.
๐Ÿ‘‰ Membakar lemak berlebihan di wajah dan badan.
๐Ÿ‘‰ Mencegah jerawat dan jeragat.
๐Ÿ‘‰ Menghilangkan parut.
๐Ÿ‘‰ Membaiki tona kulit tidak sekata.
๐Ÿ‘‰ Menenambahkan seri di wajah.

9 Fakta Anda Perlu Tahu Tentang Produk Magic Slim White โœ… Membakar lemak dan kalori 3 kali ganda lebih cepat berbanding produk diet lain.
โœ… Meningkatkan metabolism tubuh badan.
โœ… Mengurangkan selera makan supaya anda tidak selalu berasa sentiasa lapar.
โœ… Memutih dan mencerahkan tubuh badan dan wajah anda.
โœ… Menghalang karbohidrat yang menjadi punca utama OBESITI.
โœ… Dibuat 100% dari herba yang terpilih.
โœ… Tidak mempunyai apa-apa kesan sampingan.
โœ… Boleh Diamalkan oleh semua golongan termasuk ibu yang menyusu.
โœ… Boleh diambil Lelaki & Perempuan.

Cara penggunaan:- ๐ŸŽ€ 60 biji tablet
๐ŸŽ€ Kunyah 1 biji pagi dan 1 biji petang
๐ŸŽ€ Rasa Rasberry yg sedap
. . Whatsapp 0193851102
.
#alanaklenzebooster #alanaklenzeboosteroriginal #alanaklenzeboosterborong #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocossenawang #bodydreamcocosborong #sobellalipstick #sobellalipstickviral2017 #sobellalipstickviral2018 #sobellalipsticks #sobellalipstickmurah
#magicslimwhite #magicslimwhitemurah #magicslimwhiteborong #magicslimwhitesenawang #magicslimwhiteseremban


0

#bodydreamcocos
13 Kelebihan Body Dream Coco S :
โ–ถ๏ธโ–ท Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
โ–ถ๏ธโ–ท Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
โ–ถ๏ธโ–ท Mengecilkan perut yang boroi
โ–ถ๏ธโ–ท Boleh diamalkan lelaki dan wanita
โ–ถ๏ธโ–ท Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
โ–ถ๏ธโ–ท Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi & Gastrik
โ–ถ๏ธโ–ท Berperisa coklat yang sedap.
โ–ถ๏ธโ–ท Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
โ–ถ๏ธโ–ท Bersifat Fat Blocker (menghalang penghasilan lemak kegemukan)
โ–ถ๏ธโ–ทTiada efek cirit-birit
โ–ถ๏ธโ–ทTidak menyebabkan rasa berdebar-debar (jantung laju)
โ–ถ๏ธโ–ทTiada efek yoyo (naik berat badan semula selepas berhenti)
โ–ถ๏ธโ–ทMenambah susu badan ibu yang menyusukan anak.

Isi Kandungan Body Dream Coco S Dan Fungsi-Fungsinya :

Swiss Coco
************
โ–ถ๏ธโ–ท Meningkatkan kadar metabolisma tubuh
โ–ถ๏ธโ–ท Menukarkan lemak dan kolestrol kepada tenaga
โ–ถ๏ธโ–ท Melambatkan proses penuaan
โ–ถ๏ธโ–ท Membantu menurunkan berat badan
โ–ถ๏ธโ–ท Menguatkan tulang
โ–ถ๏ธโ–ท Mengawal tekanan darah
โ–ถ๏ธโ–ท Menganjalkan kulit agar tidak kendur setelah berat badan menurun.
โ–ถ๏ธโ–ท Merangsang pengeluaran Serotonin di dalam otak yang mengawal
โ–ถ๏ธโ–ท mood dan selera makan

Flaxseed
*********
โ–ถ๏ธโ–ท Mengawal paras gula di dalam darah
โ–ถ๏ธโ–ท Menurunkan tekanan darah tinggi
โ–ถ๏ธโ–ท Memperbaiki fungsi ginjal
โ–ถ๏ธโ–ท Mencegah perkembangan sel-sel kanser.
โ–ถ๏ธโ–ท Mengandungi serat yang mampu membuat rasa kenyang & bertenaga sepanjang hari.

Ekstrak Biji Anggur
********************
โ–ถ๏ธโ–ท Bersifat Anti-Oksida yang menggalakan pembaikan dan pembentukkan tisu kulit
โ–ถ๏ธโ–ท untuk menghasilkan kulit yang sihat, cantik dan tegang.
โ–ถ๏ธโ–ท Menguatkan sistem imun dan menghalang radikal2 bebas merosakkan sel-sel
tubuh.

Garcinia Cambogia :
*********************
โ–ถ๏ธโ–ท Mengawal selera makan secara semula jadi.
โ–ถ๏ธโ–ท Membakar lemak
โ–ถ๏ธโ–ท Meningkatkan tenaga.
โ–ถ๏ธโ–ท Mengurangkan tekanan dan stress

Whatsapp 01116081247

#bodydreamcocosslimming #bodydreamcocosmurah #bodydreamcocosoriginal #beautyshop #beautycare


0

Assalamualaikum.

Just recently ada 3 individu yg msg tanya mommy if Coco-S yg mereka beli dari seller lain adalah original or fake.
And dorg ada share dengan mommy kotak yg dorg dapat mcm kat gambar2 ni ๐Ÿ‘‡

Dengan ini, mommy nak ingatkan, semua kotak yang valid dari HQ wajib mempunyai details macam gambar terakhir.

Jangan terpedaya dengan harga yg murah tau uolls. Bila harga tu macam terlajak murah, uolls kena re-think. Jangan terus beli. Siasat dulu ok.

Btw, sapa nk beli Coco-S dari mommy,mai lekaih. Stok mommy insyaAllah terjamin originality nye. #trustedseller #fretnot!

Click link
http://Www.wasap.my/60175285869/cocos
http://Www.wasap.my/60175285869/cocos
http://Www.wasap.my/60175285869/cocos

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


0

Assalamualaikum.

Just recently ada 3 individu yg msg tanya mommy if Coco-S yg mereka beli dari seller lain adalah original or fake.
And dorg ada share dengan mommy kotak yg dorg dapat mcm kat gambar2 ni ๐Ÿ‘‡

Dengan ini, mommy nak ingatkan, semua kotak yang valid dari HQ wajib mempunyai details macam gambar terakhir.

Jangan terpedaya dengan harga yg murah tau uolls. Bila harga tu macam terlajak murah, uolls kena re-think. Jangan terus beli. Siasat dulu ok.

Btw, sapa nk beli Coco-S dari mommy,mai lekaih. Stok mommy insyaAllah terjamin originality nye. #trustedseller #fretnot!

Click link
http://Www.wasap.my/60175285869/cocos
http://Www.wasap.my/60175285869/cocos
http://Www.wasap.my/60175285869/cocos

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


0

Assalamualaikum.

Just recently ada 3 individu yg msg tanya mommy if Coco-S yg mereka beli dari seller lain adalah original or fake.
And dorg ada share dengan mommy kotak yg dorg dapat mcm kat gambar2 ni ๐Ÿ‘‡

Dengan ini, mommy nak ingatkan, semua kotak yang valid dari HQ wajib mempunyai details macam gambar terakhir.

Jangan terpedaya dengan harga yg murah tau uolls. Bila harga tu macam terlajak murah, uolls kena re-think. Jangan terus beli. Siasat dulu ok.

Btw, sapa nk beli Coco-S dari mommy,mai lekaih. Stok mommy insyaAllah terjamin originality nye. #trustedseller #fretnot!

Click link
http://Www.wasap.my/60175285869/cocos
http://Www.wasap.my/60175285869/cocos
http://Www.wasap.my/60175285869/cocos

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


0

Assalamualaikum.

Just recently ada 3 individu yg msg tanya mommy if Coco-S yg mereka beli dari seller lain adalah original or fake.
And dorg ada share dengan mommy kotak yg dorg dapat mcm kat gambar2 ni ๐Ÿ‘‡

Dengan ini, mommy nak ingatkan, semua kotak yang valid dari HQ wajib mempunyai details macam gambar terakhir.

Jangan terpedaya dengan harga yg murah tau uolls. Bila harga tu macam terlajak murah, uolls kena re-think. Jangan terus beli. Siasat dulu ok.

Btw, sapa nk beli Coco-S dari mommy,mai lekaih. Stok mommy insyaAllah terjamin originality nye. #trustedseller #fretnot!

Click link
http://Www.wasap.my/60175285869/cocos
http://Www.wasap.my/60175285869/cocos
http://Www.wasap.my/60175285869/cocos

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


0

Nak kurus bila sebab nak cantik jurr tp sebab senang jugak kita nak beribadah .. klu berat terlbh2 susah jugak kan nk solat .. ada yg sakit lutut la .. ada yg sakit peha la .. ๐Ÿ˜ฅ so kita nk kurus ni lbh mudahkan urusan utk beribadah .. betul tak ??? ================================= Pasangan yang paling ROMANTIC COMBO SET ... BODYDREAM COCO-S ๐Ÿ’ƒ.. DAN ...FIBERMAX โค๏ธ... Mereka Saling bantu membantu antara mereka... BODYDREAM COCO-S ๐Ÿ’ƒ - Bekerja di siang hari.... membakar lemak2 walau pon dimana jua kau berada....
FIBERMAX โค๏ธ - Bekerja di waktu malam....mengumpul segala kekotoran toksid yang ada di dalam usus anda untuk di buangkan pada pagi hari.... Betapa mereka bantu membantu antara satu sama lain.... So....
Kalau anda mahukan kecantikan dan kesihatan untuk badan anda... Jom daparkan COMBO SET BODYDREAM COCO-S ๐Ÿ’ƒ DAN FIBERMAX โค๏ธ dengan harga yang berpatutan..... Dapatkan daripada AGENT BD yang SAH sahaja tauuu.... #bodydreamcocosslimming
#bodydreamcocos
#bodydreamkl #bodydreamjb #kurusdenganbodydream #bodydreamslimmingdrink #kurusdenganselamat #kurussihat #teamrabeautylicious #sayaminumsayajual #visitmyigmalaysia


0

5 SEBAB ANDA PERLU MEMILIH #COCOBODYDREAM COCO S.
.

PERTAMA
๐Ÿ‘‰NAK KURUS TANPA PANTANG.

KEDUA
๐Ÿ‘‰NAK KURUS TANPA DIET.
Makan sahaja seperti biasa.

KETIGA
๐Ÿ‘‰NAK KURUS TANPA TINGGALKAN MAKANAN FAVOURITE.
Makan jew makanan kegemaran korang.

KEEMPAT
๐Ÿ‘‰NAK KURUS TANPA JEJASKAN ASET.
Kurus secara solid dan fit.

KELIMA
๐Ÿ‘‰NAK KURUS TANPA SENAMAN.
x perlu senaman berat untuk kurus. Minum coco slim sahaja.๐Ÿ’ƒ๐Ÿป JADI TUNGGU APA LAGI?

PRICE BODY DREAM
( 1 box 15 sachet )

1 box - RM95
2 box - RM180
Price not include postage
Meh whatsaap just klik link dibawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Http://www.wasap.my/60178760016

#bodydreamcocosslimming #bodydreamcocos #bodydreamkanada #bodydreamkl #bodydreamjb #kurusdenganbodydream #kurusdenganselamat #kurussihat #fitnotskinny #teamrabeautylicious #trustedsellermalaysia #visitmyigmalaysia #freecod #freegift #lrtmelati #lrtklcc #gombak #bukitbintang


0

โ€ข
๐Ÿ”ธBODY DREAM COCO S๐Ÿ”ธ
.
.
Kelebihan Body Dream Coco S :
.
โ—Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
โ—Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
โ—Mengecilkan perut yang boroi
โ—Boleh diamalkan lelaki dan wanita
โ—Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
โ—Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi (half sachet) & Gastrik (wajib heavy breakfast sebelum consume)
โ—Berperisa coklat yang sedap.
โ—Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
โ—Bersifat Fat Blocker
(menghalang penghasilan lemak kegemukan)
โ—Tiada efek cirit-birit
โ—Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar
(jantung laju)
โ—Tiada efek yoyo
(naik berat badan semula selepas berhenti)
โ—Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
.
.
Body Dream Coco S
1 kotak - 15 sachets x 20gm
Stok penggunaan 15 hari
.
.
WHATSAPP
01119129629
.
.
#aidaabeautyshoppe #prelovedmalaysia #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamcocosoriginal #bodydreamcocosmurah #lidaslimmingmurah #lipsmattesistho #likeforlike #produkkecantikanmurah #burstupexpress #nshhazbeautywhiteningbooster #medinadesirenegerisembilan #trulooksmalaysia #aurawhiteskincare #lemonexadvance #okayamurah #fattzura #auramenpomade #cmdmurah #yarramoisturizerxtrac #izeara6inchbodyserum


0

FEEDBACK BODY DREAM .
Jangan nangis tgk feedback customer kita ni taw .. makin selimmmm gitu .. makin erat plk en somi peluk bila da slim ๐Ÿ˜˜
#testimonibodydream #kurusdenganbodydream
#kurusdenganselamat #satisfiedcustomer #bodydreamcocosslimming #teamrabeautylicious #bodydreamkanada #bodydreamcocos #trustedsellermalaysia


0

Assalamualaikum.

Just recently ada 3 individu yg msg tanya mommy if Coco-S yg mereka beli dari seller lain adalah original or fake.
And dorg ada share dengan mommy kotak yg dorg dapat mcm kat gambar2 ni ๐Ÿ‘†

Dengan ini, mommy nak ingatkan, semua kotak yang valid dari HQ wajib mempunyai details macam gambar terakhir (pls swipe left). Jangan terpedaya dengan harga yg murah tau uolls. Bila harga tu macam terlajak murah, uolls kena re-think. Jangan terus beli. Siasat dulu ok.

Btw, sapa nk beli Coco-S dari mommy,mai lekaih. Stok mommy insyaAllah terjamin originality nye. #trustedseller #fretnot!

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenangย  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


0

โ€ข
๐Ÿ”ธBODY DREAM COCO S๐Ÿ”ธ
.
.
Kelebihan Body Dream Coco S :
.
โ—Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
โ—Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
โ—Mengecilkan perut yang boroi
โ—Boleh diamalkan lelaki dan wanita
โ—Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
โ—Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi (half sachet) & Gastrik (wajib heavy breakfast sebelum consume)
โ—Berperisa coklat yang sedap.
โ—Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
โ—Bersifat Fat Blocker
(menghalang penghasilan lemak kegemukan)
โ—Tiada efek cirit-birit
โ—Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar
(jantung laju)
โ—Tiada efek yoyo
(naik berat badan semula selepas berhenti)
โ—Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
.
.
Body Dream Coco S
1 kotak - 15 sachets x 20gm
Stok penggunaan 15 hari
.
.
WHATSAPP
01119129629
.
.
#aidaabeautyshoppe #prelovedmalaysia #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamcocosoriginal #bodydreamcocosmurah #lidaslimmingmurah #lipsmattesistho #likeforlike #produkkecantikanmurah #burstupexpress #nshhazbeautywhiteningbooster #medinadesirenegerisembilan #trulooksmalaysia #aurawhiteskincare #lemonexadvance #okayamurah #fattzura #auramenpomade #cmdmurah #yarramoisturizerxtrac #izeara6inchbodyserum


0

โ€ข
๐Ÿ”ธBODY DREAM COCO S๐Ÿ”ธ
.
.
Kelebihan Body Dream Coco S :
.
โ—Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
โ—Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
โ—Mengecilkan perut yang boroi
โ—Boleh diamalkan lelaki dan wanita
โ—Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
โ—Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi (half sachet) & Gastrik (wajib heavy breakfast sebelum consume)
โ—Berperisa coklat yang sedap.
โ—Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
โ—Bersifat Fat Blocker
(menghalang penghasilan lemak kegemukan)
โ—Tiada efek cirit-birit
โ—Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar
(jantung laju)
โ—Tiada efek yoyo
(naik berat badan semula selepas berhenti)
โ—Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
.
.
Body Dream Coco S
1 kotak - 15 sachets x 20gm
Stok penggunaan 15 hari
.
.
WHATSAPP
01119129629
.
.
#aidaabeautyshoppe #prelovedmalaysia #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamcocosoriginal #bodydreamcocosmurah #lidaslimmingmurah #lipsmattesistho #likeforlike #produkkecantikanmurah #burstupexpress #nshhazbeautywhiteningbooster #medinadesirenegerisembilan #trulooksmalaysia #aurawhiteskincare #lemonexadvance #okayamurah #fattzura #auramenpomade #cmdmurah #yarramoisturizerxtrac #izeara6inchbodyserum


0

Pestttttt awakkk!!!...ye awakkk lahhh ๐Ÿ‘‰Sudah cuba macam2 produk untuk kurus tapi tidak berkesan๐Ÿค” ๐Ÿ‘‰Anda rasa putus asa untuk turunkan berat badan๐Ÿค” ๐Ÿ‘‰Tidak selesa dengan berat badan yang makin naik ๐Ÿค” ๐Ÿ‘‰Kurang keyakinan diri sebab badan anda sekarang๐Ÿค” ๐Ÿ‘‰Ingin dapatkan berat badan yang anda impikan๐Ÿ˜Š

Apa yang perlu risau nie BODY DREAM COCO-S kan ada memang sudah ternyata KEBERKESANANNYA so apa tunggu lagi cepat whatsapp kita ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
0178760016

#bodydreamcocos
#bodydreamkanada
#bodydreamcocosslimming
#slimmingdrink
#kurusdenganselamat #kurusdenganbodydream #kurussihat #sayaminumsayajual #teamrabeautylicious #trustedsellermalaysia #visitmyigmalaysia


2

โ™ฅ๏ธBody Dream Coco S (450g)
~RM95sm / RM100ss
.
FREE POS..
..
http://www.wasap.my/60179131922
..
#bodydream #bodydreamcocoas #bodydreamcoco #bodydreamcocosslimming


0

Siapa yg tak teringin bercuti di Paris & London oiiiii. Umpama dreams come true kalau dapat ke sana. Mommy baru je lepas stalk gambar kawan mommy yg tgh bercuti kat sana. Syok nyaaaa!

Uolls pun boleh ke sana ๐Ÿ—ผโ›ฒ๏ธ๐Ÿš„โœˆ๏ธ hanya dengan minum Body Dream Coco-S.
So how to join this contest?

1. Beli minimum 1 box coco s/ fibermax sebulan dan total 6 box untuk 6 bulan sehingga 25 Oktober 2018 ( korang pun dah kurus masa tu minum coco S ๐Ÿ˜)
2. Hanya SAH pada pembelian harga rm95 sekotak.
3. Simpan kesemua box yang anda beli berserta resit pembelian/ resit online transfer daripada HQ atau agent bodydream.
4. Hanya SAH untuk box yang mempunyai sticker dan batch number (NI PENTING)

Untuk info lanjut sila contact mommy okai Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenangย  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


0

BODY DREAM COCO READY

www.wasap.my/60179453460
#bodydream
#bodydreamcocosslimming
#bodydreamcocos


0

โ€ข
๐Ÿ”ธBODY DREAM COCO S๐Ÿ”ธ
.
.
Kelebihan Body Dream Coco S :
.
โ—Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
โ—Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
โ—Mengecilkan perut yang boroi
โ—Boleh diamalkan lelaki dan wanita
โ—Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
โ—Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi (half sachet) & Gastrik (wajib heavy breakfast sebelum consume)
โ—Berperisa coklat yang sedap.
โ—Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
โ—Bersifat Fat Blocker
(menghalang penghasilan lemak kegemukan)
โ—Tiada efek cirit-birit
โ—Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar
(jantung laju)
โ—Tiada efek yoyo
(naik berat badan semula selepas berhenti)
โ—Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
.
.
Body Dream Coco S
1 kotak - 15 sachets x 20gm
Stok penggunaan 15 hari
.
.
WHATSAPP
01119129629
.
.
#aidaabeautyshoppe #prelovedmalaysia #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamcocosoriginal #bodydreamcocosmurah #lidaslimmingmurah #lipsmattesistho #likeforlike #produkkecantikanmurah #burstupexpress #nshhazbeautywhiteningbooster #medinadesirenegerisembilan #trulooksmalaysia #aurawhiteskincare #lemonexadvance #okayamurah #fattzura #auramenpomade #cmdmurah #yarramoisturizerxtrac #izeara6inchbodyserum


0

.
๐Ÿ’œBODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK๐Ÿ’œ
.
1 BOX 15 SACHET

BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ANTARA KELEBIHAN NYA :
.
UTK WANITA :
๐Ÿ’… Mengecilkan wajah, membuang lemak bawah dagu, wajah V - Shape
๐Ÿ’… Mengempiskan & membuang lemak degil di bahagian perut
๐Ÿ’… Merampingkan & membentuk pinggang S - Shape
๐Ÿ’… memecahkan lemak & Mengecilkan lengan & peha
.
UTK LELAKI :
๐Ÿ’ช Mengecilkan wajah, membuang lemak bawah dagu, wajah V - Shape
๐Ÿ’ช Memantapkan otot dada
๐Ÿ’ช Mengempiskan perut yang boroi & membuang lemak tepu yg degil di bahagian perut, lengan & peha.
.
Hanya 1sachet sehari, mampu memberi anda rasa kenyang yg lama & kekal bertenaga sepanjang hari
.
Harga pasaran rm95, beli dgn sis rm78 sahaja, yg pasti ori !! Berminat whatsapp sis ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
#kosmetikmurahmalaysia #makeupmampumilik
#makeupmurahmalaysia #sayajualmakeup #jualkosmetikmurah #barangmakeupmalaysia
#bodydreamcocosslimming #bodydreammurah


1

๐Ÿ’FIBERMAX๐Ÿ’
.
Fibermax merupakan produk yang digunakan untuk membantu mengurangkan berat badan, mencegah perut boroi, menyingkir toksin, melegakan sembelit dan melancarkan pergerakan usus.
.
KELEBIHAN FIBERMAX :
๐ŸŒน Membantu proses menurunkan berat badan menjadi lebih cepat.
๐ŸŒน Mengekalkan berat badan ideal.
๐ŸŒน Membersihkan usus secara menyeluruh dan menormalkan kembali fungsi usus.
๐ŸŒน Melancarkan kembali proses pembuangan dan sekaligus menghilangkan masalah sembelit.
๐ŸŒน Meningkatkan metabolisme dan kecekapan sistem penghadaman.
๐ŸŒน Membantu menurunkan paras kolestrol jahat.
๐ŸŒน Mempercepatkan proses penyeapan nutrien dan sekaligus memberikan kesan cepat dan maksimum keatas pengambilan suplimen.
๐ŸŒน Menstabilkan paras glukosa dalam darah.
๐ŸŒน Menukar kembali angka usia biologi dan memberi kesan awet muda dari semasa ke semasa

CARA PEMGAMBILAN :
โœ”๏ธCara minum , bancuh satu sachet fibermax di dalam cawan. Gunakan air biasa atau pun air sejuk. Ambil Fibermax selepas makan malam atau sebelum tido.
โœ”๏ธUntuk lemak degil dan perut boroi di sarankan ambil satu sachet setiap hari selama 15hari .
โœ”๏ธPengambilan fibermax boleh di ambil selang sehari selepas pengguna berpuas hati dengan kesan di rasai.
โœ”๏ธFibermax adalah 100% bahan semulajadi dan boleh diminum oleh semua lapisan umur termasuk wanita mengandung.
โœ”๏ธUntuk kesan yang lebih pantas Fibermax boleh diambil bersama bodydream coco slimming.
.
๐Ÿ‘‰HARGA : RM75
๐Ÿ‘‰FREE POS SM / ADD RM6 SS
๐Ÿ‘‰100% ORIGINAL
๐Ÿ‘‰WHATSAPP๐Ÿ“ฒ 0197330691

#bodydream #bodydreammurah #bodydreamcocos #cocos #bodydreamcocosslimming #cocosbodydream #cocobodydream #bodydreamofficial #fibermaxmurah #fibermax
#fibermaxbodydream
#fibermaxmurah #fibermaxmalaysia #fibermaxbodydreammurah #fibermaxbodydreammalaysia #bazaronline #bazarpaknil #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop


0

๐Ÿ’BODY DREAM COCO-S๐Ÿ’
.
Slimming Drink perisa coklatโ˜•๏ธ
.
Minuman coklat panas sesuai untuk mereka yang nak kuruskan badan tapi malas nak bersenam dan berdiet๐Ÿ™… boleh lah cuba ni๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰
.
Minum masa perut kosong. Pastu boleh lah makan makanan yg kita suka๐Ÿ˜‹
.
KELEBIHAN / KEBAIKAN BODYDREAM COCO-S :
๐ŸŒน Menurunkan berat badanย secara sihat
๐ŸŒน Membakar lemak tepu & kaloriย  sepanjang hari
๐ŸŒน Tanpa diet (makan seperti biasa)
๐ŸŒน Tanpa bersenam
๐ŸŒน Tiada pantang larang
๐ŸŒนBantu mengurangkan penyakit darah tinggi, kencingย manis, asma, mencegah sel2ย cancer, masalah jantung, sakitย sendi, gastrik dan sebagainya
๐ŸŒน Tingkatkan kadar metabolisma
๐ŸŒน Memberi tenaga sepanjang hari
๐ŸŒน Tinggi anti oksidan
๐ŸŒน Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru
๐ŸŒน Mencantikkan kulit
๐ŸŒน Natural suplimen yg sangat sesuaiย untuk ibu menyusu badan seawalย  lepas habis pantang bersalin 40ย  hari
๐ŸŒน 100% organik
.
๐Ÿ‘‰PACKING BARU : RM80
๐Ÿ‘‰FREE POS SM / ADD RM6 SS
๐Ÿ‘‰100% ORIGINAL
๐Ÿ‘‰WHATSAPP๐Ÿ“ฒ 0197330691

#bodydream #bodydreammurah #bodydreamcocos #cocos #bodydreamcocosslimming #cocosbodydream #cocobodydream #bodydreamofficial #fibermaxmurah #fibermax
#fibermaxbodydream
#fibermaxmurah #fibermaxmalaysia #fibermaxbodydreammurah #fibermaxbodydreammalaysia #bazaronline #bazarpaknil #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop


3

๐Ÿ’FIBERMAX๐Ÿ’
.
Fibermax merupakan produk yang digunakan untuk membantu mengurangkan berat badan, mencegah perut boroi, menyingkir toksin, melegakan sembelit dan melancarkan pergerakan usus.
.
KELEBIHAN FIBERMAX :
๐ŸŒน Membantu proses menurunkan berat badan menjadi lebih cepat.
๐ŸŒน Mengekalkan berat badan ideal.
๐ŸŒน Membersihkan usus secara menyeluruh dan menormalkan kembali fungsi usus.
๐ŸŒน Melancarkan kembali proses pembuangan dan sekaligus menghilangkan masalah sembelit.
๐ŸŒน Meningkatkan metabolisme dan kecekapan sistem penghadaman.
๐ŸŒน Membantu menurunkan paras kolestrol jahat.
๐ŸŒน Mempercepatkan proses penyeapan nutrien dan sekaligus memberikan kesan cepat dan maksimum keatas pengambilan suplimen.
๐ŸŒน Menstabilkan paras glukosa dalam darah.
๐ŸŒน Menukar kembali angka usia biologi dan memberi kesan awet muda dari semasa ke semasa

CARA PEMGAMBILAN :
โœ”๏ธCara minum , bancuh satu sachet fibermax di dalam cawan. Gunakan air biasa atau pun air sejuk. Ambil Fibermax selepas makan malam atau sebelum tido.
โœ”๏ธUntuk lemak degil dan perut boroi di sarankan ambil satu sachet setiap hari selama 15hari .
โœ”๏ธPengambilan fibermax boleh di ambil selang sehari selepas pengguna berpuas hati dengan kesan di rasai.
โœ”๏ธFibermax adalah 100% bahan semulajadi dan boleh diminum oleh semua lapisan umur termasuk wanita mengandung.
โœ”๏ธUntuk kesan yang lebih pantas Fibermax boleh diambil bersama bodydream coco slimming.
.
๐Ÿ‘‰HARGA : RM75
๐Ÿ‘‰FREE POS SM / ADD RM6 SS
๐Ÿ‘‰100% ORIGINAL
๐Ÿ‘‰WHATSAPP๐Ÿ“ฒ 0197330691

#bodydream #bodydreammurah #bodydreamcocos #cocos #bodydreamcocosslimming #cocosbodydream #cocobodydream #bodydreamofficial #fibermaxmurah #fibermax
#fibermaxbodydream
#fibermaxmurah #fibermaxmalaysia #fibermaxbodydreammurah #fibermaxbodydreammalaysia #bazaronline #bazarpaknil #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop


2

๐Ÿ’BODY DREAM COCO-S๐Ÿ’
.
Slimming Drink perisa coklatโ˜•๏ธ
.
Minuman coklat panas sesuai untuk mereka yang nak kuruskan badan tapi malas nak bersenam dan berdiet๐Ÿ™… boleh lah cuba ni๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰
.
Minum masa perut kosong. Pastu boleh lah makan makanan yg kita suka๐Ÿ˜‹
.
KELEBIHAN / KEBAIKAN BODYDREAM COCO-S :
๐ŸŒน Menurunkan berat badanย secara sihat
๐ŸŒน Membakar lemak tepu & kaloriย  sepanjang hari
๐ŸŒน Tanpa diet (makan seperti biasa)
๐ŸŒน Tanpa bersenam
๐ŸŒน Tiada pantang larang
๐ŸŒนBantu mengurangkan penyakit darah tinggi, kencingย manis, asma, mencegah sel2ย cancer, masalah jantung, sakitย sendi, gastrik dan sebagainya
๐ŸŒน Tingkatkan kadar metabolisma
๐ŸŒน Memberi tenaga sepanjang hari
๐ŸŒน Tinggi anti oksidan
๐ŸŒน Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru
๐ŸŒน Mencantikkan kulit
๐ŸŒน Natural suplimen yg sangat sesuaiย untuk ibu menyusu badan seawalย  lepas habis pantang bersalin 40ย  hari
๐ŸŒน 100% organik
.
๐Ÿ‘‰PACKING BARU : RM80
๐Ÿ‘‰FREE POS SM / ADD RM6 SS
๐Ÿ‘‰100% ORIGINAL
๐Ÿ‘‰WHATSAPP๐Ÿ“ฒ 0197330691

#bodydream #bodydreammurah #bodydreamcocos #cocos #bodydreamcocosslimming #cocosbodydream #cocobodydream #bodydreamofficial #fibermaxmurah #fibermax
#fibermaxbodydream
#fibermaxmurah #fibermaxmalaysia #fibermaxbodydreammurah #fibermaxbodydreammalaysia #bazaronline #bazarpaknil #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop


0

๐ŸŒฟ๐ŸŒธALANA KLENZE BOOSTER๐ŸŒธ๐ŸŒฟ
.
MINUMAN DETOX UNTUK BUANG TOKSIN & LEMAK DALAM BADAN .
Pasti ramai dikalangan anda yang jenis ada masalah penghadaman.
Setiap hari makan macam-macam, berpinggan-pinggan, tapi membuang nya tidak?
Badan letih lesu mudah mengantuk hilang tenaga?
Perut buncit berat badan bertambah saiz seluar baju kena tukar lagi?
Ini masanya anda perlu cuba amalkan Alana Klenze Booster! .
*FUNGSI & KHASIAT ALANA KLENZE BOOSTER :*
โœ”๏ธ Minuman detox PERTAMA menggabungkan Ekstrak Kopi Hijau + Lemon + Arabic Gum โœ”๏ธ Membantu meningkatkan metabolisme badan bagi membakar kalori berlebihan โœ”๏ธ Menghalang penyerapan & pembentukan lemak โœ”๏ธ Menurunkan berat badan bagi mencapai berat ideal โœ”๏ธ Mengawal selera makan โœ”๏ธ Menbuang angin dalam badan, melancarkan sistem perkumuhan โœ”๏ธ Menganjal & mencantikkan kulit โœ”๏ธ Mengatasi masalah sembelit / perut buncit โœ”๏ธ Badan terasa ringan, cergas bertenaga.
.
Whatsapp 0193851102
.
#alanaklenzebooster #alanaklenzeboosteroriginal #alanaklenzeboosterborong #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocossenawang #bodydreamcocosborong #sobellalipstick #sobellalipstickviral2017 #sobellalipstickviral2018 #sobellalipsticks #sobellalipstickmurah


0

HELLO PEACH PLEASE BY ASYALIEE

HPP untuk mereka yg ada masalah:
.
โœ… SUNBURN
โœ… MUKA KUSAM
โœ… BERMINYAK
โœ… KERING
โœ… SENSITIF
โœ… JERAGAT
โœ… PANAU
โœ… GELAP
โœ… BEKAS JERAWAT
โœ… BEKAS BERLUBANG
โœ… JERAWAT PASIR / BATU / NANAH
โœ… TONA KULIT TAK SEKATA
.
HARGA 1 KOTAK RM89 TAK TERMASUK POS
.
*kesan seawal 3 paket pertama!

Ramai yang tanya
_
โ€ข Lelaki boleh consume tak ? .
โ€ข Yang ada cysts boleh consume tak ?
โ€ข Breastfeeding boleh consume tak ?
โ€ข Ibu mengandung boleh consume ?
_
InshaAllah semua boleh Sebab supplement kami tiada HORMONE ! kerana bahan-bahan kami ๐Ÿ’ฏ bahan natural . Untuk ibu mengandung disarankan ambil semasa second-third trimester
_
asyalliee pun consume masa dia berpantang & menyusukan anaknya haider , Kan cantik kulit haider tu ๐Ÿ˜ Gitew
.
Whatsapp 0193851102
.
#alanaklenzebooster #alanaklenzeboosteroriginal #alanaklenzeboosterborong #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocossenawang #bodydreamcocosborong #sobellalipstick #sobellalipstickviral2017 #sobellalipstickviral2018 #sobellalipsticks #sobellalipstickmurah
#hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleaseagent #hellopeachpleasemalaysia #hellopeachpleasesenawang


0

Nak Kurus??๐Ÿ˜‚
Nak Sihat??๐Ÿ˜‚ Sudah cuba macam2 produk untuk kurus tapi tidak berkesan๐Ÿ˜‚

Duit dah habis banyak tapi berat badan makin naik๐Ÿคฃ
Give up sudah ๐Ÿ˜ฐ
Berat makin naik ๐Ÿ™
Size baju susah nak cari๐Ÿ˜

Cari la Set Combo CoCo S + Fibermax๐Ÿ’‹

Jangan pikir-pikir lagi ok

Zara tunggu whatsapp korank๐Ÿ™‹
.
.
0122971734
0122971734
0122971734

Konsultansi & Monitoring sehingga uolls KURUS!

FREE GIFT BULAN JULAI ๐Ÿ•บ PEWANGI KERETA FLEUR๐Ÿ•บ

FREE POSTAGE : MIN 2 BOXES

C.O.D : AVAILABLE

POSTAGE : ISNIN - JUMAAT KECUALI CUTI UMUM

#bodydream
#bodydreamcocosslimming
#bodygoals
#bodycurvy
#slimfast
#detoxflattummy
#supplementkurus
#fatburner
#negerisembilan
#seremban
#melaka
#bangi
#bodydreamseremban
#bodydreamseremban2
#bodydreamsenawang
#bodydreamportdickson
#bodydreamnilai
#bodydreambangi
#bodydreamkotaseriemas
#bodydreamkajang
#pengantin2018
#bodydreammelaka
#bodydreamzarazana๐Ÿ’‹
#zaraagentseremban


0

Mampu ke nak diet sendiri secara normal.
Mampu ke tahan nafsu makan tuh dengan keadaan makanan viral malaysia yang banyak ni.
.
Kalau anda x mampu anda wajib cuba bodydream set combo sekarang juga! .
Cocos bakar lemak 10x lebih pantas. .
Fibermax pula detox badan dan usus clearly. Lemak tepu dan toksin2 semua fibermax nyah keluar.
.
1 set combo pun dah nampak a good result!
.
Try it now.. yang penting kurus secara sihat tanpa perlu berlapar.

Jom kurus & sihat sekarang

Price Combo
Body Dream & Fibermax RM175
postage RM10
Free Gift :-
1 botol air
1 eye mask
1 face mask
1 lip theraphy
Http://www.wasap.my/60178760016

#combobodydreamfibermax #combojimat #setcombo #bodydreamcocosslimming #fibermaxbodydream #detoxdrink #detoxyourbody #slimmingdrink #kurusdenganbodydream #kurussihat #teamrabeautylicious #trustedsellermalaysia #visitmyigmalaysia #freecod #lrttamanmelati #lrtklcc #bukitbintang #gombak


0

My favourite month of the year ๐Ÿ˜

Banyak agenda bulan ni. Semoga semuanya dapat terlaksana dengan lancar. Amiiin ๐Ÿ˜Š

Owh ya, ada nak selit postage hari ni? Lekaih contact mommy ok.

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenangย  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


0

โ˜•๏ธBODY DREAM COCO S SLIMMING DRINK
.
Nak kurus tp malas diet?
Nak kurus tapi malas nak telan pil?
Nak kurus tapi malas nak bersenam?
Nak kurus tp malas nak tahan lapar?
.
Jom cuba produk kurus #bodydream !
.
.
PRODUCT HOTTโ—๏ธ
.
.
.
.
_______________________

HARGA PROMO : RM79
POSTAGE : RM8SM/RM12SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #kcolly #ladysecretbustup #radiancesignature
#cocos #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocosmurah #bodydreamcocosoriginal
#bodydream
#kosmetik
#supplement
#jomkurus


0

๐ŸŒฟ๐ŸŒธALANA KLENZE BOOSTER๐ŸŒธ๐ŸŒฟ
.
MINUMAN DETOX UNTUK BUANG TOKSIN & LEMAK DALAM BADAN .
Pasti ramai dikalangan anda yang jenis ada masalah penghadaman.
Setiap hari makan macam-macam, berpinggan-pinggan, tapi membuang nya tidak?
Badan letih lesu mudah mengantuk hilang tenaga?
Perut buncit berat badan bertambah saiz seluar baju kena tukar lagi?
Ini masanya anda perlu cuba amalkan Alana Klenze Booster! .
*FUNGSI & KHASIAT ALANA KLENZE BOOSTER :*
โœ”๏ธ Minuman detox PERTAMA menggabungkan Ekstrak Kopi Hijau + Lemon + Arabic Gum โœ”๏ธ Membantu meningkatkan metabolisme badan bagi membakar kalori berlebihan โœ”๏ธ Menghalang penyerapan & pembentukan lemak โœ”๏ธ Menurunkan berat badan bagi mencapai berat ideal โœ”๏ธ Mengawal selera makan โœ”๏ธ Menbuang angin dalam badan, melancarkan sistem perkumuhan โœ”๏ธ Menganjal & mencantikkan kulit โœ”๏ธ Mengatasi masalah sembelit / perut buncit โœ”๏ธ Badan terasa ringan, cergas bertenaga.
.
Whatsapp 0193851102
.
#alanaklenzebooster #alanaklenzeboosteroriginal #alanaklenzeboosterborong #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocossenawang #bodydreamcocosborong #sobellalipstick #sobellalipstickviral2017 #sobellalipstickviral2018 #sobellalipsticks #sobellalipstickmurah


0

MAGIC SLIM WHITE

Kebaikan Magic Slim White:- ๐Ÿ‘‰ Mencerah dan memutih kulit wajah dan tubuh badan.
๐Ÿ‘‰ Membakar lemak berlebihan di wajah dan badan.
๐Ÿ‘‰ Mencegah jerawat dan jeragat.
๐Ÿ‘‰ Menghilangkan parut.
๐Ÿ‘‰ Membaiki tona kulit tidak sekata.
๐Ÿ‘‰ Menenambahkan seri di wajah.

9 Fakta Anda Perlu Tahu Tentang Produk Magic Slim White โœ… Membakar lemak dan kalori 3 kali ganda lebih cepat berbanding produk diet lain.
โœ… Meningkatkan metabolism tubuh badan.
โœ… Mengurangkan selera makan supaya anda tidak selalu berasa sentiasa lapar.
โœ… Memutih dan mencerahkan tubuh badan dan wajah anda.
โœ… Menghalang karbohidrat yang menjadi punca utama OBESITI.
โœ… Dibuat 100% dari herba yang terpilih.
โœ… Tidak mempunyai apa-apa kesan sampingan.
โœ… Boleh Diamalkan oleh semua golongan termasuk ibu yang menyusu.
โœ… Boleh diambil Lelaki & Perempuan.

Cara penggunaan:- ๐ŸŽ€ 60 biji tablet
๐ŸŽ€ Kunyah 1 biji pagi dan 1 biji petang
๐ŸŽ€ Rasa Rasberry yg sedap
. . Whatsapp 0193851102
.
#alanaklenzebooster #alanaklenzeboosteroriginal #alanaklenzeboosterborong #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocossenawang #bodydreamcocosborong #sobellalipstick #sobellalipstickviral2017 #sobellalipstickviral2018 #sobellalipsticks #sobellalipstickmurah
#magicslimwhite #magicslimwhitemurah #magicslimwhiteborong #magicslimwhitesenawang #magicslimwhiteseremban


0

๐ŸŒฟ๐ŸŒธRATU SLIMMING JELLY๐ŸŒธ๐ŸŒฟ
.
Kelebihan RATU tidak hanya menguruskan badan, bahkan mampu memberi ekstra tenaga kepada pengguna. Antara bahan utama RATU iaitu raspberi ketone yang berfungsi dalam memecahkan lebihan lemak dengan lebih pantas. Khasiat timun juga mampu membuang toksin badan serta meningkatkan metabolisma seseorang khususnya untuk pengguna yang mempunyai masalah perut buncit
.
GOLONGAN YANG SESUAI UNTUK MENGAMALKAN RATU SLIMMING JELLY :
๐ŸŒธGolongan wanita dan juga lelaki yang mengalami
masalah berat badan, masalah susah nak turunkan berat dan perut buncit.
๐ŸŒธGolongan ibu yang sedang menyusukan bayi
๐ŸŒธRemaja seawal 16 tahun.
.
Whatsapp 0195007987
.
#PuretoxEsMistbyAdillaAzizan #ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimmingjellyamyera #ratuslimmingjellymurah #ratuslimmingjellyborong #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellyamyeramurah #ratuslimmingjellyamyeraborong #PuretoxEsMistbyAdillaAzizan #PuretoxEsMistbyAdillaAzizanmurah #PuretoxEsMistbyAdillaAzizanoriginal #PuretoxEsMistbyAdillaAzizanborong #PuretoxEsMist #PuretoxEsMistmurah #PuretoxEsMistborong #PuretoxEsMistoriginal #farhanabeautycare #alanaklenzebooster #alanaklenzeboosteroriginal #alanaklenzeboosterborong #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocossenawang #bodydreamcocosborong #sobellalipstick #farhanabeautycare


1

Orang pas raya makin demok .. cust ni makin slim pulokk, ni la penangan body dream .. masih tak percaya ker ๐Ÿ˜œ .. tak caye udah.. Nk cuba bole je wsap 0178760016 utk lebih lanjut ๐Ÿ˜˜

#feedbackbodydream #bodydreamcocosslimming #bodydreamcocos #kurusdenganbodydream #kurussihat #slimmingdrink #teamrabeautylicious #trustedsellermalaysia


0

Sapa macam kite.. hobi nye suka makan tapi impiannya nk maintain je berat tuee.. gitchuuuuu.. Meh cepat consume body dream & fibermax .. kompom tak yah risau da psl demok2 ni ๐Ÿ™ˆ .. makan la apa saja .. tp tetap kuyus ๐Ÿ˜ .. Let's oder now
Price Combo :-
Body Dream & Fibermax rm175
Free Gift ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ
Postage rm10

#combobodydreamfibermax #combojimat #bodydreamcocosslimming #kurusdenganbodydream #detoxdrink #detoxyourbody #slimmingdrink #teamrabeautylicious #visitmyigmalaysia #trustedsellermalaysia #freecod #lrtklcc #lrttamanmelati #danaukota


1

๐ŸŒฟ๐ŸŒธALANA KLENZE BOOSTER๐ŸŒธ๐ŸŒฟ
.
MINUMAN DETOX UNTUK BUANG TOKSIN & LEMAK DALAM BADAN .
Pasti ramai dikalangan anda yang jenis ada masalah penghadaman.
Setiap hari makan macam-macam, berpinggan-pinggan, tapi membuang nya tidak?
Badan letih lesu mudah mengantuk hilang tenaga?
Perut buncit berat badan bertambah saiz seluar baju kena tukar lagi?
Ini masanya anda perlu cuba amalkan Alana Klenze Booster! .
*FUNGSI & KHASIAT ALANA KLENZE BOOSTER :*
โœ”๏ธ Minuman detox PERTAMA menggabungkan Ekstrak Kopi Hijau + Lemon + Arabic Gum โœ”๏ธ Membantu meningkatkan metabolisme badan bagi membakar kalori berlebihan โœ”๏ธ Menghalang penyerapan & pembentukan lemak โœ”๏ธ Menurunkan berat badan bagi mencapai berat ideal โœ”๏ธ Mengawal selera makan โœ”๏ธ Menbuang angin dalam badan, melancarkan sistem perkumuhan โœ”๏ธ Menganjal & mencantikkan kulit โœ”๏ธ Mengatasi masalah sembelit / perut buncit โœ”๏ธ Badan terasa ringan, cergas bertenaga.
.
Whatsapp 0193851102
.
#alanaklenzebooster #alanaklenzeboosteroriginal #alanaklenzeboosterborong #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamcocossenawang #bodydreamcocosborong #sobellalipstick #sobellalipstickviral2017 #sobellalipstickviral2018 #sobellalipsticks #sobellalipstickmurah


0

Bulan ni banyaaaaaaak sangat jemputan yg kita terima. Toooo many!

Hampir semua rumah ada rendang,ketupat, lemang. Jangan fobia naa kalau nampak 3 entiti ni. Enjoy la sepuas nya. Sebab next year pulak baru nak jumpa depa ni ๐Ÿคฃ

Untuk hilangkan rasa takut dan fobia uolls terhadap depa 3 ketui ni, uolls harus la minum COCO-S. Lepas tu, bukan uolls yg takut dekat rendang, ketupat, lemang. Tapi, lemak-lemak uolls yg takut kat uolls ๐Ÿ˜†

Nak cuba? Mai lekaih order dgn mommy.

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenangย  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


0

Assalamualaikum & good morning semua!

Uolls dah sarapan?
Dah minum Coco-S?

Btw, stock Coco-S uolls still ada ke?
Or tak pernah try minum lagi?

Haaa, kalau stock dah nak habis, atau uolls belum pernah minum Coco-S ni, uolls patut order cepat. Jangan biarkan lemak-lemak dalam badan tu bersuka ria buat party lemak pulak.
Kang kalau dibiarkan, makin menjadi-jadi lemak uolls ber'party' ๐Ÿ˜‚

Macam mana nak order?
Senang je uolls๐Ÿ‘‡

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenangย  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki


0